Djuren säger....

När våra djur kommer till tals kan det låta så här  :

 

En liten kanin säger att det är fel med vattenbehållaren och den känns inte bra att dricka ur

En liten blandrashund anser att hans matte är den bästa i hela världen men han är lite rädd för andra människor och kan behöva träna på sin tillit inför andra.

💖

En mellanstor hund, en tik, runt 5 år gammal  tror att hennes matte inte är så bra på att klara sig själv och därför måste hunden vakta henne och det är en roll som är lite nervös för hunden.

💖

En pojkkatt som är kastrerad och 2-3 år gammal vill absolut inte gå ut i koppel – eftersom kopplet skapar oro och han kan inte fly om han skulle behöva.

💖

Katten Mimmi är inte så glad i den nya sortens mat och vill ha den gamla maten tillbaka som smakade mycket bättre

 

 

En stor spräcklig hankatt är väldigt lugn och stabil och jagar inte upp sig onödan. Han säger att han vill ha ROLIGA leksaker och de han har nu är bara så tråkiga.

 💖

En äldre hund, en tik, ganska stor – kan visa humör gentemot andra hundar men hon är inte aggressiv utan bara osäker. Hon behöver få lukta på andra hundar så hennes oro dämpas.

 

En häst, en brun vallack, är rädd för en speciell ko som ni ibland passerar. Jag vet inte varför men det verkar vara en rädsla i sambnd med ett åskväder.

 💖

En unghund av liten ras med mycket päls har ont i ena benet, det kommer och går  men det verkar som om det ska gå över av sig själv och har orsakats av ett hopp från höjd.

 💖

Så har vi en kattfröken som är väldigt förnäm av sig och som tycker om att ligga still och studera omgivningarna. Matte kan bli lite orolig – men detta är helt och hållet kattens personlighet och allt är i sin ordning

 

 

En hund på 4-5 år med ett kort namn gillar inte att gå förbi tomten där en lös hund kommer rusande och skäller. Han vill att ni ska promenera på ett annat håll

 💖

I familjen finns två hundar och en katt. En av hundarna är alldeles tokig i massage och vill ha mer och så mycket som möjligt.. speciellt när ryggen masseras

 

 

Här finns en äldre katt som börjar bli stel i kroppen och särskilt i benen. Det kan smärta ibland men det är ålderstecken och inte så mycket att göra åt. Hon har kvalitet i sitt liv i alla fall och smärtan tar inte över.

💖

Jag vill lita på dig men jag vågar inte fullt ut, säger en omplaceringskatt till sin nya matte. Katten älskar sitt nya liv och sin nya ägare och jobbar på att ta steget vidare till fullständig tillit. Det kommer, bara du  har tålamod.

💖

Hunden som mist sin bästa vän och lekkamrat sörjer mycket och ka vara lite dämpad. Det kommer gå över man dröja  ännu en tid

 

 

Så har vi hunden av dvärgras på andra sidan – som besöker sin ägare ofta. Han  kommer för att titta till och ger då tecken till sin matte – som ibland kan uppfatta honom.

 💖

Jag ser en  barndomshund… det var många år sedan du var barn och hade denna hund som verkar vara en tax eller möjligen taxkorsning.  Han är i Alltet och han mår väldigt bra  men han har inte släppt dig och kommer ibland på besök med väldigt mycket kärlek

 

 

Sist men inte minst har vi en kaninunge som  är lite ledsen, jag kan dock inte se varför. Ungen behöver tid och kärlek och beröring, då tror jag det blir mycket bättre

 💖

Ja, detta är vad som spontant kommit till mig när det gäller våra djur

 

I ljus & kärlek

Kram

Esmaralda

1 CA :

skriven

Hej
Jag har haft många djur, som jag älskat, finns något eller fler med mig fortfarande?
Kram

2 Barajag:

skriven

God morgon Ez!

Kul att djuren vill göra sig hörda genom spådomar.

Snart dags för semester! Välbehövligt, jag är helt slut!
Jag har sökt ett nytt jobb, men inte hört mer än att dem tackade för min ansökan och skulle höra av sig. Nu har dem stängt hela juli månad. Är hoppet ute eller ser du mig på nytt jobb innan året är slut?

Kram!

3 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Fint att läsa om djuren, blev riktigt rörd och kom naturligtvis att tänka på älskade Boxer som fanns i familjen när jag var liten, känns som om han ofta kommer på besök.

Ser du om det kommer in en hund i mitt liv snart? En vän eller partner som har hund?

Idag blir det Ikea besök och lite övrig shopping, skönt komma ut en runda!

Ha en härlig dag alla!
Kram

4 Ghostwriter:

skriven

Känns det som att jag lyckas lösa det med boende i lilla byn jag vill pro-bo i? Känns som jag har ett eventuellt erbjudande.


Fint med djurdomar. Vet själv hur det var när jag adopterade min lilla katt, hon var livrädd för människor, låg under sängen säkert 6 månader utan att titta fram om jag var uppe och gick. Det gäller att man ger integritet och tålamod, för idag kelar hon även med främmande folk! Har lärt henne att kunna lita på mig, genom att låta henne ha sitt utrymme och att också hitta olika sätt att lära känna även henne.
Starkt tips. Nu typ 3-4 år senare är hon fortf.rädd mellanåt av gammal vana mest tror jag, men tilliten finns. Blir jätteledsen över de som inte kan ge tid till sina djur när de verkligen behövs. Denna katt gav många upp och hon fick flängas omkring till olika familjer för att de gav upp henne direkt.
Nu missar dom världens finaste, klokaste katt med SÅ mycket kärlek :)



Kram

5 Jen. :

skriven

Igår kom min talisman. Kunde inte ha kommit på en lämpligare dag. Behövdes verkligen. Jag hoppas jag har aktiverat den på rätt sätt.

Jag undrar om jag ska försöka få honom att dela kostnaderna eller kommer han inte göra det? Bör jag gå vidare själv och sköta allt själv?

Svar: Japp, du har aktiverat helt rätt och hon gör allt hon kan för dig nu och framöver.. kram :)
Esmaralda

6 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Jag har själv inga djur men önskar jag hade och kunde höra vad de tänker. Hade en vofsing på besök igår och hon var lite ledsen och inte alls som hon brukar, lilla gumman..
Jag är också ledsen i hjärtat, kommer han tillbaka till mej snart, går sönder av saknad...
Kram💞

7 2020:

skriven

varför vände han bara sådär under sista timmen? Något säger mig att kompisen var inblandad men resten är frågetecken.

Kram

8 Helena Ir:

skriven

Kul med egna spådomar för djuren :) Hoppas de känns igen.

En familjemedlem har skaffat sig en omplaceringshund,hur genomtänkt det är vet jag inte..men i en lägenhet med redan 2 katter..och 4 familjemedlemmar.Kanske de fixar det? Men har de tiden?

Här har vi sett Breaking Bad in i 3:dje säsongen, håller med dig..riktigt bra!

Idag byter jag min slutsiffra i min ålder från en 1:a till en 2:a, firar inte så speciellt,men plocka lite blåbär ska vi göra till efterrätten idag. Och kanske vi korkar upp lite bubbel.Frankrikes nationaldag är det också..efter Franska revolutionen 1789..ett årtal som ligger mig nära :)

Ha det bra :)

Kram

Svar: Ett stort grattis på din dag :) Bubblet är du sannerligen värd ! Kram :)
Esmaralda

9 Branne:

skriven

Hej!!
Jag undrar om kan ge fjäril ett namn?
Min mamma skulle nämligen döpa sin piga men det stod inget i pappret jag fick så jag tänkte jag frågar, hehe..

Ha en fin dag!
Kram

Svar: Jadå du kan ge Fjäril ett eget namn, det skulle hon tycka om, kram :)
Esmaralda

10 Pius:

skriven

Hallojsan!

Hur härligt att även djuren får komma till tals här inne 👍😄

Drömde inatt att min döda pappa avslöjade otrohet med min mammas vännina?! Jag kan ju inte göra så mycket med uppgifterna, men finns det en smula sanning i detta?

Kram!

11 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, hoppas att min lilla skrutt tycker att jag är en bra matte. Han betyder allt för mig. Vi har liksom växt ihop genom åren och är väldigt lik varandra. Önskar av hela mitt hjärta att vi får flera år tillsammans med varandra ❤🐶
Har lite frågor funderingar med A.
Ibland kommer sanningen i vinet.
Gav A mig komplimangerna med flit. Han brukar inte slösa med sådana och sa även att nu vill jag ju inte bli kär i dig igen. Du kunde ju varit modell varför lät jag dig släppa mig/ oss. Vi sågs inte igår men tänkte på honom till och från. Men hörs av flera gånger om dagen och skriver godnatt.
Trodde för mitt liv inte att jag skulle vara i den här sitsen igen med honom. Är detta en fas nu bara för oss båda ? Kommer Å bli kär i mig igen ? Så mycket känslor och tankar igen för honom.
Kram

Svar: Han älskar sin matte ! Han tycker att du är väldigt vacker och attraktiv.. men skynda långsamt.. kram :)
Esmaralda

12 Pius:

skriven

Hallojsan!

Hur härligt att även djuren får komma till tals här inne 👍😄

Drömde inatt att min döda pappa avslöjade otrohet med min mammas vännina?! Jag kan ju inte göra så mycket med uppgifterna, men finns det en smula sanning i detta?

Kram!

Svar: Nej jag ser ingen sanning i detta.. kram :)
Esmaralda

13 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Vilket gulligt inlägg idag!!

Du säger ju att man inte ska jämföra sig och sitt liv med andra, men ibland är det oundvikligt och omöjligt att inte göra det.

Mina vänner och bekanta lever sina liv för fullt - samma personer möter kärleken, förlovar sig, gifter sig, får barn, köper lägenhet och hus, ny bil, får nya spännande jobb... som de verkar hitta hur snabbt som helst. Kanske inte i den ordningen, men alla mina vänner har fått allt det. Och de tar emot det som helt självklart. Jag avskyr när folk pratar om att ”skaffa” barn. Ordet känns opassande tycker jag.

Själv står jag bredvid och undrar om jag hamnat i någon skräckfilm där man vaknar upp till samma dag och inte kommer vidare, utan fastnat totalt. Har inte uppnått något av det jag hoppats på, och det beror INTE på att jag varit lat och suttit på röven och väntat mig mirakel.

Så min fråga är, hur kommer det sig att en del får allt och andra inte får något alls? Ja, livet är orättvist men ändå, varför får en del ingenting fast de kämpar hårt för det?

Kram

Svar: Även om det kan tyckas att folk har det bra.. så är det bara på ytan.. skrapar man lite så har eller får alla problem av ett eller annat slag. Det viktiga är hur man hanterar problemen när de kommer. Du kommer ta dig vidare, kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Synd att flera vänner från facebook och en del jag har träffas tidigare som har missar tar den chansen att lära känna mig som privatperson...

B kvinna har sån tur men inte andra har det. Alla har bara träffas andra yrleroller av mig men aldrig den riktigt jag...

Men kommer dom tänker något gång att borde tar chans lära känna mig och mer att umgås med mig?

Jag är inte samma person som jag är i privatperson...

Kommer alla tänker om det något gång? Och dom vet inte hur bra jag är. Eller hur?

Ha det bra

Svar: Det finns de som vill lära känna dig och de som inte vill... vänner kommer....och du är hur bra om helst :) Kram :)
Esmaralda

15 Sara:

skriven

Jag undrar om jag och mitt ex kommer kunna börja om tillsammans i framtiden igen?

16 Jossan :

skriven

Godmorgon

Vad kul att läsa om att era fjärilar är ute på äventyr! En som ville tvättas och en som ville ta ett bad i toaletten..

Idag skiner solen och jag hoppas den fortsätter att skina och att det blir varmt. Det är riktig ångest över det inte blir varmt..

Efter några dagar ska jag åka hem igen. Känns inte som man har samma saker att göra när man är hos mamma o pappa i det nya huset som man hade innan. Man känner inte sig som man trivs helt...

Idag ska jag skicka in papper på att få tillgodoräkna poäng från en kurs...
snart får fjärilen börja jobba ordentligt när det kommer till att bli godkänd på mina tentor... Åh längtar till den legitimationen...


Kram

Svar: Ja idag är det lite varmare hos oss också minsann ! Kul för Ozzy barnbarnet som går på seglarskola här i byn ! Du kommer få din legitimation även om det kanske tar emot ibland, kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Häftigt att du kan få till dig vsd djuren säger också Es :).

Inga andra djur än dammråttor hos mig o de vill nog komma in i dammsugaren, tror jag ;). Igår på eftermiddagen lade jag märke till en fjäder vid ytterdörren på jobbet. Hade den fastnat under min sko, eller hur hade den hamnat där? Har en känsla av att jag inte är ensam här, fysiskt jo, men inte andligt. Finns det nån som vakar över mig här då jag är ensam, vem i så fall?

Sjuk i röven då jag har börjat cykla men det ska väl gå över. Dags för lite kaffe tror jag...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: RÄDDA MEJ, skriker dammråttan... nä, nu skojar jag ju bara ! Ja, det finns en kvinna som vakar över dig.. hon ser ut att vara lite äldre och du är i de bästa händer... kram :)
Esmaralda

18 Lilla m:

skriven

Hej Es, ska på en social tillställning och undrar om den blir som alla tidigare liknande tillställningar, att jag inte hittar någon intressant där?

Ska jag skippa?

Svar: Nej, skippa inte, förr eller senare blir det bra.. ha inte för stora förväntningar bara.. kram :)
Esmaralda

19 Sus:

skriven

Hej
Super cut......
Vad säger Leo?
Love sus

20 Anonym iSAH :

skriven

Som flicka blev jag utsatt för tre vuxna människor som gjorde riktigt brutala saker mot mig, nästan alltid alla gånger samtidigt. Psykopater som inte borde vara i samhället. Vart tog deras karma vägen egentligen? Det blev inget rättsligt. Så jag antog att karman skulle komma, men det verkar som de lever i glädje. Den ena har fått barn och familj. Hur kan den personen förtjäna barn när X varit grov barnmisshandlare? och de andra som bott i sin lyxvilla och sålt den för nästan 3 mille.

Jag själv har fått kämpa på liv och död under alla år därefter. Det är ju jag som fått karma...
Blir riktigt besviken på Universum.


Kram

Svar: Karma kommer ifatt dem, lita på det och du ska ta vara på din styrka, för du kan ta dig vidare och skapa väldigt mycket bra i ditt liv.. kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Kan det vara min hund som är ledsen för mist sin bästa vän? Hon är i livet och dem ses kanske en gg i månanden nu men det är skillnad från förr då det va någon dag i veckan.

Får du in ngt annat kring min golden?

Kram

22 Michaela:

skriven

Mysigt för alla som har djur :)

Igår kväll vid 21.00 ringer brosan och frågar om jag pratat något med mamma för hon svarar inte vilket hon brukar göra. Jag rusar ut till cykeln och cyklar dit i 180 med hjärtat i halsgropen och massa katastrofscenarion i huvudet. Går in med min nyckel och hon blir vettskrämd och undrar vad sjutton jag gör där. Hon ligger lugnt i soffan och kollar på serier. Visar sig att ringsingnal knappen slagits av då de tidigare under dagen pysslat med mobilen pga byte av simkort. Jag börjar gråta av lättnad och skakar som ett asplöv. Shit vilken panik man får när det gäller nära och kära!!

Tänker fortfarande på killen i fiskdisken igår på ICA :) Du sa att han tänkte på mig en stund efteråt. Ser du vad han tänkte? Han frågade ju som butikspersonal brukar göra "Får det vara något mer?" Ja dig och ditt nr tänkte jag men vågade ju inte säga det haha. Mer sånt här i livet tack :) Kraam

Svar: Jag vet, jag har gjort lite som du... och då har mamma varit i full gång med något och inte hört !! Nästa gång du kommer till fiskaffären och får syn på honom så ge en liten vink och se om han svarar på den, möjligheten finns... kram :)
Esmaralda

23 Hedwig:

skriven

Kul att läsa om våra husdjur! Som med barn ska man alltså vara noga med vilken mat/leksaker osv man ger till djuren..Tänkvärt! Jag tror att jag har hittat en ny hundvakt till Sven. Hon heter S. och är pensionär. Igår var Sven hos henne under några timmar. Jag behöver bara hundvakt då och då men tror du att S. är en bra hundvakt och att Sven trivs där (och tvärtom)?

Svar: Ja jag tror de två trivs väldigt bra med varann, kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för dessa fina djurspontanisar <3
Min gamla hund Molly älskade massage Var vi någonstans där jag ville att hon skulle slappna av och vara stilla en stund var det bara att massera hennes fram tassar alldeles i "handleden" var bäst tyckte hon .Då kunde hon tom somna på rygg med benen rakt upp :-)

Appropå djur fick jag göra en drastisk åtgärd igår Grannen ringde en hackspettsunge låg skadad på gräsmattan av en katt Tog upp det lilla livet och såg att den var bortom räddning och då finns det inget annat än avliva djuret så fort som möjligt för mig Med ett knyck fick det lilla livet gå över regnbron Jag mår aldrig bra efter en sådanhändelse men jag kan bara inte se djuret lida .

Sonen staplar veden fortare än jag klyver :-)

Ha en fantastisk Tisdag alla

Kram Anki med flock

Svar: All heder åt dig som hade kurage nog att göra det du behövde göra och den lille ungen svävade iväg till Alltet ! Skönt med barn som kan ta ett tag och hjälpa till... sonen är hemma i sommar fast den här veckan åker han runt till kompisar och dotter och barnbarn har invaderat gäststugan :) Han har byggt halva staketet o fortsätter med resten i nästa vecka...Kram :)
Esmaralda

25 Mt:

skriven

Hej Ez.
Är uppsagd precis som många andra på mitt jobb. Hur kommer det gå? Kommer jag ändå få stanna kvar?
Kram!

26 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

En tilläggsfråga till min tidigare undran hur det kommer sig att mina vänner uppnår det de vill ha i livet, medan jag inte gör det: vad är det som de gör, som inte jag gör?

Kram

27 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har två katter i huset, varav den ena är gammal och den andra en yngre omplacering. Gammelkattan har vi pratat om att hon är sämre i lederna, hon ser sämre och att vi ska ta bort henne innan hon far illa (fast inte än!!). Hon ska ha ett värdigt avslut... Kanske har hon hört oss och vill meddela att hon har det bra på det stora hela och att det bara är ålderskrämpor??
Omplaceringskatten gick i koppel förr, hos sin förra familj. Där lekte han med allehanda leksaker och gjorde konster, sitt fint och high five och sånt där. Nu är han ute nästan jämt och visar inget intresse för konster och leksaker. Det stör mig inte, jag tycker katter kan få vara katter, men det har fått mig att fundera om det är så att han inte trivs eller om han toktrivs och inte har behov längre av leksaker eller konster??

Kram, ha en fin dag!

Svar: Hon har sina problem men dessa har inte tagit över - jag ser glädje och en känsla av att må bra ! Omplaceringskatten njuter 100% av sitt nya liv.. kram :)
Esmaralda

28 Bib:

skriven

Hej!
Varför tog han bort sin sociala medie? Han har aldrig gjort det innan...

Kram!

29 Bib:

skriven

Hej!
Varför tog han bort sin sociala medie? Han har aldrig gjort det innan...

Kram!

30 Lotta:

skriven

Hur är det möjligt att känna av vad djuren vill, är min spontana tanke, men så bra och hoppas det blir bättre för dom efter detta inlägg.

Jag har en fråga om mitt ex. Han har en personlighet som är väldigt speciell på många sätt. Tex han kastar sig in i nya förhållanden vartannat år med buller och bång. Ger inga bra signaler till barnen vi har ihop. Nu verkar det som att han blir sambo direkt denna gång. Ser det ut att hålla eller blir det som det varit förr?

Ha en fin dag
Kram L

Svar: Ja hur är det möjligt ? Det är sådant som bara kommer när jag öppnar alla kanaler gentemot bloggfamiljen... ! Jag är lite förundrad själv faktiskt. Tyvärr verkar det inte hålla på sikt för ditt ex... kram :)
Esmaralda

31 S:

skriven

Hej, varför är jag som jag är när det kommer till kärlek? Känns som det är det som förstör alting oftast. Kram

32 Elin:

skriven

Är så sugen på resa till värmen. Hur ser det ut om jag gör det?
Behöver jag vara orolig för att fasta i ngt land?
Kram

33 Nenna:

skriven

Hej Es,

Va fint att djuren har fått komma till tals.

Ser du något om träffen med min själsfrände närmar sig? 💛

Kram 🤗

34 Schohej:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som om han kommer att vilja vara Tillsammans med mig?
Kram

35 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här månaden 😣 😣 😣

36 Susanne:

skriven

Jag har inga djur längre för vår katt försvann för några år sedan. Hon var id-märkt. Vi letade men hittade ej. Kan hon vara i livet, tro?

Min fjäril säger att hon heter Vanessa o har hjälpt mig en del nu. Bl a m aktierna, kommer jag lyckas m dem under sommaren?

Svar: Vanessa och du hör ihop och ni är ett jättefint team, hon gör allt hon kan för att hjälpa dig, kram :)
Esmaralda

37 Miltons Mamma:

skriven

Skrev mitt inlägg igår kväll. Så lustigt att bloggen handlar om djur idag

*******


För ca 1 år sedan dog en av mina kaninungar pga mig, jag var klantig och råkade trampa på den. Hon sprang, sprang och sprang. Jag fick tag på henne varpå hon dog i mina händer. Jag var helt knäckt och grät floder. Bad om ursäkt och mådde piss.
Så fick jag ett meddelande från andra sidan. Av lilla kaninen. Jag hittade en svart fjäder i ett ihopvikt lakan på balkongen. (denna fjöder har jag fortfarande kvar)

För någon vecka sedan hittade jag en likadan fjäder på balkongen. Reagerade och undrade vad 17 (inte helt ovanligt med fågelfjädrar men känslan sa att det var ngt men jag slog undan tanken)


Idag dog en av mina absoluta favorit kaniner. Svider och smärtar.
Vi begravde honom och tänkte ett par ord från hjärtat. På vägen hem sade jag att jag hoppades på ett tecken. Väl hemma så är det första jag ser ett hjärta i parketten ❤️
Lilla älskade M (hans namn börjar på M)

Så trillade poletten ned... Fjädern måste ha varit en föraning. 😮 Det har jag aldrig uppfattat förut. Deja Vu.. Flera ggr... men aldrig en föraning. (kanske ett annat ord)

Vill så gärna be om ett par ord från älskade M ❤️ (kaninen) En fantastiskt underbar liten vän ❤️

Kjam

Svar: Ja fjädern var ett budskap. Lilla M har det hur bra som helst nu och blir väl omhändertagen... kram :)
Esmaralda

38 Anna.L:

skriven

Hej, Esmaralda. Så fint inlägg.
Vilket sammanträffande att du skrev detta just idag, igår innan jag somna tänkte jag på dig och din blogg. Att jag ville fråga den här specifika fråga: Ser du någon varning om vi sätter upp lappar om vår saknade katt i byn L? (Det lilla lilla staden/samhället)
Tänker på vårt privatliv, om vi sprider ansökan till en större mängd människor och inte bara stugområdet. Är det någon varning?

Drömde igår att vår försvunna katt befann sig i en liten stad/by, vid en trafikerad väg mittemot en pizzeria.
Jag försökte få tag på honom och följde honom en bit men lyckades inte. Såg trottoarer, cykelbana , asfalt. I drömmen såg jag en kartbild, som att han befann sig långt från vår stuga och skogsområdet. Som att han gått till den lilla staden. Kan det vara en sann dröm?

Nu är ju vår katt både en kastrerad hane på 12 år, han är alltså ingen ungkatt. Han är en väldigt försiktig kille och tytt sig mest bara till mig. Läste på Google att kastrerade hanar brukar hålla sig inom ca 400m från gården. Inte gå längre så vi vill ana att han är i närheten till vår stuga. Nu vet jag att du inte siar om saknade djur. På söndag blir det 2v sedan någon sett honom.

Men min fråga handlar främst om lapparna, kan det sättas upp i byn utan varning. Samt drömmen, om du ser något??

MVH och Kram //Anna

Svar: Nej, sätt ni lugnt upp lappar, jag ser ingen varning. kram :)
Esmaralda

39 Carolina :

skriven

Har börjat prata med en kille vid namn mattias han verkar vara en väldigt lugn som person är det han som är min soulmate?

40 LottaS:

skriven

Kommer något upp om en begagnad BMW diesel vi nu tänker vi ska byta till?

41 S:

skriven

Hej, varför är jag som jag är när det kommer till kärlek? Känns som det är det som förstör alting oftast. Kram

42 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott, vilken månad 😊

43 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Det var två saker jag
reagerade på när det gäller dagens inlägg med vad djuren säger. Den första var det första gällande kaninen som inte tyckte det var okej med vattenautomaten men när jag tänker efter så har mina både vattenkoppor och vattenautomat så den tror jag inte gäller någon av mina kaniner. 🤔 Den andra var att en hund som saknar sin bästa vän och lekkamrat. Mina föräldrars ena tik fick vi avliva efter att hon fick akut magomvridning. Denna tiken var inte bara kusin utan också bästa vän med en gul tik som mina föräldrar har. Så himla tajta. Den gula tiken gick alltid fram och knuffade på den svarta tiken när de var dags att gå ut och gå och hon tvättade alltid den svartas öron. Nu har hon väl börjat tvätta den tiken som nu finns kvar men hon är inte sig själv och det har hon inte varit sedan vi avlivade tiken. Kan det ha varit hon du såg? Är gäller det någon annan kanske som har mist en vän för livet? Kram Zoey 💕

Svar: Ja det kan ha varit hon jag såg.. kram :)
Esmaralda

44 Michaela:

skriven

Haha! Jag får gå dit igen då men han lär ju inte minnas mig :)
Kram

45 Missmilla :

skriven

Mina barn vill ha djur igen men jag vet inge. Visst gillar jag djur men det är jobb dem. Min dotters överklagan tilll CSN, går den igenom?

46 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Har varit singel ett bra tag nu. Andra kanske undrar om det är något ”fel” på mig?!

Ser du mig tillsammans med en partner snart?
Att jag går och håller i handen med någon?
Kram

47 Ghostwriter:

skriven

Kan hotellet vara en bra tillsvidare lösning?
Eller ser du något bättre jag bör vänta in som sker snart?

Kram

48 Nn:

skriven

Hej Esmaralda
Känner du någon känsla att han skulle vilja vara med mig?
Kram

49 Pia1:

skriven

Hur är det möjligt att ett universitetssjukhus får göra såna brott 😠
Min neurolog där varnade mig och sade att man kommer låtsas inte se, men sättet gör mig rosenrasande!
De jävlarna raderade helt sonika det urval av bilder där skadorna syns, så jag får hellre dö än de erkänner alltså!
"Undersökningen inkomplett" kyss mig i arslet!!!
Kollade de ens eller raderade de efter att de såg skadan??

50 She:

skriven

Hej Esmeralda
Ser det ut som att relationen mellan M och M blir varaktig eller verkar den mer vara tillfällig?

51 Anna.L:

skriven

Tack så mycket för svar! ❤️

52 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Vad gäller dammråttorna så har de ett bra liv hos oss ;), inte alltför ofta dammsugaren sjunger. O nu kunde det vara ännu värre, för nu har vi tre ;D, dock två som är ännu i paket o som ska flytta "hemifrån" i augusti. Undrar vad rörmokaren tänker då han ser dom? Skogstokiga städare som härjar i vårt hushåll!? :D. Om han nu ens tänker komma o fixa kran...

Intressant med den äldre kvinnan, månne det är någon som jobbat här tidigare, på mitt jobb, eller är det månne någon som "går igen" här i byggnaden? Mystiskt...

Grattis Helena Ir på din dag!!

Kram Skorpan

53 A:

skriven

Blir rörd när jag läser dina rader.
Är en stor djurvän och skulle nästan föredra att umgås med djur mer än med människor.
Jag skulle vilja fråga dig om min sommar kommer att bli fri från sorger och bekymmer till skillnad från de sista somrarna?

Svar: Något mindre kul sker nog men så är det ju i livet.. ingenting blir värre än att du kan hantera det.. kram
Esmaralda

54 <3:

skriven

Bör jag klaga på receptionist som inte höll sekretessen?
Mitt ex och jag tog illa vid oss.
Kan bli så himla tokigt när man går och pratar som hon gjorde och rykten som inte stämmer.
Kommer de kompensera mig ? T blev upprörd med över detta och sa att sånt där får bara inte hända.

55 Michaela:

skriven

Jag tog mig till Ica och fiskdisken men såg inte honom fastän jag cirkulerade runt i 30 min haha. Vet inte om han var ledig. Nåja nu får jag släppa det här för vi kommer nog inte ses igen och jag är ändå glömd så ingen ide'. Skulle ha tagit chansen igår när jag hade den. Surt sa räven :) Kram

Svar: Jag tror du kommer se honom igen... kram :)
Esmaralda

56 She:

skriven

Hej,
Ser det positivt ut att skicka vänförfrågan till henne?
Kram

57 Anna E:

skriven

Nya killen jag chattar med är han intresserad? Tänker han nåt?

58 Eva:

skriven

Men åååhhh vilken underbar sida du skriver om idag!!!! De kära djuren ser jag som våra självklara änglar. De älskar oss villkorslöst och är alltid lojala. Det är djuren som har byggt upp min kärlek och tillit, för min barndom var precis tvärtom så hade jag inte haft djuren omkring mig så hade jag inte levt idag.

Jag skulle vilja fråga dig en sak Ez och jag trodde ALDRIG att jag skulle kunna ställa denna fråga till ett medium...jag som för alltid hade lagt allt vad karlar heter på hyllan. Därför frågar jag dig nu med stor genans....Jag har träffat en man, som skam att säga, är 24 år yngre än mig. Han har golvat mig totalt med sin värme och omtänksamhet. Jag kan ju inte tro att han skulle kunna känna likadant för mig eftersom han skulle kunna vara min son åldersmässigt. Råder du mig till att i stället för att hoppas och tro på att det kan bli mer mellan oss, att jag borde åka ut med mina hundar och paddla och njuta av den fantastiska sommaren, så att jag slipper få skämma ut mig, gamla tanten? Sommarkramar till er alla från havet

Svar: Njut av stunden och ta emot den kärlek som finns... du ska kanske inte väva framtidsdrömmar tillsammans med mannen och du ska vara rädd om dina känslor... men visst 17 ska du njuta av det som är just nu... bara ta för dig...kram :)
Esmaralda

59 Helena Ir:

skriven

Tack :)..jag får väl säga som så : Mer bubbel till folket! :)

Kram

60 Fråga:

skriven

Hej Es,
Jag funderar på att göra en ”magi-spell” för pengar då min ekonomi gärna hade kunnat få sig en liten skjuts. Dock är jag ganska otålig som person och orkar inte djupdyka i hur man ska göra till punkt och pricka, tänkte därför ta det jag lärt mig och improvisera lite själv. Dock är jag lite rädd för att få motsatt effekt och göra något ”fel” utan att jag vet om det, för jag är ju en riktig nybörjare (iallafall i detta livet). Ser du någon varning för mig Es eller något jag bör tänka på? Bör jag vara försiktig eller är det bara att tuta och köra.. Du kanske har lite mer erfarenhet inom detta område☺️ kramar🌞

61 Signe:

skriven

Hej!
Tack för roligt inlägg idag! Min unghund är en liten draqueen, undrar vad hon hade velat förmedla 🍀. Undrar om jag kommer kunna trivas på jobbet, och om det är rätt nu? Har vantrivs här i början, och fasar för att komma tillbaka igen efter semestern. Och ska jag hoppa på studierna igen?

Kram

62 <3:

skriven

Har rättvisan skipats för vad dom 2 gjorde mot mig eller kommer rättvisan att skipas
Ser du mig behöva gå igenom samma sak igen

Svar: Det blir rättvisa via karma för dem och du kommer inte gå igenom samma sak igen.. kram :)
Esmaralda

63 F:

skriven

Hej esmeralda ser du mig få fler barn?

Svar: Finns möjlighet att det blir ett till... kram
Esmaralda

64 F:

skriven

Hej esmeralda ser du mig få fler barn?

65 Anki:

skriven


Grattis Henena Ir
På födelsedagen 💕

Kram Anki med flock

66 <3:

skriven

Har rättvisan skipats för vad dom 2 gjorde mot mig eller kommer rättvisan att skipas
Ser du mig behöva gå igenom samma sak igen

67 Jossan :

skriven

Usch idag känner jag ångest.. fast jag tagit tabletten. Det känns jobbigt och svårt att andas. Mina armar gör ont.. vet inte om det har med att göra att min kompis inte svarar.. hatar ångesten...

Kram

68 Susanne:

skriven

För 19 år sedan i dag gifte jag mig. Äktenskapet blev en besvikelse o ett slut. Exmaken flydde o hade kul o jag fick ta hand om alla hans lögner o skulder medan han hade kul. Jag fick ta hand om hus hem barn räkningar o jobba. I dag ligger jag i sängen o allt gick åt helvete som jag hade tänkt.

Svar: Res dig och gå vidare, ta emot hjälp.... din framtid har väldigt mycket att ge dig.. så ge inte upp.. kram
Esmaralda

69 Barbie:

skriven

Kära goda Es!
Kan du möjligtvis se om min framtida partner är bara något år yngre än mig? Kram

70 Hera:

skriven

Intressant det här med att få veta hur djuren tänker, och vad de vill säga.
Har inget djur själv för tillfället men hoppas på de när situationen passar mer.

Dagens blogg får mig att vilja ställa frågan om vad en viss hund på H tänker om min relation till husse.
Vi är inget par idag, men jag önskar att bli matte till denna hund. Men det finns ett hinder.
Jag vill bara veta hur hundens tankar går om hela denna situation mellan mig och husse.
Får en känsla av att hunden är medveten i detta, och vill säga något!

Tack för en intressant blogg :)

Svar: Hunden är medveten och suckar lite.. han tycker nog mest att husse är lite trög.... kram:)
Esmaralda

71 Ulrika:

skriven

Hej, kan det vara min mellanstora tik som du ser När du nämner hunden som inte tror att matte är så bra på att klara sig själv? Hon är dock 4 men hon är väldigt noga med att kolla till mig med jämna mellanrum när vi promenerar och hon har även fått problem när vi möter vissa hundar men hon är inte aggressiv utan bara osäker. Jag har börjat jobba och är ifrån henne väldigt mycket och då är dom hos min dotter och hennes kille men hon har gått ned i vikt.

Svar: Ja det är troligt att det är din hund jag kunnat känna in... kram :)
Esmaralda

72 Till Jossan:

skriven

Som jag skrev till dig så går det upp och ned under insättning av antidepressiva så detta är nog en liten svacka och det vänder igen ska du se.

Ta hand om dig!

Kram Michaela

73 Shee:

skriven

Hej Esmeralda
Ser det ut som att relationen mellan M och M blir varaktig eller verkar den mer vara tillfällig?

74 Tingeling :

skriven

Roligt att läsa om djuren 🤗

Tycker min kisse inte om att vara ute? Hon verkar inte vilja. Jag hade hoppats jag kunde ta med henne till ställen ute. Kanske bara behöver vänja henne?

Kram!

Svar: Ta det varsamt och ha mycket tålamod och hon lär sig... kram :)
Esmaralda

75 Bella:

skriven

Hej, kommer jag och A få de trevligt tillsammans när vi ses? Kändes som de va typ givet att vi skulle ses häromdagen out of nowhere! 😍

76 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag är så ledsen på mina föräldrar, vill inte ha med dem att göra men klarar inte att släppa och inte bry mig. Jag tycker inte de är värda mig men kan inte sluta gråta, jag är så arg och besviken. Jag är trött på att det här ska kosta av min ork, när tar alla jobbiga känslor slut?

Kram och kärlek.

Svar: Du behöver lära dig ett förhållningssätt känslomässigt.. så du inte ger ut all din energi.... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: