Och vi presenterar oss....

Nya medlemmar i vår bloggfamilj har tillkommit och det kan vara dags att vi presenterar oss för varann igen !

 

Här kommer min presentation:

 

Jag fyllde 65 i februari…och har  åldern inne för pension men det tänker jag inte nyttja.  Jag älskar mina två jobb och kommer fortsätta så länge jag bara kan !

Ett av jobben är ju min mediala verksamhet där jag håller  seanser/spår via mail.. sköter bloggen… föder upp talismaner osv

 

Andra jobbet är som terapeut av det klassiska slaget.

Jag arbetar med individualterapi men framförallt som familjeterapeut.. och trivs alldeles utmärkt med detta !

Som terapeut har jag haft en hel del  kul jobb... tex har jag haft en spalt i Hemmets Journal " Fråga familjeterapeuten".

Jag har arbetat  i Kosova och Bosnien  i samband med krigssluten och jag har haft förmånen att i eget företag få arbeta med den sortens terapi som jag själv tror mest på !

Jag har tre vuxna barn… två tjejer som båda har egna familjer.

Dels dottern i skogen som är sambo och mamma till mitt barnbarn Ozzy.  Dels dottern i Lund som är gift och mamma till tre goa ungar !

Min sladdis är 29 år, brandman ( fd yrkesmilitär) och bor ensam i sin tvåa i Helsingborg.. efter att ha varit sambo en period.

Jag och ungarna har fin kontakt och de har bra kontakt med varann och det gläds mammahjärtat åt !

Jag hade en bror.. från Afrika…som mina föräldrar träffade där när vi bodde där en period. Han kom till oss i Sverige och vi synkade samman som riktiga syskon. Sorgligt nog dog han häromåret.

// Julmiddag hos mamma med finaste storebror //

 

Jag har ryska syster –  från Sibirien och vi lärde känna varann under Sovjettiden.. och nu bor hon  sedan över tio år tillbaka i Sverige.

Syster och bästa vän !

 

// Jag och ryska syster.. och den rödhåriga är alltså jag !! //

 

Och jag har sister-in-soul Madonna i USA !

 // Syster Madonna och jag med våra respektive. Donnas man Tom avled nyligen  i sviterna efter covid och det var en stor förlust för oss alla. Här ett foto från  2018 när vi gjorde New York tillsammans//

 

Mina tre barn har olika pappor

Jag har gift mig och skilt mig osv.. ett antal gånger

Nu är jag gift igen… och hoppas och tror att det är sista gången gillt !

Hobbys och intressen… nja… inte så mycket….min fritid går åt till mitt mediala arbete.  Men jag reser ofta och gärna och brukar hyra hus en utomlands en längre period varje år.

 

 // Huset som jag hyrt från 1 september och under sex veckor... på  Kreta... och hoppas att inget oförutsett händer  utan  att resan kan bli av //

 

Har arbetat med lite av varje genom livet… på fabrik, inom vården, särskola, som journalist, kuttersmycke vid husvisningar, inom socialtjänsten osv…

Har bott lite runtom… bland annat på Majorsgatan i Göteborg i en stor sekelskiftsvåning… sen på landet där jag hade en helgöppet butik och sålde  gamla möbler.. på den tiden det var populärt med avlutat… jag har byggt hus med en exman… bott i ett annat hus på 300 m2… och flyttat lite hit och dit men nu har jag hittat rätt sen 20 år tillbaka.. mitt lilla paradis precis vid havet !

 

 //Här vid mittenbalkongen huserade jag... 200 m2 lägenhet och intakt från sin storhetstid med kakelugnar, serveringskorridor, pigkammare och hela kittet ! //

 
// Här bor jag idag !//

 

Undrar ni något annat så är det bara att fråga…

Nu hoppas jag att fler vill presentera sig… kort eller långt… och glöm inte att jag tycker det är extra kul om ni också bryr er om varann i bloggen och kommentar varann och hjälps åt… för vi är ju en familj.. en bloggfamilj !

Det gläder mig också att flera av er funnit varann och blivit vänner också irl !!

 

Kram & kärlek💖

1 Skorpan:

skriven

Jag, en elak Skorpa som kommenterat här på bloggen snart i tio år, i höst, alldeles för länge alltså ;D. Singel i drygt nio år, har hemmavarande barn varav det yngsta fyller idag, hipp hurra :)!

Tillräckligt gammal ;), önskar att min blivande kunde dyka upp inom kort, fast det kommer han ju inte att göra ;). Gillar god mat o goda drycker, tycker om att läsa o ta mig fram per cykel. Rätt glad av mig o ibland tycks jag blanda mig in i sånt jag inte borde ;)....

Livet kommer att gå vidare, det vet jag, men kommer det att bli svårt på jobbet med karln då jag sen berättar för honom vad jag vet om hans "påhitt" Es? Blir jag av med min "förmån" eller får jag behålla den hela säsongen? Förstår inte varför han gjorde som han gjorde, vad har han för agenda? Det vore intressant att veta...

Idag står iaf födelsedagskalas på agendan hos oss då yngsta fyller. Sista dagen att sköta ärenden med mamma är det också då det i morgon är dags för hemfärd.

Veckan som var gick fort o det gissar jag att de resterande veckorna också kommer att gå... Semester för mig själv blir det också o den är säkert lite annorlunda jämfört med semestern med barnen...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 A:

skriven

Jag är 38 år, har en dotter på 8 år, jag är ensamboende. Vi har en supersnäll och gullig katt. Dottern bor hos din pappa lite då och då och det har visat sig blivit det bästa sen han lämnade mig för några år sen. Jag längtar inte efter kärleken direkt, även om jag gärna vill träffa nån, men tänker allt har sin tid.

Jag bor i en lägenhet 3 rum och kök, med öppen spis, mitt i stan. Och jag trivs väldigt bra. Har bra grannar och bra läge. Nära till havet (älskar havet) och bra/rätt låg hyra.

Har senaste åren pluggat men pga covid är det svårt med jobben i den branschen, och kanske det inte var helt rätt heller, men jag lärde mig massor och det var roligt. Är tillbaka på mitt ordinarie jobb som jag inte alls vill vara på.... Men det positiva är att jobbet är flexibelt och jag har bra lön.

Så nu när covid är över tänker jag använda mina pengar till att resa igen och göra utflykter/resor inom främst Sverige och sen mer och mer utomlands. Och ska ta med min dotter ofta.

Jag gillar att resa, simma, yoga, läsa, äta ute, promenera och vara på biblioteket. Tänker i höst börja på någon kampsport (Es rekommenderade mig 😁) och kanske Friskis och svettis.

Ja det var det tror jag....

Bloggen hittade jag när min exman lämnade mig, jag var i kris. Googlade hur man hittar meningen med livet, och denna blogg dök upp. Sen dess har jag följt den. Ovärderlig blogg!!

Kram!

3 Naturvän:

skriven

Hej!

Inte så mkt att berätta om mig, men en kort presentation

Född och uppvuxen på västkusten, utbildad gymnasieekonom och sedan till Förskollärare. Har jobbat på kontor, (vilket inte alls passade mig) därefter inom vård skola och omsorg. Upplevde större frihet där med arberstiderna natt o helg, vilket passade mig utmärkt.

Mitt ekonomiska intresse har jag kvar , följer börsen och är aktiv där. De andra yrkesvalen har jag lagt åt sidan.

Har nyligen passerat 60 och känner att livet för mig går in i en ny fas. Har förmånen och tid att ägna mig åt mina stora intressen, sport, aktiemarknaden konst och musik.

Är gift , i ett äktenskap som mer känns som "syskon" och vi är bägge överrens som att vi går vidare när det är praktiskt/ekonomiskt möjligt. Har nästan en känsla att jag kommer gifta om mig, låter konstigt kanske???

Söker som så många andra efter den stora kärleken, partnern och efter lång tids sjukdom har jag kommit till insikt hur viktigt det är för mig.

Annars, vi har 2 vuxna barn som står mig oerhört nära och som jag har en mkt stark och djup relation till.

Gillar som många andra att resa och har precis som du Esmaralda bokat resa till Kreta i höst, nu blir man ju lite osäker pga corona läget.

Apropå resor, imorgon gör jag en dagsutflykt och kommer resa med tåg, blir rundvandring i gamla historiska miljöer och båtrundtur. Önksar bara jag hade ngn att dela dagen med.....

Har en fråga? Ser du ngra faror, ngt jag behöver vara uppmärksam på? Reser själv.

Kram och ha en fin start på veckan!

4 <3:

skriven

Tack för fint blogginlägg idag.
Es vad kan du se om L ? Måste ge honom cred att han bett om ursäkt IRL och ringt och sagt det med.
Varför har han börjat höra av sig igen ?
Lite som att han vill locka mig med Marbella. Han säger att han växt under de sista åren. Allt han gör med resor ett visst liv skulle passa mig. Har en del trygghet med A efter alla år.
Kram

5 Lilla m:

skriven

Hej Es, ska flyga utomlands imorgon och undrar om jag kommer iväg och om det blir lyckat?😊😊 kram

6 Nenna:

skriven

Hej Es och resten av bloggfamiljen,

Va roligt med presentationer.

Jag har hängt på bloggen i två år nu. Läser den nästan det första jag gör på morgonen.

Jag är en kvinna som närmar mig 50, hur konstigt det än kan låta. Jag är aktiv och gillar äventyr av alla slag. Jag trivs med livet men längtar efter min stora kärlek. Har skaffat mig en stort umgänge med många fina vänner. Tänk att det går att få nya vänner bara man är öppen för det.

Mamma till tre tonåringar med allt som det innebär ❤️

Es, ser du något kring mannen jag dejtar? Han verkar vara en fin man.

Kram till er alla 🤗

7 Bellagio:

skriven

Vad roligt med en presentationsrunda :)

Bakom Bellagio så gömmer sig en Anna. Jag är 40 år och bor i Skaraborg, med två barn varannan vecka. Eller oftast varannan vecka, min dotter på snart 14 år har valt att under våren bo lite mer hos sin pappa. Jag hoppas att hon efter sommaren kommer vilja bo mer hos mig igen, det gör ont i mammahjärtat att bli bortvald. Men lägger ingen värdering i det hos henne, hon är stor nog att bestämma själv vart hon ska bo. Jag arbetar som chef och ska efter sommaren byta till en annan chefsposition, med mer ansvar och helt nytt. Är skitnervös. Jag behöver nytt i mitt liv för att må bra. Det måstet hända saker, upplevelser och äventyr. Nu blir nytt jobb ett äventyr.

På det mer privata planet så separerade jag från barnens pappa för lite mer än 5 år sedan och landade samtidigt in i att jag var/är lesbisk, träffade en tjej strax efter och vi separerade för snart tre år sedan. Efter det så har jag träffat en hel del tjejer, men ingen som varit rätt.

En av alla de saker jag behöver lära mig i detta liv är tålamod. Det är en av de svåraste sakerna för mig. Jag vill att saker och ting ska ske nu. Jag fick vänta två år på jobbyte och jag har väntat tre år på kärlek. Tre år vet jag inte är en lång tid i sammanhanget och jag jobbar med att släppa den biten. Annars så är jag bra på att hitta på saker, tycker o att resa, när det går, träffa vänner och annat roligt :)

8 Jossan :

skriven

Godmorgon

Ledsen, ja det är så jag känner mig efter två dagar med min moster.. Hon snäste åt mig, var otrevlig, lyssna inte och höjde min mellansyster till skyarna. Fy vad jag kände mig dålig… Hon var såååå duktig med allt.. Hon jobba och plugga samtidigt. Ja jo det gjorde jag med och gör fortfarande.. när jag duschade brast jag. Jag önska att jag inte hade åkt till mamma o pappa för då hade jag kunnat bespara mina känslor.. den enda mostern som brydde sig om mig var A och hon gick bort förra året… tror inte någon av mina systrar skulle hålla med om detta men det är dem som är i centrum alltid. Jag ska bara vara den som ska göra allt med aldrig få någon cred för det. Jag ska alltid bara ge och ge och ta skiten…

Drömmer mig bort att ha råd med hus. Låg ett hus ute på chefens gata.. om jag hade haft pengarna och vetat om T hade velat bo där med mig hade jag gjort allt för att försaka köpa det….

Kram

9 Mikael:

skriven

Jag är född i Sverige och upprätthåller mina svenska kunskaper, med att läsa bloggen och skriva någon kommentar, under tiden det är kaos i världen, vad jag ska med svenska kunskaperna till vet jag inte riktigt, när det nog bara är ca 11 miljoner människor, av 7.5 miljarder, som kan det svenska språket men det visar väl sig, jag är möjligen inte mer förvirrad än någon annan :)

Måndagen den 19:e juli är tänkt att bli den stora frihetsdagen i Storbritannien,
äntligen ska pandemirestriktionerna hävas,
men i stället för jubel råder förvirring.

Kram
Mikael

10 En fråga :

skriven

En fråga. Ser det ut som jag kommer hitta hus i södra sandby? Eller blir det någon annan stans jag hamnar när jag ska köpa hus?

11 Liverpool:

skriven

Hej på er i bloggen är man född 77 bor i dalarna dit jag flyttade för 3,5 år sedan från Värmland o är sportintresserad,har spelat fotboll i 26 år och tränar längdåkning,cyckel o stryka på min fritid.Mor o far kommer från suomi o är kvar efter 53 år då dom åkte på semester till Sverige.En syster som är äldre o hade en bror var 10 år äldre som gick över 2008 Har en honkatt som är grå med vita tassar som heter Siri.Har jobbat på lager,telefoni,elev o personligassistent,sfi-lärare,systembolaget,industrin,korttidsboende,hemtjänsten mm.Mitt favorit lag är mitt nick,som jag startade i ett av mina tidigare liv som Esmaralda kunde se i min senaste seans,Så tack Esmaralda för dina,regressionsseanser,seanser,talismaner och healingar man fått vara med på under mina 7 år som jag följt bloggen.

12 Bettan:

skriven

Vet inte om jag tillhör bloggfamiljen men jag läser bloggen i stort sätt varje dag, men är inte så aktiv med att skriva inlägg. 46 år och bor i ett radhus med mina två barn på västkusten. Skild sedan 9 år och letar fortfarande efter mr right. Jag är en rastlös själ som älskar att resa. Jag gillar att hitta på aktiviteter där man rör på sig. För mig är jobbet en viktig del. Just nu söker jag en ny tjänst då jag känner mig klar med mitt nuvarande jobb. Jag måste känna mig stimulerad av arbetet, så hoppas verkligen att jag får detta jobb som jag sökt 🙏 Jag har spått mig 3 gånger hos Ez och för mig blir det en slags terapi. Jag älskar att skratta och bjuder gärna på mig själv för att få andra att skratta. Humorn är ett viktigt inslag i mina relationer. Jag har mina problem och sorger men försöker inte älta det som varit. Jobbigaste är när barnen mår dåligt. Precis fått reda på att min dotter som är 19 år har bulimi, vilket kom som en chock. Jag är engagerad mamma men ibland vill man för mycket och jag har förmågan att prata först och tänka sen, vilket i detta läge inte passar sig. Jag tycker det är kul med astrologi så det hade varit kul om du kunde skriva något om. Yes det var lite om mig!

Svar: Man måste inte vara aktiv i att skriva för att tillhöra bloggfamiljen ! Du är självklart en i gänget :) kram :)
Esmaralda

13 Agnes:

skriven

Har varit med länge, hur länge kommer jag inte ihåg, men med åren har jag insett att jag är en person som skall dyka upp lagom mkt,(helst så lite som möjligt)då jag inte har förmågan till varken glädje, bistånd eller relevanta åsikter!

Ha det bäst, o stora kramen, alla! ;0}

14 F:

skriven

Godmorgon esmeralda

Vilken tung dag det blev igår blev så ledsen och sårad 😢 ser du hur det kommer att bli?

15 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej hej!

Är en gammal kund som sagt. Fyller 62 år.
Varit med hör lite mer än 10 år.

Intressen är absolut hundar!

Sjuk i ME, och nyskild.

Medial och lite crazy😊.

Esmaralda...jag funderar på framtiden och om jag skulle unna mig en trea. Vad tror du om det?

Stor kram.

Yvonne

Svar: Jag tror det blir en flytt för dig.. något bra kommer... ser inte om det är en trea... men ser trivsel... stressa inte fram något, kram :)
Esmaralda

16 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du skrev tidigare att jag snart skulle märka om de var L som är kusinen som jag kommer nära, betyder det alltså att jag kommer, oavsett kusin, kommer komma nära denna kusinen medan jag har små barn? Inom några år bara? Kram Zoey 💕

17 Anna:

skriven

God morgon ES!

Bor i Göteborg, och har precis som du en fransk bulldogg.
Har efter mycket sökande äntligen fått ett nytt jobb, i en helt ny bransch. Jag undrar om jag kommer att klara av jobbet/kommer det gå bra för mig? Är lite nervös då tjänsten är ny och jag saknar erfarenhet inom området.

Stor kram!

Svar: Visst klarar du det, gå all in.. kram :)
Esmaralda

18 Susanne:

skriven

God Morgon.
Sovit för länge så nu blir det fart.

Jag heter Susanne Amalia svarar på Sussie eller Amalia. Är nästan alltid glad.. Tycker att kärlek är den bästa medicinen för att må bra. Kärlek till livet sig själv och medmänniskor.

Jag har vuxit upp med en förälder som har borderline och en som var medberoende. Är adopterad. Är medial men kan se i bilder och dessa kommer inte på beställning utan spontant.
Hemma hos mig bor det en katt och en hund.
Har fött två söner och dessa jobbar båda med kreativa jobb.
Dansare och filmskapare.
Jag ska studera i höst och läsa in 180poäng på universitetet. Socionom men ska jobba som instruktör för assistanshundar.

Så underbart kul.

Har fyllt 60år och tycker att livet ska levas. Kärlek till världen dig själv och livet.

Gör det som gör dig glad.

Ska även bygga ett wart hus. Hittat någonstans att bo och är glad för det.

Är utbildad innom hypnos och massage.

Att hjälpa andra känns bra för mig. Började min bana innom sjukvården men har en utbildning som dekoratör och jobbade med det i flera år.

Har varit gift men är skilkd älskar mina barn.. Älskar den flocken jag lever tillsammans med.

Tillsammans blir livet enklare.

Stor kram till alla i bloggfamiljen..



19 Soffan:

skriven

Skoj initiativ!

Sofia här, alias "Soffan". Tjej i 30-års åldern bosatt i storstad. Till vardags försöker jag fundera ut vad jag vill göra med mitt liv (den klassiska 30års-krisen I guess 😉) och har alltid funnit stor inspiration i det andliga. Har även själv gått ett antal kurser och funnit ut att jag inte är så pjåkig på det (!!)

Kram, kram!

Ps till dig Es: Annons ligger ute från en stor barnrättsorganisation. Finns chans om jag söker?

20 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan alla!
Glömde presentera mig när jag skrev min fråga men här kommer lite om mig ...

Jag är en tjej på 37 år och som har följt denna underbara blogg i 9 år. Jag bor någonstans i Västra Götaland. Mitt riktiga namn vill jag inte gå ut med men jag kallas för Anki.

Jag bor själv i en lägenhet, 1:a just vad jag har råd med just nu, i utkanten av stan så jag har nära till allting, vilket är super!
Jag har inga barn, men längtan är enorm att skaffa, men det är ju inte försent än. Har ingen pojkvän för tillfället heller. Jag har två systrar som jag har vuxit upp med och en halvsyster och en halvbror som jag inte har vuxit upp med. Mina älskade föräldrar har jag mycket bra kontakt med.

Jag ska snart börja arbetsträna efter att ha varit sjukskriven i flera år pga djup depression. Äntligen frisk! 😍🙌

Mina hobbyn är mina älskade kaniner, läsa, resa, umgås med familjen och vännerna samt se på film.

Som person är jag lite blyg, mestadels glad, omtänksam, lätt att prata med samt så har jag väldigt dålig/sjuk humor.

Ja, detta var lite om mig vad jag kommer på om mig själv.
Kram Zoey 💕

21 Dunegull:

skriven

En 35-åring från Malmö. Tjej!
Villa, Volvo, Vovvo. Saknar mannen i mitt liv. Jobbar som projektledare.
Följt bloggen länge och är inspirerad och tacksam för allt E gör för oss. Önskar alla en trevlig sommar!
Kram

22 Artisen:

skriven

Läser bloggen dagligen, svårt att låta bli. Skådespelare och fuskar med sång ibland. Är medelålders, singel på nytt och tänker nog så förbli.

23 AW:

skriven

Psykiatriker och till åren kommen. Träffat Esmaralda på gemensam kurs för 30 år sedan. Älskar bloggen som är annorlunda och som man aktivt kan delta i. Frånskild och trivs det det. Reser gärna och planerar en tripp till Samoa i vinter. Har hund, katt, papegoja och sköldpadda. Är öppen och nyfiken. Tusen tack för denna blogg. Kram

24 Krystyna:

skriven

Från Polen och varit boende i Sverige många år och nu tillbaka i hemlandet. Är präst. Fyller snart 60 år. Är änka sedan fem år tillbaka. Har tre vuxna barn och 6 barnbarn. Tycker om att träffa vänner och diskutera allt möjligt. Dansar afrikansk dans flera gånger i veckan. Går gärna ut och äter. Reser. Läser en hel del. Kram

25 Mona:

skriven

Jag är 82 år, frisk och vital och pigg, åldern till trots. Har arbetat på höga poster inom näringslivet men det är ett antal år sedan.

Lever aktivt pensionärsliv.

Har boende i Sverige, i Monaco och ett underbart litet hus i norra Italien där jag försöker vistas så mycket som möjligt.

Har pojkvän och trivs med särboskap.

Målar i olja, skriver, ägnar mig lite åt daytrading, umgås med vänner. Bloggen är ett underbart vattenhål. Kram och ha en fortsatt fin sommar.

26 Ghostwriter:

skriven

Gillade E vår stund?
Skulle vilja lära känna mig på ett annat sätt och gå på dejt?

kram

27 Stjärnöga :

skriven

Hej😊 jag har följt här emellanåt sen 2011 ungefär. Du E har alltid bra ord att ge en och min seans som jag fick för ett tag sedan håller nu på att visa sig hända som du sa. Jag har träffat kärleken 💕 Äntligen känns det som det ska göra och människan är helt fantastisk.

Det jag funderar på är om det kommer lösa sig för oss i den intima samvaron? Vad kan jag göra för att underlätta för honom när det låser sig å han börjar fundera? 😋

Svar: Härligt att du mött kärleken !! Ha is i magen och ta det varsamt med det intima... känslan av trygghet är viktig, kram :)
Esmaralda

28 Västerbottniskan:

skriven

Jag är en 50-plussare som arbetar som administratör. Är singel sedan drygt 10 år och då varit ensamstående med 3 söner. De två äldsta sönerna testade droger och fastnade i missbruk under flera år som unga vuxna. Den ene tog sig ur det för två år sedan och har arbete. Den andre kämpar på bra för att hålla sig ifrån det, han pluggar för tillfället, med god möjlighet till jobb. Risken för återfall finns alltid.

Jag tycker om att läsa och tillbringa tid i min stuga. I övrigt tycker jag att fritidslivet suger! Jag är social och vill umgås, men de flesta jag känner umgås mest med sina familjer och andra par. Jag har glimten i ögat, har lätt till skratt och att se det positiva (eller ironiska) i livet, även när det är mörkt omkring mig.

Har blivit spådd ett flertal gånger av Es sedan 10 år. En del skiljer sig åt, men när det kommer till en framtida partner verkar hon tvärsäker och ger samma information gång på gång. Nu har det plötsligt uppstått en situation där jag varit i ett spontant samtal med en man som banne mig är den förste som stämmer in. Jag har frågat om tecken två gånger, och fått klockrena svar. Jag jagar dock inte efter honom utan sitter lugnt i båten. Är det meningen så kommer vi att stöta på varandra igen. Då får ni höra mer.

29 A:

skriven

Man på 42 år, boende i huvudstaden.
Läkare och intresserad av människor och olika tänk vilket gör bloggen så intressant. Varit gift och har två tonårsbarn men numera singel. Tillbringar somrarna med att segla och är båtägare. Har vallhund som jag jobbar bruks med.

30 ÖlÄrGott:

skriven

Man på 38 år som älskar öl men så mycket annat också. Tar dagarna om de kommer. Arbetar kreativt och när lusten faller på vilket den gör ofta. Blev hooked på bloggen efter givande seans från Ez. Har en brunråtta som heter Carl och som är mycket klok. Bosatt i mellersta delarna av vårt land. Singel sedan ett år. Ja, det var om mig.

31 ML:

skriven

Så kul att läsa om dig Es och vilken bra ide'!

Följ bloggen sedan 2015. 40 år och singel sedan 6 år. Inga barn och det är självvalt. Vill ha hund igen. Jobbat inom sjukvården i 16 år och nu vaccinerar jag sedan April. Alltid bott i Stockholm men vill flytta så småningom. Träning och naturen är fritidsinresset.

Blev A lite skitnödig när jag sa att jag vet att han tänker på mig ibland? Kommer T må bra igen? Lite funderingar denna måndag :)

Mot jobbet snart. Hoppas på en bra dag!

Kram och ha en fin start på veckan!

32 anonym:

skriven

Jag brukar inte kommentera men läser som regel alltid bloggen. Jag är man och 68 år. Nyligen gått i pension efter ett lång yrkesliv som lärare. I dag ägnar jag mig åt jakt och fiske och renskötsel. Jag är gift och har vuxna barn.

33 Lydia💕:

skriven

Jag är 56 år och jobbar på en tung fabrik bor i Närke skild sen 4 år och letar och längtar efter en bra man helt enkelt vilket jag tror blir svårt här.
Vänner som jag trodde jag hade försvann i samma veva och det kanske berodde på mig för jag isolerade mig då
Har en vuxen dotter och en liten hund på 16 år
Försöker komma på fötter igen
Kram
Lydia

34 Ghostwriter :

skriven

Varit på bloggen sen 10 år tillbaka. Hade min första seans som 18 åring och då vände det mesta i mitt tänk kring mig själv o framtida liv. Flyttat till Skåne och fann en vän från bloggen irl. Jag jobbar med att skriva men vill bli något mer o studerar för att nå dit. Letar efter min soulmate o försöker ha ett liv jag trivs med utan honom också. Jag är envis, älskar att göra ganska mycket olika saker, skrattar alltid mest och högt men från hjärtat.
Har varit med om mycket trauman och jobbar också som mentor för att stötta andra. För det är den inriktningen jag vill göra för resten av mitt liv.

Jag är medial sedan jag föddes o deltar ofta på distans healingarna o hjälper till. Skrivit 1-2 gästinlägg.




Kul och läsa era presentationer och din Esmeralda!

Kram

35 Jossan:

skriven

Godmorgon

Ledsen, ja det är så jag känner mig efter två dagar med min moster.. Hon snäste åt mig, var otrevlig, lyssna inte och höjde min mellansyster till skyarna. Fy vad jag kände mig dålig… Hon var såååå duktig med allt.. Hon jobba och plugga samtidigt. Ja jo det gjorde jag med och gör fortfarande.. när jag duschade brast jag. Jag önska att jag inte hade åkt till mamma o pappa för då hade jag kunnat bespara mina känslor.. den enda mostern som brydde sig om mig var A och hon gick bort förra året… tror inte någon av mina systrar skulle hålla med om detta men det är dem som är i centrum alltid. Jag ska bara vara den som ska göra allt med aldrig få någon cred för det. Jag ska alltid bara ge och ge och ta skiten…

Drömmer mig bort att ha råd med hus. Låg ett hus ute på chefens gata.. om jag hade haft pengarna och vetat om T hade velat bo där med mig hade jag gjort allt för att försaka köpa det….

Kram

36 Petter:

skriven

Har inte fyllt 50 än men snart. Veterinär. Tokig i djur av alla sorter. Bor på landet med hela mitt menageri. Singel sedan fem år. Tränar just nu min alpacka som har visat sig vara riktigt läraktig. Annars trivs jag med att anordna grillkvällar för vännerna, gå i skog och mark, svamp och bärplockning, matlagning och har varit med här på bloggen minst 12 år. Hälsning till alla.

37 Ghostwriter :

skriven

Tror du killen jag flirta med i helgen vill tänka sig träffas igen eller var det mest engångsgrej? Kram

38 <3:

skriven

Tack för fint blogginlägg idag att man ska berätta lite om sig själv.
Es vad kan du se om L ? Måste ge honom cred att han bett om ursäkt IRL och ringt och sagt det med.
Varför har han börjat höra av sig igen ?
Lite som att han vill locka mig med Marbella. Han säger att han växt under de sista åren. Allt han gör med resor ett visst liv skulle passa mig. Har en del trygghet med A efter alla år.
Kram

39 GP:

skriven

Jag har hängt med i ett par år och brukar mestadels läsa alla inlägg och kommentera då och då. Men jag går för GP och är utbildad socionom i 25-års åldern.


Es, ser du när jag kommer att få besked gällande intervjun som jag var på för 1.5 vecka sen?


Kram :)


40 Fjärilen :

skriven

Hej🤗 Är lite drygt 60 , lever ensam och längtar efter kärleken som så många andra.Har följt bloggen i några år nu och det första jag läser på morgonen. Längtar efter trygghet i livet, har det egentligen tryggt runt omkring , men hela jag känner mig superstressad.

41 HS:

skriven

Jag fyller 40 snart och har så många sidor av min personlighet så det är svårt att beskriva i ett kort inlägg. Folk som känner mig brukar beskriva mig som lugn, klok, annorlunda och modig :) Jag är äventyrlig och har en andlig sida. Mina intressen är musik, roadtrips, bastu, vinterbad, köra MC. Befinner mig i en rejäl utvecklingskurva sedan några år tillbaka, detta utlöstes av ett utmattningssyndrom för tre år sedan, har nu avslutat 2,5 års psykoterapi för att bearbeta trauma från min barndom. Terapin har varit krävande men har gjort underverk. Nyligen flyttat ut på landet och håller på och ställer om min karriär inom sjukvården på grund av att jag har tröttnat på korruptionen inom skolmedicinen. Siktar på något mer alternativt och holistiskt. Ensamstående, inga barn. Min älskade katt som följer med mig i universum somnade in tidigt i våras. Följer bloggen till och från.

42 HS:

skriven

Jägarexamen - nej jag är inte intresserad, trogen vegan sedan många år. Det handlar mer om överlevnad och praktiska omständigheter.

Ser du att jag kommer att behöva en jägarexamen framöver?

Kram

43 Moms:

skriven

Hej !
förstår M varför jag tar lite avstånd nu från honom? lär vi prata med varandra senare framöver i tiden igen? Kram

44 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, jag vaknar varje morgon med ångest som följer mig under dagen och det är så fruktansvärt jobbigt och tar så på mina krafter. Hur kan jag bli fri från ångesten? Står inte ut med detta… kram och tack!

45 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att jag kommer att komma in på något som funkar och blir bra nu till hösten? Eller ser det mer ut som att jag kommer då söka igen?
Kram

46 Till A nr 29:

skriven

Vad jobbar du med som läkare? Kanske vi jobbat tillsammans :)

// ML

47 Lenafena:

skriven

Vilket engagemang Ez lägger ner på denna blogg. Hjärtligt tack !Jag är en 67 årig psykolog, vetenskapsjournalist m m som tyvärr lider av taskig hälsa. Har beställt seanser och fått bra insikter. Ez har sagt att min situation kommer att lätta och jag lever på hoppet. Bra att låta en person man aldrig träffat IRL spegla ens tankar. Jag upplevs av många som en ”klok kvinna” men behöver Ez synska förmåga. Ser fram emot flera blogginlägg. Till Agnes vill jag säga att du bara är bäst! Älskar när du kommenterar!Ha det bra alla! Och

48 Moms:

skriven

Hej !
förstår M varför jag tar lite avstånd nu från honom? lär vi prata med varandra senare framöver i tiden igen? Kram

49 Charlie:

skriven

28 år, bonde, singel, har sökt till " Bonde söker fru", spelar gitarr och banjo, gillar dans, musik och reser gärna till de afrikanska länderna. Är öppen och positiv till min personlighet. Gillar att umgås med vänner. Har läst bloggen sedan jag var i 18 års åldern och fått två mycket givande personliga spådomar. Kram på er.

50 Stavros:

skriven

Ursprungligen grekisk men arbetsinvandrade till Sverige på 70 talet. Direkt som jag kom besökte jag Esmaralda personligen för spådom och de råd jag fick hjälpte mig att komma dit jag är idag med gedigen utbildning och god ekonomi. Ett stort tack.

51 Skytten 1:

skriven

Är en kvinna på 66 år,1 barn och tre barnbarn. Bor i norr och har nyligen gått i pension efter jag jobbat inom psykiatrin i många år. Tycker bland annat om resor, musik, umgås med vänner, läsa en bok.

52 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, jag vaknar varje morgon med ångest som följer mig under dagen och det är så fruktansvärt jobbigt och tar så på mina krafter. Hur kan jag bli fri från ångesten? Står inte ut med detta… kram och tack!

53 Lillemor:

skriven

Barnmorska, 43 år ned tvillingar som bor hos mig varannan vecka. Min fru träffade en annan och jag sörjde hårt en tid men bestämde mig för att blicka framåt istället. Trivs nu med livet och känner mig glad och positiv. Simtränar, läser franska och tränar kampsport. kram.

54 Kicki:

skriven

En glad tjej och närmar mig de 60 men så känns det inte. Lever aktivt. Har eget företag. Koreograf och fotograf. Har bott utomlands och arbetat, i olika länder men har mitt hjärta i Rom. Ha en fin resterande sommar.

55 adliga damen:

skriven

Jag kommenterar ytterst sällan men är en god vän till Esmaralda sedan 40 år. Bloggen är en ynnest och jag missar aldrig att läsa och även kommentarerna läser jag och finner intressanta. Bor i Stockholm centralt. Gift för fjärde gången. Precis som jag blivit spådd så skulle jag ha otur med karlar. Prövade om det skulle funka med en kvinna men nej, inte minsta lilla bisexuella känsla kunde jag frambringa men annars hade det nog passat mig bättre. Jag och Esmaralda läste psykologi ihop en gång men jag gifte mig och hoppade av, tyvärr. Dock går det ingen nöd på mig ekonomiskt och jag kan unna mig det mesta. Känns som om jag känner en del av er som ofta kommenterar och jag tycker så mycket om er alla. Kram.

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du skrev snart kommer jag märka om de är L som är kusinen som jag kommer nära. Innebär det att det inte dröjer länge innan jag kommer få bra kontakt med en av mina kusiner? Kram Zoey 💕

57 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du skrev snart kommer jag märka om de är L som är kusinen som jag kommer nära. Innebär det att det inte dröjer länge innan jag kommer få bra kontakt med en av mina kusiner? Kram Zoey 💕

58 Kila :

skriven

Fick ett jobb erbjudande som jag tackade nej till pga dålig lön, alltså i min mening slavarbete. Jobba lika mycket men mindre än CSN ”lön”.

Jag undrar dock om dom hade gett mig en tjänst trots att jag tackade nej, om jag ringer igen? Eller ska jag satsa på annat?




Kram

59 Solstjärnan:

skriven

Jag är en kvinna i mina bästa år 😊..50+..
Är separerad sen 4 år o har 2 härliga ungdomar 😊
En av dom har flyttat ut nu i sommar.
Känner mig mer än redo att få möta min kommande man men än har våra vägar inte korsats,tyvärr.
Roligt att få läsa om vem som är i bloggfamiljen😊
Tack även för dina fina presentation Es😊

Ha det så bra!
Kram Solstjärnan ☀️

60 Drutten :

skriven

Hej alla!

Jag är en 56-årig kvinna från Västerbotten. Förlovad och särbo sedan några år. Har inga egna barn men två bonusbarn. Jobbar som medicinsk sekreterare vilket varit mitt yrke sedan jag var 19 år.

Bor i största staden i länet i en mysig lägenhet och bor också hos min stora kärlek på landet i en västerbottensgård.

Har tidigare varit sambo i kort och långt förhållande.
Fann denna fina blogg en tid efter separation 2010.

Jag gillar katter, att resa,sjunga i kör bl a. Nu är det som gäller 😎🌞semester

Kram Drutten

61 Hedwig:

skriven

Hej!

Jag heter Hedwig och bor i en hyresrätt i en stad i norra Nederländerna, tillsammans med min lilla hund Sven. Esmaralda hittade jag för 9 år sedan när jag bodde i Sverige under ett år. Tyvärr fick jag flytta tillbaka till Nederländerna på grund av hälsoproblem och en juridisk process i familjen. Jag hoppas att jag kan flytta tillbaka till Sverige någon gång för jag har alltid velat flytta till norra Europa för att jag gillar människorna där och naturen. Jag jobbar på en skola som lärare i holländska som andraspråk, gör det dock volontärt på grund av nedsatt arbetsförmåga. Jag läser bloggen minst flera gånger i veckan och har även träffat en bra vän på bloggen: Therese C som jag (förhoppningsvis) ska hälsa på om några veckor. Väl mött på bloggen!

62 Solstjärnan:

skriven

Till Agnes
Och alla i bloggfamiljen 😊😊

Agnes,du är bra som du är😊
Du ska dyka upp med dina åsikter( som är relevanta) precis när du vill😊

Till Alla:😊

Alla här på bloggen är personligheter,tänk så bra!😊 Det gör denna blogg familj till den bästa,för alla ska vara sig själv! Här ventilerar vi såväl nutid,gången tid och framtida önskemål och drömmar😊.Här stöttar vi varandra och ger varandra råd.
Ibland är vi glada, ibland ledsna,sorgsna o tom förbannade ..tänk så bra😊Allt är välkommet,eller hur Es😊
Och naturligtvis är Es en mycket mycket viktig person i familjen.Är så tacksam att du ger dig tid att ha denna härliga blogg😊
Du förgyller så mångas liv med det du gör ( blogg,seanser)

Kram Solstjärnan ☀️



63 F:

skriven

Godmorgon esmeralda

Vilken tung dag det blev igår blev så ledsen och sårad 😢 ser du hur det kommer att bli?

64 Stjärnöga :

skriven

Hej😊 jag har följt här emellanåt sen 2011 ungefär. Du E har alltid bra ord att ge en och min seans som jag fick för ett tag sedan håller nu på att visa sig hända som du sa. Jag har träffat kärleken 💕 Äntligen känns det som det ska göra och människan är helt fantastisk.

Det jag funderar på är om det kommer lösa sig för oss i den intima samvaron? Vad kan jag göra för att underlätta för honom när det låser sig å han börjar fundera? 😋

65 En vädur:

skriven

Jisses sådant mysigt hus du äger Es!!
Riktig liten idyll 😄

Fråga!
Finns chansen om jag söker detta?
Kändes som något som skulle kunna bli himla bra.

Kram 🤗

Ps: ung kvinna, arbetandes, evig singel, bakar och broderar och går ut för glas med vänner! Läst bloggen i flera år och den ger så mycket energi och glädje!!

66 Lotta S:

skriven

Med sedan 2011, plötsligt 52 år(!), högutbildad och nyfiken på framtiden, men ändå ofta trött, rädd och fortfarande aningen för neurotisk... Gift, ett barn, inga husdjur för tillfället. Drömmer i perioder om att författa skönlitterärt. Reste mycket förr, både i jobbet och med familjen. Följer fanatiskt galenskaperna i USA sedan tfg.

67 Skorpan:

skriven

Himla kul att läsa om alla här på bloggen o imponerad är jag av att det också finns flera karlar här ;). Nyfiken på er karlar som är singlar, har ni inga som helst behov av att träffa "den rätta", som flera av oss kvinnfolk gör? Ni tycks nöjda som singlar :).

Vad hände i stan idag, verka som om det plötsligt fanns en massa intressanta karlar ute idag Es? Det började med den unga grabben på försäkringsbolaget, med bruna fina lgon, suck, o sen.en karl på en truck inne i affären... Har jag lyckats bli fri karln o lyckats lyfta upp mig själv o lyser lite? Skulle minsann sitta fint efter allt detta otroliga skådespel ;).
Kram Skorpan

68 Anki:

skriven

Goéftermidda Es !
Så roligt att läsa om bloggfamiljen <3
Inte minst dig Es Tack för att du är du och jag hoppas du fortsätter länge än trots pensionsålder <3 Har tappat räkningen på hur länge jag följt dig och ditt bloggande Es...men nog är det bra bit över 10 år...minns min första seans som jag fick via brev ! Det var långt innan bloggandet Jag skickade kontanter i brev och fick seansen i brev tillbaka !Läser din blogg varje dag . Ett bra sätt att starta dagen på <3

Jag är 61 år och har 2 pojkar . Deras far dog för 7 år sedan här i hemmet...
Jag är ju tokig i djur ( har nog ingen missat .)värnar om natur rovdjuren och de svaga i samhället både barn kvinnor och hemlösa . Önskar jag hade en kropp som tillät mer handfasta agerande men jag gör så gott jag kan i min stuga beläget utanför storstan i ett fd sommarstugeområde. Har 2 hundar 2 katter och alla vilda bonus djur . Odlar blomster för bin humlor och fjärilar Låter tomten vara ostädad för den biologiska mångfalden Borrar hål i olika storlekar för våra bostadssökande bin bla osv osv. Numer bor jag ensam efter sonens flytt .
Ibland saknas ett bollplank i egen ålder och middagssällskap..
Men jag trivs som det är nu !!!

Ha en härlig start på veckan !!!

Kram Anki med flock

69 K :

skriven

Jag klicka riktigt bra med en kille från INGENSTANS, helt oförväntat och jag tror faktiskt han känner samma. Säger han Ja om jag frågar om en träff?


Kram!

70 CA :

skriven

Hej
Jag är 58 år bor i en medelstor stad vid Vänern
Jag har 2 vuxna barn, en svärdotter och 2 bar barn. Har flyttat ofta och känner mig oftast hemma över allt.
Är högutbildad men arbetar inte inom mitt utbildningsområde. Men det fungerar utmärkt iallafall.
Bor själv i lägenhet och har sommarstuga i annat land.
Kram och välkomna ni som är nya.

71 Rödlysande röv:

skriven

Hej goa Es!
Nu är det semester!
Inleddes med att bränna röven.. 😂

Passar på med fråga:
Kan det komma ett svar från kvinnan på c?
Hoppas det pirrar lite där med..

Nu blir det vin - och After Sun kräm !!

Kram!

72 Dejsan:

skriven

Jag har läst här nåt år. Är nyss fyllda 70 och det var som att kliva över en tröskel för mig.
För några månader sen fick jag diagnosen Sjögrens syndrom. Har fibromyalgi sen många år, artros, tinnitus, hjärtproblematik sen många år. Två hjärtinfarkter+ett hjärtstopp. För ett tag sen fick jag diagnosen bröstcancer. Är opererad, en tårtbit och en körtel. Väntar på strålning. Dom fick bort cancern, men det ger ändå ångest. Har drabbats av deppression eller nåt liknande. Jag orkar ingenting, har inte lust med nånting, men det kan vara medicin jag får för sjögrens också, den ger konstiga biverkningar. Jag läste Esmeraldas text om Resan, och det är väl en resa jag gör. Vid varje stopp jag får börjar en ny resa. Jag försöker bara hitta det där avstampet. Jag har gjort det några gånger förut. Hittat styrkan att kämpa vidare, men jag tror inte jag varit så djupt nere som nu och varit medveten om det. Jag är så himla glad att jag har min man, som jag gifte mig med för 20 år sen. Han är min styrka. För honom får jag vara svag. Han är min bästa bästa vän.

73 Makaon:

skriven

Är snart 65 år och kommer att fortsätta jobba ett tag till. Bor med man och har vuxna barn och ett gäng barnbarn. För ett antal år sen blev jag arbetslös och trodde inte att man skulle få något jobb, men hittade Es blogg och frågade om jobb. Hon sa hela tiden att det kommer att ordna sig och visst blev det så. Har ett jobb som jag trivs med och tänker därför fortsätta ett tag till. Bor på landet och trivs med det.
Ha det så bra allihopa.

74 Louise:

skriven

Kul med presentation.
har följt denna blogg sedan 2009 när Ez hade den på Passagen.
Bor i Malmö i ett väldigt spännande område.
Har 3 kidz 18 år(på söndag) 16 år i december och 11 år i november.
Jag är 42 år gammal. Gift tyvärr sedan 4 år i augusti och varit tillsammans i 21 år tyvärr.
Har två systrar varpå en är här inne. Och jag vill säga till henne att hon är grym som både jobbar och pluggar samtidigt. Och att hon är så grym som kämpar varje dag. jag älskar båda mina systrar men ibland blir mellansyrran höjd till höjderna och så känner jag också. Jag känner mig utanför på grund av att jag har det som jag har det.
Vi har två katter som heter Simba (1 årig elegant diva) och Busen (som är hittekatt. Han fastnade i körsbärsträdet på vår koloni och svärfar ringde och vi tog honom hem. Busen och jag har ett speciellt band.)
Arbetssökande och studerande.
Älskar att sjunga i appar och jag hänger på Starmaker. Sjöng in L´aurora som en hyllning till Eros Ramazzotti igår och fick beröm för min röst🎵.
Gillar och lyssna på poddar och tackar min syster för rekommendationen av Spöktimmen och så lyssnar jag på Creepypodden.
Älskar Julie and the phantoms, Emmerdale, Lyxfällan för att nämna något.
Älskar italiensk musik.

Kommer mitt nya CV och personliga brev se till att jag får ett jobb?
Min svärfar ville han mitt CV då han jobbar som vaktis på en privat förskola. Kan det bli något där om jag lämnar det till honom och han skickar vidare?

Ha nu en jättefin måndags kväll och tacksam för svar. Kramar

75 Lilla blå:

skriven

29 år, singel och har flyttat/rest runt en hel del. Nu rotat mig i barndomsstaden! Hunnit vara sjukskriven och fått nya perspektiv av livet. Jobbar inom socialt arbete.

Följer bloggen från och till och känner stor trygghet detta blogggäng och kära Ez.

Ez! 😜🚨🚑
Fick så mysig och bra känsla av en kvinna som nu åkt på semester och vi har haft uppehåll i konversationen. Tror du hon hör av sig?

Kram från LB ❤️

76 Lilla blå:

skriven

29 år, singel och har flyttat/rest runt en hel del. Nu rotat mig i barndomsstaden! Hunnit vara sjukskriven och fått nya perspektiv av livet. Jobbar inom socialt arbete.

Följer bloggen från och till och känner stor trygghet detta blogggäng och kära Ez.

Ez! 😜🚨🚑
Fick så mysig och bra känsla av en kvinna som nu åkt på semester och vi har haft uppehåll i konversationen. Tror du hon hör av sig?

Kram från LB ❤️

77 Frida:

skriven

Hej.
Jag är snart 44 har två barn varannan vecka. Skilsmässa var min största skräck och prövning men i efterhand den händelse som fått mig att växa nästan mest i livet. Jag har bra relation med mitt ex vilket känns skönt önskar honom all lycka.
Jag jobbat inom omsorgen trivs med det samtidigt som jag känner en längtan till att utvecklas mer vilket jag tror och hoppas kommer att ske i det närmsta. Jag tar mig genom livets resa mha mycket humor är lite lik ez och gör ofta tabbar som man måste skratta åt. Bloggen har jag följt i flera år och den ger mig energi.
Ha det fint.
Kramar 💛💜💛

78 Frida:

skriven

Hej.
Jag är snart 44 har två barn varannan vecka. Skilsmässa var min största skräck och prövning men i efterhand den händelse som fått mig att växa nästan mest i livet. Jag har bra relation med mitt ex vilket känns skönt önskar honom all lycka.
Jag jobbat inom omsorgen trivs med det samtidigt som jag känner en längtan till att utvecklas mer vilket jag tror och hoppas kommer att ske i det närmsta. Jag tar mig genom livets resa mha mycket humor är lite lik ez och gör ofta tabbar som man måste skratta åt. Bloggen har jag följt i flera år och den ger mig energi.
Ha det fint.
Kramar 💛💜💛

79 Orolig :

skriven

Är orolig. Finns det en risk att jag kan blivit gravid? Nya p-piller och ingen mens än. 2a kartan utan.

80 ML:

skriven

BRR vad jag har frysit idag på jobbet då ACn var påslagen för 30 grader och det är 20 ute. Tinar upp nu på hemvägen. Tanken slog mig: Har min kärlek hår på huvudet eller den "rakade" stilen?

Kul att läsa om alla!
Kram

81 kattflickan:

skriven

Hittade bloggen för massa år sen. Minns inte, men kanske 2009-2010? Är inte här inne så ofta tyvärr men tittar in då och då. Skriver inte alltid något. Är 59 år och singel sedan några år, börjar bli många nu. Tjatar på Es hela tiden känns det som, och frågar när "HAN" kommer att dyka upp i min väg. Har två döttrar som är vuxna och inte bor hemma längre.
Oftast tycker jag det är rätt så skönt att vara själv, men den här sommaren känner jag mig faktiskt lite ensam. Vet inte varför det blir så nu - kanske för att alla plötsligt är ute och gör saker tillsammans nu när smittspridningen gått ner. Jag sitter bara hemma känns det som. Känner mer och mer att det är dags att träffa någon. Så. Varför frångå min vanliga fråga här - ES! När kommer han? (Haha jag vet - du kan inte se när. Men han kommer? Pussokram till er alla!

82 Julius:

skriven

Kommenterar inte men läser. Är 45 år och polis. Singel med två barn i skolåldern. Fattade tycke för bloggen efter att jag fått personlig spådom. Önskar en trevlig fortsatt sommar

83 Sol:

skriven

En glad och go tjej från Dalarna. 28 år och utbildar mig inom bioteknik. Jag bor i ett torp i skogen och lever mitt liv ensam med mina får och vallhunden Sirpa och jag trivs bra med mitt liv. Ska åka till Jordanien i vinter och hälsa på vänner som bor och arbetar där och det ser jag fram emot. Har fått fem personliga spådomar av Ez och dessa har hjälpt mig att fatta mina bra beslut och det är jag tacksam för. Kram från mig.

84 Kila :

skriven

Jag klicka riktigt bra med en kille helt oförväntat och jag tror faktiskt han känner samma. Säger han Ja om jag frågar om en träff?


Kram!

85 Orolig :

skriven

Är orolig. Finns det en risk att jag kan blivit gravid? Nya p-piller och ingen mens än. 2a kartan utan.

86 ML:

skriven

Sorry Es! Stod inte att du inte svarade på frågor idag så visste inte! Kram

Svar: Det var ingenting jag hade beslutat... men det kändes rätt att låta alla ni andra få ta plats istället :) Kram
Esmaralda

87 Kila :

skriven

Känns de som killen jag ”hamnade med” i helgen säger Ja till att ses igen? Kram

88 Mercan :

skriven

Jag mins inte när jag började vara med i blogg familjen minss att jag hittade blogg familjen Esmaralda när jag var mycket rädd och behövde hjälp, det var för flera år sedan. Esmaralda finns alltid för oss med sin stöd och med sitt stort hjärta, tack Esmaralda 🙂 jag är i 40 år gammal och bor i Stockholm bor hos min syster. Jag blev svårt sjuk psykos för flera år sedan och min syster och bror fanns alltid vid min sida när jag var inlagt i sjukhuset 😔 jag älskar mina syskon och föräldrar och djur ♥️vi förlorade vår lilla sister när hon var 18 år och vår hund 😔 här i blogg familjen ni alla är så fina mäniskor 🤗♥️♥️♥️🙂

89 MalinS :

skriven

42 år, bor i huvudstaden med min man och husdjur. Ursprungligen från Mellanöstern. Jobbar i socialtjänsten. Insjuknade i cancer för ett par år sedan. Har långvarig smärtproblematik och hoppas bli frisk. Drömmer om att bli mamma snart. Följt och läser bloggen varje morgon så fort jag vaknar sedan ca 11 år tillbaka. Kommenterar inte så ofta. Beställt flertal seanser och healing från Ezmaralda under åren.

Intressen innan jag insjuknade: umgås med vänner, läsa, film, vandra, resor, bjuda vänner på middagar och cocktails hemma.


Kram

90 MalinS :

skriven

42 år, bor i huvudstaden med min man och husdjur. Ursprungligen från Mellanöstern. Jobbar i socialtjänsten. Insjuknade i cancer för ett par år sedan. Har långvarig smärtproblematik och hoppas bli frisk. Drömmer om att bli mamma snart. Följt och läser bloggen varje morgon så fort jag vaknar sedan ca 11 år tillbaka. Kommenterar inte så ofta. Beställt flertal seanser och healing från Ezmaralda under åren.

Intressen innan jag insjuknade: umgås med vänner, läsa, film, vandra, resor, bjuda vänner på middagar och cocktails hemma.


Kram

91 ThereseC :

skriven

Hej Bloggfamiljen!
Jag heter Therese och är 43 år i år. Jag vet inte riktigt hur länge jag har följt bloggen egentligen, men det känns som om jag varit med i typ 10 år. Kan det stämma?
Det var en kompis till mig som tyckte att vi skulle spå oss och hon tipsade om Esmaralda. Sen dess har jag hängt kvar här och jag har också lärt känna Hedwig ifrån Bloggfamiljen. Vi umgicks mycket när jag var i Nederländerna och pluggade nederländska.
Jag tycker mycket om djur och kaniner är favoritdjuret.
Jag bor i Härryda, nära Landvetter flygplats utanför Göteborg i ett hus som är en föredetta sommarstuga. Här bor jag själv med fyra kaniner. En granne lite längre bort på vägen har en gård med hästar och där hänger jag en del och hjälper till med pållarna. Jag tycker om att lära mig saker och älskar när jag hittar något helt nytt att prova på. Just nu håller jag på och lär mig Aikido. Det började jag med nu under våren och jag tycker att det är väldigt roligt.
Jag har inga egna barn men har en hel drös med brorsbarn som jag kan snylta på när jag vill och jag känner mig nöjd så.

Kram ThereseC

92 ThereseC :

skriven

Hej Bloggfamiljen!
Jag heter Therese och är 43 år i år. Jag vet inte riktigt hur länge jag har följt bloggen egentligen, men det känns som om jag varit med i typ 10 år. Kan det stämma?
Det var en kompis till mig som tyckte att vi skulle spå oss och hon tipsade om Esmaralda. Sen dess har jag hängt kvar här och jag har också lärt känna Hedwig ifrån Bloggfamiljen. Vi umgicks mycket när jag var i Nederländerna och pluggade nederländska.
Jag tycker mycket om djur och kaniner är favoritdjuret.
Jag bor i Härryda, nära Landvetter flygplats utanför Göteborg i ett hus som är en föredetta sommarstuga. Här bor jag själv med fyra kaniner. En granne lite längre bort på vägen har en gård med hästar och där hänger jag en del och hjälper till med pållarna. Jag tycker om att lära mig saker och älskar när jag hittar något helt nytt att prova på. Just nu håller jag på och lär mig Aikido. Det började jag med nu under våren och jag tycker att det är väldigt roligt.
Jag har inga egna barn men har en hel drös med brorsbarn som jag kan snylta på när jag vill och jag känner mig nöjd så.

Kram ThereseC

93 Susan:

skriven

55 pluss, singel (enastående), boende i nv Skåne i ett rött litet hus som jag jag renoverat under många år (lite i taget). Jobbar heltid med adm.uppgifter men pysslar o målar på fritiden. Drömmer om prinsen på den vita springaren….. eller bara en hederlig go karl som vill bli gammal med mig🥰
Hittade hit av en slump för ca 10 år sedan, några seanser har det blivit och det blir nog fler… har en del kvar att få svar på…. Det där med kärleken t.ex…😉

Kramiz

94 Browallia:

skriven

Jag fyllde 50 år i början av året, firade med nära och kära via FaceTime.
Jag fick boken ”Esmaraldas seanser” i julklapp av min (vuxna) son julen 2011 och på det viset kom allas vår älskade Esmaralda in i mitt liv. Jag har beställt många seanser, tidigare liv seanser, talismaner och healing sen dess och allt har hjälpt mig på olika sätt. Bloggen har jag läst dagligen i ca 10 år och är en av de som skriver kommentarer nästan dagligen. Jag är sjukskriven på heltid sen 2017 då jag drabbades av Utmattningssyndrom och social ångest. Esmaralda siade om att en katt skulle få en stor betydelse i min rehabilitering, jag tyckte att det lät märkligt eftersom jag varken hade en katt eller planer på att skaffa någon. Hon fick så klart rätt som hon så ofta får, ett drygt halvår senare flyttade en mycket speciell kattkille hem till mig. Han påminner mig varje dag om att man kan vara på botten men en dag vänder det och livet blir toppen. / Browallia.

95 ullie:

skriven

Hej hej
ullie är 52 gift och har tre barn tvåtjejer en kille
sen har vi fyra katter
är väldigt intresserad utav det andliga om man säger och gillar hennes berättelser
men ja har nog ingen peijl hur länge jag kikat in här .
älskar blogga , instagram och underbar inredning
långtids sjukskriven och just nu i olika utredingar och det är så hemskt utav att inget veta hur allt blir . framför allt om ekonomi

Ta hand om dej Es och ni andra kram

96 Månskenet:

skriven

Hej på er!
Jag är en 60årig tjej, född i Sverige men bor i ett grannland sedan barnaåren. Singel sedan länge efter en del struliga killar, inga barn. Katter, hund, hus och bil, och ett lågavlönat jobb. Inte så illa ändå. Barn- och ungdomsåren var jobbiga, hemma var det sisådär med en jobbig pappa, skolan var skit, mobbning o.s.v. Studerade flera år, jobbade, skolat om mej, har haft jobb s.g.s hela tiden. Hittade Esmaralda och bloggen för 10-11 år sen. Fick första seansen för 10 år sedan, det var det bästa som hänt mej just då på länge, jag var rätt nere just då. Och jag blev så lugn inom mej efteråt. En regression fick jag senare, det var också stort! Många pusselbitar ramlade på plats! Pysslar och läser och stickar lite, kollar till min gamla mamma varje dag, hon klarar sej ännu hemma. Det är jag på ett ungefär. Kram till alla!

97 Skorpan:

skriven

Hakar på ML jag också, hade inte ställt nån fråga Es om du hade sagt att du inte svarar på frågor i detta blogginlägg :).
Kram Skorpan

98 Maja:

skriven

Hej på er alla,
Jag heter Maria, 55år, singel, har två barn på 23 och 24år, 3 katter, född i Stockholm, mamma finsk, pappa svensk, uppvuxen på landet i Västmanland, byggt 2 hus med barnens pappa men hyr nu ett radhus på landet utanför Västerås, har stuga i Kalmar Län, jobbar som drifttekniker med värme och ventilation även som fastighetstekniker, älskar inredning, trädgårdsanläggning, renovera stugan, älskar sjö och havet, skog o landet, men även gamla mysiga stadsdelar, gillar att resa och upptäcka nya platser, gå på caféer och restauranger speciellt sommartid, är mycket aktiv, läst bloggen ca 1år

99 Mind:

skriven

Mikael, Född 78 och är alltså 43.

Har följt bloggen några år sen jag fick en seans av Esmaralda.

Har många olika intressen, datorer, vetenskap, musik och så vidare. Försöker lära mig spela fiol, programmerar mycket och jobbar även som programmerare. Bygger elektronik hemma nu och då, intresserad av att testa nya saker med matlagning. Åker gärna runt med min fru på diverse upptåg, oftast ut i naturen.

Det stora i mitt liv just nu är barn som är beräknat den 20 Aug så det är nära :). Blir även jobb-byte och flytt samtidigt så det ska bli intressant att se hur det går att sy ihop.

Stor djurvän och barnvän. Politiskt är jag all over the place, passar inte in i något fack riktigt även om en del försöker. Gillar inte ismer(vare sig höger eller vänster) eller religioner generellt. Ska man placera mig nånstans så skulle det väl vara på den frihetliga sidan, är mycket mycket starkt för yttrandefrihet och emot censur i alla former. Är emot grupptänk och tycker vi har för mycket av det i Sverige, tycker fler borde våga stå för sin åsikt utan att oroa sig för andras åsikter. Är dock lite spirituell eller vad man ska säga, har haft en hel del synska och andliga upplevelser i mitt liv.

Folk skulle nog beskriva mig som snäll och intellektuell tror jag.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: