TÄVLING.....

Nu  är det dags för tävling igen, det var ju ett tag sedan sist.
 
Idag tävlas det om  ett chakraarmband

 

 

 Detta chakraläkande wraparmband  sägs kunna balansera och hela.
 
Här finns en  motovationssten som främjar självständighet och ambition.
 
Stenen  hjälper halschakrat och du får lättare att tala offentligt och  en bättre gruppkommunikation.
 
Jadens helande egenskaper bidrar till känslomässigt läkning.
Den   ger lugn, stillhet och renhet.
 
Armbandet ska ge dig  harmoni och balans och frigöra dig från rädsla och  ångest.
 
Vill du tävla om armbandet så skriv en kommentar här i bloggen med en liten presentation av dig själv. Det var ju länge sedan vi presenterade oss och berättade lite kort om oss själva !
 
Tävlingen pågår till kl 24 i natt och i morgon meddelas vinnaren !
 
Lycka till
 
Kram & Kärlek💖
 
P:s. Jag besvarar inga frågor idag !!

 

 
 
 
1 sus:

skriven

hej
oj vilket fint
finns det att köpa?
love sus
p.s Vill ju förståss tävla.D.s
p.s 2 har svårt att presentera mig D.s

2 Juni:

skriven

God morgon,

Fint!

Jag har ett boende i ett annat land. Jag undrar om du kan se om allt står rätt till i det?

Tack och trevlig helg 🌞!

3 Nornan:

skriven

Jag är natur och djurälskande, särskilt hundar står mig nära, känslig, empatisk, konstnärlig, glad, sjukpensionär. Snart 50 år (shit vad gammalt det låter).
Livet har gett mig många snytingar och mycket ensamhet... men jag är som en sån där leksaksgubbe med rund underkropp som alltid reser sig igen!
Din blogg har gett mycket stöd hjälp och tröst så stort Tack för det ❤ Tror inte jag missat ett enda inlägg på närmare tio år.

Ett av mina barn går igenom en väldigt svår tid, det har pågått drygt två år och det tar nog ett år till -minst, innan det är över. Jag som mamma försöker göra allt för att hjälpa och en sak jag velat ge henne är exakt ett sånt armband men jag har aldrig haft råd.
Hon behöver det som en extra boost inför det jobbiga som väntar... Som en påminnelse att hon KAN och aldrig är ensam... Och hon behöver All hjälp som finns ❤🙏 😇

Kramar!

4 Livsturisten:

skriven

Åh så vackert! Jag skulle älska att ha det där på min handled.
Jag är en kvinna mellan 50 o 60, inte så noga var där.😉 Jag är oxå en mamma till en vuxen son.
Jag är matte till en älskad hund som sprider enorm glädje o kärlek hos många.
Sen en tid är jag dessutom särbo.
Jobbar delar av dagarna o älskar mitt jobb med de små människorna.
Har gått igenom många tunga snår o spår i livet men är på god väg till det jag längtat efter, lugn o ro o kärlek. Ett armband kanske kunde hjälpa mig att nå mitt mål o hålla det stabilt o tryggt.
Må gott alla därute i bloggfamiljen o tack för en underbar blogg som innehåller allt, verkligen allt om man läser med mina ögon.
Kram o kärlek!

5 Khaleesi:

skriven

Är en mamma, syster, dotter. Gillar vackra ting och njuter av just det,kan vara ett träd, ett särskilt ljus efter att det regnat, en tavla på ett museum. Tycker om musik, både att lyssna och skapa den. Jobbar på så gott jag kan, kämpar med ångest och tror att livet bara blir bättre med åldern. Hade verkligen behövt balans med just rädslan inom mig så därför hoppas jag på tur denna gång! 😊

6 Lotta:

skriven

Jag är en person som har aldrig vunnit i tävlingar. Tex om jag varit på Liseberg ser jag massor med människor bära på stora chokladpaket och enorma gossedjur. Jag hade varit tvungen att satsa på alla nummer för att kunna vinna. Däremot är jag av det slaget som aldrig ger upp. In i kaklet liksom 😀👍.
Jag vill vinna armbandet för jag tror jag behöver det. Jag har oerhört svårt att prata inför folk och stå i centrum. Då kan armbandet hjälpa, tänker jag.

Kram L

7 She:

skriven

Hej,
Jag deltar gärna i tävlingen. Jag har ju social fobi och ångest inför gruppsituationer så tror den skulle komma väl till hands för mig särskilt vid situationer då jag måste prata offentligt vilket jag kommer att behöva göra snart!
Jag är en kvinna över 30 år, har följt med bloggen i minst 10 år och läser den varje morgon.
Kram

8 Emma:

skriven

Men vad är oddsen?!!!
Igår kväll innan jag somnade låg jag och tittade på PRECIS det här armbandet, o tyckte att det var både vackert och hade passande kristaller, men kände inte att jag hade ekonomin till att köpa något.
Så lottar du ut JUST ett sånt!
Jag hoppas verkligen på tur!

Föder mitt andra barn om ca 2 månader och skulle vilja bära armbandet för att få mer lugn och harmoni. Arbetar som lärare så kommunikation är ledord i mitt dagliga arbete. Bor i Dalarna och följer bloggen, men skriver inte alltid kommentarer.
Jag älskade Ez inlägg om texter som feltolkats!

9 2020:

skriven

jag vill bara ha ut en sak utav träffen? Blir det så?

Kram

10 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Hmm vem är jag då?
Mitt riktiga namn är ju inte Jossan men min släkt brukar kalla mig för det så därför valde jag det. Fyller snart 29år.. Trodde dock jag skulle ha uppnått mer innan det haha. Arbetar som lärare och jag älskar mitt jobb även om några här inte tror det. Jag gick nästan in i väggen förra läsåret då jag plugga 100% och arbetade 100%. Och hade det tufft personligt.

Jag har två systrar och 5 syskonbarn som betyder allt för mig. När jag är ledig försöker jag träna, umgås med min familj och mina vänner och även nu med T som jag börja träffa för 2 veckor sen 🥰
———————————————

Åh vad seg denna förkylningen är.. känns som den blev värre inatt. Orkar inte med den längre! T ligger också sjuk. Känner sånt dåligt samvete för att han är sjuk.. det är ändå jag som smittade honom..

Frågade igår om han ville träffa mina föräldrar och han sa inte nej iallafall. Men jag var väldigt tydlig med att känner han sig inte redo för det så behöver han verkligen inte...

Kram

11 2020:

skriven

jag vill bara ha ut en sak utav träffen? Blir det så?

Kram

12 <3:

skriven

kommer hon att ändra schemat till mig och låta f ta stängning om jag säger till?

13 Helena Ir:

skriven

Jag är gärna med denna gång!

Hunnit fylla 62 år i sommar,jobbar inte sen många år tillbaka, pga av en nackskada jag ådrog mig av en flygkrasch jag var med i. Väldigt dålig i många år. Men numera både tränar och äter hälsosamt, det inte mediciner kunde göra för mig har jag med envis stark vilja kunnat göra själv. Singel, med vuxna barn.

Ha en fin dag!

Kram :)

14 HS:

skriven

God morgon Ez.

Är det läder i armbandet?

Har gått ganska bra med EMDR-terapin och idag ska jag gå kursen på körskolan. Förstod vid terapin i måndags att jag har mer kroppsminnen av traumat än jag insett tidigare med spänningar i käkarna och i skuldrorna, mest höger skuldra. Har varit riktigt stel och haft ont i höger sida denna vecka. Så jag behöver jobba mer med kroppen för att få den att slappna av. Dessutom kör jag sämre när det låser sig så mycket i höger sida. Sjukt egentligen hur övergreppen kan sitta kvar i musklerna 35 år senare. Drömde en orosdröm om mina föräldrar och körskolan inatt, vaknade tidigt och kunde inte somna om, annars var det mer förra året jag kämpade med sånt.

Så ja, EMDR-terapin var nog en bra idé, jag tror fortfarande att det vore bra att komplettera med hypnosterapi sedan men min terapeut tycker inte att jag ska göra det parallellt med den vanliga terapin utan att jag får ta en terapiform i taget.

Trevlig helg till er alla.

Kram

15 Skorpan:

skriven

Om jag vinner, föga troligt, då ger jag bort det till min yngsta :).

Jag är 50+, singel, i alltför många år nu, kom o ta mig nån ;), 60% av barnaskaran bor fortfarande hemma, intetsägande o -smakande, inget att hänga i julgran, sjuk humor, söker ännu min plats på karriärstegen, men utöver allt det tidigare uppräknade rätt trevlig ;D. O jävig förstås gällande detta uttalande, oops...

Ftedag, äntligen, trött känner att livet står o stampar på stället. Behöver nå fart o fläkt, men vet inte riktigt vad jag ska hitta på i dessa tider. Är inte deprimerad, men nåt uppiggande borde ske. Nåt tips? Kanske svårt för jag skulle vilja träffa folk o i dessa tider,nja... Nåja, inte den enda som säkert känner så ;). Men hlvetes trista tider är det, jag vill ha normalt, nu!!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

16 HS:

skriven

Tack för svar igår angående styrelsen förresten. Jag tänker att jag har en hel del positivt att bidra med och så får jag försöka att inte ta åt mig för mycket när det blir kritik. Den här styrelsen fungerar lite annorlunda än vad jag är van vid sedan tidigare men jag får se det som ett tillfälle att höja mig själv ett snäpp till i min kompetens.

Kram

17 Kristin:

skriven

Dette var et vakkert armbånd, kjære Esmaralda.
Jeg skulle gjerne hatt dette, men jeg antar at det er andre her på bloggen som behøver dette bedre enn meg.

Jeg kan berette litt om meg selv.
Som sikkert mange har fått med seg, lever jeg sammen med mine 8 pudler. De er i alderen 14år og 9måneder, og yngst er en valp på 12 uker.
Dette er mine kjære venner. Uten hundene mine vet jeg ikke helt hvordan livet hadde vært.
Vi går lange turer i skogen nesten hver dag. Jeg er så heldig å ha skogen nære, og den strekker seg milevis. Jeg elsker å være i skogen, og takker universum hver dag for mitt liv.
Jeg er pensjonert Portrettfotograf.
Fotografering strekker seg så og si nesten bare til bilder av hundene nå. Ellers har jeg malt en del bilder, noe jeg håper å komme i gang med igjen utover vinteren.
Når jeg maler, har jeg ingen plan på forhånd. Det får komme det som kommer. Av og til blir det ok, mens det andre ganger blir bare ingen ting. Slik skal det nok være for meg.
Ting må skje fort.
Ellers er jeg glad i musikk. Jeg kan spille litt piano.
I går kjøpte jeg et brukt trekkspill, så får vi nå se hva det blir. Jeg er glad i jazz, rock og litt heftig musikk, men kan også slappe av med rolige ballader. Jeg liker mange typer musikk, men det må være kvalitet.
Ja, dette var litt om meg.

Ellers har hundesykdommen som herjet her i Norge i fjor, dukket opp igjen.
20 hunder er døde. Jeg føler så med de som har mistet sine hunder, og håper så inderlig at ingen av mine hunder vil bli syke av dette. Kan du se noe om dette, kjære Esmaralda?

Jeg ønsker dere alle en riktig god dag.
Kram til MG fra Pudlene og Kristin

18 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Känner mig låst i den här situationen. Jag tror inte att jag vill vara kvar i relationen men ser det som omöjligt att komma ur den. Vad ser du?

19 Stjärnöga :

skriven

Jag som heter Malin har följt din blogg fram och tillbaka sen 2008 ungefär då jag först frågade om just Han var den rätte. Det har blivit en seans när jag väl vågade mig på det å många frågor i kommentarerna. Jag väntar ännu på den rätte 😋 Skulle bli superglad om just jag vann armbandet eftersom att jag är i behov av just harmoni och bli av med rädslor som hämmar mig.
Kärlek 🌸 // malin

20 Bjork:

skriven

Hej är det mens på gång eller har jag Corona viruset?


Kram

21 Bellagio:

skriven

Hej

Börjar med att skriva att jag INTE är med och tävlar. Det finns säkert fler av er andra som är i bättre behov än mig. Men, tycker det är roligt med en presentationsrunda. Så jag kör på det ist :)

Bakom mitt nick, så döljer sig en Anna 39 år, med två barn varannan vecka. Jag kom på sent i livet att jag var lesbisk och jag och barnens pappa separerade för ca 4,5 år sedan. Efter det har jag haft en relation med en tjej, och är nu singel sedan ca två år. Jag har det väldigt bra som singel, bor i mitt radhus och trivs med livet, men längtan efter tvåsamhet finns där.

Arbetsmässigt så är jag ofta avundsjuk med er som hittat rätt och är nöjda. Jag har en ständigt gnagande känsla inom mig att jag vill vidare. Jag har arbetat i snart två år på nuvarande tjänst och letar aktivt efter annat. Men då jag bor i en mindre stad och är låst iom barn varannan vecka, så går det trögt. Jag har ett bra jobb idag (chef inom kommunen) så egentligen ingen panik, mer än att mitt inre vill vidare.

Jag har svårt för att linda in saker, jag är rak i min kommunikation och kan säkert uppfattas som väl tydlig, iaf i skrift. Så mina mail på jobbet brukar innehålla någon smiley för att mjuka upp det. Enligt seans från Ez så har jag en väldigt starka aura, och den vetskapen har hjälpt mig. Jag försöker vara mjukare och "roligare" i första mötet, iaf arbetsrelaterade sådana.

Ser fram emot att läsa om er :)

22 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron käraste Es!

Tack så hemskt mycket för svar häromdan det värmde🙏❤️🌹


Åh vilket vackert armband och som fyller en funktion för både mig o dottern min💞 Vad lycklig jag skulle bli om jag vann detta, turen har ju lyst med sin frånvaro ett tag Hos oss båda två, men kanske kanske kommer den till oss nu. Vi skulle båda verkligen behöva detta armbandet, men jag skulle ge den till min dotter som behöver den mest🙏🥺✊🍀🍀✊💞Då känner jag ett hopp äntligen👍

Hoppas på lite 🍀🍀🍀🍀🍀❤️

Fråga

Har jag nån speciell hos mig nu, för det känns som om nån går bakom mig vart jag än går! Och tårarna är många varför?

Kram O kärlek 🙏❤️🌹🌸🦋🌸
Trevlig helg

23 Skorpan:

skriven

Ursäkta frågan Es!
Kram Skorpan

24 Fiskaren:

skriven

Armbandet vore bra till min syster. Som man kan gissa så är jag fiskare till professionen. Trivs att vara ute i naturens alla element. Skild och singel och väldigt nöjd med detta. Går med vännerna på krogen och höjer en bägare när helgen kommer. Glad i djur och har 6 huskys och drag är ett stort intresse. Har en fin hundgård åt dem men det slutar alltid med att hela gänget sover inomhus hos mig. Ha en bra helg.

25 Kicki:

skriven

Jag arbetar för Läkare utan gränser och trivs väldigt bra. Har blivit 4 år utomlands nu och fler lär komma. Har man hittat sin nisch i livet är det svårt att tänka om. Har en liten stuga på fjället som jag drar mig tillbaka i när jag är hemma. Jag är 38 år och har nu medvetet valt bort biologiska barn och det känns bra att ha fattat det beslutet. Kram.

26 Misty:

skriven

Jag är 74 år och känner mig mycket modig och väldigt levande. Förra året tog jag initiativ till skilsmässa även om alla tyckte att vid min ålder ska man bara finna sig. Alla hade fel och jag älskar varje dag när jag rår mig själv och min egen tid. Tyvärr kom cv19 i vägen annars skulle jag varit ute och rest men resandet kommer när vaccinet kommer. Har börjat ta gitarrlektioner och blivit vegetarian. Önskar er alla en fin helg.

27 Anastasia:

skriven

Hej bloggfamilj. Jag kom till Sverige för 12 år sedan. Jag började med städjobb tills jag kunde språket och sedan flera år är jag i mitt gamla yrke som perukmakare. Jag är 42 år, singel igen och söker kärleken för jag tror på den. Jag har tvillingar på 12 år och de har varsin marsvin. Jag äskar bloggen. Armbandet är väldigt fin och precis min stil. Hälsar till alla.

28 Projekt:

skriven

Hej,
ser det ut att kunna göra ett bra jobb i detta projekt? Jag vill ju att de ska vara nöjda...
Kram

29 Ewa:

skriven

Arbetar som präst och är engagerad i min församling och särskilt brinner jag för de människor som är ensamma, oavsett ålder. Jag är 52 år och mina barn är utflugna. Ett av dem är bosatt i Los Angeles så det blir en hel del resor dit. Är skild sedan sju år och hoppas fortfarande finna den kärlek som är rätt för mig. Kram.

30 C.A.T:

skriven

Jag tror inte det är sant!!! Det här känns nästan overkligt. Jag låg och tittade på detta armband i förgår kväll och ville beställa det. Jag skulle verkligen vilja vinna det av dig. Det skulle kännas extra laddat med god energi då! 💓

31 Lasse:

skriven

Är 48 år, polis, tränar kampsport. Gift och pappa till fem goa kids. Familjen tar mina mesta fritid men försöker hinna med att segla varje sommar. Trevlig helg.

32 XXX:

skriven

Kreativt yrke och en släng av scenskräck som blivit bättre efter terapi av Esmaralda. Pendlar mellan Stockholm och Köpenhamn och har bostad i båda städerna. Singel igen. Samlar på årgångswhisky. Är inte lika trevlig och öppen som jag verkar. Thats all folks.

33 Lotta S:

skriven

50-plussare med liten familj på landet och ett jobb där jag ofta behöver tala inför andra, men det har aldrig känts bekvämt för mig så detta skulle verkligen kunna bidra till mer jobb- och livstrivsel! Har behov att ladda energi i mängd efter också korta pass där jag ska leda och tala, vilket tömmer mig ganska snabbt. Annars social, men hellre i mindre sammanhang och vissa utvalda personer! Rädsla och ångest är kopplat till detta med jobbet, men eftersom jag har vidtagit steg för att jobba mer på egna villkor kanske armbandet kunde hjälpa med det sista. Kvar finns också annan rädsla och ångest förstås, speciellt vad gäller sjuk förälder.

34 Anna E:

skriven

Hej, bor i Bohuslän, jobbat många år inom vården och utbildade mig till e-handelsutvecklare på senare tid och söker jobb, lite trassligt och jobbigt har det varit för mig med mycket genom åren och är fortfarande bla inom kärlekens område. Skulle bli jätteglad om jag vann det armbandet, för det kanske skulle ge mig lite ny kraft och styrka. Kram

35 Maria:

skriven

Vilket oerhört vackert armband! Förutom att det ser så himla fint ut så gillar jag dess egenskaper, i synnerhet de känslomässigt helande aspekterna, då jag bär på en inre oro pga saker och trauman antagligen främst från min uppväxt som påverkar mig än idag.
Ja vem är jag då, jag heter Maria, är 32 år och jobbar med flyktingar (barn och ungdomar). Kommer från Finland och bor på en liten ort. Är singel och på fritiden tycker jag om att skriva och fota, läsa böcker, promenera i skogen m.m. När inspirationen är den rätta händer det att jag målar lite akvarell. Jag reser också gärna årligen och upptäcker världen och kulturer men nu fick det så lov att bli paus med det... Anser mig vara spirituell snarare än religiös och är nyfiken på olika sätt att se på världen och livet, det finns sällan (eller aldrig?) en enda sanning enligt mig :) Jag är även en högkänslig person.

36 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Är väldigt gärna med och tävlar !
Behöver balans lugn och healing just nu .Mår dåligt av alla elakheter runt mig just nu så pass att jag har dubbla hjärtslag och ont mitt i solarplexus Så har jag inte känt sen skolåldern...

Jag är en tant på 60 som älskar djur och natur .Har Två pojkar två humdar två katter och en massa vilda bonusdjur Avskyr orättvisor och när kvinnor och barn far illa. Ensam sedan maken gick bort för 6 år sedan och bägge mina pojkar har flyttat hemifrån nu

Önskar alla en trevlig Fredag !

Kram Anki med flock

37 Michaela:

skriven

Börjar med att säga att gud så roligt det är att läsa om alla :)

Är självklart med och tävlar även om jag aldrig brukar vinna något. Harmoni behövs i mitt liv.

Michaela och det är mitt riktiga namn. 39 år och bor i Stockholm men drömmer om att flytta norröver då jag älskar vintern och vill ha en stuga med öppen brasa. Är mellan jobb då jag för 1 år sedan blev misshandlad av en patient på mitt jobb inom akutpsykiatrin. Har en trasig armbåge efter det så nu försöker jag hitta min väg framåt med nya förutsättningar och hoppas att jag finner min plats. Singel sedan några år och drömmer om kärleken så hoppas att han kommer snart. Älskar djur och planerar att skaffa hund igen. Är fd elitsimmerska så träning är mitt största intresse. Ja det var lite om mig :)

Hittade Es för några år sedan och är djupt tacksam över denna underbara människa! Älskar vår bloggfamilj och det är en trygghet i livet. Tack alla för att Ni finns❤

Kram!

38 Hanna:

skriven

Hej!

Vackert armband.

Jag är en naturmänniska som älskar friluftsliv och längtar ständigt ut på fjället eller ut i skogen.
Är singel, bor i en småstad och börjar närma mig 40. Har nu äntligen börjat ta itu med mitt liv, även om det är små kliv så här i början. Jag har alltid varit dålig på att ta för mig, prata och synas och har aldrig riktigt hittat min plats. Hoppas att det snart ska bli ändring på det och att jag finner det jag söker.

Trevlig helg alla!

39 Carina:

skriven

Hej. Jag är 37 år, ensamstående mamma till två döttrar.. arbetar inom SVT, reser mycket i jobbet , intresserad av politik, konst och läser en hel del. Underbart fint armband. Jag har länge velat ha något liknande.

40 Mamman:

skriven

Jag är 19 år och har en dotter på tre år så jag var en early starter. Jag bor med min dotter i innerstan, går sista året på gymnasiet och tanken är att läsa vidare direkt och satsa på nationalekonomi. Ålder är faktisk bara en siffra, på riktigt ! Tack till Es som stöttat mig på ett underbart sätt sedan jag blev gravid. Kram på er alla:)

41 Krystyna:

skriven

Invandrare och bor i lågstatusområde men bara för att jag vill och väljer så. Arbetar som ingenjör ( kemi) Jag är 49 år, har en son på 16 år, stort samhällsengagemang. Jag resor minst två gånger om året. Nu väntar jag på att bli okejad som avlastningsfamilj för en pojke med downs syndrom.
Positiv, glad och nöjd med livet på det stora hela. Kramar om er alla.

42 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej!
Åh denna tävlingen vill jag mer än gärna vara med på. De armbandet var som gjord för min syster som inte mår så bra psykiskt och hon håller på med allt som har med chakra att göra för att må bättre. Hon vänder sig även till våra änglar för att be om hjälp och känt deras närvaro ibland. Hon äger ingen chakra sak för att hon har så dålig ekonomi och därför skulle jag vilja vara med i tävlingen för att vinna den till henne. Hon skulle verkligen behöva detta armbandet och jag vet att hon skulle bli glad!

Vem är jag? En singel tjej på 36 år som bor i en stad någonstans i Västra Götaland. Jag älskar att vara ute och resa, mina kaniner, föräldrarnas hundar och självklart mina föräldrar, syskon och syskonbarnen. Jag är sjukskriven för närvarande pga depression men kommer snart att börja arbetsträna igen för att komma ut i arbetslivet igen - iaf hoppas jag det. 😊

Glöm mig inte för jag vill gärna vara med i tävlingen, Es!
Kram Zoey 💕

43 Varis:

skriven

Helt seriöst så kände jag när du skrev beskrivningen att detta armband vill flytta till mig. Jag är med och tävlar och önskar att jag ska vara lyckliga vinnaren denna gång!
Kram

44 Jennifer:

skriven

Jennifer heter jag, 39 år, världsmedborgare och globetrotter.

Älskar älskar älskar att resa, bo och leva i olika delar av världen och har också gjort det under många år. De senaste åren är jag dock på grund av yttre omständigheter och hälsoskäl inte förmögen att göra det, vilket gör att jag ofta känner mig frustrerad och otålig. Livet tycks ha stannat upp, inte enbart pga corona, och försöker ge livet en knuff framåt så gott jag kan.
Älskar vackra orientaliska mattor och ädelstenar, att läsa böcker, umgås med vänner och så förstås att resa. Finns ingenting mer spännande och adrenalinhöjande än att planera en resa tycker jag. Ofta känner jag att jag är född i fel land och känner mig sällan hemma här. Är en frihetsälskande person och tror inte att jag någonsin kommer att gifta mig, det är inte för mig.

Fick min första seans av Esmaralda år 2006, och fastän livet inte blev som jag tänkt mig eller gick enligt seansen så försöker jag acceptera det så gott jag kan.

45 Hiida:

skriven

Kvinna 54 år och urpspungligen från Etiopien. Arbetar som kurator. Sjunger i gospelkör , har två vuxna barn, bor i hus på landet och skildes från min fru för två år sedan.Känns som jag behöver lite av den extra energi som armbandet kan ge.

46 Carina:

skriven

Jag är 64 år, försöker vara positiv och har lätt till skratt. Älskar min man som jag mött på senare år, mina ungar, mitt arbete som författare, resor, blommor och mina vänner. Jag tycker livet är härligt och har insett att det blir inte bättre än man själv gör det. Det som inte blev lyckat får man acceptera för bitterhet är ett gift. Ha en fin helg alla.

47 Hemlige Agnes:

skriven

Hej, jag är 14 och tycker om bloggen. Jag vill gärna vinna armbandet och jag tycker det är väldigt fint. Kram

48 <3:

skriven

kommer hon att ändra schemat till mig och låta f ta stängning om jag säger till?

49 AnneMi:

skriven

Hej. Jag är en finlandssvensk kvinna och jag bor i Finland. Mor till två barn, vårdledig med den yngsta. Mitt yrke är inom sjukvården.
Jag deltar gärna i tävlingen om det fina armbandet..lite mer balans och harmoni skulle göra gott just nu.

50 Miltons Mamma :

skriven

Oooo holy Macarony 😍
Den är jag med glädje med och tävlar om 😃

Jag tänker inte dra några snyfthistorier trots att jag har en uppsjö av sådana 😊 Ingen förtjänar vinna mer än någon annan och alla hoppas vi innerligt 😃

Jag Är singel sedan Dackefejden, ensamstående till en kille på 10 år, svårt att komma vidare i livet och noll motivation till det mesta. 😊 Bor i mitten av Sverige.
Åh vilken lam presentation 😂 Men skulle kunna sitta hela dagen och längre. 😁

Jag hoppas iaf att vinna 😃 trots den lama presentationen 😆

Kjam

51 SarA:

skriven

Åh jag känner starkt dragning till armbandet.
Sara heter jag och har följt bloggen i många år. Har fått 3 spådomar från E under dessa år och ställer frågor emellanåt som jag känner har varit stor hjälp på vägen.

Har varit föräldrarledig med mitt andra barn i ett år och snart dags att gå tillbaka till jobbet. Situationen på jobbet har ändrats en hel del och jag har blivit mer och mer motiverad till att söka mig efter en ny arbetsplats. E har svarat mig att det är mycket god idé att gå vidare.
Har sökt 2 jobb som jag verkligen känner starkt för. Vet inte ännu om jag är kandidat för intervju men håller telefonen stenhårt i handen varje dag för att vänta på ett samtal.
Jag tror att armbandet skulle Vara till stor hjälp för mig då jag lätt kan bli blyg, svårt att prata och nervös i sammanhang när det verkligen gäller. Jag behöver stöttning med självförtroendet och framförallt Med självkänslan. Skulle bli så glad om jag vann!

Trevlig fredag och helg!
Kram

52 Helena :

skriven

Hej! Jag är gärna med och tävlar om armbandet med de fina egenskaperna. Jag är 51år har två söner och är sambo med en man som har tre vuxna barn. Igår blev jag bonusfarmor💞 jag kopplar av med trädgårdsarbete och missar aldrig att läsa bloggen! Trevlig helg önskar jag er alla.

53 SarA:

skriven

Åh jag känner starkt dragning till armbandet.
Sara heter jag och har följt bloggen i många år. Har fått 3 spådomar från E under dessa år och ställer frågor emellanåt som jag känner har varit stor hjälp på vägen.

Har varit föräldrarledig med mitt andra barn i ett år och snart dags att gå tillbaka till jobbet. Situationen på jobbet har ändrats en hel del och jag har blivit mer och mer motiverad till att söka mig efter en ny arbetsplats. E har svarat mig att det är mycket god idé att gå vidare.
Har sökt 2 jobb som jag verkligen känner starkt för. Vet inte ännu om jag är kandidat för intervju men håller telefonen stenhårt i handen varje dag för att vänta på ett samtal.
Jag tror att armbandet skulle Vara till stor hjälp för mig då jag lätt kan bli blyg, svårt att prata och nervös i sammanhang när det verkligen gäller. Jag behöver stöttning med självförtroendet och framförallt Med självkänslan. Skulle bli så glad om jag vann!

Trevlig fredag och helg!
Kram

54 M:

skriven

Fint det är att få läsa om alla!
Är en ung kvinna, 24år. Jag har läst Es blogg sedan jag vart 15år tror jag... älskar bloggen och alla här! Som många andra skrivit älskar jag också djur och natur väldigt mycket. Får frid av promenader i skogen och önskar att jag kunde ha en egen hund just nu. Drömmer om eget företagande i framtiden. Kämpar med psykisk ohälsa till och från, vilket jag tror grundar sig i att jag inte är på min inslagna livsväg just nu, men kan vara annat också. Är spirituell som person, älskar det ockulta, magi, stenar m.m. Vill ändå trotts motgångar i livet räkna mig som blessed då jag är tacksam för det lilla i livet.

Det var väldigt trevligt att få läsa om er andra, hoppas på mer berättelser, kramar💛

55 I:

skriven

35-årig tjej från mindre stad i norrland. Bor med sambo och liten son och hund!

Gillar träning, friluftsliv och att resa!
Har läst bloggen med stor glädje i stort sett varje dag sedan typ 2012.

Armbandet var superfint med den blå färgen, det är inte tänkt till mig utan till min mamma som precis gjort klart sin sista cellgiftsbehandling för bröstcancer!

56 Maggan:

skriven

Jag är ny här på bloggen och upptäckte den för tre veckor sedan och har återkommit varje dag sedan dess. Älskar alla de olika ämnena och Ez starka personlighet Jag är 44 år, tandläkare, frånskild och glad singel. Har en birma ( katt) valt bort barn, gillar att klättra och har planer på en rejäl klättring när Corona släpper sitt grepp. Fick en seans av Ez som jag är mycket nöjd med. Har bokat regression av Nettan i nästa vecka och detta ser jag fram emot med spänning. Hälsningar från Värmland.

57 C.A.T:

skriven

Sorry, glömde presentera mig..
Kvinna på 41 år.
Arbete: Ritar hus
Familj: 2 barn och en man, bor på en gård.
Hobby: Gillar att rida, spela piano och att vara i naturen.
Favoriträtt: Lasagne
Bästa partytrick: Kan skriva samtidigt med höger och vänster hand (spegelvänt med vänster)
Älskar Esmeraldas blogg och tycker också att den är en trygghet i vardagen:)

58 Lulu:

skriven

Kommentar inte men läser dagligen. Bosatt i New York sedan 11 år tillbaka och har sambo och dotter på 3 år här. Trivs med livet. Jobbar inom media. Hoppas kunna åka till Sverige i jul med familjen ( osäkert med cv19 ) för ingenting kan slå jularna i Dalarna med släkten. Kram

59 Pelle:

skriven

Jag har följt bloggen i tio år. Är en man på 61 år som tråkigt nog blev änkeman för två år sedan. Levde innan dess i ett långt och lyckligt förhållande. Har två vuxna barn och 5 barnbarn. Jag är bosatt i Skåne men tillbringar vintrarna i Spanien i mitt hus där. Tycker om att vandra i naturen, jakt, fiske och att fixa med huset. Arbetar som guide. Trevlig helt önskas.

60 Cara:

skriven

Hej alla

Jag heter egentligen Carina och det är det många här på bloggen som gör. Så därför använder jag Cara som mitt alias här. Är 59 år, bor i Göteborg och är singel:)Läser bloggen dagligen men skriver inte själv så ofta kommenater. Tycker ändå att vi har en härlig bloggfamilj!

Kramar till er alla!

61 JT:

skriven

Hej! Nu var det ett tag sen jag kommenterade härinne men här kommer lite kort om mig.

Jag är född och uppvuxen i Sverige men ha vietnamesiska rötter och bor sedan några år tillbaka i USA. Ha tilldammans med min fästman en bebis på 8månader. Innan bebis jobbade jag med naglar och hittade på så vis många fina vänner (båda yngre och äldre) som än idag är mig nära fastän jag inte längre jobbar.

Med covid och allt som pågår ha vi bestämt att bebis inte ska på daycare för kostnaden är lika mycket som en månadslön så det llönar sig inte. Istället är jag hemma med bebis och jag älskar det förstås även om vi ha våra bra o dåliga dagar.

Kan inte säga att armbandet är riktigt min stil men jag behöver helande så det kan vara en bra chans att ta detta tillfället? :)

62 sommarsol:

skriven

Hej!
Jag är kräsen när det gäller armband men det här var fint,turkos min färg.
Har tagit ett sabbatsår vad gäller jobb och tänkte utnyttja tiden till att skaffa hund men i dessa corona tider går de snabbt att sälja valpar.
Tyvärr också mycket bedrägeriet nu så se upp alla som går i samma tankar som mig.

Den här tiden på året är inte min grej älskar våren med fågelsång och förhoppning i luften, sommar med ljumma kvällar och bad med skratt.
Behöver uppmuntran genom höst mörkret.
Var på en större handelskedja och där minsann hade de tagit fram julsakerna,lite tidigt men jag får försöka se fram mot julen och sen vet ni, vänder det snart mot vår igen.Sköt om er i höstmörkret tiden går trots allt!

63 Anna.L:

skriven

Hej! Turkost är min favorit färg.
Har känt mig lite orolig, ångestfull att prata/skriva publikt på sistone.
Brukar inte göra det. Men nu efter bränder i Kalifornien (kan jag inte sluta tänka på det stackars djuren som utsätts när deras skog brinner upp - mina tankar går till dem) Så helande behöver jag för min kropp eller mer bonus att våga.

Igår skrev jag några (snälla/vänliga) kommentarer alla på L’s instagram, gällande miljön.
Om att den bör skyddas för jag önskar rena vatten, ren luft, natur, stränder och inga bränder. Men allt togs bort. Något inom mig känns inte rätt, varför beter det sig såhär?
Ser du någon varning?

Drömmen hade varit om vi slapp föroreningar. Att inte alla vill göra världen till en bättre plats för djur, natur, bin, renare luft och välbefinnande? Det är väl inte så dåligt. Känns som att det försöker tysta 🤫 oss. Men varför? 😳😳
(Alla skulle måbra om nature mårbra - förr var kontakten till naturen starkare)
Kram!

64 Anna.L:

skriven

Ser du någon varning gällande mig? Något framöver...
Kram! 😀

65 Alie:

skriven

Alltid lika generös, är du Esmaralda. Vilket fint armband med mycket kraft i, det hade jag behövt.

Börjar närma mig 50, känner mig inte en dag även 40, ser även yngre ut, får jag höra. Arbetar inom sjukvården. Har alltid sett till andras mående först, och lagt mig själv i slutet. Börjar bli bättre, men får ständigt jobba på det.
Mitt självförtroende har aldrig varit min starka sida även om jag nog ser bra ut, får jag också höra men svårt att ta in det.
Just nu behöver jag kraft och energi mer än någonsin, så jag önskar armbandet vill komma på min handled.
Kram :)

66 Fjärilen :

skriven

Vilket vackert armband, vill verkligen vilja 🙏vinna detta av många olika anledningar . Är en ( tjej) på 61 år och singel 2 vuxna barn utflugna sen många år som nu har egna familjer o barn. mina intressen resor, musik, mina vänner, nya bekantskaper,mm .

67 Mia:

skriven

Hej alla vackra!
Det armbandet var fantastiskt vackert Esmeralda och jag är övertygad om att kommer att hamna rätt❣️
Jag jobbar med coaching och healing, vilket är något jag brinner för. Älskar när klienter kommer till insikter, kommer förbi hinder som tidigare kändes oöverstigliga eller kort och får en energidusch som får dem att må bättre.

Önskar er alla en riktigt fin helg!
Kram Mia

68 Mia:

skriven

Hej alla vackra!
Det armbandet var fantastiskt vackert Esmeralda och jag är övertygad om att kommer att hamna rätt❣️
Jag jobbar med coaching och healing, vilket är något jag brinner för. Älskar när klienter kommer till insikter, kommer förbi hinder som tidigare kändes oöverstigliga eller kort och får en energidusch som får dem att må bättre.

Önskar er alla en riktigt fin helg!
Kram Mia

69 Rika:

skriven

Hej jag är en kvinna på 54 år som läser och kikar in till bloggfamiljen för min nyfikenhets skull och har även fått en spådom tidigare som berikade mig. Kallas Rika och är en röd tott ;) men tävlat inte om armbandet utan hoppas den får bli buren av någon av er i ur och skur.

70 Maria:

skriven

Hej!
Maria heter jag, 48 år och bor strax utanför Göteborg. Har två barn, 18 och 20. Jobbar som undersköterska i hemtjänsten men pluggar just nu till lärarassistent. Det känns riktigt bra men har lite jobbigt med redovisningar och sådant som inbegriper att jag ska stå framme o prata inför folk😬😬 tycker det är så jobbigt och skulle verkligen behöva få mer kraft och mod att klara av det. Har följt bloggen i några år nu och alltid lika intressant få läsa och kommentera inlägg. Jag vill därför väldigt gärna vara med i utlottningen av armbandet ❤️Och hoppas på tur🙏🌟kram

71 Maria:

skriven

Hej!
Maria heter jag, 48 år och bor strax utanför Göteborg. Har två barn, 18 och 20. Jobbar som undersköterska i hemtjänsten men pluggar just nu till lärarassistent. Det känns riktigt bra men har lite jobbigt med redovisningar och sådant som inbegriper att jag ska stå framme o prata inför folk😬😬 tycker det är så jobbigt och skulle verkligen behöva få mer kraft och mod att klara av det. Har följt bloggen i några år nu och alltid lika intressant få läsa och kommentera inlägg. Jag vill därför väldigt gärna vara med i utlottningen av armbandet ❤️Och hoppas på tur🙏🌟kram

72 F:

skriven

Skulle vilja vinna detta armbandet , kanske hjälper det mot min oroliga mage o kropp , så att vi äntligen kan få till det och få ett tillskott ifamiljen som vi kämpat för ett tag🌸🌺 jag är 41år och följt denna bloggen i många år egen företagare. 🙏🏻

73 Susanne :

skriven

Önskar det här väldigt mycket. Behöver läka mig efter ett 26 år långt förhållande då jag på många sätt blev nedtryckt och fick ge av mig själv på många sätt men ej fått så mkt tillbaka. Exmaken var manipulativ och notorisk lögnare. Min själ mådde väldigt dåligt och hjärtat är ännu ej läkt. Skilde mig för tre år sedan och jobbar jättemkt på att bli självständig och inte behöva ngn man. Har alltid haft svårt att säga rakt ut vad jag tycker för jag vågar inte, blivit nedtryckt av min pappa med.

74 Tildis:

skriven

Hej!

Jag är en tjej som för snart 10 år sedan hittade hit till denna blogg i mitt sökande efter den stora kärleken. Den har jag nu funnit men livets frågor aldrig tar slut så har jag stannar kvar här som en trogen bloggläsare. Förra året tog jag ett stort steg och flyttade utomlands. Nu jobbar jag på en arbetsplats där jag trivs väldigt bra men jag tror inte det är här jag stannar för alltid. Det finns så mycket annat spännande som jag vill upptäcka!

Just nu är jag inne i en fas där jag både personligt och jobbmässigt skulle behöva kraft och styrka att kommunicera bättre offentligt och i grupp. Jag är övertygad om att armbandets helande egenskaper kan hjälpa mig med detta här💚

75 Ester :

skriven

Hej!
Jag vill jättegärna vara med och tävla. I mitt jobb behöver jag kunna prata och kommunicera vilket är jättejobbigt för mig, Är en kvinna på 60+ , uppväxt på 60-talet då man skulle vara tyst åtminstone i min familj och det har legat mig i fatet hela livet. Dessutom är turkos min månadssten då jag är född i december. Så vackert armband
Kram

76 MalinS :

skriven

Jag är 42,bor i Stockholm tillsammans med min man, arbetar inom socialtjänsten. Följt bloggen och fått seanser av Ezmaralda sedan 2011. Min stora önskan är att bli frisk från cancern och få barn. Vi har gått igenom mycket elände och jag skulle behöva lite balans, harmoni och lugn i mitt liv nu. Därför vill jag vara med och tävla om det superfina smycket.

Kram på er alla

77 Cissi:

skriven

Wow, jag vill vara med!!! Sällan jag tävlar men de armbandet kändes som en bra följeslagare på den väg jag går just nu. Jag som ofta håller mig i bakgrunden då jag är blyg och avvaktande inför nya situationer behöver en puff och lite styrka i min roll på jobbet. Möten med nya människor som stundtals känns övermäktigt men sakta har jag vuxit med den nya rollen men ännu finns det saker att bemästra och våga sig på. Många fina egenskaper samlade i en rad kring armen är välkommet ❤️

78 ängeln:

skriven

Hej, är gärna med och tävlar. Är livrädd för att tala inför andra och tror att armbandet skulle kunna hjälpa mig. Är 40+ och har en underbar familj, man och tre barn som är mitt allt. Försöker hitta mig själv just nu. Sliter i sjukvården men skulle aldrig vilja jobba med något annat för jag älskar att hjälpa människor. Har följt bloggen ca 10 år, älskar den och läser varje dag. Är intresserad av healing och andlighet. Kram

79 Madde :

skriven

Jag är 30+
3 barn och har en svajig period i livet, med min egen hälsa, jag hinner inte återhämta mig från de ena förrän de andra kommer. Mitt uppe i utredningar med mina barn. Mellersta barnet utreds nu för autism. Total kaos men så småningom blir de väl ordning här med. Men de hade varit fint med lite extra energi och hjälp till de som skall komma.
Jag har följt bloggen i ca 6 år. Och har fått väldigt fin vägledning från ez.

Härligt och roligt att läsa om alla här på bloggen :) kram!

80 Mimma:

skriven

Hej!
Bättre självförtroende, lugn i själen och att tycka om mig själv, det är vad jag kämpar för. Kommit en liten bit på vägen och fortsätter att ”sträva”.

Mimma

81 Diana:

skriven

Hej Es och alla bloggare. Jättefina presentationer blev det, så kul.
Är en ensamstående mamma med två tonåringar, invandrare, har ett jobb som jag äskar, en trogen hund som är min bästa vän.
Älskar utflykter, vandringar, övernattningar i tält, att träffas med kompisar, vara själv, hjälpa andra, resa och sova:-)
Just nu har jag det kämpigt för att ett av barnen har stora problem...
Hoppas med hjälp av bl.a. armbandet att få balans och harmoni i själen och livet.
Hälsa och kärlek till alla er!
Kram!

82 Michelle:

skriven

Hej es!
Jag heter Michelle och är 26 år.
Bor i hus med min blivande man & vi ska snart försöka skaffa familj.
I min spådom jag fick av dig så sa du att du kunde se mig med två barn, vilket är precis min önskan.
Har alltid haft en oro över att inte kunna få barn så nu börjar jag bli spänd på riktigt!
Jag älskar djur & natur men tro det eller ej, jag har inga hobbys.. min hobby är att handla mat & sova middag & dricka vin med vänner haha.
Älskar att göra allt men är fruktansvärt lat & gillar inte att hitta på saker ensam.

Jag vill väldigt gärna vara med & tävla om det vackra armbandet eller vad du kallar det.
Jag önskar egentligen att vinna det åt min mamma som har en väldigt tuff tid nu.
Som sagt så ska jag gifta mig väldigt väldigt snart & min mamma mår så dåligt psykiskt och fysiskt att hon inte vet om hon kommer kunna komma. Min familj är mitt allt så det är hjärtskärande att ens tänka på det.
Hon har gjort väldigt många undersökningar o olika röntgen osv men läkarna hittar inget fel på henne.
Hon själv misstänker att det är ångest/stress/post covid symtom.
Om jag vinner denna vackra sak så vill jag ge den till min fina mamma.

Hoppas allt är bra med dig & kram.
Jag älskar din blogg & längtar efter nästa spännande historia från andevärden.
Letar även i texten om hälsningar från andra sidan efter något som ska stämma in på mig. Känns som att det händer snart eller så önskar jag bara det för mycket hihi.

83 Chatrine:

skriven

Men va kul, såklart vill jag vara med i tävlingen!

Skönt väder idag och fortfarande hänger lite sommar kvar. Mitt namn är Chatrine och jag är 35 år. Jag bor i ett urgulligt litet torp alldeles själv. Jag promenerar en del, gillar att renovera och umgås med familj och grannar. Det finns en del djur här runtomkring som hundar, katter, får, kor och hästar. Djurvän det är jag det! Detta smycke skulle kunna balansera min energi då den kan vara redigt påååå men också trögt avstängd. En skjuts på vägen med andra ord för lite nojjig eller orolig kan man bli ibland.
Så ligger det till!

Kram
Chatrine

84 Lulu:

skriven

Jag arbetar med casting och bor växelvis i USA / LA / men har min kära ursprungsfamilj i Stockholm och på Gotland. Mitt arbete lever jag för, det är ju en livsstil och vid 52 åra ålder har jag en älskad make sedan 12 år men valde tidigt bort barn. Jag ångrar mig inte. Jag har de barn i mitt liv som jag vill ha i alla fall och mitt käraste barn är en flicka med downs syndrom på 16 år som varit del i min familj sedan hon var 7 månader gammal. Jag älskar livet och jag tror på att man själv skapar sina möjligheter och bygger sitt liv. Kram allesammans.

85 Maria S:

skriven

Åh vilket härligt smycke. 💙
Skulle gärna vinna. Dels har jag nyss börjat studera till ssk (så många ggr jag frågat kring detta men nu i år var det äntligen dags för mig att VÅGA) och dels är ’att prata offentligt’ något jag har oerhört svårt för. Det blir bättre och bättre men blir så extremt osäker i just den situationen, trots att jag i andra sammanhang är utåtriktad och en som aldrig blir nervös.

I övrigt är jag 36 årig 2-barnsmamma/fru/skåning/drömmer om att åka iväg med läkare-utan-gränser, att bli familjehem och först och främst nu klara utbildningen.

Kraaam 🤍

86 Maria S:

skriven

Åh vilket härligt smycke. 💙
Skulle gärna vinna. Dels har jag nyss börjat studera till ssk (så många ggr jag frågat kring detta men nu i år var det äntligen dags för mig att VÅGA) och dels är ’att prata offentligt’ något jag har oerhört svårt för. Det blir bättre och bättre men blir så extremt osäker i just den situationen, trots att jag i andra sammanhang är utåtriktad och en som aldrig blir nervös.

I övrigt är jag 36 årig 2-barnsmamma/fru/skåning/drömmer om att åka iväg med läkare-utan-gränser, att bli familjehem och först och främst nu klara utbildningen.

Kraaam 🤍

87 Liverpool:

skriven

Hej på er
Är en man född 77 som tycker om att jobba med människor,har provat på en massa olika yrken under mina år från fjärrvärmerörstillverkare till att jobba på systembolaget,suttit i telefon åt viasat och tele2,varit elevassistent,personlig assistent,sfi för lågstadie barn och några yrken till.Nu jobbar jag med äldre människor sedan 2008 både i Värmland och dalarna dit jag flyttade 2108.Är sport intresserad och då fotboll allra mest och mitt favorit lag som jag var med och startade i ett av mina tidigare liv som Esmaralda kunde se i min senaste seans.

88 Månskenet:

skriven

Hej!
Men så fint armband med såå fina egenskaper,deltar mer än gärna!
Lite svårt med att berätta om mej själv, men... är en snart 60 årig tjej, ingen man, inga barn, har inte kunnat/velat binda mej o sen tja, så går åren. Jobbar praktiskt, ett ganska ensamt jobb, av lite udda slag. Bor på landet en bit utanför samhället i hus (som borde renoveras) med hund o kattor, i den svenskspråkiga delen av finland. Ganska stillsam o tystlåten. Märkte faktiskt att jag lever mitt normala liv nästan enligt coronarestriktioner - ve o fasa!!! Har varit ganska down p.g.a en hel radda orsaker men tackvare spådomar hos Es o talismaner o healing o lite andra alternativa grejer så kryper jag allt högre upp ur gropen o kan numera känna glädje o förundran i vardagliga ting, härlig känsla!!! Love it! Nu är klockan just midnatt här hos oss, så nu kryper jag ner i snarklådan o hoppas innerligt på armbandet. Ha det gott, alla, o lycka till, o TACK till Es, kram!

89 Skrållann :

skriven

Hej!
Spännande att läsa om alla. Jag är 42år, gift och mamma till två tonårsbarn. Började följa bloggen för många år sedan och de första åren handlade mina frågor mest om relationsbekymmer och de senaste åren har det mest handlat om vad jag ska syssla med i mitt yrkesliv. Jobbar sedan några år tillbaka hos min syster som driver café och bageri. Superkul men inget jag vill göra för alltid. Min familj blev hårt drabbad av covid-19 och min pappa var nära att stryka med i våras av det otäcka lilla viruset. Efter det har jag blivit bättre på att se och uppskatta det lilla i livet. Jag är gärna med i utlottningen och armbandet skulle sitta som en smäck och ge mig boost och lite goda energier som kan behövas framöver.

Kram❤️

90 Browallia:

skriven

Jag är 49 år och är långtidssjukskriven sen flera år efter att ha drabbats av utmattningssyndrom, ångest och flera andra stressrelaterade symtom. Jag brinner för att bidra till att öka kunskapen och förståelsen för hur det är att leva med psykisk ohälsa genom att öppet skriva om min vardag på sociala medier. Jag har en vuxen son som bor på en annan ort. Jag är singel sen ett halvår efter att ha haft ett förhållande med en man i sex år som från det jag träffade honom första gången kändes helt rätt och jag var övertygad om att han var mannen jag ville leva resten av mitt liv med. Men med tiden visade det sig att han var en ulv i fåra kläder och förhållandet blev allt mer destruktivt. Det tog mig flera år att göra mig helt fri ifrån honom. Så ni som dejtar, var rädd om er och lär känna personen innan ni kastar er huvudstupa in i ett förhållande hur rätt det än känns i början.

Jag vill gärna vara med och tävla om det magiska armbandet som för mig skulle bli en symbol för att jag likt Fågeln Fenix är på väg att resa mig ur askan.

Kram Browallia

91 Helena :

skriven

Hej! Jag är gärna med och tävlar om armbandet med de fina egenskaperna. Jag är 51år har två söner och är sambo med en man som har tre vuxna barn. Igår blev jag bonusfarmor💞 jag kopplar av med trädgårdsarbete och missar aldrig att läsa bloggen! Trevlig helg önskar jag er alla.

92 Ester :

skriven

Hej!
Jag vill jättegärna vara med och tävla. I mitt jobb behöver jag kunna prata och kommunicera vilket är jättejobbigt för mig, Är en kvinna på 60+ , uppväxt på 60-talet då man skulle vara tyst åtminstone i min familj och det har legat mig i fatet hela livet. Dessutom är turkos min månadssten då jag är född i december. Så vackert armband
Kram

93 Helena :

skriven

Hej! Jag är gärna med och tävlar om armbandet med de fina egenskaperna. Jag är 51år har två söner och är sambo med en man som har tre vuxna barn. Igår blev jag bonusfarmor💞 jag kopplar av med trädgårdsarbete och missar aldrig att läsa bloggen! Trevlig helg önskar jag er alla.

Svar: Tävlingen tog slut kl 24 i natt... men det kommer nya och du är alltid välkommen att delta.. kram :)
Esmaralda

94 Helena :

skriven

Hej! Jag är gärna med och tävlar om armbandet med de fina egenskaperna. Jag är 51år har två söner och är sambo med en man som har tre vuxna barn. Igår blev jag bonusfarmor💞 jag kopplar av med trädgårdsarbete och missar aldrig att läsa bloggen! Trevlig helg önskar jag er alla.

Svar: Tävling tog slut kl 21 i natt... välkommen till nästa tävling... kram :)
Esmaralda

95 Dejsan:

skriven

Jag kan behöva lite motivation i livet. Jag står inför stora förändringar, vissa har redan hänt så det har vänt upp och ner på mitt liv. IGEN. Jag är inte så säker på att jag orkar vända allt tillrätta igen,så jag kan behöva lite hjälp. Armbandet är vackert.
Jag är 69 år, bor på landet. Har tre barn med familjer. Gift för andra gången sen 19 år tillbaka.
Jag brukar läsa den här bloggen, men sällan skriva nåt själv.

96 Skrållann :

skriven

Hej!
Spännande att läsa om alla. Jag är 42år, gift och mamma till två tonårsbarn. Började följa bloggen för många år sedan och de första åren handlade mina frågor mest om relationsbekymmer och de senaste åren har det mest handlat om vad jag ska syssla med i mitt yrkesliv. Jobbar sedan några år tillbaka hos min syster som driver café och bageri. Superkul men inget jag vill göra för alltid. Min familj blev hårt drabbad av covid-19 och min pappa var nära att stryka med i våras av det otäcka lilla viruset. Efter det har jag blivit bättre på att se och uppskatta det lilla i livet. Jag är gärna med i utlottningen och armbandet skulle sitta som en smäck och ge mig boost och lite goda energier som kan behövas framöver.

Kram❤️

97 Skrållann :

skriven

Hej!
Spännande att läsa om alla. Jag är 42år, gift och mamma till två tonårsbarn. Började följa bloggen för många år sedan och de första åren handlade mina frågor mest om relationsbekymmer och de senaste åren har det mest handlat om vad jag ska syssla med i mitt yrkesliv. Jobbar sedan några år tillbaka hos min syster som driver café och bageri. Superkul men inget jag vill göra för alltid. Min familj blev hårt drabbad av covid-19 och min pappa var nära att stryka med i våras av det otäcka lilla viruset. Efter det har jag blivit bättre på att se och uppskatta det lilla i livet. Jag är gärna med i utlottningen och armbandet skulle sitta som en smäck och ge mig boost och lite goda energier som kan behövas framöver.

Kram❤️

98 Skrållann :

skriven

Hej!
Spännande att läsa om alla. Jag är 42år, gift och mamma till två tonårsbarn. Började följa bloggen för många år sedan och de första åren handlade mina frågor mest om relationsbekymmer och de senaste åren har det mest handlat om vad jag ska syssla med i mitt yrkesliv. Jobbar sedan några år tillbaka hos min syster som driver café och bageri. Superkul men inget jag vill göra för alltid. Min familj blev hårt drabbad av covid-19 och min pappa var nära att stryka med i våras av det otäcka lilla viruset. Efter det har jag blivit bättre på att se och uppskatta det lilla i livet. Jag är gärna med i utlottningen och armbandet skulle sitta som en smäck och ge mig boost och lite goda energier som kan behövas framöver.

Kram❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: