Trolla med rester.....

Nästa gång du lagar pasta & köttfärssås.. gör lite extra av båda delar

Dagen efter  har du ingredienser till  en himla god pastagryta !

Du tar en ugnsfast form

Du varvar pasta & köttfärssås och river lite ost.. gärna permesan

Överst häller du  typ Kelda ostsås eller nåt liknande

 
 
 

Tio minuter i ugnen på 230 grader och det är klart !!

En krispig sallad till och alla blir nöjda !

💖

 Eller varför inte  använda dina rester till en pyttipanna ?
Jag älskar pytt och man kan ju ha  i typ vad  om helst och den blir personlig !
Ett stekt ägg och lite rödbetor till blir liksom pricken över !
 
 
 
Av resterna kan man också gör en rejäl omelett i ugn
Man  kan ha i typ överbliven broccolli .. lök... påläggsskinka eller vad man nu har som ligger och dräller i kylen... vispa  ägg och rör ner det du har... salt & peppar och det blir hur gott som helst
 
 
Mat ska inte kastas och med lite fantasi kan man ta det mesta tillvara och trolla fram en helt ny middag !
 
Någn som har fler tips ?
Kram & kärlek
1 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Vi svenskar måste bli bättre på att minska matsvinnet, för det är otroliga mängder mat för svindlande summor som kastas rakt i soporna. många är rädda för resterna om det stått en eller fler dagar och kastar väl därför. Att göra omelett och gratäng är ju jättebra, ostsåsen är ju perfekt till mycket.jag lagar inte så mycket mat, äter stadig lunch på jobbet och kanske bara nåt lättare på kvällen. På helgen gör det mej inget om jag äter samma mat 2ggr, har ingen hos mej som gnäller...
En liten fråga också...
Kommer saker och ting ordna upp sej utan vidare konsekvenser så ekonomin blir lite mer stabil?
Kram🌷

2 Anna.L:

skriven

Håller med dig! Mat ska inte kastas (om den inte är dålig)
Jag brukar trolla fram en heldel i köket, använder aldrig recept utan låter kreativiteten flöda och tager vad jag haver.

Undrar gällande imorgon, ska tidigt iväg till sjukhuset för att få järndropp.

Men min mage är i olag (orolig för resan dit, tvistelsen och hem), sedan fick jag imorse en sträckning i ljumsken. Gör ont och kan just nu inte gå helt normalt/smärtfritt. Osäker hur länge detta håller i sig.
Även viktigt att inte ha infektion/feber och bakterier i kroppen vid järndropp.
Kommer det gå bra? Eller bör jag skjuta upp besöket pågrund av omständigheterna? Känner mig orolig.
Kram från mig

3 sus:

skriven

hej
tack för tips...
alltid uppskattat.
vill han hem nu?
love sus

4 Jongan:

skriven

kommer vi att förlova oss? Efter 12 år tillsammans undrar jag inte om han är pappa till mina barn utan kommer han att ta de steget då den symboliska delen inte är så viktigt för honom men den är viktig för mig.

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om J honom inatt och jag går efter honom för vill säger förlåta.

Vad betyder det?

Tas han inte emot det... uppfattas vad det sägs

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Längtar efter J han ska utflytta. Jag står ut så mycket med honom tills jag är fri. Kommer jag mår bättre och mer lyckligt utan kontrollbehov och allt som negativ...

Kommer jag mår bättre?

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur är det med min relation med C kvinna och vill berätta något bra för henne.

Ha det bra

8 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig lite besviken över att jag inte har någon speciell vid min sida imorgon på alla hjärtans dag. Det har råkat sig så att jag nästan alltid är singel på den dagen och jag skulle vilja få fira den med någon speciell.

Imorgon är jag bjuden på Valentine’s fest, och vill så gärna gå, men är tyvärr bortrest just imorgon. Så kan inte närvara på festen. Inbillar mig att jag går
miste om HONOM. Tänk om jag skulle ha träffat någon speciell man på festen? Känns det så?
Kram

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det går med mavrick för jag bruka följa honom i facebook. Kommer han var skyldigt eller oskyldigt?

Var allt misstag som han gjorde?

Ha det bra

10 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron Es!
Åh vad kul att se att fler gör som jag 🤗
Jag slänger ingen mat utan gör nåt annat gott av resterna. Vi äter ju mycket torskrygg o lax o det man får över brukar jag sedan göra en god gratäng av. Jag använder både potatisarna, fisken o såsen som blivit över.Jag brukar fylla på såsen med lite grädde o goa kryddor. Överst täcker jag med tunna tomatskivor o riven ost så mumsigt😋
Har jag korv o mos över, blir det tysk potatissoppa av dessa rester. Då bryner jag strimlor av purjolök, slantar av morötter tills det blivit mjukt. Täcker därefter med vatten o en buljongtärning.Skär korvarna i små bitar o sist lägger jag ner mosen, som gör att soppan blir lite fylligare o låter allt koka samman himmelskt gott!
Det blir nya goa rätter av allt jag lagar man ska inte slänga mat...

Jag undrar om du kan se vilka det är som besöker mig när jag är ledsen för jag är sjuk😪 En stark kvinnlig parfymdoft samt en man känns det som som har en förfärlig fotsvett.
Hoppas på din hjälp.
Kram o kärlek fina du. 🙏🌸💜🌸👍🦋

Svar: Vilka bra tips.. tysk potatissoppa har jag aldrig hört talas om ! Dina besökare är ingen du känt i detta livet utan ni har en gammal länk mellan er från ett av dina tidigare liv.. de bryr sig verkligen och de kommer med mycket kärlek... kram :)
Esmaralda

11 Ghostwriter :

skriven

Menar han att han inte känner attrakation längre? Du skrev för bara någon dag sen att hans tankar,känslor pendlade hit och dit. Hur kan dom ens pendla när det enligt honom är totalt hjärtstopp :’(



Svar: Svårt att säga... här får du själv känna in.. kram :)
Esmaralda

12 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
I vårt hus har vi grannar några våningar nedanför oss. Ung kille fil verkar bo med sin tjej. Vi hälsar och så, så han verkar trevlig. Men de luktar alltid ”weed” o hissen luktar alltid det efter att de vart där. Kommer o går många unga killar fr hans lägenhet o ibland har personerna varit väldigt höga. Detta känns lite sådär. Vad får du för känsla?
Kram

Svar: Nja.. nog tror jag de röker på ibland... men så länge de sköter sig och inte stör så ser jag ingen fara.. kram
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Finns så mycket att laga o så lite en gör ;). En utmaning är det att få maten på bordet varje dag. Går bra då en är ensam, men då alla är hemma... Konstigt nog brås barnen inte på sin mamma, hon åt allt o mer därtill då hon var barn ;).

Ätandet, det ohälsosamma,börjar ju verkligen synas, o kännas. En spark i ändklykan är nog vad jag skulle behöva för att komma igång med kost o motion... Motivationen saknas totalt, finns väl ingen orsak till det egentligen, men icke. Kanske får karln mig att gå på gympa o gym? Är han vältränad Es, eller ligger han hellre på soffan o tar sig en cigg? Är han alltför vältränad får jag väl ångest över min kropp ;), fast iofs kommer han knappast in i mitt liv på flera år så....

Ha en bra torsdag!
Kram Skorpan

Svar: Han gillar att röra på sig men är ingen som överdrivet tränar.. det kommer funka bra... kram :)
Esmaralda

14 ?:

skriven

Ser så gott ut.

Har en fråga om OK. Yngste svärsonen fortsätter "osa" missnöje med svärmor (mig). Tror sig ha rätt att styra och ställa med mig och jag ska göra som han tycker och anser. Det rinner av mig för det är ju faktiskt så korkat beteende. Det som oroar är dotterns liv med honom framöver, med den kvinnosyn han verkar representera. Han är bara 44 år i år och med den attityden så ung kan jag se att den kommer att bara öka med ålder. Han har ju tidigare visat ett osunt intresse för dotterns arv (sommarstuga som skrivits över på henne) och hans reaktion när vi bytte bil mm. Han verkar ha räknat med diverse som redan sitt. Kan inte tro att äktenskapet kommer att hålla, det bådar inte gott för dottern i framtiden. Tre barn, äldsta myndig i år, mellanbarnet myndig om två år och sladdisen om sju år. Undrar om du kan se något om detta? Ev. tidsram?

Svar: Mycket obehagligt med denna svärson - och det kommer inte på sikt att hålla mellan honom och din dotter... det kan bli en ganska uppslitande separation när den kommer men det är övergående.. kram :)
Esmaralda

15 EPM :

skriven

Fried Rice kan man göra av i stort sett allt!, är ju asiens svar på pyttipanna... Grönsaker, ägg, kokt ris, soja och sriracha- värnande och gott!

Jag tänker mycket på A, jag tror inte han är en oseriös person. Jag är mer orolig över att han kanske vill träffa någon mer än han vill träffa mig... men jag vill inte tänka sönder känslan denna gången. Tiden får visa lite hur det blir.
Jag vill bara bli riktigt uppvaktad och ”swooned away” av någon nån gång...

Valentin har alltid varit en konfliktfylld dag för mig, besvikelser, ser du nåt om vad som sker i år...?

Kram

16 Moonshade :

skriven

Hur stor är möjligheten att jag får blommor utav honom imorgon? Har tanken funnits där?

17 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Har messat lite med min söta mörklockiga kollega M... han skriver så gulliga och snälla saker till mig, känner nåt då jag tänker på honom. Känner han något litet också? Intresse? Värme? Glädje? Något? Någon varm känsla? Väcker jag något hos honom?
Kram

Svar: Han känner glädje. kram :)
Esmaralda

18 Helena Ir:

skriven

Jag får ytterst sällan mat över,eftersom jag tillagar efter vissa mått,och aldrig äter mer än det som jag gör på min tallrik. Tar inte mer alltså. Mat ska inte kastas heller..det är jag för snål för..också ett sätt med ansträngd ekonomi.

Jag är bra på att få pengarna att räcka till men just nu är det trist att ha det så här..snåla och snåla för att kunna göra det lilla extra ibland. Men jag är inte ensam om att ha det så här..
Finns de som har det värre..Hoppas på något slags förbättring för egen del..

Ha det så bra!

Kram :)

19 SusanneAmalia :

skriven

Vissa rester blir så goda att om maten inte räcker blir tillnmorgondagens middag blir alla besikna.. Exempelvis köttfärssås och pasta. Nästa dag blir det köttfäspaj med mangosallad till.. Den maträtten är så poppular att den slår grundrätten.. Skulle någon äta upp köttfärssåsen blir det ett himla liv..

Åker till Sälen vecka 9...
Hundspann, pistmaskin, våfflor, scooter och massor av skidåkning.. Ska bli kul.. Kommer att bli såå bra..


Nu ska huset (såökhuset) säljas och bort.. Känns super. Äntligen Kommer jag att få lugn på de andar som finns runt omkring detta hus och de som besöker mig och min familj.. Jag har salt i hörnen salvia och jag vågar inte åka till huset.. Så fort jag har varit i närheten harcmassor av olyckor innträffat mig och min familj.. Detta hus är verkligen ett hemskt hus..

Önskar dig och alla bloggare en fantastisk dag.. Kramar och kärlek..
EllaBella och Saga önskar alla blocgdjuren och tvåbeningar en härlig torsdag.. Slick puss och kurr...

Svar: Skön att huset ska säljas !! Du kommer känna att hela du mår bättre... kram :)
Esmaralda

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Får jag fråga och jag tycks att jag är förvirrar. Jag fick vet att jag ska få B kvinna som kontaktperson men du sagt det blir en annan person?

Ha det bra

Svar: Där kan jag ha haft fel.. du får se hur det blir.. kram :)
Esmaralda

21 <3:

skriven

Går det lite troll i P och mina sms ?

Ser det ut att bli någon alla <3 dag dejt för mig på fredag ?
Kram

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja inte ska man slänga mat inte ! När pojkarna var små gjordes det Tina Nordströms köttfärspaj när vi hade köttfärssås över ,vilket inte var allt för ofta ;-)

Sol och krisp i luften härligt ! Sonen med flickvän är och möter en tomtsäljare Håller tummarna att de hittar "sin" tomt .

Blir det husbygge av tro :-)

Kram Anki med flock

23 Dunegull:

skriven

Blir det innan eller efter sommaren jag kommer få erbjudande om bättre tjänst på jobbet?
Kram

24 Anna K:

skriven

Kära Es!

Fick precis ett chockat besked att jobbet jag nyss börjat på får jag ej vara kvar😢
Har verkligen gjort mitt bästa men dom anser jag saknar erfarenhet på så många bitar och har ej tid att lära upp. Känns så ledsamt.
Ser du något nytt jobb i sikte snart?
Vill ej gå arbetslös.

Kram A

Svar: Det kommer nytt som passar dig bättre.. kram :)
Esmaralda

25 Hedwig:

skriven

Om man har ägg/mjöl/smör kvar kan man göra en kaka som man även kan lägga i fryset sedan..Om man har grönsaker/potatis/kött kvar kan man koka en soppa..Det gjorde jag igår för jag är väldigt förkyld, köpte ekologiska kycklingvingar och kokade en god soppa på dem och olika grönsaksrester.

26 Elin:

skriven

Hinner jag gå ner i vilt till sommaren så jag hinner bli nöjd över min kropp?
Kram

27 AnnaK:

skriven

Alltså....ser du något om hur jag kan dra in extra pengar? Ska sälja av grejer men behövs mer.

Kram 🤗

28 Esset :

skriven

Tummen upp! 👍
Behöver ruskas om med inspiration kring att tänka mer matsmart..
Ska testa på omelett i ugn idag :)
Förvirrad och tyngre tid för mig just nu. Känner mig handlingsförlamad och en viss meningslöshet. Har börjat ta medicin och ska börja gå på samtal. Kämpar på.. Funderar på att prova på hypnosterapi/regression. Får du till dig något om min situation, något positivt på ingång trots allt? Minsta lilla skulle betyda mycket.

Kramis!

Svar: Bra med kombon medicin och samtal, det kommer ge dig energi.. vänta gärna lite med regressionen tills du kommit igång med dina samtal... det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

29 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Gud vad gott! Nu blev jag hungrig.😂🙈 Något man måste prova på.

En liten fråga: den blogg medlemmen som du såg skulle bli sjuk men som kommer bli helt frisk, kan du se om de var en man eller en kvinna? Ålder? Kan du se något om denna personen?
Kram Zoey 💕

Svar: Nej tyvärr, några mer detaljer kom inte till mig.. kram :)
Esmaralda

30 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Gud vad gott! Nu blev jag hungrig.😂🙈 Något man måste prova på.

En liten fråga: den blogg medlemmen som du såg skulle bli sjuk men som kommer bli helt frisk, kan du se om de var en man eller en kvinna? Ålder? Kan du se något om denna personen?
Kram Zoey 💕

31 Mt:

skriven

Hej!
Kommer jag bli beviljad lånet? Allt skulle bli så mkt bättre då..
Kram!

32 Elin:

skriven

Känner han oxå av attraktionen mellan oss?

33 Camilla:

skriven

Kära Es.Jag har ju sökt jobb, men nu fann jag en kort utbildning som jag sökte till, vet inte om jag klarar av den, den är på finska, gjorde jag ett misstag? Jag gör ju allt för att ha chans till ett riktigt jobb...
KRAM

34 Berg :

skriven

Kul att höra att ni planerar besök uppåt landet igen. Hoppas ni hittar lämplig stuga!

En fråga.. oavsett små detaljjusteringar, så kommer jag inte kunna hindra att det blir en skrivelse om barnen. Pappan vill dela upp sommaren på speciellt sätt. Är det din uppfattning att jag kan sitta lugnt i båten? Det kanske inte spelar någon roll? Att det inte är så viktigt, att barnen ändå kommer att driva på förändringar i boende framöver? Eller vad tror du? Tacksam för råd.

35 Mig:

skriven

Hej,
Hur ser resten av resan ut att bli? Börjar känna mig lite less på att resa med honom men vet inte om det är värt att åka själv längre..
Kram

36 Cecilia:

skriven

Så bra tips! Tycker det är onödigt att slänga mat som går att äta, gör nästan ont i själen. Här hemma brukar det nästan alltid bli ris över och då steker vi det! Ha i ägg, frysta grönsaker eller det som finns och kanske lite bacon, korv eller köttbullar + lite soja. Det blir som en asiatisk version av pytt i panna, väldigt gott och enkelt!

Börjar redan fantisera om en semesterresa under sommaren. Jag hoppas dock på att få ett sommarjobb och arbeta dessa månader, men i slutet vill vi nog åka iväg någonstans om ekonomin tillåter. Ser du om vi kommer ha råd? Kramar

Svar: Ja det ser ut som om du kommer göra en mindre resa... kram :)
Esmaralda

37 SOL:

skriven

Varför hör han av sig efter all tid? Vad vill han?

Kram

38 Skorpan:

skriven

Så jag får ha min fettlever i fred då ;)? Nej det har jag inte, vad jag vet, men det kan ju komma ett o annat..
Tänk om mannen kunde brådska lite, imorgon kunde han t ex dyka upp ;).
Tack för svar Es!
Kram Skorpan

39 Michaela:

skriven

Tack för bra tips! Jag gillar ju inte att laga mat utan hade helst ätit ute varje dag :) Men idag blir det köttfärsås och spagetti hos mamma :)

Kommer det bättre måendet och sömnen tillbaka snart? Något annat du ser kring mig? Positivt på ingång? Varningar?
Jag kämpar på!

Hoppas att solen lyser på er nere i söder. Fint väder i Sthlm idag :) Kraam!

40 Ghostwriter :

skriven

Men känner han verkligen så att de inte finns något alls kvar? Att de bara dog ut. Tycker inte de låter rimligt ens.... med tanke på allt vi gjort.

Har frågat direkt men får inte så tydliga svar jag önskar
Kram

41 Jennie:

skriven

Ja hurra så känner jag också, så känslan är ömsesidig! Tanken på honom får mig att le men är ändå inte intresserad av honom på det sättet. Men gullig är han, hoppas jag får honom att le också😀😀😀

Är på resa imorgon då det är alla hjärtans dag, jag är den som brukar överraska mina fina jobbkompisar med hemgjorda kort där jag skriver något speciellt till var och en, brukar ge var och en en ros, etc. Imorgon är jag dock borta.

Kommer de att märka att jag inte är där?

Svar: Ja, det kommer helt klart att märkas.. kram :)
Esmaralda

42 Michaela:

skriven

Glömde! Häromveckan sa du "Nånting bra visar sig snart". Har jag missat det månne? 🙈 Nått jag inte haft utkik efter som jag borde ha?

Sen tänkte jag ang er Stockholmsresa .... får man komma förbi bara och hälsa samt ge er en kram och lite gotti gott? :)
Kram

43 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda är Anders fortfarande singel ?
Såg en liten kommentar från honom jag funderat lite över 🙈
Tror jag måste få utforska honom lite som du skrev tidigare för att få veta.

Så tacksam att allt verkar ha gått bra med försäkringsbolaget och läkarintyget.
Kram

44 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda är Anders fortfarande singel ?
Såg en liten kommentar från honom jag funderat lite över 🙈
Tror jag måste få utforska honom lite som du skrev tidigare för att få veta.

Så tacksam att allt verkar ha gått bra med försäkringsbolaget och läkarintyget.
Kram

45 Mam:

skriven

Hej esmaralda.
Tack för riktigt bra tips.!!
Jag som älskar mat i ugn. Dels för det blir gott. Och lätt och brukar bli ganska mycket. Sen gillar jag kladdiga historier.

Lite av den magiska gränsen...
Ser det ut som om jag får ett 3:e barn innan jag är 35 år?

Kram

46 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om vi bor kvar här tills sonen hinner börja skolan här i området?
Eller kan en flytt och partner komma innan? Kram

47 MissMilla :

skriven

Den där pastasåsen ska vara god har jag hört. Den kan man ha i broccolisoppa.
Har de pratat om mig på jobbet, känns som om de snackat skit bakom ryggen o tycker en massa. Speciellt en som går omkring o ler. Men tänker på mig själv nu o slutat vara hjälpsam.

48 Browallia:

skriven

Tack för bra tips! Tyvärr äter jag övervägande halvfabrikat som bara är att värma i ugnen, det är en nödlösning pga mitt mående och diagnos. Så får det vara tills jag mår bättre :) Kram



49 Rädd:

skriven

Hej E!

Blir det något av husen som är ute till försäljning nu? Får vi låna pengar av p? Kommer vi behöva det?

Kram och kärlek.

50 Alie:

skriven

Bra tips, nej mat ska inte slängas.

Har följt rapporterna kring Coronaviruset sedan start.. som ofta undanhålls information för att inte oroa som ger effekt som kaos. Men efter senaste rapporter om spridning undrar jag om du ser någon att det kommer drabba Sverige/Norden i den mån att stor del av våran befolkning drabbas?
Kram :)

Svar: nej det känns inte som om det ska bli en allvarlig epidemi här... kram :)
Esmaralda

51 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Man kan även köra torsk, en äggstammning och köra vartannat med skivad potatis. Blir typ som fisk pudding. Om man vill vara nyttig och körande fisk..

Ser du om han tänker på oss? Bryr sig om oss och finns det känslor?
Kram

52 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om min situation kommer att lösa digivning förändras? Att jag har en partner som jag kommer att leva tillsammans med?

Ser det ut som om jag kommer att vara själv nu ytterligare tid innan det händer?
Kram

53 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det omöjligt ut att det skulle bli en seriös relation med den mannen igen?
Att det skulle bli något seriöst mellan honom och mig igen?
Kram

54 Vonsan:

skriven

Hej.
Jag undrar lite över hur det kommer att bli för mig. Har några vänner, som jag tycker om att umgås med men känner mig ändå ensam. De vänner som jag har har många fler än vad jag har.
Jag bjuder hem ibland och hittar på lite grejer att göra och de gör även de andra men jag känner att jag skulle vilja ha fler vänner. Kan du se om jag får det.

Svar: Javisst får du fler vänner... särskilt en som är riktigt kul och bra.. ta alltid egna initiativ.. kram :)
Esmaralda

55 ?:

skriven

Oh, tack tack tack för ditt svar, betyder så, så mycket kära Ezmaralda. Hoppas vi finns då och kan hjälpa henne igenom detta. Vill ju att hon ska ha ett bra liv och kanske finns det en ny bra man för henne i framtiden.

Tusen tack igen

KRAM

56 She:

skriven

Hej! Hittar jag nytt jobb innan sommaren?

57 Lotta:

skriven

Omelett i ugn är ju mums 😊. Jag är just nu så himla trött på att laga mat, då är det bra med lite tips som är snabba att fixa.

Jag undrar om det var en vinst för företaget när jag slutade alternativt att dom ångrar sig????? Så viktigt för mig faktiskt då jag har så svårt att släppa.

Äntligen sol
Kram L

Svar: Jag kan inte känna in att det är varken eller... ganska neutralt känns det som... någon saknar dig dock... kram
Esmaralda

58 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar ändå, Es!

Jag önskar av hela mitt hjärta att den personen som hade blivit sjuk men som kommer leva ett långt liv hade varit min mamma som fått de beskedet. 😢💔 Jag vet inte hur detta kommer att sluta men jag önskar av hela mitt hjärta att min mamma kommer leva ett bra tag till. Jag fattar inte Es ... Har inte våran familj lidigt nog? Varför just hon? Jag vet att man ska leva i nuet och ta vara på alla underbara stunder. Men fattar fortfarande inte. Varför? Varför hon av alla människor? Jag skulle ge 30 år av mitt liv till henne. Bara hon lever ett bra tag till. 😢💔

Hur ska man hitta styrkan i detta? Ber till gud varje och flera gånger om dagen. Gud gör mig så arg vid såna här omständigheter. Snälla Es, vid varje healing tillfälle skänk så mycket du bara kan till min mamma. Önskar hon blir frisk. Snälla gode gud, gör henne frisk och ta henne inte ifrån oss, iaf inte än! 🙏🙏🙏🙏

Kram en mycket ledsen Zoey 💕

Svar: Jag ska ta henne med i healing.. hur det går kan jag inte riktigt se... men jag hoppas av hela mitt hjärta på det bästa... stor styrkekram
Esmaralda

59 CoRONA:

skriven

Vaaaaaa..... kan det stämma att 60%-80% av all jordens befolkning kommer att smittas av Coronaviruset???

Svar: Jag tror inte det blir så hög procent. kram
Esmaralda

60 AnnaK:

skriven

Inga tips på hur jag kan dra in lite extrapengar?

Kram 🤗

61 Mikael:

skriven

Kasta? Här äts alltid allt upp :)


Vet inte varför jag får upp en bild av hur det ser ut när Ez ska ut och resa och folk jublar när hon kommer fram och vinkar :)


https://youtu.be/ctuByt_4eRc

Kram
Mikael

Svar: OMG OMG OMG vilken resa.... kram :)
Esmaralda

62 Dunegull:

skriven

Blir jag snart lycklig? Trodde 2020 skulle bli mitt år och det kanske det blir men känns ändå lite hopplöst med allt. Har många drömmar som jag så gärna vill ska hända och bygga vidare på.
Kram

63 Jossan :

skriven

Sitter hos nagelbyggaren och väntar på min tur. Det är sån extra lyx att göra det tycker jag.

Ringde till läkaren och de kunde inte ge mig tid innan 5/3 halv 11 sen var det fullt. En inte tillmötesgående person. Jag ska nog byta vårdcentral efter detta...

Imorgon är det alla hjärtans dag och min systerdotters 5års dag. Kommer nog aldrig träffa någon att fira den dagen med...

Inatt drömde jag att jag förlorade jobbet.. vad betyder det?

Kram

Svar: Jodå du kommer fira alla hjärtans dag men din partner, det kommer ! Drömmer handlar om rädsla för förluster.. kram :)
Esmaralda

64 Camilla:

skriven

Jag hade helst ätit fisk och medelhavskost varje dag😊
Ser allt bra ut kring mig och familjen? Hoppas att vi går mot ljusare tider! Kram och ha en fortsatt fin dag!

Svar: Ja det kommer en hel del positivt... lite dalar också men vägen känns stabilare... kram :)
Esmaralda

65 Moonshade:

skriven

Finns och vad är möjligheten att jag får blommor eller något utav honom imorgon? Har tanken funnits?

66 EPM :

skriven

Haha! Jodå, det blir en bättre Valentin tror jag minsann. 😊

Vi ska ses igen... Hoppas det här kan bli starten för något som är mysigt och fint och en hållbar relation- oavsett hur det utvecklas 😊
Jag tycker om honom...
Jag inte skrattat så mycket ihop med någon på länge... det är så härligt!

Kram

67 Boudica:

skriven

Ja just matrester är jag dålig på att ta vara på! Har sån dålig fantasi när det gäller mat, så jag följer oftast recept, och sen glömmer jag det som blir över och det måste kastas!
Har många gånger tänkt att det är något jag måste skärpa mig med, blir dyrt med längden!

Förebereder mig på en tung dag imorgon, inte för jag firar, men jag är fortfarande i hjärtesorg.

Men min önskan om att vänskapen ska komma tillbaks mellan mig och Lagergrabben verkar ha blivit hörd. Vi kan prata nu mer som tidigare, inte helt 100 som förr men rätt bra. Han vågar skoja mer med mig nu också.
På rasten idag råkade det bli att båda stog och kollade på varandra i tystnad några sekunder men kändes som längre, känslan att båda tänkte tillbaks till hur det var förut mellan oss, inföll.
Jag skulle så gärna vilja veta vad han tänkte där, även vad det som fått honom vilja bli mer vän-aktig med mig igen.
Blir glad inombords utav det, men samtidigt gör det mig så förvirrad!

Dags att handla till morgondagens lunch å träna lite.

KRAM!

Svar: Han känner nog att att attraktionen trappats av. så är det bara... och du hittar någon annan.. kram :)
Esmaralda

68 Louise:

skriven

Idag har jag varit på en annan förskola som utbytesstudent. Bra koncept och nyttigt men ändå så onödigt.En sak är dock säker. Jag ska inte söka jobb där.Det var till och med så jag saknade min förskola idag trots att den har 5 avdelningar mer.
Imorgon ska jag där emot tillbaka till min förskola och mina småbarn. Hade samtal med min handledare i tisdags och hon tycker att jag gör ett bra jobb som tar initiativ och så men hon tycker att jag ska vara mer framåt, ta plats, vara nyfiken och prata mer med de stora barnen. De på tre år. Och det vet jag att jag kan. Så det börjas med det i morgon. På onsdag kommer min lärare så jag har några dagar på mig att faktiskt bli framåt och knyta bättre kontakt med de stora barnen. de små barnen har jag redan bra kontakt med. Ska göra projekt också nästa vecka och så sista veckan ska jag avsluta det. Blir någon lätt barnbok.

jag måste ha ett jobb så fort jag avslutar min praktik. Men ingen verkar vilja anställa mig. Blir så himla jobbigt med bara mannens lön och csn som bara klyddar och skolan som inte ens gett mig mitt betyg än. Vilket kan bli problematiskt för mig att ens få CSN.

Kommer jag klara min VFU nu och blir vi klara med examensarbetet i juni?

Ha en fin kväll och tacksam för svar. Kram

69 Skorpan:

skriven

Månne det blir nån Valentinöverraskning? Skulle sita fint :).
Kram Skorpan

70 Ghostwriter :

skriven

Men känner han verkligen så att de inte finns något alls kvar? Även fast han inte vill samma sak mer, så behöver de ju inte betyda att allt är borta .. Att de bara dog ut. Tycker inte de låter rimligt ens.... med tanke på allt vi gjort.

Kram

Svar: Jag ser inte exakt hur han känner... eftersom det pendlar.... du får lita på din egen känsla i detta.. kram :)
Esmaralda

71 F:

skriven

Hej Undrar hur min karriär ser ut

72 Boudica:

skriven

Tack för svar Es, men ditt svar gör mig bara mer förvirrad!
Jag känner ju tvärtom, att han är på väg tillbaks till mig efter en tid av att inte vilja ha något med mig att göra. Därför blir jag förvirrad av att han verkar vara så vänskaplig igen.
Har attraktionen kanske avtagit tillräckligt så han känner att han kan vara vän igen?
För ditt svar gör inte mycket sense för mig just nu.
Det är ju vänskapen jag är ute efter!

KRAM

Svar: Ja för min del ser det mest rörigt ut kring detta.. du får helt enkelt ta det som det kommer och styra in så gott du kan.. kram :)
Esmaralda

73 Bellagio:

skriven

Min chef är inte optimal för verksamheten, eller mig. Hon saknar tyvärr insikt i sitt ledarskap eller sätt att vara. Jag och min närmsta kollega har nu gått förbi henne och pratat med hennes chef. Det kommer troligen leda till möten och kritik mot henne. Jag vill vara rak och ta det med henne själv, men behöver stöd. Kommer det bli bra, kommer organisationen blomstra som vi vill. Eller blir det bara jobbigt utan att leda framåt?

Svar: Viktigt att du står för det du menar fullt ut... du handlar helt korrekt.. kan bli lite jobbigt en period men det går över och kommer bli bra på lite sikt.. kram :)
Esmaralda

74 Misstjejen:

skriven

Hej

Väntar!! Innan du missar och glömma att du behöver noga påminnelse av mig igen att imorgon är alla hjärtans dag för du vill säker skriva något om det som jag talar om det för dig ifjol så jag gör det igen...

Ha det bra

Svar: Kram :)
Esmaralda

75 Se:

skriven

Hej esmaralda.
Verkar tankarna gå åt det hållet att han vill satsa på henne?Ser det ut som om han kommer att vara med henne de kommande åren?
Kram

76 Undrar:

skriven

Hej esmaralda.
Verkar han tänka på oss? Ha några känslor?
Kram

77 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut som att jag blir nöjd med min födelsedag som är snart?
Kram

Svar: Ja jag tror det blir en bra dag... kram :)
Esmaralda

78 💕:

skriven

Hej esmaralda.

Bara undrar...
Om han har en relation med henne som jag tror? Handlar det då om att han inte har dottern för att han håller henne lite hemlig för att inte riskera relationen med henne?
Handlar det om att han inte vill riskera relationen med henne?
Tänker han att han ska fortsätta en relation med henne?
Finns det några känslor för dottern i nuläget?
Kram

79 B:

skriven

God kväll från lilla stugan, ser de ut som vi slår ihop oss och kör efterfest igen i helgen? Vi är ett gäng som mötts längs vägens gång flera helger i rad nu☺️ hör han av sig isåfall eller får vi göra det? Kram och tack..

80 Dunegull:

skriven

Kommer resan hem gå bra? Inga konstigheter när jag kommer hem? Haft lite dålig magkänsla idag. Vet inte riktigt angående vad. Ser du ngn varning kring mig?
Kram

Svar: Allt tyder på att resan går fint... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: