SPONTANA SPÅDOMAR...

Spontana spådomar:

 

Carina eller möjligen Carin…som är mellan 50 och 60, singel och  redo för kärlek… som  har en katt…och som har stora barn. Du tycker om  utflykter och åker gärna på marknader runtom. I sommar ska du inte missa de marknader som finns trots Covid – för det finns en god chans att du möter din kärlek här. Runt 75 % chans och troligen mer.

 

 

Du man i 40 års åldern som varit gift två gånger – du är redo att gifta dig på nytt med en kvinna du ganska nyligen mött. Jag tror att du själv har lite tvivel men du tänker att det fixar sig när ni väl är gifta.  Det fixar sig INTE, så ta dina tvivel på allvar och tänker efter noga- eftersom det finns stor risk för en tredje skilsmässa

💖

Kvinna runt 30-40 som har en del psykiska issues. Du tenderar att isolera dig och detta beteende förstärks för varje år som går.

Du gick i terapi när du bar i 20 års ålder och tyckte inte det hjälpte.  Det gjorde det inte heller DÅ – men NU kommer det att hjälpa dig så tveka inte utan gå en längre period i terapi och ditt liv kommer bli mycket lättare

 

Man i 20 års åldern som saknar flickvän – men faktum är att det är inte konstigt för du sitter ju bara hemma och spela TV och videospel.  Ta tag i ditt liv, gå ut, var socialt mer aktiv och jag ser att det kommer finnas speciellt en tjej i sommar som fattar intresse för dig

💖

Kvinna i 55 års åldern, du har ett dubbelnamn, du har hyrt stuga i Sverige i sommar och du har ditt vuxna barn utomlands. Du är aktiv och igång  men oroar dig över hälsan efter att ha gått igenom en tuff cancerbehandling. Jag ser inga tecken på sjukdom runt dig och du kan andas ut och slappna av och se till så du får en riktigt bra sommar. En granne intill dig i stugan är trevlig och ni kommer ha mycket att prata om

 

Tjej i 20-25 års åldern som är adopterad. Du vill söka dina rötter men dina adoptivföräldrar är emot detta och det är själviskt av dem.  Du ska gå din egen väg  i detta  och du kommer hitta ditt ursprung. Var realist dock. Det kommer inte bli fantastiskt men du kommer i alla fall att veta

 💖

Du är kvinna runt de 50 och gift – och barnen är stora. Du blir uppvaktad av en man och det hela är såklart lite spännande. Han ser bra ut, han  ger dig bekräftelse men något känns riktigt fel här. Han är inte riktigt den han utger sig för att vara – han ljuger en hel del så försök ha koll och svälj inte allt han säger.

 

Man i 60 års åldern som funderar på att sälja sitt hus. Din tanke är att skaffa ett boende på sydligare breddgrader – och minsann om inte detta skulle bli hur bra som helst för dig !  Jag råder dig absolut att leva dina drömmar.

 

💖

 

Du är kvinna runt 50-60, du har en bror som du trivs med och som är viktig för dig.  Han har fått en allvarlig diagnos och du oroar dig för honom. Allt pekar på att han kommer tillfriskna. När jag ser honom längre fram så ser jag att han skrapar och målar och jobbar på en gammal träbåt

 

 

Du har ett kort namn, du är kvinna och du fyllde nyss 33 år.

Du blev sambo nyligen och ni planerar att flytta till större bostad. Och det kommer behövas eftersom det ser ut som om du kommer bli gravid inom tre månader  !!

 💖

Kvinna som är väldigt glad i djur av alla de slag, du är över 60 år och du bor i hus ensam.  Egentligen trivs du ganska bra med ensamheten och den känns inte betungande.  Under slutet av sommaren ser det ut som om det kommer någon sorts hantverkare till dig… jag ser inte vad det gäller… men ni börjar prata och minsann om det inte klickar högt och rejält för er båda!

Det kan bli något seriöst av detta !

 

Kvinna som är över 70 år, du ska inte tro att du är för gammal för kärlek och förälskelse !  Det kommer en man som får dig att skratta, som kommer med mycket glädje och som uppvaktar dig som en riktig gentleman.  Han är precis sådan som han verkar vara och det dröjer inte länge förrän ni är ett par !

 

💖

Kvinnan i 30 års åldern som vantrivs i sitt boende. Du har ingen balkong och det vill du ha.  Nu ser jag inte att det kommer balkong utan det kommer en lägenhet med lite markyta och här kommer du att använda varenda kvadratmeter och trivas förträffligt.

 

Ja, det är vad som kommit till mig spontant den här gången.

 

 

 

Jag har blivit intervjuad minsann !

Här kan du läsa intervjuerna… du får helt enkelt kopiera adresserna:

 

https://www.familjeliv.se/start/1.6006845

https://modette.se/livsstil/961212-sa-forbereder-du-dig-infor-en-seans-med-ett-medium/

 

Kram och kärlek och njut av sommardagarna !!

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, alltid roligt att läsa dina spontana spådomar.
Mamma sa igår vart ska du hitta någon ny ? Kan du se ngt hur mötet blir. Ses vi bara spontant ute eller lär jag få jobba och ta kontakt med någon jag tror är bra. Hoppas att M kommer para ihop mig med ngn i Stockholm.
Nätdejting är inget jag testat...
Kram

Svar: Känns som om det blir mer spontant, kram :)
Esmaralda

2 Lilian:

skriven

Hej E,

Gillar M.N eller V.E mig på ett romantiskt plan?

Kramar,

L

3 Naturvän:

skriven

Hej!

Alltid lika spännande och intressant ta del av spådomarna även om det inte gäller en själv.

Intervjuerna var mkt bra, hoppas många läser.Tänk vilken gåva du har!

Här skall njutas av sommardagarna , vanliga aktiviter med mkt bad och bokläsning under parasoll.

En fråga, ser du om jag kommer träffa en man, få en date nu i sommar ? Fick häromdagen en känsla av att jag åkte bil med en man, har så svårt tolka, kanske bara önsketänkande när det känns som mest hopplöst?


Cykeltur och besök på bageriet, nybakade frallor och kaffe på altanen smakar gott när man kommer tillbaka!

Kram

Svar: Låter som att du planerar en go och fin sommar :) Visst kan det bli en dejt i sommar... kram :)
Esmaralda

4 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Vilka bra och intressanta intervjuer.

Jag undrar om jag kommer inleda ett förhållande med mannen jag träffat? Kramar

Svar: Möjligheten finns.. just nu runt 60 %... kram :)
Esmaralda

5 AnnaK:

skriven

Läst intervjun....kul 😊

Håller jag på att krascha? Så oändligt trött....

Kram 🤗

Svar: Du behöver göra nya val och ge dig själv återhämtning.. kram :)
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

Usch vilken mardröm jag hade nu inatt efter svaret igår.. drömde att T var otrogen.. med min bästa vän.. jag vet var han känner för mig och jag vet att han vill vara med mig. Men finns saker som jag vet varför jag inte kan åka med till hans hemstad…

Usch ska ta på mig fjärilen idag. Fungerar den fortfarande?

Kram

Svar: Vi människor är annorlunda och en del behöver helt enkelt lite längre tid på sig - och det är alltid sunt att prata om sådant om man bekymrar sig lite över. Visst fungerar Fjäril :) Kram
Esmaralda

7 Rädd:

skriven

Hej E!

Ska jag ta jobbet på DC om jag får det? Usch jag är rädd att det inte blir bra. Men kanske är det bästa jag kan ta just nu? Kanske inte kommer något som är bättre på ett tag?

Kram och kärlek.

Svar: Visst kan du ta jobbet och under tiden hålla utkik efter något som du vet passar dig bättre.. kram :)
Esmaralda

8 PiaS:

skriven

Hej Es,

Spontana spådomar 😀, hoppas de som det berörs läser och tar till sig.

Vilka fina artiklar det var 😀. Jag är glad att jag hittade till din blogg och har fått ett par seanser och spådomar, vilka har hjälpt mig att få kraft och känna lugn och tillförsikt i mitt liv. Sedan väntar jag att den om kärleken ska slå in snart 🙏🏻❤️😊.

Jag har ju även min Zanmi med mig och vet att hon verkar för det som är bäst för mig, och jobbar för mina önskningar 🙏🏻.

Jobbar de två sista dagarna, sedan första perioden semester 😎😊. Blir nog eftermiddags/kvällsdopp idag.

Kram 🤗
PiaS

Svar: Tack för fina ord som gläder :) Ja, Zanmi arbetar verkligen för dig ! Kram :)
Esmaralda

9 Tack:

skriven

Tack för bekräftelse i dagens spådom. Då blir det flytt till Portugal och det känns väldigt bra att ha fattat det beslutet. Tack så mycket.

Svar: Du kommer trivas i Portugal, kram :)
Esmaralda

10 Min bror:

skriven

Tack för spådomen och jag vet att den är riktad till mig och min bror. Han har alltid prata om att köpa en gammal träbåt och rusta upp den och det är hans dröm. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

11 Dunegull:

skriven

Härligt med dessa, attans bara att man aldrig kommer med 😉

Blir jag nöjd med målaren? Vill bara bli klar nu så jag kan få njuta sv uterummet.

Får du in ngt annat kring mig?

Kram

Svar: Ja, det kan ta lite tid och något lite strul kan det bli men på det stora hela tror jag att du blir nöjd, kram :)
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Oj, spontanisar med mycket kärleksmöten på kommande, så härligt :)!

Redan torsdag o eg lever jag för tillfället för arbetsveckorna vilket ju låter helt sjukt ;D. Hur kunde det bli så? Visst vet jsg orsaken o försöker leva i nuet o njuta av det jag har, ser det ut som att karln också njuter av nuet med mig Es? Jag tror åtminstone det...

Ärenden ska skötas idag o sen ska jsg försöka mig på det tekniska,inte my cup of tea, men får nu bara ta skeden i vacker hand ;).

Lycka till på VC Es!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es <3
Tack Tack för dessa underbara spontanisar !
Skrattade högt när jag läste en av dem tror minsann en kan gälla mig !!!. Blir spännande att se Lovar gästblogga om så är fallet !

Härligt med friheten sprutorna ger en, var till bolaget igår och inhandlade nödvändigt till midsommar . Flytande borde ju funka om tandutdragningen hindrar fast föda ..haha.
;-)
Nu letar jag bra serie och bra lyssnarböcker för det ska bli varmt och då blir det "innomhusjobb" med ACn på !

Lycka till idag !

Kram Anki med flock

Svar: Jamen så roligt om det gäller dig... och vi ser fram emot gästblogg !! Japp, flytande rinner ner så lätt och gör så gott :) Kram:)
Esmaralda

14 Eve:

skriven

Hej Es! Roligt att du blivit intervjuad!

Ser du någon spontan spådom för mig? Eller något speciellt som kommer ske i mitt liv snart?
Mvh Eve

15 Lilla m:

skriven

Hej Es, blir det en resa till Norge för mej? Blir den lyckad?

16 Natalie:

skriven

Kommer jag få en dotter nu efter två underbara pojkar?

17 Carina ST:

skriven

Oj, jag tror jag nästan satte morgonkaffet i halsen när jag såg den första spontana spådomen idag :) Det skulle ju faktiskt kunna vara mig den handlar om. Namn och ålder stämmer, tre vuxna barn och katt, gillar utflykter och har en förkärlek för loppisar, secondhand och den typen av marknader förutom andra utflykter.

Så när sommaren är till ända kanske det blir jag som kan göra en inlägg om att ha mött kärleken. Vi får se, spännande hur som helst.

Kul att du blivit intervjuad Ez. Vi som är här ofta, sedan många år tillbaka vet ju hur du jobbar och just att du är så jordnära, ärlig och helt enkelt en riktigt härlig människa är en stor grund till att jag läser bloggen varje dag och finns kvar sedan runt 10 år tillbaka nu. Och du har varit en klippa i stormarna i mitt liv genom de här åren. Mycket av det du spått har stämt och en del finns kvar, som att möta kärleken. Precis som livet är så sker ju inte allt på en gång, tack och lov.
Du är fantastisk just för att du är den du är.

Jag jobbar ju numera heltid efter en längre sjukskrivning i utmattning vilket gör att orken blir lite begränsad under vardagarna. Så jag hinner inte alltid läsa bloggfamiljens kommentarer eller skriva så ofta själv.

Men jag såg att Helena Ir skrev en kommentar kring min son som jag berättade om. Så fint Helena att du tänkt på honom och hur det gått. Tack. Jo jag är stolt, både över honom och mina två tjejer. Om du är intresserad att se och höra mer om det han och min ena dotter jobbar med nu i det projekt som de hållt på med hos Riksteatern så finns det en videoinspelning på Riksteaterns Facebooksida. Där visar de och samtalar om sitt projekt i en "work in progress" visning. Den heter Alter X.

Kram, Carina ST

Svar: Jag ser ju inte vem spådomen gäller men visst kan den gälla dig... så jag håller tummarna att vi så småningom får läsa om din hittade kärlek :) Tack för fina ord som gläder mig så mycket. Kram :)
Esmaralda

18 Klara:

skriven

Jag har tänkt på det här rätt länge och, vilken känd skådespelare från södra Europa var jag i mitt tidigare liv?
Mvh klara

19 MH:

skriven

Hej!
Alltid roligt att läsa spontanisar.
Ingen till mej ,men ser du nått spontant om mej?

Kram

20 Helena Ir:

skriven

Det var roligt att läsa, intervjuerna! Inget spontant här dock, det får jag överraska mig själv med :)

Tänker på dig idag och hoppas allt är bra!
Lyckospark.. :)

Kram

21 Hedwig:

skriven

Så kul att du har blivit intervjuad!

En fin dag till dig och alla på bloggen.

Varma sommarhälsningar härifrån (det blir 33 plusgrader idag..)

Svar: Ja jistanes, vilken värme... kram :)
Esmaralda

22 N:

skriven

Hej
Hoppas att allt är bra med dig

Du skrev om en kvinna i 30-40 år åldern som har psykiska besvär och hade gått i terapi när hon var i 20 årsålden men att det inte hjälpe.

Är det mig du syfta på?

Vore tacksam för svar.

Svar: Jag ser inte vem.. utan den person som det stämmer in på.. ska ta till sig... kram :)
Esmaralda

23 Kristin:

skriven

Gratulerer med 2 flotte intervju, kjære Esmaralda. Dette var veldig hyggelig på dine vegne. Ja, du er så dyktig og seriøs, og så kjempebra at flere kan være så heldige å få dine seanser. De gir ro i sjelen og mye positiv hjelp for mange :)
Jeg må tilbake til min nattesøvn, for jeg tror jeg har drukket for mye vann på kveldene, slik at jeg er oppe 2 - 3 ganger på natten. Har du noe forslag på når jeg bør ta mitt siste glass vann på kvelden, slik at jeg slipper å stå opp så mange ganger om natten? Er supertakknemlig for svar :)
Ønsker en god dag. KRAM!!!

Svar: Urinproduktionen är dubbel så stor under dagtid när man är yngre och ju äldre man blir desto mer hämnas det ut under dygnet. Urinproduktionen om natten ökar alltså… och ofta får blåsan också mindre kapacitet…. Och över 50 % av kvinnor över 50 år drabbas av detta.. undertecknad också…. kan tänkas hjälpa en aning om du inte dricker efter kl 20… kram :)
Esmaralda

24 ML:

skriven

Alltid lika roligt att läsa och ska läsa intervjun :)

Har tänkt lite på det här med attraktion och du är ju expert Es :) Hur kan det uppstå när man är utrustad med munskydd och visir? Killen som jag vaccinerade hade dock bara munskydd men hur är det möjligt att det elektriska och speciella kan uppstå när man inte ser hela personen? Är det energier då som spelar in eller hur funkar det? Jätte nyfiken på detta och hoppas att han fortfarande minns mig lite i alla fall :)

Zanmi fick salt igår så nu kanske hon är på tårna. Bästa Zanmi :)

Nästan 30 grader ute och hatar denna värme men svalt inne på jobbet i alla fall och tur det för annars hade man dött av värmeslag i all mundering. Lycka till på VC idag! Kram

Svar: Energier och auror gör sitt... även om man bara ser halva ansiktet... men ögonen är trots allt det viktigaste ! Zanmi är glad för påfyllning av salt :) Ja herregud vilken värme, gillas inte av mig heller... kram :)
Esmaralda

25 Veronika:

skriven

Min son, 47 år, har studerat lång tid i vuxen ålder. Har nu blivit beteendevetare. Kommer han att få ett jobb inom en snar framtid? Kommer han att träffa en livskamrat snart?
Kram

Svar: Det blir jobb för honom men kanske inte de ultimata jobbet till en början... en livskamrat kommer också så småningom.. kram :)
Esmaralda

26 Skorpan:

skriven

Kan det tänkas bli ett extra tack för jobbet med hemsidorna å arbetsplatsens vägnar nångång i höst Es?
Kram Skorpan

Svar: Ja, den möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

27 MollyD:

skriven

Hej

Min nya kärlek och ska bygga hus ihop. En dröm går i uppfyllelse.

Oroar mig lite dock, hans ena dotter styr honom med järnhand. Vill hon inte då blir det inget. Eller är det hennes man.

Dom visar väldigt lite respekt för min nya kärlek.

Det ska dansas efter deras pipa. Suck
Vad ser du? Dumt att bygga? Dom kommer bli bättre?
Kramar 🥰

Svar: Prata och försök reda ut - fixar ni inte det, då är risken stor att det bara fortsätter.. kram :)
Esmaralda

28 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda, så roligt med spontanisar, dock ingen till mig denna gång. Jag undrar så mycket över min morfar. Har aldrig träffat honom. Kan du känna in något om honom? Kram

29 <3:

skriven

Vad är det för fel på min nya granne. Han verkar strunta helt i reglerna att inte föra liv, spika och renovera före 08.00.
Återigen idag så sätter arbetare igång kvart över sex.
Är det dags att säga till ordförande i föreningen? Han har fått lapp och info på dörren ett antal gånger. Låtit som en byggarbetsplats i min lgn vår/ sommar.
Kram

30 Mannemanick:

skriven

Hej Esmaralda,
Jag är villrådig. Kommer jag få ett nytt jobb inom ekonomi eller ska jag fortsätta på min plan att öppna eget till hösten?
Kram

31 Sheri:

skriven

Hej esmaralda! Får du till dig något spontant om mig om närmaste tiden?

Kramar

32 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Det är en arbets kompis! Han är jätte snäll! Fast det känns inte riktigt bra! Jag har inga känslor för han! Jag ska sälja mitt hus! Och flytta in till stan. Det känns inte som det är skoj! När han tjatar om hela tiden att han ska bjuda mig på vin när jag flyttar in till stan! Jag brukar ju skratta bort de! 😃Hur ska jag hantera han! ? Så han inte tror att jag har känslor för han
Kram ☀️☀️☀️☀️

Svar: Jag tror du måste vara tydlig och rak och tala om för honom att du enbart ser honom som vän... annars kan det bli jobbiga situationer.. kram :)
Esmaralda

33 G.:

skriven

Venter mitt første barn, med termin 8.juli. Får du en feeling på om han kommer før eller etter termin?👶🏼Jeg har en følelse på at noe skjer 24.juni, uten at jeg vet hva eller hvorfor.

34 Linda N:

skriven

Alltid lika spännande m de spontana spådomarna. Och intervjuerna sedan! Så kul att fler får möjlighet att stifta bekantskap m dig.
Du är verkligen en klippa på alla vis. Inga krusiduller, bara raka rör.

Är himskans glad för att jag ramlade över din bok på en utflykt till Höganäs tillsammans m sambo och svärmor den där gången för ganska många år sedan nu.🥰

Kram!!

Svar: Och det är jag lika glad för:) Kram :)
Esmaralda

35 Lilla m:

skriven

Hej Es, blir det nån träff överhuvudtaget med norrmannen? Norge har så strikta karantänregler..

Svar: Kan dröja lite men ger du inte upp så blir det träff så småningom... kram :)
Esmaralda

36 ML:

skriven

Tack för att du förklarade. Då förstår jag hur det fungerar. Ögonen .. får alltid höra att jag har väldigt vackra ögon så kanske han också tyckte det :)

Förseningar på bussen till jobbet och man kreverar ju nästan med munskydd. Usch!

Fick mess att min moster lyssnade på mig och åkte in till akuten och hon blev inlagd som jag hoppats på. Nu får hon hjälp. Äntligen!

Kram på dig!

37 Till Kristin nr 23:

skriven

Förstår att det är jobbigt att springa uppe på nätterna. Jag har en njursjukdom som gör att jag kan kissa upp mot 6-7 ggr/natt och min läkare har sagt att man ska dricka 80% av dagens intag innan kl 18.00 så om du testar det så kanske det hjälper för dig :)

Kram från ML

38 Sanna:

skriven

En spådom till mig idag och det är inget att ta miste på. Tack så mycket och kram.

Svar: Kram :)
Esmaralda

39 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Attans fick stopp på
Bilen igår och ungarna i bilen men det löste sig med bogsering. Men nu till min fråga. Kommer det att lösa sig med bilen? Att den går att reparera? Eller kommer det kosta ordentligt?
Kram

40 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Fick resultat på högskoleprovet provet. Det var precis på gränsen och är godkänt men snäppet under tidigare statistik för att komma in på den utbildning jag vill. Vad tror du kan jag komma in på mitt resultat?
Åhhh hoppas. Eller ser det mer ut som att det inte blir så
Kram

41 Therese C :

skriven

Hej Es!
Vad kul med spontana spådomar. Ingen var till mig men det är alltid spännande att se om någon känner sig träffad.
Kul att du blivit intervjuad också. Fina intervjuer. Med bra tips.
Igår var jag inne i mammas bikupor för att kolla upp så att det inte fanns svärmceller. Jag hade drömt om att bina svärmade. Sen läste jag att det är ovanligt många svärmar i år eftersom det var kallt i maj. Då vill jag gå in och och förhindra eventuella svärmar här. Efter det var bina sura på mig. De var griniga hela kvällen och jag kunde inte sitta ute för det kom alltid någon som surrade runt mig och sedan hämtade sina polare. Till slut blev jag arg på dem och gav dem öknamnet getingarna. De blev inte glada över sitt nya öknamn. Så Idag kom ytterligare en hotfull typ när jag satt på verandan. Den hann inte hämta kompisarna innan jag gick in. Jag som är så sugen på att sitta på verandan och dricka kaffe och äta kaka. Men min mage är inte riktigt med på noterna. Jag var ute och sprang häromdagen och fick löpar mage. Efter det har magen krånglat. Det är riktigt fint väder och ikväll ska jag rida. Det är sista gången för terminen.
Tyvärr måste jag meddela att det inte gick så bra för Mira borta hos grannen. Hon blev bara sämre och sämre i sina ben och är nu på andra sidan. Väldigt sorgligt för hon var verkligen en fin häst och det känns tomt utan henne.
Mir har fått en ny ryttare som han passade på att skaka av sig under sin första ridtur. Han är lite speciell och det är inte ovanligt att folk åker av. Om s kommer in på sin utbildning så kan jag jag också få hyra mir en gång i veckan. Jag är lite tveksam. Förvisso har jag ridit honom ett par gånger nu nu och allt har gått bra. L vill gärna att jag ska ta honom eftersom han är så speciell så har det varit många ryttare som kommit och gått och l tycker att det är jobbigt varje gång någon kommer ny och jag är inte ny för henne. L är den som ridit mir allra längst och som varit med från början då han kom och alla hade problem med honom och klagade och väldigt många ansåg att han borde avlivas. L är väldigt förtjust i Mir och det verkar som om han också gillar henne väldigt mycket. Jag gillar honom också men är lite rädd för att ramla av. Fast C säger att ett alternativ vore att ta lektioner på mir för Hans ägare. Det låter som ett trevligt alternativ. Kram ThereseC

Svar: Det värsta man kan kalla ett bi är nog geting så det tar ett tag innan de kommer över förolämpningen :) Mira har det bra nu och slipper smärtor ! Lektioner på Mir för hans ägare låter som en spännande lösning... kram :)
Esmaralda

42 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, du sa tidigare att jag kommer att må bättre och jag önskar inget hellre men tycker inte det händer något… känns som jag stampar på samma ställe och mår så dåligt. Är jag fortfarande på rätt väg? På väg uppåt och ut ur detta?
Tack och kram

43 Fjäril:

skriven

Hej,
Är det nån särskild orsak till varför han inte hörde av sej, eller glömde han bara bort det? Känns lite som att det pratats om mig och att det kan ha haft påverkan, hoppas jag har fel..
Kram

44 Helena Ir:

skriven

Anki (13) det måste ju vara så, jag kände på mig det, när jag läste det.. Anki, tänkte jag! Hoppas något underbart härligt händer dig :).. det är du så värd!

Kram <3

45 Tiss:

skriven

Jag och min kontakt på arbetsträningen har lagt upp men plan för framtiden, blir den bra?

Svar: Ja, det ser positivt ut, kram :)
Esmaralda

46 GP:

skriven

Så spännande med spontana spådomar!


Es, fick precis information om att jag inte fick jobbet som jag hade sökt. Är givetsvis uppgiven över detta, då jag tänkte att det skulle passa mig perfekt… Ser du om något annat jobb är på väg?


Kram

Svar: Då var det inte ment to be så sörj inte över detta... fortsätt sök.. det kommer ett jobb som passar dig... kram :)
Esmaralda

47 Ghostwriter :

skriven

Så kul att läsa intervjuerna! Du förklarade så bra och mig har du skrämt bara genom att jag blivit chockad över hur fantastiskt mitt liv skulle vända. Halvvägs där!

Jag har flyttat till en stad där jag insåg att en gammal vän jag bodde med, bor här också. Jag undrar om det skulle kunna bli en bra vänskap om jag frågar ut honom? Då menar jag som vänner 100%. Jag vet att han är lite svår i sitt sätt och har gjort fel val i livet men om han är en bra människa att umgås med så vill jag gärna ses (om han skulle känna samma).


Kram

Svar: Ja, du är halvvägs nu men det kommer nya val och du tar dig vidare.. hela vägen mot mål... kram :)
Esmaralda

48 Khaleesi:

skriven

Älskar att läsa spontana spådoma, så spännande!😁 Du svarade mig för ett tag sen att jag skulle meditera innan körlektioner och att jag skulle klara det, och vilken skillnad det blev på mitt självförtroende! Så tack snälla för tipset, det hjälpte verkligen! 😊 På tisdag är det dags för uppkörning och jag ska se till att försöka meditera innan så mycket jag bara kan!

Svar: Jag håller alla tummar och du får berätta sedan hur det gick.. kram :)
Esmaralda

49 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har fått lite omvälvande nyheter. Klarar jag av allt detta? Tvivlar på mig själv och är ganska rädd, men tänker att det måste finnas en anledning till att detta händer och att jag borde klara av att hantera allt som pågår. Hjälp! Vad ser du?

Svar: Visst klarar du det... det svajar kanske.. men du reder ut det... kram :)
Esmaralda

50 Solen ☀️:

skriven

Oj!!! Idag fick jag samtalet - operation på tisdag! 😵
Hoppas hoppas det går bra och att jag blir ok hyfsat snabbt efter! 🙏🏻

Alltid lika spännande med dessa spontanspådomar. Hoppas någon av dem skriver en gästkrönika sen om hur det stämde in.

Tänkte just häromdagen på om du kan spå dig själv, men fick svar i intervjun att det inte funkar så bra. Brukar du spå dig hos någon, tex Nettan?

Kram Solen ☀️

Svar: Det kommer gå bra så oroa dig inte ! Jag spår mig väldigt sällan men om det sker så är det bara Nettan och Madam i Paris som jag litar på :) kram :)
Esmaralda

51 Solen ☀️:

skriven

❤️

52 Kristin:

skriven

Tusen takk for svar, til deg ML og Esmaralda.
Skal forsøke å følge disse rådene
KRAM !!!

53 Catte:

skriven

Härligt med spontana spådomar och kul att läsa att flera redan känt igen sig. <3

Det var bra artiklar och kul att läsa även om jag följt dig några år här nu. :)

Söker nytt boende och idag såg jag en lägenhet på Hemnet som var riktigt intressant. Det har ju inte varit något som fångat min uppmärksamhet på länge. Så då var det väl typiskt att fastighetsmäklaren skrivit fel, att det var första vångenen (som jag söker) även om den ligger på andra våningen. Mejlade och frågade och fick svar och texten på nätet ändrades. Det var ju typiskt.

Dagens datum sitter etsat i minnet. Min första schäfer fick somna in för 19 år sen. Kanske konstigt men det händer att jag tänker på honom fortfarande rätt ofta även om det är många år sen vi skiljdes åt, men det är väl att den första hunden alltid blir speciell på sitt sätt. <3

Önskar alla en fortsatt bra dag i värmen. :)
Kram Catte

Svar: Och din första hund kommer på besök då och då och tittar till....han VAR speciell och det är han fortfarande.. kram :)
Esmaralda

54 ML:

skriven

Men herregud!! Jag drömde om ett ex i natt och så dök han upp här på jobbet Es! I kön bredvid. Han fick en chock när han såg mig haha. Hur sjutton kunde jag drömma om detta? :) Kram

55 Anki:

skriven

Hade så bråttom i förmiddags ..
så jag läste intervjuerna nu .
Jätterbra och intressanta intervjuer Es !

Tack Helena Ir <3 Tänk om det är min tur nu ;)

Ha en fortsatt ljuvlig Torsdag alla

Kram Anki med flock i skuggan

56 Browallia :

skriven

Vilka trevliga intervjuer med dig! :)

Tänk att jag aldrig lär mig att tänka på vad jag faktiskt önskar mig… Jag har kämpat länge med att komma igång att röra på mig mer men jag bara prokrastinerar och det blir inte av fast jag egentligen vill. Så av ren frustration önskade jag att jag hade nåt som gjorde att jag inte kunde skjuta på det (typ en hund som behöver rastas). Universum ordnade det hela genom att jag härom dagen råkade skada mitt ena knä när jag vred mig lite för häftigt. Nu måste jag göra speciella övningar för att knät ska läka och jag bör inte vara stilla sittande långa stunder utan knät mår bäst av att jag är uppe och rör på mig med jämna mellanrum. Det underlättar att ha galghumor en sådan här gång… ;D Kram Browallia

Svar: Ja, alla sorters humor underlättar :) Du kan komma igång och röra på dig när knät är ok.. fast du får piska dig själv rejält... kommer du bara igång och håller ett mönster i 6 veckor.. så kommer det sedan att flyta på av sig själv.. kram :)
Esmaralda

57 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer hamna på en ny plats nör jag börjar arbetsträna eller på en plats jag har varit på tidigare? Kram Zoey 💕

Svar: Störst möjlighet att det blir en ny plats.. kram :)
Esmaralda

58 Silvertassen:

skriven

Hej!
Ser du något spontant kring mig? Kram ❤️

59 Fjäril:

skriven

Varför hörde han inte av sig?
Kram

60 S.A:

skriven

Hej Ezmaralda!

Brukar återkomma hit då jag söker vägledning och du tidigare gett mig (har det visat sig senare) relevanta och sanna svar, tacksam för det!

Jag undrar gällande kärlek i mitt liv. Har varit singel i över 10 år, och håller på att ge upp tanken att någonsin träffa någon jag känner något för. Kan du möjligen se/känna om han är på väg? Vem är han i sådana fall? Och när ska mitt sökande äntligen ta slut? Om det ens gör det vill säga.

Varma varma kramar och tack på förhand <3

/S.A

Svar: Tyvärr ser jag inte så detaljerat just nu... men han kommer och det ser jag helt säkert.... se dig omkring.. också i vardagliga situationer.. kram :)
Esmaralda

61 Gottegrisen :

skriven

Tjoho för spontanisar! 🎈

Ingen hole in one för egen del, men lika trevlig läsning ändå :)

Du, Es. Senaste året har jag odlat en del nya kompis-kontakter. Ser det ut att kunna fortsätta växa vänskap från j, w och/eller s?

Nu blir det grill på balkongen!

Din rosa sås är självklart på plats :)

Kram

Svar: Ja, det finns potential för en bestående vänskap med minst en av dem.. och en helt ny kompis tillkommer också snart..... ja, rosa såsen är inte dum :) Kram :)
Esmaralda

62 Dunegull:

skriven

Vilka fina intervjuer! Snyggt jobbat 👊

Svar: Javisst var det bra jobbat !! Kram :)
Esmaralda

63 Fia-Lotta :

skriven

Lyckostar som känner igen er! 😄

Slänger in en liten undran om möjlighet finns: Någon känsla var jag befinner mig till årskiftet? Just nu känns mycket diffust - men också spännande!

✨Må så gott gänget!✨

Svar: Du gör ett val i slutet av sommaren.. som känns rätt och som tar dig vidare... kram :)
Esmaralda

64 Mercan :

skriven

Vilken fin intervju Esmaralda 😊 Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 Esmaralda du såg att det kommer kommer är sådant som vi kan räkna med, och att det blir bostad under slutet av året för min bror Esmaralda, jag är så glad Esmaralda 😊 Esmaralda ser du om det kommer något innan min bror och syster tar kredit för bostad, i Bulgarien när vi reser dit blir det renovering till taket till huset 😊 och min sister kan inte få semester för Augusti Esmaralda, ser du om vi flyger alla fyra min mor bror och syster 😊du såg att det blir flygresa Esmaralda 🤗 Tack Esmaralda du såg att bil och bostad kommer och vi har en Mazda 3 🤗Esmaralda jag ska inte röka tack vare ditt stöd jag ska hålla mitt löfte till min bror 😆 😆 😆 jag är glad för det Esmaralda 😅😅😅

Svar: Ja bostad kommer för din bror men jag kan inte säga när, dock bör det ske inom rimlig tid..... heja dej som håller kvar vid ditt rökstopp,,,, bara kämpa på ! Kram :)
Esmaralda

65 Silvertassen:

skriven

Hej!
Ser du något spontant kring mig? Kram ❤️

66 Silvertassen:

skriven

Hej!
Ser du något spontant kring mig? Kram ❤️

67 Silvertassen:

skriven

Hej!
Ser du något spontant kring mig? Kram ❤️

68 Lotta:

skriven

Hej,
Kan du se om det finns något meddelande till mig från någon väldigt nära som hastigt och oväntat gått bort? 😭💔

69 Boudica:

skriven

Njah kanske är träffad lite utav en, men känner att det nog inte riktigt är mig den är menad till.

Nu har det passerat över en månad som jag inte hörts med min förre kollega, tycker att det gått förvånansvärt bra för mig! Har tagit det så lätt, men senaste få dagarna har vågor av saknad sköljt över mig ibland. Tycker det är så synd att jag tappat honom, hade potential att bli en bra vän, även du såg det.
Tror du vi återtar kontakten någon dag? Eller är det över för alltid?

Kram!

70 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

71 Ghostwriter :

skriven

Jag ville bara säga att jag hade ju en dröm som handlade om en mördare som jagade en tjej och att jag stod upp mot honom trots att jag var jätterädd. Du bad mig gå in på djupet och jag insåg att det kanske handlade om min tidigare relation. Jag blir rädd av det beteendet som fanns, även om han i sig kanske inte var farlig. Jag kände att han överskred mina gränser och när vi skulle sova så började jag vara rädd över att han kanske skulle göra något jag inte ville. Det var en stark känsla/rädsla fast att han aldrig gjort sånt mot mig, det var bara hans oberäkneliga beteende och att han kunde typ ta på mig i sömnen. Jag vet inte om han var medveten om det.

Jag tänkte om det var det och rädsla kring oberäkneliga relationer som jag behövde inse att jag inte kan ha.




Tack och tack för svar innan idag!
Hoppas vi får se fler intervjuer och mer av dig utöver bloggen

72 ML:

skriven

Men herregud!! Jag drömde om ett ex i natt och så dök han upp här på jobbet Es! I kön bredvid. Han fick en chock när han såg mig haha. Hur sjutton kunde jag drömma om detta? :) Kram

Svar: Ja, det var lite speciellt och varför det hände, det ser jag faktiskt inte... kram :)
Esmaralda

73 Browallia:

skriven

Det skulle ju vara helt fantastiskt om jag skulle komma igång med träning och lyckas hålla i det i sex veckor. Om jag har lyckats piska mig själv i flera år så att inte låta ångesten får övertaget så ska jag banne mig klara av att piska mig själv att röra på mig också. 1000 tack för moroten!

I eftermiddags var jag och fick min andra dos av Pfizer vaccin. Innan hade jag ingen ångest och behövde inte ta min ångestdämpare som jag tar vid behov. Det var första gången på 4 år som jag kunde lämna mitt trygga bo utan att behöva brottas med Svartalfer och hjärnspöken i timmar för att ta mig ut genom dörren. 17 juni 2021 kommer vara en milstolpe i mitt liv. Är det nu det vänder? Kram

Svar: Du har kapacitet att klara det !!! Heja dej !!
Ja, nu börjar det vända och du landar sakta men säkert... kram :)
Esmaralda

74 ullie:

skriven

du är så duktig spännande att läsa om detta gillar sånt . lycka till till alla
och kram på dej

Svar: Kram :)
Esmaralda

75 Abbas:

skriven

Det var en spådom till mig idag. Jag blev både glad och överraskad. Kram.

76 Vera:

skriven

Hej Esmeralda,
Tror du jag träffar kärleken i sommar?
Att jag blir sambo...kanske?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: