Vad förväntar du dig ?

Vad förväntar man sig egentligen av andra människor ?

Det är hyfsat artigt att inte förvänta sig mer av andra än  man förväntar sig av sig själv och att man är ärlig i denna tanke.

Som terapeut har jag mött alla sorter.

Jag har mött de som blir ovän med familj och vänner.. stup i ett.. eftersom de väljer att tolka negativt och har förväntningar på sina  medmänniskor som är orimliga.

 

Det är sällan att de som är  ”drabbade” har insikt utan  de känner sig bortvalda av vänner och illa behandlade… utan att de ser sin egen del i det hela.

Självinsikt är inte bara klädsamt utan nödvändigt om man vill lyckas med sina relationer.

Man måste bjuda på att vännerna kan ha en dålig dag  och kläcka ur sig något mindre trevligt.

Tar man illa vid sig, då är man tydlig och talar om detta för vännen på en gång.

 

Tummen ner för att sura i flera dagar eller veckor och bete sig passivt aggressivt  och tänka att  vännen måste själv fatta hur korkad hen var  och ta sitt straff… the silent treatment.

Men det är ingen självklarhet att vännen begriper varför du drar dig undan och är undvikande.

Var alltid tydlig, öppen och rak.. och ställs du inför en tveksamt… så tolka positivt och förlåtande. På så sätt minimerar man ett antal krig som annars sker helt i onödan och tar massa energi.

 

 

Gillar man 4 av 5 egenskaper hos en person.. då gäller det att ha fokus på de 4 som man gillar och sedan förhålla sig till den femte.

Kan man inte det, då  kommer inte relationen att bära på sikt.

Och handen på hjärtat,   ingen är perfekt.

 💖

Kram &  kärlek

 

P.s. Jag beställde sängbordet med de höga benen, efter en hel del vånda men tänker att det passar bättre in i övriga stilen

1 Skorpan:

skriven

Jag förväntar mig att folk kan upoföra sig o inte släppa alla grodor ur sina munnar. Utöver detta vet jag nu inte, försöker låta bli att förvänta mig något...

Drömde om dig Es inatt, du sa att du tar en medicin ett visst antal ggr på två dagar o den medicinen hade fått ditt ben att bli rött o svullna. En annan person såg också detta o bägge två sa vi åt dig att gå till doktorn. Det var en så tydlig dröm, liksom också den där man sa åt mig att en av barnen här på gården hade dött. Det var väl bsra en dröm, inte en förutsägelse om något snart kommande Es?

Sovit som en kratta, inför kommande arbetsvecka, igen. Stress kanske? Lugnt där då jag är ensam hela veckan, förutom hon som vakar över mig förstås :).

Bra att du fick bordet beställt, ett stressmoment mindre ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Drömmen står för något annat...och ska inte tolkas bokstavligt som du drömt den... den mentala stressen påverkar ju också.. kram :)
Esmaralda

2 Catte:

skriven

Viktigt och bra inlägg. Tror att jag har relativt bra självinsikt och jag är ganska självkritisk och tyvärr ibland försent, så jag har fortfarande mycket att lära mig om min själv och andra.
Ibland tror jag att jag är för rak, ärlig och tydlig och att inte alla kan hantera det. Franförallt om det är någon jag verkligen bryr mig om. Du vet nog vem jag menar.

Det finns knappt något värre jag vet än att bli bemött med passiv aggressivitet och med tystnad. Känns fegt. Att man inte vågar stå för vad man känner och tycker inför den som blir mottagare av, och faktiskt på ett sätt straffad, med det beteendet.

Kram Catte

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda tack för ditt inlägg idag. Jag och A pratade precis om detta igår.
Hoppas sängbordet blir bra 😀

Haft en såndär mysig och lite crazy helg med A. Han är så himla gullig och kärleksfull mot mig. Vet inte vad som hänt... med oss båda.
Börjar A få känslor för mig igen eller är det ngt spel.
Jag dras till honom igen och förvånas lite över hans engagemang i mig och omtanke igen.
Kram


Svar: Det känns som om han börjar få känslor, kram :)
Esmaralda

4 Øystein:

skriven

Hei, jeg lurer på hvor lenge jeg skal bo her jeg bor nå, det er ett gammelt, trekkfult hus, og min økonomi er for tiden ikke bra. mvh Øystein Rosfjord

Svar: Det blir en flytt för dig, en bra flytt och bara du börjar ta tag i det på allvar så kommer det att flyta på, kram :)
Esmaralda

5 Kulla:

skriven

Jag förväntar mig ärlighet och respekt 💕🥰💪🤝.bland mina vänner, vilket jag oxå får och som även jag ger tebax,
Snygga var borden med långa ben🤩.
Nu har jag semester så skönt🏔🥾🎒.. har varit och fjällvandrat , denna vecka blir det roadtripp till vårat grannlandskap, händer det något 💕🥰🍾🥂? Något speciellt? Kram

6 <3:

skriven

ångrar han sitt beteende och vill göra bra ifrån sig nu eller tkr han bara synd om sig själv

Svar: Just nu tycker han nog mest synd om sig själv, kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Har aldrig haft förväntas mig om såna egeskaper eller personlighet utan mest kan typ prata med och trivas bra med vänner och facebook. Dom som jag ogillar så jag umgås inte med dom. Jag väntar mig alltid få någon som vilja prata med mig och bryr sig om mig också. Finns här när det är jobbigt och roligt...

Ha det bra

8 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Bra inlägg!

Jag tycker att jag oftast är ganska tillmötesgående och förstående, och inte är jag långsint heller. Men nu har jag en pågående konflikt med min kusin tillika dotterns gudmor. Jag anser att hon har betett sig på ett oacceptabelt sätt. Det sade jag till henne men det blev bråk och då kände jag att jag nu behöver en rejäl paus från den människan.

Har en känsla att vår konflikt inte går att lösa utan bara blir mera infekterad om vi försöker diskutera den. Så det är bäst att ha denna paus. Vet inte hur länge den varar, men jag blir fortfarande arg då jag tänker på hur hon behandlat min dotter. Det som är synd är att dottern hamnar emellan, men så som min kusin bland annat uttryckte sig, att hon tycker det är så jobbigt att träffa min dotter och mig i 2 dagar så är det kanske lika bra att inte räkna med henne i framtiden.

Ser du om jag kommer att få flera släktingar då jag möter min man? Får jag möta hans släkt då?

Kram

Svar: Ja, det kommer fler släktingar via den man du ska leva tillsammans med, alla gillar du inte 100% men det finns de som du verkligen klickar med, kram :)
Esmaralda

9 2020:

skriven

Ser du om min vän blir beviljad förflyttning till min skola? Hon lämnar KI Stockholm för en mindre skola så det borde ju vara lättare. Hoppas hoppas!

Kram

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så fint det blir i rummet med långa ben på sängbordet ;-) Så duktig dotter du har .

Duktiga var grabbarna igår tidigt (kl10.30) satte de igång att klippa häckarna Har en hagtorn som växer värre än Törnrosas häck ;-) Det tog sina modiga timmar och Jag fortsatte lasta släpet...

Vad vore vi utan våra ungar <3

Ny vecka nya tag !

Kram Anki med flock

Svar: Ja äldsta dottern är den som fixar med allt som har med tyg att göra på ett eller annat sätt... här har jag tummen mitt i näven.. kan inte ens trä en symaskin .. har liksom inte tålamod till sånt ! Ja tack o lov för ungarna :) Kram :)
Esmaralda

11 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda! En snabb fråga såhär på morgonkvisten, står snart inte ut längre: dröjer det länge innan en praktikplats dyker upp? Där jag klarar mig?
Försöker söka aktivt....
Kram,
Jennifer

Svar: Försök lika aktivt en tid till och det ser ut att fixa sig...kram :)
Esmaralda

12 KristinaF :

skriven

Hej E!

Kommer A någonsin höra av sig igen eller förklara vad som hänt?

Hälsningar
Kristina

Svar: Känns tveksamt om du får någon ordentligt förklaring.. kram :)
Esmaralda

13 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Ja vad förväntar man sig, jag värderar ärlighet och därmed ett fint kamratskap. Där kan jag tacka min intuition, jag brukar känna på mig vad folk går för.

Visst alla kan göra fel, jag har inga problem att förlåta om personen också gör förlåt, dvs verkstad och inte bara snack.

När det gäller vänskap har det stuckits in en kil mellan min make och hans bästa vän i byn pga av en kvinnas otäcka o falska betende.Jag kunde förvänta mig att det kunde gå så här....
Ser du om vänskapen återkommer mellan maken och den äldre mannen?

Skall bli spännande och se ditt rum Esmaralda, blir urflott och hade själv valt bordet med höga ben, passar bäst in i stilen och dessutom lättstädat.

I dag skall jag laga ost o skinkpaj, vi väntar besök i kväll och där hoppas och tror jag att jag har fått en riktigt kär väninna.

Gråväder igen, men morgondopp som vanligt och nu är temperaturen så att man kan simma en runda i havet!

Ha en fin dag alla!
Kram


Svar: Det kan ta lite tid men ser ut att lösa sig för maken och hans vän. Ha det riktigt trevligt ikväll med besöket :) Kram :)
Esmaralda

14 67:

skriven

God morgon ❤
Fy det är pinsamt men sur och arg är nog tyvärr det som skulle beskriva mig bäst hur jag var förr.
52 år idag och jag skulle önska att jag kunde gå tillbaka göra om och göra rätt.
Min dotter ska börja med Venaflaxin i veckan.
Min korta fråga är egentligen om den kommer att hjälpa henne så hon kommer på fötter och tar tag i livet.
Frågan är viktig för mig som har lite svårt att inte kunna glädjas åt något när min flicka mår så här.
Hade varit skönt att veta ❤
Kram ❤

Svar: Dottern kommer må mycket bättre och det ser ut som om en mix av medicin och terapi kommer göra susen.. kram :)
Esmaralda

15 Skrållann:

skriven

Hej!
Det där var kloka rader. Självklara egentligen men kan vara svåra att ha fokus på.
Hade en underbar helg med goda vänner och så när vi kom hem igår ringde mamma och berättade att hon ramlat. Det blev akuten och inläggning för hennes del och en spricka ovanför knät blev följden av fallet. Idag får hon veta vad man tänker göra åt det. Jag hoppas på lite vila av benet bara och ingen operation som hon är förberedd inför om ifall att🙈 Nu ska jag ner till min pappa som behöver sin inohepspruta. Det här var så onödigt men det är ju tur man har semester och kan hjälpa dom. Håll tummarna för att hon Slipper op och gips och är hemma snart igen;)

Kram❤️

Svar: Vilken otur för mamma men tur i oturen att det inte var värre !! Kram :)
Esmaralda

16 Ghostwriter :

skriven

Jag tror jag har väldigt god insikt och sväljer min stolthet också. Säger till om de känns fel och vill alltid ha lösningar. Men får inte samma respons tillbaka. Fattar inte hur man kan ta mig för givet så mycket. De känns som de är mer noga med sina andra relationer. Framförallt förhållande. Mina vänner förändras aldrig, så de är ju tråkigt när inte bara jag och dom drabbas utan tex barnen också.


Tror du han skulle vilja lära känna mig mer? Jag är så dålig på att skriva ibland, han verkar mer social irl också.
Kram

Svar: Det finns fortfarande en nyfikenhet på dig från hans sida så det är alls inte omöjligt att han vill lära känna dig mer.. kram :)
Esmaralda

17 Lillajag:

skriven

Nu ligger huset ute till försäljning äntligen. Såå nervös. Ser du något om hur försäljningen går? Vi flyttar till det nya huset om 2 månader. Kram ha en fin dag ❤️

18 Nenna :

skriven

Hej Es,

Det med Höga ben kommer att bli snyggt.

Ser du hur det ser ut med kärleken och min själsfrände. Kan det hända när som helst? 💛

Kram 🤗

19 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer hösten med någonting bra? Känner mig så värdelös när jag inte har något jobb och kan försörja mig själv.

Kram

20 Kristin:

skriven

Spennende med din nye seng, kjære Esmaralda. Du kommer til å få et veldig stilig rom.

Når det gjelder det å forvente seg noe av andre, mener jeg at dette har man ikke lov til.
Man får se på seg selv hvordan man selv er, og la andre være som de er.

Ønsker en fin dag. KRAM!!!

21 Dunegull:

skriven

Bra inlägg, tycker det är intressant.
Jag har nog mest höga krav på mig själv egentligen. Jag är väldigt ärlig person och ibland märker jag att folk tycker det är obehagligt när man är det. Igår hände en insident där jag blev irriterad på en kompis men jag sa ifrån direkt och nu är det gjort så då kan man lägga det bakom sig. Men generellt märker jag att folk tycker det är lite obehagligt med ärliga människor. Förstår inte egentligen. Det minimerar ju skitsnack och missförstånd men det är så jag ser på det.

Händer ngt spännande inom närmsta tiden? Känns som jag inte riktigt får tillbaka orken och lyckan som jag önskat till denna sommaren.

Kram

22 Jossan :

skriven

Jag tror inte jag brukar förvänta mig saker från någon tror jag iallafall...

I fredags skrev min kompis till en kille som tydligen är singel och hon skrev att hon hade hittat en tjej till honom. Jag känner inte honom men vet vem han är eftersom vi gått på samma gymnasieskola. Han blev typ glad och vi börja prata lite men han är lite seg verkar det som. Kanske inte är hans typ.. Men det är kanske bara min oro som sätter käppar i hjulet för mig. Han har läst det jag skrev och fråga vem han var men inget svar... Är jag inte intressant för honom?

Kram

23 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Ja men till din nya stil blir det nog snyggare!!

Ser du om han verkar tycka något illa om mig? Eller tycker han om mig?

Ser det ut att kunna bli bra för honom med den här tjejen?
Kram

24 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Nej kanske drömmen inte kan tolkas bokstavligt, men hur kom det barnet med i min dröm. Nåja, det kanske kommer fram nångång senare, eller så inte ;).
Kram Skorpan

25 Elin:

skriven

Tänker han på mig ngt på sin semester?

26 M:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som om jag kommer att vara själv under en längre tid?
Eller kommer någon att komma?
Kram

27 Michaela:

skriven

Tycker att jag är vänlig mot andra och har aldrig hört något annat från andra. Förväntar mig tyvärr inte mkt av andra då jag blivit besviken alltför många gånger. Men jobbar på det :)

Du såg att jobb skulle komma ganska så snart. Hoppas hoppas. Ser det ut att vara något av det jag sökt eller blir det något annat?

Tänkte på det här med attraktionslagen. Jag försöker anamma det och vet inte om energierna runt en ändras om att man tex vill träffa kärleken men jag försöker i alla fall sända ut "Here I am" :)

Ha en fin start på veckan! Sista hela veckan i Juli. Sen kommer den enda sommarmånaden som jag gillar. Augusti och hösten är nära :)

Ps! Bra att du tog bordet med långa ben. Blir skitsnyggt! Kram

28 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svaret! Det känns bara så overkligt och abstrakt att tänka på min blivande man, som bara dröjer och dröjer. Tror knappt att han ens existerar på riktigt. Känns mera som att han är nån figur i sagovärlden som man kan drömma om...

Men om han nu mot förmodan faktiskt existerar, andas och är en levande människa.... så undrar jag om hans släkt och familj är bosatta utomlands? I ett annat land?

Kram

29 Fisan :

skriven

Hej Es!
Ser du när chefen sätter mig på nattpass på mitt jobb?
Kram

30 EPM :

skriven

Hej!
Tillbaka på jobb idag, seeegt!

Du har helt rätt, jag behövde höra det om att fokusera på det som är bra... jag fastnat annars lätt i att traggla den lilla detaljen som inte är perfekt...

Idag ska jag och A:s dotter ut-block shoppa, bara vi. Hoppas hon känner en samhörighet med mig så småningom, det är så mycket hos henne som påminner om mig som barn ❤️

Kram

Svar: Hon gillar dig och det ser positivt ut att relationen växer.. kram :)
Esmaralda

31 AnnaK:

skriven

Blir lättare att städa under det långbenta också 👌

Drömde en natt att en bekant till mig som jag tycker väldigt bra om blev kär i min kompis medans jag bara dög till sex. Blev jätteledsen i drömmen. Vad betyder det? Är inget sånt alls på tapeten kring någon av oss i vakna livet.

Kram 🤗

Svar: Nej denna dröm ska du inte tolka bokstavligt.. det här en metafor för något helt annat... kram :)
Esmaralda

32 Linda :

skriven

Hej Dycker min framtida man snart upp är 5 årsen jag gjorde min syans och han har ej synts till ännu.
Kram

Svar: Han bör komma ganska snart.. det är omöjligt att sida tidsmässigt.. men jag kan lova att han kommer... kram :)
Esmaralda

33 Lydia💕:

skriven

Vad fint det blir i ditt rum och va lika ni är din dotter och du ❤️
Sängbord med höga ben blir så bra.
Respekt för sina vänner har jag alltid och litar bara på några stycken man känner vilka man kan lita på och jag har väl några nya vänner men man pratar inte så djupt med dom som man gör med gamla vänner det kommer väl med tiden .
Min fjäril ligger i en ask med bomull i kände att hon hjälpte mig med min dotter men har min fjäril fastnat för mig tro?
Vet inte riktigt hur jag ska göra om jag ska åka iväg och träffa Matz eller inte vet inte hur jag känner riktigt .
Blir det bra eller blir jag ännu mer förvirrad och fundersam ?
Lydia💕

Svar: Fjäril älskar dig och jobbar för dig.. och vad det gäller Matz så träffa honom igen och känn sedan in ärligt .. kram :)
Esmaralda

34 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han skulle försöka att satsa på mig om det tog slut med henne?
Hur stor ser chansen ut att dem kommer att bryta den närmaste tiden?
Kram

Svar: Det kan dröja och du bör skifta fokus... kram :)
Esmaralda

35 hst:

skriven

Hej!
Tror du jag kommer få fast jobb igen på mitt jobb? blev uppsagd, precis som många andra av mina kollegor. Du har sett att jag kommer få ett nytt kontakt nu i höst, är det på detta arbete?
Kram!

36 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Igår frågade jag ju om jag skulle köpa en ragdoll i framtiden och du kunde ju se katt för mig även om du inte kunde se rasen. Jag har bara två följdfrågor:
1. Kommer jag bara köpa en katt eller köper jag två katter samtidigt (många har ju flera katter än en)?
2. Ser du om det blir kattutställning eller enbart till sällskap?
Hoppas du kan svara på mina frågor! 🙏
Ha en bra dag! Kram ❤️

37 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon..
Snart är det onsdag och då ska jag tänka bort alla onnda krafter.. Och in med de goda..
Tack för svar..
Ale stenar blir perfekt.. Jag brukar meditera där och man kan känna kraften i atmosfären.
Den starka kraften tar mig med till de mest magiska vackra kärleksfulla och unika ställen som jag aldrig förut har sett..
Där finns ingen plats för ondska..

Till ditt inlägg i dag måste jag bara en gång till säga att det är så bra med vänner för de behöver inte vara perfekta
Vissa bakar man tillsammans med.. Andra delar man konstnärligt skapande med.. Så finns de man sitter och pratar tillsammans med i flera timmat om inget.. alls.. Men jag äskar alla för att de är där på sina unika olika sätt..
Fel och bristet har alla..
De som jag inte umgås med alls är de som tror att de är förmer än andra..

De som sprider sina åsikter om skam och skuld som om det vore ett rättesnöre för alla... Men man behöver inte umgås med alla..
Kärlek till världen och stor omtanke..

EllaBella hälsar att hon älskar sin nya leksak.. Hon leker och busar på standen..

Ljus kram och kärlek.




Svar: Ja, det är en blessing med vänner av olika slag som man kan umgås med på olika sätt ! Härligt att EllaBella är glad, ny leksaker är himla kul håller MG med om :) Kram
Esmaralda

38 Lilla m:

skriven

Hej Es, kan N vara min nästa flirt?

39 S.h:

skriven

Esmeralda, ser du mig få tillbaka dem bedrägliga prickarna. Är dem borta för gott nu?

Eller kommer jag behöva behandla återigen? :(

40 Bb:

skriven

Hej E

I vilket sammanhang ser du mig och R få kontakt igen?
Kram! :)

41 Vilsen:

skriven

Varit på promenad med ex:et idag. Gör jag mig själv fel som har kontakt med honom

42 Bella:

skriven

Hej❤️ dyker han upp igen för min skull till helgen? Massa kramar!

43 Susanne:

skriven

Håller på att fixa här hemma mem har ju fått in silverfisk. Vet ej om det är fuktskada el vad? Kör m lavendel nu o fällor? Kommer det hjälpa? Eller ska jag köpa rödcederolja? Hjälp mig gärna. Så snuskigt!

Svar: Jag vet faktiskt inte vad som blir bäst... en gång hade jag silverfisk o då ringde jag anticimex så de tog hand om det.... kanske någon annan vet ? Kram :)
Esmaralda

44 Michaela:

skriven

OMG! Jag är känd på ICA!🙈😂 Tog mig dit då jag tänkte att "fiskkillen" kanske jobbar måndagar då jag inte sett honom sedan förra måndagen. Rekade läget innan jag började handla och såg en på avstånd i charkdisken som var lik honom och tänkte "Nu jävlar Michaela tar du chansen". Tar en nummerlapp och låtsas vara heelt oberörd men ser då att det INTE är han. Faaan! Fram kommer istället en annan man och brister ut i ett leende och säger "Titta det är örtagårdsstjejen!" Jag köper ju den såsen till mina fiskpanetter som är den enda fisk jag äter. Omg tänker jag och frågar om jag är känd där och "jaaavisst är du det" svarar han. Köper såsen fastän jag inte skulle ha den och slänger den i soptunnan innan jag ska betala. Och glömmer hälften av det jag skulle handla :) Nu vågar jag fanimej inte gå dit på länge. Vilken grej *skrattar*

Annars funderar jag ibland på att skicka ett sms till personen typ "Hej! Hörde att du saknar mig och vill höra av dig men inte vågar" Men jag gör det inte för har jag fel så gör jag bort mig rejält *skratt igen*
Kraam


Svar: Ha ha ha.. jamen det är väl bara kul att du är igenkänd ! Förvånar mig inte alls för du gör intryck oavsett du går in för det eller ej :) Kram :)
Esmaralda

45 Vilsen:

skriven

Varit på promenad med ex:et idag. Gör jag mig själv fel som har kontakt med honom

46 Mimis:

skriven

Hej!

Ser du fortfarande att jag får jobb?? Är på vippen att ge upp känns verkligen riktigt hopplöst.

Kram

Svar: Ge inte upp, jobb kommer... kram :)
Esmaralda

47 BROWALLIA🐧🦈:

skriven

Fan vad grymt det hade varit att åka till Alaska! :) Svalbard är även något jag funderat på. Vet precis vad du menar. Folk blir nästan arga när man säger att man inte gillar sommar och värme. Snart går vi in i augusti och hösten närmar sig :)

Min Fjäril mår bra tror jag och Es har bekräftat att hon är aktiv och trivs hos mig :) Hur var det med dig? Köpte du någon? Hoppas att du mår bättre!

Kram Michaela🤗

48 Jossan :

skriven

Det känns inte som en klump i magen länge. Klart jag kan vara ledsen att jag inte fick chansen med S... Vi var så lika.. Men jag dög inte..

Han killen min kompis rekommenderade svarade inte ens på det jag skrev... jag var väl inte något för honom.. Tror inte han kommit ut ur de festandebeteendet som var runt20-25 års åldern. Håller antennerna ute...

Ingen som råkar ha en son, systerson eller något i åldern 29-32 som är redo för ett seriöst förhållande? Han ska vilja ha barn och tycka om att umgås med vänner och familj! Såklart behöver han finnas u Skåne 🙄🙈 gärna i längden 178-190 kanske

Haha

Kram

49 Ms:

skriven

Hej!
Jag är väldigt skuldsatt, har bett till högre makter om hjälp. Kommer det ordna sig på någo sätt?
Kram!

50 En Ängel Med Stort hjärta :

skriven

Goeftermiddag kära Es!

Det gjorde du rätt i att böja det med höga ben tror jag snyggt o lättststädat undertill 🤗👍

Kan du få fram nåt varför jag plötsligt fick en obehagskänsla som inte vill försvinna för en timme sen ca? Efter att ha varit glad o positiv så vill jag plötsligt gråta nåt är fel men vad? Känns som om det rör nån anhörig 🥺

Ser du nåt skulle jag bli så tacksam kära du! Stor varm kram från mig till dig fina Du🌸🦋🌸🙏☀️🍀🌹

51 Lisa:

skriven

Hej Ez!
Håller med dig till fullo, andra och en själv kan säga eller göra något dumt och bli förlåten.
Är mycket orolig för min äldsta dotter, hon verkar deprimerad, är det allvarligt ?
Kram Lisa

Svar: Hon mår nog inte så bra just nu, men det verkar övergående, prata med henne regelbundet och be henne söka hjälp o du märker att hon mår sämre.. kram :)
Esmaralda

52 Hon:

skriven

Hej,
Ser jag ut att bli nöjd med kosmetologbehandlingen, eller kan det kännas mer som bortkastade pengar?
Kram

53 Maria :

skriven

Hej!
Undrar vad jag kan förvänta mig av Johan M? Dras till honom men han triggar mig. Är han att lita på?

Svar: Kanske inte äktenskapsmaterial, men jag tror nog ni kan ha kul tillsammans en tid.. kram :)
Esmaralda

54 zaralie:

skriven

Mina förväntningar på andra är ärlighet, att man säger saker man faktiskt menar o står för de... Ömsessidig respekt.

Va är de som gör att min sambo är tillbakadragen stundtals? Får inget svar försökt läsa mellan raderna men ser inga svar?! ❤️

55 Michaela:

skriven

Haha! Igenkänd av fel person :) Tack för de fina orden och det stämmer nog tror jag för jag brukar göra intryck fastän jag inte anstränger mig haha.

Bäst att skippa sms:et? Kram igen!

Svar: Ja du ska nog skippa det.. och när du av naturliga orsaker kommer till butiken kan du alltid kasta ett öga mot fiskdisken :) Kram
Esmaralda

56 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Igår frågade jag ju om jag skulle köpa en ragdoll i framtiden och du kunde ju se katt för mig även om du inte kunde se rasen. Jag har bara två följdfrågor:
1. Kommer jag bara köpa en katt eller köper jag två katter samtidigt (många har ju flera katter än en)?
2. Ser du om det blir kattutställning eller enbart till sällskap?
Hoppas du kan svara på mina frågor! 🙏
Ha en bra dag! Kram ❤️

Svar: Ser ingenting kring dina frågor.. bara att en raskatt kommer.. kram :)
Esmaralda

57 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Synd men tack ändå kära Es

Får du ingen känsla alls?

Kram igen🙏💜🌹

58 Ma:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut som om någon jag gillar kommer att komma in i mitt liv snart?
Kommer jag leva tillsammans med någon?
Kram

59 Undra:

skriven

Hej Esmaralda
Dröjer det flera år innan dem bryter?
Håller relationen i flera år framåt?
Kram

60 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det så ut att jag kommer att fortsätta vara själv under flera år framåt?
Kram

61 Mimmie<3:

skriven

Hej Es

Ser du något intressant jag kommer vara med om?
Kram

62 Muminma:

skriven

Hej Esmaralda
Verkar någon förändring i min tillvaro vara påväg? Eller blir det segt i kärlek en tid till?
Kram

Svar: Det kommer positiv förändring men kan dröja lite till... kram :)
Esmaralda

63 Tintin:

skriven

Hej Ez!

Några gånger har min man vaknat av att någon rör vid honom. Han har trott att det är jag, som väcker honom. Men jag har sovit sött där bredvid. Min mans son har också varit med om att t.ex några målarpenslar föll ner från en hylla helt utan orsak. Vem är det som besöker oss?

Tack och kramiz!

Svar: Det är en besökare till din man från andra sidan som kommer med omtanke och kärlek och tittar till.. kram :)
Esmaralda

64 Na:

skriven

Hej Esmaralda
Tror du att det kan vara så att han inte tycker om mig över huvudtaget?
Kram

Svar: Han är inte helt oberörd... kram
Esmaralda

65 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att leva själv under några eller flera år till? Ser det så ut?
Eller ser du en flytt med en kärlek nu härnäst?
Kram

66 N:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att bygga ett hem och ett familjeliv tillsammans med någon?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: