SPONTANA SPÅDOMAR !!

 

Då var det dags för spontana spådomar igen:

 

 

Kvinna utanför Stockholm, i 40 års åldern som väntar på kärleken. Du måste ta dig samman och ta dig ut mer – det duger inte att  åka till jobbet och komma hem och att tillbringa helgerna i soffan eller hos dina föräldrar. På det sättet träffar du ingen. Lev mer aktivt.

 💖

Du är kvinna och runt 30 år. Du bor i bostadsrätt i en mindre stad. Du har haft hund men det har du inte längre.  Du är singel.  Du är aktiv på fritiden och har flera hobbys. Du tränar regelbundet.   Du skadade ditt ben för inte så länge sedan men det är så gott som ok nu.  Du ska kort och gott se till så att du gör en resa utomlands i sommar… möjligheten att du möter kärleken är stor.  Ser ut att vara minst 90 %. 

Kvinna i 20 års åldern. Du har lång blont hår och du tycker om att träna och vara med vänner.  Du var tillsammans med en kille som lämnade dig för en annan och just nu slickar du dina sår.  Du är skoltrött och det förstår jag.  Jobba i ett eller två år men ta sedan upp studierna på nytt.  Jag ser att du kommer läsa också utomlands och det kommer bli riktigt bra. Du når dina mål. Tveka inte.

 💖

Kvina i 55 års åldern, kortklippt, glasögon och med ett  litet ärr över näsryggen. Du tycker att livet känns rätt trist och du har länge valt trygghet framför att våga gå vidare. Nu är tiden inne och du ska ta dina steg längs en ny väg.  Det kommer bli riktigt bra. Vågar du inte – så kommer du alltid att ångra dig. 

Du är man och du har ett kort förnamn. Du är 35-40 års åldern. Du tänker att du kanske är för gammal att läsa vidare – men det är du INTE.  Inte det minsta. Du har drömmar i arbetslivet… och dessa drömmar är helt realistiska och du kan leva dem fullt ut. Sätt igång med dina planer och lev dem.

 💖

Mia, Fia eller Pia, tror jag du heter.  Livet rullar på och ingenting större händer. Och det är inte så konstigt. Du lever alldeles för passivt.  Du vill  göra en pilgrimsresa och det har du funderat på åratal. Nu är det dags. Skjut inte upp det längre. Bara åk. Och du kommer träffa en kvinna.. inte svensk… och ni kommer bli riktigt goda vänner och ha kul tillsammans.  Och kärleken kan faktiskt slå rot !

Sen har vi den yngre kvinnan som kämpar med jobb och studier och som ibland är nästa färdig att ge upp. Men det ska du inte göra. Du kommer nå dina mål.. och du får nya mål… jag ser dig arbeta i perioder i annat land .. jag ser att du tar stora kliv vidare… så ladda energi och ge dig inte.

 💖

Kvinna på landsbygden som har både katt och hund och som är medelålders.  Du längtar efter kärlek och  du vet hur mannen ska vara som du ska bli kär i.  Försök att nollställ dig.. gå ut och  se dig omkring i sommar för något speciellt kan ske.  Jag ser en man som är yngre än du.. som  är glad och lite sprallig och som blir förälskad i dig.. om du bara ger honom chansen. 

Kvinna runt 30-40 år som har en blå cykel och svart ryggsäck.  Den 17 juli ska du ta dig till ett vatten, sjö eller hav och då kommer du att få vara med om något alldeles speciellt.

 💖

Man  i 40-50 års åldern, du är singel och  har lite kärleksproblem.  Du  tenderar att dricka för mycket.  Ditt förnamn är  ett dubbelnamn.  Den 22 augusti bör du spela på hästar och din chans till vinst är stor.

Du är ensamstående mamma och har tre barn och ibland är du bara så himla trött.  Orken tryter. Det finns för lite glädje i ditt liv och för lite pengar.  Du bor i en hyresrätt och ganska trångt.  Under sommaren sker något som innebär att du får en större lägenhet utan att det blir dyrare än den hyra du har just nu.  Jag ser inte riktigt hur det kommer sig… men det kommer att ske

 💖

Du heter Mona eller Maria och du är runt de 50.  Du är singel och du arbetar inom vården. Du tycker om djur, särskilt hundar och du har ridigt en hel del förut. Du har två stora barn.  Du har gått igenom en slitig skilsmässa.  Sista veckan i juni ska du kort och gott åka tåg eller buss..  och där kommer du möta din tillkommande. Det  blir faktiskt riktigt magiskt.

💖

Kvinna runt de 30 som tycker om att vara ute i skog och mark. Du  spelar fotboll.  Du har en bästa vän som är född i annat land. 

Under sommaren kommer du att möta din stora kärlek. Du bör sitta på uteserveringar/café så mycket du kan.  Mötet sker nämligen på en sådan plats och när vädret är fint.

 

Slutligen så har vi kvinnan som är över 60 år och som har värk i kroppen.  Du ska pröva ett nytt preparat mot värken och du ska ta tag i din träning och din livsstil och detta kommer göra underverk.  Du går ner i vikt det du behöver, värken minskar och livsglädjen ökar. Och i början av hösten kommer du att ha träffat en manlig vän. Inte en partner i kärlek utan mer en man som du trivs att umgås med och som gärna bjuder ut dig på olika ting. Han är ärlig och uppriktigt och han uppskattar er vänskap

 💖

Ja, detta är vad jag spontant kunnat se den  här gången

 
Och så har Kingarna en hälsning.... nu har de kommit till steget i sin utevckling när det gäller sol ! Och då har vi lite tur eftersom solen faktiskt lyser. Ibland kan man få vänta en evighet på att naturen ska bidra med sitt.
 
I dag ska de vara ute en timme i solen... sedan gör jag lite  magi som jag låter vara hemlig.. och så ut en timme till... och så fortsätter det hela dagen !
 
En av dem har tydligt visat  vilken ägare han vill ha.... det är ett gott tecken !
 
Kram & kärlek
 
💖
 
Och du som vill ha personlig och omfattande spådom via mail.. du är välkommen att maila mig på:
 
 
[email protected]
 
och jag mailar tillbaka till dig och berättar om hur det fungerar
Välkommen !!
 
1 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför svarar han inte på mitt meddelande? Det gör mig ledsen. Kram

2 Ninis:

skriven

Härlig söndagsläsning, för dom det berör 💕.. ska bli spännande att få läsa om någon av dom skriver ett inlägg ..
Nu längtar jag efter Kingen🥰🤴..
När händer det något på min jobb/ kärleksfront? Kram

Svar: Ganska snart ser det ut som om det sker en förändring runt dig och av positiv sort.. kram
Esmaralda

3 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Spännande med kingarna.. jag har ännu inte bestämt om jag ska försöka hinna knipa en.. Funkar de på samma sätt som Tarorna??
Här hemma går jag i väntans tider.. och bara önskar att min flicka ska lägga sig och trycka ut den där ungen snart! Kan du se om det går bra? Och ser du om hon tycker jag stör henne för mycket?
Kram, ha en fin dag!

Svar: Jag vet inte än exakt hur du kommer att fungera.. men så snart jag vet kommer jag att meddela detta ! Spännande med väntans tider och det ser ut som om allt kommer gå så bra... kram :)
Esmaralda

4 Susan:

skriven

Alltid lika kul att läsa dina spontana spådomar, hoppas jag inte missar att det gäller mig om det ngn gång skulle göra det🤗

Kram

5 Tingeling :

skriven

Så roligt med spontana spådomar! Jag var inte med denna gång, men som vanligt blir jag ändå inspirerad och tar till mig lite här och där! Tanken slog mig lite om ovanstående man 35-40 som tycker han är för gammal för att plugga, att det är ju jag med! Har inte tänkt på det innan faktiskt. Jag har snarare tänkt att det är nu jag ska göra det innan jag blir FÖR gammal. 😉

Lugn helg samtidigt som jag varit lite social 🙂 var på inflyttningsfest och drack inte så mycket, jag dricker ju aldrig annars, men blev ändå lite bakfull. Inte riktigt min grej alltså. Finns goda alkoholfria drinkar!

Hade en dröm där jag skulle skära en ostbit och hela osten smulades sönder och osthyveln gick av. Betyder det nåt?

Trevlig söndag!
Själv ska jag ta en långpromenad med en vän.

Kram!

Svar: Bakfylla är inte kul alls... hua... men det hjälper nog med promenaden. Din dröm säger att det är dags att släppa gammalt bagage som du vill bli av med... kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

Alltid så roligt att läsa dessa spontana spådomar :)
Tror inte jag var med..visst är jag 60,men något preparat för min värk är inte aktuellt..Träningen har jag som min medicin redan.
Kanske ..kanske jag känner igen mig en annan gång..
Det ska bli roligt om fler känner igen sig..

Jag tog ett litet snack med dottern om att leta lägenhet och se vad hon behöver göra. Det ska säljas och köpas..Hon är duktig på att hålla i sina pengar..Kan du se min dotter i annan lägenhet? Jag tycker vi behöver båda, leva våra egna liv..hon är alldeles för bunden till mig.Och jag vill inte vara för hård.
Hoppas något händer i den saken, mer under sommaren..

Söndagsträning..och promenad är det första idag..
Solen skiner och då blir jag gladare..

Ha en bra dag..Kanske MG bloggar snart :)

Kram :)

Svar: Ja jag ser din dotter i eget boende och som du säger, det är dags nu och rätt i tiden. Jag ska tala om för MG att det är dags för honom att blogga nu.. kram :)
Esmaralda

7 Mimis:

skriven

Godmorgon!

Inget stämde in på mig den här gången heller..suck!
Hoppas på att allt ska bli bra/bättre. Allt känns bara så hopplöst. Arbetslös, sjukdom, oro, sömnproblem. Jag vet att det finns dom som har det värre och att man inte ska klaga men jag känner mig så uppgiven.

Kram

Svar: Du tar dig igenom den här perioden och det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Vilka härliga spådomar! Många "igångkickande" skulle jag säga. Jag hoppas ni berörda läser o tar in dessa o lever dem. Det kommer att bli många trevliga blogginlägg framöver ;), vilket ju är trevligt.

Det jag fortfarande, efter alla dessa år som din bloggföljare tycker är märkligt, är att du så tydligt kan se händelser för endel medan andra knappt får några detaljer alls!? Som här nu då du säger att en kvinna kommer att träffa nån på en uteservering, en annan en vän på en resa etc...

Vad beror det på? Jag vill också veta var jag ska befinna mig för att träffa "the man" så fort som möjligt ;D. Slickar han ännu sina sår, eller ve o fasa, har han hittat nån annan här emellan!? Neejj....

Idag tänker jag inte slicka några sår fastän jag är ensam på mors dag, som det är här hos oss. Grattis till alla mödrar i vårt land :)! Vi firar om en vecka istället o behöver det nu ens firas... Nja....
Kommersiellt är va det är.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Gomorron ! Ja, det blir olika och det finns ingen rim o reson i det här.. för en del ser jag ganska exakt och för andra mer allmänt.. och det är bara så det är....så har det alltid varit... och det kan bero på att somliga har en mer utstakad framtid medan andra har mer egen makt.. eller så beror det på att en del är svårlästa... eller... ja, det kan bero på vad som helst.. grattis till dej på mors dag... kram :)
Esmaralda

9 H:

skriven

Gillar dessa spådomar. Hoppas de det gäller kikar in och läser <3

Jag börjar ge upp mitt liv. Denna svacka, eller sjukdomsperiod. Jag tar mig inte upp. Och jag vet inte ens var jag ska vända mig längre för att få den hjälp jag behöver. Är de kört Ez? Kramar

Svar: Nej det är inte kört alls och det kommer bli bra.. ta tag i en sak åt gången... styrkekramar
Esmaralda

10 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jaha, stod inte med denna gången heller bland spontana spådomar. Hoppas jag gör det någon gång. 😊

Något jag gärna skulle vilja ha är en talisman, hoppas bara den inte är för dyr för mig och att jag hinner köpa en denna gången innan de är försent. 🙏 Kram Zoey 💕

Svar: Talismanerna kommer att kosta 500 kr styck- som alltid och priset beror på tiden det tar att få dem redo.. först hela gruppen tillsammans och sedan individuellt... kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

God morgon.

Är fortfarande hos mamma och pappa. Skönt att va hos dom och känna att jag inte har alla kraven på mig som jag har just nu. Jag får nog ändra hela schemat för att få in mer matte 😂 terminen gick för fort! Sen ska alla kartläggningar göras och alla omdömen skrivas phu! Det är inte lätt att vara lärare! Blir så stressigt i slutet av terminen!

Idag kommer familjen och ska fira pappa :)
Förresten.. min moster hade inte cancer!!

Det känns som saker går mot mitt håll nu!

Kram

Svar: Vad skönt för din moster !! Ja, fortsätt ta kontroll.. det är bästa sättet att lyckas.. kram :)
Esmaralda

12 Ester:

skriven

Godmorgon!
Kommer den stökiga grannen flytta snart?
Alla i huset är antagligen lika rädda för att anmäla honom då han är en hotfull person. Psykiskt påfrestande att aldrig veta om det blir en lugn kväll och om man får sova på natten eller inte.
Kram

Svar: Låter hemskt jobbigt... ni får gå samman alla så ingen av er grannar blir utpekade ! Det kan dröja innan han flyttar.. kram
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Du är för snäll som bjuder på spontanisar så här på Söndagsmorgon ...Älskar det ! <3
Hoppas de träffade läser ooch tar åt sig Det vore jättekul att få läsa gästbloggar framöver :-)

Jahapp så har man en "ledig " dag framför sig en solig sådan :-)

Finaste Kingarna blir allt lite sugen ...

Ha en härlig Söndag !

Kram Anki med flock

Svar: Njut av din lediga dag... och här skiner solen dessutom... kram :)
Esmaralda

14 Fia:

skriven

Jag är Fia och allt stämmer in på mig. Nu ska jag ta tag i pilgrimsresan. Jag har planerat för den tre gånger men inte kommit iväg för jag har inte velat åka ensam men nu ska jag göra det. Tack så mycket. Kram

Svar: Härligt.. se nu till att gör resan... det kommer ge dig så mycket... kram :)
Esmaralda

15 Dunegull:

skriven

Wow igen alltså! Älskar dessa spådomar! Två st kan stämma in på mig men är inte säker. Kvinna som spelar fotboll i 30 års ålder. Dock ingen specifik bästa kompis från annat land dock har jag en jag umgås med en del. Bra vän så att säga! Annars person med hund och katt som kommer träffa en yngre kärlek. Är någon av dessa som du ser mig i?
Kram E!

Svar: Jag kan inte säkert säga hur det är.. man får själv känna in.. kram :)
Esmaralda

16 Undrande:

skriven

God morgon!
Om åtta nio dagar kommer jag till den största skiljevägen i mitt liv.
Kommer jag att gå ur den med den största sorgen i mitt liv eller får jag äntligen upprättelse?
Jag har sån ångest över den här dagen att jag blivit helt handlingsförlamad.
Jag får ingenting gjort och är extremt trött.
Vad känner du? Vilket håll lutar det åt?
Kram❤️

17 Lovikka:

skriven

Så roligt att läsa om alla spontana spådomar. Och att lösa om kingen. Är det meningen att jag ska ha en så blir det säkert så. Och det hoppas jag på att det blir.

Har en liten fråga om mitt skrivande. Är det något som jag ska satsa på och är det något som kommer att falla på plats?? Eller ska jag bara ge upp det.

Stor kram

Svar: Ge inte upp.. det kommer falla på plats.. men kanske du ska ta en paus.. kram :)
Esmaralda

18 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför svarar han inte på mitt meddelande? Det gör mig ledsen. Kram

19 <3:

skriven

Alltid roligt att läsa dina spontana spådomar kära Es.

Hoppas att brevet kommer tillrätta nästa vecka.
Kommer det lösa sig utan krångel eller måste de granska vidare ? Har inte kvitton på allt eftersom M är ett lite korrupt land med pengar.
Kram

20 Cara:

skriven

Å vad jag önskar att det var jag som skulle få mindre värk! Är nästan 60 men inte överviktig,så det var inte mig det gällde.

Skall ändå försöka träna mer för femtioelfte gången...Får se om kroppen vill.

Kramar till dig Es!

Svar: Ja, kan du få till lite mer träning känns det starkt positivt.. kram :)
Esmaralda

21 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror ingen utav dessa var jag denna gång.

Drömde om honom inatt.
Tror du att han kommer att kunna få ett seriöst intresse för mig?
Tar han kontakten?
Kram

22 AnnaK:

skriven

Kul som alltid med spontana spådomar 😊 Inget gällde mig dock. Så sugen på en talisman men det vette fan om jag har nytta av den. Jag verkar oförmögen att ta emot från både healing och talismaner. Så trist. Inte ens senaste healingen av din väninna verkar bita på mig och då kände jag ändå lite under tiden hon sände.

En sista gång.... Noterade han som är bad news att jag blev lite inspanad? Har blivit tyst från honom iaf.

Kram 🤗

23 Så:

skriven

Hej Esmaralda.

Är det henne han berättar om sina vänner om? Är det henne han satsar på?
Eller ser du att han lägger höga värderingar i mig? Kan han tänka sig att bygga vidare med mig?
Kram

24 Hedwig:

skriven

Hej!
Jag är inte alls säker på att jag är med men jag kunde vara kvinnan runt 30/40 år med blå cykel och svart ryggsäck även om det är nog många andra här som även har blå cykel och svart ryggsäck..Vad tror du?

25 Skorpan:

skriven

Tack :)!
Näe, ingen rim o reson, precis som du säger Es ;). Men står det nu ens nånstans att det borde vara det, hmm...

Här ingen sol ute, får försöka ordna det inne ;). En ansökan ska skrivas, två platser finns att sökas, gruppintervju i slutet av månaden. Känner ofta det som så att jag har chans på jobben jag söker o ändå blircdet till ingenting. Vad tror du Es om detta "dubbeljobb" för min del?

Nu ska det bli fortsatt frukost.
Kram Skorpan

26 Maria:

skriven

Varje gång jag ser överskriften ”Spontana spådomar” blir jag helt till mig 😂😃
Och denna gången kan jag vara kvinnan i 30-40års-åldern med blå cykel och svart ryggsäck 😃
Ska utforska sjön vid mig efter jobbet den dagen 🤩

Kramar!

Svar: Härligt.. och det kan mycket väl vara du.. kram :)
Esmaralda

27 <3:

skriven

Hej Esmeralda, har jag lite otur med paket. Beställde massa fint från C klänningar och toppar från Oss Molly. Men det fattades en Ralp Lauren klänningen som jag betalat för ? Hoppas att kundtjänst löser det...?
Ska ta det lite lugnt med shopping. Blivit som en hobby sista tiden.
Kram

28 Carin:

skriven

Godmorgon!

Kroppen, och framförallt fötterna, värker. Igår tog jag en vilopaus under hagmockningen och somnade en mikrosekund sittandes på en sten. Lätt utsjasad av att ha jobbat sedan arla morgon tog ut sin rätt.

I förrgår firade jag av min gamla ålder för att stiga in i den nya siffran. Att sitta och reflektera över vad som har skett från det att man fyllde år förra året och lyfta fram alla bra saker som skett under perioden var riktigt nyttigt. Det är så jäkla lätt att tänka ”woulda, coulda, shoulda” men vad har man åstadkommit? Det är DET som är berikande och lärorikt!

Igår togs beslutet att bara gå vidare och undvika i att fastna i just ”woulda, coulda, shoulda” och bli människa igen. Det är mer en fråga varför jag tillåter mig själv att fastna i ett självplågeri av att hålla i det som har varit och börja istället tänka ”är jag inte intressant för hen längre så är det verkligen inte hela världen”

Så det är mitt nyårslöfte för att fira in mitt nya år!

Kram och hej! ☀️


Svar: Du fattade ett bra beslut igår... precis vad som behövdes ! Sätt igång att fira in ditt nya år nu.... gör det med glädje... ta för dig.. och det blir riktigt bra.. kram
Esmaralda

29 Louise:

skriven

Nu imorse åkte jag tillbaka till min gamla lägenhet i en dröm. Jag hade inga barn och ingen man. Konstigt nog så saknade jag barnen och lägenheten såg inte ut som den jag bodde i för 20 år sedan.
Jag längtar efter ett liv att få vara utan man. Visst skulle vi ha kontakt med tanke på barnen. Men säkerligen inte så mycket. Jag tror att om vi separerar så kommer jag ta hand om barnen på heltid.

Vad betydde den drömmen? Var det mitt undermedvetna som rotade fram det för att få mig att minnas att jag saknar att vara själv eller vad betydde den?

Ha en fin söndag och tacksam för svar. Kram.

Svar: Ja, här handlar det om att du processar undermedvetet... kram :)
Esmaralda

30 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Jaha då var dagen här då jag fyller 30 fortfarande singel. Känns tråkigt. Jag förutspådde det för något år sedan att jag kunde vara singel fortfarande.

Önskar mig inget annat än att träffa någon och bygga upp mitt liv med och få familj.

Vet inte varför det inte hänt mig.

Kommer den här förändringen till mig snart? Eller ska jag räkna med att åren här
På 30 sträcket kommer att gå utan att något större händer?

Verkar det dröja innan jag kanske får ett andra barn? Eller kan det ske ganska snart?
Kram

Svar: Grattis på din dag ! Du kommer träffa din kärlek... jag kan ju inte säga när.. men det bör ske ganska snart... och ett barn till kommer.. kram :)
Esmaralda

31 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer mannen med glasögon höra utav sig till mig igen i intresse att vi ska bli ett par?
Kram

32 Michaela:

skriven

Så kul att läsa! :) Tyvärr var jag inte med men härligt för de berörda.

Längtar efter kingen. Behöver lite magi :)

Igår var det massa puddingar på jobbet :) En läkare och poliser. Blev alldeles svettig och stirrade så att de tvingades stirra tillbaka :)

Kram och ha en skön söndag!

Svar: Och Kingen längtar efter dig ! Men vad kul med lite flukt på jobbet :) kram
Esmaralda

33 Khaleesi:

skriven

Så roligt att läsa dessa spontana spådomar! 😊 Kommer det bli bra med flytten för oss? Är så nervös och orolig men försöker tänka att allt löser sig oavsett.

Svar: Jadå, det kommer att lösa sig... kram
Esmaralda

34 Marita:

skriven

Hej Es!
Så himla generöst o kul med spontana spådomar.

Kommer jag hitta ett jobb till hösten där jag trivs?

Kram

Svar: Ja den chansen är stor..kram
Esmaralda

35 Carolina:

skriven

Beställde talisman av dig förra året funkar den fortfarande hur länge håller dem?

Svar: Det är olika hur länge en talisman håller.. en del gör något stort direkt och har därmed kortare livlängd medan andra prytsar ute energi då och då och kan leva i både ett och två år.. kram:)
Esmaralda

36 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Kul med lite spontana spådomar.
J-O fick kontakt med andra sidan häromdagen 😀. En av hans vänner i frimärksföreningen har just gått bort och han var på begravning. Efteråt drömde han att vännen kom förbi för att skämta lite och säga hej då. "Det kändes så verkligt Therese, och det var inget obehagligt eller så".
Jag sa till J-O att kompisen hade kontaktat honom ifrån andra sidan. "Men jag tror ju inte på sånt där" protesterade J-O, "fast ibland undrar man".

Idag ska jag springa med C. Hon har Ramadan och känner sig kraftlös så planen är att ta en kort tur runt Ugglemossen på 4km i sakta mak.
Jag behöver antagligen ta det lugnt. Mensen har blivit oregelbunden igen och den enda förklaringen jag kan komma på är att jag tränat för mycket i förhållande till den näring jag får i mig. För prolaktinet ligger på en bra nivå, jag är inte gravid och att jag skulle ha PCOS som sköterskan föreslog tror jag inte på för inget av symtomen stämmer.
Jag längtar efter att ta mig en rejäl tur. Jag vill så gärna springa vildmarksleden mellan Skatås och Hindås. Jag tänkte börja med att testa en del av leden bara för att se hur det känns. Egentligen vill jag att C ska följa med men hon har inte verkat lika pepp på den där leden som jag. Så jag funderar på att springa mellan Härkeshult och Skatås på egen hand. Det bör bli runt 15km. Men jag är rädd för älgar.
I torsdags när jag orienterade insåg jag plötsligt att jag hade varit så koncentrerad på att hitta kontrollerna att jag hade glömt att vara rädd för älgarna.
De gånger jag verkligen har träffat på älg så har allt gått bra. Ändå släpper inte rädslan. Utom när jag orienterar då.
Eftersom jag vistas mycket i skogen så bör jag ju nästan träffa på älgar igen. Ser du om det finns några varningar kring älgmöten ?

Kram ThereseC ❤️

Svar: Visst fick J-O kontakt.. men ibland kan det vara lite svårt att tro ! Du kommer klara den sträcka du vill springa och jag ser inga tecken på arga älgar men förstår din rädsla.. särskilt nu när de har ungar ! Var vaksam.. kram :)
Esmaralda

37 Jensa:

skriven

Hej! Hur gör du med dom här spontana spådomarna? Är det personer som skrivit till dig och frågat? Det var en spontan spådom om en tjej som studerar och jobbar parallellt och var nära på att ge upp. Det stämde klockrent in på mig, men det kanske var adresserat till någon annan?

Jag ser en man i mitt inre ofta, (som jag vet vem det är) Vill han säga mig nåt? Hoppas det är ok att jag frågar.

Kram Jennifer

Svar: Nej, ingen har skrivit eller ställt frågor.. jag sätter mig bara med datorn på och bloggen öppen och med fokus på oss i bloggfamiljen.. och tar emot det som kommer ! Spådomen kan mycket väl vara riktad till dig, det är troligt. Kram :)
Esmaralda

38 HS:

skriven

Hej Es!

Vad roligt med spontana spådomar igen! Dock ingen som stämde in på mig.

Har tänkt en del på L efter att jag bröt kontakten med A för 1,5 år sedan. Skulle det komma något gott ur det om jag tog kontakt med L via nätet och kanske föreslog en fikaträff? Jag vill inte att hon ska bli rädd och tro att jag är en stalker.

Kram

39 Browallia:

skriven

Alltid lika roligt att läsa de spontana spådomarna och att de är ett återkommande inslag i bloggen.

Jag har minne som en guldfisk och har flera ggr. tänkt berätta om mitt resultat av Madames healing så bäst att passa på medan jag har det på tungan. Jag kände inte någonting under själva healing tillfällena men som du har lärt ut så behöver det inte betyda att man inte kunnat ta emot så jag tänkte inte så mycket på det. Detta var ju samtidigt som jag var sjuk i influensan i flera veckor och låg helt utslagen. Inte förrän jag återhämtat mig och var på fötter igen insåg jag att jag hade tagit emot Madames healing. Jag önskade att komma ur min handlingsförlamning och kunna sysselsätta mig. Jag kom på mig med att plocka och greja, lusten att handarbeta och lösa korsord var tillbaka. Så nu har jag nästan hela tiden nåt i händerna och den otäcka apatin har så gott som försvunnit. :)

En stor kram till dig

Svar: Underbart... ja, Madames healing går inte av för hackor... kram :)
Esmaralda

40 Mona:

skriven

Jag är Mona, i rätt ålder och läkare. Jag har haft häst och har hund. Och jag har redan planerat en längre tågresa i juni. Det här ska bli spännande. Tack för intressant läsning. Hälsar Mona

Svar: Du får meddela oss sen hur det gått :) Kram
Esmaralda

41 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför svarar han inte på mitt meddelande? Vet han att jag blir ledsen då? Kram

42 HS:

skriven

Mona (26): Vad spännande, du får gärna berätta mer sen hur det har gått!

43 Misstjejen:

skriven

Hej

25 juni som jag längtar till men kommer den dag var sorgligt för mig om C kvinna och lovar hon att bli vän med mig?

Har svårt att tror för har blir drabba några gånger förut...

Hon C talar ärligt om hon ska gör det med mig?

Kan sommar blir en sorgligt samtidigt glädje?

Ha det bra

44 Rosviol:

skriven

Det är så härligt att läsa dessa spontana spådomar, go du är som tar dig tid för att göra dom <3
Och inga tråkigheter den här omgången heller. Bara roligt och positivt, sommartider och kärlek i luften möjligtvis? ;D ..får hoppas dom det berör läser och kan ta till sig budskapen :)

Fråga..
Jag träffade min släkting R igår och en tanke slog mig på kvällen efter jag kommit hem igen. Kan hon vara ett indigo barn? Hon är både född vid milleniumskiftet och har i princip alla dom egenskaper som sägs tillhöra den själsgruppen. Vad tror du?

Tack på förhand 💫


Svar: Ja, det kam hon mycket väl vara.. kram
Esmaralda

45 Hon:

skriven

Hej,
Känns jobbigt att behöva tvinga ut honom, lite väl dramatiskt på ett sätt, jag vill ju inte göra slut.. men samtidigt har jag lovat att stå upp för mig själv både inför honom och mig själv.. det borde ske ikväll.. tips på hur tänka?
Kram

Svar: Tänk på dig själv i första hand.. just nu är det viktigt.. på hur du mår och hur du vill ha det och var mycket tydligt.. kram
Esmaralda

46 <3:

skriven

Stämmer Det att han har ”span” på sig?

Svar: Det är jag osäker på .. ett extra öga har han i alla fall på sig.. kram
Esmaralda

47 <3:

skriven

Stämmer Det att han har ”span” på sig?

48 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kommer vi att bli sams igen? Känns det så? Kram

49 Chatrine:

skriven

Hejsan Ez, är det någon av Kingarna som vill komma och sällskapa med mig och mina tidigare talismaner? Du brukar känna på dig sånt. Finns det något budskap för sommaren?

Kram Chatrine

Svar: Ja, om du bestämmer dig för att adoptera en King så vet jag att jag kommer hitta rätt !! Under sommaren ska du pröva något nytt.. det blir bra.. kram
Esmaralda

50 Brittis:

skriven

Hej!

Kul läsning. Det är intressant med spådomar.
Kommer jag att hitta någon kärlek i år??
Kram

Svar: Ja, den chansen finns.. ha ögonen öppna och rör dig ute bland folk.. kram
Esmaralda

51 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen som jag tänker på , har han tänkt något sen jag förklarade mina känslor till honom?
Tror du han är intresserad? Tror du han kontaktar mig i syfte att han skulle vilja att det blev något med mig?
Kram

52 Skorpan:

skriven

Hur vet du vad talismanerna ska få för ägare? Vad gör dom?
Kram Skorpan

Svar: Man kan säga att de pratar med mig... någon har redan börjat men det är ovanligt.. det brukar inte bli förrän det är das att utse vilken av talismanerna som ska adopteras av vem.. kram :)
Esmaralda

53 Skorpan:

skriven

Aa okej, det är så det fungetar. Intressant måste jag säga. Vilka förmågor du har Es!

Funderar på linser, kunde det passa mig? Har ett par snygga ;) solglasögon som jag skulle vilja använda så..
Kram Skorpan

54 Ghostwriter :

skriven

När vi träffades kändes allt bra och du sa att han tycker om mig... men nu svarar han inte på mina meddelanden. Ska jag tolka de som att han inte vill ha kontakt?
Eller har han bara mycket för sig



Kram

Svar: Hans intresse är nog på väg att avta.. det får du vara beredd på.. kram :)
Esmaralda

55 Tjejgumman:

skriven

Så härligt med spontana spådomar igen!! Den sista kan passa in på mig, värk, usel kondition och ordentlig övervikt.
Jag har precis träffat en man som kan stämma in oxå. Vi har fått en otrolig kontakt och har många gemensamma åsikter och kunskaper. Jag vill absolut inte ha någon kärleksrelation med den mycket kontroversiella farbrorn, men vi kommer att ha mycket kontakt genom styrelsearbete och kanske resa lite tillsammans för att besöka lokalavdelningar i landet. Kan du se något om det, kan jag vara trygg med att det stannar på vänskapsnivån från båda håll?? Något jag behöver vara på min vakt mot i det sammanhanget??? Brunsmetning, avlyssning, extremister från olika håll?
Kram
Tjejgumman

Svar: Det känns lugnt... men risken finns dock att mannen utvecklar känslor för dig.. kram
Esmaralda

56 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen som jag tänker på , har han tänkt något sen jag förklarade mina känslor till honom?
Tror du han är intresserad? Tror du han kontaktar mig i syfte att han skulle vilja att det blev något med mig?
Kram

57 Shirin:

skriven

Wow! Får du till dig något spontant om mig?? ❤️

58 Dunegull:

skriven

Känns Det som en stor chans att det är jag som träffar kärleken i sommar?

59 Helena Ir:

skriven

Tack,för svar!
Kram :)

60 Carina ST:

skriven

Alltid spännande att läsa de här spontanspådomarna! Skulle vara kul att höra ifrån några som känt igen sig och där det träffat rätt!

Jag skulle kunna vara den ensamstående kvinnan med tre barn som bor trångt i hyresrätt...men kan ju finnas fler i samma situation :) Att jag är trött stämmer väl eftersom jag nyss börjat arbetsträna efter sjukskrivning i utmattning.

Önskar verkligen att det är mig det handlar om för det skulle vara underbart med ett större boende men inte ett dyrare.

Men tror kanske ändå inte att det är jag eftersom mina tre barn inte är små...utan vuxna men ännu hemmaboende precis som många andra är nu när det är svårt att få tag på bostad.

Kram, Carina ST

Svar: Det känns som om detta gäller någon med mindre barn.. men en annan bostad kommer till dig också.,.. när barnen flyttat ut.. kram :)
Esmaralda

61 <3:

skriven

Hej Esmeralda, har jag lite otur med paket. Beställde massa fint från C klänningar och toppar från Odd Molly. Men det fattades en Ralp Lauren klänningen som jag betalat för ? Kommer kundtjänst att lösa det ? Tycker sånt där är jobbigt att klaga att varor saknas.
Ska ta det lite lugnt med shopping. Blivit som en dyr hobby sista tiden.
Lite samma alis igen på bloggen.
Kram

Svar: Ja, har du betalt varan du inte fått så kommer det att lösas !! Kram :)
Esmaralda

62 Ann:

skriven

Hej Es!

Spännande med spontana spådomar, ingen stämde dock på mig.

Ställde en fråga igår men fick inget svar. Gör ett nytt försök idag, hoppas det är ok!

Det var mycket som blev fel sist jag pratade med mannen. Kommer vi reda ut det, var det missförstånd eller är det helt enkelt omöjligt för oss att ha en relation? Kommer vi bryta kontakten, kommer vi gå in i en fast kärleksrelation, eller kommer vi kunna vara bara vänner?

Undrar också om jag kommer bli beviljad resan jag ansökt om?

Ann

Svar: Jag får en känsla av att det fortsätter vara tufft mellan dig och mannen.. det finns en attraktion... men jag kan inte se att ha är din soulmate.. kram
Esmaralda

63 Sigrid:

skriven

Äntligen gällde spådomen mig. Vad glad jag blev. Det var så precist så jag vet att det måste handla om mig. Kram och tack

64 <3:

skriven

Hej Esmeralda,kan du se om det hänt F något ? Kan han ha åkt in för något?
Smsat men inte fått något svar. Han tog bort sin fb med i all hast. Är han inte intresserad längre ?
Kram

65 Ghostwriter :

skriven

Undrar...
hur kan hans intresse gå från att tycka om mig till nästa dag inte? Vad tänker han? Jag tycker det är konstigt att man visar intresse så fint och sen nästa dag inte alls? Är han inte redo för något seriös eller vad var problemet?



Kram

66 Skorpan:

skriven

Kändes idag som att allt kommer att ordna sig inom en nära framtid, vilken märklig känsla. Var kom den ifrån?
Kram Skorpan

67 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Hur mycket tar du för en talisman?

Parade om mina kaniner idag då förra kullen dog, ser du hur stor chans det är att denna kullen överlever? Hoppas du svarar! 🙏 Kramar 🐝

68 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Hur mycket tar du för en talisman?

Parade om mina kaniner idag då förra kullen dog, ser du hur stor chans det är att denna kullen överlever? Hoppas du svarar! 🙏 Kramar 🐝

69 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Hur mycket tar du för en talisman?

Parade om mina kaniner idag då förra kullen dog, ser du hur stor chans det är att denna kullen överlever? Hoppas du svarar! 🙏 Kramar 🐝

70 Tjejgumman:

skriven

Tack snälla du för svaret. Jag ska se till att hålla lite distans till farbrorn. Här ska sannerligen inte uppmuntras något som jag inte önskar mig...
Tjejgumman

71 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen att dem två skaffar barn tillsammans?
Kram

72 Mirre:

skriven

Älskar att läsa om dessa spontana spådommar😍 osäker på om jag någon gång varit med..
Om man beställer en spådom av dig nu hur lång är väntetiden?😊
Och jag är sugen på att beställa en King, hade det funkat bra med Tara som jag har nu, hon är ju lite trött eller är det bättre att försöka pigga upp henne?

Kram☀

73 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om mörka mannen tänker över mig? Kan han Komma att kontakta mig i intresse för mig?
Kram

74 Hon:

skriven

Hej,
Det blev lite diskussion och min plan gick inte igenom, orkade inte.. gav diskussionen nåt resultat? Han sa halvt på skämt att han stannar så länge han kan för att han bor gratis men samtidigt lovade han att flytta vid ett annat tillfälle.. kommer han att hålla det han lovat eller får jag samma problem längre fram?
Kram

75 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Fortsätter mitt barns pappa att utveckla och fortsätta med henne?
Utvecklar dem med hus och familj tillsammans?
Kram

76 Liss:

skriven

Hej,
han tycker jag är egoistisk, säger att han gör små "tester" hela tiden för att bekräfta för honom att det är så. Jag är säker på att han säger bara så för att han ska få som han vill, jag upplever mig inte så egoistisk. Hur ska man kunna bemöta sånt på ett bra sätt? Blir så lätt till gräl.
Kram

77 kvinnan:

skriven

älskar spontana spådomar , idag gällde det inte mig , men kanske en vacker dag.

hur är det med dig esmeralda? idag har jag haft en storstädningsdag, det behövdes verkligen, har fått gjort mycket, men nu är jag helt slut ikroppen.

tänkte ställa en fråga, vi har mycket negativa energier pga den personen vi arbetar med, kan du se om vi blir av med fanskapet snart??

78 Ann:

skriven

Hej igen, och tack för ditt svar!

Du skrev att du "får en känsla av att det fortsätter vara tufft mellan dig och mannen". Menar du för alltid, eller ett tag till? Kommer det ordna sig med tiden eller är det bättre att vi slutar ha kontakt helt? Eller kommer vi bli ihop så småningom, eller kunna vara bra vänner?

Den där resan jag ansökt om är jag ju också nyfiken på hur det kommer bli med, kommer jag bli beviljad och få åka?

Ann :)

79 Willa:

skriven

Hej! Spännande med Kingarna, vill så gärna beställa en när det blir dags.
Jag har sökt och kommit in på en utbildning vilket gör att jag bara kan arbeta 50% i 4år. Är det värt det?

80 Fanny2:

skriven

Gillar att de spontana spådomarna är så positiva och hoppas för deras skull att de tar till sig det de behöver höra. Vore kul med gästinlägg från dem i framtiden. :)

Ser att Madame nämns då och då av andra... Jag är säker på att hennes healing hjälpte mig. Det blev så mycket lättare att släppa saker som inte gynnade mig efter hennes healingen. Det var en önskan jag hade. :)

Blir det någon flirt snart eller något roligt? Ser mer fram emot att träffa min soulmate men det kan väl dröja.

Kram.

81 Lydia💕:

skriven

Kul och läsa om spontana spådomar inget gällde mig men ändå hoppas på en dag att det gör det
Kärlek är inte lätt och svårt att hotta den men jag hoppas den kommer och med storm det skulle vara härligt ❤️
Lydia💕

82 Jessica:

skriven

Hej Es!

Kan du se något kring min soulmate eller mannen som jag kommer gifta mig med i framtiden? Kan du se vad han har för utseende?

Kram :)

83 EPM :

skriven

Hej!

Gillar de spontana spådomarna,även om de just denna gången onte rörde mig.

P kom igår, åkte för ett par timmar sedan. Gläntar han på locket nåt, känns som om han är där och snokar men inte vågar- stämmer min känsla?
Han visade lite mer av detta under gårdagen och idag.

Kram

84 Kristin:

skriven

Det er så spennende å lese om dine spontane spådommer. Du er så dyktig, kjære Esmaralda.
Jeg skrev til deg om at det var født en hannvalp i Sverige 1.mai. Jeg har så sterke følelser for denne valpen av en eller annen grunn.
Om han utvikler seg bra, har jeg veldig lyst på den. Tror hundene her vil ha godt av en som skaper litt liv også.
Men, jeg tenker på 2 ting, om mine fingre vil klare stellet av pelsen etter hvert, og om jeg vil holde meg frisk så jeg klarer å ha denne valpen så lenge han lever. Det ville være en katastrofe for meg å skulle måtte gi den ifra meg.

Er veldig takknemlig for svar, for dette er noe jeg tenker mye på.
KRAM!!

85 b:

skriven

God kväll :D
Har börjat kika på biljetter nu till usa, hoppas så att jag kommer kunna åka!! (är nästan tusen procent säker på att jag kommer..) Är dock lite orolig att jag ska bli ledsen och heartbroken igen som sist.. Vill verkligen undvika det och uppleva allt som jag missat sist.. kommer han vara där? eller kan jag vara lugn denna gång? haha..

kram

86 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
HAn skrev grattis idag på meddelande. men jag hade förväntat mig något mer. Kanske att han ringt eller att sms var något med hjärtan eller så. Det var så stelt och kyligt. Vänskapligt.
Jag märkte att jag blev lite besviken.
När han fyllde nyss ringde jag och sjöng för honom.
Tror du att han uppskattar mig?
Tycker han om mig mer än som vän? Finns känslor? Finns det chans att han kommer att börja visa mer?
Kram

87 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kommer vi att bli sams igen? Känns det så? Kram

88 Nettan59:

skriven

Åh så kul med dessa spontana spådomar, och alltid lika roligt att höra om det är någon som känner igen sig. Som ex. I Monas fall, där var det ju spot on. Lycka till Mona 😀!

Många över 60 här på bloggen förstår jag, så kanske det är lite förmätet att tro att 60 åringen är jag men ändå. Kanske inte direkt överviktig men några trivselkilon för mycket kanske, har värk och har nyligen snubblat över ett nytt hälsokostpreparat. Behöver def. ta tag i min träning. Kanske, kanske 🤔
Kram, Nettan59

89 Månskenet:

skriven

Härligt med dessa spontanspådomar! Alltid lika intressant läsning, man hoppas ju varje gång att man slinker med men inte heller nu, men det gör inget. Kram till er alla!

90 Jennica:

skriven

Jag vill definitivt ha en king nu när ekonomin tillåter. Men bor fortfarande utomlands så är det möjligt? Undra även om man kan använda den till min ofödda bebis (är gravid cirka 6veckor) ?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: