Kalaset....

 
I går gick kalaset av stapeln och det var precis som förr i tiden... att tjejerna firades gemensamt. Dessutom fick de precis  likadana presenter !
Ett nytillskott var  barnbarnet Adisons nya flickvän... en himla go tjej !
 
Det började inte så bra... för sonen fick hastigt påkommen magsjuka...  och fick bosätta sig på toa istället för att komma hit på kalas.
Mamma skulle ju åka med honom eftersom de bor i Helsingborg båda... så istället fick barnbarnet Eric rycka ut och hämta sin gammo.. vilket han så gärna gjorde.
 
 
Spagetti o köttfärsås... vin och bubbel och  sen stora lass marängsviss !!
Någon gick ner på stranden och någon badade jacuzzi och alla trivdes och stämningen var på topp !
 
 
I presenthögen fanns fin  bodylotion,  ansiktskräm,  ett läckert nysilverfat, massa sprit ( från Tyskland...😂 ) presentkort med Ullaredresa & övernattning, örhängen och armband och  pengar till  kommande Ullaredsresa !
 
 
 En tradition är att lägga blommor i en krans runt födelegrisens tallrik.. och den traditionen kommer från pappa.  Min farmor dekorerade just så när han var barn och någon i barnaskaran fyllde år och den traditionen har jag tagit över !
 
Vi hade flera osynliga besökare med oss... pappa var här en stund, min bror likaså och såklart Mannabonne Glenn !
 
Lundadottern och Ellisen är kvar här till lördag !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på jag minnas den känslan jag har haft men inte första gång som jag träffas B kvinna utan den andra perioden. Då fick jag en oroa känslan av min framtiden som föreläsare och jag var rädd för B kvinna ska syfta på min pengar grund av min kändiskap i framtiden. Jag försöka var allvarligt och var hårda mot henne. Jag vet inte varför jag komma på den känslan för längesen. Om det finns koppla till som du berätta om en gång till att vi pratar men inte likadan som förut.

Hur ska jag undvika den misstaget speciellt B kvinna så när jag är föreläsare person?

Ha det bra

2 <3:

skriven

Så gott med marängsviss.
A kom förbi oss i förrgår helt spontant. Blev lite chockad. Han hade saknat 🐶så mycket.
Tror han saknar oss innerst inne. Vet han inte hur han ska hantera sina känslor för mig ?
Kommer inte orka med A humör och sätt hela livet och tjat.
Kram

Svar: Han är glad i dig och visst saknar han er innerst inne, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår på natten drömmar jag om att jag är rädd över min förmågan och använda. Du kommer till mig och försöka lugna ner mig i drömmar. Du förklarar för mig att det är inget fara och jag ska försöka att var öppna för det. När jag ska flyger som ängel men jag håller i något att få mig var på jorden. Vet du vad kan det vara? Jag borde lita på min förmåga och använda det även lyssna på min introduktion?

Känns som om du vill berätta något i dröm för mig om min förmåga...

Ha det bra

Svar: Jag tror att ja fanns i din dröm för att jorda dig lite... tala om att du ska ta det lite lugnt och inte ha för stora förhoppningar... andlig utveckling tar tid.. kram :)
Esmaralda

4 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilka trevliga kalas ni alltid verkar ha, härliga bilder att ta del av och vilken fin tradition dekorera en blomsterkrans runt tallriken vid födelsedag!

I dag skall jag ta min andra booster dos mot coronan och det är jag tacksam över, känns allt lite tryggare.

Konserten med Gregory Porter blir en oförglömlig upplevelse, hans röst och musik går rakt in i hjärtet, för att inte tala om musikerna runt omkring honom, top of the top! Härligt vara ute bland folk igen och utan mask!

Fortsätter besöka musikevenemang i helgen samt planerar göra en båttur och ta del av sommarens utbud, nu är det mkt aktivitet runtomkring där jag bor.

En fråga, ser du om jag får till en träff de närmaste dagarna med en man?

Kram och ha en underbar dag!


Svar: Vilken massa god energi du laddar vid musikevenemang !!En träff kan det absolut bli, kram :)
Esmaralda

5 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Vilket mysigt kalas ni hade! 💖

Jag undrar om L.N. fortfarande har känslor kvar för N.C. med tanke på reaktionen mot mig? Ev. ältning osv vad som hände då, är det inte dags att gå vidare för L.N. som ändå är gift och har barn? Kram Zoey 💕

6 Tösungen:

skriven

Vad härligt ni ser ut att ha det!
Jag har två döttrar som är vuxna.
Den äldsta har bra arbete, körkort och fin sambo.
Den yngsta har pga psykisk ohälsa inte arbete och inte körkort men en fin sambo.
Hon närmar sig 30 år och som mamma oroar jag mig.
Kommer hon att snart "komma ikapp"?
Hon vill ju kunna göra allt det där som hon ser andra gör men när man drabbats av diverse både psykiska och nu fysiska bekymmer så spelar viljan inte så stor roll.
Vad ser du för henne?
Kram ❤

Svar: Jämför inte dina döttrar med varann.... din yngsta dotter fightas bra mot sina problem och det kommer att lätta för henne... kram :)
Esmaralda

7 G.H:

skriven

Mums med marängsviss!! 😃
Vilket härligt kalas med fina presenter 😁

… slutspurten på vår semester nu!
Tiden har gått galet fort så klart!!
Sverige är fantastiskt, men ska bli skönt ( hoppas jag) att komma hem till vårt hus igen! Är i ärlighetens namn besviken på släkten på makens sida! De har inte alls velat umgås med oss så mycket som jag hoppats - visst, har haft höga förväntningar 🙈 … kanske nativt!
Men mycket som känts lite knepigt i umgänget 😆

Det som känns riktigt jobbig är att min mamma är sjuk och vill vara nära barnbarnen 😢 …. Så kanske en liten förhoppning om att vi kan flytta tillbaka till Sverige i alla fall tillfälligt..? Trots makens motstånd mot permanent flytt.

Kram:)

Svar: Ja ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig... och det får man sätta sig över.En period av boende i Sverige kan det bli, kram :)
Esmaralda

8 Mts:

skriven

Hej!
Är min soulmate en kvinna lr man? (jag är själv tjej)
Kram!

Svar: Jag ser inget specifikt kön på din soulmate... bara starka och äkta känslor, kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Ja jag har sagt det förut o säger det igen, ni kan det här med att fira ;D. Ser så trevligt ut o vad är väl trevligare än att överrösa de sina med presenter, om man har en möjlighet till det. Åh en ny flickvän, sonens soulmate månne? Jo jag vet Es, det ser du inte, hoppas ju det. O alla var med, de från alltet också, Mannabonne otålig som alltid ;)?! O nu får ni fortsätta o njuta med dotter o barnbarn i några dagar till, kul :)!

Ja idag blir det att forsla sig till båten o då kommer jag definitivt att svära o svettas innan jag är ombord liksom i morgon innan jag är hemma. Har ju hängett mig åt mina lustar o nu är det betalningsdags ;D. Nåja, inte första gången det händer så det är bara på't...

Jag tackar för mig i storstan o hoppas på flera återbesök. Vädret har varit tillräckligt varmt för mig o allt har gått lugnt till, så det blev som du spådde Es, du såg en resa som skulle bli bra, japp det blev den.

Inte mycket kvar av denna månad o en vecka kvar av semestern ungefär, huga så fort tiden går... Ser du nåt speciellt kring min hemresa Es eller de närmaste dagarna? Nåt speciellt på kommande?

Blir det månne en arbetsdag för mig på lördag? Har ett villkor, ja jag är ursprungligen inte lejd till jobbet, o det är att jag får ta min egen bil, att åka med chefen tänker jag inte, det har jag för många levnadsår o sex kvar till av ;)... O flingen för att inte tala om soulmaten som fatras mig fortfarande ;D...
O så blev det långt, igen.

Önskar er en fin dag!
Kram Skorpan

Svar: Rätt ska vara rätt... nya flickvännen är alltså 20 åriga barnbarnets :)Du har haft en fin resa och laddat mycket energi - hemresan kommer gå bra.
En arbetsdag kan det bli på lördag... kram :)

Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Så vackra döttrar har du :).. mysigt med traditioner och era kalas. Känns avslappnat på något vis men ändå så fullt av energi och liv.

Drömmar kan vara svåra att tyda ibland, en träningskompis jag känt nu i många år ville absolut berätta om sin dröm för mig när vi sågs sist. Lite hajade jag väl till.. hade inte väntat mig att jag förekommit i hans dröm :)Inför alla andra (i drömmen) där vi tränade hade jag kysst honom (oops :) ) och det var tydligen något som alla där förstått, att vi hade något med varandra att göra. Han hade tydligen gillat sin dröm :) själv blev jag nog lite generad och skojade bort det lite med en skämtsam kommentar.
Roligt var det ändå .. kysser ju inte män sen .. många, många år tillbaka :)

Idag ska jag få akupunktur .. gillar C, hon är så trevlig!

Ha en fin dag med de dina :)

Kram

Svar: Han gillade drömmen med kyssen, den saken är klar :)Bra med akupunktur och att C dessutom är trevlig förhöjer det hela.. kram :)
Esmaralda

11 MalinS :

skriven

Vilka vackra döttrar du har! Stort grattis till bägge och till alla er. Har dom också mediala gåvor?

Kram

Svar: Nja, det har dom nog men det är ingenting som dom bejakar... säkert hur trötta som helst på sin mammas gåvor :) Kram :)
Esmaralda

12 Mercan :

skriven

Esmaralda katt mamman tar hand om sina bebysar, ser du Esmaralda att de växer upp och blir stora 😊 🙏 🙏 🙏

Svar: Ja så länge kattmamman tar hand om dem och de är små men när de blir större behöver de mänsklig omvårdnad.. det är alltid så med katter... de lider om de tvingas klara sig på egen hand..... kram :)
Esmaralda

13 L:

skriven

Så trevligt det ser ut. Blommor runt tallriken är något jag skulle vilja härma 🙂.

Jag har en fråga…
Kommer det gå bra för min son på praktiken i höst?

Ha en toppendag!
Kram


Svar: Ja, ta gärna efter med blommorna för det är speciellt och väldigt vackert :) Det ser ut att gå bra för sonen... kram :)
Esmaralda

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har sedan 2018 då och då gått på sociala evenemang och fester ordnade av ett socialt nätverk. Inte en endaste gång har jag mött någon man där som skulle fånga mitt intresse.

Vad är då oddsen/chansen att jag kommer att möta någon man av intresse på ett sådant evenemang? Hopplöst?

Kram

Svar: Nej, chansen att ni möts på ett sådant evenemang är lika stor som att ni ska mötas i annat sammanhang.. kram :)
Esmaralda

15 Tiss :

skriven

Hej Es!

Det låter trevligt.

Ååh, marängsviss. Det har inte jag ätit på år och dar, men det är så gott! Jag hade det på mina kalas när jag var liten.. Som en glassbomb. Mums!:)

Min katt har fortfarande problem med magen. Jag pratade med dom på andra sidan igårkväll, ett långt samtal. Sa som det var kring allt angående min katt och mitt mående och bad om att inte behöva åka upp till veterinären idag. Han var där så mycket ett tag för lite mer än ett år sen, att han blev jätterädd för transportburen och gömde sig för alla som kom och hälsade på, mammahjärtat gick sönder! Det är inte alltför längesen som han äntligen inte springer iväg.
Hursomhelst, så trodde jag att dom på andra sidan svek mig då jag var tvungen att ringa veterinären idag. Men veterinären hade inga akuttid kvar så vi blir hemma. Det vill jag verkligen tacka dom på andra sidan för. Om det inte har vänt tills imorgon måste jag ringa igen. Han äter och dricker bra samt leker, han är som vanligt.
Ser du om det finns en chans för honom att magen blir bra och jag slipper ringa imorgon?

Svar: Kanske du kan börja med en telefonkonsultation och få råd... kram :)
Esmaralda

16 Johanna:

skriven

Hej Esmaralda!
Borde jag skicka det fina fotot på mig i bikini till honom? Hur kommer han reagera?

Tack!

Svar: Han reagerar nog med ett leende, kram :)
Esmaralda

17 Frasse:

skriven

Hej igen....
Undrar och funderar...kan du känna nåt kring barnvagn, bilstol för liten bebis...
Vems är dessa bebisgrejer....och varför har dom nyss kommit till hans förråd när han håller på att tömma det? Kan du känna om det är hans? Eller tillhör dom nån annan?

Svar: Jag kan tyvärr inte känna in något alls och det kan ju betyda att det är oviktigt, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Först vill jag tacka för uppmuntrande ord igår från bloggfamiljen .
Mamman jag hoppas som du att hon hittar hem igen <3
Ingen katt ännu dock..

Es vilken härlig tradition med blommsterkrans runt födelsedagsgrisen <3 Din far och farmor var allt något alldeles extra.
Hoppas sonen kryar på sig snabbt
Njut nu av kvarvarande gäster

Här blir det oxå besök idag av en väninna som jag inte sett på 3 år !

Trevli Torsdag önskas

Kram Anki med flock

Svar: Vad roligt ni ska ha idag :) Kram :)
Esmaralda

19 Jossan:

skriven

Godmorgon
Vilka motgångar som möter mig nu..
helt plötsligt kan kanske inte en som skulle komma till mig idag för hon inte har lyssnat på vad jag sa om att det är på kvällen. Och då hade jag precis handlat allt.
Tyvärr förlorade min kompis sin farmor igår men hon kommer ändå. Hennes farmor ville inte med så hon tyckte det var skönt.
På kvällen fick jag ett meddelande på datorn att jag har fått virus på datorn och i all panik la jag över alla mina saker på min externa hårddisk. Då säger en killkompis att jag var korkad mer eller mindre som lägger eventuellt skadliga filer på en hårddisk 😂🙈 men ladda ner ett virus program och hade inte virus på varken datorn eller på hårddisken. Skönt!

Idag blir det iallafall mysmiddag med iallafall 2 vänner men först gymmet och städa undan lite.
Ska försöka se om det finns något ställe man kan sälja kläder som man inte behöver längre.

Grannen i loftgången.. vad tänkte han om mig?

Kram

Svar: Mys med två vänner är ju positivt... så ha just positivt fokus.. när något går fel så bara låt det passera... gör det inte alltför viktigt.. grannen verkar tänka positivt, kram :)
Esmaralda

20 barrqvist:

skriven

Så kalasroligt! HippHippHurra & stort Grattis till födelsedagsbarnen 🌷✨🌷

Fråga..
Börjar min vänskap med D ta slut eller är det bara en "sån" period igen?

Ha en fin dag <3

21 Fråga:

skriven

Kommer jag ha pojkvän med mig när jag åker utomlands nästa sommar?

22 S:

skriven

Hej Ez kan vi leva i en så galen värld att Donald Trump kan gå och bli vald till president igen?Skona oss!!!!!!!

Svar: Ja, den risken är liten, tack o lov.... bara tanken på Putin i Ryssland och Trump i USA gör ju att man blir nervös... kram :)
Esmaralda

23 Fråga:

skriven

Kommer jag ha pojkvän med mig när jag åker utomlands nästa sommar?

24 Solstjärnan:

skriven

Härligt firande hos er!😊.Nära och kära samlas kring ett och samma bord😊
Fin tradition att ha blomkrans runt tallriken 😊
Döttrarna fick många fina presenter!Ullared presententen är väl lite av en tradition 😊.Men en toppen present minsann😊
Synd att alla inte fick närvara.Så bra att även din pappa och MG kom för att delta i firandet 😊

Sommaren fortskrider med fart och jag försöker verkligen vara aktiv men ingen SM har dykt upp..

Ser du något kring vårt möte?
Finns det något jag kan göra här och nu för att påskynda det hela..

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ja, somliga får en silversked om året och andra får en Ullaredsresa :)Fortsätt lev aktivt, ha roligt, gör bra planer... rätt som det är så kickar kärleken in, kram :)
Esmaralda

25 Tiss :

skriven

Jag ringde veterinären och fick råd som sagt och det fungerade. Egenligen ville dom att vi skulle dit, men akuttiderna var slut. Fast eftersom att rådet fungerade så behöver vi inte åka in dit imorgon. Jag är så lättad! :)
Jag hoppas att andra sidan inte är arga på mig för att jag tvivlade idag även om jag inte tvivlade igår. Dom kommer väl inte lämna mig nu bara för det? (Nojar)

Svar: Absolut inte att de lämnar dig, aldrig någonsin, kram :)
Esmaralda

26 Doris:

skriven

Hej!
Härligt kalas ni haft.Din dotra är så lik dej.
Underbart med en stor familj.
Önskar jag haft det också.

Nått budskap från universum i dag Es?

Kram

Svar: Budskapet handlar om ett beslut i de mindre som du behöver fatta... som i sin tur ger goda ringar på vattnet, kram :)
Esmaralda

27 Carolina:

skriven

Kan ej släppa känslan att något dåligt kommer hända, har en obehag känsla i hela kroppen och den vill inte försvinna. Ser du nån varning för mig eftersom jag har den känslan?

Svar: Ingen varning kommer till mig, och det kan vara en händelse som inte direkt drabbar dig men som du ändå blir berörd av, kram :)
Esmaralda

28 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, underbart om en träff kan ske med ngn, kanske blir det med min vän och flirt i byn igen????

Ja vad vore livet utan musik?? Tar varenda tillfälle i akt att lyssna och tanka gode energi så fort tillfälle ges och just till helgen är det musik överaltt!!!

Härligt!

Kram

29 Cattis :

skriven

Jag tappade tidigare i somras bort Ögat men han dök oförklarligt upp efter några dagar. Nu undrar jag om du ser ifall det är någon kraft kvar hos honom? Jag medger att jag är dålig på att prata med honom… Apropå Ögat så har det nu uppstått två liknande tjänster lediga på platsen där jag gärna skulle vilja arbeta. Ser du hur mina chanser ser ut?

Kramar
C

Svar: Du har chans till jobb.. strax över 50 %, kram :)
Esmaralda

30 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för våra söta katter och kattungar 😔 och för kattungen framför butiken där min bror shöpte lampa och för söta fågeln 😌Jag är så tacksam Esmaralda 🤗 du har ett stort hjärta 😔💖💖💖

31 Lilla My:

skriven

Vilket underbart kalas och så många ni var. Vilken osis för sonen! Hoppas att han kryar på sig snabbt. Mysigt att ni fick besök även från andevärlden.

Skall inte den här sömnsvackan ge med sig snart? Livet skulle ju vända till det bättre igen ...

Kram till er alla. Vet inte vilka som är kvar :)

Svar: Jo, det kommer vända till det bättre men ibland kan det bli lite segt innan förändringen kommer... kram :)
Esmaralda

32 Skorpan:

skriven

Oj, läste fel på morgonkvisten, barnbarnets flickvän var det ja :D. Tack Es!

Ja chefen har igen ringt o undrar vad det är nu, i måndags ringde han också o då bara för det att han inte hittade onknappen på kopieringsapparaten som jag hade stängt av, tala om att inte idas kolla maskin... Undrar om det är han eller jag som lämnar arbetsplatsen först?

Idag är det nog bara en väntan på att tiden ska gå, kolla klockan hela tiden, typ ;). Måste ju checka ut snart o hitta på nåt att göra under väntetiden...
Kram Skorpan

33 <3:

skriven

Tack Es för svar.
Tror också att A saknar oss båda innerst inne men det är lättare att säga med ord för honom att han saknar 🐶
Tror du vi kan få till en träff i helgen? Vill han det ? Mycket fest för honom på semestern 😔Nu får det vara slut med bara chatt och inte ses och inte prata ut.
Kram

34 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom 😊

35 LottaS:

skriven

Es, får du till dig något om något speciellt djur som pappa kunde ge sig till känna genom? Han var ju mycket för skog och natur.

Svar: Jag kan känna in fåglar och tror att hälsningar kan komma den vägen, bland annat... kram :)
Esmaralda

36 Esset:

skriven

Tjohej för fungerande blogg igen 🙌

Fundering! Drömde för någon natt sedan att jag blev ihopparad med en karl. Han blev överlycklig och jag; not so much 😅 - men mitt i samtalet slog det minsann till! Visste i den stunden att det var "han". Minns mörka ögon och att han arbetade som barnläkare, ev. gjorde sin praktik nu. Kan något av dessa detaljer stämma/var det han "på riktigt"? Eller var det mer en dröm för att påminna mig om att ge folk en chans?

Kramis!

Svar: Det här var nog mer en vanlig dröm.. som hade ett budskap, precis så som du själv tolkat det, kram :)
Esmaralda

37 AnnaK:

skriven

Vackra töser du har! Lät som en toppendag 😊 Kul med alla som kom på besök från andra sidan också!

Drömde att jag pratade med svärmor på andra sidan inatt. Försöker komma ihåg vad vi sa men minns inte nu. Drömmer så mycket konstigt nuförtiden. Hör väl ihop med mitt mående och inre stress gissar jag.

Kram 🤗

Svar: Ja , hur man mår påverkar drömmarna men svärmor gjorde nog ett litet kärkommet besök, kram :)
Esmaralda

38 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om L.N. fortfarande har känslor kvar för N.C. med tanke på reaktionen mot mig? Ev. ältning osv vad som hände då, är det inte dags att gå vidare för L.N. som ändå är gift och har barn? Kram Zoey 💕

Svar: LN är lite tveksam i sina känslor och det kan pendla, kram :)
Esmaralda

39 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad fina döttrar du har. Ena är så lik dig.

Vågar jag chansa på att det går hela vägen nu?
Kram

Svar: Chansen är god, kram :)
Esmaralda

40 Mercan :

skriven

Esmaralda jag tänker spela lotto idag för torstag och Söndag blir det vinst något smått kanske 😂😂😂

41 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att träffa mannen med gott hjärta efter att ha rest till Sverige och har börjat sysslan genom konst, om jag ska träffa honom där eller blir det på något annat sätt 🤔 Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta 🤔

42 lilla m:

skriven

Hej Es, blir jag kär inom närmaste tiden? Kram

Svar: Kan dröja lite, du har ju inte jättelätt för att bli kär, kram :)
Esmaralda

43 Aspirerande globetrotter:

skriven

Goa ni! Och Mg, den partyprissen, såklart med på ett hörn 🥰

Ett smågalet frö börjat så:s inuti...
Att hyra ut lägenheten en period, ta tjänstledigt och åka runt i östra Afrika. Låta glädje och magkänsla få styra. Runt slutet av nästa år eventuellt. Längtar tillbaka till denna kontinent.
Får du till dig något om eventuella resan Es, några detaljer?

Resa ensam hmm... men får bubblig bra magkänsla 😊

Svar: Du är i starten på en jättefin plan och underbar upplevelse... gå vidare i tankeprocessen.. kram :)
Esmaralda

44 fråga:

skriven

Kommer jag ha pojkvän med mig när jag åker utomlands nästa sommar?

45 N:

skriven

Ser väldigt trevligt ut. Ena dottern är jättelik dej!
Undrar lite över min talisman Ögat.
Jobbar han fortfarande för mej?
Kan jag känna mig säker i hans händer?
Vill han säga mej nått?

Kram💕

Svar: Jadå, ögat jobbar för dig fullt ut och du kan lite 100 % på honom, kram :)
Esmaralda

46 Jossan:

skriven

Jo då allt blir ju bättre! Är på parkeringen på Ica och en bil kör ut framför mig. Står still i väntan.. då är det en annan bil som backar på mig!! Han märker inget! Han går inte ens ut och tur att det inte blev något iallafall på min bil..
folk är inte uppmärksamma…

Aja dags att äta lite lunch, duscha och laga mat!

Kram

Svar: Så tokigt det kan bli... men nu får det vara slut med all otur... kram :)
Esmaralda

47 Ghostwriter :

skriven

Tack vare att jag skrev till dig så sa du att de vore bäst att boka boende så slapp jag åka hem mitt i natten. Jag tog modet att fråga ett par jag aldrig mött om de ville dela, och de ville dem. Så nu drog man ner på kostnaderna och även lär känna nya människor som ändå blir familj.


På tal om familj. Jag har alltid hållt detta hemligt, hade en Crush och har en Crush, på V. Vi hade aldrig mötts men jag tänkte alltid på honom när jag var ung flicka. Tanken har konstigt nog alltid varit där. Vi möttes äntligen men bara en gång, och då va han inte singel. När vi möttes så glittrade det om honom o jag vet inte men de kändes som han blev glad över att se mig eller något. Känns det som att han kan vara min soulmate? Även om det skulle vara kanske lite märkligt av mig att ens fråga. Något speciellt är det med honom men vi kanske är menade på annat vis?

Vad tänkte han när han mötte mig första gången

Kram

Svar: Han är nog inte din soulmate i detta livet, men det har han varit o ett föregående... kram :)
Esmaralda

48 Kristin :

skriven

Så hyggelig dere har det, kjære Esmaralda. Jeg er full av beundring over alle de gode tradisjonene dere har, og hvor fint familien din har det sammen
Det er så herlig å lese om det, og se bilder av en glad gjeng. Takk for at du deler dette.
Ønsker dere en god dag. Kram!!!

Svar: Kram :)
Esmaralda

49 Louise:

skriven

God eftermiddag
En tur till Trelleborg idag och hämtat ut mitt id så nu är man uppdaterad till 2027.

Nu ska man inom soc och lämna ansökan om hemtagning för dottern. Får hoppas det går igenom så hon kommer hem innan hon hinner börja i nya skolan.

Verkar inte bli något med nystartsjobb för förskolechefen hörde inte av sig igen. Men det är ju semestrar och så nu. Tror de flesta är inne på sista veckan nu.
Ser ut som jag får komma ut på praktik när min handläggare kommer tillbaka.

Kommer hemtagningsansökan gå igenom och att hon kommer hem i slutet av augusti?
Får du ens en förnimmelse om hon kommer hem detta året? Är det nära en hemgång?
Hoppas det.

Ha en fin torsdag och tacksam för svar. Kram

Svar: Ja, det mesta ligger nog nere nu då det är semestertider.. fortsätter hålla alla tummar... kram
Esmaralda

50 K :

skriven

Jag har ett intresse för D, han är riktigt snygg och jag har känt att jag vill lära känna bättre. Men konvosarna flyter inte på 100% och det kan dröja flera timmar innan han svarar så jag har inte vetat hur pass intresserad han är, kan du se något? Är det värt att ses och vi klickar bättre irl eller känns det inte som det?
Jag vill inte bara ses för att se. Därför jag frågar dig. Har lovat mig själv att inte anstränga mig för mycket på dejter om de inte kan va rätt.Kram

51 Lilla My:

skriven

Det är sant men om jag inte får sova gott snart igen så kommer jag väl att braka och det vill jag inte :) Dottern i skogen är konstnär men vad jobbar dottern i Lund med?
Fina barn har du helt klart. Kram

Svar: Dottern i Lund är kurator :) Kram :)
Esmaralda

52 Helena Ir:

skriven

Tack :) idag blev det till och med något nytt för mig, koppning också. De där lite större glasformarna som ser ut nästan som glödlampor, i mitt tycke, de fick jag intryckt på ryggen. Underlig känsla.. men jag känner mig glad för allt jag får vara med om!
Behövs inte så mycket för att göra mig glad :)

Kram

Svar: Så spännande.... ryska syster är en fena på att utföra sådan koppning... kram :)
Esmaralda

53 A:

skriven

Fint kalas för dina vackra döttrar!

Här fortsätter jag fundera och drömma. Vad vill jag egentligen. Hur vill jag leva. Rensat och gjort av med i princip allt jag inte använder. Känns som det kommer ske en förändring inom snar framtid, jag måste ta tydliga beslut, så kommer jag nog vidare.

Mina tankar går till lilla tjejen 6 månader som nu dött, pappan kvar i häkte. Så fruktansvärt. Hjärtat går sönder, stackars lilla tjej.

Kram!

Svar: Ja, du har redan börjat ta stegen mot en bra förändring.Kram
Esmaralda

54 <3:

skriven

Tack Es för svar.
Tror också att A saknar oss båda innerst inne men det är lättare att säga med ord för honom att han saknar 🐶
Tror du vi kan få till en träff i helgen? Vill han det ? Mycket fest för honom på semestern 😔Nu får det vara slut med bara chatt och inte ses och inte prata ut.
Kram

55 Alie:

skriven

Så fina o härliga bilder ☀️
Njut av era dagar! 🌱✨
Kram :)

56 Mercan :

skriven

Vad fint att MG har besökt er Esmaralda 🤗 Esmaralda jag är ledsen för våra fyra kattungars skull, som mamman födde när vi var i Sverige och är borta 😕 du såg att de är inte vid liv 😭 Esmaralda ser du om de är i Alltet och Esmaralda inte för länge sedan här i Bulgarien vi gick till att skaffa pass till min mor på vägen dit jag hörde en kattunges röst som var instängt i någon kälare tror jag 😔 ser du Esmaralda någonting om henne söta kattungen Esmaralda har hon det bra Esmaralda 😣😣😣🙏🙏🙏♥️♥️♥️

Svar: Nej tyvärr, jag kan inte särskilja kattungarna som du frågar om, det smälter samman, kram :)
Esmaralda

57 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, du sa nyligen att mitt mående går åt rätt håll och att jag sakta men säkert kommer att må bättre. Men jag mår så dåligt nu och har svårt att se att det går åt rätt håll. Undrar om det vänder snart och om jag kommer att må bättre? Tack på förhand och kram

58 Mercan :

skriven

Jag är så tacksam för allt som du gör för våra söta katter och söta kattungar Esmaralda och när du hjälpte mig när jag begravde söta kattungen som var vid skräpet 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

59 Lilla My:

skriven

Där föll äpplet inte så långt ifrån trä't :) Jag har också följt i min mammas fotspår och hängde på sjukhuset när jag var liten :) Nog märker man ute nu att vi går mot höst. Ett annat ljus, hallonen har kommit och det är mörkt kl 21.30 och man kan tända ljus som är bäst :) Bjuder augusti på nånting positivt? Kram

Svar: Ja, och här är det rätt kyligt i luften också minsann....Jag ser trevligt umgänge med någon under augusti... kram :)
Esmaralda

60 Ghostwriter :

skriven

Men wow vad sjukt att V har varit min soulmate i ett annat liv. Jag visste att de va något speciellt.

Känns det som att vi mot förmodan skulle kunna få någon närmare kontakt i detta livet? Förhållande eller vänskap?Kram

Svar: Det känns tveksamt...jag tror ni går åt olika håll... men ändå en stark upplevelse att ta med sig.. kram :)
Esmaralda

61 Dunegull:

skriven

Hur ser min närmaste tid ut? Får du in ngt spontant om mig?
Kram

62 NY:

skriven

Ska flytta utomlands och börja plugga i höst. Kommer jag få den lägenheten som jag vill ha?

63 AnnaK:

skriven

En slö dag här och så fort jag sätter eller lägger mig lägger sig katten på mig. Är hon hängig eller känner hon att jag inte mår toppen? Hon brukar inte vara såhär famnig av sig. Kan ju vara lite extrago bara också 😊

Kram 🤗

Svar: Hon känner av att du inte är riktigt i form och tröstar, kram :)
Esmaralda

64 Summertime :

skriven

Åh så trevligt det ser ut,så fina bilder på familjen♥️
♥️Vad roligt att ni fick besök med♥️

Det är min dröm att ha en så stor familj där alla samlas och äter ihop,så himla mysigt♥️

Ps: Ser du något eller någon på kärleksfronten för mig? Kanske som jag bör hålla utkik efter eller undvika helt🤔 vadsomhelst🙃
Kram:)

Svar: Någon kommer snart dyka upp som spanar in dig lite extra... kram :)
Esmaralda

65 Summertime :

skriven

Tack snälla för svaret Es kram:)

66 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att dyka upp nåt jobb som kunde passa mig snart?
Kram

67 lilla m:

skriven

Hej Es, blir jag kär inom närmaste tiden? Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: