SPONTANA SPÅDOMAR...

Spontana spådomar:

 

Du är runt 50 år,  naturligt blond, blå/grå ögon, du är ganska kort i rocken och lite rundnätt. Du kvinna,  bor i en tvåa i ett attraktivt område och du arbetar inom social verksamhet – troligen inom socialtjänsten.  Innan sommaren är slut har du mött din tillkommande och han är av adlig börd.

 

 

Man som bor i en förort till Stockholm. Du är i 40 års åldern, du tränar kampsport och du har varit singel länge. Du funderar på att köpa en bil av dyrare modell som du fått ett bra pris på – men låt en kunnig person titta på bilen först. Det ser ut att finnas ett större fel som kommer kosta mycket att åtgärda

 💖

Du är kvinna i 60 års åldern och du har ett dubbelnamn. Du är bosatt i norra Sverige. Du har fått en diagnos som kan vara ganska allvarlig men vad som kommer till mig är att du ingenting har att oroa dig för. Du blir helt frisk.

 

Tjej runt de 20 som fortfarande bor hemma. Nu har hund och katt i familjen. Du har yngre syskon.  Dina bästa väninnor har pojkvänner och seriösa relationer och det längtar du också efter.

Fixera dig inte vid detta utan  lev ditt liv fullt ut på egen hand- för de kan dröja innan din framtida partner dyker upp. Han kommer men inte under de närmaste 3-4 åren och det är helt i sin ordning

 💖

 

Stefan som är  mellan 65-70 års och som  dejtar en yngre kvinna – du har själv börjat fundera över om det är seriöst.. och det är det INTE.  Du vinner på att avsluta relationen och gå vidare och så småningom satsa på  någon annan.

 

 

I en stad i Mellansverige finns ett  ljusgrått hyreshus med balkonger av trä. En av balkongerna har massor av växter, lyktor och en grå katt i cement med blå ögon. Du som bor här ska se upp sista två dagarna i  augusti eftersom det kan börja brinna.

Var extra vaksam dessa två dagar och ingenting händer.

 💖

Du är i 40 års åldern, du är gift och har två eller tre små barn.

Din man arbetar inom försvaret och är bortrest ibland på arbetets vägnar.  Du har lite vårt för din svärmor men jag ser att hon tycker mycket om dig. Ett tips är att du bjuder hem henne på fika när mannen är bortrest så det bara är ni två.. och detta kommer gynna dig positivt på  flera sätt

 

 

Jag ser ett par, man och hustru. Ni är i 50-60 års åldern. Ni bor i en stor lägenhet centralt i en mindre stad  och har en önskan om att bo i  hus på landet- Och det kommer ni att göra – fortare än ni kanske tror. Jag ser er i ett vitrappat  torp på landet med stor trädgård och blomsterprakt

 💖

Jag ser tjejen i 40 årsåldern som arbetar med människor och möter nytt folk varje dag. En stress i jobbet men samtidigt väldigt professionell och positiv i sina möte med människor.  En av dessa människor du möter i jobbet kommer visa sig  vara din framtida kärlek och make

 

 

Du är man och du har ett x i ditt förnamn.. du är mellan 30-40 år och du  hoppade av dina studier för några månader sedan. Ta din tvekan på allvar och hoppa på igen, det har du allt att vinna på.

 💖

Kvinna runt de 70 som känner sig lite ensam och exkluderad från släkten. Skit i släkten, kort och gott… och bejaka de människor som finns runt dig och som verkligen gillar din härliga personlighet. Knyt nya band – och ensamheten kommer inte alls att kännas så ting.

Linda som är frånskild och singel, runt 50 år och som har vuxna barn.  Du ska leva din dröm om arbetet utomlands. Du ångrar att du tackade nej till ett jobb men ring dem.. det känns som om de har något liknande att erbjuda dig.

 💖

Gunilla tror jag du heter och du är runt 65 år. Du är av med ett kärt smycke och du ska söka i en gammal handväska som du hängt undan i klädkammaren sedan flera år tillbaka. Där hittar du smycket

 

Tjej under 20, du  bor hemma hos föräldrarna och du har nyss köpt en valp. Gå gärna en valpkurs – och ta ut din valp i sociala situationer. Det tenderar annars att bli ni två mot världen och är inte riktigt sunt för valpens utveckling.

 💖

En  svart katt som är på rakt efter en ny familj.

Hon kommer dyka upp i någons närhet ganska snart – hon är underviktig, trött och väldigt hungrig och ensam.  Den som tar sig an henne kommer få en alldeles underbar vän.

 

 

 

 

En varning till dig som är i 30 års åldern och har lång blont hår och stora solglasögon. Du klär dig nästan uteslutande i vitt eller svart, från topp till tå. Den 23 augusti har du planerat att  åka på någon form av festival. Under hemresan ska du INTE, ABSOUT INTE, åka med någon som du inte känner. Det kan sluta illa. Tänk dig noga för

 💖

 

Ja, det var vad spontanisar som kom till mig denna gång

 

Kram & kärlek

1 Sessan:

skriven

Husspekulanten ställde in...
Trivs våra fd hyresgäster på sitt nya ställe?
Flyttar de tillbaka?

2 Flygkrasch :

skriven

En hänt en jättesorglig olycka och jag undrar om han jag tänker på varit med i den? Vi träffades för massa år sedan 1 gång men han har funnits i mina tankar åren om och vi har levt flera liv ihop där vi var stora kärleken.



Kram

3 Ghostwriter :

skriven

Vad hade min ängel velat säga till mig om min Soulmate?

Jag blir mellangammal idag. Ska göra det bästa av dagen

Kram och ha en fin dag!

Svar: Ja, gör det bästa av varje dag och se nya möjligheter i varje dag... gör tydliga val och lyssna till dig själv.. du vet ju egentligen hur du ska välja, kram :)
Esmaralda

4 KE :

skriven

Tog tjejen sanningen på allvar och konfronterade sambon?



Hoppa de va hon som läste iallafall. Hemskt. Men nu har jag gjort mitt


Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser något om mig inför hösten?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag mötas båda könet i olika tider av kärlek?

Ha det bra?

7 Orolig:

skriven

Hej!

Kvinnan i 60 årsåldern som har fått en diagnos.. blev lite orolig. Har ett dubbelnamn men har inte fått någon diagnos och känner mig inte sjuk. Så behöver jag oroa mig???

Kram

Svar: Nej du behöver inte alls oroa dig, detta gäller bara någon som redan fått diagnos, kram :)
Esmaralda

8 Browallia:

skriven

Igår fick en nära väns katt somna in efter att ha varit krasslig en tid utan att bli bättre. Jag var mycket förtjust i honom så det var ett tungt besked även om det var det allra bästa för honom. Har han det bra där han är nu?

Kram Browallia

Svar: Ja, det var dags för fina katten att få gå över och nu har han det hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

9 Kila :

skriven

Tog min vän droger igår?
Kommer h*n respektera att jag inte vill träffas om h*n tagit det strax innan/samma dag?

Kram

Svar: Respektera eller ej, strunt i det utan sätt ner foten tydligt och rejält, kram :)
Esmaralda

10 Carina ST:

skriven

Alltid spännande med spontanisar och att få läsa om de som känner igen sig. Och jag hoppas verkligen att den sista förstår att det gäller henne och avstår att åka bil med någon okänd.

Här har det varit några tunga veckor runt barnen och deras pappa. Tack för din styrkekram sist Ez, den visade sig behövas. Så sorgsen över det här, hans beteende, och också orolig för barnens mående och livet framåt för dem i detta.

Men på söndag åker vi äntligen till älskade Skåne och jag längtar intensivt! Ska bli så underbart att äntligen få vara där och att träffa mamma. Och hälsa på pappa som bor på boende, har Altzheimers.

Och jag tänker förståss på möjligheten att kanske möta min kärlek på en marknad. Efter sommaren vet jag om den spontanisen gällde mig.

Kram,
Carina ST

Svar: Härligt att ni åker till Skåne , ni behöver komma iväg lite !! Spännande att se som förra spontanisen gäller dig ! Kram :)
Esmaralda

11 Skrållann :

skriven

Hej!
Åå, jag älskar verkligen dessa spontana spådomar även om de hitintills inte varit avsedda för mig;)
Idag jobbar jag sista dagen innan semester och ledighet på sex veckor och sedan är det nytt jobb som gäller och det ser jag fram emot. Blir dock lite sorgligt att lämna några av deltagarna på jobbet men det känns ändå som jag gör helt rätt och jag tror att nattjobbet jag börjar på i höst kommer passa mig ypperligt. Men först ska det njutas av ledighet och umgänge med familj och vänner och framförallt ska jag fortsätta försöka fostra vår lilla valp vilket kräver mycket jobb och kärlek;)

Kram❤️

12 Lilian:

skriven

Gillar M.N eller V.E mig på ett romantiskt plan?

Kramar,

L

13 Caroline:

skriven

Ser du någonting om mig? Främst gällande barn och boende!

Svar: Sakta men säkert kommer det att gå din väg, kram :)
Esmaralda

14 Terese :

skriven

Hej,
Kommer jag bli gravid inom närmsta åren, 1-2?

15 Skorpan:

skriven

Härliga spontanisar o ingen till mig, så märkligt ;D. Ta åt er gott folk o skriv om de uppfyllda spontanisarna..

ML, den ena spådomen gällde nog dig, väntar alltså snart ett blogginlägg från dig ;)!
Hittade inte heller filmen det var tal om igår, men faktum är att jag npg sett den o glömt ddt mesta av vad det handlade om ;). Jo "den rätta" är säkert sån som släpper allt han har för händerna o kommer o räddar mig emedan denna fling har svårt att priorisera mig. Sant o en mer klok oerson ;) skulle ju sätta stopp på det hela. Denna "relation" ger mig dock något o det är därför jag har ett hlvetes långt gummiband gällande honom. Det var meningen att vi skulle mötas o lära nåt av varann, det tror jag på. Vad, det återstår att se... Du är himla go ML, tack.

Jaha eftersom jag aldrig fastnar på spontanisradarn Es så undrar jag om du ser nåt kring min soulmate, har han nu börjat vandra mot min stig eller vad sysslar han med, anything? Längtar ju så...

Sista dagen före semestern, hurra, inte. Låter ju inte klokt att säga det, men så är det, hjärntvättad för tillfället, vad det verkar ;)...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

16 J:

skriven

Gomorgon☀️
Kommer helgen bli lugn och bra?❤️
Drömde innan jag vaknade att jag hade min son i min famn och han va nyfödd❤️ Betyder drömmen nått?
Kram

17 Alie:

skriven

God morgon ☀️
Alltid glädjande och upplyftande att läsa dessa spådomar.

Kommer vi få gehör av ivo när vi gjort våran anmälan?
Känner sådan maktlöshet vart vi ska vända oss för att få hjälp med att lösa själva problemen, han mår ju fortfarande jätte dåligt och är sjuk..
Kram

18 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Gårdagen var trevlig och jag tycker verkligen om att umgås med mina tjejer. Jag lärde känna den första tjejen 2013 och sen har det byggts på två stycken 2014 och sista 2017. Ja jag är så glad att de är mina vänner. Visst kan man bli lite trött ibland men det är väl så livet är. Suget på barn är så sjukt just nu. Blir nedstämd när jag ser bebisar eller gravida tjejer.

Längtar också oerhört mycket efter hus.

Idag måste jag sätta mig och ta tag i pluggandet så jag blir klar med den lärarlegitimation. Jag fattas ju som sagt 0,5p från att få ut min examen, tänk om högskolan bara hade kunnat säga men gör den delen som hemtenta så du kan skicka in det och få ut legitimationen..

Idag måste jag även åka och kolla nya glasögon.. Mina gick i sönder igår :( inte precis det jag hade velat lägga mina pengar på just nu..

Tråkigt väder idag också så då kan man ju göra tråkiga saker också…

Kram

Svar: Ja, ha fokus på att kör klart med legitimationen !! Här hos mig är vädret ok.. varmt... lite moln men annars fint.. kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Tror du min nya chef kommer kolla upp så vi får nya datorer? Jag kan knappt ens arbeta på min och vara kreativ som jag vill vara. Jag gör material som jag använder på jobbet… På min privata… och den gamla blev ju stulen..

Kram

20 Dunegull:

skriven

Hej E!

Ingen nytt spontant om mig? Hamnar aldrig här-attans!

Kram och trevlig fredag

Svar: Det kan bli din tur framöver, kram :)
Esmaralda

21 Mika:

skriven

Hej E!

Jag undrar om du ser något kring mig och jobbet. Känner mig så osäker nu på jobbet efter mitt fel jag gjorde i våras. Har sånt ångest och längtar inte nu till sommar stressen med att jobba med vikarier. Hur ska jag stärka mig själv?

Sen undrar jag om du ser om jag snart får opereras ? Väntar på remiss men den kommer aldrig… vill inte göra operationen nära inpå bröllopet vilket är om knappt 7 veckor. Ser du något …hoppas typ snart så jag hinner läka innan bröllopet. Kram

Svar: Du får varje dag jobba på att stärka dig själv på arbetet... ALLA kan göra ett fel...döm inte dig själv ! Kram :)
Esmaralda

22 Nenna:

skriven

Hej Es,

Tack för dina spontana spådomar. Det är alltid rolig läsning!

Man kan säga att jag var på en heldagsdejt igår. Jag har en bra känsla. Ser du något kring den mannen?

Kram 🤗

Svar: Än så länge känns det positivt... det kommer ställas på sin spets och bli antingen eller... kram :)
Esmaralda

23 Brittis:

skriven

Hej!
Härligt vilka förmågor du har. Hoppas att de människor du fått spontanisar om hjälps av dem.
Kommer min dotter att ta kontakt med mig igen?
Kram och allt gott <3

24 Kristin:

skriven

Det er så spennende å lese dine spontane spådommer, kjære Esmaralda. Hva du ser!!!! Smykket i vesken - da reiste håret seg!!
I august begynner kommunen å legge ned nye vann-/kloakkrør i gata som vi bor inntil. I vår private vei, vurderer vi å legge nye rør. Dette blir private utgifter. Rørene er fra 1966, så de er ikke bra og vannkvaliteten blir deretter. Dette blir dyrt, så jeg vurderer å begynne å spille Lotto. Men, har vel ikke den store vinnerlykken.
Ønsker en fin dag. Kram!!!

Svar: Nej tyvärr, någon storvinst på väg ser jag ju inte kring dig ... kram :)
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tusen tack för dessa spontanisar <3 Hoppas de når fram till vederbörande. Vore spännande att få läsa gästbloggar framöver...;-)

Sista dagen med yngsta sonen i morgon åker han hem.
Här ska njutas !

Ha en förträfflig Fredag alla i bloggen !

Kram Anki med flock

Svar: Kram :)
Esmaralda

26 Sandra:

skriven

Hej Esmaralda! Tack för dina intressanta spontana spådomar! Min fråga gäller mitt arbete där det kommit en oväntad vändning. Kommer jag att få tillsvidaretjänsten efter 2 års vikariat eller inte?
Kram Sandra

27 Ia:

skriven

Hej
Som vanligt inget som passar in på mig men ändå alltid lika roligt att läsa.

Jag är orolig över mina barn och då speciellt den äldre. Har börjat sitta inne framför datorn mer och mer, går sällan ut, sitter inne i ett mörkt rum och äter. Få vänner kvar. Vet inte vad jag ska göra!
Kommer hon att gå skola, utbilda sig, träffa någon, ta tag i sitt liv?

Kram

Svar: Kräv att ni äter tillsammans, prata med henne om hennes planer och sätt ner foten... ett socialt liv i den åldern är ett måste, kram :)
Esmaralda

28 Jennifer:

skriven

Godmorgon och hej finaste Esmaralda. Längtar så efter min resa men blir mer och mer orolig att jag tvingas avboka den på grund av de snabbt ökande coronafallen.
Vad är risken att jag blir tvungen att göra det? Inte heller kul att resa iväg om situationen är sådan.
Kram,
Jennifer

Svar: Risken finns men som det ser ut just nu verkar resan kunna bli av, kram :)
Esmaralda

29 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Ska jag försöka glömma honom? Känns som vi aldrig kommer få till ett fungerande förhållande. Vad ser du om oss?

Svar: Det känns svårt, du behöver stanna upp och tänka efter kring hur du vill ha det framöver, kram :)
Esmaralda

30 MH:

skriven

Hej!
Vad roligt med spontanisar.

Nått spontant till mej?

Kram

31 Sessan:

skriven

Kommer katten till mig är den välkommen!

Svar: Vad skönt att höra !!! Kram :)
Esmaralda

32 Läroliv:

skriven

Alltid lika spännande att få läsa om alla spontana spådomar.
Lycka till alla som berörs.

Kram

33 Stefan:

skriven

Jag är Stefans syster och det måste gälla min bror. Jag ska ringa honom. Kram

Svar: Ja, ring honom, kram :)
Esmaralda

34 ML:

skriven

"Tjej i 40 års åldern som jobbar med människor och möter nytt folk varje dag ....... " Detta stämde in på mig men kan väl omöjligtvis vara jag :)

Usel natt med 3 tim sömn. Hoppas att det är tillfälligt!

Mot VC snart med min ömma knöl under vänster öra.

Ha en jättefin fredag! Kram

Svar: Det KAN vara du, du får helt enkelt se, kram :)
Esmaralda

35 TACK FÖR SPÅDOMEN:

skriven

Jag heter inte Gunilla utan Gunhild men spådomen om smycket stämmer 100%. Jag har äntligen hittat mitt fina halsband och precis som du sa, att det fanns i en gammal handväska i klädkammaren. Jag fick piggar när jag hittade det . Jag är så tacksam och glad. Önskan om en fortsatt fin sommar. Kram Ez och alla.

Svar: Namnet stämde bara till häften men det var ju din spådom... vad glad jag blir att du hittade smycket, kram :)
Esmaralda

36 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde världssfär med meridian, vad kan det betyda Esmaralda 🤔 ♥️ 🙂

37 Sol:

skriven

Äntligen blev det min tur med spådom. Tack. Trevlig sommar till hela bloggfamiljen

Svar: Kram :)
Esmaralda

38 EPM:

skriven

Hej!
Ser du nåt spontant till mig? Stressad och i ofas just nu, såpass att jag ser mina skyddsänglar...

En patient gick i halva intervjun idag, han i eftermiddag tycks inte komma...
Så om jag får ihop allt nu innan min semester är jag tveksam till.

A schabblar till allt som fan! Jag är så irriterad på honom för minsta lilla. Snälla hjälp mig här i egenskap av terapeut- för jag blir snart tokig

Kram

39 TILL SKORPAN:

skriven

Du tänkte också på mig där gällande spådomen :) Es sa ju att det KAN vara jag så vi får se :)

Förstår din tankegång kring mannen och du ska självklart göra som du vill. Bara jag som tycker att du är värd mer :)

Kramelikram från ML

40 AnnaK:

skriven

Kommer jag må bättre på sikt tro av en separation? Eller är det lika bra fortsätta och låtsas att allt är bra.

Kram 🤗

41 Mercan :

skriven

Esmaralda i Onsdags jag var på väg till hemshöp 😩 men jag hade inga mina pengar 😟 där på benket sitter en kvinna och röker jämt, jag frågade hene om en sigarett, hon sa Nej, jag borde inte göra det 😩jag tror hon jobbar i hm eller lindex. Kommer hon göra problem när jag handlar kläder, när hon ser mig, kommer hon att kalla på security 😩jag vill sluta röka nu 😞

Svar: Nej hon kommer inte att göra några åtgärder, du gjorde ju inget olagligt, kram :)
Esmaralda

42 AnDa:

skriven

Hej Esmeralda <3
Så generöst av dig med spontana spådomar.

Jag tror att för förra gången det var jag "kvinnan i 50år som möter din partner på sommaren och blir giftermål om 2 år.."

En så länge har jag ingen partner eller dejtar 😇 men hoppas jag ser, missar inte Han❣🙏

Es, jag har haft ett samtal med min chef i tisdag... Vad ser du Esmeralda, vill min chef trycka ner mig? Få bort mig? Är hon avundsjuk och varför?

KRAM <3 N

Svar: Jag tror helt enkelt inte att han förstår dig riktigt...hon feltolkar och det är lite olyckligt.. kram :)
Esmaralda

43 PiaS:

skriven

Hej Es,

Å, alltid underbart att läsa spontan spådomar 😃. Och särskilt när de slår in på en gång, tänker på spådomen med smycket.

Igår var jag på lunch med T. Han som frågade och bjöd. Och det var kul och mysigt att ses igen. Vi hade inte setts på drygt en månad. Och då var det han som bröt men båda har haft svårt att helt släppa. Så lite kontakt via sociala medier har det varit. Jag inser att jag tycker om honom även om det finns skillnader mellan oss. Får en känsla av att T också har känslor för mig men något håller honom tillbaka?
Kan det finnas en chans att det är T och jag? Eller är det bättre att jag faktiskt släpper tankarna och känslorna på T?

Kram PiaS

44 Lilian:

skriven

Gillar M.N eller V.E mig på ett romantiskt plan?

Kramar,

L

45 blaebaer:

skriven

Alltid lika intressant och efterlängtat inlägg, även om man själv inte känner sig träffad, <3-tack för att du tar dig tid till att göra dessa "spontanisar"! <3

Vet att jag frågat samma fråga under senaste dagarna utan att få svar men hoppas att idag kanske det sker, om inte så lovar jag att sluta tjata xD
..vad tyckte/tänkte L när vi sågs förra helgen? Jag hoppas hon inte tyckte jag var otrevlig/dryg eftersom jag höll det lilla som blev sagt kort? Hade gärna stannat och surrat mer men läget kändes dumt.. För visst hade hon mer att säga? Såg så ut i alal fall.. Kanske bättre lycka nästa gång vi förhoppningsvis springer på varandra igen..?

Ha en strålande fin helg nu! =)

46 Milli:

skriven

Gratulerar till alla berörda och hoppas att varningarna tas på allvar. Hur gör du när du spår dessa spontana spådomar?

Hujedamig så varmt det är och det bara fortsätter med temperaturer på nästan 30 grader. Varit såhär sedan i Juni. Klimatet spökar.

Blir kommande natt bättre? 🙏

En fin start på helgen önskas och må så gott. Kram kram

47 Helena Ir:

skriven

Spontanisar är roligt att läsa :) hoppas det kommer fram till rätt personer.. både varningar och det som är mer åt det roliga hållet.. någon eller några kanske träffar rätt i kärlek :) Spännande tid alltså för en del :)

Slutkörd efter träning, nu blir det "bara" promenader igen, mitt gym ska ha stängt 2 veckor.. just nu tar jag semester därifrån, orkar inte åka iväg till annat ställe. Så det blir skogen och balansgång på stock och sten..

Går lite in i mig själv just nu, känner att jag behöver det.. rätt sprallig annars, men har behov av att tona ner just nu. Måhända har personer märkt detta..

Ha det så bra :)

Kram

Svar: Skogen är ju ett himla fint gym :) Kram :)
Esmaralda

48 Skorpan:

skriven

Naturvän, tack!
Jo det blir semester här o han har ju inte tid att ses, fullbokad för länge sen o det är jag ju pytt över nog. Blir det inte ändring på hans prioriteringar ja då måste jag ju bara avsluta det hela, tyvärr :(. Har ett sjuhelsikes långt gummiband men det börjar bli gammalt det med o kan brista ;)...
Kram Skorpan

49 Solero :

skriven

Ser du något spontant om mig,gillar att läsa dessa spådomar men önskar jag kunde beställa en seans någon dag.
Kram och trevlig helg

50 Brittis:

skriven

Hej!
Kommer jag att komma in i något socialt umgänge snart?
Kram

Svar: Ja, men du måste vara aktiv själv .. sök dig ut mer, gör en aktivitet, gå en kurs, vad som helst som innebär att du kommer i kontakt med människor och det kommer lösa sig.. kram :)
Esmaralda

51 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Känner stelhet och konstig stämning med M.
Ser du vad det beror på och om det kan lösas?

52 ML:

skriven

OM spådomen är min så bjuder jag på tårta till alla. Och en gästblogg :)

Gick bra på VC. Läkaren sa att knölen är en lymfkörtel som är lite svullen och öm troligtvis orsakat pga tryck mot örat med mina hörlurar. Ska ge med sig om några veckor och hoppas att det stämmer :)

Hemma och vänder med lite tvättstuga innan jag ska till kiropraktorn och sen blir en lugn kväll. Trött som en bäver och hoppas jag får sova bättre i natt för ska jobba i helgen. Och nu kommer jag ju verkligen ha ögonen med mig med spådomen i bakhuvudet :)

Kram från mig!

Svar: Då hoppas vi att spådomen gäller dig :) Tårta är inte fyskam minsann ! Ja, det känns som om läkaren har rätt.. kram :)
Esmaralda

53 Hon som aldrig bjöds på kalas :

skriven

Bara älskar dessa bloggpostar !! 🥳

..och efterföljande kommentarer ! Så kul när det landar rätt.

Es ! Nästa år i mars fyller jag jämt *gulp*. Jag avskyr mina födelsedagar då jag varit väldigt ensam innan. Funderar på att vända detta och fira in över en weekend i någon europeisk storstad med ett par vänner. Jag bjuder på boendet. Hur ser chanserna ut att komma iväg på något sådant? Ser några ut att vilja komma och skulle det bli lyckat?

Behöver lite peppning i detta känns det som.. 😅

Kram !

Svar: Känns som en väldigt bra plan !!! Kram :)
Esmaralda

54 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Roligt med spontana spådomar!

Ser du möjligtvis något om mig?

Kram

55 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att jag kommer att vi kommer att få tag i en lägenhet eller blir det bättre än då? Alltså helst med uteplats? Barn anpassat?
Kram

56 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.

Vill han verkligen det här? Och vara tillsammans med mig?
Kram

57 Sofie:

skriven

Hej!
Ser du om det kommer lösa sig med jobb för min sambo snart. Just nu mår han dåligt över det jobb han har.

Kram

Svar: Han ska inte ge sig, jobb kommer.. kram :)
Esmaralda

58 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Jag gillar spontana spådomar 👍. Det var inget till mig den här gången heller, men det ska bli spännande att se om någon annan känner igen sig och vad som händer 😊.

Lilo har byggt bo. Jag är orolig för att hon är dräktig. På kaninforumet säger de att kaniner kan para sig genom galler och vildkaninen har varit här igen. Han tog sig in i hagen, men dörren till hägnet var stängt så i så fall har det skett genom galler. Man ska inte kastrera en kanin som är skendräktig så om det inte är något måste jag ändå vänta med kastrering.
Grannen har skaffat hund. En jättesöt liten pitbullvalp. Jag är rädd för att den ska upptäcka att jag har kaniner i trädgården och rymma. Oavsett hundras brukar de tycka att kaniner är ovanligt skojiga att leka med och kaniner är tyvärr inte så tåliga när det gäller att bli behandlade som hundleksaker. Finns det risk att valpen rymmer. Kan jag göra något för att minska risken för att den kommer hit?
Kan du se om Lilo är dräktig?
Kaningulsoten har blossat upp igen och jag behöver beställa tid för vaccination också. Mycket att tänka på med de små liven ❤️.
Kram ThereseC

Svar: Säkra buren så gott det går med tanke på grannhunden.. förr eller senare rymmer ju typ alla hundar någon gång ! Kram :)
Esmaralda

59 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att Martins nuvarande relation kommer att hålla? Eller kommer han bli singel igen?
Finns det då chans att han är intresserad utav mig?
Kram

60 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

TACK från djupet av mitt hjärta och TACK från den innersta lilla vrån av min själ för svaret igår. ❤️

Mycket negativitet i rörelse och behövde ett litet halmstrå igår.

Tack ❤️

Kjam

Svar: Kram :)
Esmaralda

61 Fia-lotta:

skriven

Hej!

Fint med spontanisar.
Och grattis till smycket, Gunhild :-) Vilken glädje att få återförenas.
Passar på med egen fråga idag. Ser skånskan möjligtvis också potentialen i att vår relation kan växa till bra vänskap på sikt?

En härlig helg önskar jag er.
Stor kram!

Svar: Ja, så känns det, kram :)
Esmaralda

62 Browallia:

skriven

Tack för ditt svar att min väns katt har det bra nu, det känns skönt att veta. Jag har förmedlat det vidare till hans matte.

Nu när vaccinet gjort att smittan minskat rejält och samhället börjar återgå allt mer till det normala, ser du om möjligheten till att jag får börja gå i terapi hos en psykolog kommit närmare?

Kram

Svar: Ja, det bör närma sig nu, kram :)
Esmaralda

63 Dahlia:

skriven

Ingen spådom till mig denna gång, men grattis till dem som känner igen sig.

Es, ser det ut som om jag träffar J någon gång snart? Möjligen under min semester om några veckor?

64 Lotta:

skriven

Ingen av de spontana var riktad till mig, men de är kul att läsa.

Undrar om påfågelfjärilen som cirkulerade runt mig i vardagsrummet en stund för att sedan flyga ut var ett tecken från min mamma? Eller var det bars en fjäril som irrade fel?

Kram L

Svar: Jag tror det var en kär hälsning från mamma och det tror jag egentligen att du själv också kunde känna, kram :)
Esmaralda

65 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att det är snart som är klart med allt som jag har gjorde en massa artikrl om våra staden. Så nu blir det svårt att hitta på nytt. Jag hoppas ju min redaktör B kommer accapterar för jag intervjua någon utanför våra stad så inom samma företag?

Om det kommer går i hösten?

Ha det bra

66 En vädur:

skriven

Ingen igenkänning den här gången men lika kul läsning ändå. Du nämnde en ny vännina på ingång. Vill verkligen inte missa henne. Kommer hon via jobb, andra bekanta? Något kring utseendet eller personligheten som kännetecknar? Kram 🤗💕

67 Moms:

skriven

Hej e!

Tack för spådomarna

Har M ett intresse för mig mer än vän eller spelar han litet spel?
Kram :)

Svar: Kanske lite spel men det märker du snart o lätt i så fall... kram :)
Esmaralda

68 Livsnjuterska:

skriven

Hejsan Es.

Ser du möjligtvis något kring början på höstkanten för mig?

Nu njuter vi av sommaren till dess. Idag på bästa sätt med iskallt rosé, chark och goda ostar :)

69 Mirre:

skriven

Hej Es,

Lika kul att läsa dom spontana spådomarna som alltid:) Hoppas att sista personen tar åt sig..

Jag kom ej med denna gången men kanske ser du något spontant för mig ändå eller något meddelande som vill komma fram?
--

Tror att jag haft en svart katt i tidigare liv.. kommer den svarta katten till mig kommer jag nog inte kunna låta bli att ta hand om den, har ju tänkt länge på om jag ska skaffa en katt. Dock är allt vitt hemma hos mig så med en svart katt kan man iallafall inte fuska med städningen haha..

Kram

70 A:

skriven

Hej Es

Hur ser min soulmate ut?
Kram

71 Lilla m:

skriven

Hej Es, verkar det rinna ut i sanden med norrmannen….? suck kan det inte lyckas en endaste gång😩

72 Sofia:

skriven

Kära Es!

Varför händer det att vissa människor glömmer man aldrig? För cirka 14 år sedan förälskade jag mig i min lärare på universitetet. Han namn börjar på P. Trots att hela denna tiden har gått, tänker jag fortfarande på honom ibland och häromnatten när jag hade svårt att sova, började jag tänka väldigt intensivt på honom. Tror du Es, att det finns en telepatisk koppling som gör att två personen kan tänka på varandra samtidigt? 🥺

Jag undrar iaf om läraren och jag kommer någonsin att ses igen eller bara kommunicera med varandra på något sett. Det vore så wow för mig! 💙Kram

Svar: Ja, en sådan koppling förekommer ibland.. men tveksamt om ni kommer ses igen.. kram :)
Esmaralda

73 Chatrine:

skriven

Tack för spådomen idag fina Ez!

Jag känner ro i hjärtat och det klickade rätt med den spådomen kvinna runt 40 med stressigt men ändå professionell och positivt jobb med många personkontakter där den blivande maken kommer dyka upp. Det är jag!!! Nu kan jag släppa allt med nätdejting som inte leder till något. Och som min ängel har sagt också: Han ser dig först innan du lägger märket till honom, och det sker i verklighet.

Kram Chatrine

Svar: Kram :)
Esmaralda

74 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får något spontant till dig om mig ?? Kram

75 lilly:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något för mina syskon, kommer dom träffa sina respektive snart ?

76 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför det är tydligt några kvinnor som jag har träffas under min livet. Vissa av dom är smart och lämna mig efter en tag som vi har kontakt exempel F och B. Och en vissa som stannar och är smart även har kontakt med mig. Exempel C kvinna och K kvinna

Finns det svaret?

Ha det bra

Svar: Det är nog bara så som det brukar vara i livet, kram :)
Esmaralda

77 Jossan :

skriven

Jahapp… så ska det beställas nya glasögon då.. inte så kul utgift men man måste ju. Tror ni. Systerson råkade ta sönder dem i helgen. Hade bara önskat han hade berättat om han gjorde det. Frågan är om jag ska ha ett eller två par.

Jag kollade på lägenhet i staden jag jobbar i och T bor i. Funderar om jag när jag tagit samtalet med honom att vi ska hitta en gemensam lägenhet för att sen hyra ut våra. Hittade en 3a för en rätt så bra hyra. Dock storlek som min lägenhet dvs 58 kvm. Jag gillade den lite…

Vem vet. Kanske blir sambo och flyttar till annat ställe innan året är slut 🙈 kan det bli flytt innan jul?

Kram

78 Elizabeth :

skriven

Hej. Kommer jag bli piggare efter min utmattning el finns det fler sjukdomar som kommer fram?

Svar: Sakta men säkert blir du piggare, kram :)
Esmaralda

79 Flytt?:

skriven

Hej Es

Ser du någon flytt för mig?
Kram

80 lilly:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något för mina syskon, kommer dom träffa sina respektive snart ?

81 ML:

skriven

Nej tårta är gott och MG kommer få en alldeles egen princesstårta :)

ES! Och alla andra som vaccinerar sig. Pratade med en kollega och det blir troligtvis en tredje spruta i höst med ett uppgraderat vaccin! Hoppas att jag har jobb året ut så slipper jag oroa mig för ekonomin tills jag hittar nytt.

Ha en fin afton!
Kram

Svar: Ja, nytt vaccin men jag hinner väl inte få det innan Kreta...och det känns som om du kommer ha en hel del jobb.. kram :)
Esmaralda

82 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att jag kommer att vi kommer att få tag i en lägenhet eller blir det bättre än då? Alltså helst med uteplats? Barn anpassat?
Kram

Svar: Ja, det kommer men kan dröja ännu en tid.. sök aktivt och ge inte tappt, kram :)
Esmaralda

83 Silvertassen:

skriven

Välkommen hem Es!
Verkar som du och Nettan hade det bra i Ullared.

En liten undran, kommer L och T vara avundsjuka på att jag kommer resa mer än dom? Kram ❤️

84 Sadim:

skriven

Spådomen om bilen var 100% till mig. Tack.

85 Kerstin:

skriven

Nu var det en spådom till mig denna gång. Allt stämmer. Så chockerande och så roligt. Kram. Tack.

Svar: Grattis :) kram
Esmaralda

86 Jossan :

skriven

Jahapp… så ska det beställas nya glasögon då.. inte så kul utgift men man måste ju. Tror ni. Systerson råkade ta sönder dem i helgen. Hade bara önskat han hade berättat om han gjorde det. Frågan är om jag ska ha ett eller två par.

Jag kollade på lägenhet i staden jag jobbar i och T bor i. Funderar om jag när jag tagit samtalet med honom att vi ska hitta en gemensam lägenhet för att sen hyra ut våra. Hittade en 3a för en rätt så bra hyra. Dock storlek som min lägenhet dvs 58 kvm. Jag gillade den lite…

Vem vet. Kanske blir sambo och flyttar till annat ställe innan året är slut 🙈 kan det bli flytt innan jul?

Kram

87 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag få ett jobberbjudande från S? Skulle jag trivas där?

Eller ska jag göra mitt yttersta för att försöka komma till DC?

Jag vet inte vad magkänslan säger.

Kram och kärlek.

88 Sima:

skriven

Tack. Jag ska absolut inte åka hem med någon som jag inte känner. Tänkte förut att skjuts hem ordnar sig alltid men så tänker jag inte nu längre. Kram

Svar: Bra, nu känner jag mig lugn, kram :)
Esmaralda

89 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att Martins nuvarande relation kommer att hålla? Eller kommer han bli singel igen?
Finns det då chans att han är intresserad utav mig?
Kram

90 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda ♥️

91 ML:

skriven

Nej du kommer inte att hinna få det innan Kreta men troligtvis efter det. Hurra för Kreta och att jag kommer ha jobb :)

Och det verkar som att spådomen inte var till mig utan till "Chatrine" som kände igen sig.

Kram igen!

92 Moroten:

skriven

Hej Es
Kan du se något vad som helst om mig den närmsta tiden?
Kram:)

93 Månskenet:

skriven

Go'afton! :)
Det är alltid så spännande med spontana spådomar! Inte heller idag var jag med men det är så kul att läsa, så vitt olika områden spådomarna rör. Du är otrolig, Es!
Ha det gott, kram!<3

94 Silvertassen:

skriven

Go kväll Es!
En liten undran, kommer L och T vara avundsjuka på att jag kommer resa mer än dom? Kram ❤️

95 Silvertassen:

skriven

Go kväll Es!
En liten undran, kommer L och T vara avundsjuka på att jag kommer resa mer än dom? Kram ❤️

96 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Verkar som ni hade det skönt i Ullared, du och Nettan. Hittade du allt du skulle ha?

En liten fråga så här på kvällskvisten och hoppas du svarar mig så här sent på kvällen 🙏 ser du om jag och min lillasyster kommer resa ihop med våra familjer? Kommer hennes man följa med isf eller kommer han stanna hemma? Kram Zoey 💕

97 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Verkar som ni hade det skönt i Ullared, du och Nettan. Hittade du allt du skulle ha?

En liten fråga så här på kvällskvisten och hoppas du svarar mig så här sent på kvällen 🙏 ser du om jag och min lillasyster kommer resa ihop med våra familjer? Kommer hennes man följa med isf eller kommer han stanna hemma? Kram Zoey 💕

98 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det bra ut mellan honom och mig framöver?

Kram

99 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att vara han och jag framöver? Eller kommer det att finnas någon annan för mig? Känns det som att han har någon annan?
Kram

100 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att M:s relation håller? Kommer han att bli singel igen?
Tror du han isåfall skulle kunna bli intresserad utav mig?
Kram

101 Michaela:

skriven

Hej,

Jag undrar om min katt som fick somna in för några år sedan. Jag blir fortfarande så ledsen när jag pratar om henne och jag har svårt att titta på bilder på henne. Har hon det bra där hon är, hade hon det jobbigt sista tiden?

Kram

102 Rädd:

skriven

Skulle jag trivas bättre med jobbet på S än på DC?

Kram och kärlek.

103 C:

skriven

Är S någon som jag ska ge mitt hjärta till?
Många kramar

104 Mika :

skriven

Tack Ezmaraldra ♥️ Ska göra mitt bästa är väl för att jag ältar så mycket och är så rädd att göra fel igen. God natt kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: