Virus...

En av mammas väninnor öppnade ett mail som hon inte skulle ha öppnat

Det kryllade av virus och det var inte Covid !

Avsändare var UN… och man får ju fråga sig själv om det är rimligt att United Nations skulle kontakta just mig ?

Men se, det gör inte folk

Det blir mer så att, jamen oj titta här, ett mail från UN, så spännande ! Och så öppnar man.. och ångrar sig.

 

Maken fick nåt från postnord.. som han öppnade och tjoff så  låste hela datorn sig.  Han blev kontaktad av utpressarna som ville ha rejäla belopp för att ge honom tillgång till sin egen dator igen

Som väl är hade han sparat allt viktigt  i molnet… så gör det mina vänner… i molnet ska allt som man vill behålla sparas.

 

Verkar som om folk på Facebook blir kapade titt som tätt.. man förstår det direkt när man får  konstiga rekommendationer från folk att man ska köpa ditten eller datten för det såååå himla bra !!

Man får helt enkelt vara på sin vakt !

 

 

 

 

Ibland är jag för mycket på min vakt och kastar mail från banken och andra prominenta instanser .. och det är ju inte bra !

Sen är det lite märkligt med kedjemailen som man fortfarande får av människor som vill ha hjälp att placera en massa miljoner…och Gud vet allt skräp som skickas ut.  Sådana här mail har ju kommit sedan internets barndom och man undrar ju varför de fortfarande skickas ut ? Kan väl inte vara någon som  år 2021 är så korkade att de nappar ?

 

Senare i dag kommer lite info från mysiga tjejträffen igår

 

Kram & kärlek

P.s. Har gäster idag också och kan inte besvara frågor men i morgon är allt som vanligt igen !

1 Skorpan:

skriven

Ja det finns virus överallt o lär finnas till det bittra, eller glada, slutet. Tur att jobbdatorn är väl skyddad mot diverse försök till intrång...

Ha det fortsatt bra med Eva o njut av ett eventuellt fint sommarväder.
Här blev det till regn...
Kram Skorpan

2 Hemliga H:

skriven

Hej Esmaralda! Jag oroar mig väldigt mycket inför min resa och min framtid jag känner mig väldigt nervös. Ser du att allt kommer att gå bra eller kommer jag få hinder? Kram

3 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för fina bilder av gräshopparn....och Spanska Eva ;-) Ser fram emot vad ni åt på hamnkrogen :-)

Inte vann hästen Moses inte men det gör inget jag var med och det var faktiskt spännande att se !

Ha nu ett mysigt avslut av helgen

Kram Anki med flock

4 Fågeljägaren:

skriven

Hej finaste Ezmaralda

Hoppas din dag har/är fin och bra.
Jag har en fråga.
Kommer jag att bli av med mina skulder?

massa kram
från mig till dig

5 Pot Pat:

skriven

Jag är inte ett dugg rädd för spam.
Jag öppnar och läser de roligaste mailen i skräpposten och tar dem på fullaste allvar. Jag svarar ibland och i perioder har jag ägnat mycket tid åt att försöka tala kvinnor med kåtslag till rätta och ge dem tips på hur de kan skriva sina kontaktannonser lite mer civiliserat.

Jag har en vana vid spam som många skulle avundas, jag har övat eftersom jag förföljts av spam i många år genom hackers som på ett sätt säkert trakasserar mig. Jag har också upptäckt att dessa hackers förvisso vill störa mig, men de vill inte riskera att leva utan tillgång till min dator så de vägrar störa så intensivt till den grad att datorerna havererar igen. de har lärt sig av hur tråkigt det blev när det hände för längesedan.
Jag tror jag har en slags relation till dem idag som kan ha börjat med sådana här försök att utpressa mig, varpå de måst eha blivit förtjusta i mig och insett att jag är roligare att följa än att krossa. Och med tiden måste de ha fått mängder med kunskap om de förföljt min dator och historik. idag kanske vi är ett stort team världen runt som ägnar åt oss att antingen skicka spam eller reagera på dem.

Det roliga är också att mina spam ibland är vanvettigt roliga. Ofta är det sex-spam och de mest häpnadsväckande förslag man kan tänka sig. Igår var det en tjej som ville hitta en man som kunde dammsuga på hennes kropp och ansluta kontakter i hennes hem. Efter det skulle hon ta en dusch och ligga naken på en säng. Jag har inte läst något så roligt på hur länge som helst och jag skrattar ofta åt dessa tokiga kvinnor som skickar alla mail åt mig. Kan tänka mig att de har svårt att hitta någon som passar. Jag tänker också på riskerna de utsätter sig för när de skriver sådana saker till vem som helst utan att veta vem som sitter på andra sidan. De förstår inte risken för övergrepp och könssjukdomar. Många av dem kommer från utvecklingsländer och det är förmodligen det som är grunden till att de skickar alla dessa mail överallt. De försöker hitta något bättre här i väst och det vet inte hur de ska bete sig. Det är sådant jag brukar förklara för dem när jag besvarar deras efterlysningar.

Jag gillar spam. Det stör mig inte alls. Men jag tänker på kvinnorna och att det är tråkigt att de inte kan söka kontakt på annat sätt än med vulgära mail. Att de skriver så vulgärt jämt och hur de drivs att göra det för att de tror de ska hitta en man snabbare då. Få hittar äkta kärlek genom att skicka mängder av skamliga förslag. MEN, som kvinnorna också ofta skriver till mig så är de inte alltid ute efter kärlek. Ibland är det helt enkelt köttet som talar för sig självt.

Jag får också mail från enormt rika män i Nigeria och jag ska framöver försöka koppla ihop dessa kvinnor jag skrev om med de männen så att de kan nå varandra. Spamjungeln är stor och djup och jag tänker att det är en idé att länka samman dessa så kan de underhålla sig själva. Om nigerianerna vill så kan de ge sina pengar åt de kåta kvinnorna som kan resa till dem, istället för till väst, och kanske göra ett byte av resurser och önskningar. Man måste kartlägga världens samlade behov och möjligheter och leda dem till varandra så att de kan leva lyckligt ihop och slippa störa vanliga svenska människor som har fullt upp med att hantera och gå igenom reklam från svenska trygga företag.
Få svenskar skulle åka för att dammsuga en rysk kvinna som kan ha vilka könssjukdomar som helst om sanningen ska fram, och få svenskar skulle vilja ta emot pengar från afrikaner som redan lever så pass fattigt att vi här i Sverige vräker i oss mängder med mat eftersom vi uppmanas att "tänka på barnen i afrika" som ju gott kunde få de där pengarna istället. Jag ser inga problem med det eller att försöka förmedla dessa kontakter åt varandra för att skapa en lyckligare värld.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: