En annan i vår bloggfamilj.....

En annan sak som gäller en i vår bloggfamilj.

Ibland kommer  det till mig saker och ting när jag läser igenom era kommentarer.. innan jag trycker på ok.

En dag   kom en stark känsla av varning och av den sorten som är allvarlig för här kan det handla om liv och död.

Jag brukar aldrig blanda samman  kommentarer med seanser -  och gratisfrågor sker ju bara här på bloggen

Men nu var det ett undantag

 

Jag kontaktade kvinnan direkt med ett personligt mail – och varnade henne för att åka i en vit bil den eftermiddagen. En allvarlig olycka skulle troligtvis ske.

Med 80 % säkerhet yada yada....😂

Hon mailade tillbaka och berättade att  hon bestämt skjuts med en kollega, och hon har just en vit bil.

Nu ville de i alla fall till köpcentret så som de planerat och hon beslutade att ta bussen  dit. Hon skyllde på annat inför kollegan och ville ju inte framstå som imbecill som  lyssnade på en spåtant. Och det förstår jag.

Kollegan körde och  vid en vägkorsning blev hon brutalt påkörd och hela passagerarsidan framtill trycktes in.

Själv klarade hon sig med lindrigare skador.  Hade nu kvinnan åkt med hade hon suttit just där  framme i passagerarsätet - som det knappt fanns något kvar av.

Jag fick en fin bukett blommor med bud dagen efter och blev både förvånad och glad.   Att ibland kunna gripa in och avvärja allvarliga ting – är ju annars en belöning i sig.

 

Det har hänt att man inte lyssnat och det har gått käpprätt…. men ibland har det också varit så att ingenting hänt.. att jag missuppfattat och tolkat informationen fel.

Som jag sagt innan, spådom och den intuitiva känslan är ingen  konkret vetenskap.. den lever lite sitt eget liv

 

Kram & kärlek

 

 

 

 

 

 

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänker väl prata med en person igår. Känns jag undvika K kvinna lite just nu efter min sexdröm under vecka. Jag tror att jag gör rätt för min egen bästa. Så tar det sina tid att jag ska känner mig okey?

Försöka hitta en bra ursäkt för det...

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar inatt om alla personer men enda är konstigt att jag drömmar om en V kvinna som träffas många år sedan. Hon sagt typ "f*ck" på en svärdom till mig???

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag kommer var med i tidningen under här våren. Så några gånger eller mer än några gånger men kommer alla uppskattar mig? Kommer en del känner igen mig?

Ha det bra

Svar: ALLA kanske inte uppskattar dig och det är ingen måttstock på bra eller dåligt utan bara rimligt och som det är... många uppskattar och det är så du ska fokusera och en del känner igen dig... kram :)
Esmaralda

4 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Det måste vara helt otroligt att ha denna gåva som du har.
Samtidigt så är du så jordnära och hjälper så många och din tillgänglighet på bloggen här. Väldigt fint tycker jag. Kan också förstå att det kan finnas svåra situationer att ta ställning till.
Vilken tur att kvinnan lyssnade på din varning.
Jag har en liten fråga och jag undrar om mannen jag var ändlöst kär i funderar över mig.
Allt gott till dig

Svar: Inte så mycket numera... det verkar vara mest annat i hans tankar... kram :)
Esmaralda

5 Mimi:

skriven

Godmorgon!

Hur ser det ut framöver slår någon av mina önskningar in som t.ex nytt jobb, nytt boende eller någon bra förändring i livet??

Kram

Svar: Ja något bör slå in ganska snart, annat tar lite lägre tid på sig.. kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Men oj.

Vad är det med min bror?
Tror han blev sur när jag svarade honom att jag tycker att han bör hjälpa mamma med hyra när han är vuxen och bor hemma !
Inte ett pip från honom nu. Känns inte alls bra för mig mellan oss. Som att han förstörde allt igen. Han verkar inte ha förmågan att förstå eller visa empati när jag är sjuk osv. Blir ledsen för mamma tycke4 nog detta är jobbigt.
Kram

Svar: Låt det här vara mellan er mamma och honom... det är hon som måste sätta ner foten och säga ifrån... och om du gör det istället för henne så vändas irritationen mot dig.. kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Vilken tur att du såg detta Es o kunde varna vår bloggmedlem i tid. Det hade slutat verkligen illa, usch då. Du är så duktig på det vad du gör för oss Es!!

Jag trodde det var en varning åt nån av oss idag o med vit bil så... Har lovat hämta sonen från båten, ogillar att köra i stan, men lovat är lovat. Han får köra tillbaka hem ;). Det är väl det mest spännande som kommer att ske denna helg, eller vad tror du Es?

Vad är det som försiggår på mitt förra jobb? De hade verkligen läst lusen av min eftefträdare, varför? De borde vara glada att de fick nån dit så fort o som verkligen servar (servat) dom,men nej. Helt absurdt är det. Är de snart utan sekreterare? Synd om dem i så fall...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja någon fara för dig när du kör idag ser jag inte. Jag gillar inte heller att köra i stan ! Jag ser inte riktigt vad som händer kring din efterträdare men det känns oroligt.. kram :)
Esmaralda

8 sus:

skriven

hej
så mäktigt...
tur att du kontaktade...
jag fattar ju ingenting....
önskar lite frid inombords....
vad är meningen....
love sus

Svar: Meningen är nog så "enkel" att du själv ska kontroll och inte passivt vänta... att du ska ta ett kliv framåt nu.. kram :)
Esmaralda

9 Jen. :

skriven

Bra att du kunde varna.

Jag förstår mig inte alls på Martin. Vad tycker han om mig och varför trycker han ner mig? Ligger felet helt hos mig... Man börjar ju undra. Eller är han inte bra för mig?

Svar: Eftersom han trycker ner dig så är han inte bra för dig... du ska ha en man vid din sida som får dig att må bra.. kram :)
Esmaralda

10 Läroliv:

skriven

ALL KÄRLEK I VÄRLDEN TILL DIG EZ...........

KRAM

Svar: Kram :)
Esmaralda

11 Susan:

skriven

Wow, inte konstigt att jag beställer spådomar av dig, och att jag har hopp om att dom kommer att stämma


Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

12 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Jag hade missat inlägget om tidigare liv och läste så håren reste sej. Jag har mycket huvudvärk men tror ju själv det är stressrelaterade. Ofta sitter det på ena sidan av huvudet och just den dan när du kände av detta vaknade jag med huvudvärk från hell och jag hade drömt så mycket konstigt. Ska fundera på det där med regressioner...på tal om det, ska inte Nettan och du åka på turné snart?
Hade ju en förhoppning och få lite sovmorgon imorse, ledig och allt men icke, MEN jag vaknade av fågelkvitter och bara det blev man pigg av, vilken känsla så härligt!!
Som sagt, ledig helg och ensam, och inget trevligt sällskap,tar han kontakt snart?
Allt gott önskar jag dej, Kram❤️🌷

Svar: Jo egentligen skulle vi fara iväg nu under våren... men det blir inte förrän efter sommaren... jag ska ju kryssa i tre veckor i mars och sen ska Nettan iväg utomlands och hälsa på en kompis.. så vi får helt enkelt inte ihop det förrän tidigast i september.. som det ser ut nu. Kram :)
Esmaralda

13 Katrin:

skriven

Vilken tur att hon tog till sig din varning. Du varnade mig vid ett tillfälle om en trafiksituation och tack vare det så undkom jag med blotta förskräckelsen. Tack

Svar: Och det gläder mig att jag kunde göra positiv skillnad.. kram :)
Esmaralda

14 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
...och det är så fantastiskt att du bjuder på detta varje dag! Du bjuder på ditt liv och din förmåga. Du är en del av mitt liv som jag inte vill vara utan och du har del i att jag växte och blev starkare när jag var så vilsen och liten.
Tack snälla, fina du! Ha en fin dag!!

Svar: Stor kram :)
Esmaralda

15 EPM :

skriven

Tur att du mailade henne och att hon lyssnade!
Du är bra du Es...❤️

Jag är lite stukad efter en studentutvärdering igår... jag vet att det bara är 1-2 personer i en klass på ca 100 pers men ändå. Jag blir illa berörd eftersom jag känner att jag missuppfattats som person. 😔

Nä, jag får väl pallra mig upp och göra de där egg florentines till barnen

Kram

Svar: Ibland blir man missuppfattad.. som regel blir du det inte och det ska du ha fokus på.. resten måste du nog acceptera även om det tar emot. Lyckliga barn du har som får ägg florentine... vilken lyxig frukost :) Kram
Esmaralda

16 Cecilia:

skriven

Så skönt att kvinnan i bloggfamiljen tog varningen på allvar och att allting gick bra. Din gåva är fantastisk Ez och vi är så tacksamma över all hjälp och rådgivning vi har fått.

Har börjat söka runt lite jobb och det finns många alternativ men konkurrensen är stor. Hur stor är chansen att jag får jobba med det jag vill respektive något över huvudtaget? Kramar

Svar: Jobb får du - men första jobbet du får blir kanske inte riktigt 100% som du vill ha och då söker du dig vidare... en positiv process är det.... och du kommer hamna rätt.. kram
Esmaralda

17 Kristin:

skriven

Dette var fantastisk.
Så godt å høre at det gikk bra med sjåføren og at "passasjeren" tok dette på alvor.
Ja, hva du utretter av gode ting for oss både her på bloggen og i seanser.
Vi er nok mange som har mye å takke deg for, kjære Esmaralda.
Nå vil jeg ønske deg en riktig god helg.
KRAM!!!

Svar: Ja ibland kommer saker och ting mycket tydligt.. varningar som måste sägas...och det kan man inte strunta i ! Kram :)
Esmaralda

18 Jossan :

skriven

God morgon!

Lördag och dagarna går såå snabbt. Pratade med min kompis igår som tyckte att 3 dagars helg borde man ha. Ja det borde man ju ha! Tänk förr när man bara var ledig en dag.

Igår blev jag uppmad att kontakta elevens farbror. Jag gjorde det.. men 15,5 timme senare.. inget svar... Aja det är väl som vanligt. Jag tar chansen och lyckas inte.

Idag ska jag träna. Skulle ha tränat igår men kroppen sa verkligen nej efter tisdagens pass. Måste verkligen komma i form nu.

Idag måste jag verkligen städa och ta tag i allt. Imorgon ska jag på kalas.. tycker det känns märkligt att va på kalas när man fyller 29..


Varför lyckas jag inte med kärleken?

Nä dags att fixa frukost...

Kram

Svar: Ja, jag minns hur det var när man gick i skolan om lördagar.. fram till lunch.. fast man hade typ roliga timmen hela dagen.. och känslan av lyx när man sedan fick vara skolledig om lördagar...det var tider det :) Kalas är kul !! Jag vet inte riktigt varför kärleken inte vill sig.... men den kommer... ge dig inte bara.... kram :)
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Vilken fantastisk människa du är E!
All kärlek till dig ❤️

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jösses jag fick rysningar Vilken tur hon följde ditt råd !!!!
Tack Es för attt du finns där för oss <3
Du är fantastisk <3

Plusgrader och jag skall försöka mig på kalops ..får besök av gudfar till yngsta sonen som älskar kalops hoppas jag får till det

Ha nu en trevlig lördag med vännerna !

Kram Anki med flock

Svar: Kalops är så himla gott... hemligheten är att den ska puttra länge... tills köttet nästan faller sönder..... kram :)
Esmaralda

21 Zuzeee :

skriven

Hej ems

Killen jag träffade igår kväll vill han bara ha kul eller har han seriösa avsikter?

Kram

Svar: I går ville han nog mer bara ha kul... men han söker något mer seriöst... kram
Esmaralda

22 Coco:

skriven

Hej!!

Kommer det bli bättre angående jobbet eller behöver jag söka nytt?

Kram

23 Elin:

skriven

När du svarar typ 40% vad baserar du det på? Får du upp bilder som att det kan hända men ovisst typ? Att det är svårtolkat eller vägen kan bli vilket som? Bara nyfiken 😊

Svar: Procenten kommer liksom upp i huvudet och blir en beskrivning av hur stor möjligheten är... kram :)
Esmaralda

24 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 😘 ❤️ Vilken vecka ska vi vina stor summa på euro jackpott 😌 😣 Ser du Esmaralda något February Mart 😊 😊 😊

Svar: Nej tyvärr.. några tecken på storvinst kommer inte till mig... kram :)
Esmaralda

25 Fina:

skriven

Hej Es❤️Förlåt men jag förstod inte riktigt svaret igår? Menade du att han har tappat attraktionen till mig? Kan man göra det? Kan attraktionen bara försvinna? Kram

Svar: Nej den har inte försvunnit men mattats av lite.. kram :)
Esmaralda

26 Solstjärnan :

skriven

Du är guld värd Es!😊
Din gåva du har hjälper på så många olika sätt o i detta fall fick du varningen till dig.

Så bra att personen ifråga tog till sig det du sa och valde bussen. Förstår minsann att hon var tacksam.🌺

Es,undrar drömmer du mycket?
Får du budskap även via drömmarna?

Går på 2 skolningar denna vårtermin.
Undrar ser du om jag får någon god vän från deltagarna?
Någon som kanske tom blir bestående.

Ha en så trevlig lördag!
Här är det solsken!😊

Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Ja det händer att jag drömmer om en och samma plats.. som ett vitt palats i glittrig sten och med starkt ljus och där får jag budskap. Det ser ut som om en vän är på ingående.. kram :)
Esmaralda

27 SOL:

skriven

Ser du fortfarande att jag o mr.rätt möts IRL?

Kram

28 Alie:

skriven

Godmorgon
Vilken fantastisk gärning av dig och medla, din gåva räddade ju liv, och att mottagaren följde varningen och inte åkte med samt att föraren och vännen inte skadades. 🙏

Jag tror mycket på intuition och följer ofta min magkänsla och hoppas att jag aldrig drabbas av olycka eller skadas.
Samtidigt vill jag leva fullt ut i mitt liv ✨
Glad Lördag! :)

Svar: Ja magkänslan ska man ta på allvar.. kram :)
Esmaralda

29 Skrållann :

skriven

Hej!
Vilken tur att hon lyssnade på dig och så fint gjort av dig att meddela henne.
Igår kväll var jag ute med mina gamla kollegor och firade av en av dem som blivit pensionär. Det var så härligt att träffas och det blev en hel del vin så idag är det skönt att jag blev ledig. Dock vet jag att min syster sliter för två och det ger mig dåligt samvete men jag hoppas hon får en överkomlig dag.
Tror jag ska försöka fila på en ansökan. Det är nu två tjänster till ute som gruppchef på ett äldreboende. Söker jag dessa också borde väl ändå chansen öka att jag kanske blir kallad till intervju?!🙈

Kram❤️

Svar: Ja, ju mer du söker desto mer ökar chansen.. du kommer hitta rätt... kram :)
Esmaralda

30 Johan:

skriven

En fantastisk - och glädjande historia! Det är svårt att inte vara imponerad. Trevlig helg och tack för ett spännande inlägg!

Svar: Tack :) kram :)
Esmaralda

31 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.

Tur att duändå kunde varna om du ser något sådant. Även om det kan vara fel tolkat.

Es, Hur ser chansen ut att det ska bli ett 3:e barn inom 1-3 år med en partner?

Kram

32 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Tur vi har dig! Hellre vara försiktig än råka illa ut.

Vad verkar han önska ha för kontakt med mig?
Verkar det vara en mer praktiskt kontakt som inte är så nära?
Eller skulle han önska ha en vänskaplig kontakt eller ännu mer än så? Är jag viktig för honom?
Ser du något vad han önskar ha för kontakt med mig i sina tankar?

Kram

33 Moonlight:

skriven

Är mina framtida barns far av utländsk härkomst?

Svar: Mycket talar för det.. kram :)
Esmaralda

34 Maddelito:

skriven

Hej ez!
Jag började ett nytt jobb för ca 2 veckor sen. Första veckan jobbade jag men helt super rolig o trevlig tjej. Vi klickade med varandra och bestämde oss för att hålla kontakten. Men när jag skrev till henne igår för att fråga hur första veckan var så svarade hon inte utan bara läste.

Kommer vi bli bra vänner? Du har spått tidigare att jag ska få nya vänner. Är hon en av dom?


Hoppas du får en fortsatt trevlig lördag 🙂

Kramar

Svar: Hon kan vara en av dem och det visar sig snart... kram :)
Esmaralda

35 Mimmi:

skriven

Det var jag som var passageraren och detta glömmer jag aldrig.När sådant händer blir man väldigt ödmjuk inför livet och sedan dess har jag känt att jag ska ge tillbaka till universum så när jag kan så försöker jag hjälpa människor som behöver hjälp. Det är svårt att förklara. Kram och hälsningar till alla.

Svar: Jag vet att du ger tillbaka och på så sätt sprids människokärlek som ringar på vattnet... kram :)
Esmaralda

36 Lilla m:

skriven

Hej Es! Känns det som om den ukrainska mannen är en bra man? Blir lite osäker då jag oftast väljer skitstövlar... kram

37 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Det var förfärligt segt för mig att få en partner. Åren har gått.
Hörde en på två igår hon trodde aldrig hon skulle träffa någon ny efter en separation. Efter 5 år träffade hon sedan en.
Jag har nu varit singel i 4 år...

Ser det ut som om jag ska ha en fast partner snart? Kommer det ske inom 1-3 år? Förändras något detta år?
Kram

Svar: Du kommer träffa och rätt och det ser ut att ske inom tre år men jag kan ingenting lova.. det handlar om dina val och din kommande partners val hur lång tid det tar och detta kan man inte påverka.... men det kommer så känn dig trygg i detta.. kram :)
Esmaralda

38 Madde :

skriven

Så mäktigt! Vilken tur att budskapet gick fram ❤

Min hälsa är skrot just nu, de haglar in dåliga besked. Och utan min lady så är jag säker att beskeden hade varit ännu värre. Men tror du min hälsa kommer på bättreingsväg snart? Jag försöker verkligen vara positiv i allt men nu börjar det bli tufft.

Många många kramar och ha en fin dag 🌸

Svar: Ja, det ser ut som om det ska vända nu snart och bli bättre... kram :)
Esmaralda

39 Fiskaren:

skriven

Hade det inte varit för min seans nr 2 så hade jag inte släppt taget vid olyckan och då hade jag varit död nu. Sådant gör att man bli ödmjuk. Passar på och önskar alla i bloggfamiljen en fin helg.

Svar: Kram :)
Esmaralda

40 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

41 Lenafena:

skriven

Tur hon lyssnade på varningen! Du har hjälpt mig så mycket och jag vill bara säga det igen. Hoppas bara att något av det du sett framöver för mig går i lås...har jätteont och går med krycka...fattar inte hur det här slutar...säger som Astrid Lindgren ”döden döden”.... Är min aura stabil ännu? Ser folk bara elände när dom ser mig ....kämpar på....

Svar: Ge dig själv så mycket positiv feedback som du förmår.. fyll på med den glädje och positivitet du kan och detta hjälper dig att stabilisera... kram :)
Esmaralda

42 Å M K:

skriven

Hej,
Häftigt och tur hon lyssnade!! 🙏🏼
Jag har kört fast i mitt tänk och mår inte bra av det.
Behöver nån form av råd 🙈🤔
Jag vet inte hur jag ska komma vidare.
Kram ❤️

Svar: Gör något oväntat.. något som gäller bara dig och som handlar om själva livsglädjen.. och detta hjälper dig att komma över den värsta vägbulan... kram :)
Esmaralda

43 Anki:

skriven

Tack för matlagningstips ❤
Kram Anki

Svar: Kram :)
Esmaralda

44 Michaela:

skriven

Shit! 😱 Vilken tur att du fick tag i kvinnan och att hon lyssnade på dig! Hade jag fått en varning så hade hade jag följt det du sa till 100% :) Du var sååå värd den blombuketten för allt du gör för oss!❤

Ända sen jag fick min Lady så har jag ett datum som återkommer till mig. 18/2. Förstår inte varför. Känns inte som en varning utan mer positivt. Eller så är det helt enkelt ingenting utan bara min hjärna som hakat upp sig :)

Lördag och ska iväg och köpa ny duschslang till min nya badksrsanordning som rörmokaren fixade härom veckan. Träning och lite tvätt ikväll innan gaygalan. No Mello!!

Ha det härligt med vänner och god mat och dryck. Kram och pussar till MG!

Svar: Ha för säkerhets skull antennerna ute de 18/2 och om något ska ske så är det något bra ! MG pussar tillbax... kram :)
Esmaralda

45 Ere:

skriven

Tyckte klassen och läraren att min redovisning var löjlig? Vad verkar klassen tycka om mig? Kram

Svar: Absolut inte löjlig och visst tyckte tycker klassen om dig.. kram
Esmaralda

46 Å M K:

skriven

Tack! ❤️🙏🏼

47 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag ska hinna få ett tredje barn också?
Kram

Svar: Ja, chansen finns.. kram
Esmaralda

48 <3:

skriven

Hej Es, äntligen fått alla intyg till försäkringsbolaget.
Kommer det gå bra nu tror du?
Kram

49 Shirin:

skriven

Es, vad menar du med att han blir överraskad men inte negativ...Tror du att det hade kunnat leda till något om jag hör av mig till H? Skulle det finnas ett intresse hos honom? ❤️

50 Gemini :

skriven

Häftigt att du kan se sånt! Tänk vilken gåva!
Ez, jag har den senaste tiden levt drömmen rent socialt varit bjuden på fest, middagar, luncher, tillställningar å ja allt! Av jättefina smarta roliga människor precis som jag själv e! Och bästa av allt - samma kulturella intressen. Jag har ett par ggr stannat upp å tänkt: detta är vad jag önskat mig! Underbart! Och jag e så tacksam. Å ju mer tacksam jag varit desto fler vänner å inbjudningar har jag fått! Det är som att jag uppnått nån självförverkligande rent socialt. Stort steg för lilla gemini. Men ikväll är det jag som står för middagen!
Det enda som fattas mig är ju min MAN. Vill uppleva kärleken på samma sätt! Ser du nått kring det? Kännetecken plats? Vi ska ju resa till Berlin ihop å gå barrundor, vad väntar han på, egentligen.
KRAM!

51 <3:

skriven

Wooooow!! 😱😨 Finner inga ord ♥️ Tack för allt du gör för oss!


Jag undrar ifall det är lönt att jag går in till chefen och berättar om E. Jag klarar verkligen inte av henne mer. Hon verkar inte alls bry sig om barnen.. Jag är rädd att chefen kanske inte lyssnar så mycket.. Får hon sparken snart?

Svar: Du ska göra det du känner att du måste... kram
Esmaralda

52 Lina:

skriven

Fantastiskt med din gåva och att du kunde varna henne❤️

Gör jag mig en otjänst om jag blir tillsammans med honom (R)? Hjärtat längtar..

Kram ❤️

53 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Vad bra att du såg och kunde varna! Och bra att hon lyssnade!

Jag känner mig trött gnällig och har godissuget from hell.
Först lyckades jag ändå följa min morgonrutin och jag fick till och med diskat och gjort ögonbehandlingen och allt. Och så läste jag en bok som jag älskar. Allt kändes någorlunda okej efter en stund. Jag laddade datorn och bestämde mig för att först fylla i svaren på ett frågeformulär jag ska skicka och sedan korrekturläsa kaninboken. Det tog rätt lång tid att fylla i formuläret. När jag var klar och skulle spara så försvann alla svaren. Jag svor långa ramsor och började storgråta. Jag ska ha mens snart och det här humöret är fan så vidrigt att jag skulle vilja klå upp någon. J-O undrade igår varför jag var så sur och varför jag hade ätit så mycket choklad "skulle inte du ha godisstopp?" sa han. Sen smaskade han när han åt middag och till råga på allt satte han i halsen och behövde hosta i minst en halvtimme. Jag var så grinig att jag inte ens tyckte synd om honom. Istället beklagade jag mitt eget öde som var tvungen att lyssna på när han hostade.
Nu har jag ingen lust att göra någonting. Jag tänker ligga här och sura och slösa bort mitt liv på att skrolla sociala medier. Åtminstone en stund. Blä!

Det blev förresten ingen Majken kanin men imorgon kommer troligtvis en Polly och flyttar in ❤️.

Kram ThereseC

Svar: Just nu är det så att du faktiskt får både sura och tycka synd om dig själv... det ger snabbt vika.. och jag säger välkommen till Polly :)
Esmaralda

54 S:

skriven

Du är bäst Es! Jag vet att det du sett i mina seanser kommer att ske.. håller tummarna att det snart är dags :)

Kärlekslivet, när ska det lossna för mig.. Finns det något du får till dig kring detta? Vad ska jag hålla utkik för eller göra? Finns det något att se framemot 2020 i kärleken?

Kram och önskar er alla en trevlig lördag❤️

Svar: Det kan lossna när som helst nu.... jag hoppas inte det ska dröja länge.. kram :)
Esmaralda

55 Konvalj:

skriven

Fantastisk läsning. något fruktansvärt hade skett om inte varningen hade gått fram. Kram och Lycka till både Es och Mimmi.

56 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du några tecken på att de skulle tycka något negativt eller illamående mig?

Tror du dem gläds något åt det här?
Kram

57 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du vad han önskar ha för kontakt med mig i hans tankar?
Handlar det om att han vill ha en praktisk kontakt?
Eller önskar han mer än så?
Kram

58 Fideli:

skriven

Vilken tur att du meddelade henne och att hon lyssnade på varningen!

Känns som jag ofta har besök från andra sidan på sistone, saker som flyttar på sig, plötsliga skuggor framför en lampa (där inget finns som kan framkalla skuggor) osv. Har de från andra sidan något meddelande till mig eller vill de bara säga hej?

59 Ghostwriter :

skriven

Ditt inlägg om kvinnan med huvudvärken. Jag tror inte det är jag för att jag kommenterade inte 4/2 utan typ 3/2. Däremot stämde allt annat in, att de är en kronisk huvudvärk och den finns där nästan 24/7. De är svårt att förklara värken och jag har ingen aning om varför den finns. Inga tabletter hjälper, inte ens mycket starka. Bara koffein som lindrar delvis.

Kan det vara jag ändå eller kan du se varför jag har sån värk i huvudet? Det är inte ens vanlig huvudvärk och ibland får jag kramper i ”hjärnan” oftast på en sida.


Kram

60 MissMilla :

skriven

Hej vilken spådom. Oj, du kan verkligen dina saker.
På mitt jobb är det mkt nu. När jag har sagt till om att folk får börja jobba har det satt fart, Verkar vara maskopi, manipulationer mm. De är väldigt lata. Kan jag lita på ngn, kan jag ge förtroenden till ngn eller bara hålla tyst o vara rakt på sak. Det senaste är att jag är elak men det är jag inte. Har aldrig varit heller, jag ör bara trött på att täcka upp för andra. De visar ingen respekt för mig fast jag respekterar andra. Jag har fått nog. Ska jag stå på mig? Kommer vi lösa det här? Jag jobbar o sliter o får täcka upp o aldrig sitta ner som dem i princip sedan lämnas allt till mig med städ och så vidare. Samt när barnen springer omkring. Jobbar på fritids o skola. Främst känns det som om två tjejer är i maskopi med varandra när den ena inte får vara prinsessa på jobbet längre o den andra är o kollar om jag säger ngt elakt till den lata. Kom på dem med skitsnack i korridoren.

61 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Hej kära goa Es!
Åh vilken fin räddning👍

Tack kära du för svaret igår❤️🤗
Massa kramar i kärlek o trevlig helg 🌞✊🍀💪🌸🙏

62 Tingeling:

skriven

Är min blivande från Sverige och vad kan du se om honom?
Kram

63 Jessica:

skriven

Hej Es,

Hur stor är chansen att min önskan kommer slå in snart?

Kram :)

64 Månskenet:

skriven

Men oj, tur att du kunde och hann varna. Och att hon tog det till sej. Härligt mäktigt otroligt!! - borde man kanske fylla i sin e-post adress i fältet 🤔
Trevlig helg!

65 Jossan :

skriven

Hur kan man hålla humöret uppe när jag tar risker men faller pladask ändå... Nä jag vet inte...

Har mailat till läraren i matte och frågat om vi kan hitta en lösning kring tentorna... Har fått in ett betyg men kommer inte in på ladok... Men sen har jag inte fått något svar på någon Mail så vet inte om jag ska anta att den är godkänd...

Idag skrev jag till min kompis som fått barn att jag saknar henne. Hon är så inne i allt med bebisen så hon glömmer oss andra...

Blä på allt nu..

Vill ha närhet nu 😂

Undrar fortfarande om vännen på F är något för mig...

Kram

66 Varis:

skriven

Hej Ez!
Vad fint av dig att varna och rädda livet på personen på så vis. Har du alltid fått till dig varningar? När lärde du dig förstå dem? Mer inlägg om dina talanger/gåva tack. Så intressant!
Så en liten undrar från mig. Ser du förändringar i min ekonomi under 2020? Till det ännu bättre dvs 😇

Kram V

Svar: Ja varningar har alltid kommit men betydligt mer sällan nu eftersom jag ofta är avstängd.. men ibland kommer de i alla fall... din ekonomi blir stabilare.. kram
Esmaralda

67 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Körningen gick faktiskt otroligt bra o vi klarade oss helskinnade, ingen spårvagn som rammade oss ;).

Det låter inte bra för min efterträdare o jag kan inte förstå vad som händer... Tur att jag kom mig därifrån, min räddning kanske?

Pizzatillverkning i rasande fart o nu film med godis därtill. Går inge vidare med det lätta livet här inte ;).
Kram Skorpan

Svar: Pizza, film och godis... det är ju trots allt lördag :) Kram
Esmaralda

68 🥰 :

skriven

Hej Esmaralda.

Ser på en vän när hon gifte sig på video åhhhh vill också!
Men man ska ju ha någon att gifta sig med.

Helt ärligt,
Gifter jag mig inom 5 år? Eller dröjer det längre?
Kram

Svar: Det bör inte dröja längre.. kram :)
Esmaralda

69 Nenna:

skriven

Hej Es,

Ser du något i kärleksväg för mig? Tänker att den borde vara på väg nu 💚

Kram 🤗

70 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Fick aldrig något svar efter sista intervjun... typiskt.
Ser du om det gick vidare med någon annan?
Tack!

Svar: Ja det verkar vara så.. kram
Esmaralda

71 Jossan :

skriven

Hur kan man hålla humöret uppe när jag tar risker men faller pladask ändå... Nä jag vet inte...

Har mailat till läraren i matte och frågat om vi kan hitta en lösning kring tentorna... Har fått in ett betyg men kommer inte in på ladok... Men sen har jag inte fått något svar på någon Mail så vet inte om jag ska anta att den är godkänd...

Idag skrev jag till min kompis som fått barn att jag saknar henne. Hon är så inne i allt med bebisen så hon glömmer oss andra...

Blä på allt nu..

Vill ha närhet nu 😂

Undrar fortfarande om vännen på F är något för mig...

Kram

72 I wonder:

skriven

Hej

Omg omg omg! Vilken tur att hon kommenterade den dagen!!!

Es kommer första dejten bli av med M? Jag vill egentligen bjuda hem M på en gång.

Berätta vad du får till dig!
Pleaseeeee

Ha en fin lördag!

Kram

73 helle:

skriven

Vilken fantastisk räddning 🌹 Kram

74 Boudica:

skriven

Vilken tur att personen angett sin mail, för det måste den väl ha gjort för hur annars skulle du kunnat kontakta? ;)
Tur att du varnade! Oavsett hur...

Själv har jag fått varningar i seanser, men för min del har det varit mindre allvarliga, som att jag ska hålla koll på nycklarna, eller risk för att bli sjuk. Men nu har inget hänt mig, som tur kanske!

Här lagas mat, en quiche, i ugnen.
Har tränat, efter ett långt tags vila. Är så sjukt trött senaste veckorna och inte sover jag bra heller. Tränade efter ett råd, lite desperat att få till sömnen. Jag vet hur viktig den är! och jag vet inte hur länge till jag klarar mig så här! Men Hoppas det blir bättre.

Bättre verkar det gå med Lagergrabben med. Vi börjar kunna prata mer som förut men fortfarande inte helt utan ansträngning. Han vågade även på sig att skämta lite med mig, vilket förvånade mig! Det efter ett tags undvikande och korta svar. Jag önskar ju att det ska bli bra mellan oss igen, men jag kan inte rå för att det finns lite rädsla att bli sårad igen.
Är det på väg att bli bättre? Har han saknat mig, eller vad är det som gör att han vågar släppa in mig lite igen?

Ha en trevlig middag och resterande helg!

KRAM!

Svar: Ja, som tur är fyller de flesta i sina mailadresser när de kommenterar... det är ju bara jag som ser dem ! Var lite rädd om dig när det gäller lagergrabben, finns risk att du blir besviken.. kram :)
Esmaralda

75 Misstjejen:

skriven

Hej

Ska jag gör en videohälsningen för gratulera på hennes födelsdag i facebook på den måndag? Funderar på gör det eller vanligt texter?

Ha det bra

Svar: Gör det som faller sig mest naturligt.. kram
Esmaralda

76 Gunilla i Oxd:

skriven

Du är fantastisk ~ En ängel här på jorden!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
En ängel som svär, tar sig en jäkel, skrattar, gråter, lever livet fullt ut och är en härlig fantastisk medmänniska!!!

Tack för att du finns för oss alla!!
❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨❤️

Kraaaaaaaam

77 Tingeling :

skriven

Vet inte om jag är i nån kris, ålderskris...? 😁 men nu vill jag färga mitt hår ljusare, ska spara till längre hår, jag passar att ha mer till axlarna. Och så vill jag ta ett till hål i örat.... tatuera mig har jag velat göra länge men har inte råd att lägga ut pengar på det. Köpa nya underkläder och fixa naglarna.

Det tär på att vara ensamstående och jobba heltid. Jag vet man inte ska klaga, för är ett i-landsproblem. Men jag hinner ingenting. Och den lilla tid jag har på kvällen vill jag vara med min dotter, och inte stå och diska och greja. Blir jag kvar tiden ut? Känner mig tveksam fortfarande. Verkar lite halvkaos där just nu.

Hoppas du har en trevlig kväll!

Kram!

78 Makaon:

skriven

Vilken tur att du kontaktade henne och att hon lyssnade.

79 Contici :

skriven

Hej!
Har det himla kämpigt nu😔. Snälla, kan du se när det lättar, när kommer jag igång med jobb/studier igen - före eller efter sommaren?
Blir det nytt avtal för mig med jobbet pga detta?
Skulle så uppskatta en vägledning om tiden, lättare att förhålla sig till, och nu är det oerhört smärtsamt.
Kram💕

80 Ullie:

skriven

så bra du är och så snällt ❤️
ja hae nog oxå gärna velat bli förvarnad så man vet i varjefall och kunna avgöra själv

Ha en underbar dag söndag me familjen kram kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: