Astralresor......

Astralresor  är ju en kontroversiell tolkning av utomkroppslig upplevelse.. när medvetande/själ skiljs från den fysiska kroppen.

Kan man göra astralresor ? På riktigt ?

Såklart att man kan !

 

Jag vet en kvinna som drabbades av allvarlig och dödlig cancer och hon använde sina astralresor till att resa inuti sin kropp och heala och laga det som var fel. Hon har skrivit en bok om detta.

Men jag tror inte att det här är för alla.

Man måste vara lite speciell för att ha den rätta energin när det gäller att bota sig själv  från en dödlig  sjukdom.

Jag tar mig en tur då och då utanför kroppen… jag hälsar på de mina i Alltet och ibland träffar jag andra som  också de är ute på astralresor och vi språkas vid en stund.

När jag för länge sedan upptäckte astralresorna  utan att riktigt veta vad det var - så ägnde jag mig en hel åt det men inte numera, nu blir det rätt sällan faktiskt.

  Been there, done that, typ !

Man kan göra dessa resor på olika sätt men ofta fungerar det bra om man  koncentrerar sig och har fokus på ett enda ting. Det kan vara en klockas tickande, den egna andningen  eller vad som helst. 

Du fokuserar så intensivt att allt annat suddas bort.. det blir som en självsuggestion och kan kännas lite obehagligt precis i början.  Man somnar.  Och därför kan man med fördel göra denna  övning precis innan man sova.

I början bara somnar man rätt och slätt men ju mer fokus man har innan sömnen sveper bort dig, desto större chans att du får en astralresa.

De astrala upplevelser skiljer sig väldigt från person till person.

Någon ger sig ut på stan och ser dig omkring… någon annan bara färdas och tar emot det som kommer...… och så finns det de som healar sig själv eller andra,

Det tar tid att få kontroll över sina resor.

Räkna med att det ibland kan ta år – och det är lätt att ge upp.

Man måste vara ihärdig

Kan man inte koncentrera sig stenhårt, då lyckas det inte.

Är man rädd och osäker, då lyckas det inte heller.

Du bör inte ha brist på sömn för då finns alltid risken att den ”vanliga” sömnen tar över.

Inte heller brukar det funka om du har alkohol i kroppen.

 

 

En del tycker att astralresor saknar ett syfte och det kan jag nog hålla med om.  Något djupare syfte tror jag inte finns.. om det inte handlar om  att laga sig själv eller någon annan.

Men varför måste allt ha ett syfte ?

Man kan ju göra somligt bara för att man kan !

Vilka erfarenheter har ni andra ?

Kram & Kärlek och välkomna till en ny vecka 💖

1 W:

skriven

Jag har slutat meditera liggande för känner att jag är på väg att lämna min kropp. Känslan är att jag ligger några dm över sängen, kontakten med kroppen finns inte, jag gungar fram och tillbaka i sidleds, ett högt brummande öronbedövande ljud hörs i mina öron och huvud, får yrsel. Där brukar jag avbryta för jag vågar inte mer, än så länge. Vad skulle bli nästa steg om jag fortsätter utan att avbryta där?

Vad heter boken?

Kram

Svar: Det beror på dig själv... är du rädd och osäker så tror jag inte det händer så mycket mer... och boken, minns inte vad den heter och hoppas få hjälp av någon annan här som vet !! Kram
Esmaralda

2 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! ska verkligen prova detta enda nackdelen är att jag har svårt att koncentrera mig.

Har han som jag är kär i gått vidare efter jag avslutat? Avslutade för att han ska få fundera vad han vill med mig och om han har dom rätta känslorna för mig. Vill inte att han utnyttjar mig för sina egna behov. Kommer han komma tillbaka och höra av sig till mig? Eller ska jag glömma och gå vidare? Kramar

Svar: Ser en annan kärlek i din framtid.. så kanske det är bäst för dig att gå vidare, kram :)
Esmaralda

3 J:

skriven

Gomorron✨💕
Tänker på id kortet nu mycket. Kommer det gå bra denna gång?❤
Kram

4 sus:

skriven

hej
Ingen erfarenhet....
har bara hört om de vagt....
verkar spännande och svårt.....
känner mig osäker på behandlingen jag tänker göra.....
blir det bra om jag gör?
Love sus

Svar: Känn in noga och är du osäker så avvakta, kram :)
Esmaralda

5 Rebecca :

skriven

Jag skulle vilja astralresa! Jag brukar få sömnparalys..känns dom förstadiet till det.

En fråga, blir det någon resa för mig i år? Kan vara inom Sverige också men resa överhuvudtaget 😊

Svar: Ja, det ser ut som om du ganska snart planerar en resa.. som du genomför innan året är slut, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har gjorde det för längesen av omedvetenhet så jag gör astralresor då jag såg mig själv och J honom var tillsammans i en annan världen då förstår jag att det var inte vi som är det i här världen.

Ha det bra

Svar: Ja, dina resor är mer på det omedvetna planet, kram :)
Esmaralda

7 Linda:

skriven

Låter spännande, har inte lyckats göra nån sådan resa själv, men om jag kunde skulle jag definitivt göra en då och då. Kan nog inte koncentrera mig tillräckligt för att det skulle gå, tappar fort fokus om saker och ting inte händer genast.

Träffade min söta granne igen, har kommit på mig själv med att tänka på honom konstant sen dess... Är ju ett rätt tydligt tecken på att det börjar vara känslor inblandade. Har också blivit så medveten om vad jag gör, hjälpte en annan granne med dörren mitt i natten nu i helgen, och nu är jag livrädd att den söta grannen ska tro att jag springer hos den andra grannen också... Vet ju inte ens om han noterade det, och egentligen så är det ju urfånigt att tänka så, jag gjorde ju inget fe, hjälpte ju bara till så den andra kom in.

När man börjar bry sig om vad en annan tycker, är det för mig ett tecken på att jag känner mer än vad jag trodde, mer än jag egentligen vill göra. Det verkar som att den söta grannen nog känner något för mig också, gissar att vi båda är ganska rädda egentligen, kanske mest för allt för starka känslor, eller så har jag bara tolkat honom fel. Varför kan det inte bara vara lätt nån gång :)

Ha en fin måndag alla!











Svar: Nyfikenhet och intresse finns från grannens sida, men jag ser inte hur mycket eller hur starkt, kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är medvetenhet och det har ofta händer mig. Jag ska plötsligt flyger upp eller ner. Medan jag stannar på marken ändå men känns som om ibland att jag lyfter ändå då jag landa tillbaka.

Undrar om det är min egen själen så jag menar mig själv som inom mig själv att det vill flyger ut från kroppen. Var det omedvetenhet eller medvetenhet.

Märks det finns vissa tillfällen att min själen vill flyger men märks direkt att jag stannar på marken samtidigt känns som jag lyfter...

Vad menas med det?

Ha det bra

Svar: Det kan vara en form av astralresor, kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda aldrig hört talas om att man kan färdas så och bota sig själv.
Håller S sig borta på grund av att festkvällen med A när hon dömde lite väl hårt. Verkar som hon inte tolererar att jag och A fortsätter tillsammans. S är lite för dominant och kräver mycket uppmärksamhet när man ses. Gillar henne ändå i små doser 💕
Inte ett samtal från henne sen den kvällen...
Kram

Svar: Jag tror du känner rätt att hon inte riktigt gillar dig och A tillsammans - men det är ju inte hennes sak ! Jag ser att hon uppriktigt tycker om dig. Kram :)
Esmaralda

10 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Har man världens bästa kärlek eller har man världens bästa kärlek?

Varje gång jag är hos honom är fixar han både mat och frukost. Han låter mig vara världens prinsessa. Han är inte världsbäst på att utrycka sina känslor men hans handlingar visar mycket.

Ska snart åka hem då jag ska tvätta idag. Hade hellre stannat med här. Trivs så bra här.

Jag har hittat hem!

Jag gjorde en komplettering på mina önskemål till hösten. Kommer de överväga det?

Kram

Svar: Och det är en gåva i sig att du kan ta emot hans kärlekshandlingar och inte fokuserar på det han inte förmår säga i ord. Ja, din komplettering kommer man att överväga, kram :)
Esmaralda

11 Tuss:

skriven

Hej,
Borde jag ge dendär saken som tillhhör honom som han ber om trots att även säger riktigt fula saker till mig? Funderar jag bara ska ignorera, det är inga dyra saker och han har inte gett mej tillbaka saker som jag tidigare bett om..
Kram

Svar: Kanske för din egen själsfrids skull att du ska ge tillbaka.. och samtidigt visa att du sätter dig över att betala tillbaka med samma mynt, kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Tror jag skulle gilla det där. Däremot är jag osäker på om jag redan gjort det. En period i livet flög jag med hjälp av min egen kropp till varmare breddgrader över Atlanten. Det var något jag längtade efter väldigt när det tog slut på flygandet..troligtvis var det något annat, men en rätt häftig känsla just när jag var inne i detta.

Just nu känner jag, ska jag eller inte..kanske jag steg upp på fel ben eller något..irritationen lurar, det mänskliga psyket är en gåta :)

Fin måndag önskas!

Kram

Svar: Visst kan det ha varit astralresor... jag tror många gjort dem men utan att vara riktigt medvetna om det ! Kram :)
Esmaralda

13 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har fått igång på min bil!!!! Det är ju fulaste skruttern och inte alls det jag försökt dra till mig genom attraktionslagen, men jag lyckades så denna bilen är igång! Det betyder ju att attraktionslagen fungerar!!
Jag har inte gjort det på länge, men förr brukade jag blunda, meditera och så plötsligt befann jag mig på en gammal veranda med en träsoffa på. Där brukade jag träffa guider/vägledare. Efter att mor och far gått bort så döm om min förvåning så kom de dit! Ofta tillsammans men inte alltid. Det var inte önsketänkande utan helt på riktigt. Var det astralresor? Jag blev liksom dåsig och det kändes som att jag liksom tappade kontakten med underlaget men jag tror inte att jag brukade somna.
Stor kram!

Svar: Det kan det ha varit astralresor.... och så roligt att kunna träffa dina föräldrar igen och din vägledare.... kram :)
Esmaralda

14 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vad intressant! Kommer du ihåg vad kvinnan heter som skrivit boken, skulle gärna vilja läsa den.

Nu tror jag inte att jag tillhör de som kan genomföra en astralresa, men blir helt klart intresserad när det gäller hela sin kropp.

Nej, känna att jag är utanför min kropp har jag aldrig upplevt, konstiga upplevelser vid narkos när jag var 7 år gammal, kommer ihåg jag fick en svart mask att andas in i och sedan kom "drömmarna", konstigt vad klara de upplevelserna är än idag!

Nu är det äntligen lite ordning i huset och nästa projekt blir att röja i byrån och rensa bort det som inte passar längre. Soligt och fint väder, skall sätta ut lite påskliljor, det lyser upp!

Väntar besök idag, det rör nog om lite, igenkännighetsfaktorn är så stor, jag undrar var vi träffats i tidigare liv, ser du ngt om det Esmaralda?

Kram o ha en fin start på veckan alla!

Svar: När jag berättade om boken i bloggen så tänkte jag så det knakade men kom inte på varken hennes namn eller bokens titel... någon annan som minns ? Den har ju ett antal år på nacken. Ja, du och din besökare är inte nya för varann, kram :)
Esmaralda

15 mts:

skriven

Hej!

Snart kommer min arbetsgivare att börja anställa tillbaka folk som dem sa upp, kommer dem erbjuda mig jobb igen?

Kram!

16 Tildis:

skriven

God morgon!

Önskar jag kan få uppleva en astralresa någon gång.

En fråga Es, har jag chans att få ett nytt jobb till våren?

Kram

Svar: Ja, en liten chans men den ökar betydligt om vi tänker framåt hösten.. kram :)
Esmaralda

17 Pia1:

skriven

Tror jag kan ha gjort det utan att veta, några gånger.
Kunnat berätta vad någon annan gjorde på annan plats, medans jag sov.
Men oftare sanndrömmar som händer dagen efter, så det kanske egentligen är såna.

Måste bestämma mig idag om jag ska följa med min läkare till nya stället 😑
Det är lite långt.
Men känner mig plötsligt extremt skör, antar att traumat av de här åren kommit ikapp och jag kanske inte vill chansa på att få en läkare jag inte känner...
Hade tom mardrömmar inatt att jag bröt ihop och grät under möte med den kirurg som utreder mig just nu.
Rätt säker på att jag fått en mindre PTSD, men har inte krafter för någon terapi just nu.

Svar: Kanske du ska följa med läkaren en tid i alla fall, medan du söker efter någon ny , för att undvika mer komplikationer.. kram :)
Esmaralda

18 EPM :

skriven

Hej
Detta är väl ett utmärkt sätt att resa i dessa tider.

Så nu kör vi en försäljningsrunda igen, med visningar och allt...
Så tröttsamt! Hoppas det funkar denna gången.

Ha en fin dag alla!

Kram

Svar: Jag ser att det kommer funka men inte exakt när så jag håller alla tummar, kram :)
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Tack för svaret igår E!
Jag kommer skicka in bygglovet idag och göra som du sa. Vänta för säkerhetssskull. Tror du det hinner blir klart till sommaren? Flyter det på sen när jag fått ok?

Kram

Svar: Ja när du fått ok så flyter det på och det är god chans att det blir klart till sommaren... lycka till :) Kram :)
Esmaralda

20 Kristin:

skriven

Dette er noe jeg aldri har forsøkt. Kanskje jeg skal bruke et par år på å forsøke. Jeg tror etter hvert at jeg har fått såpass ro i systemet mitt, men, noe annet er det med tålmodigheten :) Får se hva tiden bringer.
Ellers er jeg veldig opptatt av cv19 vaksinen for tiden, noe veldig mange med meg tenker på. Det tar jo slik tid. Her er de i gang med aldersgruppen 75 - 85 år. De har så lite vaksine, så denne uken blir ingen nye vaksinert, bare de som skal ha sprøyte nummer to.
Jeg føler meg trygg på Pfeizer vaksinen. Hvis jeg ikke blir tilbudt den, er jeg ikke sikker på hva jeg gjør. Pfeizer vaksinen gir en veldig god beskyttelse, og jeg ser ingen grunn til å ta en annen vaksine som ikke gir den sikkerheten. Tror du jeg vil få denne vaksinen, kjære Esmaralda?
Ønsker en god dag, KRAM!!!

Svar: Här har man inte ens börjat med äldsta gruppen, mamma är ju 88 år och har inte fått några besked än. Jag tror också att du kan lita på Pfeizer. Undvik Astrazeneca, men det tror jag inte de försöker ge. Du har god chans att få den du önskar, kram :)
Esmaralda

21 Mvp:

skriven

Hej ! kommer jag hitta en lägenhet jag tycker om iår? Kram:)

22 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Astralresor vet jag inget om och tror inte heller det är något jag tänker försöka mig på, känner inget behov av det. Är kanske för icke-andlig.

Detta är kanske löjligt men jag har bestämt mig för ett tag sedan att jag klipper håret först då jag mött kärleken eller blivit gravid. Håret är redan långt, går ganska långt ner på ryggen. Kommer det att dröja åratal innan jag går till frisören?

Kram

23 Misty:

skriven

Jag gör precis som du och jag har gjort astralresor i 30 år. Det blir allt mer sällan och det är som om behovet minskar. Jag har upplevt så otroligt mycket och det är stort och fantastiskt. Kramar.

Svar: Visst är det stort :) Kram :)
Esmaralda

24 Silvertassen:

skriven

Finaste Es!
Kommer de vara någon på min soulmate sida som kommer vara med om jag har en babyshower eller är det bara mina systrar och några få vänner på min sida som kommer vara med? Kan du se något om mina framtida babyshower? Ser du hur många babyshower jag kommer ha? Kram ❤️

Svar: Nej tyvärr, här ser jag ingenting och det betyder varken positivt eller negativt, kram :)
Esmaralda

25 Skorpan:

skriven

Oskuld vad gäller astralresor, också ;). Kunde vara intressant att kunna göra sådana, men med min förmåga o mitt tålamod ;D,D. Gissar att de finns de som kan det, folk här på bloggen alltså :).

Så måndag så o humöret därefter. Idag hade det varit bra att få vara ensam på kontoret... Fick äntligen en bra natt o den borde ha fått fortsätta betydligt längre in på morgonkvisten, men icke. Undrar om nån går o gräver bland mina saker eller är det bara jag som inbillar mig? Nåt var inte som jag lämnade det i torsdags. Vet ju att nån vakar över mig här, men vem är det, någon som jobbat här i tiderna? Undrar hur jag klara jobbet i den personens ögon ;)?

Bara att firtsätta, det är snart tisdag ;)...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Tålamod krävs ju, i stora mått ! Den som har ett öga på dig är fullt nöjd med ditt jobb, hon har grått hår och glasögon.. kram :)
Esmaralda

26 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Går regelbundet på behandling som är helt ny för mig. Förstår att kroppen håller på att ställa om sig och läka. Är det därför jag har den här bergodalbanan inombords? Det är lite upp och ner och fram och tillbaka just nu.
Tack!

Svar: Ja, du går igenom en process och det känner du av, men processen ser god ut, kram :)
Esmaralda

27 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Så mysigt o intresant att få höra om denna dam, undrar hur länge sen hon jobbade här? Kanske går det att hitta några dokument o bilder?
Kram Nicke nyfiken ;)

Svar: Känns som om det var ganska länge sedan.... kanske du hittar något om du söker..... det är en person som verkade lite sträng och exakt men som hade ett väldigt gott hjärta när det kom till kritan, kram :)
Esmaralda

28 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Jag har mitt lilla barnbarn här idag 11 år gammal. Plötsligt när vi sitter i vardagsrummet säger han o mormor vad var det. Han såg ett mycket starkt stort ljus i hallen som lyste så starkt så det gjorde ont i ögonen!! Där det lyste var intill rummet där han sover här. Vi pratar om det o när vi tittar dit igen är dörren till hans rum öppet!

Kan du snälla hjälpa oss vad /vem var det o varför!
Han blev lite rädd så jag skulle bli jätteglad om du ser vad det var🙏❤️❤️🌷☀️🌷💞
Kram o kärlek

Svar: Får en känsla av att någon kom på besök och tittade till... helt ofarligt och det finns bara kärlek runt er.. kram :)
Esmaralda

29 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så spännande ämne . Vore härligt att kunna säga been there done that . ;-) Men inget jag ägnat mig åt .

Ny vecka nya möjligheter och Sessan sitter bredvid och får kärlek Hans sår som ser mer ut som frätskador på huvudet börjar läka och jag klappar och borstar honom tacksamt medans hundarna avundsjukt pockar på uppmärksamhet.

Go start på Måndagen !

Kram Anki med flock

Svar: Vad härligt att Sessan börjar må bättre ! Han har avverkat ett av sina liv :) kram :)
Esmaralda

30 Lilla m:

skriven

Hej Es, får jag fler chanser med M?

31 Helena Ir:

skriven

Tack :)kanske var det så, känslan var bara ren och sker lycka.. ett tillstånd som grepp tag i mig enormt!

Skorpis, vad kul med "besöket" på ditt jobb. Kanske hon snart besöker dig även i dina drömmar.. känns lite så :)

Kram

32 EPM :

skriven

Hej
Detta är väl ett utmärkt sätt att resa i dessa tider.

Så nu kör vi en försäljningsrunda igen, med visningar och allt...
Så tröttsamt! Hoppas det funkar denna gången.

Ha en fin dag alla!

Kram

33 Maddelito:

skriven

Hej Ez!
Jag trivs inte alls på mitt jobb och just nu känns det som jag valt fel. Blir det bättre?

Funderar på att börja plugga igen men är lite osäker på vad. Författare eller Trädgårdsmästare?

Kan du se om nåt av de passar?

Ha en fin dag!

Svar: Låt det sjunka in så du verkligen vet vad du vill... du kan behöva ta dig en bit vidare i tankeprocessen.. och när du sedan bestämmer dig.. så go for it !! Kram :)
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Superintressant, ska kolla nån dag om det finns nåt i historiken om personalen på byrån också. Det kan nog vara bra att nån valar över mina göranden ;). Skulle förresten passa mig ypperligt att jobba fyra dagar i veckan, med samma lön förstås ;D...
Kram Skorpan

35 Solen ☀️:

skriven

Hej! Osäker på om det var astralresor, men kunde drömma om att flyga när jag var tonåring. Och jag kunde bestämma mig innan om jag skulle ut och flyga eller inte. Minns att det var en fantastisk känsla att vara viktlös och att kunna ta sig vart jag än ville bara genom tankens kraft.

Är jättenervös över min undersökning på onsdag! Kommer den att bli jättejobbig? Hittar de mer elände eller kan jag hoppas på att få ett positivt besked om att allt ser bra ut? 🙏🏻
Usch vad jag hatar det här eländet.

Ha en fin solig dag!
Kram Solen ☀️☀️☀️

Svar: Det kommer gå bra... styrkekramar :)
Esmaralda

36 Luna:

skriven

Jag som inte ens vågar mig på regression skulle inte klara detta. Men häftigt att du kan detta Es! Man kan ju prata med de i Alltet och med skyddsänglarna men kan man prata med sin soulmate?

Är min soulmate omtänksam? Kommer han sätta mig främst?

Sista veckan i Februari. Vart tog denna månad vägen? Enligt meterologerna så år våren 1 månad för tidigt pga kylan. Wiiiieeee😁 Kram


Svar: Jadå, sin soulmate har ett ett stort och gott hjärta och ni delar samma grundvärderingar... kram :)
Esmaralda

37 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack för svar, ja det känns otroligt starkt att det är så, undrar om han ger mig healing omedvetet?

När det gäller författaren har jag googlat runt och hittade en bok som heter Resan, en praktisk guide till läkande och frihet. Författare Brandon Bays.

Kan det vara den boken?

Kram

Svar: Ja det kan vara den boken... jag känner igen namnet... kram :)
Esmaralda

38 Bellagio:

skriven

Närmar sig min kärlek? Periodvis är jag glad och nöjd som jag har det, periodvis längtar jag som fan efter henne. Vill inte vänta i 10 år, har väntat 3 nu. Eller ja, väntat och väntat. Roar mig bra på egenhand men saknar tvåsamheten

Svar: Och tvåsamheten kommer... ser inte när... men det bör inte vara så långt borta... kram :)
Esmaralda

39 Kristin:

skriven

Tusen takk for svaret i dag, kjære Esmaralda.
Det er jo tragisk at din mor som har den alderen, ikke har fått vaksine!!
Her er de i gang med å vaksinere aldersgruppen 75 - 85 år.
Jeg ringte vaksinetelefonen og spurte når min aldersgruppe, 65 - 75år ville bli vaksinert, og svaret jeg fikk var ikke sikkert, men hun antok at jeg ikke ville få vaksine før etter påske!! F.....!!!!
Jeg har en følelse av at det kan skje før, men det er vel ønsketenkning antagelig.
Hun visste heller ikke hvilken vaksine jeg ville få, men antagelig ikke Astrasenika. Får jeg tilbud om den, takker jeg nei. Da ville jeg i så fall bli satt på venteliste til høsten, sa damen. Vel, jeg håper som du skriver, at mest sannsynlig får jeg Pfeizer.
Hun sa at Pfeizer holder på å bygge ut fabrikken, og at leveransen av vaksinen går sakte. Det er utrolig så sakte det går.
Uansett, håper virkelig at din mor snart blir vaksinert.
Nå har jeg holdt ut så lenge, så jeg skal klare resten også-
KRAM!!!

Svar: Här har man fattat beslutet att ingen från 65 år ska få Astrazenica...och det är jag glad för ! Ja jag håller tummarna att mamma snart ska få sitt vaccin.... jag är ju i samma åldersspann som du och får vänta.. kan dröja till april.... kram :)
Esmaralda

40 Bella:

skriven

Heej ❤️
Min förra chef ringde mig precis och fråga om jaa vill komma tillbaka o jobbaa i sommar, kändes faktiskt kul! Kommer jag klara av det den här gången? Är taggad, iallafall några månader att va där. 😁 Kram

Svar: Ja, det kommer säkert bli bra.. positivt för dig att komma igång lite... kram :)
Esmaralda

41 <3:

skriven

Hej esmeralda.
Jag vill gärna göra en operation men jag kan inte bestämma mig. Hade jag blivit nöjd med det? Det kostar lite och resultatet är ej lovande. Hade jag ångrat mig?

42 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej hej!

Jag sätter mig under mitt träd, högt upp på en kulle (i meditation) och där händer det också mycket😉.

Esmaralda jag är lite nyfiken på din läsplatta du fick.
Är det bara böcker du kan läsa där, eller surfar du med?
Man kan väl få ganska stora bokstäver på den?
Nyfiken, för mina ögon är struliga. Så stora bokstäver är lättare nu för tiden.

Stor kram.

Yvonne.

Svar: Det är storytels läsplatta o man kan bara läsa eller lyssna på böcker med den... och man har tillgång till hela Storytels bibiotek som är massivt.. hur stora bokstäverna är vet jag inte än... har inte aktiverat den ännu... jag är ju lite knasig när jag får nya tekniska grejor.. de ska liksom ligga till sig lite innan jag tar tag i det :) Kram
Esmaralda

43 Helena Ir:

skriven

Skorpis, måste berätta, en gång i tiden för rätt många år sedan så jobbade jag på ett företag och efter något år så förhandlade jag mig till en 4:a dagars vecka för samma lön. Så det är inte omöjligt :)

Kram

44 Lilla m:

skriven

Hej Es, får jag fler chanser med M?

Svar: Troligtvis kommer ett nytt tillfälle, kram :)
Esmaralda

45 Lina:

skriven

Så spännande det låter med en sån resa 😊

Jag har sökt 2 säsongsarbeten idag. Ser det ut som jag får något av dom?

Kram ❤

46 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska shöpa triss lottar från 30 😣 😥 😌 🤔 fem stycken från willys 😓😓😓blir det någonting Esmaralda 😓😓😓

47 SusanneAmalia :

skriven

God Måndag

Astrialresor.....
Första gången jag blev rädd var när jag var med om en trummresa.
Vi reste på futarkens trumma och i gamla marker. Jag upplöstes och hamnade i ett rum..

De andra som var med undrade var jag hade tagit vägen.

Kundalinkkraft vikingakraft härregud vad med kraft. Annars förflyttar jag mig utanför min kropp.. Irland Paris spännande platser.. Befann mig i en grotta häromdagen..

Fråga.. Nu känns det konstigt i min kärleksaffär.. Är det allvarligt eller löser det sig??

Kram och kärlek till er alla.. 💕

EllaBella och Saga sänder alla bloggdjur kärlek.



Svar: Jag kan känna att någonting inte känns rätt och bra... ett drag i personligheten som du inte märkt innan.. men bättre sent än aldrig.. släta inte över utan var sann mot dig själv i första hand , kram :)
Esmaralda

48 Luna:

skriven

Låter underbart! Vi kommer bli tokkära då 😍Krockat med flera män idag vilket är ovanligt. Jag hälsar ju och ler eftersom det är sån jag är men kanske de tycker jag är märklig😆 Minns meddelandet från Huskeyn och visst fan är något på gång Es? 😁

Nya träningstights inhandlade. Blir alltid shoppingssugen vid vår och höst och vill då bara slänga gammal skit och ha nytt. Har innestående födelsedagspresenter att plocka ut så det här var den första☺ Kram

49 Anonym:

skriven

Hej Es, tror du min biologiska mamma fortfarande lever ? Ångrar hon att hon lämnade bort mig.
Kram
<3

Svar: Ja det känns som om hon fortfarande lever och hon har ofta tänkt på dig genom livet men tröstat sig med att hon inte kunde ge dig någonting alls och att du skulle få det bättre... kram :)
Esmaralda

50 Skorpan:

skriven

Helena Ir, ja det vore häftigt att få träffa ifrågavarande dam. Vem vet, ska nån dag forska lite i "personalhistorien" :).
Kram Skorpan

51 Anneli:

skriven

Har inte gjort det men har träffat min mamma i sömnen en gång, som jag tror jag berättat förut, det var verkligt. Och min skyddsängel, guide, andevägledare eller vad det heter... träffade jag i meditation. Och som jag fick bekräftat av dig vad han heter. När jag öppnade ögonen efteråt grät jag. Jättemärklig känsla. Man mediterar samtidigt som personen framför känns verklig fast ändå inte. Verkligare än en dröm kan man säga... han hade ljust/vitt hår, ljusblåa, klarblåa ögon. Yngre man mellan 20-30 år. Kläderna var som vitt linnetyg, fast det var ändå inte linne... tröja och byxor, lite gammeldags. Han log mot mig hela tiden. Och varför jag började gråta vet jag inte. Var en känsla som inte går att beskriva.

I min seans beskrev du också min dotters skyddsängel. Och du sa hon heter samma som min dotter är döpt till och du angav namnet. Finns inte en chans du kunnat veta det! Jag har inte Facebook eller liknande som du kunnat hitta min dotters namn innan seansen. Hon har dessutom ett ovanligt namn. När jag visste jag skulle få en dotter fanns det inget alternativ än detta namn, jag visste innan hon föddes. Galet!

Nästan så jag blev lite sugen på ny seans nu bara för det 🤗

Kram!

Svar: Nej och jag letar aldrig efter information om mina kunder på nätet, det funkar inte för mig. Din dotter har en stark och speciell skyddsängel men så är ju också dottern speciell :) kram :)
Esmaralda

52 Vitlilja :

skriven

Tror du att jag kommer känna igen min soulmate när jag träffar denne? Hur? :) eller kan det ta ett tag innan man vet?

53 Camilla:

skriven

Har aldrig varit med om detta. Intressant att det finns. Drömde i natt att ryssarna fällde bomber från flygplan ovanför huset jag befann mig i. Otäckt. Betyder detta något? Kram och önskar en bra start på veckan.

54 Camilla:

skriven

Har aldrig varit med om detta. Intressant att det finns. Drömde i natt att ryssarna fällde bomber från flygplan ovanför huset jag befann mig i. Otäckt. Betyder detta något? Kram och önskar en bra start på veckan.

55 Tiss:

skriven

När jag var 12 år så snubblade jag i trappen hemma, den var relativt lång, jag snurrade runt och fick tag i ledstången med vänster hand (jag är högerhänt),satt mig ner men svimmade därefter och rullade ju ändå ner... onödigt.. haha. Jag hörde mig själv ljudet av rullningen och jag hade kunnat rulla ut genomfönstret då det var en fönstertrappa i. Upplevde en del av morgonen, frågade mig själv om vart jag var i själva morgonupplevelsen då jag kom på att jag fanns (men såg ju inte mig själv), samtigt började jag höra mamma långt, långt borta som ropade mitt namn för att sedan komma närmare och närmare och till slut vaknade jag upp på golvet... Det är väl kanske inte det du beskrivit eller?, men det var hursomhelst ganska häftigt. Vågade inte berätta något för någon förrän jag kom upp i vuxen ålder, jag var lite rädd för att jag höll på att bli knäpp. Var det något andligt eller var jag bara knäpp helt enkelt?

56 Jas:

skriven

Kommer det att gå bra med detta som jag oroar mig över?
Kram

57 Mercan :

skriven

Esmaralda blir det något från euro jackpott om jag spelar i morgon eller ska jag shöpa triss Esmaralda 😣 😞 😞 😞

Svar: Jag ser ingen större vinst för dig, tyvärr, kram :)
Esmaralda

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Märka ju också jag börja tröttnar på dessa grejer som andlighet. Jag har var såna i många år. Jag behöver ju mer livlig och mer livet. Känns som om jag behöver mer att festar i min livet att våga bryta mot min troende under en perioden. Tills jag känna att jag vill tillbaka den normalt som jag bruka var.

Jag hänga med på som vanligt och såna men kanske inte samma sätta som förut typ fråga om allt utan fokusera på mig själv och vad jag vill att gör.

Jag har så stort viljan att festar på min födelsedag med B kvinna. Jag känna mig bara att jag ska våga bryta lite vad jag bruka att jag var...

Jag märks ju det är vad jag behöver ju att gör ändå... för få mig må bättre.

Ha det bra

59 CA:

skriven

Hej
Jag kände en gång i tiden en kvinna från Holland och hon gjorde astral resor, på eftermiddagen när hon vilade, om jag inte minns fel.
Jag har inte vågat pröva och är ju ganska dålig på att visualisera också fast jag fått det som tips vid flera tillfällen.N u för tiden tackar jag änglarna för det jag har och det som jag önskar mig, hoppas att det fungerar, tror det.
Nu har fjäril flyttat in på mitt kontor och gått i "pension", verkade som fjäril ville det.
Nu får vi vänta på nästa kull talisman.
Kram

Svar: Ja nu var det dags för Fjäril att få dra sig tillbaka... till våren ( det är snart) kommer en ny kull... kram :)
Esmaralda

60 Solen ☀️:

skriven

Tack! 🙏🏻

61 Mercan :

skriven

Esmaralda ursäkta mig att jag frågade igen 😭 😭 😭 jag ska fråga dig efter två år för euro jackpott 😌 du såg att det inte finns shans den närmaste tiden 🙂 Jag ska inte shöpa triss als 😐jag ska vara hemma i moron 😅 och jag ska inte röka als mera 😅😅😅jag ska hålla mitt löfte till min bror 🙂Tack så mycket Esmaralda för ditt stöd 🙂❤️❤️❤️

Svar: Du har mitt stöd och du mår bra om du kan hålla löftet till din bror... kram :)
Esmaralda

62 Jossan :

skriven

Ja det är det verkligen! Men jag tror att det är för vi är de rätta för varandra. Jag kan verkligen acceptera att han är så för jag märker att han inte är så känslomässig som jag är. Jag kan visa allt för honom visst hade det varit skönt att höra hur mycket han tycker om mig eller liknande men det är verkligen hans gärningar som visar det. Han är tyst om sitt förflutna så jag vet inte vad han gått igenom i sitt liv.

Men jag vill aldrig vara utan honom det är jag säker på!

Nu hoppas jag att vi ses på onsdag och att han är ledig i helgen!

Imorgon får jag städa vidare... det blev bara att tvätta. Orken för det är inte tillbaka än...

Kram

63 MalinS :

skriven

Har alltid tyckt att det låter så spännande med astralresor men tidigare varit rädd att inte hitta tillbaka till kroppen. Har dock hört det inte händer, ska definitivt pröva.

Tänk om jag skulle kunna heala mig själv, det vore ju så coolt.

Grattis i efterskott på födelsedagen. Jag läser bloggen dagligen men inte alltid jag kommenterar. Har inte mått så bra.

Kram

Svar: Finns ingen risk at du inte hittar tillbaka !! Men du ska känna dig trygg om det ska kunna funka. Tack för grattishälsning... kram :)
Esmaralda

64 Tuss:

skriven

Hej,
var mitt mejl något ogenomtänkt då ingen ännu svarat, eller var det ok?
Kram

65 Jossan :

skriven

Ja det är det verkligen! Men jag tror att det är för vi är de rätta för varandra. Jag kan verkligen acceptera att han är så för jag märker att han inte är så känslomässig som jag är. Jag kan visa allt för honom visst hade det varit skönt att höra hur mycket han tycker om mig eller liknande men det är verkligen hans gärningar som visar det. Han är tyst om sitt förflutna så jag vet inte vad han gått igenom i sitt liv.

Men jag vill aldrig vara utan honom det är jag säker på!

Nu hoppas jag att vi ses på onsdag och att han är ledig i helgen!

Imorgon får jag städa vidare... det blev bara att tvätta. Orken för det är inte tillbaka än...

Kram

66 Skorpan:

skriven

Helena Ir, lycko dig som är en bra förhandlare o fick fyradagarsveckan att bli verklighet.

Trodde att jag har barn som kan tänka på andra också, men det har jag nog fått om bakfoten. Säljer dom billigt, nån som är intresserad? !@#$
Kram Skorpan

Svar: Jag tror ingen vill köpa för massor av oss har redan barn som emellanåt är själviska:) Kram :)
Esmaralda

67 Anonym Isah :

skriven

En väninna sedan barnsben med mörkt hår... jag har inte tvivlat på vår vänskap som jag gjort nu senaste halvåret. De ger inget negativt men de har gett liksom tyngd över att jag vill isåfall väga upp med nya vänner.

Vi har aldrig bråkat förr o jag drar mig från att säga hur besviken jag är över att vi inte setts mer än 1 gång på ett halvår. För vännen har varken grattat mig för mitt nya steg i livet eller passat på att träffa mig när hon varit i samma ort. Kommer snart flytta o känner inte att vännen passar på att umgås eller träffa mig för att säga ”hejdå” just här.


Hur känner vännen egentligen för vår vänskap och värdesätter hon mig lika mycket även fast jag inte prioteras?




Kram

Svar: Jag tror inte det handlar om dig.. det verkar som om hon inte mår så bra just nu, kram :)
Esmaralda

68 Sessan:

skriven

Hej E, läser din blogg mycket och alltid är det kul att besöka den. Tack för allt du delar med dig.

Jag vill fråga dig kring J, tror du att han kommer tillbaka till mig inom snart tid eller tror du han glömt mig?

Kärlek och kramar

Svar: Jag ser inga detaljer men jag ser inte honom i din framtid för där finns en annan kärlek, kram :)
Esmaralda

69 EPM :

skriven

Hej
Detta är väl ett utmärkt sätt att resa i dessa tider.

Så nu kör vi en försäljningsrunda igen, med visningar och allt...
Så tröttsamt! Hoppas det funkar denna gången.

Ha en fin dag alla!

Kram

70 EPM :

skriven

Hej
Detta är väl ett utmärkt sätt att resa i dessa tider.

Så nu kör vi en försäljningsrunda igen, med visningar och allt...
Så tröttsamt! Hoppas det funkar denna gången.

Ha en fin dag alla!

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: