Bli attraktiv.....

Den sanna attraktion skapas i våra sinnen.

Man kan  se visuellt SE en person vars yttre attraherar men sedan kan attraktionen falla platt om det visar sig att personen inte lever upp till vad det yttre lovade.

Genom att vi är tydliga med vår personlighet kan vi skapa utrymme för attraktion – att andra finner oss attraktiva.

Först och främst handlar det om självkänsla. 

En person med god självkänsla och gott självförtroende är attraktivt. Det får dock inte slå över mot narcissism för DÅ blir det seriöst oattraktivt

 

Man ska känna sig själv och sina styrkor och vara medveten om sina begräsningar. En positiv självbild mixat med sund ödmjukhet och man uppfattas som attraktiv.

En annan sak är att du ska tillåta dig att vara ditt unika jag.

Är du överviktig,  kort eller lång, har du ett handikapp eller på annat sätt avviker från medelsvensson.. då ska du finna frid i detta och våga sticka ut som just den du är. 

  Försöker du smälta in i tapeten… det är oattraktivt.

Men kan du utstråla att du accepterar dig sådan du är.. då kommer också andra att acceptera och det ökar din attraktionskraft.

 

Tänk på att blickar kan vara talande… och lär dig och träna dig på hur du kopplar  dig samman med någon annan via ögonkontakt.

Ofta är det så den allra första kontakten knyts.

Du ska också jobba på att visa att man kan komma dig nära.

Att du är öppen och receptiv , att du kan lyssna  och då får du en kognitiv koppling till andra.  Vilket är attraktivt.

Pratar du hela tiden om dig själv och höjer dig till skyarna, då säljer du in dig på ett sätt som bara skapar obehag och avstånd.

Lär du hur du ska etablera en koppling till andra.

Var autentisk och ditt sanna jag !

 

 

 

 

 

Du ska inte vara besatt av att passa in och försöka efterapa andra människors karaktärsdrag.

Vill du stå i fokus – då behöver du belysa en aspekt som definierar dig.  Detta blir något som gör att andra minns dig.

Det kan handla om sättet du klär dig på, en originell frisyr,  ett högt  och hjärtligt skratt osv… det kan vara vad som helst men det MÅSTE vara ditt ID.

Ska du vara originell så måste det harmoniera med ditt sätt att vara.  Ta inte till något som inte passar din personlighet eller som skapar avstånd till din identitet

 

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Attraktiva vill väl de flesta vara, men hur ska det ske? Bra tips, nu gäller det bara att hitta sitt egna "attraktionsmoment" ;). Jag tror att jag har hittat mitt, men är det jag försöker ge ut det som får andra människor att uppfatta mig som attraktiv Es? O klart att jag inte vill attrahera alla ;)...

Mycket intressanta bloggämnen det varit den senaste tiden. Önskar att det egna livet vore lika intressant, men så är nog icke fallet :D. Borde man ha ett intressant liv för att attrahera andra? Kanske... Nu är det distansjobb som gäller o det är knappast intressant ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag tror det räcker att man är hyfsat nöjd med sig själv och det liv man har - för att man ske ge ut det man vill ge ut till andra.. sen finns det ju alltid något att jobba på... kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, ser du mig i en seriös och varaktig relation i sommar ?

Ser du några tecken kring min soulmate vart vi möts ?
Är han fortfarande äldre än mig och bor i en annan stad.
Kram

Svar: Han ser ut att vara äldre än du och jag tror inte han finns i din stad.. mer än möjligtvis tillfälligt... kram :)
Esmaralda

3 Tingeling :

skriven

Har alltid försökt vara mig själv, tappade mig själv under några år med mitt ex men är tillbaka nu, inte på 100 procent men nära. Det jag har svårt med är ögonkontakt, och du har sagt förut här flera gånger att jag ska öva på det... Jag försöker!

Jag håller med dig om att utseende egentligen inte spelar roll, utan det är personligheten som sen lyser igenom ändå. Jag vill ha en man som är händig, som tar tag i saker och är ödmjuk. Det är mer attraktivt än en kille som spänner sig på stan och tror han äger världen för han är snygg. Inte attraktivt nånstans enligt mig!

Idag ska jag till guldsmed och lämna in mitt guldarmband. Det är ett armband jag fick när jag tog studenten och förr använde jag det jämt. Nu är det för många berlocker på och jag vill göra det mindre så jag kan använda det igen. Två av berlockerna fick jag av mitt ex. Det har ju en betydelse såklart, men tror jag ska ta bort dem, min dotter kan använda dem till halsband istället kanske.. Eller så säljer jag dem till guldsmeden... Har inte bestämt än hur mycket dem betyder för mig....

Sen blir det plugga för hela slanten.

Trevlig tisdag!

Kram!

Svar: Ibland kan en förändring i det lilla vara positiv.. som att ta bort vissa berlocker... kram :)
Esmaralda

4 EPM :

skriven

Godmorgon!
Intressant det där med attraktion, ibland undrar jag lite om det även är en färskvara där det vi söker i partner ändras beroende på vart vi befinner oss.

Mitt kommande möte med A:s tös: kan du säga nåt om hur hon tänker mig på mig och min roll? Så jag vet lite vart hon befinner sig.
Jag tänker nämligen att hon är nyfiken och förståndig men också lite skyddad gällande att hennes far träffar någon.

Kram

Svar: Hon är nyfiken och öppen för att se både positivt och negativt... försök gör mötet avslappnat och utan krav varken på dig eller henne.. tänk på att humor är bra och avväpnande.. kram :)
Esmaralda

5 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Är det något speciellt med min dotters aura?
Ända sedan hon var nyfödd har folk lagt märke till henne. Många har sagt att det är något extra med henne, nåt speciellt. Hon hade redan som baby en intensiv blick som om hon lade märke till allt, människor också.

Häromdagen träffade vi en bekant som fick träffa dottern för första gången, och han blev helt betagen i henne och sade att hon är den finaste och sötaste unge han någonsin träffat på.

Har hon något speciellt?


Svar: Ja hon har en stark och lockande aura.. hon har det lilla extra... kram :)
Esmaralda

6 C:

skriven

Godmorgon!
Så sant vad du skriver - jag kan höra mitt förflutna och även i nutid andra i bloggfamiljen yttra ”Ja men..”, ”Fast...”. ”Jag har försökt...” etc...
Exempelvis - gillar man inte vad man ser i sin spegel så ska man först och främst fråga sig själv ”Hur kan jag ändra min attityd?”. Ja, attityden gentemot sig själv!
Ändra utseende? Javisst men har man tänkt på sitt seende på sig själv?
För ett år sedan tog jag ett varv runt min egen axel och var rätt missnöjd (dock kommit långt men var inte riktigt ”där” än).Tills jag fick nog med ”offerkoftan” och bestämde mig för att LEVA och LEVA GOTT 💕🍀
Jag önskar att de som är bittra kommer på sigsjälva med hur tunga de är i själen även inser att det måste bli en ändring för att se något gott 💕🍀💕🍀
Kram!

Svar: Bra och viktigt att du förmådde fatta ett klokt beslut.. kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Är hon seriöst??? Jag chatta med henne i facebook igår kväll... det är kanske grund av jag skriva något att hon blir såhär... efter hon sagt "trött och blöt"?

Du sagt att jag ska var förbereda även försöka var självkontroll. Jag tror väl jag gjorde det men kommer det kunde var balansen i våra relation...

Undrar om vi kan inte ser något mer än så. Med tiden att det visar mer och det berättar själv...

Jag är försiktigt för tänker på min framtiden om föreläsningen.

Men hon såhär??? Är hon seriöst på riktigt?

Om du svarar inte så kan jag prata med T kvinna på onsdag...

Är hon seriöst på riktigt eller något? Du borde ju lita på mig för jag vet vad ska jag gör... det förvånar mig inte alls eller något. Förstår direkt. Men jag är ju förbereda och är självkontroll...

Ha det bra

Svar: Ha fokus på de människor som du connectar med och som det känns bra att prata med och umgås med.. kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Är jag bra på attraktiva? Men beror på vad...

Ha det bra

9 Erika:

skriven

Hej! Jag har precis sökt ett nytt jobb. Tror du att jag har någon chans att få det?

Svar: Runt 50 % är chansen såvitt jag kan se.. kram
Esmaralda

10 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!
Jag har bara en fråga idag.

Var på min behandling igår o det gick så bra o jag var så glad! På kvällen började det ena biverkningarna komma en efter en!
Natten har inte varit nådig!! Tänk att 30% kan få biverkningar och såklart var jag en av dem!! Varför har jag sån otur?? Jag har liksom ingen kraft kvar efter allt jag har gått igenom sista tiden!!
Ser du nån ljusning på min himmel snart😔😢😔

Hoppas så på ett svar kära du🙏🍀✊Kramisar ❤️💜☀️

Svar: Ja, det är tufft men ändå tror jag inte det blir så illa som du just nu rädd för. Du får biverkningar men förhoppningsvis inte av värsta sorten.. styrkekramar :)
Esmaralda

11 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag tror att jag är ganska attraktiv, män (och kvinnor) brukar gilla mig. Jag har lätt att få kontakt med folk och kommer överens med de flesta.

Dock är mitt problem att det så gott som alltid är sådana män som blir intresserade av mig, som jag har svårt att bli intresserad av tillbaka. Och de män jag dras till och känner intresse för, är sällan intresserade av mig på allvar (endast för nån one-night-stand men det vill jag inte ha). Ett mönster som jag inte vet hur jag ska bryta.

Har försökt på alla sätt att ge män som är intresserade av mig en chans, men hittills har det inte lyckats. Det bara fattas något. Och det handlar inte om utseendet, utan den där känslan. Dragningskraften. Eller vad det nu är.

Vad ska man göra då? Då man inte kan tvinga sig att känna något som inte finns?

Eviga singeln?

Svar: Ja, dragningskraften är själva motorn och finns inte den där, då blir det omöjligt att försöka inleda någonting. En del blir snabbt och lätt attraherade och för andra sker det mer sällan... man är som man är... och det enda man kan göra är ju att hålla sig igång ute och träffa så mycket människor som möjligt... kram :)
Esmaralda

12 Godmorgon<3:

skriven

Hej esmeralda, kommer någon märka att jag har missat att fylla i tidennpå schemat?

Svar: Tveksamt men risken finns kan du rätta till det så gör det.. kram :)
Esmaralda

13 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Attraktion, det finns ju mycket som attraherar. Många tittar nog på utseendet först tyvärr men det viktigaste är ju egentligen vad som finns i hjärtat. Vissa mornar kan jag titta mej själv i spegeln och tänka fy fan, hur ska jag kunna hitta nån trevlig man medan man en annan morgon kanske möts av värsta charmtrollet som ler attraktivt mot dej i spegeln. Intressant det där. Den jag har träffat, där sitter det mer i hjärtat samtidigt som han har glimten i ögat men han är ingen hunk. Jag önskar att vi kan komma varann så nära att han får förstå och se hur godhjärtad jag är, för det är en sida jag kan stå för. Ser du oss tillsammans snart där både attraktion och passion får glöda? 🤭
Min känsla säger att det är nära, vad tror du?
Kram🌞🌷

Svar: Jag ser kärlek men inte med vem.. kram :)
Esmaralda

14 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tillägg till min fråga tidigare idag.
Har försökt kontakta läkare fick telefontid 2 ggr o ser nu att de har ringt mig 2 ggr???? Det har inte hörts nånting här o jag provade ringa till just den mobilen från min andra mobil o då hörs det????
Har pratat m sköterskan nu o hon säger att en tfnsvarare satt igång? Märkligt!! Känns som nån är här från andra sidan o ”busar” har jag rätt? Varför vad vill de ha sagt med det inget kul bus alls!!

Kramisar igen fina Es😢🙅‍♀️💜✊🍀🌸

Svar: Jag tror det har det med det rent tekniska att göra, ingenting annat... kram :)
Esmaralda

15 Linda:

skriven

Så sant som det är sagt, attraktion måste finnas på alla plan för att det ska funka, både det inre och det yttre.

Ibland är det svårt att acceptera saker i sitt yttre, men man får jobba på det. Själv är jag kort, under 160 cm, det har tagit mig 40 år att acceptera, någonstans vände det, och nu är jag näst intill lite stolt över att vara liten. Dessutom tror många att jag är yngre än vad jag är, och jag gissar att det delvis beror på min längd, och lite ungdomlighet är väl aldrig fel :)

Men visst finns det saker att jobba på, mest det indre tror jag, det är dessutom den svårare biten.

Undrar över en sak, vad tänker han om mig egentligen? Vet att han nog finner mig fysiskt attraktiv, det har jag märkt å känt, men vad tycker han egentligen, om mig som helhet :)

Nu dags för en promenad i solskenet, det gör under för både kropp och själ.










Svar: Ja, det är viktigt att acceptera och förhålla sig till sådant som man ändå inte kan förändra. Han gillar dig, kram :)
Esmaralda

16 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Erbjudandet min man fick i dag. Är det något vi ska spinna vidare på. Låter spännande. Kan du se om min man skulle trivas, skulle det bli ett bra jobb? Skulle vi trivas i det landet. Vet att barnen vill. Livet är för kort för att inte testa. Vad ser du?

Kram!

Svar: Ja får ni chansen och inte tar den är risken stor att ni ångrar er... kram :)
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Är jag attraktiv? Vad tycker folk generellt om mig? Kram

Svar: Ja, folk har lätt för att tycka om dig.. kram :)
Esmaralda

18 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Min man är en sådan där som alla människor dras till. Han ser bra ut men är inte underskön på något sätt, han slarvar med hygienen, men alla tycker att han är så fantastisk. Han talar heller inte illa om sig själv, och han är nöjd med sig som han är. Visst finns det områden han vill förbättra, men han är nöjd med sig. Bredvid honom blir jag som en grå mus, men det är okej. Jag har inte längre så mycket att säga som jag tyckte förr.
Idag väntar jag besök av en person jag inte träffar så ofta. Varje gång blir jag glatt överraskad, men varje gång upptäcker jag också att jag glömt att den personen är mest intresserad av sig själv och sin egen förträfflighet. Egentligen är han inte speciellt intelligent och han suger SÅ MYCKET ENERGI att jag blir alldeles matt!!!! Till och med flera timmar innan! Nåja, hoppas jag kan bli av med honom fort..

Ha en fin dag!

Svar: Försök att förhåll dig till de som tar för mycket energi.. det är upp till var och en av oss att försöka hitta rätt förhållningssätt även om jag vet att det inte är enkelt... kram :)
Esmaralda

19 Mu:

skriven

Hej esmarslda.

Tack så intressant. Jag är på en god väg men har lite att jobba med. Dock så intressant med själv utveckling.

Esmaralda,
Ser du någon god chans för oss? På det sättet att vi kan bli tillsammans och flytta ihop?

Kram

Svar: Det är möjligt att ni gör ett försök, om detta sker jag ingenting men det känns som om du har en annan vid din sida så småningom.. kram :)
Esmaralda

20 Browallia:

skriven

Tack för bra tips! Just nu känner jag mig lika attraktiv som en grå gammal disktrasa men idag ska jag på återbesök på sjukhuset och träffa min nya läkare. Efter att jag fick en panikångestattack när jag åkte buss i förra veckan så jag har jag bestämt mig för att ta mig råd att åka taxi.

Apropå attraktion, så kan man med hjälp av attraktionslagen få hjälp med attraktionen genom att visualisera sig själv som attraktiv på det sätt man önskar. Viktigt ät att komma ihåg att samtidigt som man visualiserar föreställa sig man känner sig som attraktiv och tacka universum.

Jag har Nyhetsmorgon på tvn samtidigt som jag skriver. Nyss ringde de med Facetime och gratulerade Lasse Åberg på 80-årsdagen. För mig är han för alltid, Trazan. När Trazan och Banane var på tv var jag helt uppslukad och gick knappt att få kontakt med. Kram och kärlek

Svar: Fina Lasse Åberg, ett stort hurra för honom idag på hans dag ! Kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Intresant inlägg Svårast tycker jag är att våga sticka ut som den man är .

Börjar bli jobbigt med denna isolering nu ,saknar att kunna gå och handla Har en bekant på byn som är drygt 10 år yngre och legat i denna förfärliga sjukdom Hon trodde inte hon skulle överleva och sa vad du än gör fortsätt som du gör...
Hoppas det snart kommer ett vaccin...

Enda fördelen är att fler ringer och hör hur det är och man pratar med folk man inte pratat med på länge ..mycket telefonerande blir det

Härlig Tisdag på er alla

Kram Anki med flock

Svar: Ja vaccinet är det vi längtar efter och väntar på ! Och jag har aldrig pratat så mycket på sociala medier som jag gör nu för tiden !! Men saknar såklart irl mötena ! Kram :)
Esmaralda

22 Blyg idag:

skriven

Min man har alltid haft så svårt att uttrycka känslor i ord och jag vet faktiskt inte vad han finner mest attraktivt hos mig, kan du Es hjälpa mig med detta?

Svar: Hela du som en helhet finner han attraktiv... kram :)
Esmaralda

23 Anna E:

skriven

Kommer han höra av sig igen?
Vad tänker Dave nu om oss?
Är det nån ny för mig snart som dyker upp?

Svar: Någon ny kommer... kram :)
Esmaralda

24 Naturvän:

skriven

God morgon!


Intressant ämne, visst vill vi alla känna oss attraktiva. Att vara sig själv och inte försöka efterapa ngn annan är väl bland det viktigaste!

Att lyssna på andra är ett karaktärsdrag som jag uppskattar mycket, det visar ödmjukhet och att man verkligen är intresserad av personen ifråga.

Ja, i dessa Corona tider med kontaktinskränkningar är det omöjligt att knyta nya kontakter. Vet att vi är många som lider, känns oerhört påfrestande! Ensamheten tar på krafterna.

Sociala medier är ju här och är nog så viktigt och hjälper naturligtvis till men kan ju inte ersätta den fysiska kontakten mellan människor.

Ja tills allt rullar igång får man bara kämpa på så gott det går, jobba på sin attraktionskraft så man drar till sig positiv energi. Bara ett vänligt leende, ett God morgon eller hej, kan ju faktiskt lyfta delar av dagen och göra så man känner sig attraktiv och glad.

Har en fråga, fick en bild av en kilt med typiskt huvudbonad framför mig. Kändes som klädsel för säckpipa. Vad i jösse namn? Vad kan det stå för/betyda? Har ingen som helst känsla för Scottland. Lustigt med dessa bilder....ibland tror jag man börjar bli knäpp, men har börjat meditera på mitt favoritställe där jag bor och det känns mkt starkt!

Nehä, nu blir det kaffe , trädgård och cykeltur. Ta fram vårkläderna så känner man sig lite mer attraktiv...…tänk om ändå soulmaten stod bakom hörnet...……….wow!

Ha en fin dag!
kram








Svar: Inte alls konstigt med bilden av kilt.. en gång var du skotte och en väldigt stolt sådan.. kram :)
Esmaralda

25 F:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn.

Svar: Chansen finns absolut.. kram :)
Esmaralda

26 Kvinnan:

skriven

Godmorgon ser du min syster kommer träffa någon snart??

Svar: Kanske inte inom närmsta framtiden med så småningom kommer det någon speciell i hennes liv.. kram :)
Esmaralda

27 Helena Ir:

skriven

:) Vart tog min ungdoms attraktion vägen..då när jag trodde att män växte på träd, som frukter färdiga att plockas :)
Nja, kanske inte riktigt så..men det kändes betydligt lättare..
Numera försöker jag vara den som lyssnar och ev kör med min humor..

Nu i coronatider saknar jag frissan..för det vore nog en del av förvandlingen till bättre attraktion..nej.,jag får nog allt läsa på bättre :)..det handlar nog mycket om eget intresse också ,det som jag inte vet om jag har längre..måtte det komma ett par fina ögon mig till mötes då :)

Ha det så bra!

Kram

Svar: Ja jag avbokade nyss mitt besök hos frissan och leker med tanken på att låta maken gå loss på mitt hår... eller låta det växa vilt.. det är som att välja mellan pest eller kolera... kram :)
Esmaralda

28 Catte:

skriven

Du beskriver det riktigt bra. :)

För ett antal år sen så fick jag rätt mycket uppmärksamhet av killar och det var en period jag mådde riktigt bra inom mig och kände mig självsäker, glad och framförallt öppen för kontakter med andra människor.

Nu när jag under en rätt lång period inte varit nöjd med mig själv och inte brytt mig om att ta hand om mig, så tror jag att jag utstrålar att dom ska hålla avstånd. Känner mig så medveten om det, så visst kan vi själva styra det hela. Sen har jag inte alls bråttom med att träffa någon och tyckt det är rätt skönt att inte attrahera framförallt personer som inte alls är intressanta för mig.

Det här gäller ju inte bara eventuella partnerkontakter utan det handlar ju om alla relationer. Vi både attraherar och stöter bort med hur vi själva ser på oss och mår vi bra och accepterar oss själva så lyser det om oss. ;)

Kram Catte

Svar: Ja man uppfattas som det man utstrålar, så är det.. och därför ska man i första hand ha fokus på sig själv och göra val som man mår väl av.. kram :)
Esmaralda

29 Rebecca:

skriven

Varför är hon så dömande mot mig? Jag har inte gjort henne något? Jag har varit helt öppen och ärlig med min oro för smitta, och hon typ hånar mig för det...fattar inte. Vill hon förminska mig för att mp bättre själv eller?

Svar: Hon är osäker och gör faktiskt mes bort sig själv i detta... ta det inte åt dig.. kram :)
Esmaralda

30 Kram:

skriven

Hej,
Så är det, dina tankar och din självbild styr mycket hur du uppfattas av andra:)
Kan du se hur jag uppfattas som och om det är någonting jag behöver träna på t.ex. i gruppsammanhang?

Svar: Du uppfattas positivt men var inte rädd att ta för dig lite mer.. visa vem du är.. kram :)
Esmaralda

31 Elin:

skriven

Vad brukar folk falla för gällande mitt utseende? Får du in ngt kring det?

Svar: Du har ett vackert och smittande leende.. kram :)
Esmaralda

32 Mh:

skriven

Hej!
När tror Du jag möter min soulmate? Blir det detta året lr nästa år?
Kram!

Svar: Det kan jag inte säga säkert men den rätta kärleken kommer.. och jag kan bara hoppas att det sker snart.. kram
Esmaralda

33 Michaela:

skriven

Så sant men ack så svårt! Jag vet inte om jag är attraktiv men jag försöker i alla fall att acceptera mig så som jag är och tycker ändå att jag är en rätt fin tjej :)

Går detta över Es?

Tisdag och inget åskväder så blir lite löpning in the woods :) Kram

Svar: Du ÄR en himla fin tjej och du blir lätt omtyckt. Det går över !! Bara kämpa och du gör det inte förgäves... kram :)
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Absolut finns det att jobba med, flera kilon ;D,men ja då finns det väl att ta i för karln ;).

Då du låter mannen klippa dig, lova att du lägger ut en bild då Es :).
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, japp jag lovar, oavsett resultat och det lär bli märkligt det där resultatet.. och klippet kommer inte att ske förrän jag inte står ut en enda dag till... kram :)
Esmaralda

35 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, är jag attraktiv på ett positivt sätt för män? Sen jag var liten har jag fått små presenter när vi varit utomlands och blommor på restaurang i Stockholm för gulliga personer tyckt att jag varit söt som socker.
Mamma säger sånt där händer bara dig aldrig mig.
Kram

Svar: Visst anses du vara attraktiv... helt klart.... kram :)
Esmaralda

36 Moms:

skriven

Hej!
Kan du se oss komma i kontakt eller bara något litet någongång igen? 😊💜

Kram

37 MH:

skriven

Hej!
Intressant ämne.
Har inte en aning om jag är attraktiv men ser mej själv som glad o trevlig.
Hoppas att andra ser mej så oxå.
Lägger folk märke till mej?Behöver nog lite bättre självkänsla.

Kram

Svar: Bygg lite på självkänslan, det gör dig bara gott... och du uppfattas allmänt som attraktiv redan nu... kram :)
Esmaralda

38 *:

skriven

Hej

Orolig för min sambo, han mår nog inte psykiskt bra. Och periodvis så pratar han inte med mig.
Har försökt prata med honom och det vill han inte, ibland tar det 3dgr ibland 1 vecka innan han börja prata. Jag blir både ledsen och besviken.

Vad händer ?

Svar: Känns som om han nonchalerar dig... mår han dåligt i sig själv ska han absolut söka hjälp.... kram :)
Esmaralda

39 Agnes:

skriven

Då män tror att jag har pengar, så är det nog det som de blir attraherade av...det, och att jag nog tolkas som en blåst blondin.
Därför är min inställning till män, att de inte är värda mig. Vad ska jag med ännu en trixter till? Jag vet ju vad männen som söker kontakt vill ha...och sedan 7 år så är bron till paradiset riven.

Det jag söker, är en danspartner...men män dansar inte. De som dansar, har skägg o övervikt...och SÅ sugen på en danspartner, är jag inte, haha!

Håll avstånd-rädda liv!

Krams!

Svar: De män som inte blir skrämda av din starka aura... de skulle verkligen gilla de kvalitéer du har.. inte alla förstås men ändå ett antal. Kram :)
Esmaralda

40 Anna E:

skriven

Tack för svar :)

Vad tänker Dave om oss? Hör algeriern av sig?

41 Ghostwriter:

skriven

Du skrev att det givetvis är lite svårare under corona men att jag kommer lösa det - ser det ut som att jag får jobb snart så att jag kan börja? Jag kommer ju inte lösa situationen annars då jag även hört av mig till AF och där tror jag inte det blir så lätt. Jag söker ALLT nu, allt som går och jobb jag borde få. Har bara till sista maj på mig... sen är jag utan inkomst



Kram

42 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Börjar väll kanske kännas lite tradigt såhär.

Ser du någon förändring som är på g?
Kram

43 Helena Ir:

skriven

Kanske att jag till slut sätter en keps på huvudet..eller börjar klippa själv :) Funderar även på att färga håret..en toning, kanske, köpa något med mig från Ica..ett vågspel helt enkelt. Kanske att ide´n med kepsen är det säkraste kortet :)

Kram

44 Michaela:

skriven

Åh tack för de fina orden! Fick tårar i ögonen :) Du har rätt i att jag lätt blir omtyckt och det är något jag är stolt över. Har ofta reflekrerat över att folk ler mot mig när vi möts tex på gatan och många gånger på tunnelbanan så har folk kommit fram till just mig för att fråga om något och några har sagt att de "bara" kände att de ville gå fram till just mig. Samma med patienter. De drogs till mig som humlor till det söta :) Så nånting måste jag "ha" som attraherar på det sättet och man får vara glad för det. Sen att jag har noll attraktionsförmåga när det kommer till män är en annan sak :) Undrar vad min SM kommer falla för :)

Och glöm inte Es att du är fantastisk och att du är älskad av många! TACK för att DU finns❤ .... och tänk till flera gånger innan maken sätter saxen i ditt hår :) Kraam

Svar: Tack snälla :) Du har det där lilla extra som har en lockande effekt på dina medmänniskor och det ska du vara stolt över.. din SM fastnar för hela din person... rejält... kram :)
Esmaralda

45 Robin:

skriven

Hej,
jag träffade en tjej genom en kurs för några år sedan, och det kändes som det fanns något mellan oss. Det kunde dock inte bli något mer mellan oss då pga olika anledningar. Nu har det dock gått några år sedan dess och jag funderar på att kontakta henne igen genom att skicka ett mail eller liknande. Verkar det vara en bra ide, skulle hon uppskatta det?

Svar: Hon skulle nog uppskatta men det verkar som om hon har tankarna på någon annan.. kram
Esmaralda

46 bb:

skriven

Hej


Kommer det bli bättre med arbetet. Bör jag söka ersättning

47 Mikael:

skriven

Attraktionskraft... kvinnor har en förmåga att ge sig på en, snudd mer än lovligt ibland :)

man kan attrahera saker som inte är helt synligt för ögat med

https://youtu.be/7d3R8mPqQ4k

Kram
Mikael

48 Hmmm...:

skriven

Hej Es

Ser du något roligt på väg för mig?
Kram

49 Pia1:

skriven

Jösses 🙏 Läkaren som har avslutat mig var super intresserad idag. Ville faktiskt hjälpa när han läst rapporterna.
Vi hann inte klart så hann inte boka nån undersökning.
Tänker han verkligen ge mig en ny chans? 😐 och kommer han ihåg att höra av sig isåfall? Glad för hans intresse verkligen ❤ men kommer det hjälpa?

Svar: Finns en god chans att han hör av sig och tar tag och då finns en chans till hjälp.. kram
Esmaralda

50 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack för svar o Styrkekramisar kära Es.
Det är kanske så, men när glasögonen faller i golvet utan att något har stött till dem o de faller under sängen. Det är omöjligt att de skulle falla av sig själv där de låg. Jag tolkade som om nån ville ha kontakt o gjorde allt för att jag skulle förstå! Men det gjorde jag inte... ?! Jag lyckades få tag i dem långt om länge för jag behövde de verkligen ☺️🙏
Kram fina du ☀️❤️🙅‍♀️

51 Elisa:

skriven

Hej,
Ser det ut att hända nåt romantiskt för mig i sommar?
Kram

52 Blåsippan:

skriven

Vilket underbart inlägg!
Det där med sund självkänsla är inte alltid så lätt i synnerhet inte efter 23 år tillsammans med en narcissist.
På många sätt är livet just nu bra (så där förståndsmässigt), men ändå känns det riktigt, riktigt jävligt och tungt. Vad händer i mig? Vad ska jag göra? Önskar så att det ska ändra snart för det börjar bli en mara. Nåt gott råd?

Svar: Ja jag får en känsla av att du snart kommer till en korsväg och måste välja och då gäller det att välja rätt.. kram :)
Esmaralda

53 <3:

skriven

Är Y en bra vän? Är hon geniun mot mig

54 Elin:

skriven

Ser eller känner du om jag får ett fast arbete snart med stadig inkomst?

Svar: Ja det kommer men omöjligt att säga exakt när.. kram
Esmaralda

55 Hej :

skriven

Hej esmarslda.

Fortsätter han med henne som ”vanligt”? Fortsätter han med henne fortsättningsvis?
Kram

56 Sus:

skriven

Hej
Karisma.....?
Har jag de?
Love sus

57 sh:

skriven

Hej!
jag har det så tufft ekonomiskt. massa skulder och krediter.
ingen bank vill hjälpa mig.
hur kommer det gå för mig? kommer någon vilja hjälpa mig?
kram!

58 Månskenet:

skriven

Åh, det låter sååå fint. Och enkelt. Sen är man Den Gråa Musen Ingenting. Eller?!
Kram, ha det gott!

Svar: Nej nån grå mus är du verkligen inte och när du inser detta.. då börjar också saker och ting att hända.. kram :)
Esmaralda

59 Mirre:

skriven

Ser du varför han inte hört av sig Es? Är han fortfarande sur på mig...😒
Kram ☀️

60 Missmilla:

skriven

Tycker många jag jobbar med inte bryr sig el håller allt inom sig. Ytliga liksom. Jobbar m en tjej som heter M. Vet inte riktigt vad det är med henne men helt lätt är det inte för min del. Försöker bara vara professionell.

61 Fanny2:

skriven

Jag behöver jobba på att göra mig själv mer tillgänglig. Är medveten om varför jag inte är tillgänglig och det är den sociala ångesten plus min anknytningsproblematik... Det är bättre på att jobba på att bli bekväm i mig själv än att söka kärleken just nu. Människor som är trygga i sig själva har en helt annan utstrålning och mer pondus. Du skrev i min seans att min soulmate är trygg i sig själv och det ser jag fram emot. Osäkra människor som visar det gör mig osäker och får mig att känna mig otrygg i relationer. Det kan gå riktigt fel när man söker kärleken och inte är redo för den...

Tänker mig att jag är någorlunda attraktiv beroende på smak och att min personlighet möjligtvis sticker ut lite. Så får det förstås vara, är hellre omtyckt för den jag är... Undrar förstås vad första intrycket brukar vara. Vad är det första killarna ser när de träffar mig? :)

Tack för svar igår och återigen så är väl allt i sin vanliga ordning... :)

Kram <3

62 Gitt:

skriven

Intressant med vad som attraherar, för mig är det kroppsspråket och det som kommer ut ur munnen :) Humor och intelligens ÄR attraktivt och vinner lätt över ett utseende. Sen vill man så klart att ens parner är hel o ren!

Svar: Håller helt med.. kram :)
Esmaralda

63 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Träffade A ikväll. Vad tycker han om mig? Är han intresserad?

kram

Svar: Jag kan förnimma lite blandade känslor men han gillar dig.. kram :)
Esmaralda

64 MissMilla :

skriven

Klarar sonen teorin körkort i morgon tro

65 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Tyckte att någon tittade extra mycket i affären. Stämmer det?

66 Alie:

skriven

intressant..
Ja, vad är det egentligen folk lägger märke till hos mig?, vad utstrålar jag?
Jag är långt ifrån en person som gillar centrum men jag tror jag har något...
Kram :)

Svar: Javisst har du utstrålning... kram :)
Esmaralda

67 Evelyn mh:

skriven

Hej! Har länge gått olyckligt kär i en kille jag träffade för snart 2 år sedan, han har även känslor kvar men han vill vi ska gå vidare pga tilliten förstördes. Dock har jag länge velat försöka igen. Jag undrar om vi kommer hitta tillbaka till varann en dag eller om det finns någon annan där ute som kommer få mig gå vidare?

//hoppas på svar

68 Månskenet:

skriven

Oj, tack för svaret, Ez! 💕


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: