Räddad....

Dagens gästbloggare är: Sol

Hej

Jag vill gästblogga om min talisman Zanmi

Jag har haft henne ett tag nu och när jag aktiverade henne så märkte jag ingenting av henne och jag tänkte att kanske jag aktiverat fel.

Men i går hände någonting speciellt.

Jag vaknade tidigt och tittade på henne direkt och hon sitter fast med en liten fästnål vid huvudänden på min säng så hon inte ska försvinna.

Hon glittrade och när jag kände på henne med ett finger var hon varm. Och samtidigt som jag rörde henne kom det starkt till mig att idag får jag inte gå min vanliga promenad utan ska välja en annan väg.

 

Det var starkt men också konstigt för jag är inte den som brukar få meddelanden av det slaget.

Efter morgonkaffet  går jag alltid promenad med stavar och nu tog jag en helt annan väg.

På eftermiddagen ringer en väninna och undrar skärrat om det var jag som råkade illa ut under  promenaden.

Hon vet ju vilket väg jag brukar gå och jag brukar passera hennes hus. 

Den här förmiddagen hade två  ilskna hundar kommit lösa och attackerat två förbipasserande personer och båda hade blivit  bita och med förstörda kläder.

Precis vid den tid då jag brukar gå.

Jag talade om för väninnan att ja tagit en annan väg och det tyckte hon var konstigt eftersom jag gått samma väg i 9 år nu. 

 

 

Jag berättade inte om Zanmi för det är min egen hemlighet och jag tror inte många skulle förstå.

Av någon anledning tycker Zanmi om att åka hiss och för att tacka henne åkte vi tillsammans upp och ner i hissen fem gånger.

Till dig som har en talisman, du ska vara  noga med att försöka ta emot det din talisman säger.

Nu förstår jag vidden av att samarbeta med dem.

Kram och hälsningar från  ”Sol”

-

Observera att de sista talismanerna ur Zanmi kullen kommer vara

till försäljning  på onsdag  28/4 ... i samband med lön precis som jag lovat.

På onsdagens blogg hittar du alla instruktioner.

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är ju bättre att jag ska inte prata med E kvinna i eftermiddag för samtal? Om det gör då blir det värre för mig?

Hur ska jag säger till henne att jag vill inte prata med henne utan envisa för ska prata med?

Ha det bra

Svar: Känn in själv först så du vet vad du vill och när du vet det, då blir det lättare att fatta dina beslut, kram :)
Esmaralda

2 A:

skriven

Fantastiskt. Lite kul att hon gillar att åka hiss! 😁 såg Marimekko i bakgrunden, älskar Marimekko själv! Mitt kök är inrett i deras mönster.

Vaknade precis som vanligt kl 05. Försöker ändra om till åtminstone 06, men går inte. Funderar på att ändra mina rutiner när jag ändå är vaken så tidigt. Hoppa hopprep och ligga på spikmatta. Och när jag inte har dottern gå och simma. Kan inte va mycket folk där kl 6 på morgonen... !

Men istället ligger jag kvar i sängen och latar mig.

Trevlig måndag!

Håll tummarna att jag får ett bra svar av chefen.... Annars vet jag inte vad jag gör.

Kram!

Svar: När du är redo så kommer du att förändra dina rutiner lite... kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas väl det kommer någon som jag gillar mest och kunde prata med och allt så får mig glömma och förändras som person. Som med B kvinna och C kvinna men någon annan... kommer den person till mig? Men i år eller om några år?

Ha det bra

Svar: Så småningom kommer någon annan, någon som är rätt och fram tills dess så försök ha fokus på dig själv, kram :)
Esmaralda

4 Läroliv:

skriven

Hej Esmaralda, måste fråga. Om man i efterhand förstått att en Zanmiönskan ställdes vid fel tidpunkt, att tiden för den inte är inne, men att den kommer när universum-min Guide vet är den rätta tidpunkten. Gäller den andra önskningen då?, (hade två) eller ska inget önskas av henne just nu, utan bara bära henne, älska henne och ta hand om henne på bästa sätt, vilket jag så gärna gör förstås. Har pratat med henne, och undrar om det är något mer att göra för henne?

Kram

Svar: Jadå, önskningarna kommer i den ordning man är redo för dem och din Zanmi samarbetar med universum på bästa sätt. Hon mår så väl hos dig, kram :)
Esmaralda

5 Mikro :

skriven

Hej!

Jag är så nervös tycker skolan är svår och svårt hur jag ska få in allt i huvudet. Är så nervös och ältar det hela tiden. I morgon har vi skrivning .. jag hoppas jag kommer kunna formulera mig vill så gärna klara utb. Sitter kvar sen man gick i skolan för över 15 år sen att man va dålig och vissa i klassen skrattade åt en.

Ser du om jag klara provet där vi får tillgång till böckerna ? Är det något jag bör tänka på? Jag är nervös att jag inte ska förstå frågors eller att det tar för lång tid för mig att formulera mig !

Kram

Svar: Du behöver slappna av och försöka ha rätt fokus... du låser dig lätt och kan du bara komma över detta så kommer det gå hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är glad att jag har dig från 2011/2012 till idag avsett hur jobbigt jag är eller lugnt jag är. Så allt och jag är medvetenhet om du har alltid stort tålmodigt och förstår mig att varför jag är såna. Du har var med om allt när det finns fördelar och nackdelar. Medan alla andra finns kvar eller försvinna. Du finns fortfarande. Jag är glad att ibland jag kunde bara tala ut något som jag vill berätta då efter jag tänker inte mer på det och gå vidare. Jag känns bara att jag är tacksam för jag har dig ändå så länge tills den dag kommer så kan var min livet förändras så jag behöver inte mer här eller något annat. Jag har alltid haft en tanke att det finns dag som kommer men när jag vet inte... varje gånger är jag tacksam för du finns här på en hemligt sätta. Ibland känns jag att vi kommunicera på något sätta i tankar. Iblans kan jag känna av din reaktioner. Även är jag medvetenhet om du ska svar på något fråga eller inget. Jag är ofta glad för du finns oavsett vad jag säger. Det finns vissa tillfället som jag vill berätta för en speciellt person om jag bruka var på här sida men jag våga aldrig ändå. Jag är tacksam för du finns här på något sätta. Alla behöver en såna som är dolda person i nätet. Du vet hur jag är väl. Jag har alltid en tanke att du är en sorts ledaren för oss alla på här blogg. Jag tror väl alla har en såna. En ledare ska finns för kunde hållas i en gruppen. Jag vet inte hellre varför jag blir valts till här men jag är glad för det. Jag är tacksam för det. Jag tror väl alla här på blogg känna samma som mig att alla behöver dig. Det finns alltid en anledningen för allt. Om du finns inte i min alla tuffa perioden. Jag har andra men jag menar vilka besluta ska jag tar utan dig. Det är väl meningen med det. Tack för du finns alltid här för oss alla. Jag kunde ibland känna av dig också. På en viss sätta. Jag tror väl vi alla är tacksam för det

Ha det bra

Svar: Kram :)
Esmaralda

7 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Vilka krafter denna kull av talismaner verkar ha, helt otroligt. Jag ryser när jag tänker på vad som hade kunnat hända. Tack för Du delar med dej💞
Måndagmorgon och solen skiner, lite trött men det hör ju till en måndagmorgon. Helgen gick fort men var fin på många sätt. Haft mycket kontakt med min gamle vän, även om han inte är så seriös så tror jag nog han gärna vill ses igen? Vad tror du?
Önskar dej en strålande måndag☀️

8 Fjäril:

skriven

God morgon,
Borde jag skicka mina frågor i mejl, eller borde jag avvakta lite? Vill inte upplevas störig, men har inte riktigt nån annan att fråga..
Kram

9 AnnaK :

skriven

Tänkte försöka knipa en men har för mycket utgifter denna månad. Varit sjuk dessutom men en annan gång kanske det finns en till mig 😊

Är jag självisk om jag lämnar? Även om jag har svårt att se att jag kommer till skott nån gång...

Kram 🤗

Svar: Nej du är inte självisk om du lämnar, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilken tur du tog en annan väg och lyssnade på din Zanmi, agressiva hundar och hundbett är inte att leka med! Själv berättar jag inte för ngn om min Zamni, det känns bäst så.

Till Maria 321, krya på dig och hoppas du får komma hem snart, jobbigt!

För mig är det självklart att välja vaccinering, här överväger definitivt nyttan mot riskerna.

En ny vecka rullar igång och de vanliga sysslorna likaså, börjar med ett pulspass på träningscykel

Blir en långpromenad och utflykt till en ny plats idag, ligger mkt vackert med grönska och små sjöar, skall bli härligt. Skall vara gott om grodor, men jag vågar inte kyssa ngn, min förhoppning är att Han med stort H dyker upp oavsett!

Kram






Svar: Ja jag tror han dyker upp utan att du behöver kyssa grodor :) Ha det bra på din utflykt idag, låter som en härlig plats.. kram :)
Esmaralda

11 Skrållann:

skriven

Hej!
Wow, vilken härlig läsning och bra start att inleda veckan med.
Har sovit så dåligt inatt och drömt och rört en massa. Idag börjar andra veckan på nya jobbet och det kommer nya deltagare att lära känna och jag känner mig lite orolig. Har känslan av att det kommer kännas allt för mycket ”personlig assistans” över arbetet. Har alltid beundrat personliga assistenter och det jobb de utför men jag har aldrig velat bli det. Försöker göra det bästa av dagarna och vara positiv men kan inte låta bli att att vara lite orolig. Har du några tips på hur jag ska agera och tänka?

Kram❤️

Svar: Ge det tid och ge det optimistisk och positiv tid och först därefter kan känna in rätt... jag tror att mycket kommer falla på plats... kram :)
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Åh Sol vilken tur att du fick ett meddelande av Zanmi annars kunde det ha gått mycket illa. Tänk att du ändå tog en annan väg, efter nio år. Förstår att du är mycket glad över din Zanmi Sol :)!

Ja det gäller nog att inte underskatta de små såren o de fattiga vännerna, eller som i detta fall den lilla Zanmin. Tänk att nåt sånt litet kan utföra något så stort, helt otroligt. Sade ju tidigare att Zanmisarna liknar nåt, men kunde inte komma på vad, förrän jag i helgen bläddrade i en katalog från Kaleva smycken o där, där fanns ett hjärta med liknande utseende. O det var därför det såg så bekant ut. Tror jag har ett sånt hjärta nånstans eller så är det örhängen, kommer inte ihåg ;).

Vaknade upp till en dröm där en förälskelse från studietiden kom på "besök" tillsammans med sin kompis o min kompis var också inblandad. Jag trodde att han var intresserad av mig, men jag insåg ju att så inte var fallet då han så gärna tog hjälp av min kompis istället för mig, vilken bedrövelse ;). Jag flydde fältet o kröp igenom nåt litet hål upp till en övre våning av nåt slag o där hände sen något som jag inte kommer ihåg. Min förälskelse har jag verkligen inte tänkt på o knappast han på mig o inte hans kompis heller. Såvitt jag vet har min kompis inte intresserat sig för den mannen heller, bara ett hopkok av "killprat o soulmates" eller finns det nån mening här? Allt det där är ju ancient history ;).

Måndag o grått väder, passar väl bra ihop.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag se ringen direkt mening i drömmen... bland blir det bara så här, lite hopplock av sådant som varit och som man inte ens tänker på längre... kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda ♡
Hoppas att du mår bra efter vaccinet. Ska fundera på en ny tallisman om 🦋vill vara två.
Så tacksam att det blev en lyckad mini weekend. Allt liksom klaffade och det löste sig med spa acess i dagarna två.
Tror A verkligen blev glad,lite rörd och levde upp i helgen när jag ordnat något bara till honom som present. Hur känner han efter helgen ?
Kommer åka tillbaka till spaet så fort det går. Det passade verkligen oss med party på kvällen.
Kram

Svar: Han trivdes och mådde väl och uppskattade helgen. Kram :)
Esmaralda

14 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Det är jättesvårt att hålla modet uppe och inte ta till sig av alla avslag på jobbansökningarna. Har verkligen försökt hålla fast vid min magkänsla och det jag tänker att jag vill göra egentligen, men nu har det blivit svårt och jag börjar tvivla eftersom det går så dåligt. Är osäker på att det blir ett gott slut och att jag kan hitta ett jobb som jag trivs med och gå framåt med alla andra planer...
Jag kanske har varit för orealistisk?

Svar: Behåll ditt mål men sök en annan väg för att nå dit och då tror jag det lossnar, kram :)
Esmaralda

15 LIlla m:

skriven

Hej Es, T från Norge tog kontakt, ser det ut att lyckas med honom?
kram

16 <3:

skriven

Godmorgon
Har dom förstått vad anmälan verkligen handlar om?
Och har någons namn kommit ut.
Ha en fortsatt bra dag kram

17 Mercan :

skriven

Esmaralda i går kväll drömde jag att du har skrivit tre väckor till mig, jag läste det i Drömen och tänkte att det blir vinst från euro jackpott 🙂 vad kan det betyda Esmaralda 🤔 det behöver inte vara stor vinst 🙂

18 Mercan :

skriven

Vad bra att Zanmi varnade dig och du tog en annan väg Sol😊

19 Dunegull:

skriven

Vad häftigt att så många har sådan fin erfarenhet av talismanerna.

Hur ser det nu ut med ny tjänst E? Får du in ngt tydligare? Min chef slutar om 2 veckor. Blir det innan han går eller är det först när den andra börjar som det öppnar upp sig. Innan sommaren?

Kram

Svar: Jag ser inte riktigt när, men det kommer.. kram :)
Esmaralda

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag vill gärna flytta till en bostadsrätt. Tror du det lyckas och att det löser sig med finansieringen?

Kram

Svar: Så småningom tror jag det kan bli så, att du äger din bostad, kram :)
Esmaralda

21 ML :

skriven

Amazing! De är verkligen underbara och jag är så tacksam för min!

Inget jobb för mig idag. 1 tim sömn och en kånsla av att inte gå dit idag. Varför vet jag inte. Jag är dock besviken för det vi blev lovade innan vi skrev på gäller inte längre. Långa pass och två tim resväg tur o retur för mig. Vi har påpekat detta men inga ändringar har gjorts ännu. Om det inte sker så vet jag inte om jag ska stanna eller ta mig vidare. Funderar mycket på detta. Ngt råd Es?

Ha en bra start på veckan! Kram


Svar: Du måste själv känna in.. men ge det lite tid....det är rörigt på alla nivåer just nu och jag får en känsla av att man inte medvetet struntar i vad som lovats.. kram :)
Esmaralda

22 Ms:

skriven

Hej!
Min önskan är att en dag bli ekonomiskt oberoende. Kommer det ske?
Kram!

23 Nenna:

skriven

Hej Es,

Härligt att höra att Zamni redan hunnit gjort nytta. Jag pratar med min och hoppas att hon hör det hon kan 🍀

Ser du något om jag kommer att få mitt drömboende?

Kram 🤗

Svar: Jag ser ju att du kommer få ett boende där du verkligen trivs men ingenting mer exakt, kram :)
Esmaralda

24 Dunegull:

skriven

Den person du sa att jag ska möta som blir positivt. En gammal bekant. Är det en tjejkompis eller en kille som det blir typ romans?
Kram

25 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde att du har skrivit att vi ska vinna nogånting på euro jackpott efter tre veckor 🙂 vad betyder det Esmaralda 😓 ser du någonting Esmaralda 😌

26 Läroliv:

skriven

Tusen TACK för svar Esmaralda.

KRAM

27 <3:

skriven

Tänk gärna på min lilla skrutt idag 🐶som har en jobbig dag hos vetrinär.
Hoppas att han blir väl omhändertagen och att vi slipper den otrevliga veterinären som skrev förra veckan och inte kunde ta kritik.
Kram

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken tur du lyssnade på Zanmi , Härligt Sol !

Jag har inte med Zanmi vid sängen ...kanske ska jag ha det och tejpa fast henne då jag är rädd hon ska försvinna ..Es tror du hon behöver vara med i sovrummet ?

Vaccineringen har gjort att jag äntligen kan planera ! Så roligt att prata firande midsommar och umgänge allt efter vi är färdigvaccinerade .Känns som livet återvänder !

Tack ML för grattiset ! Du har duktiga kollegor ! Hoppas det löser sig för dig <3

Kram Anki med flock

29 Till Sol:

skriven

Helt fantastiskt att läsa om hur ännu en Zamni som har räddad sin ägare för att råka illa ut! Jag gläds med dig, Sol! Kram Browallia

30 A:

skriven

Kanske det till och med finns en man i mitt liv då så vi kan träna och simma ihop? 😀 hoppas han är morgonpigg som jag. Mornarna är ju bästa tiden på dygnet tycker jag.

Jag har bestämt mig för att göra examensarbetet i skolan/utbildningen jag gick. Så får får jag i alla fall betyg i princip alla kurser utom två. Känns ändå bra. Jag längtar inte till jobbet. Jag vet du sagt det kommer bli bra jobbet ändå och att jag senare kommer få nytt jobb. Jag tänker på det ibland när jag känner mig helt felplacerad och vill fly.

Kanske jag kan skaffa ett sommarhus/lägenhet utomlands en dag? Typ Spanien.

Kram!

31 Skorpan:

skriven

Tänkte väl det, tack Es för svar!
Har inte ännu koll på vad jag ska ha koll på o inte koll på ;). Håller lite väl hård koll på min omgivning, små grodorna ;D.
Kram Skorpan

32 Moms:

skriven

Hej e :)
Vi hade de rätt trevligt igår. Känns det som han ogillar mig eller gillar mig mer efter igår?.. kram

33 Mikael:

skriven

Fiskaren, alla gör sina val kring vaccin och Covid och möjligen vad som de tycker är lämpligt, om det då är utifrån politik, vilket regeringen gör, religion, ekonomi, vetenskap eller vad det än är

Här är en analys kring massvaccinering och varför vi alltid måste gå den långa vägen för att lära oss, ifall han får rätt utvisar framtiden, han har kanske fått en del rätt redan


https://youtu.be/w3xq4cEHT0s


Gör alla precis likadant i nuläget så lär det bli katastrof, människan vet nog för lite, lyckligtvis är kapacitet och ekonomin i hela världen inte på nivå att kunna göra likadant

Bästa som kanske visats hittills är ett piller man tar ifall man blir sjuk men bara då, så kan man vara hemma i lugn och ro tills man är frisk, ingen vaccinering, allt man behöver ha med sig är ett piller och ett självtest


https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/revealed-home-cure-covid-could-available-year/


Som sagt alla gör sina val, Indien sa för en månad sen att de är på slutet av pandemin sen blev det världsrekord i antal sjuka istället, mutationen är vaccinresistent säger de, bra kolla vad man kan råka utför ifall man åker utomlands för tidigt


https://youtu.be/X_7MkPXEX9g


En norsk har tagit viruset till Everest


https://youtu.be/xvB5X0ddGOM

Vi är kanske i ett väldigt tidigt skede av pandemin.

Kram
Mikael

34 Ghostwriter :

skriven

Försöker berätta att jag blir ledsen över vissa saker och han tycker det blir som en order. Delvis förstår jag. Delvis blir jag ledsen över att höra det. När jag är osäker och tycker jag tagit för mycket känslomässigt (specifika situationer) så säger jag ifrån genom att ”nu gör du så”. För jag antar att min omgivning förstår grunden till varför jag säger det. Min fina älsklig förstår inte, och det är ju inte lätt att förstå det gör inte jag heller alltid. Speciellt inte hans grund till varför han står fast vid sin åsikt.

Jag undrar om du har något tips på hur jag kan bli bättre på detta?


Kram

35 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att bli problem om jag tar jobbet där? Vet att chefen tänker på verksamheten först och inte gillar om man måste vara vård av barn.
Kommer det bli problem? Eller tjafs eller så eller ser det bra ut?
Kram

36 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Den här flytten du sett tidigare ser den ut att ske snart?
Blir det till en annan stad?

Kommer han och jag ha ett socialt umgänge tillsammans om vi flyttar ihop?
Kram

37 Olivia:

skriven

Sol - intressant att ta del av din berättelse.
Hissåkandet låter underbart, härligt att hon kunnat förmedla sin böjelse för det. :)

Tänker på Tom, förstår att flera sänder tankar då o då.
Ska vi försöka gemensamt i kväll 20.30.
Nån som är på?

38 Ghostwriter :

skriven

Försöker berätta att jag blir ledsen över vissa saker och han tycker det blir som en order. Delvis förstår jag. Delvis blir jag ledsen över att höra det. När jag är osäker och tycker jag tagit för mycket känslomässigt (specifika situationer) så säger jag ifrån genom att ”nu gör du så”. För jag antar att min omgivning förstår grunden till varför jag säger det. Min fina älsklig förstår inte, och det är ju inte lätt att förstå det gör inte jag heller alltid. Speciellt inte hans grund till varför han står fast vid sin åsikt.

Jag undrar om du har något tips på hur jag kan bli bättre på detta?


Kram

39 Ghostwriter :

skriven

Försöker berätta att jag blir ledsen över vissa saker och han tycker det blir som en order. Delvis förstår jag. Delvis blir jag ledsen över att höra det. När jag är osäker och tycker jag tagit för mycket känslomässigt (specifika situationer) så säger jag ifrån genom att ”nu gör du så”. För jag antar att min omgivning förstår grunden till varför jag säger det. Min fina älsklig förstår inte, och det är ju inte lätt att förstå det gör inte jag heller alltid. Speciellt inte hans grund till varför han står fast vid sin åsikt.

Jag undrar om du har något tips på hur jag kan bli bättre på detta?


Kram

40 Skytten 1:

skriven

Har inte märkt än nåt av min talisman.Pratar med den om mina önskningar. Tror du den är aktiv och jobbar för mig?

41 ML :

skriven

Tack Es och jag följer ditt råd att ge det lite tid. Kunde byta dagens pass mot ett annat. Jag vill liksom bara inte jobba dag och kvällspass i ett och gå upp kl 05.00 och komma hem kl 20.00 -21.00. Det var inte det som som utlovades och folk avbokar pass stup i kvarten för att de är missnöjda. Jag har i alla fall gjort det jag kan och informerat om läget och mer kan jag inte göra. Det är ju arbetsgivaren som bestämmer men hur vi ska gå från 2500 vaccinationer om dagen till 10.000 som räknas från mitten av Maj då Fas 4 drar igång vet jag inte. Det är väääääldigt många sprutor!

Läste det om att Zanmi samarbetar med universum och kanske de har någon mysig plan för mig :) Tänkte på igår när hon blev varm i handen då jag berättade att jag gärna skulle vilja få möjligheten att berätta lite saker för en viss person. Vet inte om hon menade att jag kommer att få den möjligheten :)

Bamsekram!

42 lilla m:

skriven

Hej Es, vad är chanserna att det blir nåt med T? kram

43 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du Esmaralda om min bror kommer att investera pengar till bil eller lägenhet innan vi åker till Bulgarien 😊 eller blir det senare under året Esmaralda 🙂

44 Chatrine:

skriven

Vilken otrolig läsning idag om talismanen Zamni. En allvarlig olycka har kunnat bli ogjord. Lycka! Mina talismaner reagerade på att "åka hiss" och började knorra, pipa och vibrera. Det är något som jag ska ta med talismanerna på när jag hittar en hiss. Jag vet inte varför det vill åka men jag känner att det är otroligt roligt för dem.

Ez: Hur är det med Chrilles känslor för mig? Vad rör sig i hans huvud.

Kram Chatrine

45 Milla:

skriven

Hej:)
Den där killen K på jobbet. Är det fysisk attraktion från hans sida eller misstar jag mig? Blir förvirrad.

46 <3:

skriven

Hej kära Es, dags va att byta veterinärklinik ?Känner mig så lurad efter att ha hämtat min lilla skrutt. Det gjorde ett halvdant jobb och sa att de beräknat för lite tid åt honom. Fast besöket var planerat och han var på besök förra veckan inför besöket idag för att kolla vad som skulle göras.
Känns som de bara vill tjäna pengar med återbesök och de tog även betalt för att ta bort en vaxpropp de inte fick bort och skulle försöka igen om tre veckor.
Kram

47 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är pensionerad permanent men du sa att efter mer än ett år sedan jag ska ha en syssla som jag trivs med 🙂 Ser du Esmaralda om det kommer att vara procentvis eller helt, ska jag pendla eller hemifrån kanske rita göra konst. Jag har telefon tid med doktorn, ska berätta att jag ritar. Esmaralda ser du Esmaralda om jag ska ha syssla procentvis eller ska jag inte vara pensionerad längre då

48 Kristin:

skriven

Da blir det ny langtur til veterinærene i morgen. Festivo har vondt i munnen. Virker som om det kan være noe i kinnet. Håper turen vil gå bra.
Ønsker en god kveld. Kram!!!

49 Fjäril:

skriven

Hej,
Var mitt mejl kanske lite over the top då jag inte fått svar? Eller kanske jag tog kontakt för snabbt..
Kram

50 Moms:

skriven

Hej e :)
Vi hade de rätt trevligt igår. Känns det som han ogillar mig eller gillar mig mer efter igår?.. kram

51 Louise:

skriven

Ny blogg har jag.
Vilken tur du hade Sol och att talismanen varnade dig. Kunde ju gått illa.

I lördags fyllde min morfar 106 år. Han gick bort för över 30 år sedan. Glömde tända ljus för honom men gjorde det igår och samtidigt så pratade jag med honom. Gick och la oss och runt 12 tiden kände jag att någon smekte mig över håret. Jag fick en kall kåre men blev inte rädd. Jag tror det var morfar som besökte mig för att säga tack. Vet att han alltid är med mig.
Sen undr natten drömde jag att jag träffade en man. Det var inte han jag är med nu. Detta var en svensk man och så snygg. I drömmen hade jag blivit spådd att jag skulle träffa en ny man. Helt sjukt att den kändes verklig. Kanske en sanndröm. Jag fick reda på namnet men glömde bort det. Men han var riktigt fin.
Men nej..jag har bestämt mig att inte ha någon ny man den dagen vi går skilda vägar. Jag är klar med män.

Idag var barnen i klass 4 tillbaka i skolan. Och det gick bra för Izabella. Ska snacka med rektorn på onsdag. Får se om mannen följer med eller inte.

CSN ville ha fler uppgifter men jag skrev att jag redan fixat allt till dem så nu hoppas jag att jag blir beviljad studiemedel.
Sa till skolvärdinnan idag att om inte dottern får en elevassistent får de minsann anställa mig.
Undrar om de gjort det. Men det tror jag inte.
Det är bara 8 fredagar kvar tills det är sommarlov. Sista avslutningen för äldste sonen i grundskolan. Efter sommaren börjar han i gymnasiet. Helt galet.

Söka 2 jobb senare. Är så less på att bara söka och få ett nej tack.
Kommer det jobb innan sommaren eller jag får vänta till hösten?

Ha en fin måndagskväll och tacksam för svar. Kram

52 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Idag hade jag möte med min ledare i ÅKA och kom överens att jag skulle börja på onsdag. Varken min handläggare från IFO eller ledaren från ÅKA hade munskydd men det hade jag. På onsdag är det ju dags att börja och vi kommer vara en grupp på 8 pers, dock vet jag inte om vi blir 8 med ledaren men de tror jag väl. Jag kommer ha munskydd på mig. Ser du om de finns någon chans att jag blir smittad även om resten i gruppen inte har det? Kram Zoey 💕

53 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Idag hade jag möte med min ledare i ÅKA och kom överens att jag skulle börja på onsdag. Varken min handläggare från IFO eller ledaren från ÅKA hade munskydd men det hade jag. På onsdag är det ju dags att börja och vi kommer vara en grupp på 8 pers, dock vet jag inte om vi blir 8 med ledaren men de tror jag väl. Jag kommer ha munskydd på mig. Ser du om de finns någon chans att jag blir smittad även om resten i gruppen inte har det? Kram Zoey 💕

54 Jossan:

skriven

Jag har knappt sett mina elever idag. Hade typ inga. Förbredelser inför veckan som kommer bli konstig.

Idag slutade min chef och det var rätt sorgligt faktiskt. Min gamla kollega som är på mammaledighet kom på besök och helt plötsligt kändes det som vi var tillbaka i det gamla och kände mig så utanför i mitt arbetslag. Tänkte ta upp det med chefen..

Hur kommer det bli när hon kommer tillbaka? Kommer hon ens tillbaka?

Kram

55 Fjäril:

skriven

Hej,
finns det nån chans att jag får klart studien tills sommaren?
Kram

56 C:

skriven

God kväll!
Det gör mig varm att få läsa hur andra upplever Zanmi och att hon redan har räddat ur knipa.
Lyckades tråckla igenom ett snöre att hänga runt halsen så hon är med mig hela tiden. Hon är med mig när jag finner glädjen smått i vardagen, hon är med mig när jag är ledsen.
<3
Jag har upptäckt att i de mörkaste tider och mina vägar är utsuddade så låter jag Zanmi lugna mig. Behöver jag gråta så gör jag det. Och sedan på något märkligt vis infinner sig styrkan igen och jag har till exempel beslutat idag hur jag ska hantera min situation bit för bit. Jag känner mig säker på min sak och framför allt, de saker som jag har tidigare gnagt på i mitt medvetande börjar sakta lämna plats åt det som jag kan påverka.
<3
Den tyngsta läxan hittills jag har lärt mig är att "never mix business with pleasure". Den jag trott var en god vän som finns på arbetet har gått under jorden. Så, note to self: Keep private life separate <3.

Dags för lite kvällsvila och lyssna på musik.

Ta hand om er där ute!

57 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Känner mig självisk men i ärlighetens namn kan ju inte min sambo heller tycka förhållandet är topp annat än att han lever billigt och har full service.

Nåja, får se om det blir av...

Kram 🤗

58 Mc brud:

skriven

Fy tusan.. vad skönt att talismanen hjälpte till, Sol..! Det verkar vara stor kraft i de små zanmisarna :)

Goe Es, något litet kring vad som hägrar nära i horisonten för mig..? Ser du månne?

Kram på er..! 💕

59 Blå:

skriven

Hej Esmaralda.

Vill han det här?
Kram

60 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har sagt till arbetsgivaren att jag säger inte upp mig från nuvarande jobb utan att skriva papper. Hon kan nämligen vara slarvig med sådant.
Hur ser det ut? Kommer jag att få skriva papper hos henne?
Eller kommer hon se sig om efter annan personal?
Jag kommer inte säga upp mig utan att skriva papper först vilket betyder att jag inte kan börja jobba där förrän papper är skrivna?
Kram

61 Mc brud:

skriven

Fy tusan.. vad skönt att talismanen hjälpte till, Sol..! Det verkar vara stor kraft i de små zanmisarna :)

Goe Es, något litet kring vad som hägrar nära i horisonten för mig..? Ser du månne?

Kram på er..! 💕

62 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Hoppade verkligen till när jag hörde en smäll mot mitt storarumsfönster nyss.
Kan du se om det var en bil som sköt iväg stenen mot mitt fönster eller om de var några busiga barn som kastade stenen? Tyckte jag hörde barnskratt. Kram Zoey 💕

63 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Hoppade verkligen till när jag hörde en smäll mot mitt storarumsfönster nyss.
Kan du se om det var en bil som sköt iväg stenen mot mitt fönster eller om de var några busiga barn som kastade stenen? Tyckte jag hörde barnskratt. Kram Zoey 💕

64 Hoppet:

skriven

Hej Es

Kommer det något skoj för mig snart?
Kram

65 Bjork:

skriven

Hej vill bara säga att på torsdag får jag min första vaccin spruta:)

Kram

66 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad jag gjorde i omedvetenhet... när jag valt somna i sängen för jag ska sova på riktigt senare... då jag var försvinna i en tmme så jag vakna nyss då börja jag fryser och det är ofta att min kropp reagera så... känner som om jag kommer tillbaka i min kroppen och väcka hela kroppen.

Jag såg en man, ljudet runt oss, någon som har roligt och någon som pratar... jag börja undra om jag har gjorde en resa astral till B kvinna i omedvetenhet från samma världen så nyss!

Det visar hur hon har det bra... vet inte om det vill berättar att jag ska försöka släppa och vidare. Det hjälpas inte att jag envisa och fokus på henne.

Jag blir ju frysen om allt och ser konstigt i synen. Jag förstår ju att jag har gjorde något i omedvetenhet.

Jag ska går och sova

Kan du tolkas något om det? Gärna att berätta något om det. Om det var något singalen? Jag vill tolkas på en bra sätta...

Ha det bra

67 Dunegull:

skriven

Den person du sa att jag ska möta som blir positivt. En gammal bekant. Är det en tjejkompis eller en kille som det blir typ romans?
Kram

68 AngelOfLove:

skriven

Hej Es!
Finns där någon talisman över?
Lyckades missa detta inlägg, hade verkligen behövt en. 😞🙁
Kram

Svar: Tyvärr finns ingen kvar. Till hösten kommer jag eventuellt att föda upp en ny flock.. och när jag utannonserar dem på min blogg så brukar de ta slut samma dag.. finns bara ett begränsat antal.... kram :)
Esmaralda

69 AngelOfLove:

skriven

Tack för ditt svar Es!
Hur når jag dig snabbast samma dag så jag inte försvinner i mängden av alla som är ute efter en talisman?
Kram

Svar: Jag kommer tala om i förväg vilken dag talismanerna är till salu och den dag det bli, lämnar jag tydliga instruktioner om hur man ska göra om man vill ha en och hör av dig den dagen redan på morgonen så är chansen stor att du får en... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: