Sov gott med feng shui

Feng shui, där trygghet, balans och energi är ledorden.

Möblerar man och inreder sitt hem efter detta, då är svårt att misslyckas. Det kommer bli en halleluja möblering som får oss att må bra

Och  synnerhet i sovrummet är det extra viktigt med feng shui för alla vill vi ju sova gott !!

 

Det här är vad du ska tänka på:

Låt gardinerna börja på väggen vid sidan av fönstret i stället för precis vid karmen. På så sätt framträder fönstret, du får in mer ljus och rummet känns större.

Man ska ha en hel vägg bakom sängen med fri sikt mot  dörr och fönster eftersom detta skapar trygghet

Du ska kunna kliva i sängen från båda sidor

Undvik vassa kanter på möblerna eftersom detta kan ge huvudvärk. Har du tex en byrå med ett vasst hörn så dölj hörnet med tex  en hängande växt.

 

 

Man ska förstärka tvåsamheten i sovrummet.. genom att tex ha två likadana sängbord, två  sänglampor, två  likadana tavlor tex

Men detta gäller väl bara när man är två kan jag tänka mig... är man ensam och har en smalare säng får man tänka i andra spår så det blir same same but different.

Dämpad belysning och doftljus är det tummen upp för.

Försök få in en levande  växt och lite levande ljus.

 När det kommer till blommor sägs orkidé vara den ultimata växten i sovrum.

 Dels för dess mjuka runda former men framför allt för att den till skillnad från många andra blommor och växter inte tar syre under natten. Placera gärna växten i öst, sydöst eller i syd för bästa Feng shui.

Undvik tunga lampor som kristallkronor, fläktar och bjälkar. Det ger en tryckande och betungande energi.

 En sänghimmel skapar dock en lugn energi.

 

 Kan du inte flytta sängen från en balk är just en sänghimmel ett bra alternativ för att skydda mot tunga energier. Måla även balken i en ljus färg, helst i samma nyans som taket, oftast vitt.

En taklampa placeras helst framför eller vid sidan om sängen. En fjäderlampa är lätt och sober.

Undvik belysning där lamporna sitter placerade ovanför huvudet. Vi vill inte ha ström som irriterar vår nattsömn.

 

 

Lamporna bör vara placerade vid sidan om sängen, och sladdarna likaså.

Här fick jag lite att tänka på, jag som är i färd med att börja göra om mitt rum !!

Hur tänker ni andra när ni inreder och dekorerar ?

Kram & kärlek

 

 

 Mannabonne Glenn vill hälsa och skickar pussar till er alla !

 

1 LottaS:

skriven

Vad är läget med oljenivån, har försäljaren fuskat, har en tjuv varit framme eller är det frågan om något annat?

2 Tingeling :

skriven

Vad gullig MG är 😊

Jag gillar bilden med alla levande ljusen, så vill jag ha det!

Mitt sovrum är ganska litet, vilket inte gör mig nåt. Jag sover bara här. Jag har två fjäderlampor plus i taket och rökelsepinne, ljus, en svart stor ljuslykta, drömfångare, fluffiga kuddar och plädar och ljusslinga. Och en liten spegel. Svart byrå och säng, samt svarta sängbord. Ingen matta, men det är för att jag inte hittat nån jag gillar eller passar. Det enda som fattas är en ny säng, vill ha i grått sammet med sänggavel (finns på Mio). Men det får bli ett annat år tror jag... 🙂

Nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund innan jag kliver upp. Vaknade tidigt av att lilla kissen sprang runt i sängen och jagade sin svans. Är som att ha en bebis igen 😆 som väcker en, är på allt, och leker med allt, man måste plocka undan grejer, men det är bara roligt. Tänk vad mycket glädje djur ger. Hon passar in här med oss alldeles perfekt. Känns som just hon var menad för oss. Hon är en fantastisk liten kisse.

Kram!

Svar: Ja, jag hade också velat ha ny säng nu när jag fixar nytt på mitt rum men det låter sig inte göras... ! Din kissemiss ÄR menad för dig.... hon är alldeles underbar dessutom... kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Feng shui är intressant o har nångång försökt tänka i de banorna. I mitt sovrum är det lite svårt, alldeles för stor säng jämfört med rummets storlek ;). Ser nog dörren, ingen kan överraska mig iaf, det andra är det värre med ;)...

Här blev det bykdag som varade hela dagen igår. En omgång blev jag tvungen att hämta in kvickt som den då det kom en rejäl skur,, annars kunde jag som tur torka stora byket ute.

Så nöjd med nya maskinerna,, de slukar rejält med tvätt o man slipper tvätta färre antal omgångar. Idag fortsätter tvättandet av "flyttsaker". En har kommit igång med packandet redan o här går det undan, den andra väntar ännu på besked om kompisen kommit in på sin skola.

Lite problematiskt är det också då det ordnades med kurs o till denna lovades det jobb, kursen genomfördes sent omsider o nu kan dom inte erbjuda nåt jobb. Dessutom borde man jobba fyra månader för att få kursen gratis, o det är ju en omöjlig ekvation då studierna skall inledas i augusti. Ser du alls hur det blir med denna härva Es? Hinner dey bli nåt jobb, som drar in pengar, eller blir pojken ersättningsskyldig? Tar nog till vår laglästa i så fall, kontraktssbrott o force majeure. Tycker synd om ungdomarna som inte kunnat jobba denna vår o sommar, det blir att leva på studielån...

Idag ska jag åka på jobb mitt i semestern. Hade jag släpat med mig datorn hade jag kunnat åtgärda det hemifrån, men det gjorde jag inte, så nu blir det att åka in till kontoret. Ska väl vara lugnt o skönt där, ensam som jag är :D.

Ha en fin dag!
Kram Skorpan

Svar: Ibland kan det vara positivt att ge sig iväg hemifrån oh det ser inte ut som om det blir trängsel på jobb !! Kram :)
Esmaralda

4 Läroliv:

skriven

Tack klimpen, skickar puss och STOR KRAM tillbaks.

PUSS o KRAM

5 Tildis:

skriven

God morgon!

Så söt han är Mannabonne. Hundar är verkligen fina djur❤️

Jag måste försöka hitta sätt att skapa nya bekantskaper här för just nu känner jag mig alltför ensam. Tänkte att jag ska försöka ta mig ur min comfort zoon och söka mig nya kontakter via nätet. Kan du se om det verkar lyckat? Kram

6 <3:

skriven

Puss till dig MG.

Håller på att bli galen på min bror. Han är så sur och ska diskutera om saker så mitt humör förstörs för hela dagen. Som sist tjafsa och säga att det är svårt att åka buss med ett reskassa kort och dyrt. Så himla enkelt. Det är som att han startar en diskussion för att han vill ha bråk med mig. Kommer han ta sig i kragen och flytta hemifrån ? Han börjar närma sig 36 år.
Han känns som en parasit just nu som suger ut mamma.
Känner mig ledsen och som att jag vet att han aldrig finns för mig sen när mamma går bort. När pappa dog kom han inte ens hem och hjälpte till med begravning eller till hans dödsbädd. Som mamma och pappa ställt upp för honom i alla år och vi är inte ens värda att han stannar hemma 1 dag efter begravning för mammas skull. Nu när det är Covid 19 då passar det att bo hos mamma månad efter månad och små sura varje dag.
Kram

Svar: Jag förstår att detta är irriterande och den ende som kan göra något åt det hela är din mamma, som måste sätta ner foten och säga stopp ! Kram
Esmaralda

7 Anna.L:

skriven

Hej och Godmorgon
Jag är i stugan och letar förgäves efter vår katt Pelle. Min mamma såg honom senast nu på lördag, tagit fram och försökt locka med favorit fodret. Utan någon skymt av vart han kan vara. I veckan har han bettet sig ganska skygg och frånvarande. Min älskling som alltid varit så närhetssökande.
Nu ger jag inte upp.
Vår andra katt som är bror till Pelle har hela tiden bettet sig som vanligt. Så känslan säger att Pelle mår bra men är sur för att han var tvungen att åka bur hit. Detta är första gången på 12 år vi behövt vänta på en katt så länge. Ingen skymt söndag eller måndag. Bara en känsla av att han lyssnar.

Fråga: Om du ser att han hör mig locka med maten och kommer om inte idag, såsmåningom? Eller bara tips.

Jag har visualiserat att vårt hus omges av vita änglar och vitt ljus, att jag skickar allt ljus till honom och ger honom trygghet. Att våga komma fram. Nu vill jag bara få båda hem......

Kram!

8 Ullegull:

skriven

Hej!
Ska kika på en bostadsrätt imorgon som jag har stora förhoppningar på. Kan du se något kring detta?

Svar: Finns en chans att den kan bli din , runt 70 % om du bestämmer dig för den.. kram :)
Esmaralda

9 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vi saknar saker från flytten i fjol. Antingen så var flyttfirman inblandad eller så har vi själva lagt bort en hel flyttlåda med saker vi saknar. Förstår inte hur detta gick till. Vad ser du?

10 Naturvän:

skriven

O så fint , speciellt den andra bilden, önksar det var jag som kunde tänka på att inreda för tvåsamhet men för mig gäller ensamheten fortfarande.

Just när det gäller sovrum vill jag ha det så "rent som möjligt", gillar lugna färger på väggar åt cappucionohållet, annars går det bra med vitt också. Inga tavlor, hyllor eller lampor ovanför sängen, rejält sängbord, bra läsbelysning med bordslampa.

Gardinerna helst i vitt eller ljusa färger, likaså sängöverkast. Dekorationskuddar får gärna sticka ut i färg o mönster, de kan man ju lätt byta. Mattan vid sängen också i ljusa färger, gärna bomulls typ trasmatta som är lätt tvätta.

En vacker byrå, gärna gammeldags eller antik och ovanför tavlor. På byrån gärna en söt bordslampa med blommig lampskärm, överlag tycker jag ljussättningen är viktig.
Mysigt skall det vara.
Doftljus o doftstenar vill jag också ha, torkad lavendel är ett måste hos mig.

Om nagra veckor kan jag börja inreda min bod, tyvärr kan jag inte ha sängen fristående pga platsbrist, men jag har en känsla av att det blir bra ändå.

Så tänker jag när det gäller inredning

Ha en fin sommardag alla!
Svar: Härligt, du vet precis hur du vill ha det !! Kram
Esmaralda

11 Helena Ir:

skriven

Idag vill jag säga grattis till Anki, tror det var idag du fyller :)

Kram :)

12 Anna.L:

skriven

Vad gulligt att Mannabonne Glenn skickar Pussar och kramar! Känns styrkande. Behöver det! Nu när jag längtar efter min katt Pelle och hans bror Skorpan.

Kram ❤️

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Festligt, min dotter var och köpte en sänglampa till då hon har sängbord på varsin sida av sängen men fick bara en lampa när hon fyllde år. Det behövdes en på varje sida tyckte hon annars blir det fel🙈
Vaknade av en dröm för jag var ute och gick längst en sjö. Det var vinter och is på sjön och plötsligt ramlar en äldre kvinna nerför slänten mot vattnet. När hon försökte resa sig tappade hon balansen och gled neråt mot isen och jag sprang fram för att hjälpa. Samtidigt kommer en annan tant bakom mig för att hjälpa till och När jag vänder mig åker hon i vattnet med benen. Jag skriker, ”ring 112, vi har två kvinnor i isen och jag tror inte vi reder ut det”. När jag åter vänder mig mot tanten som ramlade i först ser jag hur hon glider ner i vattnet under isen. Jag försöker få tag på hennes gröna vinterjacka och samtidigt vaknar jag. Tanterna som var med i drömmen är kunder/gäster på mitt cafe och det gör det hela ännu jobbigare. Det var fruktansvärt och jag ser det fortfarande framför mig.
Vill drömmen säga mig något?

Kram❤️

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Sötaste MG bara han får ha sin favvofåtölj så trivs nog han oxå med med feng shui
Hos mig finns inte en tanke på feng shui då jag bor i ett litet hus ,men gardiner i sovrummet har jag slutat helt med sen lång tid tillbaka Det kan väl vara lite Feng shui ;-)

Igår låg det ett paket i brevlådan från finaste Åsa ( alias mormor ) en tjej jag träffat online via Lavenas blogg.
Satt med en kompis i luren sent igår och hon sa öppna nu då klockan passerat 12 samtidigt som hon skrek grattis i örat Ok sa jag och fick upp den finaste lyktan med ugglor på Tack Åsa med make Thomas och Angeli oxå en tjej från bloggen.

Nu ska tårtan dekoreras och vädret ska bli fint för det har jag beställt ! Sonen med flickvän kommer och syrran .

Kram Anki med flock

Svar: Oh så roligt !! Och stor grattiskram !!! Både från mej ch MG :)
Esmaralda

15 Susanne :

skriven

Läst mkt om Feng Shui förut o hade en sådan konsult till vår vills förut men dock blev inte allt som jag ville. Nu rensar jag o städar. Fått fällor till silverfiskarna. Tror du jag blir av m dem? Du skrev ju om mig i spontana spådomar i går o sen hjälpte två av barnen till att handla. Kul. Om jag tar låga priser på saker o kläder, får jag der mesta sålt då i sommar?

Svar: Ja, du har god chans att få sålt med låga priser.. kram :)
Esmaralda

16 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för bra tips som känns väldigt bra.
Känns skönt med bra belysning lätt och mjuka färger

Allt känns sådär lite trist just nu.
Jag vill gärna ha saker in bokade lite variation och miljö ombyte.
Att åka själv med två barn och den ena är väldigt liten känns inte alltid optimalt. Vänner och familj kan jag fråga och få med ibland med deras barn.
Men jag skulle må bra av något mer. En egen familj att göra familje utflykter med.

Ser det ut som om något händer med mitt liv snart? Ser du någon förändring?
Kram

Svar: Ja, jag ser att förändring kommer.. kram :)
Esmaralda

17 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du veckan Som kommer blir bra? Något jag ska tänka på!? Kram😃🌞🌞

18 Crazy catlady :

skriven

Undra hur många som checkade av sitt sovrum nu..! 😜

Jag som gillar loppis försöker rena mina fynd med salvia.. I övrigt dras jag till växter, dova färger och dimbar belysning som för min del gärna får vara murrig och mysig..

Ez..! Om möjlighet finns så skulle det uppskattas hemskt mycket om några detaljer kring närmaste månader finns.

Kram, kram..! 💕

Svar: Jag ser förändring på väg och av det bra slaget... kram :)
Esmaralda

19 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du det kommer att gå bra att ha ett hemma loppis på min gård i ladan ? Med restriktioner förståss Nu över sommaren? kram 😃🌞🌞

Svar: Det går bra men räkna inte med att det kommer så många som det skulle gjort om det inte vore för corona.. kram :)
Esmaralda

20 Tiss:

skriven

Får jag vara kvar någts dagar tiil, är läkaren förstående?

21 C:

skriven

Godmorgon! ☕
Jag har alltid trivts med att se dörröppningen vid fotändan av sängen. Förutom i ett rum i huset det spelar ingen roll hur man möblerar för det är. Två dörrar på motsatt sida och känns som en passage för energier som gärna använder den stigen. Supermysigt rum förutom just på natten. Fram till idag så har jag alltid haft känslan att någon böjer sig över mig varenda gång jag har försökt att sova där inne och det finns inget att göra åt det för passagen finns ju där.
Tacka vet jag mitt sovrum 💕
Här har jag känt någon enstaka gång att det kan förekomma energier utanför dörren och endast någon gång har jag haft påhälsning inne i rummet. Såg då i spegeln hur en dam gick fort fram och tillbaka. Detta vet jag vad det gällde så tog ingen större allvar på det.

Speglar - gärna täckas över under natten har jag läst 💕🌿

Kram!

22 Hanna:

skriven

Hej!

Jag älskar att inreda. Tänker att harmoni i ett rum uppkommer om man inreder med saker som betyder något för en. Det kan vara ärvda saker eller bara något som man tycker är vackert. Jag är allergisk mot grejer som inte har någon funktion. Färger och material i en fin kombination är också något man måste tänka på. Dekorationer får inte stå i vägen så man inte kan röra sig. Krukväxter är en inredningstrend som kommit stort. Jag har ett stort intresse i växter och ser den ena tokigheten efter den andra i inredningsbloggar där man placerat växter helt fel. Det är mycket härligare med en växt som man tar hand om på bästa sätt och som frodas. Det gör mycket för ett hem.

Kram

23 Mej:

skriven

Hejsan Esmaralda.

Jag sa upp mig från en butik/ företag för en bra tid sedan. Jag har pratat med butiks chefen några gånger och sagt att jag gärna vill komma tillbaka.

Ser det ut som om jag någon gång kommer få jobba i företaget / butiken igen?
Har hon några tankar på att ta mig tillbaka?
Kram

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Älskar såna stora sängen. Har en såna men har alltid undrar om någon kommer sova med mig i min sängen. Har haft en känsla av det men vet inte om det kommer? Och kanske ha sex i den?

Sängen är skönt med stora

Ha det bra

25 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Intressant och spännande med Feng Shui, undrar om man skulle märka någon skillnad rent energimässigt om man gick all in och inredde sitt hem enligt Feng Shui.

Fina Esmaralda, känns det som att jag kommer iväg på min resa till Sri Lanka i vinter? Eller finns det något bättre resmål för mig?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja det sägs ju att man märker skillnad . Det ser ut som om du gör en resa i vinter.. ser dock inte vart... kram :)
Esmaralda

26 Mamman:

skriven

Grattis till dig Anki och kram

27 Magkänsla:

skriven

Goe Mannabonne :-)

Själv sitter man i funderingar till att utbilda sig till mindfullness instruktör, skulle jobbet ev kunna bekosta tro?

Må gott!Svar: En liten chans men den finns, undersök möjligheten... kram :)
Esmaralda

28 Magkänsla:

skriven

Goe Mannabonne :-)

Själv sitter man i funderingar till att utbilda sig till mindfullness instruktör, skulle jobbet ev kunna bekosta tro?

Må gott!


29 KW:

skriven

Hurra för våran Anki idag !!!

30 Anna.L:

skriven

Ser du om vår katt kommer tillbaka?

Kram från mig ❤️

31 Skorpan:

skriven

Grattis Anki från mig med :)!
Kram Skorpan

32 Andrina:

skriven

Hej!
Bra och tänkvärt inlägg! Kanske blir en möblering i sovrummet.

Kan du se om jag kommer att föda på mitt beräknade datum (25/7) eller ett annat datum? :)

Kram

33 Anna.L:

skriven

Ser du om jag får någon positiv nyhet om P. Eller kämpa på i sökandet? Nästa steg är att prata med grannarna är det en god idé ??

Kram! 💗

34 —:

skriven

Blir så ledsen och upprörd! Fattar inte hur Migrationsverket resonerar!

Får hon stanna i Sverige?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/awg4L5/buket-10-ska-utvisas-till-turkiet-hon-har-ingen-dar

35 Skorpan:

skriven

Jo skönt o tyst på jobbet o blir en hel del gjort ;).
Puss o kram till Mannabonne, nån dogblogg såhär i coronotider?
Kram Skorpan

Svar: Han slipar på det.... kram :)
Esmaralda

36 Kristin:

skriven

Jeg vet jo presis hvordan jeg egentlig vil ha det, kjære Esmaralda, men i mitt liv tenker jeg på at hundene skal ha det godt og trygt, så da blir det deretter. Jo da, min dobbeltseng burde stå midt på gulvet. Men da er jeg redd for at de eldre hundene kan dette ut av sengen, så jeg har satt den inntil veggen, slik at de har trygghet. Jeg sover dårlig, så Feng Shui, høres absolutt spennende ut. Balanse er jo viktig, men ikke alltid like lett å få til.
Takk for nydelig bilde av MG og en hyggelig hilsen.
Pudlene hilser tilbake.
KRAM!!!

Svar: Ja sina djur måste man ju tänka på !!! Kram :)
Esmaralda

37 Robin:

skriven

Hej,
jag funderar över en tjej som jag gick i samma fritids förening som för några år sedan. Jag såg henne i en mataffär där jag brukar handla nyligen. Funderar på att ta kontakt med henne igen och fråga ut henne på en dejt. Skulle hon uppskatta detta? Verkar hon vara singel i dagsläget?

38 en_mormor:):

skriven

GRATTIS ANKI !!🥳🍾🥂🎂💐 Din gamla uggla 🦉🤣
Ha en härlig dag! ❤❤

KRAAAMAR till ALLA som vill ha 🤗

Svar: Och kram tillbax :)
Esmaralda

39 Anki:

skriven

Tack för grattishälsningar
Skorpis ocgh Helena Ir <3
Kram Anki
Ps Har precis bränt mig med kokhett vatten över haka och bröst Jag klantade mig .
Healing mottages Tacksamt <3

Svar: Healing kommer på direkten, brännskador som gör så ont... kram
Esmaralda

40 Hedwig:

skriven

Hej!
Mitt sovrum är helt säkert inte 'Feng Shui'. Det är för litet helt enkelt och det finns bara plats till en enkel säng och Svens tipi. Det lär dock även vara viktigt att sängens huvudända pekar mot öst eller väst och det gör den..
Sven hälsar dig Mannabonne!

Svar: Och Mannabonne hälsar tillbaka till Sven :)
Esmaralda

41 SolBritt:

skriven

Får ha den äran att gratulera på födelsedagen Anki.

42 Liten C :

skriven

Ja spännande hur man inreder och hur man känner energi och trivs .
Jag väntar så på min fjäril som jag hoppas kunna hjälpa mig i det jag fastnat i :-( .
Ser du om jag snart kommer kunna ta tag i ” allt” och om det blir bra tillslut ?
Kramar

43 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda börjar det märkas ute nu bland krogfolket att jag och A umgås igen ?
A är som han är. Får uppfattningen att han inte längre strular med tjejer efter krogen som tidigare.
I lördags blev vi smygfotade med när vi satt tillsammans på stans innekrog.
Kram

44 Helena Ir:

skriven

Skickar healing på stuts..den blåhealingen får du idag! Ha en fin födelsedag.

Kram <3

45 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer att få möjlighet att komma tillbaka till det företaget? Den butiken?
Har butikschefen några tankar på att ta mig tillbaka?
Kram

Svar: Finns en chans men den är inte så stor och det kan dröja.. kram
Esmaralda

46 AnnaK:

skriven

Söta MG 😍

Skulle behöva Feng Shui i hela mitt hem! Är en usel inredare med för mycket grejer. Vill känna att hemnet är någonstans att vila och andas ut. Finns ju dock andra störande saker än mina grejer härhemma också..

Är det en bra idé att haka på och sälja på loppis med min bekanta i sommar? Känner henne inte så väl.

Kram 🤗

47 Dunegull:

skriven

Åhh pussa på sötnosen från mig 🐕

Kanske man kan få önska en blogg hur våra djur tänker och agerar i olika situationer.

Får du in ngt kring min hund? Något hon gillar mer eller mindre?
Tycker hon att jag pussar på henne förmkt 🙈

Kram

Svar: Jamen det var ett roligt bloggförslag som jag tar till mig... kram :)
Esmaralda

48 Mercan :

skriven

Vad söt är MG 🤗😘♥️

49 Therese C :

skriven

Hej Es!
Brukar alltid sova riktigt bra i mitt sovrum, men feng shuireglerna har jag inte följt.
I natt däremot var det riktigt spökigt på hjärnkontoret. Men det är så när jag processar saker. Ett ögonblick Igår kväll kändes det som om jag kommit fram till ett bra beslut. En viss lättnad infann sig mitt i allt jobbigt. Nu känns det sorgligt och lite jobbigt igen. Men visst kan det vara så att ett beslut är helt riktigt även om det känns jobbigt också?

Kram ThereseC

50 Jeanette:

skriven

Tack för födelsedagspussen ❤

Jag känner mig orolig. Blir jag utan nattjobb?

Kram ❤

51 Naturvän:

skriven

Hej!

Grattis Anki på din födelsedag; skickar healing direkt till dig och hoppas värsta smärtan efter brännskadan lagt sig!

Till Hedwig nr 40, varför är det viktigt att sängens huvudända pekar mot öst eller väst? Har aldrig tänkt på det förrän nu , min är mot öst och det känns bäst.

Kram

52 Michaela:

skriven

Åh så härligt att få se MG! Massa blöta pussar till dig!
Och GRATTIS till Anki på födelsedagen :)

Länge sen jag dekorerade något större då jag trivs som jag har det men saknar att åka till Ikea och köpa lite nytt och pyssla. Fan vad man vill ha livet tillbaka Es. Önskar att något bra är på väg ...

Ha en bra dag! Är mer höst än sommar men det är underbart :) Kram

53 Bib:

skriven

Hej e!
Finns det något som jag kan veta om min framtida man? Utseende eller personlighet 😊 Tack!

Kram

54 Dalkulla :

skriven

Jag vill har varma ljusa färger i ett sovrum. En säng som jag inte behöver en stege för att tar sig upp i, finns sådana sängar numera. Inget för mig. :) Sängbord ska var samma på båda sidor. Ljusa mattor gärna en liten nedanför varje säng-långsidan. Gardiner håller jag med om, som du beskriver de ska hänga.

Dämpad belysning är ett måste, sådan man själv kan reglera om man vill läsa vid sänggående eller inte. Ingen takfläkt för min del, då jag reagerar stark mot surrande ljud. Ingen sänghimmel, gärna tavlor som är stilrena, en drömfångare däremot får gärna hänga i taket över sängen. Ungefär så vill jag nog har det i sovrummet.

Kram

55 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Ser du om min mormor hinner träffa någon av mina framtida barn innan hon går över till andra sidan? Kram Zoey 💕

56 Solstjärnan:

skriven


Grattis Anki!😊
Härlig present du fick😊
Skickar healing så gott jag kan😊


Feng shui verkar intressant. Mitt sovrum är tyvärr inte inrett enligt det.
Men ska försöka inreda det kommande hemmets sovrum mer enligt Feng shui.
I mitt nuvarande sovrum har jag 2 vackra gamla möbler ( linneskåp ,spegelskåp)som båda har speglar... och det är väl vad jag förstått inte då bra.
De har inte plats i något annat rum just nu men ska lösa det hela i nästa hem
Älskar att inreda😊

Väntar sååååå att jag en dag får flytta och inreda det kommande hemmet till "vårt hem"😊

Växter,harmoniska färger o helheter är min grej😊

Avundas ju nog lite dig Es som får helt fixa om ditt sovrum😊
Men ser framemot att se hur det blir😊

Hälsningar även till MG!!..vilken fin bild på dig😊

Ha en bra dag! Kram Solstjärnan ☀️

57 SusanneAmalia :

skriven

Först måste vi hela flocken inklusive våra nya medlemmar fåglarna på balkongen sända kärlek till MG..Jag och EllaBella pussar tillbaka.
Saga tycker att maten flyger in på bordet och ligger och funderar på hur en liten talgoxse kan flyga in i hennes mun.

Feng shui
Jag trivs på en gång vilken felsattsning jag har gjort såklart att jag ska tänka japanskt nästa gång jag ska inreda.. Du kommer att stortrivas.. Kan se dig ligga och sova där bland ljus och kärlek..

Nu måste jag be om hjälp.. Jag var och handlade i går där i den exotiska frukthörnan låg en kartong sweet Tamarind.. Har jag aldrig sett förut.. Så jag köpte kartongen..såklart 💕 Men hur gör man vad använder man denna baljväxt till??!! 💞 Har goglat lie och tittat på Youtube men om någon har ett bra förslag.. Snälla skriv..
All kunskap motages tacksamt..


Längtar efter 🦋 talismanen.. Men den kommer när det är tid att byta livshändelse..


Såg du bilden i ugnen? Har varit och jobbat hela helgen på toppen i Gesunda.. Blött blött blött..
Jag fick krama ur regnstället.
Läste din fantastiska vägledning i bilen på hemvägen..(inte jag som körde) Tappade fattnibgen när jag kom hem när jag förstod vad som hade hänt.
Nu släpper jag.. Tack för all hjälp och kommande sammmarbete.. Du är så fantastisk och vilka urkrafter du har och de vi tillsammans kan skapa.. Hälsa madam och tacka för hennes krafter.. Du kan bifoga bild på ugn till henne så hon ser vad som har hänt wow!! .. Nä blev inte rädd mest förbannad och skällde ut honom enligt noter suddade därefter ut all energi och gjorde honom kraftlös.. Tack tack.. 💗
Massiv kärlek klarar ingen elak energi varken levande i denna dimension eller
någon annan..

Nu ska jag fortsätta att måla.. Vardagsrum..

De nya möblerna kommer sbart..

Tack igen.. Och ni som funderar fundera inte beställ en vägledning av Esmeralda.. Kraftfull kärleksfull.. Händelseik.. Insiktsfull

Kärlek till er alla.. 💕

Svar: Jag hoppas någon kan hjälpa dig med Tamarind.. jag visste inte ens att det fanns något sånt !! Kram :)
Esmaralda

58 Bib:

skriven

Hej e!
Finns det något som jag kan veta om min framtida man? Utseende eller personlighet 😊 Tack!

Kram

Svar: Ärlig, tydlig och kul, kram :)
Esmaralda

59 Sessan:

skriven

Jag var nog kvinnan med hundarna i spontanisarna igår.
Min hund fick åka till djurakuten just igår.
Är bättre idag men än vet vi inte hur det går.
Stor och svåruppfostrad ja :) men lyder mig.
Vi får se om det blir ny hund och vilken ras det blir... Hittar ingen mindre som jag fastnar för.
Jag möblerar tydligen per automatik rätt mycket med Feng Shui. Är dock sämre på att hänga in kläder i garderoben. De ska ju inte vara några framme, men jag brukar ha en stol med kläder som är lätt smutsade. För rena för att tvättas men använda så jag inte vill ha i garderoben och som kommer användas inom kort.

60 Sessan:

skriven

I eftermiddag ska min läkare ringa.
Hoppas så att jag lyckas förklara bra och att det finns någon bra behandling jag kan få!
Är så trött på att ha ont och på mitt orörliga liv.

61 Mikael:

skriven


Sadhguru säger att man ifall inte har ordning på sin kropp, är ex. Stel i nacken, så blir det blockeringar i livet, så man kan typ
”Feng shuia” kroppen med, med ex. yoga

Nu har jag Feng shuiat kroppen som en fakir så nu borde det börja flyta på bättre haha, kanske gillar kvinnan kroppen bättre med :)

Sist jag hade Feng shuiat min kropp så sa en man på krogen till mig, vilken aura du har! Och tog ett steg tillbaka,en halvmeter eller en meter och kollade och sa, jag måste ha ditt telefonnummer! , en heterosexuell man, jag trodde först det var något fuffens på gång för det hör man ju inte varje dag haha

inte så ovanligt på youtube att folk börjar gråta när de löser upp blockeringar, 17 min så är det en som bölar bra :)

https://youtu.be/Vsa7z-H67rk

Se hur det går nu då haha

Kram
Mikael

62 Jossan :

skriven

Wihoo! Där dök fjärilen upp! Gjorde det som stod i brevet men hon stack mig eller brände mig efter första delen. Försökte göra henne till ett armband men det gick inte.. fick sätta henne runt halsen i en sytråd sålänge för jag hade ingen bättre tråd. Älskar att den är rosa eftersom jag älskar rosa 🙈 känns fortfarande i min vänstra hand!

Igår fick jag veta att en kollega gått bort i cancer. Fruktansvärt sorgligt..
En så glad och positiv människa..

Igår kollade jag på en dokumentär om Oskar gröning som var ss-soldat i auschwits.. han blev dömd till 3 års fängelse vid åldern 95 år. Idag kollar jag på Anne Frank- Paralella berättelser.

Idag ska jag städa.. Gud så kul! Hatar det..

Var ska jag kolla extra mycket efter den nya killen?

Kram

Svar: Vad roligt att Fjäril kom till dig idag !!!! Och nog är det roligare att kolla dokumentärer än att städa :) Kram
Esmaralda

63 Anki:

skriven

Tack för healing Es💕

Och naturligtvis tack för födelsedagshälsning från dig och Mg 🌻💕

Tack En mormor !💖
Kram tillbaka till dig och alla som vill ha 💕💕💕💕💕💕
Kram Anki

64 <3:

skriven

Kommer jag nånsin få sålt på dessa kläder som bara står här hemma?
Har du tips?

65 CR:

skriven

Tusen Tack!!! Jag fick min fjäril idag.
Känner att hon redan gjort skillnad, innan
hon kom fram.
Funderar på om jag ska höra av mig till
Annika? Saknar hon mig?
Stor kram till dig och MG och alla på bloggen också

Svar: Underbart !!! Ja du och din Fjäril hör samman ! Kram
Esmaralda

66 Branne:

skriven

Hej!

Idag kom hon, min lilla fjäril!!!
Så glad jag blev och så uppiggande det blev denna regniga blåsiga dag!
När jag gjorde det allra sista i det papper med instruktionerna så kom solen fram och lös upp hela rummet! Vilken underbar känsla det gav mig!
Tack så mycket!!

Ha en det så bra det går i detta väder! Kramar :)

Svar: Åh så härligt.. hälsa Fjäril från mig och nu får ni ta väl hand om varann :) Kram
Esmaralda

67 <3:

skriven

Kommer jag nånsin få sålt på dessa kläder som bara står här hemma?
Har du tips?

68 Louise:

skriven

Idag möte hos soc igen. Jag tänker säga att vi kommer inte fler gånger nu. Inget har hänt så varför hålla på hela tiden. Dom måste ju tro på oss. Mannen ska i alla fall motanmäla för ärekränkning och förtal. Det sa han när han var där förra veckan och jisses vad de sjönk ner i sina stolar. Vill bara att detta ska vara över. De är dock inte välkomna hit.

Intervju imorgon på en förskola som ligger i bostadsområdet bredvid oss. Sen har jag ett telefonmöte med arbetsförmedlingen. Ska fråga om jag är berättigad anställningsstöd eller det bara är långtidsarbetslösa som får det. Men jag har ju i princip varit långtidsarbetslös. Jag fick mejl från en arbetsgivare och de anställer mig gärna om jag har anställningsstöd och det kan bli min chans.
Så min fråga är. Kommer jag bli anställd på förskolan jag ska på intervju imorgon eller blir jag anställd med anställningsstöd på förskolan som hörde av sig förra veckan? Hur stor är chansen?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Chansen till anställningsstöd är runt 30 %.. så det är inte helt uteslutet.. kram :)
Esmaralda

69 Ghostwriter:

skriven

Grattis Anki! Ha en fin dag.Inatt drömde jag att jag cyklade runt ett område, okända gator men som jag kunde utantill. Det känns som jag drömde samma dröm för bara någon vecka sen. Ställer mig på vägen intill trottoaren & en busschafför stirrar på mig och skrattar när han åker förbi. Då tror jag att det är två killar som hoppar av. Den ena snor en cykel & jag blir arg. Bestämmer mig för att följa efter killen som cyklar bort och det är mitt i natten. Inser att jag kan råka illa ut. Sedan är vi i ett trapphus, och dom försöker både sno min cykel och telefon. Jag vägrar. Men jag vägrar också dra därifrån. Det är som att jag verkligen vill få fast dom. Innan drömmen drömde jag att jag var ute på krogen med en äldre manlig vän, och vi gör ingenting men vi vill vara med varandra.

Tycker jag drömmer så konstigt hela tiden. Jag försöker hitta tillbaka till mig själv men de är nästan som att jag inte vågar


Kram och ha en fin dag!

70 Ghostwriter:

skriven

om du har tid med en annan fråga, om jag var min soulmate, hur skulle du beskriva mig till honom?


Kram

71 Pia1:

skriven

Igår hade jag sånt pirr i magen så jag var säker på att fjäril skulle ligga i brevlådan idag ❤️
Men nä, posten här på landet är såååå långsam. Sonen fyller år på fredag och jag längtar efter det lilla extra energin, är i så bedrövligt skick att jag är rädd att inte klara att fixa något kalas.
Resorna tog hårt men är glad att jag gjorde det. "Mina" läkare vill så gärna hjälpa mig men det tog direkt stopp att komma vidare. Jag överklagade på studs men... Sånt här får mina läkare att inte orka.

72 🌸 Till Michaela 🌸:

skriven

Hej Mikaela!

Förlåt att jag varit seg med att svara, jag är hjärntrött och lyckades inte fokusera på att skriva på hela helgen, men nu har hjärnan fått vila så nu kan jag skriva några rader.

Det värmer i mitt hjärta att du blev rörd av mina rader, alltid roligt att glädja andra. :)

Jag är långtidssjukskriven sen 3 år i utmattningssyndrom, panikångest och social ångest (specifik inom studier/arbete)
Efter en lång tids väntan i vårdkö får jag nu äntligen fantastisk hjälp av allmänpsykiatrin med både samtal och medicin. Jag är på bättringsvägen men det går i snigeltakt.

Usch vilken traumatisk incident du var med om när du skadade armen. Jag har full förståelse att du inte vill gå tillbaka och valde att säga upp dig. Ett klokt val. Jag skulle ha gjort på samma sätt. Vad vill du jobba med istället?

Jag tillhör riskgruppen och har stängt in mig i min karantän och släpper inte in någon över tröskeln. Så drömprinsen får allt vänta på mig tills det kommit ett vaccin. Så min gästblogg om kärleken lär inte komma än på ett tag.

Vilka tvära kast det blev i vädret, först var det så hett att det inte gick att sitta ute på min balkong, nu är det lite för kyligt för att sitta ute. Önskar dig en fortsatt trevlig tisdag. Kram Browallia 🌸

73 Citronfjäril:

skriven

Först tack och puss tillbaka till söta MG.

Feng Shui är ett av mina favoritämnen:) Vår hall blev bra efter att jag tänkt efter feng shui regler. I hallen är det bra att ha dold förvaring.

Oavsett inredningstil kan man inreda enligt feng shui, så att det blir mer balans. Att man behöver ha alla 5 elementen. Ofta saknas elementet ELD i våra hem och det gör kanske inte så mycket på sommaren när det är soligt och ljust. Men på vintern när det är mörkt och murrigt får man kall känsla när det saknas. Eld är bla lamporna när dom är tända, tända levande ljus, färgerna guld, mässing, koppar, orange, gul, röd, djurmönster, levande djur;) Men eld element behöver man bara lite av i inredningen.

Även grönskan och växter (element TRÄ) är viktig del som märks av när det saknas. Speciellt viktigt också på vintern när det inte finns grönska i naturen.

Det också att varje pryl ska ha sin plats i hemmet, att man ska rensa röran och kasta eller laga saker som är sönder. och att bara omge sig med saker som man gillar. Vi ska äga våra prylar, våra prylar ska inte äga oss;) I teorin sitter det mesta, men tyvärr blir det lätt rörigt här hemma. Lite avundsjuk på er som är bra på att rensa och har ordning och reda.

Kom också att tänka på, alla ni som söker efter kärleken. I någon bok eller på nätet läste jag att om man vill ha partner så ska man inreda (som du också skriver Es) med två sängbord och ha två av allt, så är det liksom förberett och mer lockande för nya kärleken. Bäst också för samlivet att ha en hel sänggavel och inte två separata om man har dubbelsäng.

Man kan ju blocka de delar av feng shui som man gillar.

Litet sidospår: undrar hur det har gått för killen i spontana spådomar någon månad tillbaka som skulle inreda om i sin ungkarlslya, hoppas han bjuder oss en gästblogg;)

Kram:)

Svar: Det ÄR intressant med feng shui !! Och att ha två av varje attraherar ! Kram :)
Esmaralda

74 lotta:

skriven

ska titt på en lägenhet i morgon som e gätte fin men 4 andra med ska se på den , men jag har nog mest poäng kommer jag få denna lägenhet flytt 1 0ktober, jag måste flytta framöver ändå för min lägenhet helrenoveras ca 3 månader, men trivs ej där så vill ha annan blir det så och kärleken

75 Agnes:

skriven

Grattis Anki på din dag!

Även jag har fått fjäril på posten! Ska dock avvakta med att öppna brevet tills i kväll.
Ska ta en promenad först o utmana ödet med en trisslott!
Hm...tydligen hörde väderguden att jag skal ut, för precis nu börjar det att regna...

Bilen står på verkstad...2 2:or på besiktningen gjorde att besök behövdes. Och då det är rostskador på bärande balkar, så skenar kostnaden. Men bilen är 13 år så det får jag räkna med. Med tanke på att bilen är det enda jag unnar mig, så är den värd varje spänn!

I mitt hem är det bara en massa prylar som skall ut...så det där med att möblera o inreda skjuts på framtiden. Ser fram mot att kunna få undan så pass mkt så jag kan göra ren min skinnsoffa o sedan sälja iväg "eländet".
Vad ska jag med en soffa till? Som singel utan besök, ser nästan aldrig på vare sig serier eller filmer på TV så blir det mest överkurs att ha soffa.
Att jag även planerar att flytta till mindre om ngr år, spelar oxå roll.

Har en skinnfåtölj från mors dödsbo, så den får det bli! Duger bra för mig!

Nu ut o leta Unicorns! =)

*regnbågsbajs funkar nog fint som bete, hihi*

Kram!

Svar: Bra att du gör di redo för ditt framtida boende... det blir mindre men centralt och fint.. kram :)
Esmaralda

76 Shade:

skriven

Hej Es!

Jag har stött på en ”mur” som kan liknas vid en berlinmur!
Har du något råd om hur jag ska kunna ta mig förbi den? Får du till dig något?

Tack!

77 Agnes:

skriven

Självklart så får Herr Fralla en nospuss!

Han är för go´, den grånande herr´n!

Kram!

Svar: Han sträcker på sig och pussas tillbax :) Kram från mej :)
Esmaralda

78 Alie:

skriven

Jag älskar mitt hem och får ofta höra att det finns så mycket harmoni när man kommer hem till mig, ett tryggt hem. Jag kanske har lite för mycket saker på vissa ställen, tycker egentligen om riktigt högt i tak och luftiga rum.
Köpte mig en ny dyr säng för ett par år sedan, bästa köpet jag någonsin gjort. Den står helt rätt i rummet och jag somnar som en prinsessa varje natt, värt investeringen..

ens hem är ens borg så det är viktigt att skapa trivsel, det har jag lyckats med :)
Kram :)

79 Helle68:

skriven

Hej Es och Tack, idag kom Fjäril och hoppas jag fixade aktiveringen rätt då jag aldrig haft en talisman innan.💖 Kram

Svar: Känns som om du gjorde helt rätt... prata ofta med henne... jag får en positiv känsla.. kram :)
Esmaralda

80 Lenafena:

skriven

Nu har min fjäril kommit hem till mig! Hoppas den kan hjälpa mig framåt. Så vacker den är! Précis som jag tänkt mig den. Tack Ez för allt du har gjort-och gör för mig. Nu skall jag vårda lilla fjäril så gott jag kan och hoppas på det bästa!

Svar: Vad roligt och Fjäril är lycklig över att ha kommit hem till dig... kram :)
Esmaralda

81 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Min son på 4 år leker på gården med en grabb på 6 år som verkar ha vissa svårigheter. Lyssnar inte. Hittar på hyss.
Har denna grabb dåligt inflytande på min son?
Jag vill helst inte att han leker med honom. Jag märker att han tar efter. Kan jag förbjuda honom?
Kan det ge konsekvenser om han leker med honom?
Kram

Svar: Det är svårt att förbjuda men du ska ha koll när din 4 åring är ute och leker.. kram :)
Esmaralda

82 Mimmi:

skriven

Hej Esmaralda.

Får du någon känsla om han är intresserad? Eller vill vara med mig och mina barn?
Eller kommer han söka efter något annat?
Kram

83 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Det skulle ju vara så trevligt. Det fattas någon här. En partner och stöd som vill vara med mig och mina barn.

Ser något ut att hända snart?
Kram

84 Michaela:

skriven

Ville bara säga att min Fjäril har också anlänt idag :) Hinner dock inte med "cermonin" ikväll så hon får ligga kvar i kuvertet tills i morgon och hoppas att det är okej :) Kram

Svar: Härligt.. och hon ligger bra i kuvertet till du har möjlighet för ceremonin.. kram :)
Esmaralda

85 Boudica:

skriven

Har läst om det där någon gång tidigare. Speciellt att man ska ha dörren i sikte. Men det är lite omöjligt att ställa sängen så här. Många gånger vaknar jag på kortsidan utav sängen. både den mindre sängen i lilla rummet och den större sängen i större rummet. Jag vänder mig alltså i sömnen. Det är ett fenomen jag inte riktigt förstått mig på än.

Idag drömde jag konstigt, nånting om att min hund var valp, (hon dog för över 10 år sedan!) och påminde mig om att gå ut med henne. Och sen var det nå växter som var halvt vissna, som jag hade, och sen var det några kryp som jag försökte fotografera för att identifiering.
Vad vet jag inte, men nånting fick mig att tolka den som att det är dags att ta tag i saker. Den insikten har jag följt idag. För det behövdes med!
Men jag tog även tag i att ta upp en sak som tyngt mig med en person, efter att ha dragit ut det ett bra tag. Men det gick inte så bra, kändes mer som jag pratade med en vägg!
Men, vad jag undrar, kommer han att tänka på det jag sagt, har det satt tankar i snurr hos honom? Eller kommer han bara skaka av sig det?

Satte mig ute i skogsdungen lite kort idag för att bara jorda mig lite. Gillar skogsdungens energi, den är lite annorlunda!
Hittade en liten fluffig fjäder på vägen därifrån, möjligen min ängel som försökte muntra upp mig!

KRAM!

Svar: Helt, rätt, det är dags att ta tag i saker och ting och gör du det så får du en positiv utdelning.. kram :)
Esmaralda

86 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Ser du om min mormor hinner träffa någon av mina framtida barn innan hon går över till andra sidan? Kram Zoey 💕

87 Anna:

skriven

Jag flera vitrinskåp med my little pony i mitt sovrum för de får inte plats någon annanstans. : )

I vårt nya hus blir det ett lugnt sovrum med färre saker.

88 Cecilia :

skriven

Fick hem fjäril idag, tack Esmaralda!

Har utfört aktiverings ritualen, lyckades inte få upp fönstret lika mycket som jag velat men kunde ändå med nöd och näppe ha ut handen. Verkar det som att jag lyckats aktivera fjäril? Du skrev att hon vill ha ett eget bo, skulle nyckel skålen funka eller vill hon vara själv? Kram

Svar: Du har aktiverat helt rätt och nu jobbar fjäril för dig... glöm inte att prata med henne.. hon vill ha ett eget bo.. gärna lite mjukt.. kram :)
Esmaralda

89 Susanne:

skriven

Har talismanen börjat jobba tro? Gått jättebra m aktierna på börsen o jag sov så gott i natt. Den har ju inte ens kommit.

Svar: Det är inte ovanligt att talismanerna påverkar redan innan de kommit fram.. kram :)
Esmaralda

90 Susanne:

skriven

Blev påkörd av en buss på vägen hem men kan inte riktigt se om skadan på kofångare är av den att att det måste lackas o anmälas. Föraren körde i väg.

Svar: Vilken tur att det inte blev värre.. men det är trist och att föraren bara körde iväg .. så gör man inte ! Kram
Esmaralda

91 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han tankar och intresse utav att vara med mig?
Eller kommer söker han annat?
Kram

92 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Önskar verkligen att någon kommer som vill vara med mig och mina barn.

Blir det någon förändring snart? Vad ser du?
Kram

93 T:

skriven

Vad kan jag göra för att hjälpa min sambo? Han är överbelastad på jobbet och har varit så länge. Jag har sagt länge till honom att han behöver byta jobb men på något vis är det alltid omständigheter som kommer emellan. Kan du se honom? Kan jag göra något?? Tack!!!

94 Helena Ir:

skriven

Fina MG så fin du är :)
Även jag fick fjärilen idag,så fin. Blev lite blockerad i huvudet och tappade bort en av mina önskningar, försökte rätta till det och hoppas det blev bra ändå!Känns som en spännande tid framöver..

Puss på nosen MG
Kram till Es

95 Misstjejen:

skriven

Hej

Märks ju min självförtroende och självkänsla blir bara starkare för varje dagar som går. Jag tycker inte alls så viktigt att ta bilder i facebook än tidigare. Då blir det lättare för mig i framtiden med föreläsning och tidning och allt annat. Jag förstår ju det finns en del tänker något annat när ser min bilder eller helt vanligt.

Det är ju stämmer att min självförtroende och självkänsla har blir starkare så varje dagar går...

Ha det bra

96 Tina:

skriven

Mannen i blå tröja som visar sig i mitt hem ibland, vem är han å vad vill han?!

97 Annika Calsson:

skriven

Så glad att jag hittade din sida
Jag har gjort egna studier av fång shui i många år.
Önskar dig en fin dag.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: