En torsdag i Coronaträsket....

En vanlig dag i Coronaträsket !

Tre miljoner grejor är på gång samtidigt.  Staket som byggs, växthus som  byggs och ska inredas,  buskar ska planteras och så mitt rum som jag designar om på nytt.

Så här såg gårdagen ut:

Vaknade  kl 9 och det blev corona frukost ute på mitt 2 ½ meter långa bord med dotter, barnbarn Ozzy, make och MG!

Jag har väntat på skrivbord, sänggavel och kontorsstol och det skulle redan  ha kommit så  jag får jaga folk på  Furniturebox… och sen  transportföretaget.

Något skulle komma under dagen.. annat om en vecka eller två. Suck.

 // Ett rejält klassiskt skrivbord med förvaring.. I like "

 

Hämtleveras från Ikea och det var rörigt … maken skulle hämta när han ändå var iväg på jobbmöte men så insåg jag  att han inte hade fått  mitt körkort med, vilket krävdes…  kanske för att jag betalat i förväg..sonen sov hos kompisar men klev surt upp i ottan för att  transportera mitt körkort till Ikea… och när han väntat en timme på maken… så gjorde han slag i saken och fick själv loss allt som skulle hämtas och ingen ville ens titta på körkortet.

 

 

Så kom gardinerna hem.

Jajamän !   

Jag ville ha ljusgrå mörkläggningsgardiner och hade fått både grå och svarta av nån märklig anledning. Och så var de 10 cm för långa. 

Hillvitte !

  Dottern visste dock på råd och for iväg till Jysk för att köpa en sån där grej som man stryka upp gardiner med istället för att sy.

 

 // Så här veckade o fina skulle de se ut... i den bästa av världar... //

 

Ozzy lämnade kaoset och for till segelskola.

Ingen hade tid att följa med… bra grabb reder sig själv.

Jag tappade en burk RÖDBETOR  på köksgolvet som gick i tusen bitar. Hillvitte igen och massa extra städ.

Såg ut som blodbad i köket.

😲

Nu kom skrivbordet  fraktat med DHL och det började se rörigt ut på altanen

 

Och var i helvete fanns nu mitt körkort som DHL gubben skulle titta på… hade sonen det ? Han for till i  Lund. Hade maken det ? Han var på möte i Halmstad…. eller hade nån av dem glömt det på Ikea?

Våga inte köra härifrån med skrivbordet, väste jag hysteriskt åt den stackars DHL gubben.

Så småningom hittade jag det på matrumsbordet.

 😱😳

Och så skulle maken skruva samman skåpet från Ikea… ett högskåp i vitlack… och då fick MG spel och skulle öppna paketet.. fast det är ju två meter långt… han slet och drog, morrade  och  bet och såg ut som värsta fall av rabies.

 

Gardinerna såg konstiga ut.

De var så fina på bilden.. riktiga mörkläggningsgardiner som föll i tunga fina våder och  nu liknar de mest en uppkrokad lase…. Jag ringer till Ikea, klargjorde dottern och sen stod hon i kö en timme..för att få veta  att hade vi använt gardinstång hade det sett bättre ut men med skena i taket blir det annorlunda.

Jeeeeeeeeeeeeesus !   Nu får det faktiskt se ut som en lase.. ingenting o göra åt den saken. Skenan satt ju redan  i taket.

Jag hade lovat Ozzy pannbiff med lök till middag… och ställde mig i kaoset och stekte.. då ringer en av mina klienter  och vill ha ett samtal per omgående. Vi tar det via telefon och vi kunde reda ut det värsta.

 

 

Sen var det dags för en tur till Båstad… bara för att…. Och vi rusade genom gatorna, halsade en öl på Pepes bodega….sprang på  en av mina kändiskunder och kallpratade några minuter i alla hast.. dottern höll på att svimma över att HAN pratade med oss och uppenbarligen kände mig !

 

// Nej det var ingen kö när jag var där... rejält corona avstånd)

 

Hem och beställde en Hannelinpläd.. som kan bli fin på sängen  i omgjorda rummet. Ångrade mig 10 minuter senare och avbeställde och nu står jag i begrepp att beställa igen-

 

 

Och vad ska jag ha för sängbord ? Herregud, jag får inte ihop det !

Så dök ryska syster upp med en fantastisk kudde till mig , en present och bara för att!

Herregud vilken underbar syster jag har !!   Ett snabbt glas vin med cornaavstånd och sen for hon och sambon hennes vidare.

 

I morgon ska sonen handla till mamma.. det gör han varannan vecka… storhandlar. Av nån anledning ringer hon mej, jag antecknar vad som ska köpas och sen skriver ner detta till sonen på messenger. Klart, check !

 😳

Utmattade sätter vi oss på altanen.. i röran… med varsin redig grogg och andas ut.

Då  kommer världen största kanin lufsande över gräsmattan.

. Dottern får panik och tycker det liknar en monsterkanin och det GÖR det. 

Det är  Bengt som rymt igen.

Han hoppar glatt upp i min famn och väger säkert tio kilo och så får jag traska hem med honom… allt som allt bränner jag 45 minuter på detta

 

 

 // Inte riktigt så stor men nästan //

 

Groggen blev ljummen och  rälig.

Späder ut den med några isbitar och tar nya tag

 😇

Telefonen försvann och jag letade som besatt....och missade ett samtal  från släkten i Afrikan.... dvs på min brors sida då....

 

  // De låg väl dold //

😱

I dag ska  gardinerna göras klara,  skrivbordet sättas samman, Ozzy har avslutning på segelskolan,  dottern städar stugan efter sig… sonen kommer hem… och så kommer en av hans kompisar från Stockholm. 

Det går i ett !!

Värsta är ju att en annan får serva som om familjen vore kungligheter… med tanke på Corona så släpper jag  inte in nån i huset.. mer än dottern då som grejar med gardinerna och det gör hon med munskydd  och hela baletten !

I dag  ska jag också  träffa två goa väninnor på eftermiddagsdrink i hamnen, jag ska bestämma mig om jag vill ha den där pladen eller inte… och så måste jag meddela sonen att han ska stanna vid Mio och köpa en hotellkudde åt mig.. 70 x 100 !!

Må så vara  att det är Corona men det står inte still…. inte här hos  mig i alla fall

 💖

Kram & Kärlek

1 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Kära hjärtanes, sån energi!! Jag önskar jag hade den!! Jag tycker om att ta tag i, röja, rensa och göra fint, men jag har fått så dåligt självförtroende. Jag är rädd att mannen mer ska undra var alla grejer är snarare än att säga att det blev fint. Och tro mig, han har grejor... Jag är så TRÖTT på att inget händer och om jag gör det blir det på fel sätt. Om jag spacklar säger han inte att vad skönt att få det där gjort, utan han synar minsta skarv så det är ordentligt gjort. Numera blir jag som handlingsförlamad och det är JÖTTEJOBBIGT.

Men ditt rum blir fint!
Ha en fin dag!

Svar: Du tar till dig av hans negativa energier... och detta behöver du jobba bort... och istället ha fokus på dina egna mer positiva energier.... kram :)
Esmaralda

2 Ghostwriter:

skriven

Även fast man är helt slut efter sådana dagar så är det ju ändå härligt med liv omkring sig. Tycker jag iallafall! Vissa dagar hypermycket på en gång och andra dagar så lugnt att man nästan kan ta på det. Rummet kommer bli hur bra som helst, kul att följa processens gång!

Ha en jättefin dag,
kram

3 Skorpan:

skriven

Puh vilken dag du hade igår Es, det står sannerligen inte still där hos dig :). O ännu mera lär väl hända innan allt är färdigt ;).

Min gårdag var lugn o fin med nya upplevelser o hem kom jag ung. elva timmar senare. Detvar kanalkryssning o lunch o kaffe o lite rea. Det tog ju ett tag att komma hem på cykel, men vad gjorde väl det, jag hade ju tid...

I morse bestämde jag mig för att sköta mina tänder lite mer o tog ett tag med tandtrådsgrejen mellan tänderna. O sjuttonockså, en bit av en tand lossnade o nu har jag en rejäl grop i den, shit. Undrar nu om det här kommer att innebära många besök hos tandis, eller får dom det relativt lätt fixat Es? Har jag nu fått tänder som faller ihop pga av åldern o det kommer at gå tusenlappar i munhålet? En engångsföreteelse hoppas jag att det var!? O att få tid till tandläkare är inte det lättaste i dessa tider...

Ha en lugn dag!
Kram Skorpan

Svar: Boka tid... om något är på gång med tänderna kan det nog förebyggas på ett bra sätt.... kram :)
Esmaralda

4 Eva:

skriven

Huvaligen...som man säger norrut!

Svar: Håller med :) kram :)
Esmaralda

5 Helena Ir:

skriven

Men då..hos dig var det inte lugnt! Nästan så jag började tro att det var en mardröm du beskrev..jag blev rätt stressad, vad ska inte du blivit! Hoppas din dag idag blir lugnare och det flyter på med allt som ska!

Det händer saker med mig, för att beskriva det kort..några i familjen råkade ut för en obehaglig upplevelse,den fick jag veta om från en annan som de haft kontakt med. Efter några timmar,utan att jag känner till hela händelsen, då börjar bilder spelas upp i mitt huvud,känslor och röster..Det här beskriver alltså det som hänt ytterligare för mig.Det här är den andra händelsen på rätt kort tid som kommer till mig. Själv gör jag inget speciellt,det bara kommer till mig..är jag mer öppen just nu?Kan det bli mer?

Nu börjar värmen hitta tillbaka, skönt då med promenad en på morgonen..senare åker dottern iväg i hela 3 veckor..

Ha en bra dag nu..mysigt med eftermiddagsdrink!

Kram

Svar: Ja du är mer öppen och om du vill kan du öppna ytterligare, kram :)
Esmaralda

6 Kata:

skriven

Snälla E, kan du hjälpa mig att hitta min fjärilstalisman? Den har fått vara i min behå under dagarna så jag har haft den nära mig. Igår kväll var den försvunnen!!!! Bara hoppat ut!!!! Kan jag hitta den igen?
Hoppas......

Svar: Kolla ställen där du varit.. sök på golvet och i kläder du haft på dig, jag hoppas du hittar henne.. kram :)
Esmaralda

7 Katten:

skriven

Jösses! Det är nästan så att man får slag bara av att läsa om din dag! Hos mig är det lugna gatan, bara jag och mina två pälsklingar, och de sitter just nu på varsin sida om tangentbordet och hälsar till dig och MG. Om ett par timmar kommer ena sonen förbi på väg från nattjobb, han ska handla frukost som vi ska äta utomhus.

Önskar alla en fin dag!

Kram

Katten med pälsklingar

Svar: Låter som en lugn och mysig dag för dig.... här har karusellen dragit igång igen... men hoppas helgen blir lite lugnare.. kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Vad mycket du hinner med kära Es.
Duracell kanin nästa 🤣
Vad mysig överrasknings resan blev. Så glad för minisemester och få komma bort på lite lyx och bli lite bortskämd.
Vad är det som gör att A låter G få ner hans humör ? De flesta vet att G är en idiot och har psykopat drag.
Stämmer det att A skämms för min skull att jag dejtade G och inte förstod bättre.
Känns som en vinst för mig att han inte på samma sätt kan komma åt mig med dumma kommentarer och sms. Kommer det här med G förstöra A känslor för mig ? Märker att A blir mer och mer gullig och visar att han gillar mig. Jag har tagit avstånd till G. Svarar ej på sms eller pratar med honom när vi ses ute.
Kram

Svar: Var tydlig med att G är ett avslutat kapitel och det ska räcka.. du ska inte behöva försvara dig.. kram :)
Esmaralda

9 Lilla M:

skriven

Hej Es, kan det ske något roligt och spännande i sommar ännu?

10 W:

skriven

Jösses 😱 Här händer ingenting i jämförelse och det är jag glad över, skulle få spel.

Blir det något med honom på Värmdö?

Trevlig helg och kram 🌺🌹🌺

Svar: Det finns en chans, du kommer snart att veta.. kram
Esmaralda

11 Solstjärnan:

skriven

Ou drar vad det händer o sker hos dig😊 !
Full rulle minsann!
Förstår att du behövde pusta ut..eller försökte..mellan varven.
Du har många som hjälper och agerar ,tom MG då😊med sin rabies-paket-öppnar- taktik.
Kan förstå att han blev på G när han såg stora paketet😊

Jordgubbs rensning fortsätter här idag 😊 och borde påbörja fönster tvättningen.

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ☀️



Svar: Ja och tänk dig MG:s min när det var en garderob i paketet !! Han hade nog visualiserat världens största godis:) Kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Hej!

Oj,man blir rent svett när man hör om dina eskapader, inte en lugn stund hos er inte.

Tänk vad skönt när ditt rum äntligen blir färdigt!

Blev så glad igår, har inte sett många talgoxar hos oss men igår kom två tillsammans och flög ivrigt runt på min terass. Kan det betyda ngt?

Idag blir det besök hos frissan för att jämna till hårttesarna, det lilla som finns kvar!

Kram o ha en fin fredag!

Svar: Jag tror de bar med sig en hälsning från någon i Alltet som du saknar ibland.. kram :)
Esmaralda

13 Birgitta:

skriven

Godmorgon🙂
Blir alldeles matt av dagens blogg 🤣🤣🤣, rörigt värre.

Es...jag och Anders funderar på att åka till stan i helgen o bo på hotell är dock lite orolig för Corona då jag själv är astmatiker..undra om man vågar åka?

Kram Birgitta
Ps! Hoppas du får en bättre dag 🙂

Svar: Du får helt enkelt ta det försiktigt och hålla avstånd och välja ett hotell/restaurang som följer coronareglerna.. kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad kan jag gör att jag känner mig ensam. Önskan att jag kunde ju umgås med typ C kvinna eller F kvinna och andra som jag gillar mest.

Det känns tråkigt att jag behöver var såhär. Men vet inte vad kan jag gör på två veckor utan B kvinna...

Ha det bra

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag visste ju redan för längesen att jag påminnas om Michael Jackson av en del... men det är ju sant. För det är ofta så när personer som är framgångsrika eller kändis.

Som hur Michael har en livet. Det påminner lite om min. Som jag vill bara har vänner och han vill har också. Det finns en del av det.

Jag märks ju det. När jag blir föreläsare och kändis... kommer jag var som Michael Jackson? Såna känsla jag har haft... men inte såhär utan en ungefär sätta

Ha det bra

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja jösses vilken röra :-) Paketkrångel är ju vardag numera ,när kom ett paket i tid Tur du hade körkortet hemma och inte i fickan på sonen .
Det har ju hänt mig ;-)

Finaste Ozzy så han vuxit hälsa tillbaka <3

Ha nu en ljuvlig dag i hamnen med vänninorna

Kram Anki med flock

Svar: Tack :) kram:)
Esmaralda

17 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag var överallt i sverige så lika som Michael Jackson gjorde för hela världen. Känns som jag har alltid såna känsla att påminnas om honom. Första gång eller sista gång. Oavsett vilka tidpunkten och allt såna. När jag är leva eller när jag går bort i längt framtiden.

Kommer jag var överallt i sociala media? Tidningar? Tv? Och folk pratar?

Folk kommer behöver mest av min kunskap och dom är lyckligt?

Ha det bra

Svar: Jag kan inte se att du blir någon superkändis, men det är ju inte viktigt.. kram :)
Esmaralda

18 Skrållann:

skriven

Hej!
Det lät som en händelserik dag😍
Min dag gick mest ut på att laga mat och fixa fika till gossarna i familjen som slet hårt med sommarjobb och trallbygge. Lite lätt uttråkad var jag men vi avslutade kvällen med att åka till mina föräldrar för att fiska och så blev ett par glas vin på verandan hos dom. Pappa var med i ett stort reportage i våra tidningar i går om hans coronaresa. Det var fint speglat från insjuknandet, från vårdtiden på sjukhuset och nu om all rehabilitering efter sjukdomen. Mamma hade också fått uttrycka sin upplevelse kring det hela så anhörigperspektivet speglades också. I förrgår var han på läkarbesök och alla prover och värden är bra och det är helt otroligt med tanke på hur dålig han var. Det värsta är hans ena fot som inte vill hänga med riktigt än men jag hoppas det blir bättre ju mera han får upp muskulaturen i benet. Han har fått massor positiv respons och jag hoppas att folk tänker till och är rädda om sig. Det otäcka lilla viruset kan drabba så snabbt och göra sådan skada så det är bra att du är försiktig Ez, och håller avstånd, och jag hoppas att alla andra i bloggfamiljen också är det.

Kram på er❤️

Svar: Det är så skönt att din pappa ändå är såpass bra som han är - ha har ju varit ordentligt sjuk. Och med ihärdig träning känns det som om det kommer bli ännu bättre... kram :)
Esmaralda

19 Mikael:

skriven

Säg inget till grabben men du kunde ringt till maken och sagt, kan du vara en timme senare på IKEA? Så behöver du inte stressa, du behöver körkortet, jag skickar grabben men jag låter han sova en timme till :)

Kram
Mikael

Svar: Ja, efteråt tänker man allt sånt !! :) Kram :)
Esmaralda

20 Kristin:

skriven

Hoi hoi!! Hos deg "går det unna i svingene", som vi sier i Norge.
Jeg ble nesten sliten av å lese ditt maratonløp, kjære Esmaralda. For et styr!!
Jo mer jeg leste, dess mer lengtet jeg opp i skogen til stillhet og ro. Håper du også får litt ro innimellom, slik at du kan nyte litt av sommeren.
Jammen godt at du skal på venninnemøte i ettermiddag. NYT!!!
Ønsker deg en god dag.
KRAM!!!

Svar: Ja, ibland blir det mycket på en gång :) Kram :)
Esmaralda

21 EPM :

skriven

Hahahaha 😂😂😂😂
Jag döööör! Älskar hur du är när det är mycket igång, jag är lite lik så jag känner igen mig rejält 😊

Sitter här med A:s katt i knät, kokar skaldjursbuljong, dricker kaffe och löser korsord. Mysigt.

Nu har jag och A bokat lite saker till vår semester, känns mysigt. Jag ska träffa hans bröder om några veckor. Jag är väldigt nervös.... kommer det gå bra..?
Det känns som om vi är på rätt väg gällande våra spöken från förr. A har ju också sina saker som påverkar hur han litar och släpper in. Kan du hjälpa mig med om det är något särskilt jag ska tänka på för att trygga honom? Han har inte lika lätt för att sätta ord på saker som jag...

Kram

Svar: Vad lugnt o fint och mysigt det låter ! Vad det gäller A så kan du försöka lyssna "mellan raderna" ... kram :)
Esmaralda

22 Hm:

skriven

Hej!
Min chef gav mig berömm, efter allt slit jag gör, kändes kul. Kommer jag få stanna kvar även fast jag är uppsagd?

23 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Jag blir stressad bara av att läsa din text..

Usch vad jag har drömt mycket inatt.. Jag har drömt om jobbet.. Jag trivs ju inte i mitt arbetslag.. De är inte så trevliga mot mig och de planerar saker att göra och typ fryser ut mig. Jag hoppas den nya som de anställer passar mig bra och är någon jag kan samarbeta med..

Idag ska jag på tjejkväll. Det ska bli mysigt.. Innan det ska min bästa kompis komma hit och vi ska äta våfflor. Men måste gå upp nu och typ städa undan i sovrummet så det ser ordentligt ut... och lite i köket.

Jag sitter och lyssnar på boken ”framgent av ett liv” Hon som skrev boken utger sig för att ha varit Anne Frank i sitt tidigare liv. Häftigt att hon kommer ihåg sitt tidigare liv. Hade också velat veta vad jag hade haft för liv. Synd hon inte skrivit om tiden i lägret.

Jag tror ju själv att jag dog i koncentrationsläger med en av mina elever. Vi har sån kemi så jag tror vi varit där tillsammans. Hade varit häftigt att veta!

Jobbar fjärilen som den ska?

Nä får ta mig upp och fixa nu...

Kram

Svar: En bra fredag har du att se fram emot :) Fjärilen jobbar absolut för dig, kram :)
Esmaralda

24 Sus:

skriven

Hej
Fullt ös medvetslös,.,.,,
Här händer inget?
Love sus

Svar: Jo, det kommer hända både det ena och det andra men inte samtidigt... kram :)
Esmaralda

25 Smöla :

skriven

Du skrev för ett litet tag sen att jag skulle träffa två stycken killar, en livspartner och en själsfrände. Jag å grannen har börjat dejta, kan du se om han är någon av dessa två?

Svar: Det kan vara så, du får själv känna in och snart vet du var det landar.. kram :)
Esmaralda

26 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag undrar en sak: varför får en del uppleva glädjande ting fastän de inte gör något alls för att framkalla det? Och andra kämpar på och får sällan uppleva något sådant? Då menar jag tex arbetserbjudanden, möta kärleken, bli gravid, få nya vänner, etc etc? Inte materiella ting.

Svar: Det är nog bara så livet är... somliga har lätt för att bli förälskade, de har kanske en spetsutbildning/erfarenhet som gör att de är attraktiva på arbetsmarknaden, andra kanske själva tar mycket initiativ i vänskap och rör sig mycket ute socialt... kram :)
Esmaralda

27 <3:

skriven

Hahahah vilken dag!!
Fifflar R nånting med min systers pengar?
Är det 100% säkert hon inte tar nånting.

28 Ghostwriter :

skriven

Tänker han något på mig och saknar mig/undrar hur jag har det?
Varför hör han inte av sig?



Kram

29 Ghostwriter :

skriven

Tänker han något på mig och saknar mig/undrar hur jag har det?
Varför hör han inte av sig?



Kram

30 Dunegull:

skriven

Vad tyckte han efter gårdagens lunch? Är han intresserad? Känns lite så. Jag tycker han va jättetrevlig men tvekan att det är den rätta. Var är han? Varför kan jag inte få träffa honom? Vad ser du E?
Kram

31 Michaela:

skriven

OMG!!!! Vilken röra och vilket tempo! Jag hade slitit av mig håret av allt detta :) Och så ska du har du oss på bloggen. Kom ihåg att du behöver inte svara oss när du har så mycket att göra. Den där kabinen hade jag velat se :) Vill jobba med djur och har skickat in 3 ansökningar till djursjukhus men inte hört något tyvärr :/ Ser fram emot att få se ditt nya rum när allt är klart. Tur att du har en händig man som hjälper dig.

Ska upp till vårdcentralen om ett tag med mitt knä som inte blir bättre. Blir nog röntgen. Alltid är det någon skada för mig. Armen blir inte bättre och känns som att det är permanent. Måste dokumenteras hos försäkringsbolagen då det är en arbetsskada.

Annars så längtar jag som fan efter närhet och tvåsamhet. Väcktes när Fjäril dök upp så vet inte vad hon pysslar med :)

Ta hand om dig Es i stressen och ha en härlig fredaaag!
Kram

32 Vani :

skriven

Hej Es,
Jag undrar om du ser att jag får ett jobb snart?

33 HS:

skriven

Goa Ez, full rulle hos dig hör jag. Stressa inte för mycket bara.

Sitter på akuten och har en blodpropp i benet, suck. Gissar att jag får ställa in fjällvandringen men vi får se. Hade tänkt köra backträning med packning i helgen men nu har jag ju ganska ont i benet.

Kan du se om min katt har ont i munnen nu? Vi var hos veterinären och de opererade bort en infekterad tand samt tog bort tandsten i narkos. Sen har han ätit bra och varit lugn och harmonisk i tre veckor, min gamla katt var tillbaka. Senaste veckan är det till och från att han gnager på käken igen och är intensivt kontaktsökande, sen lugnare nästa dag. Jag kan inte tolka hans beteende riktigt.

Kram

Svar: Usch vilken osis men du kryar på dig snart. Blir inte katten bättre så ta en extra koll hos veterinären.. kram :)
Esmaralda

34 Bb:

skriven

Hej.
Hur kommer vi få tillbaka kontakten? Genom att han eller jag hör av sig?
Kram!
Ha fin solig dag.

35 Tiss :

skriven

Tror du att min katts öga fortsätter att bli bättre utan veterinären?

36 <3:

skriven

Ser du mig och Andreas utomlands tillsammans när Covid19 är över så pass mycket att man vågar och kan börja resa till sol och värme igen.
Kram

37 Bb:

skriven

Hej.
Hur kommer vi få tillbaka kontakten? Genom att han eller jag hör av sig?
Kram!
Ha fin solig dag.

38 Milla:

skriven

Oj så det händer i ditt liv!
Jag kände en märklig känsla igår: jag har det jättejobbigt inombords för tillfället, kämpar efter att har blivit bedragen å det grövsta. Men igår då jag kom iland efter seglats uppenbarade sej två regnbågar över båten, de kom närmare och närmare. Jag har aldrig sett nåt liknande tidigare. Det kändes väldigt starkt som om nåt/någon ville berätta nåt för mej. Men jag vet inte vad. Kan du Esmeralda säga vad det handlade om?

Svar: Här kom det massor av goda energier som du ska suga åt dig av.. kram :)
Esmaralda

39 CA :

skriven

Hej
Jo här är det munskydd på i alla affärer och cafe
Jag vilar mesr nu nästa vecka kommer färg mm och elen ska fixas, vattenberedare och badkaret. Tror att det går att sätta en duschavlopp i det gamla badkar avloppet. Men är inte säker, kanske blir ett nyttbadkar jag vet inte, bättre med dusch. Vad tror du?
Kram från 38 graders värme

40 She:

skriven

Hej,
Kan det vara så att nån stal den?
Kram

41 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hoppas verkligen att det inte är nåt på gång med mina legon :(.
Kram Skorpan

42 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Men jösses vilken kaos! 😱 Det är definitivt inte bra för dig, Es, all denna stress. Du får ta hand om dig! 💗

En undran, ser du om jag och min lillasyster kommer åka iväg på resor tillsammans både i Sverige och utomlands ihop med våra familjer i framtiden? Kram Zoey 💕

Svar: Ja det är fullt möjligt och troligt att det blir så.. kram
Esmaralda

43 Solstjärnan:

skriven

Skulle stå Ou dear och inte Ou drar😂 på min kommentar.


Svar: :)
Esmaralda

44 SusanneAmalia :

skriven

Livet ska levas och det är lika bra att göra det ordentligt.. 😅
Antivt är bättre än passivt..
Härligt att du är aktiv och hälsa Ozzy att seglarskola är sommar.. Vad kul att han får segla..
Livet är bara såå mycket.. Segla tillhör en av det bästa ingredienserna..



I går var jag på fest.. Och åt rökta räkor.. Crabcaces och melonsallad med fetaost och vatenmellon samt honungscanderade walnötter.. Så gott.. I dag ska jag handla eftersom jag ska till Ystad..


Har ett favoritvin.. Montes. Sååå gott så jag har beställt två boxar..
Sedan dricker jag bara rowanda kaffe från Löfbergs Lila..

Sedan sprutor.. CREON samt andra medicin..

Sen klarar jag mig..

Det går att ha sommarkul i Sverice också.. Ska till Klaveström och Zippa. Sedan till kåseberga och gå paragliding kurs.. Till gesunda och cyckla utför berget.. Till Sunne och jobba samt mysa..
Gå en Liten elkurs samt en höghöjdskurs.. en keramikkurs i sörmland
det ska bli så kul.. Sedan i höst ska jag gå fiberutbildning i Nyköping.. Slipa senar i Eskilstuna.

Det gäller att röra på sig..

Önskar alla en fantastisk. Dag.. Kram
EllaBella och Saga hälsar alla bloggdjuren..



Svar: Ja, du är sannerligen aktiv :) Härligt ! Kram till dej och de dina :)
Esmaralda

45 Ghostwriter :

skriven

Tänker han något på mig och saknar mig/undrar hur jag har det?
Varför hör han inte av sig?

Ps: det verkar rätt ofta som mina kommentarer blir dubbletter, fast att jag skrivit en gång! Dock inte varje gång men ofta



Kram

46 Louise:

skriven

Busy thursday med andra ord.
Idag ska jag först till biblioteket och sen möta upp sonen på Södervärn för att åka ut till Dollar Store.

Igår var jag på intervju på förskolan som kontaktade mig för två veckor sedan. Jag vill verkligen ha det jobbet och jag kände mig säker under intervjun. De sa att de skulle snacka ihop sig och återkomma nästa vecka. Sen är det det här med arbetsförmedlingen men det tror jag skulle lösa sig.
Detta är ju ett barnskötarjobb så jag är ju kvalificerad. Och fixar jag det sista på examensarbetet nu i sommar hos min kompis så har jag en chans att bli godkänd i augusti.

Hur stor chans är det att jag får jobbet? Jag vill så gärna ha det och jag behöver det.

Ha en fin fredag och tacksam för svar. Kram.

Svar: Du har en chans... runt 50 %... jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

47 W:

skriven

Tack Es 🤗

Jag hoppas att du snart kommer i ordning 🙏

Kram 🌺🌹🌺

48 Helena Ir:

skriven

Tack <3

Kram

49 Gunilla i Oxd:

skriven

Haha... du är så jävla rolig!!!!
Ser allt framför mig...😂😂😂😂
Kram o trevlig helg!!!☀️🍃💗🥂

/Gunilla i Oxd

Svar: Kram på dej :)
Esmaralda

50 Camilla:

skriven

Ohoj vilket tempo! Du ligger inte på latsidan😊Skönt ändå att ha något att göra såhär i Corona tider. Ska bli kul att se när allt är klart.

Vågar personen höra av sig snart?

Trevlig fredag från ett 27 frasigt Sthlm. Pust. Kram

51 Susanne :

skriven

Håller också på som du ungefär fast rensar o kastar. Blir lite mkt på en gång. Talismanen har satt fart på mig. Hon fick igång mig på aktier men tyvärr har det inte gått bra nu. Kommer det repa sig? Blir trött på mig själv nästan. Vill lyckas m allt. Varit så jobbigt förut men vill förändra o det tar ju sådan tid när man inte har cash. Kommer vår överklagan CSN gå igenom?

52 Till Browallia🌸:

skriven

Ja han är lammkött och tyvärr har jag inte sett honom något mer så kan inte dregla haha.

Jag är precis som du och du beskrev en dröm som jag har. Gud vad underbart det lät. Ska vi åka? :)

Ha en fin dag!

Kram Michaela

53 Fjärilen :

skriven

Har stora sömnproblem har haft det såå länge nu ,orkar inte med vardagen alltid. Hur o När blir detta bättre ? Provat det mesta. Ha det så bra i allt ditt coronakaos

54 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag är jätte ledsen och orolig. Mamma sa idag att hon åker till iran 1 augusti o kommer tillbaka 6 september. Jag är så rädd och fattar ej hur hon tänker mitt i detta Corona kaos. Speciellt i iran. Det är katastrof där 😭 hur kommer allt gå för henne?

Svar: Ja, det här var inte särskilt klokt av henne, men det finns ingenting du kan göra åt saken. Risken för smitta ökar men jag kan inte säga säkert om hon drabbas av corona eller ej.. kram :)
Esmaralda

55 Makaon:

skriven

Fullt ös...
Här har semestern börjat och jag tycker att det är skönt, lite lugnt och lite fart. Skall försöka rensa rent i garderoben, men vet att när semestern är slut har jag inte gjort mycket av det jag tänkt. 🤣
Men en resa med husbilen norröver blir det, och jag hoppas att resan blir bra.
Ha det gott allihopa.

56 KristinaF :

skriven

Hej E!

Varför har A’s intresse försvunnit? Varför hör han inte av sig? Är det tänkt att allt ska rinna ut i sanden..

Hälsningar
KristinaF

57 Ghostwriter :

skriven

Tänker han något på mig och saknar mig/undrar hur jag har det?
Varför hör han inte av sig?

Ps: det verkar rätt ofta som mina kommentarer blir dubbletter, fast att jag skrivit en gång! Dock inte varje gång men ofta



Kram

58 M:

skriven

Hej Es

Ser du något roligt som händer mig?
Kram

59 Hon:

skriven

Hörde att de ojade sig över hur otroligt osocial jag är på jobbet idag då de inte trodde att jag hörde.. men jag tog inte så illa vid mej, jag instämmer ju helt då jag ser mig själv utifrån. Fastän det bästa är att fortsätta försöka så tror jag inte att jobbet är platsen där jag kan jobba så värst mycket med min självkänsla och sociala kapacitet, energin räcker inte till mycket mer än själva arbetsuppgifterna, det sociala orkar jag inte riktigt med. Realistiskt så tar det väl tid, beteendet känns så djupt ingrott. Men hoppas det går lättare efter sommaren då jag flyttar och kanske påbörjar nya sysselsättningar.. ser det ut att bli lättare sen eller måste jag bara försöka jobba hårdare med mig själv?
Kram

Svar: Det kommer att kännas lättare och bättre men du behöver hela tiden jobba lite med dig själv.. det gör vi alla som regel men på olika sätt... kram :)
Esmaralda

60 Alie:

skriven

Oj oj, inte lugn stund inte... du ligger i ;-)

Vad är oddsen att jag får extrapass och lite extra klirr i kassan?
Kram :)

Svar: Goda möjligheter, kram :)
Esmaralda

61 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag är jätte ledsen och orolig. Mamma sa idag att hon åker till iran 1 augusti o kommer tillbaka 6 september. Jag är så rädd och fattar ej hur hon tänker mitt i detta Corona kaos. Speciellt i iran. Det är katastrof där 😭 hur kommer allt gå för henne?

62 Michaela:

skriven

Ingen fiskkille i sikte idag heller :)

Personen som du sa behöver lite alkohol i systemet för att få mod att höra av sig .. närmar det sig tro?

Hoppas att du överlever dagen och att det går bättre än igår :) Kram

63 H:

skriven

Hej Es

Hur ser min blivande ut?
Kram

64 Pia1:

skriven

Min hemregion tog mina nya röntgenbilder på största allvar, tack fjäril och Es ❤️🙏
Jag har förstås lärt mig att det kan ändras på en grisblink när det går vidare till kirurg, för det behandlas inte i Sverige och då låtsas man inte se...
Men då blir det plan B bara, dock tungt att vänta igen på vad man ska göra.
Och tills dess ja, så står det stilla, covid eller ej!

65 Mirre:

skriven

Herregud där var det fullt ös minsann, själv blir jag stressad av sånna dagar där man har mycket att göra och allt går åt pipsvängen nästan som att universum jobbar emot en😅 Jag har också tänkt beställa sånna där gardiner fast beiga och sätta med skena i taket men blev lite besviken nu när jag läste att dom inte var lika böljiga irl..

Es, ser du något kul/spännande som är oväntat framöver för mig? Eller något budskap kanske till mig?
Kramar 🌞

66 Ensam:

skriven

Hej,
känner mig så ensam ikväll, som att jag går miste om nåt, hela helgen framför mig men aktiviteterna ekar ensamhet och börjar känna mig klar med ensamheten.. har du tips på hur/var jag kan träffa folk att umgås med här?
Kram

67 LilaSyren:

skriven

Hej,
När vänder livet för mig? Får knappt någon luft. Vems negativa energi är det jag känner?

68 Sara:

skriven

Hej E!
Du har verkligen haft fullt upp. Ett tips när man sätter upp gardiner med skenor är att ha extra upphängningar (de små grejerna du fäster i gardinen som löper i skenan) Då får dom ett finare fall. 😊

Jag undrar om det finns en chans för mig och Josef? Eller är det någon annan som är tänkt åt mig? Inte för att jag kan föreställa mig det just nu.

Ha det fint!

69 Stenbocken:

skriven

skriven för en dag sedan
Hej Ez! Ett tag sen jag läste din blogg, skönt att läsa intressanta ämnen igen!
Ez, jag har fått dåliga nyheter om min hälsa och vet inte hur jag ska klara mig genom dehär en gång till. Undrar om jag kommer må bättre snart och bli frisk.
Skulle vara jätte tacksam för svar.
Kram💖

70 Stenbocken:

skriven

skriven för en dag sedan
Hej Ez! Ett tag sen jag läste din blogg, skönt att läsa intressanta ämnen igen!
Ez, jag har fått dåliga nyheter om min hälsa och vet inte hur jag ska klara mig genom dehär en gång till. Undrar om jag kommer må bättre snart och bli frisk.
Skulle vara jätte tacksam för svar.
Kram💖


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: