En spådom...

Jag spådde en släkting till en av mina gamla kunder nyss och det var första spådomen för hennes del.

När jag spår så försöker jag först och främst fånga upp det som spontant kommer till mig – innan jag tittar på personens frågor.

Den här gången var det väldigt blandad kompott som visade sig.

 

Jag såg svarta kanter runt hennes aura som talade om för mig att hon kan vara allvarligt sjuk eller riskera  en allvarlig olycka inom det närmaste.

Sådant är inte lätt att tackla.

Man vill ju inte skrämma livet ur folk – samtidigt som jag känner att jag måste vara ärlig.

Jag trängde in lite djupare och såg en tydlig och klar bild – som ett  svartvit foto av en landsväg genom en tät skog.. jag ser en bil som voltat och ligger på taket.. en speciell bil som är vit med svart tak och jag ser en älg ligga död vid sidan av vägen.

I den voltade bilen fanns bara stillhet och död.

Därmed var varningen klar.

 

Jag diskuterade det hela med min egen och med kundens andliga vägledare.

Jag kan ju inte bara säga att se upp för skogsvägar och älgar resten av ditt liv… utan måste ju försöka ringa in  tidsmässigt också så gott det går.

Vi var ense om att denna olycka skulle ske dagen innan midsommarafton.  Inget snack om saken.

I seansen till kunden meddelade jag detta och fick till svar att då hade hon  planerat att åka till vänner i norra Sverige för att tillbringa midsommarhelgen tillsammans med dem.

Vi enades om att de helt enkelt kan köra än annan väg istället för genom de stora skogar som de planerat och därmed kommer det att gå bra.

Min och hennes andliga vägledare var mycket nöjda med denna förändring och bilden förändrades.. nu såg jag en älg traska  över vägen och inga bilar alls i närheten.

 

Vad ska man säga ?

Jag blir så ödmjuk och tacksam och glad varje gång jag kan hjälpa till att förändra ett öde.

Jag vet inte varför jag har gåvan men utför inga mirakel på egen hand, det vill jag tydligt säga… och utan min och kundens   vägledare hade det aldrig fungerat.

 💖

Kram & kärlek

 

Och du som vill ha en personlig och omfattande seans ( spådom) via mail – du är välkommen att maila mig på:

framtidoradgivning@hotmail. com

och jag mailar info tillbaka om hur det fungerar.

1 <3:

skriven

Tack gode gud att du fanns Es och det blev en annan bilväg. Du gav änglavakt.

L är så go mot mig. Tror hon tycker att jag är vacker. Vi är så olika men det är ngt som gör att jag dras till henne.
Tackade nej till det där glaset med vin med henne förra året.
Skulle en kjol bli uppskattad det är liksom vår grej.
Vad får du till dig Es att hon skulle gilla bäst. Guldiga, röda eller prickiga med två olika tyg.
Eller mönstrade med någon fjäril på.
Kram

2 catlin:

skriven

Hej Esmaralda!
Kan du se hur det blir på mitt jobb närmaste året. där är jättemycket konflikter och jag står i mitten, har jättesvårt att hålla mig utanför. Blir det bättre? jag funderar på pension.

MVh
Catlin

Svar: Håll dig utanför så gott du kan... det är tufft emellanåt men inte värre än att du kan fixa det... snart kommer pensionering men inte riktigt än som det ser ut, kram :)
Esmaralda

3 Naturvän:

skriven

Hej!

Fantastiskt läsa om hur du kan hjälpa människor med din gåva!

Funderar på gårdagens blogg och ngra ämnen jag tycker är intressant är vår livsuppgift, möte med andra sidan. Frekvenser/energier. Allt som hör det andliga till.
Har full förståelse att ämnena att skriva om kan sina emellanåt, inte konstigt alls.

Ser du om det skulle ge mig ngt att fortsätta kurs i måleri? Jag velar hit och dit, jantelagen gör sig påmind.

Ha en bra start på veckan alla!


Svar: Tack för tips :) Klart du ska fortsätta din kurs !! Kram :)
Esmaralda

4 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda. Wow helt otroligt alltså! Intressant, för jag trodde att sådant (som att när man dör) är bestämt på förhand av en själv innan man föds till jordelivet. Att det är en del av den livsplan man gör upp för sig själv i Alltet. Men att du kan ändra på det är helt otroligt. Vilken förmåga!

Fina Esmaralda, är en resa det enda positiva du ser för mig i sommar och höst? Jag hoppades att större förändringar väntar runt hörnet, som nytt jobb och eget hem. Ser du något om det?
Kram,
Jennifer

Svar: Somligt är påverkbart... men inte allt. Det som är påverkbart kan man förändra... men makten att förändra det som är bestämt, den maken har jag absolut inte. Kram :)
Esmaralda

5 Eva:

skriven

Du är så himla cool. Slut på meddelandet:)))

Svar: Kram :)
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Igår pratade jag med T samtidigt som jag smsa med min ena syster. Hon är ju helt galen och längtar efter att träffa honom. Så hon frågade om han inte kunde komma en helg för att dricka kaffe eller lunch för en hamburgare. När jag sa det till honom tyckte han att det verkade trevligt.

Kan du se när han träffar familjen?

Kram

Svar: Dröjer nog inte så länge nu, kram :)
Esmaralda

7 Läroliv:

skriven

Finns bara ett ord FANTASTISKT, och vilket samarbete. Enkla ord från mig, men DU är FANTASTISK Esmaralda och det är ju en självklarhet att DU har den gåvan du har.

KRAM

Svar: Tusen tack & kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Det är så häftigt vad du kan se med dina o kundernas vägledare, o vilken tur att denna olycka kom fram o nu kan undvikas.

Jag är himla tacksam för de varningar jag fått av dig i mina seanser o av nån anledning har dessa varningar varit just före jul. Verkar som om jag är olycksbenägen runt den helgen, undrar varför ;).

Istället för olyckor undrar jag om det spontant kommer upp nån lycka kring mig Es inom de närmaste ;)? Olycka för tillfället är mitt onda ben som inte tillåter mig att springa, o jag som just kommit igång nå lite, suck. Nåja det är bara att leva med den saken...

Måndag igen, men som tur är torsdagen ledig ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja just kring helgen kan vara din svaga punkt ! Det är inte helt ovanligt att det kan sammanfalla vid ungefär samma tidpunkt. Du kommer snart springa igen... kram :)
Esmaralda

9 Bellagio:

skriven

Som jag skrivit några gånger tidigare så är nu min dotter mer hos sin pappa. Idag var hon och en kompis kvar hos mig, de ska plugga tillsammans hemma hos mig, hon ska till sin pappa i em. Sonen som är 9 var inte på så bra humör i morse och jag skällde till för hårt vid ett tillfälle. Annars var jag väldigt behärskad. Sonen sprang upp och jag tror berättade för dottern om att mamma är arg och skäller hela tiden. Är nu livrädd när hon senare idag ska till sin pappa och sonen lika så, att de ska prata om hur hemsk jag är, och att det resulterar i att sonen är hos sin pappa övervägande del med. Jag känner att jag inte kan vara naturlig som mamma sedan detta, analyserar mitt föräldraskap och varje ord jag säger..

Svar: Alla blir vi arga på våra barn och skäller på dem....du ska inte överanalysera.... utan känner du att du tagit i för mycket så be om ursäkt... och efter varje gräl är det ju bra om man kan prata med barnen och förklara varför... men alla blir vi arga ibland, det är helt normalt, kram :)
Esmaralda

10 F:

skriven

Godmorgon wow vad stort och häftigt att du har räddat livet på din släkting ❤️ Hon måste känna stor tacksamhet gentemot dig 🙏🏻

Får du till dig någon varning runt mig o min familj 🌸

Svar: Ingen varning kommer till mig , kram :)
Esmaralda

11 Kristin:

skriven

Ja, for en gave, kjære Esmaralda.
Man blir bare så ydmyk og takknemlig over alt du har hjulpet oss med, med din gave.
Dine seanser er så fantastiske. Jeg finner ikke ord som dekker det jeg vil si. Det er STORT! Tusen takk!


Ønsker en god dag. KRAM!!!

Svar: Stor kram och tusen tack :)
Esmaralda

12 Lotta:

skriven

Du räddade verkligen livet på släktingen till den gamla kunden. Amazing!

Jag undrar...tänker lite på en dejt jag hade i början av året. Vågar inte riktigt kontakta honom eftersom jag inte vet om han är singe. Är han det?

Kram L


Svar: Osäkert, men jag ser att det finns någon annan i hans tankar, kram :)
Esmaralda

13 Dunegull:

skriven

Wow-fantastisk läsning!

Hur ser min midsommar ut? Träffar jag folk?

Kram

Svar: Midsommar blir inte som vanligt, men lite folk träffar du, kram :)
Esmaralda

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har på sistone haft sådana fantastiska drömmar - så som jag skulle önska att mitt liv såg ut på riktigt. Jag vill uppleva det som jag drömmer om på riktigt. Jag längtar efter sex och närhet. Det kan inte vara normalt att leva utan sex så länge som jag.

Dröjer det tills jag får ha riktigt bra sex med någon?

Kram

Svar: Det beror lite på dig själv...och vilka initiativ du tar och vilka situationer du väljer att ta del av.. ju mer folk omkring dig desto större chans till attraktion, kram :)
Esmaralda

15 Dunegull:

skriven

Beror det på coronan? Att det fortf är restriktioner? Eller har det hänt ngt annat tråkigt?

16 Smöla:

skriven

Jag lever livet just nu och trivs med att jag är själv med barnen.. men det är klart man undrar när kärleken kommer, för just nu är jag nollställd och redo. Är han redo?

Svar: Tveksamt om han är redo än, känns lite segt, men han kommer ju bli klar och redo, kram :)
Esmaralda

17 Xam:

skriven

Hej!
Jag har oxå fått varning av dej,corona varning.

Finns det nått positivt närmaste tiden?

Kram

Svar: Jag ser ingenting spontan och detaljerat .. men visst ser det positiva ting för dig... kram :)
Esmaralda

18 Dunegull:

skriven

Blev orolig E. Beror det på coronan? Eller händer det tråkigheter?

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Det måste vara en skön känsla när man kan gå på djupet och ta hjälp och för att sen få veta att allt gått bra. Vilken gåva du har💖

Idag är det ny vecka med nya möjligheter, solen strålar och det lovas sommarvärme minsann, här går jag inne hela dan och får titta ut på solen istället☀️ Men utsikten är ganska ok, byggarbetare som bygger byggnadsställningar precis utanför fönstret😜
Min gamla vän, det känns som han har lite koll på mej, stämmer min känsla? Vill han inte riktigt släppa taget om vår relation?
Kram❤️

20 F.u:

skriven

Hej esmeralda undrar om mina syskon ser du någon förändring för dom??

21 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, jag behövde lite påbackning och skall träffa konstnären torsdag o anmäla mig igen. Livet måste ju sätta fart ngn gång.

Är bortbjuden i efm och känner mig så lycklig, äntligen kunna bryta ensamheten för en stund.

Tusen kramar i kärlek

22 Chatrine:

skriven

Jag kom på en sak Ez! Det var jag som myntade namnet spontana spådomar och nu har jag kommit på fler roliga idéer. Kan inte du tillverka turamuletter till vinst i spel? Eller en healing som kan ge mer tur inom snar framtid? Ta en slant för ditt arbete sen också.

Ez: En fråga också... Vad tycker Niklas om mig?

Kram Chatrine

Svar: Javisst var du som myntade namnet spontana spådomar :) En turhealing skulle jag kunna fila på, absolut, jag råkar ha hemma vad som behövs när det gäller utrustning.. vilken bra ide` !! En turhealing kommer snart !!! Kram :)
Esmaralda

23 SusanneAmalia:

skriven

God Förmiddag..
Skulle bli 17grader varmt och solsken...
Hälllregng 5grader och en sur EllaBella..
Vadå korvgrillning inställd?????
Matte du lovade..!!!!!

Älgar renar och rådjur.. Är inte bra i trafiken.. Tur att du såg och kunde hjälpa..




Jag känner mig så lyckligt lottad.. Tomt tomteluvehus och båt..

Kan livet bli bättre??

Kärlek glädje och framtid.. ❣️

Priva med familjen skulle kunna tänkas att bli mycket bättre men det är på gång.

Framtidstro.. Tack för hjälp stöd och uppmuntran.. Esmaralda..

Önskar alla en harmonisk dag i regnet..

Sol kram..







Svar: Här har vi över 20 grader... men det är lite mörkt över Hallandsåsen.... så regn lär vi nog få här också... kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Konstigt att just den helgen är "onixbenägen" tycker jag. Ja mitt onda beror säkert på klena benmuskler, går att träna upp, o övervikt, går inte så lätt att få ner ;). Kanske inte menat att en liten elefant ska springa ;D...
Kram Skorpan

25 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda,

Jag jobbar ju på soc, och det har hänt en situation kring ett ärende som vi fattat beslut i (cheferna som beslutar men vi som handlägger..) där journalister osv o reportage blivit iblandade.. jag får inte så mkt info kring allt men får en sån klump i magen av detta. Vad känner du kring detta?

kram

26 Bbv:

skriven

Hej e

Är den nya killen på A någon som du kan se mig framöver med? Vi klickar bra men vet inte riktigt hur det blir efter en träff.

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så fantastiskt att du kunde stoppa älgolyckan ! Underbart med vägledarsammarbete ! Är vägledare alltid av manligt kön eller låter det bara så ?
Har jag kanske en av varje ?

Ny vecka och sol igen ! Härligt !
Ha en fantastisk start på veckan !

Kram Anki med flock

Svar: Nejdå, de finns av båda könen !! Kram :)
Esmaralda

28 F.u:

skriven

Hej esmeralda undrar om mina syskon ser du någon förändring för dom??

29 Ghostwriter :

skriven

Känns det som att min soulmate bor där jag tror? Kram

Svar: Nej, det känns som om han finns en bra bit bort... kram :)
Esmaralda

30 <3:

skriven

Tack gode gud att du fanns Es och det blev en annan bilväg. Du gav änglavakt.

L är så go mot mig. Tror hon tycker att jag är vacker. Vi är så olika men det är ngt som gör att jag dras till henne.
Tackade nej till det där glaset med vin med henne förra året.
Skulle en kjol bli uppskattad det är liksom vår grej.
Vad får du till dig Es att hon skulle gilla bäst. Guldiga, röda eller prickiga med två olika tyg.
Eller mönstrade med någon fjäril på.
Kram

31 Elisa:

skriven

Hej,
såg han och kanske nån annan vad jag gjorde på min mobil privat för ett tag sen en morgon? Tanken stör mig så mycket :(
Kram

32 SarA:

skriven

Fantastiska du, att du kan se och tala med vägledare som ger varningar och hjälper andra människor att rädda livet 🙏
Tacksamhet.

Känner mig så förvriden när det gäller våra hustankar och husdrömmar.
Vi är egentligen överens om en sak; vi vill helst bo kvar i samma område. Men huspriserna gör det lite omöjligt för oss i nuläget.
Jag börjar se mig om efter andra områden men sambon är inte alls med på det tåget. Vilket blir tjafs och irritation kring ämnet.
Jag vet innerst inne att jag själv vill bo kvar såklart men i ett större hus. Det är det bästa för oss alla.
Hur ser det ut med husplanerna, dyker det upp ett drömläge för oss snart eller måste vi vänta och rida ut den värsta stormen? Kommer det ens att lugna sig?
Jag tänker på barnen som fått vänner och trivs så bra där vi bor idag. Vill inte dra iväg med dom till något helt annat.
Kram

33 Bjork:

skriven

Hej kommer min arm kännas bättre i mon så jag kan gå till jobbet?

Kram

34 Pot Pat:

skriven

Det gäller att styra om de där olyckorna så att de sker med de onda. Verkar ha varit lite fel i vem man attackerar här på jorden ett längre tag, som jag ser det. Det känns genomgående i samhället faktiskt men med lite gemensamma krafter kan vi kanske se till att rikta om energierna så att de slår på äkta karma istället för att gynna en liten skara i makteliten och staten som dagligen lever på att göra människor till deras offer.

35 Hm :

skriven

Har mitt ex Tinder redan? Det har gått bara en vecka sen uppbrottet. Men undrar.



Kram

36 ML:

skriven

AMAZING!! Vilken gåva och vilken ära att kunna hjälpa människor på detta sätt. Tack gode gud för att du finns Es!

Jag önskar att jag kunde bidra som dig och kanske jag kan på något sätt det med mina patienter mm. Brukar få höra fina ord om mig vilket värmer!

Hoppas inte att du ser någon varning för mig. Tänk vilken frihet det kan vara att släppa en person från det förflutna. Nu vill jag bara leva mitt liv och vara lycklig :)

Ha en bra dag! Såg att ni skulle få 24 grader. Sommar :) Kram

Svar: Du är så duktig med folk och man pratar gott om dig !!! Kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Hej esmeralda, ska V ta lägneheten som har erbjudits, eller kommer det en nämre? Kram

38 Pia1:

skriven

Helt otroligt ❤️
Jag får nog tillbaka läkaren som satte diagnos men först i september och dessutom har jag redan varit i luven med hans kollega och jag känner denne kommer göra allt för att bromsa och förstöra 😒
Så är det värt att vänta in honom som jag vet vill göra allt han kan men kanske inte får...
Typ som att vila upp mig bara tills dess.
Eller bör jag kriga vidare så länge? ❤️

Svar: Du ska inte ta ut dig helt kan jag känna... lyssna inåt till dig själv och du får rätt svar, kram :)
Esmaralda

39 Lina:

skriven

Jag önskar att jag hade råd att unna mig en seans, men det får bli senare.

Jag fick ett presentkort av min förra chef för några månader sen, som bara går att använda där jag bor. Har ett sen tidigare som skulle kombineras ihop nu, men hittar inte det ena.. Panik! Tar gärna emot tips på var jag bör leta 😊
Kan jag ha kastat det i soporna vid en utrensning? 🤔😱

Kram 🌞

40 Maria:

skriven

Hej
Har en liten fråga 😌.
Jag har varit och är aktiv på olika datingsidor men utan önskat resultat. Ska jag fortsätta eller🤷‍♀️ Träffade en man för ca ett halvår sedan men av olika anledningar blev det inget med det. (Mitt fel🤪) Ska jag ta upp kontakten igen eller. Hoppas du kan ge nej lite guidning i frågan är innerligt trött på att vara ensam❤️
Önskar dej en fin dag🤗

41 Lina:

skriven

Ibland är man inte världsmästare på att leta, speciellt när stressen slår på 🙈🤣 Hittat det jag letade efter 😄

42 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, kommer min sommar att bli bra? Harmonisk? Kram och tack

43 Cara:

skriven

Hej Es

Det pågår en maktkamp på min arbetsplats. Tror du att min chef får sitta kvar eller blir han utbytt?

44 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej!
Åh gud vilken räddning! 😱 Helt fantastiskt att du fick till dig denna varningen! ❤️

I fredags gjorde jag Covid19 test och idag äntligen fick jag provsvaret att de inte var något. Så skönt att man kan pusta ut. En lätt förkylning om de nu var de. Hade bara ont i halsen en dag och nästäppa. Men bättre att gå och kolla sig en gång för mycket än en gång för lite. 😊

Min största räddsla är att bli så sjuk att jag inte får någon luft och eftersom jag bor själv så är jag så rädd att något sådant ska hända. Just nu känner jag nästan som ett tryck över halsen som gör att jag tycker det är svårt att andas. Inte hela tiden men som kommer och går. Jag fattar ju att de är ångesten som gör det. 😞

Es, kommer jag någonsin bli av med ångesten och paniken? Känner mig bara gråtfärdig och tycker bara de är så himla jobbigt! 😢 Känns som om alla i familjen tycker jag är jobbig och det värsta är att jag inte kan hjälpa det. 😞😢
Kram Zoey 💕

Svar: Skönt att du slapp covid !! Ångest kan ställa till med en hel del så försök ha en plan hur du ska agera när den slår till ! Familjen älskar dig så tro inte annat, kram :)
Esmaralda

45 IB:

skriven

Blir jeg å få overta huset?

46 AnnaK:

skriven

Sorry för tjatet men tar jag något beslut snart om huruvida jag ska lämna eller inte? Någon rätt tidpunkt blir det ju aldrig.

Kram 🤗

47 Solo:

skriven

Tidigare haft en söt och väldigt fint broderad bonad på vägģen
Det var med blommor och med små men väl så tänkvärda ord
''Små små ord av kärlek
Spridda över hemmet var dag
ger solsken och välbehag''

Menar såhär lite som kan göra så mycket särskilt såhär i pandemitid
Och man lätt går varandra på nerverna
:)

Vet inte vart bonaden kan ha tagit vägen men..finns bevarad i mitt minne
är lite posetivt ändå :)

Som du säger Ez somligt är oföränderligt och man måste acceptera
Inte lätt alla gånger
Men så är det
ibland måste man inse och släppa/ acceptera
Även om det kanske innebär med sorg o smärta

Öskeblogg:) Tja Spontanisar (spontana spådommar) alltid rolig läsning liksom allmän inspiration från vardagen du ger
Även enkla goda snabblagade matrecept ger inspiration...:)

Kram

Ps undvika skita i det blå skåpet är bra!
Sålla psykopaterna







Svar: Tack för tips :) kram :)
Esmaralda

48 stm:

skriven

Hej!
Kommer gå på dejt i helgen med M. kan du se om vi inleder något?
Kram!

49 Solstjärnan:

skriven

Du har en fin gåva😊
I sammarbete med kundens och din vägledare gör du ett viktigt jobb.
Du vägleder och hjälper så många på våra livsvägar Både med varningar och med budskap om kärlek ,hopp och glädje 😊.
Du lyser upp många tunnlar.
Det är vi tacksamma för😊.
Är så tacksam för de seanser jag fått av dig😊.De ger mig hopp om att det nog kommer att bli bra.

Dagens blogginlägg var ett bra exempel på hur du gör ett viktigt jobb.Det kunde ha slutat väldigt illa om din seans klient fått denna varning..

Kram Solstjärnan ☀️

50 Fisan:

skriven

Hej Es!
Fick med en varning från dig i en spådom en gång ang krock med moped, undvek trafik den dagen och slapp krocken :). Ser du om jag o min make köper hus innan detta året e slut?
Kramis

Svar: Hus kommer.. tveksamt om det blir i år.. men ändå ganska snart som det ser ut.. kram :)
Esmaralda

51 Browallia:

skriven

Din förmåga att kunna kommunicera med vägledarna ger mig ståpäls, så fantastiskt att ni tillsammans kunde avstyra bilolyckan. :D

Jag såg på väderkartan att i Skåne är det sol och +23C idag, rena sommar värmen ju! Här i norr är det lika grått som en novemberdag med dimma och ihållande regn +8C. 10 maj och bladen på träden har fortfarande inte slagit ut. Så märkligt det har blivit. Ser du något om hur min sommar blir?

Kram Browallia

52 Sus:

skriven

Hej
Fränt....
Är så orolig för min lilla pojke...
Idag var han så ledsen...
Hur kan jag stötta honom....
Love sus

Svar: Känner du oro kring din son eller kring din egen roll så prata med någonsom kan ge handfasta råd. Ibland kommer ju lite tuffa och sorgsna perioder, det är det bara !
Jag tycker du stöttar bra och du är en jättebra mamma.. kram :)
Esmaralda

53 Fjäril:

skriven

Hej,
Vad tycker han om mig?
Kram

54 Camilla:

skriven

Du räddar liv på många sätt och din gåva är helt fantastisk. Tack och lov att du kunde rädda denna kvinna. Är fler i din familj mediala?

Du har rätt i att personen är ego och jag tror även att personen är rätt säker på att jag finns där om personen skulle vilja höras för så har det varit hittills men oj vilket ego uppvaknade personen står inför när personen aldrig hör ifrån mig igen. Kan denna analys stämma tro? Lite hobby medial såhär på måndagen😂

Glad att läsa från gårdagen att vi i bloggfamiljen ger dig glädje och att du fortsätter med bloggen. Tack för att du finns💓 En jättekram från mej

Svar: Mamma har lite av gåvan men hon har valt att inte bejaka den... hon upplevde som jobbigt och tungt när hon växte upp. Jag tycker att din analys stämmer bra... kram :)
Esmaralda

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför J han som är min första kärlek skicka en förfrågan på skype till mig igen? Men jag svaret ja ändå på accapterar. Jag hoppas väl han vill prata med mig något gång?

Ha det bra

Svar: Han blev plötsligt lite nyfiken på dig, kram :)
Esmaralda

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Några nätterna har jag drömmar om olika män men en kvinna är hela tiden samma. Jag förstår ju jag är hetero tills sista för alltid...

Så det stämmer väl?

Ha det bra

57 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför B kvinna skicka en förfrågan till mig i skype också? J min första kärlek och B kvinna som nyss?

Ha det bra

58 Jen. :

skriven

Har alla människor andliga vägledare och vad är deras syften? Väljer man den själv innan man föds eller hur fungerar det?

59 G.:

skriven

Kommer lillegutt før eller etter termin?👶🏼

60 Månskenet:

skriven

Hej!
Om jag hakar på gårdagen så vore det intressant att få veta lite mer om vår aura, det var visst redan nån som önskade det.
Kan berätta helt kort att i samband med en slagrutekurs för länge sen så testade vi att kolla varandras auror - både min kompis och kursledaren häpnade över min ena sida där auran var endast 10-15 cm. Måste ha berott på en liten bilolycka jag varit med om 2 månader innan, eller hur? Trodde jag var återställd men så var tydligen inte fallet.
Min Zanmi kom idag, väntar på ett lugnare tillfälle när jag kan öppna kuvertet och träffa henne för första gången 💕
Kram, ha det gott!

Svar: Tack för tips, jag suger åt mig ! Ja din aura var fortfarande lite skadad efter olyckan men sedan rättade det till sig ! Bra att du väntar in rätt tillfälle innan du aktiverar din Zanmi, kram :)
Esmaralda

61 Mikael:

skriven

Nyheterna talar om att Kina släppt lös Covid så är bara att tacka för utmaningen i så fall :)


https://youtu.be/kuKPBur_TiI

Inte sett någon ännu som lyckats spå var Covid kommer ifrån.

Kram
Mikael

62 ängeln:

skriven

Hej, var med om ett inte alltför trevligt bemötande idag av en chef och hennes kollega. Övertolkar jag att de är emot mig? Min intuition säger mig att jag ska vara på min vakt då främst mot hennes kollega.Kram

63 Monica:

skriven

När det gäller karma. Om ens förälder eller någon myndighet har utövat grov maktmissbruk mot en. När dessa personer dör och kommer till andra sidan. När de ser vad de har ställt till med och vederbörande offer lider och lever ett socialt marginaliserat liv där det inte finns någon livskvalité p g a deras illgärningar. Är det så att de försöker gottgöra sitt dåliga karma redan från andra sidan och försöker att hjälpa sina offer att få ett bättre liv? Kanske i ens dröm, varsel, impulser eller rentav snilleblixtar.

Svar: Det är komplicerat... för den som utsätts för detta maktmissbruk har också en lärdom i detta att göra.. man ska ta sig igenom och lära sig... gör man det...då brukar det vända.. och den som är utövaren försöker ställa tillrätta men ofta på ett väldigt subtilt sätt.. men förstår inte riktigt varifrån det kommer.. kram :)
Esmaralda

64 Skrållann :

skriven

Hej!
Vilka dilemman du stundtals måste ställas inför?!
Började min 4:é vecka idag på nya jobbet och tre ordinarie var hemma. Det innebar att det var två vikarier en ordinarie och så jag.
Det är någon form av missnöje på stället och det var inte vad jag räknade med när jag tackade ja till tjänsten. Det gick bra idag men det var inte optimalt. Jag tycks alltid hamna i sådana situationer och ska alltid lyckas fixa det mesta. Kommer det bli bättre på arbetsplatsen?

Kram❤️

65 ML:

skriven

Vad härligt att höra!! Pratades om ljusa energier hos vissa personer på TV och kan ju bara hoppas att jag är en av dem som har dessa :)

Hur mår Tom och vad säger läkarna? Vet inte om du har hört men EMA undersöker rapporter om fall av Guillain Barre's syndrom bland de som fått Astras och det är ju bara förskräckligt!

Kram!

Svar: Ja, det är hemskt... Tom hann dock aldrig få något vaccin... han insjuknade i GB precis när han repat sig från sin covid infektion.... kram
Esmaralda

66 JustMe :

skriven

Oj, vilken tur att hon bokade en seans hos dig och tog din varning till sig, du har räddat ett liv! Så glad och tacksam för att du finns Ez!

Nu har jag lämnat in synpunkter muntligt och skriftligt. Ena sonens läkare har ringt och förtydligat omfattningen av tillsynsbehovet och stödbehovet. Tidsfristen var i lördags. Hoppas på att få det slutliga beslutet idag eller imorgon. Hur ser chanserna ut för en höjning av beslutet efter dessa inlämningar?

Kram! 🙏

Svar: Chansen är god.. inte självklar men god, kram :)
Esmaralda

67 ML:

skriven

Så hemskt och så orättvist! Jag känner verkligen med er och sänder healing då och då. Idag har jag även funderat på om jag hittar den rätta arbetsplatsen både för mig och min arm när vaccineringen är över. Kan bara hoppas.

Zanmi fortsätter att vibrera ibland när jag pratar med henne. Så sött :) Kram och tack för att jag fick möjligheten att få henne!

Svar: Ja, hon gör allt hon kan för dig.. 100% och det försöker hon också förmedla till dig, kram :)
Esmaralda

68 F.u:

skriven

Hej esmeralda undrar om mina syskon ser du någon förändring för dom??

69 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att vi ska åka till Bulgarien i Augusti 😊 Ser du Esmaralda om vi ska åka alla tillsammans eller min bror ska han åka i Juli 🤔

70 Elisa:

skriven

Hej,
har de sett vad jag gjort på min privata mobiltelefon? Känns så..
Kram

71 Ghostwriter :

skriven

Känns det som min soulmate bor i samma län? Kram!

Svar: Kanske, men inte i närheten, kram :)
Esmaralda

72 Lilla jag:

skriven

Känns det som att det blir bättre när barnet är fött? Eller är det lika bra att packa o bege sig ifrån denna man?

Wow Ez! Vilken insats! Du skänker både hopp o liv <3

Svar: Jag kan inte se att ett barn kommer förändra mycket till det bättre., tyvärr, .. kram :)
Esmaralda

73 Mercan :

skriven

Du har ett stort hjärta Esmaralda, hjälper alla med din gåva 😊

Svar: Tack snälla :)
Esmaralda

74 Skorpan:

skriven

Angående Tom, du tror inte att Madame i Paris kunde göra sin magi o få honom frisk?
Kram Skorpan

75 B:

skriven

Heej😊 kommer de bli något mellan mig o han på jobbet? Vi hälsade idag o han såg glad ut över att se mig hahah..🌞 Kram

76 ML:

skriven

Jag hör henne och förmedlar att jag är så tacksam för allt och att jag älskar henne. Kram

77 Rädd:

skriven

Hej E!

Idag kom jobbet ut från arbetsplatsen jag varit på innan föräldraledigheten. Ska jag söka? Får jag det? Sökte ett annat jobb idag, är det något att ha? Vägled mig, ge mig hopp.

Kram och kärlek.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: