Svart magi för att skada...

Mikael fick mig  i ena av sina kommentarer  om djur som far illa – att minnas den gången jag använde svart magi för att skada. 

Det har alltså hänt att den här spåkärringen nyttjat sin gåva på ett illasinnat sätt

 

Så här var det:

Vi bodde på landet med fina beteshagar. 

Döttrarna var 10-12 år gamla och  de var båda hästtjejer. 

Jag kom på den strålande idén att vi tar emot två sommarhästar !

  Jag annonserade för det var på den tiden man gjorde sånt.. i vår lokala dagstidning. 

Ett svar nappade vi på direkt – det var  en ridskola som behövde sommarbete till en av sina ponnys och det var helt i sin ordning att  den blev riden också.

 Så svarade en bonde på annonsen och erbjöd sin fjording.  Perfekt ! 

 

Vi for till bonden och fick en  chock. 

Hästen, en fjording med underbart temperament tog vi hem på direkten – och helst hade jag velat ta hem alla kor och tjurar och grisar också. Fjordingen kände ingen annan häst, han gick och betade med korna i hagen, ensam i sin sort. 

Det var oerhört skitigt… bonden var full… klockan 11 på förmiddagen…en tjur låg med brutet ben i sin egen dynga  och det var  sådan katastrof  i stallar och ladugård att jag nästan fick en panikattack.

  Jag anmälde naturligtvis direkt.   Och vad tror ni hände ? Ingenting alls !

Jag anmälde igen och sökta andra vägar, allt medan djuren fortsatte att lida.

Snacka om att få panik !

Inte nog med att mannen var alkoholiserad  - han hade absolut ingen respekt för sina djur.

En le jävel, som vi säger här i Skåne.

Sommarfjordingen fick han inte tillbaka – den  hjälpte vi till att sälja till en trevlig familj så man fick hålla lite god min i elakt spel för att rädda hästen.

Men de andra djuren ?

Jag var så upprörd att jag drog igång det tunga kavalleriet med svart magi och jag var ute efter att skada bonden så pass att utomstående måste komma in på gården och se hur illa det var ställt.

Jag fick sen höra på omvägar att han hittats i ladugården med brutet ben och skadad höft....och uppenbarligen hade han i fyllan ramlat ner från höloftet.

Djuren blev omhändertagna och han fick dem  inte tillbaka.

Det blev djurförbud och jag gratulerade mig själv.

Själv hade jag inte minsta dåliga samvete för att jag interferade  i hans liv och påverkade….hade jag INTE gjort det, då  kan vi snacka dåligt samvete !

Är det något jag inte klarar så är det djur som far illa !!

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Härligt kära Esmeralda att du gjorde som du gjorde 💪
Var det sant med mamman och akuten?
Är hon mycket dålig?
Kram

2 Skorpan:

skriven

O det gjorde du alldeles rätt i! Men varför gjordes ingenting då du anmälde saken? Ingen ska få fara illa, varken människor eller djur, men så är det ju inte tyvärr...

Du var på besök igen Es o avslöjade under bilfärden vad du ska kallas. Hade förberett en stor kastrull soppa för att det skulle gå fort att få mat innan du skulle iväg med flyget. Vad förtjanade mig äran av ditt besök dena gång Es ;)? Drömde också om att föräldrarna hade ett stort hus med parkettgolv där det var blommor målade på golvet, lite sliten på sina ställen. Pappa var med i drömmen på ett hörn o en massa obekanta människor som kom på besök. Det var kanske bara ett hopkok av dröm utan desto mer betydelse?

Igår skickade jsgnin mitt "fall" till konsumentklagonämnden, eller vad det nu heter, o får väl se om det händer nåt. Sex månaders garanti ska finnas också på begagnade varor o denna affär verkar försöka tiga ihjäl det hela, eller vad handlar det om? Led att saker inte håller, speciellt stora dyra saker :(. Tur att gårdagen avslutades med ett trevligt möte iaf :).

Ja vad ska man göra idag då, ingen aning. Sova länge kan jag åtminstone inte fastän jag visst skulle behöva det...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: En tackar för soppan :) Jag tror att jag kom till dig för att ge dig lite mer energi och hoppas att det lyckades. Bra att du klagar.. man blir så förbannad när saker och ting inte håller... kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Drömmar ju om jag hjälpa en kvinna med allt. Senare sagt jag att hon är c kvinna eller inte jag vet om det är en annan person. hjälpa en kvinna med allt och ger trygghet även finns här hela tiden.

Vad kan det vara? Det är första gång att jag drömmar om såna.

Ha det bra

4 Trollmor:

skriven

Hej ES! Tycker du gjorde helt rätt!
Saknar han mig? Kommer kärleken snart?
Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur ska jag gör om andra kommer reda om B kvinna ska ansöka för blir kontaktperson. Har dåligt samvete om det kommer framme och dom fråga mig om såna.

Känns det är dummaste av T kvinna som gjorde om såna.

Vill berätta för C kvinna för hon som jag litar på och känna av trygghet men ska jag hålla tysta eller?

Ha det bra

6 Helena Ir:

skriven

Bra gjort Esmaralda! Det är så hemskt hur djur får lida..p g a människan många gånger..jag klarar inte av att titta hur det visas fastkedjade djur och annat de stackarna får vara med om..det gör för ont...så nog var det bra att du kunde hjälpa!

Ha en skön lördag!

Kram :)

Svar: Jag har också svårt att se sådant.. det räcker att jag ser förlagan för att jag ska må dåligt... kram :)
Esmaralda

7 Browallia:

skriven

Om man kan hantera svart magi på rätt sätt så tycker jag att det är helt ok att det använda det i situationer som den du var med om. Jag anmälde min granne för några år sedan och den gången reagerade djurskyddet snabbt och kom tillsammans med polisen och hämtade alla hundar, katter och fåglar som blev misskötta. Det var så illa att hyresvärlden måste sanera lägenheten för att få bort stanken. Precis som dig så klara jag inte av att inte agera när djur far illa, inte barn och vuxna heller.

I din spådom inför 2019 såg du att man skulle finna ett stort antal vapen, minns att jag rös av obehag med tanke på de terrordåd och skjutningar som varit senaste åren. Jag har inte tänkt på det mer sen dess men igår när jag lyssnade på nyheterna med ena örat samtidigt som jag plockade fram kvällsfika hajade jag till när nyhetsuppläsaren började prata om att man funnit en större mängd vapen och bombtillverkning i samband med en razzia i Malmö. Tack o lov för det!!

Kramar :)




Svar: Ja tack o lov att man hittade detta.. det fanns illasinnade planer.. kram :)
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

God morgon

Då är det dagen som jag väntat på.. Känner verkligen ångest över tentan men fick känslan igår att jag kommer klara det!

När jag kommer hem sen ska jag typ njuta av att tentan är färdigskriven....

Håll tummarna... 9.15 är det dags...

Kram

9 Läroliv:

skriven

Oh så fruktansvärt, blir så ledsen, vad är det med folk som är så grymma, kan inte förstås. Du är inte bara en jordängel för de tvåfotade, utan för de alla övriga fyrfotade vännerna och väsendena. Hade gjort likadant om jag kunnat. Det blev som det skulle med mannen. Kan knappast tycka att det var någon svart magi, det var karma som bara väntade på att få slå till. Kanske blir det likadant med den så kallade Arlagårdens ägare som nu är på nyheterna.

KRAM

Svar: Ja, karma brukar slå tillbaka tydligt... och det är rätt och bra !! Kram
Esmaralda

10 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Så hade jag också gjort om jag kunnat, jag blir också så illa berörd då djur far illa.

Fina Esmaralda, tycker det känns lite olustigt med Coronaviruset fastän det inte lär vara värre än vilken influensa som helst och med dödlighetsprocenten kring 2% om jag förstått saken rätt.

Men undrar ändå om det vore bättre att skjuta fram resan till mars månad? Ser det bättre ut då? Har allt lugnat ner sig tills dess?
Kram
Jennifer

Svar: Det kommer lugna ner sig.... ser inte hur lång tid det tar.. jag ska själv resa i mars och har nyss fattat beslutet att jag reser oavsett... nåja, NÄSTAN oavsett... kram :)
Esmaralda

11 KristinaF :

skriven

Hej!

Vad tusan betydde min dröm? Drömde om barn med J! Han som inte var särskilt intresserad.. Betyder det något djupare?

12 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Vi har en granne på vårt våningsplan som röker extremt mkt inne i sin lgh. Så mycket att hans ytterdörrs karm blivit helt gul. Det luktar väldigt mkt med o kommer in i vår hall ibland. Tagit detta med styrelsen i bostadsrättsföreningen men de kan ej göra ngt säger de då man har rätt o göra vad man vill i sin lgh (?). Jag är även rädd för brand o den rädslan har ökat. Kan se mig vakna mitt i natten av en extrem brand o jag o maken o dottern kan ej ta oss ut.. Vad ser du kring detta? Finns det ngn fara kring hans rökande?
Kram

Svar: Obehagligt med detta rökande.. men någon fara för er med brand det ser jag inte... kram :)
Esmaralda

13 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Bra gjort, tycker jag! Förr fick många djur lida utan uppmärksamhet. Jag vet ett ställe dit varken djurskydd eller polis ville åka, för gubben tog fram bössan. Men han led cancerdöden sen..
Idag ligger alla bönder risigt till. Är det inte dieseltjuvar så är det ilskna veganer. Det är så tråkigt!!!! Varför kan man inte bara andas lite, sätta sig ner och fundera över om djuren verkligen har det så illa bara för att de bor på en bondgård med lösdrift, fri tillgång till mat, omvårdnad och inte vara tvungen att bära en ett tons tjur på ryggen när man ska följa sina naturliga drifter, att producera en kalv.
Samtidigt är det bra med volontärt djurskydd. Jag tycker bara det är bättre att lyfta fram de dåliga djurhållarna och inte utmåla precis alla som mördare. Så.

Tack för ditt svar igår!! Idag ska jag gå till skogen igen. Skulle knytten och småfolket lyssna om jag säger att jag bara är på promenad och inte vill störa??
Ha en fin dag!!

Svar: Jag har ju varit på gårdar, har kompisar som är lantbrukare och djuren har det hur bra som helst ! Jag tror det är en minoritet som missköter. Ja pratar du med dem i skogen så kommer de att lyssna.. kram :)
Esmaralda

14 Undrande:

skriven

God morgon!
Ända sen jag fick hem lady har det varit fullständig katastrof. Jag har fått en långdragen skada, besked om mindre roliga besked om hälsan, pengar kommer inte in som dom ska, utbetalningar förskjuts och nu är vi bokstavligt taget ruinerade.
Lyckas inte sälja något trots att jag nästan skänker bort saker.
Jag riskerar att förlora min bostad och får inga lån.
Lady har levererat allt annat än glädje och tur.
Fungerar hon inte?
Kommer jag att gå under eller löser sig akuta ekonomiska problemen innan deadline på måndag?
Kommer jag bli frisk?
Jag vet inte vad jag ska göra.
Ser ingen lösning. Jag är så rädd.


Svar: Din Lady känns svag och jag vet inte varför. Prata med henne lite mer.. och strö lite salt över henne och låt ligga ett par timmar. Förstår att du är rädd... av någon anledning är detta något du ska ta dig igenom.... tecknen visar att du blir frisk... det kan bli jobbigt en tid till men det vänder.. stor styrkekram
Esmaralda

15 G.H:

skriven

Du gjorde helt rätt! ... och räddade djuren dessutom:)

,,, jag funderar över om det är en bra idé att köpa en ” dirt bike” till sonen när han fyller 5. Kommer han kunna hantera den?;)

Kram:)

16 Zuzeee:

skriven

Hej ems

Det va verkligen bra gjort jag håller med dig gillar heller inte när djur far illa :/ det gjort ont i hjärtat.
Jag ska på en undersökning om ca 2 veckor jag undrar om det kommer gå bra? Jag e så orolig det ska vissa något farligt jag e så rädd o nervös :(

Kram

17 Snödroppen :

skriven

Godmorgon

Men oj, nästan så DU fick mej att sätta i halsen denna morgon...men du gjorde inte mer än rätt och i det fallet var det mer än tillåtet, tur du kan det där med svart magi...önskar ibland man kunde det där om man få säga det högt....
Ska visst bli en stormig lördag idag, får nog ta tag i tvättstugan o städa lite här, skönt o bara strosa runt och knappt behöva klä på sej.sånna helger gillar jag. Jag kanske rentav stannar i sängen hela dan🙃
Sen undrar jag om jag får dra mej och strosa runt med honom som jag väntar på?🤭
Kram💛

Svar: Ja, det är en slags styrka att veta att man kan om man vill... men jag har bara använt mig av detta ett par gånger, man måste vara försiktig för det slår lätt tillbaka. Visst är det härligt med slappa helger i myskläder :) Jag har också en sådan helg. Kram )
Esmaralda

18 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du om det dröjer innan min flicka får ett syskon och ett husdjur? Jag önskar ge henne båda.
Kram

Svar: Sorry, ser bara att det kan ske och ser positivt ut, båda delar, kram :)
Esmaralda

19 AnnaK:

skriven

Tack för gratulationerna igår Helena Ir och Es 🤗

Läskigt att jag precis efter ha sett en artikel om missköta kossor går in här läser ditt inlägg. Det var bra gjort av dig! Alla djur ska ha rätt till ett värdigt och bra liv oavsett!

Kram 🤗

Svar: Ja, det ska dom och människor som missköter sina djur och jag ingenting till övers för !! Kram :)
Esmaralda

20 Cecilia:

skriven

Usch, kan inte förstå att det finns såna människor som bara låter djuren plågas. Det var rätt gjort av dig Ez, men vad du inte orolig över att använda svagt magi? Det har låtit väldigt riskfyllt när du skrivit om svart magi, men du lyckades behärska just detta? Är det annorlunda när syftet är gott? Vilken tur att djuren omhändertogs.

På fredag är det dags för återbesök, känns så jobbigt. Ser du om det kommer vara samma person jag alltid går till och om det blir positivt eller om det är dags att hitta nya alternativt? Borde jag kanske boka om tiden? Kramar

Svar: Oavsett syftet så är det här ingenting bra alls att göra.. det slår lätt tillbaka. Jag har haft bästa läromästaren dock, Madame i Paris. Hon sysslar regelbundet med detta och vet att skydda sig. Det ser ut som om det kan bli samma person på fredag, gör gärna besöket och känna av.. du kommer veta om du ska hitta andra alternativ... kram
Esmaralda

21 Makaon:

skriven

Ibland måste man rycka in. Bra gjort.
😃😃😃😃

22 Sus:

skriven

Hej
Bra där....
Hjälp mig lite här....
Vill han verkligen vara där?
Love sus

Svar: Ja så ser det ut... kram :)
Esmaralda

23 Mimis:

skriven

Hej!

Blir det någon flytt i år? Blir tokig snart av att bo i detta hus.

Kram

Svar: Jag ser en flytt som kommer.. men inte riktigt när.. bör dock bli ganska snart.. kram
Esmaralda

24 Dunegull:

skriven

Ser du något motgång nu för mig E? Haft orolighetskänsla i kroppen en vecka nu. Eller kan det bero på att jag känner mig lite sjukling. Förkyld och den biten? Åker ju snart på sen och vill inte att det ska hända något dumt. Får du in ngt?
Kram och bra gjort med djuren ❤️

Svar: Lite downperiod för dig just nu men ser inte at något allvarligt är på väg.. kram
Esmaralda

25 Alie:

skriven

Usch och fy så förfärligt.. jo helt rätt att använda svart magi i detta fall, what comes arounds goes around som man säger, där fick han vad han förtjänade.
Jag har också väldigt svårt att se just djur och barn som far illa, individer i stort som inte själva har makten att påverka sitt lidande.
Att våga stå upp för något som är fel är modigt och behöver belysas, många gånger tror jag gemene man blundar för sådan som är jobbigt att se.
Tror du djur känner av när någon kommer för ens räddning? Att dom också har en instinkt att känna av vem som är ”god” och vill dem väl.

Här snöar det för fullt och jag fyller på min energi i denna underbara natur bland träd och granar, allt har nu landat gott inom mig.
Kram o fin Lördag! 💫✨

Svar: Ja, jag tror att djur känner av en hel del och kan läsa oss människor bättre än vi tror... kram :)
Esmaralda

26 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Usch hemskt med djur som far illa. De som kan behandla djur illa det är så konstigt.

Ser du om någon utav mina tre önskningar blir uppfyllda under året?
Kram

27 Undrar...:

skriven

Hej esmaralda.

Jag tänker på att situationen blivit så pinsam på något sätt.

Att jag försökte kontakta hans mamma för att säga hur det var.

Men inte fick någon direkt respons. Jag har ju alltid gillat hans föräldrar och familj.

Nu vet jag inte riktigt var jag har dem.

Verkar dem iallafall tro nu att barnet är hans?
Och verkar dem lägga någon skuld negativa misstankar mot mig?
Eller tror du dem gillar mig?
Och har positiva tankar om mig?
Kram

28 Mikael:

skriven

Ofta får man välja mellan pest eller kolera, ibland gör en val som gör att en får tänka länge efteråt, varför gjorde jag inget? bonden var ju en fara för sig själv och andra så vad var alternativet, eländet hade fortsatt, hur länge...

2020 är det tydligen samma visa, arlabonden på UG hade tydligen blivit anmäld 38 gånger, visst läser man notiser där 50 djur av olika sort har blivit avlivade på en gård osv. men hur många ställen till ser det inte likadant ut på som hos Arlabonden.

Jag är glad att osten, sakta men säkert, smakade så otroligt illa 2014, att det inte GICK att äta till slut, inte bara en ost utan alla ostar, i annat fall hade jag inte slutat äta mjölkprodukter, just då, samma är det med mjölken, beställer jag en cappuccino och de råkar göra den med mjölk, istället för soya, så smakar det så illa att det INTE går att dricka, jag brukar tänka jaja alla kan göra fel och så dricker jag, men det är inte lönt försöka dricka, jag har provat flera gånger och slutar på samma sätt,
när jag köper mjölk, ost eller pizza osv. så håller jag en ko gisslan, någonstans, i Sverige eller utomlands, tillsynen fungerar uppenbarligen inte, sedan har människan såklart maxat vad en ko ska leverera per år, den får inte bli sjuk, så i med antibiotika i fodret osv., sedan slaktas kalvar direkt då de är överflödiga när de föds, de behövs bara för att kon ska leverera mjölk, hur mycket elände ska en bidra till bara för att en kan gå in i en butik och köpa ost eller mjölk.

Skulle jag irl se vad du såg veta jag inte vad som skulle hända men hoppas jag aldrig behöver se sånt men så köper jag inte heller så jag är inte en del av det.

rapporterna om alla antal miljoner arter som kommer försvinna från jorden inom kort är nog inget skämt, längre, en tänker alltid eller ofta, det händer inte mig, jag får inte cancer, osv. så är väl svårt ta in, nu finns det väl lite olika profetior, hopi osv. men det är ingen som tror på dem, annars skulle de ju inte bli uppfyllda, så klantiga var nog inte alla av dem så alla skulle ha fel, vi lever nog i en accelererande fart, mitt i dem.

Lejonet Meg sörjer sin kompis, lejonet Amy, Amy väntade en vecka med att gå över, så hon skulle hinna säga farväl, till den som tog hand om henne i 18 år eller så :)

https://youtu.be/2Y5PhwkpqvQ

Kram
Mikael

Svar: Som det berör !! Såväl det du skriver i övrigt som filmsnutten !! Kram:)
Esmaralda

29 Anki:

skriven

Godmorgon Es

I sådana lägen får man använda svart magi .
Bra gjort ! ! Avskyr när djur lider.

tack för svar igår <3 Nu gäller det att ha antennerna ute ....och komma med bra argument inför sonen Ska bli spännande ..

Ha en så bra Lördag ni kan i detta eviga regnande

Blöt Kram Anki med flock

Svar: Japp, ha antennerna ute ! Ha en fin lördag med hela flocken.. kram :)
Esmaralda

30 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag skriva ju en åsikten på en inlägg idag. Fick massa skit och jag ger en massa kärlek till alla för var positiv. Varför dom inte kritisk andra än mig?

Vad vill dom att jag ska gör för jag bryr mig inte om vad dom säger🤔🤷🏼‍♀️

Svar: Bara släpp det, kram :)
Esmaralda

31 Elin:

skriven

Kommer han ta kontakt med mig?

32 CA:

skriven

Hej
Nej, djurplågare är inget vidare. Dom visar ju det på TV också.
Men tycker ju ibland att jag vill ge dumma människor en näsbränna, lite smisk på fingrarna så att säga. Men det vet jag inte om det händer. Annars om någon är dum eller så tänker jag att den får tillbaka via karma, något annat tillfälle i livet.
Själv har jag ju stor trut så jag råkar ju ut för både det ena och andra, tål inte orättvisor. Tycker Sverige blir ett allt sämre land att vara i. Vi är så övervakade och jantelagen blir allt starkare, stick inte ut. Vi är inte jämställda i någon större utsträckning som omvärlden tror osv. Man får inte bli arg och uttrycka ilska, det normala görs till något onormalt. Nej det är inget vidare. Så lite svart magi här och där hade nog egentligen gjort susen.
Ha en trevlig lördag
Kram

33 Mikael:

skriven

Agnes, 7 år var inte så länge, beroende på hur länge en är i samma förhållande och hur länge det var eländigt, så tar det olika länge innan tiden ger en nya perspektiv, byter en snabbt förhållande är det väl lätt hänt en hamnar i ett likadant förhållande, man kan bli ”alkoholist” med i sin uppfattning om olika saker med, repeterar de i evighet med automatik, tills något händer som bryter förtrollningen, eller ens uppfattning kommer på skam :)

Du lär inte börja spela på andra plan halvan så det kommer nog en dag när du ligger där i sängen och säger mer, mer, mer :)

Man blir lite flummig av ibuprofen så en får passa sig så en i ett kärleksrus börjar skicka meddelande till exet haha :)

Kram
Mikael

34 Skorpan:

skriven

Vad kan hända dig om du sysslar för ofta med svart magi Es? Jag vet ju att du inte gör det, men om...

Vem vet, kanske en själv sysslat med sånt, eller kanske annars bara tagit livet av folk? I tidigare liv ;).
Kram Skorpan

Svar: Det kan slå tillbaka och drabba mig minst lika illa som den jag lägger förbannelsen på.. det är en svår balansgång och därför ska man inte ägna sig åt sådant. Kram :)
Esmaralda

35 Flytt:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut bli aktuellt med en flytt till staden ö för mig? Gör jag den och blir den av?

Kram

36 Hedwig:

skriven

Jag tycker att du hade helt rätt att du använde svart magi den där gången. Vilken jävel det var! Samtidigt tycker jag att det är oerhört skrämmande att folk kan påverka varandra på det där sättet. Tänk om någon skulle göra det mot mig? Kanske har det redan hänt för jag har haft otroligt mycket otur de sista 19 åren. Dessutom hatar min pappas nya fru mig..Hur kan man sig på ett enkelt sätt skydda sig mot sådant?

Svar: Det ÄR skrämmande med svart magi.. och farligt även för den som använder sig av det för det slår lätt tillbaka. När det gäller din pappas nya fru....försök att mentalt förhåll dig och låt henne inte ta något av din energi.. jag vet att det är lättare sagt än gjort... jag kommer att skriva ett blogginlägg om vad man i övrigt kan göra.... kram :)
Esmaralda

37 Mikael:

skriven

G.H , kan man köra när en är 4 så går det nog när en är 5 med :)

https://youtu.be/VVWJkT-bW-M

Kram
Mikael

Svar: Sicken unge !!:) Och att han har sådan motorik vid 4 års ålder ! Kram :)
Esmaralda

38 Mas:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om min lady känns stark...

Har inte blivit något än av det jag önskade... men man ska inte vara otacksam. Jag tror på henne.

Man kan aldrig ta något för givet...
Hur ser chansen ut att det ska bli ett 3:e barn för mig? Har en sådan önskan att det ska bli ytterligare plutt lite senare...
Kram

39 Kristin:

skriven

Det er så ille å lese om dyr som lider. I og med at du brukte din magi i den situasjonen du beskriver, var det riktig.
Bonden døde ikke, og dyrene ble reddet fra et grusomt liv.
Det er fremdeles stygge dyretragedier, æædessverre. Jeg har et stort ønske om at vi kunne få dyrepoliti.
Kram!!!

Svar: Ja, det är bara helt hemskt!! Och facebook svämmar över av sådant... på gott och på ont.. kram:)
Esmaralda

40 Moms:

skriven

Hej!!

Kommer han höra av sig till mig?

Kram

41 Tingeling :

skriven

Helt rätt!
Själv letar jag efter mjölk som kommer från en ekologisk bondgård, sojamjölk och så vidare. Köper inte kött. Tänker mer och mer på vad jag köper. Dock lite kluven kring veganska färdigmaten, vill heller inte få i mig massa konserveringsgrejer och konstgjorda saker.... Kan dock rekommendera veg schnitzel från Hälsans Kök, den är jättegod!

Idag går lördagen i lathetens tecken. Tvättar lite, ska gå några meter och köpa godis med dottern, annars inte många knop.... Kanske till och med köper pizza istället för att laga mat.... 😁 händer inte jätteofta nämligen!

Det känns bättre nu på praktiken, men fortfarande osäker på hur mycket det kommer ge mig. Men jag kör på! Tog inget förhastat beslut som du sa... ibland är jag för impulsiv. Men har jag en känsla brukar jag gå på den. Ligger hos mig också som person, jag gillar att ha mycket och göra och vara effektiv och blir lätt uttråkad, där är SÅ LUNGT.

Trevlig lat lördag!

Kram!

42 Kickan:

skriven

Så bra att du hjälpte de stackars djuren tyvärr finns det många som man undrar varför har de djur när de uppenbart inte tycker om dem. Nu har vi flyttat vilket känns bra jag undrar kan du se om min dotter också skall flytta med eller utan man inom en snar framtid. Kram

43 Maddelito:

skriven

Hej ez!
I veckan har jag börjat på mitt nya jobb och jag trivs bra.

Under den senaste tiden har jag tappat kontakt med 2 av mina bästa vänner. Dom hör knappt av sig och verkar inte vilja ses när jag föreslår det.
Kommer dom försvinna ur mitt liv eller kommer det bli bättre mellan oss.


Trevlig helg

Svar: Med en får du bättre kontakt med igen så småningom men nr två verkar försvinna.. och själv möter du nya vänner.. kram :)
Esmaralda

44 EPM :

skriven

Bra där!
Dåligt samvete ska du inte alls ha. Barn och djur är mina triggers- när barn eller djur far illa så måste jag agera!

Jag är lite orolig för min vän som alltid är så berusad när vi ses... Jag hamnar i situationen då jag måste ta hand om henne vilket ju inte är jättekul alltid. Igår nekades hon köpa en öl till i baren, vilket jag förstår. Visst dricker hon inte längre i veckorna, kanske är det det som gör att hon blir full på två öl (som igår). Hoppas hon kommer till insikt och att något intresse kommer till så att hon prioriterar ner alkohol lite.

Ensam lördag idag, ska åka till barnen imorrn.
Ser du nåt om min lördag ur kärlekssynpunkt...?😊

Kram

45 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Vet inte hur det är med energierna, men åtminstone fick jag en sak åtgärdad som jag tänkt på länge ;).

Förstår inte heller varför de inte svarade på mitt mail, är det för att jag "bara" är en kvinna som piper lite om en bil, eller va sjutton handlar det om? Perkele, säger jag. Chefen tyckte jag skulle nämna att vi skriver om det i vår tidning, men det var nu att ta i... Han o jag använder nog olika metoder gällande ett o annat ;), men skönt förstås att någon står på min sida också :).

Frukost i lugn o ro, sen behöver jagnog tamig ut nånstans...
Kram Skorpan

46 MissMilla :

skriven

Helt rätt det du gjorde. Man för inte så mot djur. Då fick han smaka på sin egen medicin. Min bror har bjudning i kväll. Ska jag gå? Kommer det hända ngt kul? Är rätt besviken på mina syskon som aldrig bryr sig om mig o att mina barn inte får komma. Jag tog hade om mina syskonbarn sedan jag var 14 år. Men har inte fått mkt tillbaka. Är trött efter veckan. Mkt jobb o borta varje kväll. I går personalfest.

47 Michaela:

skriven

Du gjorde helt rätt! Är precis som dig. Klarar inte av att djur far illa. Tur att du kunde göra något åt saken i detta fall. Djur är bäst!

Då var vi inne i Februari. Den månad du fyller år Ez :) Januari var väldigt tung så hoppas att Februari blir bättre!

Satte igång lite lätt med löpningen igår. Love it :) Har ju inte orkat under hösten pga allt kaos.

Hoppas att nin Lady är aktiv och mår bra. Pratar med henne varje dag :)

Nu drar Mello hysterin igång igen. Minns inte om du brukar kolla men ha så mysigt i afton i sådana fall :) Jag har tvättstuga så kollar lite sporadiskt. Kram!

Svar: Nej mellon orkar jag inte börja titta på redan.. tycker det dras i långbänk... kommer bara se finalen till svenska uttagningen och sedan själva mellon... räcker gott tycker jag... här ska vi försöka hitta en bra film till kvällen.. kram :)
Esmaralda

48 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.
Man kan aldrig ta något för givet...
Hur ser chansen ut att det ska bli ett 3:e barn för mig? Har en sådan önskan att det ska bli ytterligare plutt lite senare...
Kram


49 Lotta:

skriven

Tänk att det funkar med svart magi. Det tycker jag är bra, iallafall om det uppstår en nödsituation som med de stackars djuren på bondgården.

Jag undrar om företaget jag längtar tillbaka till kommer höra av sig till mig för jobb?

Kram L och ha en fin lördag

Svar: Chansen finns... det är fifty fifty.. kram
Esmaralda

50 Anna.L:

skriven

Samma här, jag mår dåligt av att djur far illa. Så pass att jag inte kan se bilder utan att känna en fysisk påverkan. Det gör ont, blir ledsen och stressad inombords!
Nu till min fråga: Mamma kommer hem från att ha varit på resa i Tyskland och Danmark nu på söndag, men jag är orolig för Coronavisruset mest för att jag är så utsatt. Min kropp kämpar redan med tarmsjukdom och PSC
Någon varning gällande Corona, mig och mamma och smittan?
Kram

Svar: Nej någon sådan varning får jag inte till mig.. kram
Esmaralda

51 <3:

skriven

Härligt kära Esmeralda att du gjorde som du gjorde 💪
Var det sant med mamman och akuten?
Är hon mycket dålig?
Kram

52 Louise:

skriven

Browallia: Ja vi hade ett gäng poliser i vårt område hela torsdagen. Jag träffade på en motorcykelpolis på väg hem och sen ett helt gäng när jag hade hämtat dottern på skolan. Då hade de gått med spegel och kollat under alla bilar. Många tyckte det var positivt att de var här men inte de kriminella. Dessutom så rapporterade dem innan de skulle komma på tre olika språk. Om de inte hade gjort det tror jag de hade gripit fler och hittat mer. Det är sjukt att det ens ska vara så.

Lördag idag. Och ny månad. Min månad där jag ska ut på praktik.Jag är så taggad. Det är helt galet. Att ett halvår har gått så snabbt. Jag hoppas CSN ger mig studiemedel för praktiken och examensarbetet. Jag tror inte ens att jag kommer få ett jobb. Vikariebanken har stängt sin anmälan. Blir så irriterad och jobbet på montessoriförskolan får jag inte heller. Så jobbigt är det.
Jag får hoppas vi blir godkända på examensarbetet.
Blir vi det?

Och djur som får illa. Hade jag kunnat skulle jag aldrig tvekat att ta hand om alla de katter som är hemlösa. Det är hemskt att vi har så många hemlösa katter. Ägare som inte kastrerar dem innan de går ut. Vet du att det finns över 100.000 hemlösa katter i Sverige. Helt sjukt och föreningarna gör allt för att hjälpa alla. Tycker man kan adoptera en kisse framför att köpa en kattunge. Finns ju kattungar där med. Visst är kattungar söta men de växer ju upp de med.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

53 N:

skriven

Hej esmaralda.

Känns min lady fortfarande stark?

Ser du om någon av mina tre önskningar kommer att bli uppfyllda under året?
Kram

54 Dalkulla :

skriven

Han fick verkligen vad han förtjänade. Bra det du gjorde den gången. Men att ingenting hände när du anmälde är verkligen konstigt. Men en del ser mellan fingrarna eller, helt enkelt blundar. Ungefär som gården i Hälsingland, där vissa personer säger att det inte fanns några brister. Dessa personer hade nog inte ens ledsyn.

Tack för svar igår.

Kram

Svar: Ja tyvärr väljer många att blunda.. kram
Esmaralda

55 Flytt:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut att bli en flytt till den staden för mig? Staden Ö?
Kram

56 Se:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om jag inte kommer att ha så mycket mer kontakt med dem ?
Kram

57 G.H:

skriven

Mikael :

Men shit vilken video!!! Frågan är hur säkert det är?!?!

Dock ser det så coolt ut så tror jag ska önska mig en sån hoj när jag fyller i maj 👍👍😜

Kram:)

58 Godmorgon!:

skriven

Ojda, jag tycker alltid sånt är läskigt att höra 🙈 Men det var bra gjort!



Jag vill göra ett ändring på mig, men detta innebär även risker!
Känns det som att det går bra hos B, att jag blir nöjd med resultatet och inga farliga risker tillkommer?

59 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej!
Fy f*n för djur som lider. Vissa ska bara inte ha djur. 😠

Något som verkligen är skrämmande just nu i hela världen är de där coronaviruset. Hoppas det lugnar ner sig snart! Hur blir det med din resa i mars Es? Kommer du fortfarande resa och kommer du ha munskydd?

En liten undran, kommer de bli bättre med de nya arbetssättet för mig? Ser du hur länge jag kommer fortsätta med detta innan jag får en ny praktikplats? Ser de ut som om det dröjer länge till innan de ljusnar för mig helt? Hoppas på svar! 🙏 Kram Zoey 💕

60 Godmorgon!:

skriven

Ojda, jag tycker alltid sånt är läskigt att höra 🙈 Men det var bra gjort!



Jag vill göra ett ändring på mig, men detta innebär även risker!
Känns det som att det går bra hos B, att jag blir nöjd med resultatet och inga farliga risker tillkommer?

61 Boudica:

skriven

Så svart tycker jag inte att det är, när du använde det för en god gärning! Skulle själv inte tvivla det minsta på det!

Svart har jag nog aldrig använt även om jag önskat mig det ibland. Men jag har när varit sårad, arg, försökt skicka lite elaka tankar. Om det fått effekt vet jag inte.

Sover lätt, vaknar mycket och minns många drömmar på sistone. Som denna morgon vaknade jag av att jag drömde att jag blev så arg för att när allt gått åt rätt håll med Lagergrabben på senaste, så drömde jag att han sett till att tjejen fått jobb, på vårat jobb. Jag som fått höra att han inte vill ha förhållande på jobbet, så tar han dit henne. Jag blev så arg att jag skrek och kastade saker. Och tanken att nu kommer cheferna att reagera på mitt humör. Betyder den drömmen månne något? Fick ett namn på henne i drömmen, lite nyfiket för mig själv så undrar om det kan stämma med verkligheten.

Lugn helg här, ska försöka återhämta mig från tröttheten jag haft på senaste. Börjar bli hungrig, behöver köpa lite mat snart.

Det är nästan som om något försöker hindra mig på att få svar om Lagergrabben, du gör det väl inte med flit? Näh det tror jag inte!
Men jag försöker igen. Vad är det som har fått honom att ändras? Att från undvikande och möjligt korta svar, gått till hälsningar och kunna prata lite mer med varandra. Jag som önskat att det ska bli någorlunda bra igen, undrar ju vad som hänt hos honom. Vad är det som fått honom ändra sig i sitt beteende rätt så drastiskt?

KRAM!

62 Mirre:

skriven

Godmorgon Es,
Nästa kille som jag träffar, kommer han att kunna stötta och acceptera mig i mitt psykiska mående när jag mår dåligt? Ser du vart vi träffas eller hur han kommer att se ut? Kram☀️

Svar: Han kommer älska dig precis som du är och stötta dig när du behöver.. kram
Esmaralda

63 Gunilla i Oxd:

skriven

Hej världens bästa o snyggaste spåkärring! ❤️

Igår hade jag sjukt stressigt på jobbet, dubbla kunder, det ringde, folk kom in för att boka osv..
När den värsta anstormningen lagt sig o h jag stod o fönade en kund, så blixtrade det plötsligt i höger öga..det blev lite grumligt på nåt vis..o lite sämre syn i yttre ögat 👀jag gnuggade osv o såklart var det obehagligt. Det släppte efter 7-8 minuter, det gjorde inte ont eller nåt bara blixtar o sämre synfält i yttre ögat.
Jag har ju op nya linser o tänkte shiit nu är det glaskroppavlossning (eller stroke🙈🙈), men sen såg jag att ögonmigrän beter sig så där, utlöses av stress o annat skit.

Ser du nåt om detta. Efter dessa 6-7 minuter såg jag som vanligt igen..Är ju sjukt stressad så, man får väl skylla sig själv.

Mår ju bra för övrigt förutom min skitonda nacke!!😅😅
Kramkram o njut av helgen!
Gunilla i Oxd

Svar: Jag tycker ju inte det är etiskt att besvara frågor om sjukdom... kan bara säga att det känns som ögonmigrän... kram:)
Esmaralda

64 Dalkulla :

skriven

Det här gick att läsa idag om gården i Hälsingland.
Tänk människan missköter sina djur, och människan avgör när de ska slaktas. Om människan hade gjort rätt från början hade alla dessa kor fått fortsätta att leva och mår bra. Fy fan för den j..la bonden.
__________________________________________________
Nyheter om gården!

Efter beslut av veterinär har nu över 30 kor slaktats på den gård i Hälsingland där ett fall av grov vanvård uppdagades i veckan. Nästa vecka planeras ytterligare 50 kor att skickas till slakt.

I den extremt smutsiga miljön på mjölkgården fanns bland annat döda djur som utgör en smittorisk, rapporterade SVT:s Uppdrag granskning tidigare i veckan.

Gården har anmälts till länsstyrelsen i Gävleborg 38 gånger genom åren och länsstyrelsen har också ställt krav på bättring, bland annat efter att ha konstaterat att djuren varit magra och smutsiga.

Efter att tingsrätten beslutat om rekonstruktion av mjölkgården har nu en rad drastiska åtgärder utförts. Ett dussintal djur nödslaktades omedelbart enligt rekonstruktören, Håkan Jansson.

– Det har varit för trångt och djur har farit illa. Om jag är rätt underrättad fick mellan 10 och 14 djur tas bort omedelbart och 50 får åka till slakt i nästa vecka, säger han till SVT Gävleborg.

65 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Så hemskt med djur som far illa!
Det var helt klart deras räddning att du grep in.
Otroligt bra gjort!

Rensar i lådorna o försöker påsåvis få in goda energier😊
Allt för att närma mig det som komma skall!😊
Vill framåt i livet!!

Det ljusnar dag för dag ,ser redan fram emot att det ska bli sommar 😊
Älskar värme o sol!!😊

Es,finns vårt kommande hem redan eller är det någpt bi bygger från grunden?

Ha en fin dag!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Känns som om det redan finns men ni kommer förändra en hel del.. kram
Esmaralda

66 Läroliv:

skriven

Exakt.

Kram

67 Stella:

skriven

Hej Es

Ser du om kärleken dyker upp i vår,och vem jag i så fall skall hålla utkik efter då?
Kram

68 Jossan :

skriven

Asså fy.. den tentan kan typ ja... jag gick in med känslan jag kan detta men jag såg frågorna och trodde jag skulle börja gråta. Kan inte ens tänka att jag gått igenom några av de sakerna under min utbildning. Ser hur min legitimation är längre och längre bort. Inte ens övningstentan var i närheten av denna.

När jag kommer hem ska jag ta det lugnt och ligga i soffan resten av dagen. Kanske ska tröstshoppa den klänningen från bubbelroom...

Kommer J kontakta mig någonsin igen?

Kram

69 "Lina":

skriven

Usch, så hemskt när djur får plågas..

Kommer fröken M att bli sårad av A? Eller hur ser det ut för dom?

Ha en fin lördag
Kram

70 Lilla m:

skriven

Hej Es, kan det tända till mellan mig och Mehdi?

71 Lenafena:

skriven

Bra gjort! Jag undrar vad kvinnan som isolerade barnen från sin pappa ,min fd man vad hon skall få för straff. Vissa människor är så onda så jag tror knappt svart magi hjälper. På nätterna visualiserade jag vargar som strök runt hennes säng för att straffa henne. OM man skall ha en relation med en man med barn måste man bry sig om barnen också! Direkt efter min fd dött gifte hon sig med en annan.... jag vill verkligen att karmalagen fungerar mot henne- vad tror du?

72 Bea:

skriven

All heder åt dig!
Du gjorde allt rätt enligt mig och när de som.ska hjälpa djur inte gör det, ja då får man ta i med hårdhandskarna💗

73 Ghostwriter :

skriven

Ja jag är verkligen emot svart magi och våld. Men samtidigt, man måste ju kunna göra något i den här världen och en del slutar då aldrig. Tycker knappast synd om gubben iallafall.


Du sa igår att mitt meddelande var kanske ett tecken på att jag borde göra mer för mig själv. Men ser du att jag kan lösa detta? Att jag får leva denna drömmen till att bli mamma på detta vis? Jag har bara två personer att fråga men det är jobbigt att återigen inte kunna göra något sjäv utan behöva fråga om hjälp.

Jag känner inte att jag kommer orka bry mig längre eftersom det enda som fick mig på banan var tanken på mitt barn. Och ingen förstår mig.


Kram

74 Agnes:

skriven

Haha...säger ju det...7 års singel utan tvåsamt sex...nu börjar jag känna mer o mer att det liv jag lever inte är värt att förstöra med att bli ägd.

Sexet, på solokvist, är bra mkt bättre o snabbare än vad det är med en man...inget trams, jams o dalt med att få en man på gott humör så att han kan "prestera"...i mäns värld ligger det ju på kvinnans lott att se till att först o främst mannen får ut ngt av sexet.
Så nu fixar jag själv o slipper ha ansvar för en mans njutning.

Noterade att den man jag skilde mig från, nu har en 21-årig sambo! Härligt för honom. Uppriktigt glad att han nu får ägna sig åt det han gillar...sex...och vilken man tackar nej till en tajt o slimmad pussy?
Med tanke på att mannen kom hit på falska papper från Syrien, o först 4-5 år in i vårt äktenskap valde att tala om detta för mig, så hoppas jag att hans 21-åriga sambo inte har ngt emot att den man som hon nu är sambo med, inte är 52, utan 59 år gammal!

Släng dig i väggen, Dolph Lundgren...här finns ännu en svensk medborgare som är mumma för unga kvinnor! =)

Inte ovanligt alls att speciellt personer från Syrien är båda äldre o har helt andra namn än vad de nu uppgivit för MIG. Araber, araber...suck.

Jag själv anser mig för gammal för trams o tjafs med yngre...så visst är det skillnad på könen...en man tar tillfället i akt att knulla järnet när det erbjuds...en kvinna har utvecklat en mer kräsen o svårflirtad sida, som blir som pansarplåt ifall en man vågar sig fram...

Ser mig dessutom som alldeles för bra för att involvera mig med vad skit som helst...varför släppa till när jag vet att det är knulla snubben vill...är inget jävla runkhål, liksom...så nepp...här blir det inget jävla "mer, mer, mer"...för det är jag för bra för! =)

Kram!

75 <3:

skriven

Hej es, jag blev lite sårad innan.. stämmer det att han faktiskt hade stress i huvudet och behövde få annat fixat?

76 Sessan:

skriven

Glad att du såg till att hästen fick ett bra hem och att djuren blev omhändertagna!
Ser du nå ljusglimt för mig framöver som jag kan ha i tankarna nu när det är så jobbigt med allt?

77 Zuzeee:

skriven

Hej ems

Den ena lampan släcker o tänder sig sig hos mina föräldrar den går så varje dag från o till kan det vara min mormor som försöker säga något?
Vad i så fall?

Kram

78 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
En liten undran, kommer de bli bättre med de nya arbetssättet för mig? Ser du hur länge jag kommer fortsätta med detta innan jag får en ny praktikplats? Ser de ut som om det dröjer länge till innan de ljusnar för mig helt? Hoppas på svar! 🙏 Kram Zoey 💕

Svar: Ja lite bättre tor jag det bli... tänk positivt.. kram :)
Esmaralda

79 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Vad bra att du gjorde det. Märkligt att inget hände trots att du anmälde.
En tjej på kaninforumet lade ut en bild på sina kaniner när de satt i buren, en dubbelbur som bara används av kaninerna för att äta och bajsa för de är frigående (vilket stod förklarat i bildtexten) . Någon anmälde att hon hade för liten bur och länsstyrelsen fick komma dit och titta. En annan dag lade hon ut en bild på sin klippta angorakanin (det stod i bildtexten och det syntes på bilden att det stämde) . Då var det någon (antagligen samma person? ) som hade anmält att hennes kanin hade obehandlad skabb. Länsstyrelsen fick göra ett nytt besök.
Sen hade hon tagit kort på sin dotter med gallret till kaninburen över sig och lagt till någon skämtsam text som gick ut på att det inte är bra att förvara varken barn eller djur i en bur (forumet heter "Friare kaninliv" och försöker uppmuntra folk till att ha frigående kaniner). Det var ganska uppenbart utifrån bilden att hennes dotter inte blev plågad när hon blev fotad med burtaket över sig. Ändå var det någon (samma person en gång till?) som anmälde till socialtjänsten att hon förvarade sin dotter i en kaninbur. Så då fick socialtjänsten också komma på besök.
Hon har fått godkänt både som mamma och djurägare.
Men trist att någon tar resurser av myndigheterna så att de inte hinner kolla upp sådana som verkligen missköter sig.
Det var antagligen därför ingen hade tid att kolla upp den där sabla bonnlurken för alla var hemma hos Helen och kollade på hennes nyklippta angorakanin i sin dubbelbur.

Kram ThereseC

Svar: Exakt... så irriterande !! Jag tror det var samma person som ville ge igen för något och valde att göra det på detta omogna sätt.. kram
Esmaralda

80 Ghostwriter :

skriven

Du sa igår att mitt meddelande var kanske ett tecken på att jag borde göra mer för mig själv. Men ser du att jag kan lösa detta? Att jag får leva denna drömmen till att bli mamma på detta vis? Jag har bara två personer att fråga men det är jobbigt att återigen inte kunna göra något sjäv utan behöva fråga om hjälp.

Jag känner inte att jag kommer orka bry mig längre eftersom det enda som fick mig på banan var tanken på mitt barn. Och ingen förstår mig.


Kram Och ha en fin Lördag

Svar: Ge dig själv lite tid att tänka igenom, bearbeta och landa i tankar och känslor... prata gärna med en professionell person som kan hjälpa dig reda ut... du kommer landa riktigt bra.. kram
Esmaralda

81 Kickan:

skriven

Så bra att du hjälpte de stackars djuren tyvärr finns det många som man undrar varför har de djur när de uppenbart inte tycker om dem. Nu har vi flyttat vilket känns bra jag undrar kan du se om min dotter också skall flytta med eller utan man inom en snar framtid. Kram

82 B:

skriven

Hej, blir det kul om jag går ut ikväll? 🙏

83 Jenny:

skriven

Ibland är det nog befogat att göra det man kan för en god sak på sikt, även om det innebär att någon tar (lindrig) skada på vägen...

Esmeralda, har känt några dagar att jag vill skriva till dig och be om råd. Jag har ända sedan jag var liten ”längtat hem”. Tydligen sa jag det till min mor ibland också och hon förstod inte. Jag var ju hemma...

Har också en speciell...gåva vill jag se det som, även om andra bara anser mig vara knäpp.
En dag tänkte jag tex på min mormor som varit död i många år, hon stod mig nära och jag överväldigades av sorg att hon inte fick se mina barn. Då föll ett lugn över mig, en inre röst som sa ”men kära vän, det är klart jag har sett och ser dina barn”.

Har alltid känt mig fel och annorlunda. Inte riktigt passat in eller fungerat som andra människor. Tror inte jag är förmer än någon annan. Men kanske annorlunda sammansatt, lite fel proportioner för att vara människa. Alldeles för känslig, för full av kärlek och för lojal. Och jag går sönder av att vara jag.

Trodde ett tag att jag funnit en likasinnad. Som mötte mig själsligt. Det kändes som ett hem att vara nära honom. Men han lämnade mig för ett par månader sedan (efter nästan två år) med orden att han inte kunde ge mig det jag förtjänade i gengäld för allt jag gav av mig själv. Att jag var den mest fantastiska och kärleksfulla han mött, men att han inte kunde leva med att inte vara lika bra för mig. Sedan dess har han inte hört av sig.

Det låter som en klassisk klyscha, en variant av ”det är inte du, det är jag” och du förtjänar bättre. Den har jag hört förr... Men den här gången känns det annorlunda. Lurar jag mig själv/lurade han mig eller var det något speciellt? Är det i så fall värt att försöka återuppta?
Ser eller känner du något för mig?
Ska jag acceptera att jag inte passar in och leva mitt liv så gott det går ändå? Och kan jag få tillbaka min speciella kärlek (om det nu var så) och vad behöver jag då göra för att det ska bli bra?

Tack för din blogg och den tid du lägger ner. Många kloka ord som hjälpt mig komma vidare i mina tankar.

Svar: Jag tror att du ska sluta fred med den du är för du är en fantastisk person... mormor nickar och håller med. Du är kanske inte stöpt i samma form som alla andra men din form är inte sämre på något sätt. Försök förhåll dig till din käsnlighet så det inte sliter för mycket på dig.. i övrigt, var precis som du är... kram :)
Esmaralda

84 Eva:

skriven

Du är så jävla skön!! Queen of fucking everything!:)

Svar: Nu rodnar jag lite... kram och tack :)
Esmaralda

85 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.
Man kan aldrig ta något för givet...
Hur ser chansen ut att det ska bli även ett 3:e barn för mig?
Kram

86 Mirre:

skriven

Tack för svar Es.. vad fint skrivet kram💛

87 Zzzz:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande som händer mig?
Kram

88 <3:

skriven

Är min magkänsla rätt att det börjar bli bra igen mellan mig och M.
Hon verkar ha saknat mig mycket och skriver att hon vill prata och förklara.
Kram

89 Misstjejen:

skriven

Hej

Trodde aldrig att jag ska tåla så mycket av kritiskt imorse och bara står stannar... jag tänker bara på positiv, kärlek och glädje. Jag är inte likande som förut att jag borde gråter eller något. Men här gång var jag inte såna. Testar universum mig eller vem kan det vara... jag var bara så starkare här gång och var trevligt mot dom.

Så nu kan jag andas igen och allt har lugnt ner sig.

Det förvånar mig direkt av idag. Försöka ger så mycket kärlek som jag kan. Jag gjorde ju bra jobbet.

Dom testar mig? Så ser om jag klarar att gör rätt sätta.

Vilka kärlek jag har så mycket att ger.😊❤

Ha det bra

Svar: Bra.. du har spårat in så rätt nu.. fortsätt längs den vägen.. kram :)
Esmaralda

90 Meje:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan inte låta bli att känna mig lite ledsen över att ingen från det hållet verkar bry sig om yngsta barnet.
Vi har ju ett till barn ihop och de har ju alltid varit bra med det barnet.
Tror de inte att det här barnet är deras? Fortfarande?
Eller verkar de ändå
Förstått att det är det nu?

Verkar det läggas skuld eller misstankar mot mig? Eller verkar det finnas positivt i det här positiva känslor och tankar?
Kram

Svar: De behöver lite tid för att ta till sig det hela.. kram
Esmaralda

91 Helena:

skriven

Hej Ez! Först tack för ditt svar häromdagen ang. Min sambos familj och vårt bråk. Jag inser nu att det inte är värt och att dom aldrig kommer komma till insikt.
Usch vad hemskt det är med djur som far illa! Sånt blir man så arg på...
På tal om det, såg inte ifall nån annan frågat samma sak men coronaviruset, tror du det är mänskligt framställt? Hur kommer det gå för Sverige kommer vi klara oss? Tycker det är så obehagligt!
Kram

Svar: Jag får en känsla av att det inte är så allvarligt som man först tror.. mer som en vanlig influensa.. typ... kram
Esmaralda

92 M:

skriven

Hej Es

Hur ser min nästa kärlek ut?
Kram

93 Yesss:

skriven

Hej!
Jag undrar vad du har för kontaktuppgifter och priser till att bli spådd :)

Svar: maila mig på: [email protected] och jag mailar info tillbaka till dig :) Kram
Esmaralda

94 Ullie:

skriven

Men fina du åhh va skönt att du kunde fixa med hästen och alla de andra djuren åh man blir ledsen bara utav att höra det
Trevlig fortsatt helg kram ullie

95 Ghostwriter :

skriven

Jag förstår inte vad du menar :(
Du har sagt i seans/kommentar att du ser insemination. Och nu att jag ska landa i detta beskedet. Jag vill inte prata med någon. För de spelar ingen roll för mig. Jag kämpade för insemineringen och känner att jag vill lösa saken, inte sen inte efter flera år. Då kan jag lika gärna leva utan mina drömmar och sluta göra saker för mig själv.


Kram

Svar: Det kommer... men först ska du må väl inombords och gör du inte det, då är det inte rätt i tiden för barn.Försök landa i dig själv, det är viktigt.. kram :)
Esmaralda

96 Ullie:

skriven

ja nu är jag inne här igen oh kikar hos dej
hoppas helgen varit bra.

saknar min papppa så och svärmor som gått bort
ändå händer saker här hemma man undrar om någon utav dem kikar in till oss ?
någon som ofta känns ta mej i håret tex

tusen tack och hoppas u nån gång hinner känna
Tack snälla Es och in måndag

97 Ullie:

skriven

UndrAR IFALL MIN kommentar kom bort ?
ja saknar så mina anhöriga som gått bort . skulle önska om du såg de är hos oss?
tycker de gör saker och tar mej i håret som jag gillade och känns som jag känne närvaro

tusen tack på förhand
kramar ullie


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: