Lev nu......

 

“Hemligheten bakom mänsklig frihet är att bete sig bra, utan beroende av resultaten.”

-Bhagavad Gita-

Det spirituella uppvaknandet handlar  om att man ansvarar för sitt eget öde och är medveten om sina handlingar.

 

Det finns ingen anledning till offermentalitet.

Man skuldbelägger inte andra  för vad som gått fel i ens liv och detta  får dig att  medvetet forma ditt eget öde.

Du upptäcker den stora makten som dina handlingar har och agerar  på ett sätt som inte påverkar dig eller andra negativt.

 

När man inser att det förflutna och framtiden inte kontrollerar ditt liv, då blir nuet viktigt. Kruxet är att leva i nuet och inte låta det förflutna styra dina handlingar.

Minfulness är ett av redskapen som kan hjälpa oss till detta.

En av psykologins pionjärer är Viktor Frankl som överlevt flera år i koncentrationsläger under Andra Världskriget.

 

 

 

Det finns ett citat från honom som verkligen fastnat;   Allt kan man ta ifrån människan utom en sak, den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig.

Från boken " Livet måste ha en mening "

Och nu, senaste påsknytt:

 

 
Mamma har fått Creme bruleé  serverad och vi har slagit oss ner för att titta på film... det blev  "Arrival"  !  Den var inte dum alls.
 
 
I går packade vi  picknickkorgen och begav oss ner i hamnen... det var lite mulet och inte jättevarmt och vi var nästan helt ensamma i hamnen ! Det tillhör oavnligheterna !
I korgen hade jag en riktig oldtimare... potatissallad,  rostbiff & grönsallad... därtill gott vin, hembakat bröd och  lite kakor till dessert !
 
 
Den som är chaufför får påskmust i glaset men inga sura  miner för den sakens skull inte!
 
 
 
 
Skål, säger jag och mamma :)
 
MG blev väldigt förjust i en gräsfläck och började beta som en hel ko !
 
 
Grått och folktomt i hamnen... men det spelade ingen roll..  så skönt med vårens första riktiga picknick i alla fall !
 
Sen åkte vi runt lite på tur.. mamma tycker det är så mysigt... vi åkte en bit längs kusten och såg oss omkring... in på gamla F 10  för att titta på vad som hänt där sedan  man lagt ner militärflyget och annat tagit vid... köpte en glass i Förslöv.... och  hem igen.
 
 När kvällen kom blev det  lammstek med tillbehör enligt bilden ovan.. jag följde receptet noga men inte såg min färdigskivade lammstek ut sådär... fast gott blev i alla fall :)
 
Vi avslutade med påsktårta och " Vem döljer sig bakom masken" men vi var alla tre överens om att det var andra sista gången vi såg det programmet.
 
 
I kväll är det mamma som bjuder på mat... hon har beställt  komplett påskbord från anrika Tunneberga Gästgifaregård... med hemleverans !!
 
Kram & kärlek och njut av påsken 💖
 
 

 

 

 

 

 

 

 

1 A:

skriven

Glad påsk (och skål)!

Jag bor ju också vid havet, och en hamn, så detta picknick-inlägg fick mig att längta lite... alla restauranger som öppnar där och glass ställen... hoppas denna pandemi snart är över! Och att värmen kommer.

Kram!

Svar: Ja, här öppnas ju inte hamnen upp på allvar förrän efter midsommar...så fram tills dess får man ha med sitt eget:) Kram :)
Esmaralda

2 Camilla:

skriven

Härliga bilder, glada mänskor, MG och läcker mat blir så glad av att läsa din blogg. Önskar dig en härlig PÅSK! Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Trodde att det sista en blir berövad på är hoppet, men det var det inte... Kan vara svårt att inte påverkas av det förflutna, tycker dock att jag lyckats rätt bra med att skaka bort det från mina axlar o går inte o ältar det särskilt mycket. Visst kan nåt poppa upp ibland, varför gick det si eller så, men är nog glad över att det tillhör det förflutna o där får det vara ;). Skulle ju definitivt bli sjuk om jag ältade allt det gamla...

Allt det gamla, okej inte allt men mycket, var det nog många karlar som ältade under de dejter jag gick på. O från deras perspektiv sett var det alltid exets fel att det gick som det gick... I nåt skede när dejtandet blir mera seriöst kan man nog ta upp varför det blev skilsmässa, men att ta upp det första gångenman träffas, näe... Ska bli spännande o se om jag kan leva upp till detta då jag äntligen träffar "the man" ;).

Vilken härlig picknick ni hade med alla godsaker i matväg både ute o sen senare inne, slurp. Gissar att körturen piggade upp :). Jag gillar också påskmust o idag skålar alla vi som kan det till påskalammet, lammrotbiff med potatisgratäng o annat smått o gott ;). Mat är ju det som man kan njuta av i dessa tider så... Hoppas mannen också får njuta av god mat o nåns sällskap nu i påsk, vad tror du Es?

Före middagen blir det frukost, bara alla nu stiger upp ;).
Ha en trevlig dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja nog njuter också mannen av påskens fröjder, god mat gillar han ju och inte är han bortkommen i köket heller.... ha en riktigt fin påskafton.. kram :)
Esmaralda

4 SusanneAmalia :

skriven

Oj vad mysigt med picknick. Hav sol god mat vilken vårdag och MG ser ut att mysa..

Det blev aldrig något malil skickat till dig.. Jag körde ner scotern i bäcken bröt 4 revben blåslagen överallt (kan vikariera som smurf)

Vägen svängde 90 grader jag stannade scotern för att se om jag fick möte. Vägen var så smal och snön var porös.. Helt plötsligt rasade snön under scotern och scotern föll ner i bäcken.. 2.5 meter ner och vatten upp till armhålorna.. Vi kravlade oss upp.. På land. Jag kröp till vägen. Men telefonen var död.. Den gillade inte vatten.. Så fick jag åka ambulans till Mora lasarett.. Ja det var ett äventyr..

Nu knaprar jag morfin och Alvedon.. Men snart är jag frisk och alla benen ihopläkta..

Så måste man tänka.. 💕

Annars blir man tokig..

Min mamma var ute och gick så sa det knak och ett helt träd kom farande. Trädet missade hennes huvud med nägta centimeter men vaden blev det stora sår på.

Konstiga saker händer..

Behöver jag tillägga att hon bråkar med huset.. Jag går inte i närheten..

Min mamma vill ha den stora sonen för sig själv. Så hon gör så alla är osams med varandra jag har bett min (avlidna) pappa och min mormor och morfar om hjälp eftersom jag tycker det är synd att bröderna inte pratar med varandra.. Men detta var magstarkt..
Mycket går trökt förtillfället.


Har en fråga kommer jag att hoppa fallskärm den 29/5 som planerat??

Kram och kärlek

Önskar alla på bloggen en fin dag med sol och glädje.

Puss på nosen till MG..
EllaBlla och Saga hälsar..


Svar: Men herregud SusanneAmalia så tokigt det kan gå ! Brutna revben gör ju såååå himla ont.. men samtidigt tur att det inte blev ännu värre. Ja, det huset ska man inte bråka med ! Det ger igen. Tveksamt om det blir fallskärm redan i maj, men det blir dock, även om det kan dröja lite längre. Ta hand om dig nu och fortsätt läk.... MG hälsar och pussas och kram på er alla tre :)
Esmaralda

5 Tildis:

skriven

God morgon!

Så mysigt ni verkar ha det :) Det blev ingen resa för oss i påsk men jag njuter för fullt av att bara vara ledig.


En fråga, kan du se om det blir fler barn?


Kram


Svar: Möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, sötis MG som är ute på grönbete.
Tappade mitt solgula örhänge igår. Hade med två olika par hem till mamma och det ena försvann. Kan du eller någon se vart det tog vägen ?
Blev så ledsen när jag kom hem och såg att det inte var med.
Har du ngn siffra att ge mig idag ?
Kram

Svar: Det ser ut att ligga i något tyg, pläd eller matta eller liknande. Kram :)
Esmaralda

7 Läroliv:

skriven

Mysig helg ni alla fyra har med god mat och vin och grönsakstuva till MG-klimpen dessutom, och skönt att slippa matlagning ibland.. Här åts också lammstek igår och idag är planen gravad lax, en favvo det med. Mitt på dan blir det promenad, tänkte ta med fika, men är nog för kyligt ännu med 4 utlovade plusgrader, en hel del snö kvar och mulet.

Ha en fortsatt fin helg alla och var rädda om er.

Kram

Svar: Gravad lax åt vi häromdagen och jag frös in massor till sonen.. han jobbar massa i räddningstjänsten denna helgen.. men på måndag när vi skjutsar mamma hem ska vi inom till sonen med både gravad lax och lammstek :) Här blir det också promenad idag.. med stavar.... kram :)
Esmaralda

8 sth:

skriven

Hej!

M var så trevlig och go att prata med, vilket vi gjorde i några dagar. Han ville tom träffas. Helt plötsligt blev han iskall och inte hört av sig på hela veckan. Jag är duktig på att känna in människor, så jag känner ju att det finns gnista från hans sida. Men varför blev han så iskall? fick han kalla fötter, blyg? kommer vi nånsin träffas?
Kram och Glad påsk!

Svar: Han kan vara ombytlig och dyker det upp något annat intressant så växlar han snabbt om.. tänk dig för så du inte blir besviken.. kram :)
Esmaralda

9 Mts:

skriven

Hej!
Kommer dem erbjuda mig jobb i sommar?
Kram!

Svar: Ser ut att vara runt 70 %, kram :)
Esmaralda

10 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Glad påsk 🐥✨🌼☀️❤️🙂

Kommer flytten att bli detta året?

Kram

Svar: Den möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

11 <3:

skriven

Hejhej fina. Kommer A vela jobba i det andra arbetslaget istället?
Eller vill hon verkligen vara kvar hos oss.

Svar: Hon vet nog inte riktigt, har svårt att bestämma sig, kram :)
Esmaralda

12 Solstjärnan:

skriven

Picknick säsongen är öppnad😊 Så mycket gott ni hade med er😊
Synd att vädret inte var bättre än så.
Men ser ju att det gick bra ändå😊

MG...gräs på menyn.. det är ju en bra fiberkälla men om du blir för ivrig så kan tanken falla in att du blir anlitad som gräsklippare...
Så behärska dig!😊

Meditation är något jag måste träna.Det är så svårt.Redan andning i sig kräver träning.

Es, jag kommer nog att jobba med människor även i mitt kommande jobb men ser du om det är unga eller gamla eller något däremellan.

Ha en fin dag😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Så gott som alla kan lära sig att meditera... och det måste inte vara långa stunder av fokus för att det ska bli bra ! Tyvärr ser jag inget specifikt kring ditt kommande jobb men bra ser det ut att bli, kram :)
Esmaralda

13 Hon:

skriven

Hej,
Undrar om det ser positivt ut att flytta till hemstaden eller är det bättre att bo iallafall ett tag i nuvarande stad?
Kram

Svar: Kanske du ska bo kvar ett tag till och låta din beslut sjunka in, sen är de dags, kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så härligt med vårens första picknick ! Oldtimer är både gott och tryggt . Vårbiltur hör väl oxå till traditionerna .Lammstek är inte fy skam på matbordet. Härligt att du slipper laga mat ikväll.Goa mamma din <3

Här äter hundarna oxå gräs som värsta kossorna ...och gräver fram ngt gott i jorden som dom tydligen behöver..Härligt att se MG vårpigg <3

Fick se två skator para sig minsann ! Snabbt gick det :-)

Trevlig påskafton önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, vårens första gräs måste smaka alldeles förträffligt !! Jaha, då blir det skatbebisar hos dig, vad roligt :) Kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Jag tar till mig dina kloka ord, och jag håller med dig!

Mysigt med picknick .. allt blir ofta så bra som man gör det, efter förutsättningar. Och det är ni så bra på!

Maten till middagen hade jag gärna smakat :)

Här ska vi prova ett nytt recept på kladdkaka, med centerckokladbitar i. Något som säkert gillas av min sockerälskande dotter.

Skönt med promenaden i skogen och faktiskt bara att vara..

Tror du M ser mig som en god vän? Fått förslag på att träffas igen när vederbörande är på hemmaplan igen..

Önskar er en fortsatt fin påsk :)

Kram

Svar: Ja jag tror nog M ser dig som en vän, här finns god potential, kram :)
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

Godmorgon

Hade verkligen kunnat sova längre men ska man vara hos mamma och pappa idag så kan man inte sova länge. Pratade med T igår och fick fram att han faktiskt överväger att följa med. Men han är fortfarande inte helt med på det. Så vi får se. Det hade varit roligt om han gör det men samtidigt förstår jag honom helt. Men för mig känns det bra att han faktiskt vill. Det ger mig lite bekräftelse 🙈

Fick städat hela köket igår och började sortera saker i vardagsrummet.

Nä får väl ta mig upp och fixa mig..

Kram

Svar: Ha det så trevligt hos dina föräldrar idag, kram :)
Esmaralda

17 Nenna:

skriven

Hej Es,

Va härligt ni ser ut att ha det!

Jag skulle vilja tipsa om klocka ord som Christina Schollin pratade om i programmet Hos Strömstedt.
Det var citat från boken Älska varandra av Leo Buscaglia.

Texten går att hitta på länken nedan.
https://www.instagram.com/p/CMsG4MbHLY2/?igshid=uze1b4npdo4o

Så otroligt fina och kloka ord att försöka leva efter. Kanske värt ett inlägg på bloggen.

Ser du om det kommer en flirt innan min själsfrände kommer till mig? Längtar så 🧡

Kram 🤗

Svar: Tack för tips !! Ja en flirt kan mycket väl komma och ganska snart också, kram :)
Esmaralda

18 Kristin:

skriven

Mindfulness er veldig interessant. Leste litt om det for en tid tilbake, og fant det veldig interessant.
Takk for påminnelsen :)

For en herlig dag dere hadde, kjære Esmaralda. Din mor er en flott dame for sin alder, og MG, ja, han gjør som mine hunder nå om dagen - spiser gress. Det vil si at her er det veldig få gress strå som har kommet opp grunnet kulden, så det går mest i jord.
Takk så mye for ditt svar i går. Virus virker bra i magen nå, så lenge det varer.
Ønske dere en fortsatt fin Påske. KRAM!!!

Svar: Skönt att Virus är bra i magen nu, så du kan få lite sömn om nätterna :) Kram :)
Esmaralda

19 Xam:

skriven

Hej!
Det är svårt att vara i nuet.Antingen grubblar man bakåt eller oroar sej för nått framåt som inte hänt än.

Tog ett beslut angående nån nyligen.
Landade det bra hos personen eller?
Leder det till någon bättre?


Svar: Ja, och ändå är det meningslöst och tar så mycket energi... men man kan träna sig på att stanna mer i nuet och det vinner man ju väldigt mycket på i själsfrid. Känns som om beslutet du tog var bra. Kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Esmaralda i min dröm vi är hemma i Bularien. Men min bror är litet barn i sängen i rumet men död och jag ligger vid honom, plåtslig min blor blir levande och TV i rumet blir på, och det är två TV fjärrkontroll och jag ger den ena till min bror. Vad kan det betyda Esmaralda 😳

Svar: Det betyder nog mest att du älskar din bror och att du ibland oroar dig för honom, kram :)
Esmaralda

21 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Godmorgon käraste Es!

Tack så mycket för ditt rara svar igår jag blev så glad🤗 Och extra glad för att du tyckte om Änglasmycket med tillhörande armband som jag har gjort till dig Tack fina det värmde🙏💞🙏

Så mysigt ni har det o de där stunderna tillsammans med din mamma det hade jag med innan hon gick över till andra sidan! Åh vad jag saknar våra stunder ❤️

Måste berätta att ”mina” 5 duvor har kommit tillbaka de satt utanför sovrummet igår när jag rullade upp. Det låter kanske märkligt, men när jag har rensat hus hos någon har de följt mig hela vägen dit o hem fantastiskt känns som om de ska beskydda mig och jag känner mig ganska trygg med dem! Jag känner sån glädje med dem🤗

Har varit i karantän i 1 1/2 år förutom när sambon o jag kört en sväng på helgen då han är ledig. Men får hjälp att ha nån från hemtjänsten med mig på en liten runda 2 ggr i veckan. Första gången var i tisdags. Underbart o vi hade så kul, men efteråt kom den där hemska värken...igen 7 ggr värre och den sitter i än. Kanske är det bara för att jag inte haft ork efter alla sjukdomar att röra mig på samma vis som innan. Men man får vara tacksam för det lilla🙏🧡💜💚🙏

Stor kram kära Es God fortsättning på Påsken 🤗☀️🐥💐🐥🦋🌷

Svar: Mammastunderna är guld värt !! Duvorna vakar över dig och de har nog större makt och betydelse än det kan verka ! Värk är gruvligt, jag vet.. min egen värk har tillagit.. ländryggen är värst känns det som..... ha en fin påskafton, kram :)
Esmaralda

22 Ia:

skriven

Hej
Lite avis blir jag, grön gräsmatta! Här ligger det snö kvar, säkert till knäna, tur det går fort nu att bli av med snön men det är nog en månad bort 😔
Ödet tror jag på, allt har en mening och att man kan styra sitt eget öde, genom att göra olika val. Undra bara vad som är mitt öde med skilsmässan?
Ser du i vilket sammanhang jag träffar min blivande livspartner? Jag är öppen för det mesta. Några känne tecken som jag ska spana efter

Kram och
Glad påsk 🐣

Svar: Jag tror att det först är meningen att du ska landa och bygga på dina egna styrkor och sen kommer din partner.. kram :)
Esmaralda

23 Lydia💕:

skriven

Oh va mysigt med din mamma och glad påsk till er alla hoppas mycket kärlek och roligt kommer in i mitt liv nu och framöver kramar
Lydia💕

Svar: Tack... och visst kommer både kärlek och roligheter i ditt liv, kram :)
Esmaralda

24 M:

skriven

Mindfulness är superbra och något jag utövar.

Vilken härlig dag ni hade igår! Att åka runt och titta är klockrent. Mammas hörn hemma hos dig är ju föör mysigt! Ja visst är det där programmet piss. Jag kan inte ens se på det. När var det ni skulle till dotter i skogen? Ozzy har väl Molly inlåst??!!

Påskafton och trött som en bäver. Usel natt pga PMS You know how it is ... or was Es :) Låg och funderde på om min soulmate längtar efter den rätta kärleken. Vad tror du?

Ha en fiin påskafton! Kram till er alla och pussar till MG!

Svar: I morgon blir det till dottern i skogen och fint väder är utlovad... Molly är 100% bakom lås och bom.. HOPPAS jag ! En av fördelarna med min ålder är ju att PMS är ett minne blott.. yay !! Ja nog tror jag din soulmate oxå längtar efter den som är rätt, kram :)
Esmaralda

25 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

26 Lina :

skriven

Så mysigt ni haft det 😊

Glad påsk 🐣🌞❤

27 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, med risk att bli tjatig så undrar jag när det vänder för mig och jag kommer att må bättre? Tycker jag mått sämre nu någon vecka och känner mig väldigt nere... Försöker ha tålamod och vet att du sagt att jag är på rätt väg men undrar om du ser när i tid som jag kommer att må bättre? Behöver något positivt att se fram emot. Kram och tack!

Svar: Ha fokus på mer positivt, gör upp bra planer som lyfter dig och se till så du alltid har en morot, något att se fram emot... kram :)
Esmaralda

28 Moms:

skriven

Hej E

Var det han jag såg bakom mig igår? Isåfall.. vet han att de var jag framför ?😇😇😇 kram!
Glad påsk

Svar: Tveksamt, känns inte riktigt så, kram :)
Esmaralda

29 Lillemor:

skriven

NU FICK JAG MIN ANDRA PERSONLIGA SPÅDOM och jag är så oerhört tacksam. Tusen tack Ez. Jag är så glad som har dig. En glad påsk önskar jag dig och alla i bloggfamiljen.

Svar: Kram :)
Esmaralda

30 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, med risk att bli tjatig så undrar jag när det vänder för mig och jag kommer att må bättre? Tycker jag mått sämre nu någon vecka och känner mig väldigt nere... Försöker ha tålamod och vet att du sagt att jag är på rätt väg men undrar om du ser när i tid som jag kommer att må bättre? Behöver något positivt att se fram emot. Kram och tack!

31 Mandarin :

skriven

Tack Esmaralda, jag försöker med det ❤️ Men när kommer jag att må bättre och få tillbaka lusten och glädjen? Ser du när i tid? Kram

Svar: OM du jobbar på ditt mående så tror jag det vänder ganska snart mot att bli bättre.. kram :)
Esmaralda

32 Moms:

skriven

Hej E

Var det han jag såg bakom mig igår? Isåfall.. vet han att de var jag framför ?😇😇😇 kram!
Glad påsk

33 Vitlilja :

skriven

Ser du om min soulmate är i ett förhållande nu eller singel? :)

Svar: Kan vara så att han är singel nu, det är troligt, kram :)
Esmaralda

34 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att det blir en resa efter covid att vi ska åka till Bulgarien när vaccinationerna kommit igång 🙂 Esmaralda vi vill resa till Bulgarien när det är kurban bayram till Juni ser du Esmaralda att resan kommer att bli under Juni till sommaren eller blir det senare under hösten 😊Esmaralda ser om min bror kommer att shöpa lägenheten efteråt under året 🙂 Du såg att det kommer tillfälle Esmaralda under året till lägenhet 😊♥️🤗🙂

35 Helena Ir:

skriven

Tack :)
Kram

36 M:

skriven

Ja hurra för att slippa PMS! Eller du kanske var lugn som en filbunke Es :) Nu har det bytts ut mot jävlig mensvärk så det var min påskpresent i år :) Tur att det finns värktabletter. Känner mig ful som fan och vill bara gömma mig.

Meddelade chefen att jag tackar nej till jobbet. Blir för rörigt att börja med annat tills vi sätter igång. Får hoppas att det var rätt beslut.

Brosan ringde och bad mig sända healing till sin kompis som ligger på IVA med Covid. 40 år. Så har nu gjort mitt bästa och hoppas att det ordnar sig!

Gick och funderade på om kompisen tänkt något på att skicka en påskhälsning till mig? Samt att jag har en märklig känsla av att han så småningom kommer höra av sig för att typ kolla hur jag har det. Kanske det stämmer?

Molly måste ju vara för rälig!! Huva!!

Kram och smaklig middag! Spagetti o köttfärssås här. Gillar inte påskmat :)

PS: Krya på dig "SusanneAmalia"!


Svar: Hoppas allt går bra för brorsans kompis !! Här blir det snart påskmat med alla klassiska tillbehör, kram :)
Esmaralda

37 Mercan :

skriven

Esmaralda vi vill resa till Bulgarien när det är kurban bayram till Juni ser du Esmaralda vi kommer att resa under den tiden 🙂 min syster och bror tar semester under Juni ser du Esmaralda någonting 😅du såg att vi ska flyga till Bulgarien 😊 Tack Esmaralda för allt som du gör för oss 😊

38 <3:

skriven

Letar på efter mitt örhänge. Håll tummarna och MG tassarna att jag hittar det.
Maskerad lite rörigt och stressande program. Christina var gullig som får tycker jag ändå.
Blir min lilla påskmiddag uppskattad ? Dukat fint och O.P. Andersson ligger på kylning.
Kram
💛🐣🐤🐥🐓🐔💛

Svar: Javisst blir det uppskattat.. här ligger Linie aquavit på kylning :) Kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Då vet jag vad vi kommer att göra, jag o mannen ;).

Potatisgratängen i ugnen, laxen saltad för rökugnen o sen lammbiffarna. En stund till o sen blir det att njuta. Memma till efterrätt för mig, mums.
Ha en fin påskafton!
Kram Skorpan

Svar: Låter läckert och himla gott fast memma har jag aldrig smakat :) Kram :)
Esmaralda

40 Gubben i skogen:

skriven

Glad påsk tillönskas alla. Jag gör mig en Jansson idag, har lagt in löksill, kokar några ägg och firar en stilla påsk på egen hand.

Svar: Glad påsk :) kram
Esmaralda

41 Mirre:

skriven

Hej Es,

Ses vi igen?💛

Kram:)

42 Maria:

skriven

Hej!
Hoppas du kan ge mig några råd om en person som heter Gerrie och som bor utomlands. Har fått erbjudande om att jobba tillsammans på ett jobbprojekt och undrar om det kommer vara ett bra samarbete och om man kan lita på denna person?

Glad påsk och tacksam för all information du kan ge mig.

43 Hon:

skriven

Hej,
Tack för svar!
Undrar om finns möjlighet att jag följande gång jag flyttar, om jag flyttar tillsammans med en pojkvän eller ser det ut som att jag flyttar och bor själv?
Kram

44 M:

skriven

Blev osäker på om mitt inlägg försvann då det var lite struligt med blogg.se
Ber därför om ursäkt om det kommer dubletter! :)

Ja hurra för att slippa PMS eller du kanske var lugn som en filbunke Es :) Nu har det errsatts med jävlig mensvärk så det var min påskpresent i år :) Tur att det finns värktabletter.

Meddelat chefen att jag tackar nej till jobbet. Blir för rörigt att hoppa på något annat tills vi sätter igång.

Brosan ringde förutom och bad mig sända healing till en kompis som ligger på IVA med Covid. 40 år gammal. Många unga som drabbas nu. Gjorde mitt bästa och hoppas att det ordnar sig!

Funderade på om kompisen haft någon tanke på att skicka påskhälsning till mig? Känns som att han kommer höra av sig så småningom och typ fråga hur jag har det för han har nog insett att jag är borta nu. Kanske det stämmer?

Smaklig måltid med mammas påskmiddag! Och Molly är ju FÖR rälig. Huva!! :)

PS: KRYA PÅ DIG Susanne Amalia!

45 Celia:

skriven

Mysigt med picnic!

Tänker han på mig Es, ses vi snart igen?

Tack!

46 💕 Zoey 💕:

skriven

Glad Påsk Es och alla här på bloggen!

Vilka härliga bilder hos dig, Es! Du får hälsa din mamma från mig.

I skärtorsdags var jag och mamma på kyrkogården och lämnade blommor både på morfars grav samt i minneslunden där min mormor ligger och lämnade även blommor i minneslunden för mina farföräldrar som ligger på en annan minneslund, men de är ju tur man kan lämna blommor och ljus på vilken minneslund som helst.

Idag har jag firat påsk hos mina föräldrar och träffade båda mina systrar samt min ena systers familj, sammanlagt var vi 8 personer så vi har inte överstigit restriktionerna samt så är vi alla friska. Bara mormor som fattas men hon finns i våra tankar, första påsken utan henne och de känns lite grann men vet ju att hon har det bra där hon är.

En liten fråga, kan du möjligtvis se om min reaktion blir stark när jag tar vaccinet - både första och andra? Eller blir de så pass att jag klarar av det? Kram Zoey 💕

47 💕 Zoey 💕:

skriven

Glad Påsk Es och alla här på bloggen!

Vilka härliga bilder hos dig, Es! Du får hälsa din mamma från mig.

I skärtorsdags var jag och mamma på kyrkogården och lämnade blommor både på morfars grav samt i minneslunden där min mormor ligger och lämnade även blommor i minneslunden för mina farföräldrar som ligger på en annan minneslund, men de är ju tur man kan lämna blommor och ljus på vilken minneslund som helst.

Idag har jag firat påsk hos mina föräldrar och träffade båda mina systrar samt min ena systers familj, sammanlagt var vi 8 personer så vi har inte överstigit restriktionerna samt så är vi alla friska. Bara mormor som fattas men hon finns i våra tankar, första påsken utan henne och de känns lite grann men vet ju att hon har det bra där hon är.

En liten fråga, kan du möjligtvis se om min reaktion blir stark när jag tar vaccinet - både första och andra? Eller blir de så pass att jag klarar av det? Kram Zoey 💕

48 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda om vi kommer att flyga till Bulgarien Juni månad 😊 vi planerar det eller blir det senare 😳♥️♥️♥️Glad Påsk till alla önskar jag 🙂💕💜❤️

49 Mycket tankar:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skriver till dig för känner mig lite osäker i situationen.
Min nuvarande kille och jag har varit tillsammans tidigare. Men är nu tillsammans eller på g igen.
Men hans mamma umgås fortfarande med hans ex som han hade emellan oss.
Den situationen gör mig lite osäker.
Skulle hans mamma hellre önska att dem fortsatte vara ett par? Och känns det som om hans mamma känner lite emot mig?
Kan det bli att min kille och hans ex börjar att umgås igen eftersom hon fortfarande finns med i ”bilden” och umgås med hans mamma?
Kram

50 M:

skriven

Tusen tack Es! Låter gottigott för er och glad att ni kan fira tillsammans! Var förbi bästa mamma en sväng förut men hon har också lagt ner påsken i år.

När jag drog ner till tvättstugan efter badet så tyckte jag att shortsen satt konstigt och jodå det gjorde dom! Hade satt dom bak och fram!! Tur att ingen såg mig haha. Men det ska ju betyda tur :)

Ha det så mysigt och kanske lite extra gott i mat och dryckesväg för den söta fyrbenta också :) Kram

51 Osäker:

skriven

Hej Esmaralda .

Jag upplever att min kille inte visar så mycket kärlek när vi är med hans familj. Tycker han verkligen om mig?
Tänker hans familj att han inte alls egentligen vill vara med mig? Eller tror dem och ser dem att han tycker om mig?
Kram

52 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle hon kunna få tillbaka honom om hon skulle vilja?
Kram

53 Hedwig:

skriven

Det ser mysigt ut!

Glad Påsk till alla!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: