Inte kloka nånstans .....

På julafton smittade vi alla varann med nåt elakt virus och ALLA blev i sjuka… somliga mer än andra.

 Mamma fick en rejäl släng med hög feber men är fit for fight igen… barnbarnen blev sjuka… döttrarna också  men sonen klarade sig.. trodde han !

 

 Sen for ju vi till Lubeck och åt en god middag på den där restaurangen på båten.. och kyparen var rödögd av feber, hostade och hade sig.

Så klart smittades jag  !!

Vet inte om jag är extra känslig efter strålningen  och den medicin jag äter.. men fick hur som helst en rejäl släng av feber/halsont och har snörvlat mig igenom veckan som gått.

 

 

 Har inte ens pallat bada i mitt spabad därute och DÅ är det ta mig tusan illa !

 Sonen var och hälsade på i söndags.. när jag snörvlade som mest och hade en gammal militärkompis med sig.  Kompisen är  världens  goaste kille som är liksom hemma här och hittar överallt, både i kyl och frys och det gillas.

Häromdagen meddelade sonen att han drabbats…. likaså hans kompis.. så båda är sjukskrivna och nere för räkning.

 

 

Men nu har jag duschat o fixat mig lite och farit till ICA för att handla hem inför helgen !  I kväll  ska jag försöka  återskapa den fiskrätt som vi bjöds på i Lubeck… när jag  smittades.

 Inte för att jag smittades såklart… utan för att det var så grymt gott och verkade enkelt… men det enkla är inte alltid så självklart så vi får se.

Det serverades på stora djupa  tallrikar och jag har till och med BESTÄLLT  likadana.. här ser ni en som går all in.  Men de har jag ju inte hunnit få än.

 

 

 Lyckas det så kommer ett foto ! 

I morgon blir det pannbiffar med rotfruktspytt och på söndag en gammal klassiker.. ugnsbakad kassler med ananas !

Man går ut starkt  med menyerna ..  sen dalar ambitionsnivån....

 

 

 

 

I dag sa vi fira jul !! Jajamän, du  läste rätt !!

Dottern i skogen och Ozzy var ju i USA i julas hos Madonna….så  nu tar vi den skadan igen och plockar fram de undanstoppade julklapparna, äter sill och dricker snaps och sjunger julsånger ! 

Och på onsdag blir det sista julrycket… då  är vi ett gäng som äter lutfisk hos mamma.  Hon var ju sjuk i mellandagarna när vi egentligen skulle avnjutit denna delikatess.

Jag vet... vi är inte kloka nånstans... it runs in the family 😂

 

Ha en bra fortsatt helg nu

Kram & Kärlek

1 GHOSTWRITER :

skriven

Tror du att jag har en (stor) chans att vinna budet på huset om jag lägger? Tänker att jag sedan utgår från det. Har jag inte en stor chans kan jag släppa det nu, har jag det så har jag lite mer att gå på i mitt beslut.

Min magkänsla säger att det bästa vore att passa på att bo kvar där jag är, och få över till körkort och betala av befintliga lån. En annan magkänsla säger att ett hus man tycker om inte kommer så ofta till salu. Så de är jobbigt men jag tror jag gör rätt beslut tillslut.



Stor kram! Och krya på dig.

2 Orolig:

skriven

Godmorgon!

Oron gnager i mig. Så rädd för att bli utfattig och hemlös. Får jag inte jobb snart så går det nog åt skogen. Kan du se något om hur det blir?

Kram

Svar: Det ser ut att reda upp sig.. kram
Esmaralda

3 Orolig:

skriven

Godmorgon!

Oron gnager i mig. Så rädd för att bli utfattig och hemlös. Får jag inte jobb snart så går det nog åt skogen. Kan du se något om hur det blir?

Kram

4 Helena Ir:

skriven

Jag tycker the runs good in the family..förutom att de där förkylningarna var inte så "good" , och energin in the family, helt makalös! På`t igen..oj..oj!

Min träningskompis har blivit sjuk också..så det blir mer egen träning ..nästan så att latmasken i mig ville ställa in också..

Jag fick bort "julen" härhemma igår..måste köpa på mig mer lampor..det blev så väldigt mörkt i vissa rum. Och granen som stod så fin och grann..

Ha en fin dag tillsammans och lycka till med fisk och annat i matväg :) Tror det blir bra :)..hur bra och gott som helst!

Kram :)

5 Anonym idag :

skriven

Blir det ett rätt beslut i längden som gynnar mig? Igår valde jag att sätta stopp för allt mellan mig o han. Anledningarna är av kloka sådana, han är inte riktigt där jag vill att han ska vara o jag vill inte bli sårad.
Jag trodde nånstans att han var rätt men samtidigt kom tankarna i andra banor.

Vad ser du Es?

6 Läroliv:

skriven

Hej Ezmaralda. Hoppas du mår bättre. Toppen med inte kloka människor, det är inte jag heller. Behöver dock bli ännu bättre på det så jag siktar på framtiden, då ska jag bli ännu mer inte klok, våga mer. Skam den som ger sig. Är ju i alla fall en gammal tant med rött hår,långa klänningar och skinnpaj när vädret tillåter. Folk har börjat vänja sig.

Ha en fortsatt fin helg alla.

Kram

Svar: Och du har en alldeles bedårande look... kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, tror du min väninna E behöver en extra liten present nu?
Tycker så synd om henne efter gårdagens fiasko.
Vi kom varandra mycket närmare efter prat. Känns bra i hjärtat för mig nu ❤ vi är viktiga för varandra.
Kram

8 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, verkar vara många som är krassliga både innan och efter nyår. Min förkylning har hållit på sen nov 😥tog om igår med ont i halsen.

Vad var det med A igår ? Lite för onykter eller var G på honom och försökte snacka skit?
Kram

9 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag o maken firar 10 år ihop i år o tankarna på att åka till Santorini i sommar för att fira, har slagit oss en del. Vad ser du kring det? Kan det bli av?
Kram

Svar: Har god chans att bli av... kram
Esmaralda

10 Makaon:

skriven

Usch, ni får krya på er allihopa. Idag bjuder jag hem mina och mannens syskon så det blir full fart här, så vi får hoppas att det blir trevligt.
Trevlig helg allihopa.

Svar: Javisst blir det trevligt.. kram
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Nej har du också varit sjuk, attans, o nog kan det väl hända att du är känsligare nu än innan strålningen. Jul, ja inte mig emot, kunde jag också fira igen. Det är härligt att vara lte galen, tycker jag ;). Att gå all in är inte dumt det heller. Hoppas ni får en fin dag med gänget!

Efter ett tidigt uppvaknande gick jag tillbaka o sova. Drömde att jag sov i nåt stort hus o att det där under bordet på mattan under fanns en massa guldsmycken, mestadels örhängen. Själv hade jag sovit i en barnsäng o blivit av med tbå Ladysar som jag inte kunde hitta nånstans.. Tvärsöver gatan fanns du Es, på semester tror jag, o jag ville ju träffa dig då du fanns så nära. Ni satt o åt o sen plötsligt rusade du iväg o skulle göra nåt, du var klädd i volangklänning o smal som bara den. Jag blev kvar där o vänta på dig, med en annan gäst, men någon kram hann jag nog inte få... Fastan jag rusade ut i bara strumplästen o det tycktes vara is här o där ;). Ja Es, tror du guldet i drömmen betyder nåt, sängen kanske, du var nog bara pricken över iet tror jag ;)...

Kanske dags att stiga upp o söka efter några rymlingar, dock inte springa ut, här är minusgrader för tillfället o vitt på taken, som sen ska bli till plus...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det där att jag var smal suger jag åt mig :) En tackar :) Men volangklänning ? Nja..... kram :)
Esmaralda

12 sus:

skriven

hej
oj inte kul att vara sjuk...
bra om det blir lite kallt så alla basiller dör....
händer något snart?
love sus

13 PiaS:

skriven

Hej Es,

Stackars, vilken otur med bacilluskerna 🤧🤒. Krya på er.

Nu är jag och barnen hemma efter vårt skidäventyr ⛷i Österrike. Det var så kul och härligt 😊. Så vackert i Alperna 🏔. Vi kommer nog försöka åka tillbaka igen.

Kram PiaS

Svar: Ja Österrike är vackert !! Och ni kommer åka tillbaka... kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
God jul igen då ;-) God fortsättning på helgen <3
Hoppas fisken vart lyckad .
Jag blev bjuden häromdagen på middag i byn och fick en torskrygg som var gudomlig .Tänkte att nu får jag rå fisk då hon knappt kokade upp fisken ..men nej då den var perfekt . Enkelt med potäter och äggsås till .Ibland är det enkla vädigt gott...

Ha en härlig Lördag med önskan om tillfrisknande för hela familjen <3

Kram Anki med flock som njuter av minusgrader

Svar: Ja, det enkla kan ofta vara det bästa.... kram :)
Esmaralda

15 Dunegull:

skriven

Haha älskar alla era tokigheter 🎄

Ser du om folk kommer tycka jag ser bra ut på kick offen?

Svar: Absolut, visst kommer de tycka det... kram :)
Esmaralda

16 Månskenet:

skriven

Verkligen jobbigt med flunsor vid jultid då man träffar mycket folk o man är tätt inpå varann, bra det börjar lätta!
TACK för svaret igår! Att få egna misstankar bekräftade. Ska va försiktig men lite knepigt då vi bor grannar...vad illa har jag gjort som råkar på såna typer...
Kram!

Svar: Du har bara haft otur..kram:)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

God morgon...

Jo, med strålningen har jag hört att man är mycket mottagligare mot infektioner. Min kollega fick cancer i somras och har inte fått jobba under hela höstterminen pga att hon kan bli smittad med deras bakterier. Hon var på vår julmiddag på skolavslutningen men inte i kyrkan.

Varför är det så orättvist med när man ska träffa kärleken? Eller när man ska få ett jobb?
Jag hade tur med mitt jobb men sen har jag inte min tillsvidaretjänst.. för jag har inte min legitimation...
sen att ha otur med kärleken.. precis som min syster som träffa sin sambo när hon var typ 30... Min systerdotter fick hon vid 33..

Varför möter så som mina vänner sina kärlekar så tidigt och jag så sent? Vad i universum bestämmer detta? :/

Eller att jag aldrig blir klar med min utbildning.. Vem bestämmer det? Känner mig så värdelös..

Dags att fixa innan gymmet och sen ska vi fira mamma... Måste bara in och fixa present till henne...

Kram

Svar: När man möter sin soulmate är ju olika och individuellt och ofta är det ju även så att möter man en kärlek tidigt - då ökar riskerna att det tar slut och att det trots allt inte var den rätte.... kram :)
Esmaralda

18 Jag:

skriven

Hej.
Har inte träffat min väninna på flera veckor efter ett dödsfall i hennes familj och vad jag tror blev ett missförstånd mellan oss i samband med detta.
Hon ska höra av sig när allt lagt sig skrev hon.
Är jag för snabb att tänka det värsta?
Tycker att det känns konstigt att vi som är så nära vänner inte hörs av.
Det är väl det vänner gör när livet är tufft?
Kramar ❤

Svar: Ge henne tid, jag tror hon kommer höra av sig.. kram
Esmaralda

19 Blom:

skriven

Hej Esmaralda.

Ni verkar vara en sådan mysig familj ändå. Jag gillar ju sådant...
Ser det ut som om jag kommer att vara en del utav dem framöver? Kommer jag att vara en av dem och umgås?
Kram


Svar: Kanske inte riktigt så som du tänker dig... kram :)
Esmaralda

20 HS:

skriven

Krya på dig Es!

Blir det någon visning i helgen?

Kram

21 Undran:

skriven

Hej!

Finns det någon som är avundsjuk på mig av någon anledning?

Kram

22 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kommer vi att träffas igen? Kommer vi att jobba ihop igen? Kram

23 Jossan :

skriven

Vad händer med min kropp!
Jag går ju bara upp i vikt! Förstår inte! Kommer jag kunna gå ner alla kilona igen?

Kram

Svar: Ta tag i det innan det går helt överstyr... för det kan du... med vettig kost och träning.. kram :)
Esmaralda

24 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta ihop?
Gör vi det?
Kram

25 Hus :

skriven

Tror du att jag har en (stor) chans att vinna budet på huset om jag lägger? Tänker att jag sedan utgår från det. Har jag inte en stor chans kan jag släppa det nu, har jag det så har jag lite mer att gå på i mitt beslut.


Kram

26 Jossan :

skriven

Träna gör jag minst 3 gånger i veckan! Försöker få in 4-5 gånger igen.. sen kör jag Viktväktarna från och med igår! Får hoppas detta går bra för vill inte gå upp mer!

Kram

Svar: Jag tror Viktväktarna kan passa dig.. kram
Esmaralda

27 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.
Herregud, julen känns över och det känns klart för denna gång. Men det kan ju bli mysigt för er.

Ser du om det ser ut som om hon kommer att fortsätta att vara en del utav den familjen?
Kram

28 Missmilla:

skriven

Vad mkt kul ni gör! Mat är ett gissel o svårt att kolla på o maten är ju vår nya religion nu. Tänkte läsa på lite mer om det o ev gå en kurs. Om jag går till den nya läkaren som kostar 4000 kr, får jag hjälp då?

Svar: Något kan de ge men räkna inte med hjälp fullt ut.. kram :)
Esmaralda

29 Skorpan:

skriven

Nja, den där volangklänningen kanske inte riktigt var du nu, men i ungdomen hade du nog såna, tror jag ;).

Jag kunde tänka mig klänningar, stora som tält så inget syns, för det är ju rätt lätt att klä upp sig då, vid behov..
Kram Skorpan

Svar: Ja det hade jag och smal var dessutom också :) Numera är det mest tältklänningar för min del... suck.. kram :)
Esmaralda

30 Mamma c:

skriven

Vad härligt att få vara lite ”tokig” o fira jul nu. Det låter som en mycket kärleksfull jul. Själv gnager både det ena o andra i mig. Får jag inte jobb snart vet jag inte om vi kommer klara oss ,barnen o jag. Ser du ngt? Ta hand om er o krya på er. Kramar

Svar: Det ser ut som om jobb kommer, helt klart.. tänk lite utanför boxen när du söker.. kram :)
Esmaralda

31 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Dessa förkylningar som fäller var och varannan är verkligen inga kul.
Man känner att man inte har en chans att ungå dem när så många är sjuka.
Så synd att även du fick dessa baciluskor..

Jaa ni är nog inte kloka😁
Firar jul i många omgångar,trivs och har det kul,träffas o hittar på kul..
Ni är ju toppen!!😊

Att träffas ,vara tillsammans är ju något som många skulle önska..

Jag ser verkligen fram emot att få bli fler på alla hötider o festligheter!
Men förstår inte..
Var är han ,min kära.
Es,närmar sig vårt möte?
Är han påväg till mig?
Önskar så att han är redo nu,nu nu😊

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Ja, det är så trist att han dröjer.. och inte kan jag säga när han kommer heller... men kommer, det gör han.. kram :)
Esmaralda

32 Läroliv:

skriven

Oj, betyder så mycket att få höra, tack snälla du.

KRAM

Svar: Kram :)
Esmaralda

33 EPM :

skriven

Låter ju kanongott allting!
Jag ska på konsert och sälja merch ikväll så jag får käk innan men vet inte vad.
Jag känner alltid att jag är lite fjantig i rockvärlden. Att jag inte är rock nog... Att jag ska avslöjas...

Min vän verkar dra sig undan, är hon ok?
Jag frågar och försöker men hon verkar inte vilja pata med mig...

Blir kvällen bra för mig? Orolig för sist jag var ute med detta gäng blev jag så ledsen (inget som hände, mitt mående var så)

Kram

Svar: Du är rock, det kan du vara lugn för :) Din vän behöver liten egentid just nu.... kram :)
Esmaralda

34 Anonym idag :

skriven

Blir det ett rätt beslut i längden som gynnar mig? Igår valde jag att sätta stopp för allt mellan mig o han. Anledningarna är av kloka sådana, han är inte riktigt där jag vill att han ska vara o jag vill inte bli sårad.
Jag trodde nånstans att han var rätt men samtidigt kom tankarna i andra banor.

Vad ser du Es?

Svar: Ja, det känns som att du fattat rätt beslut... kram
Esmaralda

35 Le:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag kommer att komma in bra i hans familj?
Vara välkommen och komma in bra i familjen?
Kram

36 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att göra flytten dit? Ser det så ut?
Kommer det att bli bra och kommer jag att leva där?
Kram

37 Michaela:

skriven

Vad räligt med sjukdomarna som smittats hit och dit. Skönt att ni i alla fall är på benen igen och jag trodde nästan att jag läste fel om att fira jul men ni är ju för underbara! God Jul på er och ha så mysigt :)

Kram och pussar till MG

Svar: Ja, God Jul får jag väl säga :) MG pussas tillbaka :) Kram
Esmaralda

38 Loppan:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer han försöka kontakta mig inom snar tid?

Kram🌺

39 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, tror du min väninna E behöver en extra liten present nu?
Tycker så synd om henne efter gårdagens fiasko.
Vi kom varandra mycket närmare efter prat. Känns bra i hjärtat för mig nu ❤ vi är viktiga för varandra.
Kram

40 <3:

skriven

Hejsan esmerslda
Min syster har nu skickats till ett boende, men har ringt oss och bett oss hämta henne för hon inte vill vara där.. Hon har dock inte velat ha kontakt med oss i nästan 7 mån innan dess.


Jag tror detta boende är bra för henne. Är det verkligen det?
Tar dom hand om henne.. ser du henne må bättre där?
min mamma blir sjuk av detta..

Svar: Ja jag tror också att det är bra för henne - nu gäller det att hon själv sakta men säkert inser detta ocksåHon blir bättre men det kommer ta tid.. kram :)
Esmaralda

41 Ghostwriter :

skriven

Ser du om jag kan vinna huset om jag lägger bud eller är chansen inte stor?


Kram!

42 <3:

skriven

Hejsan esmerslda
Min syster har nu skickats till ett boende, men har ringt oss och bett oss hämta henne för hon inte vill vara där.. Hon har dock inte velat ha kontakt med oss i nästan 7 mån innan dess.


Jag tror detta boende är bra för henne. Är det verkligen det?
Tar dom hand om henne.. ser du henne må bättre där?
min mamma blir sjuk av detta..

Svar: Detta har jag redan besvarat :)
Esmaralda

43 Ia:

skriven

Hej
Tycker att det är bra att man kan fira jul lite mer när det passar, att man inte är låst till en speciell dag, då behöver ingen känna att man måste vara hemma, vi tar det när alla är hemma.

Fick ett erbjudande om att söka en utbildning, inom jobbet 😃 det är flera som får samma chans ☹️ Och bara 2 platser

Undrar nu hur stor chans att jag får gå utbildningen?
Kan det vara den utmaningen/ nya miljön som du förut pratat om?

Krya på dig
Kram

Svar: Chansen är runt 70 %... lycka till... kram
Esmaralda

44 M.:

skriven

Hej,
Ser han ut att åka härifrån nästa vecka eller blir det krångel?
Kram

45 <3:

skriven

Kommer jag ha sån tur att han glömmer bort middagen ikväll?
Kram

46 Lydia💕:

skriven

Många låg sjuka under denna jul i feber och hosta mysigt med att fira jul nu det är underbart
Resa vill jag göra nu någonstans och där det är varmt och soligt helst och vill åka till Kroatien där har jag aldrig varit har fixat ett nytt pass som jag ska åka och hämta
Fick nys om ett jobb som kanske kommer ut snart hoppas på det och vill söka den
Fick ett sms om jag ville träffas och snacka lite vad som har hänt oss den senaste tiden har inte träffat honom på 30 år typ så den träffen får jag fundera på
Lydia💕

Svar: Kroatien är underbart och jag rekommenderar det varmt ! Kram :)
Esmaralda

47 Lotta B:

skriven

Krya på dig Ezzie <3 Jag fick också nåt hemskt över mig och har varit sjuk i en vecka fast det är bättre nu. Och den där fiskrätten är jag väldigt nyfiken på, hur gick det? Och bild och kanske recept och sådär? Kramis

48 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
När jag säger att jag älskar honom. Jag menar ju det så det är inte så.
Men undrar bara om det blir för mycket för honom? Eller upplever du honom som glad?
Kram

49 Bolla:

skriven

Hei! Kjæresten har lite energi om dagen, sim igjen går utover meg. Er det en depresjon eller kan det være så enkelt som D-vitaminmangel?

Klem Bolla 😊

50 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer att komma bra in i hans familj igen? Vara positivt och välkomnande? Ser det ut att bli mycket umgänge? Eller bara lite?
Kram

51 JT:

skriven

Hej Ez!

Lillkillen kom i lördags, hade ladyn runt handleden samtidigt som jag fick akut kejsarsnitt. Var Lady med oss? Vill vara ärlig och säga att jag inte kände av henne alls och panikade mig igenom hela kejsarsnittet + dagarna som följde. Sonen är 1v gammal nu och vi är kvar här på sjukhuset, hans för hans olika problem och jag för högt blodtryck som kom i samband med kejsarsnittet.

Hur mår lady? Eller var detta hennes rädda vårt liv? Jag kan inte känna henne alls.

Kram..

52 Penny:

skriven

Kära Es!
Du får krya på dig! Hoppas ni får mysigt trots förkylning och allt. Du får dela med dig av receptet! Muffisarna igår ska jag pröva.

Gör ett nytt försök med min fråga: Kommer jag och min soulmate ta hjälp av bröllopskordinator när vi gifter oss utomlands eller blir det bara middag på restaurang?
Hoppas på svar! Kram Penny

53 Penny:

skriven

Kära Es!
Du får krya på dig! Hoppas ni får mysigt trots förkylning och allt. Du får dela med dig av receptet! Muffisarna igår ska jag pröva.

Gör ett nytt försök med min fråga: Kommer jag och min soulmate ta hjälp av bröllopskordinator när vi gifter oss utomlands eller blir det bara middag på restaurang?
Hoppas på svar! Kram Penny

54 Penny:

skriven

Kära Es!
Du får krya på dig! Hoppas ni får mysigt trots förkylning och allt. Du får dela med dig av receptet! Muffisarna igår ska jag pröva.

Gör ett nytt försök med min fråga: Kommer jag och min soulmate ta hjälp av bröllopskordinator när vi gifter oss utomlands eller blir det bara middag på restaurang?
Hoppas på svar! Kram Penny

55 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Usch! Inte kul med förkylning. Du får krya på dig!

En undran, har min kontakt på AME läst mitt mejl eller inte? Sist jag skickade så svarade alla utom hon så jag undrar om det är så nu med? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Usch! Inte kul med förkylning. Du får krya på dig!

En undran, har min kontakt på AME läst mitt mejl eller inte? Sist jag skickade så svarade alla utom hon så jag undrar om det är så nu med? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

57 Celia:

skriven

Sitter här och tar det lugnt, och minnen från min förlorade vän dyker upp. Saknar de fina tiderna vi hade tillsammans.

Finns det någon saknad hos vännen med? Även om det var vännens beslut att bryta för sitt förhållande.

58 Tingeling :

skriven

Nu blev mitt hår kortare, men ser bättre och fräschare ut, så nu ska jag spara till axlarna tänkte jag!

När jag satt där i stolen och såg mig själv så såg jag hur tröjan satt på mig och min BH. Ve och fasa. Tröjan passar mig inte alls och nu åker den och jag behöver verkligen nya BH:ar. Var nära på att gå ner till stan på en gång men hejdade mig, får bli nästa lön i sådana fall! Äger bara 3 stycken nämligen, kroppen förändrades efter graviditeten och dessa passar någorlunda... behöver nog införskaffa mig lite nya... 6 år senare... 😣

Blir att prova kläder här i eftermiddag och ge bort allt som gör att jag ser ut som en uppstoppad korv.

Trevlig lördag
Och god jul då... 😉

Kram!

59 Ghostwriter :

skriven

Den här gången, klarar jag körkortet då? Är nervös att få samma ”tant” som sist på provet för hon skötte sig inte snyggt. Jag är inte rädd för att köra med henne men om hon ska förstöra för mig trots att jag antagligen är bättre förberedd denne gång så vill jag inte riskera att åka med henne då...
Kram

60 Nenna:

skriven

Hej Es,

Tråkigt med sjukdomarna. Ni är en härlig familj skulle jag säga 🙂

Nu sitter äntligt Lady på mitt armband. Belle’s inlägg gav mig en spark i baken 🐞
Jag känner positiva vibbar runt mig så jag hoppas att hon jobbar för mig. Finns det något du kan se? 💕

Kram 🤗

61 G.H:

skriven

Man kan aldrig fira för mycket jul!!!

Kommer något speciellt hända detta år eller blir det bara ett ”vanligt” år?:)

Kram:)

62 AnnaK:

skriven

Går väl inte att fira för mkt jul 🙂

En liten fråga då självförtroende är i botten just nu. Har jag någon beundrare i min närhet?

Kram 🤗

63 Camilla:

skriven

Usch att du också har drabbats av dessa eländiga förkylningar som går. Jag har jobbat inom sjukvården i 40 år och visst blir man känsligare när man äter den typen av medicin som du gör. Fortsatt krya på dig! Och God Jul eller vad man nu ska säga😆 Ni är för härliga! Och fisk som är så gott. Hade nästan kunnat leva på det faktiskt. Har dottern på besök som är trött efter några nätters sämre sömn. Kommer hon få tillbaka den och sova lika gott igen som hon brukar?

Kram och önskar er en mysig lördag!

64 Susanne:

skriven

Men ... vilken härlig familj.. jag personligen hoppar all fisk... men det som är positivt i detta är ju att ni upplevde denna magiska mat innan ni blev sjuka och att ni nu tar igen allt... God JUl på er allihopa ...

FRÅGA?? min son har fått skelettcancer min mamma har blivit av med alla pengar på banken (700000kr) jag får inget förarbevis för att intyget har fastnat någonstans elektroniskt .. mm.mm .. jag har rensat mediterat men vad är detta för ont moln som förföljer. den 22/2 äe det rättegång ... och vårnadstvisten ska avgöras ... kan du se om detta mörker lättnar??

önskar deig en underbar dag och god fiskelycka i kväll .. kramar ... EllaBella och Saga hälsar ...

65 Susanne:

skriven

Men ... vilken härlig familj.. jag personligen hoppar all fisk... men det som är positivt i detta är ju att ni upplevde denna magiska mat innan ni blev sjuka och att ni nu tar igen allt... God JUl på er allihopa ...

FRÅGA?? min son har fått skelettcancer min mamma har blivit av med alla pengar på banken (700000kr) jag får inget förarbevis för att intyget har fastnat någonstans elektroniskt .. mm.mm .. jag har rensat mediterat men vad är detta för ont moln som förföljer. den 22/2 äe det rättegång ... och vårnadstvisten ska avgöras ... kan du se om detta mörker lättnar??

önskar deig en underbar dag och god fiskelycka i kväll .. kramar ... EllaBella och Saga hälsar ...

66 <3:

skriven

Ni är för härliga. Jul igen.
Kommer snygg killen höra av sig igen ?
Har tänkt nu i efterhand att det var väldigt modigt av honom att be servitrisen överraska mig med champagne. Och bara visa att han såg mig.
Kram

67 Jessica:

skriven

Hej Es,

Jag började förra veckan på diet, ser du om jag kommer gå ner i vikt de kommande veckorna?

Kram :)

68 *:

skriven

Hej

Trivs jättebra på nya jobbet och får verkligen uppskattning för det jag gör. Ska även få lite mer utmanade arbetsuppgifter så snart jag känner mig redo. kul ! vet att du skrev att något skulle hända och jag ev. inte ville vara kvar. Ser du det nu också ?

och jag har beställt ringar till oss, inte dom vi ska ha utan bara en symbol för frieriet. Det är skottdagen snart och då blir det frieri :) vi har pratat lite om det innan, men blir liksom aldrig av.

Ser du hur det tas emot av min partner ?

kram

69 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det bara min oro? Eller ärligt nu..?

Kommer den tjejen K fortsättningsvis umgås i den familjen? Ser det ut att bli en fortsättning med henne?
Kram

70 Fröken lund:

skriven

Hej Ez.

Jag har träffat en sån härlig kille. En kille jag inte ens trodde fanns. Jag har aldrig träffat en människa som är så skrämmande lik mig, vi tar till och med orden ur munnen på varandra och ibland känns d som att vi vet vad den andre tänker. På ett sätt känner jag mig så säker på att han är den rätte, på ett annat livrädd för att d inte skulle vara det (rädd för att vara blind) nog för att tiden bara kan utvisa om det blir långvarigt eller ej. Men jag skulle ändå vilja veta om du ser något kring detta.

Det blev så plötsligt och allt känns så bra så det känns nästan för bra för att vara sant. Kan d vara så att jag faktiskt äntligen har hittat min soulmate, eller är jag bara ivrig?

Och så vill jag önska dig en trevlig helg och tacka dig för allt jobb du gör! Sån fantastikt fin människa. Krya på dig, kramar.

71 Annica:

skriven

Hej!
Kommer jag att träffa den rätte snart?

72 Bellagio:

skriven

För många år sedan var vi tre vänner, jag, Å och A. Det var stökigt från början, mkt pga av Å, som har ett stort bekräftelsebehov och som söker och skapar intriger. Jag var inte heller den bäste och satt mellan de, där Å pratade illa om A och tvärt om. De snackade säkert sinsemellan med. Det blev för mycket och jag bröt med A, fel beslut borde brytit med Å ist. Sedan några år har jag även brytit med Å. Nu det sista har jag försökt ta upp kontakten med A igen. Det var ju Å som störde hela tiden..

Nu har jag en känsla av att Å försöker bli vän med A igen. Och jag vet inte hur jag ska göra. Kanske gör bäst i att släppa A, igen. Vad känner du?

73 Moppie59:

skriven

Hej skriver en tredje gång kanske tredje gången gillt.Jag står i en korsning och undrar vad gör jag med allt ekonomi,framtid ??


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: