Gomorron....

Gomorron blggfamiljen !!

I dag är jag lite senkommen får man säga 😱

Och ingen fantasi alls – så jag ber er om tips, vad ska jag skriva om ? Vad vill ni läsa om på bloggen ?

I går var sonen här och nu är det lite kaos….hans båt är hemma från vinterförvaringen  så han lär snart dyka upp här för att skrapa o måla och sen ska den sjösättas !

 

Och så hjälper han maken med att riva ner vårt gamla vindskydd från uteplatsen… eftersom MG  ätit upp det gamla till häften ! 

Det bestod ju av typ pinnar och varje gång han kände för en pinne så plockade han en från uterummet och med åren har det blivit ganska glest.

Nytt tak på uterummet ska vi också passa på att lägga

 // Så hör rörigt ser det ut.. men förhoppningsvis kommer det blir bra så småningom/

 

Så här hos mig är lite röra just nu – men hoppas få allt i ordning under de närmaste veckorna.

 // MG är som alltid ivrig på att hjälpa till! //

I dag ska jag ta långpromenad med ett par kompisar… om det inte regnar, vilket det mycket väl kan med tanke på dyster himmel… och tanken är att vi ska ha fikapaus på ett trevligt ställe.

 // Gamla vindskyddet som MG delvis tuggat  i sig av //

Jo, äldsta barnbarnet tar ju snart studenten och önskar sig pengar, men han ska få en japansk kockkniv också… han gillar ju att laga mat och snart lär det bli flytt hemifrån.

 

 

💗

 

Ha nu en fin söndag

Kram & kärlek

1 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag saknar verkligen att ha trädgård. Hade legat i solen i annars. Visst hade kunnat åka till mamma o pappa men där blåser det så mycket så det blir ju kallt istället.

Kommer jag och T åka till hans föräldrar i sommar? Och kommer han träffa mina föräldrar snart?

Kan du inte skriva något om demoner? Tex Zozo (nästan som 2020)

Kram

Svar: Demoner var önskemålet och det kommer :) Kram :)
Esmaralda

2 B:

skriven

Godmorgon! De skulle vara kul att läsa om tidigare liv och kanske vad du upplevt/minns ifrån det. Har för mig att du någon gång skrev om att du mött någon när du var utomlands som du känt direkt att ni träffats i tidigare liv😀

Längtar efter min "riktiga" soulmate.. Han som jag alltid sett ta hand om mig och vara den där go gettern som jag behöver. Är han påväg? ❤ Längtar ihjäl mig efter de där livet med veranda och honom.

Kram

Svar: Det skriver jag gärna om !! Han kommer... men kan ännu vara en bit bort... kram :)
Esmaralda

3 Lotta:

skriven

Jag skulle vilja att du berättar lite mer om det är så att man fullt ut styr sitt eget liv. Hur mycket är bestämt innan man föds, varierar det etc. Det tycker jag är intressant. Vill veta mer om alltet också 😇.

Ha en bra dag
/L

Svar: Det kommer !!! Kram :)
Esmaralda

4 Unni:

skriven

Kjære Esmaralda !

Hadde vært fint om du ville skrevet om livsoppgaver OG fortsette med spontane spådommer. Tusen takk for din herlige blogg og alt du gjør for oss <3

Ser du noe spennende som skjer for meg i vår/sommer? Vil sønnen min E begynne på høgskole/universitet til høsten eller blir det jobb?

Klem til deg og alle andre fine bloggmedlemmer <3


Svar: Ditt tips är noterat ! Blir högskola för din son inom två år.. ser dock inte exakt när, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag mår inte alls bra. Det känns som om jag litar på någon senare någon svika mig. Flest som är det. Det finns en del som behålla mig gärna. Hur ska jag vet att någon som jag kan prata med och såna. Det är sorgligt att blir svika när jag lita på någon.


Du kunde skriva på hur man få gjäldje, gå vidare och accapterar och såna så hur man ser på livet.

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag mår inte alls bra. Det känns som om jag litar på någon senare någon svika mig. Flest som är det. Det finns en del som behålla mig gärna. Hur ska jag vet att någon som jag kan prata med och såna. Det är sorgligt att blir svika när jag lita på någon.


Du kunde skriva på hur man få gjäldje, gå vidare och accapterar och såna så hur man ser på livet.



Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Bryr B kvinna mig på riktigt eller hon tänker bara med pengar?

Varför ingen som vilja hjälpa mig om henne? Och försöka lösa problem

Ha det bra

Svar: Somligt är meningen att man ska lösa själv.. och inse om man ska fortsätta jobba på det eller lägga på locket och gå vidare.. ta dig en ordentlig funderare.. kan man inte mötas i ärliga och öppna samtal , då brukar det inte finnas mycket att bygga vidare på.. kram :)
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Kommer jag och T åka till hans föräldrar i sommar? Och kommer han träffa mina föräldrar snart?

Kram

9 Nenna:

skriven

Hej Es,

Har inget tips så här på rak arm.

Ser du något om det blir en flytt för mig under 2022? Jag drömmer om ett hus 🏡

Kram 🤗

Svar: Möjligheten finns.. flytten kommer helt klart men svårt att säga exakt när, kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Hahahahha ja det var du😂😂Var det någon som "skvallra" till hyresvärden eller har dom ansett själva att dom har gjort fel? :/
Det har blivit lite missförstånd, ser du dom i ett annat boende?

11 Mercan :

skriven

Esmaralda i min telefon kommer, "bealning från Google play har misslyckats" Esmaralda det är virus i min mobil. Min bror rensade min mobil men vi oroar oss. Kommer ser du enorma summor förlust från konton från mig min bror syster och mor Esmaralda 😣

12 åsa:

skriven

Hej E!

Jag tycker också om att höra mer om hur mkt som är bestämt innan man kommer ner i jorde livet.

Mötte en snickare igår när jag var ute o tog en öl.
Trevlig o han ville ses mer, men jag vågade inte . lite rädd o kanske inte mogen. Det var väll bara en liten flört? eller är det något att bygga på? Ska jag söka upp honom ?
kram Å

Svar: Din önskan är noterad !! Du ska vänta med dejting tills du känner dig mogen.. kram :)
Esmaralda

13 Mt:

skriven

Hej!
Kommer jag o M inleda något?
Kram!

14 Vitlilja :

skriven

Kan en kärlek vara väldigt positiv trots att det inte är ens soulmate? Du sa i min seans att jag behöver ha bearbetat klart helt min tidigare relation före jag träffar min soulmate men att det kan bli en fling före det. Men om jag då träffar någon annan under tiden så behöver jag ju återigen bearbeta förlusten av den relationen ? Om du förstår hur jag menar, på något sätt känns det som en oändlig cirkel som bara förlänger det hela.

15 Lydia💕:

skriven

Va mysigt du bor kära du.
Jag är nog mer intresserad vad som händer i framtiden och vilken väg man ska välja står i så många beslut så man blir knäpp.
Den jag är kär i är klar med sitt snart och jag bara undrar hur det kommer att bli? Kanske dumt men det gnager i mig just nu
Kram
Lydia 💕

16 Alex:

skriven

Hej Esmeralda!
Jobbfråga igen :)
skickade in en ansökan i fredags. Ser du något om jobbet? Chansen att få det, bra plats etc?
TACK!

Svar: Chansen finns, lite över 50 %, kram :)
Esmaralda

17 Bbv:

skriven

Hej
Något speciellt tecken kring att jag fångar klockslagen lika
Många gånger? (Tex 11:11, 23,23j
Kram:)

18 EPM :

skriven

Godmorgon!

Du kan kanske skriva om hur pandemin kommer påverka oss socialt även efter. Tänker på han du skrev om häromdagen, han som isolerat sig helt och bara går ut på kväll och natt.

Hon som vi ska köpa katten av är lite märklig... Trodde datum var klart,men nu ändrar hon igen vilket ställer till det för oss.

Har tagit upp forskningen igen, känns bra. Snart ska jag in och skriva i några timmar.... kommer jag fixa detta?

Kram

Svar: Var tydlig vad det gäller när ni ska hämta katten.. och fortsätter det krångla så blås av ! Visst kommer du att fixa forskningen, du har vad som krävs... kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Tror du mitt första barn blir en flicka?

Kram

20 ML:

skriven

God morgon Es! Förstår att fantasin tryter ibland men jag tycker ju att det är jättekul att få ta del av din vardag såsom detta inlägg. Sen inlägg om personlig utvecklig,auror, skyddsänglar mm. Jag kommer säkert på mer under dagen :)

Så synd att Keyyo åkte ur Lets Dance igår. Duktig. Härlig personlighet och så vacker. Tänk om man kunde få vara så vacker :) Såg ett program igår om ett par som hade förlovningsfest och blivande maken höll tal inför alla om sin blivande brud. Hur lyckligt lottad han var och att han älskade henne mest av allt. Jadu Es .. vilka ord. Fick en tår i ögat :)

Igår när jag sa godnatt till Zanmi och upprepade mina önskningar så började handen dunka och nästan som att hon surrade/vibrerade när jag framför allt nämde en av önskningarna. Men kan ju ha varit inbillning också :)

Låter som en bra söndag för dig. Dåligt väder här med. Fortsatt ont i armen efter sprutan och vill jobba NU. Kram

Svar: Ja jag blev väldigt förtjust i Kayyo !! Nej du inbillade dig inte vad det gäller Zanmi, hon jobbar verkligen för dig så mycket hon bara kan :) Kram
Esmaralda

21 Linko:

skriven

Hej.
Håller på lära känna en kille nu. Vi verkar klicka hittils via telefonen iaf. Är det en bra kille? Kan det bli något?

Svar: Ja han ser ut att vara helt okey men frågan är om det klickar när ni möts irl, inte helt säkert, kram :)
Esmaralda

22 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad är sanningen över B kvinna som försvinna. Är det grund av hennes man som är missnöjda? Någon som inte nöjda med oss.

Kan det grund av facebook eller något annat än vad jag har sagt? Jag är helt oskyldigt...

Jag undrar om hon kommer tillbaka något gång?

Ha det bra

23 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda och tack för svar. Varför mår jag så dåligt och vad kan jag göra åt det? Vill hitta roten till detta och komma ur det och må bra igen. Det har pågått så länge och jag har slut på energi och lust. Kram och tack ❤️

24 A:

skriven

Mysig dag ni ska ha! Blir nog fint på uteplatsen sen 🙂

Blev min mamma glad över grejerna på gravstenen? 🙂 min dotter hade pysslat också. Och här redan planerat nästa grej att pyssla dit.

Här blir det tvätta hela dagen eftersom jag hoppade över det igår. Och det var det värt. Hade en väldigt bra dag igår! Mysigt fik.

Kram!

Svar: Din mamma blev jätteglad. Härligt med en fin dag.. då fixar man tvätten också när man fått lite god energi, kram :)
Esmaralda

25 Jossan :

skriven

På tal om tidigare liv. Kan du se något om mitt liv från förintelsen? Var min elev och jag typ mamma och dotter?

Kram

26 Anna E:

skriven

Du har sagt att det kommer en ny kärlek till mig, är det nära nu eller får jag vänta länge tills det inträffar? Har jag sett lr pratat med honom eller är det någon som jag fortfarande inte vet om?

27 åsa:

skriven

Tack E för ditt svar.
Kram Å

28 Mercan :

skriven

Esmaralda i min telefon står det ibland att "öveföring betalning från Google play misslyckats 😣😟😕jag har virus i telefonen Esmaralda min bror rensade min mobil men vi är mycket rädda 😣😣😣Ser du Esmaralda om enorma summor kommer att försvina från konton till min bror syster och mor 😟😟😟ser du Esmaralda någonting 😥 😥 😥 eller kommer de inte ta tillgång till konton 🙏

Svar: Jag ser ingenting som tyder på att större summor ska försvinna, kram :)
Esmaralda

29 Linda Normark:

skriven

Älskar när du skriver om sådant du varit med om tidigare, övernaturligt, möten med andra sidan osv 🥰 lite som sådant du skrev i din bok :) kram

Svar: Tack, jag har noterat :) Kram
Esmaralda

30 Anne:

skriven

Hej!

Roligt att läsa om MG och hans påhitt. Vore kul att få veta mer om dina vänner och att de själva Skanska skrev en rad om deras vänskap med dig. Det är också intressant att läsa om hur vi kan bryta rutiner i vår vardag och välja det liv vi egentligen vill leva.

En liten fråga; Kan du se om vi snart kan bli gravida eller om det är något hinder som vi borde ta tag i?

Kram A

Svar: Noterat :) Känns som om en graviditet kan komma snart, kram :)
Esmaralda

31 Solstjärnan:

skriven

Heja MG ,du håller familjen aktiv inom byggarfronten😊.
Du river( eller äter..) och de bygger😊

Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Exakt och MG nickar belåtet och är så nöjd med sin ansats :) Kram :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, blev en kul och mysig kväll igår. Lite party känns idag 🙈🥳
Har äntligen hittat fjärrkontrollen 😀tack och lov.
Det är trevligt när MG bloggar.
Verkar det som A planerar en överraskning till min födelsedag ?
Han var så noga och hade koll på hur många veckor och dagar det är kvar.
Kram

Svar: Ja han har i alla fall tankarna på något, kram :)
Esmaralda

33 Anki:

skriven

Goförmiddag Es <3

Tänkte i morse att nu har hon haft så roligt att hon glömt lägga in bloggen haha eller fullt upp.
Idetorka drabbar ju oss alla ibland.
Bloggen förgyller min vardag vad den än handlar om
Allt ifrån din vardag till dina resor och ditt yrkeskunnande är oxå spännande . Men sånt jag skulle vilja läsa mer om är ditt spännande ungdomsliv på resande fot Där borde finnas stofft till en hel bok !

Tack för att du orkar underhålla oss !

Ha en fantastisk Söndag med vänner på prommenad Glöm inte ..det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder...

Kram Anki med flock

Svar: Ja, oftast skriver jag bloggen kvällen innan för man kan tidsbestämma när den ska aktiveras :) Det är ju inte som en del tror att jag är morgonpigg och uppe före tuppen och bloggar typ klockan 6.. nejdå, här ställs klockan på 9.20 varje morgon.. fast oftast vaknar jag lite innan :) Det kommer lite om ungdomslivet mitt :) Kram :)
Esmaralda

34 Anonym :

skriven

Kan det bli positiva besked från någon fond ?

35 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, blombudet verkar inte ha kommit fram igår😥
Tror du det kommer på måndag och blir uppskattat?
Kram
🌸🌸🌸

36 Ghostwriter :

skriven

Är mannen seriös som person eller ska jag inte lägga vikt där?

Kram

37 Anonym Isah :

skriven

Vad har min soulmate för stjärntecken? 🌟


Kram kram

38 Camilla:

skriven

Här är det också dåligt med fantasin men tycker att du har en bra blandning och att du gör ett fantastiskt jobb med bloggen. Hoppas att du orkar och vill ett tag till så att vi får fortsätta att njuta av den💓 Stök där hemma men kommer säkert att bli jättefint sen. Tur att du har händiga män i familjen. Och lilla MG är ju så gullig när han äter och har sig💕

Varför så kall och oberörd att man inte visar någon respekt med att återkomma med ett svar?

Önskar en trevlig dag med vänner och annat kul. Stor kram

Svar: Jag tycker det är så roligt med bloggen och framförallt kontakten med er i bloggfamiljen så det finn inga planer på att sluta ! Jag ser inte varför du inte får svar....känns som en något egocentrerad person faktiskt. kram :)
Esmaralda

39 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 😊

40 Anonym Isah :

skriven

Vad har min soulmate för stjärntecken? 🌟


Kram kram

41 Kristin:

skriven

Ja, kjære Esmaralda. Av og til behøver nok hjernen en pause, men dette kan du alt om :)
Jeg undrer på følgende:
Når man ikke har oppført seg bra, og vedkommende går over før man har fått ordnet opp, går det bra å "snakke" med vedkommende på den andre siden å be om tilgivelse, eller har man uansett bygget opp negativt karma?
Ønsker deg en hyggelig tid med dine venner i dag.
KRAM!!!

Svar: Tack för tips, detta ämne kommer... kram :)
Esmaralda

42 Krigerska :

skriven

Full rulle hos er som vanligt :D 👍

Önskeämnen på beställning:
- din åsikt om olika "andliga verktyg", typ kristaller, pendlar, tarotkort etc.
- det andliga som yrke, det hade varit intressant att läsa din resa och dina tankar i detta.

Passar på att fråga: befinner mig i en svacka just nu, tampas med djupgående inre processer som gör det extra jobbigt. Oberoende av detta så undrar jag om någon positiv detalj kommer till dig kring mig i närmaste tid?

Varmaste kramar.

Svar: Tack för tips och blogg om detta kommer !! Ja, något positivt kommer snart finnas i din utkant, du får anstränga dig lite extra för att se det... och kan du se och ta emot, då kommer det att lätta betydligt, kram :)
Esmaralda

43 Rädd:

skriven

Ska jag försöka få till ett filmklipp och skicka till L? Kan det leda till något bra? Eller finns det andra personer och riktningar som är bättre att lägga energi på?

Kram och kärlek.

44 Linda:

skriven

Hej Esmeralda!
Jag undrar om du kan se något kring hur J känner för mig? Han ger mig så olika signaler.
Kram Linda

45 Browallia :

skriven

Jag har full förståelse för att du har fått idétorka, ett vanligt år så är det ju många dagar som du låter oss i bloggfamiljen följa med på dina resor och det liksom faller sig naturligt vad du ska skriva om. I år har du ju fått fylla ut dessa ”luckor” med annat att skriva om. Jag beundrar att du klarar av att lägga ut en blogg 365 dagar om år och har gjort så under flera år. Kan du inte skriva nåt om hur det kommer sig att du började med bloggen? Hur länge har bloggen funnits? Hur det är att ha en stor bloggfamilj? Lite historia om bloggen tänker jag mig om du förstår hur jag menar? Bloggen betyder så otroligt mycket för mig så det skulle vara roligt att höra lite om dess historia. Kram Browallia.

Svar: Bra tips, det tackar jag för och detta bloggämne kommer :) Kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Kanske blir dubbelt inlägg, ursäkta i såfall.

Ni ser ut att få en fin dag idag, aktiva människor :). Härligt för sonen med båten, skulle vara kul att få uppleva tid på havet själv...

Vad fattas exet, först julklapp, sen säger han till om att jag kan boka tid till veccinering o idag gratulerar han mig på morsdag, nåt han inte gjort på åratal? Svämmar hans hjärta över av kärlek eller vad sjutton? Mystiskt är det...

Pocherade ägg o räksmörgåsar dagen till ära, bara champagnen o soulmaten som fattades, men dom kommer väl, eller hur Es ;)?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ditt ex har börjat se tillbaka och inse vad han gått miste om.... kram :)
Esmaralda

47 Socionomen :

skriven

Hej !

Min dröm är att starta eget och arbeta med människor på mitt sätt (samtal, regression/hypnos m.m.) Mycket kan komma emellan i livet och jag sitter lugnt i båten, men ambitionen nu är att behålla deltidsjobb, plugga in detta för att så småningom kunna starta upp något litet vid sidan om. Ser du om det skulle kunna leda till större frihet, glädje och välgång i yrkeslivet ?

Fantasi-påfyllnad kommer lastat ⬇️
Aliens och karmamöten hade varit skoj att läsa din vinkling på å efterföljande diskussioner !

Svar: Jag tror du når hela vägen... ha tålamod och god planering bara !!! Kram :)
Esmaralda

48 Jen. :

skriven

Jag tycker det är spännande när du skriver om tidigare liv

Svar: Då blir det mer av den varan :) kram :)
Esmaralda

49 CA :

skriven

Hej
Skönt att höra att det inte bara är jag med bekymmer. Jag längtar så efter en dusch men får vänta tills jag vet hur det blir med avloppstanken.
Nu har jag målat lite, grundförgen som finns kvar är lite tjock så jag får vänta tills jag köpt en ny innan jag kan måla taken, inne, färdigt. Jag längtar verkligen efter att det mesta med huset och trädgården blir färdigt. Ska måla dom sista innerväggar a i morgon, nästa helg städa ur hönshuset, hoppas inte allt för mycket spindlar med mera härbärgar där.
Skulle snart behöva träffa min partner så att jag får lite hjälp med huset och trädgården. Ser du om det blir hyfsat snart eller tar det några år till?
Trevlig söndag
Kram

50 ML:

skriven

Ja verkligen en bedårande människa och jag fullkomligt älskade hennes rosa fluffbyxor! Påminner om den rosa fluffklänningen du ska ha på mitt bröllop haha. Hoppas att MG fortfarande är pepp på att vara ringbärare :) Otroligt att han har tuggat i sig delar av vindskyddet. Han är ju som en ko på grönbete :)

Hoppas att sonen fortfarande trivs som brandman. Är ju så läckert med uniform och högst upp på min lista står polisuniform. Mums filibabba! Jag träffade ju en polis på jobbet en gång 2018 och tänkte direkt "Soulmate" . Inte varit i närheten av den tanken sedan dess med någon. Man kan ju alltid hoppas att kärleken to be har ett uniformsjobb som jag. Om man nu kan kalla sjukhuskläder för uniform. Pyjamas kallar jag dem :)

Mäktigt att kunna känna av Zanmi. Stod ju i brevet man fick från dig att efter 2-3 veckor kunde hon stanna hemma men här är budskapet tydligt. Hon vill se sig omkring och vara där jag är :)

Ps: Blogginlägg om vad man finner attraktivt skulle vara kul. Kanske någon därute som tänder på män med svarta tubsockor och sandaler but not me!! :) KRAM


Svar: Ja, alltså, jag i rosa fluffklänning.. ha ha ha... bröllopsgästerna hade nog blivit chockade för livet :) Sonen trivs som fisken i vattnet... han gillar uniformslivet.. först var han ju militär under flera år.... vad bra att du kan lyssna in vad Zanmi vill... vill hon vara med dig så bara låt henne... kram :)
Esmaralda

51 Esset:

skriven

Vad underbart med båt!
Det livet saknar jag.
Ngt jag oxå saknar:
Att bli sådär löjligt kär.
Kan det ske i sommar?
0% chans? 😜

💕 /Esset

Svar: Det kommer ske... kan inte se om det blir just i sommar men chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

52 Alie:

skriven

Jag skulle också vilja veta lite mer kring tidigare liv, hur mycket det påverkar en i detta livet.
Sen skulle jag vilja veta mer kring att leva här och nu, vilket inte är det lättaste. Tips på det.

Mina känslor för honom börjar ta fart nu och känner då en oro att han plötsligt skulle tröttna på mig och hans intresse svalna.. vad känner du in?
Kram 💞

Svar: Jag antecknar !! Jag ser ju att också han är intresserad, kram :)
Esmaralda

53 Sessan:

skriven

Förstår att du får idétorka! Det är alltid trevligt när du delar med dig av ditt liv och lille MG. Spontana spådomar är en favorit. "Allt" övernaturligt.


Svar: YAY :)
Esmaralda

54 Tips: :

skriven

Du kanske kan skriva om vad som är meningen med att man inte är med sin soulmate från start i livet? Att man ska behöva växa och vara med om saker utan varandra samtidigt som man saknar varandra och aldrig kan vara fullkomligt hel för det fattas en så stor bit som man inte ens har någon aning om egentligen finns. Det vill säga, varför man inte kan utmana sig själv, växa och stå starka bredvid varandra i motgångar förens i de flesta fall MÅNGA år senare.

Om nu ens soulmate är en del av ens pusselbit i livet, och är den där själen som man behöver ”det lilla extra” för att göra livet komplett och sin egna själ. Jag känner mig tex aldrig hel 100% för jag känner att min soulmates ”själ” fattas. Då menar jag inte för att vara lycklig eller göra egna val - utan jag kan nog inte beskriva det själv, hur jag känner utan den själen, för jag har aldrig haft han nära och ändå fattas en stor bit inom mig som inget i livet kan fylla upp, liksom just det hålet/platsen.




Hoppas du förstod vad jag menade!

Kram

Svar: Detta ämne kommer så småningom, tack :) kram
Esmaralda

55 Linda Normark:

skriven

Älskar när du skriver om sådant du varit med om tidigare, övernaturligt, möten med andra sidan osv 🥰 lite som sådant du skrev i din bok :) kram

Svar: Tack , mer sådant kommer. kram :)
Esmaralda

56 A:

skriven

Kanske ett inlägg om hur dem på andra sidan lever. Hur dem är med här på jorden, och ser vad man gör. Som nu när min dotter hade gjort fint till min mammas gravsten. Var hon med när vi stod där? Eller hur går det till. Det är mitt förslag till inlägg 🙂 annars gillar jag att det är blandat, med lite andligt och sen lite vad som händer i ditt liv. 🙂

När jag är på jobbet känns det ändå okej. Men så fort såhär på helg, eller ledig eller sjuk/vab så längtar jag inte till jobbet alls. Får bara en olustkänsla när jag tänker på att gå dit i morgon. En känsla av att jag verkligen inte vill. Vet inte hur jag ska göra. Hade jag levt ihop med nån med god ekonomi hade jag sagt upp mig. Men nu är man ensam och måste kämpa på fast man inte vill.

Nåja SÅ deppig är jag inte även om det lät så 😆 ska inte klaga. Med i-landsproblem just nu är om vi ska äta hemmagjord pizza eller tacos ikväll.

Kram!

Svar: Tack för tips, det komma inlägg om detta ! Pizza eller tacos.... vårt val.. båda delar är ju så mumsig:) Kram
Esmaralda

57 Helena:

skriven

Hej Ez!

Jag vet inte om du minns men när du skrev spådomen om mig (är ca 5-6 år sen vid det här laget!) frågade jag om en person som är väldigt speciell för mig, en gammal klasskompis till mig Johan heter han, som jag alltid haft känslor för som inte riktigt gått över. I spådomen skrev du att vi hade varit tillsammans i ett tidigare liv och mina cellminnen kommer ihåg det vilket är anledningen till att jag känner en så stark koppling till honom, men att han kände det inte lika starkt. Jag hade alltid känslan av att det här är för starkt för att bara försvinna det måste finnas något mer än att vi aldrig kommer ses igen. Vi har dock inte setts igen annat än på håll vid ett par tillfällen, vilket är väldigt länge sedan nu. I alla fall, den senaste tiden har jag drömt om honom väldigt mycket. Det händer då och då att han dyker upp i mina drömmar men nu har det varit flera gånger på en och samma vecka, tom flera dar på rad. Ofta i drömmen är det som att jag inte riktigt når fram till honom jag försöker få svar på mina frågor men jag får inga, och det är otroligt frustrerande. Det speglar definitivt verkligheten då jag uppenbarligen inte lyckats få någon kontakt med honom, inte ens då jag skickade ett meddelande för en massa år sedan, han svarade aldrig. I en av drömmarna jag haft nu dock var det som att han höll handen på min rygg och tittade rakt på mig för första gången, vilket jag inte kan minnas varit så starkt tidigare.

Jag har svårt att avgöra när mina drömmar betyder något men det konstiga med dessa drömmar är att jag inte haft en tanke på honom innan och plötsligt är det flera drömmar på raken. Dessa drömmar har börjat riva upp känslor igen och jag undrar om det finns något syfte med allt detta? Är det något som har ändrats möjligen? Jag har även fått små "tecken" eller vad man ska säga, här och där, i dagliga livet. Det är svårt att minnas något exempel annat än att jag sett namnet Johan här och där ovanligt mycket. Kanske är det inbillning då jag tänkt en del på honom pga. mina drömmar. Det är som att jag aldrig får riktigt ro från honom helt, även om jag inte tänker på honom så återkommer han alltid i drömmarna förr eller senare. Det är inte många saker som jag verkligen vill i livet så mycket som att få träffa honom igen.
Jösses vad långt det blev!
Kram!

Svar: Jag tror det är dina gamla cellminnen som lever sig starka just nu... och varför det sker nu kan jag tyvärr inte se... kram :)
Esmaralda

58 Maria:

skriven

Hej! ☀️
Jag skulle vilja läsa om varför ungdomars psykiska ohälsa ökar så enormt, om du har koll på det och jag tycker även ”de grå” är väldigt intressanta! Vet dem själva om att dem är ”något annat” än människor, om dem nu är det?! Hur vet jag som icke seende om jag möter dessa? Ja lite sådant 😀

Ha det fint!
Kramar 💕

Svar: Tack för tips, detta bloggämne kommer :) kram
Esmaralda

59 Jossan :

skriven

Det där med bebiskännslor bubblar upp. Jag typ längtar men samtidigt just nu känner jag att jag vill vänta. Men jag börjar ändå bli för gammal! Men tror man finner sig i det när man väl hamnar i situationen. Men såklart är en bebis välkommen 🙈

Idag har jag fixat olja till bilen, varit på stoff och stil och rusta. Jag ska fixa ett dockhus och plantera popcorn 😂 får se hur det blir!

Underbart väder men saknar att ha hus..

Hur länge dröjer det med hus?

Kram

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag var tydligt leka med min egen livet nyss för jag går på kyrkogården. Senare går jag runt och titta på varje begravning så tills sista jag såg en vita kläder som är en person och står där även titta på mig. Tänker också tar mig eller något. Jag springa för livet tills jag är ut från där. Dom dra hela tiden min energi.

Jag förstår ju varför jag ska aldrig var ensam där...

Jag vet inte vad är den person för något. Är den onda eller goda.

Så hemskt... varje personer prata med mig om livet.

Ha det bra

Svar: Jag ser ingenting ont runt dig så det behöver du inte oroa dig för, kram :)
Esmaralda

61 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Vore intressant om du kan skriva om utomjordingar - har du stött på dessa, kan du förnimma dem? Finns de? Och är det så att vi människor också egentligen är utomjordingar? Föds vi alltid till jorden eller till andra planeter också? Förstår att du inte har svaret på allt, men vore spännande att höra vad du tror och vet om dem.

Fina Esmaralda - ser du något om min sommar och höst?
Kram,
Jennifer

Svar: Tack för tips !! Det ser ut som om du kommer göra en resa sensommar eller höst.. och det ser positivt ut... jag ser lite nya människor runt dig också men ser inte i vilket sammanhang, kram :)
Esmaralda

62 Skorpan:

skriven

Det tekniska vill inte idag...

Tack Es för svar!
Dags att inse det nu vad han gått miste om, jo jo...

Bloggämne, kanske det inte går att skriva om, men om själarna, hur dom uppkommit o om det föds nya själar. Du brukar ju säga att nån är en gammal själ... Hur gammal är en gammal själ då? Min själ, gammal?
Kram Skorpan

Svar: Tack för tips :) Din själ är gammal, kram :)
Esmaralda

63 Ghostwriter :

skriven

Känns det som att min soulmate bor nära min stad? Kram

64 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Det skulle vara intressant att läsa mer om dina erfarenheter kring andlighet och spiritualitet, mediumskap, tidigare liv, schamanism, kraftdjur mm. Du kanske kan dela med dig av övningar på hur man öppnar upp eller stänger ner sitt tredje öga eller hur man övar upp sin intuition.
Eller varför inte bara skriva lite om personlig utveckling, det gör du ju ibland. Gästblogg av MG uppskattas väldigt och de spontana spådomarna är alltid spännande.

Kram Hanna

Svar: Tack för tips, uppskattas :) Kram
Esmaralda

65 Ghostwriter :

skriven

Får du upp något spontant om mig?

Ha en fin kväll kram

66 Marie:

skriven

Hej! Jag gillar att läsa dina inägg. Jag har träffat en person i kyrkan flera gånger. Rätt länge sedan nu. Kommer vi att ses igen? Vad oken relation får vi? Känner hon för mig som jag gär för henne?

🌸🌸🐾🐾

67 Eva:

skriven

Vill läsa om barn som inte överlever graviditeten. När blir de bebisar som finns med på andra sidan och när är de "bara" embryon?

Sen undrar jag varför jag är så dragen till Island?

Svar: Kommer en blogg om detta !! Själv har du levt en gång på Island så dragningen dit är naturligt, kram :)
Esmaralda

68 ML:

skriven

Du hade varit skitsnygg Es! Höjdpunkten på bröllopet :) Låter som att sonen är en riktig uniformskille och hoppas inte att hans mamma är alltför orolig när bränderna ska släckas :) Jag tycker att det är så spännande att talismanerna lever och kan höra vad man säger. Har försökt att jobba med min andlighet,om jag nu har någon :)

Blir snygg Dennis i Robinson ikväll. Något måste man ju få njuta av :) Vädret har jag inte njutit av. Dunjacka. Vantar och mössa i Maj. Aldrig hänt för mig förut! Kram

Svar: Jovisst bor det andlighet i dig, du kunde ju känna av din Zanmi :) Kram :)
Esmaralda

69 Xam:

skriven

Hej!
Gärna ett blogg inlägg om tidigare liv.Om man är med och bestämmer det själv i alltet ,och om man nån gång är klar med alla sina liv ,vad händer då?

Kram

Svar: Ett bloggämne om detta kommer, kram :)
Esmaralda

70 Mirre:

skriven

Hej Es,

Jag skulle gärna vilja läsa mer om en stark/svag aura det har alltid fascinerat mig med auror och hur det påverkar hur folk runtomkring en ser en. Jag älskar också att läsa om de grå men förstår om du inte har så mycket info om dom.. tycker det är väldigt kul att läsa om dina tidigare upplevelser i livet, känns som om du verkligen har levt om man säger så och det är så himla kul att läsa om dina möten och upplevelser och ofta får man ju sig ett gott skratt som när du åkte iväg till Frankrike tror jag(?) med din grupp från mentalsjukhuset och ni hade himla kul😄 Också intressant att läsa om när du haft användning av din synskhet tex som när du blev erbjuden lift men tackade nej.. sånna berättelser är spännande att läsa och sånt kommer man ihåg.
Annars tycker jag det är trevligt med spontana spådomar och väldigt kul att läsa om Madame i Paris!☺️ Alla inlägg som har med spirituella saker att göra är väldigt spännande.
Beundrar dig för att du orkar publicera ett inlägg varje dag, hade nog själv aldrig orkat och är så tacksam för bloggen🌞 läser den alltid på morgonen som en del av morgonrutinen. Hade känts tomt utan den!


Ju mer tiden går desto mer ställer jag in mig på att leva större delen av livet som singel.. känns nästan som en omöjlig uppgift att hitta rätt kille för en och det är alltid något som inte klaffar.. ser du om det dröjer ytterligare ett tag innan jag träffar någon som känns rätt? Men det är också väldigt skönt att vara själv och singel ibland, tycker om det med..
Kram 🌞

Svar: Tack för tips.. jag suger åt mig :) Kram :)
Esmaralda

71 AnnaK:

skriven

Mysigt med en trädgård....det vill jag också ha. En liten iaf. Ska åtminstone få ny uteplats och det blir ju ett uppsving. Kanske blir att sitta ute litegrann då iaf 😊

Känns det som att det blir några val gjorda snart? Kanske inte förtjänar något annat ens. Är ju inte Guds bästa barn själv alla ggr.

Kram 🤗

72 Chatrine:

skriven

Härligt med göromål och det blir säkert fint hos er.
Här skär man lammgrytbitar och drömmer om maträtter i mängder. Har man mat så är man rik och då slog mig tanken...

Ez: Ser du pengar för mig?

Kram Chatrine

73 Rädd:

skriven

Hej E!

Ska jag söka jobbet som är i grannstaden? Eller kommer det bättre jobb nämre framöver?

Kram och kärlek.

Svar: Sök gärna grannstaden också, för att öka möjligheterna, kram :)
Esmaralda

74 Leve:

skriven

Hej! Så himla roligt om du skulle vilja blogga om naturväsen i våra nordiska skogar. Jag vet ju att du skymtat en hel del :-)

Ps: Ser min mors undervåning ut att vara en god uppstartsplats för min mottagning?

Kram 💜

Svar: Kommer ett inlägg om just detta så småningom. Ja det ser ut att bli en bra plats för dig att starta upp, kram :)
Esmaralda

75 Elisa:

skriven

Hej,
Hur skulle du rekommendera jag hanterar denna obehagliga känsla.. Då jag inte vet allt dom sett och hur dom gjort..
Kram

76 ML:

skriven

Haha! Där slog du huvudet på spiken Es :) Kram

77 ullie:

skriven

inget om båt att skriva

fortf min Alice jag har inga pengar att gå till eller kanske ens ringa veterinär . va ska jag göra mår dåligt över det

78 Annis:

skriven

God kväll!

Jag har några tips och önskemål om inlägg. Jag skulle gärna vilja att du skrev om drömmar och speciellt såna när vi drömmer om våra nära och kära på andra sidan. Sen skulle det vara kul med gästbloggar från din mamma och kanske från nån vän eller övriga familjen. Om dom vill så klart :)

Passar på att fråga om nån på andra sidan har nåt att förmedla till mig?

Kram

79 Vitlilja :

skriven

Ser du när försäkringskassan kommer att ta beslutet?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: