SPONTANA SPÅDOMAR...

Spontana spådomar:

 

Du är kvinna med ett utländskt förnamn. Du har fyllt 25 men inte 30. Du mår inte så bra mentalt och grubblar en hel del. Jag kan känna att du har en brist av någonting i kroppen som påverkar dig rejält, så se till att du blir ordentlig kollad och får tillskott.

 💖

Medelålders singelkvinna, bibliotekarie,  som bokat utlandsresa tillsammans med en eller två väninnor. Du är tveksam och särskilt som du inte vaccinerat dig mot covid. Mitt råd är att du inte reser utomlands  höst.. risken för smitta är stor.

 

 

Man i 40 års åldern, singel och långtidssjuk. En granne kommer bjuda dig på en liten fest i höst och du ska absolut tacka ja, det kommer bli så mycket trevligare än du tror.

 💖

Kvinna i 50-60 ås åldern, du har väntat väldigt länge på kärleken i december kommer den… med buller och bång och utan minsta tvekan. Det sker efter att du gjort den tatuering som du så länge funderat över

 

Kille i 25-30 års åldern bosatt i norra Sverige. Du känner dig ensam och isolerad och det ÄR du ju också.. så gör slag i saken och flytta till mer bebodda platser. Du har en stad i åtanke.. och sök den utbildning där som du vill gå-  och  så kommer så mycket i livet blir roligare !

 💖

Jane eller Janet, du är runt 50 år och du mår inte så bra. Gör slag i saken och sök läkare… jag tror man kommer hitta en åkomma hos dig som går att fixa.. men det gäller att du söker nu och inte låter tiden gå.

 💖

Kvinna i 30-40 års åldern, du bor utomlands, du  är gift och har två barn och du har på känn att din man träffat en annan.  Du känner rätt och det är dags att konfrontera honom. Lev inte i rädsla och förnekelse.. utan väx i den underbara person som du är.

 💖

Här har vi en gråspräcklig katt som kommit vilse och har svårt att hitta hem.  Den kastrerade kattpojken har ett chip och också ett blått halsband. Ser du honom så hjälp honom hem till sin matte som saknar honom.

 

Man i 60-70 års åldern som gett upp hoppet om kärleken. Du har ganska nyligen flyttat till en medelstor stad. Sitt inte ensam och deppa, på  det viset träffar du ingen. Aktivera dig,  och se till så du har fullt schema… och då dröjer det inte länge innan kvinnan Evy kommer in i ditt liv med väldigt mycket glädje och kärlek.

 💖

Kvinna i 20 års åldern, du ska absolut gå på festen i november som du blir bjuden till… du kommer där i kontakt med en tjej som blir en riktigt fin och nära kompis.

 💖

Man i 40-50 års åldern i mellan Sverige… du arbetar med maskiner och den 19  oktober ska du vara extra försiktig eftersom det föreligger risk för olycka.

 💖

Kvinna runt de 50 som  älskar djurmönstrade kläder  och som är singel.   Du har inga barn och inga djur men en hel del goa och fina vänner.  Du kommer höra ett negativt rykte om dig i vinter men tro inte på det utan vänd dig till källan direkt och allt kommer få en förklaring.

 

 

Du är kvinna 30-40 år och du har tre barn. marsvin och sambo. Du bor i radhus. Du blir plötsligt allergisk mot nötter så när det börjar kli i halsen och andningen  känns tung så ska du ta dig till sjukhuset direkt.

 💖

Kvinna över 70 år  som har hund och får och som dessutom har ett spralligt och gott humör.  Du kommer träffa din kärlek innan året är slut och faktum är att ni känner varann sedan gammalt men har inte mötts på 50 år

 

 

 

 

Du har självlockigt grått hår, gröna ögon och går ofta klädd i mössor som du själv stickat. Du har en personlighet som sticker ut. Du har varit hemlös en tid men nu ser det ut att ordna sig. I början av december kommer du att bli kontaktad av ett bostadsföretag där du står i kö och du kommer bli erbjuden en fin och mysig lägenhet och din jul kommer bli riktigt fin.

 💖

Ja, detta är vad jag kunnat se spontant den här gången

 

Kram & kärlek💖

1 2021:

skriven

Har själv gått i tankarna om att gå lämna blodprover. Samtidigt tänker jag att det är någon höst-trötthet osv. Oavsett om du menar mig eller inte så kan det väl inte vara en dålig idé.

Kram

Svar: Nej, det är en god idé, kram :)
Esmaralda

2 Lilian:

skriven

Hej E,

Gillar VE mig på ett romantiskt plan?

Kramar

Lilian

3 Ensam:

skriven

Hoppas att hälsningarna kommer fram till personerna ❤️ Jag har en fråga jag är så kär och nu på sista tiden har jag känt det har förändrats. Vad känner han har han tappat intresset för mig och är det något på gång mellan han och den tjejen? Känner mig så ensam Med vänlig hälsning, Ensam

4 Misstjejen:

skriven

Hej 😳

Menar du mig att jag ska går på festen i november om det stämmer... jag ihågkomna att vi pratar om det ibland på här blogg.

I november ska jag ihågkomna om jag är det då behöver jag antecknar det för inte glömma bort det.

Att blir bjuden till så jag svar ja...

Jag hoppas väl du menar mig då lovar jag det. Så tack för din fina gåva som du skapar ❤

Ha det bra 😊

5 SHA:

skriven

Kändes inte som att någon av dessa var riktade till mig.
Vi går i hustankar och har fått nys om ett äldre hus i ett stort fint och centralt område.
Huset behöver renoveras en del men det har så mycket potential och kan komma att bli en riktigt dröm. Vi har haft kontakt med säljarna om de kan tänka sig att sälja till oss innan de går ut på marknaden. Dom verkar dock inte ha bråttom. Ser du om detta kan bli vårt hus? Är det ett bra köp? Vet att det krävs renovering som sagt men det kan komma att öka husets värde rejält.
Trevlig helg. Kram

Svar: Ha en plan kring renoveringen... känns den rimlig och överkomlig ja, då kan det bli bra... kram :)
Esmaralda

6 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
G hade en tuff dag på jobbet. Påverkar honom rejält. Ser du om han kan byta jobba? Tror inte att det stället är bra i längden.

7 Minna76:

skriven

Det har kommit varsel på min arbetsplats. Jag är inte en av de drabbade, denna gång. Men jag trivs inte på mitt arbete och vill därifrån. Jag har sökt jobb av och till men inte fått något, ibland har jag själv dragit mig ur. Men nu känner jag att jag måste därifrån innan jag blir galen. Kommer jag få ett nytt jobb?

8 Ghostwriter :

skriven

Ser du fortfarande om jag finner rätt inneboende? Alla tackar nej eller slösar min tid. Har säkert skrivit till 40 pers sedan jag började. Är ju en liten lgh och jag förstår verkligen att inte vem som helst klarar att bo så, men samtidigt är det ju en möjlighet och inte så dåligt heller imed bra hyra, mysig lgh och hyfsat läge….




Jag blev tårögd av att läsa om den hemlösa som finner sitt hem. Jättefint!!!!



Kram

9 lilla m:

skriven

Hej Es, får jag snart träffa A? Kram

10 Lite personligt :

skriven

Min kroniska sjukdom ger mig många många många många symptomer som inte ens borde vara kopplat egentligen. Men så är det. Ett är att man blir Mano depressiv. För länge sen sökte jag på vad de betydde och då kommer bipolär sjukdom upp. Jag känner verkligen igen mig i detta, men, jag har god självkontroll och jobbar på detta varje vaken dag.

Jag undrar om den där medicinen du kunde se i framtiden för min obotliga sjukdom, kan hjälpa mig även med det bipolära/Mano?



Kram 🙏🏻

Svar: Känns som om som medicin som kommer hjälper mot grundsjukdomen och de bieffekter som den kan avge, kram :)
Esmaralda

11 <3:

skriven

Alltid kul med dina spontana spådomar kära Es.
Fredagspiff idag 🌟
Tycker du jag ska våga gå åt det mörkare hållet med håret eller behålla det lite ljust som det är nu.
Kram

Svar: Du skulle med all säkerhet klä i det som är aningen mörkare, kram :)
Esmaralda

12 Pot pat:

skriven

Jag såg en dokumentär om Evy Palm igår. Kanske är det henne man möter! 🤣

Svar: Ja, vem vet ! Hon är sannerligen en krutgumma ! Kram :)
Esmaralda

13 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag gick med på Instagram av nyfikenhet för ett tag sedan. Vips så dök ju flera killar upp och började följa mej.

Några har skickat meddelanden men jag har inte besvarat dom då jag har tagit dom för bluffmakare som har varit ute efter att luras.

Men ett par har känts lite annorlunda, så då blir man tveksam till att börja konversera ändå.

Hur är det är det bara lurendrejeri eller vågar jag ha kontakt med några på Instagram?

Kram
Barbro

Svar: Känn av och du märker snabbt vilket som är lurendrejeri, kram :)
Esmaralda

14 Wow tävling :

skriven

Godmorgon har jag någon chans i Bond tävlingen ?
Vore rena drömmen.
Kan jag göra ngt för att öka mina chanser. Håll tummarna åt mig Es snäll. Fick sånt rus inatt när jag tänkte på tävling.
Kram

Svar: Chansen finns men den är inte stor, håller tummarna, kram :)
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför det känns ofta att något störa mig oavsett var jag är... katter, människor eller någon annan... är det väl änglar? Dom tittar ofta in på mig...

Är det något som dom har något som dom vill tala om...

Ha det bra

Svar: Du har änglar om vakar över dig och ibland känner du av dem, kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så härligt med dessa spontanisar ! Mycket kärlek och ngr varningar . Hoppas så att de som berörs läser !

Här väcktes jag av en hungrig blöt katt kl 05.30 Haha det var slut i skålen och bara att masa sig upp .La mig igen försökte somna om tills den kära grannen hängde på tutan vid 07 då klev jag upp . Han tutar varje morgon på sina barn som alltid är sena ut till skjutsen . Det har blivit min väckarklocka ;-)

Önskar alla en härlig Fredag !

Kram Anki med flock

Svar: Ha ha ha, ja då får vi hoppas att barnen inte plötsligt blir duktiga på att hålla tiden så pappa inte behöver tuta :) Kram:)
Esmaralda

17 Ensam:

skriven

Hoppas att hälsningarna kommer fram till personerna ❤️ Jag har en fråga jag är så kär och nu på sista tiden har jag känt det har förändrats. Vad känner han har han tappat intresset för mig och är det något på gång mellan han och den tjejen? Känner mig så ensam Med vänlig hälsning, Ensam

Svar: Ja, något ha förändrats, och du behöver prata med honom, kram :)
Esmaralda

18 Lotta:

skriven

Inget stämde in på mig men ändå kul att läsa.

En fråga…fick ju ett deltidsjobb men det känns verkligen inte hundra och jag vet inte hur mycket timmar det blir. Alldeles för ovisst. Söker och söker efter fasta heltidsjobb, men det går trögt. Kommer jag lyckas så jag kan slappna av snart eller är det kört?

Kram L

Svar: Det är inte kört, fortsätt sök, det kommer.. kram :)
Esmaralda

19 Cecilia:

skriven

Godmorgon. Så kul med spontana spådomar. Ååh vad jag hoppas att jag är kvinnan i 20 års åldern som borde gå på festen. Vill ju verkligen skaffa nya vänner här. Kan det vara jag tror du?

Önskar alla en fin helg. Kramar

Svar: Ja, det kan vara du, kram :)
Esmaralda

20 Lotta S:

skriven

God fredag! Så många detaljerade spontanisar, fantastiskt!
Vågar jag ha tålamod och sitta still i båten med mina investeringar eller borde jag dra öronen åt mig i detta skede?

Svar: Jag hade nog dragit öronen åt mig lite, kram :)
Esmaralda

21 Sus:

skriven

Hej
Härligt….
Något spontant här?
Love sus

Svar: Du kan få ett förslag... och kanske är du tveksam... men säg ja, det blir bra, kram :)
Esmaralda

22 Dunegull:

skriven

Älskar att läsa dessa även om jag själv aldrig lyckas vara med. Ändå följt bloggen i säkert 10 år nu. Märkligt 😇🙈

Får du in ngt när du känner in mig E?

Kram

Svar: Ja, jag vet ju själv inte vem spådomarna gäller utan man får helt enkelt själv känna in.... borde ju bli din tur också !! Kram :)
Esmaralda

23 Skrållann :

skriven

Hej!
Älskar dessa spådomar;)
Min son och hans flickvän har varit tillsammans tre år. De är väldigt unga men hon vet exakt vad hon vill bli och vad som krävs för att nå sitt mål och jag är övertygad om att hon lyckas.
Sonen drömmer nog fortfarande om att bli fotbollsproffs men inser nog också att chansen är minimal och att han får ha den som hobby.
Kommer de att fortsätta resan tillsammans eller blir utmaningarna att hålla ihop för stora?

Kram❤️

Svar: De fortsätter säkert ett bra tag till men så småningom övergår det hela vänskap, kram :)
Esmaralda

24 Sus:

skriven

Hej
Härligt….
Något spontant här?
Love sus

25 Skorpan:

skriven

Oj, spontanisar redan innan det ens är ny månad, kul :). Ta åt er goda råd gott folk...

O den radarn fastnar jag inte på ;). Men kanske nåt kommer upp spontant när du läser detta Es? Hoppas...

Blev cykel på tåget idag för att undgå att bli en dränkt katt o försöka få kläderna torkade under dagens lopp, svårt... Det är så höstlikt, mysigt jo, bara öppna spisen som fattas eller kakelugnen ;), men den kanske kommer så småningom? Blir att tända ljus i kväll då o mysa i skymningen/mörkret.

Inga definitiva planer för helgen, ännu, den som lever får se vad som händer... Skönt med fredag!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Inget spontant kommer just i ögonblicket. Ja, hösten är mysig, min favoritårstid !! I kväll blir det mys här också ! Kram :)
Esmaralda

26 Bibiliotekarien:

skriven

Denna spådom gäller mig och det är så att man ryser. Jag har tvekat ett bra tag och kommer inte att resa i höst. Det får vänta. Tack.

Svar: Bra beslut, kram :)
Esmaralda

27 Sus:

skriven

Hej
Kommer han i helgen tror du?
Love sus

28 Dunegull:

skriven

E! Tycker du jag ska resa bort nu en vecka, sista minuten eller vänta tills januari?

Kram

29 Kicki:

skriven

Nu stämde en spådom in på mig och jag tar den åt mig. Kram

Svar: Härligt :) kram :)
Esmaralda

30 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Härliga spådomar såhär på fredagsmorgonen, inget stämde på mej dock men kul ändå.
Skönt med fredag trots mycket jobb, skönt och soligt väder ska det bli i alla fall. Vad händer med kärlek omkring mej? Min gamle vän, vad känner han och vill han träffa mej igen
Ha en riktigt skön fredag🌸💞

31 MH:

skriven

Hej!
Spännande med spontanisar.

Nått spontant här?

Kram

32 Lilla m:

skriven

Hej Es, får jag snart träffa A? Kram

33 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja jag är väl inte tillräckligt spontan av mig så ;D... Därför syns inget i spåradarn.
Mys på högsta nivå utlovas alltså...
Kram Skorpan

34 ML:

skriven

Jag hamnar ju inte på denna radarn men alltid kul att läsa och grattis till alla berörda. Du är så duktig Es!

Fick igår veta att min frissas ena bror suiciderat och även min brors kompis. Unga människor. Fruktansvärt! Saknar mitt jobb inom psyk o beroende men vill inte bli misshandlad igen :/ Under sjukskrivningen får jag ju tid att hitta nytt bra jobb och hoppas att jag lyckas :)

Sista jobbfredagen. Sen är sista dagen på onsdag. Vad fort det har gått. Får se om Mr Doktor blir glad över att se mig igen :) Tror att han hade betett sig annorlunda om vi inte var på jobbet och definitivt med lite alkohol i sig. Attraktion/spänningen verkar finnas där tycker jag :)

Kanske spabad i afton för dig Es med två timmar Idol :) Kram

35 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fattar inte hur tänker T kvinna som skapa en konsekvenser om M kvinna. Jag har tydligt bryr mig inte om för jag tar tid som finns att var bekvämt.

Varför ska jag behöver har möte med dom och jag har inte sagt något om det. Känns ju det är onödigt av T kvinna som påhittade något om det.

Varför ska jag behöver då? Jag har ju fokusera på mig själv.

Finns det något anledningen med det?

Ha det bra

36 Lotta S:

skriven

Hjälp, kan du säga vad "dra öronen åt mig lite" betyder? Att slå av på takten med nya inbetalningar eller faktiskt ta ut trots rätt stor förlust i nuskedet?

Svar: Jag kan inte säga vad.. det var bara den spontana känslan som kom.... kanske att du ska ha lite extra koll... kram :)
Esmaralda

37 Lilian:

skriven

Hej E,

Gillar VE mig på ett romantiskt plan?

Kramar

Lilian

38 <3:

skriven

Skönt med fredag 🌟🥂💕🍂även om regnet står som spön i backen. E skickade ett nytaget kort från igår på J B.
Är han nöjd att vara singel ? Han verkar inte ha långvariga relationer med kvinnor. Har han demoner som inte är bra ? Tror han levt ett hårt partyliv tidigare på Stureplan men nu lugn och nykterist.
Hoppas ju fortfarande att det blir en dejt och att vi skulle matcha.
Kram

39 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron Es!

Jag är bara lite nyfiken på om Zanmi jobbar för mig fortfarande? Påminner henne ofta om mina önskningar men det kanske tar längre tid än så? Eller har hon gett upp? Ska jag strö lite salt över kanske?

Kramisar 🤗🌸💖🌸💖🌸

Svar: Strö lite salt över henne och låt ligga en stund... hon börjar bli trött men jobbar på... kram :)
Esmaralda

40 Helena Ir:

skriven

Jag var inte med :) men plötsligt så händer det!
Spännande :)

Nu har dotterns farmor somnat in, och säkert träffade hon sin man, den stora kärleken hennes, återföreningen tog 22 år.

Så glad för mitt positiva besked, hoppas ju att lösningen ska fungera bättre. Sakta med säkert löser sig saker.. slutar inte hoppas :)

Ha en skön fredag!

Kram

Svar: Ja nu är farmor äntligen tillsammans med sin älskade man igen ! Kram :)
Esmaralda

41 María:

skriven

Varför är läraren så sur? Borde jag byta grupp? Dom svarar ju knappt :(

42 Bbvb:

skriven

Hej e
Tack för spådomarna!
Har du något litet spontant till mig ..? Kram

43 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde att min far har shöpt väldigt dyra sigaretter, vad betyder det Esmaralda 😓 😓 😓

44 lilla m:

skriven

Hej Es, talade med honom i telefon och det känns så underbart, varm o pirrig känsla o han skrattade och log för han kände samma känsla som jag, sa han. Gjorde han det?

Svar: Ja, det tror jag han gjorde, kram :)
Esmaralda

45 Lydia💕:

skriven

Roligt med dessa spontana spådomar
Tatuering hm🙈kanske det 👍
Kram
Lydia💕

46 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, är jag på väg framåt nu och kommer jag att må bättre? Kommer arbetsträningen bli bra för mig? Kram

Svar: Ja, ha positivt fokus och du påverkar själv i rätt riktning, kram :)
Esmaralda

47 Lydia💕:

skriven

Roligt med dessa spontana spådomar
Tatuering hm🙈kanske det 👍
Kram
Lydia💕

48 Lydia💕:

skriven

Roligt med dessa spontana spådomar
Tatuering hm🙈kanske det 👍
Kram
Lydia💕

49 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda jag undrar om den man jag kommer bli kär i har ett bra jobb?
Kram😃🌸☀️

50 Esset:

skriven

Härligt att flera stycken spontanisar verkar ha landat rätt redan! 😊

Glöm nu inte hålla en nyfiken tanta fortsatt underrättad! 👏👏;D

Bifogar med en liten helgfråga om tid finns: letar sig någon liten tanke om mig in trots att det är meditationsläger tro?

Kram o go fredag!

51 Visualiserings fundering:

skriven

Alltid lika mysig läsning :)
Sistnämnda värmde till lite extra, hoppas den når fram! ❤️
Ezmaralda jag ser denna mannen "e" som i en blå flytande harmonisk vätska när jag visualiserar. Så märkligt.. snuddar någon tanke om mig honom där borta med?

Kramis

52 Sus:

skriven

Hej
Vill vara förberedda….
Tror du han kommer denna helg?
Eller är det kört?
Love sus

53 Lina:

skriven

Kommer jag börja jobba på stället som hörde av sig och att mina studier avbryts?

Jag vet inte hur jag ska ta mig loss den rävsaxen jag hamnat i nu.

54 Tingeling:

skriven

Hej intressant läsning gillar dessa, men jag kommer aldrig med i dina spontana spådomar?

Ser du något spontant intressant som händer mig?
Kram

Svar: Nej, det är många som inte kommer med !! Kram :)
Esmaralda

55 G.H:

skriven

Funderar på om vi kommer få plats att bo kvar med bebisen son kommer nu i höst och maken som troligtvis kommer fortsätta jobba hemifrån.
Kvadratmetrarna finns kanske, men planlösningen är väldigt öppen och vi skulle egentligen behöva ett par rum till. Speciellt om vi får gäster .., 😂
Ser du en framtida flytt, eller kommer vi på en annan lösning:)?

Kram:)

56 <3:

skriven

Hej och tack för spontana.
Jag har en fundering, hur ser det ut med feedback för mig? Kommer detta vara något som blomstrar med goda resultat/nöjda kunder?

57 Nenna:

skriven

Hej Es,

Tack för dina sponta spådomar.
Ser du något kring mig och kärleken?

Kram 🤗

58 Fanny2:

skriven

Inget stämmer in på mig denna gång heller. Jag funderar dock på katten som jamar här om dagarna och kvällarna. Hittar aldrig var det kommer ifrån och hoppas den mår bra. :(

Es, kan det vara så att min mamma har ADHD eller någon neuropsykiatrisk funktionsnedsättning? Tycker det är tidigt för demens... Hon gör saker som absolut inte är normala, som att inte kunna se skillnad på mina och hennes trosor eller kunna ha gästtandborstar utan att använda alla. Jag fattar ingenting och blir frustrerad. Min yngre bror undrar också om det inte vore bra med en utredning där. Min äldre bror har också liknande problem med uppmärksamhet och att ta in information. Kanske ligger det i hennes gener...


Kram

Svar: Är detta ett problem som hon alltid haft, ja då kan det ligga något bakom... har problemen nyligen uppstått kan diagnosen bli en annan. Är ni oroade och hon själv också, då tycker jag att ni ska söka hjälp, kram :)
Esmaralda

59 Mikael:

skriven

Viruset finns kvar tydligen kvar, det finns varningar kring så får se hur det blir, pang sa det så blev 30 smittade på ett boende, 8 dog 7 av dem var väl dubbelvaccinerade, den i bloggen som kände sig olustig inför vaccinet ska nog följa sin egen kompass, det finns tydligen läkare som nog menar att det är ovetenskapligt gjort


https://rumble.com/vm7z6l-autopsy-results-of-the-vaccinated-must-see.html

En yngre kvinna jag mötte har tagit bägge sprutor för andras skull men nu får det vara bra med sprutor för hennes del sa hon då inte var för det här från början.

Börjar ni bli dement så finns det tid än menar den svenska stjärnan Dr Ekberg :)


https://youtu.be/Cd3u0yav_bU


Kram
Mikael

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Har du något tips till mig inför här helgen för jag tänker på den som du vet att här helgen som vi gjorde tiramisu ifjol. Om jag kan ändrar till något annat eller ska jag njuta av helgen?

Något tips för jag kan gör något annat istället för det. Som med titta på själens röda rum eller något? Ändrar på min helgen istället för längtar efter det?

Något tips har du?

Ha det bra

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Har du något tips till mig inför här helgen för jag tänker på den som du vet att här helgen som vi gjorde tiramisu ifjol. Om jag kan ändrar till något annat eller ska jag njuta av helgen?

Något tips för jag kan gör något annat istället för det. Som med titta på själens röda rum eller något? Ändrar på min helgen istället för längtar efter det?

Något tips har du?




Ha det bra

62 Snubblerska:

skriven

Hejan hoppsan här trillas det in med fråga idag.

Funderar på om något kan uppstå med LM nästa vecka? :-)

Kram!

63 <3:

skriven

Skönt med fredag 🌟🥂💕🍂även om regnet står som spön i backen. E skickade ett nytaget kort från igår på J B.
Är han nöjd att vara singel ? Han verkar inte ha långvariga relationer med kvinnor. Har han demoner som inte är bra ? Tror han levt ett hårt partyliv tidigare på Stureplan men nu lugn och nykterist.
Hoppas ju fortfarande att det blir en dejt och att vi skulle matcha.
Kram

Svar: Känns ändå inte riktigt ok... känns inte rätt för dig, kram :)
Esmaralda

64 ML:

skriven

Men varför är han så kylig mot mig Es? Pratar med andra glatt men så fort jag kommer så blir han sammanbiten. Men fin blick. Jag grattade honom på födelsedagen och då blev han generad men tyst förutom att han sa att han "är jungru på alla sätt". Kram från en förvirrad tjej. Jag tycker han är fin!

Svar: Han säger en sak och tänker en annan men jag får ingen rätsida på det, kram :)
Esmaralda

65 Browallia:

skriven

Jag hoppas kattkillen hittar hem till sin matte….

Min egen katt är ju en skyggis och ligger mest stilla på nåt ställe där han känner sig trygg. Han är svår att aktivera eftersom han är så lättskrämd. Men senast jag handlade till honom hade de fått in leksaker med kattmynta så jag köpte en söt tygmus till honom. Det blev succé från första stund, han blev alldeles tossig och lekte med musen och själv fick jag mig ett gott skratt :D

Önskar dig en skön fredagskväll. Kram

66 ML:

skriven

Vad tänker han då? Jag håller mig bara på avstånd. Kram

67 Tingeling:

skriven

Tack för svar, men varför kommer inte de man känner igen med på dina spontana spådomar. Jag har ändå läst bloggen i många år och känner aldrig igen någon gammal kund,eller de som är med idag?likadant med seanserna som läggs upp,man känner inte igen någon från bloggen? Hoppas du inte blir arg nu men jag jag har bara funderat ett tag,och måste fråga dig,hur det kan det bli så?
Kram och trevlig helg:)

Svar: Ärligt talat, jag har ingen som helst aning !! Kram :)
Esmaralda

68 ML:

skriven

Verkar som han är intresserad av min snygga kollega istället för henne är han mjuk mot men inte mot mig fastän jag inte gjort honom någonting!

Regn regn regn och fullsmockat Sthlm. Kram

69 ...:

skriven

Hej Es!

Jag har hjälpinsats på kvällarna för att minska ångest och dåligt mående då det ofta blir värre emot kvällarna. Först kom dom vid nio, sen minskade dom ner till åtta (vilket fick vara ok), men nu utan att säga till så har dom ändrat till kl sju. Då har jag varit hemma i ca två och en halv timme och kvällen har ju knappt börjat. Syftet till varför dom ska komma på kvällen är för att hjälpa mig skingra tankar.. Men just nu känns det som att syftet försvinner. Och det går tydligen inte alls att få tiden ändrad. Min fråga är; ska jag bort insatsen eller skulle det vara dumdristigt?

70 Susan:

skriven

Skulle kunna va jag… kvinna 50-50, längtat o väntat länge, sugen på ny tatuering…. Hade varit härligt om det kunna va jag…. Annars väntar jag liiite till😉

Kram

Svar: Visst kan det vara du, kram :)
Esmaralda

71 Skrållann :

skriven

Hej!
Älskar dessa spådomar;)
Min son och hans flickvän har varit tillsammans tre år. De är väldigt unga men hon vet exakt vad hon vill bli och vad som krävs för att nå sitt mål och jag är övertygad om att hon lyckas.
Sonen drömmer nog fortfarande om att bli fotbollsproffs men inser nog också att chansen är minimal och att han får ha den som hobby.
Kommer de att fortsätta resan tillsammans eller blir utmaningarna att hålla ihop för stora?

Kram❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: