Dramaqueens, säger jag bara....

Dramaqueens, säger jag bara… med trött röst 😳

I jobbet träffar jag många och i privatlivet undviker jag dem.

En dramaqueen  är ofta inte med om särskilt mycket och inte mer än nån annan men ändå lyckas de  tro att världen snurrar  kring dem.

Och det värsta är att detta gör de inte i lönndom utan de både syns och hörs och slukar all energi.

Är  du en dramaqueen överanalyserar  du ständigt, spelar ingen roll vad det gäller. 

Om någon lämnar återbud till festen du bjudit dem till så  tänker du att jaha, hon kommer inte eftersom hon är sur, eftersom hon är avundsjuk på min nya bil, eftersom hon avundas min nya frisyr eller klänning…. du tror helt enkelt att människor har en baktanke med allt.

Du går ner dig i  ” tänk om” träsket… tänk om han flirtar med andra, tänk om min bäst väninna hittar en ny bästa väninna, tänk om ingen kommer på fester när jag bjuder… osv… osv… osv…

 

 

Du stressar upp dig för precis allt och saknar förmåga i detta att tänka logiskt. Allt blir liksom panik för dig.

Sen överdriver du  också… allting blir jättestort.😱

Du hamnar i diskussioner som ofta tröttar ut människor som du samtalar med.  Du tenderar att sluka allt syre och all energi och du går på om negativa ting och om dig själv.

 

Ofta blir dramaqueens lätt kära och då går du  all in kring förälskelsen och  det lilla sunda förnuftet som fanns där är helt bortsopat.

  Och när det sen tar slut… ja då beter du sig värre än en naturkatastrof och VET att detta var din enda sanna kärlek och nu kan du  aldrig bli kär igen.

Men det blir du ju !  Ofta !

 

 

Människor orkar knappt med dig  men det märker du inte

Du är alltför upptagen med dig själv och ditt !

 

Kram & Kärlek

 

P.s. Nettan  meddelade nyss att nu börjar tiderna för regression och spådom ta slut.

För er som inte vet så har min kollega Nettan fantastiska priserbjudande på både spådom och  regression 14-20/9 när vi är iväg på vår andliga resa i Småland.

Både spådom och regression sker via telefon eller skype/Messenger

Bokar du båda delar får du ännu mer rabatt

Och oavsett vad du  bokar så ingår helaing från mig - utan extra kostnad.

Vill du veta mer och boka tid så kontaktar du Nettan på:

[email protected]

1 Skorpan:

skriven

Tack o lov har jag inte det syndromet men en massa andra finns säkert ;). Försöker lyssna på vad andra har att säga också o tror mig vara en god lyssnare...

Lyssna tänker jag inte göra om kassatanten ringer o skäller upp mig, det får hon ta med chefen. Det kan jag berömma honom för, han står nog upp för mig. Alltid något ;).

Hösten har blrjat o längre jobbdagar, mörkret kryper sig på tidigare o tidigare o jag saknar nån att kura ihop mig bredvid. Ser du nåt alls kring mina möjligheter till närhet med nån, helst mannen? Eller dröjer det ännu länge,mötet?

Dock inte länge tills jag ska trampa iväg till jobbet. Rätt svalt nu så det kommer att kännas hur kylan kryper upp längs benen.. Sommaren är förbi...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 Tingeling :

skriven

Hade en dröm som var väldigt tydlig och verklig. En kille som jag kände gjorde närmanden, det kändes som mitt ex, men inte till utseendet. Jag stod och skärde ostskivor och åt. Helt plötsligt smakade osten väldigt illa och jag tittade på den och den var grön och möglig. Började spotta ut.

Tänkte fråga dig vad drömmen betydde, men så dagen efter, igår, så skulle mitt ex, dotterns pappa, hämta dottern. Jag såg han utanför fönstret när han fickparkerade med sin stora bil. Jag tycker det är otroligt attraktivt när män gör sånt... kan hantera stora lastbilar eller släp eller liknande utan problem. Men så kom jag ihåg drömmen och tänkte att "bara glöm det..."

Tolkade jag drömmen rätt eller betyder det nåt annat?

Kram!

3 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Jag har en dramqueen på jobbet! Hon har bestämt att vi ska göra allt ihop men så träffade jag en ny väninna på jobbet och vi fann varann och har väldigt kul ihop. Vi är båda ensamma vilket min första vän inte är. Vi har försökt så många ggr att hitta på saker tillsammans men antingen hittar hon på ursäkter eller hör inte av sej alls så vi tröttnar ju givetvis. Sen anklagar hon mej för att ha svikit henne, hon får aldrig göra nåt kul och bla bla bla. Man blir så trött!!! Det är t om så att mina andra kollegor tycker jag ska hålla mej ifrån henne för de märker hur mycket energi hon tar från mej.
Ny dag, nya möjligheter! Väntar fortfarande på nåt kul men lär väl få vänta, kan det bli en träff med hjärtevännen snart, vill han?
Kram kram💕

4 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Nej tack, dramaqueens undviker jag, det är bara för jobbigt och tar så mkt energi! Råkade ut för en å jobbets vägnar, utseendefixerad , att hon bara orkade själv.

Stort tack till tips om hudvård från gårdagens blogg Läroliv nr 35 och Lotta nr 53, det skall provas!

I dag har jag ånyo ett läkarbesök, går bara och väntar på att det skall vara över....svårt att greppa tag i ngt annat...är orolig för ännu en operation,,,

Ha en fin dag alla!
Kram

5 Seanskunden Emma :

skriven

Jag kan verkligen känna igen mig det här med att vara drama queen nu när jag är gravid... är jättejobbigt.

Men känner liksom att jag mår ”för bra” så är rädd att det inte är som det ska.... knäppt jag vet.

10 dagar till ultraljud, har jag en anledning att oroa mig eller går det bra tror du?

Ska verkligen försöka finna ro men så svårt när man kommer att man inte kan påverka.


Stor kram till dig och bra inlägg. Fick en tankeställare!

6 lilla M:

skriven

HEJ ES, önskar fira jul borta i år, inte hemma, blir det så? Kram

Svar: Möjligheten finns men du får planera i tid.. kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, vad är det som händer mellan mig och A igen ? Är han mannen jag kommer leva med ? Min soulmate är det på något sätt. Även om jag för mitt liv aldrig trodde att vi båda skulle vara här efter alla dessa år.
Ser du oss som ett par efter jul ?
Kram

Svar: Jag tror ni har ett förflutet tillsammans.. och det kan vara detta som triggar igång relationen i nuet... kram :)
Esmaralda

8 En lite låg vädur:

skriven

Morning!

Vad trist att min dejt verkar tänka negativt om mig.. 😔 Blivit medbjuden till både vänner och stuga, så jag undrar om det ”bara” är osäkerhet inför relation/sårbarhet du plockar upp? Får försöka utröna vidare..

Tack för heads up, kram!


Svar: Var tydlig och ta tjuren vid hornen ... det blir inte bra att trampa i filttofflorna ! Kram :)
Esmaralda

9 GP:

skriven

Alla har nog en eller har haft en drama queen i sitt liv, jag har nog fortfarande någon kvar, men jag umgås inte jätteaktivt med personen.


Es, ser du om jag får ett nytt jobb snart?


Kram! Hoppas du får en fin tisdag :)

Svar: Ja nytt jobb kommer... kram :)
Esmaralda

10 En Ängel Med Stort hjärta :

skriven

Gomorron Es!

Tack för svar på frågan igår🙏🌸

Jag skulle vilja be dig skicka Healing till mitt Älskade lilla barnbarn som föll så illa på förskolan igår att hon bröt sin lilla arm på flera ställen hon fyllde 6 år för lite sen en godhjärtad liten flicka👸🎀💗🌸🧸🍀🍀✊✊✊🦋
Ambulanspersonalen o läkarna sa att hon var så duktig o tålig. Hon sövdes kl 18 o vid midnatt vaknade hon upp på IVA.
Din Healing hjälpte mig mkt då jag opererades för min cancer så jag ber om din hjälp igen jag hoppas att det har gått bra❣️ Hoppas du kan sända henne lite Healing omärkt det fler härinne som vill skicka lite Healing o Kärlek genom tanken skulle jag vara Tacksam🙏
Är så ledsen o kan inte låta bli att tänka på henne hon är så Gudasnäll o så händer detta🥺😢😪💔 Tacksam för hjälp så att det går bra för henne🙏❤️🍀✊🙏

Kram o kärlek

Svar: En liten dust healing kommer nu till er båda.. kram :)
Esmaralda

11 TjejenO:

skriven

Hej fina Es och bloggfamiljen❤️

Nu har Corona drabbat mig (med jobbet alltså), jag och en kollega blev till följd av Corona uppsagda.

Jag är gravid 🤰 och ska få barn i mars, finns det möjlighet att få jobb ”trots graviditet” innan barn nummer 2 kommer? Eller ska jag satsa på att starta eget, eller söka jobb igen efter mammaledigheten?

Stooor kram till dig och alla i familjen ❤️

Svar: Chansen till nytt jobb snart är inte stor men den finns dock... ser inte ut att vara rätt i tiden att starta eget... kram :)
Esmaralda

12 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Blev fel i texten
När jag bad om Healing! Om du ville sända Healing till henne o om fler kan o vill ska det stå (o inte omärkt Som det står)

13 Mej:

skriven

Hej Esmaralda
Vad handlar det om varför hon inte gillar mig?
Är det bara avendsjuka? Eller mitt sätt?
Men är jag oviktig för henne och kommer hon låta mig att vara?
Kram

Svar: Ni är olika... kram :)
Esmaralda

14 Hon:

skriven

Betedde mig så ruttet igår, svårt att kontrollera mig.. Tips på hur sköta detta, känns som att be om ursäkt är onödigt.. Kram

Svar: Gör om och gör rätt nästa gång.... kram :)
Esmaralda

15 Skrållann:

skriven

Hej!
Min dotter på 13 år är en liten dramaqueen men på ett mycket gulligt och oskuldsfullt sätt. Nu har hon dock förälskat sig i en två år äldre kille som gjorde klart för henne igår att det var för stor åldersskillnad. Just nu kan jag tycka det var ansvarsfullt av honom men hon är knäckt😅
Idag är det tre år sedan jag började jobba hos min syster och det har gått så fort. Tanken var ju inte att bli kvar så länge men nu är det ett faktum och bevisar väl bara tydligare att jag måste hitta på något annat. Är inne på att utbilda mig till behandlingspedagog. Det påminner ju lite om socionom som jag alltid velat bli och kurserna man läser verkar väldigt intressanta. Får väl fortsätta fundera och hoppas komma fram till vad jag ska göra med mitt liv?!

Kram❤️

Svar: Ja, du skulle bli en riktigt bra behandlingspedagog !! Är man 13 får man lov att vara lite dramaqueen men det är inte lika charmigt när man är 33 !! Kram :)
Esmaralda

16 Sessan:

skriven

Jag har märkt att många dramaqueens är personer med stark ångest. Kommer de väl tillrätta med ångesten så brukar det mesta lägga sig.
Men några "äkta" dramaqueens finns det allt.
Förstår du blir trött :)

Svar: Ja det blir " allt ljus på mig" och många saknar het självinsikt... vilket är tröttande... kram :)
Esmaralda

17 Ingela:

skriven

Herregud, att man orkar, tänker genast på några kollegor som alltid vill vara i centrum å synas å höras. Blir så larvigt när vuxna, välutbildade människor blir som barn i sin iver att få uppmärksamhet. Har väldigt svårt att ta dessa människor på allvar...

Kollegor är de väl iof inte längre, var igår på ett möte på mitt jobb med chef å HR, är långtidssjukskriven för en trasig arm. Vi har haft möten, jag har utretts av Länshälsan, jag har legat på både jobb å FK å det har även min gulliga doktor, men inget har hänt. När vi då skulle mötas igår så förväntade jag mig att HR skulle ha luskat fram ett annat jobb för omplacering, jag har en väldigt stor arbetsgivare. Fick nämligen av både chef å HR lugnande ord i början av sommaren att nånting skulle gå att ordna, blir då något ställd när HR säger att nästa steg i ”processen” är uppsägning eller att jag säger upp mig själv!? Man va fan, hur inkompetenta får de egentligen vara, det är ju skrämmande!
Det är ju deras skyldighet att se om det finns en annan arbetsplats men det steget har man alltså hoppat över...
Jag ifrågasatte detta å fick då frågan om jag ville att hon skulle kolla upp ev andra jobb, ja, självklart!!
Vet nu iaf att jag inte kommer tillbaka till mitt gamla jobb så tömde mitt skåp å knallade därifrån med en märklig känsla.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns i dessa Coronatider som att det är många som ”slåss” om jobben å om man då som jag är smått ofärdig så är man nog inte förstahandsvalet direkt...

Es, utifrån detta möte å infon jag fick, kan du se om det luskas fram ngt jobb eller kan det bli tal om uppsägning?
Fan, kan det aldrig lugna sig lite?

Kram Ingela

Svar: Märkligt beteende att föreslå uppsägning ! Jag tror de verkligen försöker ordna annat och chansen är runt 75 % att det lyckas... ge dig inte... kram :)
Esmaralda

18 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Min kollega beter sig så udda alltså. Förstår inte hur människan tänker. Vad är det för fel på henne? Vad är hennes problem? Kan hon inte vara lite civil? Eller bara skiter hon blankt i kollegor/mig?

Svar: Hon är som hon är.. lägg ingen energi på detta... ha fokus på de positiva istället... kram :)
Esmaralda

19 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Du trodde att jag skulle möta en man i sommar och få uppleva en romans, men det har inte hänt. Vad är sannolikheten att jag möter en romans under hösten? Allt har stått stilla på den fronten så himla
länge nu, hur är det ens möjligt.

Kram

Svar: Ja det står väldigt still... jag ser någon röra sig en bit bort från dig... kan bara hoppas att era vägar korsas.. kram :)
Esmaralda

20 Mam:

skriven

Hej Esmaralda
Ser något nytt erbjudande ut att dyka upp inom jobb eller studier efter föräldrar ledigheten?
Kram

21 AnnaK:

skriven

Varför är jag så himla låg? Kämpar mig genom arbetsdagen och när jag kommer hem går luften ur helt, känns som att det bara är måsten hemma och ingen plats för fritid och vila. Inget är kul längre.

Kram 🤗

Svar: Du behöver bättre balans i ditt liv, mer positivt och skoj, mer att se fram emot... kram :)
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja nog hörs dessa dramaqueens alltid ...man får stänga öronen och le..lite som mot ängsliga hundar där är man nollställd så lugnar det ner sig snabbare..;-)

Mycket drömmande igen om nätterna ofta med toaletter ..skitiga sådana ! och yngre älskare ! Jösses sägwer jag bara :-) Tur man vaknar !

Sitter och följer en ekorre som ilar fram och tillbaka på elkabeln bärandes på ngt och tji att jag hinner få upp kikaren och se vad det är..

Ha en härlig Tisdag !

Kram Anki med flock

Svar: Skitiga toaletter och yngre älskare.. du behöver kanske lite mer "skit" i ditt liv helt enkelt !! Ekorrar är så fina tycker jag men.... NOT, säger MG !!! Kaniner har han lärt sig strunta i eftersom vi har massor men ekorrar, då går han igång.. kram :)
Esmaralda

23 Kristin:

skriven

Jeg har opplevd en skikkelig Dramaqueen en gang, og den opplevelsen vil jeg ikke ha på nytt. Det var på en fest i yngre år. Hun ble full, sjalu og det mest gale mennesket jeg har sett. Tragisk for den det gjelder og slitsomt for omgivelsene.

Her er lille Virus i full gang.
Ute i morges puttet han en sten i munnen sin, igjen.
Skal si han viste temperament da jeg tok i fra hen steinen. Får håpe han ikke blir en sint og bitete hund når han blir stor. Heretter skal jeg ha godbiter i lomma og lokke han med det, slik at han forhåpentligvis frivillig slipper steinen. Liten gal, kjærlig søt og morsom hund, dette.

Vi har for tiden kuldegrader om natta, men et herlig høstvær om dagen med rundt 18 varmegrader. Nydelig. Tyttebæra (Lingon, tror jeg det heter på svensk) er moden, så jeg vil plukke litt for å ha til vinteren.
Ønsker deg og MG en herlig dag. KRAM!!!

Svar: Han har temperament men du vet hur du ska agera för att vara flockledare... du får träna honom på att ta ifrån honom leksaker, ben och annat ! Jag fick träna mycket sådant med min Kelpie och det blev bra.. medan MG aldrig visar temperament och småbarn kan rota honom i munnen hur som helst.... våra hundar är olika precis som vi är :) kram
Esmaralda

24 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser möjligheten ut att han och jag börjar att planera för att flytta ihop och att det blir av?
Kram

25 Mam:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du ny möjlighet som dyker upp för mig? Inom jobb eller studier? Kommer ny möjlighet?
Kram

26 sus:

skriven

hej
vad är meningen med det som händer nu på mitt jobb?
så konstigt....
love sus

27 Jennie:

skriven

Menar du att du ser någon röra sig BORT från mig? Inte närmare mig? Vad är det som händer? Tappar allt hopp snart o skiter i allt

Svar: Någon finns i utkanten men runt dig....ni har inte träffats än... kan bara hoppas att ni gör det.. kram :)
Esmaralda

28 Nat:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det så ut att jag har partner inom två år? Eller kan det dröja några år?
Kram

29 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Vilken riktig skit dag det var igår... först var jag trött, sen trodde jag vi fått böckerna vi skulle ha.. men alla mina böcker hade inte kommit. Så jag fick kopiera för det var vår läxa. Då kommer det ut i A3 så jag fick klippa..

Sen hem och städa och tvätta. Det slutade med att jag hade låst in nycklarna i tvättstugan.. fick gå till grannen och han fick låsa upp dörren till mig.. somnade på 2 sekunder av utmattning..

Åh jag längtar verkligen efter T... men tycker det är så jobbigt med alla ”första” sakerna.. första kyssen, första gången man ska ha sex typ... (sorry syrran när du läser detta)
Hoppas vi matchas även där för vi är typ perfekt match!

Kram

Svar: Ofta går det enkelt allt det där första om man har rätt känslor och känner sig trygga med varann... kram :)
Esmaralda

30 N:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser möjligheten ut att vi börjar att planera att flytta ihop med varandra?
Kram

31 Dunegull:

skriven

Jag fick svar förra veckan att veterinären tror man fått bort tumören på min hund men man kan inte veta till 100 %. Får du samma känsla? Hon är pigg och äter och på utsidan ser man inget. Är det samma på insidan? Att hon mår bra nu?

Får du in ngt kring hennes tankar annars?

Kram

Svar: Din hund ser ut att må fint... jag får en positiv känsla.... sen kan jag inte lova att tumören håller sig borta... kram :)
Esmaralda

32 Seanskunden Emma :

skriven

Kommer ultraljudet gå bra? Funderar på att boka in ett tidigare... fast borde kunna vänta till 10/9. Nojjig’

Svar: Ja, det ser ut som om ultraljudet kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

33 Me:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du någon kärlek för mig inom två år? Eller är det längre bort?
Kram

34 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda
Ursäkta att jag ställer mer frågor om henne men känner mig lite orolig.
Tror du att hon kommer att ”kolla” upp mig och mitt liv? Tror du att hon kommer att snacka skit om mig? Dåligt om mig?
Det som hände för flera år sedan var att hon vände hela sitt kompis gäng emot mig för att jag umgicks med hennes ex. Det var nästan som mobbing och jag tog väldigt illa vid mig av det.
Hon känner inte mig över huvudtaget men uttryckte saker som att hon hatade mig och hittade på saker för att gå emot mig.
Hon har bott utomlands ett antal år och nu när jag mött henne igen kommer viss oro och obehag kring henne tillbaka. Vet inte om jag är stark nog att stå emot just nu
Men jag vill. Kommer hon att snacka skit och dåligt kring mig få saker att förstöras?
Kram

35 Mej:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser möjligheten ut att vi börjar att planera att flytta ihop?
Kram

36 Anna E:

skriven

Har jag chans på jobbet som jag sökte igår som verkade intressant?

37 <3:

skriven

Kommer botox haggan L låta mig vara ifred eller kommer hon fortsätta tala illa om mig till andra ute på krogen. Hon har försökt flörta med mina ex och kände what the fuck när A berättade att hon sagt åt honom att inte träffa mig. Känns som det är allvarliga fel på denna kvinna. Hon känns inte snäll. Tror hon är 25 år. Bör jag prata med henne och sätta ner foten ?
Tror de flesta tycker att hon är lite billig och tycker hon bjuder ut sig. Verkar vara det enda hon vill och sitta ute på krogen i ett vitt fodral. Lyser avundsjuka i hennes ögon när hon ser mig.
Drama drama.
Kram

Svar: Jag tror det bästa är om du helt ignorerar henne, kram :)
Esmaralda

38 Katrin:

skriven

Ditt inlägg är kanonbra.
Kram

Svar: Tack så himla mycket :)
Esmaralda

39 Anki:

skriven

Haha ja jag kanske behöver lite mer "skit" i stilltjen i livet :-)
Moses håller med MG Ekorrar skall man skälla på !

Kram :-)

Svar: :)
Esmaralda

40 Hon:

skriven

Ser vi ut att kunna umgås/bli sams idag?
Kram

41 Blaebaer:

skriven

Varför lyckas jag inte komma någonvart kring det jag tänker och siktar mot? Är jag bara för feg eller är det bara inte rätt tillfälle? Känner ju att jag vill men kommer sällan längre än så.. Vad kan jag göra annorlunda?

42 Fråga:

skriven

Hej esmaralda
Känns det som om hon känns viktigare för honom än vad jag känns?
Kram

43 Agnes:

skriven

Självklart är man en Dramaqueen!!!*stort leende*

Näe, inte ett skit, faktiskt. Har fullt upp med att vara mig själv. Att få omgivningen att dansa efter min pipa, med hjälp av dramatiska utspel...låter jobbigt.

Drällde in på Mötesplatsen för att kolla upp om jag skulle kunna träna på att gå på dejt...herregud...i princip samma folk kvar där, som alltid varit där.
De loggar fan aldrig ut! År efter år så hänger de på MP o fiskar runt i ankdammen därinne.

Det blir samma gliringar från de kvinnor som brukar ge gliringar, samma mail med snuttimutti-ord från de som brukar köra den stilen.
De flesta män ser likadana ut...orakade, otränade o med fäbless för mysa i soffan med vin o en serie...(sick).

Som "vanligt" så är det folk över 60 som mer än gärna vill "bli vän" (ryser) med lilla jag som nu är "så fantastiskt snygg o sexig o säkert ytterst knullbar"...*stora ögon*
Jävlars så sugen på dejt jag blir.....

Vad är felet med Mötesplatsen? Bara stolpskott o folk från landet. Har ingen där ngr som helst krav? Nöjer sig hela bunten med vad som?

Alla dessa frågor----alla dessa ickesvar...
Och VAD är det som hänt med män? Denna vurm för skägg gör att jag älskar att vara singel...

För mig är en luden man som att umgås med en apa...jag kan inte ens tänka tanken på hur han ser ut på resten av kroppen...så gräsligt.

Raka er, män...helst överallt.

Och så den begynnande istiden runt hörnet...nu börjar fingrarna att knaka o det gör småont...denna kyla.

Äsch...det kunde ha varit värre. Att vara fri som fågeln är inte gudagott, men snudd på, haha!

Må väl o ha det gott!

Kram!


Svar: Jag har sagt det innan och säger det igen... att rätt som det är blir det en dejt med den man som du trivs med... fast det kan ju bli ett och annat stolpskott först.... du är en tjusig kvinna, vältränad och du ber typ inte om mer än du själv kan ge... och sådant stör ju alltid nån... kram :)
Esmaralda

44 Skorpan:

skriven

Hej!
Vad kan man säga om min framtid?

Trevlig dag!

45 Ghostwriter :

skriven

Mycket av vad du skrev har jag nog också tendens till. Men jag försöker alltid tänka till i allt o ha en positiv inställning. Det där beteendet är ju vanligt i tonåren, och somliga har kvar beteendet i vuxen ålder o det är SÅ jobbigt.

Tack vare det så fick jag säga upp vänskap med en nära väninna. Dessutom stalkar hon mig o kontaktade mig igen för att manipulera mig en sista gång. Först trodde jag att människan bara mådde dåligt, men det gör jag också o hon har ju någon typ av störning nästan. Skillnad på att må dåligt o att vara elak....att försöka få det till att hon var över mig och startat nytt liv skrattar jag hårt över! Jag va den som sa upp vänskapen och hon kommer nog aldrig förändras. Gör hon det så jättebra men hon är manipulativ, impulsiv, passivt aggressiv o ingen självrannsakan.





Tack för svar igår om Soulmate.
Och hoppas du får en fin dag!




Kram




Svar: Ja, det är stor skillnad på att vara elak och må dåligt.... elakhet kan inte ursäktas av att man mår dåligt... man kan inte släppa allt eget ansvar.. kram :)
Esmaralda

46 Michaela:

skriven

1 September. Äntligen! Som jag har väntat ( och du också Browallia ) Nu kommer den bästa delen fram till April då jag går i ide igen :) Kall luft. Mörka mysiga kvällar med tända ljus mm. Men det är också den tiden som det för mig är jobbigast att vara singel för det är då jag vill mysa som mest. Så det gör extra ont i hjärtat just nu. Gillade "Ghostwriters" fråga igår så följer i hennes fotspår.
Vad skulle min soulmate vilja säga till mig?

Ha en fin dag!
Kram

Svar: Håller med.. jag är också höst/vintermysare !! Din soulmate undrar mest var i hela friden du är ? Kram :)
Esmaralda

47 Bellagio:

skriven

Vi som känner varandra sedan tidigare. Hon har en del att göra upp, innan det kan vara vi, om det är meningen att det ska bli. Ser du mig och E i framtiden, eller finns det någon annan?

48 Till Seanskunden Emma :

skriven

Hej!
Jag har sett att du skrivit flera frågor om kommande ultra ljud... du har hört att många upplevt saker negativt... och ja. De finns ju alltid en risk med allt men ju mer du oroar dig ju mer tar ju också kroppen upp på det. Slappna av. Andas om du övertänker. Du kan aldrig ta saker i förväg förens det kommer. Så oroa dig inte i onödan och låt kroppen vila. Se framemot dina kontroller o hitta något positivt att tänka på. Tex
”Äntligen får jag se mitt barn igen”
”Denna gång kanske jag kan få ny bild”
”Nu ska jag få höra hjärtslag igen! Eller för första gången”
”skönt att jag får tid så jag kan få veta hur läget är, skönt!”

Detta ska ju vara något positivt och roligt i ditt liv så vänd på dina tankar :) Grattis och lycka till!


Kram Ghostwriter

49 Skorpan:

skriven

Fallen ökar hos oss o nu undrar jag om det kommer o bli ännu värre det här? Folk har väl tröttnat o beger sig ut i världen, skulle jag också vilja, o nu har vi resultatet. Är eg inte rädd för min egen del, men aldrig vet man... Oj så jag saknar det vanliga normala då man kunde röra sig fritt... Ingen risk att råka på nån trevlig snubbe, no way :(. Nu är jag väl lite drama queen ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja, folk börjar tröttna och ger sig ut mer... och då ökar ju infektionerna ! Enkel matte ! Svårt att hitta kärleken under pandemin.. kanske du får vänta tills det lagt sig.. kram :)
Esmaralda

50 Helena Ir:

skriven

Gnälligare har jag nog varit..men tror inte åt dramaqueen hållet. Och nog var det lättare att bli kär i de där männen som ung. Numera verkar det vara svårt med detta..jag vet verkligen inte hur det känns längre :)Dessutom är jag så självständig, och vill bestämma över mitt liv själv. Tycker du verkar ha en bra man som accepterar dina resor på egen hand..man behöver ju inte bli en fånge bara för att man lever ihop :)

Förkyld dotter sedan helgen, men inte så konstigt för barnen smittar ju på förskolan. Även om de blir hemskickade. Tror inte att det är Corona..i så fall får jag väl det också..men nej, tror inte det!

Ha en fin dag med mamma!

Kram

Svar: Exakt, man måste ha sitt eget liv trots man är sambo/gifta.. något annat skulle vara otänkbart för mej ! Ja numera blir man orolig över en vanlig förkylning .. man tänker ju Corona... kram :)
Esmaralda

51 Mum:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer jag att köpa hus inom 2-4 år?

Svar: Hus kommer... kan inte säga när... kram
Esmaralda

52 Västkustbruttan :

skriven

Pjuh! Hög igenkänning på en del man mött genom åren.

Kanske borde länka dem detta inlägg? ;-)

Goa Es, får du till dig något om vad s känner för oss? Vi har dejtat vid ett par tillfällen nu.

Nej nu är det dags att ta tag i min uttorkade sommarrabatt. Deppigt värre.

Kramis 💙

Svar: Känslorna från S är lite si och så... kram :)
Esmaralda

53 Catte:

skriven

TACK Esmaralda för den personliga seansen!
Den gav mig hopp och styrkte mig att jag är på rätt väg.<3 Framförallt så fick jag bekräftelse på mycket av min egen känsla om den destruktiva relationen.

Kram Catte

Svar: Kram :)
Esmaralda

54 Josefine:

skriven

Hahaha vi är nog alla lite dramaqueens ibland.
Det är så många möjligheter som öppnar upp sig att jag blir alldeles förvirrad. Ska jag söka doktorandtjänsten ellee ska jag göra klart mastern först?
Kram Josefine!

55 Skorpan:

skriven

Oj, jag tycks ha blivit två, Skorpan frågar om sin framtid, alltså inte jag...
Kram första Skorpan ;)

56 Bp:

skriven

Hej!
Kan du se något med mig och K, kommer vi träffas mer?

Kram :)

57 Cecilia:

skriven

Har nog aldrig haft en riktig drama queen i mitt liv och det är jag tacksam över. Känns som att de suger ur ens energi. Jag kan nog vara en skvätt dramatisk, men hoppas inte att det är på den nivån annars får jag rannsaka mig själv!

Började morgonen med träning och har redan hunnit duscha och ha föreläsning. Låter som en perfekt morgon, men jag blir så fruktansvärt seg resten av dagen och får huvudvärk varje gång. Tror jag ska hålla mig till kvällsträningar så somnar jag igenom mitt sega huvud istället. Förstår inte alla som får mer energi av att träna det första dem gör på morgonen, är så avis hehe!

Känns det som att det här blir av? Börjar bli lite nojig nu. Kramar

58 Oro:

skriven

Hej Esmaralda
Ursäkta att jag ställer mer frågor om henne men känner mig lite orolig.
Tror du att hon kommer att ”kolla” upp mig och mitt liv? Tror du att hon kommer att snacka skit om mig? Dåligt om mig?
Det som hände för flera år sedan var att hon vände hela sitt kompis gäng emot mig för att jag umgicks med hennes ex. Det var nästan som mobbing och jag tog väldigt illa vid mig av det.
Hon känner inte mig över huvudtaget men uttryckte saker som att hon hatade mig och hittade på saker för att gå emot mig.
Hon har bott utomlands ett antal år och nu när jag mött henne igen kommer viss oro och obehag kring henne tillbaka. Vet inte om jag är stark nog att stå emot just nu
Men jag vill.
Har jag något som helst att oroa mig över? Att hon kommer åt mig? Eller förstör
Kram

59 Me:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser möjligheten ut att han faktiskt har riktiga känslor för mig? Och att vi börjar planera att flytta ihop?
Kram

60 Lyskväll:

skriven

Hej Es hur stor är chansen i tävlingen med lyskvällen ?
Kram

61 Michaela:

skriven

Men åhh! Då tänker han på mig och letar efter mig då :) Om jag bara visste var han var så hade jag åkt dit på en gång! Har börjat "prata" med honom som man gör när man pratar med sin Fjäril och ängel. Berättar att jag längtar efter honom och vill börja vårt liv tillsammans mm. Kan man göra så Es eller är det craazy? :)

Usch så trött jag är idag! Fick knappt någon sömn pga nack o ryggont och kiropraktorn är borta denna vecka. Fan! Hoppas det lugnat ner sig och att jag kan sova i alla fall tills hon är tillbaka. Kram

62 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns två män jag tänker lite på. Ena har tagit mer direkt kontakt och vill träffas. Den andra vet jag inte hur intresserad han är? Eller om han ens är det. Han har bara lagt till mig på sociala medier.

Tror du någon av dessa kan bli min partner?

Inom två år har jag mött min partner då? Eller kan det dröja längre några år?
Kram

63 Se:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som om hon fortfarande finns med när han börjar att ha dottern? Och kommer hon träffa henne och finnas med när hon växer upp?
Kram

64 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se om min lilla kanin gjorde sig illa när de hände den där dagen då någon annan var inne hos kaninerna? Till en början såg jag inget fel på honom bortsett att han var chockad. Nu har jag märkt mer och mer att något stämmer inte. Kommer jag förlora honom eller kommer han repa sig? Kram en orolig matte 😢💔

65 Hanna:

skriven

Hej!

Roligt inlägg att läsa idag, vissa kommentarer lika roliga😉

Kram

66 Moms:

skriven

Hej E!
Jag kontaktade M. Hur kände han när han såg det? Blev han glad?

67 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om hans familj tycker illa om mig nu efter allt det här? Ser du tecken på det?
Kommer jag att umgås med de igen?
Kram

68 Moms:

skriven

Hej E!
Jag kontaktade M. Hur kände han när han såg det? Blev han glad?

Svar: Känns så... kram :)
Esmaralda

69 Mirre:

skriven

Hej Es,
Får en dålig känsla ang. mitt jobb. Känns som om min arbetsgivare kommer att säga upp mig efter provanställningen, har jag rätt tro?🤔 något känns bara så fel.

Kram🌞

70 Jossan :

skriven

Saken med T är att jag känner mig så trygg med honom. Jag vill verkligen vara med honom.

På tal om T så ska jag träffa honom nu :) vi ska till skogen :)
Har egentligen ont u huvudet men det struntar jag i!

Kram

71 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag kontaktade några spådamer via en sådan där sajt, vet inte hur seriösa de är, men enligt dem
så dröjer det tills nästa år innan jag möter en romans och flera år tills jag eventuellt blir gravid.

Det var dumt av mig att kontakta dem för de fick mig att bli ledsen och må dåligt, men jag sökte bekräftelse på att jag kommer att möta någon då det gått så många år och jag på riktigt börjar tappa hoppet

Så ja det var dumt gjort men lika väl gjorde jag det och mår nu skit.

Känns som att jag lika gärna kan skita i allt vad dejtande och män heter för ett tag framåt om det ändå inte sker något mer för mig under 2020. Som för övrigt varit ett jäkla skitår.

Kram

Svar: Skit snarare i mej och alla spådamer, skulle jag vilja säga.... gå din egen väg...oavsett... kram :)
Esmaralda

72 Gemini:

skriven

Jag gjorde slut men B för när vardagen kom ikapp svalnade mina känslor. Vi har extremt olika livsstilar. Jag sliter å han lever på soc pga lathet och vad jag tror weed hjärna. Är trygg å nöjd över mitt beslut och tror vi eventuellt kan va vänner. Ser du något kring detta? Känslor är så förgängliga. Tänk så rosaskimrande detta var de första veckorna å nu känner jag bara vänskap å respekt. Sen fjärilen kom har jag hunnit få en ny lägenhet, påbörjat och avslutat en relation. Coolt.
Kram!

73 Scenskräck:

skriven

Ser jag ut att klara denna kommande presentation, eller hur ser det ut? Lider ju av brutal scenskräck och social fobi, och vet inte om jag faktiskt skulle klara av det då det var längesen senast.. Och senast så gick det ju helt åt skogen fastän jag försökte öva innan.. Vore medicin ett alternativ?
Kram

Svar: Ha fokus och du klarar det... försök ta det lite med humor även om det är svårt... medicin kan hjälpa men eftersom detta är ett problem för dig så fundera över om du ska gå i terapi en period... kram
Esmaralda

74 Anonym isah :

skriven

Happ, nu blev min cykel stulen för andra gången men denna gång inne på min egna gård. Är det min väninna? (Misstänker henne pga galen) eller är det en granne? Känns så konstigt för jag såg den igår jättesent. Åh. Trött jag blir.... den hjälpte mig så mycket! Att man inte skäms 😫
Kram

Svar: Verkar vara någon du känner.. eller känner till... ser inte vem.. dock ett jäkla ofog.. kram
Esmaralda

75 Västkustbruttan :

skriven

Aj då. Utåt sett har S bara varit positiv. Varför ljuga?! Tror du att vi kan ta oss förbi detta?

Kanske finns en liten drama queen i mig trots allt. Arg om detta bara varit ljug och spel för galleriet!

Kram 💙

76 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Vet att jag är negativ men så svårt att ta sig i kragen. Kanske jag skulle försöka ta mig ut i skogen eller något iaf 🙂

Kram 🤗

77 Västkustbruttan :

skriven

Aj då. Utåt sett har S bara varit positiv. Varför ljuga?! Tror du att vi kan ta oss förbi detta?

Kanske finns en liten drama queen i mig trots allt. Arg om detta bara varit ljug och spel för galleriet!

Kram 💙

78 Alie:

skriven

Ja dramaqueen är energitjuvar, håller mig låååångt borta från dessa, tack!

Hakar på frågan.. ;-) vad skulle min soulmate säga till mig? Saknar han vårt kommande möte lika mycket som jag gör?
Kram :)

79 Mimi:

skriven

Hej!

Händer det bra nu i höst? Något glädjande?

Kram

Svar: Något bra sker... möjligen bara i det lilla men i alla fall bra :) kram
Esmaralda

80 90-talist:

skriven

Hali hallå - drama som odrama queens & kings!

Vad härligt ni som bokat in er hos Nettan - jag var väldigt nöjd med min spåstund sist! ☺️

Fråga till dig Ez - är det rädsla som styr att hon stängt ner känslomässigt - kan vi överkomma?

Tisdagsljus 🕯🌟✨💫

81 90-talist:

skriven

Hali hallå - drama som odrama queens & kings!

Vad härligt ni som bokat in er hos Nettan - jag var väldigt nöjd med min spåstund sist! ☺️

Fråga till dig Ez - är det rädsla som styr att hon stängt ner känslomässigt - kan vi överkomma?

Tisdagsljus 🕯🌟✨💫

82 Htm:

skriven

Hej!
Min ekonomi är total kaos, har det så jäkla tufft. Kämpar varje månad. Ber till änglarna om hjälp varje kväll.ingen bank vill hjälpa mig pga av att jag är skuldsatt. Kommer det på någo sett ordna sig?
Kramar!

83 G.H:

skriven

Låter jobbigt att vara en dramaqueen 😱 ... känner mig frustrerad över diverse ting, bland annat att skolorna inte öppnar här fast det bedöms säkert, och att jag hellre skulle vilja bo någon annanstans.... 🇸🇪
Märkt att jag börjar bli frustrerad och gnällig! .... men inser att man får sätta saker i perspektiv ... detta kommer inte vara för evigt. Skolorna kommer öppna, chansen vi flyttar hem igen finns framöver förhoppningsvis och man får inte glömma bort att vara tacksam över allt gott man faktiskt har och fokusera på det! För Dramaqueen kommer jag aldrig att bli 😂

Så tack för en bra Blogg där man väldigt ofta får sig en tankeställare:)
Kram:)

84 Agnes:

skriven

=)
Du är snäll, du Es!

Tror jag skippar det där med att dejta, då det mest verkar vara rätt energikrävande.
Tycker jag har det bra som jag har det...var väl mest en tanke på att spela spelet med att verka "vilja dejta"...men, som sagt...rent krasst...alldeles för mycket arbetsinsats med alldeles för låg utdelning!

Har inte dejtat ngn man på 6 år,o varför börja nu? =)

Kram!

Svar: Jag tror inte du behöver bestämma dig för antingen eller... detta bara sker när det är dags... kram :)
Esmaralda

85 Jossan :

skriven

Saken med T är att jag känner mig så trygg med honom. Jag vill verkligen vara med honom.

På tal om T så ska jag träffa honom nu :) vi ska till skogen :)
Har egentligen ont u huvudet men det struntar jag i!

Kram

86 Smulan.:

skriven

Har sökt om att sonen ska få byta dag på sitt korttids. Blir det beviljat?

87 Tiss:

skriven

Kommer jag att få Lotta som samordnare? Det är min önskan i alla fall då jag tror att hon är driven och verkligen vet vad hon gör.

88 Boudica:

skriven

Nej passar inte in på mig, men ibland kan jag bli lite överdriven, främst om jag oroar mig för något, men slutar oftast med att jag skäms hur jag tänkte!

Såg att ni hade bättre tur i älgparken än vad jag hade för några år sedan när vi åkte runt i södra Sverige. Ingen älg i sikte vi gick runt där någon timme. Men parken hade garanti på älg och hade låst in en ensam älg i en liten inhägnad vid ingången.

Varit så trött ett tag, och efter att slöat bort Lördagen... tröttnade jag på att vara trött, och sa till mig själv att nu ska jag sova tills jag har all energi jag behöver, och det fungerade väldigt bättre än förväntat! Hela söndagen hade jag mer energi än jag haft på riktigt länge, och fick mer gjort än vanligt! Fungerade för bra, var så klar i huvudet när jag skulle sova så det tog lite tid att somna. Måndagen var energisk, men idag har jag landat på lagom nivå.

Här ska lagas mat snart, och väntar på mathem-leverans.

Es, jag tänkte, D på jobbet verkar ha blivit väldigt flirtig mot mig nu på senaste, är det inbillning? Är han möjligen myset du har sett som rör sig i närheten utav mig, eller kan det vara någon annan?

KRAM!

89 En i mängden:

skriven

Hej!
Jag registrerade mig nyligen på tinder. Tror du något lite extra fint kan dyka upp där snart? Jisses vilken djungel det är men oxå en väldigt spännande sådan. Kram :)

90 Grannen:

skriven

Hej Esmaralda.

Gick över till grannen för de har en son lika gammal som min. De kunde leka ett tag. Hon föreslog om vi skulle ta en kaffe en dag. Jag blir liksom lite osäker/ nervöst i sådant. Men iallafall tror du en kaffe med henne kan bli trevligt?
Kram

Svar: Jamen absolut, ha positivt fokus.. bjuda på kaffe är en trevlig gest.. kram :)
Esmaralda

91 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser chansen ut att det blir en fortsättning och barn mellan dem?
Kram

92 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du de riktiga känslorna finns där för mig hos honom? Kan det bli vi?
Kram

Svar: Tveksamt, men snart vet du... kram :)
Esmaralda

93 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se om min lilla kanin gjorde sig illa när de hände den där dagen då någon annan var inne hos kaninerna? Till en början såg jag inget fel på honom bortsett att han var chockad. Nu har jag märkt mer och mer att något stämmer inte. Kommer jag förlora honom eller kommer han repa sig? Kram en orolig matte 😢💔

Svar: Jag ser att något verkligen skrämt honom och att han fick kämpa men ser inte exakt vad det handlar om.. kram
Esmaralda

94 Undra:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser chansen ut att jag och min lilla familj flyttar till Örebro igen?
Kram

Svar: Runt 30-40 %... kram
Esmaralda

95 CA:

skriven

Hej
Jo min nya lägenhet är helt rökskadad, inte sa dom någonting alls om detta när jag hämtade nycklarna idag, man blir less. Skrev ett arg mejl till hyresvärdens representant.
Har stått på mej på nya jobbet, lyckades hamna i onåd på 2 veckor!!! Men det redde ut sig, men ja va orolig sov dåligt i natt.
Ska snart duscha eller om jag gör det i morgon bitti.
Det luktar pyton här, trots att jag ibland röker själv men inte inne längre som tur är.
Kram

Svar: Ja ibland får man stå på sig !!! Bra gjort ! Kram :)
Esmaralda

96 Anonym Isah :

skriven

Känner du om de är en kvinna eller man som är tjuven? Tänker om de är en i min trapp eller den jag misstänker. Blir förbannad att man kan göra så. Äckligt. Då sa iaf min känsla rätt kram

97 Anonym Isah :

skriven

Känns det som att de är en kvinna eller man som stulit cykeln? Jag vill inte anklaga någon men vill faktiskt inte att personen ska komma undan!! Kram

98 Mam:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser chansen ut att det blir barn och familj för honom tillsammans med henne?
Kram

99 ängeln:

skriven

Hej, är så ledsen för att det är så tråkig stämning på jobbet nu. Chefen verkar sur på mig och har baktalat mig verkar det som. Ska jag ligga lågt eller ta det vidare med annan chef? Kram

Svar: Ligg lågt och känn av... behövs det sedan så ta det vidare... kram :)
Esmaralda

100 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du något om jobbet som kommer? Är det någon/något som jag haft kontakt med redan nu? Eller är det något helt nytt som dyker upp?

Kram och kärlek.

Svar: Jag ser något nytt länge fram som blir bra.. men innan du kommer dit kan det mycket väl blir något mer tillfälligt på någon av de arbetsplatser som haft kontakt med.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: