En vanlig sommardag....

Sommargäster kommer i alla skepnader och former till våra små  sommaridyller ! 

Här i byn är varenda stuga knökafull och släktingar och vänner campar i trädgårdarna och det är folk vart man vänder sig.

På Ica Vågen till exempel.. ringlar sig  kön hur lång  som helst och byns frisör är ständigt uppbokad. 

Men det är skoj i alla fall… med liv och rörelse och barnskratt och uppblåsbara odjur och badbollar !

Det lukar grillat från klockan 18 till 22 och somliga av de återkommande sommargästerna tittar in på ett glas vin på väg hem från kvällspromenaden eller middagen på hamnkrogen.

 

Det kan ta en timma innan hämtpizzan från pizzerian  är klar men  so what !

I går kväll försvann våra  egna gäster till hamnkrogen.. och maken och jag tog oss en lugn och stilla kväll… en drink på altanen och sen en bra film !

När vi satt där  på altanen med våra drinkar kom en glad och annorlunda man längs vägen.. iklädd en lustig baddräkt och mörkblå badrock.. eller snarare rökrock !  Han viftade med sin spatserkäpp och såg så nöjd och tillfreds ut.

 

En gång i tiden var denne man en riktig  profil  byn och om  det kunde man läsa i  en bok som handlar om  gamla tider.

Och nu fick jag äran ett se honom irl… eller nåja, kanske inte riktigt irl men näst intill.

Maken märke ingenting alls.

MG märkte nog och gav en blick men han brukar inte bry sig oavsett vem som passerar på gatan utanför.

Mannen fortsatte längs grusvägen ner mot stranden till.. glatt viftande på sin käpp  och spred ett moln av cigarrrök efter sig.

I dag har ja alltså fått vara med om sommaren  i byn från både förr och nu och det var minsann en upplevelse

 

Kram & Kärlek💖

 

En skrattande och lycklig MG hälsar till er alla 💖

 

1 Mikael:

skriven

En serie som verkar bra, en tant, som är i ett långt och tråkigt förhållande, ställer till det för sig på jobbet, lite segt i början men sen verkar det ta fart :)

Det finns avsnitt av programmet som innehåller våld och explicit sex.

Baserad på den verkliga rymningen från ett fängelse i norra New York 2015 och den efterföljande jakten på de två fångarna Richard Matt och David Sweat. En gift, kvinnlig anställd vid fängelset hade haft relationer med båda männen och hjälpte dem att fly.

Escape at Dannemora


https://www.svtplay.se/

Kram
Mikael

Svar: Tack för tips, och särskilt nu som regnet öser ner... kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om en fest och jag har gästar. Någon fråga mig att är jag 34 år.

Vad menas det med 34?

Ha det bra

3 Skorpan:

skriven

Ja vanliga sommardagar är nog bland det finaste som finns :). O dagarna hos er är minsann händelserika med folk från när o fjärran, härligt. Njut av det livliga sommarlivet o pussa MG som är så fin.

Här är det slutpussat för flera veckor, antar jag, o arbetsveckan fick inte alls det slut som vi, ja vi, hade planerat. Åh nej, varför skulle det gå oss vägen eftersom inget annat gjort det heller? Glad o tacksam för det jag har fått uppleva hittills är jag, men nu måste jag skaffa mig ett hållbart flrhållningssätt gentemot mannen, inte ha några förhoppningar om kontakt o då ska jag väl överleva detta, också ;). Så Es, finns det verkligen varmare känslor för mig eller ligger det mera på det sexuella planet? Vi har ju ändå inte "fått till det" ännu så han kan ju inte veta om jag är nåt att hänga i julgran ;). Vilken soppa, eller nåt...

Idag drygt fyrtio mil att köra o minsann är jag glad över en fungerande AC, så varmt som det nu kommer att vara. Får se hur vistelsen hos mamma blir... Semestern börjar iaf nu ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Bra, du tänker rätt... tänk steget vidare... han har haft sina chanser men inte tagit dem och nu behöver du gå vidare ! Härligt med semester.. och ha en bra biltur !! Kram :)
Esmaralda

4 A:

skriven

Det är så härligt att bo i en sommarstad, nära till stranden och camping. Så växte jag upp och man tar det lite för givet när man "Är van", men det är en ynnest. Jag bor nära nu med men inte lika nära som i uppväxten, nu måste jag ta mig med cykel eller bil till stranden. Hamnen ligger dock med gångavstånd. Älskar det. Skulle inte vilja bo nånstans där jag inte har nära till havet.

Jag fortsätter kolla jobb. Har dykt upp ett jag skulle kunna tänka mig, jag är inte hundra procent kvalificerad för vad dem söker men jag tänker söka ändå. Jag har semester men så fort jag tänker på jobbet får jag ont i magen. Jag vill så gärna säga upp mig.

Vi har varit på utflykter och varit borta mycket denna vecka, så blir en lugn helg för lite vila och avkoppling.

Kram!

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag saknar henne B så ofta. Den evighet tar aldrig slutar. Varje morgon har jag alltid tänker att jag saknar henne B. Den saknar är evighet som aldrig ta slutar...

Det visar en starkt frivilligt jag har. För jag kan tror på omöjligt som hindrar mig. Det är fantastisk...

Jag hoppas ju jag lyckas en dag för någon som jag kommer inte väl behöver saknar den person. Jag kan finns där med person och njuta av glädjde utan behöver känna av saknar någon. Jag vill bara känna att jag kunde var med någon som jag behöver aldrig att känna saknar person

Kommer den person finns som jag behöver inte saknar person?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

R kvinna har alltid respektera min relation till C kvinna i facebook.jag märks ju hon låt bli oss och respektera oss. Det är fint som hon kunde gjorde mot oss. Kommer det varar så länge?

Ha det bra

Svar: Ja, det känns inte som om hon kommer lägga sig i, kram :)
Esmaralda

7 Naturvän:

skriven

Hej!

Fantastiskt att få ta del av vad du ser från "tidigare liv", önskar att jag hade den förmågan.

Bor själv i en semester och badort och här är många gäster på besök. Kan bli lite trångt här och var men det får man ju acceptera.

I dag skall jag göra mig riktigt fin, köpt ny klänning inför kvällens cellokoncert på ett stort gods i närheten. Det skall bli underbart att få njuta av music life igen.

Ser du om min soulmate börjar närma sig, bli redo?
Har i alla fall bilden på näthinnan kvar med en ståtlig man med byggritningar i sin hand och en bilfärd? Vad månne det bli av det?

Undrar om det blir ngn date i sommar? Att det skall kännas så svårt? Börjar ju bli lite till åren men känner mig ändå ganska pigg och glad, någon utstrålning har jag väl ändå kvar som skulle intressera en man?

Dagens fråga, Ser du om det händer ngt överhuvudtaget på kärleksfronten i sommar för min del?

Dagen får rulla igång med ngra baljor kaffe och saftkok av röda vinbär, sedan fitness som vanligt.

Kram och ha en härlig Lördag!


Svar: Åh, det låter lite som en saga med cellokonsert på ett gods !! Visst har du utstrålning och någon speciell lär komma din väg och det blir riktigt bra... jag kan dock inte se om det sker i sommar... kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Tack goa MG för hälsning sån fin bild på dig 🐶💗

Skojar han att han kommer få leva på fil och skorpor i sommar. Han har väl det bra ekonomiskt? Är min read rätt att det varit kallt med spel ett tag. Jag tycker det görs av med mycket pengar på krogen och han lagar aldrig mat. Köper ute jämt.
Kram

Svar: Ja, fullt allvar menar han inte, kram :)
Esmaralda

9 Sessan:

skriven

Fina MG :)så kul att han hämtade sig!

Kommer en kompis som tvärsäkert tycker att allt övernaturligt är motbevisat och verkar tycka att upplevelserna beror på en viss personlighetstyp få uppleva något utöver det vanliga? (Hon har studerat så hon "vet")
Skulle vara intressant om hon fick anledning att ompröva.

Svar: Hon är sluten och styr sig själv i den riktning hon tror mest på och det är tveksamt om hon får uppleva någonting utöver det vanliga....kram :)
Esmaralda

10 Hjärterdam:

skriven

Goe, goe Mg 💖

Till matte: Ny vänskap kunde vara på ingång snart. Ser du något kring person, sammanhang eller vår vänskap?

Hoppas inte på att missa..

Kramis :)

11 Pannkis:

skriven

Klassiska sommardagar! 😄 Så söt han är, lill-grisen 🥰 Ser du månne något kring sensommaren för mig?

Nu blir det pannkaksfrukost! Mums filibaba.

Kram ❤️

Svar: Ser ut som om du kommer ut på lite trevligheter, kram :)
Esmaralda

12 Solstjärnan:

skriven

Tackar för MG:s hälsning😊Han njuter väl allt av sommaren med sol( med måtta,inte för varmt), havet där han får simma ( kanske tom med svanarna) och att få uppmärksamhet att diverse gäster som kommer och går 😊.
Det händer och sker minsann i er by sommartid😊
Det är så intressant att MG ochså har gåvan att se dessa personer från gången tid,😊.
Här önskar jag att min SM ska dyka upp😊
Vårt möte sker inte här var jag bor..
Es,sker vårt möte norr eller söder om min stad eller..😊
Har redan gjort en heldagstripp till en annan stad😊.
Ha en bra dag😊
Kram Solstjärnan ☀️


Svar: Ofta har djur förmågan att se eftersom de tar allt som det kommer och låser sig inte ! Jag tror inte mötet sker i din stad men var det sker, det kan jag inte se, kram :)
Esmaralda

13 Cecilia:

skriven

Vad härligt. Älskar sommaren, mår så mycket bättre då och känner mig lycklig.

Igår var vi hos min killes kompis och hans tjej och grillade. En trevlig kväll och jag vill så gärna umgås mer i sommar. Jag är dock ganska blyg av mig och inte särskilt social, tyckte dem att det var kul ändå att jag följde med? Tror du att jag och tjejen hade kunnat bli bättre vänner? Kramar

Svar: De gillade dig så det finns god chans att utveckla en vänskap, kram :)
Esmaralda

14 Rädd:

skriven

Skulle jag trivas på S om jag får jobbet?

Kram och kärlek.

15 Caroline:

skriven

Kan du se om jag kommer bli gravid naturligt eller om vi kommer behöva hjälp med exempelvis IVF?

Svar: Jag ser ju att du blir gravid men inte hur... kram :)
Esmaralda

16 Lotta:

skriven

Fina MG. Det hade ju varit kul att få läsa en dogblogg 😀. Det var länge sedan nu…

En fråga…jag förstår mig inte på min gamla/äldsta vän. Förstår inte varför han undviker att svara och läser i smyg. Händer ibland. Jättekonstigt. Vill han vara hemlig eller vad är det? Helt klart jobbigt för det blir svårt att förhålla sig.

Kram L

Svar: Ja, MG har varit alltför upptagen för att blogga !! Du får helt enkelt fråga din vän, kram :)
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Låter som en skön dag.
MG ser för skön ut, och han ser ut att ha det bra, att kunna plaska så gott som varje dag, tror det gör gott för hans kropp, bakdelen vill jag minnas..

Förstår mig inte riktigt på M, borde jag låta det gå en tid nu.. ? Vill ju inte få något invecklat i mitt liv.. vill inte heller börja tolka i mitt eget huvud!

Det lovas stora mängder regn på sina håll i Sverige, för en tid sedan fick en hel del från mitt bostadsområde slänga det mesta som flöt under vattnet i källarförråden. Vårt hus klarade sig bra.. men det får en att tänka på vad som man vill förvara där nere..

Faktiskt så känner jag av något konstigt i luften, det har ju även lovats åska, det får mig att bli som i ett högspänningsläge.. väderkänslig!

Allt gott!

Kram

Svar: Ja, låt det gärna gå en tid och få lite distans ! Här öser regnet ner o folket i min gäststuga beger sig hemåt om en stund.... kram :)
Esmaralda

18 Jossan :

skriven

Godmorgon

Då blir det nya glasögon nästa vecka! Tråkigt att lägga pengarna på det men vad ska man göra?

Jag är rädd för mina tankar. Börjar tro att det är mina nya p-piller som gör att jag går upp i vikt. Och fick inte mensen när jag bytte piller är sån som nojar mig när den inte kommer.. Undrar lite om man kan få viktökning när man slutat med antidepressiva också..
Huvudet vill bara typ sluta äta.. eller leva på soppa till jag lyckats gå ner dit jag vill.. känns läskigt att känns så men jag orkar inte…

Jag kollade på lägenhet i staden jag jobbar i och T bor i. Funderar om jag när jag tagit samtalet med honom att vi ska hitta en gemensam lägenhet för att sen hyra ut våra. Hittade en 3a för en rätt så bra hyra. Dock storlek som min lägenhet dvs 58 kvm. Jag gillade den lite…

Vem vet. Kanske blir sambo och flyttar till annat ställe innan året är slut 🙈 kan det bli flytt innan jul?

Kram

Svar: Ja, möjligheten finns absolut att det blir en flytt men som sagt, prata er samman så du vet vilka tankar han tänker framåt.. kram :)
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Hej E,
Har en vän som gick över till andra sidan här för ngn dag sedan. Jättesorgligt, endast 40 år gammal. Hon lämnar kvar sin dotter som är 10 som systerns familj ska ta hand om. Hur kommer det gå för dem?

Blev hon väl omhändertagen där uppe, jag hon det bra nu?

Var det hon som hälsa på mig i förrgår när en fjäril flög in i uterummet?

Kram

Svar: Ja, hon har det bra nu och ja, jag tror du redan fått en hälsning från henne, kram :)
Esmaralda

20 MH:

skriven

Hej!
Vad spännande att få en blick in i det som varit.Där jag bor så har vi en invasion av turister och flera på väg.Att gå ut o äta är omöjligt,fullbokat överallt.Köer som är långa,stränder knökfullt.Tur att det bara är ett par veckor om året.

Undrar om jag fick nått besök från andra sidan i natt.Blev väckt av nån?

Kram

Svar: Ja, det är kul med sommargästerna men också skönt när de åker hem till sitt :) Jag tror du haft en besökare, någon tittade till dig, kram :)
Esmaralda

21 Kulla:

skriven

Han är för söt MG❤️🐶.
Undrar om det blir jobbbyte innan 2021 är över? Kram

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

22 Sus:

skriven

Hej
Så fint och mysigt….
Tips på vad jag ska hålla fokus på?
Love sus

23 Helena Ir:

skriven

Tack, då tänker jag rätt..
Oj, vad det måste regna där hos er..

Kram

Svar: Ja hua, det bara vräker ner o himlen är gråsvart... kram :)
Esmaralda

24 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att Martins nuvarande relation kommer att hålla? Eller kommer han bli singel igen?
Finns det då chans att han är intresserad utav mig?
Kram

Svar: Så småningom ser det ut som om han blir singel men det kan dröja - dock ser jag ingen relation mellan er framöver.. kram :)
Esmaralda

25 Ghostwriter :

skriven

Vilken fin bild på MG och vilken härlig upplevelse!

Undrar om tjejen konfronterade sambon och varför tog hon bort blocken?




Kram

Svar: Ja, en konfrontation av något slag lär det ha blivit, kram :)
Esmaralda

26 Ingela:

skriven

Tänk att kunna se det du kan se, det är väldigt svårt att förstå för en oinvigd, men det måste vara spännande och ibland förstås lite otäckt.

Es, måste fråga om mitt nya jobb, tror du att det kommer att bli bra? Blev så glad när jag fick det men börjar nu tvivla lite...
Är noll struktur, ingen inskolning men jättehärlig stämning, glada typer vilket jag ju gillar!
Man är ju alltid osäker i början av ett nytt jobb men jag känner mig tveksam till om jag kommer att få nån snurr på detta framöver, kan du se något kring det hela tro?

Kram Ingela

Svar: Ger du dig inte ( vilket du inte bör) så får du snurr på det hela... kram :)
Esmaralda

27 Ghostwriter :

skriven

Vilken fin bild på MG och vilken härlig upplevelse!

Undrar om tjejen konfronterade sambon och varför tog hon bort blocken?




Kram

28 Skrållann :

skriven

Hej!
Låter ungefär som hos mina föräldrar och framförallt hur somrarna såg ut förr. Det var ständigt en ström av folk och man visste aldrig vilka som skulle dyka upp och det bjöds alltid på något, fika, middag, lunch eller bara något gott i glasen och det var/är en gästvänlighet som uppskattas av så många och hör sommaren till.
Jag har gått på ledighet och det är så skönt. Ligger just nu med vår lilla gosevalp och bara njuter. Hans tänder är ett elände just nu men det går väl över snart hoppas jag?!

Kram❤️

Svar: Ja, lite extra gästfrihet hör sommaren till :) Små valptänder är inte roliga... men det går över och man får lära dem direkt när de är små.. kram :)
Esmaralda

29 Ghostwriter :

skriven

Oj måste skriva en dröm innan jag glömmer bort. Drömde om att jag fastnade i en hiss med en tjej och det var vinter ute. Det började brinna och jag kände hur varmt det var och hur röken omslöt lungorna, det började gå riktigt fort och jag hann smsa om hjälp. Jag fick blåsor på hela kroppen. Jag skrek på att universum skulle rädda oss och helt plötsligt funkade knappen igen. Vi klarade oss och jag slängde mig i snön

Betydde de något?



Kram och ta hand om dig!

Svar: Jag tror det speglar ditt mående... en taskig situation men du kan rädda dig själv... kram :)
Esmaralda

30 Browallia :

skriven

Igår fick jag mitt andra dödsbud på mindre än två dygn. Denna gången var det sonens farfars fru som hastigt gick över till Alltet efter en tids sjukdom, alldeles för tidigt. Vi hade ingen nära relation men när jag och sonens pappa var ett par i början av 90-talet så var vi ofta och hälsade på hos dem. Jag såg mycket upp till henne, hon var min förebild för hur jag ville leva och bo men det var inget jag berättade för henne eller någon annan. Senast vi sågs var på sonens student 2015. Jag funderar på att skicka en sista hälsning med en gåva till någon fond i samband med begravningen, skulle det uppskattas?

Livet känns så motigt och tungt, hur än jag kämpar och kämpar så vänder det aldrig för mig. Vart tog den stora vändningen vägen som både du och jag kände skulle komma? Kram

Svar: Ja jag tror din hälsning skulle uppskattas. Ge inte tappt, det vänder och en positiv förändring kommer.. kram :)
Esmaralda

31 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, undrar så vem den specilla är, låter hoppfullt och man kan ju bara hoppas han kommer snart. Han får gärna dyka upp på cellokoncerten ikväll!!

kramis

32 Mercan :

skriven

Vad söt är MG Esmaralda 🤗 vad roligt ni har med söta MG Esmaralda 😊♥️🙂

Svar: Kram från mej och MG :)
Esmaralda

33 Kristin:

skriven

Tusen takk for MG sin hilsen og det vakre bildet av han. Han er en riktig "herremann" MG.
Pudlene sender en hilsen tilbake.
I dag har vi skikkelig regnvær, noe som føles veldig godt etter varmen, så da blir det bading og klipp av et par hunder og litt vask i huset. Det skader ikke :)
Ja, jeg har i flere år tidligere reist til Melbystrand i begynnelsen av september. Jeg elsker stranden og havet der. På den tiden av året, var turistene reist hjem og det er et så vakkert sted. Huset jeg leide der ble overtatt av andre, så det ble ikke lenger mulig å leie det. Skulle gjerne tatt med mine hunder en gang å reise dit igjen. Får se om muligheten er til stede neste år. Din beretning vekket minnene i meg.
Jeg er glad i liv, men jeg tror nok at tiden når turistene har reist, er mer behagelig. Men, klart det er herlig å oppleve liv og røre også. Det er jo kontrastene som er fint.
Mannen du opplevde, ja det er mye spennende som dukker opp for deg. Tusen takk for at du deler disse opplevelsene.
Nå ønsker jeg en god lørdag. KRAM!!!

Svar: Pudlar säger MG och får något lystet i blicken.. särskilt små vita, dom är han alldeles betagen i ! Mellbystrand är jättefint och kan tänka mig att det är ännu bättre i september !! Mannen som kom i morse gjorde min dag... han spred så mycket god energi och sommarglädje :) Kram :)
Esmaralda

34 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Underbara härliga MG <3 Så roligt att se honom trivas i vattnet Kan tänka mig att även han gillar sommarens lukter och ljud av alla extra som kommer . Njut av sommardagarna lagra känslan och efter regn kommer sol <3

Här fick jag presenter igen ! sönerna hade köpt 2 fladdermusholkar :-). En fladdermus äter ca 5000 insekter per dygn ! Bye bye mygg...hoppas jag ..Vi har fladdermöss flygande i närheten.

Så försöker jag göra ngt för den biologiska mångfalden ..Ni sätter väl upp bihotell för bina och har blommor för fjärilarna ? ! ! :-)
Här borras det i gamla vedkubbar som inte klyvts bla..

Idag far yngsta sonen hem och det lär bli rejält tomt .Fasiken va fort man vänjer sig vid sällskap...

Njut av Lördagen

Kram Anki med flock

Svar: Fladdermöss gillar jag :) En holk till fladdermössen hade varit roligt att ha och det får införskaffas.... och du får berätta om du får några hyresgäster i holkarna ! Kram :)
Esmaralda

35 J:

skriven

Kära E.

Nyligen separerad -kommer jag träffa kärleken?

Svar: Japp, det kommer du att göra, så småningom, kram :)
Esmaralda

36 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
En liten fråga, ser du om jag och min lillasyster kommer resa ihop med våra familjer? Kommer hennes man följa med isf eller kommer han stanna hemma? Kram Zoey 💕

Svar: Tveksamt om någon av dem reser med... troligtvis inte båda i alla fall... kram :)
Esmaralda

37 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Kommer L och T vara avundsjuka på att jag kommer resa mer än dom? Kram ❤️

38 ML:

skriven

Vilken idyll! Kunde riktigt se framför mig allt som du beskrev. Så mysigt :)
Och MG är föör söt alltså. Lyckliga hund och pussa honom massor ifrån mig.

Har du ledigt från terapeut jobbet nu eller kör du på som vanligt?

Själv är jag i en liten svacka som jag hoppas släpper snart :)

Ha en go lördag! Jag vaccinerar vidare. Kram

39 Lydia💕:

skriven

Vad söt han är MG så go och va skönt att han kan gå ner och bada härligt❤️
En vecka kvar och jobba sen semester har inget planerat ännu men tänker att jag tar det som det kommer
Regn och sol och väldigt kvavt ute hos mig .
Längtar fortfarande efter lite mys med någon men det kommer väl det också fram över
Kram
Lydia💕

40 Ghostwriter :

skriven

Tack för ditt/dina svar. Det stämmer bra angående drömmen, helt rätt. Jag ska inte ge upp förens det på riktigt är över.


Stor kram och ha en fin lördag nu!

41 SusanneAmalia :

skriven

God morgon..
Sommarglada dagar.
Sol jordgubbar ett glas bubbel..
Vind segelbåtar badgäster glada hundar skratt sommarglädje.. Livet är så fantastiskt..

Skänker en tanke till fallskärmshopparna.
Vad det händer..
Otäkt med enmotoriga plan..

På måndag ska jag jobba tisdag åka båt nu håller jag på med golvet.. Så mycket förarbete. Det tar aldrig slut men det gäller att inte fuska..

De sjuka djuren hämtar länsstyrelsen. De andra som inte är våra lämnar jag till respektive ägare.

Tråkigt när människor inte tar sitt ansvar..

Nä tillbaka till golvet. Här i soffan blir det ingenting gjort.. 🤔😊

Önskar er på bloggen en härlig lördag.. Solsommrig dag med smultron på strå..

Stor solkram💥🤗💞


Svar: Ja, det var riktigt tragiskt med fallskärmshopparna. En av dem var en bekant till min son.Ja när människor inte tar ansvar för sina djur - kan få mig riktigt förbannad !!! Kram :)
Esmaralda

42 Lisa:

skriven

Hej

Härligt att se människor från flydda dagar !
Är mycket orolig för min äldsta dotter M, ser du någon förbättring för henne ?

Kram Lisa

43 <3:

skriven

Kommer jackorna bli sålda? Hoppas på skinnjackorna.
Kram

44 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

45 Lilly :

skriven

Hej hur kommer det att gå för mina syskon, du har sett att dom ska flytta och skaffa familj för många årsen, men inget som har hänt ännu 🥲

Svar: Känns som om det ska ske ganska snart för en av dem.. men händer inget så får de puttas ur boet och stå på egna ben... då kommer också relationer .. kram :)
Esmaralda

46 Rädd:

skriven

Skulle jobbet på S passa mig? Skulle jag trivas där?

Kram och kärlek

47 T:

skriven

Hej es! Låter som en skön sommardag som du hade. Härligt med att bo nära hav / vatten tycker jag. Och spännande att se en skymt av gamla tider. Själv bor vi i nyproduktion men mycket folk i närheten. Har två aktiva grabbar med mycket humör så känner ofta att vi skulle behöva bo lite mer avsides med mindre folk runt. Ser du något sådant boende för oss? När i tid? Tack!

Svar: Jag tror det kommer men kan inte se att det ligger riktigt nära i tiden.. kram :)
Esmaralda

48 A:

skriven

Hej Es

Ser du något kul som händer mig?
Kram

49 Bbv:

skriven

Hej
Kommer resan bli av? Är lite osäker på den men hade behövt det.
Kram

50 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej hej!

Idag har jag varit flitig!
Ute med hundarna i skog å sjö.
Bakat en stir chokladkaka och gjort paj med kycklingfile minsann😁.

Känner frihet. Skismässa är en process. Bra el dålig. Denna är en snäll skilsmässa. Vi är nära vänner.

Men oavsett en process.

NU har jag förstått vilken frihet det innebar...man lär hela livet.

Och nu går jag vidare.

Stor kram.

Yvonne

Svar: Ja, oavsett så är skilsmässa en process... och nu känns du redo att gå vidare.... och det kommer du göra på ett riktigt bra sätt.. kram :)
Esmaralda

51 Mikael:

skriven

Fastän det är soligt så undrar en hur det ska gå för tant :)

Det är absolut inte för barn eller så kan de senare fråga mormor sin om hon också brukar köra med salivtricket, aldrig sett förr, då naturen skött det hittills :)

Kram
Mikael

52 Jossan :

skriven

Så obehagligt.. mådde så dåligt när jag vaknade kallsvettades och trodde jag skulle kräkas. Men det gick över. Sov en stund till vaknade och mådde lika dåligt. Nu mår jag bra och är bara trött. Skulle plugga men inser att jag skrivit ut fel sidor så får fixa det på måndag.
Känner mig helt seg i kroppen, vill åka utomlands men jag är lite emot det i år.. men förhoppningsvis blir det nästa år.
Saknar T.. pratade med honom på video igår. Han är så fin 🥰 hade önskat att han kom hem nu :(

Får väl ta tag i garderoben som jag bara skjuter upp…

Regnet är så tråkigt…

Kram

53 M:

skriven

Hej Es

Ser du när det blir en flytt?
Kram

54 Lilla m:

skriven

Hej Es, händer det något roligt snart i mitt liv? Kram

55 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på gång i mitt liv kram

Svar: Ja, det ser ut som om du får en idé, en knuff i rätt riktning och göra nya val som för positivt med sig, kram :)
Esmaralda

56 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Kommer L och T vara avundsjuka på att jag kommer resa mer än dom? Kram ❤️

Svar: Känns inte så, kram:)
Esmaralda

57 Lilla m:

skriven

Hej Es, händer det snart något kul? Kram

Svar: Ja, det tror jag det ska faktiskt, kanske inte i det stora men kul i alla fall, kram :)
Esmaralda

58 Misstjejen:

skriven

C och jag har var med om så mycket i 10 år. Jag undrar vad hon ser i mig? Hon kommer aldrig vilja berätta det... som första gång vi ses för 10 år sedan. Känner hon igen mig som om hon har träffas mig för längesen i tidigare livet men valt aldrig sagt det? Så stämmer det men vad hon såg i mig?

Ha det bra

59 Mamman som varit med från början :

skriven

Din by är supermysig så jag förstår att folk vill komma dit på somrarna ☀️☀️☀️!!!

Här är det bra ☀️ mina barn är hemma denna helgen och det är alltid min favorithelg ❤️❤️ så jag bryr mig inte att det regnar mest hela dagen. Jag gick t o m en långpromenad med en kompis i det värsta ösregnet! Jag var blöt inpå bara kroppen när jag kom hem men vad gör det när man får sig en pratstund med en god vän..?

Mitt humör är också på topp eftersom Sven fortsätter höra av sig på sin semester nu när han är bortrest 😍 han är så himla söt och fin och jag hoppas vi får till en träff när han kommer hem.

Hur ser chanserna ut för oss tror du…?

Jag har också kommit igång med lite träning och tagit tag i min kost så jag mår faktiskt bättre än jag gjort på väldigt lång tid. Du kan tro att jag är glad och tacksam över det Esmaralda 😍🙏

Önskar dig och bloggläsarna en riktigt fin och mysig lördagskväll 🤗🙏💕


Svar: Ni kommer träffas och det KAN faktiskt bli något av det !! Det ser positivt och rätt ut kring dig... kram :)
Esmaralda

60 ML:

skriven

Uppgraderade vaccinet kommer i September Es! Så kul att vaccinera ungdomarna över 18 och de har varit så skötsamma och trevliga :) En fick dock en allergisk reaktion så hon ligger kvar hos läkarna ännu men hoppas att hon repar sig!

Kommer den goda sömnen tillbaka?

Hoppas att ni har en bra kväll och pussa badälskaren MG! Kram






Svar: I september... ja jag ger ju mig iväg till Kreta 1 september så får satsa på ett uppgraderande när jag kommer hem då... !! Vad går det uppgraderade ut på ? Ja, sömnen kommer tillbaka ... fastna inte i ett moment 22 bara ... Mg pussas tillbax :) kram :)
Esmaralda

61 Vimsiga tanten:

skriven

Underbar bild på Mg..!
Lyckan lyser.. ✨🐶✨
Vore på sin plats med en dog blog snart..!
Till dig, Es:
Tror du de flesta skulle tacka ja till min inbjudan i vår..?

Nä, nu blir det grille..!
Beer can chicken..
Google it..!

Kramar :)

Svar: Japp, jag tror man skulle tacka ja !! Beer can chicken.... kan det funka ? Låt oss få veta :) kram :)
Esmaralda

62 Kila :

skriven

Tror du min kompis kompis på A skulle ha något intresse för att skriva med mig? Eller ska jag slopa tanken?
Kram

Svar: Gör ett försök och du märker snabbt.. kram :)
Esmaralda

63 Regndroppen:

skriven

Hej Es,ser du något sköj som väntar mig?
Kram

64 Lilla m:

skriven

låter bra! När händer något kul i det stora då? Närmar sig nåt?

65 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det är väl det enda rätta att göra, lämna honom åt sitt öde, men nog gör det mig ledsen :(. Varför korsade han min väg då om det skulle få ett så abrupt slut? Känns lite orättvist, som att ha blivit snuvad på konfekten, igen... Går på samma mina med åtta års mellanrum, verkar det som ;).

Hela o välbehållna är vi nu framme. Gäller att försöka få kidsen aktiverade, hur, ja det vete nån annan än jag ;)...
Kram Skorpan

66 Resa:

skriven

Hej Es

Ser du någon resa jag kommer göra?
Kram

67 ML:

skriven

Vad menas med "Moment 22"?

Du får det säkert när du kommer hem. Eftersom "Delta" varianten sprider sig så snabbt så måste nuvarande vaccin få lite extra beståndsdelar som biter bättre på den. Hoppas att du förstod. Försökte förklara lätt :) Kram

Svar: Tack :) Kram :)
Esmaralda

68 ML:

skriven

Vad menas med "Moment 22"?

Du får det säkert när du kommer hem. Eftersom "Delta" varianten sprider sig så snabbt så måste nuvarande vaccin få lite extra beståndsdelar som biter bättre på den. Hoppas att du förstod. Försökte förklara lätt :) Kram

69 Contici :

skriven

Hej kära Ez!

Så härligt det ser ut!
Har det rörigt med arbete och sjukdom. Orolig. Kan du se hur det blir med jobbet?

Kram💕

70 Resa:

skriven

Hej Es

Ser du någon resa jag kommer göra?
Kram

Svar: Jag ser ju att du kommer göra resor, en hel del, men ser ingenting specifikt, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: