Taskig smak.....

Jag blir så irriterad !!

Somliga serier börjar så bra.. som  sista säsongen av  American horror story på Netflix… och så efter ett par avsnitt spårar det ur fullständigt.

Hur svårt kan det vara ?  

Känns ju som om jag skulle kunna skriva det bättre själv ! 

Sen å andra sidan väljer jag nog lite märkliga teman på mina serier och filmer.

Det jag tittat på senast är: Selling sunset,  Worlds most wanted,  The rain,  Alias Grace, Love in the spectrum,  hotellkampen och Hjördis !!

Är inte detta dålig smak så vet jag inte !!!!

Jag antar att det är jag som måste skärpa till mig och inte Netflix !!

Ofta tittar jag på några avsnitt och sen tappar jag intresset.

Dessutom gillar jag sånt som knappt någon annan gillar.

 //Derek//

Jag älskar Derek och övertalade maken att se ett avsnitt och han fattade nada och undrade vad i hela friden som var bra med detta !! Jag har älskat vartenda avsnitt och är lite kär i Derek !

Vad det gäller filmer så kollade jag nyss på  Joker .. en misslyckad komiker med psykiska problem… och den filmen  kan jag faktiskt rekommendera.

 

 

Sen gillade jag Welcome to Marwen som handlar om en konstnär som tappat minnet efter ett överfall och skapar en miniatyrvärld för at hantera sitt trauma

Ingen annan gillar den filmen !!  Jag lovar !! Se den inte !

 

Jag får väl helt enkelt bara acceptera att jag har usel smak när det gäller underhållning… en annan är ju uppväxt med typ Kiviks marknad på den tiden det begav sig och tälten  Tophat och Colorado ..  som bjöd på avancerat kopulerande på scen, det var marantapastorn Målle  Lindberg, det var fakirer, ormmänniskor och  det var romska damer som spådde och aldrig lämnade tillbaka växel på sedlarna de fick… det var fylleri och slagsmål och vilt raggande !!

Så jag menar, vad kan man förvänta sig  med sådan kulturell bakgrund ??

 

 

Kram & kärlek

1 Ghostwriter :

skriven

Du är ju varken doktor (i den bemärkelsen) eller ett test... men tror du att jag kan ha blivit gravid?
Har mått konstigt och ja jag vet inte




Den filmen jag absolut inte skulle se ska jag ge en chans. Han är nämligen en av mina favorit skådespelare! Jag gillar också ”dålig smak” 😂 Har även kollat på Gift vid första ögonkastet Sverige, Norge och England. Gillar nog mest dokumentärer, kärlek med drama i (spänning) och fastnar främst vid serier där dom gjort bra manus, spel, skådespelare och hur de filmar....






Kram

Svar: Gift vid först ögonkastet... börjar men se sånt kan man inte sluta... farligt !! :) Tveksamt, känns inte som om du är gravid... men snart vet du... ta en test... kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Finns det möjlighet att jag kan träffa J honom igen? Idag känner jag mest längtar efter honom...

Hoppas på att få ses och förstå på riktigt vilka vi har ju relation för varandra...

Finns det möjlighet att få träffa honom igen?

Ha det bra

Svar: Ja möjligheten finns men det känns inte som om det blir något mellan er... kram :)
Esmaralda

3 Livsturisten:

skriven

Men så bra! Lite filmtips...ska välja nån av dom nästa gång jag kollar Netflix. När jag var sjuk förra veckan tittade jag på serien "Frikjent", den är på lagom spänningsnivå för mina nerver hahaha dessutom är ju norrmannen där förbaskat snygg.😅😅
Kram!

Svar: Den serien har jag aldrig hört talas om... fast norska språket gillar jag :) Kram :)
Esmaralda

4 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon..
När jag växte upp fanns det bara det pappa ville se på tv.. Jag hatade tv och när jag flyttade hemmifrån var jag totalt tv fri..
Nu finns det tv där jag bor och på den är det bara fotboll.. (skrik skrän och så tråkigt)
Jag och tv har fortfarande ingen bra rellation..
Jag går ut i skogen.. På klipporna vid havet åker skidor.. Skriver målar.. Har aldrig provat tv ordentligt.. Sedan har jag så dålig humor.. Tycker det mesta är tråkigt.. Tittar dock på IQ.. Brittisk tv..

Jag vill flytta..
Nuuuuuuuu!!!!!

Nu är alla papper till transportsryrelsen inne.. Nu vill jag ha mitt körkort.. Pronto.. Jag har inga medicinska hinder.. Om de nu inte ger mig körkortet blir jag tokig.. Då är det bara djävulskap..

Till helgen blir det fiber och kablar i skogen.. Och så lite zippline..

Sedan ballongflyg.. Det ska bli så kul..

SAGA och EllaBella önskar alla en fantastisk dag.. Spinn kurr voff och massor av slaskiga slickar.. Stor puss till MG.. Och grattis i efterskott..

Stor kram och kärlek.. 💕




Svar: MG tackar och tar emot och pussas tillbax !! Själv får jag erkänna att jag tittar mer via datorn än på TV:n... fast somligt ser jag och maken tillsammans... som Idol... kram :)
Esmaralda

5 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Härligt att få sig ett skratt på morgonkvisten, tycker inte du har dålig smak och kiviks marknad har jag aldrig besökt men som du beskriver den hade det säkert varit en upplevelse! Man har ju hört talas om evenemangen där nere!

Kram

Svar: Ja fast nu för tiden är det ju rumsrent och som vilken marknad som helst... annat var det på den tiden det begav sig.. kram :)
Esmaralda

6 Lilla m:

skriven

Hej Es, får du någon känsla kring L? Verkar han vara reko kille?

Svar: Ja han verkar helt okey men har sina sidor som vi alla har... det kan bli bra men inte självklart... ser en del olikheter mellan er..kram :)
Esmaralda

7 Maria:

skriven

Tycker inte det är konstig smak du har :) ser just nu säsong 3 av Westworld, den är superbra, lite matrix-känsla. Kram

Svar: Den serien älskade jag !! Kram :)
Esmaralda

8 Lotta:

skriven

Det är bra att gilla olika. Jag varierar mig beroende på vilket humör jag är på, men ändå svårt att hitta något bra på Netflix.

Jag skulle frågat denna fråga i seansen men det blev inte så. Provar här istället...Undrar om min son kommer hitta nya vänner på den nya utbildningen. Just nu känns det riktigt mörkt och han hittade inte till aktiviteten igår. Så ledsamt det blev. Kommer allt bli bra för honom så han får kompisar att umgås med?

Kram L

Svar: Ja, bara han själv gör sig lite mer öppen så kommer han hitta vänner här.. kram :)
Esmaralda

9 2020:

skriven

Rekommenderar Lucifer på Netflix! Han är djävulen själv och har lämnat helvetet och bor nu på jordelivet bland alla människor. Låter konstigt men den är såååå bra och han är så rolig😊

av nån anledning kommer han med nån ursäkt att han är trött varje gång jag vill ses. Känns som att han blir lite osäker när han själv inte kan stämma av träffen? Stämmer känslan eller e han bara trött varje gång 😅

Svar: Jamen den har jag sett och den är helt okey :) Din känsla stämmer. kram :)
Esmaralda

10 Barbro :

skriven

Hej Esmaralda!

Ja det är tur att vi alla har olika smak och tycke.

Jag har ett litet mysterium. I lördags fm när jag skulle gå ut med min hund, så hittade jag en blomkasse med en Kalamonche i utanför min dörr.

Ingen lapp i kassen och ingen har ringt på. Utan någon har bara ställt en blomma där.
Frågan är bara vem?
Jag har inte fått något svar då jag försökt fråga runt. Inte ens på Facebook.

Några tror att det är ägaren till hunden som anföll min hund för drygt 1v sedan. Min hund klarade sig helt oskadd, tack o lov. Men jag föll i gatan o skadade arm och lår, inga frakturer som tur är.
Men den hundägaren är lite speciell och inte den trevligaste så jag har svårt att tro att det är hon.

Kan du känna in vem som ställde blomman utanför min dörr så där i hemlighet?

Kram
Barbro

Svar: Får en känsla av att det är en kvinna.. men ser inte vem.. kram )
Esmaralda

11 Helena Ir:

skriven

Underhållningen var en annan typ, när vi växte upp.

Just nu ser jag första säsongen var "Barkskins" på Viaplay. Fin natur,indianer och nybyggare på 1600-
talet.

Ha en bra!

Kram

Svar: Den ska jag kolla upp... kram :)
Esmaralda

12 Jossan :

skriven

Godmorgon

Idag är en sån dag där jag känner att jag bara vill ligga kvar i sängen och sova...

Spenderade hela kvällen hos T igår. Det var riktigt mysigt.. Jsg frågade om han berättat om mig till sina vänner och det hade han. Han hade även berättar för sina föräldrar.. Det känns ju positivt 🥰. Han kollar på mig så som ingen annan kollat på mig förr.

Är rädd att jag är påväg att bli sjuk.. Börjar då känningar i min hals...

Kram

Svar: Idag är det grått och regnigt och blir inte riktigt ljust och man skulle kunna sova bort dagen !! T har känslor för dig, absolut, kram :)
Esmaralda

13 Lenafena :

skriven

Jag skall kolla Joker! Låter som ett ta tips. Själv väljer jag friskt också men det är många filmer jag knappt ser hälften av. Har samma princip som når jag läser böcker-har jag tappat intresset efter 50 sidor så fortsätter jag inte i hopp om att det skall bli bättre.Mitt tålamod sträcker sig en kvart. Serien Rita har jag alltid gillat-tänkte faktiskt på dig när jag såg den. En underbart härlig kvinna som går sin egen väg alltid på de svagares sida. Hur ser min aura ut idag? Lite mindre deppad? Försöker ta hand om mig som du sa men lätt är det inte!

Svar: Jag tycker det märks att du försöker ta han dom dig... fortsätt så.... du är på rätt väg... kram :)
Esmaralda

14 Tiss:

skriven

Hon har tystnadsplikt, den hålls väl?

Svar: Ja det tror jag helt säkert, kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Smaken är som baken..gillar oxå Derek...Har nu en dansk period älskar Rita sett Hjördis och precis tagit mig igenom Borgen Jag är lite av en periodare ;-)
Kivik på 70-talet härligt fritt vågat Var glad att du fått uppleva den .

Kram Anki med flock

Svar: Jag hade också en dansk period och såg typ allt :) Tänk att du också gillar Derek !! Kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, vi har nog inte helt samma smak på serier 🙈
Just nu är jag nöjd att kolla på morden i Sandhamn. Längtar nästan till att Glamour ska börja som man kan slötitta på. Serien är så dålig att jag inte kan låta bli att titta.
Vet inte hur jag ska förklara det här med A. Han öppnade upp sig som aldrig förr igår. Med minnen han aldrig pratat om som är jobbiga för honom. Sen i helgen när vi var så nära och somnade medans vi tittade på varandra. Vilken känsla och efter det så kom fjäril fram som varit borta.
Börjar han känna att det är vi och vill försöka satsa på en framtid ? Är han lite kär i mig ?
Jag tror han blev lite rörd av kransen jag gjorde igår 😇
Kram

Svar: Kriminalserier är nog det enda som jag varken ser eller läser ! Men det gör maken. Han gillar just morden i Sandhamn. Och mamma har följt Glamour i hur många år som helst nu. :) Ja jag tror han är lite kär i dig men han är ingen enkel nöt att knäcka.. kram :)
Esmaralda

17 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Jag gillar också allt möjligt märkligt på Netflix, senast kollade jag på Indian Matchmaking och tyckte den var helt intressant.

Fina Esmaralda, i slutet på 2019 då jag frågade på bloggen hur mitt 2020 såg ut, så trodde du att det skulle komma med en hel del positivt. Tycker detta året varit så himla tungt och svårt och ser ingen ljusning. Vad för positivt var det du såg för mig?
Kram,
Jennifer

Svar: Jag hoppas ju att det fortfarande kan komma något positivt.... kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Smaken är som baken ;). O alla kan knappast tycka om samma sak.

Själv följer jag inga serier o filmer jag helst tittar på ska vara romantiska, hur trist är väl inte det. Har svårt att tro att mannen skulle gilla den typen av genre? Fast då kanske min filmsmak ändrar då romantiken träder in i mitt liv ;). Eller ja, vad vet jag om han är nån romantiker? Stringisar behöver han inte använda ;D går bra med helt vanliga kallingar...

Tisdag o fysioterapi, får se vad terapeuten säger, färdig för graven kanske ;). Pillren har hjälpt lite o det är ju bra. Med fysisk styrka behöver jag få till övre partiet, benen får ju sitt då jag trampar...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nej jag tror inte heller att han är så mycket för romantiska filmer...och tacksam att han slipper string är han också ! :) Lycka till på fysioterapin.. kram :)
Esmaralda

19 Cecilia:

skriven

Selling sunset upptäckte jag i fredags och på två dagar hade jag sett alla säsonger. Ops, jag som tänkte ha en produktiv helg kunde inte slita mig ifrån allt drama och alla drömmiga hem. Såg att kardashian serien fanns på Netflix nu (dock bara de gamla säsongerna), men det kanske är too much haha.

Känns det som att tjejerna eller nån av dem vill komma? Kramar

Svar: Kardashians är too much till och med för mej !!! Ja, de ser ut att vilja komma... kram :)
Esmaralda

20 Rebecca:

skriven

Blir min flytt på jobbet bra och kommer det kännas bra framöver på jobbet generellt? :) kram

Svar: Tar lite tid innan du landar helt men det ser ut att bli bra, ha positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

21 Krystyna:

skriven

Jag ska träffa en man i helgen, kan det bli bra ? kram

Svar: Nej, jag ser en varning här så ta det varligt.. kram:)
Esmaralda

22 Panik:

skriven

Hej!

Blir det nytt jobb snart?

Kram

23 Dunegull:

skriven

Tittar väldigt sällan på tv. Hinner aldrig men känner inte att jag saknar det heller. Tittar jag så är det på bäst i test och mästarnas mästare.

Ser du mig fortfarande få en ny tjänst detta året? Rädd att månaderna bara går.

Kram

24 F:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler 👶 barn ?

25 Lotta S:

skriven

Det är ju inte helt lätt för min man och mig, inte så mycket kommunicerande t.ex. som jag skulle önska, men i synnerhet under coronatiden har mys framför TV-serier varit en fin tid. Och är fortfarande, så tacksam för det!

26 😸:

skriven

Kommer pusi hjem igjen snart? Har han det bra?

27 Louise:

skriven

Jag tittade på "våra bästa år" i flera år. Man kunde missa ett halvår men ändå komma in i det igen för inget hände.🙈
Lucifer försökte jag mig på men det var inte min smak. Jag älskar Angel,Bones,Once upon a time,Fuller house. Sämsta serien jag sett var en tv-serie i tre säsonger Salem hette den. Så dålig.

Samtalet gick bra igår och med tanke att dottern har svårt för matematik så kan det vara så att hon har dyskalkoli. Det kan vara så och imorgon ska psykologen komma ut till skolan. Sen tar vi det där ifrån. Pratade med hennes lärare igår också och det var ett bra samtal. De ska ta tag i mobbningen och hålla ett extra öga på pojken som är på henne.
Idag var hon sur när hon gick till skolan. Hon verkar ha fått något för sig att hon har ont i magen i huvudet gör att slippa gå till skolan och möta sin mobbare. Men det brukar ju gå över i skolan. Jag vet inte alls hur jag ska kunna jobba för att få henne att tycka om att gå till skolan. Jag pratar och hon lyssnar men det blir tårar och magont på morgonen.
Hon säger att hon är trygg i skolan men det känns inte så.
Jag hoppas hon kommer ur den där tvånget snart. Vill ju inte att hon ska gå om åk.4.

Kommer det ta lång tid innan hon kommer trivas i skolan igen? Jag som mamma blir bara ledsen när hon inte vill gå till skolan.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar


Svar: Bra om hon kan prata med skolpsykologen, hon kan behöva lite stöd från en utomstående för att komma på rätt köl med måendet och skolan igen, kram :)
Esmaralda

28 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att få tillbaka en tjänst på rituals där jag jobbade tidigare?
Kram

29 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Synd att han inte vill ha strings ;). O visst använde jag såna också i tiderna,nu är det för jobbigt att gräva fram dem bland allt fett som satt sig på ens skaft ;D. Tror inte han vill göra det heller...
Kram Skorpan

30 Mimis:

skriven

Hej!

Kommer jag ut i arbetslivet snart?? Känns verkligen tungt har tappat tron på framtiden.

Kram

Svar: Ja du kommer ut i arbetslivet igen, kram :)
Esmaralda

31 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du ett fast förhållande för mig? Det är vad jag önskar och vill ha...
Kram

32 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att vara tillsammans med k de närmaste åren och flera år framåt? Är det så det ser ut att det varar så?
Kram

33 Mus:

skriven

Hej Esmaralda.

Drömmer om en man som jag umgicks med för ca 10 år sedan. Har inte träffat honom sedan dess. Men drömmer om honom ganska ofta och förstår inte varför.
Ser du varför jag gör det?
Brukar den här mannen tänka på mig?
Kommer han att kontakta mig?
Kram

Svar: Ibland fastnar man i något som varit... jag ser inte denne man i din framtid och du hade inte blivit lycklig med honom så försök släpp.. kram :)
Esmaralda

34 <3:

skriven

Tack för svar kära Es.
Exakt så är det med honom ingen lätt nöt att knäcka.
Han är så omtänksam och go mot mig så jag känner mig mer och mer trygg med honom.
Räddade mig i lördags och kom på två röda och hämtade mig 🙏🙏
Är det hemmamys hos mig som behövs i helgen för att få skutan och kärleken framåt?😍 tror det är ett måste nu.
Kram

Svar: Ja, nu kan det vara din tur att bjuda till lite extra :) Kram :)
Esmaralda

35 Till Jocke:

skriven

Haha! Vi är mogna i siffor men fortfarande unga. Vi får slå ihop våra 40 års fester :) När fyller du?

Du kan alltid testa att dra på dig ett par string en hel dag så får du svaret på hur det känns :)

Kul att du läser mina inlägg. Visste inte att de är intressanta för andra :)

Har för övrigt Skype om du vill prata där istället.

/ Michaela

36 Browallia:

skriven

HÖG igenkänning i dagens blogg, jag är lika dan med filmer, serier och böcker. Min smak skiljer sig ifrån det som de flesta gillar och när jag provar något nytt så måste jag fastna med en gång annars tröttnar jag snabbt. I somras pratade en väninna om en spansk serie på Netflix som var sååå spännande, La casa De papel om ett stort gäng rånare som gör en kupp mot landets myntverk. Jag gav serien en chans och till min förvåning var första avsnittet riktigt spännande, men redan efter halva andra avsnittet tappade jag intresset. För mig blev det riktigt rörigt att hålla reda på vem som var vem i gänget och vilken som skulle göra vad för att lyckas med kuppen.

Har du sett den lite udda filmen, The lady in the van med Maggie Smith i huvudrollen?

Grått och regnigt idag, perfekt väder att fortsätta röja upp här hemma. Jag börjar komma in i det nu och för varje dag inser jag att jag har mer ork och klarar fokusera allt längre stunder, tjohooo! ;) Inte långt kvar nu, har du börjat packa inför smålandsresan? Kram Browallia

Svar: Jag älskade " The lady in the van" och Maggie Smitt är en av mina idoler !! Nix, jag packar väl som vanligt is sista minuten.. på söndag förmiddag.. lär mig ju aldrig att vara ute med sånt i tid ! Kram :)
Esmaralda

37 AnnaPanna:

skriven

Halloj!

Ez, du MÅSTE kolla på två norska serier! Dag och Norsemen.
Dag är en motvillig parterapeut med social fobi och en febläss för friterad mat och bacon. Lite svart i sin humor men så hysteriskt rolig!
Norsemen är en vikingaparodi där bara sättet de pratar engelska på gör den värd att se.

Må så gott!

Anna

Svar: Det kan vara något för mig... serierna är noterade !! Kram :)
Esmaralda

38 Michaela:

skriven

Netflix har jag inte men på TV följer jag kriminalserier, reality tex Bonde söker fru, Greys Anatomy och Glamor som din mamma Es!! Inne på typ 15e året nu :)

Drömt mardröm där jag hölls fången och drogad i ett hus och försökte ta mig därifrån. Hua! Inga varningar runt mig hoppas jag?

Regn och IKEA med mamma och brosan då min kran till handfatet i toan har pajjat.

Ha en bra dag och hoppas att du gillade stridspiloten igår i Idol :) Kram

Svar: Bonde söker fru har jag sett en hel del av också :) Mysigt med Ikea... jag har bakat bullar och hur det gick får du se på bloggen imorgon !! Stridspiloten var ju ögongodis men jag föll inte riktigt för hans sång.. gillar en annan typ av röst... kram :)
Esmaralda

39 Maddelito:

skriven

Hej ez!
Vilket passande ämne till det jag ska skriva om. Jag är en person som tittar väldigt mycket på serier men ibland händer det är jag verkligen fastnar för en skådis och blir liksom lite besatt av honom. Nu sist tittade jag på black sails och där fastnade jag för en super snygg australisk kille. Nu följer jag honom typ överallt där man kan följa och det är så löjligt egentligen för jag vet att vi kommer aldrig träffas. Jag vet att vi aldrig kommer bli ett par men ändå finns där en del av mig som inte slutar att hoppas.

Varför är det så?
Vi kommer ju aldrig att ses?

Kram och ha en bra dag

Svar: Nej ni kommer inte att ses.. kanske är det lite enklare att bli kär i en rollfigur... är ju kravlöst... och inte heller är det ovanligt.. kram :)
Esmaralda

40 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej!
Gillar du spänning? Då kan jag rekommendera "Zoo", om du inte redan har sett den? Sist jag kollade så fanns den på Netflix. Finns den kvar så kolla på den!

Den är jäkligt spännande och handlar om djur över hela världen som börjar attackera människor. Zoologen Jackson Oz försöker komma fram till orsaken bakom djurens plötsliga förändring.

Varje avsnitt stannar när de är som mest spännande att man bara vill se nästa avsnitt för att se hur det gick. Första och andra säsongen tycker jag är bra men den tredje och sista verkar det som om det har spårat ut lite och slutet är visserligen dåligt, men jag tycker ändå serien är bra och värt att se.

Nagelbitare från början till slut!
Kram Zoey 💕

Svar: Nu har jag noterat ZOO !!! Tack :) Kram
Esmaralda

41 Bvp:

skriven

Hej,
Kommer min ekonomi bli bättre? Måste jag söka ett extra jobb?

42 Jeanette:

skriven

Har fått svar på min jobbansökan och tjänsterna gick till andra sökanden.

Får fortsätta harva på timtid, blir stressigt men men inget att göra.

Önskar dig en fin fin dag!

43 Bvp:

skriven

Hej,
Kommer min ekonomi bli bättre? Måste jag söka ett extra jobb?

44 She:

skriven

Hej,
är det en bra idé att vara ärlig om mina fobier för min lärare, eller ska jag ta det med nån terapeut istället?
Kram

Svar: är det relevant för din situation i skolan ska du tala om det... men annars ska du prata med terapeut där du kan få hjälp, det känns viktigt, kram :)
Esmaralda

45 Tingeling :

skriven

Tittar inte på Netflix. Jag har inte tid. Tittar ibland på serier men då slötittar jag från typ 4an. Ska skaffa sådan tjänst när jag har tiden, just nu finns den inte. Jag både pluggar, jobbar ibland, träffar vänner, och sen allt som runt omkring när man är ensamstående, gå med dottern till fritidsaktiviteter, tvätta, städa, laga mat.

Har dock börjat läsa böcker igen lite smått (istället för att titta på serier). Har verkligen saknat det. Har inte gjort det sen jag fick barn. Men nu läser min dotter själv och vi kan sitta på varsin soffa och läser 😀

En kompis har bjudit med en annan person/tjej när vi ska träffas med barnen. Jag har inte förstått deras relation, allt är märkligt och min vän gör märkliga val. Handlar det om att hon inte klarar av sitt barn själv? Eller ville personen bara följa med för att det skulle bli trevligt? Eller vad handlar det om.

Kram!

Svar: Du kommer nog snabbt att skapa dig en uppfattning - det är ingenting märkvärdigt, kram :)
Esmaralda

46 Anna.L:

skriven

Hej! Jag har antagits till en distansutbildning, matematik nu undrar jag om du ser ifall 50% Dvs. 10 veckor eller 75% dvs. 6 veckor takt passar mig bäst? Kram 💕
(Tänker på hälsa och motivation)

47 AnnaK:

skriven

Oj, vad jag känner att jag slösar bort mitt liv. Har slutat lyssna högt på musik som jag alltid gjorde förr. Minns att min mamma sa när jag blivit sambo...-oj vad tyst det blivit här. Ligger aldrig i sängen och läser längre då det stör eller så kan inte jag fokusera pga tv.n. saknar ett välstädat hem och ett sovrum värdigt en vuxen människa. Halva rummet ser ut som ett tonårsrum. Känns som att det alltid kommer vara såhär. Fast jag hoppas innerligt inte. Är ju nåt fel på mig som inte lyckas ta tag i det va?

Sorry för gnället....ska ta en tupplur och stänga av och hoppas på att vakna på bättre humör.

Kram 🤗

48 Jossan :

skriven

Åh vad skönt att höra att han kar känslor för mig för de har jag för honom också 🥰

Det blev en sjukanmälan för resten av veckan då... förkylningen slog ut och nu sitter jag och fixar min planering för resten av veckan till vikarien...
hade jobbar i vanliga fall men nu i Corona-tider... Vill inte vara hemma!

Blir att vila sen...

Kram

49 Linda :

skriven

Hej kan du se varför några på mitt jobb behandlar mig som skit o stör sig på allt jag gör ?
Kram

Svar: Jag ser inte varför men du ska inte bry dig, skaka det av dig och ha fokus på de som är positiva för det är ju de flesta.. kram :)
Esmaralda

50 Solstjärnan:

skriven

Ser numera så sällan på tv.Har försökt vara ute på promenader så att jag får motion och så att chansen att möta någon trevlig person och kanske tom min kommande kärlek men nu när mörkret o kylan kommer blir det nog tv som gäller.

Instämmer med kommentar nr.9 idag där 2020 rekommenderar Lucifer😊
Den rekommenderas även av mig.Han är härlig.Den serien är bara så bra😊

Ser framemot då jag får se filmer o serier tillsammans med mannen😊

Söker igenom lediga jobb dagligen.
Hoppas så att mitt kommande jobb dyker upp snarast möjligt.
Finns det chans för det?

Ha det så bra!
Kram Solstjärnan ☀️

51 <3:

skriven

Stämmer det att de med min erfarenhet och åldersgrupp på jobbet har mer lön än mig?
Är chefen orättvis medvetet?
Har hon någon tanke på att ens höja min lön?

52 Um:

skriven

Hej Esmaralda
Undrar om Pontus brukar tänka på mig?
Ser du om det finns något intresse eller attraktion för mig?
Ser det ut som om vi kommer att umgås eller ha kontakt igen?
Kram

53 F:

skriven

Hej Esmaralda

Hans familj vad tycker de om mig egentligen?
Tänker de negativt kring mig?
Eller positivt kring mig?
Kommer jag att umgås med dem igen?
Kram

54 Andreas:

skriven

Hej, nu är jag tillbaka i livet igen. Min förkylning visade sig vara Corona och jag blev snabbt sämre och har tillbringat lång tid på intensiven. Blev utskriven i helgen och mår fortfarande inte så bra. Det blir bättre för varje dag och försöker jobba lite hemifrån. Jag ångrar bittert att jag inte tog emot din varning Es, för hade jag gjort det, då hade jag klarat mig undan. Nu får jag skylla mig själv. Kram.

Svar: Välkommen tillbaka... det har varit en rejäl pärs en lång tid nu.. skönt att du är på benen igen och det får ta sin tid innan livet blir sig likt.. kram :)
Esmaralda

55 Susanne :

skriven

Ser sällan på tv men ngn gång på Netflix. Kollade på serien Dicte i somras. Jättebra. Även Ängelby var bra. Nu har jag tappat min framtand, eller den har gått sönder alltså, tar aldrig slut på eländet. Har bara lust att gråta. Hoppas de kan fixa provisoriskt i morgon. Tror du det. Vill inte jobba så här.

Svar: Ja, jag tror det kan fixas provisoriskt.. usch vilken otur.. styrkekram :)
Esmaralda

56 Snödroppen:

skriven

Hejsan!
Jag måste vara världens sämsta att över huvud taget titta på tv! Sist jag följde en serie måste varit 20 år sen och nåt så uselt som slavägarens dotter, tror det var nåt argentinskt eller liknande...numer har jag knappt några tv-kanaler eller ens netflix😅 glömmer alltid bort om jag börjat titta på nåt eller så somnar jag från det..är bättre på att sitta och pula med mobilen och roligare är det också!
Härligt ljummen och solig höstdag idag men har kurat ner mej i soffan i ren trötthet. Får jag kura med hjärtevännen snart tro? Är kontakten från honom nära nu?
Kram💛

57 Michaela:

skriven

Åhh vad gott med bullar! Ser fram emot morgondagens blogg. Vi åt hamburgare och pommes efter Ikea. Mätt som en bäver :)
Bonde söker fru börjar runt 20/9 igen så då får du kolla!

Vaknade tidigt i morse pga nerver. Beskedet om ev intervju kommer ju i dagarna. Tror du att jag får chansen? Mycket hänger på det här för måste få en lösning till 19/11.

Ha en fin kväll och inge Idol pga fotboll!! Håller med om stridspiloten. Passar bäst i flygplanet :) Kram

Svar: Ja, du har fortfarande en chans... jag håller tummarna !!! Attans att det är fotboll ikväll... maken ska titta och en annan får hitta något på datorn :) Kram :)
Esmaralda

58 Skorpan:

skriven

Ser ut att bli andra bullar imorgon på bloggen Es ;).

Våt som en dränkt katt pga allt regn som envisades komma ner under min färd hem. Känns kallt nu men hoppas att jag undgår flunsan iaf...
Kram Skorpan

59 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Ser du om jag har fått coronaviruset eller enkel förkylning? Jag har varit så försiktig! 😞 Kram ❤️

60 Till Andreas:

skriven

Vad hemskt att du drabbades och att det blev så illa att du hamnade på IVA. Skönt att du är hemma igen och krya på dig!

/ Michaela

61 Susanne :

skriven

Tack för svar. Ringt tandläkaren men de svarar inte. Nu känns allt deppigt, att det aldrig kan vända till det bättre fast jag försöker,,, barat utgifter. Förut var det bilen, ändå går jag kurs i attraktionslagen,

62 Michaela:

skriven

Tack Es!! Jag är ju en sporttjej men fotboll med tomma läktare än fanimej trist alltså! Sen är hockey roligare än fotboll och hockey VM är en stor favorit :) Hoppas att du hittar något bra på datorn!

Skorpan: Skönt att höra att din man kommer vara stringfri för annars hade det varit rätt illa :)

63 Tingeling :

skriven

Ok tack! Då ska jag ha positiv inställning så det blir trevligt! 🙂 Jag har inget emot hennes vän.

Kram!

64 Jeanette:

skriven

Bron på Netflix är superbra!

65 B:

skriven

Hej Esmaralda
Har han känslor för mig? O verkar han ha mig i tankarna?
Hur ser chansen ut att vi lever som
Ett seriöst par?
Kram

66 Mimmi:

skriven

Hej!
Undrar över sambons son. Kommer han fortsätta bo kvar hemma, eller kommer han flytta till sin mamma? Han styr hela familjen.
Kram

Svar: Han kommer bo en hel del hos er så n i behöver få till ett bra förhållningssätt.. kram:)
Esmaralda

67 Jocke:

skriven

Skorpan: Hade jag varit där hade du gärna fått använda mitt paraply medan jag blev blöt...Och låna min jacka. En gentlemans motto är ju alltid damerna först, som sagt! ;)

Men 40-årsfest, Michaela, det skippar jag nog...Man får väl skylla på Coronan för att slippa! Och typ stanna i sängen hela dan istället... ;) Jag fyller först i början av nästa år.

En kul grej som jag sa till en kompis(också lika gammal) - när skulle du helst vända på siffrorna i din ålder nästa gång? Jag har kommit fram till att det är vid 41, eller i alla fall 42. Då skulle man vara 24 igen. :) Nu skulle jag verkligen inte vilja byta siffrorna alla fall...Inte nästa år heller.

68 Vitlilja :

skriven

Är den här som påstår sig vara min granne relaterad till tjejen som fick sparken från jobbet?

69 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han ha henne i tankarna? Ser det ut att bli så att han fortsätter med henne Åren framåt ?
Kram

70 Me:

skriven

Hej Esmaralda
Om jag kommer in och studerar till sjuksköterska, kommer jag att få en tjänst som passar mig? Vill ha någon tjänst som inte är det traditionella sjuksköterska yrket På sjukhus. Ser mig mer i någon lugnare form.
Ser jag ut att få en tjänst som passar mig och som jag kommer trivas om jag väljer den här vägen?
Kram

Svar: Ja, du kommer hitta en tjänst som passar dig. Du prövar dig fram och hittar helt rätt.. kram :)
Esmaralda

71 N:

skriven

Hej Esmaralda
Tänker p någonsin på mig?
Kommer han att ta kontakt med mig igen?
Kram

72 F.u:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler 👶 barn ?

73 Sanna:

skriven

Michaela, du verkar vara en sådan fin och härlig människa, man blir hela tiden glad av dina kommentar som har glimten i ögat. Kram

74 Till Jocke:

skriven

Okej. Du får stanna i sängen då :) Jag fyller i Januari.

/ Michaela

75 F.u:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler 👶 barn ?

76 Till Sanna:

skriven

Men gud vad gulligt av dig Sanna och nu blev jag riktigt glad :) Tusen tack!

Stor kram
Michaela

77 G.H:

skriven

Welcome to Marwen var verkligen minnesvärd 😂 ... såg den på bio:)

Minns att vi kollade vad den hade för betyg på imdb innan vi gick in i salongen och sen dubbelkollade vi igen på kvällen eftersom filmen var så speciell 😆 ... på dem timmarna hade betyget sjunkit anmärkningsvärt!

Kram:)

Svar: Ha ha ha, ja kan tänka mig det :) Kram :)
Esmaralda

78 Jocke:

skriven

Jag fyller månaden därpå. Men jag önskar jag var typ 20 år yngre. Det skulle inte vara fel. ;)

Men tänk positivt: vi skulle ju kunna fylla 60 också och istället önska att vi var 40! Nu känns det genast lite bättre igen, inte sant? ;)

Svar: Och jag som är fyller 65 i februari..... försöker lite hurtigt att tänka att det är i alla fall inte 85..... kram :)
Esmaralda

79 Skorpan:

skriven

Michaela, ja stringisar på karlar är nog inte så jättefint, det måste jag bara få säga :D.

Jocke, synd att du inte var här o höll upp paraplyet åt mig. Sjuttons svårt att cykla med paraply speciellt som det blåser också ;).

Andreas, krya på dig!!

Kram Skorpan

80 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han känslor för mig? Finns jag i hans tankar och kan de utvecklas? Eller är det bara fantasier jag har?
Kram

81 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda vad roligt att se! Top hat Colorado, de var jag med uppväxt med! Vi reste runt på Marknaderna den tiden Är Ju av Romer! Har nu gått kursen som instruktör! Väldigt givande! Hoppas att man blir en bra instruktör!
🤗 😃kram

82 Lenafena :

skriven

Jag skall kolla Joker! Låter som ett ta tips. Själv väljer jag friskt också men det är många filmer jag knappt ser hälften av. Har samma princip som når jag läser böcker-har jag tappat intresset efter 50 sidor så fortsätter jag inte i hopp om att det skall bli bättre.Mitt tålamod sträcker sig en kvart. Serien Rita har jag alltid gillat-tänkte faktiskt på dig när jag såg den. En underbart härlig kvinna som går sin egen väg alltid på de svagares sida. Hur ser min aura ut idag? Lite mindre deppad? Försöker ta hand om mig som du sa men lätt är det inte!

Svar: Ja, kolla Joker, riktigt bra !! Kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: