Att bli för mycket....

Ibland kan man bli för mycket  i kärlek – och som regel i egen iver för att hjärtat bubblar över.

Man träffar sin kärlek och  man vill inget hellre än att kärleken ska blomstra och man ska leva hela sitt liv tillsammans… och just i detta blir  man  ibland för mycket och  somliga tenderar att overdo på ett sätt som kan leda till att motparten drar sig tillbaka.

Man överöser sin kärlek med fysiskt bekräftelse, man fixar god mat, frukost på sängen, handlar presenter, planerar utflykter och resor och man tar hand om sin kärlek så pass intensivt att hen nästan kvävs.

 

En konst som man måste lära sig är att vänta in sin partner.

Hen kanske inte visar sin kärlek verbalt… kanske hen gör goa handlingar istället och i  sådant måste du stanna upp och försöka känna in

Ge hen  utrymme att få överraska dig och låt inte det hela bli ensidigt.

Om du passar upp och ger och ger… då är det okey för din del i början men när det gått tio år är det nog inte lika kul att alltid vara den givande.

 

 

Så försök hia dig litta… så gott det går…. lär dig att backa lite…..lämna utrymme…och känn in hur din partner hanterar detta utrymme.

Ger hen så det räcker ? Eller om det inte räcker, är det något du i alla fall kan leva med ?

Din partner kommer inte att bli exakt sådan som du önskar...., det  kommer inte att ske så håll dig på jorden även om hjärtat fladdrar iväg.

Kram & Kärlek

 

P.s. TILL DIG SOM VILL HA EN  ZANMITALISMAN:

Jag har  lovat att  de ska släppas i samband med avlöningsdags men  en flock kommer jag släppa

på  FREDAG eller MÅNDAG

Sedan arbetar jag vidare på en annan  liten flock som kommer vara redo  runt den 25-26  april, i samband med lön.

Den dagen Zanmisarna släpps kommer jag meddela detta  här och jag kommer också meddela

exakt hur du ska göra för att få en !!

 

1 A:

skriven

Kan inte mer än att hålla med. I mitt förhållande med min dotters pappa fick jag kämpa i motvind, och det gjorde jag i flera år. Han va inte sån som jag ville ha i ett förhållande. Såhär i efterhand passade vi inte alls ihop och jag kan inte fatta att jag nöjde mig så länge.

Idag skulle jag bli galen om en kille inte hade ett eget liv. Att hela tiden förvänta sig att man ska lägga all tid på honom. Eller att han kväver mig för han har inget eget liv. Jag har några krav på min nästa man, uppfyller han inte dessa får det va.

Ska prata med min chef denna vecka. Om jag kan få lite mer insikt i nya tjänsten, vissa saker är otydliga. Detta får mig att vilja fly istället för att stanna. Känner mig tveksam till allt. Innerst inne vill jag nog inte stanna.

Trevlig onsdag!

Kram!

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag blir ju obekvämt av vad hon håller på "visste inte vem jag är" och inte vill gör dessa saker. Så nu känner jag mig helt dumt mot henne ifjol av vad har jag gjorde.

Nu vill hon typ pyjamas i lördag men inte tidigare...

Har hon tänker på mig också?

Nu fick jag allt gamla minne från längesen som jag gör dumheter mot någon efteråt blir jag påpeka och så är jag obekvämt...

Det är jobbigt just nu för mig...

Min sägs är hon behöver säger mer än vad hon gör - så en trevligt känslan

"att jag gör något dumheter så blir jag påpeka och är obekvämt"

Så får jag var försiktigt...

Vad säger du?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Fattar inte att varför jag ogillar en åldern som jag har nu är 26 år...

Har det något gör med tidigare livet som har händer något värsta på den åldern?

Vad kan jag gör åt det att det är en dåligt känslan för min åldern?

Ha det bra

4 C:

skriven

God morgon 🍋
Jag tror i grund och botten att även den som säger sig inte förvänta något tillbaka i retur, faktiskt gör det.
Du kan hjälpa dina vänner, bekanta och sedan ta avstånd för den egnatid man behöver.
I en relation och utsätta sig dagligen för att vara den mest kärleksfulla, påhittigaste, smartaste, givmilda... Nej, det tär!
Det är fascinerande att man kan visa upp sidor som inte stämmer överens med ens egna personlighet. Fan, man kläms ju ihjäl inombords!
Jag lunkar på i sakta mak här nu. Fick diagnos utmattningssyndrom, trots att vc här är underbemannade och planering går långsamt så måste jag ändå säga:Vilka kämpar de är, ffa sköterskorna som ringt upp och i princip uppmanat att: "Stanna hemma och rå om dig!"
Det känns som att psykisk ohälsa har stegat upp i allvar nu näst efter Covid-19.
Sörjer att andligheten har lagt locket på, kugghjulen fram till halsen spinner på, dock pann-och kronchakrat är som ett enda vitt brus.
Kram till er 💕🍀

Svar: Jag blir nog lite misstänksam när man i ord säger att man ingenting förväntar sig tillbaka... de som verkligen inte gör det, de är ytters få och de tänker liksom inte ens på det, än mindre klär det i ord....alla behöver få bekräftelse tillbaka. Ta nu hand om dig, kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, man får älska både plus och minusen hos sin partner.
Ser du ngt negativt som kommer hända mig ?
Tror du gula örhänget kommer fram till sist som jag tappade i påsk ?
Kram

6 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Så sant och bra skrivet om kärlek.

Så svårt då man nyss träffats och inte känner varandra riktigt. Det känns som det är nåt.
Så jag undrar om han är kär i mig? eller är han osäker vad han vill. Kramar

Svar: Lite osäker kanske men känslor finns det, kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära du!
Kommer min hud klarna upp snart? Jag kämpar mycket, både med diet/örter.
Är detta på rätt väg nu?

Svar: Ja det känns som att du är på rätt väg, kram:)
Esmaralda

8 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Visst kommer jag att flytta utomlands?

SÄKERT?

Kram

Svar: Ja, chansen är stor att det blir så, kram
Esmaralda

9 Bbv:

skriven

Hej e

Vad betyder drömma om stora vågor. Drömmer ofta om vatten. Drömde inatt med om väldiigt stora vågor som var över mig. Vad kan det betyda?

Svar: Att du går en ny lärdom till mötes, kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Något som jag störa på många år. Det händer aldrig för andra än mig. Så en småsak eller något som jag vill säger till någon så varför är det varje gånger att alla ska har ögon på mig och en annan i en ögonblick som vad vi pratar om.

Varför jag fick typ ofta publiken när jag prata med någon?

Det borde något som har gör med mig. Om jag säger en ord eller många ord så helt plötsligt alla har ögon på mig som vad jag säger.

Varför så? Jag har inte hellre bad om alla ska titta på mig medan jag prata med någon?

Ha det bra

Svar: Du är en person som märks, för somliga är det bara så, kram :)
Esmaralda

11 2021:

skriven

Fanns det någon anledning till varför hon va lite dryg mot mig båda gångerna?

Kram

Svar: Inte mer än att hon ibland kan bli sådan, kram :)
Esmaralda

12 Solen ☀️:

skriven

Godmorgon! ☀️
Ja den är lite knepig! Overdo förstår man att det inte blir bra..men det är också svårt om man är lite olika. Jag älskar ju kroppslig kontakt, att vara nära varandra och ge och få kramar och fysisk kontakt i vardagen. Mannen har inte alls varit van vid det så det var faktiskt lite knepigt. Nu har vi väl med åren hittat någon slags mellannivå som kan passa oss båda....även om jag hade kunnat tänka mig ännu mer 😁.
Här går jag i väntans tider...väntar och hoppas på operationstid före sommaren, men det verkar vara segt. Ha en go dag! ☀️☀️☀️
Kram Solen

13 Smöla :

skriven

Undrar på min bästa vän Mia. Kommer hon och hennes sambo alltid va tillsammans? Hon mår inte bra med honom och hon klarar sig inte utan honom. Dom har två barn, och den största är andlig, så han har sagt till henne att dom kommer flytta igen varann, för pojken känner det. ?

14 Jojo:

skriven

Hallå Es! Har människan 12 chakran?

Är videon jag hittade idag bluff? Blir jag lurad om jag betalar?

15 Skorpan:

skriven

Det här är nåt som jag fasar för, att jag då jag väl träffar karln, om tio år ;), kommer att vara så på att han inte kommer att orka med mig. Tänk så snopet, att ha gått o väntat på sin soulmate o så skrämma iväg honom ;). Hur sjutton ska jag kunna hia mig litta, några tips? Jag har ju ännu många år på mig att lära mig att bromsa in, så jag borde ju hinna ;D...

Blev ingen hoj ännu, får spåra in på cyklandet inkommande helg tror jag o inte sökte jag det där jobbet heller. Låter som att jag inte kommer till skott, men ja, hr betonades o det har jag ju inte direkt erfarenhet av, dock mycket intresse för. Det var väl inte menat för mig...

Onsdag o korridoren är tyst, ensam igen..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Stanna upp, gör ingenting mer än att känn av ibland, och i övrigt ska du vara dig själv, du är superbra som du är.. kram :)
Esmaralda

16 Sus:

skriven

Hej
Vad är problemet med hon på jobbet?
Love sus

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es
När kärleken är ny och det bultar i bröstet och man är helt knasig i skallen då är det inte lätt att kliva tillbaka .Med erfarenhet kommer visdom och jag hoppas få känna mig så tokkär än en ggr och med ålderns visdom njuta av att "hia" mig och verkligen lära känna varandra ordentligt. Ja drömma kan jag ju....

Så spännande att ngr av de små liven är så ivriga att få komma iväg .

Kram Anki med flock

Svar: Ja nog kommer du bli tokkär igen, helt klart :) Och talismanerna är verkligen ivriga... har fullt skägg att hålla dom i styr.. kram :)
Esmaralda

18 Helena Ir:

skriven

Om man ändå kunde beställa en perfekt från början, det vore något.. men jag fick väl skickas på någon typ av kurs då, för att själv passa in :)

Ska väl säga att lagom är bäst, hur man nu vet vad som är det.. ivarjefall så har jag haft den här varianten av man som gillade att ge presenter, låter väl kul? Men till slut så vågade man inte titta på något i butikerna, för han köpte det man såg, ibland flera par för att han såg att jag tvekade om färgen på de långa fina stövlarna. Det här var inte alls kul!

Så lagom är bäst :) vad det nu är!

Ha det så bra!

Kram

19 Xam:

skriven

Hej!
Hitta nån form av balans i förhållandet där man ger o tar,inte alltid så enkelt.

Kommer jag hitta det med mannen jag väntar på?

Kram

Svar: Ja, det tror jag faktiskt att du gör, kram :)
Esmaralda

20 Ghostwriter :

skriven

Detta inlägget passade mig. Jag är för överdriven i saker jag gör, men absolut inte för fjäsk, för att få tillbaka i exakt samma mynt varenda gång och inte för att jag har en illa baktanke. Men absolut att de blir för mycket o det har jag inte förstått riktigt innan. För mig är det bara sån jag är. Och det har varit också en förväntan på mig därför har de varit jobbigt för mig också. Nu i min nya relation har jag också gjort mycket men de har varit på ett annat sätt tycker jag.... dock kände min partner att de blev överväldigande o tyckte inte att jag fick lika mycket tillbaka. Jag har sagt att jag bara är sån och jag förväntar mig mest tillbaka att man tar hand om varandra, och de gör inget att jag själv inte får presenter. Och jag har ju fått massa tillbaka enligt mig själv.


Nu har jag bestämt mig för att inte överdriva den sidan så mycket och ge utrymme för min partner så vi kan få lite balans :)Kram och ha en jättefin dag!

Svar: Jättebra, det är viktigt att läsa av sig själv och ströva efter balans... det kan åstadkomma en hel del, kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Hej E,
Min hund har varit låg par dagar igen. Tror du jag överanalyserar eller känner du in att ngt är på tok?
Jag är orolig för henne och det känns som hon är bekymrad över mig för jag blir låg när jag inte vet hur hon har det.

Får du in ngt?

Har ju trappat ut lite av hennes medicin. Kanske hon saknar ngt?

Kram

Svar: Hänger oron i om ett par dagar så låt veterinären checka henne... men hon påverkas lätt av dig och tolkar in ditt mående.. kram :)
Esmaralda

22 Ali:

skriven

Så glädjande att dom är på gång.. 💫

Har alltid bror en stor givare och svårt att ta emot. När känslor svämmar över har jag haft svårt att ”hålla mig” och vänta in.., detta förlorar jag på.
Men för första gången är jag här och nu i min helt nya relation, så känns väldigt bra. Är tacksam att just våra vägar möttes 🙏
Kram :) ✨

Svar: Ja ibland får man jobba lite med sig själv, kram :)
Esmaralda

23 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har anmält min dotter till ett sommarläger och undrar om det blir lyckat och hon kommer att trivas där? Det är ett dagsläger för barn i hennes ålder, så hon kommer hem till kvällen.

Hon skulle helst vilja delta i ett ridläger, men det är så himla dyrt. För dyrt. Varför är förresten allt som har med hästar och ridning att göra så dyrt...?

Kram

Svar: När mina tjejer var små ville de också rida.. och det fick dom för jag hade turen att hitta en bonde med några hästar som de fick pyssla om och rida på... riktig ridskola blev det inte. Jag tror nog att sommarlägret kan bli bra... kram :)
Esmaralda

24 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja det är en balans fråga. Medan att hålla tillbaka och sedan våga hoppas och känns.
Ser det ut att finnas chans för oss med gemensamt boende?
Kan du se möjlighet med förlovning och giftemål mellan oss?
Kram

25 Kristin:

skriven

Ja, den kjærligheten. Ikke alltid enkelt :)

Lille Virus driver meg snart til vanvidd. I natt var vi oppe 3 ganger.
Har kontaktet min veterinær. Så skal vi forsøke et naturmiddel som bygger opp bakteriefloraen i tarmen. Nå behøver jeg å få sove.
KRAM!!!

Svar: Ja pröva medlet... ha lite koll så det är inte bara är en dålig vana han lägger sig till med... kram :)
Esmaralda

26 Bbv:

skriven

Hej e

Vad betyder drömma om stora vågor. Drömmer ofta om vatten. Drömde inatt med om väldiigt stora vågor som var över mig. Vad kan det betyda?

27 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det finnas en chans att dem blir tillsammans igen? Finns det några känslor kvar mellan dem? Och att det finns chans för dem?
Kram

28 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, man får älska både plus och minusen hos sin partner.
Ser du ngt dåligt/ negativt som kommer hända mig ?
Tror du gula örhänget kommer fram till sist som jag tappade i påsk ?
Kram

29 Anonym:

skriven

Borde jag jobba för att umgänget ska vara hemma hos mig även i fortsättningen? Tycker det skulle vara det bästa för dottern. Så ska jag försöka kämpa för det eller hur ska jag tänka?

30 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han vara säker på att han vill leva sitt liv med mig nu? Och kommer detta bestå?
Kram

Svar: Garantier finns inte men han kommer göra ett försök, kram :)
Esmaralda

31 M:

skriven

Oj nej så har jag inte betett mig men jag har sällan känt mig bekräftad tillbaka.
Citerar Dennis från Robinson som igår satt och grät när han pratade om sin flickvän ,"Hon är mitt allt". Tänk om någon underbar kille kunde känna så för mig Es. Då hade mina öron fladdrat av lycka :)

Tjohoo vad roligt att en kull Zanmisar släpps om några dagar. Är redo :)

Onsdag redan! Våren kom helt av sig. 1+. Kraam

Svar: Ja herregud vad de öronen kommer fladdra, så småningom :) Sol men attans kallt ute... kram :)
Esmaralda

32 Jessica :

skriven

Hej Es,

Tänker han något på mig?

Kram :)

33 AnnaK:

skriven

I mitt förhållande finns inget alls längre. Tror det är ganska ömsesidigt.

Skulle nog vilja ha en talisman, tror du den skulle hjälpa mig?

Kram 🤗

Svar: Det är ingenting jag kan lova dig.... men kan lova att talismanen gör sitt allra bästa... kram :)
Esmaralda

34 Helena Ir:

skriven

Vad kul det är att gå till matbutiken när man träffar folk som önskar träffa en fler gånger.. tror det märks att folk börjar ledsna på att vara isolerade, folk är mer öppna. Så inget ont som inte har något gott med sig :) Trevlig man var det .. tror vi klistrade fast lite i golvet, samtalet flöt.. kanske för att han jobbat som försäljare och även jag haft liknande yrken.. En dag så slår det blixtar och dunder.. även i mitt huvud, den där så kallade kärleken :) Fast inte idag!

Kram

35 Soffan:

skriven

Wuhu, hoppas så att en talisman vill hem till mig 🙏💕

Spännande att följa resan..

Hur ser tiden närmast ut för mig annars, ser du något litet där Es?

Kram, kram!


Svar: Något bra ser ut att vara på väg.. ser en hel del skratt.. kram :)
Esmaralda

36 Dejtinggalning:

skriven

Tjolahopp och tjenixen Es! Åh vad detta triggade igång kärlekslängtan. Ser du något på sådan front snart? Vad ska jag spana efter? Hoppas på att min trögis till karl börjar bli klar för ett möte nu.

Kram :)

Svar: Ja, det hoppas jag också, spana efter någon som behåller ögonkontakt, kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Hej kära Es, blir vännina besviken om jag tackar nej ändå till att vara barnvakt ?
Känns så dumt att jag tackade ja. Har svårt att säga nej och vill hjälpa till men nu i Covid känns det inte alls bra speciellt när jag är i riskgrupp med att E inte tänkte på det när hon frågade....
Kram

Svar: Lite besviken kanske ho blir men säg ifrån i god tid, kram :)
Esmaralda

38 Snödroppen:

skriven

Hejsan❣️
Min reflektion av att bli för mycket i kärlek är nog att det är vanligare när man är ung och bli kär, fjärilarna fladdrar och det pirrar i magen. Blir man kär och galen på äldre dar? Jag är inte kär, bara förväntansfull. Men visst är det härligt att få bli lite bortskämd men på ett normalt sätt där båda parter ger och tar emot. Att ge kärlek är nog lättare än ta emot, i alla fall i mitt fall för får jag för mycket så blir jag bara misstänksam pga mitt förflutna...Kärlek är fint men inte lätt alla gånger....
Jag känner vibbarna från min gamla flört och det känns som han tänker en del på mej? Ses vi inom kort?
Stor kram❤️

Svar: Ja det verkar som om han tänker på dej, kram :)
Esmaralda

39 Moms:

skriven

Hej E
Kommer vår lilla resa i slutet Av april bli av och kommer det gå bra/bli bra? :)

40 Moms:

skriven

Hej E
Kommer vår lilla resa i slutet Av april bli av och kommer det gå bra/bli bra? :)

41 Cecilia:

skriven

Åh Zanmisarna verkar väldigt starka. Har ännu inte bestämt om jag ska köpa eller inte...

Har en omtenta på fredag, känns det som att jag kan klara den?

Kramar

Svar: Chansen är god, över 70 %, kram :)
Esmaralda

42 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, vad spännande med talismanerna. Kommer jag att må bättre snart? Har verkligen hamnat i en svacka efter jobbet som inte blev bra. Kram och tack!

43 Camilla:

skriven

Även jag håller med. I mitt äktenskap så kom dock jag och barnen sist och först kom jobb och alla hans intressen. Detta bråkade vi om i flera år. Helt olika och det var bäst att skilsmässan skedde.

Har varit på läkarbesök i stan. Ganska mycket folk på tunnelbanan men kunde hålla avstånd med munskydd. Är ju idag årsdagen för terrordådet här och det är en dag man minns som om det var igår. Var på väg hem men stoppades vid tunnelbanan och de sa att något allvarligt har hänt i City. Allt spärrades av och fick husera på IKEA där poliser gick med dragna vapen tills sonen kunde komma och hämta med bilen sent på kvällen. Och det värsta är att det bara är en tidsfråga innan det sker igen.

Vad är anledningen till att mannen kommer att höra av sig igen?

Vad roligt att några Zanmisar snart får komma till sina nya ägare. Mycket jobb för dig. Stor kram

44 Browallia:

skriven

Jag kallar det för ”bordseffekten”. Ett par sitter på var sida om ett köksbord och den som vill mer än den andra skjuter hela tiden bordet allt närmare den andra som till slut känner sig så trängd att den måste backa för att få luft och kunna röra sig fritt. Jag är hyperkänslig och har svårt att hantera om någon är för ”på” mig, då drar jag mig blixtsnabbt in i mitt skal likt en sköldpadda och gömmer mig.

Igår fick jag ett ”kvitto” på att det går åt rätt håll trots att jag själv tycker att jag står och stampar på samma ställe. När jag pratade med sonen i telefon så sa han helt spontant att jag låter mycket gladare på rösten :D Det värmde i mamma hjärtat. Längtar tills vi kan kramas igen.

Kramar och glädje

Svar: Vad roligt att få sådan fin bekräftelse, kram :)
Esmaralda

45 Nenna:

skriven

Hej Es,

Spännande att de är på G.

Min kommande flirt, är det någon jag känner idag?

Kram 🤗

Svar: Nej det tror jag inte det är, kram :)
Esmaralda

46 Kicki:

skriven

Är 100% redo för min Zanmi, kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

47 Sus:

skriven

Hej
Så orolig för sonen....
Löser det sig?
Love sus

48 Mamman:

skriven

Den här gången ska jag ställa klockan så jag inte missar talisman. Jag för för sent ute en gång och det vill jag inte ska hända igen. Kramar

Svar: Håller tummarna, kram :)
Esmaralda

49 Lisa:

skriven

Äntligen dags för talismanerna, som jag längtat, kram alla.

50 Rumpfia :

skriven

Äntligen zanmisarna! 🎈🎈
Gud så spännande!
Hoppas någon av er vill till mig :)
Fråga finns idag! Om du ser något litet extra kring kommande sommar?
Längtar efter nakenbad och tält..
Ikväll blir det Mästerkocken.
Heja Ayla!

Kramar

Svar: Tält lär det bli i alla fall..... Ayla är himla duktig... kram :)
Esmaralda

51 Lola:

skriven

Är inte det här med zanmisarna lite magiska, en "spell"? Tänker på karma och sånt, vad är tillåt et önskning att beställa och vad är absolut inte det?

Svar: Ja, de är magiska. De kommer vara förprogrammerade på att skydda sin ägare.. men sedan får man meddela mig högst tre personliga önskningar.. som jag ligger i talismanen innan den skickas till sin ägare. Man kan önska vad man vill... dock INTE att skada eller göra någon annan illa. När talismanerna utannonseras kommer mer beskrivning. Kram :)
Esmaralda

52 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att finnas chans förr oss att gifta oss?
Kram

53 Laila:

skriven

Förra gången önskade jag oväntade pengar av talismanen och det fick jag. Kan jag önska samma sak igen eller är den önskas sas förverkad nu eftersom den slog in sist ? Kram och tack för svar

Svar: Nej önskan är inte förverkad. Man kan önska samma sak igen, det går utmärkt, kram :)
Esmaralda

54 M:

skriven

Jag kommer kanske gå under namnet DUMBO då HAHA. Har så svårt att tro att jag kommer bli så lycklig men jag litar på dig Es :) Vad ska jag spana efter?

Info om att massvaccineringen snart ska börja kicka igång så hoppas jag är igång med jobb hyfsat snart.

Final i Mästerkocken ikväll som jag antar att du ska se Es. Jag tycker matprogram är så tråkiga men många som gillar dem :)

Kram och kämpa vidare med att hålla Zanmis bäbisarna i shack :)

55 Tiss:

skriven

Hej Es!
Jag hade gått upp i vikt idag och jag är så rädd för att det kommer att fortsätta gå upp upp upp. Det gjorde det sist. Kommer det att göra det nu också? Jag vill inte gå upp mer!

56 Skorpan:

skriven

Tack Es, ska försöka lägga dit råd bakom örat tills jag behöver det.

Ensamma igen efter påskens firande med alla hemma. En vovve verkade vilja bekanta sig med mig, fast ägaren sa att den är skygg, o så kom vi fram till att varje dag är en ny dag att bekanta sig med folk från början, vet ju inte på hurudant humör dom är på ;). Ett litet trevligt möte på hemsoporna...
Kram Skorpan

57 AnnaK:

skriven

Alltså, behöver inte dens hjälp med att rädda förhållandet. Känns som att jag skulle bli lyckligare ensam. Fattig men lyckligare. Hoppas jag har rätt i min känsla?

Känns just nu väldigt hopplöst att ta mig vidare....men vem vet. En dag kanske. Helst snart..

Kram 🤗

58 A:

skriven

Kan man önska två till sig själv och en till dottern? Eller måste det vara antingen eller?

Kram!

Svar: Du kan bara använda din talisman till egna önskningar. Den präglas helt på dig och kan inte präglas på två stycken. I så fall får du beställa två talismaner, kram :)
Esmaralda

59 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

60 Anki:

skriven

Tack för svar Es !
Plötsligt sken solen in och jag vart riktigt innerligt glad . Tänk att få bli kär igen .
Det var ord och inga visor .
Tack för glädjen du sprider fina Es

Kram Anki med flock

Svar: Och när det händer måste du berätta för oss !! Kram :)
Esmaralda

61 2021:

skriven

Fanns det någon anledning till varför hon va lite dryg mot mig båda gångerna?

Kram

62 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

63 Kvinnan :

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn kram 🥰

Svar: Chansen finns, jag ser inte hur stor den är tyvärr, kram :)
Esmaralda

64 Sima:

skriven

Jag undrar om man kan beställa tre talismaner på samma gång, till mig och mina två vuxna barn ? Förra talismanen missade jag men den förut hjälpte mig oerhört mycket. Kram och tack för det du gör.

Svar: Jadå, det går bra att beställa tre stycken, kram :)
Esmaralda

65 Anki:

skriven

Absolut lovar ! Då blir det gästblogg :-)
Kram <3

Svar: Det ser vi fram emot !! Kram :)
Esmaralda

66 Jossan :

skriven

Jag är mycket för att ge och ge och brukar inte få tillbaka.. nu med T vet jag att han inte är verbal med känslor men han gör så mycket på andra sätt. Han lagar mat till mig, passar upp mig och sånt. Åhhh tycker om honom så 🙈

Han sätter ändå mig i första rummet

Kram

Svar: Ja, handlingarna är viktiga.. man kan visa vad man känner på olika sätt, kram :)
Esmaralda

67 Skorpan:

skriven

Jag ser också framemot flera blogginlägg om kärlek, Anki, Helena Ir, M...
Kram Skorpan

68 M:

skriven

Funderar lite på mina önskningar. Jag har ju önskat kärlek med alla mina talismaner men det har inte hänt på 5 år. Är det inte så att det redan är bestämt när man ska mötas och inte ens de magiska talismanerna kan ändra på det? Vill ju ha med den önskningen men kanske är bortkastat :) Kram

ANKI: Ser fram emot din kärleksblogg :)

Svar: Nej, det är inte bortkastat... råkar ni vara på väg mot varann kan talismanen påverka och därmed möts ni lite tidigare än ni annars skulle ha gjort. Kram :)
Esmaralda

69 F:

skriven


Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

Svar: Ingenting exakt men jag ser ju att en hel del kommer och ganska snart sker något som gör dig glad, kram :)
Esmaralda

70 F:

skriven


Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

71 F:

skriven


Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

72 M:

skriven

Tack Es! Då är det givet :)

SKORPAN: Ser fram emot din kärleksblogg också. Vet att du längtar så :) Kram

73 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se oss gifta oss?
Kram

74 Unni:

skriven

Kjære Ez :-)
Takk for alle fine innlegg, og dette kjente jeg meg igjen i. Så blir kunsten for meg å holde litt tilbake for min framtidige kjæreste som jeg fortsatt venter på skal komme min vei. Ser du om jeg klarer å holde litt tilbake slik at det blir en god balanse og en naturlig gjensidig kjærligshetsflow "neste gang". slik at det blir en fin bestående kjærlighet <3

Talisman har jeg veldig lyst på - høres spennende ut :-)

Klem til deg og alle andre på bloggen <3

75 2021:

skriven

Fanns det någon anledning till varför hon va lite dryg mot mig båda gångerna?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: