Revan mellan dimensionerna....

Något som vi inte brukar se och som kanske kan vara en aning skrämmande, händer då och då. För somliga kanske det aldrig händer och för andra sker det flera gånger i livet.

Vi ser  något som är helt på fel plats… eller något som vi aldrig tidigare sett och som inte borde finnas.

 

I tonåren var min kompis helt övertygad om att hon fått en psykos sedan hon sett något som liknade konfetti och som for omkring  på egen hand,  på ett medvetet  sätt och  bildade egna mönster.  

När konfettin fick syn på henne så bildade den snabbt en mänsklig skepnad framför henne och det var då hon rusade in och låste in sig i badrummet och insåg att hon blivit totalt bindgalen.

Men det hade  hon inte och det hände aldrig igen.

En annan var på väg till jobb på cykel och plötsligt  lunkade ett stort förhistoriskt djur bredvid henne på vägen under några sekunder innan det gick upp i rök.

En tidig morgon på scoutläger var en av ledarna i färd med att preppa inför dagens övningar. Han skulle passa på att få lite gjort innan ungarna vaknade.

Han hann bara ut ur sitt tält och där utanför satt en stor klan på säkert femtio aliens  med korslagda  gröna ben och viftande antenner.  Innan han hann reagera riktigt så var de försvunna.

 

 

Vad man råkat ut för här var helt enkelt en reva i dimensionerna.

Det finns många dimensioner runt oss… när vi dör i jordelivet och kommer  till Alltet så är detta bara EN annan dimension… det finns väldigt många fler.

Under särskilda omständigheter kan det uppstå en blotta i den vägg som skiljer dimensionerna från varann och därför ser vi plötsligt något som vi inte borde kunna se !

Den märkliga synen varar bara ett ögonblick och brukar aldrig komma tillbaka.

Såklart blir man förvirrad och rädd och tror att man håller på att bli spritt språngande galen.

Så småningom inser man att inga nya märkliga ting händer och de flesta berättar aldrig om sin udda upplevelse.

 

 

I dag är jag fortfarande på Ullared – jag och Nettan har ju övernattat. Inte heller idag kan jag besvara era frågor – men i morgon är allt som vanligt igen

 

Kram  & kärlek 💖

1 Lilla jag :

skriven

God morgon Es,

Kan du se om vi får besked innan helgen om antagningen?
Vad ser du om vår befintliga boendesituation?kommer vi hitta en sjötomt och bygga ett litet hus?

Kram!

2 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så härligt att se att du faktiskt
har semester !!!
Kram Anki med flock

3 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon..
Livet på landet är annurlunda.
Här händer det..
En häst avlivades av veterinär i onsdags

Den fick ligga kvar på gården i värmen till måndag. Det luktade kadaver på hela gården. 🙃😱 Man kunde inte ha dörren öppen.. Stanken letade sig in..

Sedan kom lastbilen och han kunde inte köra fram bilen till hästen för då repade han taket på bilen..
Så jag fick ta min bil och dra hästliket till hans lastbil.
Härregud..
Sedan lyfte han hästen med kran..
Vilken syn..
Så makabert.
Detta hände för att familjen som hade hästen hade inte vett eller råd att gå till veterinär och medicin hade de inte heller råd med.. Jag förstår men om hästen är så sjuk att den får boxkarantän borde man fundera på att låta hästen vila.. Medan den kan gå till en plats som är bättre en utanför stallet.. Så att den kan forslas bort och få en värdygt avslut.

Ledsen i hjärtat för hästen skull.

Olika dimensioner är självklart för mig.
Varför skulle det vara en. Kan flytta mig till olika platser. Det är så fantastiskt.
Undrar vem som går på övervåningen i bland..
Hör ljud steg.. Trodde det var katten men hon låg bredvid mig.. Snopen blev jag..
Nu till sysslorna.. Håller på att lägga klickergolv så nu ska jag fortsätta..

Kram till alla på bloggen hoppas att ni får en fin dag..

Lycka till med fortsatt shopping.. ❤️🙏🤗


4 Khaleesi:

skriven

Jag har vaknat av saker som flyger i sovrummet flera gånger och tänkt att nu drömmer jag nog, men jag vet ju att jag är vaken och jag minns det alltid. Det är som små fåglar eller något annat litet som flyger omkring, ofta upp mot fönsterna. Kanske inte en annan dimension jag ser men något som jag verkligen funderat på vad det kan vara iaf! 😊

5 Solstrålen Hanna:

skriven

Hej Es,
Jag förväntar mig inte att du ska svara på den här frågan, utan jag känner just nu bara att jag behöver skriva av mig för att lätta bröstet. Tänkte kanske skriva imorgon också❤️

Men för bara någon vecka sedan så skulle jag somna, men hamnade i ett märkligt mellan läge, för jag kände mig vaken. I den här "drömmen" blev jag våldtagen och jag minns att jag var så arg och upprepade att jag skulle förhäxad dessa män. Jag vaknade ur det och tyckte det var obehagligt, men tänkte inte mer på det. Dagen efter blev en ung tjej grovt våldtagen av tre män nära där jag bor.

Jag vet att de säkert är ett sammanträffande men jag känner en stor skuld och en enorm ilska och sorg. Jag känner inte flickan men jag vet att hon mår enormt dåligt. Jag tycker det låter löjligt när jag skriver det, men jag vill på något vis skicka någon läkning till henne och hjälp spirituelt. Dessa män önskar jag att jag kunde förhäxad, för jag är så arg. Men jag vet att det alltid kommer tillbaks.

Jag ville bara få ut det ur mig, haha. Det känns bättre att ha skrivit ut det faktiskt.

Men jag hoppas du får en bra dag på Ullared och att du hittar mycket roligheter!

Kram

6 ida:

skriven

Hej Ezmaralda.
Jag undrar om jag kommer bli kär i år. Om det isåfall är killen som jag dejtar just nu (setts i 2,5 månader men jag är lite osäker på vad på han och jag känner- samtidigt som det ändå finns någonting där) eller om det finns någon annan som jag kommer att träffa :)

7 mamma:

skriven

mina upplevelser:

när jag var i tidig skolålder fick vi i uppdrag att kika på saker i lupp. jag plockade ett blåbär men när jag tittade på det i luppen var det en groda i min hand. blev väldigt rädd eftersom jag var säker på att jag hade ett blåbär i min hand. försökte berätta för de vuxna runtomkring men ingen förstod.

jag hade en dam som satt i min säng varje kväll innan jag skulle sova. hon strök mig över armen och ryggen. jag låg helt kallsvettig i sängen eftersom hennes smekningar var verkliga. nu i efterhand förstår jag att det bara var av vänlighet.

det var mycket energier i huset där jag växte upp. en gång sätt mamma och jag och såg på tv, då började saker kastas omkull. Vi såg båda att fjäŕkontrollen till tv:n bara kastades upp i luften. jag frågade henne vad som hände. hon så bara till mig att inte berätta för någon om det vi sett.

8 Kicki:

skriven

Undrar vad det är som gör revan. För några år sedan när jag skulle sova och blundade såg jag ansikten som kom och försvann efter varandra. Tänkte inte så mycket på det då men undrar nu. Vad det var. Det visade sig i svartvitt.

9 Sofia:

skriven

Hej Es,

Jag behöver byta yrke, orkar inte med detta längre. Kan du se vad jag ska sadla om till? Helst så konkret som möjligt.
Önskar dig en fin dag på Ullared!

10 en_mormor:):

skriven

Ett STORT GRATTIS till ANKI idag som fyller år!!
HURRA, HURRA, HURRAAAA !! <3

KRAAAM på Er alla :D


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: