Fest och fin fiffi.....

 
Nu har mamma blivit firad i dagarna två... först av pojkvän och väninnor och sen framemot kvällen dök jag upp.... och vi drack  champagne och brainstormade och kom fram till att till hösten far vi till Rom  på ett par veckor och hyr in oss på ett bra hotell i gamla stan och bara   " gör som romarna gör " ! 
 
Dag två... igår.... började kanske lite tveksamt... efter en god frukost blev det till GYNEKOLOGEN !! Jodå, du läser rätt ! 
 
Asså, saken är den att när jag opererades för  bröstcancer i våras så frågade doktorn om jag nyligen gjort  en gynekologisk koll.
" Jajamän" sa jag och ljög som en  bortstbindare
 
 
 
Jag har inte gjort nån gynkoll på åratal - helt enkelt för att jag kände mig så ofräsch  efter alla kilon jag lagt på mig sedan jag slutade röka och att lägga upp sitt feta  arschle och skreva i gynstolen.. ville  jag bespara  varenda gynekolog.
 
Till råga på allt hade jag också fått klåda.. i röven.... suck... så  snacka om ofräsch !
Somliga av er kvinnor i bloggfamiljen kan nog förstå känslan...
 
Hur som helst...  mamma  berättade om sin fantastiska gynekolog och  bokade in mig..  igår ...så det var  bara att ta sig samman och hänga på !
 
Och det visade sig att  Kadisha med  slöja i alla regnbågens färger och ett  glatt skratt... var en  helt fantastisk doktor.
 
Jag  meddelade att jag troligtvis var full av cancer i underredet( min mardröm )  och förberedde henne på sitt livs chock... jag var halvt hysterisk.... men  hon undersökte och meddelade att  det såg hur bra ut som helst.... lite torra slemhinnor som ställde till det lite på grund av cancermedicinen som tar  bar allt östrogen men annars... hur fint som helst och en  hufsirufsa i fin  och spänsig form.... lite kräm bara och så skulle klådan försvinna !
 
Inga konstigheter alls !  Och jag som grämt mig så !
 
Så nu blev det att fira i dubbe bemärkelse.. mammas födelse dag och min   fiffi i fin form !
 
 
Här poserar mamma med sin  present...Monkey Shoulder  whisky och den gröna växten där bredvid !
 
Sen förstår ni, var det bokat bord på Eidelweiss i Helsingborg !!
Ja jäklar i min lilla  låda vilken fest det blev
 
 
MG uppklädd i slips och  taggad  till tusen !!
 
 
Det var knappt det gick att få upp MG i knät.. han var nämligen upptagen med att dansa och sjunga... en riktigt sång & dansman om man säger så.
 
Det spelades irländsk folkmusik  som föll MG i smaken och han överraksade oss alla och dansade och hade en egen liten show !!
På riktigt !!
Han steppade med alla fyra tassarna och skrek  ( sjöng) ihärdigt.
Folk gav honom smakbitar av sina schnitzlar ... för schnitzel var vad man åt här !
MG hade the time of his life  och jag överdriver inte !
 
 
 
Makalöst gott !!
 
 
Därtill fantastiskt öl !!
 
 
 Irish coffee till dessert... man blev ju påverkad av det irländska...
 
 
Ja jösses.. vad ska man säga ??!! 😂😱
 
 
Musiken var som en änglakör...  skotskt och eldig och  magisk.... 
 
 
 
Ja, sicken en  kväll det blev.... och   ikväll blir det bad i  utejacuzzin och sen  kryddig chili con carne och  Talang !!
I morgon tittar vänner hit på lite mat och mys och på söndag blir det lunch hos min ryska systerdotter !
En bra helg  med andra ord - att se fram emot
 
Kram & kärlek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår du gör en inlägg om migrän. Vet inte om det är jag och jag har det så ofta. Men jag fick en ord av person som skjut mig och få en ord "du ljög för mig och hur du kunde gör så mot mig för jag älskar dig"

Men tänker fråga om igår att jag och T kvinna går till apotek hjärtat och en kassan är en man/kille som står och ska få medicin. Så efteråt T kvinna sagt att han flörta med mig som jag inte märks?

Den brun hår som jag minnas

Kan det var han som kommer var min kärlek eller någon annan? För du har sagt det finns närhet.

Borde det var han?

Ha det bra

2 Maria:

skriven

Den restaurangen måste jag prova nästa gång jag är i Helsingborg:-)

Jag har en fråga om mitt jobb, jag går och oroar mig jättemycket för grejer där, kanske i onödan, kommer det att bli bra?

Svar: Ja det måste du !!! Första gången jag var där men absolut inte sista ! Vad det gäller jobbet så ta tag i det som oroar dig mest och oroar dig inte över sådant som du ändå inte kan påverka.. kram
Esmaralda

3 Dunegull:

skriven

Underbart! Blir så glad över era tillställningar. 🤗

På väg nu på min resa... lämna allt med jobb kaotiskt inatt. Verkligen jobbat dygnet runt sista tiden. Kommer det lösa sig med den biten? Tycker dem att jag gjort en bra överlämning och inga sura miner, konstigheter när jag kommer tillbaka? Har ju en psykopat till Chef så litar inte på någon.

Kram E och trevlig helg!

4 Sus:

skriven

Hej
Fult ös....
Härligt....
Vart ska han åka nu?
Love sus

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Tycks svårt att skriva här men en J man kommer ute som granne så snart. Känns mig så frihet och lättad. Längtar tills den dag också men kommer person flytta in och var bättre granne? Inte lika jobbigt eller något?

Är det positiv? Kommer vi har en bra relation?

Ha det bra

6 EPM:

skriven

Så mysigt det verkar. schnitzeln ser ju heeelt fantastisk ut! 😋

Träffade A igår på jobbet, han är fin... Så, idag blir det tyvärr jobb till 17. Sen hem till kidsen.

Min handledare hade ett förslag igår om min forskning...
Är detta något jag ska välja eller ska jag riva igång extraturbon i mig och köra allt på riktigt?

Kram

Svar: Ta dig en funderare hur du ska välja, det handlar om hur taggad du är... kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför det är något fel i min mage och rygg... ont... kunde inte bajsar så litegrann kommer ut. Vad kan jag gör åt det?

Ha det bra

Svar: Prata gärna med din distriktssköterska för att få råd.. kram :)
Esmaralda

8 MollyD:

skriven

Hej E
Känslan är så skön att fått ett nytt jobb och nya utmaningar.
Lämnar en mindre arbetsplats för en betydligt större. Vet att det inte är en dans på rosor någonstans men det är i alla fall nytt gräs. Kommer vara ledig 3 veckor innan jag kliver på det nya. Skönt!
Ibland undrar jag om det inte förhåller sig så att jag har en extrem känslighet för hur människor är och ser deras rätta person väldigt snabbt. Det är kanske skrämmande för en del. Men jag har lovat mig själv att intuitionen, känslan och insikten ska vara vid min sida och jag ska hålla dom alla i handen. Jag ska försöka ta det piano och var trygg i min förvissning att tiden och universum arbetar med mig.
Jag är stark, är en urgammal själ och i min yrkesutövning tror jag att min själ är den som arbetar med mig. Erfarenheten, tryggheten och kunskapen har jag delvis därifrån? En av mina medarbetare fick ett verkligen oförskämt mejl igår - mejlskrivaren visade sitt rätta fula nylle som jag sett sedan länge. En bitter idiot till man som hittat en maktposition och använder sin ställning för att straffa sin omgivning för sina egna tillkortakommanden. Så patetiskt!

I helgen blir det Skåne med 2 goa gamla vänner. Yey!!!!
Kram

Svar: Känns positivt att du går vidare i arbetslivet, det här för gott med sig. Njut nu av ledigheten ! Och välkommen till ett grått och tradigt Skåne... fast en del av landet där man kan ha roligt i alla fall:) Kram
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

God morgon..

Äntligen fredag... ska bli så skönt med helg... Det var så svårt att vakna imorse. Eller det har varit så hela veckan..

Igår satt vi och prata om hur vi ska göra med situationen på jobb. Just nu är vi rätt slutkörda. Jag har tappat orken och glädjen för att jobba just nu..

Igår kom det igen... En ångestattack ett bråk inom mig. Vet inte vad det var som trigga det. Helt plötsligt kom det en bild på J upp framför mig. Varför? Varför ska alltid han dyka upp i mitt minne? Kan det inte bara försvinna? Sjuka är han betedde sig så illa mot mig men han har ändå varit min lyckligaste kärlek..

Kommer jag och J ha kontakt igen? Förra året sa du att han skulle kontakta mig och att vi skulle va intima igen... Hur blir det med det?

I januari fråga jag om min kompis som du sa tyckte om mig mycket. Är han något för mig?

Nä jag är så ångestladdad idag. Kommer nog irritera mig på mycket idag..

Kram

Svar: De kan bli något mellan er igen men då blir det bara tillfälligt... jobba på att lägg det hela bakom dig så du kan ta stora kliv framåt, det vinner du mest på... kram :)
Esmaralda

10 Lilla m:

skriven

Hej Es! Kommer jag inom snar framtid att ges chansen att bli gravid med någon som jag tycker om?

Svar: Över 75 % ser det ut som.... jag håller tummarna för resterande 25 %... kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Wow, ni gjorde det igen, satte klackarna i taket o firade som sig bör :)! O Mannabonne med. Så härligt. O extra plus för att Fifi också är i form ;), det kan behövas.... En makalös helg på kommande har ni också o det är ni så värda allihop.

Revision idag o lite nervöst är det. Fick äntligen svar från bilaffären,först av högsta chefen som inget hört om saken, surprise va. Sen fick jag svar av försäljarens förman som undrade om jag verkligen inte fått svar eller om jag bara inte gillat det svar jag fick!! Wtf, jävlar vilket beteende alltså o det berättar ju mycket om den mannen. Kanske ska skicka svaret åt hans chef... Nåja, de är villiga att ersätta priset på batteriet 50/50, som en vänlig gest för det är inte deras sak... Ett batteri håller 3-5 år så... Har ju inte bytt nåt batteri, hur skulle jag ha fått bilen nånstans som inte startade, utan bara köpt en laddare som sen visade att det vsr batteriet som var dött. Jävlar att jag aldrig kommer att gå till den butiken igen! Hur kommer det här att sluta Es? Har jag verkligen en bil som kommer att fungera ordentligt i framtiden? Så led allt extra strul...

Som tur är det fredag :)!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jamen det ser ut som om bilen ska rulla ett bra tag nu.... så jobbigt med allt sånt där strul... kram :)
Esmaralda

12 Läroliv:

skriven

Vilket underbart firande ni har haft och så skönt att allt var bra med underredet och hufsirufsan. Klådan mot torra slemhinnor håller jag borta med idomin, en dutt varje kväll fungerar jättebra.

Ha en fin helg alla.

Kram

Svar: Idomin var något nytt.. det tar jag till mig :)
Esmaralda

13 Hm:

skriven

Hej!
Är J.M någo intresserad? Känner av lite men vet inte riktigt..va tror du?
Kram!

Svar: Han är sådär halvt om halvt intresserad... kram :)
Esmaralda

14 Elin:

skriven

Kommer han tänka på mig när jag är borta? Får du in ngt kring hans tankar? Är han nyfiken på mig och vill lära känna mig mer?
Kram

Svar: Han är allt lite nyfiken.. kram
Esmaralda

15 Shirin:

skriven

Grattis till din mamma! Verkar som hon fick ett fint firande.
Es, Om jag hör av mig till H, hade han uppskattat det eller hade det bara varit konstigt? vad tror du att han hade tänkt?

Kramar❤️❤️

Svar: Han hade blivit överraskad men inte negativ.. kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

hej es får f utbildningen med lastbil
kram

Svar: 75 % chans... kram
Esmaralda

17 <3:

skriven

Vilket mys ni har och MG ska alltid få goda smakbitar 🐶 😋

Väninna och jag kom in på O igår.
Är han på väg att gå ur relationen med P ?
Tror inte att han tänkt ngt på mig. Var aldrig ngt mellan oss. Tackade nej till dejt...dumt nog.

Kram



Svar: Han är på väg vidare, så ser det ut.. kram
Esmaralda

18 MissMilla :

skriven

Hej vilken trevlig fest o vad bra att du gick till gynekolgen. Det gjorde jag med i onsdags o tar progesteron men har ej vant mig. Kommer det bli bättre? Känner mig gråtmild av dem.
I a f så är det problem på jobbet för den lata säger att jag bett om hjälp på elakt sätt fast det tycker inte jag att jag har. Men en gång blev jag trött på vikaren då de bara sitter o snackar o ej bryr sig om barnen. Så nu tycker flera att jag är elak verkar det som o snacket går o en går runt mig för att kolla om jag säger ngt elakt verkar det som. Lite manipulativt. Vad händer? Jag tycker det är tråkigt.

Svar: Ja jag tror du kommer må mycket bättre. Ta upp det till samtal när ni alla är samlade.. be om ursäkt om du sårat någon med vidhåll fakta... kram :)
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon

Vilka härliga dagar ni haft, och tänk att t om ett gynbesök kan bli så bra! Ringde själv till gym för en koll men det är nog mindre skoj, hon kommer skratta nöjt o säga att grattis du har kommit till klimakteriet!!!😳🤦
Den där restaurangen såg ju trevlig ut och schnitzel är bland d bästa jag vet😋 men är det så att MG har blivit lite runner om magen tro?🤔 The Good life!
Helgen är här igen och det blir AW med kollegorna och förhoppningsvis en trevlig kväll.
Kan det dyka upp nåt trevligt ögongodis tro?
Kram💓

Svar: Ja jag har ju kommit i klimakteriet för ANDRA gången och etter värre... pga medicinen jag måste äta ! MG bar alltid varit lite mullig men rasen i sig är rätt biffig.. han har ett kilos övervikt säger veterinären ! Så trevligt med AW.. och det är fullt möjligt att nåt bra dyker upp... kram :)
Esmaralda

20 Jas:

skriven

😂 Alltså klåda i röva är inte att leka med...Väldigt opraktiskt.😂

Kram❤

Svar: Eller hur !!! Kram :)
Esmaralda

21 Solen ☀️:

skriven

Vilken fest! Låter som ni som vanligt har haft ett finfint firande av din mamma. Och koll av underredet också! Det var ju ett annorlunda inslag i firandet 😁 Det skulle jag också behöva ta tag i, det var ju inte igår precis.
Fredag - igen! Veckorna bara rullar på, men det ska bli så skönt med helg, sovmorgon och långa gofrukostar. Det är allting trevligt!
Ha en go helg! ☀️☀️☀️

Svar: Exakt, tiden bara går och det är lätt att skjuta upp sina gynbesök ! Ha en go helg... kram :)
Esmaralda

22 naturvän!:

skriven

Hej!

Ja du är för rolig! Som jag har skrattat!!!

Härligt ta del av dina upplevelser, förstår precis vad du menar med gyn besök. Har själv snart ett besök som skall överstökas o jag svettas redan,puh....är ju en fördel om underredet är i gott skick!

Nu till min fråga. Känner en så oerhörd närhet från en man jag pratade kort med vid mitt första sjukhusbesök här i Tyskland. Vi stod på balkongen, mannen var i min ålder o berättade han hade cancer i hela kroppen. Det hela utspelade sig för ca 5 år sedan. Jag vet inte om han lever eller gått över till andra sidan. Känns som att han vill förmedla ngt, men vad? Eller mina tankespöken som är igång? Han känns väldigt nära.


Ha en fin dag alla, själv skall jag inhandla diverse konserbiljetter och dansbiljetter idag, nu är det dags slå klackarna i taket. Blir även sedvanlig torghandel med enormt utbud av varor.


Kram från Naturvän!

Svar: Det känns som om han gått över och skickar en hälsning, och det är vad du känner av... kram :)
Esmaralda

23 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Vi har varit ifrån varandra ett tag (arbetat på olika kontor), och då jag sa att jag saknat honom så svarade han att han inte alls har saknat mig eller längtat efter mig. Stämmer det? Kram

Svar: Han har tänkt på dig någon gång men ingenting som han vill kännas vid... kram
Esmaralda

24 SOL:

skriven

Ser du mig göra utlandsstudier? Intresset finns men modet kanske inte riktigt finns där än.. 😄

Kram

Svar: Möjligheten är god och skulle göra dig gott... kram
Esmaralda

25 AnnaK:

skriven

Vilken härlig dag 🙂

Alltså....saknar att ha ett normalt sexliv. Kommer jag att få ha det innan jag tappar intresset för sånt?

Kram 🤗

Svar: Ja, det kommer du att ha.. kram :)
Esmaralda

26 Erika:

skriven

Hej! Inatt drömde jag att jag födde ett barn. Vad tror du det betyder?

27 <3:

skriven

hej es får f utbildningen med lastbil
kram

28 Kulla:

skriven

Haha.. Fiffi i fin form👌😁. Du är för underbar. Och mysigt trevligt har ni haft det.. precis som det ska va👌🌟.
Händer det något flirtigt till helgen?!? Kram

Svar: Möjligheten finns.. kram :)
Esmaralda

29 Helena Ir:

skriven

Härliga dagar för er har det varit..maten såg ju för god ut! Tänk att bli underhållen av musiken och Mg,det måste varit en syn ..sånt gör en glad!
Och grattis till en god besiktning av Fifi :) Nu får du känna dig lugn! Men visst kan jag förstå din rädsla..det som varit sätter sina spår..
Och nya resor har du att se framemot..så roligt..med dina fina mamma också! Livet känns bra..

Här lunkar det på i samma spår..lite inplanerat har jag väl..för så är det ju att ska det hända något..så får jag se till att göra det själv..

Trevlig fredag..och helg!

Kram :)

Svar: Jomen så är det... agerar man inte själv så händer ingenting.... så bara dra igång, planera och genomför... kram :)
Esmaralda

30 CR:

skriven

Vilken fest..
Kan riktigt känna in
hur härlig.. den var och inte minst för MG
Kram :)

Svar: Ja, så lycklig han var :) Kram :)
Esmaralda

31 Snödroppen:

skriven

Hej igen....
Läste precis att Vejbystrand har vunnit i postkoden så sitter ni med en lott eller två kanske det blir ännu mer fest i helgen😀
För visst är det för du bor förresten?

32 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron raraste Es!
Så mysigt ni verkar ha haft det👍

tack för healingen igår, hade jag inte fått den så hade jag nog brutit ihop mer😪 Fick värsta beskedet när det gäller min bröstcancer o ärligt vet jag inte riktigt hur jag ska fixa detta! Kan bara be till högre makter o Änglarna🙏🍀✊
Jag har en fråga vem är det som försöker göra sig hörd här? Kvällen innan vi skulle träffa läkaren efter min operation hör vi båda att nåt åker ner på golvet bredvid mig en gång o sen en gång till mannen reste sig för att se efter o när han ser vad det var 2 virknålar så faller en 3:e ut ifrån en plastpåse som ligger bredvid mig som inte ens är öppen?! 7.20 igår nån timme innan vi skulle träffa läkaren igår, så hör jag hur nån drar en lång djup suck bredvid mig i sängen?? O nu när jag skriver till dig ligger det nån på mannens sida i sängen o vänder o vrider på sig. Jag har frågat vem o varför men får inget svar men känslan är att det är min Far?!
Snälla kan du hjälpa mig🙏❤️💌🍀✊
Kram o Kärlek fina

PS har tackat för din varma healung på min blogg underbara du❤️

Svar: Ja, jag tror också det är din far.. jag ser att de dina på andra sidan är med dig i detta och din skyddsängel gör allt står i hans makt...det blir en jobbig tid nu med alla behandlingar men det kommer du att fixa.. sänder en stark healingtanke till dig just nu när du läser detta... kram :)
Esmaralda

33 Moms:

skriven

Hej
Känner han något mer för mig efter vår semester ?

Kram.

34 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Haha härligt att fiffin var i fin form!
Då mår man ju bra...
Inte ska man skämmas allt bra du kunnat gjort med den, fiffin alltså.
Men känslan när man ska vräka upp benen och visa allt är inte alltid kul. Man hoppas ju dem är riktigt vana!!

Ser det ut som om han lägger skuld på mig över att det blivit som det blivit när han pratar med andra?
Kram

Svar: Ja, gynekologen talade om att hon gör ju inget annat än tittar på underreden hela dagarna och har sett allt och det är ju tryggt ! Jag tror han lägger lite skuld på dig.. sådär i tankarna för sig själv... kram )
Esmaralda

35 Miltons Mamma:

skriven

No words 😂❤️

Kjam

Svar: Kram :)
Esmaralda

36 Mimi:

skriven

Hej!

Hur ser våren ut att bli något positivt, glädjande?

Kram

Svar: Ja, har en god planering och det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

37 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så underbart att se er trivas och äta gott
Vilken bra resturang !!! jag kände riktigt hur MG trivdes och bulldogspratade <3 Bra glatt kort på dig ! och din fina mamma . Alla vägar leder till Rom ;-)

Så skönt att Fiffi mår bra ;-)....själv har jag inte varit hos gynekolog sen barna föddes...hmmm skäms ...och när jag tänker efter var det väldigt länge sen jag tog cellprov...hmm nu fick jag ngt att tänka på Dom har lagt ner allt vad gynekologer heter på närsjukhuset så det får bli privat i stan...

Ha nu en härlig Fredag och pussa MG på nosen från oss

Kram Anki med flock

Svar: ja här blev det också privat gynekolog och det är så skönt att möta någon som är riktigt bra... inte bara på sit tjobb utan rasande trevlig som person också ! MG pussas tillbaks... kram :)
Esmaralda

38 rosviol:

skriven

Sicket härligt kalasande ni haft för er! Väldans trevligt låter det som, stort hipp hipp hurra till din mor och vilken rolig resa ni har att se fram emot också 😁

Och gårdagens inlägg var tämligen intressant och facinerade. Tänka sig att tidigare liv kan påverka så och att det behövs medial+regression för att få klarhet och minska besvären. Det sägs ju att kroppens celler minns trauma och smärta även om vi själva glömt bort det så kanske det är en förklaring varför det kan följa med in i ett nytt liv.

Och tack för svaret här om dagen kring min släkting. Vi har ju alla våra mindre smickrande drag så det får man ju bara deala med så länge det inte är något alltför dåligt och jobbigt som har en negativ påverkan på saker och ting.

Ha en bra dag nu och glad helg alla! ✨

Svar: Ja det finns mycket i våra gamla cellminnen och ibland kan det ställa till med problem. Kram :)
Esmaralda

39 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag längtar efter romantik och passion så mycket att hela kroppen och själen bara skriker efter det! Allt har varit stilla och dött så länge när det gäller romans och kärlek, dags att det sker något nu! Omedelbart! Helst igår!

Kommer jag snart att finna min Mr Darcy, Gilbert Blythe... kanske inte Romeo för det slutade illa, men... ja du fattar?

Finns min Mr Darcy därute? Eller existerar han bara i mina drömmar? Kram

Svar: Visst finns Mr D där ute.... ge inte upp... kram :)
Esmaralda

40 Carin:

skriven

God härlig morgon 💕🍀
Det gjorde mig verkligen gott att få se hur härligt ni hade, Monkey’s Shoulder till present och MG i sin fina utgångsklädsel och så irländskt tema på kvällen.
Det måste varit magiskt. Det är en speciell känsla när allting klaffar, inte sant?
Dagen och kvällen är nu planerad. Hade hoppats på att få höra lite fågelkvitter precis som Disney-prinsessorna gör när de vaknar och ska starta dagen men allt jag hörde nyss var en jävla skata 😂😑💕 De kan ju vara fina - på sitt sätt 😂💕🍀
Ha en fin dag!
Kram och hej

Svar: Ja det är sannerligen en speciell känsla när allt blir perfekt.. bara så där av sig själv ! Och skator är minsann inte helt fel de heller.. kram :)
Esmaralda

41 Ghostwriter :

skriven

Gårdagen inlägg, jag kände igen mig i allt förutom att jag inte kommenterade den 4/2 utan 3/2 tror jag.

Min väninna har mött någon ny, ser du någon stor varning kring det eller kan hon utforska detta i lugn och ro?




Kram

Svar: Jag tror hon behöver utforska detta och inse om det är tummen upp eller ner.. kram :)
Esmaralda

42 Mia:

skriven

Oj så fint ni har det! Hoppas att ni njöt :)

Ser du Esmaralda om det kan bli något djupt och långvarigt mellan mig och kollegan S?

Kram

43 Bea:

skriven

Bästa Esmaralda!
Är så fruktansvärt förkyld och om några dagar är det meningen att vi ska resa till Teneriffa. Ser du om det blir någon resa för oss? Blir så orolig och stressad av denna ovisshet. Vill ju inte heller att någon av oss ska bli sjuk när vi väl är där. Vill ju kunna njuta av vår resa som jag så sett framemot. Önskar att jag bara kunde slappna av och ta det som det kommer. Inte måla upp allt hemskt som kan hända.

Svar: Känns som om förkylningen trappas ner och resan kan genomföras.. kram :)
Esmaralda

44 Mona:

skriven

Hej , idag bär det av till grannstaden. Bussresa, middag teater. Blir det bra ändå , fast en väninna jag skulle ha sällskap men kommer inte- utan att meddela mej. Blir det trevligt ändå?

Svar: Jadå det blir en fin dag i alla fall... låt inte detta med väninnan få förstöra.. ha positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

45 kvinnan:

skriven

Ha ha ha, ja förlåt att jag skrattar men du skriver så medryckande om hufsirufsan och kvinnoproblem och jag vet precis vad du menar. Är ungefär där själv. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

46 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kan han få den sällsamma attraktionen mellan oss att försvinna? För den finns bara där, jag har stundtals försökt få bort den men det går inte, den finns kvar. Kram

47 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Det blir en fullspäckad helg för er !😊
Det är ju trevligt och jag vet ju att du gillar när det händer o sker o du får umgås med dina nära och kära😊

Tur att "Fiffi doktor" kontrollen gick bra fastän du var halft förskräckt över hur det skulle gå.
Mammor vet bäst! Din mamma kunde rekommendera en bra gynekolog..en som du säkerligen vänder dig till när det blir dags för nästa Fiffi-check😊

MG ,du klär i slips och förstår att när slipsen kommer på då blir det fart på dig!😊
Underhållning fungerar ju alltid..😊 det vet du och därefter blir det ju att avnjuta alla godbitar som ramlar in..Mums mums..
Är det fest så är det😊
Du kör med alldeles rätt taktik vännen!
Charm fungerar!
O fungerar inte det jaa då ger du järnet med ännu mera charm! 😁 och då smälter dom..

Es,är ju så nyfiken
och undrar om vårt kommande hem har en fin trädgård? Eller blir det att kavla upp ärmarna o fixa den.😊


Kram Solstjärnan 🌟


Svar: MG nickar och håller med... med slips och musik så kommer dansen och sen är det bara att öppna bulldogsgapet och godbitarna trillar in :) Jag tror du kommer få jobba en del med trädgården för att den ska bli som du vill.. kram :)
Esmaralda

48 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Vilka trevliga dagar ni har haft! Själv har jag ont i halsen och det har jag haft sedan i onsdags. Blir de inte bättre tills på måndag blir de nog läkarbesök. Har en känsla av att det är halsfluss. 😔 Typisk start på detta året 😔😥

Ser du något inom kärleken nu i vår? Dessa vårkänslor börjar komma nu 😜😂🤣🙈

Kram Zoey 💕

Svar: Men usch så trist... nu får du ta hand dig och kanske det behövs medicin också.... våren kan föra nåt bra med sig när det gäller kärlek... kram :)
Esmaralda

49 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kan han få den sällsamma attraktionen mellan oss att försvinna?

För den finns bara där, jag har stundtals försökt få bort den men det går inte, den finns kvar. Kram

Svar: Ser ut som om attraktionen kan växa sig alltmer ensidig.. kram :)
Esmaralda

50 Bea:

skriven

Tusen Tack Esmeralda för ditt svar🙏. Nu känner jag att jag kan pusta ut lite grann. Tack för att du finns och för att du hjälper så många människor här på bloggen.

51 Michaela:

skriven

Wow! Vilken fest! Vilket ös :) Ni är för härliga och MG måste ju sväva på moln ett bra tag efter detta :) Och visst förstår jag vad du menar med gynekologen. Vem fan vill gå dit liksom! Skönt att allt "såg" bra ut :)

Igår åkte jag tunnelbana själv och det gick bra :) Tänk att något som man gjort tidigare utan att blinka helt plötsligt blir något jobbigt. Traumat är ju inte från själva tunelbanan utan det är att vara instängd som är problemet då det var inne i ett stängt rum som jag blev misshandlad och trodde att jag skulle dö så därför blir det hela jobbigt. Men det blir bättre :)

Skulle vilja och behöva klippa lite toppar hos frissan men 700 kr är mycket då jag fortfarande inte fått pengar från FK och AFA försäkringar. Ser det ut att dröja länge? Hoppas inte att jag ser så risig ut som jag känner mig ..... men å andra sidan är det öken på romantikfronten och ingen som tittar lite extra så då lär det ju vara illa :)

Låter som du har en bra helg framför dig. Ha så mysigt i badet och framför Talang :) Kraam!

Svar: Det går framåt, sakta men säkert och du erövrar ditt liv tillbaka... ge dig inte i detta även om det kan ta emot ibland. Njedå, inte ser du risig ut inte... kram :)
Esmaralda

52 <3:

skriven

Vad är det med min bror?
Tror han blev sur när jag svarade honom att jag tycker att han bör hjälpa mamma med hyra när han är vuxen och bor hemma !
Inte ett pip från honom nu.
Kram

53 Helena Ir:

skriven

Bra tips med Idomin..själv har jag fått tipset av gynekolog att använda Aco skyddande vitt vaselin..den är för all torr hud. Bra när man tränar som jag gör.. gör bra för HELA kroppen..

54 MissMilla:

skriven

Hej tack för ditt svar. Jag är sjuk i dag men det känns jobbigt på jobbet då de bara tänker på sig själva. Jag hoppas det kommer reda upp sig. Genom åren så har de varit ganska taskiga o orättvisa mot mig på skolan o fritids där jag jobbar. Det har varit tillrättavisningar o gap o jag har bara lagts på mer jobb. Så har hela livet varit o jag har börjat tröttna. Folk är inte så snälla mot mig fast jag är en snäll person. Min pappa var dum mot mig när jag var liten . Ska jag gå i hypnosterapi? Hjälper det? Svårt att säga ifrån o uppskatta mig själv

55 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.
Helt öppen och ärlig är jag inte alltid om kontakten mellan dottern och fadern. Jag berättar inte riktigt i detalj hur ”illa” jag tycker det är och det antar jag att jag inte behöver heller.
Ett par kollegor var hemma hos mig igår och de sa att han måste ju ändå vara stolt över henne fadern.
Ja det är han sa jag.
Drömde inatt att han höll i henne och att han tyckte hon var så fin. Han sa titta vad fin hon är i drömmen.

Ser han ut i tankarna att vara nyfiken på dottern eller känna att han vill träffa henne?
Kram

Svar: Jodå det kommer att ske men det kan dröja... kram
Esmaralda

56 Undrar.. :

skriven

Hej Esmaralda.

Vad verkar han önska ha för kontakt med mig?
Verkar det vara en mer praktiskt kontakt?inte så nära?
Eller skulle han önska ha en vänskaplig kontakt?
Eller mer än så?
Vad ser det ut som om han önskar ha för kontakt med mig?

Kram

57 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Så han känner ingen attraktion för mig längre? Kram

58 Anna E:

skriven

Hur ska jag komma på rätt köl igen i livet med kärlek jobb osv? Hur får jag harmoni i livet igen?

Svar: Förverkliga och lev mer sådant du verkligen vill... kram
Esmaralda

59 Chatrine:

skriven

Tack, nu vet jag var den vansinniga huvudvärken kommer ifrån som plågat mig i mer än 10 år, läkarna ser inget konstigt. Den har blivit värre igen i omgångar sen jag slutade röka. Sedan fick jag svar på varför jag hör en kraftig smäll när jag ska somna. Det har hänt fyra gånger på senaste två åren, två gånger trodde jag det var en pistol, en gång trodde jag blixten slog ner i huset när det blev ett öronbedövande smäll-ljud (det var vinter och omöjligt) fjärde gången visste jag inte vad jag skulle tro? Den kraftiga smällen lät som man rycker alla skruvar ur väggen och vägghyllorna faller till golvet i ett stort "smack-ljud". Jag kom på, yrvaket att jag äger inga vägghyllor och absolut inga i sovrummet. För ljuden utspelade sig alltid precis så nära så jag trodde jag fick skiten i huvudet.
Drömmen jag har om det tidigare livet och din info Ez ger en helhetsbild och har läkt ett sår i mig. Sår av stress, otrygghet och en saknad till ett barn. I drömmen så är jag kvinna, brunett, 25-år, det är 1945 och andra världskriget är snart över. Jag jobbar som sjuksyster på en tysk läkarstation, men jag är ingen sjuksyster. Jag har koll på både de lilla och de stora. Vilka kända namn som stupar i krig på tyska sidan är intressant. Jag bor i sverige men av skälen att försörja min son på 6-år som jag har hos en stödfamilj så dras jag mot så välbetalt arbete som möjligt. Jag har en stor beundrare och det är en uppsatt läkare, jag kan de här med att pumpa honom på hemlisar om tyskarna. Just nu är han ute och gräver skyttegrav några km bort. ALLA som finns kvar måste inställa sig för kriget som snart når tysklands kärna. Jag har fullt upp att spola de kaklade tvättrummen inför stundande patienter och rengöra rostfria bunkar, kliniskt! Jag speglar mitt ansikte i bunkens botten. Just nu är området helt tomt på både patienter och personal. Den stora örtträdgården med medicinalväxter har lånat ut sin trädgårdsmästare till skyttegravsgrävningen också. (Tur att kriget aldrig når hit, tyskland kapitulerar.)
Senare i drömmen: Jag har slutat som sjuksköterska, kriget är över och jag är hemma i sverige. Jag går på en gata i stockholm och alla ropar att det är fred. Där slutar min dröm.
Jag såg in i mitt gamla liv igår för att ta reda på vad som händer efter freden brutit ut.
Jag ser ett mörkt litet hotellrum, bakom draperiet i badrummet skjuter någon mig i tinningen men missar och skjuter mig lite ovanför istället i kraniet. (Tro mig, jag känner var skottet tog.) Jag ligger på det bärnstensfärgade kakelplattorna nedanför handfatet länge, all smärta finns nu i nervbanan i hela kroppen. Hjärtat gör ont och pumpar den lilla syrefattiga blodmängden som finns kvar efter timmar med plåga, kall och stel. Jag hör skrik, och jag hör senare flera upprörda röster som pratar över mitt huvud. (De rösterna har jag hört som ett sorl när jag ska sova i nutida liv flera gånger och de ger mig så otrygg känsla.) Allt blir svart!
Nu kan jag läka de här gamla livet, läka smärta och att jag aldrig mot min vilja lämnade bort min son.
Tack Ez för att du fick till dig detta info! Jag tar de till mig och kommer besöka detta liv några gånger till för att se när det känns neutralt och färdigt.

Kram Chatrine

Svar: Ja, nu kan du läka helt och hållet inifrån och ut... kram :)
Esmaralda

60 Ghostwriter :

skriven

Att vi har ett speciellt band vet vi båda nu sen ett bra tag och de har du också bekräftat i seans.


Men vad känner han för mig? Utöver det



Kram

Svar: Jag ser inte klart eftersom hans tankar och känslor pendlar lite hit och dit.. kram
Esmaralda

61 Lilla m:

skriven

Hej Es! Ska på dejt med Mehdi och är rädd att han inte ska tycka att jag är tillräckligt snygg och attraktiv. Kommer han att finna mig attraktiv?

Svar: Ja han kommer att finna dig attraktiv, kram
Esmaralda

62 Shirin:

skriven

Tack Es! Jag uppskattar VERKLIGEN ditt svar!!❤️ Tror du att det hade kunnat leda till något mellan mig och H om jag hör av mig? Finns det ett intresse hos honom?

63 Shirin:

skriven

Tusen tack Es, uppskattar VERKLIGEN ditt svar!
Tror du att det hade kunnat leda till något om jag hör av mig till H? Skulle det finnas ett intresse hos honom? ❤️

64 Chatrine:

skriven

Hejsan igen! Jag kan tillägga att jag har kommenterat både 31/1 och 4/2 och dessa kommentarer har inte kommit fram. Så det stämmer som Ez säger att personen har kommenterat 4/2 men Ez vet inte om den personen har fått något svar.

Huvudvärken hänger nog med ett tag till, tills traumat neutraliseras nu när jag vet orsaken.
Jag har neutraliserat två trauman tidigare med hjälp av ledtrådar från Ez i kombination med egna ledtrådar.

Det här fixar sig!

Ez en fråga: Har Chrille starka känslor för mig?

Kram till Er alla från Chatrine
Jag tycker så mycket om våran bloggfamilj!

Svar: Och jag tycker så mycket om er alla i bloggfamiljen... ibland kan det dröja innan jag okeyar era kommentarer och därmed också dröja innan ni ser dem och eventuella svar ! Chrille tänker på dig en hel del, det är vad jag ser... kram:)
Esmaralda

65 Läroliv:

skriven

Absolut, fungerar jättebra för mig.

Kram

66 Oro:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir alltid lite orolig när folk frågar för mycket.
Förskolepersonalen vet inte om de fick intryck av att jag och barnets pappa har konflikter?
De frågar lite nyfiket ibland och jag vill inte svara på för mycket.

Men ser du någon varning att de misstänker en konflikt fylld situation som de anmäler på något sätt?

Inte för situationen är så illa eller att barnen far illa men med min oro kan det sväva iväg.
Men ser du något sådant?
Kram

Svar: Detta har jag redan besvarat...
Esmaralda

67 Jen. :

skriven

Ser du nytt jobb för mig framöver? Känns inte värt att stressa för det jobb jag har med övertid och att aldrig få någon information.

Svar: Ja, jag ser nytt jobb... kram
Esmaralda

68 Lisa:

skriven

Så bra att du gick till gynekologen. Jag är väldigt bra på att skjuta på sådana här viktiga saker men det är så skönt när det är gjort. Och oftast inte så jobbigt som jag föreställt mig innan!

Mina frågor! Jag har en son på tre månader som har börjat sova väldigt oroligt. Förstår att det är en fas men undrar om du kan se hur länge det kommer att hålla i sig? Min plan är att köra en sovmetod när han är fyra månader för att han ska lära sig somna själv, han blir idag vaggad till sömns. Ibland är jag rädd att jag inte kommer att fullfölja sovmetoden då jag ger upp för lätt. Vad ser du om detta?

Svar: Oavsett så kommer det att lugna ner sig.. han kommer somna själv men det kan dröja...orkar du genomföra sovmetoden går det lite fortare... kram
Esmaralda

69 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hoppas på många mil om jag inte byter bort den förstås ;).

Det gick precis som du sa, nåt smått hade reisorerna att säga till om, min miss i en tabell, men det ska rättas till o sen något annat också o sen är det väl klart med bokslutet, hurra.

Vad tog det åt chefen idag som gav mig en kupong till en gratis lyxfrukost på ett hotell i stan, bara en vänlig gest? Eller hade han fått ;). Usch då,vilka tankar en fre eftermiddag. Fast jag har ju iofs inte fått så ;D.

Ha en bra spakväll!
Kram Skorpan

70 Tiss:

skriven

Det känns som att Mia ignorerar mig. Det gör ont, borde jag ta upp det med henne eller ska jag låta det vara?

71 Camilla:

skriven

Haha! Du är för härlig Ez som bjuder på dig. Grattis till välmående Fifi 😊Själv tog jag bort livmodern 2004 och har inte varit där sedan dess. Vilket härligt firande av mamma och MG måste ha varit uppe bland molnen 😊 Jag fyller 70 i Juni men tror inte att jag orkar fira som ni men hoppas att det blir bra ändå 😃

Ang inlägget igår så började jag fundera om det finns någon förklaring till min enorma rädsla för ormar. Blir bara värre för varje år och kan inte vistas där det inte är asfalt. Förstår inte vart det kommer ifrån har aldrig hänt något i detta liv. Vet du?

Ha en jättemysig helg med bad och vänner! Kram

Svar: Ja jag tror du får en fin födelsedag !! Ja, visst har ormarna med ett av dina gamla liv att göra.. ett stort trauma... kram :)
Esmaralda

72 A:

skriven

Hej Es

Finns det något budskap eller meddelande till mig från alltet?
Kram

73 Grå:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det finnas känslor för mig? Eller finns de Inge sådant?
Kram

74 Sus:

skriven

Hej
Vad kommer att hända undrar jag...
Love sus

75 Jossan :

skriven

Nä det är så tråkigt att han var sånt svin.. synd bara kemin som vi har finns där när vi ses... Varför är det så?

Har precis skrivit till elevens farbror. Haha jag är helt sjuk 😂😂 sån är ju inte jag...

😂

Kram

76 <3:

skriven

Har O ägnat mig någon tanke sen förra året ?
Kram

77 H:

skriven

Ser du något skoj som händer mig i vår?
Kram

78 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Så han känner ingen attraktion för mig längre? Kram

Svar: Något, men det ser inte enkelt ut, kan inte säga exakt.. kram
Esmaralda

79 Alie:

skriven

Med kort varsel blev uppdraget förlängt o jag ska nu stanna lite längre än planerat..
Troligtvis blir det byte på boende också.
Ser det ut att bli fortsatt bra dom veckorna jag är här och hur upplever mina kollegor mig egentligen?
Kram :) ✨💫

Svar: Ja det ser ut att bli fortsatt bra och du är omtyckt... kram
Esmaralda

80 Sh:

skriven

Tusen tack Es, uppskattar VERKLIGEN ditt svar!
Tror du att det hade kunnat leda till något om jag hör av mig till H? Skulle det finnas ett intresse hos honom? ❤️

81 Rebecca:

skriven

Hej, det finns två personer på jobbet. G och K. Det känns som att båda är lite småintresserade av mig, vet dock inte hur pass mycket. Kommer någon av dem ta det steget längre? Typ säga något som avslöjar intresse, eller visa det på annat sätt? :) kram

Svar: En av dem, jag ser inte vem, har mer intresse men du får göra en tydlig hint för att kunna känna av... kram
Esmaralda

82 Undrar..:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad verkar han önska ha för kontakt med mig?
Verkar det vara en mer praktiskt kontakt?inte så nära?
Eller skulle han önska ha en vänskaplig kontakt?
Eller mer än så?
Ser du något vad han önskar ha för kontakt?

Kram

83 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
den här förändringen för mig, där även jag har en fast partner och sambo och har min alldeles egen familj? Ser den ut att dröja? Eller komma snart?
Kram

84 Anna E:

skriven

Förverkliga och lev mer sådant du verkligen vill sa du, men hur?

Svar: Det får du känna inom dig själv... vad du vill och längtar efter... kram
Esmaralda

85 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

En man har kommit in i mitt liv ganska nyligen.

Gillar honom ändå mer och mer. Känns liksom naturlig och jordnära på något sätt.

Kan det bli mer? Finns risk att han tröttnar på mig när jag är det på att svara?
Kram

86 Shirin:

skriven

Es, vad menar du med att han blir överraskad men inte negativ...Tror du att det hade kunnat leda till något om jag hör av mig till H? Skulle det finnas ett intresse hos honom? ❤️

87 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Den här personen som börjat ta kontakt under sin resa. Vad har han för avsikter? Bara vänlighet och vänskap eller något annat?

88 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad verkar han önska ha för kontakt med mig?
Verkar det vara en mer praktiskt kontakt?inte så nära?
Eller skulle han önska ha en vänskaplig kontakt?
Eller mer än så?
Ser du något vad han önskar ha för kontakt?

Kram

89 Elin:

skriven

Får du en känsla av att han kommer ta kontakt med mig mer om han är nyfiken?
Kommer vi lite närmre på flirt nivå?
Kram

Svar: Möjligheten finns.. runt 40 %... kram
Esmaralda

90 Anna E:

skriven

Tack

91 Gunilla i Oxd:

skriven

Härligt med en frisk fiffi Es!!😅🌟❤️🔥

Kram o ha en härlig helg!😘

//Gunilla i Oxd

92 Gunilla i Oxd:

skriven

Härligt med en frisk fiffi Es!!😅🌟❤️🔥

Kram o ha en härlig helg!😘

//Gunilla i Oxd

93 mamma:

skriven

barnmorskor och gynekologer har sett det mesta. skulle de bli upprörda av ett underliv så kanske de inte ska jobba med det längre.

tror vi flesta känner sådär faktiskt. säkert för att den är så dold.

jag och min man som tidigare var på väg isär har kommit in i en rätt fridfull period igen. så pass att vi börjat leta efter hus tillsammans.

problemet är att inget känns rätt för oss..

men egentligen är alla hus bättre än där vi bor nu..

under en meditation kunde jag se ett grönt hus och jag fick till mig månaden juli. kanske är det där vi ska bo?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: