Gästblogg....

Dagens gästbloggare är: Xh

Har en vän som älskar att läsa böcker dock har jag aldrig dragits till den typ av böcker hon läser.

För någon vecka sedan var jag hemma hos henne och tittade i en av hennes böcker som handlade just om attraktionslagen.

För henne var detta helt nytt men jag själv är bekant med det men kanske inte riktigt praktiserat det fullt ut.

 


Därför bestämde jag mig efter att ha läst igenom boken och kollat filmen att nu jävlar ska jag testa detta och verkligen tro på det.

Funderade över vad jag behöver i mitt liv just nu och valde att önska mig pengar eftersom jag står inför dubbla hyror i augusti. ”Jag önskar mig pengar så att jag kan betala av min hyra” - löd min önskning.

Nja tänkte jag, måste vara lite mer specifik. ”Jag önskar mig 5000 kr så att det täcker min hyra”

På kontot hade jag lagt undan 1000 för den ena hyran och det fattade endast 2200 kr. Den andra hyran var jag beredd på sedan innan. För cirka 6 månader sedan när jag flyttade från min dåvarande stad fick jag inte med mig min nyköpta säng så jag la ut den på annons men ingen nappade.

 



Några dagar sedan fick jag ett meddelande från en man som ville köpa den och affären gick snabbt och 2200 kr kom in på kontot.

Alltså funkar det!! Men man bör vara försiktig med vad man önskar sig för önskningar kan gå i uppfyllelse! :)

Boken heter ”The Secret” och finns även på Netflix.

Hoppas du vill lägga ut detta, hade varit kul och höra om de andra haft samma upplevelse.

Kram
Xh

1 Misstjejen:

skriven

Hej

B kvinna är viljan planera redan nu om Stockholm med mig att flyttar dit...

Är det lite för tidigare? Man borde vänta en tag...

Ha det bra

2 Läroliv:

skriven

Fantastiskt.

Kram

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Stämmer det... en del ser mig som en vanligt kvinna än vad dom borde ser och bete sig som. Finns det anledningen att en del gör konstigheter med mig som är omedvetenhet om?

Ha det bra

Svar: Det kan vara svårt att tolka andra ibland.. försök tolka positivt.. jag ser inte att någon gör konstigheter.. kram :)
Esmaralda

4 Tingeling :

skriven

När jag har önskat något riktigt mycket så har det uppfyllts... Men då har det inte varit nåt som att vinna pengar eller liknande utan mer att nu räcker det, det måste bli annorlunda, och känslan har kommit ända in ifrån hjärtat och själen. Exempelvis när jag bodde i ghettot med råttor och knarkare med min dotter, bara tre månader senare fick jag ett nytt boende fast det är "omöjligt". När jag var sjuk och låg på IVA och nära att dö så bad jag en hel dag om att bli frisk. Dagen efter mådde jag så pass bra att doktorn blev förvånad och jag kunde skrivas hem två dagar senare. När jag haft det riktigt tufft ekonomiskt, när min dotter var liten, har pengar kommit in på mitt konto oförklarligt. Idag behöver jag inte samma hjälp, jag klarar mig väldigt bra och är så tacksam för hjälpen jag fått. Folk ifrågasätter ibland hur jag som ensamstående och inte jobbar heltid har råd med saker och ting... Och jag blir snarare förvånad över hur två vuxna med heltidsjobb INTE har råd med saker och ting, och klagar över att aldrig har pengar. Jag jobbar hårt för mina pengar och sparar och väljer upplevelser med dottern framför dyra kläder, bil och stort hus.

Vet dock inte om detta är attraktionslagen eller om det är menat.

Attraktionen jag vill sända ut nu är att hitta ett boende, som jag vill bo i flera, flera år framåt. Men jag vet inte exakt var ännu. Lite utanför stan med uteplats? Och så vill jag komma till Island, men det är kanske för ytligt? 🙂

Kram!

5 Cecilia:

skriven

Attraktionslagen är verkligen värt ett försök. Tror stenhårt på att man attraherar positiva saker om man tänker positiva tankar. Testade häromveckan på jobbet. Det hade varit strul i några dagar, men en morgon tänkte jag att det inte skulle ske och mycket riktigt så blev det så.

Kommer det att bli massa strul nu eller kommer det att gå bra? Är så nervös.. Kramar

6 Skorpan:

skriven

Häftigt att det fungerade för dig Xhevrije! Gissar att du kommer att fortsätta o praktisera detta :).

Har läst en snutt o sett nåt av filmen o funderat om det verkligen fungerar. Ännu har jag inte använt detta "önskande" i praktiken, kanske jag borde det för vem vet vad allt som kunde uppfyllas ;). Kan ens önskningar vara för stora så att Universum vänder ryggen till o tänker "nej men herregud ändå, vad tror du om oss, skulle vi ge dig nåt sånt", typ? Skeptiker... Men tja, varför inte prova, det kan nog inte gå fel, väl ;). Är väl bäst att önska i tysthet...

Tyst o stilla är det i mit liv annars också, inget spec på gång. Eller kan det vara lugnet före stormen Es, att nåt snart händer? Vårens händelse uteblev o vi går mot hösten med stormsteg, varför hände inget? Är jag inaktiv o oattraktiv o det är därför inget händer? Hur aktiv ska en behöva vara för att det ska börja "rulla", jag bara undrar ;).

Idag är det sommarvärme o ska försöka hoppa upp på hojen o trampa iväg, vart vet jag inte, men hemma kan jag inte sitta, det är klart...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja idag är det verkligen sommar.. kram :)
Esmaralda

7 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Tack Xhevrije för bra tips ! Ska kolla filmen på netflix när sonen åkt .

Sonen blir kvar tom Torsdag nästa vecka :-)
Igår latade vi oss lite efter sonen kört alla tallkubbar till baksidan i värmen tog vi ett dopp i poolen som svalkade med sina ynka 21 grader. Så härligt att ha sol och skapligt väder nu när jag har hjälp Mot kvällningen for pojkarna och fiska .Sommarnjutning 2.0 !

Har nu sett harungar så tyskhararna har lyckats ! Så roligt då hare har varit sällsynt här . Annars är naturen så tyst förutom Morkullans knorpande när den flyger på kvällen .

Ha en ljuvlig Lördag alla !

Kram Anki med flock

Svar: Harar är så himla fina !! Rejäla djur dessutom o större än man kan tro ! En gång mötte min gamla hund Mimmi en hare i skogen och det blev ett magiskt ögonblick... de luktade på varann och sprang sedan åt varsitt håll.. Mimmi som normalt inte var nådig mot varken harar eller kaniner...kram :)
Esmaralda

8 Minna76:

skriven

God morgon. Den man jag har pratat med ett tag, Dan, han undanhåller saker och håller sig inte till sanningen. Åtminstone så verkar det så. Han verkar ju gilla mig mycket, men samtidigt har jag haft känslan att han använder mig för att kunna komma bort från sitt liv. Stämmer det?

Svar: Ja, du verkar so om du har rätt i dina tankar.. kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, tror min lilla 🦋hoppade bort inatt. Hade henne mot mitt bröst. Kommer vi hitta varandra idag ?
Vill hon fortfarande hjälpa mig och är aktiv ?
Är det en bra idé med blommorna på graven så A förstår att han kan lita på mig igen ? Han uppskattade det förut när vi var ihop. Skyndar långsamt i detta för det var mycket party igen för honom. Jag tror på ngt sätt att han börjar tycka om mig igen. Men att det är jobbigt för honom med sina känslor för mig. Lydde ditt råd igår Es och förklarade att G ät ett avslutat kapitel.
Kram
💕💕💕

Svar: Hon är aktiv och god chans att du hittar henne ! Kram
Esmaralda

10 Lotta:

skriven

Kul att det funkade 😀.
Jag har en erfarenhet här och jag önskade träffa en person som jag verkligen tycker om och inte sett på väldigt många år men som bor i samma stad. Jag önskade och visualiserade. Kände på djupen min önskan. Några dagar senare gick önskan i uppfyllelse. Magiskt.
Har provat efter det med tex att jag önskar ett nytt jobb, men det har inte fungerat. Även detta med kärleken har jag visualiserat, önskat men icke sa nicke. Tror att det kan fungera till viss del med attraktionslagen och det är ju bra.

En liten fråga har jag också...Ska på blinddate om ca en vecka. Länge sen jag var på dejt. Kan detta bli något måntro? Är förväntansfull.

Kram L

Svar: Det kanske inte är Mr Right men kan vara bra ändå.. kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

Godmorgon

Det blev en riktigt bra kväll igår och vi hade så roligt! Tyvärr blir det ju så tråkigt att timmarna går så snabbt.
Jag var hemma vid halv 1 och då satt grannarna ute och jag gick ut en stund.

Tror jag fick ett te som hade te koffein (vet inte vad det heter) jag somnade inte förens vid halv 5 och vaknade nu halv 9. Jag är helt slut men ska till syrran.

Har någon sån ångestkänsla i kroppen att jag gjort eller sagt något dumt. Kan få sånna känslor ibland..

Såg bild på S och hans nya och hur han höll henne på magen... Även om jag ha kommit över det så kan jag inte sluta tänka att de kunde varit jag...

Igår skrev min kompis till en kille som tydligen är singel och hon skrev att hon hade hittat en tjej till honom. Jag känner inte honom men vet vem han är eftersom vi gått på samma gymnasieskola. Men vi får la se!

Jag är så sjukt trött så jag vet inte var jag ska bli av. Men jag kommer inte kunna sova längre :/

Kram

12 Ghostwriter:

skriven

Kommer jag lyckas få tag på ett annat boende i byn?
Jag vill bo där tills jag studerar vidare. Men ärligt talat är jag rädd för dom som gjorde mig illa. Rädd att jag inte med min ptsd kommer klara av tanken.
Samtidigt är jag starkare idag. Det är svårt med boende och jag har bara en viss tid på mig att bo där, så känns det som att något annat än hotellet dyker upp?


Kram och tacksam för hjälp,
Ps. Om mina kommentarer om samma fråga dyker upp fler gånger än 2 så är det någon bugg.


13 Hm:

skriven

Hej!
Kommer jag ändå få stanna kvar på mitt jobb?
Kram!

14 C:

skriven

Godmorgon från hotellfrukost i Wärmland 💕🍀
Tack för påminnelsen om attraktionslagen, och tipset om att vara tydlig och specifik.
Satt precis och var tacksam över en särbo som är morgonpigg som vill pallra sig upp på morgonen tidigt för att avnjuta en frukost i lugn och ro. Som man önskar 💕🍀
Kram!

15 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack

Ser du någon flytt som vi kommer att göra snart?
Ser du något speciellt om den?
Kram

Svar: Jag ser en flytt som blir bra... men inga detaljer kommer till mig.. kram :)
Esmaralda

16 CA:

skriven

Hej
Har boken hemma, men har inte praktiserat det fullt ut. Vad heter filmen och hur hittar man den?
Kram

17 Alie:

skriven

Mycket intressant, har aldrig testat men kommer nu att prova.. Tack för detta inslag Xhevrije.
Kram och fin Lördag till er alla! :)

18 Alva:

skriven

Hej Es,

Jag och fjärilen trivs så bra ihop 🥰

För några år sen fick jag under en seans av dig en beskrivning om min kommande man. Är det han som jag träffade på vår gård i slutet av maj? Han lämnade ett intryck vilket är ovanligt när det gäller mig. Blivit lite väl försiktigt kanske när det gäller män.

Stor kram och ha en fin dag ❤️

19 Madde :

skriven

Tack för tipset! De låter verkligen som något jag borde titta på. Jag ska genast gå in på Netflix och kolla.

Ez. Är det dags att runda av detta äktenskap? Jag är rädd för svek och respekten för varandra ska försvinna. Eller finns de hopp?

Svar: Kanske om ni tar ett gemensamt krafttag och ser hur det utvecklas... det finns en liten chans... men efter försöket kommer du säkert veta vilket.. kram
Esmaralda

20 Till gästbloggaren:

skriven

Var det svårt att utöva detta ? Tog det lång tid att lära ? Kram och tack för intressant gästblogg från Camilla

21 Michaela:

skriven

Häftigt! :) Tack för att du delade med dig. Jag försöker med detta men än har det inte funkat tyvärr.

Blir magnetröntgen av knät. Läkaren igår misstänker meniskskada.

Ser du någon lösning på jobbfronten i höst? Börjar få lite panik då jag inte kommer klara mig ekonomiskt och då går allt åt skogen :/

Hoppas att helgen blir lite lugnare för dig Es :) Kram



Svar: Inte kul med meniskskada, men du kommer ju bli frisk ! Något arbetsrelaterat kommer ganska snart.. kram :)
Esmaralda

22 Ghostwriter :

skriven

En kille ville bjuda över mig,
Ska jag trots att jag ska nej
Kanske dra dit ändå? Om det blir något bra av det, inte engångsgrejs



Kram

Svar: Du får helt enkelt själv känna in.... känns det tveksamt är det bättre att avstå och vill du verkligen ja då ska du .. kram :)
Esmaralda

23 HS:

skriven

Tack för ditt inlägg Xh. Ska läsa mer om attraktionslagen, men som sagt ska man nog tänka igenom sina önskningar för de kanske slår in.

Så skönt att vara hemma efter två maratonpass på akuten. Ska äta blodförtunnande tabletter i tre månader, ev. längre och har fått remiss till en trombosmottagning. Glad att jag sökte i tid, min bror drog på det för länge och det utvecklades till en stor propp i lungan. Tyvärr måste jag nu sluta med p-piller som varit så bra mot min PCOS men jag får boka en tid till gynekologen och diskutera vad jag ska behandla med istället.

Efter att jag pratat med läkaren igår blir fjällvandringen definitivt inställd i år. Tråkigt då jag längtat mycket upp till Lappland men har en känsla av att det finns en mening med detta, kanske är det något annat viktigt som ska hända istället.

En minst sagt märklig vår och sommar har det varit. Ganska bra ändå, jag har känt så mycket Flow sista tiden både fysiskt och mentalt, trots inställda resor och festivaler, och trots bullerskada på jobbet och blodpropp i benet så mår jag bättre än jag kanske någonsin gjort.

Min manliga handledare har fått godkänt som handledare nu :) så bara benet lugnar ner sig så har jag två handledare att öva med. Tills dess ska jag plugga teorin.

Kram

Svar: Ja trots att somligt går emot dig så känner jag det positiva flödet runt dig du tänker på rätt sätt och tankarna och känslan tar dig vidare.. kram :)
Esmaralda

24 Spo:

skriven

Hej
Var han genuin igår när vi mötte varandra och pratade ?
Kram

Svar: Till stor del men verkar i alla mena vad han sade... kram :)
Esmaralda

25 Zaraliee :

skriven

Jaa, läst en sån bok o sett film, en tid efter va jag väldigt positiv till att de faktislt funkar o påverkade mitt mående enastående 😊 är kanske dax igen o läsa?!

Hur ser de ut framöver med mig o min sambo? Ringar? Kommer han snart våga va den han sagt han är?

Ha de fint i solen ❤️

26 Sanna till Xh:

skriven

Hej, mycket intressant Vet du någon annan som lyckats med detta ? Kräver det mycket träning innan man kan få det att funka ? Tack för intressant gästblogg. kramar.

27 Sessan:

skriven

Tänkte bara berätta att vår hund fick komma hem efter tre dagar hos veterinären med intensivvård. Vi hade samlat familjen för att åka och säga hejdå men hunden kryade på sig såpass att veterinären vågade låta hunden komma hem.
Är nu jättepigg och glad igen på promenader men verkar lite ledsen annars. Hoppas att vi fattade rätt beslut att inte ta bort utan att satsa på vård. Är ju en äldre hund så beslutet var inte självklart. Kan du se om vår hund blir riktigt riktigt glad igen? Kan du se om hunden själv vill vara kvar?
Vill inte vara egoistisk om hunden själv helst vill gå över till andra sidan.


Svar: Ni fattade helt rätt beslut.. hunden är bara lite tagen av det som varit men han njuter av livet.. kram :)
Esmaralda

28 F:

skriven

Önskar att mina syskon kunde hitta sina respektive och hitta jobb och skapa familj ❤️❤️🙏🏻🙏🏻 Ser du det hända

29 <3:

skriven

Hejsan, tack för att du delade detta med oss Xh !

Hade den vita fjädern på dammsugaren nån betydelse? Vart har den kommit ifrån.. kan inte tänka mig utifrån😳 Var det ett budskap, isf vad?
Jag kände jag var för snabb där och dammsög upp den. Haha

30 Gästbloggaren :

skriven

Till nummer 20

Det tog absolut inte lång tid och allt skedde inom en vecka :) glömde tillägga att jag visade tacksamhet också för att det hade slagit in.

Kram

31 Gästbloggaren :

skriven

Svar till 26

Det handlar nog mest om att man verkligen tror att det ska ske. Inte HUR utan att det kommer till dig oavsett. Det är nog inte meningen att man ska veta hur det går till. Börja smått och gå in med känslan att du lyckats.

Jag tror många använder sig av attraktionslagen men att besvikelsen snabbt tar över för att det inte har skett fort och då börjar allt om igen... tålamod krävs.

Kram

32 F:

skriven

Önskar att mina syskon kunde hitta sina respektive och hitta jobb och skapa familj ❤️❤️🙏🏻🙏🏻 Ser du det hända

33 Gemini:

skriven

Sen jag fick min fjäril har jag mått toppen!! Som att hela jag renats. Och så en dag på bussen blev jag uppraggad bara sådär nu dejtar vi! Men jag är osäker attraktion finns men vi har inga gemensamma intressen alls. Han sitter å förklarar för mig hur motorer fungerar. Snark. Lätt aspig i sitt sätt. Men med en stark attraktion är allt förlåtande.. . Min tanke är att jag nu öppnar upp för en annan typ av man en snäll å känslomässigt tillgänglig person. MEN jag vet inte om det är just han som är min människa. Vad tror du?
KRAM!

34 <3:

skriven

Hon låg på mattan när jag vaknade och är nu tillbaka på sin plats igen 🦋🙏andra gången det händer nu.

Är det en bra idé med blommorna på graven så A förstår att han kan lita på mig igen ? Han uppskattade det förut när vi var ihop. Skyndar långsamt i detta för det var mycket party igen för honom. Jag tror på ngt sätt att han börjar tycka om mig igen. Men att det är jobbigt för honom med sina känslor för mig. Lydde ditt råd igår Es och förklarade att G är ett avslutat kapitel.
Kram

35 Michaela:

skriven

Skönt att jag kommer bli frisk igen! Akta dig Es för mycket löpträning *skratt* .. vet ju att du inte löptränar :)

Åhhh hoppas hoppas på jobb snart! Undra om det är något av de jag sökt och hoppas på eller något annat🤔

Hua vilken hetta idag! Kallt väder tack! Kraam

36 Fisan :

skriven

Hej!
Jag har dessa böcker hemma och har även sett filmen. Attraktionslagen funkar, helt klart.

Es, ser du om och när chefen sätter mig på nattpass på mitt jobb?
Kram

37 Helena Ir:

skriven

HS, Skönt att du tog dig till sjukhus i tid, och fått den hjälpt du behöver!

Jag är precis som du beskriver, känner ett sånt lugn, ett flow i att leva ett rätt bra liv. Rätt harmonisk trots det som pågår i dessa tider. Kärlek och glädje
Och vad som helst kan ju faktiskt hända..tror, när det gäller mig själv,att jag betat av en del steg för att komma till det här tillståndet..

Var rädd om dig HS!

Hoppas det har lugnat ner sig hos dig Es!
Bubbelbad med drink i näven :)

Kram

38 Browallia :

skriven

Xh, vad roligt att du lyckades få attraktionslagen att jobba för dig! Jag har använt mig av attraktionslagen i ca 20 år och fått det att fungera massor av gånger med både smått och stort. Jag stod som nr 3 när jag var och tittade på min lägenhet som jag verkligen ville flytta till. Jag tog hjälp av attraktionslagen genom att visualisera att jag redan bodde där. Föreställde hur jag satt min soffa och riktigt kände hur glad jag var över att bo där. Jag avslutar alltid med att tacka universum. Jag skrev adressen till lägenheten om och om igen i ett block och låtsades att jag skrev flyttkort till mina vänner. Några dagar senare när ansökningstiden gick ut blev jag erbjuden lägenheten, nr 1 i kön hade tackat nej, nr 2 hade inte hört av sig. Så fast jag var nr 3 så blev det jag som fick kontraktet.
Precis som du skriver så måste man se upp med vad man önskar sig. Jag hade jobbat mycket under en lång period och kände mig trött och sliten så jag önskade att jag fick vara hemma och ligga i sängen och läsa. Nästa dag vaknade jag med feber och ont i halsen, så visst fick jag vara hemma och ligga i sängen och läsa. Det är viktigt att vara specifik med sin önskan, om jag hade lagt till att jag ville ha en ledig dag så kanske jag inte hade blivit sjuk. Önskar dig fortsatt lycka med attraktionslagen. Kram Browallia

39 Jessica:

skriven

universum visade mig Law of Attraction när jag va runt 12-13 år, sen dess har min spiritual awakening blomstrat 🦋🌸

40 ✈️ TILL MICHAELA ✈️:

skriven

Och jag som alltid trott att jag var ensam om att ha drömresor till snö och kyla, packa väskan så sticker vi på direkten!
Ishotellet i Jukkasjärvi ligger förstås också på min Bucket list.

Hur har du det denna varma söndag?

Kram Browallia

41 Susanne:

skriven

Har filmen o boken o t o m ett extra ex som jag sålde på Tradera häromdagen då jag trodde mitt första ex var stulet. Jobbar med attraktionslagen genom Cecilia Kärvegård. Googla! Bra person! Kommer jag att lyckas m attraktionslagen? Nu vill jag ha ett nytt jobb? Ska jag utbilda mig till mäklarassistent? Min dotter ska ha hit sin kille. Är han en bra person?

42 Sheri:

skriven

Hej!
Helt rätt, attraktionslagen har funkat flera gånger för mig. Positiva tankar ger positiva resultat :)

Kära Es, mannen du sett i alla mina seanser, i vilket sammanhang tror du vi träffas? Finns det något att hålla utkik för? Hoppas det inte ska dröja så länge mer.

Kram o trevlig helg

43 Sheri:

skriven

Hej!
Helt rätt, attraktionslagen har funkat flera gånger för mig. Positiva tankar ger positiva resultat :)

Kära Es, mannen du sett i alla mina seanser, i vilket sammanhang tror du vi träffas? Finns det något att hålla utkik för? Hoppas det inte ska dröja så länge mer.

Kram o trevlig helg

44 Mej:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som om jag kommer att ha en partner snart? Vara tillsammans med någon?
Kram

45 Skorpan:

skriven

Verkligen sommar minsann!

Trampade iväg på hojen o fyndade nåt smått åt mig själv också, en bh o ett par trosor. Nu hoppas jag förstås att de inte är utslitna innan karln behagar infinna sig, vad tror du Es, kommer han att se mig i "stassen" ,)?

Trampade vidare till lyxvillornas område o har suttit på en strand/brygga o insupit havets dofter, underbart :). Sitter man på ett dylikt ställe får man förstås vara helt ensam, ingen risk precis att nån skulle råka på en...

Snart dags att trampa hemåt o njuta av kvällen i sällskap av ett glas eller två...
Ha en fin kväll!
Kram Skorpan

46 Jossan :

skriven

Igår skrev min kompis till en kille som tydligen är singel och hon skrev att hon hade hittat en tjej till honom. Jag känner inte honom men vet vem han är eftersom vi gått på samma gymnasieskola. Han blev typ glad och vi börja prata lite men han är lite seg verkar det som. Kanske inte är hans typ.. Men det är kanske bara min oro som sätter käppar i hjulet för mig.

Just nu är jag på stranden med min mamma och systerdotter. Hon ringde och kan ju inte säga nej till henne...

Min lilla prinsessa! Även fjärilen är med på stranden.

Jag har blivit bjuden på 1 års kalas till mina kompisars bebis. Den är sjuk!

Kram

47 Camilla:

skriven

Jag tror på att tänka positivt. Om inte annat så hjälper det för stunden.

I torsdags var jag och hälsade på en kompis som flyttat till Värmdö. I samma trakter som du och Nettan bodde i när ni var i Stockholm. Hoppas att ni kan komma så småningom igen😃

Du såg kontakt igen så småningom. Här personen av sig snart? Känns nästan så. Rätt eller fel?

Ha en fortsatt fin lördag och hoppas att du hinner andas i det höga tempot☺️ Kram

48 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda
Fortfarande har han inte berättat sanningen inför sin familj.
Kommer han någon gång att göra det? Dem tycker det här
Är jätte konstigt!
Misstror de mig?
Kram

49 Sara:

skriven

Hej E!

Finns det fortfarande en chans för mig och Josef efter allt. Kan det bli vi?

50 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Jag är egentligen inte en katt människa men skulle jag köpa en katt i framtiden så skulle det bli en ragdoll.
Ser du om jag har en i framtiden?
Kram ❤️

51 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Jag är egentligen inte en katt människa men skulle jag köpa en katt i framtiden så skulle det bli en ragdoll.
Ser du om jag har en i framtiden?
Kram ❤️

52 Hoppet:

skriven

Tack för att du dela med dig xh:)

Es ser du mig träffa kärleken:(?
Kram

53 vilsen:

skriven

Blev lämnad för snart 2 veckor sedan. Mannen varit otrogen men sa att det var mig han ville ha. Jag gick med på att förlåta men det slutade nu med att han lämnade mig mitt i natten och några timmar efter deklarerade förhållande med den andra kvinnan (19 år yngre och hans hyresgäst) Har nu åter kontaktat med ånger och ställt till mer oro. Hur ska jag hantera detta. Kommer jag hitta en ny snäll, ödmjuk o trogen partner eller han kommer fortsätta spöka för mig?

54 Sus:

skriven

Hej
Hur ska jag attrahera det jag vill?
Verkar alltid bli tvärt om...
Love sus

55 vilsen:

skriven

Blev lämnad för snart 2 veckor sedan. Mannen varit otrogen men sa att det var mig han ville ha. Jag gick med på att förlåta men det slutade nu med att han lämnade mig mitt i natten och några timmar efter deklarerade förhållande med den andra kvinnan (19 år yngre och hans hyresgäst) Har nu åter kontaktat med ånger och ställt till mer oro. Hur ska jag hantera detta. Kommer jag hitta en ny snäll, ödmjuk o trogen partner eller han kommer fortsätta spöka för mig?

56 vilsen:

skriven

Blev lämnad för snart 2 veckor sedan. Mannen varit otrogen men sa att det var mig han ville ha. Jag gick med på att förlåta men det slutade nu med att han lämnade mig mitt i natten och några timmar efter deklarerade förhållande med den andra kvinnan (19 år yngre och hans hyresgäst) Har nu åter kontaktat med ånger och ställt till mer oro. Hur ska jag hantera detta. Kommer jag hitta en ny snäll, ödmjuk o trogen partner eller han kommer fortsätta spöka för mig?

57 Sus:

skriven

Hej
Hur ska jag attrahera det jag vill?
Verkar alltid bli tvärt om...
Love sus

58 KristinaF:

skriven

Hej E!

Jag känner mig så sviken av A. Undrar om jag någonsin får en förklaring?

Ser du någon för mig inom snar framtid? Det känns så hopplöst..

Varma hälsningar
Kristina

59 N n t :

skriven

Oj vad intressant, den måste man också testa!
Ez, jag har fått höra dåliga nyheter om o om igen angående min hälsa. Jag vill bara veta om jag ska vara orolig? Kommer det bli bättre snart? Tacksam för svar💖

60 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har en fråga och det är att jag fundera lite på att säga upp kontakten med min tjejkompis och då undrar jag när jag väl gör det, kommer hon låta mig vara ifred och inte höra av sig till mig mer? För jag vet inte om jag orkar med henne längre och jag känner jag börjar bli lite trött på henne..

Kram

61 Jossan :

skriven

Blir det inte något inlägg idag? 🙄

Kram

62 SusanneAmalia :

skriven

Långa ben..
För att du når det du har lagt i hålet från sängen. Det med korta ben måste du böja dig i en konstig vinkel..
Vandrar i natten längst havet.. Du bor kungmigt.. Alltid vid havet..
Det är helt underbart..
Önskar dig och alla på bloggen en magisk kväll.. På onsdag ska jag meditera vid Ale stenar.. Inga tankar alls i 3h..kram

Svar: Ale stenar är en underbar plats på jorden, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: