Vi som knarkar.....

 
 
De flesta av oss har råd att resa då och då... om man dammsuger nätet efter de
billigaste alternativen.
 
Resor till London, Berlin, Rom och andra städer i Europa kan man hitta för en väldigt billig peng.
 
 
Man kan tex flyga till Zadar i Kroatien utan att bli  pank.. om man väljer sin flygresa och sitt boende med omsorg.
 
Man kan bo på  Tequila Bar Hostel till exempel och då betalar man 133 kr/natt för billigaste varianten i ett flerbäddrum
 
 
 
Tequila har fått 7,5 poäng av 10 möjliga... ligger centralt, gratis wifi och är ett tryggt och trevligt ställe, bara för vuxna.
 
Eller till Istanbul för 1250 kr  tur o retur !
 
 
Och när man kommer till Istanbul kan man bo billigt på :
 
Expo Mg aApartments, för 130 kr/ natt
 
 
 
 
Med lite tur kan man också sy ihop billiga resor till Thailand och Vietnam och där kan man hitta verkliga pärlor vad det gäller billigt boende !
 
När jag var på Phu Quoc island utanför Vietnamn hittade jag  små hyddor vid stranden som nästan var gratis... 50 kr/dygn.. med egen toa, dusch och vakthund !!
 
Man får helt enkelt lägga tid på att söka på  nätet och skräddarsy efter sin budget och vilken typ av resa man vill ha.
 
Vill man lyxa till det lite kan jag rekommendera resebyrån " Secret Escapes" som ofta har erbjudande om lyxhotell till rimligt pris.
 
 
Jag har bokat med dem i oktober... till Berlin och anrika Hotel Bristol !!
 
Nu är det ju snart dags att börja resa igen... i alla fall för oss som knarkar reseupplevelser !!  Och  då gäller det att planera i god tid för att få det man vill ha!
 
Kram & kärlek 💖
1 A:

skriven

Jag gillar också secret escape, man kan hitta fina hotell i Sverige också där. Jag har aldrig bokat med dem utomlands, men flera kollegor har, bland annat till maldiverna.

Själv kollar/knarkar jag också resor och favorit är att hitta fina, roliga, udda hotell till bra pris. Håller mig dock fortfarande inom Sverige, vågar inte riktigt resa utomlands än. Men när det är säkert så åker jag till alla våra grannländer först har jag tänkt! Tänker att jag och dottern ska besöka alla tivoli som finns, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Island borde ha ett?

Men härnäst blir det Stockholm med dottern, det ska bli roligt.

Jag har också börjat kolla tåg... Vi åker tåg till Stockholm, jag bokade tidigt, 300 kr!! T/R. Det är ju som hittat. Kan man planera långt framåt kan man hitta fyndpriser på allt 😁

Jag älskar att planera ett år framåt... då har jag något att se fram emot och så får mitt driv jag har inom mig lite utlopp....

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Vilken rolig plan att besöka alla tivoli !! Och vilket kap du gjorde med tågbiljetten !!
Kram :)
Esmaralda

2 Ghostwriter :

skriven

Killen jag dejtade pratade om framtiden och sa hur bra vi skulle vara ihop. Tog bort dejtappar. Några dagar senare tog han tillbaka appen, sa att vi skulle sluta ses utan ärlig förklaring och skriver på dejtappen att han söker seriöst. Tycker det var riktigt äckligt beteende och det är orättvist att jag trots mina lärdomar ändå ska träffa sånna svikare. Är han sån som person mot alla eller var han så mot bara mig?
Gått vidare iallafall men blir så chockad hur man orkar leka med andras känslor; ofattbart! Så får dom gå vidare, träffa andra och vara så lyckliga. Usch.







Kram

Svar: Han var inte seriös från början och han hade aldrig blivit rätt och bra i ditt liv.... han betedde sig verkligen illa, kram
Esmaralda

3 Kila :

skriven

Kan D vara någon värd att satsa lite mer på? (Dras till honom väldigt mycket men vet inte om han vill ses ännu)
Och ska jag gå vidare från A? (Han verkar ha intresse men verkar osäker i sig själv)





Kram 🥰

4 Skorpan:

skriven

Hahaa, trodde att du menade dem som äter medicin ;)... Ja att ha behovet att resa lite oftare är väl ett slags beroende o då kanske man knarkar ;). Härligt att ni ska iväg igen o ni bor ju rätt lägligt med tanke på Tyskland o andra länder, överkomligt nära. Men hur blev det med resa för dig o Nettan, blir den av?

Här har jag sovit uselt igen o igår kväll var jag konstigt pigg. Tog länge för mig att somna o när jag äntligen gjorde det drömde jag en hel del bl a om hur jag cyklade nedför otroliga cykelvägar som först var asfalt o sen blev till sand o stenar. Med bromsarna i bottnen som ville haka upp sig o två andra cyklister flåsande i nacken på mig. Lyckades komma helskinnad fram o bytte då till nån annan dröm ;). Är det månne jag själv som flåsar mig i nacken pga rådande situation Es, men vem var i så fall "medcyklisterna"? Sovandet blir nog knappast bättre förrän jag fått det fixat med vissa saker, tror jag...

Söndag igen, vart går veckorna, är snart jul ju ;)...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Min och Nettans resa lär inte bli av förrän i vinter tyvärr !!Ja det är du själv och ingen annan som flåsar dig i nacken, ta till dig drömmen... kram :)
Esmaralda

5 Läroliv:

skriven

Vad roligt att du kommer iväg igen, förstår att det känns bra OCH det är ju snart oktober. Tiden går så fort.

Känns som en kommande mörk "skugga" från nyaste grannens sambo för min räkning. Känslan släpper inte taget om mig, hänger sig envist kvar. En ny "prövning" för mig på väg? Undrar om du kan känna in något om detta.

Kram

Svar: Ha positivt fokus och det kommer inte bli så illa alls.... du kan själv påverka, kram :)
Esmaralda

6 Kila :

skriven

Kan D vara någon värd att satsa lite mer på? (Dras till honom väldigt mycket men vet inte om han vill ses ännu)
Och ska jag gå vidare från A? (Han verkar ha intresse men verkar osäker i sig själv)





Kram 🥰

7 Sessan:

skriven

Oj så billigt!
Ser du om vår fyrfota som flyttat får det bra?
Tyckte köparna att allt var bra hos/med oss?

8 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Just det, här är en annan reseknarkare av stora mått! Allt handlar om god planering och att man är beredd att lägga ner lite tid på letandet, så kan man göra fina fynd!

Fina Esmaralda, på tal om det så undrar jag om jag kommer iväg på en resa till Polen i oktober? Eller blir resan framskjuten till senare i vinter?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, massa fynd går att finna oavsett vad man är ute efter ! Polen blir det, men ser inte riktigt när, rätt snart dock, kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Ja nu längtar man till att kunna resa utomlands igen.
Börjar mötet närma sig mellan J B och mig ? Kommer E dra sitt lilla trumfkort och fixa en dejt ?
Kram

10 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Under var och när jag kommer träffa min soulmate? Längtar efter riktig sann kärlek. Kramar

11 J:

skriven

Gomorgon🍁
Ska på en liten dagsutflykt idag❤️ Hur kommer dagen bli?
Kram

Svar: En bra dag, kram :)
Esmaralda

12 Lilla m:

skriven

Hej Es, kommer A att försöka hålla fysiskt avstånd då vi ses på tumanhand? Kram

13 <3:

skriven

Hahaha din rubrik fick mig att att vakna till😅
Esmeralda, jag anser företaget har gjort fel då dem inte skrev all info i produktbeskrivningen.
Jag har använt den & ser du om mig jag får onöjda kunder?
Har mailat företaget att det var väldigt fel gjort av dem då det handlade om 25kg. Kommer dom ta tillbaka produkten och låta mig ersätta den?
Är stammis hos dom!

14 LillanMillan:

skriven

Jag är så rädd att inte kunna bli gravid, att de kommer ta så långt tid. Jag och min syster har följt varandra rätt så konstigt med våra förhållande dock blev hon sambo snabbare än mig men hon träffa sin kille ungefär 2 månader innan hennes 30 års dag och jag 2 månader innan min 29 års dag. Har vi liknande "vägar" i vårt förhållande eller har det bara varit tillfälligt?

Vad rycker min nya chef om mig egentligen? Är rädd att hon lyssnar på skitsnacket och inte ser mig som den glada, spralliga anställda som jag är.

15 Hejsan :

skriven

Börjar min pojkvän bli redo för barn och sambo med mig?
Jag kollar på hemmet varje dag.

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Man ska leva sin dröm ! Är det att resa så res
Härligt att du ska ut igen och Hotel Bristol minsann ! Bara att gratulera till det klippet !

Själv är jag ju en "hemmakatt" som har svårt att se tjusningen i resandet men ngr andra platser vill jag se ..Paris är en och där har jag varit min första utlandsresa tog mig och pojkarna dit för 12 år sen Sen vill jag se Skottland Känns som jag levat ett tidigare liv där ...Dit ska jag nog komma så småningom ...

Ha en ljuvlig avslutning av helgen !

Kram Anki med flock

Svar: Ja jag får lite panik om jag inte har en resa inbokad ! Till Skottland ska du ta dig....till highlands för här har du levt förut och det kommer bli en speciell och jättebra känsla, kram :)
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Vad duktig du är på att hitta både billigare och trevliga resor/platser.
Vilket visar på att ekonomin behöver inte bli lidande..
Jag som alltid gillat att resa tidigare vet inte om jag kommer iväg, min händelse med flyg, gör det jobbigt! Men en dag kanske jag har en trygg hand att hålla i..

Väntar besked i en fråga, oavsett svar så har jag nog tagit ett beslut själv.. kanske plan B kan hjälpa?

Idag vill jag säga som så; Var rädd om dig! :)

Kram

Svar: Du kommer resa igen !! I övrigt, känn dig trygg i beslutet du fattat, kram :)
Esmaralda

18 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Låter trevligt med Berlin, har varit där ngra ggr och kan tänka mig åka dit igen.

Blir en lugn Söndag hos mig, inte vad som vad menat precis, träff med vän får anstå, känner mig inte på humör av olika själ. Har att förbereda inför min resa och hoppas innnerligt det kommer bli en humörhöjare.

Ser du om jag kommer reda ut flygresan, är så orolig jag kommer virra till det....flyger själv för första gången.....fast det är ju självvalt, utmana sig sig själv.

Är väldigt glad eftersom jag vet jag kommer få resesällskap när jag väl är framme .

Kram

Svar: Flygresan kommer gå hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

19 Lydia💕:

skriven

Oh va härligt att få ut och resa vill dock ha en vän och åka med .
M hör av sig varje dag men det händer inget och jag undrar vad känner han för mig igentligen är det bara en rolig grej han har för sig jag blir smickrad men inget händer ?
Kram
Lydia 💕

Svar: Han är nog lite osäker på vad han känner, kram )
Esmaralda

20 Dunegull:

skriven

Underbart, älskar också resa och upptäcka världen! Vill ju hitta någon att dela livet med.

Är mannen på väg? Hur stor chans är det att ut hunnit träffa honom till jul?

Kram

Svar: Ju er tiden går desto mer närmar sig mötet men exakt när det ska bli , det ser jag inte, kram :)
Esmaralda

21 dejsan:

skriven

Det finns inte på kartan att jag skulle resa utomlands. På sin höjd till Gotland, men dit kan man åka båt. Jag flyger inte. Var till Rom en gång och det var jätteskoj och härligt. Vi var ute och gick i gränderna och kom till slut till ett ganska stort torg där dåvarande påve stod och pratade. Våra kungligheter var också där. Det var första gången på över 100 år som påven var på en offentlig plats och pratade. Vi stannade och lyssnade, men förstod förstås inte nåt. Utanför torget stod det en massa svarta limosiner som vakterna använde. Det var spännande.
MEN, när vi flög hem. Vi hade varit i luften en kvart när vi flög in i ett åskväder, Blixten slog ner i planet. Det small så in i h--te. Jag var flygrädd sen innan och inte blev det bättre av detta. Jag hade lugnande med mig, men flygvärdinnorna var tvungna att spänna fast sig så dom gick inte runt med drickavagnen och på den tiden kunde jag inte svälja tabletter utan att skölja ner dom. Dom satt fastspända ända till en halvtimme innan vi landade i Sverige. Det enda piloterna sa i högtalaren var att "vi hade flygit in i ett åskväder och det var för stort för att dom skulle kunna flyga runt det. När blixten slog ner så gick en blå blixt genom planet en en runt om plandet. Jag trodde först att en bomb exploderat. Min värsta mardröm utspelade sig framför mina ögon. Mitt sällskap sa att jag var inte vit i ansiktet, utan jag var grå. Det var dom tre värsta timmarna i mitt liv. När vi kom till Arlanda åt vi middag och då passade jag på att ta min lugnande tablett tillsammans med ett glas vin. Varför? Jo, för att vi hade en timmes flygtid kvar, till hemorten. I ett litet flygplan. Sen dess har jag inte flygit. Trots att min dåvarande man hade uppdrag i flera länder som han flög till. Men dit fick han flyga själv och senare tillsammans med sin nya fru. Så det jag vill se av utlandet får jag titta på TV för att se.

Svar: En fruktansvärd upplevelse och såklart sätter det sina spår. Men försök tänk att nu har du varit med om ditt obehagliga när det gäller flyg och mer av den sorten händer inte.
Kram :)
Esmaralda

22 Princess:

skriven

kan det bli triangeldrama här…?

23 LillanMillan:

skriven

Jag är så rädd att inte kunna bli gravid, att de kommer ta så långt tid. Jag och min syster har följt varandra rätt så konstigt med våra förhållande dock blev hon sambo snabbare än mig men hon träffa sin kille ungefär 2 månader innan hennes 30 års dag och jag 2 månader innan min 29 års dag. Har vi liknande "vägar" i vårt förhållande eller har det bara varit tillfälligt?

Vad rycker min nya chef om mig egentligen? Är rädd att hon lyssnar på skitsnacket och inte ser mig som den glada, spralliga anställda som jag är.

Svar: Jag har en känsla av att din chef tycker om dig, kram :)
Esmaralda

24 Lilla m:

skriven

Hej Es, ser vår vänskap ut att kunna hålla om jag inte överskrider gränsen? Kram

25 Hejsan :

skriven

Börjar min pojkvän bli redo för barn och sambo med mig?
Jag kollar på hemmet varje dag.

26 Lilla m:

skriven

Hej Es, ser vår vänskap ut att kunna hålla om jag inte överskrider gränsen? Kram

Svar: Ja, det tror jag absolut, kram :)
Esmaralda

27 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag är lite för feg för att boka ”egna” resor och har mest åkt på färdiga charterresor. Nu är dock min längtan efter att resa inte så stor men det kommer kanske med tiden. Har ju en dröm om att någon gång resa till Maldiverna och bo på pålhus i vattnet…den som lever får se?!
Just nu är jag en riktigt hemmamänniska och ganska uppbunden då hunden fortfarande är liten och inte kan lämnas några längre stunder. Jag älskar verkligen vår lilla vovve men känner att det mesta ansvar ligger hos mig. Att jag kan jobba natt är en förutsättning för att vi ska kunna ha hund men det gör också att allt hänger på mig. Mannen tränar fotbollslag ett par gånger i veckan och kommer bara hem och vänder i dörren och ibland känns det enkelt för honom. Förhoppningsvis kommer ju allt bli smidigare ju äldre vovven blir och det gäller att vara uthållig och hoppas att jag fixar det?!

Kram❤️

Svar: Visst fixar du det med vovven... se till så du har någon att lämna den till emellanåt när du vill åka bort... kram :)
Esmaralda

28 Bjork:

skriven

Hej börjar det närma sig det nya som ska komma in i mitt liv?

KRam

29 <3:

skriven

Hahaha din rubrik fick mig att att vakna till😅
Esmeralda, jag anser företaget har gjort fel då dem inte skrev all info i produktbeskrivningen.
Jag har använt den & ser du om mig jag får onöjda kunder?
Har mailat företaget att det var väldigt fel gjort av dem då det handlade om 25kg. Kommer dom ta tillbaka produkten och låta mig ersätta den?
Är stammis hos dom!

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Då vet jag...
Kram Skorpan

31 <3:

skriven

Ja nu längtar man till att kunna resa utomlands igen.
Börjar mötet närma sig mellan J B och mig ? Kommer E dra sitt lilla trumfkort och fixa en dejt ?
Kram

32 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar.

Kram

33 AnnaK:

skriven

Är ingen resenär....är lite tråkig och trivs hemma 😊 Och tråkig får jag höra ofta att jag är av min käre sambo.

Kommer aldrig klara reda upp livet. Kommer fortsätta anpassa mig och vara olycklig. Hoppas man inte blir 100 år iaf 😂

Kram 🤗

Svar: Det är ditt beslut om du ska fortsätta anpassa dig och vara olycklig... tänk noga igenom.. du har mycket egen makt i hur ditt liv ska bli.. kram :)
Esmaralda

34 ML:

skriven

Jag har inte rest sedan 2009 och har inga planer på att sätta mig i ett flygplan. Rädd för att störta. Vem vet om jag kommer att resa igen :)

Es! Madrömmar som orsakas av betablockerare brukar ge med sig efter ett tag. Visst fyller dib man år snart? 29 Sept om jag minns rätt :)

Herregud vilka drömmar i natt. 4 killar var intresserade och jag mös som bara den. Sen flög jag plötsligt av mig själv (drömmer ofta om det) och jag var så lycklig. Är jag månne på väg till himlen? :)

Du sa igår att han gillar mig och jag blev ju såklart nyfiken då vi jobbar tillsammans. På vilket sätt gillar han mig? Som kollega? Som människa? Eller är han "intresserad"? Kan ju absolut inte tro det sistnämnda men frågar ändå så jag vet lite hur jag ska förhålla mig dom sista dagarna :)

Kram

Svar: Det kommer en dag när du reser igen !OMG vilket minne du har... hatten av.... ja, maken fyller 29/9 men den här gången hoppas vi över fest och spar oss till julbocksfesten i december när kanske också de yngsta på 12 år är vaccinerade.
Han är intresserad och vet inte själv riktigt på vilket sätt... kram :)
Esmaralda

35 Rebban :

skriven

Så är det verkligen! Man kan komma mycket billigare undan än många tror. Några av de mest minnesvärda resorna jag gjort upplevde jag faktiskt under min studietid och med den skralaste av resbudgetar. Jag reser fortfarande förhållandevis billigt och bor och äter helst inte på turistorterna och då blir det billigare.

Jag skulle skickat in ett papper till juristen för några veckor sedan. Jag var fullständigt övertygad om att jag skickat in denna men det visade sig att jag bara ställt in kuvertet med annan post. Lite typiskt mig. Jag har sinkat hela processen med arvet, ofrivilligt men ändå. Ser du om besked kommer snart eller dröja?

Kram

Svar: Det kan dröja ännu en tid men besked kommer hyfsat snart.. kram :)
Esmaralda

36 Maria:

skriven

Hej!
Jag går och funderar 🤔 över hur jag ska få nytt jobb. Har sökt, har gått utbildning osv.. det känns så segt så jag känner mig fast. Jobbar i vården sedan många år och det håller på att knäcka mig. Är så färdig med detta slitet. Var finns mitt nästa jobb? Är det inom skola som jag utbildat mig till eller nått helt annat? Känner mig lost
Kram

Svar: Fatta ett beslut och gör upp en tydlig plan... på så sätt når du dina mål, kram :)
Esmaralda

37 Moms:

skriven

Hej:)
Hur ser det ut med Ma.. Kommer vi kontakt med varandra igen? :)

38 Anna:

skriven

Hej ES,

Läste en intervju med dig i tidningen Modette:-) Längtar enormt efter en resa, men trist att åka ensam. Tänkte på en sak, kan du känna var skon klämmer när det gäller mannen som jag nu gett ett ultimatum. Varför han verkar ha svårt att släppa i mig fullt ut i sitt liv och ha en seriös relation med mig, när vi ändå träffats såpass länge.
Var klämmer skon egentligen?
Är han rädd eller vad beror allt detta på egentligen?

Kram

Svar: Vad roligt att du hittat intervjun i Modette :) Mannen är lite vankelmodig, han tänker än hit och än dit och vet inte riktig vad han vill... kram :)
Esmaralda

39 Sus:

skriven

Hej
Varför hör han inte av sig?
Love sus

40 Livsturisten:

skriven

Kan du säga n9got om min vovve och valpandet? Kram

41 Sus:

skriven

Hej
Varför hör han inte av sig?
Love sus

42 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda för dina svar!

dejsan, beklagar det du varit med om när det handlat om att flyga, jag ville bara säga att jag förstår dig, har erfarenhet, men flyger när det behövs!

Kram

43 Moms:

skriven

Hej:)
Hur ser det ut med Ma.. Kommer vi kontakt med varandra igen? :)

44 AnnaK:

skriven

Tack! Jo, jag vet ju att det är upp till mig. Men verkar ju inte klara att ta tag i det. Är det meningen jag ska fortsätta som det är nu? Eller är det bara att göra det lätt för mig....

Kram 🤗

45 Pia1:

skriven

Jag är orolig för min sömngång. Att jag en vacker natt kommer göra något riktigt farligt.
Är det jag som har flyttat mattorna ute i ladan???
Har gjort en hel del inne och sonen har både sett och hört mig men jag hoppas jag inte klättrar i branta trappor med min nacke 😒

46 Fians:

skriven

Ut och res för mig med, 👋
Har alltid älskat att resa men nu älskar jag att vara hemma.
Hade en dröm inatt som faktiskt var fin när jag tänker efter. Det var om försoning med mitt ex där jag avslutade med att fråga när jag sa adjö om jag fick ge han en kram och det fick jag. Det kändes fint och jag hoppas att det är det också.
Mannen som jag frågade dig om igår, där blev jag nyfiken :) du skrev att vi skulle springa på varann igen. Kan du ser något mer?
Ha en underbar dag.
Kramar

47 Solen:

skriven

Hej fina Esmeralda! Kommer min situation att ordna sig på jobbet eller ska jag söka mig vidare? Kram

48 Browallia:

skriven

Var det min missunnsamma syster som låg bakom att jag och sonen inte fick följa med på utlandsresan som min mamma och syskon var i väg på för flera år sen när min bror fyllde jämnt?

Jag ser mycket fram mot att få följa med på dina kommande äventyr via bloggen. :D

Stor kram :)

49 Då är pengar viktigt:

skriven

Gomiddag bästa Es!

Annan sign idag men du ser ju vem jag är😉

Ja du har verkligen ett berikande Liv😁 Det är ju tyvärr inte alla som har de pengarna eller orken att ”knarka reseupplevelser” ….
Jag är inte avundsjuk men det kostar på att vara sjuk o behöva hjälp med saker kostar också väldigt mkt! Men jag gläds med er som kan🙏💜

Fråga
Ser du om mitt barn kommer att få det bra på alla sätt o vis snart eller har hen bara kommit till Jorden för att kämpa o kämpa o inte få nåt ut av det? Finns det äkta o ordentliga ”vänner” i hens närhet som vill hen väl, eller utnyttjar de bara hen? Dessa tankar maler i mig varje dag numera!!

Hoppas så på ett svar så jag kan tänka lite på mig själv med😔
Sänder en stor varm kram🤗🌸🌸🌸☀️🍀🍀🍀🤗

Svar: Ditt barn lär sig och blir allt starkare.. och ökar sin förmåga att själv vända saker och ting på rätt köl... kanske terpisamtal skulle vara positivt... kram :)
Esmaralda

50 Fians:

skriven

Ut och res för mig med, 👋
Har alltid älskat att resa men nu älskar jag att vara hemma.
Hade en dröm inatt som faktiskt var fin när jag tänker efter. Det var om försoning med mitt ex där jag avslutade med att fråga när jag sa adjö om jag fick ge han en kram och det fick jag. Det kändes fint och jag hoppas att det är det också.
Mannen som jag frågade dig om igår, där blev jag nyfiken :) du skrev att vi skulle springa på varann igen. Kan du ser något mer?
Ha en underbar dag.
Kramar

51 Anki:

skriven

Hej Es
Ja till Skottland ska jag bara ! <3
Glömde ju skriva att jag visst gillar att resa "på avstånd" med dig och dina beskrivningar och i böckernas värld <3

Kram Anki med flock

52 Vitlilja :

skriven

Hur kommer jag känna igen min soulmate?

Svar: Känslorna blir väldigt starka, för er båda och du kommer snabbt och intuitivt att veta, kram :)
Esmaralda

53 Sus:

skriven

Hej
Vad har jag gjort för att inte vara kompis längre?
Love sus

54 Cecilia:

skriven

Vad snällt av dig att tipsa om billiga reselaternativ. Reser väldigt sällan, men har fått en längtan efter att resa utomlands med min sambo. Förmodligen blir det inget inom den närmaste tiden, men ska definitivt planera in något när ekonomi och tid finns.

Nu börjar det dyka upp fler eventent i skolan och jag vill ju så gärna gå, men umgås inte med dem som brukar gå. Har på senaste tiden socialiserat mig mer med dem, men är rädd för att vara för på och vill inte skrämma iväg dem. Vad tycker dem om mig och finns det någon chans att jag blir bjuden att följa med på dessa händelser? Kram

Svar: De tycker om dig, men lite behöver du nog själv också vara på så de förstår att du vill följa med, kram :)
Esmaralda

55 Millan:

skriven

Själv har jag aldrig kommit längre än till Finland men drömmen är att få njuta av sol och bad vid Medelhavet😊 Så trevligt med Berlin. Åker du med maken och tar ni bilen eller flyget denna gång?

Hur kommer det sig att personen fortfarande har tankar? Då kan man ju inte ha glömt.

Önskar ett gott slut på denna helg. Kram kram

Svar: De bli jag och maken och bilen till Berlin :) Nej, glömt har inte denna peson, kram :)
Esmaralda

56 Mirre:

skriven

Hej Es,

Har jag rätt i att jag känner av hans energi/känslor nu? Hur är det ens möjligt..
Eller är det mest mina egna? Svårt att veta. Känns som om vi har ett energimässigt osynligt band emellan oss..

Kram

57 MollyD :

skriven

Hej
Nu är det operation igen 😩 På ett ajajställe. Kommer ha svårt att sitta på ett tag. Ont. Kommer det gå bra och kommer jag slippa väldigt ont.
Kram

Svar: Ja, det känns som om det kommer göra susen... kram :)
Esmaralda

58 Emra:

skriven

Hej! Vad roligt att du snart reser igen.🤩 Resor är ju livet brukar jag säga😊. Jag vill träffa kärleken är så less på ensamheten. Hoppas träffa en man som tycker att jag duger som jag är. Trots min storlek. Ha en fin dag!


Svar: Visst kommer du träffa den kärlek som älskar dig precis sådan som du är... och du är ju jättefin !! Kram :)
Esmaralda

59 Fjärilen :

skriven

Funderar mycket som många andra kommer kärleken till mig vill så gärna dela livet med någon , planera resa och andra upplevelser , ja livet. Kan den dyka upp i höst/ vinter . Ser du något ? Kram

60 ML:

skriven

HAHA! Tackar. Jag har faktiskt ett sjukt jävla minne och varför vet jag inte :) Tjohoo ... jag vill till Skottland. Irland och England så hoppas att det bär av dit när jag vågar flyga igen. Du har ju sagt att jag inte kommer vara med om någon flygplanskrasch :)

Julbocksfesten ja. Den episka festen :) Jag kan komma ner med några sprutor till barnbarnen :) Vad önskar du förresten dig i julklapp?

WHAT?!! Är han intresserad?? Det var som fan! Trodde att han gillade min snygga 24 åriga bästa kollega :) Men om han är intresserad så måste han ju vara attraherad av mig och kanske tänker något på mig när vi inte ses? Är det därför han tittar och ler så varmt mot mig ibland? Men andra stunder verkar han obrydd. Kanske maskering? :) Han har även frågat när jag börjar mina pass. Han är ju akutläkare och vi jobbar alla resterande pass tillsammans. Phew nu blev det svettigt och pinsamt Es :) KRAAM

Svar: Ja, du är välkommen med en binge sprutor...:) Han tycker att du är söt och attraktiv och det är därför han tittar.. men HUR pass seriöst intresset är kan jag inte säga... kan finns någon annan också i hans tankar.. kram :)
Esmaralda

61 sus:

skriven

hej
kommer en förändring snart tror du?
love sus

62 ML:

skriven

Ber om ursäkt för dubbla inlägg. Tryckte på fel knapp :) Jag kommer med ett binge sprutor då :)

Tack för hjälp! Då kan jag andas ut för han verkar inte så intresserad samt att det finns någon annan i hans tankar och inte jag :)

Ny säsong av 90 days iväll... love it :)
Ha en mysig kväll. Kramar

63 <3:

skriven

Kan hifu behandling jag ev planerar på tisdag ge bra resultat på lilla magen ?😅😅
Kram

64 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har inte väl skriva något idag. Är så fokusera på "själens röda rum" serie turkiet. Ska försöka har en tålmodigt att gjorde upp en lilla anteckningsblock. Första ska jag skriva upp allt som psykolog sagt bra saker är kloka ord då skriva nere den stora a4 anteckningsblock efteråt jag välja en viss till liten så kan jag har den med mig överallt. Så bara om jag känner mig nere eller något då titta jag in den och hoppas på den ska hjälpa mig att må bra i vardagar.

Första ska jag har tålmodigt efteråt kan jag skapa en som jag har behov av att få.

Hoppas jag fixar det för min egen bästa att få glädje och allt positiv energi!

Ha det bra😄

65 Ghostwriter:

skriven

Tack för ditt tidigare svar om att mannen jag började dejta aldrig var seriös från början. Det tog hårt att höra. Gråter dock inte för tycker inte han är så märkvärdig och speciell nog att spilla över.

Hoppas universum gjorde plats åt någon bättre. Min soulmate verkar inte komma inom det närmaste så jag lär bli en äldre mamma och gifta mig senare än jag trott


Stor kram och hoppas du mår bra och att din son läker fint i foten.

66 Ghostwriter:

skriven

Tack för ditt tidigare svar om att mannen jag började dejta aldrig var seriös från början. Det tog hårt att höra. Gråter dock inte för tycker inte han är så märkvärdig och speciell nog att spilla över.

Hoppas universum gjorde plats åt någon bättre. Min soulmate verkar inte komma inom det närmaste så jag lär bli en äldre mamma och gifta mig senare än jag trott


Stor kram och hoppas du mår bra och att din son läker fint i foten.

67 B:

skriven

Heej,
Enda sen det har varit prat om vaccin så har något i min själ sagt att jag kommer få ångra mig om jag tar det.. jag är inte anti, absolut inte, och har vaccinerats förut och anser att det är bra.. men, det är som att hela mitt väsen säger att det inte alls kommer bli bra för min fysiska kropp om jag väljer att göra det och jag är så ledsen för att jag känner så, vad anser du om den där magkänslan, ska man följa den eller stå emot i såna här lägen? Tacksam för hjälp.. kram

68 Jenny:

skriven

Åhbtack för tipset. Jag älskar att resa så jag skall kolla in secret escapes

69 Hejsan :

skriven

Börjar min pojkvän bli redo för barn och sambo med mig?
Jag kollar på hemmet varje dag.

70 Hejsan :

skriven

Börjar min pojkvän bli redo för barn och sambo med mig?
Jag kollar på hemmet varje dag.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: