SPONTANA SPÅDOMAR...

Ja, då är det dags för spontanspådomar igen

Nu kör vi :

 

Kvinna  du är i 70 års åldern med en sjukdom som oroar dig och tär på dig.  Mitt i din oro kommer snart ett förslag om resa, en rekreationsresa utomlands . Spontant vill du tacka nej men nu ska du stanna upp lite och tänka ett varv till. Denna resa tror jag är precis vad du behöver!

 

 

EvaMarie, EvaLena, EvaStina… du har ett dubbelnamn och det börjar med Eva.  Du  har länge levt i ett äktenskap som är totalt dött. I bästa fall har du och din man lite syskonkärlek i relationen men knappt ens det. Du stör dig ideligen på honom och han stör sig på dig.  Du leker med tanken på att skiljas men kommer inte till skott – för att du är rädd att du inte kan klara dig själv.  Jag vill bara säga att du KAN klara dig själv på alla sätt. När ni säljer huset och delar på pengarna så får du flera miljoner och kan  leva bra.  Och jag ser att det kommer nytt och  bra i ditt liv.  Ta chansen till ett riktigt liv, du kommer inte ångra dig.

 💖

Mannen i 20 års åldern – du som gruvar dig för att du stal det som inte tillhörde dig. Lämna tillbaka det stulna. Du behöver inte ge dig tillkänna. Bara lämna det  där det kan hittas och du får ro i själen igen.

 

 

Tvillingar, kvinnor, i 30 års åldern. En av er har ett långdistansförhållande som börjar kännas osäkert. Det känns som om relationen tar mer än den ger och  precis som du känner kan du inte lita på honom. Kan vara dags att gå vidare nu.

💖

Kvinna i 45-50 års åldern, du har nyligen mött kvinnan i ditt liv, din soulmate så tillåt dig att vara glad och njut.  Bröllop kommer det snart också att bli och en resa till den ö som ni båda längtar till

 

 

 

 

Du som bor ensam i en stor lägenhet med två balkonger och som längtar efter kärleken. Den finns närmare än du tror.  Börja gå på festerna och gemensamhetsdagarna i boendeföreningn.... där kommer du hitta honom !

 💖

Kvinna i 60 års ålder, du bor i hus på landsbygden och du är bra på att göra upp planer men  sämre på att leva dem.  NU närmar sig din tid… så ta den tillvara och gör tvärtom… lev istället för att planera så mycket… och  detta kommer generera dig en hel del positivt

 

 

Man i 50 års åldern som är nyskild. Du mår inte bra. Du bor i andra hand i en lägenhet där du inte trivs.  Nu ska du ta dig samman och sätta fokus på annat boende och låt saker och ting falla på sina platser. Sök ingen ersättningskärlek i ditt liv utan väx dig stark i dig själv och när det är dags kommer kärleken,  på ett enkelt och smidigt sätt

 💖

Kvinna  runt 55-65 som  planerar en resa till vintern. Allt kommer gå bra, tills du möter mannen om du tror kan vara din stora kärlek.  Det är han dock INTE, tvärtom så drar han en hel del problem med sig.  Han är falsk och oärlig så ha antennerna ute och se klart.

 

 

Kvinna i 25-30 års åldern, du  är trött på vardagen och tycker allt är så galet trögt. Du  behöver en förändring och den ska du själv skapa. Studier ser ut att vara första steget och en utbildning till ett yrke där du känner att du kommer att trivas. Det ena kommer ge det andra och plötsligt känns livet riktigt bra

 💖

Moa heter du och du står i begrepp att köpa bil

Du bör INTE köpa den blå bil som du provkört och blivit lite förälskad i eftersom den är behäftad med ett stort fel som kostar mycket  att åtgärda.

 

Sen har vi  en grävling som hör allt du säger !! Och det beror på att hon byggt sig bo under din husgrund och  har blivit van vid din röst och  ljuden i huset. Det kommer snart ungar och det skulle inte förvåna mig om du får se dessa, de blir ganska orädda och det här är en trevlig liten familj och ingenting som du behöver vara rädd för

 💖

Jag ser  kvinnan  som nyss fyllt 35 och som sökt tre nya tjänsten. En av dem kommer du att få och detta innebär en bra bit av pendling. Du kommer trivas storartat och så småningom flyttar du närmare arbetsplatsen

 

 

Kvinnan i 30 års åldern som mött sin kärlek och är sambo – här ser det ut som om det ska bli en graviditet ganska snart och ett älskat barn !

 💖

Kvinna i 70 års åldern som bor i lägenhet på markplan och som har katt. Du är singel sedan många år och kärlek är ingenting som du brukar fundera över. Du är nöjd med ditt liv på det stora hela.  Men nu är det så att kärleken kommer… redan innan sommaren är slut.. och tar livet till en helt ny dimension. Ni är som gjorda för varann!

 

 

 

 

Annica heter du och är runt 50 år.. du  har nyligen gått igenom en jobbig skilsmässa, du  är deppig och din ork tryter.  Vändpunkten kommer när du åker till en loppis för där kommer du i kontakt med en kvinna som blir en ny väninna och hon är frånskild som du. Ni kommer hitta på mycket skoj tillsammans och blir nästan som systrar

 💖

Så har vi kvinnan runt de 60 och du vet att du dricker för mycket. Du tänker att du kan sluta när du vill men det  sker liksom inte. Drickandet ger dig ångest numera. Du ska absolut uppsöka AA på din ort och detta kommer skapa bästa förändringen i ditt liv.

 

Ja, detta är vad spontant jag kunnat se för denna gång.

 💖

Du  som vill ha en personlig och omfattande spådom – du är välkommen att maila mig på:

[email protected]

och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar.

 

Kram & kärlek

1 AnnaK:

skriven

Kul med spontanisar och vad gulligt med grävling-familjen 😊

Mår dåligt och känner mig stressad att jag aldrig kommer till skott. Så trött på livet nu. Skönt att sova för då är allt bortglömt en stund. Blir allt bra?

Kram 🤗

Svar: Ja det blir bra, men det finns val du behöver göra så ta tag i detta och du kan fortare lägga oron bakom dig, kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon ♡alltid roligt att läsa spontana spådomar.

Kommer han fråga om vi ska ses i helgen ?
Tror han fortfarande att han har mig som i en liten ask ?
Känner han att det är dags att kanske gå vidare ?
Kram

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det var två dos som jag ska vaccinera mig i här månaden eller nästa månaden. För jag kunde inte på den exakt datum är 16 juni så ju jag ska var på semester.

Blir det ändrar datum och ska vaccinera mig?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag känner på mig redan igår kväll om jag ska få något i spontanta spådomar men det fick jag inte alls. Jag hoppas på något bättre nyhet som jag kan få...

Ha det bra

5 Sus:

skriven

Hej
Härligt....
Varför går allt så långsamt här...
Kommer det någon förändring....
Love sus

Svar: Det kommer, gör de val du behöver göra, kram :)
Esmaralda

6 Läroliv:

skriven

Vilka speciella spådomar. Lycka till alla som dom berör.

Undrar om du kan se något om eländet som drabbat min kropp kommer att hålla på länge till. Känns lite bättre, men tär på krafterna efter varit sjuk i femton dagar nu, och går på darriga ben. Brukar inte vara sjuk så här länge. Hoppas på svar på coronaprov idag som togs den 29/4.

Kram

7 Jossan :

skriven

Sov en stund eller ja typ 5h igår. Drömde om året 2030. Jag var på sjukhuset och jag hade fått en flicka. Men hon hade verkligen inte de namnen jag kan tänka mig.. hoppas dock det händer innan 2030 att jag blir mamma. Åh var det en glimt om framtiden? Att det kommer en flicka till mig?

Pratade med min chef igår och förlängde mitt kontrakt. Vi pratade om vad min lön skulle vara på när jag blir färdig. Över 30 sa hon. Men tänker verkligen förhandla då..

Kommer det någon stor summa så jag kan börja leta tomter och kunna bygga hus?

Kram

8 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Igår fick både Brianna och Zanmi salt på sig. Hoppas det inte gjort något att Zanmi fick det trots att de inte hade gått en månad. Dock fick jag ett rött märke strax ovanför där hon hänger i halsbandet en stund senare. Vet inte om det var hon eller hur de dök upp. Tidigare igår kände det som de skavde på samma ställe men vet inte om det var Zanmi som gjorde de heller. Var i affären men inget hände runt mig utan stod lutad över ett dvd ställ för att kolla filmer längre ner i dvd stället. Jag pratar varje dag med dom båda och har hittills nämnt mina önskningar för dom båda flera gånger. Hur är det med Brianna, har hon fortfarande kraft i sig? Kram Zoey 💕

Svar: Brianna har fortfarande lite kraft i sig och Zanmi är verkligen peppad, kram :)
Esmaralda

9 Shenzi:

skriven

Hejsan Es!
Åh vad fräckt med spåntana spådomar, dock stämde inget in på mig denna gången.

Däremot undrar jag lite om kärleken för min del. Kommer jag leva ensam hela livet eller kommer jag träffa Han med det stora H:et å bilda familj (det e en av mina drömmar)? Kan du se om han är långt borta isf å kanske kan du se något om honom eller vårt första möte? Jättenyfiken vad du kan se om detta! Kram Shenzi 🌹

10 IB:

skriven

Kan det skje noe mellom meg og R?

11 Maria:

skriven

Godmorgon Es!
Vilka spännande spådomar!
Jag har en fråga om jag ska byta jobb? Jag har testat på ett annat jobb, är det så bra som det verkar? Ska jag gå över till det helt och hållet?

Ha en riktigt bra dag! 🤗💕

12 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Alltid lika spännande att läsa. Vilken gåva och kunna få så mkt till sig!

Hade en riktig mardröm, vaknade upp och jag vet inte hur den slutade. Handlade om en älskad hund jag haft och hav. Antagligen med tråkig utgång.
Visserligen sanndrömmer jag ibland, men vad det här betyder förstår jag inte?

Behöver drömmen vara ngt negativt? Ska jag inte ge mig ut på havet? Ser du ngt om det här Esmaralda?

Vardagssysslor och förhoppningsvis löser sig "byggkrånglet" idag,.....

Kallt, grått och blåsigt våren verkar ha gjort en paus.....

Kram


Svar: Nej, est troligt är drömmen inte negativ utan har ett underliggande positivt budskap, kram :)
Esmaralda

13 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Härligt med spontana spådomar! Får du in något spontant om mig?

Kram

14 W:

skriven

Åh, det är lika roligt att läsa dessa spontanisar varje gång och jag hoppas att de kommer fram dit de ska.

Lyckliga du som får "egna" grävlingar!

Kommer jag att trivas i de nya lokalerna dit jobbet ska flytta inom kort?

Kram

Svar: Kanske lite slitigt i början men trivseln kommer, kram :)
Esmaralda

15 Maria:

skriven

Spontanisar! 😍 Jag har följt bloggen några år och jag älskar alla råd, tips och information du ger, som du så väl beskriver om ja.. exempel olika personlighetsdrag, familjetips, ja det som du jobbat mycket med i ditt liv! Det är så otroligt intressant. Jag älskar även att läsa dessa spontana spådomar och att vi får följa dig i din vardag. Idag hoppas jag att du syftar på mig där 30-åringen som mött sin kärlek, är sambo och ska bli gravid 💕 Det här kan jag tänka mig stämmer in på flertalet i bloggfamiljen, men hoppas kan man alltid ☀️

Kram och tack!

Svar: Vad roligt att du tycker om bloggen :) Och spådomen idag kan mycket väl stämma in på dig, kram :)
Esmaralda

16 F:

skriven

Godmorgon alltid lika kul med spontana spådomar inget som stämde in på mig dock , men Undrom du känner in något på mig ?

17 C:

skriven

Godmorgon med en kopp varmt vatten med citronskivor i!
Gårdagen var en "aha"-dag med mycket vila. Igår upplevdes en känsla och jag "såg" för mitt inre öga, det som har varit stängt så länge.
Jag satt och väntade på vc utanför fysioterapeuten, bredvid finns ett gym för patienter. Jag hörde en patient röra sig där men såg inte om det var en man eller kvinna. Samtidigt som jag läser en bok så "ser" jag en man, ca 50-60 år, mörk och kraftig som rör sig mellan maskinerna. Han är och hälsar på, rör sig vant i gymmet, som att han är välbekant med miljön. Han ser visningsskelettet som saknar ett underben med fot, pekar och skrattar igenkännande, typ som att det är så han har känt sig. Antingen att han hade ett ben amputerat eller ett riktigt skadat ben. Han har länge roats av skelettet med endast ett ben.
Nåväl, jag blev uppropad och vid passeringen av gymmet såg jag patienten som mycket väl kunde höra ihop med den mörka mannen.
Är det så här det är att leva med andligheten? Det bara finns?
Jag var i varje fall tacksam för att det har börjat väckas till liv igen. <3
Kram på er.

Svar: Ja, ofta är det så att det bara finns.. och det kan vara svårt att styra och de flesta får ta emot när det kommer... kram :)
Esmaralda

18 F:

skriven

Godmorgon alltid lika kul med spontana spådomar inget som stämde in på mig dock , men Undrom du känner in något på mig ?

19 Jojo:

skriven

Kommer jag nån dag ha råd att köpa ett diamanthalsband?

20 EPM:

skriven

Godmorgon!

Nu är livet stökigt och stressigt. Känns som att jag aldrig får lugn...

Jag har en konstig fråga; ibland när jag är ute och går eller åker buss och tittar ut så känner jag att jag fastnar med blicken på en annan person, barn som vuxen- det märkliga är att jag uppfattar att de ser rakt på mig, precis som jag gör med dem. Inbillar jag mig? Det är inte en obehaglig känsla mer bara en samhörighet i några sekunder. Det som är konstigt är att de är långt borta när jag åker buss eller bil men att det ändå sker.

Härom kvällen hade jag sällskap tror jag, jag var ledsen och satt i köket och pratade med A och jag såg skuggor i vardagsrummet varje gång jag tittade i fönstrets reflektion. Du har tidigare sagt att jag anar dem när jag har starka känslor i mig. Kanske vill de lugna mig...?

Kram

21 Skorpan:

skriven

Precis vad jag tänkte i morse, att spontanisarna stod på agendan ;). Härligt för alla berörda, ta åt er o skriv hur det gick sen :)!

På tal om grodornas sexliv, nu fick det fortsättning o i morse var det sparvarnas tur i grannens körsbärsträd :O... Då jag sitter o äter frukost... Näe, nog är det ju för orättvist ;D. Fast nånting kanske börjar röra på sig, igår var "nian" framme o jag hade kommit upp i 9999 steg, så kanske den nionde, på söndag, händer nåt ;). Eller vad säger du Es, har nian fortfarande nån betydelse? Hoppas den inte betyder att jag ska ha nio flingar innan soulmaten dyker upp ;).

Onsdag o arkttiskt till tusen, får se om det blir till snö snart.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja herregud, nu är det sex i naturen till höger och vänster! Nian har betydelse, men ser inte riktigt vilken. kram :)
Esmaralda

22 Jessica:

skriven

Hej! Går trögt med jobb nu. Är orolig över att inte få jobb och att pengarna inte ska räcka till. Kommer jag få något jobb i höst?

Svar: Ja, den chansen är god om du är beredd att söka brett, kram :)
Esmaralda

23 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Ingen var nog till mig.

Blir mina och mannens planer av?
Kram

24 Dunegull:

skriven

Hoppas varje gg att jag ska vara med i dessa, men ack! Kanske en vacker dag om att det är min tur att hitta kärleken 😉

Får du in ngt budskap från min hund till mig? Ska göra ett ultraljud i juni för att följa upp hennes åkommor, behöver jag vara orolig?

Vill hon göra ngt kul i sommar med mig?

Kram

Svar: Något är ju fel på din hund men jag kan inte se riktigt vad, kram :)
Esmaralda

25 M:

skriven

Vad kul! Grattis till alla berörda!

Är det Maj eller Dec? 2+ och ösregn. Fy fan! Min armbåge är sämre igen då kortison effekten har släppt så ny spruta idag kl 14.00. Gör så jävla ont och nålen når benet då armbågen inte har mkt mjuk vävnad. Hoppas att det går bra. Ortopeden är en söt polsk herre i 65 års åldern.

Vad känner personen för mig?

Ha en bra onsdag!
Kram

Svar: Lycka till med sprutan idag ! Personen tycke rom dig, kram :)
Esmaralda

26 Anonym:

skriven

Varför har Linnea tagit bort mig som vän på fb det var lite oväntat ?

27 Mt:

skriven

Hej!
Kommer M att vilja träffas?
Kram!

28 Sima:

skriven

Tack så mycket för en spådom som utan tvekan var till mig.

Svar: Härligt :) kram :)
Esmaralda

29 Lovisa:

skriven

Äntligen var det spådom till mig och så glad jag blev. Kram och tack.

Svar: Vad roligt :) Kram
Esmaralda

30 Tvillingen:

skriven

Jag är tvillingen i en av spådomarna och tar åt mig. Tack så mycket. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

31 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon...
Från ett regnfyllt Stockholm. Silvret rinner ner från taken och EllaBella blir blöt om tassarna..

Kärleken är konstant det är bara föremålen som växlar..

Vilka fina spådomar..
Grävlingen skulle jag vara tacksam för..

Kul med barn Grattis❣️

Jag hoppas att du som träffar Mr ohedlig ser det i tid..

TACK fina Esmaralda att du delar med dig av dina gåvor.. 💕

Fråga?? Kan du se om sonen tar sig ut ur sin deprission.. Får han jobb inom kommunen?
Hans liv blir mindre turbulent och vardagen kliver in..

Kram och kärlek.. Till alla på bloggen..



Svar: Ja, sonen behöver vardagen med tider att passa och människor runt... då kommer också depressionen att lätta en aning.. han behöver en bra samtalsterapi också...ibland blir det ju ett moment 22 vid depression.. att det man behöver för att må bättre orkar man inte genomföra... men jag ser gott hopp här.. en syssla inom kommunen kan det bli, eller något annat, jag ser att han kommer ha en jobb och det kommer göra honom gott, kram :)
Esmaralda

32 Dunegull:

skriven

Hon har ju både haft en elakartad tumör som vi opererade bort förra året. Men sedan kronisk tarmsjukdom. Du har tidigare sagt att det finns hopp om att hon blir bättre med rätt behandling, ser du fortfarande det? Vi provar massa fram och tillbaka.
Kram

33 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser mina och mannens planer ut att bli av?
Kram

34 Bubbelnettan :

skriven

Tack för härliga spontana spådomar. Det ger tankeställare och jag känner igen mig...
Ha en fin dag ❤

Svar: Roligt att du känner igen dig :) kram :)
Esmaralda

35 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon varning med att jag säger upp mig från mitt nuvarande jobb och börjar hos nya arbetsgivaren?
Är hon att lita på?
Blir det bra?
Kram

36 Shenzi:

skriven

Hej igen Es!
Vill inte å hoppas inte ja låter tjatig men ja prövar en sista gång, annars så struntar ja i frågan. Förstår att det e många som ställer frågor till dig å att de e stort sett omljligt att svara alla. 😊 Får passa på ändå att säga att det e väldigt generöst gjort av dig att svara på folks frågor, ja menar de måste väl ändå ta upp mycket av din tid?

Däremot undrar jag lite om kärleken för min del. Kommer jag leva ensam hela livet eller kommer jag träffa Han med det stora H:et å bilda familj (det e en av mina drömmar)? Kan du se om han är långt borta isf å kanske kan du se något om honom eller vårt första möte? Jättenyfiken vad du kan se om detta! Kram Shenzi 🌹

Svar: Du kommer inte att leva ditt liv ensam, absolut inte. Försök att se män utanför de vanliga ramarna, vidga ditt seende och du får lättare syn på honom. Jag kan inte säga när era vägar ska korsas... men korsas, det gör dom, kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Godmorgon ♡alltid roligt att läsa spontana spådomar.

Kommer han fråga om vi ska ses i helgen ?
Tror han fortfarande att han har mig som i en liten ask ?
Känner han att det är dags att kanske gå vidare ?
Kram

Svar: Ja, jag tror han känner sig ganska säker på dig, på gott och ont !God chans att han frågor om ni ska ses i helgen, kram :)
Esmaralda

38 Lina:

skriven

Det är så intressant och roligt att läsa spontana spådomar 😊

Kommer jag träffa kärleken under sommaren? Eller dröjer det något år till?

Svar: Det kan ske i morgon men det kan också dröja ett tag till.. omöjligt att säga så håll ögonen öppna, kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Positivt iofs att nån har ett sexliv ;D.
Ja vad månne nian står för, hoppas det klarnar...

Här går vågorna höga o medlemmar avgår, himla synd, hoppas det inte är jag som orsakat utträdet!?
Kram Skorpan

40 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Får du in något spontant om mig?

Kram

41 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, tack för dina svar till mig <3 Jag tänkte ta en liten resa med min man med en övernattning på hotell till helgen, tror du det blir bra och kommer jag att må bra av det? Tack och kram

42 Mirre:

skriven

Godmorgon Es,

Fick svar imorse och tyvärr går jag ej vidare till mitt förstahandsval gällande utbildningen. Zanmi gjorde nog sitt bästa men tyvärr så blev det ett nej. Nu jobbar vi vidare mot resten av mina önskningar istället🙏🏼
Man kan ju hoppas att något blivit fel.. har mailat tillbaka och frågat om feedback på mina arbetsprover. Nu kommer jag eventuellt in (sannolikheten är ganska stor) på mitt andrahandsval istället.
Utbildningarna/yrkena är lika men skiljer sig åt lite. Känner mig lite matt efter beskedet men samtidigt försöker jag tänka att det som är menat att ske sker. Jag tror på att universum ger mig det som är menat för mig och hjälper mig nå dit jag vill❤️
Nu undrar jag väll bara om du ser något om detta, kan det bli bra ändå? Om jag når dit jag vill i framtiden så kommer mitt yrke (utbildning) bara vara en del utav det jag kommer att jobba med ändå.. då jag planerar att ha flera bollar i luften..

Kramar ☀️

Svar: Ja, det är bara att bita ihop och ta sig vidare ! Jag känner starkt att det på något sätt finns en högre mening i detta.. och du kommer förstå vad, så småningom, kram :)
Esmaralda

43 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack snälla för svar, ja drömmar kan röra till det, men efter googlande och funderande tror jag den står för att ngt nytt poistivt skall komma.

Nu långpromenad i regn och blåst, känns alltid uppfriskande.

Kram

44 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Tack för att du gör detta för oss Es ! Älskar dessa spontanisar <3 Tar åt mig lite av en ..haha ;-)

Regn o rusk som gjort för serietittande . Det behövs en rejäl rotblöta här i huvudstaden så jag är tacksam .
Tacksam är jag oxå över min enda syster som jag har kontakt med sporadist...Nu har hon hittat en ny karl igen suck ...och han har redan efter ngr veckor flyttat hem till henne..behöver jag oroa mig tro ? Som tur är finns det inget utrymme för penninglurendrejeri då hon är intecknad till "skorastensstocken"...

Singin in the rain Onsdag <3

Kram Anki med flock

Svar: Ja, ta du åt dig en av spådomarna, det gör du rätt i :) Känns inte som din syster nya relation blir så lång, hon har alldeles för bråttom och då är det som bäddat för att det ska gå fel.... singing in the rain här också..... kram :)
Esmaralda

45 SOL:

skriven

Alltid morsomt når det kommer spontane spådommer. I dag har jeg ikke gjort en døyt. Jeg lærer meg å dyrke (odla heter det vel på svensk) Jeg har sådd så mange frø at har ikke sjangs i havet å få plass i min lille skrinne jordflekk bak leiligheten. I høst begynte jeg med bokashi (lage jord av matrester)for det er jo veldig dumt å kaste matrester (dvs.jord) i søpla for så å gå å kjøpe jord i butikken :-))) Jeg var i sjøkanten og hentet 8 sekker med tang, jeg har hentet hestemøkk,kumøkk,hønseskit,løv og spon og stjålet matavfall på jobben hahaha,må jo ha næring til jorden min. jeg har satt opp gjerde, revet opp røtter og bært stein og så ser jeg på youtube hvordan de dyrker gulerøtter,reddik,sukkererter,blomkasje,grønnkål og stokkroser!....ååå de er så vakre og staselige,men bare 3 av 100 frø kommer ser jeg,må prøve igjen.

I dag så jeg er annonse, sesongarbeid til nyttår i en tekstilfabrikk, ikke akkurat kreativt, men en avveksling likevel og erfaring har jeg så visst. Kan søke permisjon i 5 mnd. fra jobben min. Ja, hvorfor ikke? :-)) Hva sier mine hjelpere til det? :-))

Svar: Vd du jobbar och det kommer nog en bra känsla ur detta.. att ha fixat själv från grunden ! Kan vara positivt att pröva något annat en period så jag får en bra känsla kring detta... kram :)
Esmaralda

46 ThereseC :

skriven

Hej esmaralda!
Vad kul med spontana spådomar . Jag har hittat en dikterings funktion på min telefon. Det känns bra. Jag har ont i en axel och i handleden när jag skriver. Så jag är glad att jag kan prata in text. Jag hoppades att jag skulle ha en liknande funktion på min dator men jag hittade inget. Däremot såg jag att det går att köpa till en sådan funktion till datorn men det kostar 60 kronor i månaden. Det blir ganska mycket pengar. Jag upptäckte att att det gick att att ladda ner word till telefonen. Då kan jag skriva på telefonen istället och nå dokumenten via molnet om jag vill se se dem på datorn. Vissa ord har dikteringen svårt att uppfatta till exempel när är jag Jag skulle skriva spådomar skrev den svordomar istället. Den vill inte heller skriva molnigt om om jag inte säger det med med lite skånsk dialekt. När jag pratar göteborgska skriver den målning istället. Det kan bli rätt kul ibland.
Kram ThereseC

Svar: Det är roligt när man upptäcker nytt.. händer mig också ibland men då upptäcker jag som regel sånt som andra upptäckt för länge sen :) Kul att du får använda lite ny dialekt:) kram :)
Esmaralda

47 Ghostwriter:

skriven

Känns som spådomen om studierna är riktad till mig. Iallafall stämmer allt i den och i situationen.
Jag är galet trött på vardagen!

Tänker han på mig och saknar mig och känner han att det var rätt beslut? Jag känner allt ovan.



Kram

Svar: Ja, det kan mycket väl vara din spådom. Han tänker på dig till och från och hur han känner kring beslutet varierar, kram :)
Esmaralda

48 W:

skriven

Tack snälla!

Kram

49 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om vi åker till Bulgarien i Juli månad eller blir det senare 🙂 Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊

50 Annie:

skriven

Älskar dina spontana spådomar!
Min fråga:efter många tunga år med mycket tunga händelser i livet: blir jag nånsin lycklig igen?
Blir kär,byta jobb mm .

Mvh Annie

51 Skorpan:

skriven

Yey, cykel upphittad o tillbaka hos dotra, vilken tur. Läget lite lugnare...
Kram Skorpan

Svar: Vad bra !! Kram :)
Esmaralda

52 AnnaK:

skriven

Jo, jag har val att göra och det är dom som stressar mig. Ska jag tänka på mig eller andra är frågan. Hjärtat eller hjärnan. Är så svåra grejer att ta upp dessutom och det är ju lite det jag inte förmår mig till.

Kram 🤗

53 F:

skriven

alltid lika kul med spontana spådomar inget som stämde in på mig dock , men Undrom du känner in något

54 Millan:

skriven

Så fascinerande. Hur gör du?

Sonens tjejs pappa ligger på neurologen nu och väntar på magnetröntgen. Fortsatt kraftig huvudvärk och dubbelseende. Jävla Astra.

Fick idag en fråga i sms hur jag har det och det har inte hänt på länge. Kanske lite nyfiken. Jag dröjde medvetet med svar i några timmar för att jävlas lite så kanske det blev lite nervöst och ofta koll på telefonen? 😃

Ett hiskeligt väder idag. Hållit mig inne och gjort makaronilåda med köttfärs och bacon. Mumsigt. Kram

Svar: Jag har varit lite tveksam att svära över Astra och hade tänkt ta det om jag blivit erbjuden men nu har jag en väninna som blev väldigt dålig en vecka efter hon fått detta vaccin... hon är inlagd på sjukhus och har svårt med andningen..... gud så got med makaronilåda, det var längesedan så tack för tipset :) Här blir det bara rester på enklaste tänkbara sätt, stekt potatis, falukorv o ägg :) Kram
Esmaralda

55 Fia-lotta:

skriven

Gud vad roligt att så många känner igen sig! :-D

Tar chansen att fråga om du ser något särskilt kring mig just nu Esmaralda?

Tack för denna underbara blogg. Kram! 💖


Svar: Och tack för att du deltar i bloggen :) kram :)
Esmaralda

56 Anonym Isah :

skriven

I en seans sa du att min soulmate kommer möta mig när jag flyttat och nu har jag nyligen gjort det. Igen. Har flyttat 3 gånger på 1,5 år ungefär.

Känns det som att han är redo nu? Han har inte varit redo på minst 2 år så nu borde han ju verkligen vilja träffa mig.


Kram

Svar: Jag kan ju bara hoppas att han börjar bli redo nu... kram :)
Esmaralda

57 lilla m:

skriven

Hej Es, är min blivande kärlek singel el i förhållande nu?

58 M:

skriven

Tack Es! Sprutan är satt och gjorde lika ont som vanligt. Tänk att patienten orsakade detta. Ligger och vilar nu och har tagit värktabletter. Får inte belasta armen på ca 1 vecka så blir inget jobb. Hoppas allt löper väl.

Så personen tycker om mig :) Är det typ som människa/kompis eller lite romantik/känslor? Vore kul att veta :)

Kram från mig!

Svar: Ja du hade en rackarns otur som råkade ut för den patienten på det sättet ! Nu får du vila och ta hand om dig, titta på serier och äta godis :) Ja, LITE romantiska känslor kanske.. tankarna verkar ha gått en aning åt det hållet men inte fullt ut.. kram :)
Esmaralda

59 Browallia:

skriven

Idag har jag fått min första dos av Pfizer vaccinet. Kändes lyxit att få åka gratis taxi dit och hem. I mitten av juni får jag dos nr 2. :)
Mina tankar är hos dina vänner i Usa, har du hört nåt om hur det går för Tom? Kram

Svar: Läget är helt oförändrat för honom. Dagen efter healingen var han lite piggare och hans värden bättre men det höll bara i sig ett dygn och nu har han fått ny lunginflammation också ovanpå allt !! Det är oroligt. Kram och tack för att du frågar :)
Esmaralda

60 Gottegrisen:

skriven

Hi hi - grävlingen var bra härlig! 🥰
En kunde stämma in på mig..
Men icke helt säker..
Passar på med egen fråga!
Ser du något kring min sommar?
Nu är det inte långt kvar..
Längtar till rosé i kvällssol och grill.

Må gott vänner.
Kram i stora lass!

Svar: Visst kan det vara en spådom för dig ! Det kommer bli grill och lite fest och en hel del trevligheter i sommar... både det ena och det andra, kram :)
Esmaralda

61 Mercan :

skriven

Esmaralda vi planerar åka till Bulgarien i Augusti 😓ser du Esmaralda om det blir tidigare i Juli 🤔

Svar: Augusti känns bra, kram :)
Esmaralda

62 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du Esmaralda om vi ska åka till Bulgarien snart alla på en gång min bror och syster och mor och jag, blir det i Augusti Esmaralda 🤗 ska jag träffa manen med gott hjärta som du såg där Esmaralda 🤗

63 70:

skriven

Jag är 70 åringen och erbjudandet om resa kom i går och jag tänkte säga nej men nu ska jag fundera lite till. Och jag ser redan en viss positiv känsla kring resan som jag inte gjort innan. Tack så mycket. Kram

Svar: Ja, tänk ordentligt, kram :)
Esmaralda

64 Jossan:

skriven

Tror du att jag och T kommer åka till hans familj i sommar?

65 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 jag blev så glad 🙃 Esmaralda du såg för min bror Esmaralda att bil och bostad kommer, idag tar kredit min bror och syster, min syster hjälper min bror Esmaralda 😊de tar kredit från banken till att shöpa Mazdan 😊Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 vi är så glada Esmaralda 🤗 😘 ❤️

66 Jossan:

skriven

Tror du att jag och T kommer åka till hans familj i sommar?

67 Ghostwriter:

skriven

Hur kommer det sig att han varierar i hur han känner kring sitt beslut? Han vet väl att det är rätt om han inte känner samma som mig?



Kram

Svar: Hans tankar är ofta klara och han tycker beslutet är bra.. men ibland vandrar tankarna lite hit och dit, kram :)
Esmaralda

68 Nymo:

skriven

Älskar dina spontana spådomar 🔮

Är han min soulmate eller tillfällig djup kärlek?
Kram :)

69 Fjärilen:

skriven

Hejsan! Kan det vara jag som är 60 åriga damen på landet? Och vad specifikt ska jag leva ut ?? Kärleken? Eller något annat? Kram

Svar: Ja det kan vara du... och du ska leva ut allt det du vill.. leva så mycket av dina drömmar som du bara kan.. kram :)
Esmaralda

70 Anna.L:

skriven

Kul att få ta del av dina spontana spådomar! 💗
Något speciellt budskap till mig i dessa tider? Jag känner mig tacksam, glad och undrar vad jag ska göra med mitt övertänkande.
Over-thinking kan vara ganska jobbigt. Kram!

71 M:

skriven

Ja och jag kommer aldrig att bli återställd vilket är en sorg i sig och problem då jag är högerhänt :/ Ska ta det lugnt och äta godis ifrån dig också :) Men sen vill jag ut och vaccinera Fas 4 för nu kommer den roliga gruppen :)

Det gör absolut inget att att känslorna inte är fullt ut för det är det inte för mig heller utan bara kul om man tycker om mig som du sa :)?

PS: Hörde om Tom och jag beklagar verkligen! Så fruktansvärt :/

KRAM!

72 Shenzi :

skriven

Tusen tack för ditt svar, Es!

Vad du menade med - "försök att se män utanför de vanliga ramarna, vidga ditt seende och du får lättare syn på honom" förstod ja inte riktigt? Kanske e dum i huvudet lr något men hängde inte med. På vilket sätt kan ja se män utanför de vanliga ramarna? Menar du platsen jag möter dom på eller e de killar ja i vanliga fall inte skulle inleda något med men ändå ge dom en chans? Fattar nada! 😂🙈🤔
Förklara gärna hur du menar. Kram Shenzi 🌹

Svar: Dels platsen och delas utseende och typ.... ha ett helt öppet sinne... kram :)
Esmaralda

73 AnnaK:

skriven

Hur ska jag välja? Det ena är mer ett aktivt val och det jobbigaste egentligen fast det kan leda till något bra i slutändan, det andra är väl inget större val egentligen utan mer att jag bara fortsätter mitt liv mer eller mindre.

Får du upp något tips på nåt vis?

Kram igen 🤗

74 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror och syster ansökte idag för kredit från arbetsplatsen för Mazdan, det är godkänd 🙂det ska överföras i morgon 🙂 Esmaralda det blev bil som du såg 😊 du såg åckså bostad för min bror Esmaralda iår 😊 kanske blir under slutet av året bostad efter att ha rest till Bulgarien Esmaralda 🤔🙃

75 Lydia💕:

skriven

Vet inte om någon spådom stämde in på mig har en tvilling men vi är äldre älskar loppis men är inte 60 ännu dricker gör jag väl ibland men inte så jag mår dåligt av det men som sagt kanske inget var riktat mot mig den här gången
Du är fantastisk som ger oss det här ❤️
Lydia💕

76 A:

skriven

Tack för spontana spådomar som är roliga att läsa. Tar åt mig tips fast det inte är riktat till mig.

Här har lite lugn kommit över mig. Fortfarande lite hispig över nya jobbet och chefen är väl trött på mig nu med mitt tjat, men jag gillar inte när saker och ting är luddiga. Jag vet att jag ibland kan bli lite "stark" och "gå-på" i min framtoning, men blir frustrerad.

Efter jobbet, hemkört av mat från Ica. Tog en av färdig pajerna jag köpt (Mannerström lax och räk paj rekommenderas!) Och satte i ugnen. På med robot dammsugaren som sköter sig själv och då kan jag sitta här och lata mig lite 🙂

Det dyker upp möjligheter hela tiden känns det som? Och jag har en mur oftast som åker upp. Men idag med en ny på mitt jobb (fast i en annan byggnad), som för övrigt var väldigt snygg, så tvingade jag mig att inte ta upp den där muren. Gick kanske inte 100 % men 80 % tror jag. Det går framåt.

Trevlig kväll!

Kram!

Svar: Ja ibland är det skönt att saker och ting sköter sig själv så man kan syssla med annat ! Möjligheter fortsätter komma på olika sätt.. kram :)
Esmaralda

77 Svante:

skriven

Hej Es. Vad intressant och lärorikt det är med dina spontana spådomar som du delar med dig av emellanåt och jag kan verkligen rekommendera dig till alla andra att spå sig hos dig som behöver råd och vägledning i livet framöver och tusen tack för din tredje spådom till mig nu där du skrev till mig du ser kvinnan i min framtid lika tydligt som någonsin även om du inte kan säga när hon kommer och det ser ut bli en flytt så småningom och det blir det också, tack för du finns du är till ett stort stöd för mig. Ha en bra fortsättning på veckan! Kram:)

Svar: Tack och stor kram tillbaka :)
Esmaralda

78 Anonym:

skriven

Varför har Linnea tagit bort mig som vän på fb det var lite oväntat ? Har hon börjat dejta mitt ex ?

79 Anki:

skriven

Tack för svar <3
Kram Anki med flock

80 Browallia:

skriven

Innan jag blev långtidssjukskriven arbetade jag på sjukhuset med att vårda helkroppsförlamade patienter kopplade till respirator, så jag blev extra berörd av det som hänt Tom. Jag förstår att det är mycket oro, det är tufft för anhöriga och andra som står nära den som är allvarligt sjuk. Stor varm kram.

Svar: Ja, då vet du både vad han och vi anhöriga går igenom... kram :)
Esmaralda

81 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har slutat röka 🙂 jag ska hålla mitt löfte till min bror 🙂Tack för all stöd som jag fick av dig Esmaralda 🙂

82 Vitlilja :

skriven

När skickas zanmisarna? 🙏
Kram

Svar: Några postades igår och resten har postats idag !! Kram :)
Esmaralda

83 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas väl C kvinna förstår varför jag behöver få prata med henne och ta en fika. Vet hon att jag har en anledningen och något som har händer med mig på sistone tider?

Så ska jag var ärligt mot henne där gång och mer gånger...

Hon visste något är fel? Eller jag vill bara gör det för skojs skull... är hon medvetenhet om något som har gör med mig




Ha det bra

Svar: Jag tror inte hon är riktigt medveten om detta, kram :)
Esmaralda

84 Jen:

skriven

Hoppades så på det spontana, men mina svar tycks otydliga för universum. Försöker lyssna men det är så mycket sorg att jag inte kan skilja på önskan och verkliga tecken. Behöver min vän mig? Hur ska jag kunna möta honom på rätt sätt? Var kan jag tyda de svar jag bett om?

Svar: Försök lyssna inåt så gott det går, det du känner att du verkligen vill, är det som är rätt, kram :)
Esmaralda

85 EPM:

skriven

Godmorgon!

Nu är livet stökigt och stressigt. Känns som att jag aldrig får lugn...

Jag har en konstig fråga; ibland när jag är ute och går eller åker buss och tittar ut så känner jag att jag fastnar med blicken på en annan person, barn som vuxen- det märkliga är att jag uppfattar att de ser rakt på mig, precis som jag gör med dem. Inbillar jag mig? Det är inte en obehaglig känsla mer bara en samhörighet i några sekunder. Det som är konstigt är att de är långt borta när jag åker buss eller bil men att det ändå sker.

Härom kvällen hade jag sällskap tror jag, jag var ledsen och satt i köket och pratade med A och jag såg skuggor i vardagsrummet varje gång jag tittade i fönstrets reflektion. Du har tidigare sagt att jag anar dem när jag har starka känslor i mig. Kanske vill de lugna mig...?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: