En självuppfyllande profetia....

En självuppfyllande profetia innebär att man från början har en falsk tanke om någonting man fruktar och är lite rädd för.

Istället för att sträva bort från detta så förändrar man sitt beteende så att  det man är rädd för blir en sanning och inträffar.

Ett exempel är om man är rädd för att bli lämnad i kärlek.

Man börja söka tecken på att partnern tröttnat och inte är ärlig

Man söker igenom hens mobil,  man tolkar negativt, man blir tjatig och  förbjuder partnern somligt.

Och plötsligt blir man lämnad.

Då är det en självuppfyllande profetia… man har själv bidragit till att hamna i den situation som man var mest rädd för

 

Man  kan omsätta detta till i stort sett vad som helst.

Är man tex hårt knuten till sitt vuxna barn men rädd att relationen ska upphöra.. då kanske man hör av sig alltför ofta, vill veta exakt vad barnet ska göra, ha insikt i alla planer och man kommer på ständiga besök och försöker hjälpa till och ta hand om. 

Till sist får barnet nog och säger att nej, stopp nu, det här blir för mycket och nu tar vi en paus från varann.   Därmed har man byggt en självuppfyllande profetia.

 

Det kan också handla om positiv förstärkning

Vet du att du kommer ha jättekul på en fest… då går du på festen full av glädje och agerar på ett sätt som  innebär att du faktiskt får riktigt roligt.

Placeboeffekten av en medicin är ett bra exempel. Får du information om att nu får du helt rätt medicin och kommer må jättebra inom 3 dygn så är chansen stor att din övertygelse om detta gör så att du mår bättre. Även om du bara fått sockerpiller.

Anledningen är att det positiva tänkande som detta medför leder till att hjärnan kontinuerligt förmedlar att du kommer bli bättre vilket i sin tur förbättrar ditt immunförsvar och du kommer högst sannolikt känna dig bättre.

 

Kram & kärlek💖

P.s.  Blogg.se krånglar så tillvida att jag inte kan punblicera bilder idag till mitt inlägg..  !!

 

 

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur tänker G kvinna just nu efteråt när vi sågs i lördags? Har jag ändrar hennes tankar att få ser i fördelar hos mig? Känns som om min förmågan gjorde något för hennes tankar ändrar om mig?

Gjorde jag väl?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår när jag handla mat i coop och tänker jag på något om "miljoner" jag vet inte om det är pengar eller människor. Det menas väl det kommer flera som gillar mig och flera locka efter mig? Flera och flera med tid som ser mig?

Ha det bra

Svar: Av miljoner oavsett vad det gäller så ska du plocka ur det viktigaste och det som ligger dig varmast hjärtat... kram :)
Esmaralda

3 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag hoppas helgen har varit bra? Själv tycker jag den försvann alldeles för fort å för mycket måsten som tog över.

En nyfiken fråga, jämt när min syster ska hälsa på våran kusin så ställs de in eller så passar det inte. Har de bara blivit så lr vill inte kusinen ha dit syrran? Kram Shenzi 🌹

Svar: Det har nog mest blivit så, kram :)
Esmaralda

4 Pia1 :

skriven

Så är det säkert ofta men, jag har fått erfara alltför många gånger att ju större glädje och hopp desto större magplask när det ledde till tvärtom varenda gång!
Så även denna gång ringde och fick en bokad telefontid för att diskutera eventuellt intyg för sjukersättning då jag inte kommer få någon behandling för skadorna.
Hade varit skönt med en mindre stressfaktor även om ersättningen är ynklig när man varit hemma så länge.
Var jätteglad för att det gick så smidigt att få snabb tid!
Men tror du han ringde? Nix.
Ska ringa och be dem stryka fakturan åtminstone...

Svar: Herregud så irriterande.... ingenting verkar gå på räls, kram :)
Esmaralda

5 Ghostwriter :

skriven

Vill säga upp lgh, känns det som rätt beslut? Kram

Svar: Ja, det beslut du känner du vill fatta ska du fatta och känna dig trygg i detta, kram :)
Esmaralda

6 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Fråga

Kan du snälla se om min dotter kom iväg till sin efterlängtade utbildning på universitet idag?

Hon var sjuk i fredags o vi har inte fått kontakt med henne Jag skrev igår o önskade henne lycka till o att det kommer gå bra!!

Snälla rara får du fram nåt?

Är fortfarande skärrad efter efter att jag kom in med ambulans t sjukhuset i Ängelholm i torsdags för hjärtat är hemma igen!

Hoppas på svar stor kram☆♡♡☆

Svar: Obehaglig upplevelse när hjärtat krånglar men nu är du hemma igen, skönt !Jag ser inte säkert om dottern kom iväg idag som hon skulle men chansen är god, kram :)
Esmaralda

7 Jossan:

skriven

Godmorgon
Ja asså vet inte vad jag ska säga om min helg egentligen för den började inte speciellt bra. Tog en träningspaus för att inte väcka en förkylning och det var rätt skönt att inte träna för en gångs skull. Jag har ju snittat på 4 pass i veckan sen i februari.

Men min lördagsmorgon började inte speciellt bra utan det började med att jag skulle äta frukost på sängen och min tallrik går sönder och all fil och flingor kastades över mina nytvättade lakan och ner på golvet över en massa saker. Jag började storgråta och ja det var ju inte för att jag spillde utan att jag bara kände att nä jag orkar snart inte mer. Detta fick min bägare att rinna över. Vill att allt bara vänder och går i medvind nu..

Åkte in till stan i ösregnet, kolla lite affärer och byggde sen mina naglar. Kom hem beställde pizza, kasta in lakanet i tvätten och sen somnade jag. Men vaknade en stund innan jag skulle sova igen..

Igår blev det en runda innan det var dags att fixa sig inför 3års kalas. Det var trevligt. Min kompis bonusmamma är också medial så vi pratade lite om det och mitt i allt bara brast det för mig. Jag är oerhört skör just nu. Hon sa till mig att när vi är 37 år så kommer vi stå här och hon lovade mig att allt kommer ha fallit på plats då.. inte för det betyder att jag inte kommer träffa någon på 6 år utan jag kanske står där med mina 2-3 barn och kanske är gift… hoppas det faller på plats snart..

Kram

Svar: Ja jag kan bara hålla med, visst kommer det att falla på sin plats för dig, kram :)
Esmaralda

8 Johanna:

skriven

Kära E,

Träffade en kille i lördags och kändes som vi var på samma plan dock fick jag veta att han är mycket yngre och han vill träffas igen -har han känslor eller ser det ut som att det kan bli vi?

Kram

9 Sessan:

skriven

Nu har vi hittat en bil som vi förhoppningsvis kan köpa idag, om vi får lån. Ser du några varningar? Bilen är inte ny.

Den får maken pendla till jobbet med.
Egentligen skulle vi ju köpt en bil till mig men hans jobbil gick sönder och företaget beslöt att inte köpa någon ny.

Hoppas att även jag kan köpa en bil som passar mig så småningom. Om vi har råd med två dvs.






Svar: Det kommer en liten bil till dig också så småningom, kram :)
Esmaralda

10 EPM :

skriven

Godmorgon

Jag hamnade lätt i det tidigare, skapa situationer jag inte ville hamna i. Men tycker jag är bättre nu på att inte göra detta, men det är lätt hänt att göra när man är osäker. Vaktar mig själv numera

Kommer jag byta arbetsplats inom en snar framtid? Jag planerar att på riktigt börja skriva mina artiklar nu och ha halvtiden i vår. Kommer detta lossna nu?

Kram

Svar: Ja, det kommer ett arbetsplatsbyte så småningom, kram :)
Esmaralda

11 Naturvän:

skriven

Hej!

Visst gör det skillnad att tänka positivt, även om det inte är så lätt i alla stunder. Här gäller det verkligen att träna, i alla fall för min del.

Läste om stenar igår och letar efter info ang deras frekvenser och energier, men hittade inget på nätet. Det kanske är svårt att hitta? Vad de är bra för är det lätt att få info om.

En fråga, min vän verkade lite sluten sista gången vi sågs, ser du om han kommer öppna sig och berätta mer om sig själv. Han är lite fåordig ibland, men kontakt med mig vill han. Själv är jag inte typen som frågar och ligger på, det är för mig helt främmande.

I dag blir det att tillbringa ngra timmar i min bod, skall försöka måla glas och burkar , om det nu kommer se ut som sådana är en annan fråga men värt ett försök...här gäller det att ha diciplin.

kram och ha en fin start på veckan!



Svar: Han kommer nog aldrig att bli den öppna sorten, kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, nu känns det som det var länge sedan.
Börjar det närma sig att JB tar kontakt? Vi har i helgen varit online samtidigt på messenger.
Kan du se lite mera varför han inte hört av sig ? Är det någon annan kvinna som stör ? Hon i röda klänningen jag sett på kort.
Kram

Svar: Ja, det kan vara så att han har tankarna på någon annan, kram :)
Esmaralda

13 Lupin:

skriven

God morgon och hoppas helgen varit skön och mysig med din syster.
Mycket intressant inlägg..
Livet blir till vad man gör det/skapar, dvs positiva tankar och tro på sig själv betyder väldigt mycket hur ens liv blir.

Es, tror du vi kommer mötas/träffas igen?
Kram :) 🌷

Svar: Ja man har själv stor påverkan över sitt liv !! Jag tror ni ses igen men så mycket mer kanske det inte blir, kram :)
Esmaralda

14 Snödroppen:

skriven

Godmorgon 💞
Intressant inlägg, fick läsa några gånger för att förstå riktigt bra.
Hoppas helgen varit till belåtenhet? Den gick ruskigt fort!! Men går inte tiden ovanligt fort numera???😅
Om det krånglar idag så kanske det krånglar med inläggen också men frågar iaf… mina barn, söker dom kontakt med mej snart? Tänker dom på mej? Jag längtar ihjäl mej efter dom…
Önskar dej en fin dag🌸
Ps här vräker regnet ner idag från regntung himmel☔️

Svar: Jo, tiden bara rinner iväg !Din barn kommer söka kontakt men det kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

15 Stm:

skriven

Hej!
Snart får vi besked vilka som får stanna och vilka som bli uppsagda på jobbet..

Har jag någo chans att få stanna?
Förstår om du har svårt o se detta, men har jag någorlunda chans att stanna?
Kram!

Svar: Ja, det finns en chans, kanske inte så stor men den finns, kram :)
Esmaralda

16 Fråga:

skriven

Hej. Kan du se vart jag träffar han med stort H?

17 Lotta:

skriven

Godmorgon!

Undrar om jag får ett nytt jobb om jag söker mig vidare. Det är inte rätt det som är nu tyvärr. Vill jobba med mitt riktiga yrke. Kommer jag hitta det eller är det för sent i livet?

Ha det fint
Kram L

Svar: Fortsätt ta aktiva tag.. du kommer hitta rätt, kram :)
Esmaralda

18 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Tänkvärt inlägg idag, tack för det.

Fina Esmaralda, om jag nu får ett
arbete utomlands, liknande arbete som jag gjort förut, vad är då chansen att jag klarar det? Ur hälsosynvinkel alltså.

Om det är meningen med mitt liv - att jag ska verka och arbeta utomlands - varför får jag inte hjälp från universum att förverkliga det? Alla andra förutsättningar har jag, det är enbart min hälsa som sätter stopp. Ska det vara så?
Kram,
Jennifer

Svar: Du vet dina svagheter med din sjukdom och detta är något du får tampas med... men jag får ändå en positiv känsla och ser dig arbeta.. kram :)
Esmaralda

19 Seanskunden Emma :

skriven

Hej e!

Idag är jag så otroligt nervös. Börjar distriktsköterskeprogrammet och är så rädd för att jag inte kommer klara det med en ettåring hemma. Kommer det gå bra eller ska jag fundera på att jobba istället?

Med vänlig hälsning och stor kram
Emma

Svar: Gå in för det, ha framförhållning och du kommer klara detta bra, kram :)
Esmaralda

20 Dunegull:

skriven

Hoppas allt är bra med dig E!

Jag var på en fest i lördags där det blev lite intimt med en kille. Hur går hans tankar efter händelsen? Vi va både väldigt fulla. Ångrar han sig tro? Inte pratat med honom sedan dess. Vi kanske får mer kontakt? Jag vet att detta inte är ngt att satsa på och så känner jag inte heller men alltid kul med lite bekräftelse. Va länge sedan nu.

Kram

Svar: Tror inte han ångrar sig men samtidigt tror jag inte han söker mer, kram :)
Esmaralda

21 N:

skriven

Hej esmaralda.

Spännande läsning det är ju egentligen toppen att man kan kontrollera själv. Men det är väll bara att man ska vara medveten om det själv också.

Kommer de vännerna vända mig ryggen nu efter det här? Eller har de gjort det?
Kram

Svar: Någon reagerar negativt men inte alla vännerna, kram :)
Esmaralda

22 Maja:

skriven

Hej Es

Så sant så sant! Saker jag iINTE vill att sonen ska göra har jag ev ibland tjatat om så att han istället blivit nyfiken på det.

Har jag anledning att tro att råttorna dansar på bordet nu när sonen o jag iväg i 2 nätter. Och vill dessutom veta om någon kommer in i mitt hem...igen!
I så fall vet jag till 100% mitt beslut.
Nu räcker det!

Kommer han fortsätta med henne i framtiden? Ska jag behöva ha min son att umgås med henne etc?

Kram
Maja

23 J:

skriven

Hej,
Hur kommer veckan att bli, som vanlig eller händer det något roligt?
Kram

24 barrqvist:

skriven

Har du haft en trevlig helg med ryska syster? Kan tänka mig ni haft det riktigt mysigt och roligt :D

Själv har jag roat mig med att stöka med flytt och kommer anlita flyttfirma nästa gång det blir tal om sånt, fy vad jobbigt och slitigt det är även om man försöker packa kartongerna lätta.. Men till det positiva så fick jag även se min nya lägenheten för första gången! Hoppas inte de döda flugorna var något dåligt tecken men annars såg den riktigt bra ut, tror jag kommer kunna trivas där, känns bra i alla fall :)

..Ser allt positivt ut kring mig på mitt nya ställe? Inga varningar eller så? :)

Ha en skön start på veckan 🌼

Svar: Tack, vi satt uppe och pratade till framåt småtimmarna... med somliga människor har man ju alltid så mycket att prata om !Nej jag ser inga dåliga tecken alls kring din nya lägenhet, kram :)
Esmaralda

25 Lola:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser han ut att fortfarande vara irriterad på mig?

Ser det ut som att han har stängt dörren för mig? Eller kommer att göra det helt?

Kram

26 GD:

skriven

Själcuppfyllande profetia är farligt… det är lätt att hamna o det, speciellt vid oro och ångest. Men som du säger, så är det viktigt med positivt tänkande.

Es, ser du om jag kommer att bli gravid detta året?

Hoppas du har haft en fin helg!

Kram :)

Svar: Chansen finns, kram :)
Esmaralda

27 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om detta med skolan kommer att lösa sig?
Verkar det som att jag direkt får hoppa in i den termin jag ska gå i?
Kram

Svar: Jag ser inte hur men på något sätt verkar det lösa sig, kram :)
Esmaralda

28 Skorpan:

skriven

Så sant så. Gäller alltså att tänka positivt jämt o ständigt o ändå kan allt alltid bli värre ;). Hoppas helgen förlöpte väl Es, sjukhusbesök är väl alltid lite sådär...

Helgen gick i rasande fart, igen ;). Fick införskaffat nytt trädgårdsmöblemang som en kompis hjälpte mig o köra hem. Så du hade rätt Es, det blev ett möblemang. Nu får barnet som kommer på besök sätta ihop bordet ;D.

Riktigt måndagskänsla här. Brandövningen utförd o lite inttessant karl som var ansvarig för den, shit, hann inte kolla om han var upptagen ;), men knappast lade han ens märke till mig? Dagens goda jobb utfört, deltagit i brandövning.

Finns det nåt jag borde tänka på denna vecka Es, råd från ovan?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Tack det gick väldigt bra på sjukhuset med positivt besked för väninnan !Härligt att du fått ditt möblemang !
Stanna upp och gör små bokslut då och då över saker och ting, finns en risk att något kan glömmas, kram :)
Esmaralda

29 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så rätt inlägg . Det är ju precis så ! Att oroa sig för sin nya kärleks känslor för en får kärleken att få kalla fötter ,det är ett som är säkert .

Kanske jag kan gå till nästa förtidsröstnings pass med riktigt positiva vibbar ,då "teamledern" ogillade mig så till den milda grad att medsittande viskade nu får hon väl ge sig när jag fick skäll av "tanten".
Jag tror hon var avundsjuk på att jag kände många som kom in och att jag suttit i tidigare val och då hade åsikter.
På Tisdagens pass tas det breda leendet med !

Måndag ny vecka nya möjligheter !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, den människan ska du inte bry dig om... och visst kan jag känna avundsjuka från hennes håll... man kan bara sucka.. kram :)
Esmaralda

30 Lotta:

skriven

Godmorgon!

Undrar om jag får ett nytt jobb om jag söker mig vidare. Det är inte rätt det som är nu tyvärr. Vill jobba med mitt riktiga yrke. Kommer jag hitta det eller är det för sent i livet?

Ha det fint
Kram L

31 Ghostwriter:

skriven

Jag tänker säga upp lägenheten och flytta. Känns det som jag gör rätt val och att jag kommer kunna lösa det som kommer?


Kram och tacksam för svar

32 Mercan :

skriven

Esmaralda vi är i Sverige, ser du om våra katter och kattungar hemma i Bulgarien har det bra Esmaralda 🙂 innan bilen hade kommit jag rensade ögat till gula kattungen, ser du om hon är frisk Esmaralda 🤗 Sılvia Gülter Anshe grannarna bakom och framför oss sa att de kommer ge mat till katterna Esmaralda 🤗

33 Ghostwriter:

skriven

Tack för ditt svar. Varför känner jag mig så orolig fast jag tror mitt beslut är rätt att flytta?
jag vet att du sett mig bo kvar här ett bra tag till enligt dina seanser så jag kanske blir lite orolig att jag gör det värre. Jag kan omöjligt veta hur det blir men det känns ändå bra..


Kram

34 Oro:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer problemet med han och de vännerna att lösa sig eller får jag acceptera att de inte kommer gilla mig nu?

Du såg att ”någon” utav vännerna reagerar negativt. Verkar det vara riktat mot mig och är det en tjej eller kille?
Kram

35 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det var ett attans bra råd, det måste jag göra, stämma av.. O så skönt för vänninan med bra besked!
Kram Skorpan

36 Mona:

skriven

Hej Esmarslda.

Verkar han ha stängt dörren helt för mig nu?

Kram

Svar: Troligtvis och nu ska du ta dig vidare, det finns så mycket fint för dig att uppleva, kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir :

skriven

En gång i tiden hade jag en klänning som jag hade när jag var ute och partade loss. Det var en klänning att ha roligt i. Kände mig vacker dessutom:) jag har även haft ett datum tidigare i yngre år där mycket bra hände. 27/9.. nytt jobb och andra önskemål som slog in.

Jag mår nog rätt bra utan klänning och turdatum idag. Får höra det att det syns också.

Ha en bra dag..på gymmet kanske.. själv har jag det gjort!

Kram

Svar: Japp, nys hemkommen från gymmet och snart komma mamma som ska stanna här till fredag.... sonen skjutsar henne och som tack ska jag överraska honom med ett gäng suschi :) Kram
Esmaralda

38 F:

skriven

Godmorgon esmeralda hur stor är chansen att min mans systers son kommer o arbetar hos oss ? Och kommer det bli bra isåfall?

39 Maria:

skriven

Hej!
Mår så dåligt efter uppbrottet, försöker komma över men det är så jobbigt. Saknar honom och allt vi hade. Har han glömt mig helt?

Svar: Nej du är inte glömd men samtidigt vet ni nog båda att det inte skulle bli bra om ni försökt igen.... försök ha fokus på annat och du tar dig steget vidare.. kram :)
Esmaralda

40 Doris:

skriven

Hej!
Det gör verkligen skillnad när man tänker positivt om saker.Lätt att fastna i negativt tänk.

Helgen gick fort o helt slut efter jobb.

Bjuder veckan på något positivt?

Kram

Svar: Gör bra planer och ta dig lite utanför din komfortzon och bra ting attraheras, kram :)
Esmaralda

41 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, nej jag har nästan misstänkt han är mer av den slutna typen, han bara är sådan, that´s it. Trots allt verkar han trivas i mitt sällskap....

kram

42 Johanna:

skriven

Kära E,

Träffade en kille i lördags och kändes som vi var på samma plan dock fick jag veta att han är mycket yngre och han vill träffas igen -har han känslor eller ser det ut som att det kan bli vi?

43 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Fasen vad blogg.se trilskas. För ett tag sedan kunde jag inte göra inlägg. Busigt!


Tänkte höra vad "symbolen" jag såg betyder och om dess budskap.
Jag skulle använda pendeln och satt och varvade ned, blundade, slappnade av.
Då såg jag Som en vit flagga med en gul bro/båge/viadukt. Framför står en ganska lång, finlemmad varelse/person (skuggad så såg inga drag) Fick känslan av en person, troligtvis man. (skriver inget mer om känslan jag fick) Klädseln var lite "togaaktig" men luva.

Det var som under healing en när det kom fram saker för min inre syn. 😃

Berätta gärna vad du ser och vem det kan tänkas vara. Har denne något han önskar förmedla?
Så spännande 😃


Kjam

Svar: Du kände av en av dina besökare och denne man var en av dina guider men mer exakt kan jag inte se, tolka händelsen positivt och hämta energi ur den, kram :)
Esmaralda

44 Helena Ir:

skriven

Anki: jag har tidigare jobbat som ordförande valet. Bytte valdistrikt vid ett tillfälle och råkade på en man med något som kunde liknas för avundsjuka och diktera villkor. Men när han gjorde en del missar så bad jag han att vara tyst, nu gör du som jag säger!
Det var väl inte så roligt med en yngre kvinna på en högre post!!

Lycka till Anki 😀

Kram

45 Ghostwriter :

skriven

Ber om ursäkt för flera kommentarer i rad såg inte först att du svarat, eller att kommentaren kom fram.

Jag har nu tagit beslutet och det känns lättare i bröstet, direkt. Jag har lovat mig själv att tänka mer på nutiden för vad saker och ting är nu för jag tänker för mycket framåt ibland, medans somligt ska jag tänka långsiktigt och de har jag lärt mig nu under tiden som varit.


Du har sett att jag möter min soulmate när jag bor i denna staden. Troligen dröjer de till nästa år. Nu blir det ju inte att jag bor kvar. Sker mötet ändå när de är dags?


Kram

46 Louise:

skriven

Och så började min provmånad. Denna vecka går jag lite bredvid så jag fårin rutiner och kollaf hur deg går till. Nästa måndag är det planerings dag.
Det är en trevlig förskola -mysig men trevlig personal.
Jag hoppas att de är nöjda med mig när månaden är slut och att jag faktiskt kommer vara här fram till december.
Jag fick faktiskt den lönen jac bad om. Det trodde jag inte. Sa dock att jag försöker planera min skilsmässa.

Helgen har varit sådär. Mannen slängde ut mig igår som vanligt för att jag inte ville som han ville vilket jag blir så arg över. Eftersom det är han som tjänar pengarna så har jag inte rätt att vara där. Men nu har jag också lön så nu kan han inte slänga ut mig. Men jag ska lämna in skilsmässopapper i slutet av månaden.
Har fått ett stort munsåf på hela underläppen. Folk betalar för att fylla läpparna men jag fåf det gratis.

Kommer min provmånad gå bra och kommer jag att få vara här fram till december?

Ha en fin måndag och tacksam för svar. Kramar



Svar: Du påverkar själv hur provmånaden går och du har alla chanser att få det att gå bra... var aktiv.. ha fokus på det du ka ha fokus på och ta initiativ.... kram och lycka till :)
Esmaralda

47 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag passar på att inflika att det du beskriver även är förklaringen till varför en del upplever att Universum pekar finger åt dem och bara sänder ännu mer och problem och motgångar.

Attraktionslagen registerar precis ALLT som vi tänker och känner NON STOP och inte bara när man medvetet visualiserar en önskan till Universum.

Universum har ingen makt att bestämma vem som ska få vad i livet utan det styrs helt och hållet av våra egna tankar och känslor. Attraktionslagen är ingen enkel ”quick fix” för ett lyckligt liv utan man måste vara villig att lägga mycket kraft och tid på att jobba medvetet med att förändra sina tankar och sitt förhållningssätt till det vi är med om för att det ska fungera fullt ut.

Kram 🐈‍⬛

48 F:

skriven

esmeralda hur stor är chansen att min mans systers son kommer o arbetar hos oss ? Och kommer det bli bra isåfall?

49 Lilly:

skriven

Hej undrar om du får något till dig om mig på väg in i mitt liv kram 🤗

50 Tintin:

skriven

Hej Ez!
Flyttar sonen till Sverige? Eller stannar han i Finland?

Tack och kram!

51 Jeanette:

skriven

Har under många år funderat på yrket SOS operatör. Nu ser jag att de söker operatörer fem mil från mig o man får utbildning. Min fundering är jag för gammal att ge mig in på en ca 4 månaders utbildning och jag är 61 år. Kan ju ta tjänstledigt från min tjänst jag har nu, men får jag lön under utbildningen, vet jag inte än.

Jag pratade även med min uppfödare om att jobba inom omsorgen, hon är ny enhetschef på flera boenden. Jag har inte psykiatriutbildning min usk utb är för gammal. Att läsa in psykiatrin tar ett år!

Jag har även fått ett till jobb, ledsagare till en som är helt blind o helt döv om hon inte har inopererade plantatet så hon hör. Det är jobb som inte känns som ett jobb. Vi träffas när jag kan och är ledig från nattjobbet.

Har du något bra förslag?

Ha det fint!

52 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Tack ❤️

Ja det var så jag kände. Att han var min guide. Jag är helt till mig. Så glad att han kom och jag fick uppleva det 😃
Viadukten vet jag inte hur jag ska tolka, och att den var gul 🤔 men det kommer nog så småningom.

Kjam,

53 Sarah:

skriven

Hej Es

Vad kan du se om min blivande?
Kram

54 Skogsväg:

skriven

Så sant.
Verkar det dröja länge innan jag får chansen att lämna denna stad?

55 Lupin:

skriven

Hej igen,
Ser du om jag får uppdraget jag sökt inom psykiatrin eller blir det annat nu i höst?
Kram :)

56 Hemlig:

skriven

Hej igen Esmaralda!
Så skönt för dig med lite ledigt från bloggen, jag tror att du behöver det.

Jag har det bra på alla sätt och vis och ändå är det något som skaver och jag vet inte vad. Kan du få till dig något, är ju inte bra att känna mig vissen då allt är bra. Eller är det inte, behöver jag vara orolig?
Tack och kram!

57 <3:

skriven

Kan det bli ett temporärt uppsving för oss med kräftskivan nästa vecka ? 🦞Känns som vi behöver lite hemma fest och inte alltid ut på lokal. Och A komma bort från party grabbarna lite.
Kram

58 AnnaK:

skriven

Ja, det där stämmer så bra det!

Däckad både igår och idag med migrän etc. Är det kroppen som börjar komma ikapp själen tro? Chefen var så gullig och bekymrad och undrade om jag var stressad. Kanske borde prata med henne och kanske via jobbet få samtal. Har inte råd själv. Varje månad är en kamp med pengar.

Kram 🤗

59 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Vad är chansen att jag beviljas lånet?

❤️❤️❤️

60 Helena Ir:

skriven

Sushi, vad gott :) gör du den själv?

Ser du något om mötet blir av snart ?

Kram

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Vet du varför det händer mig. Att jag svimmar idag? Är det något specielt att det händer. Håller på undersökning.

Finns det svaret?

Varför det händer mig?

Ha det bra

62 Till Jennifer :

skriven

Kände igen mig i det du skriver... man kan och vill så mycket men hälsan sätter stopp. Oavsett vad det innefattar. Vet inte hur långt du kommit i ditt tänk kring acceptans och så, om de är förevigt eller nu. Mitt tips är att acceptera att den är där, men att den inte är Du, din personlighet och egenskap. Det vill säga, du får göra det du vill och det du gillar. Sjukdom är inte ett hinder, de är bara ännu ett sätt att anpassa världen till. Det suger, man hatar det och vad mer kan man göra? bara lära känna den ordentligt, vad den behöver och så kommer man veta hur man ska leva ut sina drömmar. Kroppen är starkare än man tror och det handlar nog om att finna tillit till den också.

Jag tror inte heller alltid att jag ska kunna bli min stora dröm med en sjukdom. Hade vi sagt det till någon med samma dröm? de är frågan. Inte för min del iallafall.




Och hoppas det blir bättre för dig.

63 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 innan resan till Sverige i lördags ena ögat till gula kattungen var stängt, jag rensade söta kattungens öga med bommul och vatten och det öppnades, ser du Esmaralda om hon ser bra om våra söta kattungar och söta katter mår bra och har det bra Esmaralda 🙂 min mor gjorde hus till våra söta kattungar 😔 och ett till när de blir stora Esmaralda 🤗 och Anshe hennes son och Sılvia sa att de kommer ge mat till våra söta katter🙂

Svar: Ja, ju mer tillsyn och omsorg de får, desto bättre kommer de att må, och du har ett stort och gott hjärta, kram :)
Esmaralda

64 Jossan :

skriven

Ja det var ju riktigt roligt att komma till jobbet imorse gick till klassrummet och skulle fixa något då har alla saker jag haft i en låda blivit utspridda. Och sen hittar jag lådan i 2 delar. Jag är fal löjlig men jag börja gråta igen. Vad händer? Det är ju verkligen obetydlig sak men är så trött på man tar mina saker, tar i sönder eller snor frukten.
Jag skulle ha pratat med chefen men vi hann inte.

Idag kändes det bättre med kollegan och hoppas så det börjar gå mot det bättre med små steg.

Förstår inte vad som händer med mig. Normalt sätt är jag ju en oerhört glad och positiv människa men inte nu. Har svårt att vara det. Kan inte ens tänka något positivt längre…

Nu ska jag kolla Ghost Wisper och sen ska jag planera..

Kram

Svar: Ja, det går åt rätt håll med kollegan.Du är i en svacka just nu men det är tillfälligt.. satsa på sådant som får dig att må bra..... kram :)
Esmaralda

65 SusanneAmalia :

skriven

God eftermiddag!!

Har jobbat jättemycket
Jobbade natt i Vitabergsparken.
Då kommer en kille påtänd och full fram och skär sönder mina däck. Slår öå bilen och hotar mig att om jag ringer polisen ska han skära mig som han skar sönder däcken.
Sedan började han att fråga om jag viste var en persln som vet vem det är var. Jag vet inte var hon är men du får fråga någon annan. Då sa killen att han skulle skära sönder hennes syster och mitt barnbarn om han inte fick reda på var denna person var.
Men jag vet inte var hon är advokten vet inte var hon är inte heller polisen eller Soc ellet domstol. Ingen vet.
Förutom hennes syster som vet för hon ger henne pengar till narkotika eftersom hon vill ha henes barn.

Å

Polisen skrev en raport om detta som ej övetenstämde med verkligheten.
Men efter det jag skrev ett mail till polisen så har de tagit upp fallet igen.
Jag har gjort en orosanmälan till Soc.
Vi får se vad som händer.
Livet är stökigt och rörigt.


Jag har en klump i magen. Men försöker tänka positivt.
Kärlek till situationen ❤️❣️

Önskar dig en underbar dag.

Stor kram till alla ❤️🌺🌼🌞🍀
EllaBella Sapfo och sirius hälsar🐕🐈🐈🙏


Svar: Herregud vilken hemsk upplevelse !Bra att du anmält... och nu får du ta hand om dig och kanske försöka koppla av lite, du har varit igång mycket !
Kram på dig och dina fina fyrbenta :)
Esmaralda

66 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag behöver noga blir mer lugnt och fokusera på mig själv. Borde inte funderar så mycket över andra än mig själv?

Jag borde hitta saker som jag vill gör... det ska inte handlar om andra. Jag behöver tänker på min hälsosam.

Kommer jag lyckas det?

Ha det bra

Svar: Exakt, ha fokus på dig själv och bry dig inte särskilt mycket om andra... då ger du energi åt dig själv och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

67 K :

skriven

Tog beslut att inte lägga mer energi på P men jag blir ändå så förvånad att vi skrev så bra sen vile han inte helt. Var han inte seriös från början? Hittade en ny tjej? eller tyckte inte vi klicka

Har gått vidare nu men kan se att han kikar o då gör jag de med
Kram

68 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du min dotter får ett bra jobb som hon trivs med snart kram? ☀️🌸

69 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du min dotter får ett bra jobb som hon trivs med snart kram? ☀️🌸

70 <3:

skriven

Tror du R fonden är snälla mot mig och behandlar ansökan för september ? De ska ha möte då. De brukar vara så snälla mot mig. Vill helst inte vänta till dec.
Kram

71 Hannis :

skriven

Närmar sig rätt arbete?

Kram💚

72 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att jag tycker det är väldigt märkligt situationen. Hur kan jag var medvetenhet och ser allt medan jag var svimma? För alla är medvetslös och svimma. Jag är helt tvärtom. Jag vet att jag fick svartnar ögon men ändå hur kan jag ser? Det är ju omöjlighet.

Jag minnas tydligt hur jag kämpa att få mig tillbaka till min kropp och prata med mig själv inom mig själv. Senare försöka jag lyssna och kommunicera med dom?

Jag minnas allt som jag gjorde. Men hur? Kan du förklarar för mig?

Jag minnas ju jag kämpa få mig tillbaka till livet igen. Medan jag ser allt men hur?

Har du något svar på den fråga? Eller kan änglar talar för dig och berätta för mig?

Ha det bra

73 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om kaninboden kommer bli helt ny eller para profisoriskt nu innan vintern?? Kram Zoey 💕

74 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om kaninboden kommer bli helt ny eller para profisoriskt nu innan vintern?? Kram Zoey 💕

75 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack för ditt rara svar idag☆♡♡☆

Har fortfarande inte hört av min tös hon svarar inte o jag blir orolig o sjuk o det får jag inte bli nu:(
Ser du nåt oroligt kring henne eller nåt överhuvudtaget skulle vara så tacksam för ett svar♡♡♡♡♡♡
Kram

76 Boudica:

skriven

jag men för vissa så räcker det med tanken!
Vet inte vad jag gör, men oroar jag mig för något, så är det just det som händer, utan att jag gör eller säger saker som påverkar det hela. Men det kan gå åt både hållen både positiva och negativa saker.
Men det jag inte vet är om jag skapar det, eller om det är något jag känner på mig. Eller båda.

Har ett typiskt äkta exempel här!
Det började en grabb på jobbet, ett halvår senare fick jag för mig att jag ska gå sällskap med honom hemåt för båda gick åt samma håll.
Det klickade snabbt, vi fungerade bra ihop.
Många på jobbet kommenterade oss som ett par,
och jag tänkte "låt dem få vad de vill"
Någon dag senare bjöd han ut mig helt oväntat!
Vi "dateade" några få gånger, och en kväll fick jag typ någon panikångest i duschen, där oron var så stark att en viss person skulle komma tillbaka in i hans liv.
Och några dagar senare vände han ryggen till bara sådär, just för vad jag oroade mig för. Jag nämnde aldrig det, jag höll det för mig själv.

Här har jag lärt mig att vara försiktig med vad jag tänker, för det kan faktiskt hända! Och det hänt flertal gånger.
Jag tror att det är för jag som högkänslig lägger till mycket känsla i allt, så det är nog inte bara tron som i placebon, jag lägger till känsla, så det blir nästan som attraktionslagen slår in.

Och tyvärr är det ju så att det är lättare att lägga in starka känslor på negativa tankar.

Och utöver det är jag nu nöjd att jag äntligen fått iväg ett seansbrev till dig, men nu börjar jag undra för mig själv, fick jag verkligen med det jag ville veta? XD

å en liten undran idag, ser det ut som om jag kommer att tala ut med D någon dag? känner att jag behöver berätta vad jag känner, nu vet jag inte riktigt vad jag känner, men det är starkt!

KRAM!

77 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har skrivit fel Esmaralda, inte rensade, utan rengörde söta ögat till vår söta kattungen 😔 Esmaralda ser du om de har det bra om kattmamman ammar dem, vi trår att de ska gå till grannarna när de blir stora, min mor gjorde ett hus till för dem när de blir stora 😊 och grannarna framför och bakom oss sa att de ska ge mat till våra söta katter när vi borta Esmaralda 🤗 Ser du att allt är bra med kattmamman ungarna med katten med gröna ögonen och hjälparen, de har var sitt namn Esmaralda 🤗

78 Gitt:

skriven

Hej, jag har fått sjukdom i familjen som kan gå hur som. Jag hanterar och håller ihop just nu ska börja plugga och har deltids studieledigt. Kommer vi ta oss igenom detta med positiv utgång? Är så orolig!

79 Mimmi K:

skriven

Kära Es!

Jag har en fråga. Du har sagt att jag kommer möta min soulmate. Kan detta ändras eller står det fast? Även om jag gör "fel" val och om jag just nu är i en annan relation?

Kram!

80 ullie:

skriven

har frågat dej innan och kanske du inget "ser" ville bara veta varför man tänker på saker som mitt första ex och hur jag gjorde honom ledsen att lämna sådär Varför tänka på det nu liksom 35 år senare liksom ??
Saker som hände för flera år sen ?

Det jobbiga som är nu hoppas jag verkligen vi tar oss igenom och min försäkrings ger med sej snart
kramar o kärlek ullie


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: