Kronprinsessans sänghund....

Jag har kanske berättat det innan men nu när solen lyser och sommaren står på.. så kommer minnet från några år  sen tillbaka

Det kom en äldre dam som strosade runt i min trädgård.. så jag gick ju ut  och  frågade om det var mig hon sökte

Nej, se det var det verkligen inte.

Hon sökte kronprinsessan

” Victoria?” undrade jag förvirrat och den lilla tanten nickade och log

 

” Jag ska virka en hund åt henne, en sängprydnad och tänkte fråga vilken färg  hon föredrar den i ” sa damen och det var ingen tvekan om att hon menade allvar

” Du kan ta mig till henne nu” sa hon bestämt.

Jag förklarade att  det här är mitt hus och kronprinsessan bor inte här.

Hon menade att hon förstod att man måste vara försiktig och inte släppa in vem som helst och så insisterade hon  på att omgående få träffa prinsessan

Nu började hon bli  lite härsken på mig och tonen skärptes.

Herreduminskapare, vad gör man ?

 

 

 

 

Jag frågade henne var hon bodde någonstans men det visste hon inte

” Hur ska du då hitta hem igen?” undrade jag och hon menade att om hon bara börjar gå så hittar fötterna själva.

Det var hiskeligt varmt och jag bjöd tanten att sitta ner i skuggan och hämtade ett glas vatten – medan jag funderade.

Någonting var ju uppenbarligen fel så jag ringde polisen och fick napp direkt.

Damen var på sommarbesök hos sonen  i hans sommarstuga och hon var dement på ett oklart sätt  och klarade sig inte på egen hand.  Hon var redan lyst som försvunnen. Polisen larmade sonen som genast skulle komma och hämta henne.

Jag förklarade för damen att hennes son skulle komma och att hon bara skulle sitta och vila lite…

Men nejdå, nu  ville hon söka igenom huset efter  kronprinsessan och det fick hon göra. Så länge hon höll sig i närheten.

Efter tio minuter anlände sonen.

Han var så tacksam för att jag tagit hand om hans gamla mamma.

Jag tror inte mamman kände igen honom för hon gjorde en riktig hovnigning  och undrade om  de skulle delta i kortegen.

Man kan ju dra på munnen åt detta… och det får man lov att göra men tänk ändå så hemskt det är med  demenssjukdomar !!

Sista åren av min pappas liv hade han demens efter flera strokes och det är en emotionell kris för en närstående att gå igenom.

Kram & kärlek💖

1 Mikael:

skriven

- [ ] Vet inte vad jag mött men typ dement, insåg snabbt att det är för mig inget att hålla på med, helt omöjligt då det är en helt annan människa hur mycket minnen man än har, som vårdare är en sak men närstående nej tack, med den där damen får man spela teater hela tiden, sonen kunde ju vara vemsomhelst så varför skulle hon följa med när han dyker upp.

Är du rödhårig för att du är on fire, så att säga :) från tidigare liv

Kram
Mikael

2 Skorpan:

skriven

Det här kommer jag inte ihåg att du berättat tidigare o då har jag ju följt din blogg väl många år, gör många kanske ;). En sorglig berättelse om än fin på sitt sätt, damen ville ju prinsessan så väl :). Demens är nog en så hemsk sjukdom o undgår man den ja då är det nog ett under...

Gårdagen bjöd på små uppdrag i staden, djup olycklighet, detektivarbete som gav utslag, kvällsdopp med barnen som äntligen kom sig i plurret o njöt av sommarlovet, kändes det som :).

Efter mitt luskande där barnarbetskraft var inblandad kom sig ett mess iväg med hot, illa jo, om inget hörs, ja då vet jag vad göra... O det tog skruv o jag fick höra en historia som nog lät mycket otrolig. Huruvida det blir nån fortsättning på denna kan jag intet orda om, kan du Es? Till nåns eventuella förtret, kanske, är denna historia inte så okänd som vissa hade önskat att den vore o det är inte utan att jag ler lite i mjugg pga detta, där fick du dig ;D. Var mera öppen nästa gång, kanske...

Idag ska det bli veckans hetaste dag, undrar om man orkar företa sig nåt alls, kanske ett kvällsdopp iaf ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

3 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut som att vi kunde passa tillsammans, som vänner eller något mera?
Kram

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es,vad fin vår kronprinsessa var igår på sin födelsedag. By Malina klänning och Valentino skor.
Kommer jag snart möta en ny kärlek min rätta ? Mannen som jag kommer leva med och bli lycklig.
Hoppas att det blir som du sett tidigare att vi kommer resa tillsammans och ha ett liv ihop mer än det jag och A har nu.
Kram

5 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilken tur att damen kom just till dig, är ju tyvärr inte alla som har medkänsla med svårt sjuka människor.

Om inte för inte att Demens kallas för de anhörigas sjukdom, mkt svårt se en nära anhörig bryts ner, förstår det varit jobbigt för dig/Er Esmaralda i ditt pappas fall.

Funderar mycket på det här med karmamöten , skall man alltid lära sig ngt av dem? De känns ju mer på djupet än andra möten. Vill gärna lära mig mer, har du ngt tips Esmaralda om ngn bok eller vidare info. Har googlat men inte hittat ngt..

Veckan rullar på och skönt är väl det. Tog tag i skissblock o målarpensel igår och blev för en gångs skull riktigt nöjd med mina alster, nybörjare lär jag förbli och det är bra så. Skingrar tankarna för ett tag.

Tomatplantorna skall också pysslas om, fått 30 st av ngra tomatskivor jag puttat ner i jorden!

Kram på Er alla!

Svar: IBland kan det man ska lära sig vara små ting.. som man knappt ens funderar över ! Ibland ser man inte det lilla utan väntar på det stora och då kan man lätt missa sin lärdom ! Kram :)
Esmaralda

6 mmaalliinn :

skriven

Hej
Jag har en tid träffat en man som är gift men som verkligen vill skiljas ifrån sin narcissistiska fru. Han har bokat ett telefonmöte med en advokat i nästa vecka. Kan du se något om han kommer att lyckas bryta sig loss och skiljas ifrån henne? Eller har du några tips och råd att ge mig?
Mvh mmaalliinn

7 Bäck:

skriven

Hej Esmaralda.

Är tvungen att vara hemma från jobbet och det är inte uppskattat utav chefen. Det blir anklagelser och ansvaret läggs över på mig.

Ser det här ut att sluta illa? Sa upp mig från mitt senaste jobb för detta. Kan det leda till att jag står arbetslös? Eller hur ser det ut framöver för mig? Kommer jag att ha jobb eller sysselsättning? Klarar jag mig ekonomiskt?
Kram

8 Undra:

skriven

Hej Esmaralda
Hur ser det ut för mig framöver? Ser det ut som att jag fortsätter i samma fotspår en tid till? Eller ser du kommande förändringar? ”Har lite pågång” men vet inte hur det blir med allt än. är det positiva eller negativa?
Kram

Svar: Förändringar kommer och det är bra om du planerar för dem så gott det går.... det kommer bli positivt, kram :)
Esmaralda

9 Mh:

skriven

Hej!
Kommer jag få förlängt på jobbet till hösten?

10 SusanneAmalia 8:

skriven

Glad sommarmorgon..

Vilken dam. Demens är en hemsk sjukdom. Att tappa minnet både det korta och långa.. Att inte känna igen någon. Vilket liv för någonstans känner den som har drabbats på sig att något är fel.
Blir orolig och frustrerad.

Då blir det som damen.. Hjärnan kastar sig in i en annan värld. Men en dag på slottet är en ganska trevlig värld.. 🙏💥

Vilken trevlig kväll jag hade i går. Jag åkte båt i skärgården. Solen värmde 25grader varmt. Badade njöt älskar mitt liv. Vilka kvällar.. Världen är magisk.

Nu tillbaka till verkligheten golvläggning.

Kram och solglada saltstänk..

Önskar alla på bloggen en underbar dag..

En puss på nosen till MG.

Svar: Båtturer gör ju att det fläktar lite !! Här känns det intensivt med värmen, barnbarnet och hans kompisar... dvs 4 stk 11-åringar ! Kram :)
Esmaralda

11 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Har en kollega. Undrar om jag kan lita på henne? Har en liten känsla att hon kan ”smyg” baktala men vet inte om det är så? Gillar henne men Det ändå någonting som stör lite. Vet inte om jag litar på henne.
Gillar hon mig eller tror du hon kan baktala mig att jag gör fel eller så?

Chefen har köpt upp ett annat ställe som hon ska ha anställda på och hon har sagt att jag ska få vara där. Det berättade jag för denna kollega som gärna själv vill vara där,
Kommer hon att påverka så att hon får vara där istället för mig? Tror du hon gillar mig?
Kram

12 Solstjärnan:

skriven

Jobbigt när någon av ens närstående blir dement. Ständig oro för de nära o kära att något ska ske exempelvis vid äventyr som det du beskrev. Vintertid lättklädda i natt utstyrsel i mörker och kyla..
Har i bekantskapskretsen fått se hur dementa försvinner bit för bit från denna värld.De har varit vänner till mina föräldrar. Tacksam att ingen i vår familj fått demens.

Es, kommer jag att få vara klar i knoppen hela livet? Blir min SM dement?

Kom ihåg att dricka tillräckligt i värmen😊

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️



Svar: Nej jag ser dig inte dement, kram :)
Esmaralda

13 TjejenO :

skriven

Kul att kunna se det komiska i det hela😅😅 i en egentlig hemsk situation (demensen).
Vad tråkigt att höra med din pappa!!❤️ Min mamma fick nyligen beskedet alzheimers och jag läser på allt jag kan, ska eventuellt börja ett program som en amerikansk specialist inom neurologi och alzheimers tagit fram (recode) för att förebygga och även motverka alzheimers - man gör det man kan. Hellre det än inget! ❤️
Kände din pappa igen er mot slutet? Fanns det några ”solskensstunder”? Vore kul att höra om!❤️
Min mamma är relativt bra nu, men oroar mig (givetvis) för framtiden, försöker tänka på dina ord att jag kanske är starkare än jag tror, för det känns inte alltid så tyvärr.

Svar: Pappa kände igen oss hela vägen...han bodde sista året på "hemmet" och avskydde det... han hade väldigt klara stunder då och då och då hände det att han själv ringde upp på telefon och pratade. Du ÄR stark och du klarar det här...bra att du söker information... kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Demens är inte roligt varken för den drabbade eller de närmaste . "Min" bonde blev dement men hade sina stunder Han mindes mig när jag kom och hälsa på men blev arg när jag visade kort på pojkarna han hade ju ingen relation till dom . Men när jag visade kort på hästarna och när vi slaktade gris då sken han upp . Jag upplevde det som han försämrades kraftigt när de flyttade honom till en annan avdelning och inget kändes igen...

Här vaknades det i natt och ACn sattes på Väldigt fuktigt och kvavt och sk tropisk natt .+ 24 i morse och jag längtar efter svensk sommar med lägre temp . Eldningsförbud nu i storstan hoppas folk efterlever det.
Idag får äldsta sonen sin spruta . Ljuset i tunneln för mammahjärtat !

Härlig Torsdag önskas Håll huvet kallt !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, dementa personer brukar inte klara av en flytt så bra. Ja herregud vilken het natt.. och då menar jag enbart värmen !! Kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag var med om en kvinna som tog sig på bussen. Men som tur var kom en vårdare precis i tid för att hitta henne innan bussen åkte..

Usch vad allt känns så långt bort med min viktnedgång.. imorgon börjar jag till 100.. tänk om jag inte lyckas…

Idag ska jag kolla ögonen och träffa den enda vännen jag har kvar från gymnasiet. Det var så länge sen vi sågs. Tror inte hennes tjej tycker om att vi ses…

Kram

Svar: Går du in för det så lyckas du, kram :)
Esmaralda

16 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Kan du se varför smärtan blossar upp just nu?

En sådan ihållande, pulserande, molande, skärande, dunkande smärta som gör att jag inte kan sova eller tänka.

Varför just nu? Sitter den i länge denna gång?
Kram,
Jennifer

Svar: Jag vet inte varför smärtan kommer just nu... men den ser ut att vara tillfälligt och försvinner.... kram :)
Esmaralda

17 GP:

skriven

Vilket rörande inlägg, får mig att tänka på alla människor jag har träffat med demens…



Es, ser du om jag kommer att bli erbjuden en tjänst på det jobbet som jag har varit på intervju?


Kram :)

Svar: Chansen är runt 75 %, kram :)
Esmaralda

18 Ghostwriter :

skriven

Åh jag vet inte vad jag ska säga till företagen om räkningarna. Jag har ju inget jobb på G än, och vet inte hur jag ska säga åt dom att komma med en lösning på de jag hamnat efter ….
Ser du något?


Kram

Svar: Du pratar med dem... men exakt hur det blir ser jag tyvärr inte.. kram :)
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Vilken gullig liten historia men ack så sorgsen, demens är så hemskt och för dom närstående måste det vara väldigt svårt att se sina kära leva i en annan värld.
Ännu en het dag idag, hade jag haft semester hade jag inte klagat men att jobba i denna värmen är fan inte kul och dessutom där ugnarna går på högvarv hela dagarna🥵 men snart är det semester men då kommer säkert regnperioden🤪😬
Har svårt att glömma min gamle vän från förra året, vi hörs ju av ibland och jag tror han tänker åt mitt håll också, kommer vi fortsätta med vår kontakt och vill han träffas igen?
Kram❤️

Svar: Ja jag tror ni kommer fortsätta er kontakt ett tag till.. men något seriöst i slutänden har jag svårt att se.. kram :)
Esmaralda

20 Hon:

skriven

Ser det ut som att han är intresserad av att träffas fler gånger?
Kram

21 Moms:

skriven

Hej e
Jag vet hur M situation ligger till just nu för han har berättat.. frågan är om han har ett intresse för mig på riktigt eller om han bara utnyttjar tiden med mig nu?
Osäkert på vad han vill.
Kram:)

22 Dina:

skriven

Hej Ezmeralda,
Har försökt att återaktivera min Zanmi igår. Kan du se om hon hörde mig?
Kram ❤️

Svar: Ja, det tror jag att hon gjorde, kram :)
Esmaralda

23 MH:

skriven

Hej!
Jag har jobbat med dementa.Nu har min mamma fått demens.Det är skitjobbigt och kan inte se nått gulligt alls i det.
Kommer hon få den hjälp hon behöver Es?

Kram

Svar: Det är bland det tuffaste som finns när en förälder får en demenssjukdom... och ja, jag tror hon får den hjälp hon behöver... kram :)
Esmaralda

24 <3:

skriven

Blir grabbkvällen av på lördag för honom ?
Kram

25 Skrållann:

skriven

Hej!
Det är en tragisk sjukdom och värst svårt är det nog för de anhöriga.
Till hösten börjar jag jobba på äldreboende och just med dementa och det ser jag fram emot samtidigt som jag ser en riktig utmaning i det hela. Det blir dessutom endast nattetid jag jobbar. Ser det ut som det kommer funka bra när jag väl kommer in det och får lite rutiner?

Kram❤️

26 Jossan :

skriven

Jag fattar inte hur jag kan ha gått upp så mycket i vikt.. jag var ju så duktig… imorgon börjar jag!

Kram

27 Chatrine:

skriven

Jo, jag vet att demens är jobbigt. Har en mamma som är påväg in i den sjukdomen.

Ez: Hur går tankarna i Johans huvud om mig?

Kram Chatrine

28 TILL ML:

skriven

Jag bytte tabletter pga att jag gick upp i vikt… men nu har jag slutat på dem. Så vi får se hur det blir. Börjar med Viktväktarna imorgon och hoppas jag lyckas ta mig ner.

Märkligt att ingen omkring mig märkte när jag mådde dåligt… fick inte ens stöttning på jobb när jag sa att jag inte mådde bra.. det är sorgligt… men jag har tagit mig långt sen dess…

Kram Jossan

29 <3:

skriven

Blir grabbkvällen av på lördag för honom ?
Kram

30 Tiss:

skriven

Jag är lite orolig för imorgon. Blir det en bra dag och lyckas jag slappna av?

31 ML:

skriven

Demens är så tragiskt och fruktansvärt för både den drabbade och anhöriga. Hoppas att jag slipper bli en snurrig gammal tant :)

Tänker på kollegan som igår blev dålig på jobbet och som jag tog hand om och satte i en taxi till akuten. Må allt ha gått bra och var nog meningen att jag skulle jobba extra för ingen annan hjälpte henne och det tycker jag var dåligt!

En het natt även i drömmarna då jag mötte en italienare med gröna ögon och underbar blick och alla sa att han inte kunde sluta titta på mig. Massa hångel och passion. IRL så orkar jag inte bry mig längre och det är en lättnad. Tacksam för varje bra stund man får och tuffar vidare. Hoppas att sista delen av sommaren blir bra :)

SKORPAN: Ju mer du kontaktar mannen ju mer kommer han dra sig undan. Tänk på hur illa han faktiskt behandlar dig. Slicka såren och gå vidare. Ät grisar ifrån mig och ta hand om dig! Kram

Kram till dig också Es!

Svar: Det är ju så att du är pålitlig och har förmåga att gripa in och se när det är dags.. och det gör dig ju lite speciell på allra bästa sätt ! Kram :)
Esmaralda

32 Denise:

skriven

Åh❤️ fin historia om en sorglig och svår sjukdom, särskilt för dem närmaste.

Min mormor har alzheimers och börjar närma sig slutskedet. Hon går vilse, vandrar omkring och får för sig konstiga saker så jag känner igen mig litegrann.

Tack för ett fint inlägg!

Med vänlig hälsning, Denise

Svar: Ja, det är en sorgligt sjukdom, kram !!
Esmaralda

33 Bäck:

skriven

Hej Esmaralda.

Är tvungen att vara hemma från jobbet och det är inte uppskattat utav chefen. Det blir anklagelser och ansvaret läggs över på mig.

Ser det här ut att sluta illa? Sa upp mig från mitt senaste jobb för detta. Kan det leda till att jag står arbetslös? Eller hur ser det ut framöver för mig? Kommer jag att ha jobb eller sysselsättning? Klarar jag mig ekonomiskt?
Kram

34 Boudica:

skriven

Ja det är ingen rolig sjukdom det, mormor hade det sista åren.

Sitter och fikar ute hos moder jord, just nu.

Undrar lite snabbt,
Börjar sakna min före detta kolega och vän, har varit utan kontakt nu i två månader, förutom när han besökte jobbet kort, då sa du att jag inte ska döma honom då hårt. Nu kommer tyngder av saknad då och få, är det värt att ta upp kontakten eller ångrar. Jag mig då?
Hur tänker han om det?

Svar: Gör gärna ett försök men svarar han inte upp till det.. så gör du bäst i att släppa helt, kram :)
Esmaralda

35 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, tack för seansen tidigare. Jag har fastnat i mitt dåliga mående nu och har det jobbigt, hur ser den närmsta tiden ut för mig? Kommer jag ur det snart och mår bättre? Tack och kram

Svar: Fatta nu dina bra beslut som grundar sig på sådant som du verkligen vill och det dröjer inte länge innan du mår bättre.. kram :)
Esmaralda

36 Hoj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi att fortsätta tillsammans? Och kunna få det bra tillsammans?
Kram

37 Millian:

skriven

Jag jobbade med dementa i 40 år innan pension och det är verkligen en dyster diagnos. Tungt var det både psykiskt och fysiskt och har artros i axlar mm efter allt lyftande. Men jag älskade samtidigt dem och saknar ibland jobbet även om jag njuter som pensionär😊

Hur togs det som sades förra veckan emot? Är det så oberört som det verkar och varför inget svar? Tacksam för lite hjälp med detta💞

För varmt nu och Tom jag lider som älskar sommaren. Må så gott. Kram kram

38 Mandarin :

skriven

Hej och tack för svar Esmaralda, ser du inom vad jag ska fatta beslut? Jag vet inte vilka beslut det skulle vara som jag ska fatta och jag vet inte vad jag vill, kan det gälla att ändra livssituation och tex skaffa ett jobb? Less på att gå hemma… tack! ❤️

39 Skorpan:

skriven

ML, inte det lättaste att släppa mannen, tyvärr, får se hur det går ;). Inga grisar har hittills synts till o de är jy för syndigt goda o passar inte mig, blir bara fet av dom fast iofs finns det ju myckat att ta på då ;D...

Nu hände det igen, exet kom i mina drömmar, en sexdröm tror jag det var o grannkarln hade varit otrogen, t om namnet sades högt o tydligt, kommer jag ju inte ihåg. Vad vill exet nu igen? Är ju färdig med honom för eviga tider sen ;).
Kram Skorpan

40 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack för svar ang karmamöte, jag låter mitt karmamöte i byn bara bero och ska inte fundera så mkt mer på det, det är i alla fall fantastiskt det som skett och jag är tacksam att jag fått uppleva det!

Puh, att man inte smälter bort idag, 27 grader i skuggan. Nu får det bli ett dopp !

Kram

41 Hon:

skriven

Hej,
Finns det nåt intresse hos honom kvar eller potential för nånting oss emellan trots att jag var så off?
Kram

42 TILL JOSSAN:

skriven

Då förstår jag och viktuppgång är ju tyvärr en jobbig biverkan av dem men sen finns det sorter som gör att man slipper detta. Hoppas att det går bra nu när du slutat!

Det krävs oftast ett tränat öga för att märka tyst depression och därför tar det också ofta länge innan man får behandling då ingen uppmärksammar det och man söker inte själv hjälp alla gånger.

Kram
ML

43 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Jobbar i hemtjänsten o där har vi dementa vårdtagare som inte gått vilse än,men min arbetskamrats mamma som är dement försvann hemifrån i går och kom till rätta senare på kvällen.
Min soulmate vad har hon för yrke?

Svar: Känns som att hon jobbar med människor, på ett eller annat sätt, kram :)
Esmaralda

44 Annak:

skriven

Ser det ut som att jag kommer må bättre på sikt om jag lämnar sambon? Kommer jag ha råd att leva? Är jag självisk?

Kram 🤗

Svar: Du är inte självisk och om du bestämmer dig så kan du ta hand om dig själv, kram :)
Esmaralda

45 G.H:

skriven

Demens är en otroligt tragisk sjukdom!! 😢

Ibland kan det dock bli lite komiskt i allt det tragiska:)
Hoppas kronprinsessan läser din blogg :)

Kram:)

Svar: :) Kram :)
Esmaralda

46 Helena Ir:

skriven

Ja, som många redan skrivit, demens är en tung sjukdom,,många gånger ännu mer för de anhöriga. Jag har en nära släkting som gick bort i den, flera som haft den i släkten på båda sidorna av min familj. Genetiskt är det rätt stor risk. Arbetat och utbildad inom detta också.. som tur är så har jag flera utbildningar och kunde varva med dessa, för som sagt det är en tung patientgrupp, men konstigt nog också sånt som talar till ens känslor.

En dag igår som gjorde mig både glad och förvånad för det var väldigt många som hörde av sig, oväntat :) t om gamla ex kom ihåg min dag!

Läser och förvånas över hur jag känner igen mig i visst. Tänk vad jag stod ut en gång i tiden.. varför har man inte en stoppknapp lite tidigare :) men var och en har väl sin egen gräns för hur långt tålamodet är. Något att lära!

En av de varmaste dagarna, nätterna känns som värst!

Kram

Svar: Vad kul att de gamla exen också uppmärksammade dagen... kanske jag glömde ? I så fall kram i efterskott :) Ja, nätterna är ett hett helvete !!! Kram :)
Esmaralda

47 ML:

skriven

Ooooh vad roligt att höra att man är lite speciell :) Jag är glad och stolt över denna förmåga :) En av våra ungdomar som jobbar med att styra upp våra köer kom i måndags in på ledig dag och sa att han inte ville vaccinera sig hos någon annan än mig. Mitt hjärta smälte Es! Och hemska kollegan verkar verkligen gilla mig för hon fortsätter att hylla mig till skyarna och att jag är så fräsch och det strålar om mig medan de andra ser slitna ut. Tänk så det kan bli :)

Hur mår Zanmi i värmen? Har hon krafter kvar? Ikväll ska hon få salt igen och hon har fått ny sovplats nära min kudde och känns som hon gillar det :) Annars är hon fortsatt med mig vart jag än går. Bättre partner kan man inte ha :)

Hoppas att du får någon lugn stund Es bland alla gäster. Du behöver semester sen :) Kram

48 She:

skriven

Det kändes lite som att det var meningen vi skulle mötas, med tanke på situationen då vi först sågs, hur jag fick hans uppmärksamhet.. Kan det vara så eller är det mer önsketänkande? :)
Kram

49 AnnaK:

skriven

Sån svår sak att tag i och svårt veta om man gör rätt eller fel. Men vi har inget gemensamt längre och känns som att jag inte fått vara mig själv sen vi flyttade ihop. Jag bara anpassar mig. Sex har vi inte heller och det är inget jag vill med honom heller. Ja, jag hör ju själv när jag skriver hur det låter.... Känns som värsta sommaren på länge.

Kram 🤗

50 Till ML:

skriven

Ja hoppas nu jag lyckas gå ner smidigt och snabbt.

Jag hoppas verkligen jag aldrig hamnar i den ”fällan” igen att må så. Hade inte ens velat att min värsta fiende skulle må så.
Kram Jossan

51 Rädd:

skriven

Ska jag tacka ja till jobberbjudandet, lönen är ju ok? Blev B sur för att jag ville tänka på saken?

Kram och kärlek.

Svar: Vill du, så tacka ja.. men vänta inte för länge... kram :)
Esmaralda

52 Silvertassen:

skriven

Hejsan Es!
Har du smält bort i värmen? 🥵 Badar du mycket när de är så varmt? För du hade vattnet i närheten av dig va?

En nyfiken fråga sen någon annan frågade samma fråga 😜 ser du vad min M2B jobbar med? Kram ❤️

Svar: Ja jag har 200 m till stranden.. men badar inte så mycket... svala duschar blir det mest istället.... jag ser inte vad han jobbar med men en uniform hade inte förvånat mig... kram :)
Esmaralda

53 Helena Ir:

skriven

Tack :) ja, nätterna är nog som du säger ett helvete, och är helvetet just nu här på jorden, ja då måste ju Alltet vara som rena himmelriket.. men det får vänta! ;)

Kram

Svar: Ja, än är vi inte redo för Alltet hur bra det än är där.. kram :)
Esmaralda

54 Mikael:

skriven

Jag sa ju Es ska åka nära elden :)


Jag sa ju Es ska åka nära elden :)


Räddningstjänsten på turistparadiset Samos i Grekland bekämpar en skogsbrand som just nu rasar i närheten av orten Kokkari.

20-årige Emil Selin och hans vänner landade på Samos i lördags för en veckas semester. På torsdagseftermiddagen låg de vid hotellpoolen när de plötsligt var tvungna att blixtevakuera och är strandsatta på en strand.


Kram
Mikael

Svar: Hua, det var ingen kul start på semestern... hoppas det är mer stillsamt på Kreta... kram :)
Esmaralda

55 ML:

skriven

6 v hittills utan TV pga byte av utrustning och det kommer ta 12 v. Alltid strul med långa handläggningstider så brosan är nu så arg att han har fixat nytt bolag till mig och även ny TV kommer. Försenad 40 års present. Tårögd av glädje :) Kram

Svar: Snäll brorsa.... hade jag levt ensam hade jag nog inte haft TV... jag tittar mest från datorn nuförtiden, kram :)
Esmaralda

56 ML:

skriven

Jag är precis tvärtom. Använder aldrig datorn :) Bästa bror❤

JOSSAN: Vi hoppas att du får bra!! Kram

SKORPAN: Nej lätt är det inte men man vill ju behålla sin värdighet och det gör man inte om man kontaktar någon som inte vill ha en. Du är finne. Fram med sisut :) Kram

57 Tintin:

skriven

Hej Ez!

Flyttar min dotter hit till sina hemtrakter i höst?
Tack och kramiz! <3

58 LoL:

skriven

Hej Esmaraldaz

Ser du oss fortsätta tillsammans och bli lyckliga tillsammans med varandra?
Kram

59 Hon:

skriven

Skulle han ha lust att ses igen om jag tar kontakt?
Kram

60 Rädd:

skriven

Jag skickade ett sms att jag tackade ja till jobberbjudandet. Vet inte om det är det här jag vill, men ser ju bäst ut. Och så är jag rädd att B blev sur för jag behövde tänka på det ett tag. Känner mig bara dålig, tänker så mycket dåligt om mig själv just nu.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: