Vinnare & telefonskål.......

Jag önskar att jag haft en stor tomtesäck full med klappar så ni alla fina kunde få  varsin !

Ni har skickat både hälsningar och healing och jag känner mig så blessed !

Tusen tack för ert engagemang  och stöd  som värmt mig igenom de tuffa dagarna som varit.

Men tyvärr så har jag ju bara en klapp.

 

 

Jag drog lott och det var  JOANE som hade turen med sig denna gång.

Grattis till dig säger jag

Var snäll och maila mig din postadress och julklappen skickas  i början av veckan som kommer.

 [email protected]

 

Mamma ringde från sjukhuset igår kväll och var pigg och glad och  som vanligt och skålade, som hon brukar göra om lördagskvällarna.

Fast den här gången skålade hon i julmust. 

Hon hade promenerat runt en hel del på avdelningen, ryggsmärtorna har gett med sig och hon känner sig stadig och stabil igen.

I morgon är tanken att hon kommer hit och gäststugan är julpyntad och redo åt henne.

Man är och man ska vara väldigt ödmjuk inför livet – allt kan hända och det kan gå fort… så ta hand om varann och de ni bryr er om.

 

Kram & kärlek💖

1 <3:

skriven

Vad mysigt att du gjort gäststugan fin till din mamma kommer. Förkylning tog om eller vad det är. Hosta och snuva igen. Svullen på ett ögonlock. Fick ta betabred för att få ner det. Börjar fundera om det är någon allergi med ? Vad tror du Es ? Att ngt triggade igång efter fransförlängning på ny salong ? Jag har ingen hög feber nu iallafall. Peppar, peppar.
Kram

Svar: Jag ser inte vad det beror på... men du kommer repa dig ganska snabbt, kram :)
Esmaralda

2 Jeanette :

skriven

Grattis till vinsten .🤗 Kommer det lösa sig för min äldsta dotter i hennes vårdnadstvist så barnen får bo hos henne.🙏🏻❤️

3 Skorpan:

skriven

Grattis till vinnaren Joane!

O vad bra att mamma känner sig pigg o fit for fight med livet igen :)! Ja aldrig vet man när livet är till ända, så är det. O klart vi finns här för dig Es likväl som du finns här för oss!!

Hemma o sovit i egen säng, så skönt. Vistelsen hos kusin var trevlig, men för att få det sovit behöver jag komma hem ;D.

Det bådar mindre gott för ett eventuellt förhållande då man som jag inte kan sova så värst bra borta, eller kommer vi kanske alltid att sova i egna sängar i egna rum o hem Es? Eller kanske det är meningen att jag ska leva ensam iaf? Verkar så ;).

Idag får jag tampas med tvöttberget som jag har byggt upp o det är väl dagens huvudsyssla ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ingenting går upp mot egna sängen !Nej, det är inte meningen att du ska leva ditt liv ensam, en förändring kommer, kram :)
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

Godmorgon

Wow.. fick reda på att mitt ex L skaffat sambo.. tydligen har de varit ett par i minst 3,5 år och de har varit utomlands och sånt.. Vi var tillsammans i 5 år.. vi var aldrig utomlands fast jag bad honom om det så många gånger, vi var inte ens i närheten av att vara sambos.. åter igen har jag fått bekräftelse på att jag inte är tillräckligt bra..
Det bästa är att han förnekar det! Jag bryr mig egentligen inte men det kändes lite som ett slag i ansiktet när jag ”slösa” 5 år på honom..
oavsett ska han bevisa för mig på fb och jag menar på att jag hade ingen relationsstatus med T på fb..

Kan även tillägga att han måste ha varit med henne i slutet av vår relation… Då de varit utomlands redan ett par månader efter..

Varför brände min jordgubbskvarts när jag tog den? På samma sätt som när jag fick hem min fjäril. Just den stenen ska ju locka fram kärleken… så hoppas på det…

Kram

Svar: Bry dig inte det minste och lägg ingen energi på vad dina gamla ex gör !Använd energin till annat som är till glädje för dig
Kram :)
Esmaralda

5 Helena Ir :

skriven

Glädjande besked från din mamma! Ja,man ska vara ödmjuk inför livet! Så mycket som kan hända..

Önskar att jag fick ro själv..hälsan är så viktig! Men hade ett trevligt samtal igår, och kanske det leder till ett möte kring dagarna i jul.

Grattis till klappen Joane. Snäll tomte! :)

Önskar en fin andra advent!

Kram

6 Bjork:

skriven

Hej jag drömmer mycket om starkt ljus och i ljuset står de en man va kan de betyda?

Kram

7 Misst473 :

skriven

Hej Esmeralda!

Ser du vad han känner för mig?
Ha en bra andra advent! 🤗

8 Bjork:

skriven

Hej har jag en tvillingsjäl?

Kram

9 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Härligt att få rå om sin mamma ett tag.

I går mjukstartade jag träning efter op och det kändes fantastikst att vara igång igen, nu är det träningsplan inför halvmara som skall påbörjas, skall i alla fall försöka, annars får jag nöja mig med millopp.

Fitness och bastu blir det för mig idag och så kul vara tillbaka i vanliga rutiner, hoppas så träffa på ngn trevlig själ där snart.

Hade varit så trevligt att få till en date, ser det ut som om det händer ngt på kärleksfronten snart? Inbillar mig att jag har störst chans träffa ngn i sportliga sammanhang eller på koncerbesök. Fast kanske bara inbillning.

Tyvärr blir det inget av med att aktivera grannen som kommit in på hem den närmsta tiden . Får se om han piggar på sig. Fast det känns ändå som om det blir av....

Kram och trevlig Söndag!











Svar: Ja det kommer ge dig energi att vara tillbaka i de gamla gängorna igen !Ha ögonen öppna efter romans, och blir det tillfälle så flirta gärna lite, kram :)
Esmaralda

10 Mimmi K:

skriven

Hej Es!

Vad skönt att höra att mamma piggar på sig.

Min soulmate, ser han ut att komma in i mitt liv medan min son ännu bor kvar hemma?

Kram!

Svar: Din soulmate kommer men kan inte säga exakt när och ser inte om sonen bor hemma eller ej, kram :)
Esmaralda

11 EE :

skriven

Gott att höra att din mamma verkar må fint.

Sitter denna morgon och funderar över alla mina djur.

Barnens kaniner som såklart är mitt ansvar då jag är den vuxna, har de slutat lägga energi på sedan länge. Kanske de borde få nya barn att förgylla tillvaron för. Men de är äldre och även om de har flera år kvar troligen så är det svårt att veta vad som är bäst.

Mina katter som jag ska märka och kastrera när de är stora nog och sedan får de komma ut ihop med övriga katterna och jaga.

Hästen som även han räknas som äldre med sina 22 år snart. Han uppskattar att varia träningen med allt möjligt men jag ser på honom att han är äldre nu än när jag köpte honom för 2 år sedan. Hans pappa blev 16 och hans mamma 23… såklart börjar man fundera över när han lämnar med.

Har lovat att ingen ska lida men alla ska få en chans. Dock finns gränser för hur mycket och långt man drar det hela. Det ska vara värdiga liv.

Har en svacka just nu med energi och allt möjligt känner jag. Kanske normalt så här mot slutet av ett år att fundera på allt möjligt. Vad är rätt och fel i ens liv.

Svar: Sant att det ska vara värdiga liv för djuren så du ska använda ditt sunda förnuft i detta, även om det inte är helt enkelt, kram :)
Esmaralda

12 åsa:

skriven

Hej E!

kommer det gå bra med syskonen imorgon med möte ang mor ska sälja ett hus?
Kram Åsa

Svar: Ja, det kan hetta till vid tillfälle men ha lite is i magen och det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

13 Ingela:

skriven

Grattis till vinsten Joane, spännande att vänta på paket från Es!

Så skönt för din mamma och för er runt henne att det har gått bra och att hon får komma hem så snabbt. Sagt det förr och säger det igen, vilken fantastisk krutgumma hon verkar vara, tänk att få bli som henne, det vore något!:)

Känner mig så jäkla stressad över min lägenhet, saker som måste fixas och jag är totalt ohändig och också sjuk i min användararm/hand så måste köpa hjälp och har inte riktigt råd nu. Kommer också få en saftig räkning efter en vattenskada, räntor som sticker iväg och allt annat som blir dyrare gör att jag riktigt ledsnat nu.

Es, kan du se om det blir mer strul med min lägenhet eller kommer jag ”snart” kunna sälja/köpa ny?

Kram Ingela

Svar: Det ser ut som om det ska spåra rätt snart och gå i lås, kram :)
Esmaralda

14 A:

skriven

Grattis till Joane!
Och skönt att höra att din mamma mår bättre. Man ska verkligen leva i nuet, man vet aldrig när det tar slut, eller händer något som gör att man inte kan leva som man vill.

Här är det städdag och julmarknad. Ska bli mysigt. Sen blir det glögg, pepparkakor och lussebullar (som jag bakat själv).

Trevlig andra advent!

Kram

Svar: Låter som du har en mysig dag planerad, kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Så bra att din mamma är på bättringsvägen! Roligt att höra.

Jag börjar få det svårt ekonomiskt. Alltmera blivit så mycket dyrare och dotterns hobbyverksamhet kostar nu 230 euro i månaden. Jag måste få hjälp att betala den, annars kommer jag inte att klara mig.
De ställen jag sökt om hjälp ifrån har jag fått avslag, finns det nån chans att någon ställer upp och hjälper mig med fakturan?

Kram

Svar: Det verkar inte så enkelt att få ekonomiskt stöd, ser jag inte hur det kan lösa sig, tyvärr, kram :)
Esmaralda

16 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fick vet i fredags att min pappas tvillingsyster har dog förra vecka på den fredag. Jag försöka få kontakt med henne. Tycker väl hon ger bara en meddelande till mig är "förlåt" jag förstår väl det handlar om att jag var besviken på henne om facebook. Men finns det något som hon vill tala för mig?

Ha det bra

Svar: Det finns kärlek och omtanke från henne, något mer specifikt ser jag inte, kram :)
Esmaralda

17 Mercan :

skriven

Grattis till Johane 😊och jag blev så glad för din mammas skull Esmaralda 😊Esmaralda du såg möjlighet i skolan nu när min bror blir antagen, ser du Esmaralda om han kommer att träffa tjejen med gott hjärta där nästa år eller dröjer det 😐 🤔

Svar: Ja, det finns en möjlighet men ingenting är säkert, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Grattis Joane !
Härligt med telefonsamtal från mamma din <3

Bägge pojkarna här igår .Yngsta sonen kvar och de ska bygga trapp idag . Ödmjuk och tacksam är bara förnamnet ! Njuta av nuet är oxå viktigt.
Att det sen är minusgrader = rena hundtassar gör inte saken sämre

Önskar alla en trevlig andra advent !

Kram Anki med utökad flock <3

Svar: Njut av samvaron med grabbarna :) Kram :)
Esmaralda

19 Joane:

skriven

Tänk att jag vann. Så glad jag blev nu. Jag brukar ju aldrig vinna någonting. Jag lovar att skriva här och berätta vad klappen innehåller, det är så spännande. Kram

Svar: Grattis igen, vad roligt att du skriver och berättar om klappen för någon kommer nog vara nyfiken :) Kram :)
Esmaralda

20 åsa:

skriven

Tack så mkt Esmaralda!
Kram Åsa S

21 Camilla:

skriven

Är mannen jag träffat en bra man ? Kram

Svar: Jag tycker du ska kolla hans kriminalregister, han verkar dömd för sådant som berör dig illa, kram :)
Esmaralda

22 Solstjärnan:

skriven

Grattis Joane!😊
Låter bra att din mamma är på bättringsvägen 😊.Julmustskålning och promenerad är ju bra bevis på det😊.

December är igång,vilket är trevligt men det skulle minsann vara mer än trevligt om jag fick dela det i tvåsamhet.Försöker vara aktiv i den mån det är möjligt.
Finns det chans att jag får köpa en julklapp till min kära nu till jul?

Ha en bra söndag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

23 Linda N:

skriven

Grattis till vinsten, Joane! Så härligt🎁
Ska bli spännande att höra om innehållet sedan😃

Och skål till mamsen, julmust eller skumpa spelar ingen roll, man kan aldrig vara glad i onödan!❤️

24 Skrållann :

skriven

Hej!
Så skönt att din mamma är piggare och som du skriver är det viktigt att vara ödmjuk i livet.
Jag har haft en fantastisk vecka och bara träffat människor som ger mig energi och det har varit underbart. Egentligen en helt vanlig vecka som innebar lite fikastunder och middagar med vänner som betyder mycket.
Dessutom så toppade dottern med att ta hem sin vän och han var helt fantastiskt gullig. Så trevlig, snäll och omtänksam på ett moget och klokt sätt. Jag hoppas de kommer trivas ihop och få det att funka?!
Sedan hörde sonen av sig och berättade att hans svärfar skulle bjuda med honom och flickvännens familj på solsemester om ett par veckor. Rätt fantastiskt ändå och största lycka när barnen är trygga och lyckliga och börjar flyga själva☺️

Kram❤️

25 Jossan :

skriven

Försöker att inte lägga någon energi på det men det känns bara så jäkla fult. Vi träffas ändå då och då och pratar men att inte ens nämna det. Sen att man fortsätter att förneka det. Han måste tro jag är korkad.. Så många saker de gjort och han gjorde allergi något med mig..
blev bara så besviken på att jag inte dög.. Detta hjälpte inte mitt självförtroende..

Varför brände stenen när jag höll i den?

26 Pia1 :

skriven

Vad kul, hoppas hon vill avslöja så småningom vad det är 😍
Jag avstod att tävla, jag har fått en av de julklappar jag önskar mest, en kirurg som inte sade nej vid första träffen...
Det tog hårdare än jag kunnat ana att lägga ner stridsyxan o lägga mitt liv i någon annans händer, nu har han bekräftat vad jag ville ha svar på och därmed kan jag vila i att han gör sitt, om han bara får göra som han tänkt.
Och när jag nu inte är arg längre, så händer både bra o jobbiga saker.

Bara det största kvar, att sonen tillåts bli trodd.
Vet inte vad oddsen är för det men jag kommer aldrig aldrig förstå varför man vill ett barn så illa.

Fint att läsa om din kämpe till mamma ❣️
Det är inte helt självklart man klarar ens narkos vid en såpass aktningsvärd ålder!

27 Nornan:

skriven

Grattis Joane!

Härligt höra din mamma är så pass pigg redan, så himla roligt!
Själv är jag väldigt orolig för min egen mamma som har ett litet sår bakom örat som inte vill läka... Först om tre veckor ska hon få komma till specialist. Skandal tycker jag, man borde få sånt kollat omgående!

Har du Es någon känsla hur det kommer gå? Även om min mamma och jag haft en ibland ansträngd relation så älskar jag henne och vill ha henne kvar länge än. 💛

28 Linda N:

skriven

Grattis till vinsten och hoppas din mamma blir bra snart 🙏🙏

29 .:

skriven

Hej Es!

Och grattis Joane.

Jag ska ha ett samtal imorgon. Kommer jag att få säga det jag vill säga, och Kommer hon att vara ärlig?
Kommer det att gå bra helt enkelt.

30 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Grattis Joane till vinsten, är nyfiken vad du får…
Man ska vara ödmjuk, tänkte detsamma igår då jag hade besök av min mamma, att man vet aldrig vad som händer så det gäller att ta vara på livet här och nu och ta hand om varandra💞
När såg ni solen sist? Jag minns inte…detta gråväder är ju värst av allt, igår snöade det och det lyser ju upp lite men idag….borta!! Suck!
Jaja, får glida ur sängen och fixa lite frukostkaffe iaf. Min lilla flört som skriver ibland, har hans nyfikenhet o viljan att ses ökat något? Ses vi snart?
Ha en skön 2:a advent. Kram💞

Svar: Ja det verkar som om ni kommer ses snart och gör ni inte det, då rinner det hela ut i sanden, kram :)
Esmaralda

31 Linda N:

skriven

Grattis till vinsten och hoppas din mamma blir bra snart 🙏🙏

32 Linda N:

skriven

Grattis till vinsten och hoppas din mamma blir bra snart 🙏🙏

33 J:

skriven

Hej
Glad att höra om din mamma.

Ja livet kan ändras snabbt och man ska ta om varandra och bryr sig om varandra ❤️

Finns det något budskap från änglarna till mig?

Kram

Svar: Någon säger att det finns en vän som du bör höra av dig till.. jag får inga detaljer och hoppas att du själv kan förstå innebörden, kram :)
Esmaralda

34 Dani:

skriven

Skönt att höra att din mamma verkar må fint.
Kommer C att höra av sig till mig idag. I och med att vi ska träffas om två dagar?

Kram

35 AnnaK:

skriven

Skönt att höra alla positiva framsteg mamma gör 😊

Kommer modet till mig nån gång? Besluten är tagna men modet saknas.

Kram 🤗

Svar: Boosta dig själv och lev den plan du vill leva, kram :)
Esmaralda

36 Mickis:

skriven

Grattis till vinnaren Joane! Och härligt att mamsen mår gott och att hon troligtvis kommer hem till en mysig gäststuga i morgon :) Du har så rätt om livet men mitt har mestadels innehållit elände så jag vet inte om så mycket annat och önskar bara att det kunde ta slut nån gång. En ny väg i livet har jag tvingats ta och vad väntar på denna väg tro?

Andebesök två nätter i rad och vet inte om F vill förmedla något speciellt eller om hon "bara" vill visa att hon är med mig :)

- 3 grader ute. Äntligen och ingen snö :) Handla och träning innan en em/kväll med fotboll och tvättstuga :)
Kram


Svar: Det finns mycket gott och bra längs din livsväg, det är jag helt säker på..Kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Grattis Joane 🎅
Kommer A skärpa till sig för stunden så vi kommer iväg på julbordet med våra gemensamma vänner ?
Hans sätt att försöka vara lite gullig var nog med chips bilden han skickade sent igår. Tror jag tänker klokt att försöka gå vidare nästa år och att inte fira in nyåret med honom och gemensamma vänner även om det är trevligt med fina vännerna vi har tillsammans 🙏❤
Det blir nog inte mycket bättre med A i kärlek/ parrelation som jag vill ha det.
Kram

38 A:

skriven

Blev ingen julmarknad, min dotter har kräkts två gånger. Nu ligger hon och sover så jag får sitta och dricka glögg själv. Detta är tredje gången hon är magsjuk sen i somras. Kanske bara tillfälligheter men hon var inte ens magsjuk såhär ofta som liten.

Finns det nåt fritidsintresse som skulle passa min dotter? Hon är väldigt kreativ och åt det estetiska hållet. Dansar just nu men provat olika dansstilar men inte hittat rätt.

Kram!

Svar: Din dotter har helt enkelt haft otur med magsjuka !Låt henne få pröva lite av varje vad det gäller hobbys, så småningom blir det rätt, kram :)
Esmaralda

39 Lotta:

skriven

Så härligt att din mamma är glad och mår bättre. Ja, livet kan ju svänga snabbt.
Ibland kan iaf jag bli stressad och orolig över att inte kunna göra det jag vill och hinna träffa de personer jag vill innan det är försent.

En fråga också. Kommer jag och min alldeles specielle vän ses snart igen (här känner jag stressen helt klart)

Kram L

Svar: Jodå, gå in för att göra sådant du vill och du kommer inte missa något viktigt, kram :)
Esmaralda

40 Jossan :

skriven

Nu när jag tänker efter har han nog varit otrogen mot mig under alla åren.. åkt iväg utan att en berätta något flera gånger, åkt iväg med sin tjejkompis istället för mig. Snacka om att jag varit korkad.. stämmer min känsla? Var han otrogen mot mig?

41 Boudica:

skriven

Va skönt att höra att din mamma mår bättre!
Man blir så glad av att se friska och pigga äldre.
Det är tyvärr för många som förvaras och matas piller på äldreboenden.
Pappa är en pigg och aktiv 70+ men ibland får jag morbida tanken att han inte kommer finnas för alltid, vilket är ju sant, men hoppas han klarar sig ett bra tag till!

Här har man spenderat helgen med huvudvärk, vilket inte är trevligt, men hoppas det går bort helt idag, för just nu känns det lite bättre. Men inte helt.

Här drömdes det i natt, känner mig lite påverkat av den
Drömde att jag var gravid i tidigt skede, men jag var tvungen att vara försiktig, för jag levde under osäkra eller farliga förhållanden, någonting liknande gangsterliv. Pappan till barnet tror jag visste, tror mig minnas omtänksamhet men även oro därifrån. Hann var även en som finns i mitt liv idag, fast i ett annat format. Typ tidigare liv.
Kanske var det tidigare liv? Kan ha tänkt innan jag somnande att jag ville vara guidad in i ett tidigare liv som har info till mig just nu.

Har även haft tankar om en ny regressionsseans från dig, kanske julklapp till mig själv? Men vi får se om ekonomin tillåter det.

Kan du se vad som menas med denna dröm, oavsett tidigare liv eller inte?

KRAM!

Svar: Ja, drömmen om barnet är troligen en mix av tidigare och liv bara dröm... meningen med drömmen var att ge di kraft och energi. Kram :)
Esmaralda

42 Angeli:

skriven

<3

43 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, skönt att din mamma mår bättre. Jag mår så dåligt och tycker det går åt fel håll. Ser du om det vänder snart och om jag kommer att må bättre? Det är ett stort lidande för mig att må så här dåligt och det har pågått så länge… Har samtalsstöd men det klickar inte riktigt mellan oss. Tack och kram

44 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Grattis till vinnaren av julklappen! :)

Vilken glädjande nyhet att din mamma är på benen igen, jag gläds med er :)

I fredags blev jag tvingad till att gå på möte med F-kassan och psykiatrin trots att jag var helt dränerad på energi efter att ha haft vidrig ångest i flera dagar inför mötet. Jag hade kontaktat psykiatrin (via 1177) flera ggr. veckan innan och flaggat för att jag behövde hjälp för att klara av att gå på mötet men fick ingen respons alls från dem.
På dagen för mötet ringde jag för att meddela att jag mådde för dåligt för att orka vara med på mötet, då blev det hot om att de skulle komma och hämta mig med bil om jag inte kom självmant och så skulle bli av med sjukpenningen. Så jag tog taxi dit, jag var som i ett töcken av uppgivenhet att jag inte längre orkade protestera när F-kassan trots min läkares avrådan pressade mig till att gå med på att genomgå deras egna utredning av min arbetsförmåga. De har redan en hel bunt med läkarutlåtanden från vården där det klart och tydligt framgår att min arbetsförmåga är noll men det duger inte. Känslan av uppgivenhet har gott över i hopplöshet och det skrämmer mig. Du har siat om en så ljus framtid som har gett mig styrka och hopp i flera år, ser du fortfarande den stora vändningen? Jag ser bara nattsvart mörker.

Kramar Igges uppgivna matte 🐈‍⬛

Svar: Du ska helt enkelt igenom lite till och du grejar det... jag ser ett bättre mående för dig längre fram , det kommer vända, sakta men säkert och jag ser tydligt en bra framtid för dig, kram :)
Esmaralda

45 Purple flower:

skriven

Hej Es!
Ser du om jag snart kommer byta jobbplats??? Kram Purple flower 💜

Svar: Ja, det kommer ett byte av jobb, kram :)
Esmaralda

46 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

47 Dunegull:

skriven

Ser du om jag får ett jobberbjudande innan jul?
Kram

Svar: Kanske inte innan jul men ganska snart i alla fall, kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter :

skriven

Drömde inatt om att jag var höggravid, skulle precis puscha innan jag vaknade. I samma dröm var det massa annat också men jag kan inte sätta ord på det. Svårt att förklara.
Jag drömde också om att jobbar killen var hos mig igen och utförde ett jobb och när jag såg honom så började vi vara intima.

Betydde det något?






Så skönt att mamma piggnar mer och mer!!! Och grattis till julklappen



Kram

Svar: Graviditet och födsel visar att det kommer förändring och av det positiva slaget, kram :)
Esmaralda

49 psy :

skriven

Kommer stalker ”vännen” sluta stalka mig nu? Hon har skickat två mail, två sms från random personer fast det är hon som tog bort mig överallt på sociala medier. Tröttsam idiot rent utav.




Kram

50 New jersey :

skriven

kära Es

frågan lyder:
när kommer min lillasyster (Q)
träffa den rätta ser du när det sker?

kram

51 Mumintrollet:

skriven

Din mamma är en urkraft och vet man vartifrån denna urkraft kommer?😀

Min son mår dåligt, men vägrar som vanligt att söka terapi hjälp. Hans flickvän sedan 9 år gjorde slut på sms för ca tre veckor sedan, och det var så kallt och fult gjort av henne. Hon har inte sagt hej då till mig heller utan försvann bara. Sonen tror att hon har en ny kille, men jag är inte lika säker på det. Vad ser dina mediala ögon om detta kära Ez?💖

Grattis till vinnaren av julklappen🌷

Svar: Mormor var tuff som skilde sig och uppfostrade mamma ensam på 30 och 40 talet, vilket ju var ovanligt på den tiden.. kraften kommer nog därifrån. Det kommer en ny kärlek för din son, någon som verkligen är värd honom, kram :)
Esmaralda

52 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Kommer vårt mellersta barn börja studera inom något år?

Kram!

53 Mercan :

skriven

Esmaralda min syster har födelsedag i dag 😊blir det något Esmaralda om jag shöper fem stycken triss från 30 kr från presbyrån eller hemshöp 😅😅😅

Svar: Räkna inte med något av betydelse, grattis till din syster.. kram :)
Esmaralda

54 D :

skriven

Tjejen jag skrev till igår och berätta om att hennes kille är otrogen, tog hon det seriöst? Kändes inte som de för hon svara ej mer. Detta är typ 5e tjejen jag får berätta för på något år. Det är så sorgligt. Tyvärr har nog alla stannat kvar. Därför jag känner att jag kommer berätta alltid så fort jag vet att någon är otrogen och utnyttjar mig också som söker seriöst. Sådana människor ska få sin karma känner jag




Kram …

55 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Läste först telefonskal :D.
Kram Skorpan

56 Hemlig:

skriven

Hej igen!
Jag är totalt dränerad på energi och inte intresserad av nåt, vad är det för fel på mig?
Tack och kram!

57 Strumpan :

skriven

Hade en dejt och jag blev ju inte handfallen förälskad men tyckte de va en bra träff när man jämför tidigare. Dock ville killen inte ses mer och det gör inget då jag ändå inte själv visste vad jag kände helt efter så kort tid. Nu i efterhand är de skönt att de inte blev något för jag kanske lät hoppet strila iväg när vi egentligen är för olika.

Kan de va så han kände också eller tycker inte killar jag är vacker och fin person längre?
tänker om jag ska tänka på något eller bara fortsätta va mig själv





Kram

Svar: Ja olikheterna hade inte funkat mellan er så det var bäst som skedde.Du är fin och vacker och det tycker majoriteten av killar också. Fortsätt vara dig själv, kram :)
Esmaralda

58 Lilla m:

skriven

Hej Es, när blir det spontana spådomar…? Har inte varit på flera månader? Kram

Svar: Det kommer snart, kram :)
Esmaralda

59 Lupin:

skriven

Grattis till dig JOANE 🥳🎁
Det är så glädjande att din mamma hämtar sig och att allt går åt rätt håll.. 🌟

Hur blir det när vi möts i veckan, goda vibbar mellan oss? ✨
Kram o fin 2:a advent! 🕯

60 Skorpan:

skriven

Är det några spontanisar på kommande undrar en hopodull Skorpa?
Kram!

Svar: Kommer endera dagen nu, kram :)
Esmaralda

61 Skorpan:

skriven

Hurraa Es!
Kram Skorpan

62 new jersey:

skriven

Hej ES

när kommer min syster Q
Träffa den rätta?

kram

63 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂♥️ 🤗😊

64 Ghostwriter :

skriven

Tack för svar! Känner också att det är en förändring påväg. Inom mig men också ytter omkring.


Kram till dig

65 Igges matte :

skriven

Tack för att du kastar ditt ljus över mitt mörker som lindrar min oro för framtiden. Kram

66 Jossan :

skriven

Nu när jag tänker efter har han nog varit otrogen mot mig under alla åren.. åkt iväg utan att en berätta något flera gånger, åkt iväg med sin tjejkompis istället för mig. Snacka om att jag varit korkad.. stämmer min känsla? Var han otrogen mot mig?

67 Bjork:

skriven

Hej kommer jag sälja min lägenhet nästa år?

Kram

68 F.B:

skriven

Grattis Joane vad roligt🥳👍

Hej Es

Ser du något spontant om mig på inkommande,inom vad som helst tas hjärtlig emot?
Kram

69 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har väntar och undrar densamma sak som andra i kommenterar så min fina ezmaralda. När kommer spontanta spådomarna?☺️ det är en del av oss.

Jag tänker på att jag har skicka julkort till en viss och jag hoppas att jag gjorde dom glad och kommer dom besvara på min julkort?😊

Ha det bra

70 Lotta S:

skriven

Så glad för er skull med lilla mamma!
Nu har hyresgästerna flyttat in efter hel helg med hustömning för vår del. Jobbigt både psykiskt och fysiskt men det måste ju göras, förr eller senare.
Nu talade de redan om att försöka hitta möjlighet att köpa det! Kan det bli verklighet?? Hon är sån som kunde fixa riktigt fin

Svar: Ja, det finns en möjlighet att det blir verklighet, kram :)
Esmaralda

71 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag känna av den ängel är tvillingsyster och hon försöka prata med mig och få min uppmärksamhet. Hon sagt något om att jag borde bli vän med dom igen för pappas sida oavsett vad?

Känns som hon vill berätta något för mig. Jag vet inte vad... något som hon har hålla tysta i många år.

Det är bara lyssna in och var uppmärksamhet?

Ha det bra

72 Misstjejen:

skriven

Hej

Var dessa information sanning om B kvinna som jag fick från pappas tvillingsyster och jag lyssna på hennes ord.

Stämmer det?

Ha det bra

73 Mickis:

skriven

Jag hoppas det! Fnular på om jag skall hoppa på det oväntade jobbet som dök upp att jobba ute i kollektivtrafiken mm med polis och ordningsvakter fast som sjukvårdspersonal nu i julkaoset. Bra arbetstider och lön och lätt för armen. Kanske är skoj :)
Hämtar du mamsen från sjukhuset i morgon?
Kram

Svar: Låter som ett spännande jobb och du har god förmåga att snabbt anpassa dig till olika situationer och olik människorJapp, i morgon kommer mamma hit och troligtvis blir det via sjukbil från sjukhuset.. kram :)
Esmaralda

74 Ghostwriter :

skriven

Tack för svar! Känner också att det är en förändring påväg. Inom mig men också ytter omkring.


Kram till dig

75 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag blir bara ledsen för vad pappas tvillingsyster sagt till mig och vi pratar genom tankar. Allt borde var stämmer. Hennes energi känns så lugnt och jag tror att hon vet så jag är rädd för få ryser men hon är försiktigt.

Hon tycker väl jag borde bli vän med alla igen inom pappas sida. Ska jag gör det?

Ha det bra

Svar: Du ska själv känna in vad du vill, kram :)
Esmaralda

76 <3:

skriven

Grattis Joane 🎅
Kommer A skärpa till sig för stunden så vi kommer iväg på julbordet med våra gemensamma vänner ?
Hans sätt att försöka vara lite gullig var nog med chips bilden han skickade sent igår. Tror jag tänker klokt att försöka gå vidare nästa år och att inte fira in nyåret med honom och gemensamma vänner även om det är trevligt med fina vännerna vi har tillsammans 🙏❤
Det blir nog inte mycket bättre med A i kärlek/ parrelation som jag vill ha det.
Kram

Svar: Jag tror du tänker helt rätt, kram :)
Esmaralda

77 💕 Zoey 💕:

skriven

STORT Grattis till vinsten, Joane! 🥳🎊

Es, nyfiken fråga så här på kvällskvisten ... Ser du om min kusin L kommer gifta sig och få ytterligare ett till barn med hennes nya kille??? Vad kan du se??? Kram Zoey 💕

78 💕 Zoey 💕:

skriven

STORT Grattis till vinsten, Joane! 🥳🎊

Es, nyfiken fråga så här på kvällskvisten ... Ser du om min kusin L kommer gifta sig och få ytterligare ett till barn med hennes nya kille??? Vad kan du se??? Kram Zoey 💕

Svar: Allt jag ser att ett barn till verkar komma, men inga detaljer, kram :)
Esmaralda

79 Jossan :

skriven

Var han otrogen mot mig?

Svar: Jag kan inte se det. Tycker du ska släppa tankarna och ha fokus på dig själv och framåt, kram :)
Esmaralda

80 🌷 :

skriven

Finns en kille jag tyckte verkar go men jag undrar om han hade svarat om jag skrev? grejen är att han är transman o jag är inte attraherad/dragen av samma kön fysiskt och kan inte se att det skulle funka långsiktigt heller då det bara går emot det jag är och söker och vill ha. Sen är de väl inte snällt att inte tycka om allt rakt igenom, känner inte att jag är rätt tjej liksom. Men de kanske kan va en annan typ av relation?
Däremot får personen nog många meddelanden o jag är inte behov av att bli en i mängden, vill ha en trygg person.
Hur ser du?

81 Kristin :

skriven

Så glad jeg ble over å lese at det går så bra med din mor.
Ja, man skal være takknemlig over at man er frisk og har det bra.
En STOR Kram til din mor fra meg. Kram!!!

Svar: Ja ska bli så roligt i morgon när mamma kommer hit ! Han klarar sig själv nu på sjukhuset med dusch o promenader och träning och promenerar runt i korridorerna.
Kram från oss :)
Esmaralda

82 🌷 :

skriven

Finns en kille jag tyckte verkar go men jag undrar om han hade svarat om jag skrev? Det är dock speciell situation så vet inte om det ens kan va något

Kram

83 🌷 :

skriven

Finns en kille jag tyckte verkar go men jag undrar om han hade svarat om jag skrev? Det är dock speciell situation så vet inte om det ens kan va något

Kram

84 Månskenet:

skriven

Grattis Joane, till vinsten! 👍😊


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: