Trotsiga vuxna.......

Trots tillhör inte enbart barnets utvecklingsfaser utan det finns faktiskt vuxna också som inte kommit förbi sin fas utan lever kvar i en trotsperiod.

De vuxna trotsiga  argumenterar ofta mycket och i synnerhet mot sådana som de uppfattar som auktoriteter.

De är överdrivet känsliga när de anser att någon försöker bestämma över dem och de feltolkar  tips och goda råd  och går i förvar och säger nej till allt  och kan bli riktigt sura och arga.

Det här är kort och gott personer som är negativa, fientliga och  omoget trotsiga.

 

De tappar ofta besinningen, hamnar i gräl och konflikter, vägrar underordnar sig, skyller andra för sina egna misstag.  De är lättretade och  ofta arga och bittra och dessutom hämndlystna.

Ungefär som en tonåring under värsta trotsperiod.

Upplever man att man själv fastnat i utvecklingen då hjälper det ofta med terapi.

Man får vägledning  i att förstå sina egna känslor och  redskap för att lösa situationer på ett mer vuxen och sansat sätt.

Men inser man inte själv sina problem… då finns det inte så mycket att göra.

Har du en trotsig vuxen i din närhet så får du helt enkelt skydda dig själv eftersom  dessa personer har en tendens att suga all energi ur dig.

 

 

 

En gång för länge sedan hade jag en väninna som hade just detta trotsiga beteende. 

Det blev awkward och pinsamt många gånger.

Om hon störde sig på någon ( och det gjorde hon hela tiden) så blev hon verbalt otrevlig  och hon agerade hela tiden mer än vad som var rimligt i situationen.

Och hon hade ingen insikt alls i sitt eget beteende utan var stolt över att  ” ingen kan sätta sig på mig”

Hon var ofta rädd för att bli lurad och agerade överdrivet för att visa att hon minsann var smart och inte  nån lättlurad idiot.

Det blev jobbigt att umgås… och varken hon eller andra med trotsbeteende har lätt för att behålla sina vänner.

Ofta blir de ganska ensamma och i deras ögon beror det ju på att folk är idioter.

 

Det är dålig självkänsla som ligger bakom och som regel  bristande insikt i sitt eget beteende.

Har du själv ett trotsbeteende och inser det – sök terapi och ditt liv kommer bli betydligt enklare

Har du någon i din närhet med trotsbeteende så måste du skaffa dig ett bra förhållningssätt, för att över huvud taget få det att funka

 

Kram & kärlek💖

1 <3:

skriven

Inte riktigt så men min bror tål inte att bli tillsagd av andra och kan verkligen brusa upp och låta arg. Lite lynning när ngt inte passar honom. Känner att han ofta är väldigt missunsam mot mig. Det gör mig ledsen😥har det tufft ofta med mina olika sjukdomar.
Ser det ut att bli en fin dag ? Taggat inför fotbollen på eftermiddagen. Make på salong. Och outfit. Känns som det blir party party på uteserveringen vi ska till. Hoppas känna mig fin och dra positiva blickar åt mig.
Kram
Heja Sverige !
💙💛💙⚽️🇸🇪

Svar: Du är alltid fin när du går ut och du brukar få uppskattande blickar :) Kram :)
Esmaralda

2 lenafena:

skriven

Sant! Mailade nyss om ny seans. Jag behöver hjälp-igen.....

Svar: Ditt mail är välkommet.. jag har sett det och du står i seanskö.. räkna med ca en vecka innan du har din seans.. kram :)
Esmaralda

3 Moms:

skriven

Hej E!
Nu va de så längesen jag prata med han. Men såg honom så jag slängde iväg ett medelande. Blev han glad? Känns iaf inte som han ville fortsätta konversationen.. skriver han kanske nästa gång?
Kram:)

4 SarA:

skriven

Just nu brottas jag med mina små barns trots… och förmodligen min egen då vi ofta krockar en hel del i våra olika viljor. Men det är ju livets faser som skall gås igenom.

Jag undrar hur det går med de två senaste jobben jag sökt? Ett av dom var ju så intressant och verkade så roligt -har inte hört ett ljud och sista ansökningsdag är sen en tid passerad.
Sökte även ett i förra veckan som också verkar intressant. Fanns tydligen kontakter inom familjen som skulle lägga ett gott ord. Men tror att det kan ha glömts av…
Trots att jag faktiskt vill byta jobb så kommer oron inom mig. Är gräset grönare på andra sidan? Jag trivs rätt bra på mitt nuvarande, känner mig trygg och stabil. Men behöver något nytt, något mer välbetalande och mer bekräftande jobb. Tror att det kan vara ett upplyft för självförtroendet och för mig som person. Att få in något nytt som ger energi?

5 Dina :

skriven

Hej Ezmeralda,
Kan du se om resan till Hässleholm blir bra eller borde jag stanna hemma?
Tack på förhand 🙏

Svar: Kan bli bra, kram :)
Esmaralda

6 Silvertassen:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar om du kan se något spontant kring mig??? Kram ❤️

7 sus:

skriven

hej
Tack...
vad beror det på?
chefer är ju så svårt...
Love sus

Svar: Ja, det beror ju på personligheten, kram :)
Esmaralda

8 Mikael:

skriven

Kan vara tusen problem med att vara människa, den här verkar jobbig med, kan ju sluta med att man lämnar , bara därför även om annat är bra.

Hans partner har dåliga erfarenheter från en tidigare relation, hon oroar sig hela tiden för att bli lämnad. Vad kan han göra för att få henne att känna sig trygg och njuta av relationen?

https://www.dn.se/insidan/hennes-oro-for-att-bli-lamnad-tar-over-relationen/


Det är inte bara problem som människa :)

En katt kom in och la sig i min säng och myste och somnade, katter och kvinnor är lite lika :)

Ja den här då, tryckkokare haha

Sommarhuset ses av många av oss som en härlig plats att vila och umgås på.

En gemensam, trygghetsskapande och fast punkt i vardagens stress och press.
Men att lyckas leva under samma tak som en enda lycklig och konfliktfri storfamilj är ofta nästintill en illusion. I själva verket kan sommarstugan förvandlas till en familjelivets tryckkokare.

Ett fullskaleexperiment i mänskliga relationer som inte sällan rymmer irritation och drar igång såriga sammanstötningar.

https://www.svd.se/diskutera-inte-efter-23-fordummande-nubbar


Kram
Mikael

9 Lotta:

skriven

Ja, puh så jobbigt med ett sånt trotsbeteende. Visst har jag träffat på personer som agerar så. Det är bara att backa undan där. Tar så mycket energi.

Jag undrar om du kan se om det händer något roligt för mig nu i sommar och snart höst. Letar ju jobb och vill träffa en man att leva med. Det är så trist att vara singel. De flesta jag känner är ju par.

Kram L

Svar: En hel del bra kan ligga på lur för dig i sommar... kram :)
Esmaralda

10 Lilian:

skriven

Hej E,

Gillar M.N eller V.E mig på ett romantiskt plan?

Kramar

Lilian

11 Monica:

skriven

Har träffat på flera som är som eviga fjortisar. Vuxna människor som alltid ska ha rätt och många ggr är de mobbare av personer som anses vara udda och svaga. När sedan den mobbade försvarar sin person så blir de ännu värre. De anser att det är fullt legitimt att den mobbade har ingen rätt att försvara sig utan skall alltid veta sin dåliga position och ringa social status.

Svar: Fruktansvärt !! Kram
Esmaralda

12 Rebecca:

skriven

God morgon, ser du när kärleken kan tänkas dyka upp för mig? :)

13 <3:

skriven

Kommer dom ta bort min faktura snart?

14 Skorpan:

skriven

Nja jag tycks ha undkommit dessa trotsiga vuxna eller så har jag bara inte förstått mig på dom o lämnst dom åt sitt öde ;). Vem orkar nu med såna personer o knappast nån överraskning att de är rätt ensamma i slutändan, kanske.

Själv har jag att jobba med mina tonårsmane'r ;). Inser hur barnsligt jag beter mig i detta "förhållande", el vad det nu är, o får verkligen jobba på att bli fri från vissa grejer gällande mina reaktioner o sånt ;). Men jag tror att jag har potentialen att lyckas med detta, eller vad tror du Es, kommer jag att kunna bete mig mera moget?

Veckan har gått fort med alltför lite gemensam tid med mr, men kanske blir det lite bättre idag ;). Ska bjuda barnen på sushi idag, sommarlovet till ära. Blir för sushirullaren o ligga i, mellanbarnet äter som en häst ;D. Lär bli en trevlig lunch o sen i em börjar min lediga vecka, vem vet vad den för med sig, annat än jättehett väder som jag nu inte riktigt ser framemot ;).

Allt ok då du besökte VC igår Es?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det finns en väldigt god potential ! Så du gör egen sushi..! Sonen är också tokig i detta men tillverkar inte eget. Tack, det var bra på VC.. bra ekg o lite högt tryck... ska få ultraljud av hjärtat o ha en 24 timmars blodtrycksmätare... och det är ju bra ! Kram :)
Esmaralda

15 Ghostwriter :

skriven

Upplever andra människor mig som fin/utstrålning fortfarande när jag är ute? Jag försöker våga prova ny utstyrsel och utseende som jag kan trivas med men blir alltid osäker på hur jag ser ut egentligen. Inte för att jag bryr mig 100% vad andra tycker men vill gärna synas på ett bra sätt och är väl trött på att se lika dan ut varje år och varje sommar behöva dö av värmen för att jag alltid ska ha min ”signatur look”



Kram 💖

Svar: Känns bara rätt och positivt att du förändrar din look lite och visst har du en fin utstrålning :) Kram
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jo nog har jag träffat på ngr trotsiga och framförallt negativa personer bla i jobbet på biblan. Jag tror ju att bara jag lyssnar och håller med och är tålmodig så mår de bättre . Icke sa Nicke ! De har svårt att inse sina brister och jag flyr fältet..

Idag blir det "innejobb" med ACn på . Snart kommer yngsta sonen och en hel del röj återstår . Tar det i lugn takt då tandroten gör sig påmind Tänk att det gör mer ont bara för att man vet om det !

Ha nu en ljuvlig Fredag i skuggan !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, en del har noll insikt !! Skönt med innejobb och AC.... nu är det ju FÖR varmt, herregud, man smälter ju ! Kram :)
Esmaralda

17 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Har många bekanta som suger så mycket energi som jag tagit avstånd ifrån.

Kommer J och jag bli lyckliga? Kommer våra barn träffas och tycka om varandra? Kramar

Svar: Ser ut att vara lite hinder att ta er över först... klarar ni detta så ja, då finns en god chans att det kommer fungera bra.. kram :)
Esmaralda

18 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Nu har jag köpt min flygbiljett och börjat kolla på boende på plats, meningen är att vara borta 3 veckor.

Känner mig lite nervös och orolig, främst då jag är ovaccinerad samt om pengarna kommer att räcka. Ser det ut att ordna sig?
Kram
Jennifer

Svar: Eftersom du inte är vaccinerad får du vara mycket försiktig...det finns ju en risk att bli sjuk.Jag får dock en positiv känsla... kram :)
Esmaralda

19 2021:

skriven

Blir det något mer seriöst mellan oss?

Kram

20 Skorpan:

skriven

Tack Es :)!
Nej gosh, vi ska ut på restaurang o äta sushi o den finns lägligt på första våningen i byggnaden där jag jobbar. En utmaning har utfärdats åt mannen, kom på lunch, men får se om han har stake till det ;D? Ingen lätt människa o vara med, jag alltså ;).
Kram Skorpan

21 Tiss :

skriven

Hej Es!

Jag fick nyss en avbokad vaccin tid. Jag dör väl inte? (Skitnervös)

22 Lets breath:

skriven

Hej!
Intressant inlägg. Fick mig verkligen att reflektera kring mitt eget och andra vuxnas beteende. Undrar vad som får oss att stanna i utveckling...det måste ju vara olika för oss alla.

Kommer jag att träffa mina föräldrar igen?

Ha en fin dag!

23 Helena Ir:

skriven

I denna värmen i morse fick jag för mig att putsa fönster och städa lite mer än på ytan.. svettigt, men nu är det gjort!

Jag är en av de som inte gillar att någon börja bestämma över mig för mycket, men så värst ilsken blir jag inte, inte längre. .. hoppar inte jämfota av ilska alls :)

Bra att du fått hjälp hos vårdcentral..

Kram

24 SusanneAmalia :

skriven

Kärlek glädje och harmoni är svårt att uppnå när man omgersig med trotsiga människor.
Min mamma blev utslängd från hemköp en gång för att hon la sig ner på golvet och skrek för att en vara låg i fel hylla.

Trotts. Borderline narsesist?? Allt på en gång..

Jag har betalat vägledning till dig..

Sonen har ansökt om besöksförbud för mamman till hans dotter.. Kan du se om detta går igenom i dag??

De kommer och hämtar hästarna i morgon.. Äntligen.
Hoppas att de som äger hästar hundar och andra djur hämtar alla som de har dumpa hos Nicklas.

Vilken soppa men jag börjar se ett slut på detta.

Utredarna på Soc är något märkliga men det ska nog ordna sig.

Allt hänger på utslaget i dag.

Jag har bett til universum. Tackat för att allt är bra och ar gått sonens väg. Allt för Jolie och Nicklas skull.

Cancern är bättre och ser gynnsam ut.

Skriver ett mail till dig. Glömde att skriva meddelande på swich men det syns var det kommer från.

Stor kram till alla på bloggen, njut av värmen och ät glass det ska jag göra..







Svar: Än har inget mail från dig kommit... så är det skickat, snälla posta det igen !! kram :)
Esmaralda

25 ML:

skriven

Vi har ju fått ta in väktare på jobbet då folk inte kan uppföra sig. Igår tappade jag det lite då ett par stod och tjafsade om vi verkligen sprutade in något då det inte kändes. De lyssnade inte alls och jag sa att de fick gå för nu var det slutdiskuterat. Idioter!

Moster lyssnade äntligen på mig och blev inlagd för avgiftning mm. En hälsosam människa som blev benz beroende pga ansvarslös läkare. Avskyr sånt! Tur att jag kunnat hjälpa för annars hade hon kunnat börja krampa eller i värsta fall fått ett delirium.

Kommer det hända något spännande i sommar? Hoppas att jag fortsätter på rätt väg mot ljusa tider :)

PS: Grattis till fina intervjuer. Du är bäst. Kram

Svar: Suck, är väl allt man kan säga !!! Som folk åbäkar sig... kram :)
Esmaralda

26 Bellagio:

skriven

Nu är ju plötsligt sommaren här.. Kommer det bli en fin sommar för oss. Och kommer dottern efter sommaren att vilja bo varannan vecka hos mig igen, nu under sommaren vill hon vara lika mycket hos oss båda.

I senaste seansen, för snart 1,5 år sedan meddelade någon av de jag har på andra sidan att ett djur var på väg till mig och att de tyckte det var så roligt. Jag hade svårt att förstå hur, jobbar långa dagar måndag till fredag. Men så plötsligt pratade jag och grannen om att vi båda önskade katt, men att vi inte vill vara så låst. Nu har vi bestämt oss, i sommar hämtar vi hem varsin kattunge från samma kull, och vi ska hjälpa varandra som kattvakter osv. Så roligt :)

27 Maria 321:

skriven

Skall bara säga hej...Har varit nedsövd och nära döden flera gånger, men nu är jag vaken. Så tacksam för Livet och för vännerna som finns runt mig. 💜💜💜

28 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, är jag fortfarande på rätt väg gällande mitt mående? Ser inga framsteg och tålamodet tryter… kram och trevlig helg!

29 Louise:

skriven

Sjuka temperaturer idag. Ska till stranden med dottern någon timme och hoppas att jag inte dör av värmeslag eller något. Blir att smörja in ordentligt.
Sitter i telefonkö med Arbetsförmedlingen. Ska uppfölja arbetssökandet. Så sjukt drygt.
Jag hoppas de inte sätter mig på någon dum aktivitet för det hjälper inte mig det minsta. De borde hjälpa mig med antingen nystartsjobb eller med praktik.
Jag måste ha ett jobb och det var helst för flera år sedan.
Jag kan ju inte söka allt tyvärr då mycket är uska och de måste ta vaccin och det tänker jag inte göra. Och jag är inte utbildad inom det alls.
Och jag får bara tack men nej tack inom barnomsorgen för de vill inte ge mig en chans.
Tycker det är ganska dålig stil också att vissa arbetsgivare man sökt till inte ens hör av sig.
Vill bara vinna på Eurojackpott ikväll så man slipper ekonomiska bekymmer.
Satt och kolladepå ett hus i Lödde. Jag blev så sugen att köpa det men sen när jag vaknade imorse önskade jag att vi hade pool eller att vi bodde nära stranden. Trodde jag skulle smälta bort inatt.

jag vill bara ha ett jobb att gå till.
Mannen pratade med sin arbetskollega vars sambo/flickvän jobbar som pedagog i Trelleborg. Han skulle fråga om de behöver personal. Långsökt men värt ett försök. Bara det inte är i Beddinge eller något.
Blir det jobb snart?

Ha en bra fredag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Jag ser ju att det kommer jobb.. kanske inte det bästa.. men i alla fall.... det kan om det vill sig illa dröja ännu en tid... kram :)
Esmaralda

30 HJ :

skriven

Jobbet kändes lovande men lönen blir väldigt låg i månaden verkar det som. Är det stor chans att jag får månadslön och heltid eller känns det som jag borde satsa på ett mer deffintivt ingångslön?


Kramen

31 Pia1:

skriven

Extremt kränkta brukar de också vara... Och lägga sig i oväsentliga saker utanför sig själva.

Nu blev jag ensam på allvar, det största stödet jag haft flyttar igen och den här gången alldeles för långt 😭
Jag är inte redo ännu och rädd för följderna men tror jag mest kommer sakna en hand genom stormen.
Ska jag bara bita ihop och se det stödet som över eller kommer vi hålla kontakten?
💔

32 Lotta S:

skriven

Skönt att höra du hade bra värden men ändå får extra koll, låter betryggande!
Tänker liva upp dottern med loppisbesök i helgen. Hon har äntligen insett dess tjusning nu då hon blivit mer intresserad av både mer personliga kläder och miljöfrågor. Sommaren är hennes sämsta tis, visst vill hon vara ledig och vila efter att hon kämpat så hårt hela läsåret, men gräsallergin präglar hela sommaren. Finns det något där vi kunde ha nytta eller glädje att veta?

33 Khaleesi:

skriven

Hej! Var på utbildning idag och fick en ny vän! Tog mod till mig och frågade om hennes nr eftersom vi klickade så bra. 😁 Ser du om vi kommer ta tag i den där kaffen, kändes iaf som vi kunde bli vänner i framtiden! 😊 Trevlig helg ☀️ Kramar!

Svar: Ni kommer träffas igen.. här finns potential.. kram :)
Esmaralda

34 Solstrålen Hanna :

skriven

Hej❤️🥰

Hur ser min hösten ut för mig?

Kramar från Hanna

35 Motvillig fotbollssupporter :

skriven

Pjuh! Dessa har man ju stött på..

Lite småtrots finns allt kvar här med men förhoppningsvis på en sund nivå :)

Du såg en helt ny vänskaplig kontakt på ingång, får du till dig något om sammanhanget eller personen i fråga?

Kram å heja svennarna strax! ⚽️💙💛

36 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något den här månaden eller nästa kommer något som vi kan räkna med eller i Augusti i Bulgarien stor summa som ska hjälpa till renovering till taket 😓Esmaralda ser du om min bror kommer att ta kredit lån från arbetsplatsen till bostad, blir det kredit ser du något Esmaralda 🙂Du sa att det blir bostad under slutet av året 🙂 tack så mycket söta Esmaralda 🤗 kommer jag att kuna hjälpa min bror sister med någon summa Esmaralda ser du något, kommer mannen som jag ska träffa hjälpa mig och med detta kommer jag att hjälpa min family 😩Esmaralda jag ska till hemshöp nu och jag ska inte shöpa sigaretter jag är bestämd 😤 🙂🙂😅😅😅jag har ätit tost med min bror mor och ska dricka kafe söta Esmaralda 😅😅😅😅😉😉😉😉🙂🙂🙂🙂

37 Milli:

skriven

Jo nog finns det många jobbiga vuxna och man kan reta ihjäl sig på vissa. Hujedamig mig vilken värme det är nu. Alldeles för varmt för min smak. Max 25. Orkar inte gå ut och gå så ska kolla på Sveriges match i fotbolls EM. Tycker dock att de är dåliga😀

Karln är nu singel och du nämnde nån gång att han kunde höra av sig på ett oseriöst sätt när det passade honom. Är det nu det sker? Hoppas inte för har inget mer att säga honom😀

Önskar en fin start på helgen. Snart midsommar. Må gott. Kram

Svar: Ja, man pallar inte gå ut över huvud taget... !! Han KAN höra av sig men är du tydlig så rinner det ut i sanden direkt, kram :)
Esmaralda

38 Jävlar anamma:

skriven

Sorry på förhand om det blir dubbelpost nu..
"Felmeddelande" 🙄.

Blev så nyfiken!
Du nämnde att en ny bekantskap kunde göras snart.
Får du fram något om sammanhang eller personen?

Medsläpad att se matchen..
Så antar att mobilen får läggas ner nu 😜

Stor kram!

Svar: Nej, bara att någon speciell kommer finnas i närheten. någon med potential för vänskap så ha antennerna ute.. kram :)
Esmaralda

39 Solen ☀️:

skriven

Och så blev jag av med operationstiden…
Omprioriteringar och jag får vänta.
Suck, men vad kan man göra annat än att vänta lite till. Kanske var det någon mening med det också.

Jaja ingen mening att deppa utan bara att gå ut och njuta av det fina vädret istället!

Ha en fin fredag!
Kram Solen ☀️

Svar: Ja. bara njut, kram :)
Esmaralda

40 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Just nu sitter jag ute och har det gott i solen, dock utan munskydd så man slipper få fin solbränna med den på. Tänkte på tidigare inlägg från bloggen.

Det blev ingen picknick idag och ett kanske imorgon, får se om det blir av eller inte då alla inte kunde.

Igår spelade vi kubb och mölkky samt fikade i ÅKA, vilket var kul! Blev vän med två tjejer ifrån ÅKA både på Facebook och Instagram. Kul med nya vänner!

En liten undran, ser du en flytt för mig nästa år eller lutar de mer åt året efter? Kram Zoey 💕

41 Fjäril:

skriven

Hej,
Hela processen har känts så oklar för min del och känns som att det aldrig blir klart.. Ser jag ut att kunna komma i mål inom sommaren?
Kram

42 Fjäril:

skriven

Hej,
Skulle vi kunna passa ihop?
Kram

Svar: Nja, lite tveksam är det allt, kram :)
Esmaralda

43 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser jobbet ut att kunna bli klart under sommaren?
Kram

44 Jossan :

skriven

Nu har jag SEMESTER!!

Så skönt det är! Ska försöka spendera mycket tid på stranden och få massa färg.

Nu väntar jag på att T slutat så vi kan umgås. Hoppas på att han vill följa med till syrran imorgon. Det kommer ju vara rätt så varmt…

Ska maila en lärare på högskolan så jag kan plugga hela sommaren på den delen jag har kvar. Vill bli klar snart….

Kram

Svar: Härligt med semester ! Du gör rätt i att jobba hårt på att bli klar... kram :)
Esmaralda

45 Ghostwriter :

skriven

Känns de som det kan bli någon fling på midsommar eller den rätte mot förmodan?

Kram

46 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg inte tecken på stor vinst från euro jackpott ett bra tag framöver Esmaralda men jag spelade samma siffror fyra rader med min mors vilja Esmaralda 😓 min mor hoppas stort på något 😥Esmaralda på euro jackpott 😌 ser du om min systers man shöper butiken snart på Karlaplan och vi gör buketter där och kan hjälpa ekonomiskt familyn Esmaralda, han har torget nu och säljer frukt grönt och blommor

47 Mercan :

skriven

Esmaralda jag undrar om jag kommer att få ett stort ekonomiskt stöd från mannen som jag ska träffa som är med gott hjärta 😓nu när vi reser till Bulgarien kommer jag att träffa honom där 😌Esmaralda ser du Esmaralda om jag kommer att kuna hjälpa min family ekonomiskt med större hjälp 😓😌😓

48 Boudica:

skriven

Lite trotsig är jag nog allt! Men på en sund nivå, man måste ge "motstånd" ibland, och inte hålla med om allt för att passa in.
När jag var yngre, och gjorde olika utredningar so inte redde nånvart, så fick jag höra att det inte är normalt, att inte trotsa föräldrarna som tonåring.
Nu var ju mamma svårt sjuk när jag var i tonåren, så det spelade nog in att jag inte var speciellt trotsig då.

Försöker igen, med min fundering.

Nu har det passerat över en månad som jag inte hörts med min förre kollega, tycker att det gått förvånansvärt bra för mig! Har tagit det så lätt, men senaste få dagarna har vågor av saknad sköljt över mig ibland.
Tycker det är så synd att jag tappat honom, hade potential att bli en bra vän, även du såg det.
Tror du vi återtar kontakten någon dag?
Eller är det över för alltid?

Kram!

Svar: Ja, med en sjuk mamma går man ju inte spontant igenom alla faser - det är naturligt ! Jag tycker du ska ha fokus framåt nu... i nuet och framöver och inte tänka så mycket på den som kunde bli en vän... någon annan kommer och det är ment to be.. kram :)
Esmaralda

49 Fjäril:

skriven

Finns det chans att jag träffar nån det klickar med i sommar?
Kram

50 ML:

skriven

Ja folk är bra tröttsamma! Och så stressade över att semestern ska bli misslyckad. Läste en bra krönikör om just detta. Hur folk hetsar och tävlar med andra och lägger upp diverse bilder på sociala medier om hur lyckliga dom är. Patetiskt är min åsikt! Stod även något som jag tycker var lite gulligt .. "ledsamt för dem som inte har en kärlelsfull hand att hålla i under varma ljusa kvällar" . That's me tänkte jag :)

Det här med auror och attraktion. Har jag en bra aura?

Exet som jag träffade på jobbet igår fick fnatt och började fråga på FB om vi kunde ta lunch när han ska ta nästa spruta. Nix sa jag. Det där är överstökat för länge och jag har gått vidare och vill inte ha kontakt :) Undra vad som tog åt honom haha.

Ha en bra kväll i hemska värmen! Kram

Svar: Javisst har du en bra aura... en som lyser starkt... kram :)
Esmaralda

51 Hon:

skriven

Om han bjuder mig hem till honom imorgon, ser det bra ut att åka dit?
Kram

52 ML:

skriven

*Ska tillägga att exet blev putt när jag sa nej och svarade "Du gör som du vill. Ha det bra". Och yes det göööör jag :) Kram

Svar: Japp, det gör du och med stolthet :) kram
Esmaralda

53 MH:

skriven

Hej!
Har stött på den typen människor.Väldigt tröttsamt och energikrävande.

Undrar om min bil kommer hålla?Ständigt livrädd att den går sönder.

Kram

54 Sommar2021:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande som jag kommer vara med om i sommar?
Kram

Svar: Ja, något lite speciellt ser ut att ske, kram :)
Esmaralda

55 Urp:

skriven

Känns det som min kommande man pratar svenska?
Kram

56 Fundersam:

skriven

Har fått en ny chef som jag bara inte förstår mig på. Vilka är hans avsikter med att ljuga o stöka till det o skapa missnöje

Svar: Han kan inte bättre än det blir och jag tror inte han har något avsikt.. kram :)
Esmaralda

57 Jävlar anamma:

skriven

Sorry på förhand om det blir dubbelpost nu..
"Felmeddelande" 🙄.

Blev så nyfiken!
Du nämnde att en ny bekantskap kunde göras snart.
Får du fram något om sammanhang eller personen?

Medsläpad att se matchen..
Så antar att mobilen får läggas ner nu 😜

Stor kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: