Monsters inside....

Psykiskt sjuka kan vi alla bli  - precis som att vi alla kan bryta ett ben eller få flunsan !

Somliga psykiska sjukdomar yttrar sig väldigt  annorlunda och jag kan rekommendera ” Monsters inside -  the 24 faces of Billy Milligan”

Du kan se den på Netflix !

 

Han begick våldtäkter på ett campus i USA och han mördade en eller flera personer, han rånade och bar sig åt...… och  det visade sig att han  kontrollerades av flera olika personligheter.

Frågan är om han verkligen  hade multipel personlighetsstörning eller  inte ?

Han var den första personen i USA;s historia som  inte blev anklagad för sina brott på grund av sin speciella psykiska störning.

Inom psykiatrin är diagnosen kontroversiell och ifrågasatt.

Under vissa perioder har dissociativ identitetsstörning  varit på modet,  och de flesta av oss minns ju Sybil  som hade, jag tror det var 16 olika personligheter

En del anser att DID kanske existerar men endast som en effekt av felaktig terapi och  psykotropiska droger.

Andra tror fullt och fast på diagnosen.

 

 

Själv är jag osäker.. jag har aldrig varken behandlat eller mött någon med diagnosen.

Vad som stör mig mest i den sanna historien om Billy är  den kändisstatus han får… att han i perioder får röra sig i samhället och begå nya brott och att man liksom glömmer bort hans offer.

Serien är helt klart värd att se !!

 

 

 

I dag kommer ryska syster med make på besök och jag grejar  lunch… smörgåsbord med allt från sill till gubbröra o räksallad, goda ostar och läckert bröd.

Ha en fin lördag alla

Kram & Kärlek💖

 

P.s. Du som heter Paola och väntar på seans.. maila mig på nytt... din inbox är full och din seans kommer i retur !!!!

1 Skorpan:

skriven

Ja steget från att ha varit psykiskt frisk till att bli psykiskt sjuk är hårfin har jag hört, stämmer det? Tror väl alla som kommer med i nån serie el annat mer el mindre rider på dem. I detta fall låter det rätt absurt, en människa som begått dylika brott får fortsätta o blir dessutom kändis, näe... Tror knappast att jag kommer att se den serien då jag mera gillar de "mjuka" serierna", som motsats till det hårda livet, tror jag :).

Vaknade lite till ångest över min dröm för i den hade jag stulit kött o lionsmärken som man tydligen kunde köpa för många pengar ;). Förstod inte hur jag kunde ha stulit dem o hur jag skulle bli av med stöldgodset. Var detta en dröm om min andra personlighet ;) eller var det bara nåt annat Es? Kanske ska se upp med i vilka situationer jag hamnar i o inte blir en tjuv på kuppen ;)?

Åh så gått det låter med er sammankomst Es. Bodde jag där så... En trevlig afton är på inkommande alltså :).

Här är planerna för dagen lika öppna som fönstret i mitt rum ;). Ingen aning vad jag ska företa mig. Bilen kommer att lånas ut för ett par timmar på morgonen o kanske det sen blir en färd ut nånstans... Känns som att det behövs ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 Hemliga H:

skriven

Hej Es! Hoppas allt är väl med dig, jag har äntligen bestämt mig att följa efter mitt mål och dröm ända sak som hindrar mig är covid situation inför min resa till Usa.

Det sägs att dom ska lätta på dom för folk som bor i Eu, resenärer som är vaccinerade kommer att få börja åka. Nu har jag äntligen sökt visum allt är klart men ser du att jag kommer åka iväg innan året är slut eller nästa år. För jag vet inte riktigt när jag får tid intervjun hos ambassaden och jag vill verkligen åka detta år… Ser du att jag åker iväg detta året eller blir det nästa år. Kramar

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Är det snart att jag kommer få en nya vänskap typ under oktober till december?

Det lät spännande!

Ha det bra

Svar: Så kan det bli. Du måste själv också vara aktiv och ta lite initiativ när det känns rätt, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att jag har må bättre med tid än tidigare men jag vet inte varför. Jag har inte märks om det finns mer än bara att min serie har gav mig må bra.

Jag är ju mest fokus på mig själv och bli starkare i mig själv. Även tänker att jag ska var den hjälte. Jag bryr mig inte lika mycket om andra eller något. Men är alltid gärna att delta något och vad som helst. Social och andra som vanligt.

Medan jag är medvetenhet om det.



Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag förstår inte alls poängen med T kvinna tar med en av min tankar som jag bruka finderar senare bryr mig inte om mer. Men hon vill att jag ska prata med chef och M kvinna.

Den konsekvenser känns helt onödigt av T kvinna som skapar åt mig. Jag hoppas inte väl på en problem i måndag. Jag försöka ju koncentrerar mig på positiv och må bra.

Bara dumheter men vad kommer det att leda till?

Så jag bruka har en miljoner tankar att alla blir aldrig något av än... för jag bryr mig inte om men alla tankar betyder inte väl att jag vill prata om med och skapa något även går igenom såna. Även om dåligt och bra och önskan eller något.

Hur kommer det sig just nu och vad kommer det leda till på måndag? Helt onödigt av T kvinna

Ha det bra

6 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, Vad mysigt att ryska syster kommer.
Ser det ut att bli en rolig kväll kommer jag stråla lite extra efter piff/ make på stan idag. Någon som kommer lägga märke till mig ikväll/ flört ? Hoppas orka ikväll och att värken i ryggen ger med sig lite.
Kram

7 Naturvän:

skriven

Hej!

Låter otrtoligt att han får röra sig ute i samhället igen! Tänk på de drababde och deras anhöriga.

I dag åker jag till Hamburg för hotellövernattning nära flygplatsen, imorgon bitti tidigt flyger jag söderut. Skall checka in ikväll så har jag bara att stiga på planet imorgon. Snacka om att jag har resfeber...

Allt kan ju hända, men får du en känsla av att resan tur o retur kommer funka, har förberett och bokat taxi på resmålet, allt borde ju funka!

Kram

Svar: Oh så roligt.. resan kommer gå fint... koppla av och njut och ta vara på varje minut !! Kram :)
Esmaralda

8 Mikael:

skriven

kunskapen om hur de ska dömas osv. ökar väl med tiden, säkert lagomt roligt springa på en sån som är besatt av flera personligheter, GW sa väl på skavlan något som typ en vanlig människa lever 4 liv, varav ett hemligt? som en själv inte ens vet om haha, måste kolla en gång till vad han pratar om då jag slökollade :)




De här dök upp i somras i utländska media, de som har svårt sova använder väl de vet inte om det är en sån du har.

Redan i somras varnade tillverkaren för allvarliga hälsorisker med en vissa typer av hemrespiratorer som används av patienter med bland annat nattliga andningsuppehåll. Trots det tvingas tiotusentals människor fortsätta använda utrustningen.

För en patient i Sundsvall som SVT träffat känns det som att välja mellan pest och kolera. Hon har utrustningen för att undvika svåra sjukdomar men riskerar att bli sjuk om hon använder den.

– Jag får välja mellan om jag ska få hjärtinfarkt eller cancer, konstaterar hon lite tillspetsat.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/trots-varningar-anvands-respiratorer-som-kan-vara-livsfarliga

Kram
Mikael

Svar: Ja, det är inte kul.. jag har också en sån maskin... just den farliga sorten och hoppas att den snart ska bli utbytt ! Kram :)
Esmaralda

9 Skrållann :

skriven

Hej!
Låter som en fin helg för din del;)
Själv har jag lagt mig efter en jobbnatt. Det gick bra men nu blir det skönt att gå sova lite.
Tänkte på stugan vid mina föräldrar som kommer bli till salu. Kommer vi köpa den?

Kram❤️

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Mänskliga hjärnan är inte enkel ...

Sol och röj i spanjorens stuga .Har lovat mig själv att inte ta emot för mycket grejer...håll tummarna att jag kan stå emot ;-)
Härliga höstfärger börjar pryda min utsikt från min plats vid datorn och jag njuter !

Njut nu av ryskasysterbesök .Smörgåsbord inte illa ! Trevlig Lördag önskas !

Kram Anki med flock

11 lilla m:

skriven

Hej Es, tror du jag snart får träffa A? kram

12 Dunegull:

skriven

Önskar er en trevlig dag E!

Kommer jag klara tjejvasan och gå i mål under den angivna tiden innan den stänger loppet?

Kram

13 ML:

skriven

Riktigt obehagligt! Har inte heller stött på det här under mina år inom psyk och glad för det.

Vad kul med ryska syster! Bor ni nära varandra? Har du någon favorit i Idol ännu? :)

Igår var det faktiskt löjligt Es. Vi stod bredvid varandra men han pratade med kollegor och låtsades som att jag inte fanns. Från jättefin kontakt till detta och då har jag inte gjort honom något. Men sen tittar han på avstånd. Vad fan är problemet?!

Kram o pussar till Mg

Svar: Det finns flera i Idol som som har mysig personlighet sjunger bra men någon som jag 100% håller på har jag inte hittat än, men det kommer nog :) Kram
Esmaralda

14 Esset:

skriven

En Netflix-nörd tackar å bockar!

En tallrik på er lunch hade man gärna velat knipa med :-)

Fråga om det hinns!
Slinker någon liten tanke på mig igenom meditationen i dagarna för mustaschprydde mannen?

Önskar dig en härlig dag med vännerna 💜

15 Martin:

skriven

Hej Es. I din spådom till mig spådde du jag kommer flytta, kan flytta nu till januari är det läge för det så det blir bra för mig eller ska jag vänta längre? Ha en bra helg! Kram:)

Svar: Flytta om du känner att det är rätt... annars avvaktar du, dessa beslut måste du själv fatta, kram :)
Esmaralda

16 Alie:

skriven

Godmorgon,
Intressant läsning , och bra tips ska faktiskt kolla denna dokumentär.

Förkylningen fr hell håller sig fast. Var hos läkaren igår och har varken covid el infektion, vilket ju är skönt. Men jag mår som en skit och hela mitt 50-års firande fått ställas in.
Ska ju ut å resa om en veckas tid och måste, bli fri från symtom. Jag hoppas även själva dagen ( på måndag) blir trevlig trots allt?
Kram 🥰 önskar dig , syster med man en supermysig Lördag! ☀️

Svar: Men så trist på 50 års festen !! Men det vänder.. och blir så mycket bättre, kram :)
Esmaralda

17 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞

Hur kan män som denna Billy ens slippa straff, han borde ju få 300 år bakom galler plus kastrering…
Hade jag haft Netflix så hade jag sett detta. Riktigt så illa är det väl inte men jag tror faktiskt mitt ex lider av nån psykisk störning så som han håller på, och jag önskar folk i hans närhet är medveten om hur korkad han är…

Vilket underbart väder vi har idag, tyvärr måste jag vara inomhus hela dagen men hoppas ni har lika fint idag så ni kan vara ute och njuta med ditt härliga sällskap🌸
Jag har mina funderingar över min gamle hjärtevän, kommer vi ha en fortsatt vänrelation och kommer vi att träffas snart igen?
Kram💞

Svar: Ja ett tag ser det ut att vara en relation men det verkar rinna ut i sanden, kram :)
Esmaralda

18 MH:

skriven

Hej!
Väldigt konstigt att en psykiskt sjuk människa fått kändisstatus efter alla brott som begåtts.
Ska helt klart se filmen.

Fråga Es?
Drömmer ofta om min gamla lägenhet.Den här blivit så stor o nyrenoverad. Jag möblerar o fixar.
Vad handlar den om?

Kram

Svar: Du blickar mot nytt samtidigt som det gamla känns tryggt, kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du nästa månad komma in i familjen stor summa 🙂 kanske från euro jackpott 🙂 eller från någon ananstans 😓😣😚♥️

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Verkar som att det plötsligt är flera män som visar intresse för mig nu samtidigt, efter att ha varit totalt dött på den fronten i flera år. Hur kommer det sig? Känns märkligt.

Kram

Svar: Du ger ut positivt, du strålar på ett annat sätt än tidigare, kram :)
Esmaralda

21 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du att det kommer stor summa in i familjen innan året är slut 😣😣😣♥️♥️♥️😓😓😓

22 <3:

skriven

Usch vad otäckt.

Just nu sker det en del förändringar, jag tog ett stort steg och berättade att vi ska flytta ifrån honom. Kommer mamma hitta boende samt bli lycklig innan detta året är slut? Och har han accepterat att han måste hitta eget boende?

23 Orolig :

skriven

Annan sign idag

Snälla kan du se om det har hänt mitt barn något? Svarar varken i tfn eller på sms. Hoppas du kan se om allt ok o att hen bara vill vara ifred🙏

Kram hoppas på svar

Svar: Ingenting kommer till mig men fortsätt försöka... kram :)
Esmaralda

24 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, Vad mysigt att ryska syster kommer.
Ser det ut att bli en rolig kväll kommer jag stråla lite extra efter piff/ make på stan idag. Någon som kommer lägga märke till mig ikväll/ flört ? Hoppas orka ikväll och att värken i ryggen ger med sig lite.
Kram

25 Orolig :

skriven

Annan sign idag

Snälla kan du se om det har hänt mitt barn något? Svarar varken i tfn eller på sms. Hoppas du kan se om allt ok o att hen bara vill vara ifred🙏

Kram hoppas på svar

26 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få gå ut och äta med några kompisar?

Va betyder drömmen om knackningar?

Kram

27 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Är denna Stefan ärlig eller är min magkänsla rätt?

Ha en trevlig helg.

Kram Barbro

Svar: Lita till din magkänsla, kram :)
Esmaralda

28 lilla m:

skriven

Hej Es, tror du jag snart får träffa A? kram

29 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack för svar, ja jag skall verkligen ta vara på varje minut, hoppas på trevligt sällskap och många upplevelser.

kram och ha en fin lördagkväll med kalas!

30 Millan:

skriven

Jo nog finns det många hemska sjukdomar. Låter som en väldigt trevlig lunch. Och massa gott. Sill är ju något som jag själv älskar. Har du någon speciell favorit? Sommaren är tillbaka och det är ljuvliga 16 grader ute☀️

Om du kan se så är man lite nyfiken på vad det är han tycker om hos henne? Tänker han på henne när dom inte ses?

Trevlig helg till alla. En stor kram

Svar: Stekt inlagd är gott, Brantevikssill... ja jag gillar nästan alla sorter :) Det finns något hos henne som han tycker är lockande men detaljer ser jag inte i detta, kram :)
Esmaralda

31 Ghostwriter :

skriven

Har ju farit illa i kärlek och har enormt svårt att hitta rätt killar. Spelar ingen roll vad jag fått för insikter, dom kommer ändå. Min dejt kändes jättebra, inte 100% som jag tänkte fast ändå bra. Det klickade och vi hade de trevligt på högre nivå. Jag gillar också en del av hans personlighet och hur han hanterar min.

Är det normalt och ”okej” att inte känna ALLTID att man är attraherad? Jag tror inte jag är en sån person överlag.


Vill gärna träffa killen igen för att lära känna honom eftersom man inte alltid kan få hela bilden direkt. Vad tyckte han?





Kram

Svar: Känn in din egen personlighet och agera därefter... alla funkar inte på samma sätt..... jag tror han vill träffa dig igen, kram :)
Esmaralda

32 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Har hittat ett jätte mysigt rött radhus aktigt som är hyres. Ringde till hyresvärden men inget var ledigt nu.
Ser något ut att bli ledigt här ganska snart? Kommer vi att flytta dit/ få erbjudande där?
Kram

33 Tiss:

skriven

H lovade att hälsa till S om han träffade på henne, vilket han sa att han sällan gör.
Kommer dom att mötas?
Det skulle betyda mycket för mig!

34 Mikael:

skriven

Det är tydligen någon världskris så alla möjliga världsstjärnor kör 24 timmar live, Jennifer Lopez är bland med och skakar rumpan för förändring :)

Sadhguru är med också :O


https://youtu.be/KEy0IdfKecE


Algol heter stjärnan som rullar in i Februari men bara att vara nära den känns sägs det, redan från 19 september ändras det dramatiskt, i svenska tidningar står det att flera tusen svenskar dör i vinter, försvaret återupplivar gammalt dött och vill ut i Arktis och kriga, MSB kör krisreklam på Youtube så Algol är på gång

https://youtu.be/oG71r4bAgLo

https://youtu.be/97JjZzQsi9M



Yngwies Black Star är Algol :)


https://youtu.be/UMq1Ll1_oKY

Kram
Mikael

35 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag såg henne igen. Såg hon mig? Är det troligt att jag stöter på henne igen?

36 A.A:

skriven

Kommer jag möta min soulmate inom de närmsta 6 månaderna? kram till dig

Svar: Chansen finns, kram :)
Esmaralda

37 ML:

skriven

Ja du får säkert en favorit så småningom :) Jag tycker Annika och islänningen är väldigt duktiga men det är ingen som berör mig och då är blir det platt fall.

Var lunchen mysig? Fick MG något att äta också? Träffade 3 st på min promenad o h de är ju såå sööööta! Gick förbi Pernilla Wahlgren och tänkte hälsa ifrån dig gällande jackan men såg henne inte :)

Du vet Es sånt här "pojke dum mot flicka" beteende dvs när killen blir lite stöddig mot tjejen fastän han gillar henne. Undra om det kan vara så med N för det är alldeles för markant beteende för någon som är opåverkad?

När han kom in i båset där jag och en annan läkare jobbade så stod han rakt framför oss men han tittade och pratade bara med henne. Samma när han hjälpte en annan kollega som har ont i knät. Jag står precis bredvid men han ter sig som att jag inte finns. Man ser hur han medvetet agerar så och jag bara stod och stirrade på honom hur han betedde sig.

Vår stämpel som vi sätter på vaccinationskorten gick sönder så jag gick till honom för hjälp då jag inte hade tid att fixa med den. Vi var 5 pers som skulle vaccinera 2000 pers på 4 tim! Han sitter och skrattar med kollegan men när jag kommer så blir han sammanbiten. Medan han fixar stämpeln så säger jag "Just det. Grattis i efterskott". Han ger mig då världens sug i blicken. Blir generad och tittar ner i bordet. Jag säger att då är han Jungfru i stjärntecknet och han tittar på mig och svarar "Japp. Jungfru på alla sätt". Så säger man väl inte om man inte vill pika?  I slutet av passet stod alla och pratade medan jag gick åt sidan för att skaka lite på armen då jag hade väldigt ont. Ser att han tittar efter mig men han kommer inte fram och frågar hur jag mår vilket jag hade önskat att han gjorde. Jag känner energier mellan oss och jag brukar inte ha fel.

Kramizar!

Svar: MG deltog i lunchen och smakade på lite av varje :)Ja, N kan nog bete sig lite lustigt på det sättet !
Jag tror inte han har de kvalitéer du söker hos en man
Kram :)
Esmaralda

38 Lillanmillan :

skriven

Jag känner mig som världens sämsta kompis för jag orkar helt enkelt inte prata med någon just nu. Inte på telefon och inte på Messenger eller sms. Det känns bara typ jobbigt och mycket. Just nu vill jag bara vara själv eller med min pojkvän. Det är en stressig period just nu. Jag behöver min egentid nu. Hade bara velat ha min symaskin som är beställd och massa tyg och bara sy. Får inte börja med babynest förens efter nyår. Är så glad för min kompis skull med barn men samtidigt känner jag mig ledsen för det känns som det inte blir min tur någon gång.
Blir det Ullared för mig den 8 oktober?

Svar: Din tur kommer och vad det gäller Ullared är chansen stor att det blir av, kram :)
Esmaralda

39 Robin:

skriven

Hej,
känns som det finns något mellan mig och en tjej som jobbar på ett kafé jag brukar besöka. Inbillar jag mig bara, eller kan det vara så? Skulle hon tacka ja om jag frågar ut henne på en dejt?

Svar: Fråga henne.. det ser ut att vara fifty/fifty :) Kram
Esmaralda

40 Martin:

skriven

Hej Es. Tack för ditt svar om min fråga idag, jag känner jag ska avvakta med flytta nu till januari så då gör jag det då jag känner mig så väldigt tveksam till det, det känns bara inte alls rätt nu, det får komma längre fram i stället. Tack för du finns och för din fina spådom till mig! Kram:)

Svar: Bra beslut du fattat, känns helt rätt, kram :)
Esmaralda

41 Skorpan:

skriven

Ja det blev en tur ut i periferin o nu har jag tankat energi till mig själv o julklappar åt åndra ;). Inte en endaste godbit såg jag o nu undrar jag nog vsr alla läckerbitarna håller hus Es? O jag som kände mig så fin, trodde att jag skulle ha fått nån att titta på, men nej ;). Alla karlar tycks ha emigrerat... Ryggen verkar inte tycka om klackskor heller o det är ju illa det...
Ha en fin kväll!
Kram Skorpan

42 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda!
I morse hände det nåt mystiskt som jag hoppas få ett svar på. Jag har sen ett år tillbaka haft journalkopior i ett brev som har legat i lådan i mitt sängbord ända sen jag fick dom. I morse när jag vaknade stod brevet lutat på uppe på sängbordet. Jag berättade för min man och han blev lika fundersam och vi fattar inte hur detta gått till. Jag lade tillbaka det i lådan, och efter ett tag tog jag upp det igen för att titta...då ser jag att brevet har varit vått nere i högra hörnet och när jag tar upp journalkopiorna ser jag nåt intorkat bland annat små intorkade partiklar som luktar spya...det kände även min man nu när han kom hem från jobbet och fick titta på det. Jag måste få ett svar på vad detta handlar om och hur kunde brevet stå uppe på bordet från att ha legat i lådan ett år. Jag hämtade brevet i receptionen och har bara haft det i handen och sen lagt det i lådan. Lådan är dessutom svår att öppna. Är det nån som visar ett tecken? och vem i så fall? och vad vill den säga?
mvh
Frasse

Svar: Hur jag än försöker kommer ingenting till mig... inte mer än att detta har en naturligt förklaring... hur konstigt det än låter ! Önskar jag kunde hur detta gått till för jag blev ju själv också nyfiken, kram :)
Esmaralda

43 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få åka till landet och umgås någon helg framöver?

Kram

Svar: Ja det ser troligt ut, kram :)
Esmaralda

44 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få spendera mina helger hemma hos någon som bor på landet framöver?

Kram

45 ML:

skriven

Vad gillade MG mest? :)

Gud nej! Han har inte de kvaliteer jag söker hos en man utan här handlar det bara om attraktion. Hängde inte riktigt med när du skrev att han kunde bete sig lite lustigt på det sättet? Hur menade du?

Jobbet har dragit felaktigt rast på mig hela Juli och Sept så nu blir det ett mail till dem. Morr!

KRAM :)

46 Millan:

skriven

Instämmer i dina sillfavoriter. Min är skärgårdssill men jag gillar nog de flesta jag med😊 Om han tycker att hon är lockande så borde det finnas attraktion då. Kram kram

47 Maria:

skriven

Det är första gången jag besöker din blogg. Jag har blivit tipsad av en vän som har fått god hjälp från dig. Jag har visat intresse för en man som jag har chattat med. Min uppfattning var att han visade intresse vid det första tillfället, men chattade nyss och kände ingen större respons. Jag har beslutat mig för att lägga ned. Har jag rätt känsla?

Svar: Ja, din känsla verkar vara helt rätt, kram :)
Esmaralda

48 G.H:

skriven

Japp, diagnosen är kontroversiell. Jag tror den existerar men är ovanlig!

Har haft patienter so har påstått sig haft multipla personligheter som med största sannolikhet fejkat!

Men hade faktiskt en ung kvinna som bytte personligheter och inte mindes vad hon gjort vid de olika tillfällena. Det var definitivt inte fejk, utan rätt läskigt att se. Hon påstås sig aldrig lida av någon personlighets klyvning, men rätt säker på att hon gjorde det!! Den officiella diagnosen var bipolär.

Kram:)

Svar: Ja, oavsett så är det väldigt intressant...!! Kram :)
Esmaralda

49 ML:

skriven

Ahhh! Menade du att han beter sig illa för att han gillar mig?🤔

Ha en gosig afton! Ska beta av veckans Glamour :) Kram

Svar: Han är helt enkelt klumpig och socialt lite knepig... allmänt... kram :)
Esmaralda

50 AnnaK:

skriven

Hade en sån mysig stund igår kväll igår när jag äntligen fick stressa ner. Kommer det fler såna och förtjänar jag det?

Kram 🤗

51 Fanny2:

skriven

Spännande, ska kolla upp dokumentären ikväll! Tack för tipset. :) Jag har ingen egen uppfattning om DID som onekligen är en kontroversiell diagnos.

Tack för svar igår. 💜 Ja, jag är inne på samma spår. Jag tror att min mamma alltid har haft problemen, så de har inte tillkommit nu på sistone. Hon upplever det dock inte som ett större hinder och det gör inte min äldre bror heller. De är lika envisa och emot att söka hjälp. Vi som ser det utifrån tycker förstås annorlunda...

Önskar alla på bloggen en fortsatt trevlig lördag! 💜

Kram :)

52 Mamman som varit med från början :

skriven

Ooh det här med multipla personligheter är ju både läskigt och på något sätt fascinerande att höra om. Väcker många tankar om vad det kan bero på, är det psykiskt sjukdom eller något annat. Vissa tror att personen är besatt. Läskigt tycker jag i alla fall.

Esmaralda, jag funderar på att gå ner i arbetstid när jag börjar nya jobbet. Jag har ju rätt bra heltidslön och skulle klara mig på färre timmar. Visst, det blir inte fett men det hade varit skönt att minska risken för återkommande sjukskrivning pga utmattning som det varit länge för mig 🤢 vore det bra för mig att minska timmar jag jobbar…? Eller skulle det föra med sig andra orosmoment pga lägre lön…?

Kram alla och ha en fin lördagskväll 🌸💕

Svar: Jag tror det skulle göra dig gott att gå ner lite i arbetstid... i alla fall nu under en period... kram :)
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att det kommer tillfälle för lägenhet för min bror Esmaralda iår 😊 Kan det hända i December 😄 😄 😄 kanske dröjer det Esmaralda 😓 😓 😓 Esmaralda ser du något Esmaralda om jag ska träffa nogån nästa år när vi reser till Bulgarien 😊 du sa att det blir inte ens i år 🙂 och att det kan dröja lite till lägenhet 😊

54 Misstjejen:

skriven

Hej

Imorgon blir en jobbigt dag för mig grund av ifjol då gjorde jag tiramisu med B kvinna.

Hur ska jag täcker över det och känna av må bra utan behöver känna dåligt av det eller var ledsen. Jag behöver påminnas mig själv att jag är starkt och stå alltid på min egen sida.

Något tips har du?

Ha det bra

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har tänker och har en starkt motiverar för gör en hylla till fyra personer den 5 oktober är lärarnas dag för tre och en extrabouns. Är det säker en jättepositiv?

Behöver jag inte väl oro för?

Ha det bra

Svar: Nej jag tror inte du behöver känna oro för detta, kram :)
Esmaralda

56 ML:

skriven

Okej. Då förstår jag att det inte har med mig att göra. Kram

57 Lillanmillan :

skriven

Jag känner mig som världens sämsta kompis för jag orkar helt enkelt inte prata med någon just nu. Inte på telefon och inte på Messenger eller sms. Det känns bara typ jobbigt och mycket. Just nu vill jag bara vara själv eller med min pojkvän. Det är en stressig period just nu. Jag behöver min egentid nu. Hade bara velat ha min symaskin som är beställd och massa tyg och bara sy. Får inte börja med babynest förens efter nyår. Är så glad för min kompis skull med barn men samtidigt känner jag mig ledsen för det känns som det inte blir min tur någon gång.
Blir det Ullared för mig den 8 oktober?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: