Allt har inte en mening....

 

Otur kan man ha !

Man varken kan eller ska söka efter en mening med allt som sker – för somligt bara faller i knät på en… tjoff liksom..  och det finns ingen lärdom.. ingen högre mening.. utan bara ren och skär otur.

Det  blir ju bara jobbigt om man övertolkar alla situationer man hamnar i.

 

Som till exempel när jag åkte till Ullared häromdagen… och det var kilometersvis kö… det var inte otur… det var bara bad planning ! Är ju ett big nono att åka dit den 27-e i månaden !!

Alltså, här fanns en lärdom att ta till sig

Men  den gången som jag stod i gamla tiders telefonkiosk och skulle ringa ett viktigt samtal.. och råkar tappa pengarna som far ner genom de springor som fanns i de gamla  kioskerna.

Det var otur. Ingenting annat.

 

 

Likaså var det otur  en midsommarafton när jag  hux flux och för tidigt  fick mens.. i mina vita midsommarbyxor… och ingenting upptäckte förrän nån gjorde mig uppmärksammad på eländet.

En gång tappade jag min plånbok, det var en ganska sen kväll och jag vände om för att leta efter den.  En stund senare blev en kvinna nedslagen och våldtagen precis där jag skulle gått.. om jag inte vänt om... och den stackars kvinnan hade lika gärna kunnat vara jag.

Här var det inte otur  att jag tappade plånboken - utan det som hände hade en högre mening och sådana kan ibland vara omöjliga att förstå !

Jag tror nog att  50 % av det som sker är otur och 40 % är händelser som vi ska lära oss något av. Resterande 10 %  har en högre mening.

Att ske skillnader  på detta är minsann inte enkelt !

Någon som har exempel ?

Kram & kärlek💖

1 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Har inga exempel men intressant.

Jag undrar om mannen jag börjat träffa igen. Älskar han mig lika mycket som jag älskar honom? Är han fortfarande rädd? Kramar

Svar: Han kan dra sig undan lite men han har känslor för dig, kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Tänker som så att "större saker" som sker har en mening, sen finns det otur o annat.

Blev kickad från jobbet i tiderna o i en annan veva skiljde jag mig. Att jag blev sparkad o kunde vara hemma då när skilsmässan var ett faktum o barnen behövde mig som mest, ja det har jag sett att det har haft en mening i mitt liv. Eller så var det bara ren o skär otur...

Gissar på att jag har en stor lärdom att hämta från min fling/"relation" av denna sommar. Är nu inte helt hundra gällande vad det är så därför undrar jag om du har nån ledtråd gällande detta Es? Är det meningen att jag inte ska vara så blåögd o tro gott om människor eller vad? Eller kanske jag inte ska tro för mycket om mig själv, typ "tro inte att du är så snygg etc att nån man skulle vara intresserad av dig"? Eller var det nu bara ren o skär otur ;)?

Idag hoppas jag på tur, att vädret blir bättre än det som utlovats o att en massa trevliga människor korsar mina stigar ;)... Är fortfarande i behov av sexet, blir det nåt sånt månne snart ;)?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja du har en lärdom att göra.. mest handlar det om att hur du ska läsa av och se motsatta könet, inte glädjetollka utan se saker och ting precis sådana som de är..... kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, ser du mig och L dejta inom en snar framtid? Oklart om L kommer till skott. Han är så på i vissa perioder.
Kvällen i onsdags fick mig att vakna upp lite hur A är.
Ledsamt och jobbigt men bra på ngt sätt.
Kram

Svar: Ja jobbigt men samtidigt en insikt som di behöver.... det kommer bra ut detta på lite sikt... kram :)
Esmaralda

4 Ghostwriter :

skriven

När jag var ca 6 år var det en stor lägenhetsbrand i vårt trapphus. Jag hade drömt om det innan. När jag kom fram irl när det hände stod lågor och brandkåren där. I min dröm var det dock en flicka som kom fram till mig.. hon hade mörkt hår och kanske annat ursprung.. längre och smal. Hon hade ont i huvudet och sa något till mig, tror hon blödde och var trasig på sidan av huvudet. Var detta en riktig tjej? Hände det hände något?

Ang inlägget känns det som jag har otur med att allt har en mening 😂



Kram

Svar: Ja, något verkar ha hänt men jag får inte riktigt grepp om vad... kram :)
Esmaralda

5 Keli:

skriven

Varför är min soulmate inte redo? eller kan det ha och göra med att vi ska mötas i en viss tid ”situation” som gör att det dröjer?

Kram ha en bra dag

Svar: Ja, så kan det mycket väl vara... kram :)
Esmaralda

6 SarA:

skriven

Ja men så är det ju.
Jag minns när jag blev uppsagd från mitt första riktiga jobb efter några års pluggande. Det var under finanskrisen och hastigt blev jag varslad pga mindre jobb. Jag var så ledsen och upprörd men med det förde det mig vidare på andra spår och jag utbildade mig inom fastighetsmäkleri och har sen dess, 12 år senare jobbat inom samma bransch och stortrivs!
Men det är ju också här jag står nu… lite redo att faktiskt byta arbete. Även om jag fortfarande trivs så vill jag nu utveckla mig och göra något liknande men annat.
Jag står utanför tröskeln och är beredd på att ta emot nya utmaningar i ett eventuellt nytt arbetet samtidigt som vi behöver byta bostad då familjen växt ur lägenheten vi bor i idag. Båda delarna går hand i hand och här funderar jag på vad som kommer först? Om jag byter jobb så gör jag det för att få högre lön. Får jag högre lön har vi bättre förutsättningar för en ny och större bostad. Man är såklart lite rädd att göra misstag här i båda delarna. Byta jobb och inte alls tycka om när man väl är där (trots högre lön) och byta bostad till ett område vi kanske inte kommer trivas i. Otur, ren händelse eller ödet… ja, det återstår att se.

Svar: Du byter jobb och det kommer bli bra... det är dags för dig att ta steget vidare... kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Inatt drömmar jag om att flest var elak och kritiskt mot mig. Säger allt som dom kan till mig.

Varför drömmar jag om såna? Och man blir lite ledsen av det

Ha det bra


Svar: Du är i en extra känslig period nu och därav drömmarna som speglar hur du känner dig... kram :)
Esmaralda

8 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda. Intressant bloggämne. Till vilken kategori hör då sjukdomar man drabbas av? Då tänker jag på allvarligare sjukdomar, kanske med livslånga konsekvenser, obotliga… som ställer livet upp och ner. Får man dem för att man har något att lära eller för att man har otur? Måste väl finnas någon högre mening då hela ens livsplan påverkas, tänker jag? Den livsplan jag föreställt mig åtminstone.

Fina Esmaralda, hur stor är risken att jag inte hinner få en praktikplats i tid? Tiden börjar rinna ut. Är det då isåfall ren och skär otur?
Kram,
Jennifer

Svar: Sjukdomar kan vara smitta, genetiskt betingade , slitna organ.... påverkas hela livsplanen på sikt, då finns det ofta en mening ! Kram :)
Esmaralda

9 G.:

skriven

Kommer pusi hjem igjen? Vært borte over et døgn, og matmor er bekymret😣uvanlig han være lenge borte, men samtidig noe som kan skje

Svar: Känns som om han kommer tillbaka.. kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag mår okej idag men vad betyder för andra dagar så kommer jag mår bättre med tid?

Ha det bra

Svar: Ja absolut att du kommer må allmänt bättre allt eftersom... kram :)
Esmaralda

11 Lotta:

skriven

Det är jättebra om det är på det viset att det ofta är otur. Livet blir lite för mystiskt och man vill övertolka och det kan ju bli besvärligt när mycket händer. Att min bil krånglade igår och att jag fick stanna under en viadukt och sätta på varningsblinkers var nog bara otur eftersom jag inte fixat ett fel i motorn som jag borde gjort tidigare utan bara kört på.
Nu är jag såklart orolig för om jag kommer fram till den extremt viktiga familjegrejen jag ska göra på måndag. Kommer bilen hålla?

Kram L

Svar: Ja otur eller lärdom... att du skulle tagit tag i problemet innan med bilen :) Ser dock ut som om det löser sig på måndag,, kram :)
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Aj då, det var ingen liten lärdom ;). Men ja, är tydligen för positiv gällande dylikt o hoppas o tror att jag kan läsa av nästa typ... Kanske ändå bäst att inte involvera sig i någon, bara sköta sig själv o skita i andra ;D.
Kram Skorpan

13 Lilla m:

skriven

Hej Es, hör normannen av sig snart? Kram

14 MH:

skriven

Hej!
Jag kan se lärdomar i mycket,och att det finns en mening i att vissa saker sker.
Som min praktik jag skulle haft men inte fick i våras,som blev framskjuten till hösten,det tror jag var meningen,att det skulle bli rätt liksom.Visst fanns det en mening med det?

Kram

Svar: Ja någon mening tror jag finns med detta, kram :)
Esmaralda

15 Tiss:

skriven

Hej Es! Det jag går runt och tänker på, tror du att det löser sig?

16 Bjork:

skriven

Hej

Kommer de en ny lägenhet till mig snart?

Kram

17 <3:

skriven

Är A beredd att gå vidare nu och avsluta?
Sorgligt allt med vår speciella historia.
Kram

18 Dunegull:

skriven

Vad ser du kring fotboll och mig framöver?
Kram

Svar: Jag ser att du spelar, men inte vilket lag/nivå, kram :)
Esmaralda

19 Celinda:

skriven

Jag tycker ju om honom, och det finns ju attraktion emellan oss.. men vad tycker han egentligen, kommer han att försöka behålla kontakten eller se till att träffas.. eller är han kanske inte tillräckligt intresserad?
Kram

20 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har funderat över detta också. Svårt att förstå alla gånger. Men jag vill ändå ha en positiv inställning till det hela.

Es, Ska jag räkna med att få söka in igen? Eller kan jag komma in på något som funkar och blir bra?
Kram

21 Lillanmillan :

skriven

Kommer vi hitta ett hus snart?

Svar: Kan dröja lite till men huset kommer... kram :)
Esmaralda

22 Bbbv:

skriven

Hej e

Varför gick han från skriva varje dag till mig till ingetting nu?
Jag backa men hör han av sig igen? Kram

23 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Tack fina du för svaret igår ❤️

Chattar med en Amerikan.. Vad är oddsen på det. Tillråga på allt är han tvilling och pratar spanska.


MEN... Ja det kom ett men. När jag var på match.com så chattade jag även där med en amerikan. Likt denne så arbetar denna utomlands, har barn men denna bor kvar i USA hos sin farbror. Den andra hade barnen på internet.
Då fick jag en skum känsla som stämde. Har pratat med denna person och sondat terrängen... POFF så sköljde minnet av ovanstående över mig.
Finns nog en orsak.


Så är denna man som fö är lite väl mumsig och läcker för mig (helt min typ egentligen men hehe.. Ja...) sig själv eller är han någon annan? Arbetar han verkligen inom det militära tex.

Han önskar byta telefonnr Whatsapp. Därav frågan. Man ska vara försiktig men jag är överförsiktig. 😅

Kjam

Svar: Nja, ta det här med en nypa salt, kram :)
Esmaralda

24 Sus:

skriven

Hej
Brukar tänka vad ska jag lära mig….
Vad håller han på med nu?
Love sus

Svar: Ha verkar vela lite hit och dit, kram :)
Esmaralda

25 Gullan:

skriven

På tal om otur...
För varje situation som sker som är av mindre rolig karaktär så ska man sluta överanalysera, förutsätta att det var ett tecken ifrån ovan.
Sometimes shit do happen and deal with it.
Igår, självklart innan jag skulle sluta mitt skift, så lyste skrivaren rött. Byte av en del. Jag tar ut delen, någon mindre del flyger ut som jag självklart inte hittar. Den nya delen som ska sättas in finns inte på hela fakking bygget. Klockan är 21 på kvällen. Detta är en jävla otur, och det var bara att släppa skiten. Meddela kollegor för morgondagen, sen bara åka hem.
DET är otur.
För den som HATAR att lämna jobbet halvdant så var det ändå bara att gå. För det var otur. MAXIMAL otur ❤️
Ledig dag idag ❤️

Svar: Japp, det här är otur, inge snack om saken, kram :)
Esmaralda

26 GP:

skriven

Intressant….



Es, ser du om jag och min sambo kommer att köpa någon lägenhet detta året?



Kram ☺️

27 Mandarin :

skriven

Tack för svar Esmaralda, kommer jag att må bättre inom de närmsta dagarna? Kram och tack

28 ML :

skriven

Det där händer mig titt som tätt men kommer just nu inte på något exempel.Två dåliga nätter och nu vill jag att det vänder för är trött som en bäver och allt blir förstört :/

Hur går det med spabadandet Es? Har du haft uppehåll i sommar eller kör du som vanligt? :) Du kommer ju missa en del av hösten då du är på Kreta. Apropå höst, gud vad skönt att den närmar sig. Ser du ngt om min?

Ha en härlig fredag!
Kram

29 En tjej:

skriven

Mitt ex har skrivit till mig igen. Jag svarar aldrig. Vad vill han?

30 Bettans:

skriven

Tycker att mycket av oturen i förlängningen avslutas som tur. Min dotter skulle låna bilen sent en kväll när jag spelade padel som tar 1,5h. Jag sa åt henne att jag kanske får skjuts hem men att hon skulle vara beredd på att hämta mig. När vi väl var klara bestämde jag mig att dottern får hämta mig, trots att jag blev erbjuden skjuts. Vet inte varför jag tänkte så. Min dotter hade gått all in på tanken att jag skulle fixa skjuts hem och åkt iväg på en dejt lite längre bort (trots att jag sa att hon skulle vara i närheten 😅) Detta relaterade till att hon körde för fort på småvägar hem och krockar med ett rådjur. Bilen blir helt kvaddad och jag tillsammans med en kompis fick leta efter henne på småvägarna till kl 04 på natten. Försäkringen löste in bilen för ett högre värde än vad jag fått vid försäljning (var riktigt sliten bil) och jag fick pga detta en bättre bil. Hade tänkt byta bil länge men var för snål. Dottern som inte haft körkort superlänge blev ju såklart skärrad men då jag tyckt att hon var lite väl ”kung i trafiken” så kändes det som en bra lärdom till henne med. Att stackars rådjur skulle få sätta livet till är det mest tragiska 😢 Vet inte om det var ren otur som slutade bra eller om det var förutbestämt.

31 ML :

skriven

SKORPAN: Ha så kul på festivalen och hoppas att du hittar lite gott i gott i form av det manliga könet :) Kram

32 Lydia💕:

skriven

Jag var på Ullared söndag till måndag som var inga köer men när kom ut på måndagen så var det kö ända ut på gatan så jag hade en himla tur.
Nu har jag släppt både M i mitt liv och jag har gråtit inatt som bara den den ena M ville inte ha någon i sitt liv just nu eller rättare sagt släppa in någon i sitt hjärta 💔 utan bara ville ha kul och det förstår jag eftersom han har nyss skiljt sig men ändå trodde jag att jag fanns där 🙈så nu är det bara att rycka upp sig och gå vidare och hitta min man i mitt liv och jag tror han finns där ute
Kram
Lydia💕

Svar: Ja, dessa köer !! Ja, M är långt ifrån redo för något seriöst, så släpp, kram :)
Esmaralda

33 Fanny2:

skriven

Jag har inga exempel på det sättet men det har hänt att jag har ställt in i sista minuten. När terrorattacken på Drottninggatan skedde ställde jag in en shoppingtur där timmen före. Det tar mig ännu mindre tid att åka dit. Jag var mer ledsen för min bror som jobbade i närheten och tröstade panikslagna personer som hade sprungit in i byggnaden för att söka skydd.

Es, jag bara måste fråga hur konstigt det än låter. Var det en man som stal mina röda underkläder när jag var i tvättstugan? Jag har letat och kommit fram till när jag såg dem sist och 8 av 10 gånger är det män som tvättar samtidigt. 🤢 Jag måste ha varit på plats och sysslat med annat samtidigt, för jag är väldigt metodisk av mig. Det känns obehagligt för de flesta vet vad som är mitt och ser mig. Jag har redan klagat på några som har rört mina kläder och hoppas att jag har fel.

Kram

Svar: Ja, vid den attacken pluggade min son i Stockholm och var inne i en butik på Drottninggatan just när attacken skedde ! Ja jag tror det var en manlig figur som var framme i tvättstugan men ser inte exakt vem, kram :)
Esmaralda

34 Stenis:

skriven

Jag har hört många gånger att man kan ha otur/oflyt/nedgångar ×3 oftast efter varandra... och sen kan det vända till något riktigt bra!? Om det stämmer eller hör ihop har jag ingen aning om kanske bara är en sägen?

Själv kan jag bara säga att jag hade tur och lärde mig en läxa, när jag hade nytagit körkortet och körde i ilskan och över min kapacitet efter ett onödigt bråk. Som slutade att jag snurrade med bilen i en kurva och hamnade i diket. Allt gick bra men jag kunde ha fått möte eller voltat.
Numer kör jag väldigt försiktigt och aldrig i ilskan. LÄRDOM!

35 A:

skriven

En fröken när jag gick i skolan skulle ha åkt med Estonia men missade avgången. Det var nog en mening med det!

När jag sagt upp mig och velat ha nytt jobb har jag fått det, när jag inte haft nytt jobb har jag halkat in på jobb på ett bananskal. Har aldrig varit arbetslös ofrivilligt. Måste finnas nån mening med det? Därför är det så frustrerande att jag vill vidare men kommer ingen vart. För att jag är för feg nu? Jag var mycket modigare innan jag fick barn. Måste ju ha pengar nu på ett annat sätt.

Födelsedagsfirande hela hela helgen i omgångar för dottern, så inte alla samlas samtidigt. Mycket jobb för det, men blir roligt 😀 försöker att inte göra för stor grej, och baka 50 kakor osv

Sen bär det iväg lite söderut i Sverige för övernattning och massa glass. Sen åker vi till Liseberg.

Trevlig fredag!

Kram!

36 Pussgurkan :

skriven

Hå hå, kan skyldigt säga att det är enklare att dra till med "högre mening" än min egen klumpighet 👋

Då var en dejt inbokad till nästa vecka. Ser den ut att gå ok, kanske t.om kännas lite romantisk?

Kram :)

Nu står tårtbakning på schemat!

Svar: Det bli en ok dejt, kanske inte himlastormande men i alla fall.. kram :)
Esmaralda

37 Lenafena:

skriven

Så bra inlägg idag! Håller med dig verkligen. En del personer övertolkar så man blir stollig! Tar till mig svaret du gav till en annan person idag. Jag är ju riktigt handikappad idag pga ryggen och det ingår tydligen i min livsplan. Så är det nog. Åhh vad jag önskar att mannen du har sett i min framtid vill komma. Så många år har gått… ibland ser jag upp och ibland kommer hoppet….men så försvinner det igen. Finns HAN på riktigt? Och han är inte fransmannen, den pensionerade juristen? Min kropp och min själ är verkligen fylld av längtan efter en man som ÄLSKAR mig och som inte bara är ute efter bekräftelse… eller har universum skjutit upp alltihopa till nästa liv?

Svar: Ja, jag kan bara säga vad jag ser... och jag ser verkligen att han kommer !! I detta livet, helt klart, kram :)
Esmaralda

38 Boudica:

skriven

Haha, sen finns det en ynka procentdel som går till helt enkelt till retsamma änglar!

Min historia började med att jag skulle bara hämta ett paket och handla lite på närbutiken. Kollade igenom fickorna flera gånger om jag hade allt, nycklar, mobil, plånbok. Mindes hur jag tänkte "varför håller jag på så här, det är inte så att jag brukar glömma".
Allt gick bra, jag kom tillbaks från affären, och då insåg jag att jag hade glömt paketet vid kassan.
Jag skyndade mig tillbaks till affären och hämtar paketet, men på vägen insåg jag att jag gått ifrån mina nycklar!
Jag ringde pappa som har mina extra nycklar hos sig, men han var i utlandet då. Han ringde sin inneboende, men hon jobbade sent. Så de skickade faster som har extra nycklar till pappa.
Vi testade hennes nycklar, men det var en dålig kopia så det gick inte öppna dörren med dem.
Jag blev fast med faster ett tag, det blev misskommunikation med den inneboende, som trodde att allt var löst, och sen inte var så aktiv att svara i telefonen. Tillslut förstod den inneboende och lyckades få en taxi hem, hon förstår inte bra svenska så arbetsgivaren hjälpte henne. Men inte slut där. Av någon anledning så började taxichauffören bråka med en annan chaufför, hon blev fast mellan dem och fattade ingenting, arbetsgivaren kom dit och skickade henne med en tredje taxi.
Tillslut kom hon hem, efter midnatt, då hade jag väntat i kylan under halva dan.

Otur på otur, eller något annat?
Här fick min ängel skulden ;)

Möjligen har jag blivit galen nu av att sitta hemma under semestern, är sån som brukar göra saker, men nu har jag inte känt för det, och vädret är ju rätt regningt nu, bara blivit lokala kortare promenader då solen kikat fram.
Men i mina tankar så har jag min framtida man och barn som sällskap, pratar med dem i tankarna som om de vore här.
Borde inte denna man närma sig nu?
Vill nästan fråga om du ser mig med barn snart, men då måste jag ju träffa denna man först jue!

Kram!

Svar: Ja herregud vilken soppa detta blev ! En sak drar med sig en annan, nästan komiskt när man ser det såhär utifrån ! Kram :)
Esmaralda

39 AnnaK:

skriven

Har väl varken tur eller otur. Säkert hänt massor med grejer som har en mening men kommer inte på nåt nu.

Dåligt väder idag så jag försöker ta tag i hemmet så gott det går. Har blivit kaos sen svärmor gick bort. Dels för att jag inte hunnit med och dels pga att grejer från henne flyttat hit. Försöker rensa och ska sälja på loppis men känns som att jag bara krafsar på ytan lite. Sen bor jag med en karl som inte ens ids hålla ordning kring sig själv. Längtar efter ett hem att trivas i och som känns avkopplande att bo i. Nån gång. Hoppas hälsan blir lite bättre snart också.

Kram 🤗

40 Kärleken:

skriven

Hej Es

Vad kan du säga om min nästa kärlek?
Kram

41 A:

skriven

Jag har slutat tro att allt sker av en mening. Tänker att det är otur eller något som inträffar av ett dåligt val. Dock så sker ofta mycket otur för egen del samtidigt så då börjar man fundera på vad man gjort för ont i ett tidigare liv 🙈

Som ensamstående mamma o ett jobb inom tandvården så ringlar ju inte pengarna in, att jobba extra är inget man direkt kan göra. Jag tar så många helgjourer jag kan för att samla ihop några extra kronor för att hitta på saker med Z och M. Och så igår ringde min pappa, 66år o bad mig o hjälp till hyran. 2000kr behövde han låna o där försvann förmodligen möjligheten att göra nått skoj med killarna på semestern. Jag kan inte säga nej men han gör mig så ledsen o besviken många ggr. I dessa stunder saknar jag min mamma som vakar över oss.
Z vill på fotbollsläger då hans dröm är att bli proffs o jag vill hjälpa honom i den mån jag kan o M vill så gärna börja med cross. Men deras hjärtan är så omtänksamma o förstår varför vi inte alltid kan göra saker som andra kan.
Jag hoppas innerligt att man hamnar på en plats ekonomiskt i livet där man inte behöver ha hjärtat i halsgropen varje gång man får en räkning eller när grabbarna behöver saker till sig i form av kläder osv
En kärlek hade ju inte varit helt fel att träffa framöver heller ❤️

Trevlig helg 🥂

42 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, kommer jag att må bättre inom de närmsta dagarna? Trevlig helg och kram

43 Vitlilja :

skriven

Kan du skicka en healingdust till min vovve Emmett ? :)

Svar: Absolut, healingen kommer nu direkt till lille Emmett :) kram
Esmaralda

44 Fia-lotta :

skriven

Amen sister!

Knepigare ju mindre händelser det rör sig om, jag som ständigt rör till det skulle väl tro att det till 92% är självförvållat 😉😅

Es! Något av intresse på ingång i kärlek under sensommaren. Ser du något?

Allt gott från Fia

Svar: Ja, något särskilt kan mycket väl ske.. ganska snart dessutom, kram :)
Esmaralda

45 Kerstin:

skriven

Jag vill tacka för den seans som jag fick för ett år sedan.

Jag var då svårt sjuk i cancer och hoppet om förbättring var oerhört litet.

Jag hade ställt mig in på att dö faktiskt.

Jag fick seansen och ett tips som jag tog till mig av.

Jag sökte vård utomlands och gick igenom en hel del och nu mår jag bättre än någonsin, tumörer har krympt och de flesta försvunnit och min läkare säger att jag har goda möjligheter att bli helt frisk

Hade det inte varit för seansen så hade jag gett upp.

Jag vill tacka så innerligt mycket.

Tipsen var av livsavgörande betydelse och den energi jag fick av din seans.

Kram och ha en fortsatt fin sommar

Svar: Vad glad jag blir att höra detta !! Stor kram !!
Esmaralda

46 Hon:

skriven

Hej,
hur pass intresserad är han av mej?
Kram

47 Browallia:

skriven

Att födas med Npf av en narcissistisk mamma, är det maximal otur eller finns det någon mening med det?

Jag ser det som tur att jag fått förmågan till galghumor, det har varit min räddning och källa till den där extra lilla droppen som gör att man orkar härda ut lite till.

Det bästa med denna helgen är att juli äntligen tar slut, årets två värsta månader är avklarade och jag har överlevt ännu en tung sommar, hoppas att mina kommande somrar innehåller mer ”frihet” och glädje än de senaste åren har gjort.

Kram på dig!

Svar: Det kommer riktigt bra och fina somrar, kram :)
Esmaralda

48 M:

skriven

Ser du något spännande som händer mig Es?
Kram

49 ML :

skriven

Idag hänger Zanmi på utsidan av jobbtröjan. Så gullig och undra vad hon tittar på :)

Hemgång om ca 1 timme och sen jobb i morgon igen men ledig på söndag.

Vad är anledningen till att personen inte har glömt mig efter två år?

Hoppas att du har det bra med la familia! :) Kram

50 Ghostwriter:

skriven

Jag efterforskade lite, var det den tjejen jag drömde om som jag kollade upp? Dock dog hon i en brand många år senare... och verkar stämma överens.


Kram fy så sorligt, nästan 20 år senare så tänker jag fortfarande på det. Varför just jag drömde om detta.

51 Skorpan:

skriven

Tack ML!
Ingen speciell än så länge ;).
Kram Skorpan

52 Matilda:

skriven

Hejsan svejsan, jag gör ett försök med fråga idag om tid och möjlighet finns!

Finurlar lite på hur hösten blir för mig. Får du till dig något där?

Kramar om er alla! 🤗💕

Svar: Ett viktigt val och där ska du inte bara använda hjärtat utan också hjärnan... då blir det riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

53 Lilla blå:

skriven

Kerstin,
Blev så berörd av ditt inlägg!
Stor kram och lev väl 💖

Esmaralda,
Vilken underbar kvinna du är!

Något litet i den närmaste framtid som du ser kring mig? Förutom alla vinglas på stundande semester då :-)

Svar: Ja det ligger något speciellt i luften... kram :)
Esmaralda

54 Lilla M:

skriven

Hej Es, hör normannen snart av sig? Kram

55 ullie:

skriven

Men Tusen Tack ES <3
Dt har känst som pappa som vid några år va den enda som fick kamma ur mina lockar pappas flicka ha ha
Därför med håret

men har hört någon är här och tar hand om mej jobbiga onda nätter

nej man blir väl knäpp om man letar efter osaker var gång eller bara otur tror jag inte heller


Ha det gott och en härlig helg
Kramar & Kärlek

ps
Så kul vi skriver så båda på bloggen :)

56 Browallia:

skriven

Tack för svar, tänk ibland behövs bara en mening ifrån dig för att trycket över bröstet ska lätta. Att jag fick din bok i julklapp just den där julen, det hade en högre mening, det är jag alldeles säker på.

Kram

57 A:

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt jag kommer få uppleva?
Kram

58 Rädd:

skriven

Finns det någon anledning att kontraktskrivandet på det nya jobbet drar ut på tiden? Eller är det bara pga semestertider? Känns som jag inte riktigt kan slappna av. Samtidigt önskar jag att det bara ska komma ett annat jobb som passar mig bättre. Stör mig på att jag inte bara kan vara nöjd, om nu kontraktet blir påskrivet, det är ju ett bra jobb.

Kram och kärlek.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: