Number of the beast....

 

"Bara ring mig så spyr jag på beställning. Priserna är humana."

Det blev ett skratt på morgonkvisten när jag läste reklamen…. ska ju stå SY och inte spy.. jag älskar sådant där, när det blir fel på orden och själv råkar jag jämt ut för det också.

I går vaknade jag på ett uselt humör – och nej, det fanns ingen anledning.. ibland blir det bara så.

Läste om hur Jonas Gardell blev väckt av sin mamma varje morgon av att hon larmade två grytlock mot varann  och högljutt skrålande psalmen: Gyllene morgon !  Det heter duga att vakna på det viset…  jag ryser !!

I min barndom vaknade jag ofta av min hund, taxen Trix som drog och slet i mitt täcke.

Och till doften av nybryggt kaffe ! Jag gillade inte att dricka kaffe.. men doften gillade jag. Då visste jag att det vankades helgfrukost… löskokta ägg och rostat bröd med  apelsinmarmelad.

// Precis sådär såg rosten ut //

Det var alltid introt till mina barndoms helgmornar.

Undrar om inte Trix också förstod av dofterna ifall det var helg eller skoldag – för om vardagarna  var han  alltid ivrig att följa mig till skolan . På den tiden i en liten by på landet gick hundarna lösa.

Men nu  vaknade jag alltså på pissigt humör, rent ut sagt.

Sonen har lånat min bil så han kan handla åt oss alla och i synnerhet åt sin mormor….och så fanns det två lampor på Ikea som jag så gärna vill ha till fönstren i mitt rum.

 

 

Ikea skickade inte lamporna på posten.. somligt måste man hämta själv och i detta ser jag ingen röd tråd alls. En konstgjord Aloe Vera kan man få hemsänt och en spegel… men inte två lampor, nejdå !

Sonen pluggar som bindgalen inför en tenta… jag vet att maken har hur mycket kontorsjobb som helst… och så läste jag på Ikeas hemsida att lamporna ska utgå från sortimentet

Jag behövde en anledning att vara sur så anledning fick bli lamporna.

 

 

Vid frukosten satt jag trumpet tyst och snäsig var jag också och så fick jag frågan om varför.   Jo, det är det här med lamporna. Jag kommer  missa dom. Dom ska utgår.

Jamen, sa maken, jag  kör och hämtar  dom idag. Ingen fara.

Jaha, där kom jag av mig.

Och så tinade jag så sakteliga upp.

Oftast vaknar jag på gott humör… men ibland kan det goda tryta och det är ju normalt och mänskligt.

Jag kan säga till maken

” Idag har jag en dålig dag så håll dig undan”

” Jaha” säger han ” inga problem” och så håller han en låg profil.

 

  

Det blir liksom inga riktiga fighter. Å andra sidan så har vi haft sådana och lämnat dem bakom oss.  Det är ingen tid jag vill ha tillbaka.

Känns som om jag haft min beskärda del av drama i mitt liv och det är en behaglig känsla när det bara rullar på.

Och blir jag frustrerad ja, då brukar jag skråla The number of the beast  med Iron Maiden..  för full hals med growl och luftgitarr & hela kittet ... och efter  att ha kört igenom den ett par tre gånger.. ja då landar man efter den urladdningen !

Kram & kärlek

 

 

P.s. Och om nu någon undrar varför jag inte rätt & slätt kan ta makens bil till Ikea så kan jag tala om att han har en Volvo XC90... ett stort beläte och med instrumentpanel som en rymdfarkost.  Skulle aldrig komma på idén och köra den !

1 Bella:

skriven

Godmorgon och glad alla hjärtans dag💕🌹

Kommer trubadurandet igång till våren/sommaren? Längtar med hela själen till att få kunna göra de man älskar..

Kram

2 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har aldrig tidigare gillat volvo xc60, jag har alltid tyckt de är så vräka. Men nu har jag sett en så fin på blocket i min favoritfärg. Den har funnits där sen i mitten på januari, och jag har en liten fantasi att min veckorad ska ge mig tur och bringa en större slant så den blir min :) Just nu har jag ju varken pengar eller bil...

3 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Så snygga lampor, har lika. Ha en fin alla hjärtans dag.

Vi träffades i fredags och det kändes bra efter att ha haft paus 2 månader. Vill att jag kommer idag med. Har han tänkt och verkligen tycker om mig o vill att vi lär känna varandra? och kommer vi inleda något seriöst förhållande? kram.

Svar: Ser ut som att ni träffas igen.. kan dock inte se hur det blir på sikt, kram :)
Esmaralda

4 W:

skriven

Åh, den där låten är en av mina favoriter och den ska spelas högt!

Ha en skön alla hjärtans dag! (även om alla andra dagar ska inkluderas)

Hur långt bort är Han?

Kram

Svar: Ja den ska spelas rejält högt.. och man ska sjunga med :) Han är en bra bit bort men ni närmar er varann... kram :)
Esmaralda

5 Chatrine:

skriven

Haha men Ez då, detta gjorde min morgon. Själv vaknade jag av en lite småruffig dröm. Fick ta en dusch och tvaga av den konstiga känslan. Nåväl!

Ez: Ser du någon vinst i ett lotteri för mig? Börjar känna mig småsugen på lotter. Ska jag behålla lotten i svenska postkodlotteriet? =)

Kram Chatrine

Svar: Ja behåll den gärna ett tag till, kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Ja vem kan vara glad alla dagar, inte ens du Es ;). Vilket bra system ni har, "varning för bad hairday", håll dig undan... Kanske ska anamma det i framtiden. Inget speciellt kommer till mig gällande mina barndoms helgmorgnar, ja det var väl inget spec med dom ;). Vad snällt av maken att åka o hämta lamporna åt dig, nu har du väl dom i ditt fönster, dagen till ära :). Förstår dig så väl gällande att inte vilja köra makens bil, din lilla är nog betydligt smidigare att köra med ;).

En sån Volvo skulle jag vilja ha, gillar bilar modell större o högre, men det lär jag nog aldrig få ;). Har ju min bil som jag ska betala av på i många år ännu, o sen lär den väl få hänga med länge. Eller ja hur månne det blir, har mannen bil nu o kommer vi bägge att ha egna bilar eller kommer de två att fusioneras till en år 2035, typ ;)? Här i landet är det dyrt att köpa bil, det borde man göra utomlands...

Glad Alla Hjärtans dag! Morgonen blev längre än jag hade tänkt att den skulle bli, men jag vaknade åtminstone tilll en skinande sol :).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja lamporna blev pricken över i, får jag säga :) Bilar är en dyr historia.. mannen min kör ju långt dagligen i sitt arbete och ser den som sitt arbetsredskap och vill ha en rejäl och bekväm bil... själv gillar jag bästa min lilla minibil :) Kram
Esmaralda

7 Mikael:

skriven

Moderna bilar har alla möjliga finesser och de skiljer sig åt, förr var det mest sätta sig i starta och köra, som mest var det manuell eller automat som kunde skilja dem åt, man ska inte bli förvånad ifall man inte kommer iväg de första 5 min i en ny bil eller man får någon överraskning mitt i körningen när bilen lever sitt eget liv :)

Här är en intervju med en polis som skrivit en bok, han blev utköpt från polisen när han var obekväm för ledningen, de försökte ge han sparken men lyckades inte.

Säga vad han tycker det kan han, han berättar bland annat om den berömda chefen som åker omkring i media och den nya kriminaliteten som kom med flyktingvågen, att veta skillnaden mot innan och nu kan rädda livet på en så det kan vara bra känna till

https://youtu.be/UEcyuphbpN8

Kram
Mikael

8 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Ja alla har vi sånna dagar där man vaknar på fel sida.

Igår blev jag lite besviken när jag berätta om mina planer om festen i oktober för en kompis. Han svarade med ”hoppas inte för mycket” och då tappade jag humöret. Medan T sa ja men det var ju en sjukt bra idé och var så positiv till det.

Jag låg och kollade på flera olika pynt och sånt. Tänkte ut vad man kunde äta osv... jag vill att detta ska bli av :/...

I fredags önska jag till nymånen även om jag inte såg den.. hoppas det fungerade ändå...

Vad tror du? Får jag F-klassen med kollegan E i höst?

Glad alla hjärtans dag!

Idag ska jag på kalas till systerdottern som fyller 6 idag!! Sjukt!

Kram

9 Helena Ir:

skriven

Att vakna på dåligt humör, för mig, har nog ofta att göra med att natten varit rätt sömnlös. Så jag mår som bäst och är som gladast av en bra natt!
Snäll man har du som hjälper dig med lamporna!

Jag som älskade av att sova länge på morgnarna som barn blev väckt av en mamma som började dammsuga

På andra sidan av min vägg där jag sov, där var köket och i köket stod där ett skåp och ovanpå den en gammal transistorradio. En gång fattade vår katt Skrållan kärlek för den här radion och måste ha strykit sig mot den väldigt. För hon fick igång radion på högsta volym, det var Gudstjänst och en präst som predikade med hög röst! Och jag vaknade av detta väldigt uppskrämd av vem som börjat tala med sådan hög röst.
Ett abrupt uppvaknande..!

Idag ska jag försöka vara på bra humör, trots att natten var av sämre kvalite..

Trevlig Alla hjärtans dag, önskar jag <3

Kram


Svar: Ha ha ha, ja att vakna till Guds ord på högsta volym kan vara ett skrämmande uppvaknande minsann :) Kram :)
Esmaralda

10 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Vilken gullig make du har, han vet hur du ska tina upp. Det där med taskigt morgonhumör är inte att leka med, jag får deala med det själv om jag inte drar med mej det till jobbet och då får dom som kan ta gliringar en känga av mej men sen går det oftast över och jag är mitt vanliga galna jag igen! Hoppas lamporna blev bra i alla fall. Blev sugen på att shoppa på Ikea nu, lite nytt och fräscht vill man ju ha till våren...
Avnjuter söndagsfrukosten nu efter viss dramatik. Råkade sätta på fel platta när jag skulle koka ägg så stekpannan började ryka och hela köket rökfylldes, brandvarnaren funkar i alla fall👍
Kärleksdagen idag, kommer jag höra ifrån min gamla hjärtevän snart igen, vet inte varför han dyker upp i tankarna nu, tänker han på oss?
Jag önskar dej en härlig Alla ❤️ Dag idag och njut av dagen💞

Svar: Lamporna blev precis lika bra som jag tänkt mig :) Vilket drama du hade där på morgonkvisten :) Din gamla hjärtevän skänker dig en tanke, helt klart, kram :)
Esmaralda

11 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilken snäll man du har som erbjuder sig att köra och köpa 2 lampor på IKEA! Fint med ett äktenskap där man respekterar varandra.

Ja, önskar jag snart får en ändring i mitt samliv.
Hankar mig fram men affirmerar att nu får det gärna hända ngt spännande på kärleksfronten.

Det är klart, coronan sätter käppar i hjulet, det kan man ju inte neka till.

Kallt o soligt, skall njuta av det fina vädret .

Kram

Svar: Ja med Corna blir en hel del fördröjt .. men det fina kommer... kram :)
Esmaralda

12 Kristin:

skriven

Ja, jeg har full forståelse for ditt humør.
Faktisk gjorde Iron Maden (har forresten den på en LP) jækla godt i dag!!
Saken er den at vi har nå hatt ned mot -26.
I går morges sto jeg opp ekstra tidlig. Ville sette på en vaskemaskin tidlig og var i humør til å få gjort en del.
Jeg gikk til mitt kjøkken, satte på vannet - vannet???- det kom bare luft. Jeg bannet som et lite helvete, veldig heftig, og tenkte at nå har vannet frosset!! Jeg hadde jo hatt det rennende litt, for å forsøke å unngå det. Jeg gikk til utgangsdøra, åpnet, og nede ved postkassene så jeg biler og folk fra kommunen.
Det viste seg at et vannrør var sprukket lenger ned i gata, med det til følge at vannet ble stengt. Jo, da, godt at vannet ikke var frosset, men jeg er jo allikevel uten vann.
Nå skal de tine opp bakken der hvor lekkasjen er, for det er ca 1,5meter med tele. Dette må pågå minst 48timer før de kan begynne å grave for å skifte rør. Jadda!!! Mest sannsynlig er vannet tilbake i løpet av tirsdag, er nå siste beskjeden, kanskje sent i morgen kveld.
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått til vannkrana for å sette på vannet i springen av ren vane. Hver gang banner jeg som et fyrtårn.
I tillegg er hundene og jeg vante til å gå lange turer hver dag, men nå blir det korte turer for hundene i hagen, og jeg får også korte turer.
JA, JEG VET HVA DET VIL SI Å BLI DRITSUR!!!!! LUNTA ER 1MM LANG!!
Den oppløftende nyheten er at visstnok fra i morgen skal kulda slippe taket, og vi vil bare få noen få minusgrader. La oss håpe de har rett!!
Heldigvis har vi strøm, som nå koster skjorta, så kraftselskapene vet å utnytte situasjonen.
Jeg gir meg her, for ellers kommer det mer surt fra meg.
Er lykkelig over Bloggen. DEN VARMER!!!
KRAM!!!!!

Svar: Herredumildetider.. minus 26 !! Och att vara utan vatten på det...och inget morgonkaffe ! Så fel sätt att starta sin dag ! Hoppas nu det snart ska lösa sig.... kram :)
Esmaralda

13 Yvonne gammal kund :

skriven

Godmorgon!

Jag blev bara så upprymd när du nämnde din makes bil!

Jag skulle tagit den direkt!
Men så älskar jag stora höga bilar, med mina långa storkben är dom lätta att komma in och ur👍😊

Bara det gjorde mig på gott humör😁.

Saknar vår höge store jeep vi hade. Nåväl slutpratat om bilar.

Ha en fin söndag! I värmland 17 minus!

Kram

Yvonne

Svar: Och för en annan med taxben... är det svårt bara att klara av att klättra in i bilen ! Fy tusan för minus 17 grader !! Kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför känner jag igen den märken av choklad igår. Undrar om jag har bor där i tidigare livet?

Det finns den 1850 året på en ungefär... betyder det är 1935 året jag föddes där?

Jag har gissa på några länder men jag tycks säker på den landet...

Ha det bra

15 Mt:

skriven

Hej!
Konstigt att dem inte kan skicka lampor, när dem kan skicka stora möbler. Fina är dem iaf 👍

Es, när får jag börja jobba igen hos min arbetsgivare? Mars? Lr senare?
Kram!

Svar: Chansen är god att du får komma tillbaka.... du får veta under våren... kram :)
Esmaralda

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Glad alla hjärtans dag❤️Eller glad vändag som vi säger i Finland, där denna dag mest handlar om att fira sina vänner!

Ensam som vanligt på alla hjärtans dag, känns lite trist. Undrar om
min framtida partner ens existerar, eller om han försvunnit ut till vänster. Tvivlar starkt.

OM han mot förmodan existerar någonstans, kanske på planeten Mars?! så undrar jag om du kan se hur vår love story får sin början? NÅGOT om honom?

Kram

Svar: Visst existerar din framtida partner.... och visst kommer ni mötas... mer än så kan jag inte se.. kram :)
Esmaralda

17 Smöla:

skriven

Ha en fin Alla ❤️ Dag allihop!

Finns det något kärleksbudskap till mig? Eller något annat som vill komma igenom? Kram

18 Skrållann:

skriven

Hej!
Vissa dagar vaknar man på fel sätt, så är det bara. Jag fick kaffe på sängen i morse och det tycker jag är lyxigt och ger en bra start på dagen.
Så mycket kärlek och uppskattning man fått denna vecka från människor som kommer sakna oss och caféet. Många tror det är jag som driver det och andra tycker att jag borde ta över. Jag står ju oftast bakom kassan och har lite koll på saker och därför blir det väl naturligt att de tror det är jag som innehar chefspositionen. Ser det ut som om jag hamnar på en chefsposition någon gång?

Kram❤️

Svar: Vad härligt.. kaffe på sängen :) Ja, någon form av chefsposition kan det mycket väl bli, kram :)
Esmaralda

19 AnnaK:

skriven

Vaknade på pisshumör jag med, somnade även på sånt humör. Berodde på huvudvärk och att alltid nästan behöva somna och vakna till ljudet av tv.n och just nu är jag så less den. Längtar till dagen då jag har varken karl eller tv i sovrummet! Om den kommer dvs.

Ha en fin Alla Hjärtans Dag och Kram 💕🤗💕

Svar: Skaffa egen rum, det gjorde jag och har inte ångrat mig en sekund.. kram :)
Esmaralda

20 åsa:

skriven

Hej E! Kan du se när min livskamrat kommer? Hur träffas vi?
Kram o ha en fin kärleksfull dag!
Åsa

21 AnnaK:

skriven

Har tyvärr inte något rum över, blir att sova på soffan isåfall 😄

Kram 🤗

22 Silvertassen:

skriven

Glad alla ❤️ dar Es och alla andra!

Klart man har rätt att vara sur ibland och utan anledning oxå. Hoppas du fick lamporna.🙏

Med tanke på dagen så undrar jag om jag kommer fira alla ❤️ dar nästa år med någon kärlek? Kram ❤️

23 Silvertassen:

skriven

Glad alla ❤️ dar Es och alla andra!

Klart man har rätt att vara sur ibland och utan anledning oxå. Hoppas du fick lamporna.🙏

Med tanke på dagen så undrar jag om jag kommer fira alla ❤️ dar nästa år med någon kärlek? Kram ❤️

24 CA:

skriven

Hej
Grattis alla hjärtans dag :o).
Japp får fira själv, som vanligt. Är inte välkommen till min bror och mamma om jag inte känner mig frisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skulle inte föreslå att åka dit om jag inte var frisk. Hatar verkligen den här situationen med min mamma och bror samt tycker det är mycket tragiskt att hon vägrar att ha ett eget annat liv.
Nu ska jag inte sura mer.
Kram

25 MH:

skriven

Hej!

Vilken gullig man du har.Och bilen,vill man ha.

Ensamt på alla hjärtans dag.Finns det nån man som tänker på mej?

Kram

26 lilla m:

skriven

Hej Es, blir nog inget med M, han bjöd mig på middag nästa vecka o ville veta hur länge jag kan stanna...🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 exakt klockslag. kära universum varför kan jag inte möta en normal kille!!!

27 Lotta S:

skriven

Sen ungefär ett år tillbaka är jag i princip aldrig på dåligt humör längre. Men det krävs många liknande "goda" år ännu för att lite balansera upp alla de tidigare. Eller rättare sagt har det nog mer rört sig om depressiva anlag än typ morgonirritation. Jag tror det är hormonellt, kan inte förstå annat, eftersom det sammanfaller med klimakterieförändringar. Sorgligt att ha haft det så, ledde till många dåliga perioder med min man och hel del dåligt samvete i relation till dottern, men samtidigt lite tröst att det inte riktigt var "jag".

28 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Varför kan min man aldrig vara den som liksom överraskar en på riktigt på högtider? Trots att jag många ggr hintat. Jag älskar att ge o överraska o älskar o bli det med.. men han lär sig aldrig o blir ändå lika besviken varje gång...

29 Luna:

skriven

Ni är för gulliga. Att han liksom låter dig vara när du är grinig. Då förstår man varann. Och vad bra att du fick lamporna. Jag har varit grinig för att ha missat påslakan en gång. Vilka problem😆 idag har jag vaknat lite på fel sida då jag hade svårt att sova och det blev bara 4 timmar. Men har ju ingen kärlek här som behöver akta sig😁 Får se om jag tinar upp under dagen eller om det sker först när jag ikväll får se "Magnus" i "Tunna Blå Linjen"😋😋😋

Glad Alla ❤ Dag!
Kram

30 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Vakna på dåligt humör gör jag då och då ,faktiskt ofta i samband med fullmåne. Du har en omtänksam man och jag håller med ett sånt skepp till bil är inte lätt att ratta ...för att inte tala om parkera.

Njut nu av Söndag och snäll make Ge MG en puss på nosen från flocken

Önskar alla en underbar Alla Hjärtans Dag <3

Kram Anki med flock

31 Skorpan:

skriven

Japp, don efter person, klart bilen ska tjäna på det sätt som jobbet förutsätter :). Jag är glad att jag inte behöver bila till jobbet, tåg o cykel passar mig bra. Undrar om jag alltid kommer att åka kommunalt till jobbet o kommer jag månne att bo så nära att jag kan cykla dit med? Det ska bli spännande att se... Nåt sånt måste ju ske, flytt annanstans bl a, om jag ännu ska vara med om mycket, eller hur Es ;)?
Kram Skorpan

32 AnnaK:

skriven

Helena Ir

33 Bbv:

skriven

Hej e

Blev H glad igår när han såg mig? Vad kände han efteråt... saknar han lite, kommer vi träffas igen?

34 <3:

skriven

Hej esmeralda. Ser du det vara en bra idé att starta foodtrucken för honom? Blir det nåt lyckat? Sälja hamburgare?

35 Vitlilja :

skriven

Kommer tröttheten från arbetsträningen bli bättre? :)

36 Sherin:

skriven

Glad alla ❤️s dag Esmeralda!

Har du ett budskap till mig ang kärlek inom närmaste tiden? Finns det något att se framemot? ❤️🙏🏻

37 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha dagens nya teknik kan vara avancerad.

Esmaralda,
Hur ser det ut? Kommer jag att få komma in i familjen? Och att de välkomnar mig och det känns bra med dem? Kommer dem släppa in mig och det känns bättre?
Kram

38 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, varför tror A att jag flörtade igår med blonda mannen som var ute och åt med sin tjej. Vill A förstöra kvällen med flit?
Flörtade inte alls med någon.
Kram
Glad 💕dag !

39 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan vi lyckas och få till det? Kan vi komma så långt att vi flyttar ihop?
Kan jag bli lycklig tillsammans?
Kram

40 Moms:

skriven

Hej !
Ser du mig flytta ut iår?
Kram
Ha en fin alla hjärtans dag.

41 Tuss:

skriven

Hej,
Jag är mycket stillasittande och motionerar sällan men äter rätt sunt och är smal som en sticka.. Ser du om det kan komma hälsoprblem snart?
Kram

42 blaebaer:

skriven

Låter helt klart vettigt att säga till att "akta, dåligt humör pågår", ger ju andra chansen att förstå och hålla sig ur vägen :P ..Och musik, ett utmärkt verktyg för både det ena och andra, utlopp för diverse känslor eller bara för att lyssna på eller dansa eller bara sitta still och njuta, valen är många :) ..Och ikea har väl sådär eftersom de skickar saker från ett ställe som inte är ett komplett varuhus, men låter ju bra att du får lamporna ändå, lite tjurigt humör till trots ;D

..Fundering.
Skulle du kunna skicka en liten tanke med healing till R? Jag är som bekymrad för hennes mående och hon verkar ha det ganska tufft allmänt just nu, är glad hon hörde av sig iaf men ja.. Viss oro finns ändå och vill bara att hon ska må så väl som det bara är möjligt :)

Och glad vändag idag! Gillar finska varianten mer än vår allmänna, lite mer inkluderande och neutralt, omtanke till alla och inte bara full fokus romantiska gester osv :)

43 Moms:

skriven

Hej !
Ser du mig flytta ut iår?
Kram
Ha en fin alla hjärtans dag.

44 Camilla:

skriven

Men snygga lampor från IKEA är viktiga grejjer😂 Tänk att man inte har varit där på ett år. Saknar att få shoppa men ska fanimej ha lite snygga vår och sommarkläder😃 Vilken fin man du har som låter dig vara när du är på dåligt humör. Håll hårt i honom. Man undrar när min kärlek ska dyka upp. På gravvården kanske😂

Några tankar om att kontakten är avslutad?

Önskar dig och alla en Glad Alla Hjärtans Dag❤️ Kram

45 Chatrine:

skriven

Tack för svar snälla du =) Då behåller jag svenska postkodlotteriet ett tag till. Idag är det alla hjärtans dag så det ska bli lite extra god mat till middagen. Benfri fläskkarré med potatis, lök och skysås. Hoppas du också får till en god retromaträtt.

Kram Chatrine

46 Luna:

skriven

Hur gjorde ni när det var dags för PMS? Fick maken flytta 1 vecka då?😆 Jag minns att jag någon gång bad exet att åka "hem" till Arboga under en helg så jag fick vara ifred😁 Vad tycker du förresten om att köra bil i Stockholm? 😃

Gällande "Magnus" i Tunna Blå Linjen som jag är såld på😋 så undra om han har några likheter med min kärlek. Lång o stilig? Mörkhårig eller kanske ljust hår? Tattoos? Skånska? Charm o omtänksamhet så att man bara smääälter?☺ Kram








47 Boudica:

skriven

Åh vilken nostalgi jag fick av låten! Det var länge sedan! En av mina favoriter i tonåren.

Här hade vi pannkaka varje lördag till frukost, första var hundens, sen fick vi andra. De var som bäst färska, och ofta räckte det hela helgen. Pappa som gjorde dem gör dem fortfarande då och då, men nu äter jag inte mjöl och mjölkprodukter.

Försökte minnas dröm inatt, och det enda jag fick med mig var att jag behöver detox. Vilket faktiskt förföljt mig. Visst det ska bli av. Det behövs jue känner jag.

Kanske tar tag i lite träning idag, men störs av att det känns som jag har nån allergi mot något här hemma just nu. Är det möjligen rökelsen som jag tände för någon dag sedan? Försöker städa lite extra denna helg.

Es, frågar igen, ser du något om möjligheten att få till sig en fika eller något liknande med den goe kollegan som ska sluta? Skulle han vara intresserad att träffas utanför jobb sen? Skulle vara synd att tappa kontakt med en så fin människa!

Kram!

48 Hanna:

skriven

Hej Ez och glad alla hjärtans-dag!

Ja visst hjälper hårdrock mot det mesta. Pigg blir man också av energin det ger.
Jag lyssnar på mycket metal just nu (och har alltid gjort egentligen). Jag tror faktiskt att min andliga guide kommunicerar med mig genom musiken. Kan det vara så? Har känt länge att han är nära mig i alla fall och vill förmedla något.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: