SPONTANA SPÅDOMAR.....

Spontana spådomar:

 

 

Du är kvinna och du har en katt som kissar lite varstans och inte på lådan mer än i undantagsfall. Ett elände.  Men jag tror det löser sig om du skaffar en ny och lite större låda och en ny sorts sand och städar den dagligen

 💖

Maria heter du och du har bokat en resa i höst men är så orolig att du inte ska komma iväg. Avbokar du får du inte pengarna tillbaka.  Nu ser jag att resan kommer bli av och den kommer ske på ett tryggt och bra sätt och du kan känna dig lugn.

 

 

Du är  i 70 års åldern och du har levt som singel länge och gett upp tankarna på kärlek. Men ingenting är någonsin försent. Kärleken ser ut att dyka upp i vinter och i form av en man som du inte känner sedan innan.  Det blir speciellt och innerligt och du känner direkt att han är pålitlig.

 💖

En kille i 25-30 års åldern och du bor i mellansverige . Du har otur i kärlek och satsar gång efter annan men det blir ingenting av det. Rannsaka dig själv varför det blir så. Felet finns inte hos tjejerna utan hos dig  själv. Kan vara så att du försöker vara en annan än den du är.

 

 

En stor hund vill komma till tals . Han är 7-8 år gammal och är till åren kommen för sin ras. Han har ont i lederna och kan inte leka som han egentligen tycker om.  Han vill ha smärttillande så han kan promenera utan att det gör ont.

 💖

En kvinna i 40-50 års åldern som bor utomlands. Du har olika jobb och sliter för att få ihop till brödfödan med än det ena och än det andra.  Du är inte redo att ge upp och det ska du inte heller.  Ha ögonen med dig för ett arbete kommer att utannonseras, ett heltidsjobb och det passar dig som handen i handsken. Sök och du får det.

 

 

Ni är två väninnor som har grälat och inte pratat med varann på flera månader. Egentligen tycker ni ju om varann men ni är båda lika stolta och ingen tar första steget till försoning. Dock är du den starka så det bör vara du som tar steget  och gör du det, så ångrar du dig inte

 💖

Man i 50-55 års åldern, du är nyskild och du mår inte alls bra. Du dricker för mycket och äter för lite och undviker vännerna. Så kan du inte hålla på.  Nu får du ta dig i kragen och börja ta hand om dig. Prata med den man som du känt i 30 år – det kommer bli ett bra samtal och sedan vänder det till det bättre för dig.

 💖

Kvinna i 60 års åldern, du är medial och det är du medveten om.

Sista veckan i augusti kommer du att få vara med om något stort och speciellt med andlig aknytning och detta kommer förändra ditt liv på mer än ett vis. Ta emot det som kommer och vårda det sedan väl

 

 

Kvinna runt de 50 som bor ensam, utan relation, fast arbete , få vänner och som egentligen vill ha ett annat liv. Du vill bo på annan plats, du vill ha annat arbete och fler vänner.Och allt de där kan du få .  Det finns i din sfär så gå in för att skapa dessa förändringar. Tar du dina steg i rätt riktning så kommer universum vara med dig och du kommer landa hur bra som helst

 💖

Du är kvinna i 40 års åldern, du har mörkt hår och bruna ögon, utländsk härkomst, fast och bra jobb, du har högskolestudier bakom dig. Jag ser en varning för dig kring en man som du nyligen träffat eller inom kort träffar.  Precis i början verkar han hur bra som helst, sedan blir han FÖR bra.. och sen blir  han nästan en stalker.  Var alltså försiktig. Och när du märker att han blir för mycket, då bör du snabbt och markant bryta relationen.

 

 

Du  kallas Tia och du är medelålders. Du bor på en mindre ort i lägenhet.

Den  17 augusti har du en rejäl turdag och då ska du satsa på spel och lotter.

Chansen till vinst är uppemot 90 %,

 💖

Carina som är blond, blåögd, har läsglasögon och två barn – du ska vara försiktig när du är ute och kör bil – den 3 september.  När du  kör längs en mindre väg med hus på båda sidor finns stor risk att ett djur, hund eller katt, springer ut på vägen. Kör du sakta kan du stanna i tid.

 

 

Kvinna runt 40, halvlångt blont hår, du pratar tre språk och det finns en internationell touch kring dig.  Du är en sökare av stora mått och du tenderar att tro att livet blir bättre bara  nästa och nästa mål blir uppfyllt. Så är det inte.  Hitta glädjen och tryggheten i dig själv och  sedan är du redo att ta dig ut i världen på allvar.

 💖

Du är man och skådespelare till professionen  och över 50 år.  Du fick inte den roll du ville ha och gick in i väggen en aning men innan hösten övergår i vinter kommer du att få en annan roll som är större och som är som  klippt och skuren för dig. Vi kommer få se den serien på TV.

 

 

Slutligen ett meddelande till en kvinna som är både farmor och mormor.

Din relationen är oerhört dysfunktionell – din sambo är inte snäll och han är inte empatisk eller inkännande. Du är ensam i tvåsamheten och denna tvåsamhet bör du lämna så snabbt som du bara kan.  Universum har andra och bra planer för dig.

 💖

Ja, det var allt för denna gången  gott folk !

 

Kram & kärlek

1 Linda N:

skriven

Alltid lika kul att läsa dessa spontana spådomar som rör både människor och djur.😊💞

2 Cecilia:

skriven

Godmorgon, hoppas de berörda lyckas ta emot spådomarna.

Har målat in mig i ett hörn. Känns det som att det kommer dyka upp på ytan eller lyckas jag rädda det utan att det märks? Kramar

Svar: Du räddar det mesta...kanske inte allt.. men riktigt illa blir det inte... kram :)
Esmaralda

3 Läroliv:

skriven

Lycka till alla som de spontana gäller.

Har en fråga om ok. Undrar över yngste svärsonen. Han har ett stillasittande jobb -entreprenad- kör maskiner, och en del inte så nyttig mat i kombination. Brukar bli överviktig. I år har han större övervikt än någonsin. Han har tidigare haft både infektion i fot och blodpropp. Jag vill inte och ska inte lägga mig i. Undrar därför bara om du kan se någon risk att sånt kan hända igen med honom. Han har några år kvar till 50. Corona och övervikt verkar inte heller vara någon bra kombination.

Kram

Svar: Han behöver ta bättre hand o sig annars kommer följdsjukdomar av osunt leverne, men som du säger, du kan inte lägga dig i, det skulle bara skapa osämja.. han måste själv komma till insikt... kram :)
Esmaralda

4 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Ez!


Åh vad jag rös när jag läste ett par stycken av dina spontana spådomar🙏💜

Känns som om jag har väntat På nåt alldeles speciellt länge, kan det vara mig du har sett den 60-åriga mediala kvinnan som ska få vara med om nåt stort i Augusti?

Måste kontakta en väninna för jag såg två andra spådomar som jag tror hon ska kika på. Både den om farmor i mormor men den sista speciellt!

Alltid lika spännande när du skriver om dessa!! Tack för att du gör det🙏❤️

Tror det är jag som ska få vara med om nåt stort inom det jag brinner för så Det mediala?

Kram i ljus o kärlek o trevlig torsdag🙏❤️🌞🌸🦋🌸✊🍀🌹

Svar: Jag kan inte säga om spådomen gäller just dig... men visst får du vara med om något stort medial, oavsett, kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Tack kära Esmeralda för dina spontana spådomar.

Blev lite pinsamt vänninas för har börjat höra av sig.
Det känns inte alls bra.
J heter han. Börjar tro att han inte är hundra. Känns som lite varning där.
Vill inte såra vännina heller men visst ska jag hålla avstånd till den mannen.
Kram

Svar: Ja, lyssna till din känsla, du bör hålla avstånd, kram :)
Esmaralda

6 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon

Ystads miljö och de Värmlämdska skogarna är värkligen en stor kontrast.. Nu är jag hemkommen från skogarna..Årjäng Sunne

Vilken härlig läsning.. Roligt med alla spontana spådomar..

Hoppas att hunden får medicin.. Katten en ny låda.. och att kärleken hittar dit den ska..

Livet är spännande 💕 💗

Det har hänt så mycket i mitt liv de de snaste veckorna och jag har madam och Esmaramda att tacka för allt.. Tack för all hjälp luften lättare.
Nu kan jag börja att leva mitt liv..

Kärlek glädje och uppfyllda mål ska det innehålla..

På måndag ska jag åka och zippa i klaveström.. Det ska bli spännande.

Nu önskar jag alla en fantastisk dag.. Kärlek och glädje.
EllaBella hälsar alla djur på bloggen en busig sommardag.. Stora blöta kärleksfulla slickar..



Svar: Stor kram till dig och de dina...:)
Esmaralda

7 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Har han bestämt sig för att vara tillsammans med henne nu?
Ser det så ut att det blir så?

Ser du en annan kärlek för mig snart?
Kram

Svar: Jag ser annan kärlek för dig men kan inte säga när, kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför kunde jag inte sova i natt, ju en mardrömmar också men hoppas det blir bätte sömn i kväll och imorgon också. Förstår ju om jag längtar efter få träffa min familjen. Kommer jag sova gott i hela vecka också?

Och nöjda?

😊 ha det bra

Svar: Ja det här är tillfälligt och bättre sömn blir det, kram :)
Esmaralda

9 Lotta:

skriven

Så spännande 😊. Det är så roligt att läsa dessa spådomar.

En liten fråga...undrar om det blir bra för min son i höst. Verkar svårt att komma in på universitetet. Ser du honom gå där?

Kram L

Svar: Han kommer gå där och blir det inte nu så blir det snart i alla fall... kram
Esmaralda

10 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Härligt med spontana spådomar, denna gång tar jag till mig en, tack💕🍀

Ser du något om min tillkommande eller den man jag kommer att ha ihop det med till näst?

Har frågat förut men då svarade du att du ser en man men så tonar han bort och försvinner? Ser du fortfarande samma sak?

Kram

Svar: Jag ser kärlek men inte i form av en bild så därför kan jag inte se detaljer.. kram :)
Esmaralda

11 Katten:

skriven

Godmorgon Es och familjen,

Runt min ena handled har jag Kingens röda band, och i det har jag fäst Fjäril tillsammans med Lady i en nyckelring. Igår kväll upptäckte jag att Fjäril har gått mitt itu, så nu sitter bara ena halvan kvar. Jag vet inte om jag kommer att hitta den andra halvan. Funkar Fjäril ändå, trots att hon är halv?

Alltid kul med spontana spådomar. Vet inte om jag är kvinnan i 60-årsåldern, men det lär ju i så fall visa sig i slutet av augusti. Hoppas kan man ju alltid. :)

Kram

Katten

Svar: Hon funkar, men tyvärr inte lika bra som innan.. hittar du andra halvan och tejpar ihop henne så har du henne helt fungerande i alla fall... kram :)
Esmaralda

12 Mimis:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig nu heller. Finns det något positivt som du kan säga om mitt tråkiga och liv. Arbetslös och deppad.

Kram

Svar: Jag kan säga att det vänder mot det bättre så ta själv de steg du kan i rätt riktning.. kram
Esmaralda

13 Hm:

skriven

Hej Esmaralda
Vad känner han nu inför mig egentligen?
Har han några speciella känslor för mig?
Kram

14 Skrållann :

skriven

Hej!
Älskar att vakna och få läsa din blogg dagligen och de gånger det är spontana spådomar är det lite extra spännande.
Hoppade in och jobbade häromdagen och kommer nog få göra så någon mera gång på min ”semester”. Tror jag har bestämt mig för att meddela min syster att jag inte kommer fortsätta jobba hos henne i höst utan försöka hitta något annat. Ska söka en tjänst på ett nybyggt seniorboende, ser jag ut att ha någon chans på det?

Kram❤️

Svar: Ja, du har god chans till en tjänst där... kram )
Esmaralda

15 Naturvän:

skriven

Hej!

Alltid lika intressant att läsa om spådomarna, vet dock inte om ngt stämde in på mig, kanske kvinnan i 60 årsåldern, tiden får utvisa....

Ang träd att plantera, ngn här på bloggen som är kunnig. Köpte ett citronträd , är tyvärr bara för dekoration. Ngn som har citonträd vars frukt man kan äta? Ev skötselråd.

Kiwiträd går att plantera i söderläge och skall bära frukt, har jag läst, värt att prova när växthuset är för litet.


Underbart sommarväder här idag, blir en härlig cykeltur till stranden och förhoppningsvis ngra timmar med läsro.

Ha en fin dag alla!
Kram

Svar: Jag har nyss köpt både citronträd och kiwi till mitt lilla växthus.. har dock ingen aning om ifall citronerna är ätbara eller ej ! Här hos mej är inget fint sommarväder alls... regn o blåst.... kram :)
Esmaralda

16 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Har han bestämt sig för att vara med henne nu? Och är det så det ser ut att bli att han är med henne?
Kram

17 Jeanette:

skriven

Alltid lika kul och spännande!
Ha en toppen dag!

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Älskar dessa spontanisar och hoppas få läsa hur det gått för de det gäller Att du får med våra djur oxå är så roligt <3

Här regnigt och sonen deppar.. hela sommaren har han mekat med tjejens bil och nu ser det ut som det inte gått bra med motorn. Inget kan jag göra för att hjälpa till . Kamremmar och motorfel övergår mitt kunnande ;-) Ser du om han får fart på bilen igen ?

Tack finaste Es för allt du gör för oss här på bloggen <3

Kram Anki med flock

Svar: Verkar vara något allvarligt fel med bilen som det kan vara svårt för honom att få bukt med men all heder att han försöker.. kram till dej och flocken :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Härligt med spontaniaar igen, tack för dem :)!

Har du blivit morgonpigg sommaren till ära Es då du svsaar på frågor rätt tidigt om morgnarna?

Själv sover jag uselt andra veckan i rad o vet inte vad jag ska göra åt saken. Tänkte att jag skulle sova gott då jag ändå motionerar o är ute i friska luften iom att jag cyklar till jobbet, men icke det. Är det omställningen i familjen som spökar eller vad är det som fuckar upp mitt sovande, kan du se nåt Es? Inge vidare att sätta sig i bilen imorgon o köra långt då jag är trött. Har förvisso gjort det otaliga gånger men... Inte bra alls.

Juli lackar mot sitt slut o nästa vecka är det redan augusti. Tror på en andra coronavåg, antalet smittade har ökat, o undrar bara hur det kommer att bli i höst, lika händelselös som våren? Inga hobbyer att gå på, allt stängs ner? Återstår att se...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja herregud ja, i morse vaknade jag tidigt.. vilket jag inte brukar !! Ditt sovande är i en dålig period men det förändras och det kommer bli normalt igen. kram :)
Esmaralda

20 HS:

skriven

God morgon Ez!

Vad roligt med spontana spådomar igen.

Ser du något tips angående bokningssystemet? Något särskilt datum eller tidpunkt då det lossnar? Eller ska jag satsa till våren istället?

Kram

21 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Det finns en man som jag är lite intresserad av. Vi har en gemensam bekant och hon säger att han är väldigt rädd och blyg av sig. Han har precis som jag varit ensam i flera år. Nu har vi precis blivit vänner på Facebook och jag undrar vad som händer om jag startar en konversation där. Skrämmer jag iväg honom då? Till saken hör att jag inte heller är så framfusig av mig och brukar aldrig ta sådana här initiativ. Jag vill inte skämma ut mig eller skrämma honom.
Kram Linda

22 Dunegull:

skriven

Bästa bloggen! 🤗
Inget för mig denna gg tyvärr.

Får du in ngt kring fotboll för min del? Börjar jag spela igen. Ser du var eller om någon hör av sig till mig? Eller blir det inget mer.

Kram

Svar: Jo mer fotboll lär det bli men jag ser inga detaljer.. kram :)
Esmaralda

23 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Kommer inte i säng när jag ska längre. Jag har fastnat i jobb eller ja inte planering och sånt utan jag har gjort ett väggalfabet, bänk hjälp, lappar till mappar, bildstöd till tavlan och mycket mer. Är helt uppslukad av att göra material.

Pratade med läkaren igår. Det är okej om jag vill öka min dos med 25g men just nu känner jag inte behov av det. Får se när jag börjar jobba igen.

Jag skickade bilder på mitt sovrum till en kvinna i veckan. Jag sover ju så oerhört dåligt i mitt sovrum. Hon kände av saker som satt i väggarna. Så vi ska rena mitt sovrum idag.
Hon kände även av en kvinna jag kunde inte riktigt känna igen det men jag skicka bild på mormor och det var hon. Jag ringde och prata med min mamma och läste upp det hon hade skrivit. Mamma började gråta för hon fatta direkt att det var mormor. Det känns tryggt att ha mormor hos mig. Mamma är ju skeptiker också...

Idag ska jag och en kompis kolla på present till vår blivande 1 åring. Vi ska köpa en cykel, hjälm och ringklocka. Ja det är tidigt att köpa sån men samtidigt ska han ha en längre fram..

Tror S ”stalkar” min instagram...

Nä åh vad jag vill ha kärlek nu...

Kram

Svar: Ja, mormor har du med dig med väldigt stor kärlek och omtanke , kram :)
Esmaralda

24 Kristin:

skriven

Det er så spennende å lese dine spontane spådommer, kjære Esmaralda.
Og at det stemmer det du ser, det vet jeg av erfaring.
Du er et fantastisk flott, seriøst og generøst menneske. Hva du gir til oss!!
Vi er heldige som får din hjelp.
Jeg ønsker deg en flott dag.
KRAM!!!

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

25 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar.

Kram

26 Katrin:

skriven

Hej
Tack för att du är så generös mot oss i bloggen med dina spontana spådomar.Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

27 Maria:

skriven

Hejsan.
Kul att läsa om de spontana spådomarna. Ingen till mig denna gång. Undrar därför om du ser mig o Marcus få till något romantiskt?
Kram 🥰

Svar: Möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

28 <3:

skriven

Heej esmeralda, jag skämdes lite när jag kom hem.. Jag undrar OM han såg dem blåa fläckarna på pappret som jag INTE ville skulle synas 😳

Svar: Nej det känns inte som att han såg... kram
Esmaralda

29 Helena Ir:

skriven

Fina nyheter för en del och varningar för andra som säkert behöver tas på allvar. Kul att läsa..önskar jag vore mer medial :)

Här hemma känner jag mig inte ensam sedan en tid, mera ljud och något snabbt som flyger förbi i ögonvrån..kanske för att jag pratar mer med de där i Alltet..ja..ja!

Skorpis, vad bra du tog det så bra det jag skrev igår..blev lite orolig om jag uttryckt mig lite tokigt ! Såg ju sedan att du skrivit om ett barn som borde ta sig från boet hemma. Förstår dig mycket väl..kanske sätta ut en bytesannons? :) "Äldre barn bytes mot en viril man"! Minns när mitt äldsta barn var i en trotsig förpubertet .. då hade jag kunnat göra något liknande och t o m erbjudit pengar om någon hade tyckt det var en bra ide :) Alltså det blev inget mer än till tanken..och barnet lugnade ner sig :) Så var det ju inte så allvarligt då..

Luften är skön efter regnet vi fick här..

Kram

Svar: Ja, ju mer du pratar med dem desto mer tydliga blir de.. och det beror ju på att du har lite av det mediala i dig ! Kram :)
Esmaralda

30 blåabäret:

skriven

Favoritläsning dessa inlägg med spontana spådomar, helt klart så :)

Fråga. Blev J besviken/ledsen när jag var tvungen att ställa in besöket pga bilstrul? Blir alltid så nojjig att det ska tolkas annorlunda, och speciellt när jag inte känner personer så väl och vet hur det kan vara och oftast blir. Försöker tänka annorlunda men är lite svårt. Vill bara inte att J tror att jag inte ville ses för det ville jag, även om jag inte direkt var så sugen på den långa resan dit men ja.. Kanske var meningen att det blev såhär ändå, vem vet..

Ha en fin dag nu :)

31 sus:

skriven

Hej
Härligt med spontant.....
love sus

32 Michaela:

skriven

Alltid lika kul att läsa! Hoppas att berörda ser detta. Du är så jäkla duktig Es :)

Läste att du har regn o blåst hos dig. Kom till Sthlm för här är det varmt och soligt fan jämt :) Åhh vad jag längtar till hösten!

Pratas det nånting om mig med bästisen Lasse?

Kram! ... saknar lite sommarbilder på MG :)

Svar: Nej jag kan inte se att det pratas speciellt om dig Ja, jag har varit dålig på att ta foton i sommar.. får skärpa mig och MG poserar ju så gärna :) Kram
Esmaralda

33 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, ser du någon annan kärlek för mig än Andreas som jag kommer leva med ?
Du har helt rätt i att små steg är bäst för oss. Vi kom varandra närmare igår / natt. Pratat ut lite om gammalt som hänt när vi var unga.
Känner verkligen att han tycker om mig på sitt sätt. Han är svår. Det är vi nog båda. Glimten finns där och han hör av sig fast han är ute med sina kompisar. Det som stör mig lite är att det är mycket fest och uteliv. Drinkbord flera dagar i veckan.
Menade han att han inte vill träffa någon annan än mig ?
Kram
💕💕💕

34 Karin:

skriven

Har fortfarande tankar/känslor för mitt ex som lämnat mig. Har även haft mailkontakt med en man på nätet. Kommer mitt ex och jag finna varandra igen eller den andre mannen är något att satsa på?

Svar: Jag tror det kommer någon annan så småningom... någon helt ny som du inte känner idag och jag tror det blir väldigt rätt och bra.. kram :)
Esmaralda

35 Betibob:

skriven

Fina Es,
Tankar i min relation, svåra beslut och ta.
Kan du vänligen ge mig ett råd?
Är i ett så stort behov.
Min och makens liv har de senaste fem åren varit oerhört turbulenta. Svårt med omtanke och empati från mannen.
Mår riktigt dåligt i denna relation.
Önskar mig en Quick fix lösning. Tyvärr att åren rullat på helt meningslöst. Önskar mig ett råd i min hopplösa sits.
Tack så mycket på förhand!

36 Snödroppen:

skriven

Hejsan fina Es❣️

Jag älskar verkligen dessa spontana spådomar, så spännande för er som känner igen er. Var försiktiga därute och lycka till med er som möter era kärlekar och allt!
Inget vidare semesterväder här men njuter av en stillsam semester ändå. Har gjort en resa som borde gjorts för länge sedan. Jag njuter av varje sekund. Det jag önskar mer är att kunna gjort detta i trevligt sällskap, jag saknar min hjärtevän så det gör ont. Kommer vi träffas snart igen, hör han av sej och saknar han mej?
Ha en härlig dag, kram💞

37 Fjärilen :

skriven

Kan det vara jag 60 åriga damen som är väldigt intresserad av det andliga uppleva något i augusti ?

38 W:

skriven

Tack Es för din generositet med dessa härliga spontana spådomar. Jag hoppas verkligen att de hittar rätt.

Kram 🤗🌺🙏🌹🍀⚘

39 Michaela:

skriven

Åhh nej det var ingen kritik på något sätt! Vet hur mycket du har att pyssla med och förstår till 100%. Tycker bara att det är så kul att se vad han hittar på för bus :) En glädjespridare! Saknar att ha hund så mycket och hoppas att det blir verklighet en dag.

Jag har annars helt tappat hoppet om kärlek och så har jag inte känt förut. Inget speciellt som hänt utan tror helt enkelt att det har gått för många år och man har hoppats och hoppats men inget har hänt och då blir det så. Kanske är det just då det inträffar :) Nej tror tyvärr inte det.

Blås inte bort där idag nu :)
Kram


Svar: Nu kommer MG direkt från veterinären och lullig, yr och glad efter att ha fått en dos smärtstillande. Han har brutit sin tumme och i morgon förmiddag blir det operation... det är andra gången detta händer... kram :)
Esmaralda

40 Susanne:

skriven

Spontana spådomar är så bra. Kände inte igen men direkt om det inte är så att två väninnor som grälat kan vara jag? Vet ej. Vi grälade nog inte men hon är jobbig o ska bestämma jämt.

Nu vet jag inte om jag ska överklaga till CSN eller inte? Dotter vill gå i Uppsala helst. Det är en liten skola. Vad tror du?

Försöker rensa o sälja o har rört till det! Hur går det m ditt rum?

41 F:

skriven

Hade en känsla att det var spåntana spådomar idag, kände inte igen mig idag, men vad roligt det är att läsa🌺. Får du in något spontant på mig kram 🌸

42 Helena Ir:

skriven

Tack! Det ska jag verkligen tänka på..

Kram

43 Silvertassen:

skriven

Hejsan Es!
Gud vad fräckt att du gör spontana spådomar på oss i bloggen och våra djur! Det måste ändå ta mycket energi från dig när du spår?

Har två frågor av ren nyfikenhet:
1. Det året jag fyller 40 år - ser du om jag reser utomlands två gånger tätt efter varandra?
2. Ser du om jag gifter mig och förlovar mig samma datum men olika år eller blir de olika datum?
Hoppas på svar! Kram ❤️

Svar: Du kommer resa utomlands när du fyller.. osäker på om det blir två resor tätt... kram
Esmaralda

44 Pansexuell:

skriven

Halloj å hurra för spontanisar! 🎉 alltid lika spännande å läsa..

Byter alias just idag då jag ändrat min dejting till att även innehålla kvinnofolk.. vad tror du ez, kan någon jag diggar dyka upp? 😊 manlig som kvinnlig.

Kram!

Svar: Absolut.. jag ser attraktion men inte vilket kön.. och det är ju egentligen oviktigt för dig.. kram :)
Esmaralda

45 Spo:

skriven

Tack för spådomarna. Gillar verkligen läsa dem!

Är O svartsjuk? Varför beter han sig så mot mig av ingen anledning?
Kram! :)

46 Dalkulla :

skriven

Kan var jag i 70-års åldern men, är inte säker. Det kan var 50-50 det, även om det finns någon redan nu, kan livet vända på ett helt annat håll. :)

Kram

47 Marie:

skriven

Hej!

Jag funderar kring jobbet om jag ska "stå ut" ett tag till eller säga upp mig. Det är något jag känt i flera år men kommer liksom inte till skott. Jobbet dränerar mig på energi. Vad får du upp?

Svar: Sök nytt och ett gott råd är att du inte säger upp dig förrän du har ett nytt.. kram :)
Esmaralda

48 Camilla:

skriven

Grattis till alla som känner igen sig. Vilka gåvor du och Andreas har. Att kunna hjälpa människor som ni för måste kännas underbart. Tack för att Ni finns.

Känns som att personen funderar på och vill höra av sig och att det kan ske typ som "vilken dag/minut" som helst. Kan det stämma?

Ha en fin dag. Sista torsdagen i Juli. Sommaren börjar lida mot sitt slut. Kram

Svar: Ja så tror jag det är, precis som du tänker... frågan är bara om personen verkligen kommer till skott... kram :)
Esmaralda

49 AnnaK:

skriven

Kul med spontana spådomar 😊 Hoppas berörda läser!

Känns det som att jag är gammal när jag tar tag i mitt liv? Slösar bort år efter år. Har inte varit mig själv på 15-20 år tror jag. Har anpassat mig och försökt vara till lags.

Kram 🤗

Svar: Nej det dröjer inte länge innan du tar tag i detta... och gör upp bra planer för dig själv... och du kommer sannerligen inte att ångra dig.. kram :)
Esmaralda

50 Pia1:

skriven

Min vän ända sedan tonåren blev skjuten igår av sin kille 😭😭😭😭😭😭😭
Det sägs att barnen såg på 😭😭😭
Var barnen där?
Hann hon förstå att hon skulle dö inför barnen? Dog hon direkt? Förlåt för hemska frågor men det är så vidrigt att föreställa sig rädslan och barnens öde 😭😭😭😭😭😭

Svar: Så fruktansvärt ! Jag mest till mig ett virrvarr av bilder men det känns som om hon dog direkt och fortfarande är chockad.. kram
Esmaralda

51 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 😘 ❤️ hur mycket är chansen att vi viner stor summa på euro jackpott på fredag, jag spelade idag, ska spela en rad till på kvällen 🙂😳🙏

Svar: Tyvärr, jag ser ingen större vinst.. kram
Esmaralda

52 Heaven:

skriven

Alltid kul med spontana spådomar! 😊

Es, ser du något på jobbfronten snart?

53 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här fredagen 😕

54 Hjärter dam:

skriven

Härligt med spontana spådomarna.

Es, kommer det en tid då jag äntligen får slippa oroa mig över ekonomin? Arbetslös, tillhör riskgrupp och närmar mig 50.. framtidsutsikterna känns inte så ljusa.
Vet inte vad jag ska satsa på för yrke för att kunna försörja mig och som inte förvärrar hälsan.

Orkar liksom inte att hela livet ska vara en kamp för att få ekonomin att gå runt.

Kram ❤️

Svar: Ja det kommer en tid när du kan slappna av och bara må bra.. kram :)
Esmaralda

55 Susanne :

skriven

Vet inte om det handlar om mig om min vännina J? Tror du det? Kan vara ngn annan också.

Gillar spontana spådomar o de får gärna vara ofta.
Blir det en bra vecka nästa vecka när dotterns kille kommer?

56 Agnes:

skriven

Till Pia1.
Beklagar djupt din förlust...

Bedrövligt att sådant här inträffar öht.

Att utse sig själv till domare o bödel över ngn annan människa är ngt jag aldrig kommer att kunna förstå.


Stor styrkekram...


57 Silvertassen:

skriven

Tack så mycket för ditt svar!

Ser du möjligtvis om jag gifter mig och förlovar mig samma datum men olika år eller blir de olika datum jag och min blivande förlovar och gifter oss?
Hoppas även på svar på denna frågan! 🙏
Kram ❤️

58 Silvertassen:

skriven

Tack så mycket för ditt svar!

Ser du möjligtvis om jag gifter mig och förlovar mig samma datum men olika år eller blir de olika datum jag och min blivande förlovar och gifter oss?
Hoppas även på svar på denna frågan! 🙏
Kram ❤️

59 Bjork:

skriven

Hej får jag gå på någon fotbollsmatch och se när mina gamla klasskamrater Albin och Jerry spelar?

Kram


Förlåt om de blev flera gånger jag frågade men mitt nätverk är inte de bästa.

Svar: Ja det tror jag du får... kram
Esmaralda

60 Anki:

skriven

Tack Es <3
Jo nog försöker han och envis är han., ledig dag och var tror du han är...i garaget ;-)

Kram Anki med flock i sol som gluttar fram då och då :-)

61 Camilla:

skriven

Oj ibland har man känsla 😊 Då är frågan följande. Jag kan ju alltid höra av mig och skriva något skoj eller skall jag avvakta lite och se om personen kommer till skott? Vore ju tråkigt att missa om det verkligen finns vilja till kontakt. Vad tycker du? Kram

Svar: Hör du av dig och gör det på ditt eget sätt... då vet du... kram :)
Esmaralda

62 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
Har han bestämt sig nu att han ska vara med henne och inte med mig?
Ser det så ut?
Känner han att han inte ska vara med mig?
Kram

63 Ajle:

skriven

Kommer jag någonsin att få det barn jag längtar efter så mycket? <3

64 Fågeljägaren:

skriven

Hej fina du <3

Vad ska jag göra åt min ångest, eller vad det är?

Det är så jobbigt när tankarna hela tiden snurrar. Känner att det är mer än det jag tror att det är eller annat än det jag tror.

Känner det som om jag är på väg, som att det är något som väntar. Vet/tror att jag har "gåvan" men har svårt för att släppa taget och släppa fram den.

Har så många frågor, frågor som är dålda och svåra att formulera.

Har fått seanser av dig tidigare, dessa har gett tröst och framtidstro.

kärlek till dig oc de dina.
kram från virrpannan

Svar: Just nu är det fel i tiden för dig med med medial utveckling... man behöver vara mer stabil och trygg i sig själv. Fortsätt processen och du kommer landa tryggt.. kram
Esmaralda

65 Trasdockan :

skriven

Hej Ezmeralda.

Kan du se vem det är som skrämmer mig?

Kl 03.41 i gårnatt vakna jag av ett extremt bankande på dörren - lät som bankande på en ihålig dörr, typ som sovrumsdörren, men det lät så panikartat, som jag antar att man gör, när man ska väcka alla grannar, så jag tolka det som att det var på ytterdörren.

Jag satte mig upp i panik, tittade ut i gardinglipan o ”såg” sken av eld. Drog på mig kläder, samtidigt som jag undra varför människan inte RINGDE på dörren o tänkte att det var tur att kattburen är kvar i lgh, så jag -förhoppningsvis - skulle få med katterna. Gick ut i köket o titta ut o såg inte skenet. Vågade inte titta ut i titthålet, utan gick på toa. Tänkte där att jag ju måste titta ut, så det inte står ngn där, vilket det inte gjorde.

DEN paniken! Tog tid att somna o jag minns vad jag drömde o bankandet passar inte in i drömmen alls.

Det är andra gången jag vaknar av liknande bankande - vid ungefär samma klockslag - men denna gången var det mycket värre.

Kan du se vem o varför..? Jag vågar knappt somna längre..

Svar: Jag ser inte exakt vad det handlar om men känner tydligt att det absolut inte är någon fara för dig... det här är helt ofarligt.. kram :)
Esmaralda

66 Västkustbruttan:

skriven

Pia1: stor, varm styrkekram 💖

Es: banal fråga i sammanhanget kanske, men funderar på om du får till dig något om förhösten för mig?


Love från mig.

67 Hon:

skriven

Så spännande med spontana spådomar :)

Finns risk för för utmanande situationer nu på jobbet, har lite ångest.. Ser jag ut att klara av de sista veckorna?
Kram

Svar: Visst klarar du det... kram
Esmaralda

68 Västkustbruttan:

skriven

Pia1: stor, varm styrkekram 💖

Es: banal fråga i sammanhanget kanske, men funderar på om du får till dig något om förhösten för mig?


Love från mig.

69 Sanningen:

skriven

Kan det vara så att då han vägrar svara på frågan om han anser vi är ett par eller inte och istället kontrar med att säga att du får göra vad du vill som gör dig lycklig, att han menar att han är obunden och fri? Förstår inte varför det ska vara så svårt för honom att vara tydlig mot mig..
Kram

70 Till Pia1:

skriven

Så fruktansvärt. Sorgligt samtidigt som man känner ilska.
Stackars barn. Finns inga ord som är tillräckliga. Stor kram

71 Naturvän:

skriven

Hej!

Till Pia1

Men så hemskt och fruktansvärt, man blir lika illa berörd varje gång man läser om dessa händelser

Styrkekram!

72 Månskenet:

skriven

Alltid kul med spontana spådomar även om de inte gäller mej, eller vem vet, måste lägga märke till sen vid viss tidpunkt. Vid ett tidigare tillfälle tänkte jag att det var just min försvunna katt som.skulle komma hem, men så var det inte, visst, det rörde sej flera liknande kattor här omkring just då men inte den rätta. Han är nog uppäten för längesen...
Ha det gott, kram!

73 Michaela:

skriven

Åh nej! Älskade MG! Hur har han lyckats med det? Håller tummarna att det går bra i morgon med operationen!

Har pratat med en ex dejt och han sa att han tyckte det var jättekul att höras och frågade om jag hade någon kille nu. Det frågar man väl inte om man inte bryr sig?!

Pussa MG massor och kram till dig!

74 Vitlilja:

skriven

Tyckte hon med hunden att jag var snygg?

75 En Ängel med stort hjärta :

skriven

TACK kära Es för vackert svar🙏❤️


Tog kontakt med min väninna om två av spådomarna som jag kände kanske gällde henne, hon har skrivit till dig men det har inte kommit med? Kommer kanske senare.

Massa somriga Kramisar från mig till dig fina❤️🌸🦋🌸🙏

76 Jag:

skriven

Hej, en av spådomarna är riktade till mig eller hur? Har fått en spontan spådom tidigare också, är det möjligt att få flera?

77 Dunegull:

skriven

Fina E!
Fick ett tråkigt samtal från veterinären idag. Ska operera min hund nästa vecka. Hitta ju en knöl på henne. För tidigt att säga om det är något allvarligt men jag blev så ledsen och är så orolig att förlora henne. Ser du ngt kring detta? Behöver jag vara orolig för henne? Kan inte tänka mig ett liv utan henne och hon är ju bara lite över 2. Kram

78 Anna:

skriven

Kära Es!

Undrar om du kan ge ett gott råd.
Har fått ett stort oljeläckage på min båt, inombordare. Vi hittar inte felet, trots spegel och kamera. Vi skall göra ett sista försök, börjar nu bli orolig att dom måste lyfta upp hela motorn. Kostar dessvärre runt 20 000kr, och dom pengarna har jag svårt att få fram.
Kommer detta att lösa sig utan att hela ekonomin rasar? Kommer vi hitta felet utan att behöva lyfta?

Stor kram!

79 Evig:

skriven

Hej,
tack för spontan spådomarna. Kanske att jag kan vara kvinnan i 60-års åldern, men tydligen är vi några stycken som känner igen oss här på bloggen i detta, så det ska bli spännande att höra vem av oss det är, om det är så att man vill dela med sig.

Igår och idag har jag varit riktigt deppig över att jag troligtvis har blivit utsatt för en scam, men samtidigt känner jag att det kanske ändå inte behöver vara en scam eftersom situationen är sådan att det behövs lite hemlighetsmakeri just nu. Det finns ändå något i detta som gör att jag tvekar och tänker att det kan var äkta. Kan inte sätta fingret på vad det är, men tar ändå det säkra före det osäkra och försöker att slå det ur huvudet och lägga locket på alla känslor som det har väckt inom mig.

Blir trött på mig själv, då jag tänker att det här gick väldigt fort för mig att öppna upp och få känslor, och det är verkligen inte likt mig. Bara några dagar faktiskt.
Samtidigt är jag glad att jag förstår att jag kan få känslor för någon annan än den man som har varit i mitt liv de senaste decennierna och ljugit, förhalat, manipulerat och utnyttjat min kärlek. Förstår att jag någonstans inom mig är redo att ta emot en annan mans kärlek, och det är ju faktiskt både positivt och bra.

Ursäkta lång kommentar, men just nu griper jag lite efter halmstrån för att hitta rätt riktning.

Kram till alla

80 Tingeling :

skriven

Som all tid roligt och spännande att läsa!

Har hittat en lägenhet, en 4a som har samma hyra jag har nu! Samma område som sist. Har ställt mig i kö. Sist låg jag på plats 3. När jag kollade upp huset lite noggrannare, så tror jag faktiskt att i just den lägenheten bor det just nu ett medium. Kommer atmosfären "stanna kvar" och det kommer spöka där? 😆 kanske inte fungerar så... 😁

Trevlig kväll!

Kram!

81 G.H:

skriven

Krya på till MG 💙

82 Månskenet:

skriven

Pia1, men nej, va vidrigt. En stor varm kram till dej!

83 Caroline:

skriven

Hej, hur och vad ska jag gå tillväga? Är det något du kan se?
Vad kommer jag jobba med?
Skulle vilja bli helt spådd av dig

84 carina F:

skriven

Spännande med dessa spontana spådomar. Vet inte om något var till mig, kanske medial 60-årig kvinna. Bland så tror jag att jag är lite medial och tänker utveckla det mer med meditation.
Den här talismannen som kom till mig i början av juli stannade bara i 3 dagar, kände på mig att den inte ville vara kvar hos mig, får börja om med en annan längre fram.
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: