Spontana spådomar.....

Då var det dags för lite spontanisar igen:

 

 

 

Kvinna bosatt i utkanten av  större stad, du är medelålders, har halvlångt hår och du har ett  litet ärr mellan ögonen efter en mindre olycka i barndomen.   Du söker kärleken och har varit singel i över 10 år.  I jul blir det en konsert i närheten av din bostad och den ska du absolut gå på eftersom du har 90 % chans att hitta din kärlek  just här.

 💖

Man över 50 år som är frånskild och som arbetar som pedagog. Du spelar för mycket och det är du på en nivå medveten  om.  Nu gäller det att du slutar spela helt annars växer beroendet och då  får  du svåra problem, inte minst ekonomiska.

 💖

Man som fyllt 60 men inte 70, du  bor i eget hus, du har barn och vänner  och du saknar kärleken som jag ser bör vara en man. Våga kom ut, det är dags nu och det kommer föra mycket gott med sig. Jag tror inte heller att dina närmaste kommer bli särskilt förvånade och de blir absolut inte upprörda.

 💖

Kvinna som inte bor i Sverige, som är mellan 60 och 70, du  bor i ett större hus och här har du bott sedan skilsmässan. Det börjar bli lite tungrott och det är dags att du gör slag i saken och säljer och köper en trevlig lägenhet. Du kommer inte ångra dig.

 💖

Kvinna i 30 års åldern som nyligen bytt arbetsplats men du känner ingen trivsel. Du har katt, du har sambo och du  hoppas bli gravid snart.  Du ska inte känna dig dum för att söka nytt arbete så snart efter du fått det nuvarande. Det är din sak och ditt ansvar gentemot dig själv att söka tills du hittar det jobb som du känner är rätt

 💖

Jag ser en hund, troligen blandras och mindre, som är glad och pigg för det mesta. Du tar väl hand om din hund som älskar sin matte.  Dock lever din hund med en stor rädsla.  Hunden är väldigt rädd för mörker och hjärtat slår hårt om natten när det ska bytas sovplats eller sträckas på  benen. Låter du en liten lampa vara tänd så försvinner mörkerrädslan.

 💖

Tjej i 20 års åldern som funderar över om du är  lesbisk eller hetero och detta tar mycket av dina tankar.  Faktum är att du är bi, och det är ju en stor fördel för du blir kär i människan, inte i ett kön. Ha ett öppet sinne och bry dig inte ifall det är en man eller kvinna du fastnar för.

 💖

Kvinna i 40 – 50 års åldern som har två tonårsbarn och det strular lite hit och dit med dem.  Peka med hela handen när det är befogat men inte för ofta för då förlorar det sin mening.  Bestäm tillsammans med dem  vilka tider som är rimligt att komma hem om kvällarna.  Det svajar ett par år men sedan rättar det till sig. Det kommer gå bra för dina barn.

 💖

Kvinna i 70 års åldern som bor i lägenhet, har en ganska dålig pension och du är singel sedan ett  bra tag.  Det finns en man som är 7-8 år yngre än du och som visat sitt intresse. Han är en bra man och du gillar honom så stirra inte dig blind på åldern för den har ingen betydelse i ert fall. Du vill besvara hans känslor och det tycker jag absolut att du ska göra

 💖

Kvinna i 40 års åldern, blont hår, blå ögon, glasögon och du kör en liten bil. Du har anmält dig till studier och blivit antagen men funderar på att avstå. Gör inte det, du kommer ångra dig och nästa gång blir det svårare att bli antagen.

 💖

Kvinna mellan 50-60, gift sedan länge, barnen är stora och du  tycker att livet är trist och enahanda.  Du behöver göra något för att förgylla ditt liv… kanske det är dags att ta den där långresan som du funderat mycket på. Mannen vill inte åka med, så res med en väninna. Ta tag i dina kreativa tankar och lev betydligt fler av dem.

 💖

Ja, detta är vad som spontant kommit till mig denna gång

 

Allt gott till er alla

 

I ljus & kärlek

 

 

1 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Titt som tätt är det artiklar i den lokala morgontidningen om de stora bristerna på psykiatrin på det sjukhus som jag hör till. Senast igår skrev de om en kvinna som precis som mig inte har lyckats få kontakt med rådgivningen varken på telefon eller meddelanden via 1177.
I våras blev mitt sjukintyg sex veckor försenat så jag blev utan sjukpenning och fick lov att låna pengar av sonen för att kunna betala räkningarna. Nu skulle jag behöva justera mina meds men får ingen återkoppling. Jag väntade i flera år på att få gå i psykoterapi och när det till slut blev min tur så fick jag veta att de inte längre erbjuder psykoterapi för att bearbeta trauman utan de har bara Kbt för patienter som ska återgå till arbete efter att ha varit långtidssjukskrivna. Det är inte aktuellt för min del så det kändes som ett fiasko.
Sedan F-kassan med sina omänskliga regler och metoder för att tvinga folk tillbaka i arbete, till och med de som har obotlig cancer. Jag fattar inte hur det kan få vara så här utan att det som kan sätter stopp för det. Ser du om det kommer att göras nåt radikalt åt detta?
Jag känner mig så sviken av samhället för att jag och hundratusentals andra inte får den vård vi har rätt till :(

2 Anna:

skriven

Kära Es, hoppas allt är bra med dig.
Min och mannens relation ligger på is då vi kört fast i ”pendlingsfrågan” kommer vi kunna lösa detta? Vi brukar inte ha svårt att lösa saker i vanliga fall. Men just detta verkar det svårt att få honom att förstå att löser vi detta så skulle det ge väldigt mkt stabilitet och harmoni. Svårt att veta vilken punkt jag skall trycka på:(

Stor kram

3 Rebecca :

skriven

Jag har en knöl på huvudet som jag ska undersöka i veckan. Är så orolig att det ska vara något elakartat och har fått dödsångest för första gången i mitt liv. Kan du skcika lite helande tankar och lugn min väg 💕

4 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg möjlighet i skolan när min bror blir antagen nu 🤔 Esmaralda ser du om min bror kommer att träffa den rätta tjejen med gott hjärta då eller ska han träffa en annan tjej innan den rätta kommer 🤔

5 Hedwig:

skriven

Hej!

Den där mörkrädda hunden, kan det möjligen vara min Sven?

Sedan har jag problem med en lärare på min deltidsutbildning till socionom. På något sätt känns det som att han inte riktigt gillar mig. Jag har fått en negativ bedömning av honom när det gäller en studieuppgift (det gällde samtal som man fick spela in) men jag tycker att jag har gjort bra av mig, faktiskt bättre än vissa studiekamrater som blev godkända. Ska jag be en annan lärare, studiehantläggare LK, om en second opinion?

ha en fin dag tillsammans med din mamma och ha en fin dag allihopa!

6 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!


Kul med spontana spådomar även om man är Medial själ. Dock inget som stämde på mig idag☆☆

Fråga

Kan du snälla se hur vår Jul kommer att bli? Är också orolig för min hälsa...

Kram o kärlek ☆♥︎☆
Trevlig tisdag

7 Naturvän:

skriven

Hej!

Krånglar bloggen igen?

Alltid intressant med de spontana spådomarna, dock inget som stämde in på mig.

Sitter och lyssnar på pianomusik och drabbas plötsligt av en enorm hemlängtan till västkusten, den bara kom med en oerhörd kraft. Längtar efter min trädgård där uppe, barnen och kunna sitta vid kaminen och mysa. Önskar man hade träffat någon som ville följa med, en ärlig och mogen själ. Planerar åka hem i mitten av maj, får se om jag kan vänta så länge

Kram




8 N:

skriven

Hej esmarslda.

Nej ingen stämmer på mig den här gången.

Es, ser du någon varning att jag inte skulle bli nöjd av ingreppet jag planerar att göra?
Kram

9 AnnaK:

skriven

Kommer kollegan sluta med sitt race? Idag när jag satt och pratade med den manliga avbröt hon för att visa en bild åt honom på sin bror och fråga om dom är lik varann 😄 Börjar vara störigt...

Gick inte ens komma in på din blogg igår så nog tjorvar det allt.

Kram 🤗

10 Jeanette:

skriven

Vad trevligt med spontana spådomar, alltid lika spännande.

En man som är instruktör på Simhallen för ungdomar och jag är även instruktör på Simhallen. Går vi som het gröt "runt" varandra, finns intresse. Känns som han är rädd för att binda sig och samma gäller för mig. Vem vet vi kanske missar något eller så är det inget alls.

Ha det fint!

11 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Mamma har fått lunginflammation och sepsis jag önskar att hon kunde få healing. Jag är b vi eldigt orolig och hoppas att att de ska gå bra för Mamma kram 🌺🌟🌸

12 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Mamma har fått lunginflammation och sepsis jag önskar att hon kunde få healing. Jag är b vi eldigt orolig och hoppas att att de ska gå bra för Mamma kram 🌺🌟🌸

13 Iréne :

skriven

Hej Esmeralda

Den här killen har jag träffat i 5 år . Kommer de å fortsätta lyckligt eller olyckligt

Kram lréne

14 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Mamma har fått lunginflammation och sepsis jag önskar att hon kunde få healing. Jag är b vi eldigt orolig och hoppas att att de ska gå bra för Mamma kram 🌺🌟🌸

15 LottaS:

skriven

Hoppas det går fortsatt bra för din mamma!

Det kändes traumatiskt att tömma och nu hyra ut barndomshemmet där vi just kämpade under mammas sjukdomstid och som sedan blev fina pappas ställe. Jag hoppas jag fort kan börja acceptera det. Jag hoppas också att den ljusa tid som både du och andra sett äntligen är här, kan du säga något mer om det?

Svar: Du accepterar och du tar dig vidare... du gör nya val som leder till bättre harmoni och goa ting kommer att ske, kram :)
Esmaralda

16 GD:

skriven

Så spännande med spådomar! Hoppas de når rätt person :)



Es, imorgon är det dags för mig att gå på mitt första ultraljud och se bebisen. Jag kommer nog också få svar på KUB-testet. Ser du något om morgondagen?



Kram :)

Svar: Jag får en positiv känsla, kram :)
Esmaralda

17 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du om det händer något roligt i mitt liv ännu under 2022?

Kram

18 Dunegull:

skriven

Kommer vi få mer kontakt nu när vi börjar träffas lite oftare?
Kram

19 Fanny:

skriven

Det verkar ha varit problem med bloggen i morse. Jag kom inte in på den förrän på eftermiddagen.

Denna gång kände jag inte igen mig i någon av beskrivningarna. Hoppas rätt personer tar till sig. :)

Alltid känns så stillsamt och stundvis tråkigt trots att jag har mycket jag borde göra. Jag vet inte om det är vintern som tar min energi. Hoppas det vänder snart. Ser du någon förbättring för mig efter nyår? Vänder det äntligen på både kärleksfronten och andra fronter nästa år? Kommer jag att få mer hjälp av A?

Kram 💜

20 Tintin:

skriven

Hej Es!

Jag är nybörjare vad gäller konst. Det är roligt men ack så svårt att hitta den där ostörda tiden... Undrar om jag lyckas alstra något så att jag till och med kan sälja. T.ex göra postkort och sälja sådana.

Tack och kramiz <3

21 Anna:

skriven

Hej Es, det verkar strula fortfarande. Hoppas allt är fint med dig. Min och mannens relation ligger lite på is då vi kört fast i pendlingsfrågan. Kommer vi lösa detta? Jag tror nämligen det skulle bli så himla bra mellan oss om vi löste detta. Vi har inte svårt att kompromissa i vanliga fall o är sällan oense. Känns dock inte riktigt som han tar problemet på allvar, eller duckar för att lösa det. Men känns inte som han ser vilken harmoni och stabilitet det skulle bli om vi löste detta. Vet inte vilka punkter jag skall trycka på riktigt.

Kram!

22 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du svarade mig igår kväll om att du såg min kusin L kommer få ett till barn (Vad kul!), du kan möjligtvis inte se om det dröjer länge till med tanke på att hon snart blir 41 år samt om hon äntligen får en flicka till hennes lilla pojkskara??? Eller blir det en pojke till?? Kram Zoey 💕

23 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du svarade mig igår kväll om att du såg min kusin L kommer få ett till barn (Vad kul!), du kan möjligtvis inte se om det dröjer länge till med tanke på att hon snart blir 41 år samt om hon äntligen får en flicka till hennes lilla pojkskara??? Eller blir det en pojke till?? Kram Zoey 💕

24 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om nästa kille har varit singel länge innan jag och han inleder något med varandra??? Kram Shenzi 🌹

25 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om nästa kille har varit singel länge innan jag och han inleder något med varandra??? Kram Shenzi 🌹

26 Svante:

skriven

Hej Es. Vad bra med dina spontana spådomar igen, intressant och spännande läsa dem så jag tänkte
drista mig och fråga dig om du nu kan få veta något om den kvinnan som du spått mig om flera gånger om hur vi träffas och om du kan få något mera om henne du har skrivit till mig hon är inte så lång och lite mullig och söt och om det kan vara snart i tiden som vi möts så vi kan börja lära känna varandra och gifta oss och flytta ihop i en ny bostad åt oss och det kommer bli bestående med har du skrivit till mig i dina spådomar till mig, kanske kan du få veta något om detta till mig nu, det är alltid värt och fråga, tack för du finns! Kram:)

27 Iréne :

skriven

Hej Esmeralda

Den här killen har jag träffat i 5 år . Kommer de å fortsätta lyckligt eller olyckligt

Kram lréne

28 M:

skriven

Tack för dessa godingar :) Ser du något spontant om mig? Var är magiiin? :) Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: