Glädjedödarna....

 
Alla har vi råkat ut fär stämningsdödarna och somliga till och med lever med en och det kan inte vara lätt ! I alla fall är det inte roligt.  Skratten blir inte så många.
 
Jag var ute och reste med  patienter
Det här var många år sedan
 
Vi var en liten grupp som styrde kosan till  Berlin på weekendresa
 
Nadia, gammal cirkusartist och veteranen i gruppen med sina 82 år hade aldrig varit på weekendresa. Däremot hade hon rest runt med cirkusen i hela Europa men det var en annan sak tyckte hon.
 
Vi checkade in på hotellet och sen träffades vi  i baren på ett glas bubbel och för att planera upp dagarna.
 
 
 
Vi betade av alla platser man måste se och allt gick som en dans... och  en kväll skulle vi äta middag i TV tornet på Alexanderplatz.
 
Vi hade bokat, vi var alla uppklädda och förväntansfulla  och vi far upp med hissen och får vårt långbord.
 
Deltagarna hade olika psykiska problem men på den här resan hade vi bestämt att vi ser bara människorna och inte problemen.  Det var liksom vårt mantra.
 
Och det hade gått hur bra som helst tills den här middagen som blev episk.
 
Alla beställde in varsin drink före maten... och när vi sitter och småpratar och smuttar på våra drinkar kommer en  liten tjock gubbe fram till vårt bord och vänder sig till Svenne, som har svåra agressionsproblem.
 
På engelska förklarar han att han förstår att Svenne är personalen i gruppen och i egenskap av läkare tycker han det är oetiskt att låta utvecklingssörda dricka alkohol.
 
" Go fuck yourself in a fucking dark corner, you fucking fuck"  vrålade Svenne vars problem var just detta, att han lätt tände till och liksom tappade koncepterna.
 
Nadia  applåderade och skrattde högt... en annan av damerna började banka med handen i bordet och nån började skandera: fuck fuck fuck.
 
Vad gör man ?
Svar, ingenting.
 
 
 
Doktorn såg helt förvirrad ut och insåg att han tilltalat fel person och sökte med ögonen desperat efter en "ledare" i gruppen,  övertygad om att det måste finnas en sådan.
Men han hittade ingen.
 
I hans ögon såg alla lika knäppa ut.
 
" Titta ingen  ögonen bara  och gå lugnt och stilla och sätt dig så händer ingenting " sa jag på engelska och spände ögonen i  honom.
 
Mitt gäng skrattade glatt  och höll med.
En sak som gruppen hde gemensamt var humorn !
 
Han dröp av, till sitt bord, övertygad om att vi var ett gäng galningar  som var på rymmen från värsta intitutionen.
 
 
 
Den här mannen var en sann glädjedödare... och att sätta sig till doms över andra människor på det sättet är oförlåtligt.
 
Svenne lugnade sig snabbt och vi hittade tillbaka till den glada stämningen igen.. och  det blev liksom a way f saying i gruppen att " Titta ingen i ögonen så klarar du dig ".. och vi skrattade mycket åt detta !
💖
 
Kram & kärlek
 
 
1 Läroliv:

skriven

Håller fullständigt med, aldrig någonsin ok med sånt beteende från någon. De flesta av oss har nog någon gång råkat ut för sättasigtilldomsöver - människor.

Kram

Svar: Ja och sådana människor är rent gräsliga ! Kram
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, man ska aldrig ljuga för sitt hjärta. Det är något speciellt med A och mig. I 16 år har det varit något mellan oss. A har sån inverkan på mig...
Mysig hotellnatt igen och middag.
Vad känner A för mig?
Blev han mer trygg efter presenten i veckan och mitt kort?
Kram

Svar: Han känner sig allt mer trygg med dig, kram :)
Esmaralda

3 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det var meningen att jag skulle ha gått på dejt igår med en man som jag känner mig smått intresserad av, vi skulle ha gått på en tillställning tillsammans. Han bor i en annan stad och reste till huvudstaden för att träffa mig och gå på eventet ihop.

Men jag ställde in eftersom jag igår började känna mig så konstig, yr och orkeslös och liksom helt energilös, har envis huvudvärk också som jag haft flera dagar nu. Så tänkte inte ta någon risk nu i covidtider.

Då jag skrev att jag inte kan komma men att han ändå borde gå på tillställningen utan mig för att träffa trevliga människor, så svarade han att han kanske hittar en ny dejt där.

Blev han sur på mig för att jag ställde in? Förlorade jag därmed chansen att träffa honom? Kommer vi att ses igen?

Jag vet inte vad det är med mitt mående, mår fortfarande jättekonstigt.

Kram

Svar: Lite sur blev han.. men man kan ju inte rå för om man inte mår bra ! Jag har hört fler som mår som du.. exakt samma symptom men jag vet inte vad det beror på... kram o krya på dej
Esmaralda

4 Susanne :

skriven

Den var rolig! Harni skjutsat dottern till färjan då hon ska till Stockholm o träffa en kille hon påstås vara i hop men som hon aldrig träffat i verkligheten. Hon glömde plånboken hemma så jag fick åka dit m till färja i sista sekund. Jobbig vecka med hennes intensiva sätt o allt ska vara perfekt till killen. Kommer det gå bra, jag vet inte vad man ska tro? Min dotter har liksom sin far många idéer.

Svar: Nja, riktigt som hon tänkt sig tror jag inte det blir.. men hon får ju göra sina egna erfarenheter.. kram :)
Esmaralda

5 MissMilla:

skriven

Vi har precis sett Hur många lingon finns det...så den resan var lite som den filmen typ, alltså med människorna.
Jag har fått hjälp m min diskmaskin av en äldre man o jag har hjälpt honom med. Mem nu ringer han ibland o jag hoppas han inte vill ngt annat? Jag vill inte ngt så med honom i alla fall.

Svar: Han är ju lite intresserad av dig som kvinna också... kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har aldrig haft samma känslor för någon som är sorgligt och saknar någon som B kvinna så jag gör för henne...

Betyder det att jag har utvecklas som person och lära mig av det? Hur en relation fungerar... tacksam för jag blir ju bättre person hela tiden till och med har en varmhjärtad och mer annat än förut.

Det är något positiv?

Ha det bra

Svar: Javisst utvecklas du, hela tiden och det kommer någon annan så småningom som du får känslor för... kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Va, vad hade han med den saken o göra, doktorn? Lägga sig i andra människors liv o leverne, förstår jag inte alls, jösses. Tur ni tog det med humor o allt gick bra ändå :).

Suck att jag inte ska få sova utan vaknar tidigt på morgonen, för tidigt för att stiga upp, o sen somnar jag om o känner mig som om nån klubbat mig. Pågått hela veckan, mer eller mindre. Är väl stress över rådande läge på jobbet o hemma? Vill få det sovit... Är mannen en bra "sovare" o hsr inga som helst problem att sova var han än befinner sig Es? Själv är jag nog tvärtom o det ska bli intressant o se om jag alls kommer att övernatta hos mannen nångång ;).

Lördag o regnväder utlovats. Bykning på agendan o kanske lite firande av tonåringen i huset...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, doktorn hade ju inte med saken att göra men vi alla fick oss ett gott skratt efteråt... och vad roligt med firande av tonåring... kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför jag ihågkomna inte allt som jag och B kvinna har gjorde olika saker tillsammans och sociala också ifjol. Varje gånger hon fråga något om jag minnas så och si men det gör jag inte alls... hon ihågkomna allt medan jag gör inte det?

Vad är anledningen som gjorde så jag glömma det?

Ha det bra

9 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Idag är jag helt slut! Somna inte förens vid halv 2 men det var självförvållat eftersom jag fick feeling att göra saker till jobbet..

Det blev både brevpapper, frågelappar och typ sant eller falskt...

I torsdags var jag i Ängelholm med F. Jag la ut en bild från stället vi var på och igår la F ut samma... tog inte långt tid förens jag fick sms ”var du med F igår?” Och då var det igång.. de vill ju att jag ska bli tillsammans med honom.. Men jag menar på att det blir ju inte bra när man är i ett umgänge och så tar det slut så blir det kaos...

Igår träffa jag min bästa vän och min kollega och åt glass. Sen kolla vi lite kläder... Jah åkte till dollar store och köpte kort till eleverna för att välkomna dem tillbaka..

Drömde om jobbet och hade sån ångest över hur det kan bli nu när de valt att ta bort en del ängen för att fylla på en annan kollegas tjänst..

Snart dags att äta och ta sig till gymmet.. sen ska jag till min syster...

Något nytt om kärleken?

Kram

Svar: Du ska bara strunta i vad andra tycker ! Vad gulligt av dej att köpa kort till eleverna ! Inget nytt om kärleken men den kommer.... kram :)
Esmaralda

10 Mam:

skriven

Hej Esmaralda
Det är ju så träligt man vill ha hos människor som
Det finns livs glöd i och det ger ju så mycket energi. Även om inte alla är glada hela tiden så har inställning en viktig del.

Jag tycker att min mamma är lite negativ ibland eller tar mycket energi och jag vill verkligen inte vara som henne. Ibland tänker jag tänk om jag är det omedvetet?!

Esmaralda,
Kommer jag att få leva tillsammans i en familj? Ser det så ut? hur många fler kommer vi att bli?
Kan det bli så snart som till nästa sommar?
Kram

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Wow vilken anekdot haha ! Så underbart med ett eget "ordspråk " som fick er att skratta .Sånt förenar. Hade velat varit en fluga på väggen och sett hans min ;-)

Lördag igen och den sista i Juli..yngsta sonen har åkt och tv´n sätts på för att fylla ut tystnaden. Ja det är bara att vänja sig igen...fy så jag längtar efter ett vaccin nu .

Sol och härlig temp sådär lagom
Härlig Lördag på er alla !

kram Anki med flock

Svar: Ja, jag vill ha vaccin NU.. suck... men inser att det kan ta tid ! Idag fortsätter sonen här att fixa med staket och det är jag så tacksam för och i eftermiddag tittar Nettan förbi på en liten drink, kram :)
Esmaralda

12 67:

skriven

Härlig berättelse 😁
Läste om dig på nätet Esmeralda och så många vittnar om din träffsäkerhet.
Undrar om jag kan luta mig tillbaka lite och lita på att min yngsta dotter själv kommer att kunna reda upp sitt liv med hjälp av andra i sin omgivning.
Har läst att du har svårt att säga något om tid men kan du se Om det är sommar eller höst när hon landar lite.
Kram ❤

13 Me:

skriven

Hej Esmaralda
Gifter jag mig inom 5 år?
Kram

Svar: Det kan vara så, du kommer gifta dig men jag kan inte säga när.. kram
Esmaralda

14 Anonym:

skriven

Hej min vännina Eva är hon lite sur just nu att jag inte väljer och ger hennes bror en chans?
Hon skrev du är värd någon bra nu.
Har J haft känslor för mig ?
Kram

15 Delfina:

skriven

Fantastisk svar 😂 - som tatt ut av en Clint Eastwood-film!

16 Mathilda:

skriven

God morgon!

Äntligen helg, så himla skönt. Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt.

Det ser ut som att smittan börjar öka i Europa igen. Tror du det kommer bli infört nedstängningar igen till hösten eller är den tiden bakom oss?

Kram

Svar: Man får vara beredd att smittan ökar också här under en period... kram :)
Esmaralda

17 Anki:

skriven

Härligt med sonhjälp
Och Nettanbesök 💕
Hälsa fina Nettan
Kram Anki

Svar: Det ska jag göra, kram :)
Esmaralda

18 Browallia :

skriven

Vilken idiotgubbe! Tur att han inte ställde till det mer än det blev och att ni snabbt hittade tillbaka till den glada stämningen igen.

Nu har det hänt igen och jag blir lika överväldigand varje gång trots att jag varit med om det så många gånger nu. De senaste veckorna haft jag haft den speciella känslan att det är något som inte är bra med någon som står mig nära. En liksom pockande känsla. Denna gången gällde det en fd. väninna som var min bästa vän under många år men som bröt kontakten med mig för ett par år sedan då jag drog mig ur att hjälpa henne ekonomiskt. Idag så var det en dödsannons på hennes pappa i lokaltidningen. Är det min ängel som ger mig denna pockande känsla eller hur fungerar det?

Önskar dig en skön lördag.
Kram Browallia

Svar: Det här är en känsla du har i dig helt enkelt. ibland kan du känna av den mer och ibland mindre.. kram :)
Esmaralda

19 Michaela:

skriven

Tänkte på det här med attraktionslagen och att vara tacksam för det man har. Det innebär väl inte att man inte får vara ledsen, frustrerad, arg mm över vissa saker? Jag känner ju så efter misshandeln, skadorna av den och den livssituation som jag hamnat i efteråt med inget jobb och ansträngd ekonomi. Helt nytt för mig. Tänker oftast positivt men måste också få gråta ur mig allt för att kunna läka och gå vidare. Så hoppas inte att universum straffar mig för det och att jag är på rätt väg :)

Ser du annars något nytt och positivt komma in i mitt liv?

Ha en härlig lördag!
Kram och stor puss på MGs kalla nos

20 Mu:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som om de får det bättre med varandra än vad vi hade fått det?
Kram

21 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som om jag snart kommer att få vara en familj tillsammans med någon?
Ser du hur många fler vi blir?
Just nu är det jag och mina två barn.
Kram

Svar: Du kommer inte leva ensam med barnen i framtiden, kram :)
Esmaralda

22 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att få leva som en familj tillsammans med en partner?
Och ser det ut att bli snart till nästa sommar? Hur ser den chansen ut?
Kram

23 Bib:

skriven

Hej E!
Såg R mig igår på köpcentret ? :) kram!

24 Anna.L:

skriven

Hej! Igår fick vi ett samtal om att en man T sett en katt i en lada som liknade våran, en bra bit bort i B.
Men på plats dök en annan katt upp, mer grå spräcklig men vit framtill som våran. Bara lite mindre vitt. I ladan var det mörkt så han kan mycket väl sett den katten och anat att det var våran. Men han var osäker.

Så ser du om det var den katten han sett? Eller känner du om vi bör leta efter vår katt i ladan långt där bort? (Känns lite kusligt att åka tillbaka) Det var en öde gård.

Sen hoppas vi att den andra katten har en ägare i någon av husen i närheten. Den var mycket social och pratsam. Annars funderar jag på att kontakta djurskyddet.

Mvh

25 She:

skriven

Godmorgon,
Jag stressade för mycket igår och blev ofokuserad och låst, gjorde några dumma beslut som jag får ta konsekvenser av idag.. Ser resten av helgen ut att gå bättre?
Ha en fin helg🌷
Kram

Svar: Ja när du väl tagit hand om konsekvenserna så lugnar det ner sig och blir en bra helg.. kram :)
Esmaralda

26 Ghostwriter :

skriven

Kommer jag ångra mig om jag träffar mannen imorgon?
Jag tycker det vore trevligt men eftersom personen åker en bit och jag inte direkt känner den, så blir jag nervös att det är någon tokig eller att man klickar liksom bättre med en vägg 😌


Stor kram

Svar: Ta det som det kommer och för vad det är och tänk på hur många grodor du måste kyssa...Kram :)
Esmaralda

27 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja vilken historia, men tur ni fick kul ändå på resan,

Hade ett känslosamt samtal med familjen på morgonen, känslig som jag är kom tårarna, nu känns det som om hela familjen kan förenas i framtiden och kanske det finns möjlighet att min bror och jag återigen tar upp kontakten. Omtumlande !

Idag skall jag pyssla om mina plantor, köpte ett citronträd igår som jag hoppas kommer bära frukt. Här skall det också bli växthus så småningom,litet, men det kommer fylla sin funktion.

Ha en fin helg alla!
Kram!

Svar: Jag köpte också ett citronträd igår.. som ska få bo i mitt lilla växthus och så köpte jag en kiwibuske:) Kram
Esmaralda

28 Lilla m:

skriven

Hej Es, stämmer det att Nicu inte är något för mej?

29 Ingela:

skriven

Fy sjutton för glädjedödare å andra tjurskallar, är en kategori människor jag har mycket svårt för!

Det bästa som finns, enligt mig, är att få skratta riktigt gott! Jag gör det ofta och mina ungar säger att jag är sjukt lättroad, men hellre det än helt humorbefriad som deras andra förälder är...;)

Tiden går och jag blir mer och mer osäker på om jag verkligen kommer att träffa ngn ny snubbe, misstänker att jag inte riktigt ”törs” då exet var ganska frikostig med att berätta om alla mina fel och brister...
Är rätt uttråkad efter lååång ss så jag kanske grubblar för mkt, men nu har det gått så lång tid som singel så det kanske är enklast att bara fortsätta på den linjen.
Kanske jag också är rädd att träffa på ytterligare en knäppgök, vem vet?

Hursomhelst, kan du Es se om min Fjäril jobbar på, bla i detta ämne? Jag försöker att prata med henne varje dag men märker inte av ngt, ingen känsla alls.

Ha en skön lördag!
Kram Ingela

Svar: Att ha lätt till skratt är en blessing :) Jag tror att du ska hitta dig själv ordentligt först och landa i detta - och sen kommer kärleken.. för den kommer... helt säkert. Fjäril är aktiv och hjälper.. kram :)
Esmaralda

30 Lotta S:

skriven

Ser du något positivt överraskande för vår del, något extra bra på väg exempelvis åt min mans håll?

Svar: Något halvbra er ut att ske ganska snart och något riktigt bra en bit längre fram... kram :)
Esmaralda

31 Anonym:

skriven

Hej min vännina Eva är hon lite sur just nu att jag inte väljer och ger hennes bror en chans?
Hon skrev du är värd någon bra nu.
Har J haft känslor för mig ?
Kram

32 Michaela:

skriven

Tänkte på det här med attraktionslagen och att vara tacksam för det man har. Det innebär väl inte att man inte får vara ledsen, frustrerad, arg mm över vissa saker? Jag känner ju så efter misshandeln, skadorna av den och den livssituation som jag hamnat i efteråt med inget jobb och ansträngd ekonomi. Helt nytt för mig. Tänker oftast positivt men måste också få gråta ur mig allt för att kunna läka och gå vidare. Så hoppas inte att universum straffar mig för det och att jag är på rätt väg :)

Ser du annars något nytt och positivt komma in i mitt liv?

Ha en härlig lördag!
Kram och stor puss på MGs kalla nos

33 Helena Ir:

skriven

Hälsa till goa Nettan, från mig också :)Vad fint att hon kan komma till dig..jag minns fortfarande mitt besök hos er på Värmdö!

Det där att ha nära till skratt är ju härligt..vill nog säga att jag lyckas rätt bra..och lyckas få andra att skratta med mig också. Humor är så viktigt, gör bra för kroppen..de där Endorfinerna :)

Kram

Svar: Ja, det var så mysigt där på Värmdö och så roligt att få besök av dig och andra i bloggfamiljen.... detta ska vi upprepa så snart det är okey att resa och träffas igen :) Kram
Esmaralda

34 Tiss :

skriven

Hej Es!

Jag har verkligen ställt till det för mig själv. Jag har tagit till ett mindre problem (problem 1) för att få kontroll över ett annat (problem 2) väldigt påfrestande och jobbigt problem. Och visserligen har problem 2 blivit något bättre att hantera. Men nu har problem 1 vuxit och blivit ett väldigt stort och i sig nästan ohanterligt. Hon som brukar hjälpa mig med problem 1 kommer tillbaka från sin semester på måndag, men jag ska inte träffa henne förrän på torsdag. Borde jag ringa redan på måndag (eller ska jag vänta) trots att jag skäms som en hund?

35 Lenafena:

skriven

Du är av rätta virket!!!! Bra att du blåste av gubben!!!!!! Huuvaligen vad mycket människor det finns som är glädjedödare. Tråkigt släkte!

36 Konvalj:

skriven

Bra och lärorik historia.

Åh, jag längtar till den dagen Skorpan, Jossan, Michaela och några till gästbloggar om att kärleken har kommit. Det är något stort att se fram emot för oss trogna följare.

Väcktes av en hård och oförklarlig smäll i nattduksbordet i morse. Vad handlade detta om? Var det mannen i bekantskapskretsen som gick över till Alltet i onsdags? Vad ville han i så fall?

Konvalj hälsar!

Svar: Jag tror bara att han ville säga hallå, jag är inte borta... och med lite dunder och brak så hans meddelade inte skulle missas... kram :)
Esmaralda

37 Suzie Q :

skriven

Vilka roliga berättelser du har haft de senaste dagarna och vad bra att du bjuder på sig själv. Det gör inte alla. Min dotter har kommit in på en skola i Uppsala men fått avslag på inackorderingsbidrag. Ska vi överklaga? Hjälper det? Eller ska vi låta henne gå här ändå? Hon säger att hon kommer må dåligt då o vill inte det. Hon vill gå på en liten skola.

Svar: Jag tror hon passar bäst på en liten skola så kan ni lösa detta är det ju bra.. kram
Esmaralda

38 Ghostwriter:

skriven

Tack för ditt svar, jag får ändå en tveksamhet att träffa mannen, men kanske mest av rädslor eller om jag bara inte orkar träffa någon


Kram och hoppas du och Nettan får det trevligt :)



39 Naturvän:

skriven

Hej igen!

Ja kiwi buske måste jag också prova
kram


Svar: Ska bli spännande att se.. den lär klänga och det passar ju i ett växthus med lite grönt i taket..... kram :)
Esmaralda

40 She:

skriven

Vad tycker han om mig?
Kram

41 Mo:

skriven

Älskar dina berättelser,klok och rolig bra kombo.Kram till dig!

Svar: Kram & tack :)
Esmaralda

42 Browallia:

skriven

Tack för din förklaring! :D Kram

43 CA :

skriven

Hej
Jag har precis ätit McDonalds för cirka 60 spänn. Man kunde välja öl.... Det visade sig vara starköl 5.0 procent, man tackar.
Bara 34 grader ännu :) nu var jag en hemsk människa, eller hur?
Go lördagskram till er

Svar: Starköl på Donken ? WOW :) Kram :)
Esmaralda

44 Hmm..:

skriven

Hej Esmaralda
Har en lite udda fråga.
Var på lekparken med mina barn.
Såg en man lite på håll men jag upplevde ändå att han kollade en del. När vi skulle packa ihop oss för att gå så tog han kontakt. Han pratade lite. Frågade om vi Bodde i närheten.
När jag sedan kollade så verkade det inte som om denna man var singel då han Bodde tillsammans med en annan kvinna.
Jag upplevde ändå en liten glimt av flirt i ögonen men det kanske jag upplevde fel?
Vad ville denna man egentligen? Vad söker han? Ser det ut att vara något uppbrott med kvinnan han bor med påväg?
Kram

45 Tingeling :

skriven

Visst finns några sådana människor, men ibland kommer man inte för sig att svara tillbaka, man blir liksom lite paff, roligt att du gjorde det dock 🤣

Jag och dottern skulle bara cykla till godisaffären, som är en bit bort, så jag fixade mig inte alls. Sen går vi in i en affär på vägen hem. Självklart träffar jag på en kille jag hade ihop det med för flera år sedan. Kände mig så ful att jag tittade bort. Och nu efteråt ångrar jag mig! Jag tror nämligen att han ville hälsa. Så typiskt mig att få dåligt samvete över nåt sånt. Känner mig nästan lite elak.

Påminnelse till mig själv: ha på dig anständiga kläder åtminstone när du går ut 🧐😂

Hittade för övrigt en jättefin klänning på indiska för 125 kr! Lite utanför min komfortzon då den är mönstrad och mörkorange... Jag är ju mer neutral och dämpad av mig... men kunde inte låta bli!

Ha så trevligt med Nettan!

Kram!

Svar: Du är jättefin i klänningen, den passar dig så bra ! Kram :)
Esmaralda

46 Susanne:

skriven

Min talisman verkar lite låg nu o mina aktier har inte gått bra. Vänder det på längre sikt? Hoppas det. Försöker vända tankarna. Sover dåligt.

Svar: Det känns som om det vänder på sikt, du får ha lite is i magen.. kram
Esmaralda

47 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har nyfiken fråga och det är, börjar min tjejkompis få något intresse för mig, för igår så ringde hon och då var det bara snabbt samtal typ mindre en minut och sen känns det som att hon ger mig lite små signaler som hon har börjat få något tycke för mig?

Det var nog bara allt, för jag börjar undrar om hon börjär känna något för mig nu 🤔

Kram

48 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda
Har en lite udda fråga.
Var på lekparken med mina barn.
Såg en man lite på håll men jag upplevde ändå att han kollade en del. När vi skulle packa ihop oss för att gå så tog han kontakt. Han pratade lite. Frågade om vi Bodde i närheten.
När jag sedan kollade så verkade det inte som om denna man var singel då han Bodde tillsammans med en annan kvinna.
Jag upplevde ändå en liten glimt av flirt i ögonen men det kanske jag upplevde fel?
Vad ville denna man egentligen? Vad söker han? Tar han kontakt igen?

Ser något ut att vara pågång för mig i kärlek där förändringar i min tillvaro följer med?
Kram

49 Michaela:

skriven

Oj! Kom dubletter av mitt inlägg. Förlåt :)

En av mina grannar har hittat kärleken på äldre dar ( 50-60 år ) och de är jättegulliga tillsammans :) Men de kvittrar högt halva nätterna så jag får ha öronproppar för att kunna sova. Kärleken den kärleken haha. Själv delar man säng med sin älskade nalle som jag haft sen jag var 3 år. Som du sa till Ghostwriter så är det många grodor som ska kyssas. Inte en groda i sikte här :) Nej närhet är nog ett avslutat kapitel för denna 39 åring. Surt sa räven :)

Hälsa Nettan och ha det såå mysigt! Hoppas drinken/drinkarna smakar :)
Kraam

50 Mie:

skriven

Hej Esmaralda
Tror du att jag kommer att vara ägare av bostadsrätt eller hus snart? Tror du det ordnar sig?
Kram

51 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Tillsvidare inget firande utan ordnande av skåp o lådor. Det tycks vara lite av ett företag då ungarna ska flytta hemifrån. Så konstigt det kommer att bli, fastän jag talat om detta inåratal ;).

Konvalj, jag det väntar jag också på, att kunna blogga om kärleken, men den lyser starkt med sin frånvaro ;D. Tur solen skiner ute iaf...
Kram Skorpan

52 fråga:

skriven

Hej kära Es,
Imorgon ska jag träffa J för första gången. Han säger att han bara vill ha något oseriöst. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. jag vill ju träffa honom men samtidigt så hoppas jag väll ändå på att det kan bli något seriöst i längden trots allt. Får du en bra känsla av att jag åker dit? Jag känner ju inte honom, vi har bara pratat online så att säga.

Kram💙

53 Konvalj :

skriven

Vad gulligt av dig att jag var med bland dem du vill se finna kärleken. Gjorde mig glad :) Tyvärr känns det som att det dröjer länge innan min gästblogg kommer.

Kram på dig!
Jag har finskt blod fastän jag bor i Sverige :)

// Michaela

54 Konvalj :

skriven

Vad gulligt av dig att jag var med bland dem du vill se finna kärleken. Gjorde mig glad :) Tyvärr känns det som att det dröjer länge innan min gästblogg kommer.

Kram på dig!
Jag har finskt blod fastän jag bor i Sverige :)

// Michaela

55 Läroliv:

skriven

Absolut, helt vidrigt.

Kram

56 Crazy catlady :

skriven

Goa Es! 😂 piggas ständigt upp av dina äventyr.

Här har det minsann plockats blåbär, hallon och lingon (!!) ..samt gotte från Hemmakväll 😜

Lite halvt osugen på att ställa in dejten imorgon, gör jag en miss då? Kan annat av gott virke dyka upp via appen?

Kramis 💕

57 Crazy catlady :

skriven

Goa Es! 😂 piggas ständigt upp av dina äventyr.

Här har det minsann plockats blåbär, hallon och lingon (!!) ..samt gotte från Hemmakväll 😜

Lite halvt osugen på att ställa in dejten imorgon, gör jag en miss då? Kan annat av gott virke dyka upp via appen?

Kramis 💕

58 Lilla m:

skriven

Hej Es, Nicu är fel man för mig eller va?

59 HS:

skriven

Vilken härlig historia Ez, så tufft av dig att åka utomlands med dina patienter.

Till Jennie (3)
Jag har liknande sedan en vecka tillbaka, i början trodde jag att det var kroppens reaktion på blodproppen i benet. Proppen var flera dm lång och inflammerad. Benet är mycket bättre nu men de senaste dagarna undrar jag om det är en förändring i energierna mot Jorden som jag känner av med yrsel, huvudvärk och trötthet. Behöver äta ordentligt och helst ta en tupplur på em, då går det lite bättre. Är man känslig kan man känna av energiskiftningar med fysiska symtom, det har hänt mig flera ggr tidigare.

Kram

60 HS:

skriven

Alltså doktorn var ju irriterande, bra att du satte honom på plats. Men jag fick en härlig bild av dig och patienterna som satt där och åt och hade skoj.

Kram

61 Mej:

skriven

Hej Esmaralda
Finns det några riktiga känslor för mig hos honom?
Kram

62 Fitnesskillen:

skriven

Godkväll ez

Jag har en nyfiken fråga, igår så ringde min tjejkompis mig och vi pratade minst en minut och det hon tog upp kunde hon lika bra tagit på sms, varför beter hon sig så konstigt mot mig för?

Har hon börjat gilla mig mer eller har hon börjat få känslor för mig eller vadå?

Kram

63 Fågel Grön:

skriven

Ha, ha, vilket härligt inlägg! Hade en chef för 25 år sedan som var en bitter och sorglig människa. När vi kollegor i hotellreceptionen skrattade högt och hjärtligt så störtade hon ut från sitt lilla kontor och fräste ”-Dämpa er!!!”... fastän inge människor var i närheten. Vi i receptionen hade en jättehärlig stämning med mycket skratt och värme, men det uppskattades inte. Tänker än idag på henne som en liten och sorglig människa,

64 HS:

skriven

Bloggen hängde sig men det var nog min mobil det var fel på. Min förra kommentar försvann tror jag. Det jag skulle skriva var att det var bra att du satte Doktor Glädjedödare på plats. Fick en härlig bild av dig och dina patienter, där ni satt och åt middag och hade skoj.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: