Personligt ID...

Vi har alla ett personligt ID … dels föds vi med det och dels påverkas vi av tidens tand.

Ofta har vi en tendens att  vara missnöjda med vårt ID och önskar att vi vore annorlunda. Är vi introverta önskar vi  att vore tvärtom och är vi extroverta kanske vi vill vara mer eftertänksamma

Kan vi ändra vårt ID ?  Ja, det kan vi men bara till en viss gräns.

På det stora hela är vi som vi är och det vi inte gillar… det får vi helt enkelt jobba på för att förändra.

Jag vet en rysk tjej ( inte ryska syster)  som är extremt feminin. Rysch och pysch, perfekt målade naglar och läppstift i samma ton, högklackat i alla lägen, kjol och klänning, långt välskött hår, perfekt sminkad… och hon ser ut som en docka.

Men hon ÄR inte alls någon docka… hon är polischef , smart som få och tuff som en bandyboll.

Ibland kan skenet bedra.

Vi kan SE människor och dras med av våra fördomar och tro att en person är på ett visst sätt…som farbror Gösta. Såg han tjejer med tatueringar så var det damer som suttit av sin tid på Hinseberg.  Tre invandrarkillar i bredd på trottoaren och somliga håller hårt  i handväskan eller går över till andra sidan gatan.

Vi kan ha positiva fördomar och vi kan ha negativa

Man kan luras att tro att en tystlåten och försynt person är någon man kan driva med och sätta sig på… men försöker man så kan man mycket väl få sig på pälsen ordentligt.

Och om någon är överdrivet kaxig – då handlar det ofta om rädsla. Att attackera innan man själv blir attackerad.

Mitt eget personliga ID om det ska sammanfattas är nog:  Vänlig, envis, explosiv,  och nyfiken

Hur ser ditt ID ut ?

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, det tål att tänkas på vad man sänder ut för ID.
Hur tror du folk uppfattar mig som person ?

Hur stor är chansen att han tar sig tid med bio och pizzamys ikväll ?
Får känslan att han helst vill ses på fredag är och lördagar och jag känner inte för att ut och festa med honom.
Kram

2 Mikael:

skriven

D tål kanske att funderas på, vet inte riktig då det kanske ändrats lite, ibland kanske man har ID som man inte visste om, uthållig kan vara ett av dem

ID vet jag inte men ungefär såhär kan jag gissa kvinnan kommer vara när hon är 58, jo hon som svänger loss är vid tillfället 58 :)

https://youtu.be/6hg3aH_y0Ek

Kram
Mikael

3 Tingeling :

skriven

Hmmm mitt personliga ID, snäll, generös, bestämd, envis, lugn, dåligt tålamod när det gäller tid.

Är kattvakt just nu, och jag upptäcker att jag saknar att ha en kisse! Hade ju funderat på marsvin men det är inte rätt. Det är en katt jag ska ha. Så det får det bli inom en snar framtid!

Jag har funderat väldigt länge på vart jag skulle vilja åka i vår. Jag vill åka till så många ställen, både weekends och längre. Men så hittade jag ett ställe som är billigt för en vecka, och ser superfint ut, rivieran i Albanien! Kommer jag och min dotter dit i juni kanske? Ska verkligen försöka.

Trevlig söndag!
Vill ha uppdatering sen hur det gick med vovvarna 😃

Kram!

4 Lollo:

skriven

Jag har i mig själv ett väldigt kort tålamod men har genom åren arbetat mycket med mig själv och mina kollegor tycker att jag har stort tålamod. Jag har mycket temperament som kunde brusa upp i yngre år men som jag också arbetat med eftersom det tar så mycket av min energi. Jag använder mitt temperament när jag anser det nödvändigt och ofta blir folk i min omgivning väldigt förvånade eftersom dom tror att jag aldrig kan bli arg. Jag har som sagt vad försökt att arbeta mycket med mina personliga känslor för att ge mig själv ett bättre liv.
Bästa Esmaralda det känns som om ha tänker på mig de senaste dagarna, har jag rätt eller är det hjärnspöken?
Allt gott till dig

5 EPM :

skriven

Godmorgon.
Jag vet inte hur mitt ID ser ut...
Jag vet bara att jag just nu är inne i en jobbig fas där jag är hudlös.
Som igår, nån tjej följde med oss hem till min vän efter spelningen. Det var nåt med henne som gav mig en dålig känsla men jag vet inte varför mer än att jag upplevde att hon utnyttjade min vän för droger... men min känsla var starkare än bara det... varför?
Det är mycket droger där på festerna, jag rör däremot ingenting, vilket ju gör att jag känner mig trist och gammal och ställer mig utanför gruppen.
Har inga problem med det men igår kände jag mig extremt utanför och ensam.

Kommer jag laga mig själv? Jag är så ledsen hela tiden...😢

Kram

Svar: Ja du kommer laga dig.. var sann mot dig själv och dra dina gränser tydligt.. kram :)
Esmaralda

6 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Tänker S på mig med ibland?

7 Skorpan:

skriven

Mitt personliga id är öppen, vänlig, glad o skämtsam, det positiva id:t alltså ;). Den som tycker annat får väl hojta till...

Så skönt att jag har fått sova lite bättre, antar att utevistelsen med fysiskt arbete gjorde sitt till!? Trevligt att få umgås med lite folk o sen var det tjejsnack med kompisen också.

Igår på marknaden träffade jag ungdomar från dotterns klass som hjälpte till att ställa i ordning. Det är speciellt en pojke, som jag lagt märke till tidigare också, som alltid ser så forskande på mig. Undrar om det är han som hade hjälp av den unga killen som jag kom väldigt bra överens med o brukade stå o prata med på rasterna då vi råkade vara ut samtidigt? Kan inte komma på något annat..

Nu har jag tänt ett ljus för pappa som skulle ha firat sin födelsedag idag, men det gör han ju i en annan dimension. Hoppas att han har det bra där...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, pappa har det riktigt bra.. och idag kommer han och tittar till dig och blir glad av ljuset... kram :)
Esmaralda

8 Tildis:

skriven

Godmorgon!

Ja mitt ID är nog främst att jag är känslig men också klok och lyhörd.

En fråga Es, jag lämnade i en tid med mycket stress och förvirring. Jag fick intrycket lite att detta lades över på mig men jag hade påtalat bristerna flera ggr utan gehör. Kommer detta innebära att jag får ett dåligt omdöme av dem?

Idag ska jag bara försöka slappna av och njuta av hösten och min ledighet. Kram <3

9 Trollmor:

skriven

Mitt ID är nog snäll och blyg.
Saknar han mig? Kommer vi börja umgås igen?
Kram

10 Se:

skriven

Hej esmaralda.
Jag tror att jag är en introvert person. Fast ibland kan jag känna mig extrovert. Jag har behov utav sociala kontakter och trivs väldigt bra i det. Samtidigt som jag kan ha behov utav ensamhet och egna tankar.

Es, Kommer vi att bli tillsammans gå in i ett förhållande?
Kram

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det något gång att jag får uppleva en hårt och galen fest? Typ med alkohol och allt annat också?

Ha det bra

Svar: Japp det får du.. kram
Esmaralda

12 N:

skriven

Hej esmaralda.
Jag tänker såhär,
I grunden kanske man är det ena eller det andra.
Men man kan utvecklas åt det andra hållet.
Kommer en gemensam flytt med honom?
Kram

Svar: Ja man utvecklas men omständigheter kan också göra så att man fastnar i sådant som man inte riktigt är... jag ser ingen gemensam flytt... kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag skaffa barn eller kommer jag inte att gör det? I långt framtiden typ om 20 år

Kan det risk att blir samma som mig?

Även kommer det var tufft?

Ha det bra

14 Rebecca:

skriven

Då skulle jag nog säga, snäll, introvert, smart och glaf:)

15 Misstjejen:

skriven

Hej

När jag är 50 år så ser jag ut yngre fortfarande? Eller ser jag ut äldre och ännu vackra?

Ha det bra

Svar: Du kommer se fin ut.. kram :)
Esmaralda

16 Solen:

skriven

Godmorgon! Skönt att det bara är söndag och man har en ledig dag kvar innan måndag. Vad är mitt ID...? Hmm det var inte helt lätt men jag skulle säga: glad, omtänksam, stark och känslig.
Lite konstig kombination kanske. Jag är stark i många situationer både fysisk och psykiskt, men jag är också mycket känsligare än vad folk tror. Och jag har väldigt nära till skratt men också till tårar om det är något sorgligt.
Går på fler undersökningar inför operationen som nu är bestämd ska bli av och den är jag hur nervös inför som helst. Är rädd för att få men efter den... så kanske jag borde ha lagt till nervös som något under mitt ID också? Nej det är mer inför detta nu, jag är verkligen inte van vid att springa så här mycket hos läkarna. Jag som har varit frisk som en nötkärna hela mitt liv.
Försäljningen av lägenheten har gått i stå vilket är frustrerande. Jag har inte bråttom men skulle vilja ha klart med en köpare så att jag vet vilket tidsperspektiv som gäller. Finns ju intresserade men ingen lägger något bud - suck! Kan det slå till snart?
Oj där kom en egenskap till till mitt ID - otålig? Men hahaha fast jag är otålig och vill att allt ska hända och bli klart NU tycker jag att jag genom åren har fått ha ett otroligt tålamod ...så jag är nog otålig med ett otroligt tålamod och med en rejäl dos uthållighet.
Ha en mysig söndag!
Kram ☀️☀️☀️

Svar: Kan man tillskriva sig själv olika känslor.. även motsatser, då har man som regel bra koll på sitt känsloregister :) Lägenheten blir såld men det kan dröja ännu en tid... kram :)
Esmaralda

17 MissMilla :

skriven

När jag var barn var jag otroligt blyg o rädd för andra människor nästan. Nu är jag mer pratsam men tar inte för mig så mkt o har dåligt självförtroende o självkänsla efter skilsmässan. Vet du hur man kan öka på den? Bra tips på övningar behandlingar böcker etc.
blir det lex Maria på min son olycka

18 Dunegull:

skriven

Jag är nog driven, nyfiken, social och envis.

Vad händer i mitt liv här i höst och vinter? Något spännande?
Kram

19 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag är som person väldigt envis, tänker på alla andra utom mig själv. Jag är social ibland men kan även vara väldigt tillbakadragen. Jag är väldigt känslig och tar till mig alla negativa saker som andra säger.. Jag tror alla är sura på mig när de inte svarar mig och har blivit lämnad så många gånger så rädslan av att mina vänner ska lämna mig ensam. Jag jämför mig med alla andra. Jag ser mig själv som tjock fast jag inte är det. Även om jag vet att jag är bra som jag är. Märkligt nog älskar jag mig själv ändå.

Det är så sjukt att jag fyller 28 om 10 dagar. Idag för 28 år sen gick mamma och pappa på Ikea och skulle köpa min säng. Hon i kassan frågade mamma när det var dags och då sa hon idag.. skulle fötts den 13 men ville vänta 10 Dagar till.

Idag står det städa, tvätta, rätta matteböcker och skriva veckans ord på schemat.

Jag är inte redo för en ny vecka... men får tänka att om 2 veckor är det lov och en av dagarna ska jag sova tills jag vaknar av mig själv.

Kram

Svar: Ja tänk vad tiden går... min son fyller 28 i januari... ofattbart !! Kram :)
Esmaralda

20 Mimis:

skriven

Hej!

Mitt personliga ID. Envis, tjurskallig, rättvis och snäll. Ibland kan jag vara för snäll tror jag.

Har jag beskydd av änglar när jag går ut?? känner mig lite orolig och otrygg när jag går ut ensam.

Kram

Svar: Visst har du beskydd... kram :)
Esmaralda

21 AnnaK:

skriven

Snäll är jag väl och introvert sen vet jag inte riktigt. Ingenting positivt iaf.

Tuffar jag till mig nån gång tar steget vidare tro? Inom rimlig framtid.

Kram 🤗

22 sus:

skriven

hej
vet inte....
lite intro lite extro....
har formats av livet....
funderar på meningen....
love sus

23 Jessica:

skriven

Hur kan jag ha missuppfattat hans känslor så grovt? Eller vågar han bara inte visa dem för mig?
Kram

24 Mimis:

skriven

Hej ES!

Har jag någon skyddsängel, Guide, kraftdjur?? någon sa att änglar finns omkring en hela tiden.

Kram

Svar: Du har din speciella ängel vid din sida.. kram
Esmaralda

25 Willan:

skriven

Hej! Jag känner en som plågas av sömnparalys, kan du något om sömnparalys? Kan hypnos, regression hjälpa?

Svar: Ja både hypnos och regression kan hjälpa... kram
Esmaralda

26 <3:

skriven

Är det nåt fel i mina värden, jag går upp i vikt jätte
Snabbt ?

27 <3:

skriven

Hej kom semester bilden fram till Hanna ? Hon svarade inget. Tänkte öppna upp lite efter att hennes mamma ringt och sagt att hon saknar mig.
Själv känns det som hon skiter i vår relation när hon skaffat tjej och gift sig. Är väldigt sårad och ledsen egentligen.
Kram

28 Orolig :

skriven

Hej

Kommer min man att få ett annat jobb?? riktigt orolig för att han ska stressa ihjäl sig på sitt nuvarande stressiga jobb.

Kram

29 Skrållann:

skriven

Hej!
Mitt personliga id är nog empatisk, snäll, nyfiken men försiktig. (Om man kan vara både och?)
Resan hem från Barcelona gick så bra och jag är stolt över mig själv som bokat och fått ihop allt. Inget unikt egentligen men är man van att bara boka charter där allt är inkluderat så var det ju skillnad denna gång då allt bokades för sig. Blev dock påmind om min gamla vän vid ett par tillfällen. Det ena var att hans favoritdrink fanns färdigblandad på burk och dök upp varje gång jag besökt en butik och det andra tydliga var att en särskild bil som vi alltid pratade om att skaffa när vi var unga stod uppställd i ankomsthallen. Samma modell och färg som vi skämtade om att skaffa när vi blev vuxna. Detta kändes så märkligt. Varför behöver jag bli påmind så starkt? Vill det säga mig något?

Kram❤️

Svar: Här handlade det lite om att " knyta ihop säcken" och summan av det hela, din egen styrka... kram :)
Esmaralda

30 Helena Ir:

skriven

Svårt att beskriva sig själv,men i korta ordalag : vänlig,självständig,social och explosiv

Träffade ett ex igår,och tänk att jag förstår att vi är ex till varandra..så olika! :)

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Ja, när polletten trillar ner så är det ofta efteråt :) Kram :)
Esmaralda

31 Hedwig:

skriven

En något ovanlig kombination av att vara blyg och introvert (speciellt för att vara en holländare för de flesta är mer framåt här) men samtidigt spontan och envis med starka åsikter. Vänlig och hjälpsam, pålitlig, mycket humor men lite otålig också..Nyfiken, rädd och osäker, brist på energi men samtidigt mycket stabil och uthållig och en som gillar utmaningar. En som drömmar, lite bortkommen men som samtidigt är ganska jordnära och praktisk. Så komplicerat kan ens personlighet vara..

Svar: Ja, en personlighet är inte enkel och kan vara motsatser....kram :)
Esmaralda

32 Lotta:

skriven

Jag är nog envis, snäll och driftig.

Hur ser det ut för mig om tvåsamhet. Kommer det in en man i mitt liv snart?

Kram L

Svar: Jadå, det kommer en speciell och fin kärlek.. kram
Esmaralda

33 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Ja vissa personlighetsdrag får man bara lära sig att acceptera och jobba på det som är dåligt och går att förändra.

Mitt personliga id är oerhört känslig, rättvis, ärlig ödmjuk

Det är snart folkomröstning i byn där vi bor ang om simhallen skall renoveras och bevaras. Ser du om det blir ett ja eller nej?

Ha en fin dag!
kram från Naturvän

34 Sheri:

skriven

Kära Es, vad ska jag göra för att komma ut ut denna svarta hål jag hamnat i igen. Är ofta nere och fylld med ledsna känslor.. känner mig så ensam och vill ändra på det men vet inte hur.. exet kommer också upp i mina tankar i perioder o h vill bli av med honom i huvudet o hjärtat och släppa de sårade känslor jag har bundna till honom och situationen. Har du, eller någon annan av läsarna här, tips på vad jag ska göra för att komma vidare i Livet och må bra, vara genuint lyckligt...?

35 Dalkulla :

skriven

Minns en gång när min son var yngre och en av hans kompisar som just då låg inkallad, var nedklippt i håret det var visst lag på det på den tiden. Efter en tid fick jag frågan av min bror hur kan du tillåta att A håller sig med sådana killar. Han ser ju kriminell ut. Den här stakars killen som blev så illa bedömd är världens snällaste och gjorde bara lumpen den gången, därav hårlängden. Det är ett bra ex på hur man kan bedöma någons utseende. Min bror som säger detta fick snabbt svar och sedan blev han tyst. För hel...ete säger jag, han gör lumpen på F17.....det kom mer från mig men det räcker.

Samma son hade när han var yngre söndriga jeans, då var han inte riktigt klok. Även han var lika kriminell som kompisen den gången. Hår något trasiga jeans gör tydligen hela den personen vem det nu må vara.

Mitt ID: Social, snäll, envis, förutseende och, framför allt, väldigt omtänksam.

36 Mee:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om vi kommer att ha ett förhållande? Bli tillsammans?
Kram

37 Hon:

skriven

Hej Esmaralda.

Har träffat en ny bekantskap ganska nyligen. En man, vi har umgåtts lite men som vänner. Han har verkat ha något mer intresse än som vänner.
Den här mannen är arbetslös. Det som bekymrar mig är att han aldrig riktigt verkar ha haft ett riktigt jobb eller liksom ambitionen, drivet riktigt att fixa till något, han vet nog att han borde. Men när vi pratade lite om det verkade han ha inställning att det går inte för det osv. Som om man börjar fundera över om han verkligen vill börja arbeta någon gång.
Vad tror du kommer den här mannen ta tag i det och börja arbeta?
Jag själv kanske är ganska hård i den här frågan.
Kram

38 Bumble bee:

skriven

Hejsan!
Vad min personliga id är? Det är nog: för snäll, rättvis, omtänksam, glad, känslig, blir lätt rädd för att inte folk ska tycka om mig eller tror att dom är sura på mig om dom är korta i tonen.

Kan du se något spåntant som kommer ske för mig de sista som är kvar för de här året? Tack i förhand! Kram 🐝

39 Bumble bee:

skriven

Hejsan!
Vad min personliga id är? Det är nog: för snäll, rättvis, omtänksam, glad, känslig, blir lätt rädd för att inte folk ska tycka om mig eller tror att dom är sura på mig om dom är korta i tonen.

Kan du se något spåntant som kommer ske för mig de sista som är kvar för de här året? Tack i förhand! Kram 🐝

40 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, det tål att tänkas på vad man sänder ut för ID.
Hur tror du folk uppfattar mig som person ?

Hur stor är chansen att han tar sig tid med bio och pizzamys ikväll ?
Får känslan att han helst vill ses på fredag är och lördagar och jag känner inte för att ut och festa med honom.
Kram

41 Undra:

skriven

Hej esmaralda.

Den här mörka mannen, ser han ut att fortsätta relationen med den 10 år äldre kvinnan?
Kram

42 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 Kan du se om vi ska vinna nogånting på euro jackpott den här månaden 😣😣😣

Svar: Nej någon vinst av betydelse ser jag inte för i dig.. kram
Esmaralda

43 Smöla:

skriven

Finns det någon i mitt umgänge som jag ska lägga min energi på? Alltså om det kan utvecklas kärleksmässigt. Eller kommer den rätte och tar mig med storm?

44 Ma:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer att få leva in en familj under tiden barnen är små tillsammans med en partner/kärlek?
Kram

45 Hej:

skriven

Hej esmaralda.
Har bott i hyresrätt i hela mitt vuxna liv.
Undrar om du ser mig köpa något, köpa hus? Blir det tillsammans med någon och blir det inom de närmaste åren?
Kram

46 Blomman:

skriven

Hej esmaralda.
Undrar om jag och mina barn kommer att flytta dit? Till den staden?
Kram

47 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Saknar han mig

48 Skorpan:

skriven

Tack för svar!

Idag kom jag mih äntligen till skogs o hittade lite svamp, blir nog svampsås av dem :). Blöt om fötterna men vad gör väl det då man "torkar upp" efteråt. Kan mannen tänka sig att dra till skogs med mig månne?
Kram Skorpan

Svar: Gud vad gott med svampsås !! Jadå mannen trivs i skog och mark.. kram :)
Esmaralda

49 Anna E:

skriven

Vad kände han för mig igår?

50 Michaela:

skriven

Mitt ID: Snäll. Empatisk.Klok. Dåligt tålamod. Omtänksam.

Såhär tror jag ( och andra )att det gick till. Känslorna som han försöker förtränga och inte vill erkänna kom upp till ytan när alkoholen kom in i systemet och därför gick han in på min sida. Men skyllde det sen på kompisen i nyktert tillstånd. Rätt eller fel? :)

Ha en skön söndag!
Kraam!

Svar: Rätt, absolut ! Kram :)
Esmaralda

51 Boudica:

skriven

Jag som är våg svänger mellan olika ändar av ID't.
Introvert, men behöver det sociala, rejält envis, men riktigt otålig, nyfiken, äventyrslysten, men osäker, oftast glad, men kan ha ett temperament. Riktigt obeslutsam, men rejält målmedveten då jag väl bestämt mig för något. Tenderar att bry mig för mycket om andra, men glömmer oftast mig själv. (Fick höra att jag är för snäll för ett tag sedan!)

Sitter här och försöker komma igång med mitt pluggande, och kom precis på att jag glömt mitt kaffe som bryggts.

Fick precis ett SMS om att mitt paket med kosttillskott måste returneras för det innehåller något man inte får importera till Sverige. (Oj, haha) Hoppas det löser sig utan att bli för dyrt!

Ska planera mat, för mitt lilla mat protokoll, och lite yoga och strax en promenad i fina höstvädret innan det regnar resten av veckan.
Måste spåra in mig på rätt spår igen!
Blivit mycket nere nu.

Har min hemtenta att göra, ska fortsätta att göra den idag, men jag är så osäker på att jag klarar den, med den lilla felmarginal man får ha. Ser du om jag klarar den och min kurs? Det här är ju något jag vill och behöver för att ta mig fram dit jag vill. Men motivationen har lite varit på topp senaste månaderna, vilket ger mig lite ångest!

KRAM!

Svar: Ja, du kommer spåra in rätt igen utan större problem. God chans att du klarar tentan.. kram :)
Esmaralda

52 Frida:

skriven

Jag är mer introvert än en extrovert, men människor uppfattar mig det motsatta. Konstigt, men varför inte. Världen gillar extroverts bäst och jag letar efter arbete så det kan vara en fördel för mig. När hittar jag arbete för detta börjar gå utöver min självkänsla?

Kramar til dig Ez

Svar: Var sann mot dig själv och in personlighet :) Du har båda dragen i dig - och arbete kommer.. kram
Esmaralda

53 Alie:

skriven

Visst skulle man vilja ändra lite på sitt personliga id, men i grunden är jag nog nöjd.
Jag är ödmjuk, hjälpsam och har en positiv inställning till livet.
Men jag har kämpat och jobbat på förändringar hos mig själv, och lyckats bra, jag är en fighter i mycket och tacksam för det.
Kram o fin Söndag! 💫🌕

Ps: har min ängel något att förtälja mig? Finns hen med mig här..

Svar: Visst är du en fighter... av allra bästa sort... och din ängel är med dig, 100 %.. kram
Esmaralda

54 Bellagio:

skriven

Spännande fråga. Mitt ID i korthet tror jag "stark". Inte fysiskt då direkt utan mer att jag klarar det jag bestämmer mig för att klara. Ibland är det ändå en jobbigt ID, hör ofta "det var inte konstigt att du fixade det, du som är så stark". Ibland vill jag vara liten och sårbar, och det krockar med styrka..

Svar: Du ÄR stark.. och de ska du ta tillvara och hur stark man än är så får man lov att vara liten och sårbar ibland.. famna alla dina känslor.. kram :)
Esmaralda

55 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Jag är introvert men det är inget jag vill ändra på, inte nu som vuxen i alla fall. Jag ser det som en tillgång. Om andra skulle beskriva mig så är det nog med ord som lugn, snäll, plikttrogen och ordentlig. Det kan bli lite besvärande ibland när man inte känner igen sig i hur andra pratar om en. Om JAG får säga så ser mitt ID ut så här: äventyrlig, intellektuell, trevlig och modig.

Trevlig söndag alla!

Svar: Och du är sådant som du upplever dig vara !! Kram :)
Esmaralda

56 Dahlia:

skriven

Dålig på att svara på sådana frågor! Känslig, omtyckt, målmedveten, problemlösare är mitt ID.

De sista orden han sa till mig i fredags var -simma i lugna vatten i helgen-
Kan inte släppa känslan att det var något djupare eller mer i tanken när han sa så. Han vet att mina helger är oftast lugna.
Vad var den sanna tanken bakom det?
Har jag funnits i hans tankar i helgen?

57 Mig:

skriven

Hej,
ser jag ut att hitta något bra tema? Känns lite jobbigt med tidspressen...
Kram

58 B:

skriven

Oj.. mitt ID är nog nervös, blyg, orolig hahah men samtidigt en gnutta styrka och humor och livslust 🤣👌

Kan du se någonting om kärlek? ❤️ Finns det någon bakom hörnet? ☺️ Vill ju egentligen ingenting annat än att få ha massa roliga dejter och känna kärlek..

Svar: Kärlek ser jag men dessvärre inte när den dyker upp.. kram
Esmaralda

59 Jossan :

skriven

Usch vad det är jobbigt att städa! Kunde jag inte varit en sån som älskar att städa? 🙄

Tror jag har 3 maskiner tvätt kvar och sovrummet städas. Men jag förstår inte varför jag inte trivs i det ändå. Jag följde ditt råd och köpte ett ljust överkast till sängen. Hmm vad kan man göra...

Varför känner man sig helt hopplös när man varken är sambo eller har barn. Det känns som folk ser ner på en bara för detta...

Kommer vi fira nyår med de som fått bebis detta året?

Kram

60 Skrållann:

skriven

Hej!
Åå vad jag njuter av denna söndag och känner mig ovanligt tillfreds bland tvätthögar och dammråttor🤔
En till av grabbarna som var med på resan skulle bli erbjuden en gratisvecka till Spanien, hur stor är chansen att det blir sonen?

Kram❤️

61 Jen. :

skriven

Reserverad, dyster, envis, äventyrlig och av någon anledning går jag igång på att bråka och gräla. Ingen aning varifrån det kommer men det sker automatiskt och verkar vara en del av mig.. Inget jag direkt ser som någont positivt

Svar: Kanske inte positivt alla gånger men bra att du vet dina resurser och då kan du styra det så det inte blir till motgångar för dig.. kram :)
Esmaralda

62 Jessica:

skriven

Hej Es!

Börjar han få känslor för mig?

Kram :)

63 Idag extra anonym:

skriven

Tack så hemskt mycket för ditt rara svar igår kära Esmeralda!Det värmer💟

Ja mitt ID är väl att jag vill alla väl, lyssnar o bryr mig o gör så gott jag kan! Ibland är jag nog lite för snäll. Jag blir väldigt ledsen däremot när saker o ting är orättvist o när nån far illa! När nån beter sig på ett ojust sätt o säger saker som sårar, då bär jag det inom mig länge o vänder o vrider på det o kan verkligen inte förstå varför! Annars är jag en glad o positiv kvinna som som är social o positiv.

Igår tog jag ett foto på Tv-bilden som hade väldigt många lila blå o gröna prickar o streck. När jag tar kortet så får jag med ett väldigt stort öga med regnbågsfärgade små streck runtom! Jag fick en känsla av att "jag ser dig"! Men vem ser mig? Ser du vem bästaste Esmeralda?
Hoppfulla Kramisar i Ljus o Kärlek💜👼💜

Svar: En kärleksfull hälsning från din ängel och bästa vän i Alltet :) kram :)
Esmaralda

64 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Har haft det ganska kämpigt under en lång tid.
Jag undrar nu.
Ser det ut att vara fortsatt kämpigt för mig en tid till eller ser något positivt förändring ut att vara påväg att hända?
Kram

Svar: Det börjar snart lätta.. sakta men säkert kommer allt mer positivt.. kram :)
Esmaralda

65 Flytt:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om han kommer att flytta hit?
Ser det ut som om vi kommer bo tillsammans?
Kram

66 Ghostwriter :

skriven

Kan jag släppa det? :) eller gick personen in där för att bokstavligt få napp för stunden så att säga?


Vill kunna släppa det
Kram

Svar: Bara släpp, kram :)
Esmaralda

67 Malin:

skriven

Jag har inte en aning om min id. Det är det jobbiga.

Jag står och väger beslutet hela tiden, men är rädd för misslyckande. Men jag kan inte släppa taget om kärleken. Den ärstark. En känsla jag inte känt så starkt innan någonsin. Ska jag låta den vinna eller ska jag vara kvar?
Kram

68 RH:

skriven

Kommer jag träffa kärleken snart?

69 Dunegull:

skriven

Kommer jag någonsin köpa tomt och bygga eget hus?
Kram

Svar: Ja den chansen är stor men det dröjer.. kram
Esmaralda

70 Liverpool :

skriven

Hej Esmaralda
Vad ville den utlänska manen som jag konfronterade vid min dörr igår,han fiplade med dörrlåset och när jag öppnade sprang han ner och sa något på engelska.

71 <3:

skriven

Hej kom semester bilden fram till Hanna ? Hon svarade inget. Tänkte öppna upp lite efter att hennes mamma ringt och sagt att hon saknar mig.
Själv känns det som hon skiter i vår relation när hon skaffat tjej och gift sig. Är väldigt sårad och ledsen egentligen.
Kram

72 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Som liten fick jag lära mig att känslor som ilska och sorg var dåligare än glädje.

Känns Vitryssland som ett bra resmål i februari? Känns det som att den resan blir av?

Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det kan vara en bra resa för dig.. kram
Esmaralda

73 AnnaK:

skriven

Kommer jag nån gång våga gå vidare?

Kram 🤗

Svar: Ja, det kommer du, den dagen kommer.. kram
Esmaralda

74 Jossan :

skriven

Jag har en fundering.. Gillar min omgivning min sångröst? Vet ju att mina elever gör det.. men de gillar ju allt med mig... 😂
Min dröm är att sjunga på mitt bröllop om det nu blir något sånt.. Eller syrrans.. om det blir något 😂😂

Kram

Svar: Ja jag tror absolut att din röst räcker till.. fast du får underhålla den och sjunga ofta.. kram
Esmaralda

75 HS:

skriven

Ganska introvert, analytisk, målmedveten. Modig, äventyrlig, öppensinnad och stark samtidigt som jag är känslig och empatisk. Har fått höra att folk har lätt att känna tillit till mig samt att jag är en "doer" och det tycker jag stämmer. Jag kan sätta ner foten rejält när det verkligen behövs och då kan folk bli lite chockade eftersom jag annars är väldigt lugn och sansad.

Mäklaren ringde och vi ska prova på nytt med visningar i november. Ser det ut som att jag får sålt då till rimligt pris eller bättre att vänta längre in i vinter?

Kram

76 Anne:

skriven

Jag är glad, social, har ett högt skratt, misstänksam och är ibland frånvarande.

Jag hoppas att alla får en trevlig start på veckan!

Kram Aå

Svar: Detsamma till dig... kram :)
Esmaralda

77 Fanny:

skriven

Åh.. Jag har alltid sett mig som introvert. Men i rätt sällskap är jag inte det.. Svårt..

Började nytt jobb i torsdags. Fantastiskt att få en tjänst, men det är svårt och jag är ständigt nervös och känner mig ivägen. Inte så konstigt kanske när de bara gått två dagar, men kommer detta bli bra? Något ledord?

Många kramar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: