En bra förebild....

Som terapeut möter man ju olika människor… vi är stöpta i  de mest olika formar och tur är det.

Gemensamt för nästan alla av oss är att vi vill våra barn väl.

Vi vill ju att de ska växa upp till trygga och harmoniska och sociala vuxna som kan hantera sina liv bra.

Och detta tar vi oss  an på olika sätt och efter olika förmågor.

 

Ibland möter jag de som klänger sig kvar i ett trasigt äktenskap för de vill inte att barnen ska behöva genomleva en skilsmässa.

De tänker inte på vilket elände det är för barnen att växa upp med två föräldrar som är antagonister och där  ungarna inte får se kärlek och glädje mellan mamma och pappa.

Är det så, då är ALLTID skilsmässa bäst och inte minst för barnen.

Använd dem inte som anledning för att stanna kvar i någonting som är dött och fel.

 

 

 

 

Man ska betänka att man föregår med gott exempel om man väljer bort ett destruktivt liv.  Då visar man barnen att man har styrka och att man är kapabel… och därmed blir man också en bra förebild  som visar att egenvärdet är viktigt.

 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser något om jag fick kärlek i året?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag dras till blommor på sistone tiden. Har den något betydelse? Att kommer kärlek till mig så snart? Jag menar en person är en nytt kärlek för mig?

Jag tycker ju det sägs så mycket om kärlek att kommer jag få i året?

Ha det bra

Svar: Att du dras till blommor är läkande för själ och hjärta... kram :)
Esmaralda

3 Lill:

skriven

Godmorgon 💝
Igår samlades jag, min sambo en tidigare granne och mina barn och åt Moules frites! Så gott!
Min äldsta dotter åkte hem lite tidigare med T banan och ringde då hon nästan var hemma - nycklarna var borta!!!!
Har du någon känsla var de tog vägen längs vägen….?

Vi hörs snart för en längre session🙏

Svar: Verkar som om hon själv tappat bort dem... jag ser inga tecken på stöld eller illvillighet, kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Godmorgon, är Eva medveten om att vi inte ses så ofta och att hon lär ta initiativ nu till att ses. Tror hon tycker om mig som person.
Kram

Svar: Hon tycker om dig men verkar ha svårt med initiativ, kram :)
Esmaralda

5 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Att leva i ett trasigt förhållande är aldrig bra! Jag stannade alldeles för länge just för barnens skull och när jag väl bröt mej loss så blev det väldigt slitsamt och jag förlorade barnen för pappan tog dom o sitt grepp. Jag ger inte upp kampen, visar att jag finns för dom och jag vet att dom kommer tillbaka när dom vågar att säga ifrån…
Men hur länge behöver jag vänta, när kommer dom? Mitt hjärta går sönder av sorg och saknad💔
Kram💞

Svar: Jadå, visst kommer barnen tillbaka så småningom !Det dröjer ännu en tid, men de kommer.. kram :)
Esmaralda

6 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag åkte på kryssen och jag hade det bra. Det var skönt att få göra något annat och få dansa, äta gott och träffa andra människor.

Men varför är jag som en magnet på människor med sorg? Jag har ju min egen efter pappa och jag stöttar ju mina två väninnor som förlorat sina livspartners det senaste året. Så det var det jag ville komma ifrån lite o bara tänka på mig själv på kryssen.

Men jag hann bara sätta mig på bussen så kom jag bredvid en kvinna som förlorat sin bror för drygt 1 mån sedan. För att sedan på båten komma i djupt samtal med en man som förlorat sin fru efter 27 år.

Visst jag klarade det och mannen undrade om jag var psykolog annars borde jag bli det. Och han tackade för det som vårt samtal gav honom.

Men som sagt varför drar jag till mig dessa sörjande människor just nu? Det känns som orken bara dras ur mig.

Kram
Barbro

Svar: Du avger en speciell trygghet och insikt och därför öppnar sig människor för dig... och det ska du vara stolt över !Men blir det för mycket så får du sätta stopp och inte öppna upp för dessa samtal... kram :)
Esmaralda

7 A:

skriven

Tack för dessa ord... jag ville aldrig att mitt barn skulle vara skilsmässobarn, för det var jag, men min man lämnade mig. Idag, flera år senare, inser jag hur rätt det var. Vi passar ju inte ihop alls! Ibland undrar man hur man tänkte... kärleken är blind!

Vad utstrålar jag? Min aura?

Kram!

Svar: Ja, det var bra att det blev skilsmässa... somliga kan bara inte leva tillsammans på ett bra sätt.Du utstrålar kapacitet och trygghet, kram :)
Esmaralda

8 AnnaK:

skriven

Ja den var ju som riktad till mig 😄

Börjar det vara försent för min önskan?

Kram 🤗

9 Naturvän:

skriven

Hej!

Så sant som det är sagt!

Undrar hur universums regler styr, du nämde ngt om det i en kommentar igår. Vi har ju en möjlighet att välja och ta våra steg, finns det ngt vi inte kan påverka själva? Spännande och intressant. Själv tycker jag man kan få en känsla av att vissa möten är förutsagda, blir déja vue när man stöter ihop med vissa.

Inget speciellt här, skall köpa på mig lite mer doftoljor, just nu är det basilika som står högst i kurs hos mig. Blir kanske ett café besök som ligger i ett gammalt kloster, där är oerhört bra energier, känns det som, fast det är kanske bara som jag inbillar mig eftersom miljön där är otroligt vacker.

Kroppen är seg som sirap och har egentligen ingen som helst lust med träning, men det blir att tvinga sig och jag som skall springa millopp om 2 veckor, hur skall jag få kraft? Hoppas träffa på glada och positiva människor där, stämningen brukar alltid vara god i sådana sammanhang.

Önskar dig och maken ngra underbara dagar i fina Lübeck, ett av mina favoritutflyktsmål som jag besöker ganska ofta:

kram




Svar: Just nu är det lite motigt.. men du ska kämpa på även om det är i motvind och det kommer släppa och blir betydligt mer flyt.. kram :)
Esmaralda

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Du har så rätt ! Men inte lätt alla ggr . Man tror man tänker på barnen och håller masken ..men de ser igenom .
Idag står titta på bilar på agendan . Bekantingen som Moses är så förtjust i kommer och hämtar mig .
Månde jag se blivande bilen idag :-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja, barn ser och förstår mer än man tror !Håller tummarna att du ska hitta din bil... kram :)
Esmaralda

11 L:

skriven

Ja, så är det verkligen och det blir ju inte alls bra för barn att leva i en familj som mår dåligt. Jag tror också att det kan vara så att många vuxna är rädda för att leva själva och ta det ansvaret med barnen på egen hand som det blir.

Undrar om det blir ett ekonomiskt lyft för mig snart? Börjar bli jobbigt.

Kram
”Mona Nyman”

Svar: Det kommer bli ekonomiskt lättare.. kan dröja ännu en tid men det kommer... kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Det sätter sina spår! I min familj visste man inte från dag till dag hur stämningen var eller skulle bli. Nätterna var värst!! Redan i nedre tonåren föreslog jag mina föräldrar en skilsmässa dem emellan! Men nej, de skulle fortsätta sitt krig över 60 år.. tills den ena parten dog! Vet inte om jag ska kalla det för kärlek eller dåraktighet!? Helt klart går det över ens barn, inte bara i barndomen..
Jag vet inte hur föräldrar som står inför valet tycker och tänker.. själv tycker jag mina var egoistiska!! Och skulle inte det vara bättre att välja att bli lycklig?

Tänker att jag ska ta upp en sak med en av mina döttrar.. det som ligger mig i fatet är att jag har svårt att linda in orden.. men en förändring behöver ske.. tror vederbörande bara är så van vid upplägget.. och jag är för givmild med det jag har!
Wish me luck!

Ha en fin resa med din man! Och givetvis en trevlig dag med din mamma idag :)

Kram

Svar: Ja, ibland gör tokiga val... eller inga val alls !Ja, det här behöver du ta upp med dottern... det kan initialt bli lite surt kanske men det går över... kram :)
Esmaralda

13 lilla m:

skriven

Hej Es, han brukar ofta säga till mig att vi alltid kommer att vara tillsammans (jag vet att det inte är så), att vi alltid kommer att vara vänner och stå nära varann. Menar han det? Kram

Svar: Han vill nog att det ska vara så, kram :)
Esmaralda

14 GP:

skriven

Håller med dig! Så viktigt att man föregår som ett gott exempel för sina barn om man lever i ett destruktivt förhållande. Sen är det lika viktigt att kunna samarbeta kring barnet även efter skilsmässan. Det är så många barn som far illa av att föräldrarna inte kan bete sig som vuxna människor och åsidosätta sina egna konflikter. Barnet hamnar och dras emellan föräldrarna.


Es, jag har kollat lite på platsbanken för att se om det finns andra jobb att söka. Men jag är kluven på om jag ska söka något, dels för att det inte finns många tjänster ute just nu och sen är det inget som intresserar mig heller. Känns sådär att söka något bara för sakens skull. Ska jag lita på att det det löser sig och att det blir en anställning här på min nuvarande arbetsplats, ellee ser det ut som att det blir en anställning på annat håll? Rekryteringen på min nuvarande arbetsplats ska förhoppningsvis vara färdig i mitten på maj.


Kram :)

Svar: Ja, det är sorgligt och onödigt när barnen kommer ikläm mellan hämndlystna föräldrar !Sök inget för sakens egen skull... men ha alltid ett öga öppet och så småningom kommer något som du verkligen känner att du vill söka.. kram :)
Esmaralda

15 Jossan:

skriven

Godmorgon

Jag försöker utstråla hej här är jag men om jag lyckas vet jag inte.. Såg en kille som såg rätt bra ut och vi fick ögonkontakt ett par gånger.. Men har aldrig sett honom innan. Känns inte som jag kommer göra det heller.. 
Vad tyckte han om mig? Utstrålar jag något annat än sorg just nu? 

Kram

Svar: Du har inte din bästa utstrålning just nu... men det vänder... kram :)
Esmaralda

16 Carina F:

skriven

Fick en varning av dig att jag skulle vara försiktigt med mitt Visakort den 22 april, det kunde vara så att de blev feldraget och att det kan ta tid att få pengarna tillbaka.
Den fredagen var jag så noga med alla betalningar och kollade extra noga på kvitton. Betalade fakturor och trodde att allt var som det skulle.
I måndags fick jag ett mail från ett företag att jag har betalat en faktura som redan var betald.
Jag som trodde att jag hade allt under kontroll :)

Lördag åker jag till Spanien på ett retreat, helt underbart ska det bli.

Kram

Svar: Ibland händer det som ska hända oavsett.... tur att det enkelt rättade till sig... kram :)
Esmaralda

17 LM:

skriven

Jag är själv skilsmässobarn och de skildes när jag var 14 år. Tack och lov för höll på gå under av deras bråk.

Från igår!
Då förstår jag varför mamsen åker buss :) Skönt att livet är hyfsat normalt igen. Tar det lång tid att åka från Hbg till dig?

Och tack för de fina orden om mitt mod och handlingskraftighet. Jag antar att jag är en cool katt då :) Dock så hoppas jag att du har fel och att jag inte springer på honom igen. Vill inte träffas när han inte är berörd av mig längre och efter att han ignorerade mitt sms. Det var inte schysst och kändes i hjärtat. Däremot förstår jag inte varför han stirrar så på mig??? Han viker liksom inte blicken. Jag går omvägar nu och han håller sig i sin ringhörna så förstår inte hur vi skulle kunna mötas :)

Släpper sömnsvackan snart? Kram

Svar: Ungefär 1 1/2 timme med buss och ett byte.Visst är du en cool katt !
Han ÄR attraherad av dig men varför han inte ger gensvar förstår jag inte... förvirrande... kram :)
Esmaralda

18 barrqvist:

skriven

Tyvärr inte alla som har den insikten och/eller modet att göra de förändringar som krävs, men det gäller mycket här i livet.. Tänkvärt&bra inlägg oavsett :)

Jag funderar så kring R men försöker samtidigt släppa det.. Vi är uppenbarligen i oika faser och det handlar nog mer om henne än mig just nu.. Eller tänker jag fel? Är det något jag gjort eller sagt eller kanske inte alls som gjort att det blivit såhär mellan oss?

Ha en fin dag ✿

Svar: Du tänker rätt.. men något specifikt ser jag inte... kram :)
Esmaralda

19 Anonym idag:

skriven

God morgon ☀️
Hur skulle ett oanmält besök tolkas, positivt eller negativt?
Kram :) 🌷

Svar: Kanske bäst att förvarna.. kram :)
Esmaralda

20 Skorpan:

skriven

Så bra inlägg.
Föregår dock inte med bra exempel alltid själv, tyvärr, men stannade inte i det döda äktenskapet för barnens skull, hade jag inte lämnat exet vet jag nog inte var jag hade varit idag... Vet du Es ;)?

Back in business o hujeda mig så kallt det var i morse. Rena Vappenvädret, kallt ;). Kanske varmare dit ni ska Es i morgon? Bortbjudna på lördag o bara vi är friska kan vi gå, än så länge är vi nog det... Ser mannen som saknas i mitt liv ;) ut att fira vappen på nåt sätt? Eller är han nedgrävd hemma o det är därför vi inte träffas ;)?

Rundtur på ett hotell idag, lite omväxling i arbetsvardagen...

Ha en bra dag!
Kram en fortfarande osovande Skorpan

Svar: Ja du gjorde ju så rätt i att lämna ! Ja, man kan undra var mannen håller hus.... kram :)
Esmaralda

21 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

22 Mercan :

skriven

Esmaralda jag förstådd inte riktigt 🤔 kommer vi att betala stor summa för att få första våningen permanent eller löser det sig på något annat sätt 🤔de hatar oss 😡😡😡

23 Dunegull:

skriven

Bra skrivit!!!

Min födelsedag idag, något budskap från universum?

Bjuder maj på ngt skoj?

Kram

Svar: Grattis och hurra på din dag !Ja i maj kommer lite småskoj att ske... kram :)
Esmaralda

24 Moana:

skriven

Hej när kommer spontana spådomar?

Svar: I morgon :) Kram :)
Esmaralda

25 Frasse:

skriven

Hej!
Kan du se om mitt ex ska flytta hem till den nya? eller ska dom flytta till nåt nytt gemensamt?

Planer på att skaffa barn?

Kram

26 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att träffa manen med gott hjärta som du såg för mig nu i Bularien 😖 Esmaralda ser du detaljer Esmaralda om tjejen som min bror kommer att träffa 😔♥️♥️♥️

Svar: Känns som om denne man kan finnas lite längre bort i framtiden... kram :)
Esmaralda

27 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

28 Hon:

skriven

Hej,
Ser du nåt spontant om mig?
Kram

29 Me:

skriven

Hej!
Tror att mina föräldrar skulle mått bättre av skilsmässa.Men vad vet jag.
Vet att ekonomin är usel och undrar om det kan komma in nån ekonomisk förbättring?

Kram

Svar: Ja något lite tillskott verkar det komma... kram :)
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja jösses om jag hade blivit kvar...
Mannen verkar vara segflirtad, eller är han en kvinnotjusare utav rang så jag behöver vara svartsjuk ;)?
Vappen hos kompisar, kul med program :). O spontanisar i morrn..
Kram Skorpan

31 AnnaK:

skriven

Provar igen....är det försent för det jag önskar och vill så mkt?

Kram 🤗

Svar: Nej det ser inte ut att vara försent, kram :)
Esmaralda

32 Celinda:

skriven

Hej
Vad tyckte folk om presentationen, var dom nöjda?
Kram

33 Anonym:

skriven

Hade han ingen tanke att ta med mig på bröllopet i juli ?
Han kan ju inte se mig som att vi är ihop.

34 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Nästa flytt för mig... Tror du den blir inom Finland eller utomlands?

Kram

35 LM:

skriven

Det är så pass ändå men mamsen kanske gillar att åka buss :) Själv älskar jag X2000. Flyg är skräcken.

Antar att ni åker i ottan i morgon och att du är laddad :) Firar ni Valborg i Tyskland eller hemma?

Ja det ÄR förvirrande men det får vara såhär nu och skönt iaf att han är attraherad för det vill man ju när man själv är det :)

Lyckas jag vända skutan o må bra igen snart? Känns som andevärlden är med mig o att jag inte behöver oroa mig. Tar gärna emot lite go healing om du orkar Es. Behövs :)


Kram o hälsa mamma!

36 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda!

Mitt barnbarn ser ut att må bättre just nu.. så tack för tankar och healing. <3

Kram

Svar: Det gläder mig verkligen... kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir:

skriven

Skorpan, när jag skickade lite healing till dig så fick jag till mig att en röd klänning skulle göra succè på dig :) Något du har i din garderob?

Kram

38 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack för uppmuntrande svar, ja motigt på alla håll och kanter. Känner mig som en Zombie. Får ev bli kontakt med endokrin igen, känns inte som om husläkaren kan hjälpa mig mer.....

Kram

39 Camilla:

skriven

Jag stannade tyvärr mycket för barnens skull samt att jag trodde att min ex make skulle ändra sig och prioritera oss före jobb, båthamn, skidförening mm men det gjorde han inte och skilsmässan var ett faktum efter 25 år tillsammans. Levt ensam sedan dess och kanske blir det så tills graven🤩 Håller detta par mestadels ihop på grund av barnen? Allt gott💕 Kram Kram

Svar: Ja, de verkar hålla ihop mest för barnen och för din egen del så ska du vet att det absolut inte är försent med kärlek.. kram :)
Esmaralda

40 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att mannen med gott hjärta finns lite längre bort i framtiden 😞betyder det Esmaralda att jag inte kommer att träffa honom i Bulgarien när vi reser dit under Maj eller Juni 😓 😓 😓 ♥️ ♥️ ♥️

41 m:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har flyttat till en annan stad för att studera.
Vill inte tappa kontakten med mina tjejkompisar i hemstaden. Känns som att jag inte riktigt får den respons jag vill ha. Vill gärna bli bjuden och medräknad på saker. Har nu bjudit in till fest här i nya staden men det verkar osäkert. blir det något?

Hur ser det ut? Kommer jag att ha kvar mina gamla vänner?

Tänker speciellt på en som har hört av sig mindre sista tiden. är det någonting gentemot mig som stör henne? Eller verkar hon fortfarande vilja umgås med mig?
kram

42 Hanna:

skriven

Hej!

Min fd arbetskompis är så kort i tonen mot mig. Vi har väl inte så mycket gemensamt egentligen men det skulle vara trevligt att stanna till och bara säga hej om vi ses på stan. Blir lite fundersam om jag gjort något fel?

Kram

Svar: Nej du har inget gjort fel utan arbetskamraten är bara lite speciell.. kram :)
Esmaralda

43 Mind:

skriven

Tänkvärda ord.

Kram

44 Cecilia:

skriven

Självklart ska barnens bästa alltid komma i första hand.

Fick just samtal om att jag inte fick jobbet. Är så ledsen och besviken över det beskedet. Jag försökte verkligen att ge allt och tyckte att jag gjorde bra ifrån mig, men det är jobbigt att det inte var tillräckligt. Rekryteraren berättade att beslutet var pga att de andra hade mer jobberfarenhet. Känns hopplöst som nyexaminerad att få höra att de går på erfarenhet och jag känner mig otillräcklig även fast jag ger allt. Kommer säkert komma över det, men just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Kommer det att lösa sig snart? Kramar

Svar: Det var trist... men det kommer lösa sig med något annat... kram
Esmaralda

45 lilla m:

skriven

Hej Es, tänker han positiva varma tankar om mig fast vi inte har någon kontakt nu? Kram

46 Solstrålen:

skriven

Håller helt med dig Es,ingen mår bra av detta.

Mina föräldrar gifte sig unga vid 20 års åldern, och vart tillsamman ända tills pappa gick bort vid 70 års ålderns. Visst bråkade de ibland,men de var mest kärleksfulla. Min mamma har forfarande på sig sin ring idag,tror hon saknar honom väldigt mycket.

Ps: Ser du något spontant om mig?
Kram

Svar: Ja, ibland blir det jättebra och då är det underbart !!Spontant känns det som att du kan inleda en bra ny vänskap snart, kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Tack Helena Ir!
Nån röd klänning äger jag nog inte, men vem vet kanske det kommer nån sån emot mig ;).
Gott att höra att Emil mår bättre!
Kram Skorpan

48 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att träffa mannen med gott hjärta under året eller dröjer det till nästa år Esmaralda 😩 kommer jag att träffa honom i Bulgarien nu när vi reser under Maj eller Juni 😖😣😞

49 Anonym:

skriven

Hade han ingen tanke att ta med mig på bröllopet i juli ? Lite konstigt att man glömmer att bjuda med den man är ihop med....han kanske inte ser oss som ihop.
Känner mig lite irriterad just nu och less.
Ska C flickvän med på bröllopet ? Det är frågan ser det ut som hon ska med ?
Kram

50 Anonym idag:

skriven

Tack för ditt svar, känner mig ändå villrådig då jag får dubbla budskap..
Vill träffa mig men inte än..?
Finns känslor kvar?
Kram :)

51 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Nästa flytt för mig... Tror du den blir inom Finland eller utomlands?

Kram

52 Igges matte:

skriven

Jag håller med dig helt och fullt, är ju själv uppvuxen med föräldrar som borde ha skilt sig innan jag ens kom till. Samtidigt som jag har svårt att förstå att min pappa inte lämnade min narcissistiska mamma (han var verkligen värd en bättre kvinna) så är jag tacksam över att han stannade kvar och inte lämnade mig ensam kvar med ett elakt monster. Då hade hon nog knäckt mig fullständigt så att jag inte hade någon självständighet kvar och varit så kuvad att jag inte hade klarat av att bygga upp ett eget självständigt liv. Skrämmande tanke....

Det är tungt att skriva på boken om min uppväxt utan att först ha fått hjälp av en terapeut att bearbeta mitt barndomstrauma. Nu när restriktionerna varit borta ett tag hoppas jag att det snart kommer en kallelse till en psykolog. Efter fyra år borde jag ju stå bland det första i kön. Får du till dig nåt om det? Kram

Svar: Ta reda på varför det dröjer, fyra år är väldigt lång tid och det känns inte riktigt rätt.... kram :)
Esmaralda

53 Trött:

skriven

Hej. Har nyligen börjat med ett nytt ljud och konst projekt och jag var så ivrig och hoppfull i början och tänkte att det här kommer bli roligt, kreativt och bra, det kommer bli lyckat och ge någon sorts vinst i framtiden, vilket jag hoppades på för medicinerna för min autoimmuna sjukdom har blivit så dyra. Nu har tveksamheten slagit till och jag känner mig löjlig och talanglös och undrar om jag bara slösar min tid. Ser du om det är värt att fortsätta med projektet och om det kommer leda till nån eventuell vinst?
Kram

Svar: Ja, nog är det värt att fortsätta projektet, kram :)
Esmaralda

54 Misstjejen:

skriven

Hej

Måste bara fråga dig att jag känner mig som om jag fick en "knock på huvudet" men inte på riktig utan jag tänker på skönhet har inget betydelse. Jag börja tänker på C kvinna så det är något positiv med henne då får jag inser för hur jag är själv och ser alla andra.

Jag vet att jag är duktigt på snackar men gör inte så på riktigt.

Men skönhet har inget betydande? Hur får jag ändrar mig själv och jag ska menar det på allvarligt om alla människor.

Har du något tipsar att hur ska jag gör allt är på riktigt och är 100 procent allvarligt utan behöver snackar hela tiden.

Har du några tankar om det för mig? Hur ska jag blir bättre som person?

Ha det bra

55 Snödroppen:

skriven

Hejsan💞
Fick bara en känsla…beror kanske på att jag haft en bra dag men ser det ut att bli nåt valborgsfirande med hjärtevännen? Hör han av sej snart igen…?
Kram💞

56 Solnedgång:

skriven

Ha det nu så underbart i Tyskland och kör försiktigt! På återhörande på .... söndag kanske? :) Och en riktigt glad valborg. Nu skall vi fira att våren och sommaren är på ingång :)

Tanken slog mig att han kanske känner något för mig och inte vet hur han skall hantera det? Vissa blir ju tysta och han är av den tystare sorten. Nej jag vet inte utan tanken kom bara till mig :)

Hoppas att sömnen återkommer annars kommer jag nog att braka snart och det vill jag ju inte. Har massa kvar att uträtta :)

Kraaam!

Svar: Så kan det mycket väl vara, kram :)
Esmaralda

57 Skorpan:

skriven

Tala om tur, efter hotellrundan blev jag bjuden på två glas champagne, en helt vanlig torsdag :D. Jag tackade o tog emot, lite bonus ;). Synd att det inte fanns någon att vila ögonen på o vice versa..
Kram Skorpan

58 Skorpan:

skriven

O måste ännu tillägga att jag tyckte att jag fick några blicksr där jag gick genom baren, kan jag ha skinit så att man lade märke till mig Es? O inte det minsta uppklädd o sminkad, som jag aldrig är ;).
Kram Skorpan

Svar: Du glittrar så jag förstår att du fick blickar... kram :)
Esmaralda

59 Misstjejen:

skriven

Hej

Alla pratar om skilsmässan just nu här. När var jag yngre att jag bryr mig inte så mycket om det men jag ångrar mig ibland om och jag borde säger något om det att min föräldrar skiljer sig. Då har jag sett hur är min familjen. Helt annorlunda än för längesen. Jag saknar tiderna när alla var tillsammans och har trevligt.

Jag hoppas ofta att min föräldrar, min bröder och jag ska tar en stunden att umgås med varandra och har bara trevligt utan deras make, fruarna, sambo och barn. Som bara vi fem igen.

Det är vad jag saknar. Jag borde gör aldrig för min egen familjen i framtiden att ta skilsmässan.

Det är vad jag saknar ofta... jag hoppas bara en dag innan det är försent. Bara vi fem utan andra ska behöver var med.

Jag vill tillbaka till den tiderna igen

Ha det bra

Svar: Ja, jag tror inte du är ensam om att sakna de gamla tiderna... kram :)
Esmaralda

60 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda detaljer var och hur kommer jag att träffa mannen med gott hjärta 😖blir det snart när vi reser till Bulgarien eller dröjer det till nästa år Esmaralda 😩

61 Jossan :

skriven

Hur länge ska jag känna mig ledsen över allt med T? Det känns hemskt att han inte verkar ta det som jag.. men han är ju inte så känslomässig av sig.. håller mycket inom sig. Vissa dagar känns det som vi aldrig ens funnits men sen dyker en bild upp på honom och dö brister jag i gråt. Kan du få in när jag börjar må bättre? Jag försöker verkligen hitta på saker men det blir inte. Är typ mycket på gymmet sen är jag helt slut på helgen.

Varför är det menat att vissa ska hitta rätt direkt och andra ska behöva vänta länge?

Han på gymmet tyckte han något om mig?

På lördag ska jag iallafall träffa lite vänner.

Kram

62 Hej:

skriven

På tisdag ska jag ha möte med min chef. Tänkte ta upp en kollega. Kommer chefen lyssna?

Svar: Ja, så känns det men väg dina ord väl så det inte blir "gnäll", kram :)
Esmaralda

63 Jossan :

skriven

Hur länge ska jag känna mig ledsen över allt med T? Det känns hemskt att han inte verkar ta det som jag.. men han är ju inte så känslomässig av sig.. håller mycket inom sig. Vissa dagar känns det som vi aldrig ens funnits men sen dyker en bild upp på honom och dö brister jag i gråt. Kan du få in när jag börjar må bättre? Jag försöker verkligen hitta på saker men det blir inte. Är typ mycket på gymmet sen är jag helt slut på helgen.

Varför är det menat att vissa ska hitta rätt direkt och andra ska behöva vänta länge?

Han på gymmet tyckte han något om mig?

På lördag ska jag iallafall träffa lite vänner.

Kram

64 Lilla m:

skriven

Hej Es, tänker han positiva varma tankar om mig fast vi inte har någon kontakt nu? Kram

65 Skorpan:

skriven

Wow...
Tack Es!
Borde kanske dricka champagne lite oftare då ;D. Jag blev bjuden, hade inte själv köpt kan jag ärligt medge, på tok för dyrt... Men himla gott ;D.
Kram Skorpan

Svar: Javisst är det jättegott ! Mer champagne åt folket !! Kram :)
Esmaralda

66 Mercan :

skriven

Esmaralda kommer vi att betala stor summa för att få första våningen permanent av nin fars syster hemma i Bulgarien eller blir det på annat sätt 🤔 hur många år det tar Esmaralda 🤗

67 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att mannen med gott hjärta finns lite längre bort i framtiden 😞 då förstår jag att vi ska inte träffas nu när vi reser till Bulgarien 🙁Esmaralda ser du något om jag kommer att träffa honom här i Sverige genom sysslan som jag ska börja 50 %inom konst 😣♥️♥️♥️

Svar: Jag ser inte de detaljerna.. men chansen finns... kram :)
Esmaralda

68 Solstrålen:

skriven

Åh låter spännande tack snälla för svaret kram:)

Gick en härlig lång promenad idag,så gött väder men hade för mycket kläder på mig. Gick förbi en bike affär de hade fest utanför på två ställen, som håller på i några dagar. Bara massa unga killar,och män överallt på samma ställe,som testade olika motorcyklar och bilar som skulle visas upp. Gick förbi snabbt, men såg ingen ögongodis,jag är nog för kräsen:)
Hoppas jag inte missar min prins framöver bara:) kram:)

Svar: Nejdå, du kommer inte att missa prinsen... den risken finns inte... kram :)
Esmaralda

69 Solnedgång:

skriven

Jasså . . . vad får dig att tro det? :)
Trevlig kväll o trevlig resa! Kram

70 Jossan:

skriven

Hur länge ska jag känna mig ledsen över allt med T? Det känns hemskt att han inte verkar ta det som jag.. men han är ju inte så känslomässig av sig.. håller mycket inom sig. Vissa dagar känns det som vi aldrig ens funnits men sen dyker en bild upp på honom och dö brister jag i gråt. Kan du få in när jag börjar må bättre? Jag försöker verkligen hitta på saker men det blir inte. Är typ mycket på gymmet sen är jag helt slut på helgen.

Varför är det menat att vissa ska hitta rätt direkt och andra ska behöva vänta länge?

Han på gymmet tyckte han något om mig?

På lördag ska jag iallafall träffa lite vänner.

Kram

71 Hej:

skriven

Jag kommer ta upp saker som kollegan har sagt. Känner mig nedtryckt av henne. Jag brukar inte ha problem med människor men denna skär det sig med. Pga henne känns det som jag inte trivs längre. Kommer E vara inne hos mig i höst eller kommer den kollegan få E hos sig?
Börjar känna att jag inte är uppskattad fast jag vet om att min chef tycker om mig.

72 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer saker lösa sig på jobbet? När kommer jag därifrån? Kan jobbet som hört av sig vara ett bra alternativ?

Kram och kärlek

Svar: Det kan dröja lite - men du kommer till nytt jobb, kram :)
Esmaralda

73 Jf:

skriven

Hej Esmaralda! Finns det något intresse från C som jag träffade på festen? Vad tänker han? Lite osäker men fick ändå några vibbar.

74 Solstrålen:

skriven

Tack finaste Es för svaren kram:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: