En odd besökare...

 
 
Sådär, nu är vi igång och i går träffade vi  flera av er i bloggfamiljen
Tack fina ni för era besök
 
Vi har fått presenter,, champagnebubbel, choklad, lakrits,  pennor med våra namn och en present att ta med hem åt MG !!  Vad glad han kommer att bli !
-
 
Om du tittar  noga på bilden ovan, mellan uthuset och huset där den klippta gröna gärsmattan tar slut så kanske du ser  herr  Stranton. 
 
Han pendlar snabbt mellan världarna och rör sig  mellan dimensionerna.   Han är liksom ett småfolk.. en vätte men ändå inte
 
Han är nog mest bara sig själv och något liknande har jag inte träffat på tidigare.
 
Han är väldigt vänlig.. han lägger huvudet lite på sned och lyssnar intensivt.. fast själv pratar han inte så mycket.  Han verkar alltid ha bråttom och mycket att stå  i där han far mellan världarna och försöker medla och ställa tillrätta.
 
 
Här har vi trappan upp till våran vind och den beklagar sig dock Stranton över - att det är så  brett mellan trappstegen.
 
I natt var det liv och rörelse på  vinden.. och i källaren... jag blev väckt flera gånger och då får man ändå betänka att jag sover som en gris med min snarkmaskin och öronproppar.
 
Jag fick faktiskt stiga upp och ryta till ordentligt.. sen lugnade det ner sig.. ett litet tag.
 
 
Änglar har vi i huset... lite udda och speciella dekorationer.
 
 
Och så har vi knivarna... en väldig massa !!
 
 
 
Den gamla klockan på skåpet.. den fungerar inte längre... inte i vår värld men i gränslandet mellan världarna.. där snurrar visarna snabbt och när man ser det får man akta så man inte dras med i tiden !
 
 
Visst kan man känna historiens vingslag ?
 
 
Vi har ett walk - in- skafferi 😍
Jäklar så fint.. så skulle man haft det hemma
Först blev vi lite paffa eftersom vi inte hittade nåt kylskåp men så öppnade vi en dörr ( huset är fullt av dörrar) och där var skafferiet med två stora kylar och en jättestor frysbox
 
 
Och i salongen har vi en spegel helt i min smak... man smalnar liksom av lite !
 
 
Observera klocka på det gamla skåpet !
 
 
Nettan fixar iordning på sin kammare.. där hon tar emot besökare och där hon håller sina spådomssessioner och regressioner via telefon
 
IDAG ÄR HON HELT FULLBOKAD
 
Men i morgon söndag... finns det en tid ledig  för spådom via telefon eller regression via telefon.
Först till kvarn som gäller !!
 
Ring eller skicka sms till: 0723 892204
eller maila:
 
Kram & kärlek från oss båda
 
1 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Förstår jag dig rätt att han egentligen inte vill vara min vän? Då ditt svar om honom igår var att han dras till mig fastän han egentligen vill annat? Betyder det att han inte vill vara min vän? Kram

Svar: Som sagt, han både vill och inte vill, mer kan jag inte förklara det.. kram
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Näe, inte ser jag något fastän jag så gärna skulle vilja se. Stort hus ni har men det kanske behövs med tanke på allt folk som finns där. O spegeln, den skulle sitta fint i vilken provhytt som helst ;). Oj så kul det skulle vara att träffa er, men vägen är alltid så lång... Vad månne händer där idag, på det andra "planet"??

Här vet jag inte om det kommer att hända så mycket. Står i valet o kvalet åt vilket håll jag ska åka o titta på bilar :D. Hemstaden eller grannstaden, hmm... Jag har kikat på en "grövre" bil o färgen vit/silver/grå/brun. Kommer nån färg upp för dig här Es? Det har funnits många fina röda också, men den färgen sade du nej till o det undrar jag om det skulle vara en bil som stannar i första gathörnet efter köpet ;)? Det vill jag ju förstås inte...

Blir lite vlla i helgen också, så kanske det blir lättare att leva nästa vecka.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Den röda bilen som du inte ska ta.. är en röd som gått många mil och har siffran 4 först i regnumret. Andra röda kan du mycket väl titta på !! Kram :)
Esmaralda

3 Mikael:

skriven

Knivarna får mig att tänka på... Psycho? Hitchcock :)

Hur går det med godiset? Almondy gjorde slut med mig, efter några sådana så tog det stopp, trodde jag kunde äta hur mycket somhelst, efter varit immun mot bakelser, men icke, havregryn, svartpeppar, gurkmeja och kaffe går minsann! :)

Kvinnan som hälsat på mig några gånger nu med glimten i ögat ochen skön utstrålning, är det något ? får vara lite på hugget i så fall )

Kram
Mikael

Svar: Ja, vi har ju fått lite godis av våra gäster som kommer för spådom och regression.. och ingenting ska förfaras tycker vi.. och tuggar glatt :) Med kvinnan kan det bli något kortare... inte mer än så..... kram :)
Esmaralda

4 Kulla:

skriven

Mysigt har ni iaf.. vackert skåp med klockan i. Och dom andliga besökarna är nöjda att ni är där. Tyvärr ser jag inte Herr Stanton.
Ikväll hoppas jag på flirt👍💕🤓. Kram

Svar: Chansen finns till flirt... kram :)
Esmaralda

5 Fanny2:

skriven

Så gulligt, önskar att jag kunde se herr Stranton! Önskar att jag fick se småfolk någon dag... Kan man bjuda dem på något?

Vacker inredning och ett walk-in skafferi är rena lyxen! Knivarna får en att undra lite... 😅 Kanske är husägarna förtjusta i matlagning.

Es, jag har haft en känsla av att P vill prata med mig. Kan han vilja det och har han inte redan en ny tjej? Undrar ibland om det inte finns lite telepati, han är lite läskig isåfall...

Kram

Svar: Ja förra året i Stockholm bjöd vi dom på karameller som vi la intill en håla vid en stor trädrot.. och det dröjde inte många sekunder förrän ivriga händer slet ner karamellerna... ! Ja, när man hyr såhär så brukar det vara en eller två slöa knivar... inte en hel arsenal ! Lite telepati finns det nog och han skulle vilja prata med dig.. samtidigt har han också tankarna på en annan tjej... kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

En vätte! I där huset. Jag har alltid rädd för vätte. Är det beror på något av i dimension om mig?

Men jag känner mig igen den klocka som stannar. Jag har sett en annan huset som har såna. Där har vi haft en fest då.

Några ställe har jag sett av såna klockan.

Vilka rädsla. Men hoppas det går bra för er idag 😊

Vet inte varför jag är så rädd för vätte även jag var liten till idag...

Jag tror väl jag har blir utsätta av vätte eller?

Ha det bra

Svar: Nej jag tror inte att du utsatt av en vätte.. men kanske att du blev lite skrämd som barn när någon pratade om vättar.... kram :)
Esmaralda

7 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda!
Hoppas ni har det bra därborta!

Fina Es, jag grubblar och grubblar över hur jag hamnat i denna situation, känns bara som en mardröm allting. Som jag inte kan vakna ur. Varje dag är ett enda lidande.

Känns det som om läkarna missat något? Som om det finns nån skada/förklaring som de inte hittat? Att grundproblemet/orsaken gått dem förbi?
Kram,
Jennifer

Svar: Jag ser inte tecken på att de missat något... men kanske ska du få en second opinion av något annan ? Kram
Esmaralda

8 <3:

skriven

Godmorgon på er finisar.
Vad hände med Per ?
Kommer han höra av sig snart igen ?
Vi är fortfarande vänner på fb.
Han verkar vara en sån snäll man. Har inte hört av honom sen han skrev att han gjorde illa ryggen och ville skriva mer till mig men inte orkade.
Kram

Svar: Han kan nog höra av sig igen... men så mycket mer ser det inte ut att bli... kram :)
Esmaralda

9 Sigma:

skriven

Till Nettan vill jag säga tack för regressionen på telefon. Jag fick uppleva ett tidigare liv där jag blev våldtagen. Nu vet jag var mina rädslor kommer från och det var en lättnad. Roligare var livet där jag steppade och sjöng. Tack för en speciell och underbar upplevelse.

Svar: Nettan hälsa och tackar.. vi sitter här vid köksbordet med vårt morgonkaffe... kram :)
Esmaralda

10 Fia-Lotta:

skriven

Ha ha ja avsmalnande speglar är fina grejer det.. Gärna i kombination med neddimrad belysning så man ser sådär solkysst ut.. Vilken donna man är i dessa ögonblick ;-)

Ett sådant charmigt hus ni hyr! Men jag kan tänka mig att ni har en handfull av all aktivitet..

Du Ez.. Du såg en potentiellt ny vän på ingång.. Vad ska jag spana efter, får du till dig något om henne eller vår vänskap? Vill såklart inte missa..

Nu blir det nybryggt kaffe och scones! Lördagskramar 💕

Svar: Hon kan vara lite äldre än du och jag tror inte att du missar henne... så gott med scones.. det var länge sedan.. kram :)
Esmaralda

11 Ghostwriter:

skriven

Jag kände mig lite hopplös och insåg nu i skrivande stund att det kanske handlar om att jag inte har ett jobb? Jag blir alltid så deprimerad då. Känns inte som jag har någon tur gällande jobb som jag brukar ha.


Söker jag fel typ av jobb? Jag söker nästan allt som jag vet att jag klarar av i och med sjukdom. Men känns inte ens kul att jobba i denna staden och pendla funkar inte just nu.



KRAM :)

Svar: Bredda dig gärna i jobbsöken, det underlättar, kram :)
Esmaralda

12 Ia:

skriven

Hej
Synd bara att det är så långt ner till er

Ikväll är jag "tvingad" att följa med ett gäng tjejer ut, jag som redan är trött,
Kommer det att hända något speciellt i kväll, att se fram emot, något jag bör uppmärksamma?

Kram

Svar: Ha positivt fokus och det blir riktigt trevligt.. kram :)
Esmaralda

13 Björn:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad roligt att få träffa alla här i bloggfamiljen!
Ser så mysigt ut.

Har han känslor för mig?
Kram

Svar: Ja känslor finns.. kan dock inte säga hur starka.. kram :)
Esmaralda

14 AnnaK:

skriven

Charmigt hus!

Visst är det så att han har en del att erkänna trots att det aldrig kommer ske?

Känns det fortfarande som att jag är "of the hook"?

Kram 🤗

15 lilla m:

skriven

Ser du mig gå igenom en till graviditet?

Svar: Jag ser att möjligheten är god.. kram
Esmaralda

16 Dunegull:

skriven

I mitt nya jobb verkar det bli väldigt mkt resor. Mer än de tidigare berättat för mig. Jag pratade med chefen om att jag var lite besviken över det. Löser det sig för mig här eller ser du mig lämna bolaget om ett tag? Tror du han tycker det är stökigt att jag sa ifrån? Vad ser du kring jobbsituationen?
Kram

17 Mikael:

skriven

Tack :) se om vi springer på varandra så får hon bestämma om hon vill dansa med mig, vet ju att det inte blir längre men en skönhet är en skönhet :)


Nu när jag blivit mjukare i kroppen funderar jag på kanske ta några danskurser i disco, i discots ursprungsland, Finland, man måste ju kunna grunderna!

https://youtu.be/PeQpwQ1xgbI




Kram
Mikael

Svar: Danskurs låter bra !! Kram :)
Esmaralda

18 Branne:

skriven

Hej.

Under bilden på dig i spegeln där du skrev att man skulle observera klockan så tycker jag att visarna har bytat plats.
Att den är nästan är halv sju och inte nästan fem över halv sex som på första bilden..
Har tittat om och om igen.
Ser någon annan detta med kanske.

Sen undrar jag om du kanske det kommer händer något kul för mig innan detta år är slut?
Kramar i massor! :)

Svar: Ja, tiden ändras och visarna med den... visst kommer lite kul att ske.. kram :)
Esmaralda

19 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Herr Stranton kan jag inte se. Men på den bilden du visade häromdagen tycker jag mig kunna se barnen i fönstret.

Idag är det vildmarksmaran 😀.
Om 20min måste jag gå för att komma till starten i tid.
Jag är nervös och det kommer snart att börja regna (enligt väderappen kommer det att regna åtminstone de två första timmarna och det ser ut ute som om det kommer att stämma).
Jag ska springa halvmaran. Det är på vildmarksleden och de som springer hela startar i Göteborg vid Skatås motioncenter. Jag kommer att starta i Härryda (inte långt från Landvetter flygplats). Sen springer man till Hindås.
Jag är supernervös 😳!
Kram Therese C

Svar: Heja heja dej idag !!Kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

God morgon! Det är så härligt med lördag. Och det är så skrämmande att vi snart är inne i oktober. Det går sjukt snabbt och snart är det ju typ jul...

Jag hade en önskan detta året och det var att bli godkänd på alla mina tentor. Men nä.. jag lyckades inte. Jag hade magkänslan att den rätte skulle dyka upp. Men det verkar inte så heller...

En sak har jag bestämt mig om är att om jag blir gravid i framtiden tänker jag inte gå över tiden...

Jag hittade ett hus som jag hade velat ha. Men drömde inatt att någon ville ville få mig att flytta men jag sa att jag trivs så bra i min lägenhet.

Känner mig helt utanför när det kommer till att va sambo. Alla är så inne i sina egna liv...

Nä idag blir det gymmet, städa lägenheter och planera lite inför öppethus... kanske se om jag ska iväg med mamma o pappa.

Kram

21 Sus:

skriven

Hej
Så mysigt ni har
Någon ändring här?
Sus

22 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det var ett mycket exakt tips.

Njut av morgonkaffet o sällskapet, här ska det intas ensam, som vanligt ;). Undrar ju varför han inte kan komma nu, mannen, har han vikit in på fel väg??

Kaffe o det fort, yr i bollen efter att ha gått o lagt mig igen, men det behövdes för jag är ju så trött..
Kram Skorpan

23 Skorpan:

skriven

O vet du Es, jag hittade just en bil med fyran som första siffra i registernumret. Himmel så duktig du är! O den var en röd som jag tittat på..
Kram Skorpan

Svar: Ja den bilen ska du undvika... annars ser jag inga varningar.... lycka till ni i jakten... kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon
Som vanligt ser jag inget ...men så häftigt boende när du väl fått tyst på dom ;-)

I början av veckan sa du att det skulle hända saker och Idag ska jag in till stan och träffa en jag pratat mycket med i telefon men inte träffat IRL och vi träffades indirekt genom din blogg kan man säga då telefonkontakten kom via Lavenas blogg Självaste "mormor " Vilket jag ser mycket fram emot! (.Även om jag inte ser så bra då ena ögat svullnat igen...)

Ha en härlig Lördag i Storstugan

Kram Anki med flock

Svar: Ja boendet är fantastiskt och det rekommenderar jag till alla ! Särskilt om man är många ! Jamen så roligt det blir idag... hälsa mormor så gott och ha en riktigt fin "dejt" kram :)
Esmaralda

25 F:

skriven

Hej Esmaralda .
Vill han vara en familj med oss? Kommer det att vara viktigt för honom?
Kram


26 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Vad mysigt ni har det!
Vad jag skulle vilja spå mej hos er!

Jag känner stark oro men vill veta sanningen...
Min son har börjat mellanstadiet i Eng. Han gick där innan men på lågstadiet. Han har alltid haft problem med fokus o koncentration men enligt hans lärare o i rapporter o framförallt sommarrapporten har det o beteende blivit mkt mkt bättre o bra utveckling akademiskt.

Sen han startade mellanstadiet för 3 veckor sedan har det varit ständiga problem. De klagade på koncentration efter en vecka, han lyssnar inte o får ständiga tillsägelser, stal fotbollskort av vän etc etc. Tillsammans med 4 andra elever fick han gå till ansvarig flr beteende i går. Där var han den enda som fick en sk notice som ska skrivas under av föräldrarna.

På Ons har vi möte med 3 personer o bl a en slags specialpedagog.

Är detta bara att han tar tid att smälta allt o behöver lite hjälp för att koncentrera sig eller allvarligare än så? Då vet jag också hur jag ska närma mej dem på mötet då jag vill ”anklaga” dem att köra med gammaldags metoder o inte förstå att vissa barn behöver tid att anpassa sig.

Kram

Maja

Svar: Ring du Nettan och boka tid för spådom !! Jag tror din son behöver styras upp lite med extra stöd men det kommer bli bra... han behöver tid på sig.. kram :)
Esmaralda

27 Kristina :

skriven

Jag ser Stranton.. väldigt liten o blå byxor och röd tröja. Kram

Svar: Ja, precis så ser han ut... kram :)
Esmaralda

28 Anonym:

skriven

Tror du de godtar redogörelsen och inte kollar upp igen ?
En vit lögn har använt bidraget men inte till det som var sagt från början på grund av sjukdom.
Kram

29 A:

skriven

Hej Es,

Jag vet inte om jag vill vara gift med honom mer.. han är så förändrad. Hur ska jag lättast veta om det bara är tillfälligt som jag känner så. Jag älskar honom.

30 Vågen:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om han tycker att oss som familj är viktig för honom?

Ibland kan jag uppleva en kylig attityd gentemot mig, tänk om han inte ser värdet i oss så som jag gör och skulle önska.
Men kan även se tecken att han kan tänka efter en aning efteråt.

Ser det ut som om han kommer att leva med oss i den här familjen?
Ser det ut som om den kommer att bli mer viktig för honom? Mer hög värderlig?
Ser du om han kommer leva med oss?
Kram

31 Minna76:

skriven

Hej. Längtar efter kärlek och närhet. Jag har en man jag pratar med som jag gärna skulle vilja det blev något mer med. Christopher. Men avståndet kanske är ett problem och tiden.? Hur mycket vill han?

32 Hedwig:

skriven

Hej!
Det hade varit kul att träffa er. Jag hoppas att några som har varit hos er kan berätta om sina upplevelser, det vore spännande! Trevlig helg till alla på bloggen!

Svar: Kanske det kan bli en annan gång som vi får träffas :) kram
Esmaralda

33 <3:

skriven

Kommer jag hitta liknande billiga biljetter ? 😬 skulle ha beställt dom!!!

34 Hedwig:

skriven

Hej!
På måndag ska jag börja min praktik på en skola här i närheten, 2 gånger i veckan blir det...Jag blev inte antagen på en annan skola på grund av brist på erfarenhet men på den här skolan verkar man gärna vilja ha mig. Jag är dock ganska rädd. Kommer jag att klara det med min dåliga hälsa och brist på energi? Sedan är den här praktiken inte med vuxna utan med lågutbildade utländska ungdomar mellan typ 16-20 år som ska lära sig holländska...Jag hade helst velat jobba på universitetets språkskola men de hade redan 2 praktikanter även om jag skickade in min ansökan redan i april/maj. Kommer det här att gå bra ändå? Är det något som jag ska tänka på? Ha en fortsatt trevlig och givande vistelse nära Ullared!

Svar: Det kanske inte blir perfekt men kan bli bra ändå och du blir en erfarenhet rikare.. somliga av dina elever kommer du tycka om och andra kanske inte så mycket men det är så det är ju.. i alla jobba. Ha positivt fokus... låt inga eventuella bekymmer ligga till sig utan ta tag direkt i sådant som får dig fundersam... du har mycket stor potential... kram o lycka till :)
Esmaralda

35 EPM :

skriven

Godmorgon!

Händelserik kväll igår, i vanlig ordning så förstår jag inget mer än att jag känner mig ganska bekväm och avslappnad i mig själ , tydligen är jag som mest attraktiv då!
😂
En modig, väldigt ung och nervös ung man kom fram och tog mitt nummer och frågade om han fick bjuda på kaffe.
Sen ville en väldigt trevlig vakt att han och jag skulle fortsätta vårt samtal och gav mig sitt nummer.
Sånt här gör mig alltid förvånad! Men det är kul😊

Nu ska jag hem och gå ut med min far och äta och se ett band
Kram

Svar: Vad roligt att bli lite uppvaktad.. kram :)
Esmaralda

36 Flytten:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det kommer att bli en flytt till Örebro för oss?
Ser det ut som om det är där mina barn kommer växa upp?
Kram

Svar: God chans att det blir en flytt.. runt 70 % och den blir bra.. kram :)
Esmaralda

37 Babrie :

skriven

Hej god Es!
Tänker M att han älskar mig och vill göra allt för mig? Kramar

38 Vb:

skriven

Jag älskar Murat men äslkar han mig? Kommer vi att träffa snart igen? Kramar

39 Rebecca:

skriven

Känner g något när han ser mig? :) 🌷

40 PiaS:

skriven

Hej Es,

Å, det var så roligt att få träffa er, dig och Nettan, igår 😊. Skulle lätt kunna hänga med er en helg 😊.

Tack för Ullis😊. Hon har fått träffa både Tara och King nu. Hoppas hon kommer trivas här med oss.

Tacka Nettan för spådom 😊.

Kram och kärlek 🤗❤️

PiaS

Svar: Det var så roligt att du besökte oss :) Jag är säker på att Ullis redan trivs och hon känner sig lite som lillasyster till Tara och King. Tack för det goda bubblet och godiset.. det satt som en smäck till Idol igår. Kram från oss båda :)
Esmaralda

41 Sofie:

skriven

Hej! Skulle vara tacksam om du kan se om vi snart kan flytta till bättre boende?
Kram

42 Dalkulla :

skriven

Intressant med gamla hus där själar lever sina liv.
Såg inte Stranton. Det blir säkert en trevlig vistelser för er båda där. Trappan såg lite creepy ut. Just trappor i hus oavsett vilka kan jag direkt känna in om någon olycka har hänt i just trappor. Det är när jag ofta tittar på hus som är till salu och allra helst gamla hus i början av 1800-1900-talet.

Jag kan också känna in om någon tagit sitt liv på en vind i ett hus osv. Har t.o.m hjälpt över vilsna själar till ljuset på andra sidan, ett flertal gången. Vid ett tillfälle kände jag hur något sögs in i kroppen på mig och röster som bad om hjälp över, vilket jag gjorde.

Det här låter kanske lite sådär men detta har jag faktiskt varit med flera gånger. Gamla källare är också något jag kan känna in skräckrelaterade upplevelser i. Skulle kunna berättar mer men detta få räcka.

Har det nu så bra i ett hus och alla som besöker er.

Kram!

Svar: Ja, jag ser att du har förmåga att hjälpa de som är vilsna och det är en stor och fin gåva. Kram :)
Esmaralda

43 Boudica:

skriven

Vilka energier er stuga har!
Önskar att jag var en av era besökare, men det passade sig inte!
Kanske nästa gång ;)

Hade trevlig kväll igår, och jag förstår inte hur jag blivit så känslig, känner mig bakis efter bara några få glas vin!
Blev inge mys igår, men får en ny chans nästa vecka då han vill bjuda mig på mat hos sig.

Lite nyfiken, kan du se varför det inte blev nå mys, råkade allt se att han var väl förberedd ;)

KRAM!

Svar: Jadå, chansen finns kvar... kram :)
Esmaralda

44 Nenna:

skriven

Hej Es,

Tyvärr ser jag ingen besökare i bilderna. Jag önskar att jag kunde se.

Nu har jag reggat mig på en dejtingsida. Kommer det att ge något? Det känns lite jobbigt men jag vill träffa folk. Känner mig lite ensam ☺️

Kram 🤗

Svar: Bra.. jag tror det kommer ge något men var beredd att det inte blir perfekt från början.. kram :)
Esmaralda

45 Anna E:

skriven

Ser en glad skämtsam rundlagd herre utan hår där som du säger att han är :) stämmer detta?

Svar: Ja, det kan stämma... utseende skiftar lite när han går fram och tillbaka mellan dimensionerna.. men han avger massa kärlek och humor... han har en go glimt i ögat.. kram :)
Esmaralda

46 Michaela:

skriven

Kan ju inte se herrn då jag inte har den förmågan. Vackert hus men jag får en obehagskänsla ändå😱 Fina ni är förresten!

Var ju tillbaka på jobbet igår för första gången sedan överfallet och kan bara konstatera att jag har förändrats. Jag känner mer rädsla än jag gjorde förut och glädjen i det stora hela är nästan borta. Cheferna kommer inte göra något för att öka vår trygghet då det blir för dyrt med vakter mm. Sjukvården i ett nötskal😡 Så vi får fortsätta med samma arbetsmiljö och jag känner bara att jag vill vidare och hitta " min rätta plats". Du spådde en radikal förändring i arbetslivet 2019 men dessvärre har det inte hänt. Hoppas att lösning kommer 2020 och då är det 2 år sedan jag hade en fast anställning. Kommer ju inte få någon pension när det är dags för det. Och att inget "allvarligt" händer mig på jobbet så länge jag är kvar.

Och mitt i allt kaos med patienter så kommer den ambulanskille in som var hos mig när jag tappade synen efter smällen 15/9. Han frågade efter mitt nr och om jag ville ta en kaffe någon dag. Fick världens chock. Jätte trevlig men tyvärr inte min stil romantiskt sett. Men kul att någon ser en i alla fall :) Killar brukar ju inte lägga märke till mig och glömma mig fort om vi träffats.

Kramar till Er och ha en fin "sista lördagen i Sept" :)

Svar: Det kommer en bra arbetsförändring för dig.... kram :)
Esmaralda

47 fjärilen:

skriven

Ser mannen mellan huset och uthuset, men tycker också mig se en hund vid uthusets högra sida svansen mot villan, står där lugnt o stilla.

Svar: Ja, vi har flera hundar här.. kram
Esmaralda

48 AnnaK:

skriven

Provar igen....är jag fortfarande of the hook? Och visst har han saker som han inte erkänner?

Kram 🤗

49 Mig:

skriven

Hej,

Jag undrar ifall varför jag fick sådana negativa tankegångar igårkväll/natt? Tyckte det kom lite plötsligt och fick inte riktigt stopp på det..

Intressant att följa med er vistelse i stugan. Fortsatt trevlig helg!

Kram

50 Alie:

skriven

Kan inte heller se herr Stanton, tyvärr.
Men jag kan förstå att det händer saker i huset, väldigt stort där.. :)

Känner mig plötsligt så ensam.. trots vänner och stort nätverk runt omkring men i allt detta ändå känslan av ensamhet och tomhet.
När du skrev att min soulmate kommer att dröja gick luften ur mig. Jag lever mitt liv aktivt och hittar på saker, rör på mig, reser, är social etc.
Naturligtvis Finns det inga klara svar på allt det där, men vad jag vet är att jag levt singel under flera flera år nu och inte ens haft en fling på 3 år, då tappar man hoppet till sist..
Vad kan jag mer göra än det jag redan gör?
Kram

Svar: Han KAN dröja men måste inte dröja så jag håller tummarna för att mötet ändå ska ske hyfsat snart. Du gör allt precis rätt... kram :)
Esmaralda

51 G.H:

skriven

Klockan som inte funkar visar olika tider på olika bilder 😱.

Kram!

Svar: Ja, eller hur !!!! Jag vet ! Kram :)
Esmaralda

52 Ghostwriter:

skriven

Du sa att jag skulle möta en man jag var gift med i ett förra liv, i detta livet. Är "han" född än?

Kram och tack för svaret ang. jobbet
ha en fin vistelse!

Svar: Ja och han känns inte så långt bort.. kram:)
Esmaralda

53 Thejen:

skriven

Hej Esmaralda.

3 vänninor till mig hittade på en trevlig aktivitet idag. Jag skulle egentligen varit med men beslutade mig för att jag inte kunde närvara.

Men jag gillar dem verkligen och att hitta på roliga saker med dem.
Ser du om dem alla verkar gilla mig? Och om jag är välkommen i framtiden med dem?
Kram

54 Jossan :

skriven

Denna dagen kan typ dra... jag har nig autistiska drag. Vi skulle kolla på hur det såg ut nu när mamma o pappa skulle flytta vad som hänt på tomten. Nä då har mamma sagt ja att va barnvakt till min systerdotter. Mamma tyckte vi kunde ta det imorgon men jag känner ju att det blir jobbigt när jag ställt in mig på detta.

Tyvärr ser jag detta alltid hur jag blir undanskuffad så fort min syster blinkar. Jag kan inte ens sluta gråta. Över en så löjlig sak. Men jag känner mig sviken om och om igen.

De ska ju flytta närmre min syster och långt från mig.

Inte nog med det smällde jag telefonen i läppen så det börja blöda och ugnshandtaget gick i sönder.

Varför kan allt inte bara vända snart?! Vill inte må såhär längre!

Jag vill också träffa någon, bli sambo. Det är så jobbigt just nu med allt. Jag har ingen att prata med för alla är uppe i sina egna liv. Jag känner mig helt ensam...


Kram

Svar: Försök att tolka positivt... du har en familj som verkligen älskar dig... ibland blir det fel och man får lov att känna sig lite ledsen.. bara man släpper det igen... kram :)
Esmaralda

55 Dalkulla :

skriven

Tack för det du skrev som svar på min kommentar.
Det betyder mycket för mig det du skrev.

Kram.

Svar: Kram :)
Esmaralda

56 Anna E:

skriven

:) ok

57 Tiss:

skriven

Min samordnare ska försöka hjälpa mig så att jag får göra en dyskalkyli utredning. Kommer det att bli möjligt?

Svar: Ja, det kan bli möjligt.. kram
Esmaralda

58 Erika:

skriven

Hej! Känner mig utmattad av jobbet. Ser du om det kommer bli bättre?

Svar: Ja det kommer lugna ner sig.. kram
Esmaralda

59 Luna:

skriven

Vad snygg du är i svart ES!! :) Ni verkar ha det bra med alla möjliga besökare :)

Fick ett sms häromdagen av honom där han skrev att han inte fick svaret på mitt sms senast men jag tror inte att det stämmer utan att han försöker få igång en konversation/kontakt med mig. Kan min känsla stämma? Har inte svarat. Både vill och inte vill. Svårt!

Ha en fin dag!
Kramar till er båda!

Svar: Man tackar :) Ja, din tanke stämmer :) kram
Esmaralda

60 Browallia:

skriven

Tänk att ni hann inte mer än kliva innan för dörren så började det hända grejor. Det kan bli en händelserik vecka i det stora huset.

Jag har en nära vän som vill testa att vara med på din healing när blir den?

En stor kram till er båda

61 Fobi:

skriven

Hej!

Har kvar min fobi fortfarande. Rädd för att bli bränd av någons cigarett. I min stad röker mer än halva stan så det känns väldigt jobbigt att gå ut på stan. Kommer det att hända att jag blir bränd eller kan jag känna mig någorlunda trygg??

Kram

62 <3:

skriven

Har en bra magkänsla att han faktiskt är trogen.
Men är det så att jag har fel? Håller han på med nåt bakom min rygg?

63 <3:

skriven

Har en bra magkänsla att han faktiskt är trogen.
Men är det så att jag har fel? Håller han på med nåt bakom min rygg?

64 d30:

skriven

Kusligt men härligt med ställe med gamla anor.
Känner min vän samma som jag? Är vi på väg mot något mer än vänskap?

65 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Det gick super!
Jag sprang halvmaran på 3timmar😁.
Jag var inte ens sist av de som sprang halva. Jag höll mig tätt inpå en kille och en tjej som sprang tillsammans. Ibland var jag några steg före och ibland några steg efter. Efter en mil började vi utbyta artighetsfraser och sen följdes vi åt resten av loppet och peppade varandra lite. Det var bra med lite draghjälp. Annars hade jag nog latmaskat mig 😁.
Efter 15km började det kännas tungt men inget som var oöverkomligt. Men sista 600 metrarna var vidriga.
Tur med vädret blev det också. Innan start vräkte regnet ner men sen ca fem minuter innan starten blev det uppehåll. Det var uppehåll länge innan det kom en skur. Men då var jag varm så det var nästan lite skönt. Efter en mil tittade solen fram. Sen mulnade det på och duggade litegrann. Men efter sista vätskestationen tittade solen fram och när jag kom i mål var det rätt mycket sol trots en del moln.
Sen blev det hamburgare och kexchoklad och Zingo.
Fantastiskt trevligt. Jag vill springa nästa år igen 😁.

Kram Therese C

Svar: WOW.. heja dej ! Och du kommer springa nästa år också ! Kram :)
Esmaralda

66 Zuzeee:

skriven

Hej

Är det helt kört mellan mig o killen i Småland ?

Kram

67 AnnaK:

skriven

Visst har han också en del han håller hemligt eller har jag så fel? Tröttsamt att ta en massa skit själv och han nekar till allt. Känns som att det finns en personlighetsstörning där.

Undrar också om jag kan slappna av nu?

Kram 🤗

Svar: Ja, lite stört är det allt.. kram :)
Esmaralda

68 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda ser det ut som min älskade vännina K kommer hem så vi kan fira nyår tillsammans med våra familjer ?
Kram

69 MissMilla :

skriven

Ser inte herren. Har ont i ögat. Är det synfel? Verkar mysigt hos erå

70 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda.

Jag känner sådan oro över att inte ha ett eget hem. Ser du om det dröjer innan jag hittar det? Allt beror på det ekonomiska också, ser du om min ekonomi hålls samma eller kommer den att försämras?
Kram,
Jennifer

Svar: Du kommer ha råd till eget hem om du prioriterar det.. kram :)
Esmaralda

71 Fanny2:

skriven

Jag kollade faktiskt efter småfolk när jag besökte dig och Nettan förra året. :) Det var känslan jag fick av platsen... Vad gulligt det låter! 😥 Karameller är väl en sällsynt delikatess där, antar jag. :) Märkligt med knivarna men vissa köper hellre nytt när knivarna blir slöa... Eller så vill man skrämma inkräktare. 😂

Tack för svar. 💜 :) När jag träffade honom första gången och såg honom i ögonen så fick jag också en märklig känsla... Tror själv att han kände det. Vad kan P vilja prata om? Vill han be om ursäkt? Alltid är det andra tjejer i bilden och någon vänskap blir det inte. 😅 Har han gått och blivit kär i någon kanske och fått ett samvete på köpet? Han är så feg så han skulle aldrig våga ta steget. :)

Kram

Svar: Det är ju så att småfolket finns på så många fler platser än man tror !! Vad det gäller P... vad ska man säga... lite som ett rö för vinden känner jag.. kram :)
Esmaralda

72 Fnissiga tanten :

skriven

Tjenare Es!
Vilken mingelstämning i huset... 😜
Härligt att åka iväg en sväng med en go vän!
Önskar er riktigt fina dagar.
Hos mig blir det shopping av höststövlar och långkok!
Dags att uppgradera stilen...
Pst: Kan Ebba bli en bra bekantskap?
Får ett gott intryck där.

Kram, kram!






Svar: Ja, Ebba känns bra... kram :)
Esmaralda

73 Skorpan:

skriven

Nåja, nu har jag slagit till o köpt bil. Fick inte ner priset alls mycket, borde väl ha haft en karl med o prutat!? Satte in en handpenning på kontot deras o om en månad börjar avbetalningarna, jag hoppas att det går bra med bilen o allt som kommer därtill!? Är nästa bil kanske en bil som jag köper tillsammans med mannen, om fem år då vi äntligen, förhoppningsvis ;), hittat varandra?
Ha en spännande kväll i stuga. Nåt speciellt som hänt där ännu?
Kram Skorpan

74 Dahlia:

skriven

Jag ser två ansikten där, ett större och ett mindre, inget av dem ser riktigt mänskliga ut. Det mindre är runt med stora rundade öron och långt skägg, det större ser ut att ha någon slags hjälm på sig.

Es, ser J mig som hans tjej, är vi ett par i hans tankar? Om inte, är det något han vill?

75 Våg:

skriven

Hej esmaralda.
Kommer han att se värde i oss som familj?
Kommer han att leva med oss i en familj?
Kram

76 Blomman:

skriven

Hej esmaralda
Lär han fortsätta en relation med henne?
KRAM

77 MB:

skriven

Det ska bli så kul att träffa er nästa vecka, ska möta Nettan men hoppas att jag får ge dig en bauta kram och säga hej samtidigt !

Den enda blogg jag läst med kontinuitet sen du hade den på passagen (eller vad hette webbplatsen).

Stor kram /MB

78 Misstjejen:

skriven

Hej

Måste fråga... så sällan gör jag trick med min munnen som "orm" men det finns inte namnet för. Som ovanligt för alla men jag undrar varifrån såna jag får... har lära mig själv eller något annat. Ifrån andevärlden eller något annat?

Vore intressent att få vet. Inte någon som vet hur jag gör.

Ha det bra

79 Sara:

skriven

Hjälp Esmeralda jag är rädd inför mötet med M i morgon. Vad har jag att förvänta mej?

Kram från Sara

80 Lisa:

skriven

Hej

Ja Ez jag ser honom, fascinerande! Vad betyder det ?

Kram Lisa

81 Signe:

skriven

Hej!

Vilket läckert ställe ni har hamnat på! Särskilt gillar ju spegeln😉.
Fått erbjudande om jobbintervju, mitt i sjukskrivning och rehab. Är det lönt att jag strechar mig och går - bara det kommer att kräva mycket, eller är det ngt annat jag ska göra framöver, och inte detta??
Kanske bäst att bara sitta lugn i båten?

Kram på er♥️

82 Bea:

skriven

Bästa Esmaralda! För ca halt år sedan blev jag spådd av dig. Det var en spännande och intressant läsning. Bland annat såg du att jag hade stora möjligheter att kunna prata med djur. En kort tid därefter kom det upp en kurs i djurkommunikation på Facebook. Är i valet och kvalet om jag ska gå den eller inte då den kostar rätt mycket. En annan fråga du besvarade var om min älskade katt som gick bort i vintras kommer att återfödas. Enligt dig kan han eventuellt komma tillbaka längre fram i mitt liv. Jag har även varit i kontakt med ett känt medium i Sverige och ställt samma fråga till honom. Svaret jag fick var att han kommer att återfödas inom ett år. Känner mig nu lite kluven. Vad ska jag tro? I somras fick vi en ny liten kisse. Är det en ny själ eller vår gamla som har kommit tillbaka? Förstår att som medium kan det vara svårt att förutspå tid.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: