Back home....

Nu är jag tillbaka hemma efter en magiskt underbar helg tillsammans med ryska syster !
 
I fredags slappade vi, åt gulaschsoppa, drack vin och pratade nonstop
 
 
Vädret var ju så fint  hela helgen att vi kunde  sitta  i det inglasade uterummet.
 
 
 
 
Vi  käkade min medhavda gulaschsoppa.. ett glas vin till detta och nybakat bröd... och sen ett glas vin till... och ja, ni vet 😁
 
Vi kom sent isäng på fredagen men det spelade ingen roll... vi hade ju inga tider att passa.
Och vad händer... jo jag vaknar klockan 6 på lördagsmorgonen.
Jag menar, jag vaknar ALDRIG klockan 6 ! 
 
Pigg som en iller duschade jag, diskade från kvällen innan, kokte ägg och grejade frukost, läste  "Oktober i fattigsverige" av Susanna Alakoski  - och allt var klart lagom till syster masade sig upp vid 9 snåret.
Jag vet inte vem av oss som var mest chockad !
 
Sen for vi till Ullared ! Jajamän !
Peppade och glada och ivriga på att shoppa.
 
 
Jag skulle inte ha så mycket.... men framförallt en bra resväska i mellanstorlek för det saknar jag.  Det var liksom prio nr 1 !
 
 
Åker man till Ullared en lördag när pension och barnbidrag nyss kommit får man skylla sig själv. Det var folk... massa människor... men inga köer !
Att käka lunch i restaurangen var inte ens att tänka på, där var det däremot kö...... så det fick bli Sportbaren... och vi försökte vara duktiga.
 
Notera bilden, måltiden är avslutad..... hamburgaren är uppäten... halva brödet och all chips är kvar.... det var strålande gjort av oss tycker jag !
 
 
Tillbaka i stugan och på med myskläder.... syster stekte några korvar, vi dukade fram chark och ost, oliver och saltgruka, gott bröd och  allt som fanns i kylen  och sen gick vi och plockade lite då och då.
 
 
Gott vin därtill
 
 
 
Vi slog inte på TV:n en endaste gång... vi låg i varsin soffhörna och läste en stund.. sen ut på altanen för lite vin, salami och prat, in på soffan och så fortskred kvällen. Vi var överens om att det var en alldeles perfekt lördagskväll.
 
Sen kom söndagen och det kändes i varenda led att man traskat runt på Ullared dagen innan... men omigen, man får skylla sig själv !!
 
Vi käkar rester till frukost, mycket kaffe.... packar ihop oss, diskar och så gratulerar vi varann till att vi betalt tillägg för slutstäd !
 
 
Här är vi hemma hos mig och lastar av !!
Nu kommer det roliga... att packa upp... ibland blir man smått chockad och undrar hur fasen man tänkte när man står och vänder och  vrider på en pryl som inte passar nånstans och som inte ser klok ut.
 
 
Det blev en liten hög till sonen.... Lee och Wrangler och andra märken är ju skitbilligt på Ullared.... dessutom snygga svarta shorts.. och en  tröja för 69 kronor !
 
 
En liten hög blev till mamma också.... söt sommarblus för 79 kr, svarta sköna långbyxor 119 kr, elvisp 199 kr och Pauluns flingor... lite pennor och annat smått.
 
 
Jag köpte nya sommarkuddar till soffan i uterummet
 
 
 
 
Två nya ljusstakar till matbordet... och så en massa batteriljus !
 
Det är min nya grej, batteriljusen !!
När jag blir sådär exalterad över något så handlar jag alltid mer än jag behöver... fast å andra sidan kan man inte få  för mycket ljus ! Tror jag !
 
Vanliga ljus blåser vinden ut hos mig på direkten... till och med i lyktor kan det vara svårt.... så de här batteriljusen är ju alldeles perfekta !
 
Undrar ni hur det blev med resväskan, min prio nr 1 så kan jag meddela att den glömdes helt bort !😳
 
En lugn söndagseftermiddag & kväll.... korvlåda till middag ..... Masked singer som vi missade i fredags.... och jag kunde bara komstatera att vilken härlig helg det varit !
 
Vad har ni andra hittat på i helgen ?
 
Kram & kärlek💖
 
 
 
 
 
 
 
1 Helena Ir:

skriven

Verkligen härlig helg ni fick tillsammans! Sånt som ger energi :)Och fina saker hittade du också!

Vad har jag gjort? Det vanliga med att träna, promenad och även gymmet under helgen. Dotterbesök och vi tittade tillsammans på nya säsongen av "Better call Saul", den sista säsongen som sänds varje tisdag. Jag bokade flygbiljetter för min resa med väninnan.. Och med en annan väninna tog jag en fikaträff under lördagen.

Vaknade tidigt så jag gör väl som jag brukar..går genom skogen för snabbare färd till t-banan. Sen blir det hemåt till tvättstugan.

Önskar dig en härlig start även på veckan!

Kram


Svar: Den serien väntar jag ut tills alla avsnitt finns tillgängliga.. jag älskar ju Saul:)Kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Vilka fina sommarkuddar du köpte 🌸🌸🌸
Har haft en mysig weekend i Stockholm.
Afterdark show, efterfest där två dagar i rad och party och god mat på Sturehof och Riche.
Det var son en dröm att se de vackra körsbärsträden 🌸🍒🌸
Magisk upplevelse.
Blev A glad för helgen och allt jag ordnat ? Hoppas verkligen att han uppskattar all tid, energi och pengar jag la ut för att få allt att gå ihop och att han inte skulle ana något. Oklart om han kommer bättre sig i vårt förhållande med uppvaktning och romantik. Jag gjorde ett ryck nu. Förmodligen det sista.
Kram

Svar: Vilken underbar storstadsvistelse för dig !A blev glad och nöjd men frågan är om han själv har förmåga till det lilla extra.... tveksamt... kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är en nyttig lärdomar för mig i helgen och det behöver du få paus från blogg.

Jag vill fråga om att jag känner mig så längtar efter C kvinna och vill gärna prata med henne så snart igen. Kommer vi gör det? I maj eller juni?

Kommer vi pratar snart igen? Så mycket hopp över henne i helgen.

Kan du ser att vi kommer pratar snart igen?

Ha det bra

Svar: Du kommer prata med henne men ser inte när, kram :)
Esmaralda

4 Cecilia:

skriven

Vilken trevlig helg ni verkar ha haft det. Fina fynd och bra sällskap. Tycker du borde unna dig semester från bloggen lite oftare, förstår inte hur du varje dag kommer med nya blogginlägg och jobbar.

I fredags fick jag fantastiska nyheter om att jag är vidare i jobbprocessen. Imorgon ska jag på ytterligare en intervju med chefen och inför det gjorde jag ett test som inte alls gick bra tyckte jag. Fick inte se resultatet, men det kändes riktigt dåligt. Kommer det här nu att förstöra mina chanser eller finns det fortfarande hopp? Jag hoppas att de inte lägger alldeles för mkt vikt vid det eller att jag tror det gick sämre än vad det egentligen var. Kramar

Svar: Det verkar som om det fortfarande finns hopp, kram :)
Esmaralda

5 Bjork:

skriven

Hej

Har drömt om att storken kommer på besök.

Och sedan har jag drömt att jag går på en pir och i slut ändan är det grönt gräs och jerry står där i senaste drömmen kysstet vi.

Kram

6 Shenzi:

skriven

Hej Es å välkommen hem!
Verkar som ni har haft det helt underbart i helgen! ❤️ Själv har jag bara tagit de lugnt å njutit av de fina vädret. 😊

En nyfiken fråga, kan du se om min soulmate e lång lr korthårig? Kram Shenzi 🌹

Svar: Bara vara hemma och ta det lugnt är ofta mysiga och välbehövliga helgerHan verkar vara ganska korthårig men har varit långhårig, kram :)
Esmaralda

7 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har byggt upp en sån ångest på jobbet. Fast jag inte borde jag vet. Borde ta direkt kontakt men jag vill inte det. Förstår inte varför vissa människor bara inte kan vara jobbmässiga och svara på mina frågor. Att det ska vara så konstigt. Istället tror jag att något är megafel nu. Och det är väl okej, men jag måste ju få veta! Vad händer? Vad ser du?

Svar: Ta kontakt och ta reda på fakta, kram :)
Esmaralda

8 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag får önska dig välkommen hem! De ser ut som om ni har haft det jättebra! Otur att väskan glömdes bort men det kan ju lätt bli så att de man ska ha och åker dit för glöms bort av allt annat. 😁🙈

Då pappa fyllde år i lördags och vi var på banan då pga träning för hundarna så fick vi fira honom igår med både smörgåstårta och syrran som hade gjort en vanlig tårta. Han fick en bukett med röda rosor och lite lotter då de var innan löning så blir mer paket till helgen. Annars har jag bara njutit av solen och spelat lite på paddan.

Jag undrar om min systerdotters stor fest blir av i oktober eller blir de ändrat?? Kram Zoey 💕

Svar: Härligt födelsedagsfirande för pappa ! God chans att festen blir av i oktober.. kram :)
Esmaralda

9 Anonym idag:

skriven

Godmorgon
Vilken underbar helg ni haft, tack för du delar med dig.
Jag har aldrig varit i Ullared, men efter allt du berättar är det kanske dags.. ;-)
Själv blev det lugn helg.

Undrar om han åkte på kursen själv eller med någon annan som han har känslor för?
Kram ☀️

Svar: Ja, Ullared är kul och jag kan rekommendera att du tar en kompis med och bokar en övernattning !Känns som att han själv åkte på kursen, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Hej!

Det blev ju en rejäl shoppingtur och ngra härliga dagar i fina Halland!

Kuddarna gillar jag skarpt, pryder verkligen sin plats i ert fina uterum.

Själv har jag gjort en verklig god gärning i helgen. En igelkott hade lyckats komma ner i källatrappen och kunde inte ta sig upp själv, med hjälp av en skyffel lyckades jag balansera henne/honom ut på åkern. Visst är de söta! Påminner mig lite om barndomen då jag tog hand om varje djur som landade i vår trädgård.

Annars blev det en heldag i Lübeck för mig igår. Ett tidigt morgontåg och jag strosade runt och tittade på alla fina gränder och hus innan det var dags för symfoniorkester konsert kl 11. Hann med ngra museer också innan det blev dags för hemfärd.
Bla en utstäkkning om Tove Janssons konstnärsskap som var mkt intressant. Visste inte hon var en så duktig målarinna. För att inte tala om hennes underbara böcker om Mumin!

En fråga, har en vän som flyger, skulle gärna följa med på en rundflygning över bygden men är lite flygrädd. Ser du om det trots allt går bra?

Kram


Svar: Ja, kuddarna är riktigt somriga :)Vad roligt att du fick ta hand om igelkotten och styra den rätt !
Lubeck är så fint och på fredag åker jag ju dit !
Jadå, flygturen kommer gå bra... kram :)
Esmaralda

11 lilla m:

skriven

Hej Es, tror han att allt är okej mellan oss? Kram

Svar: I stort sett, kram :)
Esmaralda

12 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Guuud vilken härlig helg du haft, den var du väl unnad! Så mycket fint du hittade, ljuslyktorna och kuddarna var jättefina. Nu vill jag åka till Ullared och shoppa och ska ta mej tusan ta mej dit en helg!
Min helg har mest bestått av jobb, nån promenad och vila men helt okej det med. Ikväll kommer hjärtevännen, kommer det gå bra eller bjuder han på fler överraskningar..?
Ha en fin dag, kram💞

Svar: Ja, Ullared är kul och särskilt om man åker med en kompis och övernattar :)Känns som att det kan gå bra i kväll, kram :)
Esmaralda

13 Mth:

skriven

Hej!
Vilken härlig helg ni har haft och vilka mysiga bilder🌸

Ett medium sa att inom 2v kommer jag få besked från min arbetsgivare att jag kommer får fast jobb.
Kan du se om det stämmer?
Kram!

Svar: Chansen finns,,, runt 75 % att det kan bli så, kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Vad fint ni har tillbringat tiden med ryska sister Esmaralda 😊Esmaralda du såg något större från euro jackpott efter tre år för oss 😊 Esmaralda ser du någon fara 😭 jag spelar med min mors ID kort men namnet är registrerat fel, ellannamnet 😣

Svar: Efter tre år kan det komma turperioder.. men det är ingenting jag ser i nuet, kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag befinner mig i en svacka och har svårt att se positivt på framtiden. Större och mindre motgångar i en jämn ström. Nu senast igår då en klasskompis ringde och dödshotade min dotter, menat som ett PRANK, så jäkla sjukt. Med förställd skrämmande röst sa han att han ska döda henne och att hon ska dö. Fy fan så sjukt, blev helarg. Funderade till och med på att göra en polisanmälan.

Varför finns det mobbningstendenser mot min dotter? Är hon för snäll? Eller vad är det frågan om?

Känner mig så trött. Känns som att jag kämpat 10 år nu, orkar inte.

Kram

Svar: Jag tror att klasskompisen egentligen gillar din dotter men visar det på ett absurt sätt.Jag kan inte riktigt känna in att din dotter mobbas.. men hon är känslig och hon tar åt sig... kram :)
Esmaralda

16 Linda:

skriven

Låter som en alldeles perfekt helg! Lite shopping, kompishäng med massa snack och inte att förglömma, en massa vin :)

Önskar jag hade fler vänner att göra roliga saker med, de flesta av mina vänner är i parförhållanden, så det är lite si och så med den typen av umgänge. Visst får jag vara med på ett hörn, men det är oftast på mitt eget initiativ och man känner sig för det mesta lite påtvingad. Fast jag nog vet att det inte är så egentligen, det är mera en känsla man har. Det är svårt att hitta nya vänner i vuxen ålder.

Ha en fin dag alla!

Svar: Ja, det var en mysig helg :)Var öppen och ta initiativ när det gäller kontakt med singeltjejer... du hittar nya vänner... kram :)
Esmaralda

17 Sheri:

skriven

Hej Ez!

Får du till dig något särskilt om mitt kärleksliv under närmaste tiden? Finns det något jag kan hålla utkik för eller tänk på?

Soliga kramar ❤️

18 Jossan :

skriven

Godmorgon

Ja, de kändes ju jäkligt jobbigt att gå med i dejtingappen igen och ser profilen som T hade 2020 när vi träffades. Det sved och jag visste att den skulle dyka upp där men ändå gjorde det så ont. Men det fanns samma killar och typ inga nya. Tradigt men ja.. Kanske inte där kärleken finns. Jag gick igenom alla killar och kanske fanns 5st som tilltala mig det ör sjukt. Hur träffar man ens en kille idag? Tänk om allt hade varit bra och T kunde vara på samma nivå som jag.. Nä jag blev så ledsen igår.. jag måste hämta mina saker men jag vågar knappt höra av mig eller träffa honom… blir så ledsen och känner att jag knappt vet ut eller in…
Kommer den jag ska leva med på appen eller någon annan stans ifrån?

Den jag är inte en robot är kaos.. måste ladda om allt typ 5 gånger för att den ska sluta lagga….

Kram

Svar: Du har alla möjligheter att träffa den rätte irl... ha ögonen med dig !!Roboten är ett elände väldigt ofta ! Kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken härlig helg ni fick ! Gillar dina sommarkuddar skarpt ! Tack för vi fick ta del av er stilla underbara helg <3

Här fortsätter vårens framfart .Sått lite frön , sett hur de kalhugger Spanjorens tomt..förstår inte varför nya ägare fäller alla träd de ser ...vi bor ju i skogen ! Varit lite orolig för elden som fortfarande ryker på Spanjorens tomt .Tur man är hemma och kan hålla koll.

Måndag och ny vecka som ska ta mig till olika bilfirmor och provsitta bilar med hjälp av en gammal bekant !

Kram Anki med förväntansfull flock

Svar: Ja, det var en lugn och mysig helg...:)Eld kan vara lite oroligt men det någon katastrof kan jag inte känna
Härligt att du ska provsitta bilar.... och din bil närmar sig, kram :)
Esmaralda

20 Skrållann :

skriven

Hej!
Sicken härlig helg ni fick och vilka fynd du gjorde;)
Min helg var lugn med mycket fotboll och frisk luft.
Vi sörjer att vår vovve inte finns med oss och vi saknar honom massor. Vi vill nog gärna ha en ny hund men är just nu lite brända av det som hände med vår tidigare vovve och därför känns det tveksamt om vi någonsin vågar skaffa en ny. Kan du se något kring detta? Får du upp någon bild på en ny vovve i vår familj?

Kram❤️

Svar: Förstår hur tungt det känns... att förlora en familjemedlem är svårt.. men er fina hund är med er i alla fall och kommer ofta och tittar till. Så småningom kommer en ny hund... kram :)
Esmaralda

21 barrqvist:

skriven

Härligt❣ Låter som en helt fantastiskt&bra helg det ✨

Min egna har mest varit lugn och skön. Även firat födelsedag för en person och haft det trevligt på så vis. Så jag är nöjd och glad, laddad med positiv energi såhär på måndagskvisten, för ny vecka och nya äventyr 🌼

Fråga..
Tror du R gillade mitt paket som jag skickade till henne på sin födelsedag? Fick inget svar och vill inte vara påflugen och fråga riktigt.. Är allmänt fundersam om hon ens vill ha någon kontakt med mig för upplever den mest så spretig och ensidig.. :/

Svar: Hör hon inte alls av sig nu, då kan du släppa dina kontaktförsök.... tillhör vanligt folkvett att tacka för present, kram :)
Esmaralda

22 SarA:

skriven

Åh vilken härlig helg du har haft!
Min helg har varit att ta hand om mina febersjuka barn. De har haft Feber i en vecka nu! Hoppas verkligen att den börjar ge med sig så vi kan återgå till normal vardag.
Känns fortfarande nattsvart när det gäller nytt jobb för mig! Blivit lovad något som jag inte hör något av och de sista intervjun jag gjorde blev det inget heller med. Känner verkligen att jag behöver en ny plats och nya arbetsuppgifter men börjar tappa hoppet! Ser du fortfarande ny arbetsplats för mig?
Kram

Svar: Så trist med sjuka barn, de får krya på sig nu !Japp, nytt arbete kommer så ge dig inte, kram :)
Esmaralda

23 lilla m:

skriven

hej Es, är vi klara med varann nu, han och jag? Kram

24 AnnaK:

skriven

Låter som en toppenhelg!

Har haft huvudvärk hela helgen och ångest. Är så sjukt stressad inombords. Ser du mig leva ensam? Kommer jag mig dit? Vet att jag tjatar....

Kram 🤗

Svar: INgen kul helg för dig !Du kan ta dig precis dit du vill... kram :)
Esmaralda

25 Skorpan:

skriven

Vilken härlig helg du hade o jag hoppas att du känner dig utvilad om än inte smärtfri pga av allt shoppande ;). Härlig shopping, tur att jag inte bor nära Ullared, skulle vara ännu mera bankrutt ;D. O Appassimento, mycket gott vin. O tänk att du ska ut o resa nästa helg också, härligt.

Deltog i kaffefestivalen o fick kaffekokaren uppdaterad med två delar till halva priset, jag tackar. Glass fanns där också så det var en mix av kaffe o glass. Trevligt, men onödigt mycket folk o lite trist att vara ensam.

Söndag o bykdag, som det brukar vara. En kort promenad för jag orkar ju inte med något stort fysiskt pådrag pga mitt dåliga sovande. O då kommer ju lite av jobbstressen fram, som den enda som gör mitt arbete leder det ju till mycket mail då jag är borta o det är ju mindre kul, men så är det på mitt jobb.

Har insett att mitt liv är rätt innehållslöst o trist. Visst händer det nåt i det lilla o det är väl helt onödigt att klaga, men f*n så trist det är. Vet inte hur jag ska komma ur min grop heller pga av allt som nu ligger "på". Ser du nån ljusning på mina i-landsproblem Es? Eller är jag snart på laddning? Börjar vara på randen tror jag ;)...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, helgen var underbar och nu ser jag fram emot fredag !Härligt med kaffefestival, det har jag aldrig varit på !
Känns som att du gör lite bokslut och fattar nya beslut, kram :)
Esmaralda

26 MalinS :

skriven

Wow låter verkligen som en superhärlig weekend.
Jag åt middag hos en vän i fredags men redan under natten började förkylningsymptom. Hela helgen har gått åt att tycka synd om mig 😂 kört min egen manflu inför mannen.

Idag och några dagar framåt passar jag bästisens hund.
Saknar ha hund ibland men att passa en är helt lagom och räcker.

Mår något bättre idag och ska ägna dagen på hemnet och drömma lite.

Denna ivf försök lyckades inte heller men förvånansvärt är jag inte alltför deppad. Kanske för att jag verkligen försökt inte tänka så mycket på det och ta det som det kommer. Har ju även min plan b.

Kram

Svar: Usch så trist med förkylning, du får krya på dig !Bra att du har en plan b.... känn dig stark och glad, kram :)
Esmaralda

27 GP:

skriven

Så härligt du ser ut att ha haft det och vad kul med lite nya inköp! Ljusstakarna var väldigt snygga också 😃


Själv har jag också varit iväg under helgen, iallafall över natten men nu är jag hemma igen. Det har för övrigt varit en en bra helg. Är däremot ganska låg och ledsen, jag upplever att oavsett vad jag gör så blir det fel när det kommer till mina svärföräldrar, särskilt min svärmor. Jag vet inte hur jag kan göra för att göra rätt, men allt som jag gör tolkas och missuppfattas fel. Om jag till exempel inte kommer på besök eftersom jag har annat att göra, så tolkas det som att jag undviker svärföräldrarna. Nu är jag tydligen även förpliktigad att gå till kyrkan, fast jag inte har några obligationer till det då jag ej tillhör den kyrkan.


Kram

Svar: I kyrkan behöver du inte gå.... stå på dig... var vänlig och korrekt och känn dig trygg i detta och sedan ska du försöka att inte bry dig så mycket... kram :)
Esmaralda

28 Dunegull:

skriven

Ser ut som en toppen helg!!!!

Jag hade tacoskväll med ett gäng jag varit iväg på fotbollsresor med. En gammal kollega som har familj och barn som är betydligt äldre än mig raggar för mkt på mig. Tycker det börjar bli tröttsamt. Har markerat flera ggr att jag tycker hans kommentarer och skickande på Messenger är opassande. Jag blir bara arg på sånt skit. Slutar han med detta eller ska jag behöver säga upp bekantskapen? Funderar på det oxå faktiskt eftersom han inte respekterar att jag inte är intresserad. Vad vill han egentligen?

Synd när vi är ett gäng som umgås. Då går det ut över alla tyvärr men är kanske det jag bör göra??

Kram

Svar: Mysigt med taccokväll !Han verkar ha svårt att ge sig.. var tydlig med att du går vidare om han inte accepterar dina ord
Kram :)
Esmaralda

29 lilla m:

skriven

Hej Es, skjuter han bort mig med flit? Kram

30 Solstjärnan:

skriven

Vilka fynd, återigen 😃
Jag gillar verkligen batteriljus😃Speciellt de med timer.De sköter sig själva och ser äkta ut.För eftersom jag älskar lyktor så är ju behovet stort av ljus😃.Så förstår dig 😊

Många billiga fynd du hittat.Fina presenter som alldeles säkert uppskattas😊
Så vackra dynor du hittat😊

Du har packat upp allt det du shoppat.Jag önskar jag fick packa ner hemmets saker för att få flytta.Sker det inom kort?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Flytten kommer... kan dröja lite än, men den kommer... kram :)
Esmaralda

31 M:

skriven

Vilken underbar helg! Och massa fynd också från Ullared. Glad att allt blev lyckat :)


Själv har jag hållt på med jobb. Pratade med chefen på Beroendemottagningen och fick tyvärr en dålig känsla direkt. Rätt dryg och sånt blir aldrig bra. Polisen är det som lockar mest ännu men det är fortfarande rörigt i deras rekrytering och det är faktiskt den mest kaosartade process jag varit med om. Började strax innan jul och vi håller fortfarande på. De får denna vecka på sig sen är mitt tålamod slut.

Varför är jag inte bortglömd?
Var med om en väldigt märklig grej igår. Stannade vid en trappa och fick en känsla att jag skulle stanna och stretcha vaderna lite vilket jag gjorde. Tittar ner till vänster och mitt bland alla löv så ligger en bit från en banderoll med företagets namn som han jobbar för. En BRA bit bort från där de jobbar. What??! Detta tycker jag är nästan lite för "spot on" för att bara vara en slump ... eller?? :)

Dags för armen att få laser igen hos sjukgymnasten. Ha en bra dag! Kram

Svar: Ja, ibland får vi tecken... då får man försöka tolka dem efter bästa förmåga och det är som regel inte enkelt !Kram :)
Esmaralda

32 J:

skriven

Hej!
Trevligt att du och din väninna har haft en trevlig helg. Själv jobbade jag hela helgen men idag ledig.
Kan jag släppa min oro jag har?❤
Kram ❤

Svar: Ja, släpp oron, den gör dig ingen nytta, kram :)
Esmaralda

33 M:

skriven

PS! Blev inget med Polisen

Svar: Attans... men det kommer annat ! Kram :)
Esmaralda

34 Therese:

skriven

Hej Es!
Jag har också haft en fin helg. Jag var på Ullared i tisdags och sen sov jag över hos pappa i Falkenberg så jag var väldigt trött resten av veckan. Men i fredags på förmiddagen fick jag en jättefin ridtur med Eydis, en islandshäst som jag börjat rida en dag i veckan. Den här veckan blev det två dagar med Eydis. På fredagen hade C förhinder och jag fick lov att ta hennes ridning. Jag hade sällskap av Eydis ägare J och hon red den andra islandshästen i stallet.
Eydis är nog den privata häst som jag trivts allra bäst med (av dem jag kan rida, för jag känner mig väldigt trygg även med Björn)Jag har lärt mig otroligt mycket på de andra hästarna men Eydis känner jag att jag klarar av att hantera helt själv. Hon är supersnäll och mer trafiksäker än jag. Inte rädd för någonting och väldigt trygg i sig själv.
J tyckte att det var roligt att vi klickade så bra. Hon hade försökt ha andra medryttare på Eydis men de hade haft så svårt att få henne att lämna gårdsplanen och de tyckte inte att det var roligt att rida en häst som uppenbarligen inte vill komma ut.
Men hon vill visst. Jag har märkt att det är trögt första kilometern. Men hon har en lungsjukdom som gör att hon troligtvis har det extra jobbigt innan hon är uppvärmd.
Det är viktigt att hon motionerar regelbundet men hon ska inte överanstränga sig har veterinären sagt. Jag brukar promenera bredvid första biten och låta henne stanna om hon behöver vila. Oftast börjar hon gå igen själv när hon har vilat klart. Ibland behöver jag lirka lite med henne, ge lite pepp och hejaramsor, det gillar hon och så får hon godis så att hon ska få trevliga associationer av att vara ute själv utan kompisen.
På lördagen red jag Eydis själv men då var Eydis och jag själva.
På söndagen var jag i andra stallet och hjälpte F och hennes mamma med att köra Björn en tur.
Bara hästar för hela slanten. Väldigt härligt 🥰
Kram Therese C

Svar: Islandshästar, det är barndom för mig... jag hade ju en sådan !Du har en naturlig känsla för hästar, hur de mår och vad de vill ha och behöver.... och det är sällsynt !
Kram :)
Esmaralda

35 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Oj vilken trevlig helg! Sana skulle jag vilja ha mer av.

Min helg har ocksa varit bra! Lordag spenderades mest ute pa stan. Forst lunch med svarmor, partner o son. Sen teater o drink efterrat. Hem ngn tim o ut o traffa vanner o ata o ett par drinkar.
Inte ofta detta hander!

Blir mer o mer stressad for kanner pressen att ta tag i skola, jobb, bostad. En Sverigeflytt ar verkligen pa G!

Ar jag realistisk i mitt tankande? att forst hyra dyrt och sen kunna kopa i samma omrade? Fa in sonen i bra skola dar?

Ska jag lyssna pa min mammas varningar o vanner som sager jag inte ska flytta till Goteborg utan till min gamla hemstad dar de bor? Ar det battre fr sonen?

Kram

Maja

Svar: Så härlig helg på stan du haft !Ja jag tycker du tänker realistiskt... var bara beredd på att allt kan ta sin tid.. men ger du dig inte så faller det på plats...
Du ska flytta dit du verkligen vill bo... lyssna till din egen känsla, kram :)
Esmaralda

36 Me:

skriven

Hej!
Vilken härlig helg ni har haft. Jag vill också åka till Ullared o shoppa.
Jättefina kuddar.

Har haft en mysig helg men kanske inte riktigt som jag vill ha i framtiden.
Har han nått intresse?

Kram

Svar: Ja, till Ullared måste man bara nån gång ibland :)Ett intresse finns men kanske inte så djupt, kram :)
Esmaralda

37 .:

skriven

Hej Es!

Det låter som en toppenbra helg!
Själv så träffade jag en vän på lördagskvällen, vi åt, pratade och spelade spel. Igår blev det bara tvätt. Blä...

Jag ska avsluta en kontakt (tror jag... Fast det känns inte riktigt så. Hursom). När det handlar om sånt och jag känner att personen är speciell, då vill jag gärna ge något personligt till personen som ett minne. Grejen är att den här personen vet om min dåliga ekonomi och det skulle bli fel om hon då fick något som hon anser är dyrt. Jag känner mig jätteledsen över detta, då jag vet att jag inte kan. Jag funderar på att köpa en liten glasburk med lock och fylla den med något som för mig betyder något (fast vad?) Hur personligt blir det på en skala... och skulle hon ens uppskatta det? Jag vill inte vara tomhänt heller. Fan jag hatar det här.

Svar: Bra tänkt med burken... en personlig gåva kommer uppskattas mest, kram :)
Esmaralda

38 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda 😞 jag ska shöpa triss lott från 30 kr från presbyrån tre stycken 😟

39 <3:

skriven

Kommer A fonden acceptera kvitton i tid ?
Och de ger mig bidrag i år ?

Svar: Chansen finns, kram :)
Esmaralda

40 Skorpan:

skriven

Tack Es!
O vet du, jag hade enorma abstinensbesvär då det inte kom några nya inlägg under helgen, hur sjukt är inte det?? För lite livsinnehåll, eller hur ;)?
Såg faktiskt några jobb...
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, ja jag hade faktiskt också lite abstinens som jag kände av då och då :) Kram :)
Esmaralda

41 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda hinder fara för jag spelar euro jackpott med min mors ID kort men namnet är registrerat fel när vi vinner något eller ska jag kontakta kind tjänst 😭

42 M:

skriven

Ja fast hur skall jag tolka detta? :) Kram

43 Ivy:

skriven

Kära es,
Min helg har varit omtumlande. Läkarna har en misstanke om en diagnos. Snälla Es om du ser något… ser du om deras misstanke stämmer?

44 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svar. Ja verkligen absurt sätt att visa att man gillar någon genom att dödshota dem. Tidigare har denna klasskompis ringt till min dotter och "prankat" henne genom att säga att han är kär i henne, för att en stund senare ringa och skrika PRANK! inte är jag heller kär i dig!
Men detta var något annat, ringde från okänt nummer och rösten var förställd så det lät som en vuxen man... min dotter blev jätterädd.

Ser du om ljusare och mer positiva tider snart kommer?

Kram

Svar: Ja, det kommer ljusa tider... din dotter ska ha fokus på de personer hon genuint tycker om... och hämta god energi från dem. och ju äldre hon blir desto mer stabil och innerlig vänkrets kommer hon att ha, kram :)
Esmaralda

45 Helena Ir:

skriven

Ja, det är trevligt att beta av en serie när hela serien finns, så när man vill och många avsnitt i stöten. För serien är ju bra, precis som Breaking Bad, men snäppet bättre :)

För många år sedan i en seans så såg du mig få in pengar, från spel, och bara spela för en liten summa.. Jag som aldrig spelar undrar om det börjar bli dags? Kan du känna in något?

Kram

Svar: Breaking Bad tittade vi på under en julhelg när vi bara slappade i ett torn i Tyskland :) Jag tror faktiskt inte det är dags för vinsten riktigt än, kram :)
Esmaralda

46 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om vi kommer att resa till Bulgarien med min mor innan Juni och jag kommer att träffa mannen med gott hjärta där 😄😄😄♥️♥️♥️

47 Helena Ir:

skriven

Skorpis, idag skickar jag dig en vårkram :) Tycker det är så tråkigt med din trötthet, och förstår dig mycket väl.. Hoppas så att något händer för dig som vänder det hela! Du är en jättego tjej!

Kram :)

48 Sheri:

skriven

Hej Es!

Låter som en bra helg. Själv har jag njutit av solen hela helgen!

Es, går du till dig något kring mitt kärleksliv närmaste tiden? Finns det något jag kan se framemot eller hålla utkik för? ❤️❤️❤️

Kram

49 Jessi:

skriven

Hej!
Vilken fin helg ni har haft!

Frågat många gånger om min son som jag är orolig för. Ser du några positiva händelser i närtid?

Kram

50 Skorpan:

skriven

Himla tur att jag inte är ensam om abstinensen. Måste komma från mitt (blogg)beroende, också ;). Många beroenden här... Suck... :D
Kram Skorpan

51 Iiiihhh:

skriven

Faaaan jag träffade honom!! Jag som ser så jävlig ut idag! Han stod ute och jobbade och jag gick förbi. Kunde ju inte vända för det hade sett för tokigt ut :) Han hälsade och började fråga hur allt var med mig och när jag sa sådär så släppte han inte riktigt utan fortsatte att fråga och det var lite speciellt. Han tittade lika intensivt på mig och stammade till slut nästan fram orden "ny trappa. ny hiss" och skrattade. Sen var han tvungen och jobba vidare och jag sa bara kämpa på och ha det så bra för jag och så gick jag vidare med skakiga ben :) Nåååå ... hur blev reaktionen när han fick se mig igen efter 1 månad??? Hoppas inte att han tyckte jag var mindre snygg bara :) Han ska jobba här tom 19 September! WTF ... jag klarar inte av att se honom så HOPPAS att vi undgår varandra tills dess! Sa att han var snygg så gjorde väl bort mig men tar det som en övning i mod.  Kram
Kraam

Svar: Han blev glad att se dig... hur pass djupt det glada är, det ser jag inte. Modig ska man vara och du gjorde rätt som talade om för honom att han var snygg... oavsett vad så gjorde orden intryck och de glömmer han inte.. kram :)
Esmaralda

52 Mikael:

skriven

Es kastar kanske tallrikar i sina relationer och kanske jagar kvinnor som tagit hennes man med att hon är synsk och xyz kommer hända så hon ska lämna mannen, det är ingenting mot det här :)

https://youtu.be/UnWkJU04054


En relationsexperter får nog orgasm av allt material och har svårt att sova och sköta sitt arbete, i väntan på nästa vittnesmål :)

Hon kanske klippte av hans finger och han skulle bränna hennes kropp på bål för han var inte säker på om hon var en häxa, olika delstater har olika lagar, kanske hon förlora och får en modern dom och får betala 500 miljoner och blir bränd på bål :)

Relationsexperten Sadghuru kan vara lite jobbig , folk vill ha en partner sen lider de av att de ville ha en partner :)


Äldre som yngre har han ett svar till :)

https://youtu.be/Dl8MUnLfEsk

https://youtu.be/NJe3IXy23u0

Även militärer får svar :)

https://youtu.be/pidD3L9ev7k


Kram
Mikael

Svar: Ja herregud :) Kram :)
Esmaralda

53 lilla m:

skriven

Hej Es, är vi klara med varann, han och jag? Kram

Svar: Känns inte riktigt så, kram :)
Esmaralda

54 Solstrålen:

skriven

Så mysigt ni haft det. Åhh..du bor så fint Es<3

Det var nog två år sedan jag var på Ullared sist. Då var det kö från ingången, ända till garaget nästan,och vi fick vänta i regnet,tills kön blev mindre. Det var covid tider det.
Men de är nog bättre nu:)
Jag handlar alltid för mycket när jag är där,mitt kvitto går nästan ner till marken:)

Ps: Ser du möjligen något spontant om mig,den närmsta tiden...vad som helst som kommer till dig?
Kram:)


Svar: Ja jag har stått i kö ett par gånger också... inte kul alls !Det ser ut som om någon snart kommer ha ett extra gott öga till dig, kram :)
Esmaralda

55 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
På onsdag kommer en mäklare från en annan mäklarbyrå för att värdera lgh, mest för att kanske kunna få ner räntan osv via banken, en annan byrå va hos oss innan påsk.. mannen som fixar o donar mkt med detta.. jag blir lite små stressad typ hehe, men vad får du för känsla rent allmänt kring allt detta?
Kram ❤️

56 Ghostwriter :

skriven

Bekände känslor för en vän som jag hade sagt upp kontakten med för ett tag sen. Det var inte besvarat. Finns också veta att personen gått tillbaka till en person. Det tog rejält på min självkänsla och jag vill absolut inte låta detta ta över mig.
Kommer jag kunna gå vidare? Från känslan av att jag känner mig totalt värdelös.



Kram

Svar: Ja, gå vidare och gör det nu.... du är värd hur mycket som helst, kram :)
Esmaralda

57 Bella:

skriven

Hej ez, kul att du är tillbaka! 🥳😊

Kommer han "hinna ikapp" mig med att också vilja något mer eller vill han alltid bo i den här staden? Han kanske kan hälsa på iallafall om jag flyttar..

Kram

Svar: Känns som om ni kommer röra er ifrån varann och det verkar oundvikligt, kram :)
Esmaralda

58 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda 😞 jag ska shöpa triss lott från 30 kr från hemshöp idag fem stycken 😫

Svar: Ingen större vinst kan jag se, kram :)
Esmaralda

59 Brittis:

skriven

Hej!
vad mysigt ni verkar att ha haft.

kommer det att bli bra på jobbet?

kram <3

Svar: Ja, så ser det ut, kram :)
Esmaralda

60 Brittis:

skriven

Hej!
vad mysigt ni verkar att ha haft.

kommer det att bli bra på jobbet?

kram <3

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag få en tips från dig att hur ska jag får mig lugna efter C kvinna för jag är besviken på hennes yrkesroll men inte som privat.

Hur ska jag lösa det att få mig avslappna?

Ha det bra

Svar: Tänk mindre på henne och tillskriv henne inte större betydelse i ditt liv än hon har.. kram :)
Esmaralda

62 Igges matte:

skriven

Tack för din omtanke! Försäkringskassan är medveten om situtionen på psykiatrin med massuppsägningar av både läkare och sjuksköterskor den senaste tiden. De kan inte göra några utantag med utbetalningarna eftersom det är flera hudra patienter som är drabbade på samma sätt som mig med att ha fått sin läkartid framflyttad 4-6 veckor. Tyvärr inget ovanligt i den svenska sjukvården 2022.

Svar: Så trist att bli drabbad på det sättet, kram :)
Esmaralda

63 Jessi:

skriven

Hej!
Vilken fin helg ni har haft!

Frågat många gånger om min son som jag är orolig för. Ser du några positiva händelser i närtid?

Kram

64 Milli:

skriven

Gratulerar till en lyckad helg på flera sätt. Gillade kuddarna och hade åkt till Ullared och hämtat dem om jag inte bodde ca 40 mil bort. Min helg blev allt annat än kul. Sonen förlorade rättegången i fredags då dottern är snart 14 år och får själv bestämma vem hon vill vara hos och då mamman satt klorna i henne så vet vi inte om vi någonsin får träffa henne igen och det är tungt för båda oss , speciellt som förälder att inte veta om man får träffa sitt barn igen. Ja, du kan ju bara tänka själv Ez som förälder om du fick vara ifrån dina barn. Hans advokat kallade exets beteende för tortyr och det är vad det är. Tänk så vissa människor kan förstöra livet för andra.

- Är de nuförtiden mer som vänner som har barn tillsammans än som kärlekspar? Verkar inte så muntert.

Allt gott💕
Kram

Svar: Dottern kommer tillbaka även om det dröjer lite, kram :)
Esmaralda

65 lilla m:

skriven

Hej Es, tror han på fullt allvar att vår vänskap ska bestå, så som han behandlar mig? Kram

66 Smulan:

skriven

Härlig helg ni haft,har fixat ute i trädgården, så roligt att få fixa och dona. Älskar också batteriljusen. Har även placerat ute lite solcellsbelysning. Idag kom dom nya möblerna till verandan ser framemot många härliga sommarkvällar i kvällssolen.

Svar: Vad fint du får det med nya möblerna... kram :)
Esmaralda

67 <3:

skriven

Kommer gula klänningen komma in igen ? Finns det chans att butik får in retur ?
Kram
💛💛💛

68 Jf:

skriven

Hej Esmaralda! Finns det något litet intresse från C som jag träffade på festen i lördags? Lite osäker men fick ändå några vibbar.

69 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Känns så osäkert om jag kommer våga. Har lärt mig stå ut med åren och är rädd jag kommer fortsätta. Drömde att jag separerat och dottern var så arg på mig och tyckte inte om mina nya dejt jag hade i drömmen...hoppas det inte var nån sanndröm.

Kram 🤗

70 Iiiihhh:

skriven

Ja han svarade ju inte på sms:et så blev nog inte så berörd av mig. Nåja jag vågade iaf. Nu är det skämskudden och ALDRIG mer träff med honom säger jag bara!! :) Kram

Svar: Skämskudde behövs inte... modiga tjejer är minsann guld värda !! Kram :)
Esmaralda

71 Skorpan:

skriven

Ja här grottar en ner sig med romantiska filmer o glass då verkligheten inte bjuder på nån romantik, hur är det ens möjligt att en kan undgå romantik,inga stolpskott ;), i åratal? Förstår inte...
Kram Skorpan

72 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂 😙 😙 😙

73 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det dröjer innan min bror kommer att träffa nogån med gott hjärta som du såg för honom 😊♥️♥️♥️

74 Skorpan:

skriven

Helena Ir, tack för vårkramen :)! Du säger att jag är go o ändå har du inte ens träffat mig, ännu...
Tack snälla du!!!
Kram Skorpan

75 Solstrålen:

skriven

Åhh..ny blir jag allt nyfiken:)tack snälla för svaret Es: kram:)

Innan jag skrev mitt inlägg,så kom en tanke till mig att ,tänk om hela bloggfamiljen åkte till Ullared, och vi övernattade där en helg hihi:)
Det känns som man känner alla här,det är en fin familjeblogg vi har kram<3

76 Louise:

skriven

I helgen har jag gjort lite si och så.
Hållit på med tvätten och plockat undan lite. Känns bara jobbigt att jag inte har min dotter hemma. Mannen vill som vanligt inte lyssna på örat att vi bör antingen sepateta eller bara bli särbos. Han är så tjockskallig.

På lördag ska jag träffa dottern i Trelleborg i hela två timmar. Verkar som soc ser vilken bra mamma jag är eftersom de inte kommer övervaka. Soc har inte alls sagt vad jag bör förbättra i mitt föräldraskap utan har bara anklagat mig att inte ta tillgodose hennes behov. Dotterns advokat kom med förslag att jag och dottern ska bo på utredningshem. Men hallå jag har en familj att ta hand om och har fortfarande ett omyndigt barn hemmaen pappa som jobbar natt. Nej där tänkte hon inte till. Dessutom är prio 1 att hon ska komma hem innan det kommer till tals. Jag hoppas verkligen att Kammarrätten dömer till vår fördel. Jag ber till universum att de ska stå på min sida och låta dottern komma hem. Jag håller på med yttrande av dotterns överklagan och skrivit klart yttrandet av soc överklagan. Det ska jag be min advokat skicka in tillsammans med mitt yttrande som jag kommer överens med henne. Jag hoppas ni alla håller tummarna,ber till Gud eller vad ni nu tror på den 10 maj.

Idag hade jag gruppintervju men kommer förmodligen inte vidare men hoppas det. På torsdag är det dags för rusta och matcha genom arbetsförmedlingen.
Jag hoppas de kan hjälpa mig ut i jobb.

Kommer rusta och matcha ge mig någon hjälp med anställning överhuvudtaget?
Kommer vi få positiva nyheter någon vecka efter förhandlingarna? Dottern vill hem och säger detta var varanann dag när vk pratar. Jag anser att detta hjälper inte dottern.

Ha rn fortsatt fin måndag och tacksam för svar. Kram.

77 Iiiihhh:

skriven

Jaaa fast det är ju pinsamt att inte få ett svar :) Herregud vad tänker han egentligen :) Tack för dina svar! Man blir ju nipprig av att kliva ur comfort zonen och det som grämer mig mest är att han inte tyckte jag var fin och att det är så han kommer minnas mig. Larvigt jag vet men så är det :) Kram igen

78 Helena Ir:

skriven

Tack, kanske längre fram i tiden :)

Kram

79 Sheri:

skriven

Hej Es!

Låter som en bra helg. Själv har jag njutit av solen hela helgen!

Es, går du till dig något kring mitt kärleksliv närmaste tiden? Finns det något jag kan se framemot eller hålla utkik för? ❤️❤️❤️

80 A:

skriven

Åh vilken härlig helg. Och nu fick jag en längtan tillbaka till Ullared! Ibland tänker jag att det är synd att jag bor så långt bort, men samtidigt är det nog bra....😉

Jag och dottern har tagit det lugnt, vi har tränat ihop, ätit god mat, hälsat på mormor och min syster. Annars latat oss! Är trött, nästan så det känns som jag håller på att bli sjuk.

Nu har min pappa trillat dit igen. Det som var så bra en längre period. Det tar så mycket energi, mer än jag vill

Hur tänkte han? (Han på mitt jobb) Varför gjorde han så inför alla? Kunde inte avgöra om det var av vänlighet eller ett test eller att retas på nåt sätt.

Kram!

81 Hjälp snälla :

skriven

Hej Esmaralda🌻

Kommer jag få jobbet som jag har sökt eller stannar jag kvar på mitt nuvarande jobb?

Kram

82 A:

skriven

Å, jag saknar att åka till Ullared. Kan gå där i timmar o kolla på allt. Lägga ner i vagnen, plocka tillbaka o lägga ner lite till 😅 blir inte besök lika ofta längre, mest pga ekonomin nu som ensamstående.
Annars tog jag mig igenom del 2 av 2 på ledarutbildning till fotbollstränare i helgen. Hamnade på samma tillfälle som den personen jag minst av allt gillar, som var otrogen med mitt x. Hamnar alltid i såna situationer men jag höll mig till mitt gäng.
Idag kom barnen igen så det va mysigt ❤️
Fick även ett spännande sms, om att ev byta jobb. Från folktandvården till privat. Är så kluven för älskar mina kollegor men blir jag erbjuden jobbet privat så slipper jag köra varje dag samt att jag hoppas att lönen kommer öka endel.
Vet verkligen inte hur jag ska göra men kunde inte sluta le när jag läste meddelandet.
Kram

83 A:

skriven

Å, jag saknar att åka till Ullared. Kan gå där i timmar o kolla på allt. Lägga ner i vagnen, plocka tillbaka o lägga ner lite till 😅 blir inte besök lika ofta längre, mest pga ekonomin nu som ensamstående.
Annars tog jag mig igenom del 2 av 2 på ledarutbildning till fotbollstränare i helgen. Hamnade på samma tillfälle som den personen jag minst av allt gillar, som var otrogen med mitt x. Hamnar alltid i såna situationer men jag höll mig till mitt gäng.
Idag kom barnen igen så det va mysigt ❤️
Fick även ett spännande sms, om att ev byta jobb. Från folktandvården till privat. Är så kluven för älskar mina kollegor men blir jag erbjuden jobbet privat så slipper jag köra varje dag samt att jag hoppas att lönen kommer öka endel.
Vet verkligen inte hur jag ska göra men kunde inte sluta le när jag läste meddelandet.
Kram

84 A:

skriven

Å, jag saknar att åka till Ullared. Kan gå där i timmar o kolla på allt. Lägga ner i vagnen, plocka tillbaka o lägga ner lite till 😅 blir inte besök lika ofta längre, mest pga ekonomin nu som ensamstående.
Annars tog jag mig igenom del 2 av 2 på ledarutbildning till fotbollstränare i helgen. Hamnade på samma tillfälle som den personen jag minst av allt gillar, som var otrogen med mitt x. Hamnar alltid i såna situationer men jag höll mig till mitt gäng.
Idag kom barnen igen så det va mysigt ❤️
Fick även ett spännande sms, om att ev byta jobb. Från folktandvården till privat. Är så kluven för älskar mina kollegor men blir jag erbjuden jobbet privat så slipper jag köra varje dag samt att jag hoppas att lönen kommer öka endel.
Vet verkligen inte hur jag ska göra men kunde inte sluta le när jag läste meddelandet.
Kram

Svar: Ta reda på all fakta kring jobbet och fatta ditt beslut.... ibland är det bra att röra om lite i grytan och börja något nytt.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: