Gästblogg.....

Dagens gästbloggare är:  Carina

 

Hej, det är Carina här.

Jag är  32 år, fortfarande singel men hoppas få bilda familj så småningom.

Jag ser att fler skriver om sig och sina liv och tänkte att jag också skulle försöka. Det känns lite futtigt för man har inte så mycket att skriva om.

Jag har köpt en sommarstuga som jag själv rustat upp och lärt mig hantera alla verktyg längs vägen. Min bror som är  snickare har visat hur jag ska göra och han är nöjd med mitt arbete.

Här bor jag permanent och inte  bara om somrarna.

 

Jag har en syster också som jag inte har mycket kontakt med.

Hon har grava missbruksproblem och jag kan inte förhålla mig till henne så det är bättre att vi inte ses alls. Innan jag förstod hur illa det var så lånade jag henne pengar, som jag inte kommer få tillbaka. Hon har stulit en hel del värdesaker från mig.

Jag arbetar som  undersköterska men knäcker extra som modell.

 

 

Det undviker jag säga för folk och särskilt tjejer blir lite aviga och tror att jag är  överlägsen och självgod pga modelljobben,  vilket jag inte alls är.

Tvärtom så har jag fått i mig med modersmjölken att jag inte ska tro att jag är något och det sitter i.   Jag behöver stärka min självkänsla lite mer.

Jag är som sagt var singel.

Har blivit illa behandlad av en man som egentligen var helt fel för mig men jag trodde länge han var rätt och stod ut med hans mentala misshandel. Efter sex år gjorde jag mig fri och det är jag  stolt över.

Mamma tyckte jag kunde stå ut eftersom han är väldigt välbärgad och det är min mamma och min uppväxt i ett nötskal.

 

 

Pappa är från  Senegal men bodde i Sverige när mina föräldrar träffades.

De var sambo tills jag var två år och sedan flyttade pappa tillbaka till Senegal.

Jag träffade inte honom på länge men som tonåring började jag åka och hälsa på honom om sommarloven.  Vi står inte varann nära men har kontinuerlig kontakt.

Han vill hitta en man åt mig men där går min gräns. Jag har alltid fått sätta starka gränser gentemot mina föräldrar.

Mina dagar är annars ganska vanliga och händelselösa.

Jag har inte många men ett par väldigt nära vänner som jag trivs att umgås med. Vi lagar mat tillsammans eller går på krogen, vi reser och vi  pratar om allt möjligt.

Ezmaralda har spått mig att jag ska träffa min kärlek i Frankrike och nu ska jag på ett längre uppdrag till Paris så vem vet, kanske slår kärleken till då.

Mina hälsningar till er alla och tack för att ni finns.

Har man en deppig dag så räcker det att läsa bloggen.

Kram från

Carina

1 Ghostwriter:

skriven

Känns det som att hotellet kan vara en bra början och sedan hittar jag en annan bostad i byn? Jag menar inte då om massvis av månader utan att hotellet är mer tillfälligt eftersom det är ännu mindre än min nuvarande lgh och jag kommer inte kunna ta med mig alla mina ägodelar... eller bör jag fråga om de får fler lediga inom kort?

Sen undrar jag om jag med min PTSD kommer klara av att bo nära de människor som gjorde mig så illa? Jag är mest rädd att de ska stalka mig och skicka folk på mig. Jag tvivlar inte på det, men du kan ju se lite närmare än vad jag kan...


Kram och tacksam för svar

2 TILL CARINA (gästbloggare) :

skriven

Hej!
Tycker inte det du delat med dig av låter fjuttigt och omärkvärdigt alls. Du borde prata mer om ditt liv. Du kommer från en familj med annat tänkesätt och en del somligt destruktivt och gjort valet att gå din egna väg och du har ju lyckats fantastiskt. Jobbar med något ordentligt och extra knäckar med en hobby. Du har vänner, bor som du önskar (antar jag) och reser och gör ändå något i livet mellanåt. Det är precis så jag vill ha det. Lugnt omkring mig och samtidigt ha möjlighet till vänner och resor och vad som. Sorgligt att höra om din syster. Min bror har själv haft det problemet och tack och lov hamnade han i fängelse, och jag hoppas för livet att det var miraklet han behövde. Jag får också sätta gränser till mina föräldrar, det går liksom inte annars. Det är en vuxen relation idag och jag tror de förstår nu att jag klarar mig utan dom och att jag inte tänker ta vad som helst bara för kontaktens skull. Fortsätt vara du.

Hoppas du finner kärleken i Paris och det känns ju nästan som det. Vi är lika där, att vi har förutsättningar o skapar dom för oss själva men ändå behöver förbättra självvärdet. Det hjälper iallafall mig något, att påminna mig om att jag kanske inte ser mitt värde fullt ut än men åtminstone har jag goda principer och gränser och tar inte skit.




Stor kram och lycka till!
Hoppas man får höra mer om resan och hur det går för dig.

Ghostwriter

3 Helena Ir:

skriven

Tack för din berättelse om ditt liv,Carina! Hoppas kärleken hittar dig snart! Den som väntar på något gott .. :)

Tack snälla Anki och Skorpis för grattishälsning <3 igår. Min dag var så fin, och blombud fick jag också, ibland blir dagen ännu bättre än vad man tror :) Och undra sa flundra om inte Fjärilen hade ett finger med i dagens grattishälsningar, för de var fler än jag kunde ana :)

Något annat jag inte kunnat ana är att Smulan, dotterns katt, som jag fick kontakt med..tänk vad jag träffade rätt. Jag häpnar :) Som en speciell detalj på svansen,jag sett..även det var rätt! I verkliga livet har jag inte träffat denna katt..så det här var ju skoj :)

Annars så tycker jag livet är helt okej :)

Ha en jättebra dag, med dotter och dotterson där hos dig..mysigt!

Kram

4 Maria :

skriven

Hej!
Vad ser du om min nya bekantskap som jag ska på dejt med snart?
Kram 🤗

5 <3:

skriven

Vad romantiskt att hitta kärleken i Paris.

Bör jag klaga på receptionist som inte höll sekretessen?
Mitt ex och jag tog illa vid oss.
Kan bli så himla tokigt när man går och pratar som hon gjorde och rykten som inte stämmer.
Kommer de kompensera mig ? T blev upprörd med över detta och sa att sånt där får bara inte hända.

Svar: Jag tror inte det blir kompensation... bäst är nog att släppa det hela.. kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Hur stor är chansen att M och min träff blir av. Vill hon ses. Verkar som mannen bestämmer en del.
Kram

7 Cecilia:

skriven

Tack Carina för att du delade med dig. Håller tummarna för att kärleken finns i Paris.

Nu är det sista veckan innan min handledare går på semester jag jag blir helt själv i 3 veckor. Trodde inte jag skulle bli nervös, men är rädd att något ska gå riktigt fel då, vore ju typiskt. Blir det jobbigt någon dag eller kommer det här gå bra?

8 Tingeling :

skriven

Jag håller med, bloggen piggar upp, speciellt med sådana här roliga gästblogginlägg! Tack för att du delar med dig! Roligt med sommarstugan, om jag inte skulle bo i lägenhet hade jag velat bo in en liten sommarstuga alt radhus. Du måste berätta om du hittar kärleken i Paris när du varit där! 🙂

Nu är allt klart här hemma... förutom att köra grejer till loppis och annat upp på vinden. Och sätta ihop en hylla i dotterns rum. Det blir så bra! Bara ny soffa sen, men som sagt det får dröja. Pengarna jag får nu tre månader framåt ska in på sparkonto och mitt sparkonto för nöjen/resa.

Gör jag rätt i att inte byta utbildning?

Känner mig ovanligt trött idag, vaknade av klockan och det brukar jag aldrig göra. Brukar vakna innan.

Bara pallra sig upp!

Kram!

9 LottaS:

skriven

Lycka till i Paris, Carina!

Försöker igen om du Es ser någon varning runt begagnade bilar vi ser på nu?

10 Läroliv:

skriven

Hej Carina, och tack för att du delade med dig. Så fint att få läsa om.

Har en fråga Esmaralda om ok. Undrar om talismanerna ladybug och fjäril skulle ogilla och bli störda i sin utövning för mig, om man har ett eller flera hängsmycken samtidigt som som talismanerna. Har talismanerna under plagget mot kroppen och hängsmycket - smyckena skulle vara utanpå plagget. I första hand tänker jag på ett hängsmycke av älghorn, men även av metall och med stenar. Gillar att ibland ha ett flertal"rassel" av halsband på mig gärna till mina långa klänningar.

Kram

Svar: Du kan ha vilka smycket du vill nära talismanerna, det stör dem inte. Så du kan gatt rassla hur mycket du vill.. och det ÄR läckert med mycket halsband till långa klänningar.. kram :)
Esmaralda

11 Naturvän:

skriven

God morgon!

Tack för att du berättar och lycka till i framtiden, håller tummarna att du träffar kärleken i Paris!

Kram

12 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Är så stressad över allt detta med Corona, särskild för mina föräldrar och man... ser du några varningar inom det närmsta för mig o mina kära?
Kram

13 Bib:

skriven

Hej e
Vad fick han att ta bort den ? Det är inte likt honom.

Kram

14 Hm:

skriven

Hej!
Kommer jag ändå få stanna kvar på mitt nuvarande jobb?
Kram!

15 SusanneAmalia :

skriven

Hej Carina..
Och Godmorgon till er alla på bloggen..
Sommarstuga.. Vad mysigt.. Kan se dej framför mig när du rustar och reparerar.
Skönt att du trivs.. Tråkigt med din syster.. Drogproblem är kompliserat och deprimerande.. För den som använder och för anhöriga..
Önskar dig lycka till i Frankrike. Paris Amore of Love.. och att din prins finns där.
Stor kram till dig.

Min mamma bröt två reben när hon ramlade på natten.. Så igår eskalerade smärtan så jag skjutsade henne till sjukhus.. Det var där man konstaterade att hon hade brutit rebenen..
Sonen som haft obeskrivligt ont i ryggen knyckte till den när däcket föll av och blev smärtfri.
Så allt är inte galet.. I morgon ska jag på fest.. Det blir lite omväxling från vardagen och alla tillbud..

Önskar er alla en underbar dag.. Med kärlek och glädje i hjärtat.. 😘 💕
Öns








Svar: Ha det så trevligt nu på festen... lite skoj är aldrig fel... kram :)
Esmaralda

16 ängeln:

skriven

Så roligt att du berättar din historia Carina. Känner igen mig mycket i dig. Det är tufft att behöva sätta gränser mot sina egna föräldrar och det medför ju tyvärr att det egna självförtroendet blir lidande. Tänk vad stark du är som ändå har tagit dig fram i livet och klarat dig så bra. Du ska vara stolt över dig själv. Lycka till i Frankrike och jag håller tummarna för att den riktiga kärleken finns där för dig. Kram

17 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför kan B kvinna inte var omtänksamhet. Försöka var mer uppmuntra och uppskattar mig. Och allt såna. Blir ju ledsen och oroligt. Hon förstår visst aldrig...

Ha det bra

18 Skorpan:

skriven

Men Carina, visst är ditt liv intressant! Hur många 32-åringar har fixat upp ett hus själva o hur många arbetar som modell? Just precis ;). O så spännande att du vet var du ska möta din kärlek, nu håller jag tummarna för att det är under denna resa ni kommer att träffas. Spännande :). Ser framemot nästa blogginlägg från dig då...

Här har jag drömt om olika sorters nät o om en tjej som nös o sa åt mig att komma ihåg denna nysning. Det var knappast kärleksnätet jag drömde om, eller hur Es, men nysningen fick mig att tänka på det härjande viruset, kan det ha varit en varning? Ska ut med en kompis på kanalutflykt med båt imorgon o det fick mig lite på bakbenen... Kanske det bara var en dröm o inget annat?

Redan onsdag o två lediga dagar som jag tar ut nu to-fre. Ska bli skönt o vädret ska också vara bra o allt kan väl hända ;), t om att kärleken kommer i min väg. Nå det var ju ett skämt ;D.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja jag tror drömmen handlar om att du inte ska glömma bort att smittan fortfarande finns och du ska vara försiktig och klok i dina möten med människor... kram :)
Esmaralda

19 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

De senaste gångerna jag frågat om när jag träffar kärleken så har du svarat att det sker så småningom. Jag tolkar det som att det ännu dröjer ett tag. Som du vet har jag försökt leva ett så aktivt och socialt liv som möjligt. Men nu känner jag mig bara så jäkla less.

Ärligt talat orkar jag inte längre fixa mig och gå ut för att träffa folk (med hopp om att träffa någon sympatisk man). Jag har ingen lust. Det känns som evigheter sedan jag mötte någon intressant person.

Så, om jag nu tar en rejäl paus från allt det sociala... så missar jag knappast något, eller hur? Bara det samma vanliga.

Kram

Svar: Mötet kan ske i morgon eller betydligt längre fram.. jag ser alltså inte när. Jag tycker du ska leva socialt - då ökar chanserna att mötet sker fortare.. kram )
Esmaralda

20 Carolina :

skriven

Godmorgon! Jag pratar med en kille som heter mattias som verkar vara en jättemysig person, är han min soulmate?

Svar: Osäkert, du får känna dig för.. kram :)
Esmaralda

21 N:

skriven

Hej!
Vad roligt att läsa om dig! Nästan i ålder med mig är 31 år. Hoppas du finner kärleken snart som du önskar.

Es, funderade inatt. Tänk om jag har sumpat mina chansen med fast jobb som jag trivs med. Jämrar mig över att jag sa upp mig från skönhets butiken.

Ser du om något bra erbjudande om arbete dyker upp för mig? Ser du fast arbete för mig?
Kram

22 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Längtar också..
Kanske ska skriva ett blogginlägg om mitt Så
Spännande att läsa andras.

Ser du mig få
Hålla i handen med någon snart? Ser du mig ha fast förhållande
Och blir det i år
Kram

Svar: Det blir ett fast och bra förhållande men osäker på när det ska ske.. ha antennerna ute... kram
Esmaralda

23 Mirre:

skriven

Tack för din gästblogg Carina! Vad spännande det låter med Paris, jag tror och hoppas att du hittar kärleken där☺️💛

Es, igår dök ett manligt ansikte upp i huvudet på mig när jag var ute och promenerade från ingenstans. Har försökt lokalisera vem han är och vart jag sett honom, tills idag, då jag kom på att han förmodligen är en matchning från tinder. Är det någon med betydelse som jag bör ta kontakt med? Eller var det bara ren slump som inte har någon mening..kram :)

24 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du varför det blir sådär ibland att han slutar att svara mig?

Känns det som om han inte är intresserad? Känns det som om han inte gillar mig?
Kram

Svar: Han har nog backat lite, känn själv in.. kram :)
Esmaralda

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Har alltid funderar att flest tycker väl min skönhet är något extra än vad dom våga säger. Stirra är dom bekvämt med och kanske säger fina. Varför inte kan dom säger typ vackert eller något annat...

Ha det bra

26 Hedwig:

skriven

Tack för din gästblogg! Det är alltid kul att läsa om andras liv. Jag hoppas att du kommer att träffa din kärlek snart och att ditt liv blir bättre och bättre! Kram från Nederländerna.

27 T:

skriven

Hej Carina!! Så spännande att få ta del av din berättelse. Va skoj att du köpt en egen stuga och rustat upp. Kvinnor kan!! 😊 hoppas du hittar din kärlek i Frankrike!! Kram T

28 Anki:

skriven

Godmorgon

Carina jag blir så imponerad av dig ! Fixa stugan själv Bra jobbat ! Att lämna dålig relation är så starkt gjort ! Jag håller tummarna att du hittar kärleken med stort k i Paris och ser fram emot en blogg om kärlek Stort lycka till .

Här hänger regnet i luften igen...

Härlig Onsdag på er alla

Kram Anki med flock

29 Dunegull:

skriven

Ska nog ta en fika el promenad imorgon med en från tider. Hur blir det? Kan han vara ngt?
Kram

30 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Och tack Carina för att du delar med dig.

Fina Esmaralda, den dagen då jag väl får flytta till eget boende, kommer jag då att bo där länge? I många år? Får du någon känsla kring det?
Kram,
Jennifer

31 Barbie:

skriven

Hej Es! Kan du se om jag hittar kärleken inann jag blir 30? Ser du någon varning kring killen jag pratar med? Kramar,

Och Es! Om man vill berätta sin historia på bloggen hur gör man då också? Kramar

32 Susanne:

skriven

Alltid kul när ngn gästbloggar. Antar att du är väldigt vacker efter som du är modell med. Egen bostad längtar jag efter men jag sparar men har satsat i aktier men nu gick det åt h-vete. Kommer det lyfta? Anstränger jag mig för mkt? Har sådan rädsla för pengar efter äktenskapet med exmaken. Han var helt sanslös i sitt förhållande till pengar. Fick sådan ångest i går. Då skulle vi haft bröllopsdag. I dag var det 29 år sedan jag träffade honom den kvällen ute på ett disco, sedan var det bara lögner, svek, jobba hemma o borta för att han skulle ha kul o flyddde o jag fick ta hans problem o lösa o betala betala....jag har enorma rädslor som jag behöver bli av med. Lyckas jag?

33 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Häftigt att du har fixat din stuga själv :) Hade också velat vara modell men har inte den kroppen som de söker. Men vad ska man göra? :)

Hoppas du hittar din kärlek när du ska iväg 🥰

———————————————

TILL MICHAELA!

Jo jag vet att man kunde få dippar. Den var dock inte så farlig vilket var skönt. Idag ska jag typ bara vara.
Är så trött på att inte kunna må bra av mig själv!

———————————————

Fick tag i min kompis till slut! Efter typ jag ringt henne 10 gånger, skrivit på fb och instagram. Jag fick till och med skriva till hennes man 😂 herre gud 😂

Jag sa till henne igår Men har du ingen singelkille till mig. Så letade hon upp ett par. En av dom gick året över mig på gymnasiet tror till och med att jag plugga matte med honom 😂. Den andra var en kille som jag tror jag festa lite med förr. Typ 11 år sen.

Vem vet! Kanske är han den sista?

Kram

34 EPM :

skriven

Tack för att du delar Carina😊
Jag hoppas du möter din livskamrat i Paris ❤️

Es, jag känner mig lättad på ett helt nytt vis. De jobbiga känslorna ang A:s tidigare snedsteg är nästan helt borta. Problemet är att jag tror att han tröttnat på mig så jag oroar mig... ser du något om hans känslor för mig? Har de ändrats?

Kram

35 Solen ☀️:

skriven

Hej Carina!
Det stämde ju inte alls...du hade ju massor att skriva om! Och det lät som du håller på med en hel del olika saker. Häftigt att du har renoverat din stuga själv!
Kram Solen ☀️

36 Nenna:

skriven

Hej Es,

Ser du något kring mig och kärlek. Närmar sig min själsfrände? 💛

Kram 🤗

37 Michaela:

skriven

Tack för att du delade med dig Carina! Tycker att det var jättekul att läsa och vad kul med kombinationen undersköterska och modell. Hoppas verkligen att du finner kärleken nu när du åker till Paris! Skriv gärna och berätta hur det gick. All lycka i framtiden. Kram

Idag är det 1 vecka sedan jag aktiverade min Fjäril och det känns som att vi bygger en bra och speciell relation och att vi bara är i början av våran resa tillsammans. Hoppas att hon känner sig välkommen och trivs här med mig ( och Lady o Kingen ) Jag älskar henne :) Vet inte om det var något budskap från henne med killen på ICA men det är som att jag "vaknade till liv igen" lite efter allt elände och kanske det var det hon ville. Eller något tecken om kärlek. Vet inte men tackar henne i alla fall :)

Hoppas att allt är bra med dig Es och att ni har massa mys med familjen nu och att det går bra för Ozzy i segelskolan. Ha en fin lill-lördag!

Kram och pussar till sommargrisen MG :)

Svar: Din Fjäril älskar sin tillvaro med dig och de andra talismanerna. Hon är på tårna, verkligen !! Ozzy seglar glatt i alla väder... och MG pussas tillbaks. Kram :)
Esmaralda

38 Jossan :

skriven

TILL MICHAELA!

Är det normalt att man får halsbränna av tabletterna... Det känns väldigt obehagligt :(

Kram

39 Dalkulla :

skriven

Ett vanligt liv Carina men ändå innehållsrikt som jag ser på det. Välja en man åt någon är så förkastligt som det kan bli, en man väljer man själv. Kommer det någon så gör det så, annars var det inte menat så brukar jag säga, oavsett vem det det är. Tror nog du träffar din kärlek i Paris. Det hoppas jag verkligen. Avundsjukan kan ses lång väg med tanke på ditt modelljobb, för det är ett gissel den svenska avundsjukan. Tycker det är bra du inte nämner det.

Lycka till i Paris och, med ditt fortsatt liv. :)

40 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du varför han slutar att svara mig ibland? När det handlar om barnen?
Är han inte engagerad? Vill han inte höra?
Kram

41 Ghostwriter :

skriven

Känns det som att hotellet kan vara en bra början och sedan hittar jag en annan bostad i byn? Jag menar inte då om massvis av månader utan att hotellet är mer tillfälligt eftersom det är ännu mindre än min nuvarande lgh och jag kommer inte kunna ta med mig alla mina ägodelar... eller bör jag fråga om de får fler lediga inom kort? Kram

42 Hej:

skriven

Hej Esmaralda

Känns det som att han vill ha mig? Eller hur tänker han?
Kram

43 N:

skriven

Hej es!
funderade inatt. Tänk om jag har sumpat mina chansen med fast jobb som jag trivs med. Jämrar mig över att jag sa upp mig från skönhets butiken.

Ser du om något bra erbjudande om arbete på något ställe dyker upp för mig? Ser du fast arbete för mig?
Kram

Svar: Ja, det kommer. fortsätt sök, kram :)
Esmaralda

44 Till Jossan:

skriven

Skönt att höra att dippen inte var så farlig och att du är på banan igen :) Ja vissa antidepressiva kan ge halsbränna. Biverkningarna klingar av efter några veckor. Är det väldigt jobbigt finns det syrahämmande tabletter (receptfria) att ta och mitt personliga råd: Mjölk och glass :) Det hämmar syran nämligen.

Kram Michaela

45 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Är han försiktigare och lite mer feg än vad jag är?

Ser det ut som att han är intresserad utav ett förhållande med mig?

Kram

46 Bib:

skriven

Hej e
Vad fick han att ta bort den ? Det är inte likt honom.

Kram

47 Sp:

skriven

Hej E! Ser du oss träffa varandra någon gång igen? 😁

48 Åjo:

skriven

Hej Esmeralda,

har jag någon chans att få jobb få den förskola jag vill. Vet att de plockat ut 7 st nu till 2 tjänster. Är jag med bland dessa?

49 Carina F:

skriven

Tack för att du delade med dig Carina. Tufft av dig att flytta ut till dit sommarhus, det har varit min dröm länge att köpa ett hus själv.
Hoppas du träffar din kärlek nu i Frankrike.

I natt hade jag en sexuell dröm, nästan så att jag rodnade när jag vaknade :). Fick min talisman nu i måndags och hade den intill mig i sängen i natt. Kan det vara så att talismannen var inblandad!! Det var inte det jag önskade från den, utan bl a kärlek.

Kram

50 Browallia:

skriven

Carina, tack för att du berättar om ditt intressanta liv.
Jag är också undersköterska och stortrivdes med mina arbetsuppgifter och kontakten med patienterna.Tyvärr pallade jag inte den omänskliga stressen och allt skitsnack som är vanligt på arbetsplatser med nästan bara kvinnor. Jag tycker att det är klokt av dig att inte berätta på jobbet om att du är modell, med tanke på ev. negativa reaktioner hos dina kollegor. Så spännande med Frankrike! Jag önskar dig lycka till och håller mina tummar för att du möter kärleken där. Hoppas du uppdaterar oss om hur det går dig. Tack för att du är en av alla oss i Esmaraldas underbara bloggfamilj. Kram Browallia

51 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jagförsöker vara lite försintig, men det märks tydligt att folk inte är så försiktiga mera... Drabbas jag, ja då tror jag att det blir en rejäl sjuka för mig, vet inte varför men så känns det...

Helena Ir, härligt vilken dag du hade igår. Absolut mera bubbel åt folket ;).
Kram Skorpan

52 Läroliv:

skriven

Åh, TACK snälla du för svaret, vad glad jag blev.

TUSEN TACK.

KRAM

53 Susanne :

skriven

Skulle också vilja ha en seans m vägledning hos dig. Kan man ha flera talismaner än en samtidigt? Har så mkt jag vill göra o drömmer om. Ser du om jag kommer kunna köpa en egen lägenhet eller om dotter kan gå skola i Uppsala i höst? Hon vill det.

Svar: Vill du ha personlig seans så maila mig på: [email protected] och jag mailar all info tillbaka till dig om hur det funkar. Jag ser att du så småningom köper lägenhet.. kram :)
Esmaralda

54 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om jag kommer att vara i ett förhållande och det blir flytt inom 1-3 år?
Kram

55 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor ser chansen ut att han fortsätter med henne? Och att det blir familj med henne?
Kram

Svar: Över 50 %... kram :)
Esmaralda

56 Sp:

skriven

Hej E! Ser du oss träffa varandra någon gång igen? 😁

57 Anonym bara idag:

skriven

Alltså, det är så pinsamt att gå in på f.b dagen efter min sambo druckit lite öl. Han sprider sitt hat över vissa politiska partier och nu skriver han att han blivit sverigedemokrat. Lite diskret kan han väl för fan vara. Pinsamt då han är vän med någon enstaka förälder till dotterns kompisar också. Min familj tycker inte alls om honom av olika anledningar.
Kommer jag någonsin ta steget och lämna? Finns givetvis fler anledningar än detta till det.

Kram 🤗

Svar: Ni är olika ni två.. och det kommer ta slut en dag och ser ut att bli du som tar initiativet, det ska bara mogna till sig först.. kram :)
Esmaralda

58 🦋 Till MICHAELA 🐟🐟🐟 :

skriven

Vad mysigt att din fjäril har bondat med dig och de andra talismanerna 🦋 Jag håller mina tummar för att hon gör magi mellan dig och snyggingen i fiskdisken 💙

Jag hittade sonens pappa på Åhlens skivavdelning, det var på ”stenåldern” när man köpte Lp-skivor och kassettband. Jag har aldrig köpt så många kassettband och singlar som då för att ha en anledning att gå dit. ;D

Önskar dig god fiskelycka och ser fram mot att få läsa hur det går.
Kram Browallia

59 Camilla:

skriven

Så roligt att läsa ditt inlägg Carina. Du verkar vara en stark och förnuftig tjej. Hoppas att du finner kärleken i Paris och ser fram emot din gästblogg😊

Es måste fråga! 01.30 är en tid som jag ofta vaknar vid efter ett ha sovit ett stund. Kan du se varför? Har jag besök eller finns det någon annan förklaring?

Ha en härlig onsdag!
Kram

Svar: Ja, i ett av dina tidigare liv blev du faktiskt avrättad just klockan 01.30 och jag tror att det finns en synk mellan detta och när du vaknar.. kram :)
Esmaralda

60 Okänd för dagen:

skriven

En i familjen har försökt nå mig och jag har tänkt ringa upp men jag funderar hur jag ska förhålla mig emot personen i fråga vid namn J? Är det något jag behöver veta eller tänka på? Vi har aldrig haft nån direkt kontakt och är väl mer främlingar inför varandra än nära släkt.. Senast vi pratades vid var för några månader sen då en gemensam person gått bort och J skötte det praktiska+var närmast anhörig, så gissar att J vill något kring det.. Men som sagt jag funderar mest på hur jag ska vara och vad jag kan säga och inte, tycker det är skitsvårt för att vara helt ärlig :/

Tack, ha en bra dag

61 <3:

skriven

Kommer min och f hy nånsin bli bra.
Är vi på rätt väg eller är det nånting vi gör fel som orsakar denna orenhet...

62 Browallia:

skriven

Min katt älskar att sitta ute på balkongen och kika på allt som händer nere på gatan, han velat sitta där ute trots att det slog om och blev kyligare ute. Jag har inte haft hjärta att neka honom när han visar att han vill att jag ska öppna balkongdörren. Själv har jag legat i soffan under en filt, huttrat och nästan hackat tänder, vad gör man inte för sin pälskling? Jag brukar inte vara frusen av mig och kunde inte förstå varför jag var det, +16-18°C är ju för mig en behaglig temperatur. Så slog tanken mig att de måste vara flera månader sen jag fick vallningar och svettades som i en bastu. Är detta ett tecken på att jag snart är förbi klimakteriehelvetet?

Hoppas det går bra för Ossy med seglingen. Önskar er en fortsatt fin tisdag.

Kram Browallia

Svar: Ja, snart ska det värsta med klimakteriet vara förbi... Ozzy seglar glatt i alla väder och bara älskar att själv manövrera en segelbåt... kram :)
Esmaralda

63 Lilla jag :

skriven

Hej,

Är det vila som hjälper eller behöver jag boka tid på vårdcentralen? Känner mig helt utmattad och som spagetti i kroppen.

Kram!

Svar: Boka tid för en genomgång och är allt bra.. då tar du tag i det mentala med vila och positiva ting.. kram
Esmaralda

64 Anna E:

skriven

Hoppas du hittar kärleken :)

En fråga, killen jag pratar med, är han intresserad, kanske lite? Vad tänker han?

Svar: Ja lite intresse finns allt... kram
Esmaralda

65 LottaS:

skriven

Prövar ännu eftersom vi ska bestämma om bilen nu idag, blir det problem tex motorljudet leder till något?

Svar: Jag får ingenting till mig och vet faktiskt inte.. kram
Esmaralda

66 EPM :

skriven

Tack för att du delar Carina😊
Jag hoppas du möter din livskamrat i Paris ❤️

Es, jag känner mig lättad på ett helt nytt vis. De jobbiga känslorna ang A:s tidigare snedsteg är nästan helt borta. Problemet är att jag tror att han tröttnat på mig så jag oroar mig... ser du något om hans känslor för mig? Har de ändrats?

Kram

67 Anna:

skriven

Ärlighet och öppenhet, så fint! <3

68 Michaela:

skriven

Följde ditt råd "jag tror du kommer se honom igen" och tog mig till Ica men såg honom tyvärr inte. Orkar inte hålla på såhär hur länge som helst så hoppas att det sker snart eller ska jag lägga ner? Saknar Willys :) Kram

Svar: Du ska inte anstränga dig... när du spontant kommer till ICA så håll ögonen öppna.. men gå annars till Willys.. de har fin köttdisk:) kram :)
Esmaralda

69 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

Svar: Ja det kommer både det ena och det andra och särskilt en charmig kille.. kram :)
Esmaralda

70 Rebecca:

skriven

hej! Blir jag och Tobias tillsammans? :)

71 Solstjärnan:

skriven

Tack Carina för dagens gästblogginsats😊

Du har fixat din stuga själv,Woow !!😊
Det kräver en del att fixa helt själv.
Du kan o det får du minsann vara stolt över 😊.


Modelljobb utöver ditt eget jobb låter intressant 😊men även krävande.

Paris väntar.Kärlekens stad😊
Nu hoppas vi att din kära dyker upp under den vistelsen😊.
Om han gör det så får vi väl hoppas på en ny gästblogg från dig😊

Om ni inte mötet sker nu så hoppas vi att det inte dröjer länge.Håller tummarna för dig och ha en bra arbetsvistelse i Paris.😊

Gräsklippning,städning och ordnande har varit dagens program så nu åker jag för att köpa en belöning

Kram Solstjärnan ☀️

72 Snödroppen:

skriven

Hejsan

Jag tycker inte alls att du har ett tråkigt liv, du reser och träffar vänner och unnar dej och bara det är väl en ynnest. Att du jobbar extra som modell är ju döhäftigt, you go girl! Kärleken kommer den med, var inte orolig för det😍
Lycka Till med ditt liv💞
Idag skiner solen och det är varmt!! Jag dansade soldansen häromdan så kanske hjälpte det😂
Hjälper det att föra över tankekraft till min hjärtevän, tänker han lika mycket som mej? Träffas vi igen inom kort eller i alla fall hör ifrån honom?
Jag smet från jobbet så nu ska jag sola näsan en stund. Kram☀️

73 Miltons Mamma:

skriven

Jag skulle vilja ha spontan spådomar när det gäller "träffar sin nästa kärlek" 😁

Fast det kanske inte går till på det sättet 😜

Kjam

Svar: Nej, det blir nog svårt men vem vet, kanske jag gör ett försök ! Kram :)
Esmaralda

74 O:

skriven

Hej E!
Vart kommer jag träffa min kärlek? Kan du se plats eller bara någonting !
Kram!

75 O:

skriven

Hej E!
Vart kommer jag träffa min kärlek? Kan du se plats eller bara någonting !
Kram!

Svar: Det kommer du att göra även om jag inte ser några detaljer.. kram
Esmaralda

76 Ghost :

skriven

Saknar han mig och tänker på mig?
Kram

77 Ghost :

skriven

Saknar han mig och tänker på mig?
Kram

78 Fjäril:

skriven

Bästa Es!
Jag har lite känslor för killen som var här och hälsade på igår. Kan du se om han känner det minsta lilla för mig?

Kram och kärlek

79 Smulan:

skriven

Hej, har varit i kontakt med en äldre dam om ett hus som hon ska sälja framöver. kommer hon att ha oss i åtanke när hon ska sälja

80 Carina:

skriven

Tack snälla ni för alla fina kommentarer. Jag har blivit så lyft och känner hur självkänslan ökar väldigt mycket. Ni är världens bästa bloggfamilj och jag är så glad att tillhöra den. Utan bloggen och er skulle livet vara så mycket tråkigare. En stor kram till er från mig.

81 Skorpan:

skriven

Miltons Mamma, såna spådomar önskar jag också!
Kram Skorpan

82 Till Browallia🌸🌸:

skriven

Haha! Det kommer inte bli något mellan mig och "fiskkillen" utan det var nog bara den gången som det blev lite elektriskt. Jag vill se om han var så ung som jag uppfattade honom dvs i 20 års åldern!!!! :) Lammkött för en tant som jag som smart är 40 :)

Vilken kul historia att du träffade exet på skivavdelningen. Förstår att du köpte maassa grejjer för att kunna gå dit. Man är inte klok ibland :)

Hoppas att du mår bättre och att det går åt rätt håll med utmattningen!

Kram Michaela

83 Anna E:

skriven

Tack :)

84 Miltons Mamma :

skriven

Till Skorpan:
Ja lite för skojs skull. 😊
En rolig grej bara som kanske får oss singlar att få tillbaka lite hopp 😁
Kjam

Till Es:
Förstår det. Lite roligt bara men förstår att det är svårt då en del kanske tar sådant på dödligt allvar och att man kanske inte vågar släppa loss för skojs skull. Tänkte det vore lite roligt att ge oss super singlar en gnutta hopp 😂😂😂
Min man ska ju "vara på ingång och inte långt borta" men har varit det i 10 års tid... ZZZZZZZZZ... Så hade varit kul med en liten spontanis i kärlekens tecken 😁👌

Kjam

85 Agnes:

skriven

Nr 75, lia är spam.
Om ngn signar sig på detta, så får denna lia bonuspoäng.

Om jag fattat rätt gällande detta sätt att lura folk.

Japp, jag är en tråkig jävel, men ogillar varelser som medvetet försöker pracka på folk saker som endast gagnar dem själva.

Kram, typ...

Svar: Tack för din info !!! Jag ska ta bort... kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: