Auror....

Alla har vi en aura och jag är blessed som brukar kunna se människors auror utan att behöva anstränga mig så mycket.

I personliga seanser ser jag dem nästan alltid – när jag tränger lite djupare

Det finns de har väldigt starka auror med stark utstrålning som kan upplevas som  skrämmande  av en del. Det är bra att veta om ens aura är stark för då kan man medvetet göra sig själv mer ”ofarlig” för att inte bli  missuppfattad av sina medmänniskor

 

Auran  har inte så mycket med personligheten i övrigt att göra - nn  blyg och försiktig person kan tex ha en stark aura. Och tvärtom.

Få  av oss ser aurorna visuellt men de flesta kan känna på sig att det är något särskilt med personen som har stark aura .. och det finns de som tolkar denna känsla negativt och tillskriver den aurastarka personen negativa egenskaper  - som ju inte alls stämmer.

Vill du eliminera att bli missuppfattad av personer som är viktiga för dig… så gör dig medvetet mer ”ofarlig” och det gör du genom att du visar extra stort intresse, ler oftare och kanske frågar om råd och lägger dig vinn om att vara extra ödmjuk. På så sätt blir du inte misstolkad

I aurorna brukar jag kunna se varningar när jag spår, jag  brukar också se den förväntade livslängden, stora sorger och annat som  är av vikt.

Vi som ser auror, vi ser dem på olika sätt.

Jag ser runt huvudet och somliga ser auran runt hela kroppen.

En gång spådde jag en kriminell psykopat som begått ett rått  mord och den auran var inte kul, kan jag säga. Det fanns svarta klumpar längs med linjerna runt auran som visade att något var allvarligt fel med den här individen…och en indikation på att han var farlig.

Man kan träna sig i att se auror. Har man en gnutta medialitet i sig, så går det utmärkt att träna upp detta.

De svåra är ju sedan att tolka vad aurorna betyder

Det finns ju generella riktlinjer hur man ska läsa av auror och dess färger och vad detta står för – men  jag har min egen metod som jag jobbat fram under 50 år och den metoden är jag fullt nöjd med !

 

 

 

Djur har också auror.  Mannabonne Glenn har nästan som små blommor i sin aura och  det betyder ett gott och snällt hjärta och att healing kommer naturligt.

Kram & Kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har märks så mycket om C kvinna.

Jag börja undra om våra relation kommer avsluta eller det håller så länge? Kan du ser något av det som efter våra pratar i samtal?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

C kvinna var tydligt svartsjuka/avundsjuka på mig och B kvinna på dessa bilder.

Det var tydligt att jag gör dom båda lyckligt. Vad kan jag gör åt det?

Ha det bra

Svar: Var sann mot dig själv i första hand, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om Magnus Carlsson inatt och han grät. Jag undrar varför? Jag tröstar honom...

Varför ju? Något har händer med honom? Den speciellt tillfällen så jag undrar vad är det för något gör honom grät?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undra om C kvinna har något hemlighet känslor för mig som jag har aldrig tänker på? Har inte ens tänker på hennes beteende och allt.

Handlar det om kärlek som hon känner för mig?

Ha det bra

5 Ghostwriter :

skriven

Tror det var i min 1 seans så sa du att jag kommer hjälpa folk i en linje. Det blev ungefär så, jag hjälpte nog närmare 200 personer totalt med psykisk ohälsa och jag räddade även människor från farliga situationer. Men, något inom mig säger fortfarande att jag vill göra det du skrev i seansen, prata med personen i en linje som behöver hjälp.

Nu såg jag ett sånt jobb, men det är i annan stad. Finns det stor chans att jag får det jobbet ändå på distans? Eller kommer något annat framöver



Stor kram

Svar: Klart du ska försöka på det jobbet men störst chans är att det bli något annat... kram :)
Esmaralda

6 Anonymisa :

skriven

Vad kul med detta inlägg! Gillar de senaste inläggen med lite extra svar på stora frågor.

Känns det som att jag och soulmate möts i denna staden?
Innan min flytt var det chans att vi skulle mötas efter flytten och på en tillfällig ort, iallafall där han inte bodde. Så jag håller tummarna att de kan ske här för inte reser jag så ofta omkring nu för tiden 🤓



Heja dig

Svar: Visst kan det ske i den staden, kram :)
Esmaralda

7 Maja:

skriven

Godmorgon Ezmaralda,

När man har väldigt starkare aura som kan upplevas skrämmande som du skriver...varför har man det...är det meningen att kunna använda sig av den till något?
Du skrev i en seans till mig för flera år sedan att jag hade en stark aura, och jag brukar omedvetet göra mig mindre farlig som du skriver i texten. Jag har inte vetat att det har med auran att göra och att jag kanske skrämmer vissa människor...
Ha en toppendag i regnet...:-)
Kram

Svar: Ja, auran ska nog användas på något sätt under livets gång.... kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Så klart goa MG har det 🐶🌸
Ser du någon varning i min aura?
Negativ som inte är bra ?
Kram

Svar: Nej, ingenting negativt kommer till mig, kram :)
Esmaralda

9 Läroliv:

skriven

Ja, jag är en som du sett ha en stark aura. Har börjat undra om så också är fallet med min yngsta dotter, samt börjat undra om det finns två med stark aura i samma familj, att kan vara svårt att inte "krocka" med varann, lite per automatik? Älskar min dotter oavsett förstås, men det är något som inte riktigt "vill" sig mellan oss, trots att skulle vilja. Tror att jag "bara" ibland reagerar på hennes röst och tonfall och då "stänger" av lite? Förstår faktiskt inte riktigt varför så sker. Det här är något som jag tror att vi bägge lider av.

Kram

Svar: Ja det kan finnas två i samma familj med starka auror och då kan det kollidera emellanåt.. ni lider båda av detta så försök prata er förbi det här hindret, ni älskar ju varann väldigt mycket, kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Godmorgon esmeralda, tror jag sett aura 1 gång i mitt liv jag fick en chock kan jag säg.

Varför får jag en känsla att hon hade en baktanke med att jag skulle följa med henne idag? Ville hon jag skulle underlätta för henne så hon kunde göra sina sysslor?
eller ville hon geniunt umgås med mig utan och se mig som en "hjälp"

Svar: Ja, är man inte van att se auror kan det bli väldigt märkligt när det sker :) Jag tror att hon vill umgås med dig, kram :)
Esmaralda

11 Lotta B:

skriven

Det var nog nästan det första du förmedlade till mig i min första seans för många år sedan, att jag har en stark aura. Jag tyckte det lät fint, gör fortfarande. Men känner verkligen av det som du beskriver, att jag får försöka ”dämpa ” mig lite när jag träffar en ny person. Konstigt för jag är rätt osäker ändå.
Jag har ofta solbrillor på och det känns bra, kanske både för mig och för den jag pratar med, haha. Det är mycket roligare att låta den andra få mycket plats, då lär jag känna den mer. Men sen är det en svår balans också, att faktiskt ta lite plats med sina egna behov också. Men kanske jag håller på att lära mig att navigera i det samspelet äntligen.
Jag hoppas du mår bra kära Ez ❤️❤️❤️❤️ Kramar

12 Alie:

skriven

Godmorgon
Auror är intressant. Precis som det du skriver om starka auror har du skrivit om mig och givit mig precis de råd att vara extra ödmjuk och det försöker jag vara, vilket jag själv vinner på.
Kan ens aura ändras med tiden?
🌈

Ny dag, hoppas komma iväg till gymmet och sen blir det vaccindos II i em.
Ha en fin dag! 💫
Kram :)

Svar: Nej, man har alltid sin aura kvar, den förändras inte... vad skönt med vaccinationsdos 2, den får jag den 2 juni :) Kram :)
Esmaralda

13 Anna:

skriven

God morgon EZ.
Finaste Mannabonneglenn.
Vart kommer namnet ifrån?
Liten fråga. Har varit på sista intervjun och väntar nu besked om jag får jobbet eller ej. Dock så har chefen ända sedan första intervjun ”hintat” nu på slutintervjun så sa han att jag ligger bra till, och när jag skrev och tackade för trevligt samtal sist, så hintar han igen och skriver att det kan vara mitt liv som blivande säljare, att äta middagar på hotell. Hmm..undrar om han gör samma med dom andra kandidaterna. Det står mellan mig och 3 till tror jag. Vad är din känsla?

Kram!

Svar: Glenn är hans kennelnamn och Mannabonne döpte yngsta barnbarnet sin leksakshund till :) Du ligger bra till och med 75 % säkerhet blir det du... kram :)
Esmaralda

14 Lotta:

skriven

Jag kan inte se auror men man känner dom. Min är nog ganska stark tror jag. Hjälper att le och vara trevlig iallafall.

Jag har en viktig fråga idag. Kommer jag hinna träffa min mamma innan det är försent?

Kram L

Svar: Ja, det finns en god chans att du hinner träffa din mamma, kram :)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Men hur kommer det sig att du spådde en kriminell psykopst Es? Det lät intressant...

Nyfiken på min aura o spec just nu, är den ändrad på nåt sätt? Ömsom är jag på vågornas topp för att i nästa stund vara i den lägsta av dalar ;). Sovit dåligt i ett par nätter o hade himla svårt att somna igår kväll, att vara förälskad passar nog inte mig o vem vet om det hela ens blir till nåt, inte jag iaf... Är allt annat än medial, det vet jag åtminstone ;).

Distansmöte o pappersarbete på agendan, hurraa.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag visste inte från början hurdan han var och jag försöker ju spå alla som vill bli spådda.. men det var var obehaglig överraskning när jag började spå ! Din aura är precis som den alltid varit, kram :)
Esmaralda

16 Solstjärnan:

skriven

Vore så intressant att kunna se auror😊 Vet ju inte om jag hör till dom som kan lära mig det.

Es är jag en person med stark aura?
För vill jag ju inte bli missuppfattat av andra..
Utan ska då isåfall jobba på att ta till de råd du nämnde.

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️




Svar: Din aura pendlar mellan stark och medium och jag tror att du snabbt märker om någon är på väg att tolka dig fel.. då ska du agera... kram :)
Esmaralda

17 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilket spännande ämne, skall utforskas mer. Blir att googla runt för tips ,har ingen susning om hur man gör. Tänk vad kul det hade varit och fått en kompis som man kunde dela den "andliga" biten med.

Tack för svar igår, min dröm är inte realiserbar för tillfället, det är bara att inse. Tyvärr!

Till dig Skorpan, Lycka nu till med kärleken! Så underbart om du hittat din drömprins, njut och ha kul! Kärleken lyfter upp allt!

Fortafarande totalt stiltje på kärleksfronten för min del, men hoppas det börjar storma där ordentligt så småningom.....

Nu undrar jag, Har länge sett en man framför mig med kartor i handen, bygghjälm på, kan det ha med en date eller soulmate att göra. Bilden kommer för mig ganska ofta. Tankespöken i ensamheten?

Hoppas du mår riktigt bra nu Esmaralda, tänker på ditt besök på Helingborgs Sjukhus.

Stor kram!













Svar: Ja, bilden du har av en man är en "riktig" bild.. den kan stämma med din soulmate, kram :)
Esmaralda

18 C:

skriven

Godmorgon 🍓☕☕
Vissa har kan man se på långt avstånd vad de omges av för aura, självsäkerhet, osäkerhet, bekräftelse, osv... Det är en riktigt häftig uppenbarelse.
🍓
Önska mig lycka till och skänk en tanke, flera dagars oro inför den här dagen (denna ofrivilliga inlärning av worst case scenario-moment har kört mig i botten) med meditation och inre coachning har gjort att jag känner att det kommer gå till min fördel, på det ena eller andra sättet.
Kram till er

Svar: Oavsett hur så ser jag en vinst för dig, kram :)
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Du har skrivit i en seans till mig att jag har en stark aura. Spännande!

Jag hitta en stuga igår som ser toppen ut. Jag fick kontakt med värden som oxå verkar toppen.

Jag har 12 h på mig att bekräfta den och man kan ej avboka sen. Tycker du jag ska köra på detta?
Vädret kan man ju inte sia om nu men tror du det är denna mina föräldrar blir glad över?

Jag vill egentligen inte säga något till dem nu utan ge detta om par veckor. Behöver jag fråga? Då tappar det lite överraskningsmomentet.

Vad tycker du E? Vad har man att förlora egentligen mer än pengar då.

Kram och tack för svaret igår

Svar: Ha koll bara så de inte har annat planerat, kram :)
Esmaralda

20 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Tack för svar, känns alldeles fantastiskt, bilden går rakt in i hjärtat!

Hoppas det inte ligger alldeles för långt bort i tid och rum bara...

En hint om vikten vara ute och röra på sig i de miljöer man trivs bäst

Kram och ha en underbar dag!

21 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Jag undrar hur ska jag göra. Träffat en kille i höstas som jag tyckte om men han var inte redo för ett förhållande. Nu har han sökt upp mig igen. Sen träffar jag en annan som jag tycker om men är fundersam på honom då han inte visar känslor mer än lite grann. Vilken är rätt för mig? ser du något? Kram

Svar: De kan mycket väl vara så att det kommer en tredje, som det flyter på så enkelt med, kram :)
Esmaralda

22 Sanna:

skriven

I spådom fick jag vet att jag har en ganska klen aura och det positiva kring detta jag har lätt att skapa nya kontakter och så har det blivit allt mer sedan jag fick veta min aura, kram :)

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så spännansde ämne !
Tror jag såg lite aura på min gamla hund Molly om jag inte såg i syne den var grönblå.Hon stod vit en vit vägg vid tillfället kanske det medverkade i synvillan ;-)
Har färgen ngn betydelse ? Ändras den när man blir sjuk ?
Kan jag ha stark aura som verkar stöta bort folk ?
Eller beror det mer på mina dåliga skills att vara social ...

Här vadas det på promman...suck allt är översvämmat

Kram Anki med flocki

Svar: Färgen är densamma men nyanserna kan ändras om man är sjuk eller något annat är fel... är man normalt ljudgrön kan man tex bli mörkgrön.. kram :)
Esmaralda

24 Nornan:

skriven

Gissar att min aura är stark för det känns som folk är rädda för mig ibland. Ska tänka på att vara så som du råder men det är jag nog oftast alltid.

Just nu är det nervöst här för min dotter är på förlossningen och det har tagit lång tid som attan! Jag har sänt henne och bebisen healing och beskydd allt jag kan. Nu kan vi bara vänta...

Kram!

Svar: Oh så roligt att ett litet barnbarn är på väg... kommer en dust healing härifrån också :) kram
Esmaralda

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur menas du med att jag ska var sann mot mig själv. Jag vet att jag är det och jag vet vad jag vill. Jag bruka att var ärligt och allt också. Jag bruka ju lyssna på mig själv för jag vet vad jag vill att gör med min livet.

Det kan andra inte bestämma över mig.

Jag är duktigt på förstå människor och avläsa dom så bra då är jag inte alls dumt. Jag vet vad är sanningen




Ha det bra

Svar: Då är det bra och är du sann mot dig själv ska du lyssna av din magkänsla.. den kommer tala o för dig vilka val du ska göra i livet, kram :)
Esmaralda

26 Kristin:

skriven

Så spennende det er å lese din Blogg, kjære Esmaralda.
Hver dag har du interessante saker du skriver om. Er min aura sterk eller svak? Jeg tror jeg har en peiling, men interessant å få vite.
Ønsker en god dag.
Takk og Kram!!

Svar: Du tillhör de mer aurastarka och det kan du nog själv också känna av, kram :)
Esmaralda

27 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur jag har min aura kvar då, kanske kan vara mig till gagn, nångång ;).

Tack Naturvän, himla glad för det som händer just nu är jag :).

Kan konstatera att jag är en som behöver ha mycket att göra på jobbet, då trivs jag..

Kram Skorpan

28 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har haft en intervju men har blandade känslor inför tjänsten. Vet inte om den skulle passa, och om det kan funka just nu. Vad ser du?

29 F:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn kram

30 Lotta S:

skriven

Genomgick anställningsprov här i veckan, litade på att ordentligt förberedelsejobb och turhealingen skulle hjälpa mig klara processen med mindre nervositet, men så gick det tyvärr inte. Eftersom hela detta med att (åtminstone tillfälligt) behöva söka mig tillbaka initialt kändes motigt, blir jag återigen frågande varför detta skulle vara det bästa just nu för min process. Jag hade ju redan vågat ta steget ut och trodde på att jag var på rätt väg mot mitt jobb där jag ska trivas och komma till min rätt.

Nu känner jag skam för min prestation, samtidigt som jag känner mig ledsen att behöva tröskas på detta sätt med den kunskap och erfarenhet jag ändå har, sårat ego. Jag kommer att skämmas ihjäl mig om jag inte får jobbet, och hade gärna samlat mer energi just nu i stället för att tappa ytterligare luft.
Vad var egentligen meningen med allt detta?

Svar: Jag ser inte exakta meningen med detta, men det finns en mening och jag tror att du så småningom kommer underfund med den. Plus att jag ser att du kommer ta stora steg vidare.. kram :)
Esmaralda

31 Läroliv:

skriven

TACK för ditt svar.

KRAM

32 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, tack för svar tidigare idag 🙌
Lite speciell dag för mig idag ❤ Är min aura stark och någon speciell färg jag bär med mig i jordelivet ? Påverkar auran att man sticker ut på något sätt med sitt utseende. Min väninna E som är lite medial säger att jag är en person som syns i mängden och drar blickar åt mig fast jag inte märker det själv.
Kram

33 T:

skriven

Å va fint du skrev om din hunds aura. ❤️ Blev glad i hjärtat för detta. Vad tror du om en kontakt med isilia? Kan de göra gott för min hälsa?? Tack! 🙏

Svar: Ja, det kan ge positivt, kram :)
Esmaralda

34 ML:

skriven

Älskar att läsa om sånt här! MGs aura lät ju bara för söööt :) Ser du något om min aura?

Fick inte tag i sömnen i natt. Legat och funderat efter intervjun och får ont i magen av just detta jobb och jag vet inte varför. Men det är något som tar emot. Jag hoppas att det släpper och att sömnen kommer tillbaka!

Ännu en regnig dag och 7 grader!!!! WTF!
Hoppas att du har det bättre Es. Kram

Svar: Sömnen kommer tillbaka, tänk bort sådant som inte gör dig gott... sätt ett lås på sådana tankar, kram :)
Esmaralda

35 ML:

skriven

Skorpan! Kan du inte berätta lite hur sagan började med gårdskarln. Nyfiken och så glad för din skull :)

Kram från mig!

36 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, det var intressant art läsa om auror. Jag undrar om du kan se om jag kommer att känna mig bättre snart och komma på rätt köl så att säga? Så trött på att gå hemma och må dåligt. Sugen på att söka jobb men borde nog vänta och ta det lugnt ett tag till kanske?Tack och kram ❤️

Svar: Ta dina steg ut i livet, det börjar bli dags, kram .:)
Esmaralda

37 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda och tack för svar! Vad menar du med att jag ska ta mina steg ut i livet? :) Vad är det dags för? :) Kommer det att hjälpa mig att må bra igen? Tex söka ett jobb? Inte begränsa mig själv? Tack och kram.

Svar: Just det att du inte ska begränsa dig själv... ta för dig lite mer.. kram :)
Esmaralda

38 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser mig gravid igen

39 Crazy catlady :

skriven

Mg:s blommiga aura, icke förvånad, den underbara lille varelse.. ❤️

Jag blir ofta uppmärksammad och utstirrad offentligt, oavsett om jag vill eller ej..

Är det något med auran då?

Kramis :)

Svar: Ja, det tror jag att det kan vara, kram :)
Esmaralda

40 Crazy catlady :

skriven

Mg:s blommiga aura, icke förvånad, den underbara lille varelse.. ❤️

Jag blir ofta uppmärksammad och utstirrad offentligt, oavsett om jag vill eller ej..

Är det något med auran då?

Kramis :)

41 Hedwig:

skriven

Små blommor i Mannabonnes aura...Sven frågar om han också har små blommor i sin lilla hundaura..

Svar: Sven har nog mer rosetter, kram :)
Esmaralda

42 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, tack för svar tidigare idag 🙌
Lite speciell dag för mig idag ❤ Är min aura stark och någon speciell färg jag bär med mig i jordelivet ? Påverkar auran att man sticker ut på något sätt med sitt utseende. Min väninna E som är lite medial säger att jag är en person som syns i mängden och drar blickar åt mig fast jag inte märker det själv.
Kram

43 Bohemiskan :

skriven

Hallå i bloggvärmen! 😊

Ibland ser jag färger för mitt inre kopplat till vissa personer..
Ofta sitter färgen i ett visst kroppsområde..
Kanske inbillar mig..

Fråga finns idag!
Något kring närmaste tiden som du snappar upp kring mig?

Stor tacksamhetskram —> 🤗💕

44 Alie:

skriven

Det blev gymmet före 💉 Lycka till med din dos 2 den 2/6 Esmaralda 🙏
Kram 🌈

Svar: Tackar :)
Esmaralda

45 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3

Var till en massör för 20 år sen som sa att jag var dålig i lungorna då min aura var blå där...och skrämde upp mig rejält Därför tänkte jag sjukdom när jag såg det blå runt Molly.
Tror inte kvinnan visste vad hon höll på med riktigt...
Så roligt att du ser blommor runt MG .
Strålar man då som en regnbåge i auran och inte med en färg bara som jag trodde ..

Kram i regnet från hela flocken

46 ML:

skriven

Tack för bra råd Es! Kör på det :) Jag valde dock att följa min magkänsla som jag så många gånger förut ignorerat och tackade nej till jobbet. Fick ganska otrevligt svar tillbaka och då kändes det ännu mer som rätt beslut. Jag trivs ju där jag är nu och vi får även lite kortare pass vilket vi önskat så stannar där. Och ska jag jobba extra någon annanstans så ska det kännas bra. Detta har jag nu bestämt :)

Minns att du sa att min aura är ren och obruten och att den sprakar i rött, guld, gult och orange. Låter som värsta fyverkeriet :) Hoppas att den inte ändrats.

Kram från Stockholm där vi numera simmar oss fram :)

47 Alie:

skriven

Godmorgon
Auror är intressant. Precis som det du skriver om starka auror har du skrivit om mig och givit mig precis de råd att vara extra ödmjuk och det försöker jag vara, vilket jag själv vinner på.
Kan ens aura ändras med tiden?
🌈

Ny dag, hoppas komma iväg till gymmet och sen blir det vaccindos II i em.
Ha en fin dag! 💫
Kram :)

48 Susanne :

skriven

Hej, ska jag ta ett sommarjobb på min semester, behöver pengar. Auror är intressant. Tyvärr kan jag inte se några.

49 Skrållann:

skriven

Hej!
I en av seanserna jag fått från dig skrev du att jag hade en stark och obruten aura, det tyckte jag lät jättefint och jag hoppas det fortfarande är så?!
Idag regnar det och jag är glad att jag ska ha en innedag på jobbet idag. Igår på personalmötet kändes det sådär. De berättade att vi var överbemannade och det känns märkligt eftersom jag och en till anställdes för sex veckor sedan och därför vill man att vi åker till andra ställen inom företaget och jobbar. Det kanske skulle bli jättebra men det var ju inte så jag tänkte när jag anställdes. Hur ska jag förhålla mig till detta?

Kram❤️

50 Dejsan:

skriven

Varför blir man missbedömd om man har en stark aura? Hur visar det sig? Kan du rekomendera nån bok om auror. Själv kan jag inte se auror, men har blivit missbedömd i hela mitt liv. Åtminstonde mitt vuxna liv.

Svar: Kanske någon annan här i bloggfamiljen kan tipsa om bok ? Kram :)
Esmaralda

51 Mimi:

skriven

Hej!

Jag har ofta undrat hur min aura är? Kan du se något?

Kram

52 Fjäril:

skriven

Hej,
Vore intressant om du kunde se hur min aura ser ut, om den t ex har viss färg? :)
Kram

53 She:

skriven

Tyckte jag gjorde bort mig lite idag, märktes det tydligt eller mest för mej själv?
Kram

Svar: Det var mest du själv som märkte av det, kram :)
Esmaralda

54 Bellagio:

skriven

Mins att jag vi ett tillfälle såg ett vackert grönt ljus runt min dotter. Fick tårar i ögonen då, hon var en så vacker och kärleksfull själ. Var det aura el något annat?

Svar: Det var en vacker aura runt en vacker själ, kram :)
Esmaralda

55 Fia-lotta :

skriven

Hejsan Es, tumme upp för intressant inlägg. Slukar ofta dina texter. Undrar om du ser något kring mig i det närmaste? Stort som litet. Positivt som inte lika glatt.

Nu ska jag ut och så potatis. Hoppas på en liten söt nypotatis skörd till midsommar. Tusen tack för en toppenblogg! 💛🏆✨

56 Camilla:

skriven

Väldigt intressant att läsa och måste vara kul att kunna se detta. Hoppas att jag har en bra aura😊
Varför kom det inte något svar?
Sommaren är som bortblåst och nu får det fanimej sluta regna🙁 Må så gott. Kram

57 F:

skriven

Skulle behöva uppiggande nyheter ser du om det är påväg åt mitt håll kram

58 She:

skriven

Igårnatt när jag var påväg att somna så kom en hög smäll från mitt ena orientaliska nattduksbord, hade jag "besök" eller var det bara inbillning?
Kram

Svar: Nog hade du en besökare som kom och tittade till, kram :)
Esmaralda

59 Månskenet:

skriven

Hej!
Nämen va blev dethär till, skrev en kommentar, skickade, men se, nähä det gick inte, en reklamruta kom upp, den ville jag inte skicka fast den så gärna ville iväg o kommentaren va putsveck 🙈 i värsta fall kommer 2 kommentarer med liknande innehåll från mej idag 🙈😱

Ok, dagens blogg är jätteintressant! Några auror har jag inte sett - kanske man borde öva sej 😊

Nåt jag funderat lite över, kan man känna auran på olika sätt hos olika mänskor, eller har det med nåt helt annat att göra? Vissa mänskor, de flesta, känner jag inget då jag kommer nära medan vissa har som en barriär som är...inte kall men svår att gå nära, t.ex i en kö finns det vissa som man mer än gärna håller corona-avstånd till även utan distansrekommendation 😊 andra känner man värme från o inga problem att gå nära. "Värmestrålarna" behöver inte nödvändigt va nära bekanta ens. Är det auran som passar ihop respektive inte passar ihop eller är det nåt mera invecklat som personkemi. Lustigt bara att det gäller också helt okända 🤔 annars kan jag tänka mej att vi strålar värme eller öppnar auran för nån vi gillar skarpt, eller hur?

Ha det gott!
Här längtar vi efter vår och sommar... har haft +5 och duggregn idag 🙈

60 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda. Tusen takk for ditt svar. Da forstår jeg en del ting bedre. Og, ja, jeg kan nok kjenne det, men godt å få bekreftelse.
Kram!!!

61 Fanny2:

skriven

Hej Esmaralda,

Tänkte testa att fråga för att se om du ser något. Jag har ett litet besvär som jag skäms för men funderar på att kontakta min vårdcentral för.
Hur stor är chansen att jag får hjälp?
Tänkte ändå passa på när jag får frikort i år. Är lite rädd för att bli hemskickad med någon salva när jag hellre tar en mindre operation.

Kram 💜

Svar: Chansen är god att du får hjälp och du ska absolut inte skämmas, kram :)
Esmaralda

62 F:

skriven

Snälla esmeralda ser du något om du ser mig gravid

63 She:

skriven

Ser du vem det var som besökte mig? Och var det gott eller ont :)
Kram

64 Mandarin :

skriven

Tack för kloka råd Esmaralda 🙏

65 G.H:

skriven

Hej Es,

Jag funderar på om jag ska överraska min mamma på mors dag med att berätta att hon ska få ett till barnbarn. Eller om jag borde vänta tills efter ultraljudet om några veckor…. ?

Kram:)

66 Mercan :

skriven

😔😔😔♥️♥️♥️😔😔😔🙏🙏🙏

67 ML:

skriven

Hur påverkar min aura andra? Vore kul att veta :)

Nu får Dennis hålla sig på Plankan :) Måtte han vinna alltihopa!

Kvällspuss till den med blommor i auran :) Du måste ha en underbar aura du med Es! Kramiz

68 Anna:

skriven

Hej! Är lite nyfiken om jag ska välja att ingå ett förhållande med mitt ex. Eller om jag ska starta något nytt med min granne som de är väldigt stelt med just nu. Tack samma för svar./A

69 Anna:

skriven

Hej! Är lite nyfiken om jag ska välja att ingå ett förhållande med mitt ex. Eller om jag ska starta något nytt med min granne som de är väldigt stelt med just nu. Tack samma för svar./A

70 Mirre:

skriven

Tack för dagens intressanta inlägg kära Es , är besatt av auror och allt som har med de att göra.
Vad jag vet har jag en stark aura, folk glor väldigt mycket på mig och jag kan aldrig liksom smälta in i tapeten om jag så skulle försöka. Ibland så utnyttjar jag min aura tex om jag går hem ensam en kväll eller om jag sitter i möte med min chef.. och försöker leva mig in i min aura för att uppfattas som mer ”skrämmande” än vad jag faktiskt är..😊 jag märker ibland att killar är lite ”intimidated” av mig men det brukar släppa snabbt när dom pratar med mig, är väldigt trevlig, ler mycket och skrattar. Antar att det tar udden av min aura på ett snyggt sätt:)
Önskar så jag kunde se andras färger ska försöka öva upp detta.

Ser du något om min aura Es? Vad som helst😍 vill så gärna veta mer om den.. vet att den är röd/orange som du sagt förut.. ibland kan jag uppleva att den hjälper mig att känna av andra människors energier även på långt håll. Det är nästan som att jag smygtittar på folks personligheter med min egna aura..
Får intuitivt till mig att min starka aura kommer från tidigare liv där jag gjort starka val, levt i sanning och ledarskap. Kan de stämma? Kramar🥰

71 F:

skriven

Jag var så säker på att det skulle bli positivt på g-testet men det blev negativt 🥲


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: