Hemlös...

 
Ja vad ska man säga ? Filmsnutten talar för sig själv.
Och det finns ingen plats på äldreboende.. man blir så heligt förbannad !

Tack  till journalisten Joakim Lamotte som släppte reportaget om 87 årige Rolf i Trelleborg som är hemlös och bor i sin bil. När natten kommer drar han ett skynke över sig och sover.

Han har varit hemlös sedan förra sommaren.

Han har slarvat med att betala sin hyra under en längre tid och då blev han vräkt och  det finns ju ändå någon rim och reson i detta  men att man i den åldern ska bli hemlös…  att inga skyddsnät finns...känns ovärdigt.

Orken och energin att själva reda ut sin situation är betydligt sämre än hos en 37 åring.

Man börjar inte om så lätt när man är närmare 90.

”Tillsammans kan vi sätta press på de ansvariga så att Rolf slipper leva sina sista år på en parkeringsplats i Trelleborg”, skriver Lamotte och uppmanar sina tittare att hjälpa Rolf att få ett boende.

 

Hur gick det då för Rolf ? Fick han hjälp ?

Jo, det fick han.

Den som reagerade var Sverigedemokraterna

Ett tillfälligt boende är löst på vandrarhem tills kommunen ordnat en permanent lösning.

 

Sverigedemokraternas starke man i Trelleborg Helmuth Petersen skriver på sin Facebook:

”Angående reportaget som Lamotte gjorde om den äldre mannen i Trelleborg.
Vi i SD har inte fått någon information om denne mannen tidigare, hade vi fått reda på det hade vi reagerat!
När vi fick reda på det åkte ett flertal av oss ut för att leta efter honom, när vi hittar honom så betalar SD för hotell/vandrarhem tills hans problem är lösta!
I Sverige 2020 skall inte detta få ske, jag misstänker om han haft ett annat efternamn så hade hjälpen kommit direkt.
Vi agerar nu som sagt och hade gjort så tidigare om vi visst om detta, ha en fortsatt bra dag

-

Jag är inte Sverigedemokrat och det kommer jag aldrig att bli MEN de gjorde skillnad för  Rolf oavsett vad deras agenda i övrigt är.  Tack för det.

Somliga borde skämmas och  över huvudtaget inte arbeta med människor.

 

 

 

 

 

Kram & kärlek

1 Barajag:

skriven

Det är helt galet att vi ens har hemlösa här i Sverige. Alla förtjänar tak över huvudet, alltför ofta är det äldre som är hemlösa och det är så tragiskt 😪 väldigt glad över att du belyser detta på bloggen, fler måste agera 💕

P har alltid funnits i mina tankar den senaste 10 åren, men Varför har P börjat dyka upp i tankarna oftare dem senaste månaderna?
Jag har även en känsla i kroppen som jag inte riktigt förstår mig på, kan du se något om den?

Kram!

2 <3:

skriven

Kommer han få dåligt samvete över det jag sa igår?
Kommer han ändra sig? Eller det kliar honom inte?

3 Läroliv:

skriven

Jag är inte heller Sverigedemokrat, men detta var mycket vackert gjort, så tack och kram från mig. Och tack och kram till Lamotte som förde fram detta i ljuset. SKÄMS till dom ansvariga.

Kram

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Någon som hacker min facebook-konto igår kvällen att tar bort min vänner och är det någon som jag känner att gör så?

Hoppas jag har stoppa det nu

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Funderar på att fråga C kvinna om ses snart och hoppas på hon kommer på en mässan. Ska jag smsar och fråga henne? Om hon har något planera...

Ha det bra

6 epd475:

skriven

Hur beklämande detta än är så blir man än mer förbaskad på vår regering som inte gör något åt saken och helt verkar ignorera vad som händer i samhället. Men godhetsknarkande bror duktig till allt och alla som inte har inhemsk postlåda måste vi självklart vara. Då verkar det inte finnas nån hejd på varken resurer eller åtgärder.. Men det får man ju inte riktigt säga för då är man ond rassenasse. Hade ju tex varit nått om dom där 40+ miljarderna i bistånd som strösslas utomlands hade satsats på vår välfärd osv istället. Och införa tjänstemanansvar igen så det blir lite mer ordning och reda så felagernde har lite mer konsekvenser än som nu en belöning i många fall. Men sånt lär ju inte ske så man gör nog bäst i att reda sig själv och inte lita blind på de styrande för det sociala skyddsnätet och dess trygghet krackelerar tyvärr rejält och är mer än illusion i månt och mycket. Och så var det ju det här med att inte ställa olika gruuper mot bvarandra. Ha! Vilket skämt.. Nåväl, god morgon och fortsatt god dag

7 <3:

skriven

Kommer han få dåligt samvete över det jag sa igår?
Kommer han ändra sig? Eller det kliar honom inte?

8 <3:

skriven

Godmorgon Es, väljer att inte kommentera ditt inlägg speciellt idag. Då Lamotte är en person jag inte respekterar. Man blev beklämd av Rolf men även så verkar det varit spelmissbruk och kronofogden som R haft problem med. Vilket fall borde R fått hjälp och en god man för länge sedan och hjälp av kommunen att sköta räkningarna till de boende han hade.
Man Vilken helg. Blev en mysig alla <3 dag även bra insikt att jag vet vad som inte passar mig och får mig att må bra. Tror alla blev glada för presenter både J och G. Jag hoppas att jag inte blev för jobbig efter det där sista glaset vin på N 🙈
Tackade nej till dejt med L. Kändes bra att kunna säga nej !
Funderar över Anders ? Är han fortfarande singel ?
Vad skulle han tycka om jag hörde av mig till honom ? Hoppas att du kan se något.
Kram
🤗💕💕

Svar: Tveksamt om A är singel.. i alla fall finns det någon i hans tankar... kram :)
Esmaralda

9 Moonshade :

skriven

God morgon! Hoppas du har haft en bra födelsedag!

Har undrat lite på senaste.
Exet J, är det möjligen slut med tjejen han lämnade mig för?
Hans beteende mot mig har blivit allt vänligare och även annat som får mig misstänka. Fick ett litet hjärta i fredags, men andra tjejer på stället skulle också få.

Nu är jag fortfarande sårad och vill nog inte mer. Men frågar mer för nyfikenhets skull, varför han blivit så trevlig mot mig.

10 Dunegull:

skriven

Usch vad fruktansvärt! Blir så ledsen i hjärtat när man läser sådant här. Tur det finns folk som hjälper ❤️

Vad tycker min VD om mig? Får du in några tankar? Tror han på mig?

Kram

11 Lotta:

skriven

Usch, stackars dom. Största skräcken är ju att allt går åt helvete. Börjar eller är själv orolig.
Igår skickade jag en fråga till ett medium via mejl. Blev förtvivlad över svaret. Jag söker ju aktivt efter jobb men hon såg inget förrän om ett år. Ganska plumpt svar dessutom. Jag ångrar sååå att jag skickade frågan, men desperationen växer. Panik ju. Är det verkligen så att allt jag gör och allt jag sökt inte kommer att ge något detta år?????

Hälsningar
Förtvivlad

Svar: Är du själv aktiv i ditt sökande så tror jag inte det ska dröja länge innan du har jobb.. kram :)
Esmaralda

12 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag ska snart ha medarbetarsamtal med chefen på nya jobbet jag börjat på i april. Dock hade vi inget då så vi satte ej upp mål osv som kollegorna gjort som jobbat ett tag. Men är jätte nervös för detta samtal och vad chef ska säga osv. Hur kommer det att gå?
Kram

Svar: Var saklig... det kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

13 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Heder åt Joakim Lamotte som gjorde reportaget om Rolf samt heder åt SD som hjälpte Rolf med boende.

Röstar ej heller på SD och kommer aldrig att göra men det här gjorde de bra.

Man får ju bara innerligt hoppas att det här inte är en trend som blir värre, Sverige borde ju ha resurser att ta hand om sina gamla och på ett värdigt sätt!

Här blir det crosstraining o vattenjympa på förmiddagen, ett härligt sätt börja dagen med.

En kort fråga, var på discodans i lördags och det var urkul,trevligt folk.Här dansade man med sin partner eller så går man helt sonika upp o dansar själv i mängden på dansgolvet.

Undrar ändå varför inte männen bjuder upp som hemma, var det ngt fel på mig?, var själv på urgott humör och finklänning på.... ,

Kram o ha en underbar dag!






Kram o ha en fin dag

Svar: Vilken rivig start på dagen... här är det rätt segt kan jag säga... efter gårdagens festande :) Du var verkligen till din fördel på discot och att männen inte bjöd upp var nog allmänt och hade inte alls med dig att göra.. kram :)
Esmaralda

14 Kulla:

skriven

Fruktansvärt att detta skall behöva ske en 90 årig man, som byggt upp detta land. Tur han fick hjälp ändå👊👌.
Undrar om M kommer att höra av sig under sem eller när han kommer hem? Kram

Svar: Chansen är runt 60% att han hör av sig under semestern.. kram :)
Esmaralda

15 sus:

skriven

hej
fy.....
tur att det löste sig....
fint att det finns någon som reagerar....
varför vill han att vi kommer?
love sus

Svar: Jag ser inte varför men en uppriktig önskan.. kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Jag står över för det är ju för bedrövligt hur "systemet", också här i landet,inte kan se till människans väl och ve. Tur att nån reagerade, men hjälpbehovet är nog större än bara en människa...

Måndag igen. Det har regnat hela helgen o backen som jag på är så våt så det känns som att den kommer att gröpas ur o sluta existera. Grått o trist ska det nu vara flera dagar,ingen vinter detta år som det verkar.

Drömde om ett hus vars etta rum var som en uppförsbacke med en liten platå upptill. Tänkre att det skulle vara ett ypperligt rum för två barn men pga utformandet var det svårt att få det till ett rum. Inga trappor fanns till ytterdörren heller. En baby kom upp i drömmen med o nu undrar jag om det var ett framtida barnbarn som ev dök upp i drömmen Es?

Önskar alla en trevlig måndag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, det är så många människor som behöver hjälp... men om alla börjar nånstans och drar sitt strå till stacken så kan vi bygga en lite mänskligare värld. Ja nog var det ett barn i drömmen som du kommer möta på riktigt en dag.. kram :)
Esmaralda

17 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Hoppas du hade en härlig födelsedag!

Ja visst är det sorgligt då folk hamnar mellan stolarna och blir hemlösa, i synnerhet detta fall. Att de inte får den hjälp de behöver för att komma på fötter. Jag har sett otaliga liknande fall i mitt arbete, och i bland känner man sig så jävla hjälplös då ens händer är bundna vid systemet och man inte alltid kan hjälpa på det sätt man önskar att man kunde.

Det är en delorsak till att jag måste byta arbete, orkar inte ha det så.

Har ännu inte hittat en arbetspraktikplats men i ärlighetens namn har jag heller inte haft kraften att orka söka 100%. Att söka arbete är ju ett heltidsarbete i sig.

Dock undrar jag fina Esmaralda om du kan se något kring min vår och sommar? Kommer jag att arbeta på arbetspraktiken då? Kommer jag att kunna hålla lite ledigt också eller blir det att arbeta hela sommaren? Har 3 månaders arbetspraktik att göra.

Kommer det att ordna sig?
Kram
Jennifer

Svar: Det ligger en förändring för dig och den är av positivt slag... kram :)
Esmaralda

18 Marita:

skriven

Hej!
Blir både förbannad o ledsen när jag läste om Rolf.Är inte heller sverigedemokrat men det va bra gjort.
Nej,långtifrån alla ska jobba med människor.

Får jag nått erbjudande snart om ett längre vikariat?

Kram

Svar: Ja, det ser ut att komma och bör inte dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Hemskt är det men tyvärr vardag för hemlösa
https://hemlosa.se/

Att du sen gör reklam för SD ....fy !

Kram Anki med flock


Svar: Ja jag vet.. med SD gjorde faktiskt skillnad för denne man... så just i detta gjorde de bra... man får försöka vara rättvis... kram på dej och flocken :)
Esmaralda

20 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vad ser du angående mitt äktenskap?
Vilket håll litar det åt?
Tack!

Svar: Det svajar men det finns en god chans att reda ut det om bara viljan finns hos er båda.. kram :)
Esmaralda

21 EPM :

skriven

(Vill bara påpeka att SD är ett av de största partierna i Trelleborg och även de som bedriver den politiken som gjorde honom hemlös från början... Läste om detta i helgen nämligen...)

Hoppas du hade en fin födelsedag!

Sonen bidde magsjuk på sin semester med mina föräldrar, men han verkar ha hämtat sig nu. Skönt! Så maktlös man känner sig när man inte är där för dem när de mår dåligt!😔

Träffar A dagligen, vi drar lika mycket. Det känns bra. Allt känns bra... Allt sker så naturligt och självklart ❤️

Kram

Svar: Ja så kan det vara.. jag har ingen bakgrund till detta men litar på det du säger ! Skönt att sonen repat sig igen.. enda fördelen med magsjuka brukar vara att det snabbt går över... kram :)
Esmaralda

22 Helena Ir:

skriven

Många gamla sover på andra ställen än i ett eget hem..på bussar en del, här i Sthlm har bland annat "Tunnelbane " Nettan bildat ett ställe "Vid din sida" där de förser en så länge de gamla med mat och några timmars vila någon gång i veckan. Det här är våra gamla utan missbruksproblem,som av någon anledning blivit av med sitt boende. Sverige av idag!

Tror du det lugnar ner sig..person var rätt otrevlig och ovetande om sitt beteende. Stöd fick jag,men ändå otrevligt!

Idag ska jag träffa "bästis" middag och föreläsning! :)

Ha det bäst!

Kram

Svar: Låter som du ska ha en mysig dag .. kram :)
Esmaralda

23 SOL:

skriven

Hoppas du hade en fin födelsedag!

Var på intervju men fick inte riktigt den där rätta känslan. Kanske för en ”kund” då det var lugnast och lugnt är vad jag söker just nu.

Vad ser du? Dyker det upp annat eller är det detta universum skickar efter min önskan 😄

Kram

Svar: Det känns inte riktigt som om det här är rätt för dig... annat kommer... kram :)
Esmaralda

24 Browallia:

skriven

Fy fan, jag håller med dig helt och fullt!

Skulle healing bita på det äckliga jag har i munnen? Känner mig fruktansvärt äcklad av det men får ingen riktig hjälp av vården.

Kram

Svar: Healing KAN hjälpa men det behövs också medicinsk behandling.. ge dig inte när det gäller att få detta. kram :)
Esmaralda

25 Katrin:

skriven

Detta är helt ofattbart. Tyvärr riskerar många äldre att måsta bo kvar i sina hem trots stort hjälpbehov.
Men detta, hur har det blivit så kallt när det gäller våra medmänniskor.

Svar: Ja det är sorgligt.. kram :)
Esmaralda

26 Kristin:

skriven

Fy faan!!!!!!
Jeg blir så forbanna over hvordan eldre og uføre behandles i dette samfunnet.
Det er null respekt.
Avgifter, mat, ja alt øker i pris, men pensjonen? Nei, den har ikke blitt regulert på mange år. Det virker som om vi eldre, som har betalt skatt med mer i alle år og ført til "velstand", burde forsvinne fra jordens overflate raskest mulig. Vi har blitt en byrde i stedet for en ressurs. Det er så mange som bare tenker på seg og sitt. De tenker ikke over at de selv en dag kan bli gamle. Hva slags mennesker har vi rundt oss? En kan bli redd med tanke på fremtiden.
Håper så inderlig at folk i dette samfunnet vil våkne opp fra egotilværelsen sin å se at det finnes så mange som behøver hjelp.
KRAM!!!

Svar: Ja och kan vi alla göra bara något litet.. efter vår förmåga så tror jag att vi tillsammans kan skapa en bättre plats att leva på...för visst är det skrämmande !! Kram :)
Esmaralda

27 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag såg de där på min fb och jag tycker det är riktigt hemskt att dom inte vill hjälpa honom och få ett boende istället för att han ska bo i sin bil, det är riktigt sjukt, tycker verkligen synd om honom och jag hoppas och håller tummarna på att dom hjälper honom så att han får ett hem :/

Nu är jag här igen och min tjejkompis sagt upp kontakten med mig igen, kommer det att alltid bli såhär eller är det nu helt avslutat mellan oss?

För jag är rätt så trött på att jag ska få skit och känna mig som en ner slängd vante..



Kram

Svar: Så här kan det fortsätta tills du själv sätter ner foten och säger stopp och verkligen menar det... du ska vara lite mer rädd om dej.. kram :)
Esmaralda

28 Hjälp:

skriven

Hej!

Jag är arbetslös och livrädd för att bli hemlös. Får jag inte ett jobb snart så vet jag inte hur det kommer att bli. Kan du se något om hur det blir??

Kram

Svar: Tecknen visar att det kommer reda upp sig.. kram :)
Esmaralda

29 Jossan:

skriven

God morgon

Ja, det är så sorgligt att våra äldre ska behöva leva på de sätter. Han har säkert jobbat hela sitt liv, betalat skatt och så ska han bli behandlad såhär. Nä fy!

Hela helgen hade jag ångest över mötet men sen inser jag att hade det varit att han ville ge mig sparken hade han sagt det tidigare och jag tror mer att det handlar om ett sätt att hjälpa mig.

Jag har sportlov!! Så skönt! Idag ska jag först till gymmet och hjälpa min systerson så han kommer in på sitt pass. Han ska gå på gyminfo som jag anser är viktigt om man ska börja träna.

Sen blir det sjukgymnasten, städa och plugga... Jag ställde in min egna träning idag. Har så ont i knät...

Men läkaren på min vårdcentral ville inte boka in ny tid till mig för mr eller ens kolla min hörsel.. så sjukt.

Han killen S... en bekant från förr dök upp på GoodOnes i torsdags och vi har pratat sen dess. Han skriver saker som typ, att jag ska visa honom Malta, att man ska diskutera var man ska bo senare och sånt. Att det är en kompromiss. Men jag vet inte riktigt... Vet inte om han börjat fantisera om en framtid med mig. Vi festade bara tillsammans förr och då var han världens player. Vi har samma tankar och värderingar med barn och hus.. Och precis som mina föräldrar har hans föräldrar varit gifta eller iallafall tillsammans i över 40 år. Nä jag vet inte.. Vi ska ses när han kommer hem. Vem vet kanske han är någon för mig...

Kram

Svar: Njut nu av lovet ! Äldsta barnbarnet är på skidresa med massa andra ungar som går i tvåan på gymnasiet och jag är fashionerad av att det finns ledare som åker med busslaster av 17-18 åringar ! Modigt ! När det gäller killen så träffa honom och känn inn och lita på den känsla som infaller sig.. kram :)
Esmaralda

30 Gemini:

skriven

Håller fullständigt med! Vissa ska bara inte arbeta med människor. Själv är jag trött på att arbeta med dom men det betyder inte att jag inte gör ett bra jobb, det vet jag att jag gör. Ibland tänker jag att alla myndigheter behöver plockas ner och å liksom byggas om med den lilla människan i fokus. Det är ju en orimlig tanke egentligen. Men har jobbat inom myndigheter länge å sett så många brister å förlegade regler å lagar som styrt i så många år å inga möjligheter att påverka dom som medarbetare. Det känns som fler å fler far illa av inte ha ett samhälle som fångar upp en när livet inte går som man tänkt. Som att samhället har börjat formas om för de som lever heteronormativa, friska, vita, sociala å tillsynes perfekta liv. BLÄ. PS. Kommer heller aldrig bli SD are.
Kram!

Svar: Ja, dagliglivet är anpassat till somliga - men det finns alltid de som faller utanför normen och så har det alltid varit... man borde få ha utrymme för lite fingertoppskänsla när man arbetar på en myndighet.. men jag vet hur svårt det är med detta... kram :)
Esmaralda

31 Rockbruttan:

skriven

Herregud.. 😡😡 kokar.. !! 💥 pms på detta idag också.. Nu får det bli macka och kalldusch.. !

Tak över huvudet borde va minimum.. !

Es.. jag har börjat umgås med en ny vän på sista tiden.. Vi har daglig kontakt och har erfarenheter av ett brokigt förflutet båda två.. Ser hon potential i en nära vän i mig med eller hur går tankarna?

Kramen..! Och hurra i efterskott på din dag..! Hoppas den varit fin.. ❤️

32 Mi:

skriven

Hej esmaralda.

Frågan är alltid vem man kan lita på.

Kommer han någon gång visa ett seriöst intresse för mig ?
Kram

33 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Ska det bara vara tråkigheter och elände för mig.
Längtar liksom efter att någon finns här. Efter att det känns sådär varmt och att man får skratta med någon. När något nytt tar vid och man vet om det att det är början på något.

Kan inte detta hända mig? Att kärleken plötsligt finns här? Händer det i år?
Kram

Svar: Det händer, det vet jag men kan inte säga när.. kram :)
Esmaralda

34 Skrållann :

skriven

Hej!
Nä, jag är inte heller en SD-anhängare men jag tycker om när folk gör bra saker och detta var bra, oavsett parti.
Första sportlovsdagen och den enda som jag är ledig på och så ligger dottern för ankare med huvudvärk och halsont. Har pågått en tid med förkylning men nu börjar jag misstänka körtelfeber🤔
Får bli en mysdag i soffan och så ska jag läsa om olika yh-utbildningar som startar i höst. Hur ska jag tänka, försäljning och service eller äldre och utsatta?

Kram❤️

Svar: Både delar passar dig och du ska välja det som du tror ger dig mest .. kram :)
Esmaralda

35 Frun:

skriven

Hej!
Hr blivit spådd av dig och har börjat med terapi precis som du sa <3
Känns jättebra att äntligen tagit tag i detta.
Nu till min fråga -
Jag har fått för mig att min man kommer att dö ifrån mig och det blir ju inte bättre när han nu ringer och säger att han fick gå hem från jobbet pga att han inte mår så bra.
Är uppväxt med oro och att alltid förvänta sig det värsta (därför jag går i terapi nu ;) )
Logiken säger mig att det är detta som förstör för mig nu men hjärtat säger något helt annat.
Du har hjälpt mig så mycket innan så jag vänder mig till dig nu.
Kan jag släppa detta och räkna med många år ihop med honom?
kramar <3 <3 <3

Svar: Vad bra att du börjat med terapi ! Du är orolig över separationer... det är din egen oro och har ingenting med verkligheten att göra...jag ser ingenting hotfullt kring din man.. kram :)
Esmaralda

36 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Även om han behandlar oss som skit som det verkar nu. Kanske han tar oss för givet?
Verkar det som att han tänker på oss? Och finns känslor för mig?
Kram

Svar: Ja hann tar dig nog lite för given,, kram :)
Esmaralda

37 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Känns verkligen inte rättvist att en äldre man som han måste bo i bilen. Efter väl många år som skattebetalare och nu som ensam utan skyddsnät är nog fy fan de rätta orden.
Finns säkerligen fler i behov av hjälp men nu handlar det om Rolf snart 90 år.

Toppenbra att detta reportage gjordes och det hela löste sig..

På tal om boende.Har är äldre dam som granne.Hon är mycket sällan hemma eftersom hon bor sambo med en man i en annan lägenhet.
Es, undrar är hon påväg att flytta från att ha varit vår granne?
Undrar för hennrs vuxna son fyllde en släpvagn med något( vet inte vad..) häromkvällen.

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Ja , det finns i alla fall samtal och planer kring flytt.. kram :)
Esmaralda

38 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Till en början vill jag önska dig grattis på födelsedagen i efterskott! 🎉🎁🎂🎈 Hoppas du hade en fin dag igår?

Liten nyfiken fråga, ser du om de händer något positivt nu i vår? Kram Zoey 💕

Svar: Tack :) Ja en del positivt kommer ske och framförallt något som du snart börjar planera.. kram :)
Esmaralda

39 Crazy catlady :

skriven

Hejsan Es!
Hoppas på ditt råd i detta: En ny bekant på bokstaven j har börjat ta avstånd, hon har fullt upp och aldrig tid för mig. Mitt anknytningsmönster är inte det bästa så jag utgår lätt ifrån att folk kommer lämna mig. Stämmer min tes om att hon känner att jag inte riktigt passar in i hennes liv (hon umgås vanligen med helt andra typer av personer) eller har hon helt enkelt fullt upp just nu och vill lära känna mig mer? Kram på dig 💙

Ps: Angående dagens blogg. Hemskt att sociala medier ska behöva blandas in för att saker ska ske!!

Svar: Jag tror mest det handlar om att hon har fullt upp... kram :)
Esmaralda

40 Louise:

skriven

Jaha så fick jag vara hemma idag. Mådde skit i natt och nu är jag orolig att jag har sumpat mina chanser att ens bli godkänd.
Min lärare kommer på onsdag och jag har inte ens gjort någon av mina uppgifter än. Jag skulle påbörja idag men får helt enkelt göra imorgon i så fall innan vi går ut. Det är ett simpelt berättande och sen blir det på torsdag och så två nästa vecka.
Jag kommer ju ge järnet dessa två veckor som är kvar. Eller ja det är 8 dagar kvar.
Kommer jag att bli godkänd i denna period trots att jag är borta idag?
Är min handledare schyst nog att skriva positivt i omdömet nästa vecka?
Jag måste klara det denna gången.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kram

41 Madde:

skriven

Fy!de borde inte ens vara möjligt! Skönt att han få hjälp nu.

Hoppas du hade en fin dag igår.

Jag finner oro gällande min bror. Han har fått en kvinna på sig. Han vill verkligen inte och hon ställer till det för honom på olika sätt. Han mår inte bra med henne. Men hon återkommer hela tiden. Hon är från ett annat land och om jag förstår det rätt så är min bror skyldig att försörja henne. Dom är inte gifta. Men ser du om han blir kvitt henne? Eller iaf kommer må bättre?

Svar: Han måste sätta ner foten tydligt och bestämt... det här kan ta lite tid dock.. kram :)
Esmaralda

42 Elin:

skriven

Nu fick vi avliva en häst till i helgen. Så himla ledsamt. Har hon det bra nu E i himlen med dem andra? Hur tog dem andra hästarna det? Hur mår dem? Alla verkar verkligen deprimerade 😪❤️

Svar: Hästen som gick över till Alltet har det hur bra som helst och de andra hästarna är lite låga ett tag men det går över.. kram :)
Esmaralda

43 Lotta:

skriven

Tack för svaret Esmeralda. Jag är så tacksam och glad att den här bloggen finns. Den ger mig hopp när det är tungt och en massa glädje och skratt när det är roliga inlägg och insikt av intressanta kommentarer, samt att man inte känner sig ensam när problemen hopar sig och det är tungt.

Kram L

44 Lina:

skriven

Så hemskt att det ska behöva vara så... Så otroligt skönt att han fick hjälp att få tak över huvudet istället för att bo i bilen. Hoppas att det löser sig med ett riktigt hem oxå.

Är själv orolig vad som kommer hända för mig, är sjukskriven och får som ingen riktig hjälp + att försäkringskassan börjar tveka om godkännande av sjukpenning. Får bara hoppas att det inte händer...

Kommer A och M hålla ihop länge eller tar det snart slut? Kommer hon bli sårad som jag blev?

Ha en fin dag!
Kram

45 Michaela:

skriven

Fy faan! Sånt här gör mig så jävla arg! 😡 Ingen ska behöva vara hemlös år 2020!

Sportlovsvecka i Stockholm. 10+ och blött och jävligt. Hatar detta väder och sörjer att det inte blev någon vinter i år som jag älskar så mycket. Ska iväg och fixa nytt leg. Nuförtiden behöver man ju boka tid och väntetiden är flera veckor. Inte klokt.
Fick avslag på ännu ett jobb som jag sökt igår. Jag vill ju jobba med något lugnare och positivt nu efter misshandeln. Aldrig tillbaka till akutpsykiatrin. Visst har det varit många snälla patienter och jag har lärt mig oerhört mycket som jag kommer ha med mig resten av livet men en fruktansvärd stress, inga raster, dåligt betalt och kan inte räkna alla gånger jag har blivit slagen, sparkad, biten, riven och mordhotad. 15 år räcker och misshandeln i höstas var droppen. Vill få det bra nu. Annars fnular jag på om min sjukgymnast har ett gott öga till mig🤔 Han är av den snygga och otroligt trevliga sorten men gift. Dock väldigt mån om mig och tittar ibland lite speciellt men väldigt professionell. Eller så har jag missuppfattat alltihop. Önskar att jag kunde få lite flyt med livet nu. Gråter mer än jag skrattar.

Ha en bra start på veckan! Kram


Svar: Sjukgymnasten gillar dig som person ! Du kommer hitta annat jobb även om det kan ta lite tid... kram :)
Esmaralda

46 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda kommer jag bli frisk snart och återfå orken ?
Känns lite deppigt allt just nu.
Längtar tills på fredag och träffa tjejerna och klä upp mig. Blir det en kul ikväll?
Kommer jag iväg till sol och värme tror du innan resan i maj ?
Kram

Svar: Ja, det är tungt nu men det vänder och kommer bli så mycket bättre. Jag ser dig snart på en resa till solen men inte exakt när.. kram :)
Esmaralda

47 Undrar..:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om den relationen fortsätter...?
Kan det vara år till?
Kram

48 F:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar lite här hur det ser ut att gå när vi ska skriva faderskapsintyg. Ser det ut som om han kommer att dyka upp?
Kommer han begära ett faderskapstest? (Vilket skullevara bra) ser du problem?
Eller ser det här ut att lösa sig med allt? Och ser det ut som om alla kommer få veta att det är hans dotter? Som hans familj och allt.

Finns det risk att han inte dyker upp när vi ska skriva på det?
Kram

49 Moms:

skriven

Hej

Har hans känslor för mig blivit starkare?

Kram

50 Sessan:

skriven

De gamla litar på att samhället tar hand om dem. T ex ett gift par flyttar in på äldreboende och säger upp lägenheten i tron att det ska bli det sista hemmet. Den skraltigaste dör och då får den andra inte bo kvar och står utan boende. En annan sak är 90plussare som måste kämpa för att få rätt till lite hemhjälp.
Nä vad tänker de införa härnäst? Ättestupan?!?!

Har du tips på yrke/studier för yngsta som går ut gymnasiet i vår? Vilken inriktning/ämne etc.

Vad tyckte våra bekanta om middagen igår egentligen?

Svar: Skrämmande ! Din yngsta är bra på människor. dina bekanta uppskattade middagen.. kram :)
Esmaralda

51 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag är lite nyfiken på om du ser något. Jag har två barn och undrar om du ser om min tillkommande har barn sedan innan? Om vi får något gemensamt barn?

Hur många barn ser det ut att kunna vara i hushållet?

Får jag ett tredje barn innan 35 år?
Kram

52 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Undrar om det ser ut som om jag gifter mig inom 2-5 år?

Och om jag ska ha min alldeles egen familj inom denna tid och inte vara själv längre ?
Kram

Svar: Ju fortare du gör klart med allt gammalt och bearbetar dina känslor, desto fortare kommer du att möta din nya kärlek.. så mycket beror på dig själv... kram
Esmaralda

53 Skorpan:

skriven

Tack för svar.
Häftigt att kunna se nåt, i drömmar iaf :).

Trodde ju att bokslutet var klappat o klart men icke. Himla tur att jag slipper vara en del av detta nästa gång, jag kan ju inget vilket iofs är beklämmande för jag borde ju kunna :(. Kanske nån dag ;).
Kram Skorpan

54 Ester :

skriven

Hej!
Kan jag prata med hyresvärden utan att riskera hot från grannen?
Kram

55 AnnaK:

skriven

Så bra han fick tak över huvet! Ingen ska väl behöva sakna det egentligen.

Det blev som ridå ner här igen. Känns som att jag aldrig kommer få ordning på livet. Känns som att jag slösar bort det och jag blir ju inte yngre heller. Ska resten av livet vara så här?

Kram 🤗

Svar: Nej, det kommer en positiv förändring, du fattar bra beslut och ta första steget själv.. kram :)
Esmaralda

56 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Önskar ett bra fast heltidsjobb.
Har inte lyckats på mina 30 år, utan har varit deltidsjobb. Låg betalda jobb, Tim vikarie osv.

Funderar nu på att börja studera.
Funderar på att plugga upp två ämnen. Får söka lite allt möjligt och se vad jag kommer in på.

Ser det ut som om jag kommer att komma in på en utbildning och leda till ett fast bra jobb?
Kommer jag lyckas med det?
Eller ser vägen krånglig och lång ut?
Krqm

Svar: Ja läser du så att studierna direkt leder till yrkesposition,, då ser det ut som om du får jobb... kram :)
Esmaralda

57 S:

skriven

Hej esmaralda.

Bara undrar...

Kanske han bara lekte lite med mig.
Då får han vara med henne om han tycker hon nu är så mycket bättre.

Är det i tankarna vad han vill att vara med henne? Och fortsätter den relationen med honom och henne?

58 Jessicas mamma:

skriven

Hej <3
Min stora tjej ringde och ville prata.
Hon kände sig så ledsen.
Hon har gått hos en kurator och pratat och har kommit en lång väg.
Tidigare hade hon så mycket ångest och oro men den har hon lärt sig tackla.
Nu känner hon sig så ledsen och se nedstämd utan att egentligen ha en anledning.
Kan sova hur länge som helst och hon grät när hon ringde.
Som mamma vill man bara åka dit och ordna upp allt men det kan jag ju inte.
Vad ser du för henne?
Min älskade unge, hjärtat går i bitar när jag vet att hon är ledsen :(
kramar från en ledsen mamma <3

Svar: Se det som positivt att han kan släppa känslorna oss inför dig - det blir ett andrum som hon behöver och bara genom att lyssna hjälper du.... försök ge henne lite positivt fokus.... det kommer blir bra för din flicka... kram :)
Esmaralda

59 Ulrika:

skriven

Sverige har blivit pinsamt och är du invandrare så får du hjälp. Är du svensk så får du skylla dig själv om livet kraschar!
När jag blev utförsäkrad från fk gick vi till soc jag och min dotter (fullsatt väntrum med bara utländsk härkomst förutom vi). Jag fick ett nej direkt för att jag har en avställd bil som är värd max 1000kr (och då säger lagen att du får äga en bil som är värd max 10 000 så dålig ursäkt).
Sen så var hon dessutom ytterst tveksam till om jag skulle få hjälp då jag äger halva huset som kronofogden mätt ut vilket jag kunde visa papper på så alltså inga pengar jag kommer få i handen om det säljs.

60 *:

skriven

Hej


Vad håller han på med egentligen ? Blir både ledsen, arg och besviken hur han gör.

Vi har inte pratat med varandra på en vecka nu. Varför ?

Börjar tro att han håller på med något som inte är schysst mot mig, någon annan ?

Kram
*

Svar: Jag får en känsla av oro, att något inte stämmer men ser inte exakt vad.. kram
Esmaralda

61 *:

skriven

Hej

Tack, den känslan får jag också.

Ser du inom vilken område det gäller. Om det är osäkerhet med oss eller något annat ?

62 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Så hjärtskärande 💔💔💔 Det är fruktansvärt! När man är gammal så ska man ha ett värdigt liv! Det är man rädd för att hamna! Jag så tacksam för att jag har jobb o Tak över huvudet!
Ska då på Medarbetar/ lönesamtal idag något jag ska tänka på? Kram😃🌟

63 Maddelito:

skriven

Hej!

Trivs inte så mycket på mitt nya jobb, då vi har två damer som gillar att prata skit och särskilt om mig som är ny.

Blir det bättre?

Mvh

Svar: Ja, det blir bättre... du får helt enkelt markera lite snyggt.. kram :)
Esmaralda

64 Celia:

skriven

Är det möjligt att min förlorade vän återtar kontakten snart?
Saknas inte vänskapen som bar?
Vart är hindret?

65 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, jag har två jobb på gång 1. som jag fått erbjudande för längesen som snart är startklart 2. det som jag var på intervju på förra veckan, men egentligen önskar jag att det fanns ytterligare ett alternativ :) Kommer det ett till alternativ eller blir det nåt av de två befintliga som jag ska välja? Vilket av dessa passar mig i så fall bättre utifrån glädje och hälsoperspektiv? Stort tack och kram!

66 Mikael:

skriven

Om Rolf vore den enda.

Ni som säger att ni inte röstar på SD...

möjligen röstar ni då på de som drivit bostads, invandrings, sjukvårds, social, kriminal, försvarspolitiken osv., de senaste årtionden, och vi hamnat där vi är idag.

När Ylva nyligen anförde i EU-salen hur förbarmat stolta de är över att Sverige tar emot flest flyktingar per capita, så var det knäpptyst i salen, vad som for genom de andras huvuden kan man fundera över, de kan ju läsa och se hur det samtidigt går för landets egna befolkning med den förda politiken, överdådigt stolta över att ha tagit emot några 100 000 flyktingar samtidigt som det sitter miljontals människor i flyktingläger och vill till Sverige, smått motbjudande, snart kanske andra länder börjar tycka att Sverige utgör en fara för sig själv och andra med att torgföra sig som paradiset för flyktingar, och därmed lockar människor att försöka att ta sig dit, kanske de helt enkelt anfaller Sverige, så det blir ett slut på tron om ett paradis för flyktingar, historien visar väl att det mesta är möjligt.

En dag kanske ni kommer bli överraskade över hur ni röstar, fast vid det laget är ni inte förvånade alls :)

Kram
Mikael

Svar: Ligger mycket i det du säger... kram :)
Esmaralda

67 Ma:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som att det finns risk att han inte kommer på den tid vi har för att skriva faderskapet?
Kram

68 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Fortsätter han en relation mellan honom och henne framåt?
Kram

69 B:

skriven

Hej, kommer han att höra av sig mer/ kommer det bli "något" mellan oss? Även om jag får känslan av att det kanske inte skulle va de bästa förhållandet, men kanske roligt och någon man skriver låtar om senare. ❤️ Kram

70 Anna.L:

skriven

Jag är lite ledsen, har missat att det fanns möjlighet att söka om ekonomisk hjälpmedel under gymnasiet. För mig blev det ca två år längre än tänkt pågrund av sjukdom. Men idag kan jag inte få någon ersättning för det!
Ser du om detta kommer eller har påverka min framtid något??
Hur bli det i framtiden för mig och min hälsa/drömmar. Ekonomisk frihet och mycket mer..
Kram!

Svar: Det ser ut som om det kommer lösa sig i alla fall... kram :)
Esmaralda

71 Dunegull:

skriven

Får du in ngt positivt som är på väg för mig? Känns som jag kämpar och kämpar och kämpar men inte kommer framåt. Blir våren bra?
Kram

Svar: Ibland står det still... men du rör dig framåt i alla fall.. kanske inte i superfart en ändå.. det går åt rätt håll... kram
Esmaralda

72 Mamman:

skriven

Hej esmaralda.

Ser någon förändring ut att ske i år? Är något inom partnerskap påväg?

Ser någon ut att vara påväg?
Kram

Svar: Ja det känns i alla fall inte som om det ska dröja särskilt länge.. kram
Esmaralda

73 Na:

skriven

Hej esmaralda.

Drömde om P inatt.

Kommer han att kontakta mig igen? I intresse?
Kram

74 Dalkulla :

skriven

Det var fint gjort, oavsett vem den hjälpande handen kom ifrån. Mannen fick tak över huvudet, vilket var det viktigaste i detta fallet.


Kram

75 SusanneAmalia :

skriven

Medmänsklighet.. SD har visat att de var de som agerade.. Men det är tråkigt att de andra parterna är handfallna.. Åter igen SD är inte något drömparti men visar sig vara det alternativ som på något sätt förstår vad tillsammans är för något.. Tillsammans bygger vi Sverige. Tillsammans finns vi till.. SD går frammåt för de kan visa empati stötta och vara där.. Tillsammans blir vi ett.. Socialdemokraterna går bakot för att de säger jag vil jag ska bespatingar rill folket höjda löner till de som redan har.. Lås in barn är det senaste.. DIKTATUR... Vart tog ansvar engagemang och kärlek vägen.. Diktatur lås in och förbud står för vänstern Centern folkpartiet och socialdemokraterna.. SD går frammåt för att de andraa partierna för en usel politik..bittra högdjur skiljer på medborgare och myyndighet.. De mot medborgaren. Banker mot bankkund. Vi borfe tillsammans förvalta landet Sverige.
Tillsamans skapar vi glädjs och finner styrka.. Det är nyckeln till framgång..

Så bra att det löste sig med Rolf.. Hopoas att nu kommunen tar sitt förnuft till fånga..

Önskar alla en ubderbar dag fylld av solsken i hjärtat 💕


Svar: Ja, det är bara ett elände när alla drar åt olika håll !! Kram :)
Esmaralda

76 Bjork:

skriven

Hej kommer min kollega hitta sin namn skylt som inte hittas?

Saknar min normala bästa vän kommer hon fram snart?

Kram

77 Orolig:

skriven

Hej

Kommer det att fixa sig med jobb snart eller i alla fall till sommaren?? Kanske lättare att få jobb som vikarie under semestertider.

Kram

78 Rebecca:

skriven

Tyckte han att jag var fin idag eller brydde han sig inte? :)

Svar: Visst tyckte han att du var fin.. kram
Esmaralda

79 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag tycker att det känns som att han vill fortsätta med henne.
Kanske han inte kommer att vara ärlig om barnet förrän den relationen är slut.
Att han inte vill riskera den.
Tror du jag har rätt i det jag känner?

Ser relationen ut att fortsätta?
Kram

Svar: Ja relationen kan fortsätta men inte för alltid.. dock ser jag någon helt annan i din framtid.. kram
Esmaralda

80 Snödroppen:

skriven

Detta är en skam för Sverige, ska inte få hända!! SD gjorde nåt bra ändå och man får innerligt önska att mannen får ett hem snarast.
Grattis i efterskott, hade ingen aning. Gissar att du blev firad med buller och brak🌷🎂🎉
Jag får sådana starka känningar att det närmar sej ett möte? Kan du känna detsamma? Känner han sej varm i hjärtat när han tänker på oss?
Kram🌷

Svar: Ja jag kan känna att något ligger i luften...kram :)
Esmaralda

81 Kakmonster:

skriven

Halloj Es!

Hoppas du hade ett riktigt gott födelsefirande igår. Jag fikar med en semla för dig i efterskott ikväll ;-)

Kvällsfika på kondis är mysiga grejer. Det borde en göra oftare!

Får du till dig något om hur stjärntecknet i fisk känner för vår vänskap, ser hon också en möjlig nära vän i mig?

Kramar 💖

Svar: Semla.. som ät så gott... jag försöker låta bil allt sånt för sen på kryssningen blir det nog desto mer som frestar ! Kram
Esmaralda

82 Helena:

skriven

Åh jag såg det klippet om Rolf häromdagen gud vad sorgligt det var!! vilken himla tur att han fått hjälp nu iaf, vore det inte för den journalisten hade det inte blivit någon skillnad.

jag undrar hur det kommer bli för mig i vår, om klarar jag nuvarande kurs som är slut i mars är jag färdig med masterexamen och måste skaffa jobb och bli vuxen! så läskigt! jag skulle kunna avvakta fram till sommaren då jag har strö-kurser kvar. har funderat på att antingen söka doktorandtjänst eller jobb.. jag vet inte vad jag vill egentligen. det känns som det kommer bli svårt att hitta ett jobb som faktiskt passar mig. jag skickade en ansökan i lördags till ett företag jag tyckte verkade intressant hoppas på svar från dem!
kram!

Svar: God chans att du klarar kursen.. känns som om du skulle må bra att jobb en period och sedan doktorandtjänst... kram :)
Esmaralda

83 <3:

skriven

Hej kära Es, kommer P bli lite mer på när mamman blir piggare ? Nu är han lite tråkig.
Kram

84 Sus:

skriven

Hej
Tack....
Va fan vill han...
Blir inte klok...
Man kan ju inte både ha och äta kakan...
Eller tror han de?
Love sus

Svar: Ja lite åt det hållet tror han nog.. du får vara tydlig och bestämd.. kram :)
Esmaralda

85 Nea:

skriven

Kommer vi nånsin hitta B?
Var är hen?
Vad hände?

86 Misstjejen:

skriven

Hej

Hinner jag fråga att jag och Kristina har samma tanke om varandra?

Gillar vi varandra utan våga var ärligt och vi var ju försiktigt mot varandra.

Men det finns något ju som vi medvetenhet om men typ försöka inte tänker på det?

87 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Ser du varför hans mamma tror innerst inne att barnet är hans?

Är det pågrund utav att flickan är lik honom?
Eller bara är det hennes känsla?

Ser de sugna ut på att hälsa på flickan eller träffa henne?
Kram

88 Helena Ir:

skriven

Tråkigt det blev inget med väninnan här..hon blev avrådd av läkare att ge sig iväg. En annan gång..

Mikael,tycker också att det ligger mycket i det du skrev!

Läser horoskop gör jag..den senaste tiden står det att något positivt är på gång för mig..synd att jag inte tror på horoskop :)

Trevlig kväll..

Kram

89 Ghostwriter :

skriven

Känns det som att det är rätt med ansökan jag gjorde eller att det helt enkelt inte är rätt.


Kram

Svar: Det känns helt okey med din ansökan men även du ansökt så kan du ta dig tid att fundera igenom det hela... kram
Esmaralda

90 Tingeling :

skriven

Jag skulle önska att alla äldre som vill bo på ett äldreboende skulle få det. Oavsett om man är sjuk eller inte. Finns många äldre ensamma som också skulle få plats på boenden just för att man vill ha socialt umgänge. Tänk om man va rik och kunde köpa fastigheter och göra om till bra boenden... eller billiga boenden för ensamstående med barn till exempel. Varför inte!

Helt plötsligt har jag som ett lugn över praktiken. Känslan är kvar, om att jag inte kommer stanna tiden ut.

Snart får man söka till sommarkurser på högskolan, vilket jag tänker göra. Kommer söka kurser någorlunda nära min utbildning jag går nu. Är chansen god att jag kommer in?

Trodde aldrig jag skulle säga detta men saknar snön lite. Skulle velat åka norrut för att få se lite....!

Kram!

91 Meje:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du F någon gång igen kommer att visa ett seriöst intresse för mig med seriösa avsikter?
Kram

Svar: Nej, det känns inte så.. du finner kärleken hos någon annan.. kram :)
Esmaralda

92 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Ser den relationen ut att vara flera år till?

Ser det ut som om de skaffar barn? Eller hur stor ser den chansen ut? Ser det ut att bli snart?
Kram

93 Ma:

skriven

Hej esmaralda.
Jag har studerat tidigare men har tydligen valt lite svåra val. Val som är lite svårt att få ett fast heltidsjobb och stor konkursens om jobben.
Nu när jag är ensam med två barn känner jag att ett bra heltidsjobb känns tryggt och viktigt.

Ser du endast ett ordentligt fast jobb om jag studerar först?
Ser det ut att lösa sig så jag kommer in ?kram

94 _ :

skriven

Min vän misshandlades och jag undrar om dom skyldiga kommer åka dit, för nu räcker det med detta våldet i den här stan. Varje dag sker något och oftast gäng relaterat. Samma dag började andra bråka med min förälder, så det händer verkligen något jämt.

För några veckor sedan drömde jag om att någon var ute efter mig/oss och att de var gäng. De bara försökte göra oss illa. Jag var där och skyddade min vän. Jag önskade så att jag fanns där i verkligheten, jag hade gjort allt jag kunde för att skydda min vän



Kram

Svar: Fruktansvärt - och så fullkomligt meningslöst våld, man blir fly förbannad ! Möjligheten att de skyldiga åker fast ser ut att vara runt 60 %.. jag kan bara hoppas att de åker dit så det stänker om det ! Kram
Esmaralda

95 S:

skriven

Hej esmaralda.
Saknar så mycket att få vara en ”hel” familj.

Ser du om min tillkommande ser ut att ha barn?
Hur många barn ser det ut att vara i hushållet?

Får jag ett 3:e barn inom 1-3 år?
Kram

Svar: Du kommer ha en hel familj som du önskar.. jag kan inte säga när det sker.. men tecknen visar tydligt att det blir så.. kram
Esmaralda

96 Anna E:

skriven

Ska jag vänta på att han hör av sig eller ska jag kontakta honom igen för ny tid för intervju? Har jag någon chans på det jobbet? Har han glömt av mig?

97 Lisa :

skriven

Hej E
Jag tycker det är hemskt hur världen har blivit och jag har blir orolig för vart de kommer sluta för det känns som att världen bara blir mörkare o mörkare. Jag tror på att hjälpa varandra istället för att vända ryggen och låtsas som att problemen inte finns.
Jag tror på att sprida kärlek istället för hat.
Jag tror på att alla människor är lika mycket värda o värda o få lika mycket hjälp o att man måste ge alla en andra chans inte döma någon för du vet aldrig vilken resa eller deras bakgrund och vad de har i livets ryggsäck.

Jag har en fråga
Känner mig just nu väldigt vilse och undrar om allt kommer att lösa sig med kärlek och framtid?
Önskar dig en mysig helg all styrka o kärlek till dig kramkram <3

Svar: Visst kommer det att lös sig.. kanske inte riktigt så som du tänker... men det blir hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: