De som är andliga...

Människor som anser sig vara ”andliga” brukar kunna berätta om de retreat de varit på, om pilgrimsvandringar, meditationer och yoga.

Man kan delta i hur mycket man vill men det innebär inte per automatik att man är mer andlig än de som inte ägnar sig åt  en enda aktivitet av detta slaget

Vi är ju inte det vi gör.

Andlighet är en medvetenhet om vem man är och hur man sedan agerar i den vetskapen.

Man får insikter som leder till att man gör val som frigör.. att man vågar vara modig.. vågar fatta egna beslut och att man står för den man är.

 

Det handlar också om att våga tro på någonting större… som vi inte kan se och inte bevisa.  Att vi är så trygga i oss själva att vi vågar öppna upp och ge oss hän. Att vi vågar utvecklas.

En sann andlig person känner sig själv och är tillfreds på det stora hela och respekterar man sig själv så får man också lättare att respektera andra människor och även de som är olik en själv.

Ska anden kunna vara fri och spirituell behöver du tro på dig själv och känna dig trygg i ditt liv. Tryggheten handlar inte så mycket om hus, hem och äktenskap som den handlar om inre trygghet. 

Du kan vara en sökare hela livet och pröva allt från bergsklättring till extremyoga, frigörande terapi  och du kan   bosätta dig på en alptopp men du hittar inte rätt i livet  förrän förstår att söka inom dig själv

Och för att finna din andlighet behöver du egentligen inga yttre excesser .

 

 

Börjar du med att vara sann mot dig själv, lära dig att lyssna av din inre röst, är förlåtande gentemot dig själv och andra och har en tro där magi får finnas.. då tar du första steget

Att utveckla en andlighet tar tid och jag vet ingen som någonsin blivit helt klar

Livet är för kort för att man ska bli fullärd

Men det spelar ingen roll…. för har man en gång insett att den andliga vägen ger både glädje och trygghet och vågar man släppa taget ibland   - då får man sådan feedback att det blir  svårt att gå tillbaka till sitt gamla velande och orolig jag.

För att få de andliga insikterna behöver man nå en viss medvetandenivå där man gjort sig av med fördomar och förutfattade meningar – och därmed bli mer öppen för intryck.

 

 

 

Alla kan vi nå en viss andlighet och det är inte bara förunnat somliga

Är man synsk som jag så har detta inte särskilt mycket med andlighet att göra

Jag vet synska människor som är stelbenta och mobbande och allmänt otrevliga.

Bara för att man är synsk är man ingen bättre människa.

Hur har ni det med er andlighet,  kära bloggfamilj ?

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Har haft alltid den känsla att jag är en del av andlighet. Är ju försiktigt med vad jag gör när jag använda det. Jag har förmågan medan jag vet inte vilka är det. Ibland kan jag hjälpa andra helt plötsligt av omedvetenhet från förmågan. Jag meditation inte ofta så... jag är nöjda med att jag har kommunicera och kan ser saker och såna i hjärna när jag är vakna och gör något. Jag har var troende på såna sedan jag var barn

Ha det bra

2 Mikael:

skriven

Andlighet, nu blev det...knepigt haha

ABBA Björn och andra har börjat debattera Gud i media, Gud kommer bli populär, igen, flera vetenskapsmän har säkert upptäckt en hel del saker som de inte vill tala högt om men Einstein brukade väl svänga sig med en del uttryck, det gjorde väl Hitler med.

Sadhguru upplevde en del saker som ung när han satt på en sten och tyckte som att det här måste ju hela världen vilja uppleva, för det var så bra! senare kom han till insikten att han var ung och dum, alla i hela världen vill inte uppleva något så fantastiskt, typ :)

Världshistoriens största meditationsevent är nog på torsdag kväll, Sadhguru Mike Tyson och andra ser ut vara med, de siktar på 1 miljard deltagare

Michael Beckwith håller i det hela

https://www.sionearth.com/

#Mayday var rätt finurligt haha

Kram
Mikael

3 Läroliv:

skriven

Jo, lagd åt det andliga hållet vågar jag säga att jag är. Måste och kan inte vara på något annat sätt. Det är trygghet för mig även när livet i sig inte alltid känns så tryggt, och man känner sig skakig.

Ha en fin dag alla.

Kram

Svar: Det var en fin beskrivning.. kram )
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Om jag skaffa barn i framtiden så finns det möjlighet att få en barn som är barn än som mig?

Ha det bra

Svar: Känns som att eventuella barn ligger en bra bit fram i tiden och ingenting som du behöver tänka på än... kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag gör väl bra igår på chatten med B kvinna. Hon märks direkt ju jag fundersam eller trött samtidigt känns som om det har blir fel för jag är låga mot henne. Jag är inte lika ärligt och självklart öppet...

Jag gör väl rätt igår kväll...

Ha det bra

Svar: Du ska vara dig själv och du är en jättefin tjej... sen funkar det inte med alla och så är det bara, för oss alla... kram :)
Esmaralda

6 Mikael:

skriven

Inte om andlighet men vad jag skrattade, nu vet jag vad en del kvinnor gör, löper smått, eller mycket!, amok, kvinnan är bara för rolig :) hoppas den går läsa haha nästan så man skulle fråga, du råkar inte vara singel va?

vad är det med föräldraskapet som plockar fram våra sämsta sidor? 

Jag själv beter mig ju som en pubertal åsna utan impulskontroll.

https://www.svd.se/denise-rudberg-andra-foraldrar-gor-mig-till-en-pubertal-asna

Kram
Mikael

Svar: Underbart !! :) Och det ligger en hel del i det hon skriver, det inser man när man skrattat klart och igenkännande :) kram o tack för att du delar :)
Esmaralda

7 Rebecca:

skriven

Jag är väldigt andlig av mig, i alla fall om jag jämför med andra i min närhet. Jag gillar att läsa böcker om tidigare liv, uppstigningen etc. Samt att jag ska börja meditera mer hoppas jag. För mig är andlighet att hitta sin inre röst och följa den, något jag varit väldigt dålig på. Att sprida sitt ljus i världen och att upplysa andra (jag har inte delat med mig så mycket av min andlighet öppet, något jag vill göra mer också ). Inte psuah det på någon såklart. Sedan är jag förtjust i kristaller :P

Det var faktiskt mitt adliga intresse som fick T att skriva till mig, vi delar det. Så nu har vi skrivits ganska mycket, Kommer vi att ses? :) Går det bra i så fall?

Svar: Vad kul att ert intresse fört er samman och jag tror visst ni kommer träffas och ha mycket att prata om.. kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, har inte tänkt på det så mycket.
Var på HC och en sväng på stan igår. Tyckte en del tittade så mycket på mig. Pappan i trappen med sonen. Var det ngt speciellt igår ?
Ser det ut att bli en fin em / kväll. Kommer J och jag ses.
Blev så konstigt att han inte skrev ngt mer. Hans vän tror det beror på mitt ex...
Har J glömt mig. Vi sågs en kväll i vimlet.
Kram

Svar: Ja det ser ut som om du och J kommer ses.... men så mycket mer ser det inte ut att bli... din kärlek finns hos någon som du inte känner och som du inte träffat än.. kram :)
Esmaralda

9 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda. Fint och tänkvärt inlägg. Jag vet inte hur andlig jag är. Jag tror att jag som yngre var mer andlig - då kände jag också stark tillit och tilltro till hela livet.

Men de senaste åren har jag alldeles tappat bort det. Vilket känns ganska sorgligt i sig.

Jag känner mig numera så olycklig och frustrerad, och jag tror att det beror på att jag inte kan leva det liv jag önskar. Då menar jag inte med hus, bil, eller andra materiella ting, etc utan ett liv i frihet, kunna vara där
jag vill vara (ute i världen), kunna göra det jag vill göra (hjälpa utsatta människor).

Men jag kan inte och det gör mig
så ledsen och frustrerad. Och jo, jag har försökt. Fattar nog att ingen kommer och serverar det på en silverbricka.

Det jag undrar är hur det är möjligt att jag inte alls lyckats med en endaste aspekt trots ihärdiga försök?
Kram,
Jennifer

Svar: Inom dig finns potential och möjlighet att ni i alla fall de flesta av dina drömmar... men tanka positiv energi..se det bra som finns omkring dig och gå inte vilse i det negativa.... kram :)
Esmaralda

10 Skorpan:

skriven

Ingen aning hur det är med min andlighet, men det kanske du kan säga nåt om Es? Att förlita sig mer på någon/något som man inte ser vill jag lära mig. Anser mig inte vara nån kontrollfreak, så det ska väl gå, men då måste jag väl sätta ner mera krut på det, antar jag ;). Kanske nån dag...

Kort jobbdag idag, dag före helgdag, o imorgon ledigt, skönt. Semester varje halvår skulle passa mig, kanske det lyckas nån dag...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag tror du har tänket i dig på något sätt... och att det klarnar allt mer... kram :)
Esmaralda

11 J:

skriven

Godmorgon Esmeralda,
Rädslan och oron över sonen tar aldrig slut. Kommer det gå bra för min son ?
Kram

Svar: Ja det ser ut att gå bra även om det kommer fallgropar längs vägen.. kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Andlighet för mig,det är den där känslan av ett välbefinnande som jag känner inombords. Jag har ett bagage med mig från livet..men något inom mig får mig ändå att må rätt bra! Kanske är det som så att när Fan blir gammal så blir han religiös (andlig) :)..tidigare så väntade jag mig att det skulle hända negativa händelser,nu ser jag framemot det positiva! Och det här är på riktigt! :)

Härligt med solen..skogen nästa..

Kram

Svar: Där satte du fingret på spiken... just att se fram emot det positiva och inte grotta ner sig i det negativa..... det är viktigare än man kanske tror.. kram :)
Esmaralda

13 Vb:

skriven

Kära goda Es!har känslorna förblivit så att han gillar mig mer från hans sida?

Kramar

Svar: Han gillar dig men jag ser inte på vilket sätt.. kram
Esmaralda

14 Tingeling :

skriven

Jag har aldrig sett det så, att man är andlig på det sättet.

Men jag tycker att jag är stark, Jag har alltid tyckt om mig själv, även som ungdom, utom vissa perioder, men i det stora hela, jag har alltid lyssnat på magkänslan och kastat mig ut, ex sagt upp mig från fast anställning utan nytt jobb, jag har alltid rest mig. Tror det också beror på uppfostran och min familj. Och jag försöker göra likadant med min dotter, överröser med kärlek och komplimanger. Vissa säger det är fel, men min dotter snart 7 år är stark, hon säger ifrån, hon är sig själv, självständig, samtidigt ödmjuk, snäll och låter alla vara med i lek i skolan. Jag hoppas hon fått här en bra "grund" och att det håller i sig.

Jag funderade över hur det var när min dotters pappa lämnade mig. Jag hade ingenting, inga pengar, bodde i ghetto område med knarkare och råttor som sprang i väggarna och bilbränder. Hur långt jag har kommit till idag efter 5 år, för jag vägrade acceptera mitt liv så, jag tyckte jag förtjänade bättre, jag gjorde val då som jag inte skulle göra idag för det var rena chansningar, och vissa avrådde mig till och med, men just då var det rätt, för det gjorde att jag är där jag är idag. Även om det tog några år.

Sen kan jag inte ta all cred, för i samma veva hittade jag denna blogg och den (och du) har också hjälpt mig faktiskt!

Har fått tillbaka mitt armband nu från guldsmeden och nu känns det som "mitt" igen och jag har den på mig hela tiden.

Trevlig onsdag!

Kram!

Svar: För dig kommer det naturligt.. du har en stark intuition och vet intuitivt hur du tex ska göra för att din dotter ska växa upp till en stark och kapabel kvinna. Och du tar de möjligheter som ges... vilket är positivt för alla har inte förmåga att se dessa... heja dej som kommit så långt på fem år ! Kram :)
Esmaralda

15 Miltons Mamma:

skriven

Ja men du ser 😁😃
Vad intressant att min upplevelse råkade "uppenbara" sig dagen innan detta inlägg 😃 Det är nog ingen slump. 😊 Kanske mitt inlägg igår var någon sorts ögonöppnare för andra inför dagens ämne.

Jag har ju känt och behövt bekräftelse i flera år då jag varit osäker. Men på senare tid har jag inte haft super stort behov av bekräftelse av andra ( dig 😉) för varje upplevelse. En del gånger behövs det när känslorna sitter utanpå kroppen såsom tex när den lilla kaninunge dog förra året pga att jag var klantig och jag fann en fjäder (som jag fortfarande har kvar) i ett vikt lakan på balkongen. Så uppenbart men där behövdes stöd. ❤️
Och jag är oerhört tacksam för varje svar och stöd 😃

En sak jag undrar, och kanske fler med mig är: Vad är det för SKILLNAD på att vara synsk och andlig? Kan andlighet utvecklas till medialitet?


Jag känner i hjärtat att jag innerst inne är en god människa, även om TANKARNA i bland vandrar iväg som härom dagen när jag ville ägga "skit grannens" fönster. Det stannar ju i tanken. Men fruktansvärt skönt att se framför sig i fantasin hur man kastar ägg, trycker ned hundskit i brevlådan och drar upp alla hennes älskade blommor. 😈Erkänner... Jag ÄR 🙈fortfarande sugen men man ska inte göra något när man är som ett öppet sår och arg. Sug på den sura karamellen ett tag, är den fortfarnde sur om 1v, 1 mån, ett halvår. Är man det så kanske man behöver söka hjälpa på ett eller annat sätt 😃 Då håller man de där "onda" tankarna som något värdefullt. Släpp ut det i universum i stället.

Hur långt kan jag nå i min andlighet? Kanske inget jag får svar på men om man inte frågar så KAN man heller inte få svar. Ibland får man skjuta från höften och testa 😁

Fick en syn i mitt inre att kroppen och hjärnan är "en sak" och andlighet och det spirituella "en sak". De håller inte alltid varandra i handen då hjärnan tar överhanden lite för ofta och inte vågar lita på sin "kompis". Ser framför mig två "personer" som egentligen är samma "person" men där den ena är lite utanför den andra formen.. Hahaha ja snygg förklaring.. Jag kanske får teckna istället 😂🙈

För mig är det trauma som öppnat upp min andlighet. Milton. Och så mycket annan skit både innan, under och efter det.
Finns synska som sagt att jag är en ljusbärare. Och att det går att utveckla mer om jag vill (men jag vet varken vad det är eller hur.. Känner bara enormt mycket kärlek och godhet när jag hör/läser ordet LJUSBÄRARE) Kanske något att skriva om i bloggen 😁

Vad är det som gör att endel blir synska? Och andra inte. Eller jag kanske inte behöver fråga det. 😁 Det var hjärnan i mig som tog över där 😉 ska låta den andra "personen", den andliga/spirituella, kliva in så har jag nog svaret där 😃👌

Jag tror på allvar att Birkan Tore är en ängel 🙈😃 Helt apropå sådär.
Alla synska har egentligen ett "syfte/uppdrag" att på ett eller annat sätt hjälpa andra men alla vill inte och kanske även andliga/spirituella personer har det men inte kommit lika långt i tidigare liv utan fpr arbeta upp sig. Jag kanske blir super medial i mitt nästa liv då jag i detta liv kommit till insikt och jag har många år kvar att utveckla andlighet. Jag kanske är som en sprickfärdig finne när det gäller medialitet inför mitt nästa liv.
Sedan tror jag inte att det alltid är roligt att vara medial. Att se all bedrövelse som skett på en plats, att kunna se "de grå" (förlåt "de grå" att jag tar er som exempel 🙏). Minns att du var någon stans och såg någon grå, mörk massa av ondska. Skulle rent av skita knäck i spiraler om jag såg något sådant. Ignorerar man bara sådant, låtsas som ingenting. Var kommer det ifrån... Är det en massa av ond energi för att det varit så mycket ondska i ett visst område 🤔 Går det att arbeta bort? Eller är den massan fast där i all oändlighet..

Herre jisses.. Mina tankar har vaknat till liv 😂😂😂
Ja jag brainstormar lite 😃 Och skriver lite mycket. Och kommer säkert skriva fler inlägg.. 😁

Kjam

Svar: Synskhet är något du har med dig från början och har ingenting med etik o moral och ett högre inre att göra... en seriemördare kan vara medial tex. Är man andlig så är det ett ljus som kommer inifrån... man tänker och gör gott på olika sätt... man ser sin plats i universum.... och att vara synsk är inte så kul alla gånger.. man får se mer än kanske borde.. och somligt tar tid att bearbeta.. kram :)
Esmaralda

16 Tingeling :

skriven

Bra att Kristove åkte ut igår. Bara Christoffer kvar nu då som jag hoppas åker....!

Svar: Ja, nu i slutet är det spännande :) Kram :)
Esmaralda

17 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag tycker att andligheten i vissa fall har blivit lite sorglig, och då tänker jag på de fall där man lägger in politiska budskap i andligheten. Man far med skrämselpropaganda och korruptionsmisstankar, som att regeringen själv arbetar ondskefullt och emot sin egen befolkning.
För mig är andlighet utveckling. Jag försökte vara "helig" och uppfylld för många år sen och vandra runt som något självlysande väsen. Det funkade ju inte, för varje gång jag reagerade med känslor så rubbades ju det där överheliga lugnet. Skitjobbigt.
Jag vill att andligheten ska vara barnslig, förväntansfull och öppen. Jag orkar inte längre bry mig om att man ska ha en viss form på ansiktet för att vara ett stjärnbarn, och om man är född med månen på ett visst ställe så är man något annat magiskt. Varför inte skapa sin egen magi??? Jag tror man tappar andligheten när man går en massa kurser och lär sig andras andlighet istället för att bara gå ut i skogen och vara mig sig själv.
Jag gillar tarotkort. Den sista tiden har jag ställt frågor om min närmsta framtid och jag får i stort sett alltid samma svar, att min dröm är nära att slå in. Ibland skiljer sig korten, men budskapen går att tolka på samma sätt. Är det så att den dröm jag har kommer att slå in den närmsta tiden??
Kram, ha en fin dag!!

Svar: Ja, jag håller helt med vad det gäller andlighet... i övrigt ser det ut som om din dröm har kommit närmare... även om den kanske inte riktigt fullt ut blir exakt som du tänkt dig.. kram :)
Esmaralda

18 Lotta S:

skriven

Ja, den är det väl nog lite si och så med.. Åtminstone är jag glad att jag inte längre ser det mediala som lika främmande, och att religion inte "funkar" som jag trodde då jag var yngre. Det kändes ju fel att den som inte fått veta om en viss gud inte skulle ha någon chans, och lika märkligt om det skulle krävas insikter i chakrasystem och sånt för att vara andlig: mitt kriterium har länge varit att det också skulle funkat för min jordnära morfar, annars är det något som är fel!
Jag har fått höra att vårt hem kommer att vara en tillflyktsort av något slag, en sorts "round two" när det gäller att hjälpa andra. Kan du se lite närmare vem eller vad det gäller?

Svar: Exakt !! Man behöver inte veta barret om varken chakra eller ärkeänglar.. man kan vara precis lika andlig i alla fall ! Ja, ditt hem kommer spela en roll men jag kan tyvärr inte se mer fakta kring detta.. kanske är det meningen att det bara ska komma när det kommer.. kram :)
Esmaralda

19 C:

skriven

Godmorgon 💕🍀☕️
Kaffet i högsta hugg, i sängen, efter meditation.
Andlighet/spiritualitet är så speciellt. För det är till för alla, verkligen ALLA, och ändå ska den försöka claimas av människan.
Vad jag menar är att bara för att vissa är ”duktigare” på det innebär inte inte att andra inte kan. Och de som anser sig vara ”bättre” pinkar revir för de begränsar möjligheten för andra att komma närmare sin medialitet. Total arrogans -> noll ödmjukhet = blockering av sin andlighet.
För alla kan om man vill. Och det finns ett ”rätt sätt” att ta sig an denna speciella gåva och det är med ödmjukhet och vara öppen 💕
Jag har tagit ett råd från dig att man ska hitta sig en egen väg i andligheten. Har en jättebra kursledare som säger ”så här gör JAG för det funkar för MIG. Sen ska NI hitta er EGNA VÄG”.
Ja, jag har förstått att jag verkligen kan. Och jag är så glad och tacksam över att jag öntligen lyssnar med min kropp och med mitt sinne. Och ffa att få denna överblick när jag kollar runt att det finns så mycket tvekande kring mina andliga medmänniskor för det sätts enorm prestation.
Jag har fått tillit att lyssna på min magkänsla, erkänna bilderna som kommer till mig och ta till mig information men inte ta åt mig 💕
Och återigen - man kan ALDRIG claima andligheten som sin egen, för ingen kan äga den 💕💕

Svar: Det är så sant att alla kan och i detta är ingen bättre än nån annan och ingen äger andligheten ! Och det är viktigt att lära ut med ödmjukhet, så som din kursledare gör ! Kram :)
Esmaralda

20 Hon:

skriven

Godmorgon!
Hur ser det ut att bli om han skulle komma dit?
Kram

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så befriande att läsa <3 Inget krav på att du måste älska dig själv osv utan att förlåta sig själv bla det köper jag !

Befriande är min tillvaro just nu ! Grannen åkte igårkväll iväg över helgen Jippi !!
Var tvungen och gå o titta att det verkligen var sant Takboxen var ju på och jo grinden var stängd
Idag vakna till lyxen ingen granne !
Nu ut på tomten och njuta av friheten !

Kram Anki med flock

Svar: Kan man älska sig själv är det ju bra... men ofta är det bara en floskel som appliceras på massa olika... självrespekt räcker gott.. och njut nu av att vara grannfri - både du och flocken.. kram :)
Esmaralda

22 Miltons Mamma:

skriven

På senare år har jag blivit otroligt ljudkänslig. Vissa ljud irriterar mig enormt mycket och gör ont i både öron och själ.
Prassel med en chipspåse, ihållande/upprepande ljud som sonen gör med munnen eller bippar och trummar med pennor, pinnar etc. Gaaa blir tokig.

Kan det ha något med andlighet att göra? Kanske öppnar upp för andra frekvenser och blir känsligare för vissa saker och ljud. 🤔
Empater är ju otroligt känsliga och mottagliga. Nu menar jag inte att jag är en empat. Utan...men hallåååå... Nu gick hjärnan in igen 😂

Men lika bra att smida medan järnet är varmt 😁😃

* Empater
* Ljusbärare
Skulle vara intressant att få läsa om 😃 Man kan ji googla i all oänderlighet mem det är inte riktigt samma sak.

Jag har en stor fet känsla som säger att flera som frågar i bloggen sitter med svar på sina egna frågor om de stänger av hjärnan och söker inåt. ❤️
Kärleksmässigt rekommenderar jag annars boken "He is just not into you". Helt apropå sådär.


Vet inte varför jag skrev det men tyckte jag skulle göra det. Släpper fram "känslan" lite.


Kjam

23 Kram:

skriven

Hej,
Jag har nog jobbat lite med min andlighet nu när du skriver om det.
Tror du att jag kan se om en människa är pålitlig? Ibland så känns det som att första intrycket säger mycket.


Svar: På det stora hela kan du det... men se upp, ibland feltolkar man och lurar sig själv.. kram :)
Esmaralda

24 Ullegull:

skriven

Hej!
Känner att jag är en stark person som, efter lite ältande, faktiskt tar beslut gällande mitt liv. Sen är jag kanske inte så snäll och förstående mot mig själv men jobbar på det... Så är nog lite spirituell. Känner mig positiv och ser fram emot min kommande flytt. Bara jag erbjuds en lägenhet nångång så jag kan leva mer som jag vill...

Svar: Du är på helt rätt spår... kram :)
Esmaralda

25 Ghostwriter:

skriven

Bra inlägg! Jag brukar väl sätta saker och ting svart på vitt, men kan ändå vara öppen för att inte sätta saker i fack eftersom jag själv inte vill bli behandlad så. Jag anser mig inte kristen, men jag älskar gud och universum och är starkt troende. Bara för att jag inte deltar i kyrkan, tror en del religösa att jag inte alls är lika troende som dom.


Inatt drömde jag om en snok som snabbt slingra sig omkring i lägenheten. Jag var inte rädd, bara rädd för att den skulle bita mina katter. Ormen var liten men snabb och ville inte göra mig illa, bara vara ifred. Jag skulle vara orm-vakt. Helt plötsligt sitter jag vid en man som är snygg men det var inte mer än så. Och det hände massa annat också jag inte kan tyda.

Var det en vanlig dröm eller betydde det något? Särskilt med ormen tänker jag.



Kram

26 Josefine:

skriven

Skulle nog säga att jag är hyffsat andlig. Fördelen med att både vara intro och extro, tittar på en själv då och då.

Är det dags att köpa lägenheten nu?

27 Naturvän:

skriven

Hej!

Så fin du blev i håret, lite vilt o volym i! Händig make du har!

Är väldigt intresserad av andlighet och tror och hoppas jag kommit en bit på vägen.

För mig handlar det om en sorts inre frid, lyckokänsla,kraft, att man på ngt sätt är tillfreds och att man delar med sig till sina medmänniskor i det vardagliga livet.

På det personliga planet märker jag att jag blir mer och mer känslig för energier på platser och runt människor, tycker jag kan hantera det ganska bra. Tankar på positiva tankar om det känns för tungt.

Står lite och stampar för tillfället, kan inte genomföra de val och beslut jag egentligen vill, måste ta hänsyn till det praktiska livet. Smärtsamt, men får ha tålamod och göra det bästa av situationen så länge.

Fått en fin konstbok idag, skall njuta av lite vackra bilder, en kopp kaffe på altanen och sedan blir det barfota promenad på stranden,

En fråga? Är jag lite synsk? har fått o kan få lite info till mig då och då. Det mesta har slagit in.

Ha en härlig dag!

28 Vb:

skriven

Hej E!
Kan han kanske fått känslor mer än vänskap? Ska jag tro på allt han säger till mig eller ska jag ta det med en nypa salt?
Kramar

29 snurr:

skriven

Hej, finns det möjligheter och chanser som jag inte sett och tagit emot? Som gått mig förbi?

Kan du ge något exempel?

30 Lina:

skriven

Godmorgon Es,

Min andlighet är kaos i dagsläget. Känns som jag tappat allt med åren...

Blivit rädd för att ta beslut, för det har alltid blivit stora problem när jag tagit nått. Nu har jag tvingats ta ett större beslut igen och jag är orolig att det ska skita sig. Att jag kommer stå utan lägenhet & allt pga att ekonomin kommer påverkas.
Jag har blivit så negativ och i stort sett tappat hoppet att det kommer bli bra. Hade stora drömmar, nu känns dom längre bort än någonsin. Försöker få hjälp, men det dyker alltid upp någonting som försvårar det.

Är tvingad att söka annat jobb och tänker, vem vill anställa någon med det bagaget jag har...när mitt nuvarande arbete har problem med det.

Känner mig så uttömda. Vill inte må såhär, men vet inte vilken energi jag ska ta ifrån längre för att vända på skutan.

Tappat tilliten till framförallt killar, även många andra.

Igår kväll kände jag att jag inte kommer fixa det här. Känner mig så otroligt ensam och trött. Jag har några få runt mig, men egentligen bara min mamma jag träffar/pratar med.

Jag har tappat mig själv...

Kram❤️

31 Kristin:

skriven

Etter at jeg ble ensam med mine hunder og oppholder meg mye i skogen og for meg selv, har jeg fått en god indre ro, som jeg ikke hadde tidligere. Dette gjør at jeg føler meg mer i kontakt med meg selv, noe som også gjør at jeg føler at jeg kan ta i mot gode råd. Jeg har også følt en god del i det siste, som viser seg å stemme. Dette gjelder også mennesker som står meg nære. Kommer det opp ubehagelige ting, ja, kjære Esmaralda, jeg forsøker å benytte min "stoppknapp", slik du fortalte meg. Tusen takk for det gode rådet.
KRAM!!!

Svar: Ja. stoppknappen är viktig.. man måste vara den som styr :) Kram :)
Esmaralda

32 Sessan:

skriven

Jag har förknippat andlighet med att vara strängt religiös, vilket jag inte är. Men kanske är jag andlig.. Söker och tänker. Har försökt göra gott i livet. Min omgivning har inte alltid förstått och jag har fått ta mycket skit och även mött riktig ondska. Kanske beror hjälpandet på att jag har ett högt IQ/EQ och kan se längre än näsan räcker. Eller kanske pga tidigare liv. Det har fallit sig naturligt att hjälpa även om jag nu medvetet försöker tänka mer på mig själv och de mina. Kanske har jag fått några karmapoäng? även om det aldrig varit mitt syfte. Vet inte om jag är speciellt ljus eller har något särskilt inre ljus.
Medial verkar jag inte vara - även om jag tycker att det är spännande.

Ser du något särskilt eller bra Es, det har varit en så jobbbig vinter/vår.


Svar: Ja andlighet har ingenting med religion att göra !! Det har varit jobbigt men det vänder.. ganska snart till och med.. kram :)
Esmaralda

33 Mia:

skriven

Min intuition och godtrogenhet/naivitet krockar med varandra ofta. Intuitionen som säger åt mig att jag får passa mig för en människa, å andra sidan vill jag inte vara dömande innan jag gett personen en chans.

Intuitionen har alltid rätt. Fick lära mig det via en ganska stor läxa som jag ännu återhämtar mig från. Alla har vi väl vår väg... Jag tror att jag har fått en kontakt med min/mina guider... antingen det eller så håller jag på att tappa vettet. Jag ser inte någon men känner det. Kan inte beskriva det men jag är enormt lugn de gånger som jag tror mig få in intryck av dem. Ibland händer det att jag får intryck om något jag bör tänka på när jag står upptagen med något helt annat. Andra gånger när jag tänker/rör på något kan jag få in budskap kring det, ibland konstiga. Som nu för några månader sedan när jag hade beställt en tröja i present till exmaken. Stod och undrade när den skulle vara framme med posten. Får en bild av mig och honom osams och får till mig att dagen då tröjan kommer är vi i ett stort bråk. Rätt som det var kom tröjan några veckor senare och vi var väldigt osams. Nu är vi skilda pga. andra omständigheter. Jag vill inte påstå att jag är medial då jag inte kan hantera "det inkommande" riktigt. Jobbar med att hitta min avstängningsknapp. Tar in för mycket av andras känslor, blandar ibland ihop dem med mina egna. Trivs bäst ensam. Vet knappt någon, möjligtvis en person, som jag kan vara med länge utan att bli tömd på energi.

En annan gång för 3-4 år sen när jag var 23 år blev jag trött på att aldrig ha blivit utbjuden på en middag av en man. Jag frågade Gud högt rätt ut varför och om jag verkligen förtjänar så lite enligt honom att jag aldrig ens stött på en enda man som åtminstone frågar mig om han får bjuda ut mig på middag. Jag blev lite smått irriterad... men rätt som det var, dagen efter, kom det fram en man i ett café som frågade om jag hade en mobilladdare. Det hade jag, därefter frågade han ut mig på middag?! Första gången i mitt liv. Jag blev helt paff. Såklart började tankarna "tänk om han är den rätta" men jag såg rätt fort att vi var lite för olika. Men kul var det.

Ha en fin dag,
kram

Det lustiga är att hur många gånger jag än får bekräftat att

34 EPM :

skriven

Godmorgon!

Är väl andlig ibland, ibland bara ytligt nervös och otrygg men försöker och lyckas alltmer med min inte trygghet.
Upplever dock en otrygghet då jag släpper in någon. Som nu. När jag släppt in A...
Orolig över en mamma till hans dotters bästis. Jag upplevde en avoghet mot mig när vi sågs. Tror att hon sett på A med annat intresse. Nu ska de iväg med döttrarna (ena tjejens present till den andra) och jag känner en oro jag inte vill känna.
Har jag rätt i min känsla kring mamman? Behöver jag vara orolig? Tänker att A älskar mig, inte henne...
Kan du lugna mig här...?

Kram

35 <3:

skriven

Hej Es, är det någon idé att jag lämnar in en del kläder jag rensat ut till butiken jag tänker på så de kan sälja dem ?
Kram

36 Dalkulla :

skriven

Hela jag är en stor andlighet. Jag läser mycket om andlighet osv. Jag vill också har lugn och ro i livet. Inga störande ljud. Tror samtidigt ju äldre vi blir, mer förändras man som människa. Söker tystnaden så mycket det går. Har inga problem med att var tyst i några dagar, utan mobil, tv-ljud osv. Istället ljuder stilla musik i mina öron, musik som är balsam för min själ. Att ständigt var på språng, stressa halvt ihjäl sig, skulle snart knäckt mitt liv i småbitar. Jag styr över mig själv, jag väljer och utgår efter det. Vill jag var tyst då är jag det, vill jag prata då gör jag det. I det stora hela förfogar jag över det som är jag. Är social men, inte 23 av-24.

Kram

Svar: Bra, du har hittat dig själv och har en förståelse för vad du behöver och då är mycket vunnet.. kram
Esmaralda

37 ängeln:

skriven

Jag är andlig och har varit det så länge jag kan minnas. Jag är också väldigt känslig och känslosam. Kan knappt lyssna på musik utan att börja gråta och skolavslutningar ska vi inte prata om... Jag tror att det är meningen att jag ska hjälpa andra människor, inte med stora saker utan små bekymmer. Healing ligger mig varmt om hjärtat och det skulle jag vilja lära mig mer om. Kram

Svar: Och du har en hel del healing inom dig redan.. kram :)
Esmaralda

38 rosviol:

skriven

Härligt inlägg, har en känsla att kommentarsfältet kommer svämma över med diverse utlägg/anknedoter/tankar&funderingar/frågor=mkt intressant att läsa :)

Och vad är andlighet för mig? Direkt tänker jag på något religöst och kvävande även om så inte är fallet då det är något mer personligt och ja.. Andligt är insikt och lärande där inget är mer rätt eller fel än något annat, lite som att vandra på olika stigar i varierande landskap och väder, vi är alla vandrare och sökare i en värld fylld med kaos lycka och smärta men det är upp till oss själva att finna trygghet och mening i oss själva än att söka den utanför.. Vet inte varför jag skrev det sista sådär, det bara blev..

På tal om andlighet och tro så skulle jag vilja ge ett boktips oxå.. "Kristendom för ateister av Olle Carlsson"
..riktigt läsvärd och intressant på många olika sätt och är svårt att sammanfatta den mer än att det är en berikande och stimulerande bok, den manar till reflektion och omvädering bla.. Och måste ha varit något utöver det vanliga att ha en präst som calle i kyrkan när han var aktiv..

En fråga oxå innan jag avrundar..

Är det bättre att stanna kvar där jag är nu eller söka mig vidare till något eget? Tänker lite mer långsiktigt och vad som kan vara mest givande och bäst för mig själv.. Om det nu inte för luddigt formulerat dvs..

Tack och ha en fin dag 🌺

Svar: Du kommer fatta ditt beslut när det är dags och det ser ut som om du söker dig till något eget... kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Blir ruinerad med alla extra utgifter som nu dyker upp spec med ett ex som inte betalar det han ska.. Kommer jag att få mina pengar nångång, eller är det jag som får stå för fiolerna?

Kram Skorpan

Svar: Räkna med att det kan dröja innan pengarna kommer och kanske bara en del kommer dessutom.. kram :)
Esmaralda

40 smulan:

skriven

God morgon.
Sonen fick ny medicin för ett tag sen, är glad och mer öppen, men blir speedad och upptrissad. känns ändå som att han behöver något för att komma ner, kommer det någonsin att bli bättre får han ny medicin?
Orkar snart inte mer är så slutkörd och känner att jag inte räcker till :(

Svar: Jag tror att medicinen kommer modifieras till han mår bra på den. Be om hjälp när orken tryter.. kram :)
Esmaralda

41 Michaela:

skriven

Jag vill vara andlig men vet inte om jag är det :) Är i alla fall intresserad av universum och tror på en högre makt , änglar mm. Jag har varit dålig på att tänka positivt efter alla motgångar i mitt liv och det är nog inte så konstigt men nu tränar jag på det varje dag samt att tycka om och acceptera mig själv. Att det ska vara så svårt men skam den som ger sig :)

Inatt hade jag en riktig mardröm. Fick nått fel på blodet och de tvingades söva ner mig i två dygn. Ingen sanndröm hoppas jag! Nu såhär med Corona och allt!

Redan onsdag och långhelg väntar. Ha en härlig dag! Kraam

42 Nenna:

skriven

Hej Es,

Det är stärkande att veta att man är del av något större.

Hur vet man att man är redo för ett förhållande? Det känns som att jag är det, men vad kan man annars göra för att bli det? För mig känns det som att jag väntar på rätt person 💛

Kram 🤗

Svar: Ja att ha ro i själen och väntar tyder på rätt mognad för ett förhållande.. kram :)
Esmaralda

43 Helena Ir:

skriven

Tack :)
Nu har jag givit mig på mitt hår,med klippning..lite här och lite där..än så länge är det långt..vore nog svårare att klippa till en kort frisyr. Många av landets kvinnor och män får en ny talang efter det här..övning ger färdighet :)

Kram

Svar: Ja eller hur... det är riktigt spännande :) kram
Esmaralda

44 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att få dela föräldrarskapet tillsammans med en partner?
Kommer en partner för mig och blir det något dem närmaste åren?

Kommer det bli elände och misär för mig och mina barn?
Kram

Svar: Nej elände och misär tror jag inte alls att det blir.. och så småningom finner du en fin partner också och det blir tvåsamhet. kram :)
Esmaralda

45 Bb:

skriven

Hej E,

Kan du se oss få någon typ av kontakt igen? Det har nog aldrig slutat såhär illa
Kram!

46 Hej:

skriven

Hej esmarslda.

Ser han ut att ha några speciella känslor för mig?
Kan han tänka sig att satsa på mig?Kram

47 Evig:

skriven

Jodå, jag tror att jag har en ganska stor portion andlighet inom mig, i alla fall har jag ett stort intresse.

Det är spännande att du skrev om detta idag, då jag i flera dagar har tänkt att ställa en fråga till dig. Jag sökte nyligen ett arbete på en myndighet där en pojkvän som jag var tillsammans med 1987-1988 jobbade. Han dog tyvärr alldeles för tidigt 2016. Han var en stor kärlek och det tog mig många år att komma över, men med tiden återfann vi en vänskap och kunde prata ut om saker och ting, även om vi inte hade kontakt som man har med sina vanliga vänner, om du förstår vad jag menar.

Nu har han sedan flera dagar tillbaka kommit starkt i mina tankar och han dyker även upp i mina drömmar. När jag vaknar och somnar om, återkommer han i drömmen. Drömmen är förenad av en känsla av rädsla och kärlek, så jag kan inte riktigt tolka vad det är han vill förmedla till mig, men jag förstår att det är något han vill. Jag har aldrig tidigare varit med om att jag har tänkt så intensivt på honom eller att han ska ha kommit i mina drömmar.

Kan du känna av vad det är han vill säga mig?

Kram Evig

Svar: Jag tror faktiskt bara att han vill att du ska veta att han är med dig.. när det är extra motigt ger han dig stöd... så öppna upp och ta emot.. kram :)
Esmaralda

48 Hanna:

skriven

Hej!

Jag ser mig själv som andlig, mest för att det alltid har intresserat mig och att jag inombords känner en sorts värme när jag tänker på det. Så har det varit ända sen jag var ett litet barn, men då kunde jag inte alls sätta ord på det. I hela mitt liv har jag också haft en dialog i mitt huvud med ”någon”. Det känns som om det finns någon som lyssnar, man kan ju fundera över vem? Andlighet för mig är också något som man kan söka tröst och styrka hos. Hade jag växt upp i en religiös familj så hade jag sagt att jag tror på Gud. Spännande är det också eftersom det alltid finns något att utforska.

49 Min familjemedlem :

skriven

Vad är det min lilla tjejmedlem vill ha/behöver?
Jag städar bättre i lådan, jag har provat lite sand och mycket sand, städar noggrannare i hemmet/badrummet överlag och blir ledsen att hon ändå bajsar i duschen. Även fast lådan är ren & torr.

Eller är det inte ens lådan, utan hon är orolig eller att hon får för mycket mjuk mat att hon inte hinner till lådan? Jag brukar ha lådan nästan på samma plats hela tiden. Hon bajsar ju i duschen bredvid lådan..Det tar på min ork också när jag inte vet vad jag gör fel!



Kram och tacksam för hjälp om du kan känna något kring henne

Svar: Finns en hel del kattmänniskor här på bloggen så jag hoppas någon av dem kan ge dig råd.. kram :)
Esmaralda

50 sp:

skriven

Hej, känns som hon har något emot mig, kan det stämma?💜

51 Smöla:

skriven

Andlighet är något vackert som leder till utveckling och trygghet!
Trygghet kommer från ditt inre jag. Du kan tro att du har trygghet med hus, partner och materiella ting, men är du inte trygg i dej själv så uppskattar du inte den materiella tryggheten på samma sätt om du hade känt tryggheten i dej själv.
Jag har det andliga i mig, önskar jag hade mer. Men det har varit en lång väg och utveckling. Och jag märker hur mycket man jobbar med sig själv, sin egen personliga Utveckling! Och det är då du hittar dig själv och ditt inre jag. Tryggheten och intuition!
Jag är alltid öppen, har inte lärt mig hur jag stänger ner, så jag är ju hela tiden känslig för energier och ofta trött. Men andligheten får mig att vara trygg och det är jag tacksam över:)

52 Lilla m:

skriven

Hej Es!
Får jag min chans snart med det jag hoppas på?

53 Linda :

skriven

Jag har länge haft en känsla av att jag har lite av ett sjätte sinne/lite synsk.. kan ofta känna på mej saker. Sambon tror inte alls på detta utan hävdar att jag bara har god intuition, 😀 jag tror i allafall på
Både och 😀💗

Svar: Ja det gör jag också :) kram
Esmaralda

54 <3:

skriven

Hade planen gått bra för mig och M?
Kommer det gå bra

55 Agnes:

skriven

Är jag andlig? Känner jag mig andlig? Ingen susning, då jag knappt ägnat en tanke åt, att jag skulle kunna vara andlig.
Har väl blandat ihop det med att vara "religiös" antar jag, o som ung var jag så totalt antireligiös som det gick att vara, utan att bli "bränd-på-bål", haha!

Strävar jag efter att ses som andlig? Inte speciellt..är fullt upptagen med att vara mig själv. Eller att bli en mer tolerant människa. Eller som sagt, bli Agnes 2.0!

Läste att Helena Ir oxå kände till Martina Johansson! Härligt o roligt att få veta att fler känner till henne!
Har ju som sagt en del betänkligheter ang ketokosten. Likaså gällande mitt älskade kaffe. Men känner att suget att bli en Agnes 2.0 nog kan överbrygga mina betänkligheter, haha!

Lite tankar som en annan bloggägare har, ang Paolo kontra en annan man:
https://bloggbevakning.se/2020/05/20/hur-tanker-ni-om-det-har/

Håller med...hur kommer det sig att vissa människor skall hudflängas o vändas ut-o-in på, när en del får leva vidare tystnad?
VD:n "vet" jag vem det är, och det sorgliga i det här är, att om nu polisen hade varit en smula mer "påhugget" så kanske kvinnan överlevt.

Nu ska jag iväg till gymmet...har ingen lust, men måste då jag anser att jag behöver träna. Varje gång hoppas jag att det ska vara roligt...det har jag hoppats ändå sedan jag började "gå på gym". Typ sedan 80-talet. Kanske hittar jag lusten idag? Eller nästa gång? Eller nästa år?

Kanske när jag tagit det första steget på den vingliga vägen mot Agnes 2.0?

Kram!






Svar: Japp visst har du tagit första steget. det gjorde du genom att bli medveten och fatta ditt beslut... och andlighet, jodå, visst finns det i dig.. kram :)
Esmaralda

56 F:

skriven

Hej esmarslda.

Verkar han ha bestämt sig ? För att han ska eller inte ska bli tillsammans med mig?
Kram

57 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomiddag käraste Es!

Ja Andlighet är något som jag har haft sedan barnsben! Jag älskar att finnas där för alla och har Empati o förståelse för alla människor o försöker se det goda o positiva i allt🙏 Att lyssna o kunna ge goda råd, ett leende o en kram är för mig viktigt! Tyvärr kan man ju inte kramas i dessa tider men ett äkta o varmt leende fungerar också bra! Jag kan ju både se o höra o känna av o har en mycket god intuition! Att vara Ljudbärare är en vacker gåva o den vårdar jag ömt. Jag är sååå tacksam för Livet❣️

Kramisar o massor med Ljus🌞❤️🙅‍♀️

Svar: Kram :)
Esmaralda

58 Bellagio:

skriven

Jag vill se mig som andlig. Det är ju ett positivt epitet :). Känner dock igen mig i beskrivningen om personen som testade en massa saker utan att landa. Där kan jag vara. Men jag tror samtidigt att jag har landat i att jag BEHÖVER nya erfarenheter, utmaningar och roligheter för att må bra. Det handlar inte så mycket om ett sökande efter rätt grej, bara att få göra.. Hoppas du förstod min snurrighet, haha.

Svar: Exakt.. och du ska göra det du känner att du vill.. det är din tid nu att pröva på.. kram :)
Esmaralda

59 Barbie:

skriven

Kära goda E!
Kan du möjligtvis se att han har annorlunda för att han har hört något? Eller vill han ta distans? Vet inte vart det lutar åt? Jag blir förvirrad!
Kramar

60 Läroliv:

skriven

KRAM.

61 Vb:

skriven

Jag känner mig lite nere för att jag ser att han har förändrats kanske inte i sina handlingar men sättet och betee sig på att han tex är lite elakare men har det med hans kompis att göra ? Har hans kompis lagt en kommentar som har smittat av sig till honom? Kramar

62 Lydia💕:

skriven

Andlighet känner jag bara om jag går in i en kyrka tänker på min mamma o pappa då att de har det bra där dom är lite sorgligt blir det då men hoppas dom är med mig iallafall❤️
Nu långledigt hoppas på lite kul och trevligheter och kanske en överraskning
Lydia💕

Svar: Visst är de med dig - och med massor av kärlek.. kram :)
Esmaralda

63 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag hoppas du kanske kan svara på min fråga idag:
Vi försöker överrösa ena tiken med så mycket kärlek vi bara kan. Förstår ju att hon sörjer över sin kompis/kusin men
kommer hon komma över sorgen eller kommer hon sörja ihjäl sig? Kram Zoey 💕

Svar: Hon kommer över sorgen och det vänder och när det vänder ser det ut att komma hastigt.. kram
Esmaralda

64 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag hoppas du kanske kan svara på min fråga idag:
Vi försöker överrösa ena tiken med så mycket kärlek vi bara kan. Förstår ju att hon sörjer över sin kompis/kusin men
kommer hon komma över sorgen eller kommer hon sörja ihjäl sig? Kram Zoey 💕

65 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Esmaralda. Att leva som man inte vill tar på livskrafterna och livsglädjen.
Ser du om nästa jobb är inom den bransch jag önskar, eller något ditåt?
Kram,
Jennifer

Svar: INte 100% men åt rätt håll i alla fall.. kram :)
Esmaralda

66 Ma:

skriven

Hej esmarslda.

Jag är 31 nu hur ser chansen ut att jag får ett till barn med en partner innan jag blir 35 år?
Kram


Svar: Chansen finns.. runt 60 % , minst.. kram :)
Esmaralda

67 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Du såg bröllop för mig runt min 40 årsdag, ser du de fortfarande? Kram 🐝

68 Vb:

skriven

Hej Es!

Kommer det vända snart att må bra igen ? Kramar

69 Mg:

skriven

Hej!
Så risken är liten att jag blir uppsagd?
Kram!

70 Grannar:

skriven

Kommer de som stör flytta (för jag antar att jag kommer behöva störas så länge de bor här)....Jag orkar inte med ljud och det förstör allt jag "jobbar med" hemma. Vill bara flytta härifrån men det är svårt. Kul och ha tak över huvudet men så mår man ändå dåligt pga grannar. Känns så meningslöst


Kram

71 Lenafena :

skriven

Intressant som vanligt! Det mest irriterande är att vissa man mött sett sig som ”förmer” än andra. Vackrare, smartare och framför Allt mer upplysta....och så mycket mera värda..... Har sett riktiga skräckexempel på gurus IRL som varit farligt narcissistiska. Jag sover otroligt mycket...har massor av drömmar...känner mig lite som törnrosa som sover i 100 år...fast idag är jag ju en gammal tant....vill bara säga egentligen att jag håller med dig i din text. Du är en sällsam kvinna! Kram

72 Snödroppen:

skriven

Hej hej!

Jag är inte synsk eller andlig så vitt jag vet, kanske nån lite gnutta men inte mycket. Däremot pratar jag med änglarna och ber dom om hjälp och ge mej råd, hoppas dom lyssnar...
Fick det efterlängtade besöket igår, kommer han vilja träffa mej mer nu?
Nyss inkommen från en dag i strålande sol, helt underbart🌞
Kram kram🌼

73 <3:

skriven

Tack för svar kära Es.
Det tror inte jag heller att J är min kärlek.

Någon speciell som man ska titta efter ikväll mån tro ? Kommer ngn trevlig man fram till mig och A ikväll.
Kram

74 Tjejen :

skriven

hej e!

Kan du möjligtvis se om han har blivit påverkad av någon eller han blir såhär när han gillar någon? Han säger det.. ska jag lita på hans ord? Kramar

75 Jer:

skriven

Jag har en bekant som är väldigt andlig och han älskar att tala om andliga ting. Jag har upplevt att han blivit lite frustrerad av mitt totala ointresse. Yoga, karma och diverse andlig visdom ät inget för mig. Det är fint att det ger honom och andra något stort och lyckosamt. Men jag föredrar världsliga nöjen och kärlek. Böcker och katter, vin och en kvinnas hår. Ett jordfast och trögt kreatur är jag. :)

Svar: Man är inte andlig bara för att man kan massa andliga termer.. andligheten bor inom oss och man kan som du ha helt vanliga intressen.. kram :)
Esmaralda

76 Michaela:

skriven

OMG! Jag missade klippningen igår! Vilken grej :) Blev mycket bättre än jag trodde. Han är ju duktig karln din :) Nu har du en frisör där hemma om nöden kräver. Kram :)

Svar: Japp, det blev inte så tokigt som jag misstänkte det kunde bli.. kram :)
Esmaralda

77 AnnaK:

skriven

Varför vill han göra det så tydligt att hans kollega har noll intresse för mig? Inte som att det är något jag funderar över.

Kram 🤗

78 MissMilla :

skriven

Hej kommer den blåa bilen ska se på i kväll vara bra? Min son vill köpa

79 RÅD :

skriven

Fick erbjudande för jobb och undrar om jag lyckas få något annat innan dess också? Man börjar tydligen sent, så jag vet inte hur sommaren ska lösa sig för mig som du såg?



Kram från en vilsen

80 Alexandra:

skriven


Hello Es, you did it again.

Där satt skåpet, det är precis skulle så.

Älskar din klarsynthet , ditt direkta sätt, ditt mod och din ryggrad.

Älskar!

Es for president!

PS. Om jag tittar på nationen i helhet just nu tycker jag att vi alla ( en för alla , alla för en) beter oss som ouppfostrade snorungar som inte har fått känna på motgångar och som tror att även hälsa går att köpa på burk.

Jag tycker att motgång skapar karaktär och visdom.

Peace, love and understaning, EN för alla , ALLA för en. Vi är aldrig bättre än den svagaste länk i dessa virus tider.

Svar: Kram :)
Esmaralda

81 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig så besviken på min dotters gudföräldrar, hur totalt ointresserade och oengagerade de är av henne. Ångrar så att jag valde dem.

Borde jag ta upp det med dem eller bara låta det vara?

Kram

82 Ali:

skriven

Både du och Nettan säger jag har det i mig, och ja det tror jag. Har dock ej utvecklat detta..

Just nu säger min magkänsla att avvakta detta besked på uppdrag jag fick, är besviken hur det hanterats.
På fredag får jag besked från någon annan och hoppas jag kommer bli erbjuden något som passar?
Jag kommer väl iväg?
Kram

83 Eva:

skriven

Fint skrivet. Jag har blivit väldigt snäll mot mig själv. Tycker att jag duger och är bäst. Jag är säker på att någon från andra sidan har fått mig att känna så. Plötsligt en dag framför spegeln kände jag att jag var både snygg och bra:)) "Någon" tyckte att jag skulle ha den känslan. Och den känslan har suttit i sen dess. Jag känner mig trygg i mig själv och känner att jag har "någon" med mig väldigt ofta. Jag tycker väldigt synd om folk som inte gillar sig själva. Jag älskar mig själv och tycker att jag är jättehärlig:))))))) Hur kan man inte gilla mig liksom:)) svårt att förklara för att inte låta självgod och kaxig. Tycker väldigt mycket om din blogg, dig hade jag velat ha som granne. Tror vi hade haft det kul:)))))

84 Browallia:

skriven

Jag känner att jag inte har full koll vad som menas med att vara andlig men så här fungerar jag :)
Min fulla övertygelse är att universum åtminstone har ett finger med och styr det som sker i våra liv via våra tankar och attraktionslagen.
Att vi lever flera liv och befinner oss i en annan dimension mellan liven har alltid känns naturligt och självklart. Jag har varit skeptisk till att vi har änglar som vakar över oss men genom att göra de övningar som du lärt ut om att få kontakt med sin ängel så är jag sen flera år övertygad och numer både förnimmer jag min ängels närvaro och blir allt bättre på att ta till mig budskapen han ger mig.
Jag har fått till mig några få varsel som visat sig stämma. Men det har varit flera år i mellan dem. Min son och mitt X tycker jag är läskig eftersom jag nästan alltid känner av när något med dem inte är ok. Det har massor av gånger hänt att jag inom mig ser någon av dem framför mig samtidigt som jag får som en stark känsla av att jag måste höra av mig till dem men vad det handlar om får jag aldrig till mig. Det som de tycker är läskigt är att jag alltid ringt för att kolla läget innan de hunnit ringa mig och berättat vad som hänt. Det har aldrig slagit fel, utan varje gång har det varit nåt som har hänt dem men än så länge inte nåt riktigt allvarligt.

Mitt band till x:et är både speciellt och starkt trots att det alltid varit svajigt mellan oss så har vi efter snart 6 år inte lyckats bryta bandet någon längre tid utan alltid dragits tillbaka till varandra. I mina seanser har du sett honom som en möjlig livskamrat men det har inte varit helt klart ännu utan att det skulle avgöras om vi klarade av att ta oss igenom en prövningens tid. Vi har inte träffats på ett halvår men nu har han hört av sig och föreslagit att ta en fika, jag trodde jag var klar med honom men nu vill jag verkligen träffa honom trots allt det negativa som varit men jag håller lite på fikat för att han inte ska tro att jag kastar mig i famnen direkt. Ser du honom i min framtid?

Kram Browallia

85 Fiskaren till Helena lr:

skriven

Jag skulle kunna rycka in och klippa lite, har klippt syrrans pudlar så erfarenhet finns och jag är en baddare på lejonfrisyr....men en sådan kanske inte önskas ? En fin helg tillönskas.

86 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har skriva två a4 papper och skicka till henne. Så hoppas vi pratar genom om det och förstår hon? Eller behöver jag förklarar extra?

Ha det bra

87 Till Michaela:

skriven

Märkligt, jag hade en likadan dröm ! Andreas.

88 Mikael:

skriven

Kan inte sluta skratta åt kvinnan som ska kasta stolar och skicka orangutanger på whatsapp haha!

Får man vara sådär rolig i en dagstidning i Sverige?

Hade det varit min fru hade jag nog köpt blommor åt henne och gett henne en puss, för sitt lidande med föräldrar haha

Don’t get me started on the vitt vetemjöl :)

Själv skrattar jag åt att jag känner mig lite som en oskyldigt förbipasserande, som Fluffys busschaufför Dave

https://youtu.be/F7b4R445iA8

som ser hur ni gör i Sverige och får skäll av border patrol för kommentarer i bloggen :)

Vad ska vi annars ha de här plattformarna till? Om inte skriva? Kan ju i stilla undran fundera över, kvinnor tar då om inte annat till penna i stort och smått, i media nuförtiden, och kastar stolar, kanske bättre de håller sig i pressen än på riktigt! :)

Kram
Mikael

89 Mirre:

skriven

Jag ser mig själv som en ganska om inte väldigt andlig person.. Precis som någon annan skrev så är andlighet för mig som en slags trygghet, dit man kan vända sig.
Älskar att bara sitta och reflektera över livet i skogen haha underbart☺️

Kära Es, jag vet att du har svårt att se När någonting kommer att hända. . Men jag hoppas bara att jag möter en fin kille snart. Hade verkligen behövt det nu😞
Ser du om det är en bra idé att hänga med ut på fredag? Eller blir jag bara besviken.. kram💛

90 Ghostwriter :

skriven

Fick erbjudande för jobb och undrar om jag lyckas få något annat innan dess också? Man börjar tydligen sent, så jag vet inte hur sommaren ska lösa sig för mig som du såg?



Kram från en vilsen

91 Helena:

skriven

Så intressant läsning du är så klok! Jag kämpar lite med det här framförallt i sampel med andra människor. För många saker som är självklart för mig är rena gojan för andra.. Och jag kan säkert uppfattas som ganska udda emellanåt. Så det är lite som att jag får gömma undan den sidan av mig själv ibland (eller snarare ofta!). Man lär sig väl med tiden. På jobbet är jag kompis med en tjej hon är väldigt annorlunda än jag. Jag tror hon har en del andliga gåvor eller snarare kanske nån slags intuition, men hon är nog inte riktigt medveten om det eller vad det är. Vi har lite svårt att kommunicera emellanåt, hon har blivit arg på mig och jag har fått anpassa mig en del efter henne. men jag ställer upp på det, för det känns som hon inte riktigt kan förstå mig eller hur hon själv skulle kunna anpassa sig.

92 TILL ANDREAS ( NR 87 ) :

skriven

Ja verkligen!! Hur är det möjligt? / Michaela

93 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Du såg bröllop för mig runt min 40 årsdag, ser du de fortfarande? Kram 🐝

94 Alex :

skriven

Hej Esmeralda,
Har sökt ett par jobb. Har jag den minsta chans på något av dem?
Tack!

Svar: Ja, särskilt ett av dem.. kram:)
Esmaralda

95 Gitt:

skriven

Ja vad är andlighet? Det är nog upp till varje person att identifiera vad just dennes andlighet är. För mig är det när jag har kontakt med mitt inre jag, är i fas så jag kan känna in andra väsen. Alltid på ett positivt sätt. Är avstängd just nu av någon anledning men tidigare kände jag in mer från andevärlden, bara att det fanns något som hälsade på. Vi hade besök av en busig ande förr, hon kunde stöka till i köket, slog i skåpsluckor och gömde våra saker på konstiga ställen. :) Barnen och jag fick säga till att hon skulle vara tyst när vi ville se på tv eller sova. Vi har någon på jobbet med som tittar på oss när vi sover, men hon går iväg när vi säger till och en annan som klöser vissa av våra ungdomar. Försöker lära ungdomarna att säga till på skarpen och ofta funkar det. :)

96 Helena Ir:

skriven

:) Fiskaren,,hör av mig då,om jag önskar en sådan frisyr :)

Vet du mannen..trevlig helg till dig också!

97 Boudica:

skriven

Skulle vilja säga att jag är rätt andlig utav mig, men utan att springa runt på olika kurser å dylik. Har en hel del andliga böcker som jag tycker skulle vara intressanta att läsa men nog bara någon enstaka procent som faktiskt är läst! Stenar dras jag naturligt till från barndomen, möjligen tidigare liv. Blir det för mycket åt New Age hållet så drar jag mig ifrån, det är som du säger, andlighet är mest inom oss. Har haft flera tidigare liv som jag verkat andligt i stort å smått enligt dig, det är kunskap jag skulle vilja dra ifrån dessa liv!

Jag tänkte, i seanser har du skrivit att min aura är stark, ljus och glänsande, som gör att många får positiv uppfattning utav mig, kan inte du skriva ett inlgg om olika sorters auror som du ser hos kunder och hur de kan påverka dem?

Healing är något jag skulle vilja utveckla, och en kollega har verkat rätt nere på senaste tiden, är det så? Så funderar på att testa sända healing nu när jag har långledigt. Mer för att öva. Har jag goa chanser att ge någon effekt? Eller slösar jag bara av min energi om jag skulle göra det?

KRAM!

Svar: Jättebra tips att skriva om auror.. det kommer ... kram :)
Esmaralda

98 Helena Ir:

skriven

ANKI, du som gillar vargar..min äldsta dotter skickade en bild på en varg som hoppar över ett dike,ute i Roslagen,några mil från Norrtälje trakten.,någon km från där hon bor,.hon hade fått den skickad till sig..häftigt!

Kram

99 Hedwig:

skriven

Jag har börjat tro att andlighet egentligen främst har med jorden att göra. Många ´andliga´ personer tror att de vet hur saker och ting ligger till men det enda som man faktiskt kan vara säker på är på det som sker i sin egen närmiljö. En andlig person är någon som inte drar sig för att undersöka jordelivet, är kritiskt inställd mot samhället och tar sitt ansvar för sig själv och omgivningen. Han/hon låtsas inte vara bättre än andra, tror visserligen att det är mer mellan himmel och jord men använder inte luddiga etiketter som ´indigo- eller kristallbarn´ utan är snäll och hjälpsam, intresserad och har en öppen syn. En andlig person är en livsforskare. Jag har blivit mindre godtrogen men samtidigt mer andlig med åren känner jag.

Svar: Och du känner så jäkla rätt... kram :)
Esmaralda

100 Fiskaren till Helena lr:

skriven

Jag bidar min tid och får hoppas att lejonfrisyr blir på modet... ha en trevlig helg :)

101 Till Michaela:

skriven

Hej igen, jag vet faktiskt inte hur det är möjligt men det hela triggade mig i alla fall att gästblogga om något annat men ändå som jag tror inom samma genre och Ez har lovat att publicering sker i morgon. Det är mycket mellan himmel och jord som man inte riktigt förstår sig på. Kram :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: