SPONTANA SPÅDOMAR.....

Spontana spådomar:

 

En älskad katt har varit hemifrån ett bra tag och det ser ut som om han kommer hem under närmaste veckan

 💖

Kvinna i 70 års åldern bör se sig om extra noga efter en potentiell ny väninna den närmaste tiden. Någon kommer röra sig i närheten av dig – och detta är någon kan bli en positiv och väldigt bra vän.  Du vill inte missa denna vänskap.

 

 

Tjej runt de 30 som planerar en resa till hösten. Du väljer mellan bad och storstad och just denna resa ser betydligt bättre ut om du  väljer storstad. En hel del fina upplevelser och lite speciellt kan du räkna med.

 💖

Mannen runt de 60 som  går igenom en skilsmässa och som inte alls mår bra. Du söker desperat en annan kvinna men lägg ner sökandet för vad du behöver nu är att hitta dig själv. Sen kommer en ny tid när du möter rätt kärlek

 💖

Tjej i 20 års åldern som har långt ljust blonderat hår och blå ögon. Du är klar med gymnasiet och du har arbete men det känns rätt trögt och du behöver ta dig en ny funderare kring  vidare utbildning – för det hade faktiskt varit det bästa

 

Du är en kvinna runt de 50 och ditt förnamn börjar på H.

Du är i riskgruppen för corona och den 7/7 i sommar finns en risk att du kan bli smittad då du rör dig inomhus tillsammans med andra människor. Jag kan inte säga att det med all säkerhet är corna du bir smittad av, det kan vara en annan virus också. Du blir däckad ett bra tag men helt frisk igen. Isolera dig just denna dag och du undviker att smittan sker.

 💖

Man i 20-30 års åldern och det kan vara en släkting till någon av er i bloggfamiljen. Den 23/7 ser jag en varning kring denne person och en motorcykel. Det verkar inte vara egen motorcykel utan han åker med någon. Risk för olyckshändelse finns så avstå gärna från motorcykelåkande just denna dag

 💖

Kvinna i 40 års åldern som är singel och har barn och som längtar efter kärlek. Det  kommer bli en romans i sommar och det finns potential att det blir något bestående. Du har halvlångt hår, linser och en svart väska som du trivs med och nästan alltid använder.  Ha ett extra öga på mån i din ålder när du rör dig ute och besvara ett leende – det kan ge god utdelning.

Kvinnan i 50 års åldern som inte bor i Sverige. Du får erbjudande om nytt jobb och kring detta ser det positivt ut. Plus att du hamnar i en situation där du kan hjälpa en hund eller en katt och jag råder dig att ge denna hjälp och något speciellt kommer i spåren efter detta

 💖

Man i 40-50 års åldern som är välkänd av svenska folket – du  ska se upp med den lilla men dyrbara tavlan du har i hemmet. Under sista veckan i augusti  riskeras att den blir stulen av någon som du inte känner särskilt väl men som följer med en gemensam vän till ditt hem. Plocka undan tavlan eller bevaka som en hök !

 💖

Kvinna i 30-40 års åldern som blivit besviken i kärlek för inte så länge sedan och som  nästan gett upp kring kärlek –  din soulmate är närmare än du tror och mötet kommer ske i sommar.

 

 

 

 

Ensamstående med hund, kvinna runt de 50-60 som inte alls söker kärleken utan har accepterat sin singeltillvaro och som på det stora hela mår bra även om de finns vissa krämpor – du  kanske vill tacka nej till den lilla festen utomhus som du blir bjuden till i slutet av sommaren.. men gör inte det. Här finns  nämligen en speciell  kärlek för dig. Och du kan hålla avståndet till de andra festdeltagarna så du äventyrar inte din hälsa.

 💖

Kvinna 20-30 år , du har sex med en random person i sommar och du blir oplanerat gravid. Du kommer tveka mellan abort och att föda barnet – och väljer du att få ditt barn så förändrar detta ditt iv på ett bra sätt och du kommer klara det så mycket bättre  än du kanske tror

 💖

Ja, detta är vad jag kunnat sådär spontant just nu

 

Kram & kärlek

1 Nornan:

skriven

Det är alltid lika spännande med dina spontana spådomar.

Det gör ont i hjärtat men jag är illa tvungen att lägga ut min älskade stuga till försäljning (alternativet är en storvinst på lotto...) Ser du om jag får den såld?

Kram! ♡

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Märks ju C kvinna bryr sig inte alls om mig och hon fråga aldrig hur jag mådde på sistone tider och kanske vill småprata med mig. Inte hellre skicka något till mig i facebook så exempel gilla eller något.

Inget meddelande från henne eller en videosamtal...

Känns tråkigt att hon visar inte väl bryr sig om mig.

Så stämmer väl?

Ha det bra

Svar: Kan vara att hon behöver en paus... ha fokus på andra vänner.. kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Snart är det 25 juni så jag vet inte om C kvinna kommer bryr sig om att vi var vänner i 1 år på facebook. Jag tror inte väl hon kommer dela med sig av såna.

Det känns ju tråkigt om det är inte något av henne.

Jag vet inte vad jag ska gör för hon har inte visar något omtanke mot mig... typ säger tacksam för vi är vänner eller något...

Ha det bra

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, börjar mötet närma sig för mig att träffa min soulmate i sommar ?
Kommer vi ses helt random eller få lite hjälp på traven att någon parar ihop oss. FunderarFunderat på att be hon i Stockholm hjälpa mig lite då jag inte vågar Tinder.
Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kunde B kvinna trodde att hon är ensam med denna men jag försöka förklarar att hon är inte ensam i världen och det finns många kvinnor i världen igår.

Hoppas jag kan försöka få henne hålla fokus på andra kvinnor och har lite koll om det.

Om det går eller ska jag få henne försöka fokus mer på mig eller någon annan...

Ha det bra

6 Ghostwriter :

skriven

Förra augusti kunde du känna att min Soulmate saknar mig men att han inser att de inte är dags ännu. Är han mer redo nu eller känns det som på samma plan. Jag vill ha en seriös relation men jag blir bara förhoppningsfull och sedan riktigt sårad. Det spelar ingen roll vad jag gör. Ska jag bara vara singel tills Soulmate är redo? Känns ju inte ens kul att leva om allt ska hänga på honom.


Kram

Svar: Ja lite märkligt är det och jag vet inte vad det är som gör att det liksom går lite fram och tillbaka.. men lev inte efter detta... lev ditt liv fritt och precis som du vill och det sker som ska ske, oavsett... kram :)
Esmaralda

7 En Ängel Med Stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Spännande men idag var man inte med😊

En fråga
Igår fick jag två besök på olika tidpunkter av två rara väninnor vi satt givetvis på altanen i dessa Coronatider o med avstånd. Vi hade jättetrevligt på fm när den yngre av dem var här så satt vi o pratade o skrattade när plötsligt en liten hasselnöt med skal kom kastandes mot oss den kom från ingenstans o det kan inte ha kommit från någon fågel!! Det fanns ingen fågel i närheten och den kom farande från sidan en bit från märken. Jag sa åt min vän som tog upp den lägg den i handen. Hon gjorde så i höger hand det kändes inte konstigt, byt hand närmast hjärtat då o då var det som att den blev varm o hon blev fascinerad!! Ett budskap eller varför kastades den till oss? Jag undrar också om denna vän som jag tycker är en rar vän utnyttjar mig för min gåva enbart?
När båda mina vänner var här så ringde min ena mobil upp först min svärson o sen äldsta barnbarnet, utan att jag rört mobilen o den har låskod !!! Rätt som det var så hörde jag någon säga hallå flera ggr det var mina anhöriga vad var meningen? Som vanligt tyckte mina vänner att det är lika spännande att komma hit för det händer alltid något annorlunda.
Hoppas från hjärtat på ett svar ifrån dig❣️
Soliga kramar trevlig tisdag☀️❤️

8 Jen. :

skriven

Varför kommer jag aldrig in på utbildning fastän jag söker enligt anvisningar och frågar i förväg hur jag ska gå till väga i ansökningen. Det känns som om jag aldrig kommer att bli antagen så vad är det för vits att jag ens fortsätter söka... Blir ju inte yngre heller

9 Månskenet:

skriven

Gomårrån! Alltid lika härligt med dina spontana spådomar! Ååh vad jag önskar att det vore min försvunna katt det gäller. Men vi får se. Ha en fin dag!

Svar: Kan vara dig och din katt det gäller, jag kan ju inte lova det... kram :)
Esmaralda

10 Mikael:

skriven

Jaaa katten kommer hem!

Alltså jag vet inte vems katt det är men det var bra spått!! :)

Kanske var det jag som ritade på den där Hopi-stenen för 1100 år sen haha :)

Märtha Louise är möjligen från nya Testamentet

https://youtu.be/FAxLstqeSBU

Kram
Mikael

Svar: Kram :)
Esmaralda

11 Maria:

skriven

Du är en underbar människa som hjälper bloggfamiljen med dessa spådomar! 💕 tack för att du varje månad tar dig tiden!

Kram och ha en fin dag 🤗

Svar: Kram :)
Esmaralda

12 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🙂 Ser du någonting kring min bror från euro jackpott 🙂 Han spelar varje vecka från internet en rad 🙂

Svar: Nej tyvärr.. kram
Esmaralda

13 HO:

skriven

Hej

Är jag den som ska hålla mig isolerad 7/7 ?


Svar: Jag är osäker... kanske du ska vara isolerad för säkerhets skull.. kram :)
Esmaralda

14 Rädd:

skriven

Hej E!

Nu har nya chefen börjat, känns verkligen neeeej. Hittar jag något annat jobb och slipper henne? Ser du något kring de jobbet i så fall? Lever så på hoppet!

Kram och kärlek.

Svar: Känns som att du kan stå ut med chefen lite bättre med tiden... men det tror jag inte du behöver för nytt jobb kommer.... kram)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Yey, spontanisar, bland det bästa på bloggen Es :)!

Inte med, men jag undrar om en kompis kunde vara den person som blir erbjuden jobb o hjälper hund/katt? Ett nytt jobb skulle hon verkligen behöva o hund drömmer hon också om :).

Drömmer gör jag också, främst om tvåsamhet, men det tycks inte komma innan jag tappat alla mina tänder ;). Eller börjar han vara redo nu Es? Normala tider önskar jag också att det blir o att årets student får en studieplats o kan flytta hemifrån, blir det månne av? Vete katten vad som händer i höst...

Först hoppas jag på en fin o aktiv sommar med mycket sol o passligt med regn :).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

16 lilla M:

skriven

Hej Es, krävs det många försök innan jag blir gravid? Många månader?

Svar: Ja det kan dröja en tid. kram :)
Esmaralda

17 monika:

skriven

Jag blir mer o mer övertygad om att resten av livet kommer jag att leva ensam. Hur komma förbi denna känsla? Jag vill inte vandra ensam längre! Tack för att du ger oss ord på vägen.


Svar: Nej jag ser inte att du lever ensam resten av livet.. kram :)
Esmaralda

18 Sessan:

skriven

Kul med spontanisar!! :)
Igår: Wow 113 gäster!!! Här blir vi totalt 8.
Coronatider men vi skulle varit några till. Svägerskan o svågern tackade ja först men ändrade sig. Och i och med att de ändrar sig så kom inte deras barn.
Varför vill svägerskan inte komma hit? Hon har varit hos oss 2 gånger tror jag. Nu sist försökte hon få oss att ändra plats men det ville inte vår student. Tråkigt eftersom vi går på saker de ordnar och om vi inte går får vi höra att man måste ställa upp på släkten. Svågern kommer ibland, och ibland kommer han i efterskott. Men det känns ju lite sådär. Då har vi ju inte ordnat något extra och feststämningen är ju inte där på samma sätt. Lite så känns det med övrig yngre/jämnårig släkt, att vi inte räknas riktigt. Jag vill ju att de ska komma hit o trivas.

Svar: Ja coronakalas blir ju inte som det skulle ha blivit annars... bry dig inte om vad släkten tycker... det har sina idéer som ibland är lite märkliga... kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Åååh Tack för dessa spontanisar ! Älskar det Hoppas de som berörs tar till sig . Pojken med varning kring MC tar jag i beakting då sonen skaffat MC men inte har tagit MCkort än .

Appropå varningar ser du någon allvarligare insjuknande runt mig ?
Vi pratar löst om att yngsta sonen ska komma hem ett tag bara han är frisk och då får han hålla sig isolerad ihop med mig ...Det finns ju mycket att göra här .

Fortsatt ljuvlig Tisdag i solen

Kram Anki med flock

Svar: Jag ser att du ska vara försiktig, utsätt dig inte för någonting.... kram :)
Esmaralda

20 2020:

skriven

Den sista spådomen om graviditet diskuterade jag med vänner om vad man skulle gjort om man hamnade i den situationen. Nu tror jag inte det är menat till mig men intressant att du skrev om det.

Kram

21 HO:

skriven

Hej

Är jag den som ska hålla mig isolerad 7/7 ?


Svar: Kan vara så.. jag ser inte exakt vem... men känner man sig berörd av varningen ska man ta den till sig.. kram
Esmaralda

22 She:

skriven

Godmorgon,
Alltid lika spännande att läsa spontana spådomar!
Ser du något kring min soulmate? Känns som att det aldrig händer pga min självkänsla för det mesta är lågt och därför sker aldrig nåt..
Kram

23 Lotta:

skriven

Kvinnan i 40-årsåldern med barn, halvlångt hår och svart väska. Jag är runt 50, annars kan det vara jag. Skulle ju vara toppen om det var så. Är det?

Ha en fin dag
Kram L

Svar: Kan finnas en liten chans även om åldern inte stämmer helt.. kram :)
Esmaralda

24 Nat:

skriven

Hej esmarslda.

Njaee tror inte någon är jag.

Tror du det kommer någon kärlek för mig i sommar?
Kram

25 M.:

skriven

Hej esmarslda.

Känner han att det inte finns några kärlekskänslor för mig?
Är det så han känner?

Kram

26 GP:

skriven

Så himla spännande, hoppas berörda ser detta inlägg :)


Es, jag har sökt lite jobb... ser du om jag får något av dessa?


Kram, hoppas du får en fin tisdag :)

Svar: Särskilt ett av dessa har du god chans att få.. kram
Esmaralda

27 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Kan du se om det vänder ekonomiskt för oss snart eller kommer det fortsätta vara så här?
Vill så mycket och det händer inget enligt mina mål pga allt står på paus. Känns som alla planer gick förlorade på corona.
Vad ser du?

Kram!

Svar: Det kommer att blåsa bra vindar... men tar sin lilla tid... kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Runt de 50 betyder väl kring 50? Tänker på kvinnan som börjar på H, och behöver vara försiktig i och med Corona. Nu är jag ju 60 med något år därtill..Känner jag mig själv rätt så går jag bara inomhus härhemma..

Hoppas spådomarna hittar rätt,ser ut att bli rätt trevligt för en del :)

Själv har jag fortfarande en förväntan på något..vet inte vad..men kanske det närmar sig..

Ha en skön dag!

Kram

Svar: Nej, varningen gäller inte dig.. och jag förstår din känsla för jag känner också att något bra är på väg... kram :)
Esmaralda

29 2020:

skriven

Den sista spådomen om graviditet diskuterade jag med vänner om vad man skulle gjort om man hamnade i den situationen. Nu tror jag inte det är menat till mig men intressant att du skrev om det.

Kram

30 Ht:

skriven

Hej!
I så många år har har väntat på min soulmate. Kommer jag möta han detta år? Vet att du har svårt o se exakt men va tror du..
Kram!

Svar: Chansen finns.. kram :)
Esmaralda

31 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Allltid lika intressant att läsa dina spontana spådomar, kände dock att det inte var ngt som stämde in på mig....

Till Michael, ja håller fullständigt med dig, konstigt att Sverige släpper in fullt med turister och sedan skall svenskarna röra sig max 2 mil hemifrån? Jag får heller inte det hela att gå ihop

I kväll kör spinningen igång utomhus och det skall bli toppen komma igång igen. Annars måste jag säga det funkar bra med fitness inne, eftersom alla är noga och håller sig till avståndsregler och bär munskydd.

Annars en dag mest utomhus, tanka på med goda energier! Sol och bad samt pyssla om mina plantor.

Ser du om jag kommer få ngra besök på stranden, eller blir det återigen en sommar i total ensamhet?

Kram


32 Lilla m:

skriven

Hej Es, ser du om det tar många försök innan jag blir gravid? Många månader?

33 Lotta S:

skriven

Så nyfiken på vårt framtida boende! Ser du om det ligger högt, typ på en kulle eller höjd? Finns vatten i närheten? Terras, balkong? Trä eller tegel? Urgammalt, mittemellan eller ganska nybyggt?

34 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda. Det er alltid så spennende å lese dine spådommer.
Jeg sendte deg en mail i går. Den kan du bare slette.
Venter litt, og kommer tilbake for en seanse. Kram!!!

Svar: Du är så välkommen.. kram :)
Esmaralda

35 Dunegull:

skriven

Bästa bästa!
Två skulle kunna stämma in på mig men det känns som de nog skulle kunna göra det på många. Den med resan eller den om kärleken. Person mellan 30-40 som gett upp. Hur stor chans är det att någon av de är jag och vilken i så fall?

Får du in ngt annat kring mig? Varit många ledsna år nu av svek. Vill så gärna bli lycklig och försöker verkligen leva där efter men mkt som jag ej kan påverka tyvärr som kommer mellan.

Kram

Svar: Jag ser inte vem spådomarna gäller utan man få ta dem till sig om man känner att de passar in... kram :)
Esmaralda

36 Barbie:

skriven

Kära goda Es!
Kan du möjligtvis se om jag avslutar det hela kmr han förstå? Elr blir det stor bråk och han kmr skada mig?

Kramar

37 EPM :

skriven

Hans reaktion var att trygga mig...❤️ Försäkrade mig om att det är jag och han.
Det är fint.
Kanske leder min oro till att han är mer uppmärksam på hennes försök, märker av dem mer...?

Kram

38 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Sliter med jobb varje dag. Ovanpå allt så måste jag vara hemma med sjukt var och jobba samtidigt. Inte okej. Sen hela tiden hjälpa mannen med sitt. När kommer min chans? Räcker inte med halvtimmes tv-tittande på kvällen för att reparerar eller återhämta. Är så trött.
Galet på jobbet och galet hemma. Stressen förtär mig.

Svar: Gör upp en plan kring hur du ska få återhämtning.. det är viktigt.. kram :)
Esmaralda

39 Smöla:

skriven

Åh, jag får hoppas att jag tillhörde kommentaren som träffar min soulmate i sommar:)

Hur många är vi i bloggfamiljen egentligen? Jag har aldrig varit med i en spontan spådom, så hoppas de är min tur nu..

Svar: Ja jag håller tummarna att det ska bli din tur snart... ibland kan samma person få flera spådomar.... jag håller inte koll på detta alls:) Det blir som det blir.. kram :)
Esmaralda

40 S:

skriven

Tack, ska se upp när det gäller tavlan. Dina varningar har genom åren varit värdefulla. Kramar om.

Svar: Kram tillbax :)
Esmaralda

41 Nenna:

skriven

Hej Es,

Alltid lika spännande att läsa bloggen på morgonen och spontana spådomar känns lite extra kul

Ser du något om min sommar. Kan det blir nu som kärleken kommer?
Det känns så trist med dejtingen just nu. Det finns ingen som jag ens tycker är lite intressant.

Kram 🤗

Svar: Och känner det inte helt rätt ska du inte dejta.. den som är rätt kommer... kram
Esmaralda

42 Vb:

skriven

Kan du se något om vår vänskap?
Kan du möjligtvis se om han kan skada på något sättt? Kramar

43 B:

skriven

Hade faktiskt på känn att det skulle va spontana spådomar idag ☺️☺️🔮 alltid lika roligt att läsa!

Jag har inte känt mig riktigt kry sen förra veckan.. blir jag sjuk eller har jag överansträngt kroppen? 😥 Nästan så att jag blir lite orolig nu.. Kram

44 J:

skriven

Hoppas att alla bra spådomar inträffar för er!

45 Lilla m:

skriven

Hej Es, då du skriver att det dröjer innan jag blir gravid... får det mig att tvivla på min fertilitet. Med länge... menar du då 1-3 månader? 4-6 månader? Eller längre?????

Svar: Jag ser inte hur länge men du är fertil, kram :)
Esmaralda

46 Mamman:

skriven

Tack en av spådomarna är klockren till mig, kram

Svar: Ja känner man så, då är det rätt... kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Så härligt att folk känt på sig att spådomarna gällt dem!

Här fick jag nån sorts gläfjefnatt o skämtade med bokföraren o fick henne att skratta t om, tror hon behöver det ;). Fnattet,var kom det ifrån?
Kram Skorpan

48 Delfina:

skriven

Alltid en gledelig overraskelse når spontane spådommer dukker opp!
Denne gangen er jeg kanskje med. Håper iallefall på en ny jobb der jeg kan blomstre.
Klem ❤️

Svar: Och det kommer helt klart att ske... kram :)
Esmaralda

49 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Provar igen kära Es!

Förstår att du inte fick fram nåt på det jag skrev här innan. Hssselnöten var märkligt, att mobilen själv ringde upp anhöriga fast att den var låst men det kanske har en ”naturlig” förklaring.

Men jag skulle vara tacksam att få veta om min rara väninna den yngsta av dem som var här igår är ärlig o inte utnyttjar mig. Hon vill alltid ha svar på saker varje gång. Jag hjälper gärna till för jag är sån, men behöver veta om hon kommer hit för träffa mig eller enbart få hjälp med sina frågor.

Hoppas du kan känna in detta tacksam
Kramisar ☀️❤️


Svar: Det ser ut som om det gäller båda.. dels vill hon träffa dig och dels få svar... kram :)
Esmaralda

50 Anonym:

skriven

Har viktuppgången med någon sjukdom att göra eller bara osunt leverne och att man inte längre är 20 längre och kan stoppa i sig allt gott.
Kram

Svar: Jag ser ingen sjukdom bakom, men kolla dig om du misstänker något sådant.. kram :)
Esmaralda

51 AnnaK:

skriven

Min dotter ser så ensam ut på skolan. Hon har sin bästis som är ett år äldre. Blir det bättre på högstadiet med gemenskap med klasskamrater. Hon är med men ser ändå utanför ut.

Kram 🤗

Svar: Jag tror det blir bra på högstadiet.. hon har sina vänner och verkar inte ha så mycket behov av massa kompisar.. en nära vän känns viktigast för henne.. kram
Esmaralda

52 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för hjälpen 😊 🤗 😘 ♥️ 🙂

53 Ninni:

skriven

Hej
Tack för spådomar
Inget som jag kände stämmer in på
någon i min omkrets eller på mig själv
Kan du få till dig något om min dotter
Kommer hon att få ett arbete
med en lön som hon kan leva på
eller får jag hålla på att hjälpa henne ekonomiskt
Kram

Svar: Arbete kommer för henne, hon får vara beredd att ta vad som helst som ger inkomst.. det håller inte att du hjälper henne.. kram :)
Esmaralda

54 Helena Ir:

skriven

Tack!

Anki,skulle inte den där kvinnan som blir bjuden på fest kunna vara du? Tänkte på dig..och hoppas :) Givetvis vet du bättre.. :)

Kram..kram :)

55 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, börjar mötet närma sig för mig att träffa min soulmate i sommar ?
Kommer vi ses helt random eller få lite hjälp på traven att någon parar ihop oss. Funderat på att be T i Stockholm hjälpa mig lite då jag inte vågar dejta på Tinder som de flesta singlar gör i min närhet.
Kram

56 Alie:

skriven

Älskar dina spontana spådomar, fast det aldrig gäller mig..
Kanske får du in något om mig nu när jag ställer frågan ☺️?
Kram :) ☀️

57 Hej:

skriven

Hej esmarslda.

Känner han att det kan finnas några kärlekskänslor för mig?
Kram

58 SP:

skriven

Hej !

Undrar om du ser mig och r ha kontakt igen med varandra ?
Kram
Ha bra dag

Svar: Möjligen men en mer sporadisk kontakt.. kram
Esmaralda

59 Browallia:

skriven

Nu på morgonen fick jag ett glatt besked på telefon, min sköterska på npf-mottagningen är tillbaka efter att ha varit utlånad till en annan avd. under coronakrisen. Lutar åt att det blir ännu ett medicinbyte om inget händer efter dagens höjning av dosen. Skönt att vi är i gång igen. :)

Jag saknar min nära vän och gamla granne så fruktansvärt mycket under denna omvälvande tid. Vi hade långa djupa samtal om livet och hon lärde mig så mycket som fick mig att växa och se mitt eget värde som jag kommer bära med mig resten av livet. Två gånger genom åren som gått sen det skar sig mellan oss har jag räckt ut handen till försoning genom att skicka brev men som jag inte fick någon respons på. Du har i mina personliga seanser sett att hon saknar mig men hon har inte varit redo att ta upp vänskapen. Ser du om vi blir vänner igen i framtiden? Kram

Svar: Grattis, det var ett bra besked du fick ! Jag tror ni kommer prata med varann igen men du kan inte räkna med att det blir som det varit.. kram :)
Esmaralda

60 Michaela:

skriven

Älskar även jag dessa spontana spådomarna :) Hoppas att folk känner igen sig. Tyvärr fastnar jag inte på dessa men kanske du ser nånting kring mig ändå? :)

Ännu en varm dag! Var 21 grader kl 23.00 igår! Ser fram emot lite svalare temperaturer nu. Kram

61 SP:

skriven

Hej !

Undrar om du ser mig och r ha kontakt igen med varandra ?
Kram
Ha bra dag

62 Flisan:

skriven

Tack för spådomen som var riktad mot mig, kram

63 Fråga:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser det ut som om hon kommer att vilja fortsätta stanna kvar när hon fått veta det här?
Kram

64 Crimson:

skriven

Kommer den svåra tiden vända för mig och hon?
Eller kommer de fortsätta så här svårt?

Svar: Nu behöva prata ordentligt och fatta vissa beslut.. det blir inte bättre av sig själv.. kram :)
Esmaralda

65 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det möjligt ut att en partner är påväg snart till mig?
Kommer det att bli ett familjeliv för mig med en kärlek?
Kram

66 Mu:

skriven

Hej esmarslda.

Har han kärlekskänslor för mig? Eller är de borta?
Kram

67 Smulan:

skriven

Alltid lika kul att läsa,
Letar och längtar efter ett hus, vet att du inte gärna säger något om tid men ser det ut som vi hittar något hus snart. hela familjen skulle må så mycket bättre av en flytt.

68 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Härligt med spontana spådomar men ingen av dem brukar gälla mig. Lycka till ni som fått🌷

Tror du att jag kan få till stånd ett
fungerande arrangemang med denna mannen från Pakistan? Ser det ut att kunna fungera?

Eller känns han opålitlig?

Kram

Svar: Svårt att säga.. du får själv ha antennerna ute.. han kan ha en agenda som du inte riktigt gillar men det ger sig.. kram :)
Esmaralda

69 FruJeng:

skriven

Hej!
Kan du se någon form av ljusning/ändring för mig vad gäller hälsa och välmående? Familjesituation?

MVH/JessJeng

Svar: Ja, det kommer ljusna.. en sak åt gången.. kram :)
Esmaralda

70 Rädd:

skriven

Tack för svar E, blir så hoppfull 😀

Nu ska vi bara sälja lägenheten och hitta ett hus också, förändringarnas tid! Ser du om det kommer lösa sig? ✊

Kram och massa kärlek.

71 MissMilla :

skriven

Inget om mig men gillar spådomar. Kommer jag kunna köpa en lägenhet? Dyr hyr o ofunktionellt o dotter vill flytta men får hon CSN?

Svar: Så småningom köper du lägenhet.. kram :)
Esmaralda

72 Mirre:

skriven

Hej Es,
Igår när jag var på väg hem ifrån affären såg jag ”min” kära katt igen.. tänkte att detta är så meningen! Har inte sett den på veckor utan trott att den har hittat hem.
Detta var dock sent på kvällen men jag tog hem den och gav den mat och vatten. Vi kelade lite och den fick sin lilla låda med sand. Den verkade så otroligt glad och tacksam att någon brydde sig om den😢 Men efter en stund märkte jag dock att den längtade ut (det är ju en utekatt) och min balkong räckte liksom inte för den. Kände mig tvungen att släppa ut den för att det kändes hemskt att ha den inne när den längtade ut sådär..

Tycker så mycket om denna katten men känns heller inte rätt att göra en utekatt till en innekatt. Ser jag den igen kommer jag nog fortsätta ge den mat och vatten iallafall..
Ser du någonting kring detta Es? Är det omöjligt för mig att denna katten blir min? Vad känner katten?..
kramar ☀️

Svar: Ni vet katten att du är en god människa och att du tar hand om.. att det finns mat.. är katten inte kastrerad så vore detta all idé.. kram :)
Esmaralda

73 IMK:

skriven

Hej ♥
Jag undrar om jag kommer få ett större boende nu under året? Börjar kännas jobbigt bo på bara 15 kvm vilket jag gjort i drygt ett år nu.
Varma kramar från Norrland ♥

74 Evig:

skriven

Härligt med spontanspådomarna idag. Jag kände på mig att de skulle komma och det var roligt att läsa även om ingen var riktad till mig.

Idag var jag hos doktorn och fick svar på mina prover. Han hade aldrig tidigare varit med om någon som sänkt sitt långa blodsockervärde med över 20% på bara fem veckor. Jag fick ju ett rejält bakslag för fem veckor sedan och har legat i som bara den för att få rätt på allt. Livet känns underbart hälsomässigt, så nu är det bara att fortsätta och hålla i och hålla ut och hoppas att resten också löser sig.

Kram till alla!

Svar: Gud så duktigt av dig !! Var stolt ! Kram :)
Esmaralda

75 Anki:

skriven

Tack Es för svar !
Sonen får vackert vänta med att hälsa på tills det finns vaccin för mig . Hälsar han på bor han ju här och det går ju inte .

Tack Helena Ir tänk om det är jag som ska på fest på sensommaren...det vore ngt !! Vi håller tummarna ;-)

Tur mitt namn inte börjar på H ..då jag fyller år den 7/7 och det kommer säkert folk fast jag inte vill det...

Ha en fortsatt njutfylld Tisdag

Kram Anki med flock

76 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Vet inte om jag är den ensamstående kvinnan i 50-60 års åldern med hund? Men mycket stämmer.

Nåja om jag blir bjuden på en fest i slutet av sommaren så lovar jag att gå. Så får jag se om något händer då.

Kram Barbro

Svar: Visst kan det vara du.. kram :)
Esmaralda

77 Diana:

skriven

Hej Es! Älskar spontanisar och tack för att du gör det!
Fastnade direkt för spådomen om en kvinna kring 40 år med en svart väska. Hoppas det gäller mig och jag ska vara beredd på att le:-)
Tack och kramar!

Svar: Det kan mycket väl gälla dig.. kram :)
Esmaralda

78 W:

skriven

Tack för dessa spontana spådomar. Hoppas att de hittar rätt.

Du gjorde tidigare en spontan spådom med inriktning mot kärlek. Kommer du göra det igen ?

Hur blir det med värmlänningen och mig?

Kram

Svar: Ser lite segt ut med värmlänning.. ska det bli något bör det ske snart.. kram :)
Esmaralda

79 Lilla jag :

skriven

Hej igen,

Varför beter sig ordföranden som han gör? Ibland börjar jag tro han är involverad i dem som är problematiken i vårt som en täckmantel. Är det så eller är han bara feg?

Svar: Känns nog mest som feghet.. kram :)
Esmaralda

80 Michaela:

skriven

Tjohoo! Äntligen är intervjun avklarad så nu kan jag slappna av :) Chefen och jag fann varann direkt och gud så vi har skojat och skrattat :) Känns som att hon var nöjd med mig! Har ju aldrig jobbat på vårdcentral utan bara inom akutsjukvården så klev ur min comfortzone och det ska man ju göra ibland :) Trött som sjutton så hoppas på god sömn igen! Kraam

Svar: Härligt och du gjorde ett bra intryck !! Känn dig nöjd med dig själv.. kram :)
Esmaralda

81 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar två saker;
1. Ser du om jag gifter mig borgligt eller kyrkligt?
2. Blir de ett bröllop i Teneriffa eller Thailand eller lutar det mer någon annanstans?
Hoppas på svar! 🙏🙏🙏🙏 Kram 🐝

Svar: Jag ser bara att du gifter dig.. inga detaljer.. kram :)
Esmaralda

82 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Kan du se något kring mig spontant som kommer till dig gällande mig? Kram Zoey 💕

83 Lillam:

skriven

Hej, känns A som en pålitlig kille?

84 SarA:

skriven

Funderar, tänker och försöker själv se in i framtiden. Är nu föräldrarledig men det stormar på jobbet och jag är återigen tveksam till att gå tillbaka. Kände samma efter mitt första barn men det blev så bra ändå när jag väl kom tillbaka. Älskar mitt jobb men omständigheter kring ledarskapet samt lönen gör mig osäker och känslan att gå vidare blir allt större. Vad tror du, ska jag söka nya jobb till hösten eller blir det bra ändå?

85 Elin:

skriven

Såååå roligt o intressant när du gör dina impulsspådomar för oss som läser din blogg.
Tyvärr kom jag inte med får hoppas på tur nästa gång
Längtar fortfarande efter ett arbete att gå till även om det är sommar
Kram

86 Månskenet:

skriven

Nej, givetvis kan du ju inte garantera att det gäller mej o min katt. Jag hoppas ändå fortfarande att min lurviga ljust sandfärgade kattkille ska hitta hem 💕 vi får ännu leva på hoppet 😊 Kram!

Svar: Ja, det hoppas verkligen jag också.. och jag sänder goda energier.. kram:)
Esmaralda

87 Grannar:

skriven

Hej esmarslda.

Bor själv med mina barn och jag föredrar att byta några ord med grannar när man möts det räcker så.
Men så har jag en man i 50-60 års åldern som bor själv. Han är vänlig och pratar med ungarna och även mig men idag kom han och satte sig på min uteplats och pratade det tycker jag kändes lite påträngande . Inte vill jag vara otrevlig. Men för mig räcker det att byta några ord.

Kan han bli för mycket eller finns ändå en gräns?
Är han bara vänlig och menar väl?
Kram

Svar: I grunden är han nog bara vänlig och vill väl även om det kan bli lite mycket ibland.. kram :)
Esmaralda

88 Ghost :

skriven

Känns det som att min Soulmate är mer redo nu?Kram

Svar: Svårt att säga.. han kommer ju men när ? Osäkert... kram :)
Esmaralda

89 Cecilia:

skriven

Hoppas de berörda lyckats ta emot spådodomen.

Ser du hur min midsommar ser ut? Har absolut inga planer för sommaren förutom att jobba alla vardagar. Vill så gärna hitta på något på midsommar, men har inga vänner i denna stad. Det närmaste umgänget just nu är min killes klasskamrater och deras flickvänner. Vill så gärna hitta på något med dem, men vågar inte ta initiativ, det blev ju inget senast vi lade fram förfrågan. Blir det bara jag och killen eller ser du om det blir något med andra? Hur känns responsen om vi föreslår något? Kramar

90 G.H:

skriven

Skulle va kul att veta hur det gick för killen som var med i en spontan spådom ett x? månader sen.

Han som möblerat sin lägenhet som ” Pojkrum” och skulle få fler brudar om han gjorde om sitt bohag:)

Kram:)

Svar: Ja det hade varit kul.. så läser du detta, du med pojkrummet... hör av dig och berätta !! Kram :I
Esmaralda

91 Harry Boy:

skriven

Tackar, den ena spådomen var klockren till mig, tack och kram

Svar: Härligt :) Kram
Esmaralda

92 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Kan du se något kring mig spontant som kommer till dig gällande mig? Kram Zoey 💕

93 Mi:

skriven

Hej esmarslda.

Känner han att det inte finns några kärleks känslor för mig?eller ser det ut som om de gör det?
Kram

94 Helena Ir:

skriven

Anki,tur det att du inte börjar på H..men att vara född 7/7 är inte tokigt alls,då är du kräfta,precis som mig,jag fyller 7 dagar efter :)

Kram :)

95 Dejsan:

skriven

Surfade in på din blogg idag och såg att du gjort spontanspådomar. Jag läste din bok med början igår och slutade idag. Dina spådomar var som en förlängning på boken för mig. Tack för en jättebra och lärande bok. Den har satt igång många tankar.

96 Jennifer:

skriven

Hej!

Tack för dina spontana spådomar. Kvinna i 30-40 års åldern som blivit sviken i kärlek o nästan gett upp gick rakt in. Behövde höra det. Tack:)

97 Jenny:

skriven

Jag tappade bort ett örhänge igår och är mycket ledsen över detta. Kan du se var det finns?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: